RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Colinda weet van geen ophouden....vierde single in 1 jaar tijd een feit
30-09-2014 02:23:00

2014 gaat de boeken in als ‘het jaar’ van Colinda. Ze bracht een aantal zeer succesvolle singles uit en gooit er met haar nieuwste aanwinst “Wat ik alleen maar wil” nog een schepje bovenop. Het is een beregezellig feestnummer dat vanaf de eerste toon al lekker in het gehoor ligt.  Welke artiest brengt nu in 1 jaar tijd  4 singles uit die allemaal een hoge rotatie kregen bij de landelijke – en regionale radiostations. En….dan als klap op de vuurpijl ook nog een album met eerder uitgebrachte singles en een aantal nieuwe tracks. 

Kerstsingle voor Johan Kettenburg
29-09-2014 14:29:00

Johan Kettenburg, hij is op het moment op tal van feestjes in het land te zien en te horen en dat heeft alles te maken met zijn nieuwste single “Waar is het feestje”, een echte feestsingle, waar de zanger bewust voor gekozen heeft. “Het is een echte feestsingle geworden, anders dan de fans van me gewend zijn en het slaat heel goed aan. Het begint een echt kroeghitje te worden en dat was de bedoeling ook”. 

“No More Crying” nieuwe single Michel Nelissen
29-09-2014 11:56:00

Michel Nelissen heeft een nieuwe single uit. De zanger afkomstig uit Kerkrade bracht al eerder singles op de markt waaronder "Inner Light" en "Why." Michel begon op vijf jarige leeftijd met het maken van muziek. Hij begon met het opnemen van covers. Later toen hij ging samenwerken met producer Theo Breuls begon hij met het maken van eigen nummers. Ook de nieuwe single is geproduceerd door Theo. Tekst en muziek is van Michel Nelissen zelf. Net als alle andere nummers is ook de nieuwe single autobiografisch.

Hein Simons na 41 jaar weer in Mega Charts
29-09-2014 11:51:00

Hein Simons komt deze week met zijn nieuwe album ‘Thuis’ de MegaTop 100 binnen op nummer 31. “Ik ben blij verrast  door alle belangstelling die er is voor dit nieuwe album en dat terwijl er nog niet eens een single is verschenen en het doet goed te weten dat de mensen in Nederland me niet vergeten zijn”. aldus Simons. Na de presentatie van het album op BumaNl door Nico Silvius van RADIONL en een succesvol optreden in "De Wereld Draait Door", heeft Nederland de Nachtegaal van Bleyerheide, opnieuw in de armen gesloten.

Jan van Brabant tekent nieuw contract bij VNC Records
28-09-2014 10:42:00

Jan van Brabant heeft een nieuw contract afgesloten met Johan Hense van de welbekende platenmaatschappij VNC Records.  Halverwege maart 2015 komt de nieuwe single uit en dat gaat volgens de zanger die al ruim 28 door het land trekt een knaller worden.  "Het is geen feest als Jan van Brabant niet is geweest". Hij deed jarenlang de show met o.a Corry Konings, Marianne Weber en Vader Abraham. Een Nederlandstalige topper die u meeneemt in een spetterend optreden. 

Jeroen Stevens is niet meer te stoppen
28-09-2014 10:27:00

In juni kwam zijn single "Geen idee!" uit. Deze single is geproduceerd door Martin Sterken en de reacties waren allemaal erg positief. Nog steeds is Jeroen met de promotie bezig van deze single en het lijkt maar niet te stoppen. Er liggen alweer nieuwe liedjes klaar en die gaan één voor één in de release. Volgend jaar gaat hij volop aan de slag met zijn album, die in 2016 uit moet komen in verband met zijn 10-jarig jubileum. Ook daar is hij al mee bezig om alles goed uit te werken op papier. 

Tweede Top 100 notering voor Hans Steiger
27-09-2014 20:05:00

In de week na de succesvolle single presentatie gehouden op zondag 14 september 2014 kreeg Hans het goede nieuws dat zijn single "Ritmo de la noche" op nummer 78 was binnengekomen in de Duchcharts single top 100. De verwachtingen waren hoog gespannen. Mede omdat zijn vorige single "Laat me lekker leven" het heel goed heeft gedaan.

Clip 'Weet iemand wat liefde is' van Mick Harren online
27-09-2014 15:59:00

Mick Harren presenteerde vorig weekend tijdens de bruiloft van Andy & Melissa z'n nieuwe single "Weet iemand wat liefde is'. Het nummer is geschreven door Emile Hartkamp en is een vervolg op z'n succesnummer "Sweet Caroline", waarmee de ras Amsterdammer destijds een knaller van een hit scoorde. De clip van " Weet iemand wat liefde is" werd afgelopen weekend opgenomen tijdens het 40 jarig bestaan van het Jordaan Festival in hartje Amsterdam.

Herbert Verhaeghe brengt single uit in Nederland
27-09-2014 09:36:00

In 1996 brengt Herbert, die sinds 2000 presentator is bij Radio 2 in België z’n eerste cd uit met eigen Nederlandstalig werk. In 2009 brengt Herbert Verhaeghe z’n eerste album uit: "Mijn Verlangen". Sinds juni 2011 is Herbert het gezicht van Ment-TV, waar hij ondermeer de Vlaamse Top 10 presenteert met Lindsay. In juni 2013 lanceerde hij het album " BijZoNder" met daarop 12 parels van de Volendamse groep BZN, die in een schitterend Nederlandstalig jasje werden gestopt door Herbert en z’n producer Peter Keereman.

Nieuwe single voor Ed Citroen
27-09-2014 00:05:00

Je eerste liefde, de eerste keer alleen in een auto rijden, je eerste biertje, de eerste keer op jezelf wonen. Veel van dat soort prille ervaringen maken in je jonge jaren de meeste indruk in je leven. Louisa, Eds eerste jeugdliefde in 1984, heeft hem geïnspireerd tot het schrijven van een intens mooi luisterliedje. Louisa raakte in de vergetelheid door je jaren heen, maar door de komst van Facebook zijn ze weer vrienden voor het leven. Beiden creatief dus een weer een klik. Louisa maakt prachtige foto’s en artwork. 

Sylvie en Fajah onbereikbaar voor Yes-R?!
26-09-2014 23:37:00

Met 'Onbereikbaar' is rapper Yes-R terug van weggeweest. Met deze comeback single rapt Yes-R over bekend vrouwelijk Nederland waaronder Sylvie Meis, Dionne Stax en Anouk. "Ik ben en blijf een man die gek is op vrouwen. Ik kijk er graag naar, dus waarom niet een hele single uitbrengen met al deze vrouwen?", aldus de rapper. Met grote hits zoals 'Leipe Mocro Flavour', 'Rampeneren' en 'Uit elkaar' is Yes-R met 128 miljoen views de best bekeken Nederlandse artiest op YouTube.

Gino Graus slaat nieuwe weg in 'De Ware (la, la, la)'
26-09-2014 23:17:00

Gino Graus slaat met z'n nieuwe single "De Ware (la, la, la)” een compleet nieuwe weg in en daarmee bestaat de kans dat een grote groep liefhebbers van piratenmuziek hem links laten liggen. Het is heel iets anders wat we van hem gewend zijn. Geen gezellige volksmuziek meer, maar een luchtige rap. Aan de andere kant kan het hem natuurlijk ook een nieuwe groep jeugdige fans opleveren. Tijdens het Buma demoplugpanel kwam deze single al ter sprake.  De jury bestaande uit radio-en tv mensen plaatsen enkele kanttekeningen over het nummer.

Joeri Plaizier heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
26-09-2014 13:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 september is dat ‘Raak in mijn hart’, de nieuwe single van Joeri Plaizier. De jonge zanger uit het Brabantse Hank is weer helemaal teruggekeerd bij de Nederpop met dit frisse uptempo liedje met een vleugje country en Ierse folk. Joeri heeft de tekst voor dit nummer zelf geschreven en is heel nauw bij het productieproces betrokken geweest, samen met zijn vaste producer Sjors van den Eerenbeemt. 

15 jarig artiestenjubileum van Johan Heeren op 18 oktober 2014
26-09-2014 12:39:00

Op zaterdag 18 oktober 2014 presenteert Jewel J Events het 15 jarig artiestenjubileum van Johan Heeren. De muziekcarrière van Johan start in 1997, maar voor deze carrière echt van de grond kwam, was hij zeer actief  in de  sportwereld als bodybuilder. Naast een sportcarrière had deze sympathieke Brabander ook veel interesse in muziek. Als winnaar van een karaoke-wedstrijd  mocht hij een demo-cd opnemen en kwam hij langzaamaan zelf in de muziekwereld terecht. Op deze demo-cd kwamen nummers van zijn grote idool Elvis Presley. De eigenaar van Sportstudio De Bodybuilder, Ger van Lisdonk, waar Johan nog steeds fanatiek traint, kreeg de cd ook te horen en kwam toen met het leuke idee om ook een cd op te laten nemen voor de leden van de sportschool. 

Dean Saunders: Emile en ik hebben dezelfde bloedgroep
26-09-2014 12:12:00

Dean Saunders noemt zijn nieuwe single “Je raakt me zo”als een handschoen die past en deze single houdt voor de zanger de belofte in “Ik ga alleen nog maar leuke liedjes maken”. Na het winnen van Popstars werd de zanger eigenlijk behoorlijk geleefd. “Dat behoort nu tot het verleden. Ik ga lekker mezelf zijn en liedjes zingen waar ik me goed bij voel”. “Je raakt me zo” heeft hij gemaakt met Ross Jozefzoon, de broer van zangeres Pearl Jozefzoon. “Hij is een van mijn beste vrienden.

‘Mijn Vriend’....nieuwe single van Tino Martin
26-09-2014 10:10:00

Nadat Tino Martin in 2011 besloot om in zee te gaan met Studio One en daar een meerjarig platencontract tekende begint dat nu z’n vruchten af te werpen.  Producer Justin Pieplenbosch heeft al 12 nummers voor Tino gereed. “Na ‘Doe wat je wil’ en ‘De gevierde man’ was het nu tijd voor iets vrolijker ‘, aldus de 30 jarige zanger uit Den Haag.  “De nieuwe single ‘Mijn vriend’ is nog maar net uit en als je ziet hoe de mensen reageren beloofd het veel goeds. Ook dit nummer is geschreven met het Hazes sentiment. 

Johnny Gold lanceert 2 clips van z'n nieuwe single 'Ik leef m'n leven'
26-09-2014 09:34:00

Wederom weer een vrolijke feestknaller van het Enfant Terrible van de Nederlandstalige feestmuziek, dit keer eentje uit dezelfde categorie als “Vuile huichelaar”, “He trut” en ”Ga maar weg” oftewel elkaar aankijken, aanwijzen, en lekker onbezorgd meezingen met deze waanzinnige kroegkraker, want dat het er weer eentje zal gaan worden is wel zo goed als zeker, het zou zomaar eens de echte landelijke doorbraak kunnen worden van Johnny Gold. De titel van het nummer is "Ik leef m'n leven". 

Ladies of Soul kondigen derde show aan in de Ziggo Dome
25-09-2014 13:30:00

Naast 13 en 14 februari 2015 kondigen de Ladies of Soul een derde show aan in de Ziggo Dome Amsterdam op 12 februari 2015. Het concert op 14 februari 2015 is inmiddels volledig uitverkocht en er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor 13 februari. Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy zijn inmiddels al een paar maanden bezig met de voorbereidingen. Edsilia: “Het wordt echt te gek! 

'Kop of munt' is de titel van de nieuwe single van Frank en Mirella
25-09-2014 10:55:00

In oktober komt de nieuwe single van het duo Frank en Mirella uit. Het nummer gaat “Kop of munt” heten en is voor de fans van het duo zeker niet onbekend. Het is een nummer dat Peter Koelewijn heeft geschreven, zowel de tekst als de muziek. “Wij hebben vroeger samengewerkt met Peter Koelewijn en hij heeft het nummer voor ons geschreven. Het heeft op ons album Parels gestaan uit 1986, dus al een tijd geleden. Maar op Piratenfeesten en in Oost en Noord Holland , zoals Overijssel, Gelderland en Drente wordt het nummer steevast tijdens ons optreden gevraagd. 

'Jouw woorden'....nieuwe single van Rene Muller
25-09-2014 10:06:00

Rene Muller is al jaren in Rotterdam en omgeving een bekende zanger. Na zijn bescheiden hit van het nummer "Pappa" verschijnt er eindelijk weer eens een nieuwe single. Het resultaat is het vrolijke lied "Jouw woorden", geschreven en geproduceerd door Frank van Etten. Op zondag 21 september vond de presentatie plaats met tal van artiesten waaronder Trafassi. Ruim 350 gasten waren getuige van dit festijn en dat bewijst de populariteit van Rene. De volgende stap die Muller wil maken is om samen met  van Etten een album op te gaan nemen.

Disney’s Fantasia kiest HET Symfonieorkest
25-09-2014 09:40:00

Van Lambaart Entertainment en RTL Live Entertainment zijn verheugd te kunnen meedelen dat Fantasia in de Ziggo Dome wordt begeleid door HET Symfonieorkest. Op 26 december 2014 wordt Walt Disney’s meesterwerk Fantasia voor het eerst live in Nederland uitgevoerd. Na uitverkochte zalen over heel de wereld is ook Nederland in de ban van dit meesterlijke schouwspel. Er is een ware run op de kaarten voor dit spektakel ontstaan. Op een enorm HD scherm worden op tweede Kerstdag de Disneybeelden van Fantasia vertoond. 

Terry West pakt de draad weer op en komt met nieuwe single
24-09-2014 20:57:00

Terry West heeft een nieuwe single opgenomen met als titel "Duizend mooie dromen". Na ruim een jaar heeft hij de draad toch weer op kunnen pakken en daarbij speelt Gerda Oldenburger een belangrijke rol. Het nummer is opgedragen aan zijn vrouw Joly die op 26 september 2013 is overleden. Terry & Joly waren een hecht team en hebben talloze prachtige liedjes uitgebracht als duo Joly & Terry West. Joly schreef de teksten en Terry maakte de muziek.  Landelijke bekendheid kregen ze met "Als een Engel", "Een vrouw uit miljoenen" en "Magdalena".

Nieuwe single voor Piepschuim en gratis kaarten voor theaterprogramma 'Op recept'
24-09-2014 16:55:00

Aan de vooravond van het avondvullende theaterprogramma "Op Recept", dat 16 oktober in première gaat in Bellevue Amsterdam lanceert Piepschuim hun nieuwste single "Oude man". Piepschuim bestaat uit Cor Burger Jacco Westeneng en Robbert Koekoek. De mannen hebben al een behoorlijke reputatie op hun naam staan. In het seizoen 2010 start Piepschuim met zijn eerste theatertournee "Opgenomen". Van elke voorstelling wordt een geluidsopname gemaakt. Deze opnames werden na de voorstelling aan elke bezoeker gratis verstrekt. Uit 150 voorstellingen zijn er 4 uitgekozen om een cd (Opgenomen Live) van samen te stellen. Daarna volgde de tournee van "In veel te strakke broeken". Voor dit programma werkte Piepschuim samen met Bart Oomen, Eric Koller.  

Wesly Bronkhorst kreeg 'Ik ga maar' aangedragen door Jeroen van der Boom
24-09-2014 16:38:00

“Ik ga maar” de nieuwe single van Wesly Bronkhorst slaat enorm aan bij het publiek. Het prachtige nummer geschreven door Tony Neef is uitgebracht op het eigen label van de zanger WB Music. Wesly Bronkhorst verzekert dat er de komende tijd veel te gebeuren staat met dit label. "Samen met Raymond de Bruijn (mijn manager, maatje, steun en toeverlaat) zijn we heel veel van plan met dit label. 

Hannes Verhoeven lanceert 'Ik Wil Met Je Dansen'
24-09-2014 16:23:00

Op zaterdag 27 september 2014 presenteert Hannes Verhoeven z'n nieuwe single "Ik wil met je dansen' bij bij Cafe Zaal "De Breer", gelegen aan de Prins Bernhardstraat 1 te Roermond. De single heeft een lekker up-tempo ritme en de sinti stem van Hannes hoor je ook weer in terug in het lied. Meewerkende artiesten zijn Wendy Rivers, Christina van S, zijn eigen broer Frits Verhoeven en Rinus Ponsen die de single zal uitreiken aan Hannes. De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 19.00 uur.    

Andy van der Meijde speelt rol in videoclip Femke Meines
24-09-2014 12:52:00

Iedereen heeft weleens zo’n dag dat je eigenlijk het liefst lekker in bed blijft liggen, maar voor mensen die gepest worden, zowel op school als op de werkvloer, valt dit vaak extra zwaar. Voor Femke Meines was dit de inspiratie voor haar nieuwe single, ‘Geen Zin’. In de videoclip volgen we Femke op school, waar zij als ‘Super Fem’ afrekent met de pestkoppen. Voor de rollen van klasgenootjes, pestkoppen en gymleraar vroeg Femke een aantal vrienden en bekenden, waaronder Dave Dekker, Samuel van der Veer en Andy van der Meijde.

William Janz brengt eerste Nederlandstalige single uit
24-09-2014 09:31:00

Zo af en toe staan er in Nederland ineens een artiest in de dop op die opvalt. William Jansen uit Rijswijk is ook zo’n artiest. Jarenlang is hij al bezig met optredens in Nederland en Spanje, maar nog nooit is er serieus aan en met hem gewerkt. Producer Riny Schreijenberg zag een optreden en kreeg direct kippenvel......en als Riny kippenvel krijgt (wat niet vaak voorkomt), dan...... gaat er wat gebeuren! William kreeg een artiestennaam "William Janz". William zong voor 90% Spaans, maar er werd besloten dit te veranderen.

Win een date met Tim Douwsma naar het 'Gouden Televizier Ring-Gala 2014’
23-09-2014 21:49:00

Zanger/presentator Tim Douwsma is zo vereerd met zijn nominatie voor de ‘Aanstormend Talent Award’, dat hij dit feest letterlijk wil delen met een fan. Douwsma is inmiddels doorgedrongen tot de laatste acht en wil als dank voor het uitbrengen van een stem op zijn naam, een stemmer mee op ‘date’ nemen naar het prestigieuze Gala. Een unieke kans voor zowel Douwsma als voor zijn fans. Althans, een van zijn fans. Dat maakt de actie volgens Douwsma zo leuk.

Pet Raket en John Kanon in de studio voor nieuwe single
23-09-2014 18:38:00

Na het succes van hun feestkrakers; “Polska Party” en “Nasibal” zijn Pet Raket en John Kanon samen met producer André Kooiman weer de studio ingedoken voor de opnames van hun allernieuwste feestplaat. Het feestduo timmert inmiddels aardig aan de weg en dat werpt zijn vruchten af! Ze scoren ontzettend goed in de download en streaming portals met hun singles en worden steeds populairder in de party scene.

Tamara Tol gaat album opnemen
23-09-2014 18:30:00

De kogel is door de kerk, Tamara Tol gaat een album opnemen. Afgelopen vrijdag heeft ze een gesprek gehad met haar platenbaas Adri van den Berk van Berk Music en ze zijn tot overeenstemming gekomen. Volgens de zangeres wordt het komende tijd hard werken om het album te realiseren. Ze is blij en trots met deze ontwikkeling. “Het is tegenwoordig in deze moeilijke tijd heel wat om een album uit te brengen. 

RADIONL en ACCELERATION bieden podium aan aanstormend volkstalent
23-09-2014 18:16:00

Op zaterdag 18 oktober presenteert ACCELERATION samen met RADIONL: Das ‘Foute’ Bierfest vanuit de TT Hall in Assen. Artiesten die optreden zijn onder andere Gerard Joling en Dennie Christian. Tijdens het voorprogramma is ruimte voor drie live-optredens. Daarvoor zijn wij op zoek naar het beste en meest verrassende aanstormende volkstalent m/v van Nederland. Onderzoek van Buma NL wijst uit dat het volkse ‘Hollandse repertoire’ bijzonder weinig wordt gedraaid op de Nederlandse radiostations. 

Laura Lynn feest heel de nacht
23-09-2014 17:12:00

Schlagerkoningin Laura Lynn heeft een nieuwe single klaar: ‘We Feesten Heel De Nacht’. En de titel spreekt boekdelen: op dit vrolijk, uptempo nummer kan je moeilijk stil blijven zitten! ‘Net zoals bij mijn vorige single ‘Jij en Ik’, wil ik met dit lied de mensen aan het dansen krijgen’, aldus Laura. Vorige week blikte de zangeres ook de videoclip in, in het prachtige Blue Woods Hotel in Deerlijk. Het resultaat is binnenkort te zien op tal van televisiezenders en Youtube. ‘We Feesten Heel De Nacht’ is de voorbode van het nieuwe album ‘Jij en Ik’.

Achterhoekse band Kiek Now Us steekt 'oud nummer' in nieuw jasje
23-09-2014 04:03:00

De kreet “In de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier!” is wellicht de meest gehoorde tijdens de optredens van de Achterhoekse dialectrock band Kiek Now Us. De tekst komt uit het liedje ‘Hemel zonder bier’, wat eigenlijk alweer dateert uit 2010. Speciaal voor de onlangs verschenen EP nam de band de track opnieuw op in de studio. “Wij vonden het origineel niet goed genoeg voor onze EP” aldus zanger Lars Karnebeek. “Inmiddels zijn we 4 jaar verder en is de sound op de laatste singles en EP enigszins veranderd. 

Wederom kerstplaat van Maxime en Erwin Fillee
22-09-2014 19:04:00

Ze kreeg het zingen met de paplepel ingegoten en dat is niet zo verwonderlijk, want zowel haar vader als moeder zingen. Maxime Fillee, de dochter van Willeke d’Estelle en Erwin Fillee. Met haar vader nam ze vorig jaar een kerstsingle op en nu heeft de bijna 17 jarige spontane zangeres een solo single opgenomen “Wie komt er in mijn hokkie”. Maxime heeft voor dit jaar echter nog meer plannen. Binnenkort gaat ze wederom de studio in om samen met haar vader een kerstsingle op te gaan nemen “Heel gelukkig kerstfeest”. 

Amanda Humme lanceert veelbelovende dubuutsingle
22-09-2014 18:48:00

Afgelopen zaterdag presenteerde Amanda Humme haar debuutsingle “Ik wil veel meer van jou” bij feestcafé D’n Henk in Prinsenbeek. “Met medewerking van Randy Watzeels, Roger Vermeer en Erwin Akkermans werd het een heel gezellig feest. Het was gezellig druk en vanaf het begin tot het eind was het één groot feest”, aldus de 43 jarige uit Breda afkomstige zangeres. Amanda besloot om na 20 jaar als zangeres in diverse coverbands te hebben gezongen de stoute schoenen aan te trekken en wilde zelf een single opnemen. 

 

Samantha Steenwijk werkt aan nieuwe single
22-09-2014 16:59:00

Van Samantha Steenwijk zit er een nieuwe single aan te komen. Volgens de zangeres, die het ver schopte bij Bloed, zweet en tranen is zij er druk mee bezig en zal de single nog deze herfst worden gelanceerd. De opvolger van “Hou toch van mij” die het nog steeds erg goed doet gaat een rock & roll liedje worden, erg uptempo en de zangeres zegt er een heel goed gevoel bij te hebben. “Het liedje is op mijn lijf geschreven. 

Rowwen Hèze met Soulzangeressen op Clubtour
22-09-2014 16:08:00

In september en oktober doet Rowwen Hèze samen met drie Soulzangeressen 11 clubs aan in Nederland. Het is een unieke muzikale samenwerking voor de Limburgse band die de exclusieve tour “Club America” brengt. Ibernice MacBean, Chantal Kashala en Yorlenie Delgado Faria gaan samen met de band op muzikale ontdekkingsreis tijdens Club America. Rowwen Hèze brengt nog nooit eerder gespeelde liedjes en de zangeressen laten naast Soul ook zien dat ze het Americaans machtig zijn geworden. 

Feestelijke periode aangebroken voor Frans Bauer
22-09-2014 15:54:00

Op donderdag 2 oktober 2014 start alweer de tiende theatertournee van Frans Bauer, ‘Live in Concert X’. Reden voor een feestje, want dit betekent ook dat de vrolijke zanger al bijna 20 jaar langs de Nederlandse en Vlaamse theaters toert. In deze theatershow wordt er uiteraard teruggeblikt op deze 20 jaar, maar zijn ook diverse nieuwe nummers te horen. De feestelijke periode start op vrijdag 26 september, wanneer de nieuwe single van Frans Bauer, ‘Ratatadadada’, verschijnt. Een typisch vrolijke Frans Bauer liedje, waarmee hij vooral het leven viert. De single zal op vrijdag 31 oktober worden opgevolgd door een gloednieuw album. Twintig jaar in de Nederlandse en Vlaamse theaters zijn voor Frans Bauer reden genoeg om de komende periode ook eens een aantal andere mensen in het zonnetje te zetten. 

Pierre Kartner verdient volgens Dennis Jones een standbeeld
22-09-2014 05:24:00

Tegenwoordig kennen we Dennis Jones van hits als “Pak Me Kus Me”, maar in 1974 maakte hij (toen nog onder zijn eigen naam Casper Janssen) zijn podiumdebuut als 7-jarig jochie in Theater de Lievekamp in zijn woonplaats Oss. Hij zong daar een liedje van zijn toenmalige muzikale held Vader Abraham (Pierre Kartner) en deelde toen het podium met o.a. Rob de Nijs. Verkleed als Vader Abraham, met bolhoed, brilletje en natuurlijk een lange grijze baard zong de kleine Dennis/Casper "Bedankt Lieve Ouders" van zijn LP "Zo Is Het Leven"

Julia figureert in reclamespotje van Remia Bak en Braad
21-09-2014 20:51:00

Julia, de ene helft van het populaire duo Sarah & Julia, die vorig jaar meededen met het Junior Songfestival zit in een reclamespotje van Remia Bak en Braad. Dit spotje wordt vanaf maandag 22 september uitgezonden. In het spotje is Julia te zien als zusje van een jongetje, die een biefstukje braad. Het was niet gemakkelijk voor de jonge zangeres omdat ze vegetariër is en steeds een stukje vlees in haar mond moest doen en weer uit moest spugen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: