RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Frits Verhoeven schrijft lied speciaal voor z'n dochter
23-05-2014 16:13:00

De uit het mooie Limburgse Grathem afkomstige zanger Frits Verhoeven heeft een nieuwe single die hij speciaal voor zijn dochter heeft geschreven die sinds 2 jaar samenwoont. Als ouder zijnde wil je natuurlijk het beste voor je eigen kinderen en vooral het los laten van zijn dochter die haar eigen leven gaat leiden valt Frits zwaar, maar dat heeft hij weten te vertalen in zijn nieuwe single getiteld "Mijn Deur Staat Altijd Voor Je Open" daarmee geeft Frits aan dat de deur altijd open staat, dag en nacht en dat  hij er altijd voor zijn dochter zal zijn.

Nederland is een nieuwe ‘meidengroep’ rijker
23-05-2014 15:50:00

Nederland is een nieuwe ‘meidengroep’ rijker: ‘De Meiden’ is een gelegenheidsformatie en bestaat uit Judith Peters, Ruby van Urk, Theresa Stam en Sasja Brouwers; vier gerespecteerde zangeressen, die individueel hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. Nu hebben deze topzangeressen hun krachten gebundeld voor een unieke samenwerking met de swingende single "Zomer" .Judith Peters kwam met het idee voor ‘De Meiden’. Judith is al jaren succesvol actief als solo zangeres en heeft diverse hitjes op haar naam. 

Nieuwe WK single Knotsgek 'Laat Oranje Zich Bewijzen'
23-05-2014 15:42:00

De voetbalkoorts stijgt weer in het bijna oranje gekleurd Nederland en dat laten de jongens van Knotsgek niet zomaar voorbij gaan. Ze hebben weer een geweldige single weten te produceren bij HQ Studio in Tilburg en de tekst virtuoos Dennis Musters heeft wederom een mooie tekst geschreven. Knotsgek met hun WK single "Laat Oranje zich bewijzen" wordt goed ontvangen door de radiostations. Ze geven aan dat als het WK voetbal is dat Nederland helemaal een is…er komen geweldige verrassingen voorbij in zowel de productie als in de tekst.

WK single Jan Smit en Johnny de Mol meteen binnen op de eerste plaats van de Single Top 100
23-05-2014 14:55:00

Nadat het voetbalgekke duo Jan Smit en Johnny de Mol eerder deze week al de hoogste positie bereikte in de I Tunes lijst, komen zij nu met hun WK single Nederland wordt Kampioen vanuit het niets binnen op nummer één in de officiële GFK Single Top 100. Jan Smit: “Ja, dit is natuurlijk geweldig nieuws voor ons, maar ook voor de spelers van het Nederlands Elftal. Zij hebben via het programma van Johnny (Johnny in Oranje) input gegeven voor de tekst van het lied.” In een reactie laat Johnny de Mol weten ‘supertrots’ te zijn op dit resultaat.

'Samen 1'.... nieuwe single van Tom Haver
23-05-2014 14:44:00

Tom Haver heeft een nieuwe single uitgebracht "Samen 1".  De bijbehorende  clip is opgenomen op Texel en in Callantsoog. Daarbij heeft de zanger een VW t 1 en t 2 busjes gebruikt. Het is een fris Zomers nummer geworden en dat sfeertje wordt nog eens extra benadrukt in de clip, die onder stralende weersomstandigheden is opgenomen. Er is een speciale kids top 20 versie van de clip. Door deze clip hoopt Tom Haver dat het nummer in De Kids Top 20 terecht gaat komen. 

Django Wagner krijgt uit handen van zijn eigen twee kinderen eerste exemplaar van zijn nieuwe album
23-05-2014 14:27:00

Een bijzonder en ontroerend moment gisteravond voor zanger Django Wagner. Tijdens zijn grote live-concert in een bomvol Beursgebouw in Eindhoven kreeg hij uit handen van zijn eigen twee kinderen het eerste exemplaar van zijn nieuwe album Samen… Dit gebeurde kort nadat Sieneke voor haar optreden met hem op de bühne was gekomen. Django: “Dat was echt een enorme verrassing voor me. Toen ik Romano en Luciano het podium op zag lopen, ging er wel wat door me heen. Waanzinnig! Een absoluut hoogtepunt van deze geweldige avond.

Hitgevoelige nieuwe single voor Janneke de Roo
22-05-2014 14:35:00

Janneke de Roo verrast muziekminnend Nederland met haar hitgevoelige nieuwe single "Vergeten Zal Ik Nooit", een heerlijke zomerse meezinger met een licht "Schlager-tintje". De single is wederom geproduceerd door Kees Tel, die het lied ook componeerde. Kosten nog moeite zijn gespaard om hier weer een topproductie van te maken. Met "Vergeten zal ik je nooit" keert Janneke weer terug bij het label HIT IT! Music, die eerder haar succesvolle single "Lieve Lieveling" uitbracht.

Boozegoal maakt WK lied dat iets collectiefs in Nederland teweeg kan brengen
22-05-2014 14:16:00

André Hazes was er een meester in, het vertolken van liedjes die door hun eenvoud en melancholie een uniek saamhorigheidsgevoel creëren. Liedjes die in de huiskamer worden gedraaid, maar ook een geweld van een volle kroeg of een stadion overleven. Zet één van de liedjes van Hazes op en zelfs de meest ongevoelige toehoorder begint stiekem te snotteren. In de aanloop naar een groot sportevenement krijgen Nederlanders een steeds grotere behoefte....

Nieuwe single William van den Oetelaar
22-05-2014 09:24:00

William wilde graag een vrolijk nummer waar op gedanst kan worden. Dit heeft het vrolijke zomerse “Ik vind je lekker” opgeleverd welke geproduceerd is door Ger Oerlemans en vanaf 23 mei overal te downloaden. Na eigen zeggen is het een tropisch nummer met een salsa-invloeden. Het nummer sluit aan bij de vorige singles van William, maar het dansgehalte is hoger. In de clip wordt dan ook volop gedanst en gelonkt naar de mooie vrouw. Een grappig detail: de mooie vrouw is eigenlijk zijn zus, dus William moest bij het opnemen van de clip de knop omzetten.

Sluwe Vossen maken WK lied getiteld 'Is er al gescoord'
22-05-2014 09:11:00

Sluwe Vossen, bestaande uit Radio Decibel-DJ Barry Brand en Veronicaan Piet Hoffman, hebben een nummer gemaakt om Oranje te steunen tijdens het WK-voetbal in Brazilië. Met het nummer ‘Is er al gescoord’ hopen ze een hit te scoren tijdens het komende WK.  “Het nummer ‘Is er al gescoord’, is één van de weinige dansbare WK-liedjes van dit jaar en heeft Braziliaanse invloeden, waardoor het de perfecte WK-track voor dit jaar is,” aldus DJ en Sluwe Vos Barry Brand.  

Louis L komt met remakeversie 2014 van 'Nederland Kampioen'
22-05-2014 08:57:00

De nieuwe WK  single "Nederland Kampioen" van Louis L is compleet opnieuw opgenomen in een pop-dance style, maar dan wel met een heel hoog meezing gehalte en daarom zeer geschikt voor ieder voetbalcafé, feesttent, in de auto of gewoon gezellig thuis. De melodielijn en het refrein zijn zo aanstekelijk dat je het na 1 keer horen al niet meer uit je hoofd krijgt. Ook de instrumentale versie die op deze CD single staat, is een leuk stukje muziek om aan te horen. 

Bart de Win en Arianne Knegt lanceren nieuw muzikaal project onder de naam Tip Jar
22-05-2014 08:41:00

Bart de Win en Arianne Knegt hebben een nieuw muzikaal project gelanceerd onder de naam Tip Jar. Voor de solo-albums van Bart de Win nam het tweetal al een aantal duetten op. Hun stemmen bleken op een natuurlijke manier bij elkaar te kleuren en de behoefte ontstond aan meer ruimte voor deze duozang: ziedaar het begin van Tip Jar. De naam, het Engelse woord  voor fooienpot, is een knipoog naar het muzikantenbestaan, waarin het in het huidige culturele klimaat moeilijk overleven is. Desalniettemin is muziek maken en beleven nog altijd het mooiste dat er bestaat....

Vandaag komt de nieuwe single uit van Alessandro
22-05-2014 07:32:00

Na zijn deelname aan het Junior Songfestival in 2012 heeft de jonge zanger/rapper een grote horde fans om zich heen weten te verzamelen. Trouwe fans, want de single “Sueño” de opvolger van “Una Chica Especial” (waarmee hij tweede werd tijdens het Junior Songfestival) heeft maar liefst een jaar in de top 10 van de Kids top 20 gestaan. Het heeft dan ook bijna een jaar geduurd voordat er een nieuwe single kwam. “Mami Tranquila” klinkt eigentijds en volwassen. De vertaling is “Schatje doe rustig”, met de boodschap: “Wat er ook gebeurd ik wil jou gewoon als vrouw”. 

Mattie & Wietse hebben WK hit te pakken
21-05-2014 21:18:00

Q-music ochtendjocks Mattie Valk & Wietze de Jager doken samen met cabaretiers Edo en Jasper de studio in voor het nummer 'Kop Die Bal In De Goal (Het WK Is In Onze Straat)'. Het nummer is reeds te downloaden. Daarnaast gaan Mattie & Wietze het land om de single uit te delen. "Brazilië ligt zó ver weg, er zijn maar een paar geluksvogels die daar de sfeer kunnen proeven. Wij willen mensen aansporen om er juist hier in Nederland, in hun eigen straat, een gigantisch feest van te maken.

Nieuwe single van Daantje helemaal op haar lijf geschreven
21-05-2014 21:03:00

De op het Rood-Hit-Blauw-label verschenen single ‘Ga’ van Daantje, u weet wel.. de publiekslieveling van Bloed Zweet En Tranen van vorig jaar, is een groot succes gebleken: De lokale-, regionale- en landelijke radiostations waaronder Tros-Radio, hebben ‘Ga’ hoog op de rotatielijst staan en dus krijgt de André Hazes-cover van deze sympathieke zangeres uit Vinkeveen, ontzettend veel airplay. Daarnaast wordt de videoclip uitstekend bekeken en veelvuldig uitgezonden door de diverse televisiezenders. Daantje zingt al sinds haar elfde. 

Jeffrey Spalburg brengt zomerse, opzwepende WK-single uit
21-05-2014 20:40:00

Na zijn zomerhit Hengelo-o-o en de opvolger Paramaribo-o-o met reggae-artiest Kenny B, is Jeffrey Spalburg nu terug met Maracanã, een single speciaal voor het WK voetbal in Brazilië! Het opzwepende, zomerse nummer met een Braziliaanse vibe is vernoemd naar het stadion waar de finale zich plaatsvind: het Maracanã-stadion in Rio de Janeiro! Naast de Nederlandse versie van het nummer komt er een Engelstalige versie uit. De videoclip voor de single wordt binnenkort opgenomen. 

Rinus Ponsen slaat met 'Wanneer je verliefd bent' nieuwe weg in
21-05-2014 20:23:00

Rinus Ponsen geboren in Den Haag is allang geen onbekende meer in de artiestenwereld. Op dit moment zit hij een kleine 30 jaar in het vak. Zijn gevoel legt hij in zijn liedjes, met daarbij een waanzinnig stemgeluid. In 2010 kwam zijn debuut album 'Verloren Tijd' uit en ook de succesvolle single's 'Ik Kom Terug', 'Duizend Keer Dit Gevoel', 'Ik Blijf Toch Komen' en de laatst recente single 'Al Jouw Woorden' mogen niet ontbreken. In al die jaren heeft hij een grote schare aan trouwe fans opgebouwd. 

Nieuwe single voor Wendy Rivers
21-05-2014 20:18:00

De veelzijdige zangeres Wendy Rivers uit Landgraaf heeft een jarenlange podium ervaring. Ze heeft door heel het land met verschillende bands gewerkt. Ook heeft ze met veel succes aan verschillende Talentenjachten meegedaan. Wendy heeft voorheen een aantal Nederlandse singles uitgebracht, maar daarna gekozen om Engelstalig te gaan zingen.

Glennis Grace kondigt nieuwe theatertour aan
21-05-2014 00:00:00

Na een extreem succesvolle eerste theatertour van Glennis Grace met meer dan 14.000 bezoekers in 20 theaters, kondigt Glennis Grace vandaag haar nieuwe theatertour aan. "Ik heb intens genoten van de eerste tour. Ondanks dat ik vooraf best zenuwachtig was om zo'n intiem optreden te geven, was het voor mij een nieuwe ervaring die ik graag volgend jaar opnieuw wil beleven," laat de zangeres in een reactie weten. Deze nieuwe tournee begint op 25 februari 2015 in Theater Gooiland in Hilversum en gaat langs steden zoals Rotterdam, Groningen en Utrecht. 

'Ritme van de Mambo'...... swingende zomerse nieuwe single DuoNL!
20-05-2014 23:13:00

DuoNL heeft inmiddels haar naam gevestigd in ons land met o.a. vier TOP100-notering voor de singles: ‘Kus me’, ‘Ik mis je’, ‘Ogen liegen niet’ en met ‘Ik droom ervan’ dat vorig jaar zelfs positie-26 in deze lijst wist te behalen.  Liefst 13 singles en 3 albums brachten Chris en Williejan al uit sinds 2007. Zij tekende de laatste jaren voor herkenbare levensliedjes, vaak gegoten in een volks jasje met soms een knipoog naar wat feestelijker repertoire. Dé herkenbaarheid is echter de onvolprezen DuoNL-sound.

Groot artiestengala t.b.v. Ronnie Tober Foundation
20-05-2014 22:52:00

Zaterdagmiddag 26  juli a.s. zal Allurepark De Lucht in Renswoude worden omgetoverd tot een waar muzikaal spektakel. Vele bekende artiesten zullen belangeloos hun medewerking verlenen aan de organisatie Help To Help. De opbrengst komt ten goede aan de Ronnie Tober Foundation. Een stichting, opgericht door zanger/entertainer Ronnie Tober, om mensen met een verstandelijke beperking een leuke dag te bezorgen. Zoals met 500 personen naar Duinrell, of naar de Efteling, of een hapje eten in een restaurant of naar Dolfinarium in Harderwijk. Kortom, mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven te bezorgen. En daar is geld voor nodig. Een groot aantal artiesten zullen optreden waaronder: Danny Nicolay, Willeke D’estell, Ronnie Tober, Albert van Benthem, Amsterdamsduo Hanna & Frits, Erna Temming, Dayén en  Sasja Brouwers, 

Horeca uitbater Stefan van Hout komt met single
20-05-2014 22:42:00

In het dagelijks leven is Stefan van Hout uitbater van een horecagelegenheid in Tilburg, maar is  zeker geen onbekende in de muziekwereld. Zijn passies komen nu dan ook hellemaal tot zijn recht zingen en een eigen café. Stefan is de studio ingegaan bij Harald Queens in Tilburg en heeft samen met Marc Daniels een geweldige nieuwe single geproduceerd met als titel" We horen bij elkaar".  Een heerlijke single waarin de klanken van violen de boventoon voeren die je meteen meenemen in een heerlijke sfeer van liefde en passie. 

Platina voor WK album 'Sterren zingen voor Oranje'
20-05-2014 20:34:00

Het WK album Sterren zingen voor Oranje heeft vanavond de platina status behaald voor de verkoop van 50.000 exemplaren. Op het album staan nummers van Het sterrenteam bestaande uit Jannes, Helemaal Hollands, Dean Saunders, Joey Hartkamp, Emile Hartkamp, Mike & Colin, Judith, De Hollandio's, Dries Roelvink, Yoeri L'Abée en Grad Damen. 

Lee Scott lanceert 'Voor Eeuwig'
20-05-2014 17:15:00

Vorig jaar zomer heeft Nederland kunnen zien hoe het Volendamse duo Nick & Simon hun eerste single in Zuid-Afrika uitbrachten. Deze zomer zal de Zuid-Afrikaanse Lee Scott zijn tweede Nederlandstalige single ‘Voor Eeuwig’ in Nederland en België uitbrengen. Lee Scott (26 jaar) is de afgelopen maanden druk bezig geweest met zijn tweede Nederlandstalige release ‘Voor Eeuwig ’. De single die  vorige week is uitgekomen, gaat over de liefde en hoe een koppel helemaal in elkaar op kan gaan en de wereld om hun heen vervaagd. Lee is niet helemaal onbekend in Nederland. I

Zanger Dirk kiest voor Rood-Hit-Blauw
20-05-2014 17:11:00

Nadat onlangs een afspraak in Amersfoort tussen Dirk en Ronald Visch van het bekende platenlabel werd al snel duidelijk dat beide partijen veel voor elkaar konden betekenen. Ronald Visch: Zo af en toe kom je weer eens iemand tegen in de Muziek business waar je kippenvel van krijgt, zanger Dirk is zo iemand! Ondanks zijn pas 13 jarige leeftijd is hij al erg goed bezig, enthousiast, ambitieus, en uiteraard een goede stem met op het podium de juiste uitstraling. 

Stef Ekkel, Alex, Jaman & John de Bever in voorprogramma Django Wagner in Concert
20-05-2014 15:48:00

Aanstaande donderdag 22 mei staat het Beursgebouw in Eindhoven in het teken van Django Wagner in Concert. In het voorprogramma zullen Stef Ekkel, Alex, Jaman & John de Bever acte de présence geven. Django wordt begeleid door een 32-koppige band o.l.v. Marcel Fisser, bekend van o.a. Jan Smit aangevuld met de Paulus Schäfer band voor zijn bekende gypsyklanken. Ook zal hij diverse duetten ten gehore brengen met Wolter Kroes, Peter Beense, Antje Monteiro, Vinzzent, Dennie Christian, Sieneke en Frans Duijts. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 29,50,- (excl. servicekosten) via  www.djangowagnerinconcert.nl en de webshop van Berk Music. Daarnaast zij ze direct af te halen bij Berk Music, Woenselsemarkt 1 in Eindhoven, bij een Primera bij jouw in de buurt. 

Veel reacties op nieuwe single Hugo Peeters
20-05-2014 13:17:00

Gistermiddag om even over half twee was het dan eindelijk zover. “Op volle Kracht”  van RADIONL had de primeur van de nieuwe single van Hugo Peeters met als titel “Kleed je aan en ga”. Op verzoek van Hugo om een reactie te geven op het nummer is een verzoek geweest zeker niet tegen dovemansoren. Tientallen mailtjes SMS jes en Whatsappjes kwamen binnen via de diverse communicatiemiddelen die deze uit Gendt afkomstige zanger ter beschikking heeft.  Het nummer is vanaf donderdag 22 mei zowel online als via Stream en als fysieke cd verkrijgbaar is. 

Nieuwe single voor Zangeres Liesbeth
20-05-2014 13:01:00

Zangeres Liesbeth is allang geen onbekende meer in de muziekwereld. Johnny Hoes merkte in de jaren tachtig de muzikale kwaliteiten van zangeres Liesbeth op en was gecharmeerd van haar zuivere stem. Het gevolg was een vijfjarig platencontract bij Telstar en er werden maar liefst acht succesvolle singles en een LP uitgebracht. Na een periode van het zorgen voor haar gezin is Liesbeth vanaf 2001 weer fulltime met haar muziekcarrière bezig.  Er verschenen sindsdien een aantal singles en een album. 

24e editie Festival van het Levenslied wordt uitgezonden op het landelijke kanaal van Ziggo
20-05-2014 12:00:00

Het Jack’s Casino Festival van het Levenslied, zo gaat de naam van het Festival in 2014 luiden. Jack’s Casino heeft de afgelopen 4 jaar samen met JVH Games het hoofdsponsorschap op zich genomen. Dit jaar kiest Jack’s Casino echter voor een zelfstandig hoofdsponsorschap van het Festival van het Levenslied. Het aantrekken van een hoofdsponsor is altijd weer een belangrijk moment voor het grootste gratis levensliedfestival van Nederland.

Raak! bij Telekids Fandagen in Ouwehands Dierenpark
20-05-2014 11:51:00

Deze zomer vind je de Telekids Fandagen door het hele land. Het is dè manier om kennis te maken met jouw favoriete Telekids-personage. En je kunt gaan genieten van verschillende optredens van alle Telekids-helden. Ook Daan, Roos en Sharon van Raak! zijn op de Telekids Fandagen te vinden. De meiden van Raak! kunnen niet wachten om jou te ontmoeten tijdens de eerste Telekids Fandag op zondag 25 mei in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. “We hebben er onwijs veel zin in,” aldus Sharon van Raak! “ 

Partnership AFAS Software & Circustheater verlengd met 3 jaar
19-05-2014 20:58:00

Het grootste musical theater van Nederland zal ook de komende jaren met trots de naam ‘AFAS Circustheater’ dragen. De samenwerking tussen Stage Entertainment en AFAS Software is gestart in de zomer van 2011 en is vandaag verlengd met drie jaar. De contractverlenging is getekend op het nieuwe hoofdkantoor van Stage Entertainment, aan de Zuidas te Amsterdam.

Jeroen Weerdenburg bezorgt kippenvel met nummer 'Naar Huis...
19-05-2014 20:21:00

Vlak voor Moederdag werd het nummer gelanceerd ter nagedachtenis aan Jeroen’s moeder, die 11 jaar geleden tragisch om het leven was gekomen. Het was voor Jeroen altijd al een grote wens om een mooi nummer voor haar te maken. Speciaal voor haar heeft hij daarom het nummer “Naar Huis...” opgenomen. Een prachtig gevoelig nummer waarmee Jeroen hier muzikaal gezien meteen een nieuwe weg mee inslaat. "'Binnen twee weken is de videoclip bijna 8.000 keer bekeken en ook bij diverse regionale radiostations wordt de single inmiddels goed opgepakt. 

Zanger Eric van der Sommen presenteert nieuwe zomersingle
19-05-2014 19:17:00

Drie jaar geleden is het alweer. Eric van der Sommen besloot alles op alles te zetten en een zangcarriëre te starten, en niet zonder succes. Hij heeft inmiddels al meerdere nummers op zijn naam staan en is dan ook blij om zijn nieuwe zomerhit te presenteren."Blijf voor altijd bij mij’’ is een heerlijk vlot, zomers nummer wat heerlijk in het gehoor ligt en waar je blij van wordt. Het doet je denken aan zon en tropische stranden waar je lekker weg kan dromen. 

Samantha Steenwijk gaat op zoek naar de gezelligste kroeg van NL!
19-05-2014 16:52:00

Samantha Steenwijk gaat op zoek naar de gezelligste kroeg van Nederland. Als je werk of draait in de gezelligste kroeg van Nederland, laat Samantha dan dan zien d.m.v. het plaatsen van een filmpje op haar Facebook pagina met haar nieuwe single “Hou toch van mij” op de achtergrond en noem @samanthasteenwijk in je statusupdate of plaats hem op haar tijdlijn. Misschien komt "de leukste zangeres van NL" jouw (favoriete) kroeg ‘overvallen’ met een spetterend optreden! Het filmpje hoeft niet langer te zijn dan 60 seconden.

Splitspolitie brengt eerste single uit
19-05-2014 16:40:00

De SplitsPolitie is een band samengesteld uit de voormalige Nederpopbands Splitsing en de Jazzpolitie waarvan Peter Groot Kormelink de zanger was. Splitsing begon in 1983 als een vakantie-uitstapje van de muzikanten van Rocktheatergroep Werk in Uitvoering uit Groningen. Dat resulteerde in een eerste grote hit Wind en Zeilen in 1985 en later in1987 Recht uit het Hart. Na het uiteenvallen van de groep Splitsing volgt na een droomaanbod van platenmaatschappij Van Records in 1993 een album opname met Fluitsma en van Tijn.

'Dit is een hit!!'........nieuwe single van de Moeflons
19-05-2014 15:53:00

De Moeflons hebben een nieuwe single uit. De feestband bestaande uit Erwin, Hans, Henry en Koen hebben al veel nummers op hun naam staan o.a. “Jij bent de mooiste” “Zomer” “Mag ik jou vanavond kussen” “Mooi is het leven”  “Hey lekker ding” en "Heimwee." De nummers worden vaak gedraaid bij de Nederlandstalige radiozenders. De track “Hey lekker ding” deed het ook fantastisch bij onze zuiderburen. De plaat werd verkozen tot Trots-plaat bij de Vlaamse zender VBRO. De Moeflons weten het zeker. Hun nieuwe single wordt een hit. En niet zo'n kleintje ook.

Django Wagner zingt voor Giel
19-05-2014 15:10:00

Afgelopen nacht was Django Wagner te gast bij Giel Beelen, die nog steeds bezig is om een recordtijd van 190 uur aaneengesloten radio te maken. Django zong speciaal voor Giel zijn grote hit Kali. Behalve  Django waren ook de rapper Diggy Dex en rockband Navarone in  de studio aanwezig. Dit resulteerde in een unieke samenwerking. Onder de naam NavaDjanDex maakten ze speciaal voor Giel heet nummer The Red Queen Effect. Django lanceert op vrijdag 23 mei zijn nieuwe cd ‘Samen’. 

Sugarfree giet 'Macarena' in nieuw vaatje
18-05-2014 18:43:00

Gildy en Nathalie, oftewel Sugarfree scoorden in 2011 met ‘De wind fluistert jouw naam’ hun eerste grote hit. Ook de volgende singles haalden vlotjes de Vlaamse hitlijsten. Nu drie jaar verder is het duo niet meer weg te denken in de Vlaamse showbizz. Nu de zomer in zicht komt pakken de meisjes verrassend uit met een zelf geschreven Vlaamse versie van de wereldberoemde “Macarena”, de bekende monsterhit  van “Los Del Rio” uit 1993.  Hopelijk kan Sugarfree in 2014 van de “Macarena” opnieuw een hit maken. 

Nieuwe single Menzina...'Dans met mij'
17-05-2014 21:04:00

Afgelopen maanden is Menzina druk bezig geweest met haar nieuwe single"Dans met mij" Op de radio hoorde zij een Franstalig nummer dat erg in haar hoofd bleef hangen, tijdens een optreden in het land ontmoete Menzina de bekende volkszanger Grad Damen en liet Hem het nummer horen, Grad bood spontaan aan het nummer voor haar te vertalen en te schrijven, Grad werd zo enthousiast dat hij het nummer ook produceerde voor Menzina. Dit heeft geresulteerd in de fantastische single "Dans met mij". 

Tweede gezamenlijke single van Barry en Jeff van Vliet een feit
17-05-2014 20:53:00

"Mia Tesoro" is de tweede gezamenlijke single van Barry en Jeff van Vliet. De twee zingende broers Jeff en Barry van Vliet zijn beide geboren in Amsterdam. De broers komen uit een gezellige Amsterdamse arbeidersfamilie en het zingen zat bij hun al vroeg in het bloed. De volksliedjes en meezingers zijn er in hun kinderpjaren met de paplepel ingegoten. Rond 1987 is Barry begonnen met zingen en zijn broer Jeff trad enige jaren later in zijn voetsporen. Barry heeft vele jaren opgetreden op het Amsterdamse Rembrandtplein.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool