RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Verrassende nieuwe single van Het IJsselduo
17-05-2014 20:31:00

Samen met studio Martin Sterken hebben Arnold en Marianne, oftewel "Het IJsselduo" voor een nummer gekozen met een vlot ritme maar wel met een boodschap en inhoud. De titel is " Voor iedere traan is er een lach" .Het is een echt volks nummer met een positief karakter. "Allemaal maken we wel eens iets mee wat ons enorm pijn doet. Toch is het dan belangrijk te weten dat er altijd weer een lichtpunt is en dat het ooit weer goed komt. Wij zelf zijn erg trots op het nummer zeker vanwege het volkse karakter", aldus het duo uit Kampen. 

Debuutsingle Martijn Joostema 'Als ze lacht'
17-05-2014 20:20:00

Binnenkort verschijnt de eerste single voor zanger Martijn Joostema uit Epe. Een jong talent welke voorheen optredens verzorgde met diverse covers, nu kan hij daar 'Als ze lacht' aan toevoegen. Een vrolijke single met een hoog meezing gehalte, zo kan de nieuwe single van Martijn het beste omschreven worden. De tekst is geschreven door niemand minder dan Pascal de Vormer, welke grote successen heeft behaald met diverse Nederlandse artiesten. De productie van deze single is gedaan door Arjan Venemann van AV Audio producties. 

Side Kick ft. Trafassi-man hebben ' Hela Holland' opgenomen
17-05-2014 18:11:00

Na het bescheiden Apres-Ski / Carnaval hitje, “Hela Hela” welke Side Kick in samenwerking met Trafassi-Man lanceerde laten de heren weten dat ze afgelopen winter benaderd zijn door het Radio2 programma van de NCRV-KRO “Knooppunt Kranenbarg” met de vraag of zij interesse hadden om een liedje te maken voor het Nederlands Elftal voor het aankomende WK in Brazilië. Dit samen met een koor van luisteraars die zich op konden geven om mee te zingen op deze track genaamd het “Come Together koor”.

Feest DJ Tim zet Nederland op z’n kop met “Holland Dup”
17-05-2014 06:21:00

Een echte WK-knaller! Feest DJ Tim brengt met "Holland Dup" het WK in Nederland tot leven. Het origineel is afkomstig van de duitse Apres ski zanger Mickey Krause, en heet “Dup Dup”. “Hier moest een Nederlandse versie op komen” aldus Tim (alias Feest DJ Tim). De melodie is pakkend en het meezing gehalte is maximaal! Met Holland Dup heeft Tim een fantastische WK hit te pakken. Het lied is vanaf maandag 19 mei te beluisteren en downloaden via Itunes en Spotify.

René Froger presenteert WK-lied: Juich voor Nederland
17-05-2014 06:15:00

René Froger presenteert speciaal voor het WK zijn single 'Juich voor Nederland'. ''Ik ben toch een voetbaldier en we hebben gewoon een te gek liedje. Dit moest ik gewoon uitbrengen.'' In de videoclip speelt naast René Froger Roy Donders een belangrijke rol. De stylist van het zuiden heeft exclusief voor Jumbo een Juichpak ontworpen.  René Froger & Roy Donders stellen oranjefans in de gelegenheid om Oranje aan te moedigen om tegenstanders op hun donders te geven. Het unieke juichpak wordt daarbij een absolute must have. 

Marco Meester & William Burg komen met 'Olé Olé, Voor Onze Kampioenen'
17-05-2014 06:04:00

William Burg staat te boek als een zeer sympathiek zanger uit het Brabantse land. “William is een artiest die een veelbelovende toekomst tegemoet gaat en iemand die ik graag begeleid op de weg naar meer landelijke bekendheid”, aldus Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties eind vorig jaar.  William heeft al tal van nummers op zijn naam waaronder; ‘Vleugels van mijn vlucht’, ‘Geen cent te makken’, ‘Hemels blauw’, ‘Jij geeft mij het geluk’ of ‘Zijn gitaar’.  Marco Meesters is geboren in de hoofdstad van Brabant en is misschien wel meer schrijver en componist.

Ronnie Tober en Belinda Kinnaer brengen prachtige single uit
17-05-2014 00:04:00

Ronnie heeft zijn sporen reeds verdiend in de showbusiness. Ronnie Tober en Belinda Kinnaer kennen elkaar al zo’n 18 jaar en in deze jaren is een bijzondere vriendschap ontstaan. Belinda is zangeres van een van de meest geboekte bands van Nederland, "Commercial Break" en werkt sinds kort aan een solocarrière . Ronnie en Belinda namen eerder al het duet “Het zijn van die kleine dingen” op. Aan het begin van de lente van dit jaar ontstond tijdens een gezellig samenzijn het idee voor een nieuw duet. 

Hessel Wijkstra van RADIONL krijgt primeur nieuwe single Hugo Peeters
16-05-2014 11:15:00

We hebben er even op moeten wachten maar het wachten wordt beloond want volgende week verschijnt de nieuwe single van de uit Gendt afkomstige zanger Hugo Peeters. Na het succes van “ De jongen met de mondharmonica” in 2013 was het zoeken naar een opvolger en die is gevonden. In de studio van Lei de Bruyn werd het nummer opgenomen en onlangs is er tijdens een ‘ werk’ vakantie in Turkije een clip geschoten van deze nieuwe single. 

Studentenband Oranje Bokken lanceert samen met Starkoo WK lied
16-05-2014 10:58:00

Op vrijdag 16 mei lanceert de studentenband ‘Oranje Bokken’ zijn WK-nummer ‘Doelpunt voor Oranje’. Samen met de bekende zanger Starkoo hebben de Oranje Bokken hun hit uit 2012 ‘Weer een doelpunt’ bewerkt tot een nieuwe hit om onze voetballers in Brazilië aan te moedigen. De lancering vindt plaats op YouTube, Itunes, Spotify en Facebook. ‘De Oranje Bokken’ is een vriendengroep, bestaande uit veertien mannen en een vrouw.

Wereldprimeur bij het 10-jarig jubileum van Toppers in Concert!
16-05-2014 09:36:00

Ga jij op 24, 29, 30 of 31 mei naar het Jubileum van Toppers in Concert? Download dan nu de 'TOPPERS LIVE' App en word onderdeel van de Mobile Interactive Experience. TOPPERS LIVE is een GRATIS smartphone App die het publiek onderdeel uit laat maken van de Toppers concerten 2014. Mobiele telefoons van alle bezoekers worden onderdeel van de Toppers show door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde App. Het publiek wordt integraal onderdeel van een stadionshow, hetgeen een absolute wereldprimeur is.

'She wears my ring', de nieuwe single met betekenis voor Eric Baghuis
16-05-2014 09:28:00

Onlangs is Eric Baghuis in het huwelijk getreden met zijn Monique. Voor deze gelegenheid heeft hij speciaal het nummer 'She wears my ring' opgenomen, in 1960 geschreven door Boudleaux en Felice Bryant. Een tekst met betekenis kun je wel stellen, het door Eric opgenomen nummer werd afgespeeld tijdens de ceremonie. Beelden van de ceremonie zijn vervolgens verwerkt in de nieuwe videoclip. Eric Baghuis weet met zijn warme stemgeluid opnieuw menigeen te ontroeren. Tijdens zijn optredens komen de ballads aan bod maar ook zeker de bekende rock 'n roll.

Ray van der Heiden heeft de Oranje Kroon
16-05-2014 09:22:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 19 mei is dat ‘Laat het maar gaan’, de nieuwe single van Ray van der Heiden. De uit Leiden afkomstige zanger begon zijn muzikale carrière enkele jaren geleden in een plaatselijke kroeg. Vervolgens heeft hij zich met hulp van enkele bekende zangcoaches verder ontwikkeld. Vorig jaar werden zijn inspanningen beloond toen hij tijdens Buma NL als winnaar van het ‘plugpanel’ een mooie geldprijs in de wacht sleepte. Niet geheel ontoevallig is er nu dan deze nieuwe single.

Swing mee met de nieuwe K3 clip ‘Drums gaan boem’!
15-05-2014 17:38:00

Wie zich enkele dagen geleden in de omgeving van Amsterdam bevond, heeft waarschijnlijk het aanstekelijke en swingende K3 liedje ‘Drums gaan boem’ wel gehoord. Deze vrolijke single over muziekinstrumenten staat op de met goud bekroonde cd ‘K3 LOKO LE’. Voor de dvd muziekspecial die later dit jaar verschijnt, namen Karen, Kristel en Josje de videoclip op in Amsterdam! Enkele weken geleden konden alle fans van K3 kans maken op een rol in de videoclip van ‘Drums gaan boem’.

'Dat zou jij wel graag willen'....nieuwe single van Kimberly
15-05-2014 15:45:00

Kimberly is een spontane, sympathieke zangeres met een eerlijke uitstraling. Haar vrolijke lach en glasheldere herkenbare stemgeluid maken haar tot een veelzijdig talent. Door haar jarenlange ervaring weet zij een groot publiek te entertainen met een zeer breed muziekrepertoire. Al op zeer jonge leeftijd wist deze dame al één ding zeker: later zou ze zangeres worden. Rond haar 18e levensjaar begon ze met karaoke wedstrijden mee te doen om zo een beetje van haar podiumangst af te komen. 

Nieuwe single voor Sonja Onderstal
15-05-2014 15:30:00

"Grenzenlos" dat is de nieuwe single van Sonja Onderstal. De langverwachte opvolger van "SOS mein herz ruft nach dir" . In Duitsland krijgt Sonja lovende reacties op haar singles zoals " de Nederlandse schlager is niet dood, die leeft, Sonja Onderstal laat zien dat de Nederlandse artiest meer kan dan bestaande Duitse nummers in een nieuw jasje steken, Sonja komt met eigen nieuwe nummers" Mooier compliment kan men vanuit Duitsland niet krijgen. Met de single "Grenzenlos" verlegt Sonja inderdaad grenzen.

Ilse de Lange en Waylon signeren CD ‘The Common Linnets’ in V&D Utrecht
15-05-2014 13:55:00

Op zaterdag 17 mei van 13.00 uur tot 14.00 uur signeren Ilse de Lange en Waylon hun CD ‘The Common Linnets’ in V&D Utrecht op de parterre. Er is ook de gelegenheid om met Ilse deLange en Waylon op de foto te gaan. Ilse deLange en Waylon vertegenwoordigden Nederland op het Eurovisie Songfestival 2014 in Kopenhagen met het nummer ‘Calm After The Storm'.  Het lied werd gewaardeerd door Europa en ze zijn als tweede geëindigd. 

Multi platina oeuvre-award voor jubilerende Boudewijn de Groot
15-05-2014 10:53:00

Boudewijn de Groot viert in 2014 zijn 50-jarig jubileum. De grootste Nederlandse singer-songwriter ooit wordt geëerd met een tv-special, een remastering van zijn digitale catalogus en de absolute kroon op zijn werk: een multi platina oeuvre-award. De Groot ontvangt de award voor de keur aan succesvolle albums en nummers die hij in zijn actieve carrière van liefst vijftig jaar produceerde. Zo waren al zijn albums goed voor een gouden en/of platina status.

Sammy Bergmans start nieuw hoofdstuk in zijn muzikale carrière
15-05-2014 01:02:00

Sammy Bergmans begint zijn carriére op zijn vijfde door deel te nemen aan playbackshows. Daar wordt al vrij snel duidelijk dat hij is weggelegd om op het podium te staan. Dat doet hij dan ook en tot zijn dertiende doorkruist hij het hele land voor deze shows. Daarna maakt Sammy kennis met de soundmix. Het live zingen gaat hem veel beter af en daarom schrijft hij zich voor het éérst in voor de VTM-soundmix show in 1994 met "La Bamba" van Ritchie Vallens. In 1995 bereikt hij zelfs de finale met "Onder de toren" van Christoff.

'De gas wordt afgesloten'.....nieuwe single van Urbanus
15-05-2014 00:46:00

Urbanus brengt ‘De Gas Wordt Afgesloten’ uit als tweede single uit zijn album ‘Wan Troe Tie’. In het nummer is een speciale rol weggelegd voor Natalia. De Kempische diva wordt door Urbanus gestalkt, die haar duidelijk probeert te maken dat de gas wordt afgesloten. ‘Ik wou graag een ludieke clip maken bij dit nummer en heb Natalia een mailtje gestuurd met de vraag of ze geen goesting had om mee te doen. 

The Kik presenteert nieuwe single en najaarstour
15-05-2014 00:39:00

Neerlands bekendste Nederbietband The Kik komt met de eerste single van haar tweede langspeler '2'. De single' De Zomer En Jij' komt gelijk met de aankondiging van de najaarstour van de band. "2" is in januari en februari van dit jaar opgenomen in Studio Sound Enterprise met producer Frans Hagenaars. Frontman Dave von Raven over de plaat: "Het is een divers album geworden. Met blazers en draaiorgels. Het opnameproces was een intense periode, niet eerder werkten we zo lang aan een plaat. 

De Lach van 10 is geraden!
14-05-2014 14:55:00

Na bijna 3 dagen is ‘De Lach van 10’ geraden! Radio 10-luisteraar Kimberly Fokkens uit Lent gaf vandaag het juiste antwoord in het programma van Koen van Huijgevoort en wint daarmee 3000 euro! De allereerste ‘Lach van 10’ was van Anita Witzier.

Kevin Hellenbrand verrast met 'Sparks wil fly'
14-05-2014 14:16:00

De 29-jarige zanger Kevin Hellenbrand werd begin deze eeuw bekend met de populaire popgroep CH!PZ. Met deze popgroep heeft hij optredens verzorgd in binnen en buitenland, met een repertoire waar menig kind mee op is gegroeid. Nu, ruim drie jaar na het uit elkaar vallen van deze groep, gooit de uit Limburg afkomstige artiest het roer drastisch om en laat hiermee zijn brave kidsimago definitief achter zich. Met zijn nieuwe solo single “Sparks Wil Fly” probeert Kevin Hellenbrand een volwassener publiek aan te spreken. 

Nieuwe single voor Marian Mayloo
14-05-2014 13:16:00

“Een Momentje Van Je Tijd” is de nieuwe single van de veelzijdige, uit het Brabantse Waalre afkomstige zangeres/componiste Marian Mayloo, en de opvolger van de airplayhit “Zomaar Een Dag”. Voor “Een Momentje Van Je Tijd” dook Marian Mayloo opnieuw de studio in van topproducer Manfred Jongenelis (bekend van o.a. Corry Konings, André Hazes, Grad Damen, John West, Dennie Christian, Frans Duijts e.v.a.) en het resultaat mag er wezen.  Een speciale hoofdrol is weggelegd voor Paulus Schäfer.

Nieuwe single Theodoor.....'Steeds Maar Meer'
14-05-2014 10:09:00

De talentvolle zanger Theodoor uit Leiden heeft de smaak te pakken.'Na het uitbrengen van zijn debuut single in augustus vorig jaar “Ik ben van jou”  en zijn tweede single “Hé Jij” in januari,  is het nu tijd voor een nieuwe single. Er is veel gebeurd met Theodoor in de afgelopen 10 maanden. Hij mocht in het voorprogramma zingen van de Buma.NL Award uitreiking in Den Bosch. Hij heeft een eigen mini Real live soap opgenomen die te zien is op het Youtube kanaal, maar ook bij het RTV station Unity NL in Leiden. 

Taeke Stoker lanceert nieuwe single
14-05-2014 09:15:00

Taeke Stoker komt begin juni met zijn nieuwe single getiteld "Weet je dat je lief bent". Na "zomer in mijn hart" in 2013 komt de zanger uit het noorden met een geheel ander lied. Het nummer, geschreven door Niels Lingbeek van de Mastersoundstudio, is een up tempo nummer dat met veel liefde en passie is gemaakt. Door de goede samenwerking is het resultaat dan ook precies geworden wat het doel was....een sterk nummer. 

Afrojack vrijdag voor één dag programmadirecteur van Radio 538
14-05-2014 00:24:00

Afrojack zal aanstaande vrijdag 16 mei één dag lang de scepter zwaaien over Radio 538. Op de dag dat zijn debuutalbum ‘Forget The World’ uitkomt zal Nick van de Wall de functie van programmadirecteur Dave Minneboo overnemen. Zo bepaalt hij die dag wat de nieuwe 538 Dance Smash en de nieuwe Alarmschijf wordt, geeft hij antwoord op Twittervragen van luisteraars en woont hij redactievergaderingen bij. Afrojack sluit de dag af met een exclusieve dj-set in de Live38-studio voor een selecte groep luisteraars.

Extra concerten Duizend Spiegels Tour Marco Borsato
14-05-2014 00:10:00

De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato wordt vanwege het grote succes verlengd. De tournee, die is gestart op 11 april in Tivoli en Marco naar alle twaalf provinciën brengt, Curaçao en België, zou op 6 juni eindigen in de Ziggo Dome. Niet alleen het publiek maar ook Marco heeft de smaak helemaal te pakken en daarom wordt de tournee met maar liefst negen concerten verlengd. Sinds lange tijd treedt Marco Borsato weer op in zijn geliefde geboortestad Alkmaar. Ook Enschede en Apeldoorn zijn aan de reeks toegevoegd.

Debuutsingle voor Thom Coppens
14-05-2014 00:06:00

Thom Coppens is trots en presenteert zijn debuut single ‘De Allermooiste Vrouw’ op het label van DiMario Records. Thom die is geboren in 1991 en opgroeide in Veldhoven heeft een voorliefde voor Nederlandse muziek in de breedste zin van het woord. Tijdens zijn optredens komen diverse feesthits van bekende collega-artiesten voorbij. De nieuwe single is vrolijk en smaakt naar meer. Samen met Mario Veltman die de single en bijbehorende videoclip heeft geproduceerd, is Thom druk bezig om eigen repertoire te verzamelen. 

 

Nieuwe single van Frank van Etten in aantocht
13-05-2014 13:30:00

Op maandag 19 mei 2014 verschijnt de nieuwe single "Ik leef vandaag" van Frank van Etten. Het resultaat is een vrolijk gezellig uptempo nummer met de herkenbare van Etten sound. Frank heeft de tekst en muziek samen gemaakt met Alie Bakker. Aanstaande zaterdag vindt de clipopname plaats. Frank is daarnaast druk met de voorbereidingen van een nieuw album en z'n concert welke plaats zal vinden op donderdag 13 november 2014 in Musis Sacrum in Arnhem. Het gaat ook goed met de Frank van Etten opname studio.  

Zondag 18 mei weer bomvolle opnamedag Cliphuis Café
13-05-2014 13:08:00

Zondag a.s. 18 mei zijn er weer opnames van het TV programma Cliphuis Café waarin Hans van Aalst en Marly vele artiesten ontvangen voor interviews en daarnaast brengen de artiesten hun laatst uitgebrachte lied ten gehore. De komende zondag is er een bomvol programma met interviews en optredens van Rob Zorn, Marco de Hollander, Frank en Mirella, Christianne van Eden, Ferry Goorden, Johan Linsen, Bjorn Litjes, Johnny van Veldhoven, Mark Rijs, Arno Verduijn, Gino Graus, De Deurzakkers, Country Wilma, Johan Heuser, Gerrit van Veldhoven en Berry Damen. 

René Becker viert 10-jarig jubileum met nieuwe single !
13-05-2014 11:20:00

In 2004 verscheen van de uit Stadskanaal afkomstige zanger René Becker ‘Jij bent een wonder’. Dit jaar viert René dus alweer zijn 10-jarig artiestenjubileum. De in 1973 geboren zanger had een motto: “‘Kijk niet achterom en spring het avontuur tegemoet”. Zijn grote gedrevenheid en avontuurlijke karakter hebben hem jaren geleden op al de podia doen belanden. Zoals hij ook eigenaar is geweest van een eigen zaak in vrijetijdskleding in de Amsterdamse Kalverstraat.  De zanger droeg in 2008 zijn tweede album ‘Voor Jou’ op aan zijn overleden moeder. 

Debuutsingle voor de Achterhoekse zangeres Danique
13-05-2014 10:59:00

“Wat heeft een mens nog meer te wensen” is het nummer welke Danique onlangs samen zong met Willem Barth tijdens een van de vele optredens van deze uit de Achterhoek afkomstige zangeres. Nou daarop wist zij wel een antwoord te geven en dat was een ‘eigen single’ opnemen en uitbrengen. De zoektocht naar een geschikt liedje was ook al niet lang want haar all time favorite is het nummer "Denise" van Blondie. Gezeten aan de keukentafel heeft zij er een Nederlandse tekst opgemaakt en is daar de studio van Frank van Etten in gedoken.

Succesvolle tv-serie Kinderen geen bezwaar komt in het theater!
13-05-2014 10:40:00

De succesvolle tv-komedie Kinderen geen bezwaar krijgt een vervolg! Dit keer niet op televisie, maar in de Nederlandse theaters. Vandaag maakt DommelGraaf & Cornelissen Entertainment bekend een toneelkomedie te maken van de VARA-serie, die na negen goed bekeken seizoenen helaas ten einde kwam in het voorjaar van 2013. Rollen zijn weggelegd voor Alfred van den Heuvel, Gürkan Küçüksenturk (beiden waren ook te zien in de tv-serie), Kiki Classen en Renée van Wegberg. Hoofdrolspeler Alfred van den Heuvel heeft erg veel zin weer in de huid van Gerard van Doorn te kruipen. “Gerard is het leven zelf,” vertelt hij. “In hem komen alle menselijke gebreken tot bloei, maar ook de menselijke grootheid." Kinderen geen bezwaar is vanaf september door heel Nederland te zien in de theaters. 

Eveline Cannoot lanceert 'Zomerdromen'
12-05-2014 23:57:00

Eveline Cannoot kennen we nog als deelneemster van het tv programma "Star Academy" (TROS 2005). Veel media aandacht en diverse optredens voor radio en televisie was het gevolg. Ook op singlegebied viel er van alles te beleven. In het voorjaar van 2014 lanceerde ze de single “Geluk zet je zorgen opzij” en vanaf heden is de opvolger "Zomerdromen"een feit, Het nummer is digitaal verkrijgbaar en ook te koop bij de reguliere cd speciaal zaak.  Uiteraard is van dit nummer een clip gemaakt die binnenkort te zien zal zijn op de Nederlandse (clip) zenders.

The Common Linnets breken verkooprecord...CD-voorraden zijn op, fabriek werkt op volle toeren
12-05-2014 23:32:00

Het album van The Common Linnets, dat afgelopen vrijdag is uitgekomen, breekt in Nederland verkooprecords. Het aantal albums dat op digitaal muziekplatform iTunes in het eerste weekend werd verkocht, is groter dan muziekmaatschappij Universal Music ooit tevoren heeft meegemaakt. Ook de single ‘Calm After The Storm’ waarmee de formatie afgelopen zaterdag de tweede plaats veroverde tijdens de 59ste editie van het Eurovisie Songfestival wordt massaal gedownload. Met hetzelfde nummer bezetten The Common Linnets de eerste 3 plekken in de iTunes top 100.

'Morgen'.....titel nieuwe single van Maico
12-05-2014 23:24:00

Sinds enkele dagen is de clip behorend bij de nieuwe single "Morgen" van zanger Maico al te bewonderen op TV Oranje. Vanaf vandaag is de single ook officieel uit. De de tekst is geschreven door Eddy van der Schouw en het geheel is opgenomen in de studio van Gerto Heupink. De gedachte achter het nummer is een idee van de 18 jarige zanger zelf. "Ik werd soms echt depri van alle berichten die ik hoorde en las over hoe slecht het wel niet ging in Nederland. Crisis hier en crisis daar! 

45 Top artiesten te gast tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje
12-05-2014 11:28:00

Op zondag 25 mei a.s. zal Bakel te klein zijn tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje in de discotheek van Horecacentrum “De Bosparel” aan het Nuijeneind 20 te Bakel (Nbr), als meer dan 45 artiesten voor de camera’s verschijnen van Toppers van Oranje en daarbij ook nog eens de race om het WK liedje zal worden ingezet met de Toppers van Oranje WK Parade. De eerste 4 aflevringen worden opgenomen met o.a.; Paul Turner, Henk Bernard en Rob van Daal.

Eerste shows theaterseizoen 2014/2015 in verkoop!
12-05-2014 11:21:00

Komend theaterseizoen zijn er naast de musicals Moeder, ik wil bij de Revue en Billy Elliot diverse andere shows te zien in het Beatrix Theater Utrecht en het AFAS Circustheater Den Haag. De kaartverkoop voor de eerste reeks van deze concerten, cabaret- en familievoorstellingen is vandaag gestart! De shows van Najib Amhali zijn al eerder in verkoop gegaan.  De shows van Najib Amhali zijn al eerder in verkoop gegaan. Komend theaterseizoen zijn er naast de musicals Moeder, ik wil bij de Revue en Billy Elliot diverse andere shows te zien.

Radio 10 presenteert: De Lach van 10
12-05-2014 10:00:00

Radio 10 introduceert een nieuw radiospel; ‘De Lach van 10’. De radiozender daagt haar luisteraars uit om een bekende lach te raden en daarmee veel geld te winnen. Veel mensen hebben een lach die je herkent uit duizenden. 

Nieuwe single Ray van der Heiden
11-05-2014 14:48:00

Het heeft even geduurd, maar het is het wachten waard geweest. De uit Leiden afkomstige zanger Ray van der Heiden heeft een nieuwe single “Laat het maar gaan”. Het nummer is geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Hans Aalbers. Afgelopen jaar heeft hij van Buma Cultuur de “Buma-Sena Award”  prijs gewonnen als nieuw talent. Zijn nieuwe single komt op het label van D-River Music. De clip is wederom gemaakt door Kaska producties. Ray begon enkele jaren geleden zijn muzikale carrière in een plaatselijke kroeg. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool