RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Erik van Klinken genomineerd voor Nieuw Nederlands Talent
20-08-2014 21:44:00

De uit Emmen afkomstige Erik van Klinken is genomineerd als Nieuw Hollands Talent bij Buma NL. Dit is dé conferentie en hét festival voor de Nederlandstalige muziek. De genomineerden laten tijdens het festival op 18 september ieder enkele nummers ten gehore. Erik die al enige bekendheid creëerde door zijn nummers 'lekker doodgewoon' en 'alles gaat top' is genomineerd voor de felbegeerde titel: Nieuw Hollands Talent. Naast Erik zijn ook Tino Martin, Wesley Ponsen, Joey Hartkamp, Raymon Hermans, Theodoor, Mark Rijs, John West, Rinus Ponsen, Snollebollekes en de Belg Gene Thomas genomineerd. 

Ritmo de la Noche...Nieuwe single van Hans Steiger
20-08-2014 20:14:00

De op 30 september 1971 geboren Hans Steiger, afkomstig uit Haarlem, ontdekt op relatieve late leeftijd zijn interesse en het talent voor het muzikale vak. Hans groeit op in een woonboot in een volksbuurt van Haarlem als zoon van een eigenaar van een steigerbouwonderneming. Na zijn middelbare opleiding stapt hij in het bedrijf van zijn vader. Op 17-jarige leeftijd is hij op dat moment de jongste geregistreerde ondernemer van Haarlem. Na zijn intrede in het bedrijf, groeit deze verder uit tot een bloeiende onderneming. 

Belinda & José lanceren 'Liefde in de Nacht'
20-08-2014 16:40:00

Belinda & José hebben het nummer "Liefde in de nacht", waarmee Nico Landers in 1994 in totaal elf weken in de Mega Top 50 stond, nieuw leven in geblazen. Het is voor "de dames" de zesde single welke is geproduceerd door Harald Queens van de HQ studio uit Tilburg en is in een modern trance-achtig jasje gegoten. "We zongen het lied al langer maar vonden het erg gedateerd, vandaar dat we er een nieuwe versie van hebben laten maken. Na het beluisteren van de geluidsband vonden het we zonde om het te laten liggen.

Hanny-D maakt er een feestje van
20-08-2014 13:38:00

Hanny-D, een goedlachse en spontane Belgische zangeres, die langzamerhand Nederland begint te veroveren. Haar passie is zingen en deze liefhebberij heeft ze al van kinds af aan. Op haar tiende stond ze al op de planken en veroverde de harten van de ouders van de leden van het plaatselijke zangkoor, maar ook op school, waar ze als er ook maar wat te zingen was, vooraan stond. Een en ander resulteerde in een zanggroepje, waarmee ze optredens verzorgde en in 1992 in een eerste single onder haar eigen naam Annick Daal. 

Nieuw tv-seizoen Prinsessia van start!
20-08-2014 13:29:00

Ga je weer mee naar de wereld van prinsen en kastelen? De nieuwe muzikale tv-reeks Prinsessia over een prinsessenschool in een sprookjeskasteel in een land hier ver vandaan gaat weer van start! Het eerste seizoen van Prinsessia was voor de zomer al op televisie te zien en vanaf maandag 1 september om 11.40 uur kun je weer genieten van nieuwe avonturen van Prinses Roos, Prinses Iris, Prinses Madeliefje, Prinses Linde en Prinses Violet bij NPO Zappelin op 3!

Saskia van Zutphen en Paulette Willemse het theater in met Vuile Huichelaar 4
20-08-2014 12:18:00

Het publiek krijgt geen genoeg van Vuile Huichelaar. Na 6 seizoenen uitverkochte zalen, gaan Saskia van Zutphen en Paulette Willemse vanaf 7 oktober 2014 de theaters in met hun gloednieuwe 4e show, We zullen doorgaan! Een schepje erbovenop of een stapje terug? Sporten of de Lotushouding? Vroeger was alles beter of leven in het nu? 

Raymon van der Voort presenteert nieuwe single 'Gedachten' in Helmond
20-08-2014 11:58:00

Raymon van der Voort heeft altijd al geweten wat hij wilde gaan doen, namelijk zingen.  Hij is er dan ook al vroeg mee begonnen door op zijn kamer bandjes op te nemen waarop hij dan zong. Later is hij op een Camping in België begonnen in de kantine door zo nu en dan een liedje te zingen voor de camping gasten. "Ronan Keating met If Tomorrow Never Comes" was één van de eerste nummers die hij ter gehore bracht daar.  Op een gegeven moment is hij op 11 September 2009 gevraagd door Teun van Maurik om te komen zingen op zijn fandag. Dit werd gehouden op het vliegveld in Rijen. Sjan Janse, de moeder van Richard Janse † hoorde van haar man Harry en zoon Patrick dat Raymon eigenlijk best wel kon zingen. Ze gaven hem de kans gegeven om op de jaarlijks terugkerende fandag van Richard Janse te zingen, alsmede bij Dolle Pret in Almelo. 

Eerste single voor Margretha van de Laar een feit
20-08-2014 11:45:00

“Het Kleine Geluk” is de titel van de eerste single van Margretha van de Laar. Deze sportieve Brabantse, heeft haar sporen zeker verdient in de muziekindustrie. Niet direct als zangeres, maar Margretha geniet internationale bekendheid als Latin Dance Choreograaf. In 2012 is ze Europees kampioen geworden en nog steeds behoort zij tot de top van beste choreografen ter wereld in deze populaire discipline. Daarnaast is Margretha zeer bekend als trainer en coach voor vele BN-ers (en niet BN-ers) om hun lichaam en geest weer in conditie te krijgen.

Gradje duikt binnenkort de studio in voor nieuwe opnames
20-08-2014 11:23:00

Na een druk jaar achter de rug te hebben laat feestzanger Gradje weten dat hij eerst twee weken naar de Turkse zon gaat. Daarna gaat hij wederom volop aan het werk met de voorbereidingen voor z'n nieuwe cd. Op 20 september bezoekt hij de JVD studio in Vlaardingen om drie medley's s op te nemen met een zeer hoog feest gehalte. 

’Huil Niet Meer'' .....nieuwe single van Johnny van Veldhoven
20-08-2014 11:09:00

"Huil Niet Meer" is de titel van de nieuwe single van Johnny van Veldhoven. Al op 10 jarige leeftijd stond de uit het Brabantse Sint Willebrord jongeman op de bühne en probeerde mensen te vermaken met zijn stem. Tijdens een van zijn optredens kwam hij in contact met Manfred Jongenelis die vrijwel direct de talenten van Johnny opmerkte. Al vrij snel kwam er een samenwerking tot stand wat resulteerde in een aantal prachtige liedjes. De hobby van Johnny ging veel verder dan zingen en thuis in zijn studiootje was Johnny dag en nacht bezig met zijn muziek. 

Hansi, Dré und Marcus overhandigen eerste exemplaar aan mevrouw Schreiber
20-08-2014 11:01:00

Het drietal Hansi, Dré und Marcus hebben afgelopen weekend het 1e exemplaar van hun nieuwe cd-single "Nooit meer verliefd" overhandigd aan mevrouw Schreiber. Toen de uit Heerhugowaard afkomstige jongens bij de vrouw van de overleden tekstschrijver Peter Scheiber aankwamen, bleek dat de woonkamer vol zat met familieleden.  De familie vond het zo leuk dat de zangers aan hun hebben gedacht en de tijd namen om langs te komen.

Debuutsingle voor Chantal
20-08-2014 10:49:00

Dat er in Brabant veel muzikaal talent rondloopt is al jaren bekend. Aan dit rijtje kunnen we de uit Breda afkomstige Chantal toevoegen. Zoals zovelen werd ze ontdekt in 'het café' vanwege het luid meezingen met de muziek. Steeds meer mensen vonden dat ze het podium op moest gaan, maar het nog een aantal jaar geduurd voordat ze eindelijk over deze drempel heen was. Door de steun van de mensen die achter haar stonden heeft ze eindelijk na lange tijd de stoute schoenen aangedaan.

Albumpresentatie Colinda op vrijdag 10 oktober 2014 in Tilburg
20-08-2014 10:32:00

Op vrijdag 10 oktober 2014 presenteert Colinda haar nieuwe album bij Café Bet-Kolen , Broekhovenseweg 111 in Tilburg. Op het album staan 12 tracks waaronder de singles die ze het afgelopen jaar uitbracht. Meewerkende artiesten zijn: Henk Bernard, Stef Ekkel, John de Bever, Henk Dissel, Jaman, Mulder & Mulder, John West, Rudy de Wit, DUONL, Leen Zijlmans en William Burg. Geert Harding zal het geheel presenteren. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.00 en de entree bedraagt inclusief het nieuwe album € 15.00. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Bet-Kolen (013-5422860), bij Guus Pronk (06-52405514), Roy Schapendonk (06-48749678), of via kaartverkoop@zangerescolinda.nl De inmiddels herkenbare “Colindasound” slaat aan bij een groot publiek. 

John de Bever: TV-serie, samenwerking met Marianne Weber én een nieuwe hitsingle!
20-08-2014 09:36:00

De nieuwe single ‘Meer Hoef Ik Niet’ van John de Bever heeft een wel héél toepasselijke titel! De volkszanger schittert namelijk in het populaire AVROTROS-programma Ford Boyard, werkt succesvol samen met zijn muzikale vriendin Marianne Weber én beleeft de release van een volgens kenners regelrechte hit. ‘Meer kan ik me op dit moment niet wensen,’ zegt zanger John. Samen met collega’s Mick Harren en Helemaal Hollands is John de Bever dit najaar te zien in een nieuwe reeks van de televisieserie Ford Boyard. 

Tee-Set lanceert remix Ma Belle Amie
19-08-2014 23:01:00

De Tee-Set is één van de meest succesvolle popgroepen die Nederland ooit gekend heeft. Maar liefst 22 keer stonden ze in de Nederlandse Top 40. She Likes Weeds bereikte daarin zelfs de toppositie, terwijl Ma Belle Amie als een van de weinige Nederlandse platen een hoge notering in de Amerikaanse top 10 wist te behalen. Onlangs heeft de band een gouden plaat binnengesleept voor Emotion, het debuutalbum, dat opnieuw is uitgebracht op elpee en cd. Goed voor 50.000 verkochte exemplaren.

Lina Steevens terug in de showbizz
19-08-2014 19:04:00

We gaan terug gaan naar het jaar 2006 als we op zoek gaan naar de debuut cd van Lina Steevens. “ Zomerzon” is daarvan de titel en het was een single met drie tracks. Het jaar daarop volgend kwam “ Liefde van mijn leven” uit. Beide nummers werden goed opgepakt. De media schreef erover, de radiozenders hebben beide nummers wekenlang goed gedraaid en ook diverse televisie programma’s, waaronder Hart voor Muziek en Brabant Toppers, wisten het zeker dat we hier te maken hadden met een muzikaal juweeltje. 

Koen Wauters verrast Vlaamse Voice-pupil Laura Tesoro
19-08-2014 18:43:00

Vandaag, 19 augustus, is het een grote dag voor Laura Tesoro. De Vlaamse runner-up van ‘The Voice’ is vandaag achttien jaar geworden. Dat is echter niet de enigste reden voor haar om te feesten. De Antwerpse heeft ook een nieuwe single gelanceerd met als titel "Outta Here". Het catchy popnummer slaat in als een bom met als gevolg dat de single is gestegen naar de top 10 op iTunes. Laura kreeg er als kers op de taart nog een verrassing bovenop. Haar ‘Voice’-coach Koen Wauters verraste Laura vandaag met een verjaardagstaart.

Lesley Williams maakt steeds meer eigen nummers
19-08-2014 17:56:00

Lesley Williams, de look a like van André Hazes gaat steeds meer zijn eigen weg inslaan. Dat bewijst zijn laatste single “Overal”een ode aan de veel te jong overleden volkszanger wel. In deze single hoor je echt lesley Williams. “In deze single ben ik mezelf en dat zal ik bij de volgende single ook weer zijn. Natuurlijk blijf ik mijn André Hazes act doen, maar ik ga dat mixen met totaal eigen nummers”.Een nieuwe single zit er alweer aan te komen. 

DON in Concert met René Froger, Jeroen van der Boom & Friends
19-08-2014 17:10:00

Op zondag 5 oktober 2014 organiseert stichting DON in samenwerking met DON-ambassadeur René Froger en Jeroen van der Boom de tweede editie van DON in CONCERT. Na het grandioze succes in 2012 met de legendarische klanken van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. neemt DON in CONCERT je dit jaar mee op een muzikale reis van toen naar nu. De twee bekende zangers zingen samen met friends de beste liedjes van nationale en internationale artiesten. Op een bijzondere locatie in ‘s-Hertogenbosch belooft het wederom een muzikale avond te worden. Stichting DON heeft een duidelijk doel: het genezen van diabetes. Alleen al in Nederland is diabetes vastgesteld bij 1 miljoen mensen.

Elfde editie van 'Het Maisfeest' in Ankum een feit
19-08-2014 13:19:00

"Het Maisfeest" in de buurtschap Ankum nabij Dalfsen wordt op zaterdag 13 september voor de de elfde keer georganiseerd. Ooit ontstaan door de vriendschap tussen twee vrienden voor het leven Ekkel en Kleppie. Eerstgenoemde is inmiddels al enkele jaren bekend als zanger van het duo Harten 10 en Kleppie is vooral bekend van de piratenzender Driekwart team uit Oudleusen. In het verleden hebben zij nog eens een muzikaal duo gevormd met o.a .de nummers "Gouden Regenboog" en "Recht Vooruit".  Daarmee hadden ze bij de piratenzenders een enorm succes. Dit jaar zal het feest wederom een geweldig familie festijn worden met vermaak voor de kinderen en het volleybaltoernooi dat elk jaar voor veel plezier zorgt bij de bezoekers. Als afsluiting vindt er een grandioos feest plaats in de feesttent waar de band VIBE zal optreden.

Joris Linssen op muzikale bedevaart voor tv-programma
19-08-2014 13:07:00

Joris Linssen is behalve tv-presentator ook zanger van de band Caramba. Twee jaar geleden combineerde Joris zijn twee passies in de muzikale roadmovie Met jou heb ik geleerd. Deze film ging over de tournee door Mexico van Joris en zijn vrienden, waar ze optraden met hun Nederlandstalige muziek en een bezoek brachten aan hun grote held, charme-zanger Armando Manzanero. Nu staat er een nieuw project in de steigers. Gevolgd door de vaste cameraploeg van Joris’ Showroom en Hello Goodbye, gaat Joris Linssen & Caramba op muzikale bedevaart.

Voorverkoop Welkom Sinterklaas met Clown Jopie en Tante Angelique gestart
18-08-2014 21:20:00

Zaterdag 15 november 2014 is de zeventiende Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Clown Jopie en Tante Angelique vieren dit “Sinterklaasfeest” met al hun vriendjes en hun vriendinnetjes. Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Het fruitige duo geeft één spetterende voorstelling. 'Welkom Sinterklaas' start ‘s middags om 15.00 uur. 

Theatershow De Wannebiezz binnen twee weken uitverkocht
18-08-2014 19:58:00

Het kan ook niet anders, voor de theatershow, die De Wannebiezz, op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober geven in de Stadsgehoorzaal van Vlaardingen, heeft het drietal toch wel een originele naam bedacht “Ol de Wee”. Deze theatershow is op zaterdag 11 oktober al uitverkocht, er zijn 630 kaarten verkocht, met als gevolg dat er een tweede avond is gepland, op vrijdag 10 oktober, waarvoor nog kaarten zijn.

René Shuman & Angel-Eye vieren 60 jaar rock-and-roll met 2000 muziekvrienden
18-08-2014 15:23:00

Rock-and-Roll bestaat dit jaar 60 jaar en is nog steeds een muziekstijl die bij veel mensen grote vreugde brengt. Afgelopen zaterdag, 16 augustus, was de overlijdensdatum van Elvis Presley. René Shuman & Angel-Eye geven op deze datum al jaren uitverkochte concerten in de stijl van de 50's, 60's en 70's met dit jaar een speciaal muzikaal eerbetoon aan rock and roll en de muziek van Elvis Presley. 

Christa Kerdijk in voorprogramma Karin Bloemen
18-08-2014 12:08:00

Christa Kerdijk heeft haar ondernemersschoenen uit de kast gehaald. Naast een zangcarrière had de zangeres namelijk nog een andere droom, die zij nu heeft verwezenlijkt: het hebben van een eigen café. Anderhalve week geleden opende ze in Medemblik Café De Klucht en sinds die tijd heeft ze het erg druk. Ze staat niet alleen achter de bar, maar pakt regelmatig de microfoon om in haar eigen café te zingen. 

Nieuwe single voor Jan Koevoet
18-08-2014 11:53:00

Met Tranen In Je Ogen is', na ‘Met Je Muts In De Wind’, de tweede nieuwe single die Jan Koevoet dit jaar uitbrengt. Een gevoelige ballad, door de zanger zelf geschreven en wederom gearrangeerd door Manfred Jongenelis. Tragische familieomstandigheden waren voor Jan Koevoet de aanleiding voor het schrijven van dit lied. Vanuit het hart geschreven, met als boodschap: ‘In tijden van verdriet kom je ook het mooie tegen. Kijk er naar’. De videoclip bij het nieuwe liedje staat op Youtube en is te zien bij o.a. TV Oranje.

Gezellige TV Opnamen Nationale Noot in Nieuw Vennep
17-08-2014 21:24:00

Op zondag 17 augustus vonden in "De Rustende Jager" in Nieuw Vennep weer TV opnamen plaats van "De Nationale Noot". Deze keer werden er vijf afleveringen van dit populaire televisieprogramma opgenomen en dat betekende dat er een keur van artiesten aanwezig waren. Nederlandse artiesten, maar ook Belgische, waarvan het voor sommigen een debuut was bij De Nationale Noot, waaronder de zangeres Hanny D, die met haar spontaniteit de harten wist te veroveren van het publiek.

Echtgenoot van Janneke de Roo overleden
17-08-2014 21:07:00

Afgelopen vrijdag is Kor Snoeijing, de man van Janneke de Roo overleden. In 2013 bleek na weken in de molen van het ziekenhuis te hebben gezeten dat Kor ongeneeslijk ziek was. Vlak voor de Kerstdagen, op 23 december, kregen ze te horen dat hij prostaatkanker had met uitzaaiingen aan lever, botten en longen. De wereld stortte in voor Kor, Janneke, kinderen en hun 4 jarige kleindochter. Lange tijd hadden ze de hoop om nog enkele jaren samen te zijn, maar al heel vlug kwam de conclusie dat deze droom bedrog was.

Rutger van Barneveld en zijn Linda in het huwelijksbootje gestapt
17-08-2014 20:39:00

Rutger van Barneveld die we kennen van zijn de singles "Helena", "Een dag uit duizend dromen" en "Omdat het zo mag zijn" is op 16 augustus getrouwd met zijn geliefde Linda. Deze plechtigheid is voltrokken in het gemeentehuis van Gorinchem onder getuige van vele genodigden. Ook een groepje fans van Rutger hadden de moeite genomen om naar het stadshuis te komen om het bruidspaar te zien. Rutger en Linda hadden leuke verassingen op hun geweldige trouwfeest in een mooie locatie in Kerk-Avezaath. 

Jacques Herb staat doodsangsten uit in zweefmolen
17-08-2014 17:35:00

De bekende zanger Jacques Herb heeft zaterdag 16 augustus in het Drentse plaatsje Noordscheschut doodsangsten uitgestaan in een zweefmolen. Herb trad op bij het muziekevenement RADIONL & TV Oranje Live en werd door een presentator van RADIONL geïnterviewd over zijn nieuwste single. Het was de bedoeling dat er tijdens het interview rustig rondjes werden gedraaid in de molen, maar een ijverige medewerker van de kermisattractie gaf het bakje onverwacht een flinke zwiep waardoor het tweetal hoog de lucht in werd geslingerd.

'Cabinevitaminen' van Hessel Wijkstra komende week 'Album van de week' bij RADIONL
16-08-2014 17:18:00

‘Er wordt tegenwoordig geen of nauwelijks truckersmuziek meer gemaakt . Muziek zoals vroeger met de cadans en de teksten waar je je als chauffeur in kunt vinden’. Dat was voor Hessel de reden om een album te maken voor de vrachtwagenchauffeur. ‘Cabinevitaminen’ bevat twaalf nummers, waaronder dus de debuutsingle ‘Volle tanken’. Het nummer is, net als de andere titels, geschreven door Dick van Altena. De onderwerpen zijn veelal aangedragen door Hessel, zoals bijvoorbeeld ‘Truckeritus’. 

Vrijkaarten voor John de Bever & Friends
15-08-2014 22:06:00

Op zaterdagavond 6 september zien John de Bever, zijn muzikale vrienden én zijn fans sterren. Letterlijk! Want de populaire levensliedzanger ontvangt dan in De Ster te Nieuwkuijk een scala aan artiesten. Met als klap op de vuurpijl: een optreden van de ‘Koningin van het levenslied’ Marianne Weber. Ook zijn er optredens van Grad Damen, Wesly Bronkhorst, Franky Falcon, Johan Heeren en vele anderen. Zorg dat je erbij bent! Tickets kosten € 17,50 in de voorverkoop en € 22,50 aan de kassa. Klik hier voor meer informatie en om kaarten te bestellen.

‘Rivals’ van Kensington op één binnen in de album charts
15-08-2014 21:53:00

Het derde album ‘Rivals’ van de Utrechtse band Kensington is deze week op de hoogste positie binnen gekomen in de album charts. Het album met daarop de met goud bekroonde hitsingle ‘Streets’ en ‘Bloedlink’ titeltrack ‘All For Nothing’ kwam vorige wek op 8 augustus uit. Komende zaterdag staat Kensington in de Alpha-tent op Lowlands. Na het optreden op Lowlands staat een uitverkochte clubtour op de agenda. Het succes van de Utrechtse band wordt bekroond met een optreden in de Heineken Music Hall op vrijdag 20 februari 2015.

Django en Antje hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-08-2014 17:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 augustus is dat ‘Vlinders’, de nieuwe single van Django Wagner. De track is afkomstig van zijn top 3 album ‘Samen’, waarop hij nummers zingt met bekende collega’s. ‘Vlinders’ is het duet dat Django opnam met Antje Monteiro. Het is een echt liefdesliedje, waarin violen een opvallende rol spelen. Het nummer werd tijdens het live concert van Django in Eindhoven zo goed ontvangen dat besloten is het op single uit te brengen.

Unieke actie rond nieuwe single van Vinzzent
15-08-2014 11:33:00

Van Vinzzent verschijnt volgende week vrijdag, 22 augustus, de splinternieuwe single Hier Is Een Liedje Voor Je. De titel van het nummer, dat is geschreven door Jan Dulles van de 3Js, is de komende weken de basis voor een unieke actie. Iedereen maakt vanaf het moment dat de single er is namelijk kans om zijn of haar lievelingsliedje door hem te laten zingen, bijvoorbeeld als cadeautje voor een ander of voor zichzelf. Vinzzent zal het liedje opnemen en het filmpje van de opname wordt opgestuurd naar degene, die het verzoek heeft ingediend.

Rotterdammers woest op Weert....Nacht van Johnny Hoes: Alle hotels al weken vol!
14-08-2014 22:07:00

Op zaterdag 16 augustus wordt de eerste editie van 'De Nacht van Johnny Hoes' georganiseerd in Weert. Het wordt een gratis muziekfeest met duizenden bezoekers op het vernieuwde evenementplein 'Het Bassin' in Weert. Alle hotels zijn al weken bomvol. De Gemeente Weert krijgt enorm veel positieve reacties, ook van buiten de stadsgrenzen, maar ontving 1 boze brief uit Rotterdam. "Geachte Gemeente Weert, wij voelen ons bestolen.  Johnny Hoes is en blijf een Rotterdammert.", schrijft Rocco di Cabrio. 

Binnenkort nieuwe single van Diana Dekkers
14-08-2014 08:49:00

Binnen afzienbare tijd zal er weer een nieuwe single van Diana Dekkers gaan verschijnen . Het nummer is wederom geschreven door Jeffrey Heesen en wederom opgenomen in de studio van muziektovenaar Manfred Jongenelis. Het beloofd een geweldige opvolger te worden van haar laatste single "Ik wil jou niet meer", waarmee zij wekenlang in de Dutch Charts single top 100 en vele andere hitlijsten heeft gedtaan. De bedoeling is met haar nieuwe single het zelfde resultaat te gaan bereiken. Daar zal de zangeres met de juiste snik, wederom weer 100% voor gaan.

Diana Olierook presenteert dé nazomerhit van 2014: Orlando!
13-08-2014 17:58:00

Het einde van de zomervakantie nadert, maar het zomergevoel houden we nog even vast…! Diana Olierook presenteert namelijk dé nazomerhit van 2014: “Orlando” (een Nederlandstalige versie van Enrique Iglesias’ “Bailando”). Diana Olierook timmert al jaren aan de weg als zangeres. Met haar 2 coverbands Universe en Dimension12 is zij wekelijks op de Nederlandse podia te bewonderen. Na ruim 16 jaar podiumervaring presenteert deze 32-jarige artieste echter haar eerste solo-single. Met een zangeres als moeder werd muziek haar met de paplepel ingegoten. Als klein meisje was ze al te zien in landelijke tv-programma’s.

Allan Hoekman lanceert 'Morgen kan het anders zijn'
13-08-2014 17:40:00

Allan Hoekman is een spontane zanger uit Drachten. Tijdens zijn jeugd wordt al snel duidelijk dat zijn passie in de muziek ligt. Hij zingt als kind o.a. in een kinderkoor met  zanger Kamahl van “The Elephant Song”. Een paar jaar later wint hij in 2010 de Friesland Soundmix Awards en begint het balletje pas echt te rollen. Hij komt in contact met o.a. Ed van Toorenburg (Breeze – “Surfing, surfing, windsurfing”) die een aantal nummers voor Allan schrijft, maar deze zijn echter nooit officieel uitgebracht.

Gordon's Blushing een groot succes
13-08-2014 17:31:00

Het op 6 juli officieel geopende Blushing in Blaricum is sinds de start van deze gloednieuwe onderneming een doorslaand succes. Vanuit het hele land komen mensen naar de ‘koffieboutique’ met het healthy concept. Inmiddels hebben meer dan 5000 mensen kunnen genieten van de gezonde hapjes, smoothies en drankjes en is iedereen lyrisch over het nieuwe gezonde concept van de Blaricumse onderneming. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop