RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Django en Peter hebben de Oranje Kroon
10-05-2014 00:07:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 12 mei is dat ‘Vanaf Vandaag’ van Django Wagner en Peter Beense. Dit uiterst vrolijke nummer is een perfecte combinatie van de Amsterdamse sound van Peter en de eigen sound van Django. Beide mannen houden van een biertje op zijn tijd en dat komt in de tekst duidelijk tot uiting. Het duet is de eerste single van het op 23 mei te verschijnen album ‘Samen’ van Django Wagner, met duetten Antje Monteiro, Frans Duijts, Sieneke, Dennie Christian en Wolter Kroes. 

Tamara Tol en Ernest van Hartingsveldt winnen finale voor Toppers Halftime Show
09-05-2014 23:58:00

Vandaag, vrijdag 9 mei, vond in de Amsterdam ArenA in Amsterdam, de finale plaats van de actie 'Doorbreken als hollandsnieuwe Topper?’ hollandsnieuwe en Toppers in Concert gaven de afgelopen drie weken iedereen, die ervan droomt ooit op te treden in een bomvolle Amsterdam ArenA, de kans om online auditie te doen. Wie krijgt de kans op te treden in de Toppers Halftime Show tijdens de vier jubileumconcerten van Toppers in Concert?

The Common Linnets vandaag opnieuw op nummer 1
09-05-2014 23:44:00

Na hun succesvolle optreden tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival, veroveren The Common Linnets vandaag opnieuw de nummer 1 positie in de GfK single Top 100. Vandaag, vrijdag 9 mei, brengen The Common Linnets hun gelijknamige debuutalbum uit. Een dag later, op zaterdag 10 mei, staan ze in de finale van het Eurovisie Songfestival. The Common Linnets zijn een gelegenheidsformatie bestaande uit Ilse DeLange en Waylon. Ilse en Waylon kennen elkaar al jaren: als tieners traden ze al op in hetzelfde country-circuit. Dat ze een passie voor countrymuziek en aanverwante stromingen als Bluegrass, Folk en Americana deelden, wisten ze dus al. 

Nick & Simon gaan de theaters in
09-05-2014 13:26:00

Het is nog ver weg, maar aangezien de Nederlandse theaters lang vooruit werken is de voorverkoop van de Nick & Simon theatertour “Herinneringen” al van start gegaan! Vanaf woensdag 4 februari 2015, wanneer zij aftrappen in theater Agora  in Lelystad om vervolgens na een dikke 40 theaters op 8 juni 2015 te eindigen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens de theatervoorstellingen zullen Nick & Simon, bijgestaan door hun topband, terug kijken.

Gerard Joling komt vandaag met voetbalversie van Maywood klassieker ‘Rio’
09-05-2014 13:16:00

Bij Gerard Joling is de Oranjekoorts al behoorlijk aan het oplopen, hetgeen bij hem eigenlijk altijd het geval is wanneer het Nederlands elftal aan belangrijke toernooien deelneemt. “Zoals bij veel landgenoten, gaat ook mijn hart sneller kloppen als het er echt om spant. Dan kijk ik ook echt naar elke wedstrijd die ze spelen”, vertelt de zanger. De bekende Maywood-klassieker Rio is al een vrolijke meezinger en nu het WK zich in het voetbalgekke Brazilië afspeelt, leent dit lied zich natuurlijk bij uitstek voor een Oranjesingle. 

DI-RECT veilt canvasdoeken uit clip ‘Paper Plane’ voor Stichting Muziekids
09-05-2014 13:01:00

DI-RECT heeft voor alle visuele uitingen rondom hun nieuwe album ‘Daydreams in a Blackout’ de handen ineen geslagen met videokunstenaar Frank van der Steen en het team van Starsquid. Het nieuwste gezamenlijke project is de videoclip voor de single ‘Paper Plane’. De eerste beelden die daarvan binnen kwamen waren zó aansprekend, dat de individuele shots op zichzelf staande kunstwerken zouden kunnen zijn. Dat gegeven heeft ertoe geleid dat van veertien shots uit de video prachtige canvasdoeken zijn vervaardigd,

Appie Scheer lanceert 'Pluk de dag'
09-05-2014 12:54:00

Appie Scheer komt weer eens met een nieuwe single die de titel "Pluk de dag!" meekreeg. Al meerdere singles en zelfs een album heeft deze 41 jarige uit Leeuwarden afkomstige zanger al uitgebracht en het was voor hem hoog tijd om zijn levensmotto om te toveren naar een pakkend en vrolijk liedje.Was hij vroeger vooral veel geboekt vanwege zijn enorme gelijkenis met Frans Bauer, ook hij gaat zijn geheel eigen creatieve weg en is hij de studio ingedoken van zijn vaste producer Martin Sterken. 

Danny Temming komt met Oranje single
09-05-2014 10:40:00

Vanaf 2012 timmert de Utrechtse volkszanger “ Danny Temming” aan de weg met zijn reeds verschenen singles. Met hits als “Ik wist niet dat je kwaad werd“, “Alles in het leven duurt maar even” en “Ik ben gewoon Danny Temming ( Badhr Hari )”, heeft Danny zijn weg gevonden als feestzanger. Daar Danny het voetbal en vooral zijn Nederlands elftal een enorm warm hart toedraagt is hij op het idee gekomen om van zijn hitsingle uit 2012 een Oranje versie te maken. "Ik wist niet dat je kwaad werd’’ is een zeer geliefd liedje in het uitgaanscircuit

Debuutalbum The Common Linnets verschijnt op 9 mei
08-05-2014 14:21:00

Op vrijdag 9 mei brengen The Common Linnets, het gelegenheidsduo Ilse DeLange en Waylon, hun gelijknamige debuutalbum uit. Een dag later staan ze in de finale van het Eurovisie Songfestival. Met een overtuigende en sfeervolle performance van ‘Calm After The Storm tijdens de eerste halve finale op dinsdag 6 mei, kwalificeerden ze zich voor de grote finale die zaterdag 10 mei plaatsvindt. De afgelopen weken hebben Ilse DeLange en Waylon niet stilgezeten: repetitities, soundchecks, internationale persconferenties, interviews met Nederlandse en internationale pers. 

Martijn La Grouw nieuwe dj 100% NL
08-05-2014 13:25:00

Martijn La Grouw is vanaf maandag 2 juni te horen op radiostation 100% NL. Hij zal het middagprogramma tussen 13:00 en 16:00 uur gaan presenteren. De 29-jarige dj neemt het stokje over van Robert Feller, die bijna 5 jaar lang te horen was op 100% NL. De afgelopen jaren was Martijn La Grouw te horen op SLAM!FM. Hij presenteerde hier onder meer het programma Most Wanted. Martijn: “100% NL is een station wat alleen maar groeit en ik vind het mooi dat ik daar straks mijn steentje aan kan bijdragen. 

Laatste voorbereidingen Groots Overzee op Texel
08-05-2014 13:01:00

Sinds de aankondiging van Groots Overzee op Texel gonst de naam van Guus over het eiland. En nu is het dan bijna zover! De repetities van Guus en zijn band zitten er op en vandaag start de bouw van het podium in Haven Oudeschild. “Na het succes van de eerste editie van Groots Overzee op Curaçao vorig jaar, kunnen we niet wachten om te spelen op Texel. Wij zijn er helemaal klaar voor!”, aldus Guus. Dit outdoor concert is een voorproefje op de jaarlijkse ‘Groots met een Zachte G’-concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. 

Zomerse single voor Neil Hendriks
08-05-2014 12:47:00

Neil Hendriks werd bekend door zijn deelname aan het tv-talentenjacht Idols. In 2005 wist hij op 15-jarige leeftijd de theaterronde te bereiken. In 2007 deed Neil voor de tweede keer mee aan Idols en met succes. Neil werd vijfde in het programma. In 2008 scoorde Neil zijn eerste hit. De track "Het voelt als lente" behaalde de 23e positie van de Single Top 100. Het lied stond negen weken genoteerd in de charts. Ook zijn volgende single "Geen dag zonder jou" behaalde de charts. Het nummer behaalde de 51 plaats van de landelijke hitlijst.

Ex-Luv zangeres Carina schrijft eigen nummer
08-05-2014 11:33:00

Na een aantal jaren te hebben genoten van de opvoeding van haar dochter, besluit ex-Luv zangeres Carina toch verder te gaan werken aan haar zangcarrière. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, waardoor Carina besluit de microfoon weer ter hand te nemen. Zij wordt door diverse coverbands gevraagd, maar kiest toch voor een solo carrière. In 2014 gaat Carina een samenwerking aan met Feestartiesten.nl waarna de single “Niet te geloven” volgt.  De release van haar solo-nummer is vrijdag 9 mei. 

Danny Terp van Cooldown Cafe brengt solo single uit
08-05-2014 11:16:00

Na een super drukke periode en vele optredens met onder andere Cooldown Café, besluit Danny dat het weer tijd is om ook zijn solocarrière verder uit te bouwen en gaat een samenwerking aan met componist/producer Jeroen Dirksen. Danny heeft de wens om vanaf het begin betrokken te zijn bij dit project en samen met Jeroen produceert hij “Stapelgek op jou”. De tekst van deze frisse, vrolijke, zomerse single met “bubbling” invloeden, schrijft hij samen met zijn oom J.T. Dam. Uiteraard wordt de single weer begeleid door een zwoele zomerse videoclip.

Kim Regasa is ambassadeur van de Stichting Kalinga
08-05-2014 10:39:00

Kim Regasa zet zich graag in voor kansarme kinderen. De jonge zanger die tweede werd tijdens het Junior Songfestival in 2013 is ambassadeur van de Stichting Kalinga,  die kansarme kinderen in de Filippijnen aan een betere toekomst helpt. De 13 jarige Kim Regasa is geboren op de Filippijnen. Acht jaar geleden op 28 november, kwam hij naar Nederland en ging wonen in het Zuid Hollandse plaatsje Leerbroek. Vorig jaar zomer verhuisde Kim naar Haarlem. Als 9 jarig jongetje stal hij de harten van de jury van Holland’s Got Talent met het nummer “Stand up for  love”.

Django Wagner's duet met Peter Beense 'Vanaf vandaag' verschijnt op 9 mei
08-05-2014 10:22:00

Morgen, vrijdag 9 mei, verschijnt "Vanaf Vandaag" de nieuwe single van Django Wagner. "Vanaf Vandaag" is een vrolijk duet van Django met collega Peter Beense. Beide mannen houden van een biertje op zijn tijd en dat komt in het nummer duidelijk tot uiting. Een kroegenlied bij uitstek, geschreven door Frank van Weert, Waylon van der Heijden en Django zelf. De single is de voorloper van het nieuwe album van Django Wagner, getiteld Samen… dat op 23 mei uit zal komen. Het album bevat louter duetten met bekende Nederlandse artiesten.

Tweede solo single voor Jeffrey Schenk een feit
08-05-2014 10:14:00

Op vrijdag 9 mei verschijnt de tweede solo single van Jeffrey Schenk met als titel "Helemaal". Eerder verscheen zijn single "Samen". Ook het nieuwe , Nederlandstalige, zomerse up tempo nummer is, net als de eerste single, geschreven door Jochem Fluitsma, Eric van Tijn en  Joachim Vermeulen Windsant. De bijbehorende videoclip is opgenomen in diverse plaatsen in Nederland. Kosten noch moeite zijn gespaard om er een fantastische clip bij te maken. Jeffrey is super blij met het resultaat. 

'Vol van spijt' van Rob Zorn verschijnt halverwege juni
08-05-2014 10:04:00

De nieuwe Zorn single is onderweg, het nummer "Vol van spijt" zal uit gaan komen in de tweede week van juni, het nummer is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en geschreven door Frank van Etten , onder het label Rood Hit Blauw. Wederom gaat  Ellis ten Donkelaar deze single pluggen, "Vol van spijt" is echt een nummer dat over het leven gaat.  Het is door Frank van Etten dan ook speciaal op Rob zijn lijf geschreven.

Deze keer geen WK single voor Jan Sjouwerman
07-05-2014 19:06:00

Jan Sjouwerman is nu al een jaartje of 6 aan het zingen. De feestzanger heeft over optredens niet te klagen. In 2010 lanceerde hij zijn eerste single voor het toenmalige WK voetbal “Ik heb de hele nacht liggen dromen”, samen met Patrick Goezinne, maar dan met een eigen tekst, geëind op het voetbal. Dit jaar komt er met de WK geen single uit, maar de zanger is wel druk bezig met een “gewone”single. Het gaat een gezellig nummer worden geïnspireerd door voorbeelden als Wolter Kroes, André Hazes en John West, waarvan hij tijdens zijn optredens ook nummers zingt.

Tweede editie 'Hans Steiger's Facebook vriendendag op 15 juni
07-05-2014 17:42:00

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van Hans' Facebook vriendendag. Door het enorme succes van vorig jaar is besloten hier een vervolg aan te geven. Dit jaar met nog meer vrienden en nog meer entertainment, maar voor dezelfde lage prijs! Kom je ook naar dit grandioze evenement? Vier deze dag samen met mij en ca. 400 andere Facebook vrienden. Net als vorig jaar staan er weer 8-10 Fireman barbecues klaar en worden er optredens verzorgd door niemand minder dan Peter Beense en Stefan Storm. Bij binnenkomst krijg je een lekker welkomstshotje, dus bestel je kaarten snel en wees verzekerd van een topdag! Dit alles voor slechts € 9,95 inclusief BBQ pakket (BBQ pakket uitsluitend in de voorverkoop beschikbaar). Voorverkoopadressen: Het Wapen van Kennemerland. Ramplaan 125, Haarlem tel: 023 524 0532 / Hans Steiger. Tel: 06-55152196

Alessandro terug van optredens in Amerika
07-05-2014 17:26:00

Alessandro heeft net een behoorlijk avontuur achter de rug. Vorig jaar mocht hij nog naar Kiev om de punten uit te delen namens Nederland voor het Junior Eurovisie Songfestival. Nu was hij door zijn zangdocente Jozien van Dorst uitgenodigd om naar Amerika te komen om twee optredens te geven. Inmiddels is de jonge rapper weer terug in Nederland en kijkt met veel plezier terug op de kleine week die hij samen met zijn moeder Rosita Wempe in Amerika mocht vertoeven. 

Studio 100 brengt spetterende shows van Bumba, K3 en Piet Piraat
07-05-2014 16:05:00

Vanaf het najaar van 2014 brengt Studio 100 spetterende shows van Bumba, K3 en Piet Piraat naar Nederland! Bumba zal vanaf oktober 2014 de gezichtjes van de allerkleinsten weer laten stralen met de gloednieuwe theatershow ‘Bumba Op Reis’. En Bumba komt natuurlijk niet alleen… Hij neemt zijn vriendjes van over de hele wereld mee!  Wegens het knallende succes van de K3 Verjaardagsshows komen Karen, Kristel en Josje ook dit jaar weer met een gloednieuwe K3 show. Dat wordt weer feesten op de grote hits van K3 en natuurlijk liedjes van het nieuwste album ‘K3 LOKO LE’! 

Optreden Roy Donders bij TV Oranje groot succes
07-05-2014 15:46:00

Dinsdag 6 mei was bij RTL5 een nieuwe aflevering te zien van de succesvolle realityserie ‘Roy Donders: Meer Dan Stylist Van Het Zuiden’. Daarin werd de razend populaire stylist onder meer gevolgd tijdens een tv-opname voor het muziekprogramma Toppers van Oranje, dat elke zaterdag om 19.30 uur is te zien bij TV Oranje. Het massaal toegestroomde publiek kon de zangkunsten van Roy uitstekend waarderen en zijn optreden leidde zelfs tot chaotische taferelen. 

Marcel Dool bezig met nieuwe single
07-05-2014 13:53:00

Het gaat Marcel Dool voor de wind. Er gaaT geen weekend voorbij of hij staat wel ergens op te treden. De sympathieke zanger weet steeds meer harten voor zich te winnen overal in het land en dat komt met name door zijn enorme enthousiasme. Op het moment is hij druk bezig met nieuwe single dat volgens zijn zeggen weer een topper gaat worden. Het is de bedoeling dat deze single na het WK Voetbal uit gaat komen. 

Nederlandstalig album voor Yvon
07-05-2014 13:18:00

Yvon is geboren en getogen in Flevoland. Na 17 jaar als verloskundige in deze regio te hebben gewerkt, legt ze zich sinds enkele jaren volledig toe op het maken van eigen muziek. In januari 2010 verscheen haar eerste cd: "Unconditional Love". In 2011 kwam een live album uit van haar concert en haar derde cd, "‘Home" zag in juni 2013 het levenslicht. Yvon begeleidt zichzelf op piano/vleugel of gitaar en sinds kort speelt ze samen met contrabassist Mark Dekkers, saxofonist/gitarist David Wildschut en percussionist Martin Verdonk. Ze heeft al vele optredens verzorgd tijdens evenementen, beurzen, feesten, lezingen en theaterconcerten . Inmiddels legt Yvon zich vooral toe op haar ‘muzikaal verhaal’. Tijdens dit muzikaal verhaal (wat ook op maat gemaakt kan worden) vertelt Yvon het verhaal achter de liedjes.

'Genieten'...........nieuwe single van Rudy de Wit
07-05-2014 12:43:00

Na het grote succes van zijn hit "Ga Met Me Mee" die nog steeds hot is onder het publiek komt Rudy de Wit met een heerlijke nieuwe single "Genieten". Als je goed naar de tekst luistert dan kunnen we een statement maken naar het huidige leven, alles draait iedere dag maar weer om geld en geld dat mensen vergeten te genieten. Rudy de Wit die in het dagelijks leven het motto genieten hoog in zijn vaandel heeft staan wil hiermee aangeven dat je niet moet vergeten te genieten tussen deze haastige maatschappij waarin we leven. 

Songfestival ster Sieneke komt naar Ter Aar
07-05-2014 12:28:00

Sieneke komt naar Ter Aar. Zij treedt tijdens het Hollandse Sterren Gala Feest van Marco de Hollander, 25 oktober in Sporthal de Vlinder. Sieneke brak door als de winnares van het Nationaal Songfestival met het nummer “Ik ben verliefd (Shalalie)”. Ondanks dat Sieneke niet wist door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft zij toch de harten van vele Nederlanders gestolen. Zij voelde zich gesteund door de veelal positieve reacties en kon met opgeheven hoofd terugkijken op een zeer bijzondere periode. 

Rowwen Hèze treedt op tijdens Rhenense Rijnweek
07-05-2014 10:12:00

Het Rhenense Festival vernieuwt met echte festivalartiesten. De Limburgers van Rowwen Hèze gaan de Veerwei laten feesten. Henk Knoppert van de organisatie is blij de eerste artiesten bekend te kunnen maken: ‘Rowwen Hèze staat bekend om hun sfeer en gezelligheid. Dat wordt een knaller!’ Naast de Limburgers staan ook Jan Smit, Nick en Simon, de 3JS, Nielson en de Corona’s op de bühne. Volgens Knoppert een aanwinst voor deze editie: ‘We hebben echte festivalartiesten naar Rhenen weten te halen. Ik ben er erg trots op, dat dit gelukt is.’’ Aannemingsbedrijf Peter Looijen is weer hoofdsponsor van het evenement. 

Pharao & Yara maken lied ter promotie van het onvoorwaardelijk basisinkomen
06-05-2014 22:50:00

Vandaag brengt Cinqo samen met de Vereniging Basisinkomen de videoclip ‘Het Goeie Leven’ van artiesten Pharao & Yara uit. ‘Het Goeie Leven’ is een nummer ter promotie van het onvoorwaardelijk basisinkomen. Het basisinkomen is een veelbesproken onderwerp in Nederland. Steeds meer mensen zien het als dé oplossing voor de sociale en economische problemen van deze tijd. Daarnaast stelt het mensen in staat om een autonoom en authentiek leven te leiden. De titel van het nummer verwijst naar het universele recht op een menswaardig bestaan.

Gewijzigde locatie moederdagconcert Wesley Ponsen
06-05-2014 20:41:00

Op zondag 11 mei 2014 geeft Wesley Ponsen een moederdagconcert bij Café Briljantje, Havenmarkt 6 in Breda. Tijdens dit spektakel zal hij tevens z'n nieuwe album "Laat mij maar gaan" presenteren. Meewerkende artiesten zijn: Tony van Boxtel, Rinus Werrens, Sander Kwarten, Stanley Hazes, Danny Zuijderwijk, Janus Hoekstra, Jessica Malfait, Donny van der Roest, Zeeg van Seben, Ray van der Heiden en Theodoor. De aanvang is om 15.00, de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00 ( info@jcevent.nl , 0416-313660 , 06-12963738,  en aan de deur € 7.50. Het album is tijdens het concert verkrijgbaar voor € 9.99 inclusief moederdag presentje. Wesley heeft een gouden stem die dicht in de buurt komt van Willy Alberti. Tijdens z’n optredens wordt er dan ook veelvuldig gevraagd of hij liedjes van Willy wil zingen.

Laatste topartiesten bekend; line-up Dutch Valley nu compleet
06-05-2014 15:54:00

Met het toevoegen van de laatste reeks topartiesten is de line-up van Dutch Valley 2014 nu compleet.  Op het grootste en gezelligste festival met muziek van eigen bodem zullen ook optreden: Glennis Grace, Thomas Berge, George Baker, Jan Keizer & Anny Schilder, Mr. Polska, The Kik, Jannes,  Mental Theo en Gebroeders Ko. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Dutch Valley is op zaterdag 9 augustus a.s. in recreatiegebied Spaarnwoude.

Documentaire over de broertjes Ruben en Julian op RTV Utrecht
06-05-2014 11:17:00

Zondag 18 mei zendt RTV Utrecht de DocU: Ruben en Julian, twee weken tussen hoop en vrees uit. In mei 2013 heeft de verdwijning van de broertjes Ruben en Julian uit Zeist heel Nederland in zijn greep. Zoekacties door politie, leger en vrijwilligers in de weken daarna leveren niks op. Een voorbijganger vindt de lichamen van de jongens bij toeval in een duiker in de weilanden bij Cothen. De moeder van de overleden broertjes Ruben en Julian doet zondag 18 mei op RTV Utrecht voor het eerst haar verhaal. 

WK trio is er klaar voor
06-05-2014 01:29:00

De nieuwe single van het WK trio, bestaande uit Silvia Swart, John Enter en Marco Schouten is een feit. De titel van het vlotte, stevige WK lied is kort, maar krachtig met een hoog meezinggehalte : ‘Zing la , la la…’ Het idee is ontstaan tijdens een gezamelijk optreden. Daarna bundelden ze begin dit jaar hun krachten samen en zie hier het resultaat. De single is momenteel WK gericht, maar is in principe voor elk kampioensschaps evenement te gebruiken.

Zweedse zanger Thomaz lanceert 'Ik hou van jou'
05-05-2014 13:57:00

”Ik hou van jou”....Dat is de titel van de nieuwe video van de Zweedse zanger Thomaz. Inderdaad, deze zingende Zweed zingt nu ook in het Nederlands als een kleine tegenhanger voor het feit dat hij vaak in het Zweeds zingt tijdens optredens in Nederland, waar hij nu al een paar jaar in het dorpje Kockengen woont.  Het nummer  maakt al een langere tijd deel uit van Thomaz repertoire, omdat het goed past bij zijn optreden en stem. Na een optreden in Leiden zei iemand zelfs dit is de eerste keer dat ik iemand dit nummer heb horen zingen alsof hij elk woord meent!

Nederlandse Illusionist Christian Farla hit in Engeland
05-05-2014 13:00:00

llusionist Christian Farla heeft internationaal al heel wat voetstappen liggen, echter wat hem na de uitzending van zijn optreden afgelopen weekend in Engeland voor Britain’s Got Talent overkomt, had hij nooit durven dromen. De Nederlandse top-Illusionist vertelt, ‘Ik werd gevraagd mee te doen aan Britain’s Got Talent in Londen. Dat is natuurlijk erg leuk maar als nuchtere Rotterdammer wist ik niet wat ervan te verwachten.

Nieuwe single voor Sasha & Davy
05-05-2014 11:39:00

De Nederlandse Sasha Rosen en Vlaamse Davy Gilles leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers "Sneeuwwitje", "Mamma Mia" en "Grease". Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid in de zomer van 2010. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje. Nog geen jaar later werd hun eerste zoontje geboren: Beau. 

Geef je op voor de Lucky Joe Talentenjacht
05-05-2014 11:10:00

Op woensdag 28 mei as. vindt vanaf 19.30 uur bij  “De Gelegenheid”, Kruisstraat 1 in Musselkanaal een talentenjacht plaats, georganiseerd door de Stichting “Lucky Joe”. Deze stichting viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Als je kunt zingen, rappen, goochelen, dansen of iets anders. Je maakt kans op mooie prijzen die jezelf mag kiezen: o.a.: videoclip, fotokaarten, weekendje weg , microfoon enz. Wil jij je talenten graag aan anderen laten zien? Geef je dan op bij “Lucky Joe's Talentenjacht”. Aanmelden kan via www.luckyjoe.nl . Een dag later op Hemelvaartsdag organiseert Lucky Joe vanaf 13.30 uur op het Gezelligheidsplein (W. Diemerplein) een artiestenfestival m.m.v. De Teddy Boys, Silvia Swart, Max en Maxime, het WK-Trio, Gabry, de Duitse schlagerzanger Berny, Mandy Richter, Johnny Leijen, Sharon en Maico.         

'Of de gladiolen'.......titel nieuwe cabaretprogramma Veldhuis & Kemper
05-05-2014 10:40:00

Het nieuwe cabaretprogramma van Veldhuis & Kemper heet 'Of de gladiolen'. Op dit moment zijn de mannen aan het try-outen door heel Nederland. "Eind oktober is de voorstelling 'af' en touren we lekker door", aldus het duo..De speellijst voor komend seizoen is vanaf nu online. Wijzigingen onder voorbehoud en nog niet alle theaters zijn al begonnen met de kaartverkoop voor volgend seizoen maar beginnen dan binnenkort. 

Denny Braaf en Ernest van Hartingsveldt weekwinnaars van derde en laatste ronde
05-05-2014 00:00:00

Welke twee weekwinnaars schitteren er naast Tamara Tol, Ramon Beense, Belinda Kinnaer en Allan Hoekman in de finale van ‘Doorbreken als hollandsnieuwe Topper?' op 9 mei in de Amsterdam ArenA? Daar strijden de 6 finalisten om twee plaatsen in de TOPPERS HALFTIME SHOW tijdens de vier jubileumconcerten van Toppers in Concert. Een 15 minuten durend, geproduceerd showblok waarin de Amsterdam ArenA helemaal op zijn kop gezet gaat worden met Nederlandstalige meezingers. 

TV opnamen Hart voor Muziek in het Philips Stadion op zondag 1 juni
04-05-2014 12:42:00

Het tv-programma Hart voor Muziek dat bij Omroep Brabant en het Vlaamse Ment TV wordt uitgezonden luidt op zondag 1 juni de zomer in met een groot festival in het Philips Stadion in Eindhoven. Tussen 15.00 uur en 21.00 uur betreden meer dan 25 artiesten het podium, onder wie Gebroeders Ko, Rein Mercha, Henk Damen, John de Bever, Snollebollekes, Mike & Colin, Het Feestteam, Djumbo, De Alpenzusjes, Ferry de Lits, Mulder & Mulder en Yoeri l'Abée. Er worden tv-opnamen gemaakt voor in totaal vijf afleveringen plus een special van een half uur van de Koningin van het Levenslied: Marianne Weber. Zij zingt haar grootste hits. Daarnaast is er, in aanloop naar het WK, aandacht voor echte oranjenummers met ‘Mister Viva Hollandia’ Wolter Kroes, Dries Roelvink, Henk Bernard en Django Wagner. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop