RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Studio One heeft nieuw concept
28-08-2014 14:19:00

Door jarenlange studio ervaring met bands en artiesten is Studio One op een nieuw concept gekomen. Door technische aanpassingen kan nu iedereen liedjes opnemen met professionele kwaliteit voor een lage prijs. Voor maar € 1250,00 heb je een gehele professionele cd productie all inclusive. Daarvoor krijg je de muziekband, studiotijd, vocal coaching, koorwerk, live instrumenten, afmixen (inclusief editing) en mastering! Vanzelfsprekend krijg je de orkestband er gratis bij. Je werkt samen met een professionele producer die meerdere grote artiesten begeleid heeft. Voor meer informatie surf naar www.studio1.nl

Nazomerhit voor Tinus Hoekstra
28-08-2014 12:58:00

Nadat Tinus Hoekstra in 2011 besloot om een stap voorwaarts te zetten in zijn carrière heeft hij er nog geen moment spijt van gehad. Hij zoch contact met muziektovenaar Frank Verkooyen en samen besloten ze een samenwerking aan te gaan. Z'n debuutsingle "Blijf bij me vannacht" rolde in 2011 uit de persen. In de zomer van 2012 volgde "Hoe kon ik weten" en onlangs nam Tinus plaats achter de microfoon van The Boom Music Studio in Breda voor de opname van "Waarom". Kenners uit het vak voorspellen een nazomerhit voor Tinus

Artiesten marktplaats voor het goede doel online
28-08-2014 12:10:00

Deze week is de website www.deal4deal.nl online gezet. Via deze website kunnen “bekende” Nederlands spullen aanbieden waarvan de opbrengst geheel of gedeeltelijk naar het goede doel gaat. Voor fans wordt deze website heel interessant, omdat ze nu op een makkelijke manier in het bezit kunnen komen van “persoonlijke” hebbedingen van een bekende Nederlander. Alle bekende Nederlanders kunnen nu al hun spullen online zetten. 

Eerste track van DJ Rico Versteeg binnenkort wereldwijd te downloaden
27-08-2014 21:59:00

Vanaf zijn 14e jaar is Rico Versteeg uit Veenendaal dag en nacht aan het werk met muziek, produceren, mixen en alles wat te maken heeft met het DJ vak. Rico (onlangs 18 jaar geworden) en werkend onder zijn DJ naam Ricover heeft in de afgelopen jaren inmiddels acte de présence gegeven in diverse clubs en op menig festival samen met andere Dj’s zoals La Fuente, Fajah Lourens, Matsoe Matsoe Tony Star, D-Rashid e.v.a.. Afgelopen maand nog was Ricover één van de acts op het “Riverland Festival”.

Wilbert Pigmans in zee met JC Records
27-08-2014 21:44:00

Met z'n nieuwe single "Je leeft maar een keer" probeert Wilbert Pigmans  een nieuwe stap voorwaarts te maken in z'n muziekcarrière. De 22 jarige zanger uit ’s-Hertogenbosch heeft onlangs besloten om in zee te gaan met het JC-Records label van Jolanda Clement. "Je leeft maar een keer" is een lekker in het gehoor liggend nummer dat Wilbert samen met producer Kees Tel van tekst en muziek voorzag.  In het dagelijkse leven is Wilbert actief met licht en geluid en zingt hij vrijwel dagelijks in diverse horecagelegenheden. Daarnaast is hij de vaste huiszanger van de Skihut in Rotterdam.

Hilarische Waterloos 5 november live on tour in Groningen
27-08-2014 21:22:00

Als de Magische woorden Uurtje Waterloo of het magische woord Waterlooshow valt, weet men dat de Hilarische gebroeders Waterloo eraan verbonden zijn waarbij de Nederlandstalige muziek hoog in de vaandel staat en dat het er altijd een waar feestje is bij deze programma’s. Nu gaan de hilarische Waterloos op 5 november live on tour en zullen neerstrijken in Huize Maas van 19.00 uur t/m 00.00 uur te Groningen met een 20 tal artiesten . Als je live on tour gaat moet je het publiek ook wat te bieden hebben. Zo hebben de hilarische Waterloos o.a.Willem Barth, Henk Wijngaard, Harry Slinger en Kris Jager voor u weten te strikken.

Ontvang gratis* editie 20 van artiestenblad Lucky Joe
27-08-2014 21:06:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Corry Konings is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 20 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Peter Beense, Ron de Ridder & Jeffrey Peters oftewel Het Party Duo, Kim Regasa, Berny Janssen, Richrad Craane en Jean Knipping. Daarnaast verhalen over Douwe Kamminga, Martin Dhamarco, RTV Nunspeet, de definitieve doorbraak van Tino Martin, Marco de Hollander, Mart Dijckmanns, 10 jaar Stichting Lucky Joe en Naomi.

Televisiepresentator/zanger Bart Bosch werkt aan comeback
27-08-2014 00:00:00

Door zijn wekelijkse confrontatie met ernstig zieke kinderen heeft Bart Bosch het lied, ‘niemand weet of er een morgen komt’ geschreven. De kinderen waarvan je nooit weet of er nog hoop is hebben Bart laten inzien wie die is, wat ie wil en wat ie kan. Bart de entertainer heeft zijn publiek gemist en wil terug op TV. Jarenlang was Bart een vast gezicht op de televisie. Voor o.a. de TROS, SBS6 en RTL4 presenteerde hij verschillende programma’s die varieerde van reportages op locatie, schooltelevisie tot een dagelijks live-programma. Het begon met zijn overwinning in 1990 van het programma Showmasters waarin hij werd uitgeroepen tot meest belovende televisietalent. 

Uitvaart Jeroen Spierenburg vrijdag 29 augustus in crematorium Zuylen te Breda
26-08-2014 18:44:00

Aanstaande vrijdag 29 augustus om 14.00 uur vindt de uitvaartdienst van Jeroen Spierenburg plaats in crematorium Zuylen te Breda. Z'n levenspartner Ingrid Huijbregts laat via Facebook weten dat Jeroen tijdens de uitvaart nog een keer tussen groot publiek in de schijnwerpers wordt gezet. Jeroen overleed op maandag 25 augustus als gevolg van een auto-ongeluk. Mensen die een blijk van medeleven willen sturen kunnen dat doen naar het volgende adres: VNC Producties t.a.v. de familie Fam.Spierenburg, Hofdreef 44, 4881 DR  Zundert.

Nel van Olm al bijna 30 jaar belangrijke schakel tussen de artiest en media
26-08-2014 16:27:00

Naast het publiceren van actueel shownieuws wordt zo af en toe ook een persoon ‘in het zonnetje’ gezet die veel werk verricht om het Nederlandstalig product te promoten. Deze keer staat Nel van Olm centraal. Zij is al een kleine 30 jaar plugster en is een belangrijke schakel tussen de artiest en de media. De reden dat Nel benaderd is heeft te maken met de nominatie van drie artiesten die zij promoot voor een Buma Nl award. Daarnaast staan er nog een aantal artiesten die ze plugt tijdens dit muziekfestival op het Sena Nieuw Hollands Talent-podium.

Geslaagde albumpresentatie Grad Damen
26-08-2014 15:44:00

In het bijzijn van vele fans ontving Grad afgelopen zaterdagmiddag tijdens de instore bij Special CD Shop, Breda het eerste exemplaar van het nieuwe album uit handen van Antje Monteiro en Django Wagner. Zaterdagavond vond de albumpresentatie van ‘Klanken van Gevoel’ plaats in de Ster te Nieuwkuijk. Naast Grad waren er optredens van collega’s Frans Duijts, Django Wagner, Jaman, John de Bever, Vinzzent, Ferry de Lits, Wesley Klein, Rinus Werrens en Jan van Est. 

Nieuwe single voor Luc Steeno
26-08-2014 12:34:00

Afgelopen zomer scoorden Luc Steeno en Laura Lynn met hun nummer 1-hit ‘Diep In Je Ogen’. De eerste single van Lucs album ‘Luc Steeno: 25 Jaar Hits’ stond maar liefst 11 weken gekampeerd in de Vlaamse Top 10, en Luc en Laura zongen het ettelijke keren live op televisie, in onder andere ‘Hotel M’ en ‘Vlaanderen Muziekland’. Ondertussen heeft Luc de opvolger klaar! De zomer komt nu stilaan op een einde, maar de zanger houdt de zomerse sfeer er nog even in met zijn vrolijke nieuwe single ‘Deze Nacht’. 

Unity NL on tour op 30 augustus in Leiden
26-08-2014 11:24:00

Tijdens het Midzomerfeest van winkelcentrum De Luifelbaan zal radiozender Unity NL aanwezig zijn met Unity NL on Tour. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur treden er meer dan tien artiesten op en wordt er een kinderdisco georganiseerd. Het podium staat op het Bevrijdingsplein. Unity NL on Tour start om 12.00 uur met een kinderdisco, aansluitend treedt de Leidse Panthero op, hij scoorde eerder dit jaar een hit met Papa Hoedje. De kinderdisco vindt ook om 15.00 uur nog een keer plaats. Verder zijn er optredens van het Lesley Williams, Wesley Ponsen, Marco de Hollander, Jerry van Vianen, Yoeri L’abee, Bob Offenberg, Cooldown Café & Danny Terp, Gerry Holland, Naomi, Randy Blommaert, Danny Plezier en Roy van Hemert.  De optredens zijn gratis te bezoeken/

Alex en Duo Dak eraf in Flora tijdens Najaarsfeesten
26-08-2014 00:00:00

Op donderdag 4 september gaan de Hillegomse Najaarsfeesten weer van start en het eerste grote feest vindt meteen plaats op zaterdag 6 september. Dan wordt namelijk Flora’s Najaarsfeest gehouden. Een topfeest, die plaatsvindt in de grote zaal van Flora en waaraan de Noordwijkse zanger Alex, bekend van een bossie rode rozen de hoofdact zal zijn. Verder treedt gedurende de hele avond op het Hillegomse duo Het Dak eraf bestaande uit Martijn Stam en Edwin de goede, afgewisseld met gezellige dansmuziek door DJ Michael. 

Nieuwe single voor John Heesakkers
25-08-2014 21:18:00

John Heesakkers heeft onlangs in de studio van Bryan Stelten z'n nieuwe single "Jij hoort bij mij" opgenomen. Het is een cover van Peter Kent's grote hit "It;s a real good feeling". John heeft de tekst zelf geschreven.  Het is inmiddels de vierde single voor deze zanger uit Heerlen. Nadat hij jarenlang de mensen vermaakte achter de draaitafel als dj koos hij op 44 jarige leeftijd om als zanger verder te gaan. Als eerste lanceerde hij het lied "Ik hou van jou" dat hij speciaal voor z'n kleindochter Kyenna had geschreven. 

Jeroen Spierenburg ( 38) overleden
25-08-2014 12:12:00

Jeroen Spierenburg is zonder bij kennis te zijn geweest vanochtend door complicaties overleden. Verdere berichtgeving volgt. In de vroege ochtend van zaterdag 5 juli 2014 is Jeroen levensgevaarlijk gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Terheijden.  Hij kwam vanuit Hotel/Restaurant “De Korenbeurs” in Made waar hij al enige tijd als barman werkzaam is. Z’n auto kwam met de wielen in de berm terecht. De auto sloeg over de kop waarbij hij uit het voertuig werd geslingerd en direct in coma raakte. 

'Na vandaag'.....nieuwe single van Mario Broerse
25-08-2014 11:59:00

“Na Vandaag” is de nieuwe single van ras Amsterdammer Mario Broerse. Voor deze single heeft Mario een geheel nieuw team om zich heen verzameld. De single is gecomponeerd door Bram Koning (bekend van o.a. Willeke Alberti, Dries Roelvink, Wolter Kroes, Robert Leroy, Mick Harren e.v.a.) en voor de fantastische productie tekende niemand minder dan Hans Aalbers (bekend van o.a. André Hazes, Henk Damen, Marianne Weber, Mick Harren e.v.a.). “Na Vandaag” is een heerlijke uptempo plaat die ongetwijfeld goed opgepikt zal worden. 

Rudy de Wit heeft zin in een feestje
25-08-2014 11:55:00

De sympathieke Tilburger Rudy de Wit mag gerust een van dé opkomende Nederlandstalige artiesten van dit moment genoemd worden. Met zijn singles “Enkel Een Lach Van Jou”, “Sweet Love”,  “Kom Bij Mij”, “Ga Met Me Mee (Be My Day)” en “Genieten” wist Rudy de ene hit na de andere te scoren. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de nieuwe single van Rudy de Wit, en deze is nu een feit. De titel is “Zin In Een Feestje” en hiermee heeft Rudy een enorme kneiter in handen. 

Nieuw album Rob de Nijs
25-08-2014 11:00:00

Universal Music brengt op 10 oktober ‘Nieuwe Ruimte’ van Rob de Nijs uit. Het album geeft een vervolg aan de loopbaan van een zanger die al in de vroege jaren zestig voor het eerst van zich liet horen. Voor De Nijs representeert Nieuwe Ruimte het gevoel van vrijheid dat hij al een paar jaar ervaart. De titel Nieuwe Ruimte is volgens Rob de Nijs (71) op diverse manieren uit te leggen. “We hebben onlangs een nieuw huis betrokken, wat voelt als een mooi begin van een nieuwe fase. Het heeft denk ik nog meer te maken met hoe het de laatste jaren tussen mijn oren zit. 

Frank & Friends After Summer Edition
25-08-2014 10:42:00

Na het grote succes van Frank & Friends Cold Edition eerder dit jaar krijgt dit geweldige evenement een vervolg en wel op zondag 28 september 2014. Namelijk de After Summer  Edition. Als het aan de Bredase zanger, componist en producer zelf ligt wordt het een terug komend evenement, een zomer en winter editie. Grote namen zoals Peter Beense, Corry Konings, Jettie Palettie, Ronnie van Bemmel, Hans Steiger en natuurlijk Frank Verkooyen zelf zullen een spetterend optreden verzorgen. De presentatie is in handen van Danny Temming. Als locatie is net als vorige keer gekozen het mooie event centre Tiggelman Dance & Events in Breda. Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 15.00 bij bovengenoemd uitgaanscentrum aan de Slingerweg 95 in Breda ( 076-5146069), Special CD Shop Teteringsedijk 167 in Breda ( 076-5811106)......

Geboortedag Ramses Shaffy vieren met wandeling
25-08-2014 10:11:00

In Amsterdam wordt ook dit jaar de geboortedag van Ramses Shaffy (1933-2009) gevierd. Kleinkunstkenner Daan Bartels organiseert op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus wandelingen langs de plekken waar de acteur en zanger heeft gewoond en gewerkt. De Ramses Shaffy-wandeling is 10 kilometer lang en begint bij het Centraal Station. De route gaat langs woonhuizen, theaters, café en plekken waar Shaffy inspiratie vond voor zijn liederen.

Leo Nardell stelt originele orkestband gratis ter beschikking
25-08-2014 10:03:00

Leo Nardell heeft veel succes met zijn laatste track “Dans nog eenmaal met mij”. Uuiteraard wordt dit door vele andere zangers opgemerkt en willen zij dit lied ook vertolken. Leo: "Ik heb vele versies van dit lied gehoord, ik ben er trots op dat het door mij opgenomen liedje zo in de smaak valt. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat er wel veel artiesten met een slechte orkestband optreden. Ik wil hen graag tegemoet komen en de originele orkestband gratis aan hen ter beschikking stellen. 

Zesde editie Made in Holland op strand Wassenaar
24-08-2014 14:46:00

Op zaterdag 23 augustus vond op het strand van Wassenaar de zesde editie van Made in Holland plaats. Organisator Sebastiaan van Putten van Plus Productions, de producent van het programma liep stralend rond en dat was niet zo verwonderlijk, want ondanks de weersvoorspellingen en het feit dat het ’s morgens regende en onweerde was het prachtig weer. De hele dag scheen de zon en het sfeertje was fantastisch bij strandtent Zeelust, waar het programma op het terras plaatsvond. Een keur aan Nederlandse artiesten was weer present en samen stonden zij garant voor een gevarieerd programma. 

Denny Braaf presenteert ‘Één blik van jou’
24-08-2014 14:28:00

Een bijzondere samenwerking tussen de zangers Denny Braaf en Mike Peterson heeft geleid tot een nieuwe single voor de geboren Amsterdammer, woonachtig in Lelystad. Na de rust en melancholie van ‘Als je bij me bent’ verschijnt vandaag ‘Één blik van jou’, een aanstekelijk up tempo nummer, dat op het lijf van Denny braaf geschreven lijkt te zijn. Mike Peterson schreef het nummer samen met  Fred Appeldoorn. De backing vocals zijn van Saskia Soulful. Denny Braaf:  ‘Dit is echt mijn nummer.

Jason Bouman reikt 'Blauwe hemel' uit aan ZUS
24-08-2014 11:54:00

De winnaar van Bloed, zweet en tranen, Jason Bouman reikte op zaterdag 23 augustus aan het meidenduo “Zus” bestaande uit de zusjes Bo en Kiki Sluijpers uit het Brabantse Schijndel, hun nieuwe cd uit “Blauwe hemel”. Dit gebeurde tijdens de radio en televisieopnamen “Made in Holland Zomereditie” bij strandtent Zeelust op het Wassenaarse strand. “Blauwe hemel” was al eerder uitgekomen, maar er was geen officiële uitreiking geweest. 

Nazomerhit voor Dean Saunders ft Ros Josefzoon
23-08-2014 19:57:00

Je raakt me zo” is de nieuwe single van Popstars winnaar Dean Saunders. Een opmerkelijke single omdat hij deze samen zingt met vriend Ros Jozefzoon, ooit startend met de formatie Chosen 4 Soul en als wederhelft van Rev ’n Ros, welke opzien baarde bij X Factor. Twee muziek culturen smelten moeiteloos ineen, en brengt het beste in beide artiesten naar boven. Aan de ene kant de ruwe Rock – Pop Entertainer Dean Saunders uit de bekende Britse Saunders Dynastie, met aan de andere kant de Carribische swingende performer Ros Jozefzoon.

Bekijk TV Oranje op je tablet of smartphone
23-08-2014 19:49:00

De livestreams van TV Oranje en haar Duitstalige zusterzender SchlagerTV zijn vernieuwd. De beeldkwaliteit is verbeterd zodat er bijna geen verschil is met je televisie. Bovendien kun je nu ook op je tablet en mobiel naar TV Oranje kijken. De streams werken op de iPad vanaf iOS3.0 en op Android vanaf versie 3.0. Er worden abonnementen aangeboden voor een maand (€ 3,50), een half jaar (€ 19,95) en een jaar (€ 34,95). Voor nog geen drie euro per maand kun je dus onbeperkt TV Oranje kijken, waar ook ter wereld!

Toppers van Oranje zondag 14 september in Valkenswaard
23-08-2014 16:11:00

De tv opnamen van Toppers van Oranje "Zondag 14 sept. a.s." vinden plaats bij Jo D'n Urste in Valkenswaard. Aanvang: 14:00 uur. Met o.a.: Dana Winner, Vinzzent, Frank Galan, Mirusia, Hein Simons, John West, Willen Barth, Corry Konings, Alice Maywood, Wesly Bronkhorst, Marjan Berger, Savanna, Johan Kettenburg, Rudy de Wit, Anno, Frank van Etten, e.v.a. Er zijn selchts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voorverkoop € 10.00 via ticketpoint. 

Nieuwe single van Wesly Bronkhorst 'Ik Ga Maar' geschreven door Tony Neef
23-08-2014 15:58:00

"Ik Ga maar", dit is de titel van de nieuwe single van de Amsterdamse zanger Wesly Bronkhorst. Dit prachtige en gevoelig nummer is geschreven door Tony Neef. Tony Neef heeft reeds een aantal grote hits op zijn naam staan zoals onder andere de nummer 1 hit van Jeroen van der Boom "Jij Bent Zo".  In Nederland en België was dit goed voor goud. Wesly: " Ik ben ontzettend blij en vereerd dat men het  mij gegund heeft dit mooie nummer op te nemen en het resultaat mag er zijn". Het nieuwe nummer is geproduceerd door Manfred Jongenelis in de studio van Manfred Recordings.

Eric Flanders scoort met 'Kom Mee Naar Buiten'
23-08-2014 09:35:00

Eén van de grote smaakmakers deze zomer is zeker zanger Eric Flanders. Hij bracht enkele weken geleden de single "Kom mee naar buiten" uit in Belgie en Nederland. Het nummer doet het uitzonderlijk goed in de twee landen. Een compositie van Wim Claes en Marc Cortens, Bart Herman schreef de tekst. De clip is regelmatig te zien op MENT TV en hij komt er deze week mee binnen de De Vlaamse Top 10 van radio 2 (ultratop) nadat hij er een paar weken in de tipparade genoteerd stond.

Vrolijke nieuwe single van Anita en Ed
22-08-2014 22:20:00

Anita en Ed hebben een nieuwe single opgenomen en hebben deze keer gekozen voor een gezellig up-tempo liedje. Het is een echt "Ik hou van jou en blijf je trouw" nummer. Normaliter kiezen Anita en Ed niet snel voor dit thema omdat dit al zo vaak wordt bezongen. Even geen liedje met een "knipoog" dus. Na "Reggae te gek ee" is dit de tweede single dit jaar. Uiteraard is er weer een gezellige videoclip opgenomen door William ten Kate van TV Oranjeclips. Er zijn opnames gemaakt in Brabant en aan de Zeedijk in Zeeland.

Mathijs Laverman zorgt voor 'Feest in de tent'
22-08-2014 19:55:00

Als 2-jarig jochie stond hij al te zingen op tafel..! Mathijs Laverman, geboren te Leeuwarden, woonachtig te Oldeberkoop, 20 jaar nog maar en toe aan de release van alweer zijn negende single. Nadat Mathijs begon bij een schoolband, hij zelf een aantal bekende liedjes zoals ‘Vrienden voor het leven’, ‘Per spoor’ en ‘Steeds weer huil je’ opnam, verschijnt in 2008 zijn debuutsingle ‘Geef Me Een Kus’. De in 1993 geboren zanger die onlangs een Award in wacht sleepte in de categorie “Beste Feestact”, begint meer en meer zijn weg te vinden.

Jan Smit, Zijn 20e nummer één hit met de eerste single van zijn nieuwe album
22-08-2014 18:26:00

Niet voor het eerst en naar aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook niet voor het laatst bereikte Jan Smit vandaag opnieuw de hoogste positie in de GFK Single Top 100, nadat hij vorige week op nummer 2 was binnengekomen. Een mijlpaal, want het is de twintigste nummer één hit voor de zanger. Jan: “Ja, wat moet ik daar nu op zeggen. Hier word ik alleen maar heel erg blij van”. Het gaat dit keer om Jij & Ik, de eerste single van zijn nieuwe gelijknamige album. Deze single kwam de afgelopen weken al in het nieuws.

Nick & Simon brengen ode aan alle vrouwen
22-08-2014 18:07:00

Na hun ode aan ‘Julia’ en 153 andere vrouwen bezingen Nick & Simon nu alle vrouwen met hun nieuwste single:  ‘Leve de Vrouw’. Middels deze single, geschreven  door Simon Keizer, Jan Dulles en Jaap Kwakman, laten Nick & Simon horen dat zij als mannen eigenlijk niet zonder ‘de vrouw’ kunnen. Speciaal voor de videoclip heeft het muzikale duo een complete Utrechtse studentenvereniging opgetrommeld om uit hun dak te gaan tijdens de opnames. Simon over de single: Het liedje is geschreven voor mijn vrouw, maar ook voor mijn buurvrouw.

Ruth Jacott heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-08-2014 17:56:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 augustus is dat ‘Verliefd Verward’, de nieuwe single van Ruth Jacott. Deze frisse zomerse popsong, geproduceerd door Ellert Driessen en Tom Peters, geeft een duidelijk beeld van een vernieuwde Ruth à la 2014 die haar unieke stemgeluid combineert met een moderne hitgevoelige beat. Een leuke aanstekelijke track die vanaf de eerste seconde pakt. Gezien alle positieve reacties lijkt het erop dat Ruth met dit nummer een nieuwe hit gaat scoren! 

Goud voor nieuwe album Jan Smit
22-08-2014 10:08:00

Jan Smit heeft donderdagavond het eerste exemplaar van zijn nieuwe album Jij & Ik overhandigd aan Anouk en Lianne vd Wouw twee enorme blije fans. Woensdagavond had Jan een eigen Jan Smit quiz gespeeld met alle prijswinnaars. Degene met de meeste goede antwoorden zou bij de albumpresentatie het eerste exemplaar van hem op het podium krijgen. Dat werden dus Anouk en Lianne vd Wouw.

Theodoor helemaal in de wolken....
22-08-2014 09:30:00

De Leidse zanger Theodoor is helemaal in de wolken. Hij heeft samen met Henk Dissel en Suzanne Veldmeijer een nominatie ontvangen voor de Buma NL Awards in de categorie "Beste Talent". Het zijn de belangrijkste onderscheidingen binnen de Nederlandstalige muziekcultuur. De prestigieuze muziek-vakprijzen worden 18 september uitgereikt tijdens Buma NL, het grootste evenement ter promotie van de Nederlandstalige muziek. De Buma NL Awards worden gekozen door een jury die is samengesteld uit professionals in de muziekindustrie. 

Zangeres Marlane komt op 4 oktober met nieuwe single
21-08-2014 22:09:00

Zangeres Marlane is druk bezig met een nieuwe single. De 19 jarige zangeres zingt nu al een jaar of acht en begint het in het land steeds beter te doen. Ze krijgt steeds vaker optredens en haar laatste single “Kleine dingen”werd goed ontvangen. Op het moment wordt de laatste hand gelegd aan haar nieuwe single, die op zaterdag 4 oktober wordt gepresenteerd tijdens een cd release in Dorpshuis “Ons tehuis” in IJzendoorn. Tijdens deze presentatie zijn er optredens van Frans Duijts, Alice van Maywood, Rob Zorn, Harm Rikken, Mario Veltman, Arjo en Dave van Well. 

Nominaties Buma NL Awards 2014 bekend
21-08-2014 18:09:00

Maar liefst 19 Nederlandse artiesten, verdeeld over zeven categorieën, hebben vandaag een nominatie ontvangen voor de Buma NL Awards, de belangrijkste onderscheidingen binnen de Nederlandstalige muziekcultuur. Django Wagner, Jeroen v/d Boom en René Froger ontvingen ieder twee nominaties.  De prestigieuze muziek-vakprijzen worden 18 september uitgereikt tijdens Buma NL, het grootste evenement ter promotie van de Nederlandstalige muziek. De Buma NL Awards, die dit jaar voor de vijfde keer door Buma Cultuur worden uitgereikt, worden gekozen door een jury die is samengesteld uit professionals in de muziekindustrie. 

Gerry Holland neemt clip op
21-08-2014 00:00:00

Gerry Holland heeft vandaag zijn nieuwe videoclip opgenomen bij zijn single “Knoop ’t nu maar in je oren”. De clip werd opgenomen door Media Works bij Restaurant  Lieveling in Hoofddorp bij de Toolenburgerplas. De opnamen werden binnen genomen in deze sfeervolle accommodatie aan een tafeltje en aan de bar, maar ook buiten bij het meer. Om alles goed in beeld te krijgen werd er urenlang keihard gewerkt. Doordat Gerry met tegenspeelster Barbara het verhaal moest uitbeelden ging het geregeld mis, doordat de zanger keihard moest lachen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop