RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
11-07-2014 11:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 juli is dat ‘Samen dansen op de reggaebeat’, de nieuwe single van Jaman. Om de zomer kracht bij te zetten komt de Overijsselse zanger met een heerlijk zomers nummer. Bij de eerste noten denk je even aan Bob Marley, maar daarna hoor je toch echt de vertrouwde sound van Jaman, die zelf meeschreef aan de tekst. Het nummer is afkomstig van zijn meest recente album ‘Gewoon Geluk’. De clip van ‘Samen dansen op de reggaebeat’ is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Drie theaters halen Parijse nachtclub Crazy Horse naar Nederland
11-07-2014 09:45:00

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis hebben drie theaters de handen ineen geslagen om de bekendste Parijse nachtclub ‘Crazy Horse’ naar Nederland te halen. Het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, Chassé Theater in Breda en Theater Heerlen toveren hun zalen vanaf september 2014 om in een nachtclub voor de zinderende en sensuele voorstelling ‘Forever Crazy’. 

Tamara & Tom Davys knallen de zomer in met 'Per Sempre'
10-07-2014 15:34:00

In Vlaanderen is het koppel Tamara & Tom  Davys bij media en publiek reeds een vaste waarde en hun optredens een feest Na de singles “Ciao Ciao” en “Dr. Amore”, beide nummers goed voor veel airplay in Vlaanderen en Nederland, zijn ze in contact gekomen met het bekende Duitse schrijvers duo  Storm & Larsen . Het is dit duo dat speciaal  voor Tamara & Tom Davys een nagelnieuw nummer getiteld  "Per Sempre" heeft gecomponeerd. Perfect passend muzikaal jasje. De Nederlandse tekst komt uit de pen van Salim Seghers.

Duo Remix lanceert het vrolijke nummer 'Alles is anders'
10-07-2014 15:22:00

Even een terugblik op het muzikale verleden van Duo Remix, ofwel Willem en Hennie. Willem is al 25 jaar muzikant en heeft  jaren ervaring op  feesten en partijen. Hennie heeft hiervoor ook al in verschillende bandjes gezongen en opgetreden. Al jaren geleden kwamen Willem en  Hennie met elkaar in contact op een feestje van  de ouders van Hennie. Beiden hebben veel plezier in het maken van muziek. Muzikaal klikte het direct en de karakters pasten perfect bij elkaar. Samen op een leuke ontspannen manier muziek maken en  mensen amuseren. 

'Dansend in de zon'..... nieuwe single van Kevin Heiman
10-07-2014 11:00:00

Al op jonge leeftijd heeft Kevin een passie voor muziek. Zijn droom krijgt langzaam gestalte wanneer Kevin in 2006 meedoet aan talentenjacht "De Herfshane" die zich richt op jong talent uit de regio. Hoewel Kevin eigenlijk te jong is om mee te doen, schuift Frans Pollux (singer/songwriter) Kevin naar voren. Speciaal voor deze talentenjacht schrijft Frans het nummer "Met Vasteloavend noar de stad". Dit nummer maakt zoveel indruk dat het een week later op single wordt gezet. De single krijgt in en om Venlo veel media aandacht.

Update Jeroen Spierenburg woensdag 9 juli
09-07-2014 19:00:00

Tommy Lips, woordvoerder van de familie Spierenburg/ Huybregts laat ons weten dat de toestand van Jeroen Spierenburg nog steeds onveranderd is en ook nog kritiek. "Er blijkt toch wat onduidelijkheid te zijn over wat de kritieke toestand van Jeroen nu inhoud. Op dit moment is Jeroen buiten levensgevaar, maar hij ligt nog steeds kritiek. Het hersenletsel is dusdanig, dat er een grote kans aanwezig is dat hij opnieuw in levensgevaar zou kunnen komen. Om die reden wordt Jeroen al die tijd in een kunstmatige slaap gehouden

'Verloren zijn we niet' van Peggy Mays draait al volop mee op TV Oranje
09-07-2014 18:26:00

Met de release van "Verloren zijn we niet" heeft Paggy Mays tweede single van 2014 uitgebracht. Na "Heb jij je koffer al gepakt" was het even zoeken naar een waardig opvolger maar dat is met deze klassieker zeker gelukt. Geheel in nieuw en verfrissend jasje gemaakt in de studio van Mario Veltman. Natuurlijk kent iedereen die fan van het Nederlandse lied dit nummer. Het was de eerste Nederlandstalige single van Vicky Leandros. "Altijd al een wens van me geweest om dit nummer op single op te nemen en uit te brengen. 

Elders heeft een nieuwe single 'Denk aan jou'
09-07-2014 12:19:00

Na de succesvolle lancering van “Laat me in jouw droom” in maart 2014 komt de band Elders nu met de opvolger “Denk aan jou”. Hoewel er qua stijl nu gekozen is voor een rock klinkend nummer, is duidelijk het eigen geluid van de band wel behouden. De debuutsingle “Laat me in jouw droom” heeft eigenlijk een droomstart gehad. Tal van radiostations namen het nummer op in hun playlist. Het tweede deel van dit jaar zal de band zich gaan richten op live optredens en op het schrijven van nieuw materiaal voor een album.

'Lisa'......nieuwe single Tim Douwsma
09-07-2014 10:16:00

Vrijdag 11 juli verschijnt de single Lisa van Tim Douwsma. De zanger, presentator en acteur staat in ons land al een tijdje bekend als hunk, maar sinds hij tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival namens Nederland de punten mocht doorgeven, heeft hij de bijzondere aandacht van vrouwen over de hele wereld. Nadat de 26-jarige Fries de ‘douze points’ had gemeld, brak een ware tsunami aan twitterberichten los. Tim was plotseling ‘The Hot Dutch Guy’ en wist niet meer hoe hij het had.

Marco de Hollander presenteert Zomerhit!
09-07-2014 10:05:00

Marco de Hollander presenteert een dijk van een zomersingle ‘Achter De Wolken’ wordt op 11 juli uitgebracht door platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties! De vrolijkste volkszanger van Nederland, die dit jaar zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum viert bruist van energie! Naast de bijzondere clipopname met Clown Bassie én het duet dat onlangs werd opgenomen met Frank & Mirella is het nu tijd om zich geheel op zijn solocarrière te storten! Marco die wekelijks op de bühne staat  is er van overtuigd dat ‘Achter De Wolken’ nog meer toegankelijk is voor een groter publiek. 

Rudy de Wit terug bij HIT IT! Music
08-07-2014 20:50:00

Dankzij hits als “Sweet Love”, “Ga Met Me Mee (Be My Day)” en “Genieten” is de carrière van de Tilburgse volkszanger Rudy de Wit het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt. Rudy wist succesvolle noteringen te behalen in de Nederlandse charts en je kunt momenteel geen horeca gelegenheid bezoeken, of je hoort zijn liedjes voorbij komen. Het is dan ook een logisch gevolg dat Rudy’s populariteit met de dag groeit en de agenda steeds voller loopt met optredens door het hele land.

Bouwvakfeest Nieuwleusen op 1 en 2 augustus 2014
08-07-2014 17:52:00

In Nieuwleusen wordt op 1 en 2 augustus 2014 de eerste editie van het Bouwvakfeest gevierd. Mooi Wark zal ongetwijfeld voor een knallende opening van het feest gaan zorgen met hun welbekende hits. Ook Henk Wijngaard is vrijdagavond in de tent met onvervalste piraten- en trucker. De muzikale begeleiding tussen de optredens door is beide dagen in handen van de DJ's van het welbekende TV Team waar ongetwijfeld menig piratenhart sneller van gaat kloppen. Dat hebben zij in het verleden wel bewezen op hun eigen feest. Op zaterdagavond staat oa. Jannes op het programma. Hij laat iedereen genieten van zijn succesnummers en oude krakers. 

TV Opnamen Toppers van Oranje in het Groningse Kropswolde
08-07-2014 15:37:00

Op zondag 27 juli a.s. zijn de tv opnamen van Toppers van Oranje in het Groningse Kropswolde. De opnamen vinden buiten plaats en het Zuidlaardermeer zal als decor dienen voor ruim 30 artiesten uit Nederland en België, met o.a. Peter Beense, Bouke, Mooi Wark, Rob van Daal, Lucas & Gea, De Meiden, Henk Wijngaard, Eveline Cannoot, Sylvia Swart, Daantje en vele vele anderen.De opnamen starten om 14:00 uur en vanaf 13:00 uur kunt u op de Rietzoom terecht. Een kaartje aan de kassa van de Rietzoom op de dag van opnamen bedraagt € 10,=. Koop nu extra voordelig je tickets!

Update: Jeroen Spierenburg buiten levensgevaar, maar wel in kritieke toestand
08-07-2014 00:01:00

Jeroen Spierenburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag van zijn werk op weg naar huis, door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en met zijn auto meerdere keren over de kop gegaan. Hierdoor is hij in kritieke toestand naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De situatie op dit moment is dat Jeroen buiten levensgevaar is, maar wel in kritieke toestand. Er is onbekend hersenletsel geconstateerd en hier wordt op dit moment alle aandacht aan gegeven. Om het herstel zo gunstig mogelijk te laten verlopen wordt hij in coma gehouden.

Positieve reacties op cabaretprogramma 'Of de gladiolen' van Veldhuis & Kemper
07-07-2014 12:51:00

Voor de zomer hebben Veldhuis & Kemper al een ronde try outs door het hele land gedaan van hun nieuwe cabaretprogramma 'Of de gladiolen'. "We werden erg blij van het spelen van het nieuwe materiaal en de reacties tot dusver. We gaan deze zomer nog vol aan de bak om hem beter te maken en vanaf 16 september weer op tour. Tot eind oktober noemen we het nog try outs, daarna vinden we het 'af' en spelen we lekker door in heel Nederland. De speellijst is online en je kan vanaf nu je kaarten bestellen bij alle theaters"., aldus de heren. Op zaterdag 2 augustus wordt om 22.00 uur hun cabaretprogramma 'Dan maar niet gelukkig' uitgezonden op RTL4.  Het betreft een wat ingekorte versie, aangezien de originele lengte van bijna 2 uur voor televisie wat te lang is.

Jeroen Stevens en Gabry te zien in de GTST-quiz
07-07-2014 10:24:00

Donderdag 10 juli om 20.00 uur zijn Gabry en Jeroen Stevens te zien op RTL4 in de GTST-quiz. Jeroen had op Facebook een oproep geplaatst wie met hem een team wilde vormen voor de GTST-quiz. Heel veel  mensen hebben gereageerd, maar niemand gaf het juiste antwoord. De meeste reacties waren "Ik weet niet veel, maar ik wil wel met je mee". Dat was niet veelbelovend. Jeroen kijkt al vanaf 1 oktober 1990 (het eerste uur) naar de soap.

Hitz voor Kidz hoogtepunt voor honderden kinderen
07-07-2014 01:07:00

Op zondag 6 juli vond in De Uithof in Den Haag een fantastisch popconcert voor kinderen plaats. Dit popconcert “Hitz voor kidz” was niet vol maar werd wel bezocht door honderden kinderen uit het hele land. Zij kregen een super programma voorgeschoteld met de grootse toppers voor kinderen van Nederland. Hitz voor Kidz steunt de Stichting RUR in het onderzoek naar de spierziekte Myotone Dystrofie. De inkomsten die werden gegenereerd met dit popconcert komen ten goede aan deze Stichting die het geld zal besteden voor onderzoek aan spierziektes. 

Jeroen Spierenburg in coma...toestand kritiek
06-07-2014 12:15:00

In de vroege ochtend van zaterdag 5 juli is Jeroen Spierenburg levensgevaarlijk gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Terheijden. De 38 jarige zanger kwam uit zijn werk en kwam met zijn wielen in de berm terecht. De auto sloeg over de kop waarbij hij uit het voertuig werd geslingerd en direct in coma raakte. Momenteel ligt hij nog in coma en de toestand is volgens z'n goede vriend en collega Tommy Lips nog zeer kritiek. "Zolang hij in coma ligt kunnen ze nog niet zeggen welke functies het nog doen. Ook weten ze niet of hij nog bijkomt of niet". 

'Zonder jou'.....nieuwe single van Erwin Akkermans
06-07-2014 11:10:00

"Zonder jou" is de titel van de nieuwe single van Erwin Akkermans. Het is een cover dat in een up-tempo jasje is gestoken. De uit Breda afkomstige zanger maakt vooral muziek waar hij achterstaat en volgt niet de menigte. Zo is dan ook de nieuwe single ontstaan. Veel live instrumenten zijn ondertussen kenmerkend voor de muziek van hem. Vanaf heden is de single overal verkrijgbaar zowel fysiek als digitaal. "Zonder jou" is verschenen op het label van Jesa productions en dat is weer een onderdeel van Jeanmedia.

RADIONL & TV Oranje Live in Rhenen
06-07-2014 00:40:00

Woensdag 9 juli is RADIONL & TV Oranje Live op bezoek bij de Rijnweek in Rhenen. Vanaf 20.00 uur zie je op het festivalterrein aan de Veerweg optredens van Mike & Colin, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Mulder & Mulder, René Karst, Samantha Steenwijk, Rein Mercha, Henk Bernard, De Deurzakkers, Yosee, De Meiden, Allan Hoekman, Kimberly, Matthijs Koning, Gino Graus, Henk Dissel en Dorette. De toegang is de hele dag gratis. De mediapartners komen ook nog op bezoek in Steenwijk, Assen, Zwolle, Noordscheschut, Apeldoorn en Den Bosch.

Nieuw boekingskantoor voor Frank van Etten
05-07-2014 13:07:00

Frank van Etten heeft sinds enkele weken een nieuw boekingskantoor namelijk Artiestenplein.EU. De zanger, tekstschrijver en producer gaat vol enthousiasme naar de  volgende uitdagende stap in zijn carrière. Artiestenplein is een jong en dynamisch bedrijf die zich in een jaar tijd goed op de kaart heeft weten te zetten Deze explosieve start is voornamelijk te danken aan de inzet en de persoonlijke betrokkenheid bij de artiesten waar zij mee werken wat is begonnen als hobby en interesse in de Nederlandse muziek is uitgegroeid tot dit mooie bedrijf.

Debuutsingle voor Maikel is getiteld 'Kon het maar altijd zomer zijn'
05-07-2014 10:36:00

De regio Zwolle herbergt heel wat talent! Denk aan Danny Heden, Harm Wolters en Henri van Velzen om er maar een paar te noemen. Of wat te denken van Wimmie Bouma! Bij de insiders is hij al enkele jaren bekend maar nu meldt wederom een jongeman uit de Overijsselse hoofdstad zich: Maikel Heden ! Inderdaad het broertje van Danny Heden en een volle neef ook van volkszanger Stef Ekkel, al loopt Maikel hier helemaal niet te koop mee. In Zwolse kringen wordt de op 5 april 1995 geboren Maikel al een tijdje aangemerkt als een groot aanstormend talent. 

Jaman verlegt z’n grenzen en lanceert reggaenummer
04-07-2014 21:14:00

Stel je voor…je bent met al je vrienden op vakantie in Jamaica. Lekker aan de zee, liggend op het strand aan het water met mooie groene palmen om je heen. De zon staat hoog aan de hemel, geen wolkje in de lucht en dan 14 dagen genieten van de zomerzon. Je kijkt naar de mooie bruingebrande meisjes en s’ avonds ga je los met z’n allen op het tropische strand. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe single “Samen dansen op de reggaebeat” van Jaman die hij zelf schreef met een beetje hulp van Waylon van der Heijden en Erwin Bahlmann.

Schrijf je nu in voor Buma NL
04-07-2014 21:07:00

Op donderdag 18 september a.s. is 's-Hertogenbosch weer het toneel van Buma NL, hét evenement voor de Hollandse muziek. Buma NL bestaat uit een conferentie en een festival. Het is bedoeld als platform voor de Hollandse muziek: professionals, publiek en artiesten kunnen elkaar ontmoeten en inspireren. Om deel te kunnen nemen aan Buma NL als conferentiebezoeker dien je jezelf te registreren. Daarmee krijg je toegang tot de conferentie, het festival én de awardshow. De kaartverkoop is gestart: 'Vroege vogels' registreren voor 17 juli (€ 45,-), medium registreren voor 21 augustus (€ 60,-) en laat registreren vanaf 22 augustus (€ 70,-).  

WK single Gerard Joling terug op nummer één
04-07-2014 16:08:00

Terwijl Oranje successen boekt in Brazilië, keert de toch al populaire WK hit Rio van Gerard Joling terug op de eerste plaats van de GFK Single Top 100. Twee weken geleden bereikte hij die positie ook al. Aan de vooravond van de kwart finale voor het Nederlands elftal, krijgen alle WK hits een duwtje in de rug, maar Joling profiteert toch het meest van de Oranjekoorts. Gerard: “Dit had ik echt niet verwacht. Maar ik ben er echt superblij mee en supertrots op. Rio, de meest succesvolle WK single.

Burgemeester opent zondag 6 juli 2114 koffiesalon Blushing van Gordon in Blaricum
04-07-2014 15:57:00

Zondag 6 juli om 16.00 uur opent  burgemeester mevrouw J.N. de Zwart-Bloch officieel de deuren van Gordon’s koffiesalon Blushing in Blaricum. Anderhalve week lang heeft de coffee & tea  salon proefgedraaid en is nu al veel besproken. Stijlicoon en interieurontwerpster Monique des Bouvrie heeft de pilotstore van Blushing van interieur en huisstijl voorzien. De stijl waarvoor is gekozen past helemaal in het beeld van nu. Een mooi en smaakvol etablissement, jong en dynamisch maar vooral warm en zeer toegankelijk.

Nieuwe single voor Jeroen Stevens
04-07-2014 12:41:00

Jeroen Stevens zag in 1983 in Musselkanaal het levenslicht en opgegroeid in een gezin met 5 personen. Zingen was niet hetgeen Jeroen al vanaf zijn jeugd wilde doen. Hij had maar en doel en dat was acteur worden en deed er alles aan om in contact te komen met de sterren van toen. Met vele sterren uit GTST zicht en kreeg hij contakt en velen gaven hem raad. Het was juli 2005 toen er een reden was om de microfoon ter hand te nemen.  Het werd de aanraking met een virus die hem tot heden niet meer heeft los gelaten.

Leo Nardell heeft de Oranje Kroon
04-07-2014 12:27:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 juli is dat ‘Dans nog eenmaal met mij’ van Leo Nardell. De Amsterdamse zanger heeft zijn nieuwe single opgenomen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur en is zelf onder de indruk van de productie. Het is een uptempo meezinger geworden met akoestische gipsyinvloeden. Ook de accordeon ontbreekt natuurlijk niet. Kortom: Leo Nardell heeft hiermee een sterke troef in handen. De clip van ‘Dans nog eenmaal met mij’ is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

'Zij is te mooi'....nieuwe single voor Duo Knotsgek
04-07-2014 11:44:00

De uit Tilburg afkomstige Fabian Somers en Gerbrand vormen al heel wat jaren het Duo Knotsgek, en krijgen steeds meer bekendheid dankzij singles als: "Feest Feest Feest", "Blaas Maar Op Mijn Fluitje"  en natuurlijk "Hedde Gij Misschien ADHD", waarmee ze ook landelijk goed gescoord hebben. Begin 2014 scoorden ze een enorme carnavals- en après ski hit met "De Alpenknotsen". Nu is het tijd voor een zomerhit, met als titel "Zij Is Te Mooi". Met deze door Harald Queens geproduceerde single heeft Duo Knotsgek wederom een knaller afgeleverd.

Eerste zomerhit in Nederland voor Eric Flanders een feit
03-07-2014 20:52:00

Vanaf de eerste toon is de nieuwe zomersingle “Kom mee naar buiten” van de Vlaamse zanger Eric Flanders al heel erg vrolijk. Dat was volgens Eric ook de bedoeling. “Het moest een heel vlot zomers liedje worden met de bedoeling dat wanneer de mensen en naar luisteren of de clip zien er vooral blij van worden. Dat is zeker gelukt mede door de hulp van de twee Vlaamse componisten Wim Claes en Marc Cortens en tekstschrijver Bart Herman”, aldus de Vlaamse zanger die dit jaar al 28 jaar in het vak zit. Een 40 tal singles en 4 albums heeft hij al op naam.

Nieuw evenemententerrein voor Slotconcert America Rowwen Hèze
03-07-2014 20:40:00

Jaarlijks vinden in het eerste volle weekend van november de Slotconcerten plaats van de Limburgse band Rowwen Hèze. De komende editie wordt het Slotconcert gehouden op een nieuw sfeervol evenemententerrein, traditiegetrouw in het thuisdorp America. Het nieuwe evenemententerrein ligt tussen twee bungalowparken van Center Parcs in. Zowel vanuit het park Limburgse Peel, als vanuit Het Meerdal, kunnen bezoekers lopend naar het Slotconcert. Organisator RHEM en Center Parcs hebben de samenwerking rondom het Slotconcert geïntensiveerd. 

Corendon en Jan Smit slaan handen ineen voor exclusieve albumpresentatie
03-07-2014 20:32:00

Op 20 augustus aanstaande vliegt Jan Smit samen met Corendon Vliegvakanties en 50 prijswinnaars naar het prachtige Marmaris in Turkije. In deze zonovergoten badplaats vindt op 21 augustus de exclusieve presentatie van Jan zijn nieuwe album  Jij & Ik plaats. De populaire Nederlandse artiest zal in de warme avondzon een intiem concert verzorgen, waarbij hij onder andere nummers van zijn nieuwe album live ten gehore zal brengen. De keuze om het album te presenteren in Marmaris, in samenwerking met Corendon, vindt Jan een logische stap.

Raak! gaat samenwerkingsverband aan met RTL Telekids
03-07-2014 16:06:00

Raak! is 2 juli een meerjarig samenwerkingsverband aangegaan met RTL Telekids. Raak! zal te zien zijn met optredens tijdens de Telekids-evenementen, zoals de Telekidsfandag. Daarnaast worden de Raak! videoclips uitgezonden bij RTL Telekids en in RTL de Telekids app. Raak!, bestaande uit Sharon, Roos en Daan, is een act gericht op kinderen van 1 t/m 10 jaar. Raak! zingt liedjes die aansluiten bij wat kinderen beleven met een frisse en vrolijke sound. 

DJAZZ.tv, brava, TV Oranje en SchlagerTV bij Online.nl
02-07-2014 20:03:00

Muziekzenders DJAZZ.tv, brava, TV Oranje en SchlagerTV zijn toegevoegd aan het zenderaanbod van Online.nl. De IPTV-aanbieder maakt hiermee een duidelijke keuze voor Nederlandse muziekzenders als onderdeel van hun brede interactieve zenderaanbod.

Debuutsingle voor Wendy de Laat
02-07-2014 16:13:00

Al vroeg werd gezien dat Wendy de Laat mooi kon zingen. Op de camping, waar ze met haar vriend stond, trad ze regelmatig op en deed dat toen al met veel enthousiasme en plezier. Dat dit een vervolg zou krijgen was al snel duidelijk. Ze begon langzaam aan ook in kroegen en op feestjes op te treden, het professionele circuit liet nog even op zich wachten. Wendy nam onlangs een demosingle op in de TMS Studio van Patrick Schouten. Deze kreeg Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw in handen en hij was zodanig onder de indruk dat er snel een afspraak werd gemaakt met de uit Oosterhout afkomstige zangeres. 

'Onze keet'.....feestlied van Ronnie Ruysdael
02-07-2014 16:09:00

Comazuipen, drugsgebruik, sexuele uitspattingen; het zijn zomaar een paar associaties die veel mensen hebben bij een keet, in de volksmond 'zuipkeet' of 'drankkeet' genoemd. Jongeren doen alles wat God verboden heeft, zonder enige controle of toezicht. Ronnie Ruysdael vindt dat soort conclusies een beetje kort door de bocht. Hij maakte daarom een feestlied over de keet, waarin juist de andere kant wordt benadrukt, zoals bijvoorbeeld de gezelligheid en saamhorigheid van zo'n ontmoetingsplaats!

Hank The Knife & The Jets lanceren 'Playing You'
02-07-2014 15:53:00

De legendarische Arnhemse rock ‘n’ roll formatie Hank The Knife & The Jets lanceren “Playing You”, de nieuwe single welke de gelijknamige nieuwe 4-tracks EP van de band aanvoert. Verrassend en zeker herkenbaar. De dagen van het Merseybeat tijdperk zijn direct bij aanvang van dit liefdesmanifest gericht aan het snareninstrument herkenbaar in het stevige ritme. Deze monumentale muzikale episode herleeft thans herboren populariteit en “Playing You” geeft dat een waardig impuls. 

Wesly Bronkhorst bezig met nieuw nummer
01-07-2014 15:44:00

Wesly Bronkhorst heeft de smaak te pakken. Zijn single “Kom allemaal maar in mijn armen” heeft hij opnieuw uitgebracht  in een 2014 versie. “Dit liedje leeft in het land. Edwin Evers van Radio 538 draait het nummer iedere morgen als jingle. Daar ben ik enorm trots op. Het is het meest succesvolle ochtendprogramma op de radio, waar dagelijks anderhalf miljoen mensen naar luisteren. De mensen praten erover. Het is herkenbaar en voor mij een stukje erkenning. Daarom hebben we besloten de single opnieuw uit te brengen”. 

Nielson en Guus Meeuwis treden vroeger op tijdens Rijnweek i.v.m. WK
01-07-2014 13:06:00

Voorzitter Henk Knoppert: ‘Nederland doet het ongelooflijk goed op het WK in Brazilië. Het zou zonde zijn om tegelijkertijd Guus Meeuwis te programmeren op het podium. Daarom hebben we besloten alles eerder te laten beginnen.’ Nielson staat hierdoor dus niet om 8, maar om 6 uur op de planken. Guus Meeuwis neemt om acht uur het stokje over en sluit de avond rond half tien af. ‘Zo zijn we de ideale start van een mooie WK-avond, aldus Knoppert. De wedstrijd wordt niet op de Rijnweek vertoond. Dat doet de organisatie pijn, maar het is niet anders.

Ernest Hartingsveldt geeft solo-concert op 31 oktober 2014
30-06-2014 18:38:00

Ernest Hartingsveldt zit nog steeds een beetje op een roze wolkje. Sinds dat hij tot “Hollands nieuwe topper”werd gekozen en in de halftime show van De Toppers in De Arena  mocht optreden is het hem alleen maar voor de wind gegaan. “Wat was dat kicken zeg. Het is niet te beschrijven wat je voelt als je daar staat met 65000 mensen die helemaal uit hun dak gaan. Daar droomt iedere artiest toch van en daar mocht ik dus staan”. Volgens Ernst is zijn “avontuur”bij De Toppers in een roes voorbij gegaan. “In het begin besef je het niet eens. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop