RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Debuutsingle voor Thom Coppens
14-05-2014 00:06:00

Thom Coppens is trots en presenteert zijn debuut single ‘De Allermooiste Vrouw’ op het label van DiMario Records. Thom die is geboren in 1991 en opgroeide in Veldhoven heeft een voorliefde voor Nederlandse muziek in de breedste zin van het woord. Tijdens zijn optredens komen diverse feesthits van bekende collega-artiesten voorbij. De nieuwe single is vrolijk en smaakt naar meer. Samen met Mario Veltman die de single en bijbehorende videoclip heeft geproduceerd, is Thom druk bezig om eigen repertoire te verzamelen. 

 

Nieuwe single van Frank van Etten in aantocht
13-05-2014 13:30:00

Op maandag 19 mei 2014 verschijnt de nieuwe single "Ik leef vandaag" van Frank van Etten. Het resultaat is een vrolijk gezellig uptempo nummer met de herkenbare van Etten sound. Frank heeft de tekst en muziek samen gemaakt met Alie Bakker. Aanstaande zaterdag vindt de clipopname plaats. Frank is daarnaast druk met de voorbereidingen van een nieuw album en z'n concert welke plaats zal vinden op donderdag 13 november 2014 in Musis Sacrum in Arnhem. Het gaat ook goed met de Frank van Etten opname studio.  

Zondag 18 mei weer bomvolle opnamedag Cliphuis Café
13-05-2014 13:08:00

Zondag a.s. 18 mei zijn er weer opnames van het TV programma Cliphuis Café waarin Hans van Aalst en Marly vele artiesten ontvangen voor interviews en daarnaast brengen de artiesten hun laatst uitgebrachte lied ten gehore. De komende zondag is er een bomvol programma met interviews en optredens van Rob Zorn, Marco de Hollander, Frank en Mirella, Christianne van Eden, Ferry Goorden, Johan Linsen, Bjorn Litjes, Johnny van Veldhoven, Mark Rijs, Arno Verduijn, Gino Graus, De Deurzakkers, Country Wilma, Johan Heuser, Gerrit van Veldhoven en Berry Damen. 

René Becker viert 10-jarig jubileum met nieuwe single !
13-05-2014 11:20:00

In 2004 verscheen van de uit Stadskanaal afkomstige zanger René Becker ‘Jij bent een wonder’. Dit jaar viert René dus alweer zijn 10-jarig artiestenjubileum. De in 1973 geboren zanger had een motto: “‘Kijk niet achterom en spring het avontuur tegemoet”. Zijn grote gedrevenheid en avontuurlijke karakter hebben hem jaren geleden op al de podia doen belanden. Zoals hij ook eigenaar is geweest van een eigen zaak in vrijetijdskleding in de Amsterdamse Kalverstraat.  De zanger droeg in 2008 zijn tweede album ‘Voor Jou’ op aan zijn overleden moeder. 

Debuutsingle voor de Achterhoekse zangeres Danique
13-05-2014 10:59:00

“Wat heeft een mens nog meer te wensen” is het nummer welke Danique onlangs samen zong met Willem Barth tijdens een van de vele optredens van deze uit de Achterhoek afkomstige zangeres. Nou daarop wist zij wel een antwoord te geven en dat was een ‘eigen single’ opnemen en uitbrengen. De zoektocht naar een geschikt liedje was ook al niet lang want haar all time favorite is het nummer "Denise" van Blondie. Gezeten aan de keukentafel heeft zij er een Nederlandse tekst opgemaakt en is daar de studio van Frank van Etten in gedoken.

Succesvolle tv-serie Kinderen geen bezwaar komt in het theater!
13-05-2014 10:40:00

De succesvolle tv-komedie Kinderen geen bezwaar krijgt een vervolg! Dit keer niet op televisie, maar in de Nederlandse theaters. Vandaag maakt DommelGraaf & Cornelissen Entertainment bekend een toneelkomedie te maken van de VARA-serie, die na negen goed bekeken seizoenen helaas ten einde kwam in het voorjaar van 2013. Rollen zijn weggelegd voor Alfred van den Heuvel, Gürkan Küçüksenturk (beiden waren ook te zien in de tv-serie), Kiki Classen en Renée van Wegberg. Hoofdrolspeler Alfred van den Heuvel heeft erg veel zin weer in de huid van Gerard van Doorn te kruipen. “Gerard is het leven zelf,” vertelt hij. “In hem komen alle menselijke gebreken tot bloei, maar ook de menselijke grootheid." Kinderen geen bezwaar is vanaf september door heel Nederland te zien in de theaters. 

Eveline Cannoot lanceert 'Zomerdromen'
12-05-2014 23:57:00

Eveline Cannoot kennen we nog als deelneemster van het tv programma "Star Academy" (TROS 2005). Veel media aandacht en diverse optredens voor radio en televisie was het gevolg. Ook op singlegebied viel er van alles te beleven. In het voorjaar van 2014 lanceerde ze de single “Geluk zet je zorgen opzij” en vanaf heden is de opvolger "Zomerdromen"een feit, Het nummer is digitaal verkrijgbaar en ook te koop bij de reguliere cd speciaal zaak.  Uiteraard is van dit nummer een clip gemaakt die binnenkort te zien zal zijn op de Nederlandse (clip) zenders.

The Common Linnets breken verkooprecord...CD-voorraden zijn op, fabriek werkt op volle toeren
12-05-2014 23:32:00

Het album van The Common Linnets, dat afgelopen vrijdag is uitgekomen, breekt in Nederland verkooprecords. Het aantal albums dat op digitaal muziekplatform iTunes in het eerste weekend werd verkocht, is groter dan muziekmaatschappij Universal Music ooit tevoren heeft meegemaakt. Ook de single ‘Calm After The Storm’ waarmee de formatie afgelopen zaterdag de tweede plaats veroverde tijdens de 59ste editie van het Eurovisie Songfestival wordt massaal gedownload. Met hetzelfde nummer bezetten The Common Linnets de eerste 3 plekken in de iTunes top 100.

'Morgen'.....titel nieuwe single van Maico
12-05-2014 23:24:00

Sinds enkele dagen is de clip behorend bij de nieuwe single "Morgen" van zanger Maico al te bewonderen op TV Oranje. Vanaf vandaag is de single ook officieel uit. De de tekst is geschreven door Eddy van der Schouw en het geheel is opgenomen in de studio van Gerto Heupink. De gedachte achter het nummer is een idee van de 18 jarige zanger zelf. "Ik werd soms echt depri van alle berichten die ik hoorde en las over hoe slecht het wel niet ging in Nederland. Crisis hier en crisis daar! 

45 Top artiesten te gast tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje
12-05-2014 11:28:00

Op zondag 25 mei a.s. zal Bakel te klein zijn tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje in de discotheek van Horecacentrum “De Bosparel” aan het Nuijeneind 20 te Bakel (Nbr), als meer dan 45 artiesten voor de camera’s verschijnen van Toppers van Oranje en daarbij ook nog eens de race om het WK liedje zal worden ingezet met de Toppers van Oranje WK Parade. De eerste 4 aflevringen worden opgenomen met o.a.; Paul Turner, Henk Bernard en Rob van Daal.

Eerste shows theaterseizoen 2014/2015 in verkoop!
12-05-2014 11:21:00

Komend theaterseizoen zijn er naast de musicals Moeder, ik wil bij de Revue en Billy Elliot diverse andere shows te zien in het Beatrix Theater Utrecht en het AFAS Circustheater Den Haag. De kaartverkoop voor de eerste reeks van deze concerten, cabaret- en familievoorstellingen is vandaag gestart! De shows van Najib Amhali zijn al eerder in verkoop gegaan.  De shows van Najib Amhali zijn al eerder in verkoop gegaan. Komend theaterseizoen zijn er naast de musicals Moeder, ik wil bij de Revue en Billy Elliot diverse andere shows te zien.

Radio 10 presenteert: De Lach van 10
12-05-2014 10:00:00

Radio 10 introduceert een nieuw radiospel; ‘De Lach van 10’. De radiozender daagt haar luisteraars uit om een bekende lach te raden en daarmee veel geld te winnen. Veel mensen hebben een lach die je herkent uit duizenden. 

Nieuwe single Ray van der Heiden
11-05-2014 14:48:00

Het heeft even geduurd, maar het is het wachten waard geweest. De uit Leiden afkomstige zanger Ray van der Heiden heeft een nieuwe single “Laat het maar gaan”. Het nummer is geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Hans Aalbers. Afgelopen jaar heeft hij van Buma Cultuur de “Buma-Sena Award”  prijs gewonnen als nieuw talent. Zijn nieuwe single komt op het label van D-River Music. De clip is wederom gemaakt door Kaska producties. Ray begon enkele jaren geleden zijn muzikale carrière in een plaatselijke kroeg. 

Niels van den Brand komt met zomersingle
11-05-2014 10:59:00

Niels van den Brand, die afgelopen jaar nog scoorde met de single ‘Volg je hart’ is weer helemaal terug. De Venlose zanger die met “Volg je hart” veelvuldig te zien was bij TV Oranje heeft z'n nieuwe single wederom laten produceren door Ron Lieberton waarmee hij vorig jaar in contact raakte. De muziek is in handen van Ruud Sligchers en is uitgebracht door Kevin Timmermans van Heiman Music . Met “Donkere Ogen” komt de zingende kok met een zeer herkenbare aanstekelijke melodie die je niet snel vergeet. 

‘Groots Overzee concert van Guus Meeuwis op Texel groots succes
11-05-2014 00:22:00

Het ‘Groots Overzee’ concert dat Guus Meeuwis vanavond gaf op Haven Oudeschild op Texel was een groots succes. De tweede editie van de spin off van zijn ´Groots met een zachte G´ concertreeks in de sfeervolle oude werkhaven van het Waddeneiland was volledig uitverkocht. Het ‘Groots Overzee’ concert heeft Texel sinds de aankondiging bezig gehouden; de komst van Meeuwis gonsde over het eiland en de positieve reacties waren overweldigend. 

'Ciao Ciao' luidt de zomer in bij Tamara & Tom Davys
10-05-2014 00:30:00

Het nagenieten van het succes van Dr. Amore van Tamara en Tom Davys is nog in volle gang of er zijn al besprekingen voor een nieuwe single. Een single die in België en Nederland op hetzelfde moment zal gaan verschijnen. Maar voor die tijd is er nog even ruimte voor een nieuwe single in Nederland. In Belgie is deze single  eind 2013 verschenen en mede door het succes van Dr. Amore is er besloten om "Ciao Ciao"  ook in Nederland te laten verschijnen. Vanaf vandaag via alle download portals en fysiek via de cd speciaal zaken. 

Dé ‘Danny DeVito look a like’ van Chico Loco maakt uitstapje naar een serieuze dancetrack
10-05-2014 00:23:00

Vorig jaar zomer kwam Davito met een briljant en catchy vondst, “Chico Loco”. Een enorm aanstekelijk en ritmisch Spaans nummer wat ondersteund werd door een trendy dansje; oftewel de “Chico Loco Dans”. Om zijn single te ondersteunen is er veel geïnvesteerd in een professionele videoclip. Het resultaat was geweldig. Een dijk van een zomerhit met dito dans en een top videoclip. Door dit succes belandde hij uiteindelijk op een zomer verzamelalbum.

Django en Peter hebben de Oranje Kroon
10-05-2014 00:07:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 12 mei is dat ‘Vanaf Vandaag’ van Django Wagner en Peter Beense. Dit uiterst vrolijke nummer is een perfecte combinatie van de Amsterdamse sound van Peter en de eigen sound van Django. Beide mannen houden van een biertje op zijn tijd en dat komt in de tekst duidelijk tot uiting. Het duet is de eerste single van het op 23 mei te verschijnen album ‘Samen’ van Django Wagner, met duetten Antje Monteiro, Frans Duijts, Sieneke, Dennie Christian en Wolter Kroes. 

Tamara Tol en Ernest van Hartingsveldt winnen finale voor Toppers Halftime Show
09-05-2014 23:58:00

Vandaag, vrijdag 9 mei, vond in de Amsterdam ArenA in Amsterdam, de finale plaats van de actie 'Doorbreken als hollandsnieuwe Topper?’ hollandsnieuwe en Toppers in Concert gaven de afgelopen drie weken iedereen, die ervan droomt ooit op te treden in een bomvolle Amsterdam ArenA, de kans om online auditie te doen. Wie krijgt de kans op te treden in de Toppers Halftime Show tijdens de vier jubileumconcerten van Toppers in Concert?

The Common Linnets vandaag opnieuw op nummer 1
09-05-2014 23:44:00

Na hun succesvolle optreden tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival, veroveren The Common Linnets vandaag opnieuw de nummer 1 positie in de GfK single Top 100. Vandaag, vrijdag 9 mei, brengen The Common Linnets hun gelijknamige debuutalbum uit. Een dag later, op zaterdag 10 mei, staan ze in de finale van het Eurovisie Songfestival. The Common Linnets zijn een gelegenheidsformatie bestaande uit Ilse DeLange en Waylon. Ilse en Waylon kennen elkaar al jaren: als tieners traden ze al op in hetzelfde country-circuit. Dat ze een passie voor countrymuziek en aanverwante stromingen als Bluegrass, Folk en Americana deelden, wisten ze dus al. 

Nick & Simon gaan de theaters in
09-05-2014 13:26:00

Het is nog ver weg, maar aangezien de Nederlandse theaters lang vooruit werken is de voorverkoop van de Nick & Simon theatertour “Herinneringen” al van start gegaan! Vanaf woensdag 4 februari 2015, wanneer zij aftrappen in theater Agora  in Lelystad om vervolgens na een dikke 40 theaters op 8 juni 2015 te eindigen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens de theatervoorstellingen zullen Nick & Simon, bijgestaan door hun topband, terug kijken.

Gerard Joling komt vandaag met voetbalversie van Maywood klassieker ‘Rio’
09-05-2014 13:16:00

Bij Gerard Joling is de Oranjekoorts al behoorlijk aan het oplopen, hetgeen bij hem eigenlijk altijd het geval is wanneer het Nederlands elftal aan belangrijke toernooien deelneemt. “Zoals bij veel landgenoten, gaat ook mijn hart sneller kloppen als het er echt om spant. Dan kijk ik ook echt naar elke wedstrijd die ze spelen”, vertelt de zanger. De bekende Maywood-klassieker Rio is al een vrolijke meezinger en nu het WK zich in het voetbalgekke Brazilië afspeelt, leent dit lied zich natuurlijk bij uitstek voor een Oranjesingle. 

DI-RECT veilt canvasdoeken uit clip ‘Paper Plane’ voor Stichting Muziekids
09-05-2014 13:01:00

DI-RECT heeft voor alle visuele uitingen rondom hun nieuwe album ‘Daydreams in a Blackout’ de handen ineen geslagen met videokunstenaar Frank van der Steen en het team van Starsquid. Het nieuwste gezamenlijke project is de videoclip voor de single ‘Paper Plane’. De eerste beelden die daarvan binnen kwamen waren zó aansprekend, dat de individuele shots op zichzelf staande kunstwerken zouden kunnen zijn. Dat gegeven heeft ertoe geleid dat van veertien shots uit de video prachtige canvasdoeken zijn vervaardigd,

Appie Scheer lanceert 'Pluk de dag'
09-05-2014 12:54:00

Appie Scheer komt weer eens met een nieuwe single die de titel "Pluk de dag!" meekreeg. Al meerdere singles en zelfs een album heeft deze 41 jarige uit Leeuwarden afkomstige zanger al uitgebracht en het was voor hem hoog tijd om zijn levensmotto om te toveren naar een pakkend en vrolijk liedje.Was hij vroeger vooral veel geboekt vanwege zijn enorme gelijkenis met Frans Bauer, ook hij gaat zijn geheel eigen creatieve weg en is hij de studio ingedoken van zijn vaste producer Martin Sterken. 

Danny Temming komt met Oranje single
09-05-2014 10:40:00

Vanaf 2012 timmert de Utrechtse volkszanger “ Danny Temming” aan de weg met zijn reeds verschenen singles. Met hits als “Ik wist niet dat je kwaad werd“, “Alles in het leven duurt maar even” en “Ik ben gewoon Danny Temming ( Badhr Hari )”, heeft Danny zijn weg gevonden als feestzanger. Daar Danny het voetbal en vooral zijn Nederlands elftal een enorm warm hart toedraagt is hij op het idee gekomen om van zijn hitsingle uit 2012 een Oranje versie te maken. "Ik wist niet dat je kwaad werd’’ is een zeer geliefd liedje in het uitgaanscircuit

Debuutalbum The Common Linnets verschijnt op 9 mei
08-05-2014 14:21:00

Op vrijdag 9 mei brengen The Common Linnets, het gelegenheidsduo Ilse DeLange en Waylon, hun gelijknamige debuutalbum uit. Een dag later staan ze in de finale van het Eurovisie Songfestival. Met een overtuigende en sfeervolle performance van ‘Calm After The Storm tijdens de eerste halve finale op dinsdag 6 mei, kwalificeerden ze zich voor de grote finale die zaterdag 10 mei plaatsvindt. De afgelopen weken hebben Ilse DeLange en Waylon niet stilgezeten: repetitities, soundchecks, internationale persconferenties, interviews met Nederlandse en internationale pers. 

Martijn La Grouw nieuwe dj 100% NL
08-05-2014 13:25:00

Martijn La Grouw is vanaf maandag 2 juni te horen op radiostation 100% NL. Hij zal het middagprogramma tussen 13:00 en 16:00 uur gaan presenteren. De 29-jarige dj neemt het stokje over van Robert Feller, die bijna 5 jaar lang te horen was op 100% NL. De afgelopen jaren was Martijn La Grouw te horen op SLAM!FM. Hij presenteerde hier onder meer het programma Most Wanted. Martijn: “100% NL is een station wat alleen maar groeit en ik vind het mooi dat ik daar straks mijn steentje aan kan bijdragen. 

Laatste voorbereidingen Groots Overzee op Texel
08-05-2014 13:01:00

Sinds de aankondiging van Groots Overzee op Texel gonst de naam van Guus over het eiland. En nu is het dan bijna zover! De repetities van Guus en zijn band zitten er op en vandaag start de bouw van het podium in Haven Oudeschild. “Na het succes van de eerste editie van Groots Overzee op Curaçao vorig jaar, kunnen we niet wachten om te spelen op Texel. Wij zijn er helemaal klaar voor!”, aldus Guus. Dit outdoor concert is een voorproefje op de jaarlijkse ‘Groots met een Zachte G’-concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. 

Zomerse single voor Neil Hendriks
08-05-2014 12:47:00

Neil Hendriks werd bekend door zijn deelname aan het tv-talentenjacht Idols. In 2005 wist hij op 15-jarige leeftijd de theaterronde te bereiken. In 2007 deed Neil voor de tweede keer mee aan Idols en met succes. Neil werd vijfde in het programma. In 2008 scoorde Neil zijn eerste hit. De track "Het voelt als lente" behaalde de 23e positie van de Single Top 100. Het lied stond negen weken genoteerd in de charts. Ook zijn volgende single "Geen dag zonder jou" behaalde de charts. Het nummer behaalde de 51 plaats van de landelijke hitlijst.

Ex-Luv zangeres Carina schrijft eigen nummer
08-05-2014 11:33:00

Na een aantal jaren te hebben genoten van de opvoeding van haar dochter, besluit ex-Luv zangeres Carina toch verder te gaan werken aan haar zangcarrière. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, waardoor Carina besluit de microfoon weer ter hand te nemen. Zij wordt door diverse coverbands gevraagd, maar kiest toch voor een solo carrière. In 2014 gaat Carina een samenwerking aan met Feestartiesten.nl waarna de single “Niet te geloven” volgt.  De release van haar solo-nummer is vrijdag 9 mei. 

Danny Terp van Cooldown Cafe brengt solo single uit
08-05-2014 11:16:00

Na een super drukke periode en vele optredens met onder andere Cooldown Café, besluit Danny dat het weer tijd is om ook zijn solocarrière verder uit te bouwen en gaat een samenwerking aan met componist/producer Jeroen Dirksen. Danny heeft de wens om vanaf het begin betrokken te zijn bij dit project en samen met Jeroen produceert hij “Stapelgek op jou”. De tekst van deze frisse, vrolijke, zomerse single met “bubbling” invloeden, schrijft hij samen met zijn oom J.T. Dam. Uiteraard wordt de single weer begeleid door een zwoele zomerse videoclip.

Kim Regasa is ambassadeur van de Stichting Kalinga
08-05-2014 10:39:00

Kim Regasa zet zich graag in voor kansarme kinderen. De jonge zanger die tweede werd tijdens het Junior Songfestival in 2013 is ambassadeur van de Stichting Kalinga,  die kansarme kinderen in de Filippijnen aan een betere toekomst helpt. De 13 jarige Kim Regasa is geboren op de Filippijnen. Acht jaar geleden op 28 november, kwam hij naar Nederland en ging wonen in het Zuid Hollandse plaatsje Leerbroek. Vorig jaar zomer verhuisde Kim naar Haarlem. Als 9 jarig jongetje stal hij de harten van de jury van Holland’s Got Talent met het nummer “Stand up for  love”.

Django Wagner's duet met Peter Beense 'Vanaf vandaag' verschijnt op 9 mei
08-05-2014 10:22:00

Morgen, vrijdag 9 mei, verschijnt "Vanaf Vandaag" de nieuwe single van Django Wagner. "Vanaf Vandaag" is een vrolijk duet van Django met collega Peter Beense. Beide mannen houden van een biertje op zijn tijd en dat komt in het nummer duidelijk tot uiting. Een kroegenlied bij uitstek, geschreven door Frank van Weert, Waylon van der Heijden en Django zelf. De single is de voorloper van het nieuwe album van Django Wagner, getiteld Samen… dat op 23 mei uit zal komen. Het album bevat louter duetten met bekende Nederlandse artiesten.

Tweede solo single voor Jeffrey Schenk een feit
08-05-2014 10:14:00

Op vrijdag 9 mei verschijnt de tweede solo single van Jeffrey Schenk met als titel "Helemaal". Eerder verscheen zijn single "Samen". Ook het nieuwe , Nederlandstalige, zomerse up tempo nummer is, net als de eerste single, geschreven door Jochem Fluitsma, Eric van Tijn en  Joachim Vermeulen Windsant. De bijbehorende videoclip is opgenomen in diverse plaatsen in Nederland. Kosten noch moeite zijn gespaard om er een fantastische clip bij te maken. Jeffrey is super blij met het resultaat. 

'Vol van spijt' van Rob Zorn verschijnt halverwege juni
08-05-2014 10:04:00

De nieuwe Zorn single is onderweg, het nummer "Vol van spijt" zal uit gaan komen in de tweede week van juni, het nummer is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en geschreven door Frank van Etten , onder het label Rood Hit Blauw. Wederom gaat  Ellis ten Donkelaar deze single pluggen, "Vol van spijt" is echt een nummer dat over het leven gaat.  Het is door Frank van Etten dan ook speciaal op Rob zijn lijf geschreven.

Deze keer geen WK single voor Jan Sjouwerman
07-05-2014 19:06:00

Jan Sjouwerman is nu al een jaartje of 6 aan het zingen. De feestzanger heeft over optredens niet te klagen. In 2010 lanceerde hij zijn eerste single voor het toenmalige WK voetbal “Ik heb de hele nacht liggen dromen”, samen met Patrick Goezinne, maar dan met een eigen tekst, geëind op het voetbal. Dit jaar komt er met de WK geen single uit, maar de zanger is wel druk bezig met een “gewone”single. Het gaat een gezellig nummer worden geïnspireerd door voorbeelden als Wolter Kroes, André Hazes en John West, waarvan hij tijdens zijn optredens ook nummers zingt.

Tweede editie 'Hans Steiger's Facebook vriendendag op 15 juni
07-05-2014 17:42:00

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van Hans' Facebook vriendendag. Door het enorme succes van vorig jaar is besloten hier een vervolg aan te geven. Dit jaar met nog meer vrienden en nog meer entertainment, maar voor dezelfde lage prijs! Kom je ook naar dit grandioze evenement? Vier deze dag samen met mij en ca. 400 andere Facebook vrienden. Net als vorig jaar staan er weer 8-10 Fireman barbecues klaar en worden er optredens verzorgd door niemand minder dan Peter Beense en Stefan Storm. Bij binnenkomst krijg je een lekker welkomstshotje, dus bestel je kaarten snel en wees verzekerd van een topdag! Dit alles voor slechts € 9,95 inclusief BBQ pakket (BBQ pakket uitsluitend in de voorverkoop beschikbaar). Voorverkoopadressen: Het Wapen van Kennemerland. Ramplaan 125, Haarlem tel: 023 524 0532 / Hans Steiger. Tel: 06-55152196

Alessandro terug van optredens in Amerika
07-05-2014 17:26:00

Alessandro heeft net een behoorlijk avontuur achter de rug. Vorig jaar mocht hij nog naar Kiev om de punten uit te delen namens Nederland voor het Junior Eurovisie Songfestival. Nu was hij door zijn zangdocente Jozien van Dorst uitgenodigd om naar Amerika te komen om twee optredens te geven. Inmiddels is de jonge rapper weer terug in Nederland en kijkt met veel plezier terug op de kleine week die hij samen met zijn moeder Rosita Wempe in Amerika mocht vertoeven. 

Studio 100 brengt spetterende shows van Bumba, K3 en Piet Piraat
07-05-2014 16:05:00

Vanaf het najaar van 2014 brengt Studio 100 spetterende shows van Bumba, K3 en Piet Piraat naar Nederland! Bumba zal vanaf oktober 2014 de gezichtjes van de allerkleinsten weer laten stralen met de gloednieuwe theatershow ‘Bumba Op Reis’. En Bumba komt natuurlijk niet alleen… Hij neemt zijn vriendjes van over de hele wereld mee!  Wegens het knallende succes van de K3 Verjaardagsshows komen Karen, Kristel en Josje ook dit jaar weer met een gloednieuwe K3 show. Dat wordt weer feesten op de grote hits van K3 en natuurlijk liedjes van het nieuwste album ‘K3 LOKO LE’! 

Optreden Roy Donders bij TV Oranje groot succes
07-05-2014 15:46:00

Dinsdag 6 mei was bij RTL5 een nieuwe aflevering te zien van de succesvolle realityserie ‘Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden’. Daarin werd de razend populaire stylist onder meer gevolgd tijdens een tv-opname voor het muziekprogramma Toppers van Oranje, dat elke zaterdag om 19.30 uur is te zien bij TV Oranje. Het massaal toegestroomde publiek kon de zangkunsten van Roy uitstekend waarderen en zijn optreden leidde zelfs tot chaotische taferelen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: