RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Blijf In M'n Armen Vannacht'....nieuwe single van Laura Lynn
04-11-2013 14:14:00

De fans hebben er eventjes op moeten wachten, maar Laura Lynn heeft een gloednieuwe single klaar: 'Blijf In M'n Armen Vannacht'. Vorig jaar was het een fantastisch jaar voor de schlagerzangeres met gouden stem. Haar dochter Eliana werd in september geboren en ze bracht haar album 'Dat Goed Gevoel' uit, met hitsingles 'Maar Met Vlaamse Meisjes', 'Parapapa', 'Wij Vieren Feest!' en het aanstekelijke 'Hup Faldera'.Het begon al snel opnieuw te kriebelen bij Laura om nieuwe muziek te maken.

Gordon brengt na 5 jaar soloalbum uit
04-11-2013 12:02:00

Het is alweer 5 jaar geleden dat zanger/presentator Gordon als soloartiest een cd op de markt heeft gebracht. Met ‘Liefde Overwint Alles’ geeft de ras entertainer zijn visitekaartje af; het is een album waar je u tegen zegt. In een energieke en opzwepende mengeling van muzikale hoogstandjes neemt Gordon je mee door  emotionele gebeurtenissen in zijn leven. Met een spiksplinternieuw producersteam, John Dirne en Pieter van Schooten, heeft Gordon een nieuwe sound gevonden, waarmee hij direct al een nummer 1-hit kon noteren.

Nieuwe single voor Johnny Valentino
04-11-2013 11:33:00

Het heeft even geduurd aangezien Johnny afgelopen jaar diverse andere projecten heeft gedaan. Maar daar is ie dan, een echte ouderwetse Johnny Valentino plaat! “Steiger van geluk” is een vrolijke single die vol zit met Rock-’n-roll invloeden ala de Baseballs. Je kan er niet op stilstaan en je moet meezingen of je wilt of niet. Johnny vond het tijd om zijn eerste liefde de Rock-’n-roll weer nieuw leven in te blazen. Dit kwam mede door de vele verzoeken die hij tijdens zijn optredens kreeg om weer een plaat in dit genre te maken. Er is geen artiest in Nederland zoals Johnny Valentino, door zijn energieke shows, zeer opvallende kostuums die net even over de top zijn, zijn Las Vegas verleden en de festivals waar hij te vinden is.

Ferry Goorden slaat vleugels uit met nieuwe single 'Als ik haar zo zie dansen ( Ay ay ay )'
03-11-2013 22:08:00

Ferry Goorden slaat vleugels uit met nieuwe single “Als ik haar zo zie dansen ( Ay ay ay )”. Na de singles ‘’Kom bij mij bambina’’ ,“Manana” en “Een Wereldwonder” ,allen opgenomen in de studio van Waylon van der Heijden (alias Dj Goldfinger) verschijnt er op 2 november 2013 een door Harald Queens geproduceerde nazomerse single getiteld “ Als ik haar zo zie dansen (Ay ay ay )’’. Daarmee verlaat Ferry Goorden het warme nest van Waylon van der Heijden en wil hij in samenwerking met Harald Queens verder zijn vleugels uitslaan.

Hans Steiger komt met 'Zo verliefd'
03-11-2013 21:28:00

Op 10 november is het zover, dan presenteert Hans Steiger z'n nieuwe single "Zo Verliefd" bij Café "De Hoek in Haarlem".Opnieuw is gekozen voor het gezellige café gevestigd aan het Julianapark 68. Dit jaar zullen de volgende artiesten hun medewerking verlenen om deze dag tot een onvergetelijke te maken: Kimberly Hennipman, Theresa, Robin Razz, Kees Neerings, Erik van Klinken and last but not least: Stefan Storm. Kom op tijd, want vol=vol. De uit Haarlem, ontdekt op relatieve late leeftijd zijn interesse in en het talent voor het muzikale vak.

Mick Harren samen te horen met Willy Alberti
03-11-2013 13:18:00

Na maanden van voorbereiding en vele uren in de studio met fantastische muzikanten zingt Mick Harren de sterren van de hemel op dit door Tonny Alberti geproduceerde album. "De glimlach van een kind" is natuurlijk de klassieker uit 1968, maar op deze nieuwe versie is Mick Harren samen te horen  met Willy Alberti.De beelden gebruikt bij deze clip brengt bij veel mensen oude herinneringen naar boven, en zal een groot publiek aanspreken. Deze single is de voorloper van het album "Mick Harren zingt Willy Alberti" dat medio november zal verschijnen.

Nieuwe single voor Karin Welsing
03-11-2013 12:58:00

15 juni 2013 zal Karin Welsing nooit vergeten. Dat was de dag waarop haar album "Zoals ik ben" binnenkwam op nummer 17 in de Mega Album TOP 100. In totaal stond haar debuutalbum 9 weken in de befaamde lijst. De naam Karin Welsing was in een keer bekend bij alle muziekliefhebbers in Nederland....maar….Karin is niet de vrouw die lang stil blijft staan bij dit succes ! Vooral voor haar vele fans wil ze nieuwe liedjes uitbrengen, van zich laten horen en vooral op de bühne er zijn voor “haar”mensen.

Wederom nieuwjaarsparty voor John de Bever
03-11-2013 12:46:00

John de Bever scoort goed met zijn single “Ik vergeef je”. Ook het B kantje valt aardig in de smaak bij zijn fans. “Daar hebben we expres een levenslied medley op gezet en dat valt goed bij het publiek”. De zanger is alweer bezig met een nieuwe single. Deze gaat in januari uitkomen. Volgens John de Bever gaat het weer een nummer worden zoals de mensen van hem gewend zijn. “Gewoon een nummer in de John de Bever stijl. Daar heb ik het meeste succes mee.

Derde editie van het festival Schlager-Ambiance in Hoogstraten
03-11-2013 00:00:00

Op zaterdag 23 november vindt in Hoogstraten, vlak over de Belgische grens bij Breda, de derde editie plaats van het festival Schlager-Ambiance. Daarbij wordt opgetreden door een groot aantal Nederlandse en Vlaamse topartiesten. Je kunt genieten van Jan Smit, De Romeo's, Christoff, Laura Lynn, Lindsay, Corry Konings, David Vandyck, Yves Segers, Dennie Damaro en Eveline Cannoot. Schlager-Ambiance, dat vorig jaar maar liefst 3200 bezoekers telde, wordt dit jaar gehouden in de Bedrijfshallen aan de Europastraat 30 in Hoogstraten. Deze locatie is ideaal gelegen naast de autosnelweg E19 Antwerpen-Breda, met voldoende gratis parkeergelegenheid. De deuren gaan open om 17.00 uur, de show begint om 19.00 uur en gaat door tot omstreeks 00.30 uur. Daarna is er nog een afterparty.

B-Brave heeft de Duyker in Hoofddorp op zijn kop gezet
02-11-2013 18:45:00

Boyband B-Brave heeft op vrijdag 1 november haar eerste concert gegeven bij Artquake in podium Duyker in Hoofddorp. Voor 800 uitzinnige fans gaf de boyband een fantastische show, met natuurlijk zang, maar ook uitstekende dans, waardoor zij zich duidelijk onderscheiden. De band heeft grote bekendheid opgedaan door deelname aan het RTL 4 programma X-Factor.

Belinda en Jose gaan optreden in theatershow
02-11-2013 16:29:00

Waar het duo Belinda en Jose ook optreed, het maakt niet uit het is altijd een groot feest. De “dames” zijn altijd gewapend met een grote boodschappentas, waar tussen het optreden door allerlei attributen uit tevoorschijn komen. Bananen, komkommers, sokken, noem maar op en in een mum van tijd weten ze met deze act het publiek om de vinger te winden. Niet voor niets zijn ze een veelgevraagde act voor optredens. Het meest bekende nummer van het duo is natuurlijk

'Helaas Broodnodig'.... 3 daags Benefiet t.b.v. de voedselbank Zuid Limburg
02-11-2013 15:58:00

13,14 en 15 december staat Zuid Limburg op zijn kop! Artiesten vanuit het hele land staan op voor de kinderen van de voedselbank om deze gezinnen een beetje extra kerst te bezorgen. De aanleiding in dit initiatief is het 40 jarige Jubileum van Mike Trevor die als artiest iets bijzonders wilde doen voor onze naasten.

Nieuwe videoclip Ed Nieman
01-11-2013 21:55:00

Ed Nieman, feest en volkszanger in hart en nieren en dat al ruim 31 jaar heeft het wederom weer geflikt. Een nieuwe videoclip voor zijn nieuwste single “Ga Maar weg” en wat voor een clip. Dit keer heeft Ed alles uit de kast gehaald om er weer een hilarische clip van te maken. Ed Nieman speelt samen met Palma Berkenbosch de hoofdrol in de clip. Palma, die we vast nog wel kennen als de niet al te gemakkelijke maar goed gebekte hoofdhuishouding uit het toen populaire reality tv programma “De Gouden kooi”.

Allan Hoekman lanceert ' Ik leef mijn eigen leven'
01-11-2013 19:25:00

Allan Hoekman is een spontane zanger uit Drachten. Tijdens zijn jeugd was al snel duidelijk dat zijn passie in de muziek lag. Op school kreeg hij tijdens activiteiten als musicals e.d. vaak de taak om liedjes voor te dragen, met instrumenten en/of zang. Allan zong in het Kerst Kinderkoor van gemeente Smallingerland en stond hiermee onder andere een aantal dagen in een uitverkochte schouwburg met de wereldberoemde zanger ‘Kamahl’. Tijdens het uitgaan kreeg Allan altijd de microfoon in de handen geduwd om gezellige liedjes te zingen,

Zangeressen De Roffels brengen nieuwe CD met het nummer ‘Mien Ukelele’uit
01-11-2013 19:11:00

Oude bekenden klinken weer door de luidsprekers van zalen en tenten in de regio en uit de radio.  De zangeressen van de ooit fameuze zuidoostdrentse band De Roffels keren terug achter de microfoons. Roelie en haar zus Jantina brengen hun Nederlandstalige piratenhits als  ‘Hier ben ik weer’, ‘Spinnewiel’, ‘Geef mij een oude boerderij’ en tal van andere nummers weer live voor het publiek ten gehore. Het destijds in heel Oost-Nederland bekende orkest De Roffels bestaat al enkele jaren niet meer, maar de vraag naar hun muziek en hun liedjes bleef.

Stormloop op kaarten voor ‘Flashdance’
01-11-2013 18:03:00

Vijf weken na de zinderende musicalpremière van ‘Flashdance’ is de productie van Albert Verlinde Entertainment nu al een groot succes te noemen. Na de fantastische recensies is de kaartverkoop enorm gestegen. De vraag naar kaarten is zelfs zo groot dat de theaters in Doetinchem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Alkmaar extra shows hebben bijgeboekt! Jeroen Dona, directeur bij Albert Verlinde Entertainment, is trots. 

Unplugged – De Rockfield Sessies van Jan Smit op nummer 1 in de Album Top
01-11-2013 15:50:00

Het nieuwe Jan Smit album, getiteld Unplugged – De Rockfield Sessies, is vandaag doorgestegen naar nummer 1 in de GFK Album Top 100. Het album kwam vorige week vrijdag, slechts één dag na release, al binnen op nummer 3 in de lijst. Het album bevat akoestische versies van tien van zijn Nederlandse en vijf van zijn Duitstalige liedjes, waarvoor de opnames werden gedaan in de legendarische Rockfield Studio’s in Wales. 

Concert voor KWF van Marianne Weber en Willem Barth 18 maart 2014
01-11-2013 13:39:00

Vandaag is de nieuwe DVD van Marianne Weber & Willem Barth uitgekomen. Deze DVD  “Ode aan jou”is opgenomen in Gran Canaria, waar haar zoon Maurice een Beach Bar heeft en waar de zangeres, wanneer ze maar even kan vertoefd. “Hier ben ik graag en ik vlieg er heen als het maar enigszins kan. Hier heb ik ook de DVD opgenomen samen met Willem Barth en het was fantastisch om te doen. Het is daar zo prachtig, mooie stranden, echt super”.

Brigitte Nijman heeft de Oranje Kroon
01-11-2013 11:00:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 4 november is dat 'Altijd Laat' de nieuwe single van Brigitte Nijman. Het lied, met tekst en muziek van René Schuurmans en Pieter van Schooten, is haar op het lijf geschreven. De tekst gaat over de gezelligheid van vrienden en familie en dat het niet uitmaakt, wie of wat je bent in het leven, bij je vrienden mag je je onbeschaamde zelf zijn. ‘En dan kan het nog wel eens heel laat worden in de kroeg, restaurant of gewoon thuis met een fles wijn en een goed gesprek!', aldus Brigitte. 

Eerste hilarische beelden van de K3-film te zien in de nieuwe videoclip LOKO LE
01-11-2013 10:46:00

Het jubileumjaar van K3 wordt feestelijk afgesloten met nog heel wat nieuws van K3! In maart gaven Karen, Kristel en Josje het startschot van hun feestjaar met de theatertournee 'K3 verjaardagsshow 15 jaar', die in Nederland nog steeds loopt. Tussendoor werd hun vijfde film ‘K3 Dierenhotel’ opgenomen. Een gekke beestenboel die voor heel wat hilarische momenten heeft gezorgd op de set. Voor het resultaat van de nieuwe film moeten we nog even wachten tot 12 februari 2014, maar Karen, Kristel en Josje willen hun fans alvast een voorproefje geven.

Alessandro heeft cadeautje voor z'n fans
01-11-2013 00:00:00

Alessandro heeft speciaal voor Sinterklaas een cadeautje voor zijn fans. Voor het eerst heeft hij een Sinterklaasnummer uitgebracht “Gracias Sinterklaas”en dit nummer is vanaf donderdag 31 oktober op You Tube te vinden. “Hier kunnen mijn fans het gratis vanaf halen, of het nummer gewoon beluisteren. “Gracias Sinterklaas” is een niet commercieel nummer, dus het is niet op cd te koop of op I tunes te downloaden. 

Tweede single van Roel van der Wielen een feit
31-10-2013 19:36:00

Roel een rasartiest in hart en nieren. Na veel afwegen komt in juni 2013 de eerste single "Wat een heerlijke dag" uit, deze single gaf dan ook het gevoel en de smaak naar meer. Nu ondertussen 4 maanden later komt dan ook de tweede single uit met de titel "Wat een nacht" Dit nummer werd geschreven en gearrangeerd door producer Jeroen Dirksen, de tekst geschreven door Ellen van de Veer en de videoclip werd gemaakt door Bert Min van TBM Visuals.

Michiel Borstlap stelt favoriete televisieavond samen
31-10-2013 19:19:00

Zondag 10 november is bij muziekzender DJAZZ.tv vanaf 18.00 uur de eerste aflevering te zien van ‘De Bank’, een avondvullend programma in samenwerking met Leolux waarin een bekende Nederlander carte blanche krijgt om zijn of haar ideale muziekavond samen te stellen. De gast leidt elk muziekfragment in met een persoonlijk verhaal of anekdote. De eerste aflevering van ‘De Bank’ zal worden samengesteld door de bekende jazzpianist Michiel Borstlap.

Inch komt met Big Spender
30-10-2013 21:53:00

De Brabantse zangeres INCH heeft de klassieker "Big Spender" in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Het geheel is opgenomen in de Apollo 98 studio en de producent van dit bijna 3 minuten durende nummer is Roel Jongenelen, bekend van VOF de Kunst. "Big Spender" is een van de tracks die komt te staan op het debuutalbumwelke voor 2014 in de planning staat. “Er moeten  nog wat stukken worden opgenomen maar we hebben de overtuiging dat het allemaal klaar is voordat we omschakelen naar de zomertijd” aldus Inch.

Ayesha brengt kerstsong uit
30-10-2013 19:44:00

Op 5 november is de wereldwijde release van de kerstsong “Little Christmas Song” van Ayesha. Deze zal vanaf dan verkrijgbaar zijn in alle belangrijke online muziekwinkels. ‘Little Christmas Song’ is geschreven door Ayesha de Groot en gecomponeerd samen met Jan Flubacher. Het vertolkt de melancholie maar ook het warme genieten van het traditionele kerstgevoel.

Clip 'Niemand weet' van Janneke & Chris de Roo online
30-10-2013 19:15:00

Via Dutch Star Music Productions heeft het gelegenheids-duo Janneke & Chris de Roo een fantastisch duet uitgebracht met de titel ‘Niemand weet’. De clip hiervan is al te bewonderen op TV Oranje en YouTube. Op zaterdag 9 november 2013 zullen ze het lied presenteren bij Parc Sandur in Emmen. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is gratis. Chris: “Mijn tante weet wat ze wil, ze is een echte doorzetter en een echte vakvrouw”. En Janneke: “Chris is als een zoon voor mij en trekt me door moeilijke tijden heen. En zingen dat hij kan, elke tent zet hij op z’n kop”! Natuurlijk, niemand weet of ‘Niemand weet’ een hit zal worden maar de kenners zijn uitgesproken enthousiast over dit hele bijzondere duet dat niet zomaar tot stand kwam!

Kaartverkoop Nacht van Oranje start op vrijdag 1 november 2013
30-10-2013 18:46:00

Dat het een groot feest is tijdens de Nacht van Oranje is algemeen bekend. Ook op 25 april 2014, de allereerste Koningsnacht, gaat het dak er af in het Rotterdamse Sportpaleis van Ahoy. De bekendste vaderlandse artiesten zingen dan hun grootste Nederlandstalige hits. Dat wordt dus vier uur lang meezingen, feesten en genieten van Hollands topentertainment. 

'Heel het leven nog voor ons'....nieuwe single van Michelle Okken
30-10-2013 18:32:00

Voor Michelle Okken kan het jaar 2013 al niet meer stuk. Tot tweemaal toe wist zij met de liedjes 'Waarom huilt U Mama', en 'Limonade en Zonneschijn', zich wekenlang verzekerd, van een plek in de Mega Charts top 100. Michelle is een nuchter meisje dat met volle teugen geniet van haar succes. Ze doet niets liever dan zingen en op de bühne staan, om haar steeds groter wordende publiek te vermaken met haar liedjes. Met deze nieuwe single zou Michelle zich zo maar weer eens een weg kunnen banen op de hitladder.

Muziekprogramma voor nieuw Nederlands talent
30-10-2013 16:53:00

Na alle talentenjachten in Nederland komt ZN TV (Zingende Nederlanders) met een geheel ander soort muziekprogramma voor het nieuwe Nederlandse talent. In het nieuwe programma Intro worden talentvolle artiesten gepresenteerd naast landelijk bekende artiesten.

Nieuwe single Knotsgek Die Alpenknotsen
30-10-2013 16:36:00

Knotsgek bestaande uit Gerbrand Cools en Dennis Musters uit Tilburg die momenteel netjes op de kaart wordt gezet door een van hun vrienden Roy Donders in zijn real live soap op RTL. Knotsgek die al wat jaren singles uitbrengen hebben nu gekozen voor een andere strategie en dat is om Nederland te veroveren met hun Bühne act en dat lukt ze dan ook aardig, met hun nieuwe single “Die Alpenknotsen” dat typisch een feestplaat is voor in elke kroeg of feest want als je hem hoort kun je niet stil blijven staan.

White Edition 2013 met Ronnie en Rinus
30-10-2013 16:24:00

De inmiddels roemruchte jaarlijkse White Edition rond Ronnie Ruysdael vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 december in het Zwolse IJsseldelta Center. Naast de wereldberoemde ex-zanger van De Sjonnies (en vele anderen) is dit jaar ook Zanger Rinus van de partij. De Drachtse Zanger Rinus Dijkstra is samen met zijn vriendin Deborah een fenomeen in Nederland. ‘Met Romana Op De Scooter’ werd al door honderdduizenden mensen bekeken op Youtube.

JC Event organiseert 3 daags muziekweekend naar Duitsland met Topformatie EXIT
29-10-2013 21:45:00

JC Event organiseert in samenwerking met Hotel de Lange Man in het Duitse Monchau - Rohren van 14 t/m 16 februari 2014 een geheel verzorgd 3 daags muziekweekend met topformatie EXIT. De prijs voor dit fantastische muziekweekend is slechts € 149,00  p.p. op basis van HP en eigen vervoer. Het programma op vrijdag:  Aankomst met een gratis welkomstdrankje, Eifeler dinerbuffet met echte Duitse specialiteiten, een gezellige avond met een leuke GPS wandeling en gratis kegelen. Op  zaterdag 15 februari bezoekt u na een overheerlijk ontbijtbuffet het mooie centrum van Monschau en kunt genieten van de winterse omgeving met een sfeervol candelight buffet. Aansluitend een muziekavond met de band Exit en diverse gastartiesten.

Nieuwe single voor Peter la Haye
29-10-2013 21:19:00

"Ik ben van jou" is de titel van de nieuwe single van de uit Zoetermeer afkomstige zanger Peter La Haye. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Peter zelf. Als producent werkt hij onder de naam Peter van Kesteren. Het lied heeft een stoer authentiek en vrolijk deuntje en is beïnvloed door nummers zoals ''Ik bel je zomaar even op'' ''Een eigen huis'', "Im walking on sunshine'' en "Give me just a little bit more''. Op 17 november wordt de clip opgenomen bij Club Envy in Zoetermeer compleet met danseressen en een live band. 

Nieuw album van Tim Knol verschijnt op 15 november
29-10-2013 19:33:00

Het nieuwe album van Tim Knol, Soldier On, verschijnt op 15 november bij Excelsior Recordings. De eerste single, getiteld Motion Of Life, is nu uit. Bij het maken van de plaat was de rol van de pas vierentwintig jarige muzikant groter dan ooit: naast songschrijver, zanger en gitarist was Tim deze keer ook producer. Dit najaar presenteert Tim zijn nieuwe plaat op een aantal podia in het land, voordat hij vanaf januari solo het theater ingaat.

Die Spatzl presenteren debuutalbum in Berg en Terblijt
29-10-2013 19:23:00

Die Spatzl presenteren op zaterdag 2 november 2013 hun debuutalbum  bij Café 't Voske in Berg en Terblijt. De aanvang is vanaf 19.00 uur en er zijn gastoptredens van Henry van Wijmeren & Monique, Neer Scheffer, Ricky Lee, Richard Huwae, Henry Damen, John Enter, Wendy Rivers, Claudia Ansel en Jolanda Zoomer. Die Spatzl, bestaande uit Louisa en Edith zullen het podium drie maal betreden om alle nummers van het album ten gehore te brengen.

Marco Korebrits brengt ode aan Richard Janse †
29-10-2013 19:06:00

Op zaterdag 19 april 2014 presenteert Marco Korebrits z'n nieuwe single "Leef, lach en geniet" tijdens het eerste lustrum van de Richard Janse fandag in Tilburg. Het idee is afkomstig van z'n management bureau "Brabant Music Events". Dit alles is in goed overleg met Harry en Sjanneke Janse, de ouders van de in 2009 veel te jong overleden zanger. De gehele single en de clip wordt gesponsord door verschillende mensen uit de muziek wereld. Zo heeft Annet van Awp Producties songteksten en videoclips de tekst van het nummer geschreven.

Nederlands DJ-duo JockeyBoys maakt remix van Tina Turners ‘Acid Queen’
29-10-2013 18:04:00

De Tina Turner fans zal het vast niet ontgaan zijn: Op 21 december komt er een spetterend concert in het GelreDome in Arnhem om de wereldster eens goed in het zonnetje te zetten. ‘The Tina Turner Experience’ zit vol talloze hits, dans, special effects en is een eerbetoon aan the ‘Queen of Rock’. Na vorige week operazangeres Gail Gilmore toe te voegen aan de line-up van de show, gooit TEC Entertainment het deze week over een totaal andere boeg met de bekendmaking van de volgende gastartiesten.

Arjan Venemann brengt nieuwe single uit
29-10-2013 07:32:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt een nieuwe CD single uit. Na het succes van de hit 'Hallo Hallo ' en Laat me 3000 jaren verliefd zijn ' is het nu een uptempo nummer met een hoog feestgehalte. "Onder de Maan en Sterren" is de titel van het nieuwe liedje. De tekst is geschreven door Pascal de Vormer die ook schrijft voor o.a. Rob Ronalds & Rob Zorn.

Rene Froger reikt 'Samen' uit aan Jeffrey Schenk
28-10-2013 12:07:00

Op vrijdag 25 oktober vond de cd presentatie plaats van “Samen” van Jeffrey Schenk. Deze zanger behaalde de halve finale van het programma Bloed, zweet en tranen. De uitreiking vond plaats in de Soundwise studio van producenten Jochem Fluitsma en van Eric Tijn, waar de zanger een samenwerking mee is aangegaan. “Samen” is een popachtig nummer, waarmee Jeffrey Schenk een nieuwe weg is ingeslagen. “Het is een nummer, die je niet zo snel van me verwacht, maar waar ik me heel goed bij voel.

Nieuwe single Irene & Marco krijgt steun van Nick en Simon
28-10-2013 11:54:00

"Elke dag een glimlach" is van de twee tracks op de nieuwe cd van Irene & Marco ( bekend van The Voice of Holland de meest (aan) gevraagde. De single welke op 20 oktober is verschenen kent veel aandacht in de media. Vele radio- en televisie zenders hebben het nummer opgenomen in hun playlijst. Ook de schrijvende media heeft aandacht voor de single en het achterliggende goede doel " Sem's laatste wens". Het is echt hartverwarmend hoeveel aandacht er wordt geschonken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 december t/m zondag 24 december

      Tino Martin - Kerstfeest wil ik vieren

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl