RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dotan ontvangt dubbel platina award voor 'Home'
29-10-2014 21:42:00

Dotan kreeg vanavond uit handen van 3 FM-DJ Giel Beelen een dubbel platina award uitgereikt voor zijn single 'Home'. Dit gebeurde tijdens het uitverkochte concert 'Giel presenteert: Dotan' dat de zanger in De Duif in Amsterdam gaf. Het is een bijzonder jaar geweest voor Dotan. Zijn single 'Home' was in de zomer het meest gedraaide nummer op de radio, mede omdat het nummer tijdens het WK-Voetbal spontaan werd omarmd als 'WK-Anthem' van Oranje. Ook in België werd de bijzondere single opgemerkt, 'Home' stond twee weken op één in de Vlaamse Ultra Top 100. 

Onmacht en angst inspireren Karl Adams tot schrijven van 'Vast in mij'
29-10-2014 21:27:00

Karl Adams zingt en schrijft al meer dan 25 jaar liedjes en begeleidde als gitarist/zanger onder meer Liesbeth List in het theater. In 2007 zag Karl het verdriet van zijn vader bij het sterven van diens broer aan een hartkwaal. In hetzelfde jaar verloor een muziekvriend zijn vriendin aan kanker. "Zij had dezelfde leeftijd als mij. Als kers op de taart vertelde een van zijn beste vrienden mij dat hij een zware operatie tegemoet zag vanwege longkanker",aldus Karl. De onmacht en angst die hem overviel bracht hem op het idee om het nummer "Vast in mij" te schrijven. 

Yosee maakt nieuwe single in drie uur tijd
29-10-2014 21:07:00

Yosee heeft onlangs meegedaan aan het programma “De Muzikale uitdaging”en dat betekende dat zij als uitdaging had in drie uur tijd een nummer te maken. De zangeres is nog helemaal enthousiast als ze erover verteld. “Van te voren kreeg je de titel “Waarom ik de waarheid zeg” en daarmee moesten we aan de slag. Het genre was een beetje Mexicaans en daar moesten we omheen breien totdat het nummer af was”. Yosee werd voor de Muzikale uitdaging benaderd door Nol Roos, die een goede kennis van haar is. 

Antonio in My Big Fat Gypsy Wedding van TLC
29-10-2014 20:40:00

Volkzanger Antonio Holksen die vorige week z'n nieuwe single "Kus me Kus me" lanceerde zal binnenkort tijdens het meest spraakmakende huwelijk van 2014 te zien op tv zender TLC. Het huwelijk zal op vrijdag 31 oktober in Venlo worden voltrokken en is zo speciaal en bijzonder dat de tv zender TLC voor het programma "My Big Fat Gypsy Wedding" een registratie komt maken. Antonio zal als speciale gast artiest in het TV programma te zien zijn. Het programma "My Big Fat Gypsy Wedding" wordt in diverse landen uitgezonden.

Nieuw album voor Maurice M. Woning een feit
29-10-2014 20:08:00

 In de zomer van 2014 nam Maurice M. Woning het nummer “Geen geld, geen huis en geen baan” op. Het lied bevat een autobiografische tekst geschreven door de zanger zelf. Laat dat nou net de titelsong zijn van z'n nieuwe album “Geen geld, geen huis en geen baan”. Ook het nummer “Voor jou, mijn vriend”, welke hij speciaal heeft geschreven n.a.v. het overlijden van z'n goede vriend Jeroen Kruithof en het uit 2011 afkomstige lied "Die ene zomer" staan op het zilveren schijfje. De zanger heeft het gehele album laten produceren door Douwe Buiter.

'Terug in de ether'....een cd met artiesten van weleer
29-10-2014 19:16:00

"Terug in de ether" is een gezellig album met de artiesten van weleer, met de techniek van nú! Vele piratenplaatjes zijn er al opnieuw opgenomen, in andere versies, après-ski-uitvoeringen etc. Niets van dit alles op dit album. Dit zijn de ouderwetse piratenklanken zoals eenieder ze kent van vroeger, met dát verschil dat het nu allemaal net wat frisser en beter klinkt. Originele arrangementen, originele instrumenten en waar mogelijk zelfs de originele artiesten! Initiatiefnemer René van Rooij is naast toetsenist van de Rock ’n Lollband WC Experience ook producer.

'Die arm om mijn schouder'....prachtige nieuwe single van Dick van Altena
29-10-2014 18:14:00

Dick van Altena legt momenteel de laatste hand aan een nieuw Nederlandstalig album. De vaste groep super-muzikanten waaronder Johan Jansen, Patrick van Gerven, Frans Senden, Jan Gerrits en Joost van Es maken er wederom een topproduct van. Het album bevat maar liefst 14 nummers waaronder een duet met Caren ‘Wood’ van Kessel. Als voorloper hiervan is nu het gevoelige nummer "Die arm om mijn schouder" op single. Iedereen herkent in 'die arm om mijn schouder' iets en of men het uiteindelijk droog houdt is nog maar de vraag.

Engelstalige single van Kees Plat laat nog even op zich wachten
29-10-2014 17:54:00

Kees Plat heeft afgelopen zomer een Engelstalig nummer ingezongen, dat eigenlijk volgende week uit zou moeten komen, maar vanwege gezondheidsproblemen van de producer van dit nummer is dit even uitgesteld. “Er moet nog wat gemixed worden en dat is nogal wat werk, dus we hebben besloten het even op te schuiven”. Kees Plat heeft het momenteel wel heel druk met de “Tribute To The Cats Band”, waarin hij ook speelt. “We hebben heel veel optredens overal in het land en dat is natuurlijk een super gaaf project.  

Will Tura en Christoff kiezen hun favoriete liedjes
29-10-2014 17:48:00

Op 23 zondag november 2014 slaan de Keizer van het Vlaamse lied Will Tura en de Polonaisekoning Christoff de handen in elkaar voor een uniek concert waarbij beide kleppers zullen grasduinen in elkaars repertoire. Een primeur voor de Vlaamse showbizz en dit aan de vooravond van Tura’s 75ste verjaardag en net voor Christoff zijn 25-jarige carrière mag vieren. Een uitgelezen moment om de ontmoeting te bezegelen met een unieke back to back-compilatie. Voor deze 2CD "Best Of" selecteerden Will en Christoff zelf hun favoriete tracks. 

Duo 'Pak Aan' brengt 'Het Dorp' op single uit
29-10-2014 16:40:00

"Het Dorp" van Wim Sonneveld is inmiddels al drie keer op single uitgebracht, waarvan de laatste keer in mei 1974, vlak na de dood van de cabaretier. De tekst is in 1965 geschreven door z'n levenspartner Friso Wiegersma (onder het pseudoniem Hugo Verhage). Sonneveld zingt emotioneel over "zijn dorp" bij het weerzien van het door de vooruitgang gehavende Deurne. Anno 2014 lanceert Duo Pak Aan, bestaande uit Ronald Engel en Eddy Walsh een nieuwe versie op het label van Storm Records en is geproduceerd door Niels Lingbeek.

Gouden rand om SterrenGala 2014
28-10-2014 22:19:00

Marco de Hollander kan weer terugkijken op een super geslaagd Sterrengala 2014. In een uitverkochte Sporthal de Vlinder in Ter Aar, met een record aantal verkochte kaarten, stonden op zaterdag 25 oktober toppers uit de Nederlandse muziekwereld op het podium. Er waren fans uit het gehele land naar Ter Aar gekomen om dit feest bij te wonen. Er was een geweldig programma, waar Marco de Hollander ook heel trots op was. Het sfeertje in de Sporthal was fantastisch. 

Robby Longo lanceert nieuwe single
28-10-2014 19:20:00

Na ‘Wagon Wheel’ en ‘Springsteen’ brengt de Vlaamse countryster Robby Longo z'n nieuwe single "Dancing On The Ceiling".Het is een verrassende cover van Lionel Richie die er in 1986 een dikke hit mee scoorde In 2012 bewerkte Lionel het nummer tot een country song. Hij bracht toen ‘Tuskegee’ uit, zijn tiende studioalbum waarop hij country-versies heeft gemaakt van zijn oude hits. Dat deed de Amerikaanse muziekicoon met andere bekende countryzangers. Robby wou het nummer dan ook heel graag zingen op zijn eigen album ‘Take it Easy’.

Robert ten Brink presenteert Disney’s Fantasia Live in Concert
28-10-2014 19:15:00

Robert ten Brink zal op tweede Kerstdag het spektakel Disney’s Fantasia Live in Concert in de Ziggo Dome gaan presenteren. Van Lambaart Entertainment en RTL Live Entertainment zijn verheugd dat de enorm gerespecteerde presentator aan Fantasia wil meewerken. Al eerder werd bekend dat Fantasia in de Ziggo Dome op 26 december wordt begeleid door HET Symfonieorkest, orkest van het Oosten. Het is voor de eerste keer dat het meesterwerk van Walt Disney live in Nederland wordt uitgevoerd. 

Vaar mee met Anita & Ed
28-10-2014 19:00:00

Anita & Ed hebben grote plannen om diverse evenementen te organiseren in 2015. Bij voldoende deelname kun je gaan varen met het zangduo op zaterdag 9 mei 2015. " We varen naar de zeehonden op de plaat vlakbij de Zeelandbrug vanuit St. Annaland op het eiland Tholen. Wellicht zien we onderweg nog dolfijntjes (bruinvissen), aldus Anita & Ed. Uiteraard verzorgen ze tijdens deze vaartocht een optreden. De aanvang is vanaf 14.00 uur en het einde is gepland rond 17.00 uur. De kosten zijn €17,50 p.p. Vanuit Soest en Amersfoort rijdt een bus van Jan van Dijk tours voor € 15.00 u naar de bestemming en brengt u terug naar uw opstapplaats. Ook is er een mogelijkheid om vanaf het treinstation van Bergen op Zoom in te stappen. De kosten hiervoor zijn € 5.00 p.p. Opgeven kan via: info@anitaened.nl 

Samantha Steenwijk lanceert liedje waar ze altijd al naar op zoek was
28-10-2014 17:26:00

De nieuwe single van Samantha Steenwijk, getiteld "Lieveling, wat hou ik van jou", had zomaar een nummer van Willem Barth kunnen zijn. Aanstaande vrijdag zal het vlotte lied gelanceerd worden. Samantha schreef het nummer samen met haar vaste team en is razend enthousiast over het resultaat. “Dit is precies zo’n liedje waar ik altijd al naar op zoek was; up-tempo, vrolijk, volks en goed voor mijn optredens", aldus de Haagse zangeres. In de videoclip spelen Samantha’s opa (84 jaar) en oma (83 jaar) de hoofdrol.

TV Oranje opnieuw in Top 5 bij verkiezing ‘Beste digitale zender’
28-10-2014 16:42:00

Voor het zevende opeenvolgende jaar heeft TV Oranje een plaats in de top vijf weten te verwerven bij de verkiezing van de 'Beste digitale zender' van televisiegids Totaal TV. Op www.totaaltv.nl is vandaag bekendgemaakt dat TV Oranje dit jaar op de vijfde plek is geëindigd. 

Antonie van Lierop 87 kilo afgevallen
28-10-2014 07:11:00

Antonie van Lierop voelt zich fantastisch. Hij is maar liefst 87 kg afgevallen en hij is daar niet alleen zelf hartstikke trots op, maar zijn hele omgeving. Door zijn nieuwe look heeft de spontane zanger, ook zijn kledingstijl aangepast en hij spettert als ooit tevoren. Als klap op de vuurpijl doet zijn nieuwe single “Amor” het super goed. Deze single is gemaakt door het duo Emile Hartkamp en Norus Padidar,  die hij heeft leren kennen tijdens zijn deelname aan “Bloed, zweet en tranen”. “We volgden gesprekken en dit heeft geleid tot de totstandkoming van deze single.

De Dikdakkers blijven Zwarte Piet trouw
27-10-2014 22:59:00

Hans en Anton, beter bekend als het feestduo Dikdakkers, zijn mannen die houden van tradities. Steevast komen ze tijdens belangrijke voetbaltoernooien als een EK en WK, met een Oranje-nummer. Ook carnaval slaan ze nooit over. Sterker nog, achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt aan een kneiterhit voor carnaval 2015. Voordat het zover is staat Nederland eind november tot en met 6 december in het teken van een andere traditie: Sinterklaas en Zwarte Piet.

Gezellige drukte bij opnames De Nationale Noot
27-10-2014 14:25:00

Marco de Hollander heeft er weer een feestje van gemaakt: de vijf afleveringen van De Nationale Noot, die op zondag 26 oktober werden opgenomen in de sfeervolle ambiance van De Rustende Jager in Nieuw Vennep. Maar liefst dertig artiesten van Nederlandse bodem stonden garant voor een middagvullend programma, waarbij in totaal vijf afleveringen van dit populaire televisieprogramma werden opgenomen. Ook werd op deze middag een speciale kersteditie opgenomen.

Freek Bartels en Bill van Dijk naast Tony Neef in Sonneveld in DeLaMar
27-10-2014 12:23:00

Met trots maakt Albert Verlinde Entertainment vandaag bekend dat niemand minder dan Freek Bartels en Bill van Dijk te zien zullen zijn in de musical Sonneveld in DeLaMar. Vanaf februari 2015 zijn deze twee grote sterren te bewonderen in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Naast hoofdrolspeler Tony Neef, die wederom de rol van Wim Sonneveld vertolkt, spelen Freek en Bill de rollen van Friso Wiegersma en Huub Janssen. ‘Ik ben zo verheugd dat zowel Freek Bartels als Bill van Dijk aan deze magnifieke en nu al historische voorstelling gaan meewerken,’ zegt Albert Verlinde. ‘Met Tony Neef en Mariska van Kolck als Conny Stuart mogen we van een sterrencast spreken. We zijn ongelooflijk trots dat we met deze professionals straks van 8 februari tot en met 26 april in het DeLaMar staan.’

Guus Bok richt zich op een zangcarrière
27-10-2014 11:13:00

De jonge zanger Guus Bok is zich samen met Rico Hop gaan richten op een nieuw project, namelijk de single “Nadien". Een solosingle van Guus Bok, die niet alleen qua tekst en melodie heel opvallend is, maar ook vergezeld wordt door een spraakmakende clip, waarbij de zanger allerlei dates heeft met mooie dames, die stuk voor stuk op een mislukking uitlopen. Al kijkend naar de clip komt er eigenlijk vanzelf een glimlach op het gezicht van de kijker. 

Monique Smit wordt ´het gezicht´ van Herôme Cosmetics
27-10-2014 11:01:00

Monique Smit gaat vanaf november 2014 ´het gezicht´ van Herôme Cosmetics. Ze zal te zien zijn in verschillende commercials, advertentiecampagnes en andere promotionele activiteiten. Momenteel is de Volendamse dame druk bezig met het project “2 Kleine Kleutertjes” Dit bestaat uit 15 buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek met cd en een theatervoorstelling. Deze liedjes zijn geschreven door haar broer Jan Smit en gezongen door Monique Smit. Daarnaast is zij natuurlijk ook elke week te zien bij de Zapp Kids Top 20.

Zangeres Marlous Oosting betrokken bij zwaar auto ongeluk
27-10-2014 00:58:00

Zangeres Marlous Oosting is in de vroege ochtend van 26 oktober betrokken geraakt bij een zwaar eenzijdig auto ongeval. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto, bestuurd door haar vriend Arnold in de buurt van het Duitse Gronau van de weg. Het voertuig raakte met hoge snelheid in de bosjes en vloog 7 keer over de kop, door een omheining met betonnen palen waarna ze in een kanaal belandden. Marlous en Arnold zijn per ambulance overgebracht naar een hospitaal in Gronau waar ze in de loop van zondag met lichte verwondingen weer zijn ontslagen. 

Max & Maxime presenteren nieuwe single in Leek
27-10-2014 00:54:00

Bij "Café de Buurvrouw" in Leek presenteren Max & Maxime op zaterdag 29 november 2014 hun nieuwe single "Santa Maria'. Nadat er een tijdje niets van het duo was vernomen in de media, werd er echter achter de schermen volop gewerkt aan een grote comeback. De nieuwe single heeft de vertrouwde warme sound en een flinke dosis meezing gehalte.Terry West heeft dan ook met plezier de opnames verzorgd. Ook is er bij de single een mooie clip opgenomen in het Duitse Tecklenburg. 

Ron Besselink lanceert nieuwe single
26-10-2014 12:55:00

De carrière van Ron Besselink kwam na het behalen van de eerste plaats op het “Bossche Levenslied” in een stroom versnelling. Zijn singles “Ik kan niet leven zonder liefde”, “Als ik in jou ogen kijk” en “Mijn lieve kinderen” werden ontzettend goed ontvangen door de radiostations. De laatste zelf geschreven single van Ron "Laat mij leven" was eveneens succesvol. Een nieuw nummer kon natuurlijk niet uitblijven en na in contact te zijn gekomen met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk, besluit Ron om zijn single door dit label te laten uitbrengen en promoten. 

Vrijkaarten voor TV Oranje Supporters voor Mega Piraten Festijn GelreDome
26-10-2014 01:15:00

Zaterdag 13 december 2014 is het GelreDome in Arnhem weer het decor voor een spetterend Mega Piraten Festijn. Er zijn optredens van Jan Smit, Frans Bauer, Roy Donders, Marianne Weber, Jan Keizer & Anny Schilder, Jannes, Sieneke, Koos Alberts, Stef Ekkel, Thomas Berge, Lesley Williams, Andy van der Meijde, Ancora, Gebroeders Ko, Peter Beense, Vinzzent, Monique Smit & Tim Douwsma, Kraantje Pappie, Lee Towers, Glennis Grace, Wimmie Bouma, Helemaal Hollands en vele anderen. 

Guus Meeuwis met 'Hollandse Meesters' binnen op eerste plek in Album Top 100
25-10-2014 12:25:00

Het album 'Hollandse Meesters' van Guus Meeuwis is binnengekomen op de eerste plek in de Album Top 100. Het is voor de zanger de zesde keer dat hij zijn album naar de nummer één-positie ziet doorstomen. Eerder deze week kondigde Meeuwis aan dat het bijzondere 'Hollandse Meesters' concert dat hij vorige week samen met de New Cool Collective Big Band gaf in het Rijksmuseum, een eenmalig vervolg krijgt op 15 december in Paradiso. Het concert in de Amsterdamse poptempel was binnen een uur uitverkocht. 

Leen Zijlmans heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-10-2014 19:30:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 oktober is dat ‘Daar zijn opa’s voor’ van Leen Zijlmans. Deze prachtige single is de voorloper van zijn nieuwe album dat medio december zal verschijnen. Het lied is speciaal voor Leen geschreven door Grad Damen. “Leen, ik denk dat ik datgene wat je mij vertelde over je kleinkind, heb kunnen verwoorden in een liedje”, aldus Grad door de telefoon. Leen vond het nummer meteen prachtig en de uitstekende productie van Manfred Jongenelis deed de rest.

Pure Music maakt naam in Nederland
24-10-2014 13:52:00

Pure Music…..een naam die in korte tijd regelmatig in het TV Oranje Shownieuws genoemd werd. Dit alles had te maken met het tekenen van een platencontract. Hoogste tijd  dus om eens te kijken welke mensen daar achter zitten en wat hun doelstelling is. We leggen contact met Maurice Kuijpers die laat weten dat hij samen met z’n compagnon William van Dijk begin 2014 is gaan nadenken over een eigen platenlabel. De mannen hadden al het artiestenbureau Pure Bookings, de managementsafdeling Pure Entertainment en een grafische afdeling Pure Concepts. 

Hugo Peeters lanceert Sinterklaassingle
24-10-2014 12:44:00

Hugo Peeters heeft een nieuwe Sinterklaassingle uitgebracht. getiteld "Sinterklaas komt van ’t jaar in een luchtballon" Een superleuk nummer voor jong en oud, dat steeds in je gedachte blijft hangen! Ook voor het script van de videoclip, die is opgenomen door Cliphuis, zette Hugo zijn handtekening. Voor het hoesje van de single, die ook fysiek verkrijgbaar is heeft onze Hugo weer eens iets aparts bedacht. Het is namelijk een kleurplaathoesje geworden. "Ik heb het nog nooit eerder gezien" zei Hugo, die dit samen met zijn vrouw bedacht onder ’t eten.

Otto Roona komt met platenlabel en nieuwe single
24-10-2014 10:31:00

Otto Roona uit Roden timmert al enige jaren flink aan de weg in het Nederlandstalige muziekcircuit. Ook deze keer is hij weer naar het Duitse Neuenhaus getogen om daar een nieuwe feestplaat op te nemen met de titel ‘De liefde van mijn leven’. "Het is net als 'Oh Katerina' uit 2013 wederom een single geworden met een hoog meezinggehalte en een flinke dosis feest erin’’, aldus Otto. De single wordt op 29 november gepresenteerd bij café Max Otter in Leek. Tijdens deze avond zal een keur aan artiesten weer de weg naar Leek weten te vinden.

Christmas with… Nick & Simon en hun duetpartners Matt Simons en Miss Montreal
24-10-2014 10:22:00

Nick & Simon komen met een nieuwe editie van hun kerstalbum en dat vieren ze dit jaar met Matt Simons en Miss Montreal. In het prachtige Kasteel De Hooge Vuursche maakten de entertainers zojuist bekend dat Nick Schilder een duet heeft opgenomen met Matt Simons en Simon Keizer met Miss Montreal. Simon en Miss Montreal schreven en zongen samen het gevoelige nummer  ‘At Christmastime’.  Het liedje van Nick en Matt Simons heet  ‘Give Me Back My Holiday’. Als extra bevat de CD ook een DVD met daarop de beelden van de vorig jaar geschoten kerstspecial.

Roos van Erkel en Jim Bakkum in 'Het Meisje Met Het Rode Haar'
24-10-2014 10:14:00

Vandaag maakt DommelGraaf & Cornelissen Entertainment bekend wie de hoofdrollen gaan vertolken in Het Meisje Met Het Rode Haar. De nieuwe intieme muziektheaterproductie van de theaterproducent vertelt het verhaal van Hannie Schaft, een van de grootste verzetsheldinnen van ons land. De felbegeerde hoofdrol van Hannie zal worden gespeeld door Roos van Erkel, bekend van onder andere Moeder, ik wil bij de Revue en Het Bombardement. Naast Roos vertolkt Jim Bakkum de mannelijke hoofdrol van Hannie’s medeverzetsstrijder Hugo.

DVD ‘Gewoon Jaman’ met unieke special rond de populaire zanger vanaf vandaag verkrijgbaar
24-10-2014 10:07:00

Jaman is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste volkszangers van Nederland. Reden genoeg voor Berk Music om de DVD “Gewoon Jaman” op de markt te brengen die vanaf 24 oktober 2014 verkrijgbaar zal zijn. De DVD bevat alle grote hits van hem zoals: “Laat me los, Laat me vrij”, “ Overal ter wereld”.” Spoken bestaan niet”,” Gewoon weer opnieuw”, “ Dat ging snel  voorbij”, “Waarom?”,” Blikken of blozen” , “ Samen dansen op de reggaebeat” en  een speciale kindervideo van “Spoken bestaan niet”. Een indrukwekkende special waarin Jaman openhartig spreekt over de weg naar zijn succes maakt het schijfje compleet. Jaman:“Het is eigenlijk een special rond mij. De beelden zijn opgenomen in een kleurrijke bosomgeving. 

Rick Prijs komt met tweede single
23-10-2014 15:09:00

Als je in de regio Hoogeveen de naam Rick Prijs roept bestaat de kans dat ze wel eens van hem gehoord of gelezen hebben. De zanger het Elim staat bekend als de sfeermaker van Zuidoost Drenthe. Van jongsaf aan heeft Rick een voorliefde voor het Nederlandstalige lied en weet hoe hij het publiek kan betrekken bij zijn optredens. In 2012 lanceerde hij z'n debuutsingle "Het leven is fijn”. Nu twee jaar later komt Rick met “ Maar als je dan weer bij me bent”. Het lied is geschreven door Gerto Heupink en opgenomen in de GMP studio te Enschede. 

Paul de Leeuw eert muzikale erfenis Robert Long op nieuwste album
23-10-2014 12:58:00

Paul de Leeuw brengt op 14 november zijn nieuwste cd uit: "De Leeuw Zingt Long". Het album is een productie met veel liefde en respect naar Robert Long en zijn muzikale erfenis. De Leeuw heeft de liedjes zelf gekozen en heeft met elk nummer een bijzondere band. En dat is te horen. Aan "De Leeuw Zingt Long" heeft een indrukwekkende rij gastmuzikanten meegewerkt oa: het Nederlands Blazersensemble, Cor Bakker, Eric Vloeimans, Typhoon, Remy van Kesteren, Ilse DeLange & JB Meijers, Carel Kraayenhof, Benny Ludemann, Marcel de Groot en Ruth Jacott.

Nieuwe single René Eshuijs 'Jij kwam in één keer uit de hemel vallen'
23-10-2014 09:27:00

Door een tip van Bert Schenau van Feestartiesten.nl kwam René Eshuijs in 2013 in contact met de gerenomeerde producer Ger Oerlemans. Dat gesprek verliep zeer positief en enkele weken later werd “Ik wil de man zijn“ opgenomen. De samenwerking beviel zeer goed en er werden plannen gemaakt om een nieuw product op te gaan nemen. Dit resulteerde in de door Pascal de Vormer geschreven "Jij kwam in één keer uit de hemel vallen". Pascal heeft al een behoorlijke staat van dienst wat betreft het schrijven van hits. 

Dana Winner komt met bijzonder album
22-10-2014 16:10:00

"Bloom" is de titel geworden van het nieuwe album van Dana Winner. Er is gekozen voor Bloom omdat het een mooi woord is met een warme klank en een bijzondere betekenis, namelijk "open bloeien”. Dana houdt van dat beeld. Een album met liedjes die open bloeien als de prachtige bloesem van een boom. Iets dat open bloeit, laat zich bovendien van zijn beste kant zien, aldus Dana. De Vlaamse schone heeft er dan ook naar gestreefd om voor dit album erg mooie nummers in 5 talen te brengen. 

Henri van Velzen....nieuwe single en duet met Herman Lippinkhof
22-10-2014 13:46:00

Henri van Velzen timmert al jaren aan de weg als zanger en is eigenaar van HVV-Entertainment. Landelijke bekendheid kreeg Henri met de 2013 versie van "Vier vrienden", waarmee hij de Oranje Kroon bij TV Oranje verwierf en Hollandse Nieuwe werd bij RADIONL. Een grote wens van de uit Zwolle afkomstige zanger was om ooit nog eens een duet op te nemen met Herman Lippinkhof. "Eén van mijn favoriete liedjes uit het rijke repertoire van Herman is "Bubi Bubi”, aldus van Velzen.

Debuutsingle voor Gijs Vissers
22-10-2014 12:58:00

Gijs Vissers is een nieuwe naam in de Nederlandse muziekwereld. Op het Rood-Hit-Blauw label is nu z'n debuutsingle "Onvoorwaardelijke liefde" verschenen. Zijn eerste optreden was tijdens "Het Smartlappenfestival". Gijs viel in de smaak en ging uiteindelijk met de "Gouden traan" naar huis. Na dit succes was er geen weg meer terug en zette hij vervolgstappen in de muziek; hij leerde gitaarspelen en deed veel ervaring op in een band.  Nadat Gijs een tweede plaats in de wacht sleepte tijdens een talentenjacht in Eindhoven besloot hij een single te gaan opnemen: 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: