RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gouden Stemmen in Zuid Afrika...vrijdag 2 mei om 17.35 uur op NED 2
23-04-2014 15:05:00

MAX zendt vrijdag 2 mei om 17.35 uur op Nederland 2 de muziekspecial ‘Gouden stemmen in Zuid Afrika’ uit. Jan Keizer en Anny Schilder gingen samen met collega-artiesten George Baker en Pussycat naar het betoverende Zuid Afrika om te repeteren voor een groot concert in Pretoria. Concertbeelden worden afgewisseld met de mooiste plekken van dit Afrikaanse land. BZN, George Baker en Pussycat scoorden in de 80 en 90’er jaren vele grote hits in dit land.

Platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw boos op Roy Donders
23-04-2014 14:45:00

Platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw is verbolgen over het feit dat Roy Donders, bekend van de huispakken en zijn realityprogramma op RTL5, het liedje ‘Jongen van de handel’ heeft opgenomen en op single uitgebracht. Zanger Gerard uit Apeldoorn bracht dit liedje zo’n drie jaar geleden uit op het Rood-Hit-Blauw-label. De videoclip hiervan is inmiddels meer dan 100.000 keer bekeken.

Nieuwe single voor de Vlaamse zanger Paul Bruna
22-04-2014 20:27:00

Twee weken geleden was de release van de nieuwe single "Dat zomerse gevoel" van de Middelkerkse zanger Paul Bruna. In die twee weken tijd heeft de single al een heel parcours afgelegd en staat in veel hitlijsten genoteerd waaronder de Vlaamse Top 15. Het nummer werd geschreven door Stef Ekkel en Cees Tol en is een meezinger die onmiddellijk aanslaat. Er is ook een clip opgenomen in de omgeving van het strand en de Zeedijk van Middelkerke door Tom Van der Borst, de cameraman achter Toppers van Oranje. 

Tamara Tol en Ramon Beense finalisten eerste ronde ‘Doorbreken als hollandsnieuwe Topper?’
22-04-2014 18:13:00

Vorige week begonnen de Toppers en hollandsnieuwe met de zoektocht naar twee zangers en/of zangeressen voor de TOPPERS HALFTIME SHOW tijdens hun vier jubileumconcerten in mei van dit jaar.  Een 15 minuten durend, geproduceerd showblok waarin de Amsterdam ArenA helemaal op zijn kop gezet gaat worden met Nederlandstalige meezingers. Afgelopen vrijdag sloten om 17.00 uur de lijnen en was de Top 25 bekend. Uit deze top 25 kozen de Toppers de eerste 2 finalisten.

Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon
22-04-2014 12:02:00

Nick & Simon brengen op 20 juni een overzicht uit van de grootste hits uit hun carrière tot nu toe; onder de noemer ‘Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon’. Op deze datum verschijnt niet alleen een 2CD-verzamelalbum met de Top 20 beste liedjes, tevens bevat dit album vier nieuwe songs en live hoogtepunten uit  het concert ‘Sterker in GelreDome’. Daarnaast zal er een complete fanbox uitgebracht worden door Artist & Company bestaande uit 3CD’s en 2DVD’s.

Party Dj Ramon pakt groots uit tijdens zijn 5 jarige jubileum
22-04-2014 11:42:00

Op 31 mei geeft Party Dj Ramon een geweldig concert in Restaurant De Betuwe te Tiel. Met een mooie line-up aan artiesten op die avond zullen voorbij komen o.a. Django Wagner, Stef Ekkel, Rob Ronalds, Christianne van Eden e.v.a. Maar niet alleen zijn 5 jarig jubileum zal gevierd worden, afgelopen maanden heeft Party Dj Ramon hard gewerkt dit samen met Sonic Solutions om een geweldige single te produceren. Er is gekozen om een single te maken met een knipoog naar het komend WK voetbal. De single zal dan ook met een geweldige show gepresenteerd worden, de voorbereidingen zijn dan ook al vergevorderd. Er is een bühne en een lichtplan gemaakt alles zal een spectaculair tintje krijgen.

7e Vlaamse Top 10 hit op rij voor Dennie Damaro
21-04-2014 13:18:00

Het succesverhaal van schlagerzanger Dennie Damaro blijft duren want deze week komt zijn zelfgeschreven nieuwe single “Sancta Maria” binnen in de Vlaamse Ultratop 10. Dit is voor de 42-jarige zanger uit Gooreind meteen ook de zevende nationale top 10 hit op rij. Om zijn nieuwe single te ondersteunen werd aan het college te Essen ook een sfeervolle clip opgenomen die deze week “Lieveling” is op de Vlaamse zender Ment-tv. Dennie begon zijn carrière trouwens al 26 jaar geleden en kon snel van zijn hobby zijn beroep maken.

Marco de Hollander zingt en feest in Turkije
21-04-2014 13:11:00

Marco de Hollander was afgelopen week in Turkije om daar op te treden voor Nederlanders. Dit voor mensen die gebonden zijn aan hun rolstoel. Het Sundance suites hotel is speciaal aangepast voor deze doelgroep. Marco, die ambadadeur is van deze organisatie was hier ook om opnames te maken van Cliphuis TV. Zij maakte vier afleveringen van "Cliphuis naar de zon".

Jeroen Spierenburg presenteert nieuwe single tijdens het Oranjefestival in Etten-Leur
21-04-2014 12:28:00

Op vrijdag 25 april verschijnt de nieuwe single "Nu leef ik m'n leven" van Jeroen Spierenburg. De Brabantse zanger zal deze als eerste ten gehore brengen tijdens het Oranjefestival Etten-Leur. Voor 3000 fans zal hij z'n single “Live” zingen en presenteren tussen al die andere toppers zoals Frans Duijts, Wolter Kroes, Gebroeders Ko, Ruth Jacott en Django Wagner. "Een betere promotie voor de nieuwe single kan eigenlijk bijna niet", aldus Jeroen. Spierenburg draait al heel wat jaartjes mee. Diverse singles hebben de landelijke en regionale hitlijsten gehaald.

Nieuwe single voor De Hollandio's
20-04-2014 12:37:00

In 2013 besloten Janse en Jack na jarenlange ervaring op diverse podia door geheel Nederland en België gezamenlijk de handen in één te slaan en als De Hollandio's het land in te trekken. Dit werd opgemerkt door Emile Hartkamp & Norus Padidar die hen uitnodigde voor een studiobezoek. Een aantal weken later resulteerde dit in de debuutsingle “Jij laat het zonnetje weer schijnen”. Het duo werd op de "kaart" gezet en het bleek dat fans hun volkse repertoire leuk vonden. "We krijgen nu ook boekingen uit een bepaalde volkse hoek", laat Jack ons weten.

Gouden Award voor The Common Linnets
20-04-2014 01:03:00

The Common Linnets ontvingen zaterdag in de uitzending van Opium TV een gouden award voor de verkopen van meer dan 10.000 singles. Ilse DeLange en Waylon krijgen de award uitgereikt door Cornald Maas, presentator en commentator van het Songfestival, in een speciale Songfestivalaflevering van Opium TV. In deze uitzending is tevens Jan Smit te gast.

'Ik kan alleen maar van je dromen'......nieuwe hit van Gino Graus
19-04-2014 14:20:00

Op een wel heel bijzondere plek is de nieuwe single van Gino Graus uitgereikt. Tijdens de muziekreis naar Turkije (5 t/m 12 april 2014) heeft niemand minder dan Thomas Berge de nieuwe single ‚Ik kan alleen maar van je dromen' officieel aan Gino uitgereikt. Tijdens de reis waren ook nog andere grote namen als Jannes, Sieneke, Jan & Anny, Helemaal Hollands, Edwin van Hoevelaak, De Gebroeders Ko en vele anderen aanwezig, samen met nog circa vijfhonderd gasten.

Christianne van Eden is onderweg naar jou
19-04-2014 14:11:00

De 19 jarige Christianne uit Echteld, is daadwerkelijk onderweg naar jou. En dat heeft ze dan ook netjes weten te vertalen in haar nieuwe single die ook als titel heeft "Onder Weg Naar Jou". Alice May is verantwoordelijk voor de tekst en Ad Damen heeft de productie gemaakt voor Christianne. Het is Christianne haar eerste debuut single op het Nederlandstalige vlak om zo toch meer bekendheid te kunnen krijgen in het artiesten wereldje, maar Engels vind Christianne nog steeds leuk om te zingen zo ook op de bühne. 

Laura Lynn scoort nieuwe nummer 1 in de Vlaamse Top 10
19-04-2014 11:09:00

Laura Lynn kaapt deze week de hoogste plaats weg in De Vlaamse Top 10 van Ultratop. ‘Jij en Ik’ is de nieuwe nummer 1! De single, een Nederlandstalige versie van ‘Atemlos’ van Helene Fischer, is de voorloper van het nieuwe album van Laura Lynn dat in september zal verschijnen. ‘Ik hoop het klaar te hebben als mijn dochter Eliana verjaart’, zegt Laura. Jij en Ik’ is geen schlagerlied zoals we gewoon zijn van onze schlagerkoningin Laura, maar een opzwepend popnummer. 

Friso heeft de Oranje Kroon
19-04-2014 10:54:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 april is dat 'Jij Bent Niet Alleen', de debuutsingle van Friso. De Helmondse zanger is samen met zijn vriendin Manon al jaren eigenaar van een sfeervol restaurant.  Daar pakt hij geregeld de microfoon en zingt nummers zingt van o.a. André Hazes, René Froger en Django Wagner. Door een ontmoeting met Bert Schenau van Feestartiesten.nl werd Friso geïnspireerd om zijn muzikale passie met iedereen te delen.

‘So schön ist…’ bij TV Oranje
19-04-2014 10:51:00

Zondag 20 april kun je bij TV Oranje om 20.00 uur kijken naar een gloednieuwe aflevering van ‘So schön ist…’, het programma met muziek, mensen en landschappen uit de Alpenlanden. Deze keer nemen we een kijkje in het Oostenrijkse vakantiegebied Zell am See-Kaprun, dat het hele jaar door veel te bieden heeft. Metershoge sneeuw en prachtige pistes in de winter, schitterende meren en witte gletsjers in de zomer. 

Yosee laat de zon weer schijnen
19-04-2014 01:23:00

Na het succes van de single “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” meldt Yosee zich terug met een zomerse nieuwe single, getiteld “De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan”. Dit liedje is afkomstig van Yosee’s nieuwe album “Voor Een Leven Lang”. Voor de videoclip trok Yosee naar Duitsland, wat prachtige shots heeft opgeleverd. De komende periode zal Yosee met grote regelmaat te horen zijn op de radio en in diverse TV programma’s haar opwachting maken.

Frank Ferrari schrijft lied voor Bas Gaasbeek
19-04-2014 01:14:00

 De goedlachse Bas Gaasbeek is geboren en getogen in Rotterdam en daarmee een rasechte Rotterdammer. Als kind was Bas al bezeten van muziek en kwam hij via talentenjachten in contact met zanger en tekstdichter Cock van der Palm, die Bas verder op gang hielp in de muziekwereld. Bas kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Dit leidde tot een ontmoeting met Frank Ferrari, bekend van internationale hits als “Sweet Love” en “Monza”.

'Over You'.....nieuwe single van Ralf Mackenbach
18-04-2014 23:52:00

Vandaag is de nieuwe single van Ralf Mackenbach uitgekomen. Deze single is geheel Engelstalig en heet “Over You”. Ralf werd in 2009 eerste tijdens het Junior Songfestival met het nummer “Click Clack”en won de harten van het publiek met de combinatie van zang en tapdans, een techniek, die hij heel goed meester is. Hierna vertegenwoordigde hij ons land tijdens het Eurovisiesongfestival in Kiev,waar hij ook eerste werd. Sinds die tijd is het met zijn carrière bergopwaarts gegaan en heeft hij diverse hits gescoord.

Traditiegetrouw lanceert Jan Warringa op Goede Vrijdag nieuwe single
18-04-2014 12:36:00

Traditiegetrouw verschijnt er ieder jaar op Goede Vrijdag van Jan Warringa een nieuwe single en dit jaar  is daar geen uitzondering op gemaakt. “ Ik droom alleen van jou” is de titel en opvolger van de succesvolle single Engelbewaarder die Jan Warringa eind 2013 heeft uitgebracht samen met Hennie Venema en welke nog steeds veel gedraaid wordt op de diverse  zenders. Het is een van de meest gedraaide nummers van het afgelopen kwartaal en daarom terecht ook terug te vinden op de compilatie cd “ Ik luister Nederlandstalig Volume 3”.

Koningsnacht en -dag: MOKUM op het Rodetorenplein in Zwolle
18-04-2014 00:00:00

Koos Alberts. Mick Harren. Dries Roelvink. Harry Slinger. Enkele namen uit het scala legendarische volkszangers dat de Zwolse binnenstad tijdens Koningsnacht én Koningsdag met een spetterend optreden vereerd. Het Rodetorenplein vormt het decor voor het allereerste Zwolse ‘Jordaanfestival’: Mokum op het Plein. Koningsnacht vanaf 20.00uur koningsdag vanaf 14.00 uur, gratis entree. 

Sieneke laat velen herinneringen ophalen met 'Niemand heeft je ooit gezien'
17-04-2014 23:10:00

In 1972 lanceerde de Belgische zangeres Helga het nummer “Niemand heeft je ooit gezien”. Destijds was dit lied ook een grote hit in Nederland. “Adrie van den Berk van Berk Music stuurde me dit nummer enkele weken geleden op . We hadden al plannen voor een nieuwe single, maar ik vond het zo toepasselijk om dit liedje te zingen terwijl je ook nog zwanger bent. Het was niet eens de bedoeling om dit als single uit te brengen. De tekst greep me erg aan en vond het zo mooi en dacht wauw…..dit is precies wat bij mij past.

Vrolijke zomerse single voor Naomi
17-04-2014 22:48:00

Een verassend nieuw product van de Leidse zangeres Naomi. Na een succesvol jaar met vele optredens en tv-opnames in het land, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik Kan Jou Vergeten” is de titel van deze nieuwe single en geeft de zangeres een behoorlijke duw naar de volkse kant. Een vrolijk zomers nummer die geschreven is door Jeffrey Weber en geproduceerd door Laurens van Wessel die tevens de arrangementen heeft verzorgd. Een team dat begrijpt waar de kwaliteiten van Naomi liggen.

'Denk Denk Denk'....nieuwe single Jeronimo
17-04-2014 18:23:00

Op vrijdag 18 april komt de nieuwe single van Jeronimo uit, die “Denk Denk Denk “ gaat heten. Deze single laat een  hele andere kant zien van deze jonge zanger en zou volgens insiders wel eens zijn doorbraak kunnen gaan betekenen. “Denk Denk Denk”is de eerste single die wordt uitgebracht door Jeronimo bij NRGY Music van Tom Peters, die al grote namen onder zijn hoede heeft. Jeronimo is er dan ook maar wat trots op dat zijn samenwerking met NRGY Music een feit is.

Mainstreet komt op voor slachtoffers pestenmet nieuwe single 'Dreamers'
17-04-2014 11:59:00

De populaire boyband MainStreet vraagt met nieuwe single ‘Dreamers’ speciale aandacht voor de slachtoffers van pesten. ‘Dreamers’ vertelt een aantal verhalen die de bandleden toegestuurd kregen via de vele berichten van fans over dit onderwerp. Om gehoor te geven aan deze problematiek richt MainStreet een landelijk forum op en waren de mannen op 15 april te gast in het BNN-KRO TV-programma ‘Dag Tegen Pesten’. Het idee voor de single ‘Dreamers’, die in première ging op 3FM en meteen trending werd op Twitter.

Zanger Cornel tekent platencontract bij Frank van Etten Producties
17-04-2014 11:43:00

Zanger Cornel heeft onlangs een platencontract getekend bij Frank Van Etten Producties en afgesproken dat hij 9 singles op gaan nemen. De eerste werd direct na het tekenen op 2 april jl. al opgenomen. "Na een zware ballad komt er nu een echte zomer cd aan. Heerlijke vrolijke klanken waar iedereen blij van zal worden", aldus Cornel die van plan is om twee cd presentaties te houden bij Strandtent in Hoek van Holland Beach Club Royal en bij Tapperij 't Seepaardje in Scheveningen. 

'Waarom'...titel nieuwe single Peter la Haye
17-04-2014 11:08:00

De nieuwste single van Peter La Haye met de titel 'Waarom' is een geheel eigen creatie uit zijn eigen muzikale brein. Niet alleen gezongen maar ook geschreven en geproduceerd in zijn eigen studio. Je hoort in deze track vele stijlen samen komen, stijlen waar peter vaak mee te maken heeft. Zo is er een dance beat maar ook tegelijk heeft het een volkse melodie. Samen met een live ingespeelde saxofoon wordt het een muziekaal feestje! De videoclip is opgenomen door een professionele filmcrew. 

Geëmotioneerde reacties op nieuwe single Femke Meines
17-04-2014 10:33:00

Morgen, vrijdag 18 april, verschijnt de nieuwe single van Femke Meines, ‘Dat Zijn Wij’, een bijzonder duet met haar vader Anne-Kees Meines. Tussen de repetities van Sterren Springen door, waarbij Femke helaas al na één sprong het programma moest verlaten, nam zij dit bijzondere duet op, met ondersteuning van de Telekids Musicalschool. Femke en haar vader hebben de clip al aan een aantal familieleden, vrienden en natuurlijk een aantal deelnemers van Sterren Springen laten zien en zij raakten vaak erg geëmotioneerd.

Nieuwste kunstwerk van Ruud de Wild betaalbaar
16-04-2014 23:00:00

De nieuwste zeefdruk “Baby I’m Yours” van kunstenaar Ruud de Wild komt op 22 april landelijk uit in een selecte oplage van 35 genummerde exemplaren. Dit bijzondere en  hoogwaardige kunstwerk bestaat uit 16 drukgangen en is voorzien van luxe hoogglans. De zeefdruk is door Ruud de Wild handgesigneerd en vakkundig ingelijst met een fraaie zilverkleurige houten lijst. De beeldmaat van de zeefdruk is 60 x 60 cm. (bxh).

Moederdagconcert Wesley Ponsen in St. Willebrord
16-04-2014 19:24:00

Op zondag 11 mei 2014 geeft Wesley Ponsen een moederdag concert bij Hotel De Kwast, Vijverstraat 15 in St. Willebrord. Tijdens dit spektakel zal hij tevens z'n nieuwe album "Laat mij maar gaan" presenteren. Meewerkende artiesten zijn: Tony van Boxtel, Rinus Werrens, Sander Kwarten, Stanley Hazes, Danny Zuijderwijk, Janus Hoekstra, Jessica Malfait, Donny van der Roest, Zeeg van Seben, Ray van der Heiden en Theodoor. De aanvang is om 15.00, de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00 ( info@jcevent.nl , 0416-313660 , 06-12963738,  De Kwast 0165-382506) en aan de deur € 7.50. Het album is tijdens het concert verkrijgbaar voor € 9.99 inclusief moederdag presentje.

Nieuwe single en album Geert Leurink
16-04-2014 10:30:00

"Honingzoet" is de tweede single van het nieuwe album dat binnenkort zal verschijnen. Het album krijgt de titel "Regenwoud" mee. 12 nieuwe stukken waarin de zanger gitarist meer van zichzelf laat zien zowel muzikaal als tekstueel. Geert heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Zo schreef hij voor "Hallo wereld" van Kinderen voor Kinderen het lied ,:"Word ik dit of word ik dat". Ook bracht hij met The Real Centimeters een Engelstalig album uit en toerde hij in binnen en buitenland met The Soul of Motown. 

Ladies of Soul eerste Nederlandse artiesten op Wall of Fame in de Ziggo Dome
15-04-2014 17:37:00

De Ladies of Soul zijn vandaag – tijdens de officiële presentatie van de cd en dvd ‘Ladies of Soul - Live At The Ziggo Dome’ als eerste Nederlandse groep toegevoegd aan de geschilderde Wall of Fame van de Ziggo Dome. Danny Damman, Commercieel Directeur van de Ziggo Dome; “De Ladies of Soul concerten stonden als een huis.

Remco Bourquin doet auditie voor de Toppers
15-04-2014 14:14:00

Zanger Remco Bourquin ( bekend van zijn single "Zomertijd" ) heeft een auditie-filmpje ingestuurd, om kans te maken op een optreden bij de Toppers. Als u hem wilt steunen, kunt u elke 24 uur uw stem geven. Bovendien maakt u kans op schitterende prijzen. Ook heeft Remco zich opgegeven voor SBS6-programma "Bloed, Zweet & Tranen".

Het gaat maar door; weer nieuwe artiesten Dutch Valley
15-04-2014 13:53:00

De lijst met topartiesten voor het grootste festival met muziek van eigen bodem lijkt schier oneindig. Op Dutch Valley 2014 zullen ook de feestbeesten van The Partysquad, de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, dj Phalerieau (ofwel BNN’s Valerio Zeno), Wolter ‘Viva Hollandia’ Kroes, rapper Negativ, Neerlands dancepionier DJ Jean en de 90’s helden van T-Spoon optreden. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt.

Nieuwe single Henny Thijssen
15-04-2014 13:48:00

De nieuwe single “Uitzonderlijk” van Henny Thijssen is alweer de vierde in ander half jaar. Zijn drie vorige singles kwamen in de top 100 met de hoogste notering een 20ste plaats voor “Hoe Lang”. “Uitzonderlijk” is een single over een vriendschap van 40 jaar geleden. De tekst gaat over het moment van weerzien.Twee wegen die zich na zoveel jaar weer kruisen. Het is een up-tempo nummer met pop invloeden. De clip vertelt het verhaal van toen en nu en laat het liedje tot zijn recht komen. De single is uitgebracht bij Twentie Records.

'The Hucklebucks' van Hanny D slaat aan
15-04-2014 13:41:00

Hanny D kwam een aantal weken geleden met de single “ De man uit mijn dromen”. Eigenlijk met de bedoeling om meer bekendheid te genereren en om zo de release van het komende album ( oktober 2014) te vergemakkelijken. Een schot in de roos want het nummer wordt super opgepakt bij de vele radiozenders. Ook tijdens de vele live optredens krijgt het nummer enorm veel positieve reacties. Maar naast deze track staat ook "The Hucklebuck" op de single als extra track en wat blijkt dat ook deze het tijdens de live optredens enorm goed wordt ontvangen.

Grote run op de orkestband 'Ga Met Me Mee' van Rudy de Wit
15-04-2014 13:27:00

Er is een zoveel vraag naar dat ze het niet meer bij konden houden met versturen deze gekte hadden ze dan ook niet verwacht, maar er is ook een leuke bijkomstigheid Rudy de Wit en zijn maatschappij zijn dan ook benieuwd wie de beste vertolker is van zijn Hit single Ga Met Me Mee. Er zal binnenkort een batlle plaats vinden waarin de artiesten die de band hebben gevraagd deze live te zingen voor een jury waarin natuurlijk Rudy zelf in zal zitten.

Vijftigjarig jubileum The Cats gevierd met twee bijzondere uitgaves
15-04-2014 12:59:00

Vijftig jaar geleden werd een van de succesvolste Nederlandse bands aller tijden opgericht: The Cats. Met hun meerstemmige vocalen scoorde de band, met Piet Veerman als bekendste lid, maar liefst 40 hits in Nederland. Ook in het buitenland waren The Cats zeer succesvol. Nummers als ‘Marian’, ‘Lea’, ‘One Way Wind’, ‘Rock & Roll’, ‘Where Have I Been Wrong’ en ‘Be My Day’ zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de muziekhistorie. Universal Music brengt op vrijdag 18 april aanstaande twee bijzondere cd-boxen van The Cats uit.

'Mijn hart dat brandt'.....nieuwe schlagersingle van Zangeres Debby
15-04-2014 11:55:00

Zangers Debby heeft lang nagedacht over haar muzikale toekomst. Ze zingt graag oude piratenhits en vindt het ook fijn om schlagernummers te vertolken. Debby heeft besloten dat ze wil verder gaan met het uitbrengen van schlagers. In 2012 lanceerde ze " De zon kan wachten" en deze werd veel gedraaid bij diverse radiostations. De titel van haar nieuwe single "Mijn hart dat brandt" is net zoals "De zon kan wachten" geschreven door haar broer/manager William Wever. Natuurlijk zal Debby de oude hits gewoon zingen tijdens haar optredens.

Willem Barth presenteert nieuwe single in Doetinchem, Tilburg en Breda
14-04-2014 20:06:00

Na een succesvolle periode, welke grotendeels in het teken stond van de samenwerking met Marianne Weber, is Willem de studio ingedoken met Frank Verkooyen. Met een flink aantal liedjes die er zijn opgenomen was de keus voor de eerste single al snel gemaakt. "Ik geef me over' is een nummer wat wellicht iets afwijkt van het normale repertoire wat men gewend is van Willem Barth. Een vrolijk uptempo salsa nummer is het resultaat. Het nieuwe album "Verboden Liefde" zal op 23 mei gaan verschijnen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl