RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
‘Heel Mooi Vogeltje’ voor Alle 13 Jaanke!
21-01-2014 00:19:00

Een authentieke kraker is bewerkt door onze vrienden van Alle 13 Jaanke! Sluit maar aan in de polonaise en zing maar mee! Na de eerste regel zit het liedje al in jouw hoofd, en dat is nu juist wat een  carnavalskraker zó uniek en herkenbaar maakt! Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote zijn weer ijzersterk terug, en ‘Heel Mooi Vogeltje’ zal ervoor zorgen, dat in vele gelegenheden de handjes in de lucht en op de schouders gaan, voor een oergezellig (Carnavals)feest!

Only Seven Left in de studio om géén album op te nemen
20-01-2014 23:31:00

Na een jaar waarin Only Seven Left vooral veel in het buitenland heeft getourd en nieuwe liedjes heeft geschreven, brengt de band in 2014 veel nieuw werk uit. Ze hebben besloten niet meer toe te werken naar een album, maar iedere maand, wanneer er een nummer klaar is, dit uit te brengen. Vandaag verschijnt het eerste nieuwe nummer, ‘Tonight’ met bijbehorende videoclip. Ook verschijnen er twee alternatieve versies, een akoestische en een punk versie. Het nummer is sinds vanochtend te downloaden via iTunes.

'De Zigeuner' ..............de nieuwe single van Maikel
20-01-2014 10:24:00

In januari 1983 zag Maikel van Hattum voor het eerst het daglicht. En vanaf dag een werd zijn muzikale opvoeding gevuld met het Nederlandstalige lied. Het was de muziek van Koos Alberts Andre Hazes en Corry Konings dat in de huiskamer klonk. De liefde voor het Nederlandse levenslied is nooit meer vertrokken. Als kind was er geen playbackshow veilig want kreeg hij informatie dat er ergens weer zo’n show was wilde hij mee doen. Het plezier van entertainen zat er al vroeg in.

Drukke CD presentatie bij zanger Kapalone
20-01-2014 10:03:00

Gisteren presenteerde Kapalone z'n nieuwe single "Ben je vanavond vrij?" bij Café Zaal Kloosterzicht in Gemonde. Het was inmiddels de twaalfde keer dat de Brabantse zanger op feestelijke wijze een presentatie organiseerde en het festijn is ondertussen een begrip in de regio. Alle voorgaande edities trokken volle zalen en dat was gisteren niet anders. Zo'n 800 bezoekers genoten bovendien van de vele optredens van collega artiesten.

Carnavalsclip van het Bossche duo Niek en Danny
20-01-2014 09:58:00

Het Carnaval nadert weer en dus is het tijd voor een nieuwe Carnavalsclip van het Bossche duo Niek en Danny. Afgelopen zaterdag is de clip opgenomen bij Hoofs Carnavalswinkel in Den Bosch door Cliphuis.nl i.s.m. met Niek en Danny en muzikant en figurant Wil Dona die al meerdere keren gefigureerd heeft in de Niek en Danny Clips. Het Carnavalslied "Gu bent ut mooiste wat me ooit is overkomme" doet het erg goed op dit moment.

Jewel J Events en Johan Heeren presenteren Johan & friends
19-01-2014 19:13:00

Jewel J Events en Johan Heeren presenteren "Johan & friends". Deze middag zal plaats vinden in El Corazon aan de Markt 36 te Roosendaal. De aanvang is om 15.00 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De entree bedraagt € 7,50 inclusief de nieuwe single. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Diverse artiesten zullen hun medewerking verlenen aan deze middag waaronder: Jessica Malfait, Marco Kanters, Jolanda Zoomer, Sander Kwarten, Denans, Tina van Beeck en Roger van Meer. De single zal uitgereikt worden door John de Bever. Het nieuwe nummer is geschreven door Jeffrey Weber, zoon van Marianne Weber. Het is een iets andere weg die Johan zal gaan bewandelen met zijn muziekstijl.

Popprijs 2013 naar The Opposites
19-01-2014 18:47:00

The Opposites hebben de Popprijs 2013 gewonnen. The Opposites namen de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse popmuziek, bestaande uit een geldbedrag van 10.000 euro en een beeld van Theo Mackaay, op zaterdag 18 januari 2013 tijdens Noorderslag in ontvangst. De jury van de Popprijs bekroont the Opposites omdat ze een nieuwe standaard hebben gezet voor live hiphop.

Anja Yelles vliegt met een helikopter
19-01-2014 18:28:00

Het muzikale verhaal van Anja Yelles is er een dat hoofdzakelijk bestaat uit regelrechte sfeeroptredens en uptempo-liedjes. Een regelrechte spring-in-‘t-veld die reeds jarenlang meedraait in de showbizz. We worden momenteel nog steeds ondergedompeld in de ambiance- en carnavalsfeer en dat wil Anja zeker niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Met deze nieuwe en laatste track uit haar recentste album ‘Horen, zien en zingen’ wordt ‘Helikopter’ een knaller. Tijdens Anja’s recente optredens ging het publiek steeds compleet uit de bol.

René Shuman & Angel-Eye met 'Let's have a party!' op 25 april 2014 in Roermond
18-01-2014 19:41:00

René Shuman & Angel-Eye staan op 25 april 2014 met hun muziekcircus in de ECI Cultuurfabriek te Roermond. De titel 'Let's have a party!' zegt genoeg: het is een swingend concert waar ook gedanst kan worden!

‘Onze Kroeg’ blijkt gouden greep voor vader en zoon Falcon
18-01-2014 00:00:00

Franky Falcon is trots als een pauw! Het eerste duet met zoon Jordi Falcon heeft één week na de release de hitstatus behaald: ‘Onze Kroeg’ komt binnen op NR75 in de Dutch Charts Single TOP100 en kan dus worden bestempeld als een échte kroegenhit. Jordi die het volgens insiders helemaal in zich heeft een groot artiest te worden, is de Wereld te rijk. Jordi Falcon: ‘Vanaf kinds af aan is muziek mijn passie en met mijn vader als grote voorbeeld ben ik blij dat ons eerste duet ook bij het publiek aanslaat’.

'Leef en geniet'....nieuwe single van Gertjan Wels
17-01-2014 20:11:00

Het scheelde niet veel of de in Wijchen woonachtige Gertjan Wels was geslaagd als profvoetballer bij het Nijmeegse N.E.C. Een knieblessure maakte echter een abrupt einde aan één van zijn dromen. Maar waarom je beperken tot één droom? De in 1979 in Nijmegen geboren Gertjan kiest voor een maatschappelijke carrière waarnaast hij zich ook gaat bezighouden met zingen. Vanaf 2006 staat hij op de podia en zodra mensen zijn stem hebben gehoord zijn de reacties niet van de lucht. Allen zeer positief !

Jaman heeft de Oranje Kroon
17-01-2014 17:44:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 20 januari is dat Jaman met ‘Blikken of Blozen’. De nieuwe single van deze populaire Overijsselse zanger is uitgebracht in de aanloop naar de presentatie van zijn nieuwe album, op zaterdag 25 januari a.s.. Na zijn debuut in 2010 veroverde Jaman in sneltreinvaart de Nederlandse muziekwereld. Het leverde hem vorig jaar een nominatie op bij de Buma NL Awards als 'Grootste Talent van 2013'. 'Blikken of Blozen' is opnieuw een prima nummer.

Mon Amour presenteert 50 jaar Palingsound in Volendam
17-01-2014 15:45:00

Vanaf oktober 2014 zal Mon Amour met een hele nieuwe theatershow door Nederland touren. Op 11 oktober zal Mon Amour de show presenteren op “eigen Volendamse bodem”. Wilt u hierbij aanwezig zijn?  Vanaf 1 februari 2014 zullen de kaarten voor dit theaterconcert verkrijgbaar zijn bij: Pop- en Cultuurhuis.

Ronnie Ruysdael doet Mooi Wark
17-01-2014 13:15:00

Een schitterende combi van rauw Drents rockwerk met een volkse polonaise op plateauzolen: "Alewiejo". Over typische combinaties gesproken.… ! Het is al weer ruim 2 jaar geleden dat de mannen van Mooi Wark tezamen met Ronnie Ruysdael en wederzijdse managers ergens een balletje prikten. Ze bespraken de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking op single-gebied. Dat zou toch leuk zijn! Vier headbangende rockers met een over-de-top-bling-bling behangen volkszanger.

Tina van Beeck meegesleurd in de hype rond Roy Donders
17-01-2014 11:44:00

Tina van Beeckheeft nog maar net een promotietour achter de rug i.v.m. haar single ‘Al jouw praatjes’ en nu komt ze ineens in de hype rond Roy Donders terecht. Enkele jaren geleden heeft Tina een duet opgenomen met Roy, De stylist van het zuiden. Het nummer ‘Laat de boel de boel’ stond op een album van Roy. Door het succes van Roy wordt dit duet ineens enorm veel gedraaid bij de radiostations.

Rutger van Barneveld start goed in 2014
17-01-2014 11:20:00

Sinds 1 januari heeft Rutger zijn management volledig bij SenS Music ondergebracht, en met de nodige successen tot op heden. Begin Februari zal RTV Gelderland Rutger van Barneveld gaan volgen voor hun programma “Ik geloof in mij” dat een vervolg zal zijn van het programma dat in 2012 werd opgenomen. Meerdere artiesten uit Gelderland hebben hieraan mee gewerkt Mulder en Mulder, Johan e.a.

Evert Baptist co-presentator op MPF
17-01-2014 11:00:00

Na afloop van de uiterst succesvolle theatertour 2013 “Willies Deure” waarin Willie Oosterhuis verschillende theaters in Noord Oost Nederland bezocht met vele artiesten zoals Wimmie Bouma, Jacques Herb, Milan Milano en de koning der piraten Jannes, werd er na afloop geëvalueerd over de perikelen van de “Nachtegaal van het Noorden” Evert Baptist. Evert was als rooie draad in de tour te vinden en wist het publiek op een dusdanige manier te entertainen.

Barbie neemt carnavals single op
17-01-2014 10:44:00

Samantha, vooral bekend als Barbie, heeft een carnavalssingle opgenomen. Het nummer heet 'Het enige wat ik wil... is een tattoo op mijn bil!' en moet een heuse carnavalskraker worden. De tattoo is het  beeldmerk van de stichting, een lieveheersbeestje. Ook haar man Michael, familieleden, zus, zwager en manager Jake zingen in het nummer mee en zijn te horen op de single. Het nummer is een samenwerking met de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld.  “Vanuit de stichting proberen wij iedere dag iedereen bewuster te maken......

Huibke van Turnhout zingt 'Dat vind ik leuk'
17-01-2014 10:35:00

Deze Brabantse ras entertainer scoorde vorig jaar een carnavalskraker met het nummer “Halli hallo een hemelbed” en ook dit jaar laat Huibke van Turnhout weer van zich horen. “Mijn nieuwe nummer is een parodie op facebook waar iedereen alles maar leuk vindt” aldus de enthousiaste zanger. Dit inspireerde hem om een nieuwe tekst te maken op een grote folk-hit en om te turnen tot een geweldige feestplaat. De bekende producer André Kooiman maakte een geweldige commerciële remix van deze bekende plaat die werkelijk de speakers uitspringt! 

Vanaf 20 januari...... 'Zoek de schat' op RADIONL
17-01-2014 10:24:00

Vanaf maandag 20 januari presenteert RADIONL het spel ‘Zoek de schat’! In iedere programma stellen ze een vraag met een meerkeuze antwoord. Als jij in de uitzending komt en je weet het goede antwoord dan win je een prijs, van een kilo cd’s tot aan een koelkast! Bij ieder goed antwoord gaat van de prijs die de winnaar heeft gewonnen ook eenzelfde exemplaar in de schatkist.

Drukke tijden voor Andre Pronk
17-01-2014 09:44:00

Het is u vast  opgevallen dat "De koning van de lach" Andre Pronk weer een carnavalskraker heeft uitgebracht met als titel "Het tietenlied". Binnen een week werd de clip al meer dan 18.0000 keer bekeken op Youtube en was ook al te zien in de Verzoekparade bij TV Oranje. Het lied gaat over een bekende Nederlander, namelijk Patricia Paay. "Ik heb al een keer over Henk-Jan Smits gezongen en ben toch de man van de auditieshows en Patricia staat al bekend om haar voorgevel die volgens ingewijden niet echt is", aldus Andre.

100% NL.....‘Het busje komt zo’ meest irritante nummer 1-hit
17-01-2014 09:33:00

De luisteraars van radiozender 100% NL hebben ‘Het busje komt zo’ van Höllenboer verkozen tot meest irritante Nederlandse nummer 1-hit. Ook Guillermo & Tropical Danny met ‘Toppertje!’ en ‘Het Pizzalied’ van André van Duin, hebben een hoge irritatiefactor. De hele week stond 100% NL in het teken van ‘De Week Van De Nummer 1-Hits’. In het kader daarvan ging dj Lex Gaarthuis in de ochtendshow 100% Wakker op zoek naar de meest irritante Nederlandse nummer 1-hit.

William van den Oetelaar: na succesvol debuut ook tweede single op label van Zebra Music!
16-01-2014 21:00:00

Ook de tweede single 'Dat Komt Door Jou' van William van den Oetelaar wordt gepresenteerd op het label van Zebra Music! Na enkele jaren van optreden in het land hoopt de 20 jarige William (van den Oetelaar) afkomstig uit Cromvoirt, met kleine stapjes kennis te maken met de muziekbusiness. Vorig jaar bracht Zebra Music ook zijn debuutsingle ‘Ik Ben Zo Blij Met Jou’ uit. Oerlemans Muziekproducties hebben de singles én de bijbehorende videoclips geproduceerd. De aankomende periode doet de spontane zanger diverse radiostations aan.

Volkszangeres Diana Honig presenteert single 'Jij Hoeft Me Niet Te Zeggen'!
16-01-2014 20:51:00

Diana Honig is al jaren lang actief als volkszangeres, is afkomstig uit Nijmegen en presenteert haar nieuwe single ‘Jij Hoeft Me Niet Te Zeggen’ op het muzieklabel van Mario Veltman. Na haar duetten met broer Gerrie én het succesvolle duet met Ron de Ridder is het tijd om te bouwen aan een solocarrière. De clip van deze gezellige single is o.a. te zien op diverse televisiestations.

Collega artiesten steunen Frank van Etten bij single 'Jij bent niet meer die man van toen'
16-01-2014 17:52:00

Volkszanger Frank van Etten doet het goed.met zijn pas verschenen single "Jij bent niet meer die man van toen". In tal van Nederlandstalige hitlijsten stijgt de single als een raket.. Na veel nagedacht te hebben om met een ballad te komen is Frank zeer verast door lovende reacties van zijn collega's. Danny de Munk schreef de zanger het volgende: Frank is een ontdekking , die ik heb mogen aanschouwen tijdens BZ&T. Ook hier met zijn nieuwe plaat bewijst hij weer.Zijn eigen stijl en eigen stemgeluid. Kortom ik ben trots op jou Frank. Ga zo door.

Vinzzent verlengt het weekend met nieuwe single
16-01-2014 13:14:00

Vinzzent is wat men noemt een levensgenieter, en die levensvreugde deelt hij maar wat graag met iedereen via zijn muziek. Met zijn nieuwe single lijkt hij, net voor ‘blue monday’, om het nieuwe jaar mooi in te zetten, meteen een nieuw wetsvoorstel voor dit paradijs te lanceren. 'Vrijdag is vrij' luidt de titel, een idee dat op veel bijval zal kunnen rekenen lijkt ons, want na een drukke werkweek heeft iedereen wel zin in het weekend. "Oorspronkelijk zou dit nummer enkel voor de vakantiegangers in de Moskitobar in Oostenrijkbestemd zijn.

Pitaboys komen met nieuwe feestknaller
16-01-2014 07:42:00

Traditiegetrouw lanceren De Pitaboys in het begin van elk jaar hun carnavals- en après-ski kraker. Vorig jaar deden ze het goed met “De Kaspische Zee”, en dit jaar willen ze het absoluut nog beter gaan doen. Het is een knaller van formaat geworden. De Pitaboys mikken met hun single “Alpenwei” niet alleen op het carnavals- en après-ski publiek, maar op iedereen!  Ze zijn er trouwens van overtuigd dat de single lang zal meelopen en ook het nodige effect zal hebben op de talrijke “oktoberfesten” die in ons land uit de grond schieten! 

Regionale artiesten op verzamelalbum 'Lucas en Gea presenteren deel 8'
16-01-2014 07:25:00

Zaterdag 25 januari wordt een Hollandstalige verzamel cd gepresenteerd in Zaal 12 aan de Wilhelminastraat 37 te Vlagtwedde. Het is alweer de achtste op rij met bekende regionale toppers uit Noord Nederland met als titel "Lucas en Gea presenteren deel 8". Artiesten die op deze cd staan zijn Bert Zwier, Jan Vaartjes, Hero, Liza, Jolanda ten Hoven, Lucas en Gea en vele anderen. Het zijn de mooiste liedjes geproduceerd in 2013 en samengesteld door L & G producties. T2  Entertainment uit Drachten zorgt voor een landelijke distributie van het album. 

Zondag 30 maart fandag Johan Heuser in Nieuwkuijk
16-01-2014 07:14:00

Het is alweer drie jaar geleden dat Johan Heuser in een bomvolle zaal van Partycentrum "De Ster" in Nieuwkuijk zijn 10-jarig jubileum vierde.  Nu, drie jaar naar dato, na vele aanvragen van fans, geeft hij vol trots op zondag 30 maart 2014 weer een grote fandag. Hiermee doet hij zijn grote schare fans een heel groot plezier. Johan heeft voor deze middag natuurlijk een aantal collega's uitgenodigd om dit samen met hem en zijn fans groots te vieren. Zo zullen John de Bever, Ronnie Tober, Charlene, Henk Damen, Karin Welsing, Yosee en DUONL ten tonele verschijnen. De presentatie is in handen van Henk Kamphuis. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00. Meer info via: 06-15628319.

Wesly Bronkhorst gaat zondag naar Oostenrijk en deelt single uit
15-01-2014 21:05:00

Wesly Bronkhorst vertrekt aanstaande zondag naar Oostenrijk en heeft daar enorm veel zin in. De sympathieke zanger blijft daar voor zes dagen en gaat van 19 t/m 24 jan een Oostenrijk tour doen met een party/apres ski versie van "Ze moeten boven even wachten". Wesly Bronkhorst gaat met onder andere dit nummer optreden in Gerlos, Ellmau, Kirchberg en Westendorf. Voor de zanger is dit een geheel nieuwe uitdaging. Hij gaat niet alleen zingen, maar heeft voor de mensen die dan in Oostenrijk bivakkeren iets heel anders in petto. 

Frank en Mirella fanreis naar Turkije
15-01-2014 18:17:00

Het duurt nog even, maar dan kunnen de fans van Frank en Mirella mee naar de Turkse zon. “We gaan 12 tot 19 april naar Bodrum, en zullen daar alle tijd hebben voor onze fans”, aldus het populaire duo. Een camerateam van Cliphuis TV gaat van 12 t/m 19 april ook mee op reis naar Turkije voor o.a. een TV verslag van deze reis. Er is volop entertainment bij deze muzikale vliegvakantie want ook muzikale vrienden gaan mee waaronder Marco de Hollander.

Rocky Pauw lanceert 'Kom dans de hele nacht met mij'
15-01-2014 18:03:00

Rocky Pauw geboren in Utrecht op 24 december 1987 begon 10 jaar geleden zijn muzikale carrière en trad vanaf dat moment op in kleinere locaties, verenigingen en buurthuizen. In de loop van deze 10 jaar  heeft Rocky zich weten te ontplooien tot een professionele zanger die doorgaans veel geboekt word in horeca gelegenheden en evenementen, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is Rocky een graag geziene gast.  I.v.m het 10 jarige jubileum geeft Rocky Pauw op 14 juni 2013 in Dorpshuis het Bosch te Lexmond.

Ilse DeLange brengt nieuwe single ‘When It’s You’ uit, vanaf februari op tournee
15-01-2014 13:44:00

Aanstaande vrijdag 17 januari komt de nieuwe single van Ilse DeLange uit. ‘When It’s You’, een uptempo nummer met een eighties feel, is afkomstig van haar meest recente album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’. Dat album bevat de vijftien grootste hits aangevuld met vier nieuwe nummers, waaronder deze single, die werd geschreven door de Amerikaanse country-artiest Rob Crosby. ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’ staat inmiddels ruim tien weken in de album Top 10 en heeft de platina status inmiddels ruim behaald.

Rob van Daal presenteert z'n nieuwe single 'Huispak met pailletjes'
15-01-2014 09:45:00

Met carnaval kun je een single van Rob van Daal verwachten! Rob heeft al veel carnavals hits op zijn naam staan, zoals o.a. ‘Nathalie’, ‘Marie Louise”, ‘Kan ik daar wat aan doen’ en ‘Een bosje rozen’. En ja  ook in 2014 is Rob weer van de partij met een echte carnavalskraker. De inhoud van het lied laat zich zo raden, want met een titel als ‘Huispak met pailletjes’, weet iedereen waarover het gaat. Dit gezellige carnavalsnummer is op het lijf geschreven van deze vrolijke Brabander.

'Henk Bernard...live in Concert'....grotendeels uitverkocht
14-01-2014 21:13:00

Aanstaande vrijdag 17 januari vindt bij De Maaspoort, Marathonloop 1 in s' Hertogenbosch het evenement "Henk Bernard live in concert" plaats. Aangezien de populariteit van deze Brabantse zanger de laatste maanden behoorlijk is toegenomen is gekozen voor een grotere locatie als voorheen. Tijdens het concert zijn er gastoptredens van Marianne Weber, Rein Mercha en Samantha Steenwijk.  René Froger staat centraal in de afterparty. Henk zal tijdens zijn optreden begeleid worden door de Brooklyn cover-/partyband die tijdens dit optreden omgedoopt wordt als de Henk Bernard Band. In totaal kunnen er 3000 personen in De Maaspoort. Henk laat weten dat er nog slechts 300 kaarten beschikbaar zijn. De minimale leeftijd is 18 jaar.

Albumpresentatie Jaman op 25 januari in Nieuwkuijk
14-01-2014 18:48:00

Op zaterdag 25 januari vindt bij uitgaansgelegenheid "De Ster" in Nieuwkuijk" de albumpresentatie plaats van het tweede album van Jaman getiteld "Gewoon Geluk".  De Overijsselse zanger heeft al een waslijst aan hits op z'n naam staan waaronder "Gewoon weer opnieuw", "Laat me los", "Laat me vrij" en "Spoken bestaan niet". Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Jaman. Dit album welke uitkomt bij Berk Music Productions bevat 12 nieuwe tracks.

Johan Derksen maakt special over Dick van Altena
13-01-2014 20:15:00

Voetbaljournalist Johan Derksen (VI) is bezig met een special rond Dick van Altena. Derksen is namelijk naast voetbalanalist ook een groot muziekliefhebber en –kenner. De special is onderdeel van een reeks van 8 muziekprogramma’s van een uur en wordt uitgezonden op RTL7.  De serie start medio april dit jaar. De eerste opnamen zijn inmiddels achter de rug, eind januari volgen nog enkele draaidagen. 

3JS laten oude band herleven met uniek single-abonnement
13-01-2014 19:54:00

Aan de vooravond van hun vijfde theatertoer ‘Dichter Bij De Horizon’ geven 3JS de fans een stukje ontstaansgeschiedenis mee. In 2006 trad de harde kern van 3JS op in het voorprogramma van Bon Jovi in een uitverkocht Goffertpark. Niet veel mensen zullen zich dit herinneren, omdat de mannen toen onder de naam Bluebus het podium betraden. De muzikanten maakten, als zijnde Bluebus, dat jaar een album dat echter nooit het levenslicht zag.

'Jij kan me maken, jij kan me breken’...nieuwe single van Jessica Malfait
13-01-2014 17:21:00

Voor de in 1986 geboren Jessica is ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ de opvolger van haar succesvolle singles uit 2012; 'Baila Mi Amor' en ‘Ik Kan Echt Zonder Jou’. Met de swingende en pakkende zomerplaat 'Baila mi amor' keerde deze formidabele zangeres, na een periode van vier jaar, weer terug in de schijnwerpers. Op 12 januari a.s. zal de uit Breda afkomstige Jessica Malfait de door Jeffrey Weber geschreven single ‘Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ officieel gaan presenteren in Prinsenbeek. Als 9-jarig meisje nam Jessica al plaats achter de microfoon.

De Gebroeders Ko & La Bamba lanceren 'Drink als een prins'
13-01-2014 17:05:00

De Gebroeders Ko & La Bamba lanceerden vandaag hun nieuwe Carnavalssingle “Drink Als Een Prins”. Samen met Bavaria kwamen de feestbands tot een Carnavaleske meezinger die ervoor zorgt dat iedereen zich voor even Prins kan voelen. Bavaria voorziet daarbij in het ultieme gereedschap van een echte Prins: de scepter. In de clip van “Drink als een Prins” is al een glimp op te vangen van de Bavaria Bier Scepter. Deze is voorzien van lichtjes en een bekerhouder aan de bovenkant, zodat er zelfs uit de scepter gedronken kan worden.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl