RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuw album Rob de Nijs
25-08-2014 11:00:00

Universal Music brengt op 10 oktober ‘Nieuwe Ruimte’ van Rob de Nijs uit. Het album geeft een vervolg aan de loopbaan van een zanger die al in de vroege jaren zestig voor het eerst van zich liet horen. Voor De Nijs representeert Nieuwe Ruimte het gevoel van vrijheid dat hij al een paar jaar ervaart. De titel Nieuwe Ruimte is volgens Rob de Nijs (71) op diverse manieren uit te leggen. “We hebben onlangs een nieuw huis betrokken, wat voelt als een mooi begin van een nieuwe fase. Het heeft denk ik nog meer te maken met hoe het de laatste jaren tussen mijn oren zit. 

Frank & Friends After Summer Edition
25-08-2014 10:42:00

Na het grote succes van Frank & Friends Cold Edition eerder dit jaar krijgt dit geweldige evenement een vervolg en wel op zondag 28 september 2014. Namelijk de After Summer  Edition. Als het aan de Bredase zanger, componist en producer zelf ligt wordt het een terug komend evenement, een zomer en winter editie. Grote namen zoals Peter Beense, Corry Konings, Jettie Palettie, Ronnie van Bemmel, Hans Steiger en natuurlijk Frank Verkooyen zelf zullen een spetterend optreden verzorgen. De presentatie is in handen van Danny Temming. Als locatie is net als vorige keer gekozen het mooie event centre Tiggelman Dance & Events in Breda. Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 15.00 bij bovengenoemd uitgaanscentrum aan de Slingerweg 95 in Breda ( 076-5146069), Special CD Shop Teteringsedijk 167 in Breda ( 076-5811106)......

Geboortedag Ramses Shaffy vieren met wandeling
25-08-2014 10:11:00

In Amsterdam wordt ook dit jaar de geboortedag van Ramses Shaffy (1933-2009) gevierd. Kleinkunstkenner Daan Bartels organiseert op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus wandelingen langs de plekken waar de acteur en zanger heeft gewoond en gewerkt. De Ramses Shaffy-wandeling is 10 kilometer lang en begint bij het Centraal Station. De route gaat langs woonhuizen, theaters, café en plekken waar Shaffy inspiratie vond voor zijn liederen.

Leo Nardell stelt originele orkestband gratis ter beschikking
25-08-2014 10:03:00

Leo Nardell heeft veel succes met zijn laatste track “Dans nog eenmaal met mij”. Uuiteraard wordt dit door vele andere zangers opgemerkt en willen zij dit lied ook vertolken. Leo: "Ik heb vele versies van dit lied gehoord, ik ben er trots op dat het door mij opgenomen liedje zo in de smaak valt. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat er wel veel artiesten met een slechte orkestband optreden. Ik wil hen graag tegemoet komen en de originele orkestband gratis aan hen ter beschikking stellen. 

Zesde editie Made in Holland op strand Wassenaar
24-08-2014 14:46:00

Op zaterdag 23 augustus vond op het strand van Wassenaar de zesde editie van Made in Holland plaats. Organisator Sebastiaan van Putten van Plus Productions, de producent van het programma liep stralend rond en dat was niet zo verwonderlijk, want ondanks de weersvoorspellingen en het feit dat het ’s morgens regende en onweerde was het prachtig weer. De hele dag scheen de zon en het sfeertje was fantastisch bij strandtent Zeelust, waar het programma op het terras plaatsvond. Een keur aan Nederlandse artiesten was weer present en samen stonden zij garant voor een gevarieerd programma. 

Denny Braaf presenteert ‘Één blik van jou’
24-08-2014 14:28:00

Een bijzondere samenwerking tussen de zangers Denny Braaf en Mike Peterson heeft geleid tot een nieuwe single voor de geboren Amsterdammer, woonachtig in Lelystad. Na de rust en melancholie van ‘Als je bij me bent’ verschijnt vandaag ‘Één blik van jou’, een aanstekelijk up tempo nummer, dat op het lijf van Denny braaf geschreven lijkt te zijn. Mike Peterson schreef het nummer samen met  Fred Appeldoorn. De backing vocals zijn van Saskia Soulful. Denny Braaf:  ‘Dit is echt mijn nummer.

Jason Bouman reikt 'Blauwe hemel' uit aan ZUS
24-08-2014 11:54:00

De winnaar van Bloed, zweet en tranen, Jason Bouman reikte op zaterdag 23 augustus aan het meidenduo “Zus” bestaande uit de zusjes Bo en Kiki Sluijpers uit het Brabantse Schijndel, hun nieuwe cd uit “Blauwe hemel”. Dit gebeurde tijdens de radio en televisieopnamen “Made in Holland Zomereditie” bij strandtent Zeelust op het Wassenaarse strand. “Blauwe hemel” was al eerder uitgekomen, maar er was geen officiële uitreiking geweest. 

Nazomerhit voor Dean Saunders ft Ros Josefzoon
23-08-2014 19:57:00

Je raakt me zo” is de nieuwe single van Popstars winnaar Dean Saunders. Een opmerkelijke single omdat hij deze samen zingt met vriend Ros Jozefzoon, ooit startend met de formatie Chosen 4 Soul en als wederhelft van Rev ’n Ros, welke opzien baarde bij X Factor. Twee muziek culturen smelten moeiteloos ineen, en brengt het beste in beide artiesten naar boven. Aan de ene kant de ruwe Rock – Pop Entertainer Dean Saunders uit de bekende Britse Saunders Dynastie, met aan de andere kant de Carribische swingende performer Ros Jozefzoon.

Bekijk TV Oranje op je tablet of smartphone
23-08-2014 19:49:00

De livestreams van TV Oranje en haar Duitstalige zusterzender SchlagerTV zijn vernieuwd. De beeldkwaliteit is verbeterd zodat er bijna geen verschil is met je televisie. Bovendien kun je nu ook op je tablet en mobiel naar TV Oranje kijken. De streams werken op de iPad vanaf iOS3.0 en op Android vanaf versie 3.0. Er worden abonnementen aangeboden voor een maand (€ 3,50), een half jaar (€ 19,95) en een jaar (€ 34,95). Voor nog geen drie euro per maand kun je dus onbeperkt TV Oranje kijken, waar ook ter wereld!

Toppers van Oranje zondag 14 september in Valkenswaard
23-08-2014 16:11:00

De tv opnamen van Toppers van Oranje "Zondag 14 sept. a.s." vinden plaats bij Jo D'n Urste in Valkenswaard. Aanvang: 14:00 uur. Met o.a.: Dana Winner, Vinzzent, Frank Galan, Mirusia, Hein Simons, John West, Willen Barth, Corry Konings, Alice Maywood, Wesly Bronkhorst, Marjan Berger, Savanna, Johan Kettenburg, Rudy de Wit, Anno, Frank van Etten, e.v.a. Er zijn selchts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voorverkoop € 10.00 via ticketpoint. 

Nieuwe single van Wesly Bronkhorst 'Ik Ga Maar' geschreven door Tony Neef
23-08-2014 15:58:00

"Ik Ga maar", dit is de titel van de nieuwe single van de Amsterdamse zanger Wesly Bronkhorst. Dit prachtige en gevoelig nummer is geschreven door Tony Neef. Tony Neef heeft reeds een aantal grote hits op zijn naam staan zoals onder andere de nummer 1 hit van Jeroen van der Boom "Jij Bent Zo".  In Nederland en België was dit goed voor goud. Wesly: " Ik ben ontzettend blij en vereerd dat men het  mij gegund heeft dit mooie nummer op te nemen en het resultaat mag er zijn". Het nieuwe nummer is geproduceerd door Manfred Jongenelis in de studio van Manfred Recordings.

Eric Flanders scoort met 'Kom Mee Naar Buiten'
23-08-2014 09:35:00

Eén van de grote smaakmakers deze zomer is zeker zanger Eric Flanders. Hij bracht enkele weken geleden de single "Kom mee naar buiten" uit in Belgie en Nederland. Het nummer doet het uitzonderlijk goed in de twee landen. Een compositie van Wim Claes en Marc Cortens, Bart Herman schreef de tekst. De clip is regelmatig te zien op MENT TV en hij komt er deze week mee binnen de De Vlaamse Top 10 van radio 2 (ultratop) nadat hij er een paar weken in de tipparade genoteerd stond.

Vrolijke nieuwe single van Anita en Ed
22-08-2014 22:20:00

Anita en Ed hebben een nieuwe single opgenomen en hebben deze keer gekozen voor een gezellig up-tempo liedje. Het is een echt "Ik hou van jou en blijf je trouw" nummer. Normaliter kiezen Anita en Ed niet snel voor dit thema omdat dit al zo vaak wordt bezongen. Even geen liedje met een "knipoog" dus. Na "Reggae te gek ee" is dit de tweede single dit jaar. Uiteraard is er weer een gezellige videoclip opgenomen door William ten Kate van TV Oranjeclips. Er zijn opnames gemaakt in Brabant en aan de Zeedijk in Zeeland.

Mathijs Laverman zorgt voor 'Feest in de tent'
22-08-2014 19:55:00

Als 2-jarig jochie stond hij al te zingen op tafel..! Mathijs Laverman, geboren te Leeuwarden, woonachtig te Oldeberkoop, 20 jaar nog maar en toe aan de release van alweer zijn negende single. Nadat Mathijs begon bij een schoolband, hij zelf een aantal bekende liedjes zoals ‘Vrienden voor het leven’, ‘Per spoor’ en ‘Steeds weer huil je’ opnam, verschijnt in 2008 zijn debuutsingle ‘Geef Me Een Kus’. De in 1993 geboren zanger die onlangs een Award in wacht sleepte in de categorie “Beste Feestact”, begint meer en meer zijn weg te vinden.

Jan Smit, Zijn 20e nummer één hit met de eerste single van zijn nieuwe album
22-08-2014 18:26:00

Niet voor het eerst en naar aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook niet voor het laatst bereikte Jan Smit vandaag opnieuw de hoogste positie in de GFK Single Top 100, nadat hij vorige week op nummer 2 was binnengekomen. Een mijlpaal, want het is de twintigste nummer één hit voor de zanger. Jan: “Ja, wat moet ik daar nu op zeggen. Hier word ik alleen maar heel erg blij van”. Het gaat dit keer om Jij & Ik, de eerste single van zijn nieuwe gelijknamige album. Deze single kwam de afgelopen weken al in het nieuws.

Nick & Simon brengen ode aan alle vrouwen
22-08-2014 18:07:00

Na hun ode aan ‘Julia’ en 153 andere vrouwen bezingen Nick & Simon nu alle vrouwen met hun nieuwste single:  ‘Leve de Vrouw’. Middels deze single, geschreven  door Simon Keizer, Jan Dulles en Jaap Kwakman, laten Nick & Simon horen dat zij als mannen eigenlijk niet zonder ‘de vrouw’ kunnen. Speciaal voor de videoclip heeft het muzikale duo een complete Utrechtse studentenvereniging opgetrommeld om uit hun dak te gaan tijdens de opnames. Simon over de single: Het liedje is geschreven voor mijn vrouw, maar ook voor mijn buurvrouw.

Ruth Jacott heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-08-2014 17:56:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 augustus is dat ‘Verliefd Verward’, de nieuwe single van Ruth Jacott. Deze frisse zomerse popsong, geproduceerd door Ellert Driessen en Tom Peters, geeft een duidelijk beeld van een vernieuwde Ruth à la 2014 die haar unieke stemgeluid combineert met een moderne hitgevoelige beat. Een leuke aanstekelijke track die vanaf de eerste seconde pakt. Gezien alle positieve reacties lijkt het erop dat Ruth met dit nummer een nieuwe hit gaat scoren! 

Goud voor nieuwe album Jan Smit
22-08-2014 10:08:00

Jan Smit heeft donderdagavond het eerste exemplaar van zijn nieuwe album Jij & Ik overhandigd aan Anouk en Lianne vd Wouw twee enorme blije fans. Woensdagavond had Jan een eigen Jan Smit quiz gespeeld met alle prijswinnaars. Degene met de meeste goede antwoorden zou bij de albumpresentatie het eerste exemplaar van hem op het podium krijgen. Dat werden dus Anouk en Lianne vd Wouw.

Theodoor helemaal in de wolken....
22-08-2014 09:30:00

De Leidse zanger Theodoor is helemaal in de wolken. Hij heeft samen met Henk Dissel en Suzanne Veldmeijer een nominatie ontvangen voor de Buma NL Awards in de categorie "Beste Talent". Het zijn de belangrijkste onderscheidingen binnen de Nederlandstalige muziekcultuur. De prestigieuze muziek-vakprijzen worden 18 september uitgereikt tijdens Buma NL, het grootste evenement ter promotie van de Nederlandstalige muziek. De Buma NL Awards worden gekozen door een jury die is samengesteld uit professionals in de muziekindustrie. 

Zangeres Marlane komt op 4 oktober met nieuwe single
21-08-2014 22:09:00

Zangeres Marlane is druk bezig met een nieuwe single. De 19 jarige zangeres zingt nu al een jaar of acht en begint het in het land steeds beter te doen. Ze krijgt steeds vaker optredens en haar laatste single “Kleine dingen”werd goed ontvangen. Op het moment wordt de laatste hand gelegd aan haar nieuwe single, die op zaterdag 4 oktober wordt gepresenteerd tijdens een cd release in Dorpshuis “Ons tehuis” in IJzendoorn. Tijdens deze presentatie zijn er optredens van Frans Duijts, Alice van Maywood, Rob Zorn, Harm Rikken, Mario Veltman, Arjo en Dave van Well. 

Nominaties Buma NL Awards 2014 bekend
21-08-2014 18:09:00

Maar liefst 19 Nederlandse artiesten, verdeeld over zeven categorieën, hebben vandaag een nominatie ontvangen voor de Buma NL Awards, de belangrijkste onderscheidingen binnen de Nederlandstalige muziekcultuur. Django Wagner, Jeroen v/d Boom en René Froger ontvingen ieder twee nominaties.  De prestigieuze muziek-vakprijzen worden 18 september uitgereikt tijdens Buma NL, het grootste evenement ter promotie van de Nederlandstalige muziek. De Buma NL Awards, die dit jaar voor de vijfde keer door Buma Cultuur worden uitgereikt, worden gekozen door een jury die is samengesteld uit professionals in de muziekindustrie. 

Gerry Holland neemt clip op
21-08-2014 00:00:00

Gerry Holland heeft vandaag zijn nieuwe videoclip opgenomen bij zijn single “Knoop ’t nu maar in je oren”. De clip werd opgenomen door Media Works bij Restaurant  Lieveling in Hoofddorp bij de Toolenburgerplas. De opnamen werden binnen genomen in deze sfeervolle accommodatie aan een tafeltje en aan de bar, maar ook buiten bij het meer. Om alles goed in beeld te krijgen werd er urenlang keihard gewerkt. Doordat Gerry met tegenspeelster Barbara het verhaal moest uitbeelden ging het geregeld mis, doordat de zanger keihard moest lachen. 

Erik van Klinken genomineerd voor Nieuw Nederlands Talent
20-08-2014 21:44:00

De uit Emmen afkomstige Erik van Klinken is genomineerd als Nieuw Hollands Talent bij Buma NL. Dit is dé conferentie en hét festival voor de Nederlandstalige muziek. De genomineerden laten tijdens het festival op 18 september ieder enkele nummers ten gehore. Erik die al enige bekendheid creëerde door zijn nummers 'lekker doodgewoon' en 'alles gaat top' is genomineerd voor de felbegeerde titel: Nieuw Hollands Talent. Naast Erik zijn ook Tino Martin, Wesley Ponsen, Joey Hartkamp, Raymon Hermans, Theodoor, Mark Rijs, John West, Rinus Ponsen, Snollebollekes en de Belg Gene Thomas genomineerd. 

Ritmo de la Noche...Nieuwe single van Hans Steiger
20-08-2014 20:14:00

De op 30 september 1971 geboren Hans Steiger, afkomstig uit Haarlem, ontdekt op relatieve late leeftijd zijn interesse en het talent voor het muzikale vak. Hans groeit op in een woonboot in een volksbuurt van Haarlem als zoon van een eigenaar van een steigerbouwonderneming. Na zijn middelbare opleiding stapt hij in het bedrijf van zijn vader. Op 17-jarige leeftijd is hij op dat moment de jongste geregistreerde ondernemer van Haarlem. Na zijn intrede in het bedrijf, groeit deze verder uit tot een bloeiende onderneming. 

Belinda & José lanceren 'Liefde in de Nacht'
20-08-2014 16:40:00

Belinda & José hebben het nummer "Liefde in de nacht", waarmee Nico Landers in 1994 in totaal elf weken in de Mega Top 50 stond, nieuw leven in geblazen. Het is voor "de dames" de zesde single welke is geproduceerd door Harald Queens van de HQ studio uit Tilburg en is in een modern trance-achtig jasje gegoten. "We zongen het lied al langer maar vonden het erg gedateerd, vandaar dat we er een nieuwe versie van hebben laten maken. Na het beluisteren van de geluidsband vonden het we zonde om het te laten liggen.

Hanny-D maakt er een feestje van
20-08-2014 13:38:00

Hanny-D, een goedlachse en spontane Belgische zangeres, die langzamerhand Nederland begint te veroveren. Haar passie is zingen en deze liefhebberij heeft ze al van kinds af aan. Op haar tiende stond ze al op de planken en veroverde de harten van de ouders van de leden van het plaatselijke zangkoor, maar ook op school, waar ze als er ook maar wat te zingen was, vooraan stond. Een en ander resulteerde in een zanggroepje, waarmee ze optredens verzorgde en in 1992 in een eerste single onder haar eigen naam Annick Daal. 

Nieuw tv-seizoen Prinsessia van start!
20-08-2014 13:29:00

Ga je weer mee naar de wereld van prinsen en kastelen? De nieuwe muzikale tv-reeks Prinsessia over een prinsessenschool in een sprookjeskasteel in een land hier ver vandaan gaat weer van start! Het eerste seizoen van Prinsessia was voor de zomer al op televisie te zien en vanaf maandag 1 september om 11.40 uur kun je weer genieten van nieuwe avonturen van Prinses Roos, Prinses Iris, Prinses Madeliefje, Prinses Linde en Prinses Violet bij NPO Zappelin op 3!

Saskia van Zutphen en Paulette Willemse het theater in met Vuile Huichelaar 4
20-08-2014 12:18:00

Het publiek krijgt geen genoeg van Vuile Huichelaar. Na 6 seizoenen uitverkochte zalen, gaan Saskia van Zutphen en Paulette Willemse vanaf 7 oktober 2014 de theaters in met hun gloednieuwe 4e show, We zullen doorgaan! Een schepje erbovenop of een stapje terug? Sporten of de Lotushouding? Vroeger was alles beter of leven in het nu? 

Raymon van der Voort presenteert nieuwe single 'Gedachten' in Helmond
20-08-2014 11:58:00

Raymon van der Voort heeft altijd al geweten wat hij wilde gaan doen, namelijk zingen.  Hij is er dan ook al vroeg mee begonnen door op zijn kamer bandjes op te nemen waarop hij dan zong. Later is hij op een Camping in België begonnen in de kantine door zo nu en dan een liedje te zingen voor de camping gasten. "Ronan Keating met If Tomorrow Never Comes" was één van de eerste nummers die hij ter gehore bracht daar.  Op een gegeven moment is hij op 11 September 2009 gevraagd door Teun van Maurik om te komen zingen op zijn fandag. Dit werd gehouden op het vliegveld in Rijen. Sjan Janse, de moeder van Richard Janse † hoorde van haar man Harry en zoon Patrick dat Raymon eigenlijk best wel kon zingen. Ze gaven hem de kans gegeven om op de jaarlijks terugkerende fandag van Richard Janse te zingen, alsmede bij Dolle Pret in Almelo. 

Eerste single voor Margretha van de Laar een feit
20-08-2014 11:45:00

“Het Kleine Geluk” is de titel van de eerste single van Margretha van de Laar. Deze sportieve Brabantse, heeft haar sporen zeker verdient in de muziekindustrie. Niet direct als zangeres, maar Margretha geniet internationale bekendheid als Latin Dance Choreograaf. In 2012 is ze Europees kampioen geworden en nog steeds behoort zij tot de top van beste choreografen ter wereld in deze populaire discipline. Daarnaast is Margretha zeer bekend als trainer en coach voor vele BN-ers (en niet BN-ers) om hun lichaam en geest weer in conditie te krijgen.

Gradje duikt binnenkort de studio in voor nieuwe opnames
20-08-2014 11:23:00

Na een druk jaar achter de rug te hebben laat feestzanger Gradje weten dat hij eerst twee weken naar de Turkse zon gaat. Daarna gaat hij wederom volop aan het werk met de voorbereidingen voor z'n nieuwe cd. Op 20 september bezoekt hij de JVD studio in Vlaardingen om drie medley's s op te nemen met een zeer hoog feest gehalte. 

’Huil Niet Meer'' .....nieuwe single van Johnny van Veldhoven
20-08-2014 11:09:00

"Huil Niet Meer" is de titel van de nieuwe single van Johnny van Veldhoven. Al op 10 jarige leeftijd stond de uit het Brabantse Sint Willebrord jongeman op de bühne en probeerde mensen te vermaken met zijn stem. Tijdens een van zijn optredens kwam hij in contact met Manfred Jongenelis die vrijwel direct de talenten van Johnny opmerkte. Al vrij snel kwam er een samenwerking tot stand wat resulteerde in een aantal prachtige liedjes. De hobby van Johnny ging veel verder dan zingen en thuis in zijn studiootje was Johnny dag en nacht bezig met zijn muziek. 

Hansi, Dré und Marcus overhandigen eerste exemplaar aan mevrouw Schreiber
20-08-2014 11:01:00

Het drietal Hansi, Dré und Marcus hebben afgelopen weekend het 1e exemplaar van hun nieuwe cd-single "Nooit meer verliefd" overhandigd aan mevrouw Schreiber. Toen de uit Heerhugowaard afkomstige jongens bij de vrouw van de overleden tekstschrijver Peter Scheiber aankwamen, bleek dat de woonkamer vol zat met familieleden.  De familie vond het zo leuk dat de zangers aan hun hebben gedacht en de tijd namen om langs te komen.

Debuutsingle voor Chantal
20-08-2014 10:49:00

Dat er in Brabant veel muzikaal talent rondloopt is al jaren bekend. Aan dit rijtje kunnen we de uit Breda afkomstige Chantal toevoegen. Zoals zovelen werd ze ontdekt in 'het café' vanwege het luid meezingen met de muziek. Steeds meer mensen vonden dat ze het podium op moest gaan, maar het nog een aantal jaar geduurd voordat ze eindelijk over deze drempel heen was. Door de steun van de mensen die achter haar stonden heeft ze eindelijk na lange tijd de stoute schoenen aangedaan.

Albumpresentatie Colinda op vrijdag 10 oktober 2014 in Tilburg
20-08-2014 10:32:00

Op vrijdag 10 oktober 2014 presenteert Colinda haar nieuwe album bij Café Bet-Kolen , Broekhovenseweg 111 in Tilburg. Op het album staan 12 tracks waaronder de singles die ze het afgelopen jaar uitbracht. Meewerkende artiesten zijn: Henk Bernard, Stef Ekkel, John de Bever, Henk Dissel, Jaman, Mulder & Mulder, John West, Rudy de Wit, DUONL, Leen Zijlmans en William Burg. Geert Harding zal het geheel presenteren. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.00 en de entree bedraagt inclusief het nieuwe album € 15.00. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Bet-Kolen (013-5422860), bij Guus Pronk (06-52405514), Roy Schapendonk (06-48749678), of via kaartverkoop@zangerescolinda.nl De inmiddels herkenbare “Colindasound” slaat aan bij een groot publiek. 

John de Bever: TV-serie, samenwerking met Marianne Weber én een nieuwe hitsingle!
20-08-2014 09:36:00

De nieuwe single ‘Meer Hoef Ik Niet’ van John de Bever heeft een wel héél toepasselijke titel! De volkszanger schittert namelijk in het populaire AVROTROS-programma Ford Boyard, werkt succesvol samen met zijn muzikale vriendin Marianne Weber én beleeft de release van een volgens kenners regelrechte hit. ‘Meer kan ik me op dit moment niet wensen,’ zegt zanger John. Samen met collega’s Mick Harren en Helemaal Hollands is John de Bever dit najaar te zien in een nieuwe reeks van de televisieserie Ford Boyard. 

Tee-Set lanceert remix Ma Belle Amie
19-08-2014 23:01:00

De Tee-Set is één van de meest succesvolle popgroepen die Nederland ooit gekend heeft. Maar liefst 22 keer stonden ze in de Nederlandse Top 40. She Likes Weeds bereikte daarin zelfs de toppositie, terwijl Ma Belle Amie als een van de weinige Nederlandse platen een hoge notering in de Amerikaanse top 10 wist te behalen. Onlangs heeft de band een gouden plaat binnengesleept voor Emotion, het debuutalbum, dat opnieuw is uitgebracht op elpee en cd. Goed voor 50.000 verkochte exemplaren.

Lina Steevens terug in de showbizz
19-08-2014 19:04:00

We gaan terug gaan naar het jaar 2006 als we op zoek gaan naar de debuut cd van Lina Steevens. “ Zomerzon” is daarvan de titel en het was een single met drie tracks. Het jaar daarop volgend kwam “ Liefde van mijn leven” uit. Beide nummers werden goed opgepakt. De media schreef erover, de radiozenders hebben beide nummers wekenlang goed gedraaid en ook diverse televisie programma’s, waaronder Hart voor Muziek en Brabant Toppers, wisten het zeker dat we hier te maken hadden met een muzikaal juweeltje. 

Koen Wauters verrast Vlaamse Voice-pupil Laura Tesoro
19-08-2014 18:43:00

Vandaag, 19 augustus, is het een grote dag voor Laura Tesoro. De Vlaamse runner-up van ‘The Voice’ is vandaag achttien jaar geworden. Dat is echter niet de enigste reden voor haar om te feesten. De Antwerpse heeft ook een nieuwe single gelanceerd met als titel "Outta Here". Het catchy popnummer slaat in als een bom met als gevolg dat de single is gestegen naar de top 10 op iTunes. Laura kreeg er als kers op de taart nog een verrassing bovenop. Haar ‘Voice’-coach Koen Wauters verraste Laura vandaag met een verjaardagstaart.

Lesley Williams maakt steeds meer eigen nummers
19-08-2014 17:56:00

Lesley Williams, de look a like van André Hazes gaat steeds meer zijn eigen weg inslaan. Dat bewijst zijn laatste single “Overal”een ode aan de veel te jong overleden volkszanger wel. In deze single hoor je echt lesley Williams. “In deze single ben ik mezelf en dat zal ik bij de volgende single ook weer zijn. Natuurlijk blijf ik mijn André Hazes act doen, maar ik ga dat mixen met totaal eigen nummers”.Een nieuwe single zit er alweer aan te komen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool