RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zanger Dirk gaat het helemaal maken volgens Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw
25-07-2014 22:48:00

Hij is nog maar 13 jaar oud en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw ziet een gouden toekomst voor Dirk. De jeugdige zanger uit Zaamslag gelegen onder de rook van Terneuzen lanceert na de singles "Lieve Opa" en "Vanavond feest ik door" nu de opvolger "Verliefd tot over mijn oren". Ronald: "Zo af en toe kom je weer eens iemand tegen in de muziek business waar je kippenvel van krijgt. Dirk is zo iemand!  Ondanks zijn leeftijd is hij al erg goed bezig. Enthousiast, ambitieus, en uiteraard een goede stem met op het podium de juiste uitstraling”. 

Vrijkaarten voor CD-presentatie Grad Damen
25-07-2014 22:04:00

Op zaterdag 23 augustus 2014 presenteert Grad Damen zijn nieuwe album 'Klanken van gevoel' in De Ster in Nieuwkuijk, met gastoptredens van maar liefst vijf andere topartiesten: Jaman, John de Bever, Vinzzent, Django Wagner en Frans Duijts. Het concert begint om 20.00 uur, kaarten kosten € 19,50 (inclusief gratis album). Een VIP-ticket kost € 69,50, inclusief gratis album, Grad Damen sjaal, drankjes én hapjes! Klik hier om tickets te boeken. Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar! 

John de Bever heeft de Oranje Kroon
25-07-2014 21:54:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 28 juli is dat 'Meer Hoef Ik Niet', de nieuwe single van John de Bever. Deze waardige opvolger van ‘Laat ons dansen’ is geschreven door Emile Hartkamp en werd opgenomen in de studio van Laurens van Wessel. De bijbehorende videoclip bevat beelden uit de theatershow die John de Bever onlangs verzorgde in een uitverkocht Theater aan de Parade in Den Bosch en is de voorloper van de concertregistratie die later dit jaar op DVD zal worden uitgebracht. 

Wederom feestknaller voor Snollebolleke
25-07-2014 13:21:00

Na het ongelofelijke succes van "Vrouwkes" (Dé officiële feesthit van 2013, hoog in de hitlijsten en meer dan 3 miljoen youtube views!) en het internationale succes van Snollebolleke (nummer 2 in de Belgische hitlijsten, hoog in veel Nederlandse charts en 1,5 miljoen youtube views) is het nu tijd voor de opvolger! "Bam Bam (Bam)" is weer een feestknaller van jewelste en wordt nu al getipt als de zomer-feesthit van 2014! Samen met een superzotte videoclip en een remix van hun topsingle Snollebolleke zijn zij klaar Europa te verrassen.

Niels Duinker te zien in het Comedy Theater te Amsterdam
25-07-2014 10:57:00

De afgelopen 5 jaar heeft Niels Duinker opgetreden op heel veel verschillende plekken in de wereld, aan boord van cruiseschepen en voor diverse casino’s. Op 12 oktober is deze show “Gravity is over-rated!” eenmalig te zien in het Comedy Theater in Nederland. De show duurt 75 minuten en is in het Engels. De kaartverkoop is vorige week van start gegaan en op dit moment zijn er slechts nog een paar kaarten beschikbaar. 

Christoff met 'Altijd onderweg' op nummer 1 binnen in de Vlaamse Ultratop charts
25-07-2014 10:11:00

Christoff komt met zijn nieuwe album, ‘Altijd onderweg’, op de eerste plaats binnen van de Ultratop album charts en laat daarmee Stromae, Ed Sheeran en Coldplay achter zich. Een zeer uitzonderlijke prestatie voor een Vlaamse artiest en meteen een droomstart voor het gloednieuwe Top Act Music-label van Universal Music Belgium onder leiding van Gino Moerman. ‘Christoff heeft een beetje een muzikaal risico genomen door, na een reeks zeer succesvolle cd’s, met ‘Altijd onderweg’ een persoonlijker en meer poppy album af te leveren”, zegt Gino Moerman.

Sandra brengt eindelijk 'Voor altijd dichtbij' op single uit
24-07-2014 13:59:00

Sandra Mooy en country wordt vaak in een adem genoemd. Maar in de afgelopen jaren dat Sandra de bühne betreedt heeft ze aangetoond over meer specialiteiten te beschikken. Ze is een graag geziene gaste bij de Pasar Malams in het land maar ook de Hollandse feestavonden weet ze de sfeer er in te brengen. Kortom Sandra Mooy plaats je niet in een hokje. Op cd gebied is het een beetje stil geweest rond deze Noord Hollandse zangeres maar daar gaat verandering in komen. Eindelijk is er een opvolger voor “ Midden in ’t Paradijs” . 

'Pak me kus me' ....nieuwe single van Dennis Jones
24-07-2014 11:44:00

“Pak Me Kus Me” is de opvolger van de succesvolle single “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (i.s.m. DJ Henry’s Feesjuh) en tevens de voorloper van het nieuwe Dennis Jones album “Een Nieuw Begin”, welke volgende maand zal verschijnen. Met “Pak Me Kus Me” levert Dennis Jones een herkenbare en swingende track af met de nodige jaren ‘70 en ‘80 disco invloeden. “Ik ben zelf opgegroeid met disco muziek en wilde dit graag vertalen naar mijn eigen muziek. Ik ben erg blij met het resultaat” aldus Dennis Jones, die zelf de tekst schreef voor de nieuwe single. 

Personal manager, bodyguard en chauffeur Jos van Zoelen schrijft boek over André Hazes
24-07-2014 11:35:00

Vijftien jaar lang was Jos van Zoelen de personal manager, chauffeur en bodyguard van André Hazes. Vijftien jaar is langer dan de meeste huwelijken duren. Zeker die van Hazes zelf…Bovenal was Jos dan ook Andrés vriend, zijn gabber. Hij was bereid een kogel voor ‘die kleine’ op te vangen. Zo ver kwam het gelukkig niet. Wel belandde Jos door Hazes’ toedoen enkele keren achter de tralies. ‘Het komt later allemaal in mijn boek’, dreigde hij dan gekscherend. Dit is dat boek. André Hazes & Ik biedt een niets verhullende blik achter de schermen van Nederlands grootste levenspopzanger. 

Silvia Swart komt met een aanstekelijk zomers lied dat tevens een eerbetoon is aan Joly West
23-07-2014 23:33:00

De hoog zwangere Valthermondse zangeres Silvia Swart komt met een aanstekelijk zomers lied en is tevens een eerbetoon aan de overleden Joly West. Na haar single ‘Ik wil jou’, die in  juli 2012 werd uitgebracht is de Drentse zangeres Silvia Swart terug met een nieuwe single ; ‘Geef me liefde vannacht’. Het is een vrolijk, zomers en gezellig nummer met disco-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan. Na het lied één keer gehoord te hebben, blijft het al hangen. 

Annet Nikamp lanceert lied voor allen die een dierbare verloren hebben
23-07-2014 15:48:00

Annet Nikamp heeft een speciaal geschreven voor iedereen die een dierbare heeft verloren." In het bijzonder denk ik hierbij aan de slachtoffers van de vliegtuigramp met vlucht  MH17 en alle nabestaanden die een zeer moeilijke tijd tegemoet gaan, aldus Annet . Het door haarzelf ingezongen lied "Het leven is net als een roos" met muziek van Leonard Cohen (Hallelujah) is voorzien van 'clip' met videobeelden waarin Annet zelf niet zichtbar is. 

'Ik zag jou in m'n droom'......nieuwe single van John West
23-07-2014 15:36:00

"Ik zag jou in m'n droom" is de titel van de nieuwe single van John West. Deze track is door insiders getipt als een nummer met veel hit-potentie. Het heeft een pakkend refrein en een makkelijk lopende tekst met een hoog meezinggehalte. Het geheel is geproduceerd in de studio van Manfred Jongenelis met louter live instrumenten, en dat is goed te horen. In 2010 kreeg de uit Den Haag afkomstige zanger landelijke bekendheid met "Jouw blik"...een lied dat door veel collega artiesten tijdens optredens wordt gezongen. 

Aanstaande zaterdag groot artiestengala t.b.v. Ronnie Tober Foundation
23-07-2014 13:55:00

Aanstaande zaterdagmiddag 26  juli a.s. zal Allurepark De Lucht in Renswoude worden omgetoverd tot een waar muzikaal spektakel. Vele bekende artiesten zullen belangeloos hun medewerking verlenen aan de organisatie Help To Help. De opbrengst komt ten goede aan de Ronnie Tober Foundation. Een stichting, opgericht door zanger/entertainer Ronnie Tober, om mensen met een verstandelijke beperking een leuke dag te bezorgen. Zoals met 500 personen naar Duinrell, of naar de Efteling, of een hapje eten in een restaurant of naar Dolfinarium in Harderwijk. Kortom, mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven te bezorgen. En daar is geld voor nodig.

TV Oranje op zwart tijdens dag van nationale rouw
23-07-2014 00:01:00

Uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden van de vliegramp in de Oekraïne heeft TV Oranje besloten om vandaag tijdens de dag van nationale rouw de uitzendingen te staken. De programma’s worden hervat op donderdag 24 juli om 00.00 uur. 

RADIONL & TV Oranje Live verplaatst naar donderdag
23-07-2014 00:00:00

Op donderdag 24 juli is RADIONL & TV Oranje Live bij de Vestingfeesten in Steenwijk, in het kader van de Hollandse Dag. Op de Markt wordt van 14.00 tot 24.00 uur opgetreden door een groot aantal Nederlandse artiesten. Dit evenement zou oorspronkelijk plaatsvinden op woensdag 23 juli maar is verplaatst vanwege de dag van nationale rouw die door het kabinet is afgekondigd.

Marco de Hollander in de Gay Pride Top 100
22-07-2014 23:53:00

Op zaterdag 2 augustus zendt Radio 2 de Gay Pride Top 100 uit. 'Dancing Queen', 'Relight My Fire', 'Sing Hallelujah', ze komen tussen 16:00 uur en 0:00 uur allemaal live voorbij vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Corné Klijn, Hans Schiffers, Edwin Diergaarde en diverse mede-presentatoren zullen je avond roze kleuren! Eén van deze mede-presentatoren is de vrolijkste volkszanger van Nederland: Marco de Hollander. Marco zal samen met de radio DJ’s het finale uur tussen 23:00 uur en 0:00 uur presenteren. 

Verrassende nieuwe single Petrys
22-07-2014 19:06:00

Dankzij het succes van de vorige single "Vrij" is de carrière van deze Brabantse zangeres Petrys in een stroomversnelling gekomen. Naast haar drukke baan zag ze haar agenda vol lopen met optredens door heel het land. Het geeft mede hierdoor even geduurd alvorens ze kans zag om opnieuw de studio in te duiken voor een opvolger. Met "Ay Ay Ay" heeft ze die gevonden en toont hierbij tevens aan zeer gevarieerde muzikale interesses te hebben. Deze nieuwe single is een nummer uit de begin jaren 60 die ze zelf heeft voorzien van een Nederlandse tekst.  

BLØF brengt op 25 juli de EP ‘Open Je Ogen’ uit
22-07-2014 18:18:00

BLØF brengt op 25 juli de EP ‘Open Je Ogen’ uit, met live-opnames van het Concert at SEA festival. Het mini-album bevat onder andere samenwerkingen met Ilse DeLange en Jacqueline Govaert.  De band beleefde eind juni met in totaal 70.000 festivalbezoekers een fantastisch verlopen Concert at SEA festival. “We zijn maar wat trots op Concert at SEA. De geweldige sfeer van dit jaar in combinatie met goed gelukte opnames van onze show, waren genoeg redenen het niet op de plank te laten liggen. 

Kees Plat komt met nieuwe single
22-07-2014 12:30:00

Kees Plat, bekend als zanger/gitarist van de Tribute to the Cats Band, kent ook als solo zanger een goede bekendheid. In de afgelopen 12 maanden heeft hij playlijsten en hitlijsten weten te behalen met “Mijn Volendam”, “ Al mijn dromen” en onlangs samen met Mark van Veen met “ In ons stamcafe” . In de aanloop naar het album welke in november 2014 zal verschijnen, komt Kees met een nieuwe single getiteld "Deze nacht". Hij heeft zelf de tekst geschreven en de muziek gemaakt. Het geheel is opgenomen in de studio van Ger Oerlemans Muziekprodukties. 

Gabriello lanceert album en dvd 'Zwart – Wit' en single 'Vreemde Dagen'
21-07-2014 21:11:00

Nadat de Vlaamse zanger Gabriello in 2010 het Spaanstalige album “Solo Para Ti” heeft uitgebracht lanceert hij nu zijn nieuwe album en dvd. De cd en de dvd dragen de titel “Zwart – Wit.”  Deze is verkrijgbaar in een digipack. Het volledig Nederlandstalige album bevat elf prachtige songs waaronder de hitsingles. “Que Sera” “Waterkant” “Niet Thuis Vannacht” en “Vurige Tongen.” Al deze nummers hebben in de Single Top 100 in Nederland gestaan en de track “Vurige Tongen” behaalde ook de Ultratip 100 in België. Het album is volledig opgenomen met live-muzikanten.. 

Nieuwe single JOSS is getiteld 'Smoesjes'
21-07-2014 15:15:00

We kennen allemaal wel iemand in de buurt die vaak dingen beloofd of afspreekt maar ze eigenlijk nooit nakomt. Natuurlijk ligt het aan iedereen behalve aan de persoon zelf. “Wie de schoen past trekt hem aan”. Zo will JOSS voor eens en voor altijd afrekenen met mensen die passen in het genoemde profiel. “Zégk mer niks en haoj mer op mét kalle Ich zeen aan dien gezicht det ‘t mich neet gieët bevalle..... waas dich gieës zégke” is de eerste zin van het nummer (Zeg maar niks en stop maar met praten, ik zie aan je gezicht dat het mij niet gaat bevallen.... 

Nieuwe locatie voor het bouwvakfeest Nieuwleusen
21-07-2014 05:20:00

Omdat de gemeente Dalfsen geen vergunning heeft afgegeven voor het bouwvakfeest in Nieuwleusen moest de organisatie op zoek naar een nieuwe locatie. Als argument geeft de Gemeente aan dat ze  geen betrokkenheid van leden van het TV team wenst bij het feest. Het festijn zal nu plaatsvinden bij zaal Takens in Balkbrug. Op 1 en 2 augustus 2014 deze eerste editie van het Bouwvakfeest gevierd worden. Mooi Wark zal ongetwijfeld voor een knallende opening van het feest gaan zorgen met hun welbekende hits. Ook Henk Wijngaard is vrijdagavond in de tent met onvervalste piraten- en trucker. De muzikale begeleiding tussen de optredens door is beide dagen in handen van de DJ's van het welbekende TV Team,

Sam Knoop brengt aan z'n moeder opgedragen lied uit op single en clip
20-07-2014 18:35:00

Vorig jaar heeft Sam Knoop huiskamerconcerten voor KWF kankerbestrijding gespeeld. Hij zamelde daar een bedrag van € 4400.00  in voor KWF kankerbestrijding. Het speciaal voor deze actie geschreven nummer "Sta eens stil" was opgedragen aan zijn moeder. Na de actie waren er heel veel vragen of dit nummer op geluidsdrager te verkrijgen was omdat zeer veel mensen steun hadden aan dit nummer. 

RADIONL & TV Oranje Live komende woensdag in Steenwijk
19-07-2014 16:32:00

Woensdag 23 juli is het zomerse muziekspektakel RADIONL & TV Oranje Live bij de Vestingfeesten in Steenwijk, in het kader van de Hollandse Dag. Op de Markt wordt van 14.00 tot 24.00 uur opgetreden door onder anderen Frans Duijts, Henk Damen, John de Bever, Wesley Klein, Jolanda Zoomer, Fantasticos, Henk Dissel, Lucas & Gea, Naomi, René Karst, Albert Casanova, Lesley Williams, Frank van Etten, Dirk Meeldijk, A3aan Drost en Folkert Hans.

'A special kind of woman’ van Luca Damon nu ook uit in Nederland
18-07-2014 15:30:00

In juni 2014 is de single 'A special kind of woman’ in Spanje, Estland en Finland uitgebracht en nu ook in eigen land, Nederland. Het is een heerlijke zomerplaat met jaren ’70/’80 invloeden, een nummer die je overal kunt draaien. Of je nu in de auto bent, aan het werk of op de dansvloer, je krijgt er een heerlijk zomergevoel van. Muziek was altijd al een belangrijk onderdeel in het leven van onze Nederlander Luca Damon. Vanuit een muzikale familie opgegroeid ontwikkelde Luca in zijn jonge levensjaren al heel vroeg een grote passie voor zingen.

Matthijs Koning heeft weer een nieuwe single
18-07-2014 13:12:00

„Laat het maar komen” is de titel van de nieuwe single van Matthijs Koning. Het nummer is geschreven door Edwin de Groot en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studio’s Holten. Het is een verdere stap in een nieuwe richting en heeft een bijpassende videoclip. „Laat het maar komen is een nummer dat gaat over tegenslag, maar natuurlijk is er na de regen altijd zonneschijn,” vertelt Matthijs Koning. „Het is een nummer waar iedereen zijn eigen gevoel in kwijt kan, maar natuurlijk is het nummer ook goed meezingbaar.”  

Ronnie Ruysdael heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
18-07-2014 12:23:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 juli is dat ‘Onze Keet’ van Ronnie Ruysdael. De voormalige leadzanger van de Sjonnies neemt het op voor de keten waarin vooral plattelandsjongeren zich vermaken. Ronnie wil tegenwicht bieden aan de vele negatieve verhalen die de ronde doen over wat in de volksmond wel de 'zuipkeet' of 'drankkeet' wordt genoemd. Hij maakte een feestlied waarin juist de andere kant wordt benadrukt, zoals de gezelligheid en saamhorigheid van zo’n ontmoetingsplaats.

Tribute to the Cats Band op 13 september 2014 te bewonderen in Westerhaar
18-07-2014 11:58:00

Op zaterdag 13 september 2014 zal de Tribute to the Cats Band een concert geven in Kulturhus "De Klaampe" in Westerhaar. Ron Knol van Artiestenbureau Twenterand is al jaren fan van deze band uit Volendam. In 2001 werd in het plaatselijke St. Jozef theater in Volendam een ode gebracht aan The Cats. Dit werd zo'n groot succes dat zij samen met andere artiesten uit hun directe omgeving de songs van The Cats zijn blijven spelen. Zij treden op door het hele land, hebben bekendheid gekregen als begeleidingsband van Jan Smit en genieten de steun van de leden van de voormalige Cats. Inmiddels zijn we 13 jaar verder en nog steeds staat de band te spelen voor volle zalen. De verwachting is dan ook dat dit in Westerhaar niet anders zal zijn. De aanvang is vanaf 21.30 uur, de zaal gaat open omstreeks 20.00 uur.

Amanda Kohler lanceert 'Ik leef niet om te werken'
18-07-2014 11:23:00

De op 30 juli 1988 in ’s-Hertogenbosch geboren Amanda Kohler maakte zo'n  tien jaar geleden haar debuut tijdens een benefietconcert voor Villa Pardoes. "Op 19 juli aanstaande mag ik het evenement, ‘Levensliedfestival van Den Bosch’ openen. Dit is een mooi moment om m'n allernieuwste single  "Ik leef niet om te werken" te presenteren. Het is opgenomen in een nieuwe studio en dus met een verrassend verfrissende sound, aldus een enthousiaste Amanda. In 2005 verscheen met 'Feesten in de stad', de officiële debuutsingle van Amanda. 

'Wat heb jij een lekker lijf' ....tropische single van de Gebroeders Ko
18-07-2014 10:55:00

Op de eertse tropische dag van de zomer 2014 lanceren de Gebroeders Ko vandaag hun nieuwe Zomerhit "Wat heb jij een lekker lijf". Een zinderende zomerknaller met, zoals we gewend zijn van de broertjes , een hoog meezing gehalte of zoals Gerard Koopmans het noemt “Een echte oorwurm, eenmaal gehoord blijft hij dag en nacht door je hoofd malen “. Natuurlijk is de single weer voorzien van een spetterende clip voorzien van de nodig special effects. "Iiedereen wil er in de zomer altijd goed uitzien, sportschool of dieet. 

'Zoveel mensen'........nieuwe single van Peter Loree & DJ Nick Janssen
17-07-2014 22:57:00

“Zoveel mensen” is een feestplaat met hoog meezinggehalte die deze zomer overal te horen zal zijn. Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de Après Skihut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit welbekende feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht. Met ‘Het Feestteam’ scoorde Peter diverse Top 100 hits. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om.

Ga, Gaaah! is de voorloper op het nieuwe album van Henk Wijngaard
17-07-2014 20:13:00

Henk Wijngaard komt met een nieuwe single ”Ga, Gaaah!" en deze is als single de voorloper zijn nieuwe te verschijnen album. Deze zal gepresenteerd worden op het Truckstar Festival in Assen op 27 juli 2014 met de titel “Altijd Onderweg”. De titel van de single verklapt het al, een echt Henk Wijngaard nummer, wat gaat over het truckersbestaan. De sound heeft je direct te pakken en het nummer blijft hangen, alle ingrediënten voor een nieuwe “evergreen” van Henk Wijngaard zijn aanwezig. Nederlands beroemdste vrachtwagenchauffeur heeft bij Studio Martin Sterken een nieuw album opgenomen.

The Common Linnets kondigen najaarstour aan
17-07-2014 14:07:00

Het succes van The Common Linnets wordt deze herfst gevierd met een najaarstour. Voor deze tour bestaan The Common Linnets uit: Ilse DeLange, Ilse’s co-producer en singer/songwriter JB Meijers en de Amerikaanse singer/songwriters Rob Crosby, Matthew Crosby en Jake Etheridge. Allen hebben zij meegewerkt aan het album van The Common Linnets. The Common Linnets treden onder andere op in: Paradiso in Amsterdam, TivoliVredenburg in Utrecht en de Oosterpoort in Groningen. Tijdens de shows in Nederland zullen The Common Linnets putten uit zowel eigen repertoire als dat van Ilse DeLange.

Rob Zorn in zee met boekingskantoor Artiestenplein.eu
17-07-2014 13:07:00

Rob Zorn heeft gisteren besloten om in zee te gaan met boekingskantoor Artiestenplein.eu. Het is een jong en dynamisch bedrijf die zich in een jaar tijd goed op de kaart heeft weten te zetten Deze explosieve start is voornamelijk te danken aan de inzet en de persoonlijke betrokkenheid bij de artiesten waar zij mee werken. Wat is begonnen als hobby en interesse in de Nederlandse muziek is uitgegroeid tot dit mooie bedrijf. Rob: "Ik werd vorige week gebeld door Carel van het boekingskantoor die me vertelde interesse in mij te hebben. 

De Wannebiezz gaan twee keer Ol de wee
17-07-2014 12:15:00

De 'FeelGoodBand" van Nederland lijkt aan een opmars te zijn begonnen die serieuze vormen begint aan te nemen. Jaarlijks geven de Wannebiezz een groot TheaterFeest in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen die ook nog eens elk jaar sneller blijkt te zijn uitverkocht. Tot vorig jaar piekerde dit trio er niet over om een extra voorstelling in te plannen, maar door hun snel toenemende populariteit is er eigenlijk geen ontkomen meer aan. 

Hessel Wijkstra brengt truckerssound terug
17-07-2014 11:43:00

‘Er wordt tegenwoordig geen of nauwelijks truckersmuziek meer gemaakt . Muziek zoals vroeger met de cadans en de teksten waar je je als chauffeur in kunt vinden’. Dat was voor Hessel de reden om een album te maken voor de vrachtwagenchauffeur. Samen met tekstschrijver/componist Dick van Altena en technicus Ron Lieberton is er vier jaar aan de CD gewerkt. Het album, dat als titel ‘Cabinevitaminen’ meekreeg, wordt tijdens het Truckstar Festival in Assen gepresenteerd. 

Spetterende single fluitist Paul Smithuis 'Viva La Vita (Live)'
17-07-2014 10:41:00

In een avondvullende show “Serenade – live” presenteerde fluitist Paul Smithuis in theater de Agora te Lelystad onlangs zijn nieuwe album “Serenade”. Ondersteund door een vijf man sterke live band werd de show een groot succes. De performance van “Viva La Vita” was één van de vele hoogtepunten en is nu in de live versie verkrijgbaar. Het nummer is door Paul zelf geschreven en werd al eerder in de studioversie uitgebracht.  Paul is een musicus pur sang. Muziek is zijn leven en zijn passie. Met de klanken uit zijn houten dwarsfluit weet hij zijn publiek keer op keer te raken. 

Volkszanger Gerben Tijssen zamelt 2600 euro in voor WKZ
17-07-2014 01:36:00

De Eper volkszanger Gerben Tijssen heeft met zijn single ‘Soms wou ik dat ik kon toveren’ maar liefst 2600 euro ingezameld voor een goed doel. Het geld gaat naar de afdeling Giraffe van het Utrechtse Wilhelmina Kinderziekenhuis. Tijssen heeft de cheque onlangs officieel overhandigd in het Kindertheater van het Utrechtse ziekenhuis. Uiteraard heeft hij zijn succesvolle hit meteen ook even gezongen. 

Ook Jordi Falcon kiest voor Frank van Etten
17-07-2014 01:22:00

Jordi Falcon tekende onlangs bij Frank van Etten Records een twee-jarig contract. “Al van kleins af aan ben ik fan van van Frank van Etten. Ik ben dan ook zeer bij dat hij nu iets in mij ziet. De keuze om te tekenen bij hem was dus niet zo moeilijk voor mij. Er verschijnen de komende twee jaar 6 singles en als de samenwerking goed bevalt bestaat de mogelijkheid om het contract te verlengen”, laat de spontane brabantse zanger weten. De eerste single die op het Frank van Etten Records label verschijnt is het vrolijke zomerse liefdeslied “Kom en dans”. 

Patrick Valentijn pakt de draad weer op
17-07-2014 00:00:00

In 2007 verscheen de eerste single van Patrick Valentijn die als titel “Laat de wereld maar komen” meekreeg. Vanwege persoonlijke omstandigheden bleef het hier helaas bij. Enkele weken geleden zag de 30 jarige uit Venlo afkomstige zanger op TV Oranje de commercial voorbij komen van de ‘Frank van Etten studio’ en maakte een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. “Frank van Etten is al jaren een bekende zanger en tekstschrijver in de Nederlandse muziekwereld. Het gesprek voelde goed en heb inmiddels een 2 jarig contract getekend. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool