RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Clipopname 'Ik zie het in je ogen' van Daantje in Plashoeve
11-09-2013 11:16:00

Op dinsdag 10 september vonden in de Plashoeve in Vinkenveen de clipopnamen plaats van de nieuwe single van Bloed, zweet en tranen finaliste Daantje: “Ik zie het in je ogen”. De clipopnamen werden gedaan door Clipopname.nl. De single wordt uitgebracht door Platenlabel Rood, Hit, blauw, waar de zangeres onlangs een contract heeft getekend. De bekende accordeonist Andre Vrolijk, die meespeelt op het nummer was present om in de clip te figureren. Andere figurant was Daantjes vriend Willem.

Start nieuwe Theatertour Willeke Alberti
10-09-2013 13:00:00

Met haar nieuwe theaterprogramma Willeke in Concert, zolang er maar liefde is zal Willeke Alberti vanaf oktober 2013 te zien zijn in de Nederlandse theaters. In deze voorstelling zal Willeke, onder begeleiding van haar live band, haar mooiste liedjes ten gehore brengen. Willeke Alberti zit al meer dan vijftig jaar in het vak. Het jonge publiek kent haar van de optredens bij onder andere Ali B op volle toeren,  De Zomer Voorbij van Jan Smit en zijn Volendamse collega’s en Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Met nummers als Spiegelbeeld, Telkens Weer en Waar is de Zon is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Speel een Facebook spelletje met Gabriello
10-09-2013 11:19:00

De Vlaamse zanger Gabriello heeft vorige week zijn nieuwe single gelanceerd. Het is alweer de vijfde single van Gabriello in slechts anderhalf jaar. De tracks “Ik had je lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Niet thuis vannacht” behaalden allemaal de Single Top 100 in Nederland. De nieuwe single draagt de titel “Hemel zonder tijd.” en is een nazomer uptempo nummer. Om dit heugelijke feit te vieren maak je kans op een thuisconcert van Gabriello. Je maakt kans op een thuisconcert door het antwoord op de volgende vraag te geven in een Persoonlijk Bericht.

Officiële start van het nieuwe LA The Voices in Den Haag
10-09-2013 11:11:00

De officiële start van het nieuwe LA The Voices wordt gevierd met een spetterend feestje bij  Beachclub Gotcha, Deltaplein 1 te Den Haag (Strandafslag 3). Op 22 september trakteren Remko Harms, Roy van den Akker, Peter William Strykes en Richy Brown vanaf 13.00 uur de aanwezigen op een middag vol muziek, gezelligheid en verrassingen.

Harry Weiss komt met verzamel cd
10-09-2013 10:47:00

Op zaterdag 14 september lanceert Harry Weiss zijn nieuwe verzamel cd. Dit evenement zal plaatsvinden bij Café "De Bolle"  Rijksweg  Zuid 131a te Geleen. De avond wordt samen gevierd met optredens van: Frans Theunisz, Nick Gilissen, Peggy Lassouw, Neer Scheffer, Trio Ongerein, Duo Mitchell en Michael, Harmina de Jonge, Lambert Dieteren en Duo Op Os!

Wesly Bronkhorst tekent bij Cornelis Music
09-09-2013 15:09:00

Wesly Bronkhorst en CNR entertainment slaan de handen ineen. Met deze samenwerking maakt de zanger weer een stap in zijn carriere. De rasechte Amsterdamse zanger is inmiddels een aantal jaren actief en heeft al een aantal indrukwekkende optredens achter zijn naam staan. Van het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré,  tot het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA voor 40.000 man.

Nieuwe single Ancora verschijnt op 13 september
09-09-2013 14:42:00

Na een glorieuze binnenkomst van het debuutalbum van Ancora, getiteld Vrij Als De Wind, op nummer 1 in de album top 100 afgelopen week, verschijnt vrijdag 13 september a.s. de nieuwe single Californio. Dit vrolijke, up-tempo nummer, met tekst van de hand van Jan Keizer en zijn zoon Louis, is de opvolger van de hitsingle Vrij Als De Wind, die eerder deze zomer is verschenen. Zaterdag 21 september wordt de muziekspecial van Ancora, waarin de liedjes van hun debuutalbum Vrij Als De Wind centraal staan, uitgezonden door TROS TV.

Femke Meines langst genoteerde artiest in Kids Top 20
09-09-2013 14:33:00

Afgelopen weekend bleek dat het nummer ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ van de 13-jarige zangeres Femke Meines al 24 weken in de Kids Top 20 staat. Daarmee is Femke Meines momenteel de langst genoteerde artiest in de populaire lijst. De Kids Top 20 wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden bij de Tros op Zapp op Nederland 3. Femke Meines won vorig jaar het Junior Songfestival met haar eigen nummer ‘Tik Tak Tik’. Op 8 maart 2013 kwam haar tweede single ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ uit.

De Roffels op bezoek bij Radio Expansie
09-09-2013 12:13:00

Op zondag 15 september komen De Roffels bij Radio Expansie voor een interview en om een paar nummers te gehore te brengen. De Roffels zijn bekend door de gewaardeerde piratenmuziek uit de jaren 80 en 90. Oude bekende liedjes klinken binnenkort weer door de luidsprekers van zalen en tenten in de regio en natuurlijk uit de speakers van de radio.

Rob Peters ( Captain Rob) overleden
09-09-2013 12:04:00

Captain Rob, oftewel Rob Peters is afgelopen weekend overleden aan een acute hartstilstand. In 1993 begon hij platenmaatschappij Captain Rob Records en was mede verantwoordelijk voor de successen van onder andere Frans Duijts, Peter Koelewijn, De Havenzangers, Jettie Pallettie en Frank Verkooyen. Hij bracht ook diverse verzamelalbums op de markt waaronder de succesvolle Camping Top 100 en de Piratenbox Top 100. In 2012 sloegen de Strengholt Music Group en Captain Rob Records de handen ineen .

Fans kiezen song voor Glennis Grace
09-09-2013 09:48:00

Fans van Glennis Grace vinden 'Margherita' van Marco Borsato de mooiste cover die de zangeres ooit heeft gezongen. Het winnende liedje zal Glennis Grace live ten gehore brengen tijdens haar concert op 14 september in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Met haar vertolking van Volumia's 'Afscheid' scoorde Glennis Grace haar eerste nummer-1 hit ooit. Naast deze bekende hit zijn er in de afgelopen paar jaar meer bijzondere covers van de zangeres te horen geweest. "Tijdens mijn aankomende concert in de Heineken Music Hall wilde ik graag nog een nieuwe Nederlandstalige cover toevoegen aan mijn setlist, maar ik kon gewoon geen keuze maken. Daarom heb ik de hulp van mijn fans ingeroepen", laat de zangeres weten.

Rachel gaat Sinterklaassingle opnemen
08-09-2013 14:12:00

Rachel won twee jaar geleden het Junior Songfestival. Sinds die tijd is het de jonge zangeres alleen maar voor de wind gegaan. Ze heeft veel optredens in het land en verder doet ze televisieoptredens en bezoekt ze premières en singlereleases. “Ik word heel vaak uitgenodigd en dan probeer ik bijna altijd te gaan, want ik vind het erg leuk”. Onlangs was Rachel nog bij de lancering van het nieuwe tijdschrift van de Avro Uitcetera in Amsterdam. Op 28 september zal ze aanwezig zijn bij de finale van het Nationaal Junior Songfestival in Aalsmeer.

De Dikdakkers lanceren de Snappie K!dz Show
08-09-2013 14:00:00

In deze interactieve kindershow nemen de Dikdakkers de kinderen mee naar een optreden in een ander werelddeel. Natuurlijk kunnen de Dikdakkers het niet alleen af en roepen ze de hulp in van een assistent. Ze zoeken iemand uit het publiek met een verborgen talent. Tijdens de trip komen de Dikdakkers in contact met een oude bekende…..Snappie de krokodil.

Succesvolle singlepresentatie Ralf Mackenbach tijdens Nationale Dans Week
08-09-2013 13:50:00

Op zaterdag 7 september presenteerde tieneridool Ralf Mackenbach zijn nieuwste single ‘Disco Dude’ tijdens de spectaculaire kick off van de Nationale Dans Week. Dat gebeurde in Theater Castellum in Alphen a.d. Rijn. De singlepresentatie werd bijgewoond door een groot aantal enthousiaste fans. Met deze nieuwe single laat Ralf weer een hele andere kant van zichzelf zien. Geïnspireerd door de Disco periode (80-s) produceerde hij deze single zelf in samenwerking met de Vlaamse producer Wouter Vander Veken.

Marco Korebrits komt met eigen smartphone App
08-09-2013 12:04:00

Tegenwoordig zoeken veel artiesten een nieuwe weg om hun muziek onder de aandacht van de luisteraars te brengen. Zo ook zanger Marco Korebrits die een Android app liet maken. Hij is daarmee 1 van de artiesten in de dop die een mobiele applicatie heeft. Het samenwerkingsverband tussen Athlima en Brabant Music Events (BME) moet straks een heus platform worden voor artiesten die via hun mobiele telefoonmuziek willen uitdragen en communiceren met fans. Marco denkt met de app een nieuwe trend te ontketenen.

Jeffrey Spalburg ontvang oorkonde van Hengelose Burgemeester Schelberg
08-09-2013 10:49:00

Burgemeester Sander Schelberg heeft afgelopen zaterdagavond caberetier, acteur, comedian en schrijver Jeffrey Spalburg in het zonnetje gezet omdat hij de stad met zijn rapnummer Hengelo-o-o wereldwijd op de kaart heeft gezet. Dat meldt Dagblad TC Tubantia. Op het terrein van de Bataafse Kamp waar hij optrad tijdens het Summer Square Festival overhandigde de burgemeester hem een oorkonde.

Data Kersttour Dana Winner bekend
08-09-2013 10:10:00

Alle data voor de kersttour van Dana Winner zijn bekend. In totaal zijn er 9 concerten gepland: 6 in België en 3 in Nederland. Laat je een avond meeslepen en onderdompelen in de wondermooie melodieën van Kerst die dit jaar echt tot hun recht zullen komen in de prachtige kerken. De kersttour ziet er als volgt uit: 6 december Sivi Kerk in Gent (B), 13 december Parochiekerk, Kermt – Hasselt (B), 14 december Basiliek H.H. Agatha en Barbara, Oudenbosch (Nl), 20 december Sint-Martinuskerk, Losser (Nl), 21 december Grote Kerk, Harlingen (Nl), 22 december Sint-Niklaaskerk, Vorst Meerlaar (B), 26 december O.L.V. Basiliek, Dadizele (B) 27 december O.L.V. Basiliek, Dadizele (B) en op 8 december O.L.V. kerk, Deinze (B).

Angesz y Diego presenteren nieuwe single in Roosendaal
07-09-2013 18:24:00

Angesz y Diego presenteren op zondag 22 september hun nieuwe single El Padrino bij uitgaansgelegenheid "El Corazon", Markt 36 te Roosendaal. Van het nummer is ook een Nederlandstalige versie verschenen die als titel "De kracht van zijn gitaar" meekreeg. Op deze middag die omstreeks 15.00 uur begint zijn veel gasten aanwezig waaronder Alides Hidding van de Time Bandits.

Rolde kleurt Oranje op zondag 8 september
07-09-2013 17:40:00

Zondag 8 september kleurt Rolde Oranje. Muzikaal gezien dan wel te verstaan want in Zaal Hofsteenge is het een groot meezing feest. Een keur van artiesten zullen het podium betreden en samen met de bezoekers van de Rolderfeesten er een enorm feest van maken. Om 16.00 uur is de muzikale aftrap door de Almelose zanger Marco Schouten en hij zal worden gevolgd door , in willekeurige volgorde, Henk Harders, Monique Heegen, Gabry, Matthijs Laverman, John Otten, John Enter en Marco de Hollander. Kom gerust langs je bent van harte welkom vanaf 16.00 uur.

Draaiorgelfestival Amsterdam op 14 september
07-09-2013 14:40:00

Kom zaterdag 14 september naar het tienjarig Draaiorgelfestival in Amsterdam. Vanaf 11.00 uur kun je op de Dam, het Rokin, het Damrak, het Beursplein en het Stationseiland kijken en luisteren naar een keur aan authentieke draaiorgels. Geniet van een typisch Hollandse cultuur, die overal zorgt voor sfeer en gezelligheid. Naast de parade van draaiorgels zijn er op de Dam diverse optredens waarbij het Amsterdamse levenslied centraal staat, met onder meer het Zwanenkoor.

Artiesten steunen Stichting RuJu
07-09-2013 13:08:00

De Stichting RuJu is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan de broertjes Ruben en Julian, die om het leven zijn gekomen door toedoen van huiselijk geweld. De stichting heeft als doel gesteld een landelijk, tastbaar en blijvend monument te realiseren opdat deze jongens en alle andere jonge kinderen die slachtoffer zijn geworden van dit geweld nooit zullen worden vergeten.

Marco de Hollander presenteert Sterren Gala 2013
06-09-2013 20:40:00

Op 26 oktober presenteert Marco de Hollander het Hollandse Sterren Gala in Sporthal de Vlinder te Ter Aar. Sfeer, sfeer en nog eens sfeer. Naast een grote dansvloer, zit en staanplaatsen, is er voor iedere bezoeker de kans om met haar of zijn favoriete artiest op de foto te gaan! Met dit jaar optredens van oa. De Wannebiezz, Erna Temming, Stef Ekkel en John de Bever.

Asman trapt af in ‘Klein Paradiso’!
06-09-2013 19:34:00

28 september start het concert seizoen van Klein Paradiso met de band Asman,  wereldberoemd in Drenthe en omstreken! Sinds de jaren '90 zijn Arwin, Jason en Robert Jan groot fan van Acda en de Munnik en ze wilden destijds maar één ding: ook Acda en de Munnik zijn. Dat gaat alleen lastig als je een trio bent, maar te gekke Nederpop schrijven lukte ze maar al te goed. Inmiddels hebben ze een flinke dosis live-ervaring, echte fans en een heleboel fijne liedjes om de oversteek te kunnen maken van Drenthe naar de rest van het land, via Hilversum.

Oranje Top 30 Show naar Eindhoven
06-09-2013 19:17:00

Bij de Oranje Top 30 Show kun je genieten van optredens van Nederlandse topartiesten en de beste muziek van eigen bodem, die in een spectaculaire show voor het voetlicht worden gebracht door de presentatoren van RADIONL en TV Oranje. De Oranje Top 30 Show reist door heel Nederland en is beschikbaar voor evenementen en feesten. Op zondag 8 september is de Oranje Top 30 Show vanaf 12.00 uur aanwezig bij de feestelijke heropening van de vernieuwde Woenselse Markt in Eindhoven, met live radio en optredens van Djumbo, Henk Bernard (foto), Wesley Klein, Jaman, Jan van Est, John de Bever, Ferry de Lits, Django Wagner en Gebroeders Ko. Vanzelfsprekend is de toegang gratis, maar kom op tijd want VOL = VOL.

Nieuwe single en clip van Guus Meeuwis 'Zo Voelt Het Dus' een feit
06-09-2013 15:58:00

Sinds vanochtend is de nieuwe single Zo Voelt Het Dus te horen op radio. De single is afkomstig van het met Goud bekroonde album Het Kan Hier Zo Mooi Zijn, dat in mei van dit jaar verscheen. Zo Voelt Het Dus is, na Het Kan Hier Zo Mooi Zijn en Zeeën Van Tijd, de derde single van het album. De single is vanaf vandaag verkrijgbaar en is te downloaden via de webshop of iTunes en te beluisteren in Spotify. Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip. Deze clip bevat backstage beelden en hoogtepunten van de Groots met een zachte G concerten.

Gerry Holland doneert opbrengst nieuwe single aan 'de jongens van de straat'
06-09-2013 14:54:00

Op vrijdag 13 september verschijnt de nieuwe single “Geen cent te makken” van Gerry Holland. Hij is van mening dat veel mensen het hoofd niet meer boven water kunnen houden en heeft besloten om de gehele opbrengst van de single te doneren aan diegene die het echt nodig hebben. “Kijk eens even om je heen, je hoeft er zelfs je eigen straat niet voor uit.  Hoeveel gezinnetjes hebben het niet moeilijk? Iedere maand komen de vaste lasten weer terug en er blijft vaak niets meer over voor de noodzakelijke boodschappen.

Nick & Simon presenteren eigen fotocamera App
06-09-2013 14:42:00

Vandaag lanceren Nick & Simon een tweede applicatie voor iOS en Android toestellen: de Nick & Simon Cam. Met deze fotocamera App kunnen fans zichzelf (en anderen) te allen tijde op de foto zetten met Nick & Simon. De lancering van de App gaat gepaard met een ludieke actie. Fans die zichzelf vóór 30 september op de foto zetten met Nick & Simon via deze App, maken kans om deze foto terug te zien tijdens het ‘Sterker in GelreDome’- concert op 11 oktober 2013. Als ze hun laatste single  ‘Geluksmoment’ ten gehore brengen, worden de leukste foto’s gemaakt....

Debuutalbum Ancora komt binnen op nr. 1 in de album Top 100
06-09-2013 14:36:00

Het debuutalbum van Ancora, getiteld Vrij Als De Wind, komt deze week binnen op de felbegeerde nummer 1 positie in de Top 100 van de GFK Dutch album charts. Slechts één week na de release van Vrij Als De Wind bereikt Ancora de ereplaats in deze lijst. De zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams brengen een unieke mix van Shanty, Irish folk en pop. Aan de eerste luxe oplage van de cd is bovendien een dvd toegevoegd, met prachtige clips van alle afzonderlijke tracks.

Ferry de Lits heeft de Oranje Kroon
06-09-2013 12:55:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 9 september is dat ‘Ik Wil Vanavond’, de nieuwe single van Ferry de Lits. De Brabantse feestzanger, die recentelijk nog te zien was in het tv-programma Bloed, Zweet & Tranen, pakt groot uit met dit nieuwe nummer. Ferry schreef het samen met producer Waylon van der Heijden, in wiens studio het ook is opgenomen. ‘Ik Wil Vanavond’ klinkt niet alleen vrolijk en aanstekelijk maar ook uiterst professioneel en dit liedje zal zijn carrière ongetwijfeld nog een flinke push geven.

Jubileum optreden van Janneke de Roo in Parc Sandur
05-09-2013 21:58:00

Toen Janneke de Roo in 2007 voor het eerst een volledig middag optreden verzorgde in Parc Sandur had ze niet durven dromen om er in 2013 haar 25 ste optreden te verzorgen. “ Na de eerste keer is het zo goed bevallen dat ik en mijn cd presentaties en drie keer per jaar een middag kom optreden. En nog altijd met bijzonder veel plezier. Dat plezier wordt alleen maar groter als je ziet dat mijn fans op de data waarop ik het middagprogramma heb uit heel het land komen.

Nederlandse artiesten brengen eerbetoon aan Ramses Shaffy op ‘LEEF!’
05-09-2013 21:24:00

In 2007 maakte Ramses Shaffy opnames voor een nieuw album. Deze opnames vormen de basis voor het nieuwe album ‘LEEF!’ , dat deze vrijdag zal verschijnen. BLØF bewerkte de allerlaatste opname van de Nederlandse chansonnier, wat het prachtige duet ‘Het Eiland’ heeft opgeleverd. Op het nieuwe album zullen daarnaast liedjes staan van Ramses die worden uitgevoerd door andere Nederlandse artiesten, waaronder De Dijk, Frank Boeijen, Tim Knol, Boudewijn de Groot, Liesbeth List, Lucky Fonz III, Paul de Leeuw, Frédérique Spigt, The Scene en Alderliefste.

Albumpresentatie 'Het beste van Dirk Meeldijk' op 3 oktober in Flora Hillegom
05-09-2013 21:13:00

Platenmaatschappij Berk Music organiseert op donderdag 3 oktober de albumpresentatie van de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk. Berk Music heeft speciaal gekozen voor een release in zijn eigen dorp om de Hillegomse fans de kans te geven als eerste een album van de zanger te bemachtigen. De presentatie vindt vanaf 20.00 uur plaats in de grote zaal van Hotel Flora. Het betreft de presentatie van het album “Het beste van Dirk Meeldijk”. De entree bedraagt 15 euro per persoon, inclusief cd die de zanger gaat signeren.

Cd presentatie Johan Heeren op 29 september in Roosendaal
05-09-2013 16:37:00

Op zondag 29 september 2013 presenteert Johan Heeren z'n nieuwe single "Hey Baby Que Paso" bij uitgaansgelegenheid "El Corazon", Markt 36 in Roosendaal. Tevens vindt de première plaats van de clip die opgenomen is door camerateam van John Huijbregts die alles uit de kast en schoot met een speciale camera de beelden. Volgens Johan is de kwaliteit hiervan subliem en kan de clip als het ware in een bioscoop op het scherm. Zangeres Jessica Malfait speelt een hoofdrol in de "film" die grotendeels is opgenomen bij een motorclub. De productie van de single ligt in handen van Manfred Jongenelis .Het nummer is een Nederlandstalige cover van " Hey Baby Que Paso" waarmee de Texas Tornado's een grote hit scoorden. Ook Rowwen Hèze heeft het nummer in het Limburgs enkele jaren geleden op een album gezet. 

Alex met 'Kijk de zon eens schijnen...zesde winnaar zomerhit-verkiezing HollandseHitsForum.nl
05-09-2013 15:00:00

Hij wordt dé feestzanger van ons land genoemd: Alex !!! Bekend van de met een gouden award bekroonde plaat ‘Bossie rooie rozen’ en hitsingles als ‘Festival van liefde’, ‘Nooit meer naar huis’, ‘Zigge Zagge’, ‘De liefde’ of ‘Jij en ik’. De Noordwijker was de afgelopen twee weken in een hevige strijd verwikkeld om de Zomerkanjer-2013 in de wacht te slepen. HollandseHitsForum.nl organiseerde alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar de zoektocht naar dé zomerhit van het jaar binnen de Nederlandstalige muziek.

Nieuwe website voor Mark Rijs
05-09-2013 14:51:00

De Leidse zanger Mark Rijs heeft een compleet nieuwe website. Het moderne en overzichtelijke ontwerp maken het de bezoekers makkelijk om door de website te surfen, langs o.a. het laatste nieuws, de discografie, de videoclips en de agenda. Ook zijn de sociale media als Facebook en Twitter geïntegreerd in de website. Mark over zijn nieuwe website: “Ik ben enorm blij met mijn nieuwe website, het is weer een stapje vooruit.

Joey Hartkamp krijgt eerste exemplaar van z'n debuutsingle overhandigd door Rene Froger
05-09-2013 14:25:00

Tijdens een optreden bij de presentatie van de Sterren on Tour Show 2014 in Schijndel werd Joey Hartkamp na het zingen van zijn nieuwe single "Geen nacht meer zonder jou" verrast. Onder het ontvangst nemen van het applaus klonk in een keer “This Is The Moment” van Rene Froger, waarna deze populaire zanger zelf persoonlijk het podium op kwam, met in zijn hand het eerste exemplaar van de single en een uitvergroting hiervan. Dit moment werd Joey even teveel en barstte in tranen uit.

Rappen deed Baas B, maar Bart Zeilstra zingt liedjes
05-09-2013 14:16:00

Vanavond, donderdag 5 september, verschijnt ‘Als ik in je ogen kijk’, de eerste solo single van Bart Zeilstra, voorheen bekend als rapper Baas B. Met deze single profileert Bart zich als singer/songwriter en laat het rappen achter zich. Ruim vier jaar geleden trekt Bart zich terug uit de muziek en richt zich volledig op zijn studie psychologie. Tijdens zijn studie blijkt de liefde voor muziek nog steeds erg groot en er ontstaan langzaam weer nieuwe liedjes. ‘

Sterren on Tour presenteert eigen magazine
05-09-2013 14:02:00

De start van de eerste editie van Sterren on tour is nu al geslaagd! De evenementen beleving van de toekomst waar bezoekers, artiesten, merken en media elkaar ontmoeten is een doorslaand succes.  Sterren on tour presenteerde woensdag in Schijndel haar eerste magazine en maakte haar ambitieuze toekomstplannen bekend. Genodigden uit de branche, artiesten en media waren getuige van de presentatie van Sterren on tour. Het prachtige weer stond synoniem voor de fase waar de prachtige rondreizende karavaan zich op dit moment in begeeft. Tijdens de presentatie op het marktplein in Schijndel werd door Sterren on tour presentatoren Rogier van Oosterhout en Emile Hartkamp teruggeblikt op het eerste succesvolle jaar.

Henk Ruwette lanceert 'Nooit meer een casanova'
04-09-2013 21:45:00

Een kleine twintig singles en twee albums heeft de op 30 november 1955 in onze hoofdstad geboren Henk Ruwette al op zijn naam staan. Deze volkszanger groeit op met de muziek van André Hazes en Koos Alberts en dus is hun repertoire favoriet als Henk Ruwette onder de douche staat en zijn stem oefent. Later oogst hij zelf hitlijstsucces met de liedjes ‘Ik haal de zomer in ons huis’ en ‘Ole Ola’ terwijl hij debuteerde met ‘Ajax, geef ze van katoen’. Dit in een tijd dat vinylsingles nog als warme broodjes over de toonbank gingen.

Universal Music betreurt commerciële actie voor single Jeroen van der Boom
04-09-2013 21:36:00

Universal Music heeft nooit de intentie gehad om de single 'Beter Laat Dan Nooit' van Jeroen van der Boom te laten binnenkomen in de officiële singles chart van GfK middels een commerciële actie, waarbij hij tijdelijk gratis is aangeboden aan de consument. Het klopt dat de single in de trendlijst  op een gegeven moment is opgedoken, maar de single is tot dusver nooit in de officiële chart terechtgekomen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl