RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuw album en tour voor Marco Borsato
19-11-2013 13:44:00

Op vrijdag 22 november verschijnt Duizend Spiegels, het nieuwe album van Marco Borsato. Het album werd voorafgegaan door maar liefst twee nummer 1 hits: ‘Muziek’ en ‘Ik Zou Het Zo Weer Overdoen’. De release zal ook ditmaal ondersteund worden door een gelijknamige tour. De titel ‘Duizend Spiegels’ verwijst naar de rol van muziek in het leven van mensen. Marco Borsato: “Een lied heeft het effect van duizend spiegels. Een tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterpreteerd.

William Burg gaat samenwerken met Rood-Hit-Blauw
19-11-2013 13:26:00

Enige tijd geleden kwam Ronald Visch van Platenlabel Rood-Hit-Blauw zanger William Burg tegen toen hij aan het optreden was ergens in het land. Na dit geweldige optreden gezien te hebben werd er afgesproken om op korte termijn eens om de tafel te gaan en het een en ander te bespreken rondom zijn muzikale toekomst, het uitkomen van zijn cd’s, en de bijhorende promotie. Voor Ronald was het gelijk duidelijk dat William een artiest is die een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.

Bloed Zweet en Daantje Party op 15 december
19-11-2013 07:16:00

Op zondag 15 december organiseert Daantje weer een Bloed Zweet en Daantje Party. Het is voor de zesde keer dat dit gebeuren wordt georganiseerd en ook dit keer belooft het weer een hele speciale editie te worden, want dit keer is het thema kerst en worden de fans verzocht in kerstsfeer te komen. Voor de mooiste leukste en origineelste kerstman of vrouw stelt Daantje een leuke prijs beschikbaar.  De eerste boekingen zijn al binnen, maar er zijn nog kaarten beschikbaar.

Tjille Piet brengt nieuwe single uit
19-11-2013 06:59:00

Na zijn nummer ‘Voor ieder kind’ zal Tjille piet in 2013 met maar liefst twee nieuwe nummers komen. Dit jaar vloog Tjille Piet opnieuw iets eerder naar Nederland om zijn nummer op te nemen bij FMC Productions. Het zijn 2 hele leuke nummers geworden geschreven door Fred Coenders. Ook dit jaar is er gekozen voor een single met een bekende melodie. De nieuwe nummers heten: ‘Zwaai maar mee’ en ‘Allen Zwarte Pieten’. Deze nummers zullen te horen zijn in de theatershow ‘Sinterklaas en het grote feest’ georganiseerd door ONAIR-Events.

Django Wagner reikt nieuwe single 'Al jouw praatjes' uit aan Tina van Beeck
18-11-2013 21:35:00

Afgelopen zondag vond bij Hotel Café Zaal De Kwast in Sint Willebrord het muzikale evenement "Tina van Beeck & Friends" plaats. Het hoogtepunt tijdens dit festijn was de presentatie van Tina's nieuwe single "Al jouw praatjes".Vanwege familieomstandigheden was het een tijdje rustig rond de uit Prinsenbeek afkomstige zangeres. Ze is echter weer met frisse moed begonnen aan een nieuw album waarvan de eerste single nu een feit is.

Wesly Bronkhorst: 'Ik wil echt overal op het podium staan'
18-11-2013 20:02:00

Wesly Bronkhorst voelt zich fantastisch en terecht, want zijn album “Wesly Bronkhorst” doet het goed. “De fans hebben er heel goed op gereageerd. Het is album van de week geweest en veel fans hebben er al favoriete liedjes op staan. ”Daar doe je het voor”, aldus de zanger. Volgens Wesly is het album er gekomen na een proces van bijna een jaar. “Er zit een voortraject aan zo ’n album. Dat neem je niet zomaar op. Je hebt te maken met een heel proces. Er staan 15 liedjes op, die ik met heel veel gevoel heb ingezongen.

Dutch Swing College Band zet zich in voor de Filipijnen
18-11-2013 19:51:00

De Dutch Swing College Band is een van de meest succesvolle exportproducten van ons land en toonaangevend binnen de Europese Jazzgeschiedenis. De afgelopen twee maanden was het orkest op tournee in Azië waar het gelukkig aan de verwoesting van de typhoon ontkwam. De muzikanten van de Dutch Swing College Band willen net als ontelbare Nederlanders een bijdrage leveren aan de hulp die de Filipijnen op dit moment zo hard nodig hebben.

Dikdakkers voor de tweede keer op de middenstip in Amsterdam ArenA
18-11-2013 18:09:00

Morgenavond, 19 november, staan de D!kdakkers wederom in de rust van Nederland-Columbia op de middenstip in de Amsterdam ArenA. Al sinds jaar in dag zijn ze kind aan huis bij de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Om 19.00 uur treden ze eerst op bij Radio 538 op het podium naast de ArenA. 

Rosanne De With tekent samenwerking met Artiestenbureau Twenterand
18-11-2013 16:33:00

Artiestenbureau Twenterand heeft Rosanne De With in zijn stal opgenomen. Rosanne is een zeer veelzijdige artieste. Wat begon als een gezellige karaoke avond op het Centerparcs mondde uit in een contract voor de entertainmentshow van ditzelfde park. Vanaf dit moment is Rosanne een professionele zangeres. Inmiddels heeft Rosanne veel op getreden in diverse bands en met diverse artiesten/entertainers. Daarnaast heeft zij verschillende platen opgenomen.

Anja Dalhuisen brengt debuutsingle uit
18-11-2013 16:20:00

Zangeres Anja Dalhuisen uit Hardenberg, bekend van “The Voice of Holland” waar zij vorig jaar de kwartfinale bereikte, heeft haar eerste single opgenomen. Daar waar Anja in de afleveringen van “The Voice” en in haar eigen band “The Funky Soulmates” in het Engels zingt, is de debuutsingle “Tegenlicht” in het Nederlands opgenomen. En daar zit een verhaal achter. Met de opbrengst van de Cd-single “Tegenlicht” wordt een goed doel gesteund. Het gaat hier om Jayden Hobers. Jayden is vijf jaar jong en komt uit Nieuw Amsterdam.

'Elke Seconde' van Bram van Dijk tikt de hitlijsten in
18-11-2013 13:47:00

Met het liedje Elke Seconde is Bram van Dijk in staat geweest om een verbazingwekkende goede single te lanceren. Terwijl honderden single releases per dag worden verspreid, voelt Bram van Dijk dat deze bijzondere release wel eens een mega hit zou kunnen worden in Nederland & België. “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik sprakeloos ben", claimt Bram van Dijk. "De titel alleen al grijpt je en eist dat het gehoord wordt. Het is een pakkend liefdesliedje met dansende refreinen.

William Smulders & Lieke Grey lanceren 'Gevoel van Vrede'
18-11-2013 13:42:00

Nu de dagen duidelijker korter worden en de winterjas alweer tot onze standaarduitrusting behoort wordt Nederland verrast door een bijzondere single van het duo William Smulders & Lieke Grey. Hun lied "Gevoel van vrede" weet namelijk op treffende wijze de sfeer van Kerstmis te raken zonder te vervallen in de gebruikelijk clichés. William Smulders is een virtuoze gitarist met een aantrekkelijke, zoetgevooisde zangstem, Lieke Grey een charmante en ervaren zangeres met een warm stemgeluid.

'De Nationale Noot' met Marco De Hollander biedt weer topsfeer
18-11-2013 12:04:00

Op zondag 17 november presenteerde Marco de Hollander voor de tweede keer het nieuwe programma “De Nationale noot”. De opnamen van “De Nationale Noot”vonden plaats in De Rustende Jager. In verband met een ander evenement, dat in De Rustende jager plaatsvond, werd de Nationale Noot opgenomen in een andere zaal, maar dat zorgde voor een nog gezelligere en intiemere sfeer. Het publiek was weer in grote getale aanwezig en het sfeertje was fantastisch. Er werd volop meegezongen, geklapt en gedeind.

'Op een berg' .....feeststamper van de zussen Bo en Kiki
17-11-2013 00:00:00

Bo en Kiki. Kent u ze inmiddels? Mocht u nog niet van ze gehoord hebben, dan is dit de kans om kennis te maken met dit unieke zang duo. De zussen zijn inmiddels al weer n tijdje bezig met hun zang carrière, en dat werpt z’n vruchten af. De twee musical fans zingen onder het motto: Niets moet, alles mag! Met hun eerdere singles, “Ik wil met jou naar de zon” en “Rode cabrio” hadden ze al bescheiden successen. De sneeuw is in aantocht, en het wintersport seizoen staat voor de deur, en dus werd een waardige opvolger gezocht.  

Concert Santiano te zien bij TV Oranje
16-11-2013 15:52:00

Op zondag 1 en donderdag 5 december kun je bij TV Oranje kijken naar een concert van de uiterst succesvolle Duitse band Santiano. Hun debuutalbum ‘Bis ans Ende der Welt’ is in Duitsland een grote sensatie op het gebied van verkoopcijfers: meer dan 600.000 stuks verkocht tot op heden. Het is een album vol zeemansliedjes, ook wel ‘shanty songs’ genoemd, vol met Ierse folk-invloeden, zeemansdromen, heimwee naar het verleden en verlangen naar huis. Oude thema’s dus, maar dan in een nieuwe, aansprekende pop-rock verpakking.

Rudy de Wit stevent af op zijn grootste Hit!!
16-11-2013 15:41:00

Rudy de Wit heeft met zijn keuze om een cover te maken van Be My Day van de Cats een goede keuze gemaakt. Dit blijkt wel uit de successen die hij behaalt met zijn single Ga Me Me Mee ( Be My Day) op iedere playlist komt hij wel voor al dan niet met een schijf of anders hoog in de A-Rotatie, ook zijn clip op Youtube is in 3 weken al ruim 12000 keer bekeken. Rudy de Wit heeft ook een mooi plekje op de compilatie die uit is gekomen onder het label van NRGY getiteld: “De Grootste Hollandse Hits 2013” die in de hele Benelux te koop zal zijn.

Win vrijkaarten inclusief hotelovernachting voor Alex!
16-11-2013 08:35:00

Zaterdag 30 november is het zover. Dan presenteert zanger Alex zijn nieuwe album ‘Feest Zonder Grenzen’ in NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Samen met diverse bevriende topartiesten gaat de bekende feestzanger er een spetterende avond van maken. Er zijn optredens van Frans Duijts, Django Wagner, Dries Roelvink, Gebroeders Ko, Stef Ekkel, Dirk Meeldijk, Lesley Williams, Dario, Peter Loree, Tom Haver, Johnny Romein, Tamara Tol, Yosee, Jolanda Zoomer en een aantal special guests. Iedere bezoeker krijgt het nieuwe album gratis mee naar huis! De zaal gaat open om 19.00 uur en het feest barst los om 20.00 uur. 

Nieuwe DVD Marco de Hollander
15-11-2013 22:22:00

De vrolijkste volkszanger van Nederland ‘Marco de Hollander’ presenteert zijn nieuwste DVD ‘Beleef het mee’. Op deze DVD een uniek overzicht van zijn grote successen van de afgelopen periode. Zo staan zijn top 100 hit ‘Gooi nog een keer de glazen vol’ en ‘Echte Vriendschap’ op dit unieke document. Verder hits als ‘Er is een wonder geschied’, en op speciaal verzoek van zijn trouwe fans, ‘Kindervragen’. Tevens is het unieke duet tussen Marco de Hollander en Ronnie Tober op deze DVD terug te vinden ‘Twee artiesten, Hand in Hand’. Ook drie exclusieve nummer met De Wannebiezz zijn toegevoegd op deze box! Een unieke DVD waarmee Marco de Hollander de fans van het echte Nederlandse lied een groot plezier mee doet.

René Shuman & Angel-Eye schenken gitaar + masterclass aan veiling t.v.v. giro 555
15-11-2013 16:00:00

Aanstaande maandag houden de NPO, SBS en RTL een grootste inzamelingsactie voor giro 555. Ook Omroep MAX zal in het televisieprogramma 'Tijd voor MAX' op Nederland 2 zijn steentje bijdragen om geld in te zamelen voor de wederopbouw van de zwaar getroffen Filippijnen. René Shuman & Angel-Eye zijn live in de studio aanwezig en zullen een gitaar uit hun persoonlijke collectie beschikbaar stellen. Op deze semi-akoestische gitaar hebben René & Angel-Eye beiden jarenlang gespeeld. Deze reisde mee door heel Europa, de Verenigde Staten en Hawaï.  "Elk instrument heeft zijn eigen verhaal en een plekje in ons hart.

Thomas Berge heeft de Oranje Kroon
15-11-2013 14:46:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 18 november is dat 'Alleen Omhoog' van Thomas Berge. Met deze nieuwe single, een Nederlandstalige bewerking van de megahit  Impossible van zangeres Shontelle, rekent Thomas voorgoed af met zijn verleden. Na een roerige periode in zowel zijn persoonlijke als zijn zakelijke leven heeft de jonge zanger uit Losser in 2012 schoon schip gemaakt. Deze periode viel hem zwaar, maar leverde vooral inspiratie op voor deze single en het in februari 2014 te verschijnen album ´Berge Verzet´.

Nieuw feestduo ( Hans & Ed) gaan Carnavalsclip opnemen
15-11-2013 14:38:00

Op zondag 8 decemeber gaat het nieuwe feestduo ( Hans & Ed)  een clip maken van hun feestlied voor het aankomende carnaval. Dit knotsgekke duo zal het hartje van Kruisland onveilig maken en de sfeer shots opnemen in het gezellige cafe de Commerce. Jij kan meespelen in de clip, we zoeken gezellige mensen die wel van een feestje houden. Tevens zullen er optredens zijn van diverse artiesten zoals Denans en Tina van Beeck.

Lex Gaarthuis start op 100% NL
15-11-2013 13:08:00

Lex Gaarthuis start aanstaande maandag 18 november met het presenteren van de ochtendshow ‘100% Wakker’ op 100% NL. De 30-jarige dj neemt het stokje over van Colin Banks, die 3,5 jaar lang de ochtendshow op 100% NL presenteerde (Colin is verhuisd naar de middag en hoor je nu van 16:00 tot 19:00 uur). Lex Gaarthuis heeft bij de start van 100% NL, in 2006, al anderhalf jaar bij het radiostation gewerkt.

Zondag TV opnames De Nationale Noot
15-11-2013 12:30:00

Op 17 november zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot. Het nieuwe muziek programma die bij vele lokale en regionale tv omroepen wordt uitgezonden. Presentator Marco de Hollander ontvangt vele artiesten waaronder; Corry Konings, Grad Damen, Charlene, Wesly Bronkhorst, Kees Plat, Jeroen Spierenburg, Gino Graus, Wesley, Jack Elmondo, Colinda, Roy van Iersel, Daantje, Erna Temming, Ron de Ridder, Johnny Gold, Zusjes van Wanrooy e.v.a.

TV hit ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’ vanaf 4 december op DVD
15-11-2013 12:18:00

Geer & Goor zijn terug, en hoe! Sinds hun comeback op de Nederlandse televisie op 3 oktober met de hitserie ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’ rollen zo’n 2,5 miljoen kijkers wekelijks gierend over de bank bij het bekijken van de hilarische avonturen van Gerard Joling en Gordon. Naast alle grappen en grollen vragen de succesvolle zangers ook aandacht voor het Nationaal Ouderenfonds door een maand lang te leven op AOW-niveau en zich in te zetten voor het fonds. Vanaf 4 december is de 9-delige serie verkrijgbaar op DVD. 

Glennis Grace komt vandaag met kerstalbum: One Christmas Night Only
15-11-2013 12:13:00

 Na het overweldigende succes van het met platina bekroonde album 'One Night Only' en de gelijknamige nummer-1 dvd, komt Glennis Grace vandaag met een waardige opvolger: 'One Christmas Night Only'. Op het sfeervolle album zingt de zangeres haar favoriete kerstsongs en enkele nieuwe nummers. All time favorites zoals: 'All I Want for Christmas Is You', 'Driving Home for Christmas' en 'Last Christmas' ontbreken uiteraard niet. Daarnaast zingt de zangeres een prachtig duet samen met de 3JS.

Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis weer in duet
15-11-2013 10:55:00

Op vrijdag 22 november komt Marco Borsato’s nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ uit. Na de nummer 1-hit ‘Muziek’ is er nu de tweede single ‘Ik Zou Het Zo Weer Overdoen’. Dit duet met Trijntje Oosterhuis kan worden gezien als de opvolger van ‘Wereld Zonder Jou’. Ook de bijbehorende videoclip die vrijdag in première gaat is een vervolg op die hit uit 1997. Het nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ zal worden vergezeld door een tour, die volgende week wordt aangekondigd. Meer info: www.borsato.nl

Nieuwe single van Claudia Ansel
15-11-2013 10:42:00

Claudia Ansel een naam die bekend in de oren klinkt bij Schlagerbeminnend Duitsland. Het is tijdens een van haar optredens dat deze goedlachse in Zuid Limburg woonachtige zangeres  de Duitse componist/tekstschrijver André Wolff ontmoette  die haar uitnodigde om een opname te maken in zijn studio in het Duitse Niederkrüchten. Dat was de start van een droom!!  Het bekende componist en tekstschrijvers duo André Wolff en Klaus-Robert Vosdellen schreven twee titels „Wenn du bei mir bist“ en „So wie Du“.

Nick & Simon sturen 500 persoonlijke video kerstwensen
15-11-2013 09:51:00

Op 29 november gaat de kerstsingle ‘Best Time Of The Year’ van Nick & Simon in release. Ter gelegenheid hiervan maken 500 fans die de single vóór 28 november via Bol.com bestellen  kans op een persoonlijke digitale kerstwens van de mannen. De 500 persoonlijke videoboodschappen worden voor kerstavond bij de fans bezorgd. ‘Best Time Of The Year’ is de eerste single van het kerstalbum ‘Christmas with.. Nick & Simon’ dat een maand geleden in release ging. 

Kaartverkoop concert Stef Ekkel van start
15-11-2013 09:38:00

 Vandaag start de onlinekaartverkoop voor het concert van Stef Ekkel dat op zaterdag 15 maart 2014 in de gloednieuwe Music Club Kampen zal plaatsvinden. De kaarten kosten € 20,- per stuk en zijn te bestellen via www.musicclubkampen.nl. Er is tevens een beperkt aantal vipkaarten beschikbaar. Stef wordt deze avond begeleid door de band Tilt. De band treedt op in een ruime samenstelling met blazers en accordeonist om zo voor een perfecte muzikale begeleiding te zorgen.

Gekoesterde wens komt uit voor Erna Temming
15-11-2013 09:29:00

Na het succes van de single "Maar als je straks weer gaat". komt er een lang gekoesterde wens uit van Erna. Een single die speciaal gemaakt en geschreven is voor Erna in een periode waar haar dochter ernstig ziek was en haar leven zelfs aan een zijden draad hing. In een tijd waar Ziekenhuis bezoek en hoop de weken vulde, werd de basis gelegd voor deze nieuwe single, tekst werd geschreven en de muzikale omlijsting werd gemaakt wat heeft geresulteerd in een fantastische single "Wees maar niet bang" ( De engel).  

Nieuwe single René Schuurmans ‘Ik Ben Nou Eenmaal Zo’
15-11-2013 09:18:00

Vandaag komt de nieuwe single 'Ik Ben Nou Eenmaal Zo' van René Schuurmans uit. Na zijn succes als mede componist/tekstdichter van de wekenlange nummer 1 hit 'Kom Eens Dichterbij' van Gordon en schrijfsessies voor diverse andere artiesten is het weer tijd voor een eigen knaller!  In 'Ik Ben Nou Eenmaal Zo' bezingt René het bewustzijn van een man en al zijn tekortkomingen maar dat je iemand moet nemen zoals hij is. 'Als we allemaal wat meer van elkaar zouden aannemen en accepteren en niet steeds op zoek gingen naar.....

Gouden kerstfeest voor Nick & Simon in 2013
15-11-2013 00:44:00

Nog voordat Sinterklaas in ons land aankomt, hebben Nick & Simon al een gouden kerst dit jaar. Hun kerstalbum ‘Christmas with… Nick & Simon’ heeft vandaag de Gouden status behaalt. Sinds de release van het album op 11 oktober 2013 zijn ruim 25.000 exemplaren verkocht. Het Volendamse duo ontving de Gouden plaat uit handen van collega Sandra van Nieuwland, die tevens op het album te horen is in duet met Simon Keizer. Daarnaast maakten Nick & Simon in ShowVandaag bekend dat ze in 2014 een bijzonder kerstconcert geven.

Marcel Dool brengt 'Ik kan je niet vergeten' opnieuw uit
14-11-2013 12:34:00

"Ik kan je niet vergeten" Is de titel van de (opnieuw uitgebrachte) single van Marcel Dool. Een lied vol passie & gevoel, en met een hart vol liefde. De tekst en muziek zijn samen geschreven door Marcel Dool en Kees Tel, die al heel wat grote hits op zijn naam heeft staan. De 48 jaar jarige zanger/ras entertainer geboren in Amsterdam, die naar veel aandacht in de media weekbladen Party, Prive, Telegraaf, radio zenders en vraag van zijn fans en klantenkring besloot Marcel Dool de single opnieuw uit brengen.

Wilfred! lanceert 'Skiën, feesten, vrouwen en een bier'
14-11-2013 12:17:00

Dat de van oorsprong rockzanger Wilfred! (Versteeg) niet echt doorsnee is, had u wellicht al gemerkt. Als eigenzinnig artiest is hij altijd op zoek naar uitdagingen en hij schuwt het daarbij niet om voor hem onbekend terrein te verkennen. Hij weet als geen ander dat hij hiermee risico’s neemt, maar dat neemt hij voor lief (No guts, no glory). Plezier maken, samen met zijn fans en de mensen waar hij mee samenwerkt zijn voor hem het belangrijkste! Dat plezier maken het belangrijkste is, dat is te zien in de bij de single horende videoclip.

Nederlandse zangeres Jacky ‘special guest’ tijdens aanstaande theatertour Jan Smit
14-11-2013 12:00:00

Jan Smit is deze week DJ van de ochtendshow ‘100% Jan’ op radio 100%NL. Vanochtend maakte Jan, tijdens de uitzending, bekend dat de Nederlandse zangeres Jacky als ‘special guest’ zal optreden tijdens zijn aanstaande theatertour. “Ik ben trots dat zo’n fantastische zangeres als Jacky tijdens mijn theateravonden mijn speciale gast wil zijn,” vertelde Jan. Maandag 18 november a.s. gaat de eerste theatertour van Jan Smit van start in Hoorn. De theatertour omvat meer dan dertig optredens door heel Nederland en eindigt op woensdag 23 april 2014 in Terneuzen. Een volledig touroverzicht is terug te vinden op de website van Jan Smit: www.jansmit.com. “Ik ben enorm blij dat ik de kans krijg in zijn show te mogen optreden en zie het als een voorrecht om ook nog eens een duet met hem te zingen,” ...

Roy van Iersel presenteert tweede single
14-11-2013 11:57:00

We kennen Roy allemaal van het televisieprogramma 'Op Zoek Naar Joseph', waar hij finalist was en een derde plek behaalde. Hierna was hij te zien als hoofdrol(cover) in de gelijknamige musicals 'Tarzan', 'Joseph' en natuurlijk 'Legally Blonde' waarin hij een eigen hoofdrol had. Daarnaast deed hij verschillende televisieoptredens in o.a. Andre van Duin's Nieuwe Revue, Het Gouden Televizier-Ring Gala 2008, Miljoenenjacht, Staatsloterijshow live, Wedden Dat, Life4You en Koffietijd.

Jaap zingt voor Antoni van Leeuwenhoek
14-11-2013 10:51:00

Op 15 november brengt Jaap Reesema zijn nieuwe single uit; "Ooit Komt Nooit Meer". Naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek en de indrukwekkende rondleiding die hij daar onlangs heeft gekregen heeft Jaap besloten het nummer uit te brengen en de opbrengst van de single te schenken aan onderzoek naar nieuwe, persoonlijke behandelmethoden van verschillende soorten kanker met behulp van DNA-onderzoek. Het nummer is een prachtige pianoballad waar Jaap's unieke stemgeluid de boventoon voert.

Billy Dans & Ferry Doedens brengen single uit na succesvol optreden tijdens Hét Rozengala
13-11-2013 14:35:00

Rapper Billy Dans en acteur/zanger Ferry Doedens hebben recentelijk het nummer ‘Droom over jou’ uitgebracht. Hoewel het eenmalige samenwerking betrof krijgt deze toch een bijzonder vervolg. De mannen hebben de handen ineengeslagen voor de stichting Pijn bij Kanker. Enige tijd geleden werden zij door bariton Ernst Daniel Smid benaderd of zij hun medewerking wilden verlenen aan Hét Rozengala dat op maandag 11 november plaatsvond.

Hugo Peeters heeft weer iets weg te geven
13-11-2013 11:55:00

Hugo Peeters heeft een prachtige, gloednieuwe website!! www.hugopeeters.nl. De Gelderse zanger gooide onlangs hoge ogen met zijn single “De jongen met de mondharmonica”. Op 20 december 2013 staat hij samen met Frans Duijts, Helemaal Hollands, Hans Kraay, Danny Terp e.v.a. op het "Ik hou van Hollands evenement" bij uitgaansgelegenheid XXL in Culemborg. Voor dit evenement zijn nu gratis toegangskaarten te winnen.

Jan Warringa 12½ jaar in het vak
12-11-2013 14:06:00

Het is voorjaar 2001 als Jan Warringa voor het eerst het podium betreedt tijdens een braderie in Nieuw Amsterdam. Hij is zenuwachtig zing een paar liedjes en gaat snel van het podium af. Na van de eerste schrik bekomen te zijn dacht Jan dit smaakt naar meer. Ik wil ook het podium op. Hij schaft een aantal muziekbanden via een goede kennis en gaat de feesten af. Overal waar mogelijk zingt hij zijn liedjes. Het is een virus dat niet overgaat en nu al 12½ jaar duurt. “ Een geweldig virus” aldus de Drentse zanger

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 11 december t/m zondag 17 december

   John de Bever - Kerkklokken luiden in de toren

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl