RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'In de zon'........nieuwe zomerhit van Feestlift
30-06-2014 11:54:00

De heren van Feestlift hebben een nieuwe single uit. Het nummer heet "In de zon" en een nieuwe zomerhit ligt hiermee op de loer. Feestlift behoort met hun onuitputtelijke enthousiasme tot één van de leukste feestacts van Nederland. Naast een verscheidenheid aan covers, duiken zij regelmatig in Holten de Rooftop Studio in met hun vaste producer Edwin van Hoevelaak om eigen singles uit te brengen. Zo is de vorige single "‚Zo mooi" al veelvuldig gedraaid door de verschillende radiostations. 

Nieuwe single 30EUROLIVE na succes van Little Boy!
30-06-2014 11:38:00

Na het grote succes van "Little Boy"is 30EUROLIVE snel de studio weer ingedoken voor het schrijven van een nieuw nummer. De nieuwe single is getiteld "High that I can reach you" en heeft weer de geweldige herkenbare sound die jullie van de vorige plaat gewend zijn. De band zit volop in een creatieve flow met het schrijven van eigen nummers en met het laatste succes ‚Litte Boy’ hebben ze hun eigen authentieke sound op de kaart gezet met de vele airplay van diverse radiostations, zo scoorden zij airplay bij Helemaal Haandrikman op Radio 2.

Henk Stelte brengt zomersingle uit
30-06-2014 11:26:00

Met de single "Te mooi om waar te zijn" brengt de uit Utrecht afkomstige zanger Henk Stelte (26) een heerlijke zomersingle uit. Het begon twee jaar geleden bij een karaokeavond, daar werd Henk besmet met het zingen. Hij kreeg zoveel leuke reacties dat hij dacht hier moet ik iets mee doen. Henk begon met zingen en al snel werd hij gevraagd voor optredens. Naast het zingen van covers begon het hem te kriebelen om eens een eigen nummer te maken. Het begon twee jaar geleden bij een karaokeavond, daar werd Henk besmet met het zingen. 

Yes-R over naar nieuw management
30-06-2014 10:40:00

Na een samenwerking van bijna 10 jaar heeft rapper/zanger/acteur Yes-R besloten zijn management te laten verzorgen door CTM Music & Management. SPEC Entertainment zal wel samen met Jan Vis de boekingen blijven verzorgen. Yes-R hierover: "Ik ben heel blij met wat SPEC voor me betekend heeft. We hebben samen vier albums uitgebracht en in evenzoveel films geacteerd. 

Nieuwe zomerse single voor Ed Nieman
29-06-2014 23:32:00

Deze nieuwe single van Ed Nieman is vooral vrolijk, zomers en heeft  een hoog meezing gehalte. We mogen zeggen dat deze single een waardige opvolger is van Ed’s vorige single en Engelstalige uitstapje “Baby Blue”. Ed klinkt met zijn nieuwe single toch weer even anders dan anders. De tekst van het nummer komt dit keer weer van de hand van Nieman zelf. Ed Nieman is op deze single niet helemaal alleen te horen. Hij heeft met deze single samengewerkt met Paco Fernández. 

Smartlappenfestival Hillegom groot succes
29-06-2014 13:23:00

Het veertiende Smartlappenfestival in Hillegom was weer een groot succes. Vanwege de wedstrijd Brazilië Chili, die gelijkspel werd, twee verlengingen had en uiteindelijk werd beslist door strafschoppen werd het wat later druk, met als gevolg dat de eerste artiesten het met een wat minder gevulde Hoftuin moesten doen. Het Smartlappenfestival vond traditiegetrouw plaats op een centrale plek in dit Bollendorp, de tuin van het gemeentehuis oftewel De Hoftuin, die rondom was afgezet.

Marjolein komt met verrassende nieuwe single 'Blijf bij mij'
29-06-2014 13:07:00

Neem een Italiaanse klassieker uit de jaren zestig, kruid die met een zomers en hedendaags salsaritme, voeg er goede Nederlandstalige strofen aan toe en werk af met een verrassend Spaans refrein. Dat is het recept van “Blijf bij mij”, de nieuwe zomersingle van Marjolein (25). Het lied vertelt het verhaal van een onverwachte vakantieliefde die jammer genoeg niet kan blijven duren. Enkele weken geleden dook de West-Vlaamse zangeres opnieuw de studio in van haar vaste producer David Vervoort om haar versie van Dino’s “Gli occhi miei” in te zingen. 

Dorette lanceert 'Beter samen dan alleen...'
28-06-2014 18:07:00

De nieuwe (zomer-) single "Beter samen dan alleen..." van Dorette gaat het geluid van de zomer van 2014 worden. Steeds meer zenders maken kennis met deze goedlachse zangeres die door de positieve uitstraling direct het gevoel had dat dit haar 'nieuwe' richting gaat worden. Door veel te praten met haar vaste liedjesschrijvers Erika en Rene Karst lijkt dit de richting te worden wat Dorette de komende tijd gaat lanceren als 'haar' nieuwe geluid! "We blijven groeien met elke nieuwe plaat en ook de eerste reacties van de radiostations zijn veelbelovend" aldus de zangeres.

Zondag volop WK-clips bij TV Oranje
28-06-2014 18:00:00

Komende zondag speelt het Nederlands Elftal vanaf 18.00 uur tegen Mexico in de achtste finales van het Wereldkampioenschap Voetbal. Voorafgaand aan deze belangrijke wedstrijd zendt TV Oranje een groot aantal WK-liedjes uit van Nederlandse artiesten. De zender met muziek van eigen bodem kleurt speciaal voor onze jongens in Brazilië extra oranje, dus als je voorafgaand aan de wedstrijd in de juiste stemming wilt komen dan moet je bij TV Oranje zijn!

Hoofdrol voor eigen gezin in nieuwe clip van Rob Rietbroek
28-06-2014 13:22:00

Rob Rietbroek was al vroeg met muziek in de weer en begon al jong met zingen. Hij zingt met veel passie en plezier op feesten en partijen. Rob is getrouwd, heeft 2 schoolgaande kinderen en woont samen met zijn gezin in Den Haag waar hij in 1963 ook ter wereld kwam. Rob is werkzaam als monteur bij een drinkwaterbedrijf. De eerste single van Rob “Ons Geluk” is een mooie ballad waarin het draait om het tijdloze gezinsgeluk, een nummer waar veel mensen zich in zullen herkennen. 

André Pronk LIVE op Japanse TV ‘Sekai Hot Journal’
27-06-2014 23:33:00

De Vlaardingse zanger/entertainer André Pronk zal door zijn nieuwe tatoeages van Van Persie en Van Gaal LIVE te zien zijn op de Japanse televisie. In het populaire programma ‘Sekai Hot Journal’ die wekelijks leuke, gekke en hilarisch nieuws uit de wereld tonen. Zaterdagavond 28 juni as. (21.00 uur Japanse tijd) zendt Fuji Television Network het programma met André Pronk uit. 

Ruim 30 Top artiesten tijdens tv opnamen Toppers van Oranje op open dag SC Heerenveen
27-06-2014 22:15:00

Op zaterdag 5 juli zijn de tv opnamen van Toppers van Oranje tijdens de open dag van SC Heerenveen op het naast het Abe Lenstra Stadion gelegen evenementen terrein. Met het Abe Lenstra stadion als decor zullen ruim 30 top artiesten uit Nederland en België acte de présence geven en waar artiesten uit Friesland uiteraard niet bij zullen ontbreken.  O.a. Tim Douwsma, Johannes Rypma, LA the Voices, Samanta Steenwijk, Dean Saunders, Peter Beense, Van Geeft ‘M, Alessandro, Jeronimo, Henk Bernard, Rob van Daal, de Meiden, Johnny Leijen, Lytse Hille & Klazina, Mike & Colin, Mieke & Luc, Daan, Gino Graus, Frank van Etten, Joey Hartkamp,  Trisha, Inch, Rob Zorn, e.v.a. zullen voor de vele duizenden bezoekers hun opwachting maken voor de camera’s van het populaire TV Oranje programma “Toppers van Oranje”.

Gert Verhulst onnodig en onterecht imagoschade toegebracht
27-06-2014 21:55:00

De Bijzondere Belasting Inspectie liet deze week aan Hans Bourlon & Gert Verhulst weten dat het onderzoek naar de holding Romulus & Remus is afgerond. Er werd vastgesteld dat alle verschuldigde belastingen reeds werden betaald. Hans Bourlon & Gert Verhulst hebben steeds het volste vertrouwen gehad in de goede afloop van deze zaak, aangezien zij steeds vragende partij zijn geweest om de belastingwetgeving correct toe te passen. Dit is ook de opdracht die zij steeds aan hun persoonlijke adviseurs hebben gegeven. 

Breda in Concert zoekt hét talent van Brabant!
27-06-2014 21:13:00

Het grootste Nederlandstalige concert van Brabant komt weer in zicht! De tweede editie van Breda in Concert wordt op zaterdag 2 augustus gehouden op het Chasséveld te Breda, met wederom een geweldig programma. Er zijn dit jaar optredens van o.a. Nick & Simon, Django Wagner, Gers Pardoel, Gebroeders Ko, Marianne Weber, Het Feestteam, Vinzzent, René Schuurmans, Grad Damen, Frank Verkooyen, Rinus Werrens, Tony van Boxtel en John West. 

WK-hit ‘Juich voor Nederland’ van René Froger op nummer 1
27-06-2014 16:58:00

Vandaag heeft de WK-hit ‘Juich voor Nederland’ van René Froger ook de nummer 1 positie bereikt in de Top 100. De afgelopen weken bereikte de catchy voetbalhit in vele hitlijsten al de nummer 1 positie. ‘Juich voor Nederland’ is de WK song die de uiterst succesvolle actie ‘We geven ze op hun donders’ van supermarktketen Jumbo ondersteunt. René Froger & Roy Donders stelden Oranjefans in de gelegenheid om Oranje uitgedost aan te moedigen om tegenstanders op hun donders te geven. Het unieke Roy Donders ‘Juichpak’ werd de afgelopen weken een absolute must have. René Froger; “Ik ben hier echt enorm blij mee. We hebben hier met zijn allen enorm hard aan gewerkt. 

Tom Haver heeft de Oranje Kroon
27-06-2014 16:41:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 juni is dat 'Samen 1’, de nieuwe single van Tom Haver. De zanger uit Callantsoog levert met deze plaat een flinke bijdrage aan de zomerpret. ‘Samen 1’ is een bijzonder vrolijk nummer met een aanstekelijke moderne beat dat ongetwijfeld hoge ogen gaat gooien. De bijbehorende clip, die is opgenomen op het prachtige eiland Texel en waarin een hoofdrol is weggelegd voor een aantal oude vw-busjes, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Jordy van Eijndhoven schrijft WK lied 'Wees Een Leeuw!'
27-06-2014 10:18:00

De uit Den Bosch afkomstige Jordy van Eijndhoven kreeg na de WK wedstrijden een leuke ingeving. Hij heeft een mooie parodie gemaakt op een welbekende single van Allard van Amelink en Huib Verhoeven “Je Bent Een Koning”. Na een wedstrijd heeft Jordy de tekst geschreven, is naar de studio gegaan en binnen 24 uur had hij alles klaar. De titel is dan ook wel pakkend “Wees Een Koning”. In de tekst komen dan ook alle aspecten naar voren. Jordy neemt je mee in de eerste poel wedstrijden waarin hij tekstueel er goed op losbarst.

Jeroen Spierenburg druk bezig met nieuwe single
27-06-2014 00:00:00

Jeroen Spierenburg is op het moment druk bezig met een nieuwe single deze gaat volgens de zanger na de zomer uitkomen. Volgens de zanger gaat het een feestelijk en Zomers nummer worden. “Echt een Jeroen nummer waar lekker op gefeest kan worden”, aldus de zanger. In augustus gaat hij optreden tijdens de Valenciafeesten in België en daar heeft hij heel veel zin in. “Daar komen 2500 mensen, dat gaat helemaal top worden”. 

Rob van Daal knalt de zomer binnen met 'Je Krijgt Van Mij 'n Dikke Tien'
26-06-2014 22:34:00

Rob van Daal is terug met een enorme zomerhit, getiteld "Je Krijgt Van Mij 'n Dikke Tien". Rob heeft al een hele reeks hits op zijn naam staan met liedjes als "Hé Trut", "Valeria", "Ik Ga Leven", "Alles Wat Je Doet", "We Benne Op De Wereld", "Leven Lukt Me Niet Met Jou" en vele andere. Voor de nieuwe single trok Rob de studio in met Manfred Jongenelis, die in het verleden veel hits voor Rob produceerde. "Je Krijgt Van Mij 'n Dikke Tien" is een heerlijke zomerse plaat met bubbling invloeden. 

Zomerhit voor Tim Schalkx en DJ Tony
26-06-2014 22:25:00

Na het grote succes met het nummer “Bubbelbad” gaat Tim Schalkx deze zomer weer op de zelfde tour met de nieuwe single “Zomerhitte (Bam Bam Bam)”. Hiervoor ging Tim wederom de samenwerking aan met DJ Tony, die destijds ook de remix voor Tim’s hit “Bubbelbad maakte. “Zomerhitte (Bam Bam Bam)” is een lied met veel zomerse klanken en de eerste release op Tim’s eigen label TS Records. Uiteraard is er voor “Zomerhitte (Bam Bam Bam)” een videoclip in zomerse stijl opgenomen. Laat de zomerhitte/zomerhit maar komen.

Lytse Hille & Klazina Jonker bundelen krachten en komen met ‘Een Kind Is Net Een Speeltuin’
26-06-2014 17:41:00

Lytse Hille en Klazina Jonker, twee echte Friezen en al lang geen onbekenden meer in het wereldje van de Nederlandstalige muziek, hebben de krachten gebundeld: Het gelegenheidsduo verrast met een even prachtige als bijzondere single: ‘Een Kind Is Net Een Speeltuin’ waarvoor teven eens fraaie videoclip is opgenomen. Hille de Vries, heeft als zanger/entertainer landelijke bekendheid verkregen onder de naam Lytse Hille. De in 1975 in Leeuwarden geboren volkszanger groeit op met de gezellige klanken van een geheime radiozender. 

Feestzanger René lanceert z'n zevende single 'Hé hallo mijn leven is nu één groot feest'
25-06-2014 21:37:00

Feestzanger René is onlangs de studio van John Lukassen in Oss ingedoken om de opvolger van "Nee Linda niet vandaag" op te nemen. De titel van z'n inmiddels zevende single is " Hé hallo, mijn leven is nu één groot feest". De muziek is gecomponeerd door John Lukassen en de tekst is geschreven door John samen met René zelf. Het nummer is wederom vrolijk en de tekst past René als een jas. 

Mike van Dijk komt met nieuwe single als voorloper van binnenkort uit te komen album
25-06-2014 20:36:00

De afgelopen periode heeft zanger Mike van Dijk in de studio van Waylon v.d. Heijden (DJ Goldfingers) keihard gewerkt aan zijn nieuwe album. “Alles is uit de kast getrokken; van de beste sessiemuzikanten, koorwerkers tot aan de mastering”, aldus de in 1975 in Oldenzaal geboren zanger. Hij heeft de looks, de uitstraling en de stem! Mike van Dijk, tegenwoordig woonachtig in Enschede, brengt al sinds 2004 geluidsdragers op de markt middels diverse albums en daarnaast ook succesvolle singles.

Gabry & Jogchum presenteren duet in Erica op zondag 29 juni 2014
25-06-2014 20:04:00

"Lang leve de liefde" is de titel van het allereerste duet van het gelegenheidsduo Gabry Eckenhaussen - Arjaans en Jogchum Schuur dat op single is verschenen. "We treden vaak met elkaar op en omdat we vaak horen dat mijn lichte stem en zijn donkere stem goed bij elkaar past ontstond het idee om een single op te nemen", aldus Gabry. Oorspronkelijk is het een Zuid-Afrikaans lied met een Nederlandse tekst geschreven door Rieks Schuring. "De eerste reacties op het duet zijn bijzonder positief en wie weet komt er nog wel een vervolg".....

'Vanavond is van jou'....nieuwe single van B-Brave
25-06-2014 19:05:00

De nieuwe single van de Boy Band “B-Brave”, “Vanavond is van jou” is nauwelijks twee dagen uit en de bijbehorende clip is op You Tube al meer dan 80.000 keer bekeken.  In de pre-order werd de single al goed verkocht met als gevolg dat deze meteen al op de eerste plaats terecht kwam in de I Tunes. Een fantastische prestatie van de jongens Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Jai Worror en Dioni Jurado-Gomez. Vorig jaar eindigde de Boyband als derde tijdens de talentenjacht X-Factor en sinds dat moment is hun carrière alleen maar bergopwaarts gegaan. 

Dame en heren achter het MPF nemen discotheek Voom Voom in Torremolinos over
25-06-2014 16:45:00

De roemruchte discotheek Voom Voom in het Spaanse Torremolinos heropent op vrijdag 18 juli de deuren. De nieuwe exploitanten zijn de dame en heren achter het Mega Piraten Festijn.  De nieuwe exploitanten, Eddie Mensink, Aloys en Alice Buijs, Leon Lukassen en Menno Muis, zijn meteen voortvarend te werk gegaan. Het interieur van de discotheek is flink onder handen genomen en gemoderniseerd. “Dat was ook wel een beetje nodig”, stelt Leon. 

Zomertoer Heerhugowaard en WK wedstrijd Nederland op groot scherm
25-06-2014 16:35:00

Zaterdag 28 juni en zondag 29 juni is er alweer de derde editie van het grote familie muziek evenement de ‘Zomertoer Heerhugowaard”. Het unieke van deze dag is, dat de toegang gratis is! Dit jaar vindt de zomertoer plaats op het stadsplein bij het gemeentehuis. Zaterdag 28 juni trappen we af om  20:00 uur en zal DJ ElVrieso, Rene Verkerk en DJ Jerome er weer een mooi feest van maken.  Zondag 29 Juni start vanaf 12:00 uur met het grote live muziek spektakel. O.a RADIONL en HeerhugowaardAlife zullen deze middag live uitzenden vanaf het stadsplein te Heerhugowaard. 

Vierde single Gerben Tijssen is aangrijpend duet
25-06-2014 05:55:00

De zangcarrière van Gerben Tijssen uit Epe is nu dan toch echt in een belangwekkende versnelling geraakt. Zijn succesvolle single ‘Je snijdt in m’n hart’ is nog maar net uit, of hij komt al weer met een nieuwe. Mooie belangrijke dimensie aan de vierde plaat met de titel ‘Soms wou ik dat ik kon toveren’? Hij doneert alle opbrengsten aan een goed doel: de afdeling Giraf van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht.  Net een succesvolle single uit, nu al weer een nieuwe. Als je de snelheid van het succes van volkszanger Gerben Tijssen zou moeten typeren dan komen begrippen als komeet, spaceshuttle en straaljager in je op.

Extra Groots met een zachte G concert op zaterdag 20 juni 2015!
24-06-2014 22:36:00

De kaartverkoop voor de "Groots met een zachte G" concerten van Guus Meeuwis op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondagmiddag 14 juni 2015 gaat zo hard dat besloten is om er nog één bij te doen." Vol trots mag ik aankondigen dat we volgend jaar een extra Groots met een zachte G concert geven op zaterdag 20 juni 2015", aldus Guus die dan voor het 10e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion staat. “Dus is het tijd voor een feest!”  Bezoekers kunnen voorafgaand aan de concerten alvast genieten van de Brabantse gastvrijheid op het Plein van de Hemelse Voorpret.

M-lab organiseert musicalweek voor 12 tot 18 jarigen
24-06-2014 17:58:00

In M-Lab wordt deze zomer een musicalweek aangeboden voor 12 tot 18 jarigen. Vijf dagen lang krijgen zij van Joost de Jong en DJ Jansen intensief les in de disciplines zang, dans en spel en werken samen toe naar een bruisende eindpresentatie in M-Lab. Er wordt les gegeven aan de hand van bekende musicalnummers. M-Lab is als muziektheater laboratorium al jarenlang een unieke plek om (door) te leren. Onder de noemer M-Lab KweekvIJver wordt nu voor het eerst in de geschiedenis van M-Lab ook een programma gecreëerd voor het jongste muziektheatertalent.

Oude hit van Christie in Nederlands jasje gestoken door Tinus van der Weide
24-06-2014 15:29:00

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan is een gezegde die zeker van toepassing is op de nu 34 jarige Tinus van der weide uit het Drentse Coevorden. Als 17 jarige was hij een succesvolle zanger in Drenthe. In vele uitgaansgelegenheden was hij een vertrouwd gezicht maar door de drukte die zijn werk met zich meebracht moest hij gedwongen stoppen er op 20 jarige leeftijd mee stoppen.Zichzelf de belofte gedaan ooit stap ik het podium weer op.  Nu 14 jaar later heeft hij  de ruimte kunnen vinden om zijn hobby weer op te pakken. 

Nieuwe single van Gino Graus niet meer volks
24-06-2014 13:26:00

Gino Graus is alweer bezig met een nieuwe single. Volgens de jonge zanger gaat deze binnenkort worden opgenomen en zal eind juli, begin augustus uitkomen. Volgens Gino Graus is de single anders dan de fans van hem gewend zijn. “Het is net iets van het volkse af, een beetje reggae en dan in het Hollands. Een lekker Zomers nummer, dat oorspronkelijk uit Roemenie komt, maar hier niet bekend is. 

John de Bever, Friends & Fans zien sterren tijdens spetterend concert
24-06-2014 09:35:00

John de Bever, zijn muzikale vrienden én fans zien zaterdagavond 6 september sterren! Létterlijk! De populaire levensliedzanger ontvangt in De Ster te Nieuwkuijk dan namelijk een scala aan artiesten. Met als klap op de vuurpijl: een optreden van de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber, met wie hij op 30 juni ook optreedt tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein in Maastricht. Met de spetterende avond in De Ster beleeft de succesvolle serie ‘John de Bever & Friends’-concerten een muzikaal hoogtepunt. Naast de optredens van John de Bever, Marianne Weber en het ten gehore brengen van hun duet, zijn er optredens van onder anderen Grad Damen en Wesly Bronkhorst. Gedurende de avond treden er ruim 15 artiesten op. Last but not least maakt John de Bever zijn muzikale toekomstplannen bekend. 

José Hoebee 'lanceert' nieuwe samenstelling 'Luv'
24-06-2014 08:22:00

Het was groot nieuws toen José Hoebee onlangs aankondigde om met het nummer “Noheyo” voor het eerst sinds 1986 weer een solo single te op te nemen. De media berichtte uitvoering over de come back van José, die in de jaren ‘70 en ‘80 enorme (internationale) hits scoorde met Luv’, en daarna ook als solozangeres. De reacties op “Noheyo” zijn uitermate positief. Nu presenteert José Hoebee de videoclip van “Noheyo”.

Voor Anno Britting is zingen een passie
23-06-2014 21:38:00

Anno Britting is nu een jaar of vier serieus met muziek bezig. Hij zingt echter al langer. In eigen beheer bracht de zanger twee albums uit en onlangs heeft hij een single gelanceerd bij het bekende label “NRGY”, die meer toppers onder haar hoede heeft. “Jij bent als een ster”doet het goed in het land en de bijbehorende clip wordt enthousiast ontvangen door het publiek. Anno Britting heeft dan ook niet te klagen over optredens in het land. Voor hem is zingen een passie. Hij vindt het niet alleen leuk om te doen, maar hoopt wel zover mogelijk te komen met zijn nummers. 

'Hemelsblauwe ogen'..... nieuwe single Grad Damen
23-06-2014 21:31:00

Op vrijdag 27 juni komt de nieuwe single van Grad Damen uit. Deze single gaat “Hemelsblauwe ogen”heten en is weer geschreven door topper Emile Hartkamp. Grad Damen omschrijft de single zelf als een leuk, gezellig, vrolijk liedje. “Een liedje met een knipoog, makkelijk mee te zingen en om op te dansen”. Op 22 augustus is de releasedatum van zijn nieuwe album “Klanken van gevoel”. Volgens de zanger is het eigenlijk al veel te lang geleden dat hij een album heeft uitgebracht.

Debuutsingle voor Nederpopband Zipp
23-06-2014 18:43:00

Zipp is een nieuwe nederpopband rondom zanger Zipp. Samen met producer en drummer van de Kast, Nico Outhuijse, wordt momenteel hard gewerkt aan het eerste album dat in de loop van dit jaar zal worden uitgebracht. De opnames vinden plaats in studio The Grien Room in Leeuwarden. Zipp is een energieke band die bestaat uit louter ervaren muzikanten. De band speelt goed in het gehoor liggende Nederlandstalige popnummers. De meeste nummers zijn 'up tempo' maar ook een enkele ballad wordt niet geschuwd.

René Froger neemt stemrust
23-06-2014 12:02:00

Met een geweldig Toppers jubileum en een nummer 1 WK-hit op zak heeft René Froger besloten om zichzelf en zijn stem rust te gunnen. Tot 7 augustus 2014 worden daarom alle publieke optredens geannuleerd. Om de kwaliteit te bewaken en de komende theatertour, die in oktober van start gaat, niet in gevaar te brengen is dit in overleg met René’s management besloten. ”Het spijt mij in het bijzonder voor mijn fans, maar ik heb gewoon even tijd nodig om tot rust te komen zodat ik straks weer vol energie aan de start kan verschijnen.’’,  aldus René.

Geslaagd benefietconcert van Muco & Friends
23-06-2014 11:52:00

Zondag 22 juni organiseerde Stichting Muco & Friends een Benefietconcert in het Thalia Theater te IJmuiden. Muco & Friends is een stichting dat geld inzameld voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte Cystic Firbrosis. Cystic Fibrosis (CF) wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. De aandoening is chronisch en niet te genezen. Deze stichting waar Jason Bouman ambassadeur van is werkt nauw samen met de NCFS.

De Nationale Noot weer een groot feest
23-06-2014 01:06:00

Het was weer een groot feest op zondag 22 juni tijdens de opnamen van de Nationale Noot in Nieuw Vennep. Omdat het evenement gelijk viel met de feestweek in Nieuw Vennep waren er nog meer mensen op de been voor deze televisieopnamen dan voorheen. Vanwege het prachtige weer en de feestweek vonden de opnamen deze keer plaats op het plein voor de Rustende Jager en het was een groot feest. Marco de Hollander had de presentatie weer in handen en dat deed hij op zijn eigen spontane wijze. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop