RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Marco de Hollander pakt groots uit met SterrenGala 2014
15-09-2014 09:31:00

25 oktober 2014 zal voor het zesde jaar op rij het ´Hollandse Sterren Gala´ plaatsvinden in Sporthal De Vlinder  te Ter Aar. "De kaartverkoop gaat echt boven verwachting, vele kijken er weer naar uit, om dit feest bij te wonen" aldus Marco de Hollander. "Zorg er dus ook dit jaar voor dat u er bij bent, maar vooral dat u uw kaarten op tijd in huis heeft" vult de zanger aan. "Vertrouwd bieden we een groot scala aan zitplaatsen en zorgen we voor een mooie dansvloer."

Tribute André Hazes in IJmuiden was groot succes
14-09-2014 20:16:00

Dinsdag 23 september is het alweer 10 jaar geleden dat André Hazes is komen te overlijden. In de maand september, maar vooral rond zijn sterfdag wordt André vaak herdacht. Zo is het boek André Hazes & Ik door Jos van Zoelen op 9 september gepresenteerd, zijn de filmopnames voor de André Hazes film Bloed, Zweet en Tranen begin deze maand van start gegaan, draait nog steeds de musical "Hij gelooft in mij" en besteden vele radio- en TV stations aandacht aan André Hazes, maar ook zijn er vele muzikale eerbetonen aan onze volksheld.

Frank Rijken van Olst verrast met 'Hemelse liefde'
14-09-2014 17:55:00

De uit Harmelen afkomstige zanger Frank Rijken van Olst is al jarenlang actief in de muziek. Samen met o.a. de inmiddels populaire zangeres Erna Temming vormde Frank jarenlang de band The Twilights. Dit alles leidde tot een eigen geluidsbureau en studio waarmee Frank veel gewerkt heeft met artiesten als Marianne Weber, Marlous en natuurlijk ook Erna Temming. Na een aantal jaren woonachtig te zijn geweest in Spanje is Frank weer teruggekeerd naar Nederland en heeft besloten zijn carrière als zanger weer op te pakken.

Opnamen Toppers van Oranje op vrijdag 3 oktober in Wekerom (Gld)
14-09-2014 10:10:00

Op vrijdag 3 oktober a.s. van 20:00 uur tot 01:00 uur zijn de tv opnamen van Toppers van Oranje in bar dancing "Hent Uut 't Zaand" te Wekerom (Gld) met o.a. Peter Koelewijn & Marjan Berger, Antje Monteiro, Dennie Christian, Danny Mirror, Ralf Mackenbach, Imca Marina, Gene Thomas, Mick Harren, Jason Bouman, Sasja Brouwers, Yosee, Gino Graus, Alice Maywood. Onder voorbehoud, dat de nieuwe single op tijd klaar is, zal ook Helemaal Hollands van de partij zijn.

Hooggespannen verwachtingen rondom nieuwe single `Amore Mio´ van Yosee
13-09-2014 01:14:00

De ster van de uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee is rijzende en ze scoort de ene succesvolle single na de andere. De gloednieuwe single “Amore Mio” is haar meest actuele wapenfeit waar reikhalzend naar uit werd gekeken. “Amore Mio” is een opzwepende en dansbare plaat welke na één keer beluisteren meteen in je hoofd geprent zit. De tekst van “Amore Mio” werd geschreven door Casper Janssen (beter bekend als zanger Dennis Jones), en voor de productie van deze single tekent topproducer Kees Tel.

TV Oranje aanwezig bij Buma NL
13-09-2014 01:04:00

Donderdag 18 september is Den Bosch het toneel van de vijfde editie van Buma NL, conferentie en festival voor de Hollandse muziek. Honderden professionals nemen deel aan seminars en paneldiscussies over alles wat betrekking heeft op de Nederlandse muziekindustrie. De dag wordt traditioneel afgesloten met de feestelijke uitreiking van de Buma NL Awards. Meer informatie vind je op buma.nl. Let op: artiesten kunnen van 12.00 tot 18.00 uur een Showflits inspreken in de TV Oranje trailer op de Parade. Een opname maken is gratis en een afspraak maken is niet nodig.

Nieuwe single van Debbie Vallen
13-09-2014 00:58:00

Debbie Vallen lanceert alweer haar vierde single die als titel "Beter dan niks" meekreeg. Hiervoor heeft ze "Levenslang", "Morgen" en "Daar ben jij" uitgebracht. "Met de hulp van Scorepromotions zijn alle singles goed ontvangen bij de stations, aldus Debbie. ‘’Beter dan niks’’ is een heerlijk nazomers nummer en dit keer ook met een leuke frisse clip erbij. De clip is opgenomen door Jason Bouman en tekst is weer van Tony Neef. Voor de muziek zijn Ron van der Tak en Tim Langedijk verantwoordelijk.

Willem Barth heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-09-2014 00:40:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 september is dat ‘Lees je de ogen van een vrouw’. De nieuwe single van Willem Barth. De afgelopen jaren is de carrière van de zanger uit Doetinchem in een stroomversnelling geraakt. En met zijn opvallende nieuwe album ‘Verboden Liefde’ maakt hij wederom een grote sprong voorwaarts. Dat is goed te horen in dit nummer, een vrolijk zomers liedje geschreven door Jeffrey Weber. De clip werd opgenomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Win een exemplaar van 'André Hazes & Ik'
13-09-2014 00:23:00

Deze week verscheen het boek ‘André Hazes & Ik’, dat een niets verhullende blik biedt achter de schermen van de nog altijd razend populaire zanger. Het bevat geen verzameling publiciteitspraatjes, maar het echte verhaal. Met seks, veel seks zelfs, drugs en een ongelooflijke hoeveelheid rock & roll. ‘André Hazes & Ik’ is het relaas van Jos van Zoelen, die vijftien jaar lang de personal manager, chauffeur, bodyguard en persoonlijke vriend was van André Hazes.

René Froger en Jeroen van der Boom zingen tegen diabetes
13-09-2014 00:13:00

René Froger en Jeroen van der Boom slaan de handen ineen voor de strijd tegen diabetes. De vrienden geven op 5 oktober een spetterend concert voor stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland) dat het genezen van diabetes als doel heeft. De opbrengsten van DON in CONCERT komen geheel ten goede aan onderzoek naar een oplossing voor de slopende ziekte. “Na het succes van de eerste editie ben ik enorm verheugd dat ik als ambassadeur van stichting DON nogmaals op deze manier mijn steentje kan bijdragen. Mijn ouders hadden allebei diabetes dus ik heb van dichtbij mee gemaakt wat de ernst van de ziekte is. De voorbereidingen en verkoop van het concert zijn in volle gang.

Jan & Anny tekenen platencontract bij Vosound Records
12-09-2014 23:56:00

Vanmorgen heeft het duo Jan Keizer en Anny Schilder een nieuw platencontract getekend met Vosound Records, het label van zanger Jan Smit. Jan had hoogstpersoonlijk voor de champagne gezorgd en sprak na de ondertekening van een historisch moment: “Jan Keizer heeft een heel bijzondere rol gespeeld in mijn leven. Hij was het die mij er bij het Volendammer kinderkoor van meester Beumer tussenuit pikte, toen ik 9 jaar was.

Nieuwe single voor Sander Kwarten
12-09-2014 11:09:00

Sander Kwarten stond al jong op het podium te zingen. Zoals veel van zijn collega’s deed hij ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. Uiteindelijk leidde dat tot een klein hitje in de Dutch Charts  Top 100, “Hart van Steen” stond er 2 weken in. Het is een liedje waarmee Sander nog steeds de diverse podia in de regio en ver daarbuiten op zijn kop zet tijdens zijn optredens. Daar laat Sander de muziekliefhebbers een kant van zichzelf liet zien die we nog niet van hem kennen.

Jason Bouman Ambassadeur Stichting Muco & Friends
12-09-2014 11:08:00

Jason Bouman, de winnaar van “Bloed, zweet en tranen” zet zich in voor de Stichting Muco & Friends. Hij is namelijk ambassadeur voor deze Stichting , die naar buiten treed met het inmiddels heel bekend geworden aapje Muco, die wordt verkocht voor acht euro. De helft van de opbrengst wordt bestemd voor onderzoek naar de ziekte,Cystic Fybrosis. Het knuffelaapje staat symbool voor kracht. Jason Bouman is bekend geworden met de Stichting doordat hij werd gevraagd voor een Benefietoptreden in een Kinderspeeltuin.

De Lawineboys gaan weer knallen
12-09-2014 10:38:00

De Lawineboys gaan weer knallen met hun nieuwe single "Je krijgt niets meer van mij". Het nummer in de Ierse volkstijl is overgoten met de bekende DJ Goldfinger saus. Voeg daar de sound van De Lawineboys bij en je hebt bij voorbaat al een hit te pakken. In de hilarische clip zie je het verhaal van een man die door z'n vrouw financieel wordt uitgekleed. Op de "b" kant staat het feestnummer "De bel". Deze werd al eerder digitaal uitgebracht en stond op enkele verzamelcd's.

Allereerste Limburgs paspoort uitgegeven in Den Haag aan René en Angela Shuman
11-09-2014 23:45:00

Het Johan de Witthuis in Den Haag vormt deze week het toneel voor de Limburgse Ambassade. Een initiatief dat Prinsjesdag omlijst en Limburg landelijk profileert als een provincie waarin de kennisas prevaleert. René: "Het is voor ons een grote eer om op deze manier uit te dragen dat Limburg een heel mooie en dynamische provincie is, waar meer dan 1 miljoen Nederlanders wonen, werken en genieten van de inspiratievolle cultuur en natuur.

The Kik begint aan uitgebreide club- en theatertour
11-09-2014 14:57:00

Voor The Kik was de afgelopen zomer er een met vele hoogtepunten, zoals hun shows op Lowlands, Zwarte Cross en afgelopen weekend op Into The Great Wide Open. Dit weekend begint The Kik aan een omvangrijke tour langs de Nederlandse clubs. En twee maanden later geeft de band een vervolg aan hun theatertour "De Veelste Grote Nederbietsjoo";  een bloemlezing van bekende en minder bekende Nederbiet klassiekers, aangevuld met eigen werk. Neerlands bekendste Nederbietband bracht dit voorjaar de tweede langspeler uit.

Janieck Devi wil Nederland veroveren
11-09-2014 14:08:00

De jonge zanger Janieck Devi begint Nederland te veroveren. Zijn single “Better man”, die komt van het album “Survival Guid”doet het goed en de zanger heeft optredens overal in het land. Op het moment zit hij middenin een beach tour en treedt op op het strand in Scheveningen, Katwijk, Noordwijk en Zandvoort. Janieck treedt zowel solo op als met band. Hij wordt daarbij meestal vergezeld door zijn gitaar.

Andy van der Meijde start carrière als zanger en verschijnt met debuutsingle!
11-09-2014 13:46:00

Andy van der Meijde heeft zijn debuutsingle „De naam is Van der Meijde” uitgebracht en deze zong hij voor het eerst live in de uitzending bij Giel op 3FM. Dit werd later nog uitgezonden bij RTL Boulevard. Dezelfde avond waren Andy & Melisa ook nog te gast bij de Radio 538 Avondploeg waar men superenthousiast reageerden op het nieuwe nummer. Op dinsdag 2 september jl heeft Van Der Meijde een contract getekend bij Holliwood Records, het platenlabel van Edwin van Hoevelaak bij de Rooftop Studio.

´Mama want party´..... nieuwe single van Soca Boy
11-09-2014 12:07:00

Als Leadzanger van de Suca Boys heeft hij de hele wereld rondgereisd en veroverde hij in de hele wereld de hitlijsten met “Follow The leader”, waarmee hij ook eind jaren negentig in Nederland op de eerste plaats terecht kwam in de hitlijsten. Nu timmert hij ook Solo aan de weg als Soca Boy en weet hij er overal waar hij optreed een feestje van te maken. Op dit moment is hij weer even in Nederland.

Nieuwe single en album op komst voor Duo Dubbel-Fris
11-09-2014 11:09:00

Duo Dubbel-Fris is na de eerste single "Lachen is Leven" gepakt wederom de studio van Martin Sterken in Valthermond gedoken om hun nieuwe single "Morgen zal het beter gaan". Daarnaast hebben de heren een aantal nummers ingezongen die op hun eerste album komen te staan. Dit album wordt op zondag 9 november 2014 gepresenteerd bij Dans en Partycentrum Gossen, Hoofdstraat 118 te Stadskanaal. Meewerkende artiesten zijn: Jan en Marga, Gabry, Johnny Leijen, Koos Darwinkel, Deborah Bee en Bert Drenthe.

Kim Regasa bezoekt geboorteland met filmploeg JSF
11-09-2014 11:03:00

De 13 jarige Kim Regasa uit Haarlem, die vorig jaar als tweede eindigde tijdens het Junior Songfestival heeft een vakantie achter de rug met een lach en een traan. De jonge zanger bezocht namelijk samen met zijn moeder Mabel zijn geboorteland Filippijnen. Ruim vijf jaar geleden verliet de zanger zijn geboorteland om zich samen met zijn vader, moeder en zusje hier in Nederland te vestigen.

'Hiep Hoera voor Sinterklaas!' nieuwe single Piet Delano
11-09-2014 10:55:00

Na een fantastische zomer met een heel goed WK voor het Nederlands elftal gaan de kinderen weer naar school en maakt Nederland zich op voor het winterseizoen. De "Pietendiscussie" is weer in volle gang maar zwart, groen, rood of paars Piet Delano presenteert zijn nieuwe Sinterklaassingle "Hiep Hoera voor Sinterklaas!." Een vrolijk up-tempo nummer dat de persoonlijke goedkeuring heeft gekregen van de goedheiligman. Piet Delano werd eind jaren 80 geboren. Toen hij vier jaar was moest hij van zijn Pietenmama naar de Pietenschool.

Rinus Ponsen & Jaman live in Kruisland
10-09-2014 18:17:00

Voorafgaand aan de jaarmarkt is er zaterdagavond 13 September in De Commerce, Markt 5 te Kruisland een entertainmentprogramma met live op het podium: Jaman en Rinus Ponsen. In het voor- en naprogramma is er muziek van Calypso Drive in Show met DJ Melvin en Hans van Aalst. De presentatie is in handen van Denans en start om 20:00 uur en duurt tot 02:00 uur. Vanaf 16 jaar is iedereen welkom en de toegang is in de voorverkoop zeven euro in De Commerce en tien euro op de avond zelf aan de deur. Zondags de 14e september vindt er traditiegetrouw tijdens de jaarmarkt op het grote terras op de markt een optreden plaats van de live band Duo Eigenwijs.

Nieuwe single & album Mon Amour
10-09-2014 18:02:00

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Mon Amour “Angel of the Deep”, als voorloper op het gelijknamige album dat 26 September zal verschijnen, op de CD staat een verzameling van de mooiste liedjes van The Mon Amour band en de nieuwe single “Angel of the deep”, ook zal tegelijkertijd de allereerste DVD verschijnen, op de DVD is een live registratie te zien van een concert welke Mon Amour heeft gegeven in Zabrze, Polen, omroep Max zal op 26 september om 17.35 uur een compilatie uitzenden van de dvd.

Davito promoot nieuwe singles op prikkelende wijze
10-09-2014 15:41:00

Zanger / Entertainer Davito weet net als vele collega artiesten dat het tegenwoordig zeer moeilijk is om aandacht te krijgen bij de radio en TV stations. Menig artiest vliegt van hot naar her om zijn of haar cd te promoten maar krijgt vaak nauwelijks de aandacht die hij of zij verdient enzo ook de ‘’Danny DeVito’’ lookalike niet. Artiesten geven bakken met geld uit aan cd’s en promotie en een bijbehorende videoclip maar krijgen nauwelijks tot helemaal geen aandacht. Of het nou gaat om matige liedjes of juist zeer goede muziek met wereldwijde hit potenties, het wil maar niet lukken met onbekende of minder bekende artiesten en vooral niet bij de grotere commerciële zenders. 

Eind 2014 nieuw album voor Bob Offenberg
10-09-2014 15:35:00

Bob Offenberg komt aan het eind van dit jaar nog met een nieuw album. Er liggen diverse nummers klaar en de jonge zanger is de juiste nummers aan het uitkiezen. Zijn laatste single “Ik hou alleen van jou”doet het goed en zal ook op dit nieuwe album zijn te vinden, evenals zijn twee singles “Amor Amor”en “In Parijs”. “Dit zijn gewoon leuke nummers, die moeten erop. Verder komen er nieuwe nummers op. Ook komt er een nieuwe single uit.

Nieuwe single Sidney Bischoff geproduceerd door Martin Sterken
10-09-2014 15:22:00

Middels singles als ‘Dans en lach’, ‘Altijd reizen’, ‘Waar ga jij zo laat naartoe’, ‘Ik zou het willen schreeuwen van de toren’, ‘In een kroegje om de hoek’, ‘Eindelijk’, ‘Mag ik vanavond met je uit’ of ‘Jij komt nooit meer terug’ heeft Sidney Bischoff de laatste jaren nadrukkelijk zijn naam weten te vestigen bij de liefhebber van de Nederlandse muziek. Deze 45-jarige sympathieke zanger uit Apeldoorn die met een oliebollenkraam ons hele land doorkruist, lanceerde in september 2012 zijn debuutalbum ‘Plezier in het leven’.

'Naarmate'..... nieuwe single Paul de Graaf
10-09-2014 14:32:00

De nieuwe single "Naarmate" van Paul de Graaf is afkomstig van het album "Tijd." De cd bevat 17 prachtige nummers. Tijd is een gevarieerd singer-songwriter pop/rock-album waaraan met liefde is gewerkt. En dat hoor je! De sound heeft een Amerikaans tintje, mede door de mastering van meervoudig Grammy Award winnaar Adam Ayan (“I really enjoyed it!”). Behalve de audio is ook de vormgeving bijzonder. Een 32 pagina full-color boek met alle teksten, tekstuitleg en foto's. 

Half november nieuwe single van Het Party Duo
10-09-2014 14:21:00

Twee soloartiesten, die nu ook als party duo hoge ogen scoren. We hebben het over Ron de Ridder en Jeffrey Peters, die momenteel als Het Party Duo in heel Nederland optreden en het uitstekend doen met het nummer “Mijn Toet toet”. Een ultiem feestnummer, waarmee ze iedere zaal op zijn kop krijgen. Volgens het duo is dit nog maar het begin. “We hebben een hoop werk klaar liggen. Allemaal super gave nummers, waar we het publiek mee zullen verrassen”.

Nieuwe single van Marianne Weber verschijnt op 12 september 2014
10-09-2014 13:08:00

Aanstaande vrijdag verschijnt de single “Reuzenrad” van de “Koningin Van het Levenslied”, Marianne Weber. Met een BUMA NL nominatie voor Beste Zangeres gaat Marianne Weber de nazomer in met haar nieuwe single. De plaat is al jaren een klassieker in Limburg, en Marianne vertolkt het lied op haar geheel eigen wijze wat bij de vele liefhebbers goed in de smaak zal vallen. De single zal ondersteuning krijgen van een videoclip die het gevoel van de single nogmaals benadrukt.

Mysterie rond 10 september opgelost
10-09-2014 11:46:00

Aan de release van de single van Jerry van Vianen zijn maanden voorbereiding aan vooraf gegaan. Er is een speciale website gelanceerd: www.jijalleen.nl en ruim 40 bekende Nederlanders spraken videofragmenten in. Inmiddels rijd er ook een bus in de huisstijl van "Jij alleen" rond in Nederland. De media speculeerde wat er ging gebeuren en nog veel meer…. Jerry van Vianen verrast iedereen met zijn cd-single. "Jij alleen" is de titel van deze geweldige Nederpop song. 

Leef je eigen droom: nieuwe single van ‘coming man’ Daniël Oostra!
10-09-2014 10:18:00

In de noordelijke provincies is hij al jaren een klinkende naam. Hoog tijd dat ook de rest van Nederland hem leert kennen: Daniël Oostra! Een oer-sympathieke zanger met een gouden stem en een warme, enthousiaste podiumpresentatie. Waar Daniël het podium betreedt, is het geheid feest! Daniël is een ras-entertainer. Als jochie gooide hij al hoge ogen in de Soundmixshow. Als volwassen artiest heeft hij met zijn live-optredens inmiddels een flinke schare fans opgebouwd. 

René Froger viert 30 jaar hits in het theater
10-09-2014 09:10:00

In het theaterseizoen 2014/2015 keert René Froger na 6 jaar terug in de Nederlandse en Belgische theaters. Met de gloednieuwe theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ bezoekt hij vanaf 10 oktober dertig theaters door het hele land. ‘Noem het maar een ouderwets avondje Froger waarin ik samen met het publiek mooie herinneringen op wil halen en terug wil blikken op 30 jaar hits. We draaien na al die jaren nog steeds mee in de top, maar ik merk dat heel veel mensen bepaalde herinneringen hebben aan sommige liedjes die we eigenlijk nog maar zeldzaam doen'. 'De intimiteit van het theater biedt mij de mogelijkheid al die mooie momenten nog eens de revue te laten passeren, zowel voor mij als voor mijn publiek.’ 

'Vanavond'....nieuwe single van Gertjan Wels
10-09-2014 08:08:00

Het gaat goed met de muzikale carrière van de  in 1979 in Nijmegen geboren zanger Gertjan Wels. Hij trekt inmiddels door heel ons land voor optredens. Gert Jan, woonachtig in het Gelderse Wijchen, zag een droom uiteenspatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom “zingen”. Zijn debuutsingle “Over en voorbij” is een succes, een doorbraak lijkt meteen al dichtbij. 

Ilonka Ory werkt samen met componist van The Cats
09-09-2014 22:34:00

‘Dream Big en Work hard’. Dat is het motto van Ilonka Ory, een creatieve duizendpoot die van een leegstaande campingkantine een succesvol theater wist te maken. Haar shows zijn standaard volgeboekt, niet in de laatste plaats vanwege haar nieuwe cd "Liefde wint" waarop liedjes staan die ze schreef met Arnold Mühren, de componist van The Cats. Ilonka Ory valt direct op in het huidige heuvelachtige theaterlandschap. Een paar jaar geleden deed ze haar bedrijf van de hand en kocht ze een leegstaande campingkantine in Heiloo.

Musical Awards Gala terug bij AVROTROS
09-09-2014 22:16:00

Op woensdag 7 januari 2015 is het jaarlijkse Musical Awards Gala weer te zien bij AVROTROS. In deze groots opgezette liveshow worden de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en de beste producties uitgereikt. De presentatie van deze 14e editie is opnieuw in handen van Frits Sissing. De vakjury van de Musical Awards 2015 bestaat uit voorzitter Cornald Maas, Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol. 

Gene Thomas lanceert tweede single in Nederland
09-09-2014 21:24:00

Gene Thomas heeft weken lang genoteerd gestaan in de Sterrenparade van RTV Oost. Shownieuws kwam naar België om een item te draaien. De clip wordt nog steeds veelvuldig aangevraagd en gedraaid op TV Oranje en Sterren.nl en daarnaast heeft hij veel regionale airplay. Inmiddels heeft Gene zichzelf ten gehore gebracht op het Tros Muziekfeest op het plein in Maastricht en twee keer bij de “Toppers van Oranje”,  Nu is deze Belgische superster genomineerd voor de felbegeerde titel: Nieuw “Hollands” Talent bij Buma.nl. Voorwaar een droomstart voor deze Belgische “James Dean”. Deze week komt Gene Thomas met zijn tweede single release in Nederland. In een Nederlandse versie “Dat ben jij” maar ook met een sterke Franse versie getiteld:  “Tellement Belle” . De videoclip is opgenomen in Parijs.

Wordt 10 september 2014 een dag om nooit te vergeten
09-09-2014 10:13:00

PVT Entertainment & Management uit Delft maakt via een zeer bijzondere teaser iedereen wel heel benieuwd. "Morgen is het zover....." en "Jij alleen",  dat zijn de enigste aanknopingspunten die het filmpje weergeeft. 

Marian Mayloo, Jeffrey Sams en Peter van Nierop slaan handen ineen
09-09-2014 08:55:00

"De Wisser" is een muzikaal uitstapje van zangeres Marian Mayloo en Peter van Nierop (alias Bert van Knakenberg) die hiervoor de samenwerking aangaan met Jeffrey Sams. Het resultaat is een heerlijke dansbare soca/bubbling/party plaat, afkomstig uit de studio van Strictly Music. Marian Mayloo kent u wellicht al van haar recente single "Zomaar Een Dag" en "Een Momentje Van Je Tijd". Momenteel werkt ze hard aan een nieuwe solo single, en Marian is voor vele andere artiesten achter de schermen actief o.a. als tekstschrijfster.

Jeroen van Merwijk brengt allerlaatste cd uit
09-09-2014 08:48:00

De liederen uit de solovoorstelling "Er zijn nog kaarten" van Jeroen van Merwijk zijn uit op cd. Het is voorlopig zijn allerlaatste album, want na 25 jaar stopt Van Merwijk met het maken van solovoorstellingen. Zijn bejubelde ‘zwanenzang’ is dit theaterseizoen nog te zien tot en met december. Van Merwijk kondigde vorig jaar aan te stoppen met het maken van solovoorstellingen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop