RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Snoepreisje' met gezellige artiesten naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg
12-02-2014 14:32:00

In samenwerking met Vakantiehotel  Der Brabander heeft FP2000 een leuk mini-reisje in de aanbieding. In de leukste Après-skihut van het bekende wintersportplaatsje Winterberg (gelegen aan de voet van de piste´s direct naast het hotel) vindt in de week van 10 tot 14 maart 2014 een super gezellige Feestweek plaats m.m.v. verschillende bekende Nederlandse artiesten! U heeft nú de mogelijkheid om wel heel voordelig een drie daags volledig verzorgd arrangement te boeken voor een prijs vanaf slechts € 149,- p.p. Hiervoor krijgt u twee overnachtingen in een keurige kamer met bad of douche en toilet, telefoon, minisafe en gratis wifi. Ook inbegrepen zijn een uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijke diners en alle entrees tijdens de Après-ski feestjes in de middag en avond. U ontvangt zelfs ook nog een Après-skipakket.....! 

Nieuw album van Nielson verschijnt op 7 maart 2014
12-02-2014 13:53:00

Vorige week ging de nieuwe single “Kop in het Zand” van singer-songwriter Nielson bij alle grote landelijke radiostations in primeur. Wat Nielson betreft  is deze single het ideale voorbeeld van zijn eigen sound en de perfecte voorbode van hoe zijn debuutalbum klinkt. Daarmee luidt de single een nieuwe fase in de carrière van Nielson in. De single “Kop in het zand” is afkomstig van het langverwachte debuutalbum “Zo Van Ah Yeah” dat op 7 maart verschijnt en is verkrijgbaar via iTunes en in de winkel.

Jan Smit treedt voor het eerst op in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam
12-02-2014 13:47:00

Voor het eerst in zijn al ruim 16-jarige carrière zal Jan Smit een optreden verzorgen in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Smit zal daar op woensdag 26 februari a.s. optreden in het kader van zijn eerste theatertour. Jan Smit: “Natuurlijk is het heel speciaal voor mij om daar op te kunnen treden. Het gebouw zelf en de zaal zijn uniek. Ik kijk er naar uit!” De theatertour, die meer dan veertig optredens telt, is eind vorig jaar gestart, kort na het verschijnen van zijn inmiddels met goud bekroonde album “Unplugged – De Rockfield Sessies”. Het intieme, ingetogen karakter van dit album sluit naadloos aan op de sfeer, die Jan Smit tijdens zijn theatershows over het voetlicht brengt. Tijdens de optredens wordt de zanger begeleid door zijn vaste begeleidingsband.

'Sexy, Stoer en een Kanjer!'....nieuwe single van Trisha
12-02-2014 13:13:00

Met haar laatste single 'De Wereld Is Veel Mooier Als Je Lacht' stond Trisha 6 weken in de Vlaamse UltraTop en haalde ze zelfs de piek van 57 in de top 100!  'Sexy, Stoer en een Kanjer!' is een vlotte meezinger, een beetje 'carnavalesk' getint en zéker een zoveelste ambiancenummer van de blondine met de eeuwige glimlach, een onmetelijk enthousiasme in haar métier en intense liefde en waardering voor haar fans! De verrassende videoclip is geproduced door het team van Chris Van Tongelen.

Pater Moeskroen verrast en verfrist met 'Zoveel Mensen'
12-02-2014 12:59:00

Pater Moeskroen, de vaandeldragers van de Nederlandstalige Folk, zijn terug met de nieuwe single, Zoveel Mensen. Met deze nieuwe deun laten de mannen horen hoe fris Folk in 2014 kan klinken en hoe je hier nog steeds niet op kan stil zitten! De heren, bekend van de hits Roodkapje – Hela Hola – Laat Maar Waaien – Joost en Naar Huis, presenteren de nieuwe videoclip en het nummer tijdens de theatertour op 13 februari 2014 in De Kom, te Nieuwegein. Momenteel toeren de mannen door het land met hun theatertour ‘Karavaan ’.

Duo Toe Maar met carnaval op tournee met Door
12-02-2014 12:09:00

Vader Emil en Zoon Patrick vormen al jaren Duo Toe Maar. Bijna ieder weekend zijn ze weg als gelegenheidsband, maar met carnaval pakken ze ieder jaar extra uit. In het afgelopen jaar hadden ze een fan die telkens bij hun optredens aanwezig was. Het is een vrouw van ruim twee meter die telkens in de pauze liedjes kwam aanvragen.

Vandaag verschijnt de tweede single van het nieuwe Rowwen Hèze album Hemel Op Aarde
12-02-2014 08:10:00

Vandaag verschijnt de tweede single van het nieuwe Rowwen Hèze album Hemel Op Aarde – de liedjes: Hal Vast.  Zanger Jack Poels: “Hal Vast is geschreven na een verjaardagsfeestje, waarbij een familie elkaar weer ziet en bijpraat over de afgelopen tijd. Alles verandert, maar niks vergaat. Door vast te houden aan je dromen en door vooruit te blijven kijken, houd je grip op tijd.” Rowwen Hèze tourt momenteel tot en met april door Nederland en België met haar Theatertour ’n Hemel op Aarde.

Nieuwe edities Muzikantendag in Middelburg en Almere
11-02-2014 14:55:00

Komend voorjaar zijn er twee nieuwe edities van de Muzikantendag on Tour. Op zaterdag 12 april is de Muzikantendag in De Spot in Middelburg en op zaterdag 3 mei komt de Muzikantendag naar De Meester in Almere. Het programma bestaat uit een combinatie van panels, masterclasses, clinics en demopitches. Leden van Mister and Mississippi vertellen het succesverhaal van de band. Marien Dorleijn van Moss geeft een workshop Songwriting. Stefan Kruger en Stefan Schmid, beide spelend bij Caro Emerald en Zuco 103, geven een clinic.

Grote namen op Amsterdam Jazz Festival in Amsterdam ArenA
11-02-2014 14:42:00

Nadat de Amsterdam ArenA vorig jaar de organisatie op zich had genomen van het South East Jazzfestival kreeg men de smaak te pakken waardoor zij dit jaar een geheel nieuw en toegankelijk festival brengen; het Amsterdam Jazz Festival. Zaterdag 7 juni 2014 wordt het complete hoofdgebouw van de Amsterdam ArenA omgebouwd tot hét jazz festival van Amsterdam.

Freek en Fransje ft Hopp! lanceren 'Geen probleem'
11-02-2014 14:23:00

Laten we eerlijk zijn: Tell Sell kennen we allemaal nog wel. De vaak foute reclames voor de meest nutteloze producten komen voorbij. Sinds 2013 heeft Nederland kennis kunnen maken met Freek en Fransje. Deze twee ras Tilburgers, hebben met hun Tell Sell nasynchronisaties een groot deel van Nederland al veroverd. En daar komt nu de rest van Nederland bij. Geen Probleem wordt de kreet  die u niet meer vergeet. Samen met het beste blaasorkest van Nederland, zijn zij de studio in gedoken om deze hilarische kraker op te nemen. 

Glennis Grace beleeft bijzondere première
11-02-2014 13:03:00

Onder het toeziend oog van familie, vrienden, collega's en fans heeft Glennis Grace vanavond in het DeLaMar Theater te Amsterdam een bijzondere première beleeft. Tijdens haar eerste theatertournee ooit geeft ze het publiek gedurende de show een uniek kijkje in haar leven. Eigen hits wisselen af met verrassende covers met daarbij bijzondere verhalen. Voor de zangeres een nieuw hoofdstuk in haar carrière. "Een eigen tour op de planken is voor mij iets unieks. Iets wat ik al heel erg lang wil en wat na vanavond eindelijk van start gaat.

Wim Sonneveld-wandeling door Amsterdam
11-02-2014 02:25:00

De veertigste sterfdag van Wim Sonneveld op 8 maart 2014 is voor kleinkunstkenner Daan Bartels aanleiding om een wandeling te maken door zijn Amsterdam. Liefhebbers van het werk van de theatermaker en zanger kunnen zich aansluiten, Bartels zelf treedt op als gids. Daan Bartels is gids tijdens de Wim Sonneveld-wandelingen door het centrum van Amsterdam. De te wandelen route is ongeveer 8 kilometer lang en gaat langs voormalige woonhuizen van Sonneveld en langs de theaters waar hij optrad.

Cursus carnavalshit schrijven gewonnen door DJ Gerrit!
10-02-2014 18:43:00

Omdat Frans na het succes van vorig jaar niet meer vrijgezel is, en dus verplicht van zijn vrouw thuis op de bank moet blijven, hebben DJ Gerrit en Rob Ronalds dit jaar met CV Niehaals een carnavalsklapper gemaakt! Dit jaar is de Prins carnaval van CV Niehaals het onderwerp van de single. Uitermate zorgvuldig  werd Prins Bolala (d’n urste) geselecteerd. Zo bestond de selectieprocedure bijvoorbeeld uit:  Versneld polonaise lopen, gekke bekken trekken voor gevorderden, paard uit de gang verwijderen, bloemetjesgordijnen hangen en klok lezen.

TV promotor Mirjam de Raaff breidt uit
10-02-2014 18:30:00

Al zo’n 30 jaar is Mirjam de Raaff tv promotor en heeft vele binnen – en buitenlandse artiesten onder haar hoede gehad. Van Doe Maar, Frank Boeijen, Mai Tai, Ruth Jacott, Alain Clark, Billy Ocean, Gino Vanelli en Robbie Robertson tot Jannes, Frans Bauer, Wolter Kroes, Nielson, Xander de Buisonje, Wouter Hamel en Glennis Grace. Sinds 2 jaar is Mirjam ook manager van Gordon en behartigt ze de belangen van Edsilia Rombley.

Diepgaand onderzoek naar het effect van Huispakken op de Carnaval 2014
10-02-2014 14:18:00

Nog een paar weken, en dan is het weer zover: Carnaval 2014 barst los. Dat is de reden dat Dr. Prof. Ing. Van Knakenberg en zijn compagnon Dr. Prof. Ing. Van Dijk, het effect van Huispakken op de komende carnaval maar eens onder de loep hebben genomen. Al sinds het fenomeen huispak verscheen, zijn beide genieën bezig met onderzoek. Alle facetten zijn uitgebreid getest, en diepgaand onderzocht. Zo bleek bijvoorbeeld dat s'nachts na tweeën, een huispak veel makkelijker bier absorbeert. A

'Goed is goed'.....nieuwe single van Peter Pijper
10-02-2014 14:09:00

Zanger Presentator en entertainer Peter Pijper werd bijna 44 jaar geleden geboren in Veendam (Groningen)  Vanaf zijn twaalfde is deze entertainer al druk bezig met drive in shows en ander soortig amusement waaronder het verzorgen van de Sinterklaas. Na een opleiding in de verpleging besluit Peter op zijn 18e dat dit niet zijn ding is en gaat verder in de Horeca en tegelijkertijd start voor Peter de radiohobby. Als presentator van onder meer het zaterdagmiddagmatinee is Peter dan al in de weer met de Nederlandse artiesten.

Druk bezochte opnamedag Cliphuis Café
10-02-2014 13:15:00

Gisteren rond de klok van 13:00 uur stond alles weer kant en klaar voor een nieuwe opnamedag van het muziekprogramma Cliphuis Café. Hans van Aalst en Marly hebben weer 12 artiesten ontvangen voor een interview en een optreden in het programma en om 13:30 uur was de aftrap voor Johan Heeren die zelf ook nog zijn CD presentatie gaf. Naast Johan kwamen ook Corry Konings, Jessica Malfait, Johan Kettenburg, Antonie van Lierop en Marjolein langs.

Nijkerk loopt warm voor Toppers van Oranje……
10-02-2014 13:12:00

Nijkerk loopt warm voor de tv opnamen van Toppers van Oranje op zondag 23 februari a.s. in Grandcafé ’t Regthuis aan ’t Plein in  Nijkerk, waar 36 top artiesten uit Nederland en België hun nieuwste cd ten gehore  zullen brengen voor de camera’s van het tv programma “Toppers van Oranje”. Toppers van Oranje is  naast talloze regionale tv stations, elke zaterdagavond om 19:30 uur te zien bij TV Oranje in Nederland en in België bij Ment TV. Zondag 23 februari a.s. zullen er 4 afleveringen worden opgenomen, die vanaf 8 maart op tv te zien zullen zijn.

Nieuwe clip van Lamme Frans kost een ton
10-02-2014 12:56:00

Lamme Frans is terug met zijn nieuwste nummer “Altijd carnaval!”. De vrolijke Brabantse conciërge, die in 2013 zijn grote doorbraak had met “Alles in een!”, investeerde dit jaar fors om het succes van zijn vorige clip (waarmee hij ruim een miljoen kijkers trok) te evenaren. Afgelopen weekend vonden de opnames van de nieuwe videoclip plaats. “Ik zal eerlijk zijn, de clip heeft me een ton gekost, maar het was het dubbel en dwars waard!”

FP2000 organiseert mini-riviercruise in Nederland
09-02-2014 13:33:00

Naast de bekende artiestenreizen van FP2000 naar landen als Spanje, Turkije, Engeland, Duitsland en Oostenrijk staat er in 2014 een nieuwe reis op het programma en wel een mini-riviercruise in Nederland. Van maandag 7 t/m woensdag 9 april zijn ze te gast op het prachtige en nostalgische riviercruiseschip "m.p.s. De Statendam". Vanuit Arnhem vaart u drie dagen lang op de Nederlandse wateren met het genot van een all-inclusive verzorging en de muzikale klanken van enkele Nederlandse top-artiesten. Zo varen o.a. met u mee: John de Bever, Rob van Daal, Tinus Hoekstra,  Jheron van der Heijden, Jaman en Ferry de Lits. U kunt al mee op basis van All-Inclusive vanaf €  349,00 p.p. De naam Statendam past uitstekend bij de imposante en statige verschijning van dit varende kasteel.

Super gezellige nieuwe single van De Teddyboys
08-02-2014 17:16:00

"Twee mannen als wij maken de vrouwen zo blij. We vieren feest in de zaal, handjes omhoog allemaal, ja ja zo gaat ie goed". Met deze woorden begint de vrolijke single van de Teddyboys en probeer het lied maar eens niet mee te zingen. Grote kans dat dit niet lukt. Het lied geschreven door Teddyboy Martin Dijckmans is binnenkort te downloaden in de downloadshop van het duo. De heren zijn al jaren graag geziene gasten op feesten en partijen en hebben al een scala van hits op hun naam staan. Kijk voor alle info op: http://www.deteddyboys.nl/

Monique presenteert nieuwe single 'De ware dat ben jij' in Vijlen
08-02-2014 17:02:00

Op vrijdag 14 februari presenteert zangeres Monique haar nieuwe single "De ware dat ben jij" bij Taverne Ijscafe Oud Vijlen te Vijlen. Meewerkende artiesten zijn: Bonnie St. Claire, Eric Dikeb , Yves & Berritta, Henry Damen, Erwin Weegels en Die Spatzl. De entree bedraagt € 5.00 p.p. inclusief de single en de deur gaat open om 19.00 uur. Monique is al enkele jaren serieus bezig met haar zangcarrière en vond het de hoogste tijd om een nieuwe single uit te brengen. De tekst gaat over de echte liefde in je leven te hebben gevonden. 

Zeeuwse Peter is gek op Friet meê Kavioar
08-02-2014 12:26:00

Na de successen van Zeeuwse Peter en Heidi Weinhaus met de singles "Alp voor de Zeeuwse Kust" en "Me pomp'n Bier in de Polder" is Zeeuwse Peter ook dit jaar weer terug met een regelrechte kraker! Dit jaar liet hij zich inspireren door het spontane fortuin dat het Zeeuwse dorp Vrouwenpolder aan het begin van dit jaar ten del viel. Hierdoor is de crisis daar nu voorbij en ligt de Goudkust tegenwoordig in Zeeland, aldus Zeeuwse Peter. Het liedje is getiteld: "Friet meê Kavioar".

Win vrijkaarten voor John Enter
08-02-2014 12:15:00

Zondag 16 februari presenteert John Enter zijn nieuwe album ‘Polonaise met’ tijdens een groot Après-ski Feest in zalencentrum De Kröl in Enter. Daarbij wordt opgetreden door o.a. Silvia Swart, Marco de Hollander, Janneke de Roo, Chiel Kamphuis, Arjan Plat, Anita & Ed, Werner Redlich, Sidney Bischoff, Marco Schouten, Die Spatzl en Arjan Venemann. Het feest wordt georganiseerd in samenwerking met carnavalsvereniging De Boorköttels. Kaarten kosten € 5,- in de voorverkoop en € 7,50 aan de deur. De zaal gaat open om 14.00 uur.

Nieuwe single voor Quincy
08-02-2014 11:52:00

Quincy, de symphatieke Amsterdamse zanger brengt onder productie, muziek & tekst van een geheel nieuw team, Emile Hartkamp & Norus Padidar, een nieuwe single op de markt “Zeg Mij Dat Dit Liefde Is. Een levenslied, met ‘n volwassen en sterk hedendaagse arrangement is Quincy eindelijk weer terug naar de roots van waarom hij ooit is begonnen is met zingen. Liefde voor de tekst met verhaal, waar de lach – traan – emotie niet mag ontbreken. Zijn liefde voor dit genre, was voor hem dan ook een van de belangrijskte redenen om mee te doen aan BZ&T.

Clip 'Kies voor mij' van Yoeri L'Abée online
08-02-2014 10:44:00

Zojuist is op z'n verjaardag de clip van de nieuwe single "Kies voor mij" van Yoeri L' Abée online gezet. De beelden zijn geschoten op het bovendek van parkeergarage Concordia in Breda. Zijn dank gaat dan ook uit naar René Franken voor het regelen van deze lokatie. De clip werd opgenomen door Mr.C Productions, het nieuwe bedrijf van Mke & Colin. Deze keer is alles opgenomen met alleen maar live muzikanten. Drums, gitaren, blazers enz. zijn live ingespeeld en dat is duidelijk te horen. De productie is er een waar menig artiest jaloers op zou zijn.

Michelle komt met Duitstalige cd-single
07-02-2014 16:39:00

De 11-jarige Michelle Okken uit Drenthe heeft nu al een mooi repertoire op mogen bouwen met haar vorige singles! 2 daarvan "Waarom huilt u mama" en "Limonade en zonneschijn" kwamen hoog genoteerd in de Single Top100 terrecht en langzamerhand leert heel Nederland deze jonge volkszangeres kennen. Van haar meest recente single "Heel het leven nog voor ons" is er nu ook een Duitse versie geschreven door Dieter Metzenroth die in Duitsland al enkele leuke hits heeft mogen scoren.

Ga mee met John de Bever & Friends naar Benidorm
07-02-2014 16:25:00

Na het enorme succes in 2012 en 2013 zal de John de Bever & Friends fanreis naar Benidorm in 2014 een vervolg krijgen en wel van 2 t/m 9 juni. Evenals in 2012 en 2013 zal deze reis een speciaal karakter hebben vooral gekenmerkt door de gezellige en intieme momenten en uiteraard de exclusieve muziekavonden met optredens van John en zijn friends! Wilt u in 2014 ook (weer) met John op reis tegen het voordelige tarief, kan dat helaas alleen nog maar op aanvraag. De door ons in eerste instantie ingekochte vliegtuigstoelen en hotelkamer zijn al helemaal uitverkocht. De collega's die John dit jaar heeft uitgenodigd om samen met hem en u naar Benidorm te reizen zijn Stef Ekkel en Wesly Bronkhorst.

Leo Nardell is trots op zijn eerste kleinkind
07-02-2014 14:17:00

Leo Nardell is trots mede te mogen delen dat hij afgelopen week voor het eerst  Opa is geworden! Lizzy Loïs Steffers is geboren op 01-02-2014 en haar ouders heten Danny en Tamara Steffers. Gewicht: 4110 gram tijd geboren: 17.34 uur te Haarlem De meest recente single van Leo  ‘Leef nu maar je eigen leven’ doet het ook prima getuige het feit dat de single nog steeds op de diverse playlijsten staat en binnenkort volgt meer nieuws m.b.t. Leo.

Staatsopera van Tatarstan brengt ‘De Barbier van Sevilla’
07-02-2014 13:31:00

Het Russische operagezelschap van de Staatsopera van Tatarstan brengt in de maanden maart en april de befaamde komische opera ‘De Barbier van Sevilla’ naar de Nederlandse theaters. Hoewel het werk van componist Gioacchino Rossini in 1816 een rampzalige première beleefde, zorgden de geniale muziek en het humoristische verhaal er voor dat ‘De Barbier van Sevilla’ snel populair werd. Tot op de dag van vandaag is Rossini’s opera met de wereldberoemde aria van Figaro één van de meest opgevoerde opera’s. Het stuk heeft dan ook terecht de status van een meesterwerk.

Mike & Colin boeken succes met hun bedrijf Mr.C Productions
07-02-2014 12:57:00

Begin dit jaar is het bekende en succesvolle duo Mike & Colin samen met een bevriende collega het videoproductie bedrijf Mr.C Productions gestart. Op de vraag waarom zij deze onderneming zijn begonnen antwoorden de heren:  ‘Wij hebben zoveel creatieve ideeën en willen deze, naast het schrijven van nummers voor onszelf en collega artiesten, ook graag visueel maken. Voor onze eigen clips schrijven wij zelf de scripts, regisseren en overzien de editing. Wij weten hoe belangrijk de videoclip is voor een artiest en wij zijn altijd erg perfectionistisch.

DJ Bompa & de Mens presenteren nieuwe single in Eindhoven
07-02-2014 12:44:00

Op zondagmiddag 16 februari presenteert het duo DJ Bompa & de Mens hun 5e single. Drie jaar geleden brak dit duo door met één van de grootste carnavals hits van de laatste jaren "Als Brabander ben Ik geboren. Ook dit jaar komen de heren weer met een knaller van een hit. In samenwerking met producer Waylon van der Heijden hebben ze een lekkere feestplaat weten te maken, getiteld "Op M’n Vespa". Voor de presentatie hebben Bompa & de Mens een aantal bevriende collega’s uitgenodigd om samen met hen er een gezellig feestje van te maken. 

Jessica Malfait heeft de Oranje Kroon
07-02-2014 12:28:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag10 februari is dat Jessica Malfait met haar nieuwe single ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’. De uit Breda afkomstige zangeres is de laatste tijd weer helemaal terug in de schijnwerpers. De verwachtingen voor deze door Jeffrey Weber geschreven single zijn dan ook hooggespannen. Want wie Jessica Malfait kent, weet dat dit onvervalste levenslied bij haar in de juiste handen is. Voeg daarbij de productie van Manfred Jongenelis en je weet dat je een potentiële hit in handen hebt.

Catharina Hulters lanceert nieuwe single
06-02-2014 22:03:00

Op vrijdag 14 maart 2014 zal Catharina Hulters haar aankomende single presenteren op de single release party in "Cafe De Boemel" te Dordrecht. De single is een uptempo met een levenslied achtige herkenning waar toch lekker op gedanst kan worden, "Iets wat helemaal bij mij past" aldus Catharina! Op de B kant van de single : een Levenslied Medley met gezellige meezingers. De single is de opvolger van haar debuut album "Aangenaam" dat in 2013 uitkwam en daarmee met het nummer "Er is maar een vrouw" de top 100 behaalde. ook nummers van het album afkomstig zijn o.a : Het verkeerde moment, De jukebox, Bel me op als je eenzaam bent, en als jij naar me kijkt. Tijdens de single release party zullen o.a optreden: Wesley Ponsen, Stanley Hazes, Tinus Hoekstra, Joey Kramer, Karina en Raymond Pluimert

Ben jij er zondag ook bij in Harderwijk......
06-02-2014 20:02:00

Aanstaande zondag 9 februari vinden er bij uitgaansgelegenheid Hardersplaza, Flevoweg 2 in Harderwijk  weer tv opnames plaats voor het muzikale programma INTRO, onderdeel van ZNTV. In het programma worden de artiesten geïnterviewd door Rob Ronalds of dj Maurice. Het wordt onder andere uitgezonden op Ziggo kanaal 31 in West Friesland en Gelderland. Binnenkort zal ook Zuid Holland de beelden kunnen bekijken. INTRO is elke dag om 18.30 uur te zien en dagelijks na de uitzending om 11.00 uur de herhaling. Vanaf 15.00 uur zijn er doorlopend optredens van dj Niek Paniek, Viswijvenkoor Sootjevisch, Francois Pieters,  Frank en Mirella, Jeroen Stevens, William van den Oetelaar, Henk Damen, Colinda, Rob Ronalds, Pater Moeskroen, Huub Hangop, De Overburen, Marco de Hollander en vele anderen.

Colinda presenteert nieuwe single op 23 mei in 's Hertogenbosch
06-02-2014 11:48:00

Op vrijdag 23 mei 2014 presenteert Colinda haar nieuwe single in de kantine van sportvereniging R.K.J.V.V., gelegen op Sportpark "De Schutskamp", Fuik 7-9 te 's Hertogenbosch. Het is de tweede single die Colinda in 2014 uitbrengt. In januari lanceerde ze "Kun jij me zeggen", waarmee ze momenteel in tal van hitlijsten staat. De nieuwe single waarvan de Tilburgse zangeres de titel nog even geheim houdt is wederom opgenomen in de HQ Studio van Harald Queens."Bij Harald voel ik me thuis en hij maakt precies de sound die bij mij past", aldus Colinda die dit jaar 5 singles uit wil brengen en daarnaast een album met 15 nummers. De verwachting is dat dit album na de zomervakantie gelanceerd gaat worden.

Peggy Mays komt nieuwe single
06-02-2014 11:04:00

Met de release van "Heb jij je koffer al gepakt" Peggy Mays weer een nieuw hoofdstuk weten toe te voegen aan haar toch al indrukwekkende muzikale carrière. Het begon allemaal met haar deelname aan de Sterren Academy en deed in 2010 mee aan het Nationaal Songfestival. Daarnaast was de uit Nijmegen afkomstige zangeres ook te zien bij "'Bloed, Zweet & Tranen'. “ Glaszuiver” was het commentaar van Danny de Munck. “ Wat een stem” aldus Gerard Joling en Roxeanne Hazes vindt haar een voorbeeld voor haar zelf.

Achterhoekse band Kiek Now Us groot in de Telegraaf
06-02-2014 10:51:00

De Telegraaf schreef er vandaag al groots over, maar een bijzonder integratie project voor Nederland is van start gegaan! Eindelijk weer eens iets positiefs in deze sobere tijden. Westerlingen die de mooiste woonboerderijtjes inpikken op het platteland en zodra ze er eenmaal wonen zich beklagen over de welriekende geur van mest en het kabaal van het jaarlijkse dorpsfeest.

Winnaars 100% NL Awards bekend
05-02-2014 20:26:00

Zojuist zijn in Club Ziggo in Amsterdam de winnaars van de 100% NL Awards 2013 bekendgemaakt. Dit jaar zijn Ilse DeLange, Marco Borsato, Nielson & Miss Montreal en Niels Geusebroek door de luisteraars van 100% NL gekozen tot de winnaars van de 100% NL Awards. Tijdens de live-uitzending van RTL Boulevard hebben de artiesten hun 100% NL Award in ontvangst mogen nemen van Maik de Boer.

Kayaman komt met de single 'Droom met me'
05-02-2014 18:46:00

In opvolging van zijn debuutalbum Tulpenmanie komt Kayaman met de single “Droom met me”. Het is een nummer over dagdromen waarbij je kan ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Voor dit liefdesnummer is Kayaman geïnspireerd geraakt door de sound van Manu Chao. Kayaman: "Toen voor mij duidelijk werd waarover ik wilde schrijven, besloot ik iets melancholisch te componeren waar langzaam een reggae vibe bij kwam.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop