RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Wat mij is overkomen'...... titel nieuwe single van Pascal Pasch
11-04-2014 16:15:00

Met een voorliefde voor de Amsterdamse muziek is onlangs Pascal Paschde studio ingedoken om een opvolger van het succesvolle Magdalena op te nemen. De studio was Roy Otters en in het doel om weer een spraakmakend nummer vast te leggen is deze zanger uit Arnhem zee wel geslaagd. Zijn liefde voor het Nederlandse lied werd hem van jongs afaan met de paplepel ingegoten. Vader had een succesvolle piratenzender De Ramona’s dus 24/7 het Nederlandse lied in huize Pasch

Album ‘Daydreams in a Blackout’ van DI-RECT komt binnen op nummer 1
11-04-2014 16:06:00

Vandaag, een week na de officiële release van het album ‘Daydreams in a Blackout’, komt DI-RECT binnen op nummer 1 in de GfK Dutch Charts Album Top 100. Het is de eerste keer in de huidige bezetting dat DI-RECT de albumlijst aanvoert. Op 4 april lanceerde DI-RECT hun zevende album tijdens een ochtendconcert in de Wisseloord Studio’s in Hilversum. Diezelfde ochtend kwam het album binnen op nummer 1 in de iTunes-charts. Zaterdag 12 april is de officiële releaseparty van ‘Daydreams in a Blackout’ in een uitverkocht Paard in Den Haag.

The Kik heeft de Oranje Kroon
11-04-2014 13:57:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 14 april is dat de Rotterdamse band The Kik met hun nieuwe single ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de gelijknamige film. The Kik heeft naam gemaakt met aanstekelijke Nederlandstalige popliedjes in de stijl van de jaren zestig en zeventig, oftewel ‘Nederbiet’.

Quido's nieuwe single ' Vrolijk, Uptempo, Dansbaar'
11-04-2014 13:08:00

Quido is een twintiger en komt uit Den Haag. Al op hele jeugdige leeftijd wist hij wat hij wilde: Zanger worden! Hij was nog maar een kleuter toen hij voor een volle zal optrad en dit was nog maar het begin! Hij legde de basis middels het oefenen met een soundmixer, gevolgd door de aanschaf een professionele zanginstallatie en door zijn deelname aan een schoolband. Al op 14-jarige leeftijd verschijnt Quido ’s debuutsingle ‘Volare’ en anno 2014 heeft de zanger ook het op het Rood-Hit-Blauw-label verschenen album; ‘Zo Alleen’ op zijn naam staan. 

Randy terug met nieuwe single 'Kom maar bij mij vannacht'
11-04-2014 12:14:00

De 23-jarige zanger Randy is weer terug van weggeweest met de vrolijke nieuwe single “Kom Maar Bij Mij Vannacht”. De single kwam tot stand in samenwerking met producer Kees Tel en hiermee heeft Randy een waardige opvolger in handen van de ruim een jaar geleden verschenen plaat “Hé Hé Hé Hé”. De in het Brabantste Oss geboren Randy Voet timmert al enige jaren aan de weg. Hij werkte in het verleden al met bekende producers als Edwin van Hoevelaak, Waylon van der Heijden en Emile Hartkamp.

Debuutsingle voor Jelle Jitze
10-04-2014 20:45:00

Afgeladen vol was het afgelopen zaterdag in Cafe de Stapper. Oorzaak was de presentatie van de debuutsingle van Jelle Jitze. De laatste jaren zat het er al aan te komen maar de echte fans hebben tot 2014 moeten wachten maar het wachten wordt beloond. In de studio van Jeroen Dirksen  heeft deze Friese zanger een meer dan geweldig nummer opgenomen. Nu zullen de muzikale vleugels worden gespreid en zal buiten Friesland ook de rest van Nederland  te weten komen wie deze succesvolle feestzanger is.

Albumpresentatie Bökkers op Dauwpop
10-04-2014 20:21:00

Bökkers zal hun nieuwe album, getiteld “Humme”, officieel presenteren op Dauwpop. Het is voor de band de tweede maal dat zij een album presenteren op het festival. De Sallandse rockband scoorde verleden jaar hoge ogen met hun tweede schijf Morattamottamotta. Succesvolle optredens op Dauwpop, Festyland en in tientallen zalen en feesttenten volgden.

De Frank en Mirella trein dendert door
10-04-2014 11:04:00

Nadat hun laatste single ‘Jij bent de liefste’ uitkwam, dendert de trein van Frank en Mirella door. “De single heeft het erg goed gedaan, we hebben vele regionale tv optredens mogen doen, en zelfs bij Hart van Nederland, waren we te zien. Het voelt goed dat de fans ons nog steeds zo een warm hart toe dragen” aldus het populaire duo. Maar voor stil zitten is geen tijd. “Nee, we treden weer volop op in het land, en volgende week treden we op voor vakantiegangers in Turkije”.

Eerste muzikale boottocht Marco de Hollander bijna uitverkocht
10-04-2014 10:57:00

Marco de Hollander neemt zondag 27 april de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland. Aan boord wordt iedereen verrast met optredens. Zo heeft De Hollander, één van de grootste zangeressen van Nederland uitgenodigd; Country Wilma. Ook Wim van de Heuvel en Anthony gaan mee op het schip. Uiteraard zingt Marco de Hollander zelf ook.

Kroegenhit voor Marco Kanters
09-04-2014 21:29:00

Na het succes van ‘Boem Boem Boem’ brengt Marco Kanters zijn nieuwe single opnieuw uit op het label van platenmaatschappij Zebra Music. ‘Daar Sta Je Dan (Waar Zijn Al Jouw Vrienden)’, de kroegenhit van Rene Froger (geschreven door Emile Hartkamp en Norus Padidar) is door de zanger afkomstig uit Moerdijk in een geheel eigentijds en nieuw jasje gestoken! Met deze single gaat de zanger die al vele singles op zijn naam heeft staan hoge ogen gooien. De vrolijke single is opgenomen in de studio van Waylon van der Heijden.

'Ik Ben Er Voor Jou' nieuwe single van Marco Meesters
09-04-2014 21:23:00

Marco Meesters, afkomstig uit Den Bosch, presenteert zijn nieuwe single ‘Ik Ben Er Voor Jou’ op het label van DiMario Records. Naast het schrijven van nummers voor vele collega artiesten is de keuze gemaakt om samen met producer Mario Veltman ook een eigen repertoire op te bouwen. Marco Meesters die een geheel eigen sound wil creëren is op dit moment druk bezig met het maken van een compleet eigen album, dat naar alle waarschijnlijkheid nog dit jaar wordt uitgebracht.

Comeback voor Marcel Ankone
09-04-2014 21:16:00

Marcel Ankoné heeft er voor gekozen om zijn comeback te maken met een écht feestnummer! ‘Ik Zing La La Laa’ is een vlotte en feestelijke meezinger en zal in menige kroeg gezelligheid gaan brengen! Marcel Ankoné die eerder ook duet singles uitbracht met Diana Dekkers, richt zich nu weer volledig op zijn solocarrière. Nu deze single uit is gebracht gaat de vrolijke Bossche zanger op zoek naar nieuw repertoire en ook dit jaar nog verschijnen er nieuwe singles op het label van Mario Veltman.

Moederdag theatervoorstelling Willeke Alberti met speciale gast Johnny de Mol
09-04-2014 21:05:00

Op zondag 11 mei aanstaande is het Moederdag en zal Willeke Alberti een speciale Moederdag theatervoorstelling geven in het Zaantheater in Zaandam. Haar zoon Johnny zal die middag haar speciale gast zijn. Jongstleden februari hadden Willeke en Johnny samen een nummer 1 hit-notering met Glimlach Van Een Kind, wat zij uiteraard ook samen zullen gaan zingen tijdens het Moederdagconcert. Willeke Alberti zit al meer dan vijftig jaar in het vak. Het jonge publiek kent haar van de optredens bij onder andere Ali B op volle toeren,  De Zomer Voorbij van Jan Smit en zijn Volendamse collega’s en Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Met nummers als Spiegelbeeld, Telkens Weer en Waar is de Zon is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Hoofdrol voor Jaman in nieuwe clip van Colinda
09-04-2014 13:11:00

Op 9 april verschijnt de nieuwe single getiteld “Jij bent een leuke vent” van Colinda. Het is de tweede single die de uit Tilburg afkomstige zangeres dit jaar lanceert. Colinda heeft sinds haar comeback in 2012 niet stilgezeten. Samen met producer Harald Queens van de HQ Studio werd de sound ontworpen die precies bij haar past. Het resultaat was al te horen in “Tranen heb ik om jou gehuild”, ”Breng me nog eenmaal naar huis”, “Als je terug komt uit de kroeg”, “Zo zonder jou” en “Kun jij me zeggen”.

25ste editie van het Bouwvakfeest in Oud-Lutten
09-04-2014 12:58:00

Dit jaar vindt de 25 editie plaats van het bouwvakfeest in Oud-Lutten. Het feest is ontstaan door de verjaardagen van de 16 tellende vriendenclub in 1 keer te houden. Besloten is dit aan het begin van de zomervakantie te organiseren. De eerste 2 edities van het feest vonden plaats in een tentje waar zo’n 50 genodigde personen op afkwamen. In een melkbus kon men een vrij gift geven om de kosten enigszins te compenseren. De populariteit van het evenement steeg enorm en de vriendenclub ging op zoek naar een andere locatie met voldoende parkeerterrein. Het werd een terrein aan de Kerkdijk in Oud-Lutten ter hoogte van nummer 20, alwaar het feest nu nog steeds plaatsvindt.

Fandag Richard Janse op zaterdag 19 april 2014
09-04-2014 12:26:00

Op zaterdag 19 april 2014 vindt de inmiddels vijfde editie plaats van de jaarlijks terugkerende fanclubdag van de in 2009 overleden zanger Richard Janse. Richard's wens op zijn sterfbed was om ieder jaar de fandag door te laten gaan voor zijn fans en zijn ouders. Elk jaar is het een ware happening. De entreeprijs is een all-inn prijs inclusief eten en drinken. Sjanneke,  de moeder van Richard maakt altijd zelf de hapjes en het koud buffet. De artiesten die belangeloos en uit respect en eer optreden zijn dit jaar in grote getalen aanwezig.

Waalkadefeest van Frans Duijts gaat verder onder nieuwe naam
08-04-2014 15:04:00

Het Waalkadefeest van Frans Duijts krijgt een vervolg in Buren. Dankzij een samenwerking tussen het Betuws Spektakel en het Waalkadefeest onstaat er een nieuw evenement; het Hollands Spektakel. Duijts is gastheer en zorgt persoonlijk voor het programma. De eerste editie van het Hollands Spektakel zal plaatsvinden op vrijdag 4 juli.  Tijdens het Hollands Spektakel zal Frans Duijts afsluiten met een volledig concert. Daarnaast zullen er op verschillende podia optredens zijn van Rob de Nijs, Jan Smit, Wolter Kroes, Django Wagner, Henk Bernard e.v.a.

Soundtrack ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ deze week uit
08-04-2014 14:50:00

Vanaf 1994 zaten miljoenen kijkers maar liefst 229 afleveringen lang aan de buis gekluisterd voor de tv-serie ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. De kleinburgerlijke avonturen van Jaap en Nel Kooijman, 'vriendje' Stokvis en zijn uit Drenthe afkomstige eega Zus waren net zo vermakelijk als herkenbaar. Toen de gelauwerde serie in 2009 stopte met de aflevering 'De Rek Is Eruit', viel dat veel trouwe kijkers zwaar. Die hoeven echter niet langer te treuren, want op donderdag 10 april gaat ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon - de Film’ in première.

Heimwee naar Afrika op debuut EP van Danella Smith
08-04-2014 10:14:00

Singer songwriter Danella Smith neemt je op haar prachtige debuut EP ‘My Africa' mee op reis naar haar geboortegrond: Afrika. Al woont Danella nu een paar jaar in Den Haag, haar thuisland Namibië zit nog altijd in haar bloed en dat hoor je terug in haar muziek. Danella Smith maakt popmuziek met een onmiskenbaar eigen geluid en met haar karakteristieke stemgeluid brengt ze in het Engels en Afrikaans de warme Namibische zon in iedere huiskamer. Heimwee naar Afrika op debuut EP van Danella Smith.

Vlaams succes voor William van Engelen
08-04-2014 09:57:00

De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige zanger William van Engelen vierde onlangs, na een radiostilte van twee jaar, zijn comeback met een nieuwe single. De swingende en pakkende Kees Tel-productie met de zeer toepasselijke titel ‘Ik Ben Weer Terug’ wordt ondertussen uitstekend ontvangen in zowel ons land als bij onze zuiderburen. Meteen al in de week na de release prijkt de single hoog op de playlist van diverse radiostations waaronder die van  RADIONL.

Johnny Leyen produceert debuutsingle Martin van Waveren
08-04-2014 09:50:00

Johnny Leyen, de zanger die op dit moment scoort met de hit “De Kroeg” is verantwoordelijk voor de debuutsingle van de 26 jarige Martin van Waveren uit Vledder. Muziek was al van jongs af aan iets wat Martin leuk vond. Stond regelmatig op het podium tijdens diverse feesten en evenementen in de regio maar mag nu zijn debuutsingle “1 Droom Bij Jou Vandaan” presenteren. En supertrots is de zanger dat Johnny Leyen het nummer zowel heeft geschreven als geproduceerd en ook in zijn studio heeft opgenomen.

Nieuwe single voor Tommy Lips
08-04-2014 09:45:00

Met zijn vorige singles “Rotzooi”, “Hart in brand”en “Alleen met jou” wist Tommy Lips zich snel een plaats te veroveren als feestzanger. Over airplay op de radiostations had hij ook niet te klagen, waardoor hij wekelijks ook live te zien is in diverse kroegen, feesttenten enz… Met deze nieuwe single “Jij bent het mooiste” gaat hem dat zeker ook weer lukken. De muziek en de tekst werden geschreven door Anita Antonissen en de opnamen werden gemaakt in studio ’69 in Zegge. Produktie werd gedaan door Laurens van Wessel en Johan Hense.

Attractiepark Duinrell heeft het seizoen geopend met 100% NL
07-04-2014 16:36:00

Op zaterdag 5 en zondag 6 april is Radio 100% NL neergestreken in Attractiepark Duinrell en zo werd het nieuwe seizoen geopend met een waar muziekspektakel. Dit evenement vond plaats op het veld bij het Tikibad, waar een groot podium was neergezet. De eerste dag waren er vele bezoekers en dat had mede te maken met het prachtige voorjaarsweer. Zondag was het minder druk, maar het sfeertje was er niet minder om. Zaterdag waren er optredens van Joey Hartkamp, Wesley Klein, Monique Smit en Tim Douwsma en Thomas Berge.

Mike & Colin: 'We maken er altijd een feestje van'......
07-04-2014 05:15:00

Mike & Colin, genieten duidelijk van het voorjaar. “De mooie optredens zijn weer begonnen en zitten er aan te komen. Lekker buiten op festivals en pleinfeesten. Dat vinden we echt te gek om te doen”, aldus het tweetal, dat momenteel goed scoort met hun single “Een lieveling van mij”. Ze zijn druk bezig met een album, maar het is volgens de jonge zangers niet gemakkelijk om een label te vinden, die hierin wil investeren.

Peer Wittenbols, Mike Roelofs en Gerard van Maasakkers winnen Annie M.G. Schmidtprijs
06-04-2014 17:14:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, is toegekend aan Peer Wittenbols, Mike Roelofs (foto) en Gerard van Maasakkers voor hun lied Mijn Kind. De prijs werd uitgereikt door radiomaker en televisiepresentator Frits Spits in het Amsterdamse Theater Bellevue. De Annie M.G. Schmidtprijs werd 22 jaar geleden ingesteld om de schrijver, componist en uitvoerder van het beste lied te bekronen dat in het voorgaande jaar is uitgevoerd in een Nederlands theater.

Funky Piano’s XXL heel geslaagd
06-04-2014 08:08:00

Op vrijdag 4 april vond in het Silverdome in Zoetermeer Funky Piano’s XXl plaats, een druk bezocht evenement, waar mensen van heinde en verre op af zijn gekomen. Met als gevolg een vol Silverdome en een uitstekend sfeertje. Hoogtepunten tijdens de grootste vrijdagvond borrel van Nederland zoals het evenement was genoemd, waren de optredens van Kelvin Muïs van X-Factor, Kim de Boer van The Voice of Holland en Xander de Buisjoné. Het spits werd afgebeten door Muïs, die achter de vleugel plaatsnam en met zijn prachtige stem de aanzet gaf.

DéJean zingt een uitgebreid Internationaal repertoire
05-04-2014 17:14:00

De 27-jarige Nederlandse temperamentvolle latin-zanger/danser en entertainer Déjean is met recht hét voorbeeld dat het bloed toch wel kruipt waar het niet gaan kan. Van twee kanten kreeg hij het artiestenbloed mee. Van zijn moeder, zangeres/danseres en choreografe Jeanette Alles en van zijn vader Jos Frequin, solist bij het Internationale Folkloristische Danstheater. Dat zijn naam niet oerhollands klinkt komt doordat hij afstamt van Frans/Hongaars en Tartaarse voorouders.

Kelvin Muïs wil de wereld veroveren
05-04-2014 17:03:00

Kelvin Muïs (24) werd in 2010 derde tijdens X-Factor. Ondanks deze geweldige prestatie heeft de jonge zanger het sinds die tijd rustig aan gedaan. Met zijn nuchtere instelling heeft hij op muziekgebied veel weten te bereiken en doet hij dat nog steeds. “Na mijn deelname aan X-Factor had ik veel televisie en radiooptredens en stond ik volop in de belangstelling, maar daar heb ik eigenlijk niet zoveel mee gedaan.

Indrukwekkende nieuwe single van Gertjan Wels
04-04-2014 20:50:00

Zijn vorige single ‘Leef & Geniet’ mag gerust een succesplaat worden genoemd. De als vrolijkmaker getypeerde single staat ook nu nog hoog op de playlist van vele radiostations en belandde ook in diverse hitlijsten. Kortom de comeback van Gertjan Wels mag als uiterst geslaagd worden betiteld. De in 1979 in Nijmegen geboren zanger trekt inmiddels door heel ons land voor optredens en interviews en zelfs vanuit Vlaanderen is er volop belangstelling voor Gertjan.

Tweede single van De Overburen een feit
04-04-2014 20:28:00

Na het leuke succes van de eerste single 'Laat me los' komt Feestduo De Overburen (Miranda Schukkink en Marcel Oosterkamp) uit met hun tweede single 'Dat ben jij'. Het is moeilijk om stil te blijven zitten tijdens het horen van deze single, de liefde en gezelligheid komt gelijk binnen! De videoclip is opgenomen door Coen van Hoevelaak bij Partycentrum Circus te Hardenberg. Binnenkort zal deze te zien bij TV Oranje. De bruidsparen die hebben gefigureerd in deze videoclip konden hun trouwdag herbeleven tijdens deze feestelijke opname.

De Fantasticos hebben de Oranje Kroon
04-04-2014 18:19:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 7 april zijn dat de Fantasticos met hun nieuwe single ‘Ti Amo, I Love You’. Twee jaar geleden besloten Henk Janssen en Johnny Meijers de Hollandse muziek uit de jaren zestig in een nieuw jasje te steken: een succesvol duo was geboren. Als de Fantasticos scoorden ze meteen een aantal hits en komende week verschijnt alweer hun tweede album 'Het leven is zo mooi'. De verwachtingen zijn wederom hooggespannen, getuige ook deze aanstekelijke nieuwe zomersingle.

Dennis van Dijkhuizen ijzersterk terug met 'Samen kunnen wij de wereld aan'
04-04-2014 17:23:00

De naam Dennis van Dijkhuizen moet u ongetwijfeld al bekend in de oren klinken. Deze muzikale duizendpoot zit dit jaar 10 jaar in t vak. En dat moet gevierd worden! Wist u dat Dennis van Dijkhuizen van de eerste track die gereleased werd van zijn album ruim 25.000!! stuks verkocht? Met zijn nieuwe single (met dubbele A kant!)  “Samen kunnen wij de wereld aan”, en “Wenn dein herz Sirtaki tanzt” is Dennis weer helemaal terug bij zijn volkse roots. De Nederlandse tekst is door Dennis zelf geschreven.

Nieuwe single voor Frank Verkooyen
04-04-2014 15:12:00

Frank Verkooyen is naast zanger al geruime tijd full time producer in zijn eigen studio en zijn er tal van artiesten als Peter Beense, Willem Barth, Danny en Erna Temming, Ronnie van Bemmel etc. die op dit moment in alle facetten worden bijgestaan om hun repertoire te kunnen realiseren. Na zijn laatst verschenen single 'Jou nog om me heen' die 6 weken genoteerd stond in de top 100 en veelvuldig airplay heeft verworven komt Frank op 9 april met een zeer verassende song.

Loeksband komt met 'Koningsdag in Holland'
04-04-2014 14:57:00

De Heerhugowaardse  Zanger, Troubadour Loek  komt met nog een Koningsdaglied. Na ”Vertel Dat Maar in de Rijp”  is er nu "Koningsdag in Holland". Geschreven voor een samenzang met de kinderen tijdens de  Koningsdagviering op de Basis school waar Loek werkt. Het is dan ook een heel leerzaam lied geworden vol met informatie over het Waterrijke Koninkrijk der Nederlanden. Het lied zal ook komen op het album “Loek over Noord Holland 3”. Waarin het thema Land en Water in meerdere nummers terug te vinden zal zijn.

Optreden van William van den Oetelaar in RKC stadion
04-04-2014 14:26:00

De jonge talentvolle zanger “William van den Oetelaar” zal op zaterdag 3 mei een optreden verzorgen in het Mandemakers stadion tijdens de voetbalwedstrijd RKC – SC Heerenveen. De 20 jarige artiest uit Cromvoirt zal tijdens de rust het publiek in Waalwijk vermaken. Naast het optreden in het Mandemakers stadion, treedt William ook op in de business club en in de partytent, achter op het grasveld, van sponsor Uitzendmarkt. William is erg verheugd met zijn optreden in het RKC stadion: “Ik ben heel erg blij met deze kans!” “Als Brabander is het fantastisch om bij een club als RKC op te treden!” “Ik ben zeer blij dat mijn management en RKC mij deze kans geven en ik zal deze met beide handen aangrijpen”.  William van den Oetelaar timmert aan de weg om zijn bekendheid te vergroten.

Nieuwe locatie voor albumpresentatie Yosee
03-04-2014 21:18:00

Op zaterdag 18 april 2014 vindt de tweede albumpresentatie van Yosee plaats bij Café De Sjang, Graafseweg 141 te s' Hertogenbosch. In eerste instantie zou dit plaatsvinden in de kantine van sportvereniging R.K.J.V.V. maar de Gemeente s' Hertogenbosch heeft de reeds afgegeven vergunning ingetrokken. Alles draait om het in 2013 gelanceerde debuutalbum "Voor een leven lang" . Met haar stem en haar prachtige blonde verschijning laat Yosee overal een diepe indruk achter. Zo trok Yosee ook de aandacht van de legendarische zanger/producer/componist Peter Koelewijn. Koelewijn schreef vele hits voor o.a. Bonnie St. Claire, Babe, Ria Valk, Nico Haak, Marga Bult en verkocht miljoenen platen als producer van o.a. Helmut Lotti en Grant & Forsyth.

Schitter jij 4 dagen op het podium bij het 10 jarig Jubileum van Toppers in Concert?
03-04-2014 21:00:00

In 2011 en 2012 beleefden diverse zangers en zangeressen het moment van hun leven door drie dagen voor een uitverkochte ArenA op te mogen treden tijdens de Toppers Halftime Show. Dit jaar vieren de Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom het 10-jarig Jubileum van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van Nederland’.

Joeri Plaizier komt met sterke Nederpop track met een vleugje country
03-04-2014 20:49:00

''Jij bent de reden'' is de titel van de nieuwe single van Joeri Plaizier. Het is een sterke Nederpop track met een vleugje Country. Voor Joeri is dit een heel speciaal nummer omdat hij de tekst zelf heeft geschreven en heel nauw bij het productie proces betrokken is geweest. Het nummer is helemaal live ingespeeld en geproduceerd door de vaste producer van Joeri, Sjors van den Eerenbeemt, Sjors heeft ook de muziek geschreven van het nummer. Met de release van deze track zet Joeri een sound neer waarop hij in de toekomst wilt voortborduren.

Sylvia Corpiér lanceert nieuwe single met dance en Zuid Amerikaanse invloeden
03-04-2014 15:50:00

Sylvia Corpiér uit Groningen heeft een bijzondere nieuwe single uit; die als titel mee krijgt: “Vrij is de Liefde”. De muziekstijl is dance met Zuid Amerikaanse invloeden. Het liedje gaat over tolerantie in de liefde. Mensen in waarde moet laten, of je van een mooie vrouw houdt, of van een leuke vent. Zolang jij je medemens lief hebt, normen en waarden kent, maakt het niet uit wie of wat je bent: aldus Sylvia. 

Generale repetitie voor Ilse DeLange en Waylon in eigen land
03-04-2014 13:34:00

Zaterdag 5 april vindt in Amsterdam de zesde editie van Eurovision In Concert plaats; maar liefst 25 van de 37 deelnemers aan het komende Eurovisie Songfestival zullen neerstrijken in onze hoofdstad. Voor een uitverkochte Melkweg zullen zij hun Eurovisie bijdrage ten gehore brengen. Voorafgaand aan het concert zullen de deelnemers de pers te woord staan in de Amsterdamse Stadsschouwburg. In tegenstelling tot Anouk vorig jaar, zullen The Common Linnets wèl hun opwachting maken tijdens het jaarlijkse voorproefje.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: