RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single Femke Meines soundtrack voor Madurodam
01-08-2014 09:26:00

De nieuwe single van Femke Meines, ‘Op grote schouders’, is vanaf heden te horen in Madurodam. De single met bijbehorende videoclip, welke is opgenomen in Madurodam, verschijnt vandaag en gaat over fantaseren over de toekomst en het tot leven brengen van fantastische ideeën. Een nummer dat perfect past bij de 14-jarige zangeres, die al heel wat dromen heeft zien uitkomen, maar wat ook perfect past bij het Haagsche attractiepark, want ook zij willen kinderen stimuleren hun fantasie te gebruiken. 

Artiestenbureau JB Productions bestaat 25 jaar
31-07-2014 16:02:00

Jeroen van den Berg begint op 18 augustus 1989 het bedrijf JB Productions en viert deze maand het 25 jarig bestaan. De droom van elke startende ondernemer om een bedrijf tot een succes te maken heeft Jeroen verwezenlijkt. Dat ging niet zonder slag of stoot. Van den Berg  begint als artiest in Alcazar in Puttershoek. Hier presenteert hij o.a. de Top Model verkiezing en de Disco dansmarathons.

Programma BUMA NL interactief en inspirerend
31-07-2014 10:39:00

Donderdag 18 september nodigt BUMA NL alle Nederlandse artiesten, muziekprofessionals en liefhebbers uit in 's-Hertogenbosch voor de vijfde editie van Buma NL: hét event voor de Hollandse muziek. Met inspirerende panelbijeenkomsten waarbij iedereen volop kan meediscussiëren, optredens van de beste Nederlandse artiesten en natuurlijk de uitreiking van de Buma NL Awards. Deze jubileum-editie van Buma NL is meer dan ooit de moeite van het bezoeken waard! De drukbezochte panelbijeenkomsten zullen dit jaar interactiever zijn dan ooit: aanwezigen kunnen meediscussiëren over prikkelende stellingen en met mobiele stemkastjes hun mening geven. 

Debuutsingle voor Bonte & De Vaan
31-07-2014 10:09:00

Theo Bonte en Remco de Vaan zijn in ’s-Hertogenbosch en omgeving bekend van hun tv-programma ‘Op Stap Met’ Bonte & de Vaan. In het programma, dat wordt uitgezonden bij regionale omroep TV73, gaan de heren in elke uitzending iets leuks beleven bij een bedrijf of organisatie. Het duo staat bekend om hun hilarische uitspraken en ’enthousiaste’ werkhouding. Theo en Remco zijn al jaren bevriend en kennen elkaar van de Bossche Gayscene. Theo is jaren werkzaam geweest in de horeca/toerisme branch en Remco heeft zijn eigen media/productie bedrijf.

Turks infuus zet Imca Marina muzikaal in vuur en vlam
31-07-2014 08:30:00

Even leek het erop dat de stem van Imca Marina nooit meer zou kunnen klinken. In Turkije werd ze getroffen door een hart infarct. De medische staf van het Turkse ziekenhuis behandelde de zangeres uiterst succesvol. Inmiddels is de altijd optimistische Imca zover hersteld dat ze haar nieuwste CD –ingezongen na haar ziekbed– met trots kan presenteren. Het resultaat is verbluffend. In tegenstelling wat het publiek zou verwachten is de oude Imca Marina in volle glorie terug met het humoristische lied: Mannen Overal.

‘Altijd onderweg’ nieuwe album Henk Wijngaard
31-07-2014 00:12:00

Waar beter dan in het hart van de truckerswereld kon Henk Wijngaard zijn nieuwe album ‘Altijd onderweg’ presenteren? Afgelopen weekend vormde het Truckstar Festival in Assen het perfecte decor voor het overhandigen van het eerste exemplaar. Dit deed hij aan bruidspaar Kim en Peter Levolger die elkaar op het TT Circuit eeuwige trouw beloofden. Meer dan dertig Henk Wijngaard-albums kwamen de afgelopen 46 jaar al in de schappen terecht en ‘Altijd onderweg’ is nu aan die indrukwekkende lijst toegevoegd.

Corry Koning lanceert 'Morgen is alles weer heel anders' als voorloper nieuw album
30-07-2014 23:57:00

Het is alweer een tijdje geleden na het grote succes van het album "Met hart en ziel, deel 1" van Corry Konings. Hoogste tijd dus voor iets nieuws! Jullie weten dat Corry wel eens met iets komt dat men totaal niet van haar verwacht. De nieuwe single is verrassende trendy, maar toch een echt Corry Konings-lied." Een geweldig nummer, waar zeker de fans versteld van zullen staan. Met "Morgen is alles weer heel anders" móet je gewoon meezingen en bewegen! De single is een voorloper van het album "Met hart en ziel, deel 2", die uit zal komen op 5 september a.s.

Noord-Holland staat stil bij MH17
30-07-2014 12:32:00

Contra 73 Events organiseert in samenwerking Met RTV Noord-Holland, AT5, Rodi en See Tickets op woensdag 6 augustus een Benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers bij de ramp met MH17. Tijdens het concert zal met name stil gestaan worden bij de slachtoffers uit de provincie Noord-Holland. Het concert zal plaatsvinden in De Koning Party & Events aan de Isolatorweg 29 in Amsterdam. De volgende artiesten hebben inmiddels belangeloos hun medewerking toegezegd: Peter Beense, Wolter Kroes,  Mick Harren, Wesly Bronkhorst, Danny Nicolay, Denny Braaf, Johan Kettenburg, Ramon Beense, Sasja Brouwers, Barry van Vliet, Saskia Soulful, Tino Martin, Quincy, Dries Roelvink en Dean Sanders e.v.a. Licht en geluid; Michael Sudmeider.

Anita & Ed zijn per 1 augustus ambassadeurs van de Stichting 'Laat kinderen lachen'
30-07-2014 10:23:00

Anita &  Ed worden per 1 augustus 2014  ambassadeurs van de Stichting "Laat kinderen lachen" voor Zeeland. Het duo uit Tholen werd hier 2 maanden geleden voor gevraagd en vonden het een mooi initiatief om hier ambassadeurs voor te worden. Het is een stichting welke bestaat uit vrijwilligers die zich voor kinderen inzet die het wat minder hebben en/of zieke, arme of getraumatiseerde kinderen. Anita & Ed gaan bedrijven benaderen of ze willen sponsoren in de vorm van geschenken of donaties, inzamelacties van speelgoed en knuffels.

'Zonder jou ben ik alleen'.....nieuwe single Harry Verbeucken
30-07-2014 10:13:00

Als er iemand de term ‘ jongen van de handel’ met recht mag dragen dan is dat zeker Harry Verbeucken. In Breda en wijde omgeving geen onbekende en hierin zal binnen niet al te lange tijd verandering komen. Ook de rest van Nederland zal komen te weten wie Harry Verbeucken is. Niet van de handel maar als zanger. De afgelopen maanden is hij regelmatig gesignaleerd in de Soundwise studio voor het opnemen van zijn single. “ Zonder jou ben ik alleen” is de titel en geschreven door H.Schneider en  J.B. van Leeuwen als componist.

Gabriello presenteert clip 'Vreemde Dagen'
30-07-2014 10:03:00

Gabriello heeft de videoclip bij zijn nieuwe single “Vreemde dagen” gelanceerd. Het is een videoclip met een knipoog. Zoals een vreemde setting met een slaapkamer in een bos en sneeuw in maart. De clip is gemaakt door clipmaker Sammy Bruggeman. De clip staat inmiddels online op YouTube en is binnenkort te bewonderen via de bekende clipzenders. De single “Vreemde dagen” is afkomstig van het nieuwe album en dvd “Zwart – Wit”  Deze is verkrijgbaar in een digipack.  Het volledig Nederlandstalige album bevat elf prachtige songs waaronder de hitsingle. “Que Sera”.

Dweil-orkest ‘Alarmfase 3’ bij opening Sneekweek
29-07-2014 13:26:00

Het bekende dweil-orkest ‘Alarmfase 3’ komt aanstaande vrijdagavond 1 augustus naar Sneek ter gelegenheid van de opening van de Sneekweek. Vorig jaar werd de tweede Sneeker Dweildag gehouden waaraan dweilorkesten uit het hele land deelnamen. ‘Alarmfase 3’, een kapel uit Bemmel, heeft op die dag de hoogste prijs gewonnen die onder andere bestond uit:

Anita heeft vrolijke zomerse single opgenomen
29-07-2014 10:50:00

In het lied “Mijn leven lang” bezingt Anita haar geboortedorp waar in de loop der jaren veel is veranderd maar waar ook heel veel uit haar herinneringen bewaard zijn gebleven en nog steeds een belangrijke rol spelen. Zoals de molen, de prachtige landerijen, de oude school en de pastorie. Kortom al die dingen die een dorp zo speciaal maken. De daarbij behorende clip is dan ook in haar dorpje Sprundel opgenomen. “Mijn leven lang” is een vrolijk liedje dat bij veel mensen herinneringen op zal roepen aan hun eigen jeugd.

'Eenzaam Zonder Jou'....eenmalige, gelimiteerde en genummerde box van André Hazes
29-07-2014 09:00:00

Tien jaar na zijn overlijden (23 september 2004) is André Hazes nog steeds ongekend populair. Zijn grootste hits worden tot de dag van vandaag door jong en oud luidkeels meegezongen, terwijl de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ (700.000 bezoekers) en de ‘Holland zingt Hazes’ evenementen ongekende successen zijn. De box ‘Eenzaam Zonder Jou’ is een update van eerder verschenen en niet meer verkrijgbare werken:  André Hazes 50 (2001) en Complete albumoverzicht (2008). Zijn eerste 2 albums die hij destijds voor Philips label opnam zijn nu ook toegevoegd.

Nieuwe look bus en promotie auto voor Anita & Ed
29-07-2014 00:19:00

De welbekende Anita en Ed bus was na 7 jaar toe aan een nieuwe foto.  Bij hun vaste fotograaf Koolen uit Halsteren is er weer een mooie foto reportage gemaakt.  De bus is beletterd door hun sponsor DWD online uit Roosendaal.  Tevens hebben Leen en Ria uit Amersfoort, 2 grote fans van Anita en Ed, hun micro 45 km wagen eveneens beletterd als zijnde promotie team.  

Zesde editie van de Made in Holland Zomereditie
28-07-2014 13:19:00

Op zaterdag 23 augustus keert voor de zesde keer de Made in Holland Zomereditie terug op het terras van Strandpaviljoen "De Zeester" in Wassenaar. "Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een gevarieerde line up neer te zetten", aldus uitvoerend producent Sébastiaan van Putten. Vanaf 13 uur zal het programma starten en de verschillende optredens zullen tot rond 18 uur duren. Zorg dat u er op tijd bij bent want de toegang is ook dit jaar weer gratis en het terras loopt, zoals we uit ervaring weten, snel vol. Er zullen onder andere optredens zijn van Jason Bouman (winnaar bloed, zweet & tranen) en VanBking.

TV Lucky Joe maakt nieuwe opnames bij Landal Heideheuvel
28-07-2014 10:53:00

Op zondagmiddag 10 augustus 2014 is de crew van Lucky Joe aanwezig bij Landal Heideheuvel om nieuwe tv opnames te maken voor TV Lucky Joe. De vaste locatie is normaal gesproken Zaal Gossen in Stadskanaal, maar in de zomermaanden wordt ook vanaf andere locaties opgenomen. Op het park Landal Heideheuvel gelegen aan de Hoge Bergweg 30 te Beekbergen is het vanaf 13.30 uur een komen en gaan van artiesten. Er zijn optredens van De Teddyboys, Tamara & Tom, Anita & Ed, Joost & Theresa, ChristaKordijk, Theresa, Hanny , Jeroen Stevens, Monique Schellekens, Diana Dekkers, Mandy Richter, Johan Heeren, Johan Linssen, Marcel Ankoné, Joost de Vries, Marco Meesters, Thom Coppens en Francois. De entree is geheel gratis. Meer info: www.luckyjoe.nl

Nieuwe Engelstalige single voor Dana Winner
27-07-2014 17:54:00

"The one” is de titel van de nieuwe Engelstalige single van Dana Winner. "Het is het eerste nummer uit mijn nieuwe album dat later dit jaar zal verschijnen. Ik hoop dat het nummer jullie een warm en goed gevoel zal geven, net zoals de huidige zomerse temperaturen dat doen", aldus de Vlaamse zangeres. Dana is één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière. Dit jaar viert ze haar 25 jarig jubileum.

Gerry Holland gevolgd door camerateam voor docu/ realitysoap
27-07-2014 15:28:00

In de aanloop naar z’n nieuwe single “Knoop ‘t  maar in je oren” wordt Gerry Holland de komende tijd gevolgd door een camerateam die al z’n optredens en activiteiten vastlegt. Het doel hiervan is een docu/reality soep rond de uit Hoofddorp afkomstige volkszanger die inmiddels al 28 jaar in het vak zit. “Ik weet zeker dat dit een ontzettend leuk project gaat worden en kijk dan reikhalzend uit naar de komende periode”, aldus de 44 jarige zanger. 

'Blauwe Hemel’ eerste resultaat samenwerking ZUS en JC-Records
26-07-2014 23:29:00

De zusjes Bo en Kiki uit het Brabantse Schijndel, vormen sinds vorig jaar een muzikaal duo met de toepasselijke naam ZUS. De dames brachten al eerder de singles 'Ik wil met jou naar de zon", "In mijn rode cabrio" en "Op een berg" uit. Eind augustus lanceren ze op het platenlabel van Jolanda Clement de opvolger "Blauwe Hemel' waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Het begeleidingsteam van ZUS en JC-records gaan voor een succesvolle samenwerking en een professioneel vervolg van de carrière van Bo en Kiki. 

Like TV Oranje op Facebook en win 'Herinneringen' van Nick & Simon!
26-07-2014 00:00:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. En inmiddels is TV Oranje hard op weg om 6000 likes te ontvangen! Help jij mee om nog meer likers voor TV Oranje te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' tussen de 5700 en 5800 verloten we twee keer de dubbel-CD 'Herinneringen.

Zanger Dirk gaat het helemaal maken volgens Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw
25-07-2014 22:48:00

Hij is nog maar 13 jaar oud en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw ziet een gouden toekomst voor Dirk. De jeugdige zanger uit Zaamslag gelegen onder de rook van Terneuzen lanceert na de singles "Lieve Opa" en "Vanavond feest ik door" nu de opvolger "Verliefd tot over mijn oren". Ronald: "Zo af en toe kom je weer eens iemand tegen in de muziek business waar je kippenvel van krijgt. Dirk is zo iemand!  Ondanks zijn leeftijd is hij al erg goed bezig. Enthousiast, ambitieus, en uiteraard een goede stem met op het podium de juiste uitstraling”. 

Vrijkaarten voor CD-presentatie Grad Damen
25-07-2014 22:04:00

Op zaterdag 23 augustus 2014 presenteert Grad Damen zijn nieuwe album 'Klanken van gevoel' in De Ster in Nieuwkuijk, met gastoptredens van maar liefst vijf andere topartiesten: Jaman, John de Bever, Vinzzent, Django Wagner en Frans Duijts. Het concert begint om 20.00 uur, kaarten kosten € 19,50 (inclusief gratis album). Een VIP-ticket kost € 69,50, inclusief gratis album, Grad Damen sjaal, drankjes én hapjes! Klik hier om tickets te boeken. Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar! 

John de Bever heeft de Oranje Kroon
25-07-2014 21:54:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 28 juli is dat 'Meer Hoef Ik Niet', de nieuwe single van John de Bever. Deze waardige opvolger van ‘Laat ons dansen’ is geschreven door Emile Hartkamp en werd opgenomen in de studio van Laurens van Wessel. De bijbehorende videoclip bevat beelden uit de theatershow die John de Bever onlangs verzorgde in een uitverkocht Theater aan de Parade in Den Bosch en is de voorloper van de concertregistratie die later dit jaar op DVD zal worden uitgebracht. 

Wederom feestknaller voor Snollebolleke
25-07-2014 13:21:00

Na het ongelofelijke succes van "Vrouwkes" (Dé officiële feesthit van 2013, hoog in de hitlijsten en meer dan 3 miljoen youtube views!) en het internationale succes van Snollebolleke (nummer 2 in de Belgische hitlijsten, hoog in veel Nederlandse charts en 1,5 miljoen youtube views) is het nu tijd voor de opvolger! "Bam Bam (Bam)" is weer een feestknaller van jewelste en wordt nu al getipt als de zomer-feesthit van 2014! Samen met een superzotte videoclip en een remix van hun topsingle Snollebolleke zijn zij klaar Europa te verrassen.

Niels Duinker te zien in het Comedy Theater te Amsterdam
25-07-2014 10:57:00

De afgelopen 5 jaar heeft Niels Duinker opgetreden op heel veel verschillende plekken in de wereld, aan boord van cruiseschepen en voor diverse casino’s. Op 12 oktober is deze show “Gravity is over-rated!” eenmalig te zien in het Comedy Theater in Nederland. De show duurt 75 minuten en is in het Engels. De kaartverkoop is vorige week van start gegaan en op dit moment zijn er slechts nog een paar kaarten beschikbaar. 

Christoff met 'Altijd onderweg' op nummer 1 binnen in de Vlaamse Ultratop charts
25-07-2014 10:11:00

Christoff komt met zijn nieuwe album, ‘Altijd onderweg’, op de eerste plaats binnen van de Ultratop album charts en laat daarmee Stromae, Ed Sheeran en Coldplay achter zich. Een zeer uitzonderlijke prestatie voor een Vlaamse artiest en meteen een droomstart voor het gloednieuwe Top Act Music-label van Universal Music Belgium onder leiding van Gino Moerman. ‘Christoff heeft een beetje een muzikaal risico genomen door, na een reeks zeer succesvolle cd’s, met ‘Altijd onderweg’ een persoonlijker en meer poppy album af te leveren”, zegt Gino Moerman.

Sandra brengt eindelijk 'Voor altijd dichtbij' op single uit
24-07-2014 13:59:00

Sandra Mooy en country wordt vaak in een adem genoemd. Maar in de afgelopen jaren dat Sandra de bühne betreedt heeft ze aangetoond over meer specialiteiten te beschikken. Ze is een graag geziene gaste bij de Pasar Malams in het land maar ook de Hollandse feestavonden weet ze de sfeer er in te brengen. Kortom Sandra Mooy plaats je niet in een hokje. Op cd gebied is het een beetje stil geweest rond deze Noord Hollandse zangeres maar daar gaat verandering in komen. Eindelijk is er een opvolger voor “ Midden in ’t Paradijs” . 

'Pak me kus me' ....nieuwe single van Dennis Jones
24-07-2014 11:44:00

“Pak Me Kus Me” is de opvolger van de succesvolle single “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (i.s.m. DJ Henry’s Feesjuh) en tevens de voorloper van het nieuwe Dennis Jones album “Een Nieuw Begin”, welke volgende maand zal verschijnen. Met “Pak Me Kus Me” levert Dennis Jones een herkenbare en swingende track af met de nodige jaren ‘70 en ‘80 disco invloeden. “Ik ben zelf opgegroeid met disco muziek en wilde dit graag vertalen naar mijn eigen muziek. Ik ben erg blij met het resultaat” aldus Dennis Jones, die zelf de tekst schreef voor de nieuwe single. 

Personal manager, bodyguard en chauffeur Jos van Zoelen schrijft boek over André Hazes
24-07-2014 11:35:00

Vijftien jaar lang was Jos van Zoelen de personal manager, chauffeur en bodyguard van André Hazes. Vijftien jaar is langer dan de meeste huwelijken duren. Zeker die van Hazes zelf…Bovenal was Jos dan ook Andrés vriend, zijn gabber. Hij was bereid een kogel voor ‘die kleine’ op te vangen. Zo ver kwam het gelukkig niet. Wel belandde Jos door Hazes’ toedoen enkele keren achter de tralies. ‘Het komt later allemaal in mijn boek’, dreigde hij dan gekscherend. Dit is dat boek. André Hazes & Ik biedt een niets verhullende blik achter de schermen van Nederlands grootste levenspopzanger. 

Silvia Swart komt met een aanstekelijk zomers lied dat tevens een eerbetoon is aan Joly West
23-07-2014 23:33:00

De hoog zwangere Valthermondse zangeres Silvia Swart komt met een aanstekelijk zomers lied en is tevens een eerbetoon aan de overleden Joly West. Na haar single ‘Ik wil jou’, die in  juli 2012 werd uitgebracht is de Drentse zangeres Silvia Swart terug met een nieuwe single ; ‘Geef me liefde vannacht’. Het is een vrolijk, zomers en gezellig nummer met disco-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan. Na het lied één keer gehoord te hebben, blijft het al hangen. 

Annet Nikamp lanceert lied voor allen die een dierbare verloren hebben
23-07-2014 15:48:00

Annet Nikamp heeft een speciaal geschreven voor iedereen die een dierbare heeft verloren." In het bijzonder denk ik hierbij aan de slachtoffers van de vliegtuigramp met vlucht  MH17 en alle nabestaanden die een zeer moeilijke tijd tegemoet gaan, aldus Annet . Het door haarzelf ingezongen lied "Het leven is net als een roos" met muziek van Leonard Cohen (Hallelujah) is voorzien van 'clip' met videobeelden waarin Annet zelf niet zichtbar is. 

'Ik zag jou in m'n droom'......nieuwe single van John West
23-07-2014 15:36:00

"Ik zag jou in m'n droom" is de titel van de nieuwe single van John West. Deze track is door insiders getipt als een nummer met veel hit-potentie. Het heeft een pakkend refrein en een makkelijk lopende tekst met een hoog meezinggehalte. Het geheel is geproduceerd in de studio van Manfred Jongenelis met louter live instrumenten, en dat is goed te horen. In 2010 kreeg de uit Den Haag afkomstige zanger landelijke bekendheid met "Jouw blik"...een lied dat door veel collega artiesten tijdens optredens wordt gezongen. 

Aanstaande zaterdag groot artiestengala t.b.v. Ronnie Tober Foundation
23-07-2014 13:55:00

Aanstaande zaterdagmiddag 26  juli a.s. zal Allurepark De Lucht in Renswoude worden omgetoverd tot een waar muzikaal spektakel. Vele bekende artiesten zullen belangeloos hun medewerking verlenen aan de organisatie Help To Help. De opbrengst komt ten goede aan de Ronnie Tober Foundation. Een stichting, opgericht door zanger/entertainer Ronnie Tober, om mensen met een verstandelijke beperking een leuke dag te bezorgen. Zoals met 500 personen naar Duinrell, of naar de Efteling, of een hapje eten in een restaurant of naar Dolfinarium in Harderwijk. Kortom, mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven te bezorgen. En daar is geld voor nodig.

TV Oranje op zwart tijdens dag van nationale rouw
23-07-2014 00:01:00

Uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden van de vliegramp in de Oekraïne heeft TV Oranje besloten om vandaag tijdens de dag van nationale rouw de uitzendingen te staken. De programma’s worden hervat op donderdag 24 juli om 00.00 uur. 

RADIONL & TV Oranje Live verplaatst naar donderdag
23-07-2014 00:00:00

Op donderdag 24 juli is RADIONL & TV Oranje Live bij de Vestingfeesten in Steenwijk, in het kader van de Hollandse Dag. Op de Markt wordt van 14.00 tot 24.00 uur opgetreden door een groot aantal Nederlandse artiesten. Dit evenement zou oorspronkelijk plaatsvinden op woensdag 23 juli maar is verplaatst vanwege de dag van nationale rouw die door het kabinet is afgekondigd.

Marco de Hollander in de Gay Pride Top 100
22-07-2014 23:53:00

Op zaterdag 2 augustus zendt Radio 2 de Gay Pride Top 100 uit. 'Dancing Queen', 'Relight My Fire', 'Sing Hallelujah', ze komen tussen 16:00 uur en 0:00 uur allemaal live voorbij vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Corné Klijn, Hans Schiffers, Edwin Diergaarde en diverse mede-presentatoren zullen je avond roze kleuren! Eén van deze mede-presentatoren is de vrolijkste volkszanger van Nederland: Marco de Hollander. Marco zal samen met de radio DJ’s het finale uur tussen 23:00 uur en 0:00 uur presenteren. 

Verrassende nieuwe single Petrys
22-07-2014 19:06:00

Dankzij het succes van de vorige single "Vrij" is de carrière van deze Brabantse zangeres Petrys in een stroomversnelling gekomen. Naast haar drukke baan zag ze haar agenda vol lopen met optredens door heel het land. Het geeft mede hierdoor even geduurd alvorens ze kans zag om opnieuw de studio in te duiken voor een opvolger. Met "Ay Ay Ay" heeft ze die gevonden en toont hierbij tevens aan zeer gevarieerde muzikale interesses te hebben. Deze nieuwe single is een nummer uit de begin jaren 60 die ze zelf heeft voorzien van een Nederlandse tekst.  

BLØF brengt op 25 juli de EP ‘Open Je Ogen’ uit
22-07-2014 18:18:00

BLØF brengt op 25 juli de EP ‘Open Je Ogen’ uit, met live-opnames van het Concert at SEA festival. Het mini-album bevat onder andere samenwerkingen met Ilse DeLange en Jacqueline Govaert.  De band beleefde eind juni met in totaal 70.000 festivalbezoekers een fantastisch verlopen Concert at SEA festival. “We zijn maar wat trots op Concert at SEA. De geweldige sfeer van dit jaar in combinatie met goed gelukte opnames van onze show, waren genoeg redenen het niet op de plank te laten liggen. 

Kees Plat komt met nieuwe single
22-07-2014 12:30:00

Kees Plat, bekend als zanger/gitarist van de Tribute to the Cats Band, kent ook als solo zanger een goede bekendheid. In de afgelopen 12 maanden heeft hij playlijsten en hitlijsten weten te behalen met “Mijn Volendam”, “ Al mijn dromen” en onlangs samen met Mark van Veen met “ In ons stamcafe” . In de aanloop naar het album welke in november 2014 zal verschijnen, komt Kees met een nieuwe single getiteld "Deze nacht". Hij heeft zelf de tekst geschreven en de muziek gemaakt. Het geheel is opgenomen in de studio van Ger Oerlemans Muziekprodukties. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop