RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Toppers bedrijven topsport
05-06-2014 18:45:00

Een vier uur durende hartslagmeting bij Jeroen van der Boom tijdens de Toppersconcerten heeft uitgewezen dat de Toppers topsport bedrijven. Tot die conclusie is Rick Sievers, de personal trainer van Jeroen van der Boom, gekomen. ‘Jeroen heeft gedurende het concert in de ArenA een hartslagmeter gedragen om zijn energieverbruik te bepalen,’ vertelt zijn trainer Rick Sievers van JES, Je Eigen Sportschool. 

Ladies of Soul opnieuw in de Ziggo Dome!
05-06-2014 07:27:00

Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy staan op 14 februari 2015 opnieuw in de Ziggo Dome als de Ladies of Soul. Deze boodschap verspreiden de dames vandaag persoonlijk met een speciaal voor dit doeleinde gemaakte clip op YouTube.  Na het overweldigende succes van de Ladies of Soul in de Ziggo Dome, kunnen de dames niet wachten om de show van 2015 vorm te geven. Het belooft weer een weergaloze pop-soulshow te worden.

Tino Martin lanceert single ‘De gevierde man’
04-06-2014 20:22:00

In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show. De telefoons staan bij de boekingskantoren roodgloeiend. Hij maakt zijn opwachting in de prime time TV-shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten. In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. De tijd is nu rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire in de studio.

Theodoor staat achter Oranje
04-06-2014 13:48:00

Theodoor is als zanger met een razend tempo bezig het Nederlandse muzieklandschap over te nemen. Zijn liedjes slaan aan op alle media en hitlijsten, zijn clips overstromen Youtube met tienduizenden views, social media deelt gretig alles wat met Theodoor te maken heeft en nu heeft ook het Nederlands Elftal Theodoor ontdekt. Vandaag was Theodoor op uitnodiging aanwezig in het afgesloten gedeelte van de laatste training van Oranje. Tussen de camera's van Shownieuws, Boulevard en NOS  mocht Theodoor exclusief zijn nieuwe single 'Steeds maar meer' uitreiken 

Stanley Hazes wordt uitbater van Harbour Plaza op Recreatie en Watersportcentrum de Biesbosch
04-06-2014 12:55:00

Stanley Hazes en z’n vrouw Louise zijn de nieuwe uitbaters van “Harbour Plaza” gelegen op Recreatie en Watersportcentrum de Biesbosch, onderdeel van Europarcs. Het park ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Op het vakantiepark zelf staan mooie gloednieuwe vakantiehuizen. Het horeca gedeelte is net een jaar oud en bestaat uit een cafetaria, café-restaurant en groot terras. Voor Stanley en Louise komt een droom uit. De volkszanger had altijd al plannen om een café te openen in Helmond.

Dennis van Tessel wil alleen maar van jou zijn
04-06-2014 04:28:00

Dennis van Tessel werd geboren op 11 juni 1974 in de Utrechtse wijk Ondiep. Al vanaf jonge leeftijd is zijn liefde voor muziek groot. Deze liefde steekt Dennis niet onder stoelen of banken. Hij  treedt dan ook veel op in café's en feesttenten en dat is zijn lust en zijn leven. De single "Alleen Maar Van Jou Zijn" is geschreven door Jeffrey Weber. Vrolijkheid en gezelligheid staan voor Dennis op nummer 1. Een levensmotto dat ook duidelijk doorklinkt in zijn debuutsingle. Meer info: https://www.facebook.com/dennis.vantessel 

DJ Maurice maakt voor Martin Vincken remix van 'Hey Ho Angelina'
03-06-2014 19:12:00

I.v.m. het grote succes van de "Hey Ho Angelina" op o.a. RADIONL, heeft DJ Maurice speciaal voor Martin Vincken een DJ Maurice Remix van de single gemaakt die vanaf 30 mei overal te downloaden is! Feest Dj nr 1 Maurice is al jarenlang succesvol met het produceren van vele feest hits voor o.a. Summerlove, Peter Beense, De Sjonnies, Trafassi, Theo Mezz, Wesley Bronkhorst, Arne Jansen, Huub Hangop en de succesvolle albums zoals Après Skihut, Recycled en Après-ski Safari.

Extra wandelingen rond geboortedag Wim Sonneveld
03-06-2014 15:36:00

Wim Sonneveld brengt nog altijd veel mensen op de been. De stadswandelingen van kleinkunstkenner Daan Bartels langs de plekken waar Sonneveld woonde en werkte zijn een groot succes. Bartels heeft extra wandelingen ingepland in het weekend van Sonnevelds geboortedag. De Wim Sonneveld-wandelingen door Amsterdam zijn een groot succes. Vanaf 8 maart, de veertigste sterfdag van de cabaretier, liepen al meer dan 500 liefhebbers van zijn werk een route langs Sonnevelds woonhuizen en langs de theaters waar hij werkte. 

Christoff maakt titel van nieuw album bekend
03-06-2014 14:26:00

Op 11 juli vieren we niet enkel de Nationale Feestdag, het is ook sinds enkele jaren een traditie geworden dat Christoff op deze dag een nieuw album uitbrengt. Vorig jaar was dat ‘Christoff en Vrienden 2’, een cd die al snel goud en platina behaalde, en ook dit jaar volgt er een nieuw full album. Christoff verklapt al meteen de titel van dit album: ‘Mijn nieuwe cd zal ‘Altijd Onderweg’ heten. Ik sta te popelen om mijn nieuwe liedjes voor te stellen aan mijn fans!’ Als voorsmaakje lanceerde Christoff deze week zijn nieuwste single ‘M’n Beste Vriend’.

Nieuwe single voor Annet Nikamp
03-06-2014 10:39:00

"Gelukkig uniek" ....dat is de titel van de nieuwe single van Annet Nikamp. Een stevig up-tempo nummer met een pakkend refrein die je ongemerkt in het hoofd blijft zitten en waardoor je al snel zult meezingen. Door omstandigheden is het  even een poosje stil geweest omtrent het uitbrengen van een nieuwe single, maar vanaf nu zal ze weer regelmatig onder haar eigen label ANM Productions, iets nieuws gaan uitbrengen. De tekstuele inhoud van  “Gelukkig uniek”, die Annet overigens zelf heeft geschreven gaat in grote lijnen over dat niemand perfect is.

La Stampa laat het bier koud zetten
03-06-2014 10:25:00

Het is een de meest gevraagde bruiloft en feestbands van Nederland. Er is in Noord Holland geen kermis te vinden waar ze niet hebben gespeeld. En overal waar ze komen is het feest in de tent. Die sfeer brengen ze ook over op de cd’s die ze uitgeven en vooral deze nieuwe cd knalt het feestgehalte vanaf. Velen kennen hem als “Joost is anders geaard” maar deze versie heeft een nog meer aansprekende titel namelijk "Zet het bier maar vast koud". Tijdens de feesten een absolute kraker. 

Argo steekt 'Och was ik maar' in nieuw muzikaal jasje
03-06-2014 10:00:00

Argo werd geboren op 17 december 1972 in Diest, een stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en groeide op in een muzikale omgeving. Hij had een oom die topmuzikant was op “orgel” en een moeder die gezongen heeft bij de “Blue Diamonds”. Argo zong als vanaf hij klein was en als hij op zijn fiets naar school reed noemde men hem de “Zingende disco-bar". Hij is ook altijd opgewekt en vrolijk. Op zijn 16de begon hij te zingen in koortjes bij Helmut Lotti en Isabelle A en later groeide dit uit tot 6 maanden on tour met Gordon.

Niels Span covert 'Waar heb ik jou meer gezien' van VOF De Kunst
02-06-2014 20:59:00

Op vrijdag 30 mei 2014 is de nieuwe single "Waar heb ik jou meer gezien" van Niels Span gelanceerd. Deze single is in samenwerking met Niels Lingbeek, waar ook de voorgaande singles afkomstig van zijn, geproduceerd. “Waar heb ik jou meer gezien” is een cover van VOF De Kunst, maar het nummer is in een nieuwe setting komen te staan. Met de toevoeging van z'n eigen invloeden c.q. stijl is het een nieuwe vrolijke en frisse plaat geworden en is verkrijgbaar via de verschillende downloadkanalen. 

Simone geeft concert in theater 'De Muzenval' in Eersel
02-06-2014 20:37:00

Op zaterdagavond 28 juni 2014 geeft Simone in theater "De Muzenval", Dijk 7 te Eersel  een concert met als thema "De zomer".  Bekende hits van onder meer Anouk, Caro Emerald, Ilse de Lange en Vaya Con Dios passeren de revue, dit alles afgewisseld met nummers uit eigen repertoire. Een avond vol afwisselende muziekgenres en Brabantse gezelligheid. Na afloop kunt u gezellig blijven borrelen, er is muziek en een hapje van het huis! Kaarten zijn vanaf maandag 2 juni hier te bestellen. 

BN-ers veilen ‘selfies’ voor Make-A-Wish Nederland
02-06-2014 20:25:00

Stichting Musical Helpt! zal in samenwerking met VakantieVeilingen.nl vanaf vandaag  een aantal exclusieve veilingen aanbieden. Een groot aantal bekende artiesten uit alle hoeken van de entertainmentindustrie bieden een selfie-videoboodschap aan. Bezoekers van de site kunnen van 2 t/m 5 juni meebieden op hun favoriete artiest en krijgen daar dus een persoonlijke boodschap via smartphone voor terug! “We merken dat het steeds lastiger wordt om met goede en vooral aanstekelijke ideeën te komen om voor goede doelen geld op te halen”, vertelt William Spaaij.

Pierre Kartner, alias Vader Abraham, wint de TrosKompas Oeuvre Award 2014
02-06-2014 16:33:00

“Pierre Kartner (Vader Abraham) won in de jaren zeventig weliswaar een Edison, een Gouden Harp en een Buma Export Prijs, maar dat een van de grootste artiesten van Nederland nog nooit een Oeuvre Award heeft gekregen voor zijn veelomvattende werkzaamheden op het gebied van het Nederlandse repertoire is een omissie in de muziekindustrie. Wij zijn dan ook unaniem van mening dat de TrosKompas Oeuvre Award dit jaar naar Kartner moet gaan. De nu 79-jarige Bredanaar is een multitalent van eenzame klasse”, aldus de juryleden TROS-diskjockey Daniël Dekker, Paul Siteur van Sterren.nl en Edger Hamer, hoofdredacteur van TrosKompas. 

De zingende boerin Charlotte komt met nieuwe single
02-06-2014 16:24:00

Dat Zuidoost Drenthe vele muzikale talenten kent mag geen geheim zijn. Jannes, Bouke en Jan Warringa  zijn slechts enkele namen die regelmatig te horen zijn op de diverse radiozenders. Daar gaat binnenkort een naam  bijkomen....namelijk Charlotte. Eerder bracht ze een nieuwe versie van "Een klomp met een zeiltje” uit en nu lanceert ze "Kom sta op". Het nummer is opgenomen in de studio van Gerto Heupink in Enschede.Naast het zingen werkt Charlotte in een varkensfokkerij en volgt ze er ook een studie voor. 

Henk Bernard lanceert nieuwe single als voorloper nieuw album
01-06-2014 20:09:00

Op zaterdag 21 juni 2014 presenteert Henk Bernard z'n nieuwe album bij uitgaansgelegenheid De Ster in Nieuwkuijk. Er komen in totaal 13 nummers op te staan waaronder "Ik word wat ouder" en z'n nieuwe single "Als een vogel zo vrij" die op vrijdag 5 juni gelanceerd wordt. De clip hiervan is afgelopen vrijdag opgenomen en zal in de loop van de week naar de landelijke tv stations worden gestuurd. Voor de rest zijn het allemaal nieuwe nummers in de bekende Henk Bernard stijl en 5 hebben tevens een eigen melodielijn. Volgens de mensen van platenmaatschappij NRGY ligt de lat erg hoog en is het album beter dan de vorige 3 albums. Dit komt mede doordat z'n stem meer gevormd is. Tjdens de presentatie zijn er gastoptredens van Henk Dissel, John de Bever, Stef Ekkel, William Burg en Frans Duijts.

Margriet lanceert 'Als ik jou niet zie'
31-05-2014 18:32:00

Margriet zingt haar leven lang al, maar niemand heeft haar ooit gehoord. “Als je al 40 geweest bent, dan verwacht je niet dat dit nog mag gebeuren?”, aldus de nuchtere en bescheiden vrouw uit het Twentse dorp Borne. Ze zingt al jaren de liedjes van ‘grote vrouwen’ als Helène Fisher, Adrea Berg, Adele, Amy Winehouse en Corry Konings… in haar badkamer?! Maar nu maakt ze dus alsnog een bliksemstart. Willie daagde haar uit op een buurtfeestje in Borne en zo is het begonnen. Een half jaar praten, doen, overleggen, zingen, repeteren en werken met Willie.

Bob East Show Band terug van weggeweest
31-05-2014 17:10:00

Wie kent de Bob East Show Band niet?. In 1974 opgericht in Enschede, waarna de band uitgroeide tot een formatie die in heel Nederland zeer veel aanzien genoot. Lee Towers, Anita Meyer, Rene Froger, Maywood, Andre Hazes, Koos Alberts, Ernst Daniel Smit, Marco Borsato en nog vele andere Nederlandse artiesten  lieten zich maar al te graag door deze band begeleiden.  

RADIONL en TV Oranje Live in Beilen
31-05-2014 05:21:00

Op pinkstermaandag 9 juni strijkt RADIONL en TV Oranje Live neer op het dorpsfeest Lanijto in Beilen, met een uitgebreid artiestenprogramma en live radio-uitzendingen. Van 14.00 tot 19.00 uur kun je in de feesttent bij het gemeentehuis van Beilen genieten van optredens van Thomas Berge, Bouke, Dennie Christian, Ancora, Joey Hartkamp, Marlous, Marco de Hollander, Aukje Fijn, Frank & Mirella, Martin Vincken, Jan Vaartjes, Ray van der Heiden en Marlane. 

Buma ROCKS! Export Award voor Adje Vandenberg
30-05-2014 17:29:00

Adje Vandenberg, de bekendste Nederlandse hardrockgitarist, componist, muziekproducent en muziekuitgever van Nederland, is onderscheiden met de Buma ROCKS! Export Award 2014. Hij kreeg de prijs uit handen van Frank Helmink, directeur Buma Cultuur, tijdens het conferentieprogramma van Buma ROCKS! dat plaatsvond in Doornroosje in Nijmegen. Vandenberg scoorde in de jaren '80 vele internationale hits.

Nieuwe zomerse single voor Sjors Schanck
30-05-2014 17:15:00

Sjors Schanck, geboren op 9 november 1986 te Vlissingen begon 7 jaar geleden met zingen in een cafeetje in Vlissingen. Jan van Est en Zeeg van Seben hadden daar een optreden en vroegen aan hem of hij in de pauze een paar nummers wilde zingen. Hier heeft hij gebruik van gemaakt en van het een kwam het ander en voor hij het wist zong hij er elk weekend. Hij heeft o.a. gezongen met Rinus Ponsen, Jan van Est, Bobby Prins, Django Wagner, Albert West en Sieneke. In 2007 heeft Sjors een single opgenomen met de titel “Amore”. 

BÖKKERS gaat nazomer feest houden
30-05-2014 16:59:00

Op zaterdag 20 september aanstaande vindt de eerste editie plaats van "Koele Koele". Het is een intiatief van Rockband BÖKKERS die in Nederland hard aan de weg timmert met haar Rock & Roll met Sallandse teksten. Insteek van "Koele Koele" is simpel: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden. 

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon
30-05-2014 16:48:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 2 juni is dat ‘Skippybal’, de nieuwe single van Frans Bauer. De nog altijd razend populaire volkszanger uit Fijnaart heeft opnieuw een rasechte meezinger afgeleverd. De inspiratie voor het vrolijke liedje vond hij bij zijn kinderen. Frans en Mariska vinden dat hun kroost teveel tijd achter de computer doorbrengt, en dat deed Frans ineens denken aan de skippybal waarmee hij in zijn jeugd speelde. De clip, die deels is opgenomen op de Euromast, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

William Smulders lanceert nieuwe website vol met nieuwe informatie en muziek
29-05-2014 20:39:00

William Smulders zingt en speelt gitaar. Zijn voornamelijk Engelstalige repertoire varieert van lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek tot bekende evergreens, hits van de fifties tot de eighties en rock ‘n roll klassiekers. Wie William boekt krijgt altijd kwaliteit verpakt in een show vol entertainment en interactie met het publiek. Zijn performance wordt gekenmerkt door een aanstekelijk enthousiasme. 

Videoclip opnames 'Geen Stempel' in Asten voor nieuwe zomer single
29-05-2014 20:29:00

Nog voor de zomer zal er een nieuwe single van de feest DJ's Geen Stempel verschijnen. Voor deze single zal een videoclip opgenomen worden op maandag 2 juni, in Feestcafé De Peer, vanaf 19.00 uur.  Eenieder die aanwezig wil zijn bij de opnames is van harte uitgenodigd  om 19.00 uur aan de Markt 17 te Asten, het kleding voorschrift is 'zomers'. Alhoewel Geen Stempel nog maar sinds korte tijd aan de weg timmert, gaat het bijzonder goed met de carrière van de feest DJ's. 

Jannes reikt nieuwe single 'Hey Monique' uit aan Björn Litjes
29-05-2014 19:48:00

Tijdens het Hemels Piratenfeest in Megchelen kreeg Björn Litjes gisteravond uit handen van Jannes het eerste exemplaar van z'n nieuwe single "Hey Monique". Het lied is geschreven door Kees Tel die ook tekende voor de productie. De single wordt landelijk uitgebracht op het JC Records platenlabel. Er waren tevens gastoptredens van Jessica Malfait, Martijn te Kampe, Robert den Brok en Belinda Kinnear. Eric van Eeten mocht het geheel presenteren. Björn hoopt dat hij met deze verrassende single weer een mooie plaats kan veroveren in de playlisten.

Cornel lanceert autobiografische single
29-05-2014 18:06:00

In april 2014 tekende Cornel een platencontract bij de Frank van Etten Studio in Apeldoorn. Mede door de financiële hulp van een aantal sponsoren is er een afspraak gemaakt dat er minimaal 9 singles worden opgenomen. De in Rotterdam geboren, maar in Hoek van Holland afkomstige zanger begon 13 jaar geleden als geintje met zingen tijdens een karaokewedstrijd. Hij nam vervolgens zangles en kreeg boekingen binnen voor optredens. Zo is het balletje gaan rollen. Z’n werk heeft hij 6 jaar geleden opgezegd en verdient nu als zanger een goede boterham.

Oranje Top 30 slaat aan bij lokale omroepen
29-05-2014 00:47:00

In krap een jaar tijd is het aantal lokale en regionale radio- en tv-zenders dat wekelijks de Nederlandstalige hitlijst Oranje Top 30 uitzendt spectaculair gegroeid. In juni 2013 werd de Oranje Top 30 uitgezonden door zestig lokale radio- en tv-stations. Inmiddels zijn er verspreid over het hele land al 84 radio- en tv-zenders die de lijst wekelijks uitzenden en vaak ook nog een of meerdere keren herhalen. 

Nieuwe single voor Henk Ruwette
29-05-2014 00:36:00

Als je groot wordt gebracht met de muziek van Koos Alberts of André Hazes en je start later je eigen zangcarrière als volkszanger, dan ontkom je er haast niet aan; jouw muziek is dan beïnvloed door genoemde heren. Henk Ruwette is zo’n voorbeeld van een typische volkszanger die ondertussen al heel wat jaartjes meedraait maar gewoon begon in de badkamer. Het resultaat? Twee albums en een twintigtal singles! ‘Ajax geef ze van katoen’, ‘Talloze nachten’, ‘Droom en denk aan mij’ zijn enkele voorbeelden uit een tijd dat muziek nog verscheen op vinylsingle. 

'Rock & Roll is leven'....titel nieuwe single van Will de Brouwer.
28-05-2014 23:41:00

Nadat in de vorige singel “Wat doe je met mij” al de klanken en akkoorden met een Rockachtige inslag hoorbaar waren, zoals het werd omschreven in de diverse media, heeft Will nu gekozen voor een nummer wat je doet denken aan de jaren ’60-’70 Rock & Roll is tijdloos en zal steeds terug blijven komen, zo zegt Will. Meteen vanaf het begin voel je de ’60 –’70 vibes en kun je moeilijk stil blijven staan, kortom weer een stijl die Will  ook in zich heeft. Het nummer 'Rock & Roll is leven'. is geschreven door Kees Plat van de tribute to the Cats band.

Ontvang gratis* editie 19 van artiestenblad Lucky Joe
28-05-2014 13:54:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Emile Hartkamp is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 19 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 72 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Emile Hartkamp die in 2014 z’n 25 jarige jubileum als tekstschrijver en producer viert. Daarnaast bestaat Goldstar Music Productions 10 jaar. Samen met Norus Padidar runt hij dit succesvolle bedrijf waar veel hits geboren zijn en nog steeds de mooiste nummers worden opgenomen. 

Johnny Gold giet 'Wij houden van Oranje' in feestelijk vaatje
28-05-2014 13:31:00

Ons landje stond in 1988 in vuur en vlam toen onze jongens van Oranje op het EK voetbal de Europese titel binnensleepte en André Hazes scoorde een dikke nummer 1 hit met het door Hans van Hemert geschreven “Wij houden van Oranje” wat reeds vele jaren als DE voetbalhit in het feestcircuit geldt. Nu jaren later, aan de vooravond van het WK 2014 heeft Johnny Gold, de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek,  het nummer op zijn geheel eigen wijze van alle muffigheid en stof ontdaan.

Ferry van Leeuwen brengt 'Zo simpel' uit
28-05-2014 12:10:00

Veel mensen kennen Ferry van Leeuwen als ‘die Kale’ van Marco Borsato of van "Ik hou van Holland: . Ook wordt hij nog regelmatig herkend als de zanger van ‘Memories’ waarin hij vervlogen liefdes bezong. Met de Memories band scoorde hij een hit met de titelsong ‘Jij en Ik’.  Tegenwoordig tourt hij ook met de Edwin Evers Band langs de theaters van Nederland. Wat veel mensen niet weten, is dat Ferry een gedreven singer-songwriter is.

Laura van den Elzen presenteert nieuw album tijdens 'Volendam van het zuiden'
28-05-2014 11:58:00

De 16 jarige Laura van den Elzen geniet op dit moment van veel populariteit in Duitsland op grote Country festivals. Vorige maand tijdens een optreden met haar band tijdens een groots Country Festival opgezet voor de bekende Europese Country bands kreeg ze van het publiek een staande ovatie. Ze wordt nu al met haar nieuwe band gevraagd om op te treden in verschillende landen. Vannwege de grote vraag naar cd's van Laura's nieuwe nummers en van haar covers heeft ze de afgelopen periode hard gewerkt aan haar cd album "Time after Time". 

Wesly Bronkhorst komt met zomerhit
28-05-2014 10:05:00

Daar waar de meeste artiesten op dit moment druk zijn met een nummer voor het WK en Oranje komt volkszanger Wesly Bronkhorst met de zomerhit van 2014. Het nummer “Kom allemaal maar in mijn armen” werd al geruime tijd in alle kroegen, kantines en op feesten uit volle borst meegezongen. Een prima reden om dit nummer in een nieuw jasje te steken en het resultaat mag er zijn. Een 2014 versie uit de studio van Manfred Jongenelis staat nu al garant voor De zomerhit van 2014.

De 80’s hitsensatie Mai Tai is terug met nieuwe single
27-05-2014 15:25:00

In de jaren 80 scoorde Mai Tai hit na hit in zowel Europa als Amerika met nummers als 'History', 'Female Intuition' en 'Am I losing You Forever’. De groep die destijds bestond uit Jetty Weels, Carolien de Windt en Mildred Douglas, is terug met een nieuwe zangeres.  Eve L’Kay heeft de microfoon overgenomen van Mildred Douglas. 

Alweer nieuwe single voor Arjan Venemann
27-05-2014 15:14:00

Arjan Venemann komt binnenkort met alweer een nieuwe single, getiteld "Lena"  Eerder dit jaar kwam de titel 'Lieveling' uit, welke is geschreven door René Karst. Een rasechte schlager plaat welke is geschreven door niemand minder dan Johnny Bolk uit Almelo. Deze zal ook verschijnen op het eind dit jaar te verwachten album. Venemann heeft uiteraard zelf de productie uitgevoerd in zijn AV Audio producties studio te Kerkenveld en Coevorden.

Gelegenheidsduo De Lowietjes komt met WK single
27-05-2014 13:12:00

De Lowietjes is een gelegenheidsduo speciaal voor het WK 2014 bestaande uit Rob van de Stapmolen en Ger de Heer uit Oosterhout. Samen brengen zij het nummer "Oranje vleugels" uit, een ode aan het oranje legioen! Ger de Heer heeft de tekst geschreven en Rob van de Stapmolen en Manfred Jongenelis zorgden voor de muzikale vertaling. Ger de Heer kwam met het idee voor het liedje. Ger is al jaren een fanatiek Oranje supporter zo heeft hij al een heus elftal Oranje kanariepietjes gekweekt! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop