RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Eerste Nederlandstalige single Marie José van der Kolk een feit
12-11-2014 12:06:00

De geschiedenis van Marie-josé van der Kolk als zangeres gaat ver terug in de tijd. Na tal van hits in Europa en meer dan 10 miljoen verkochte singles wereldwijd vond Marie-José van der Kolk het hoog tijd worden voor een muzikaal uitstapje in eigen land. Marie-josé van der Kolk is o.a. Loona, maar in de vroegere tijd ook Carisma. Ze is zeker geen beginner in de muziekindustrie. Al meer dan 15 jaar staat ze in de top 10 van de wereldwijde charts. In Europa en is zij één van de meest succesvolle latinpop zangeressen allertijden.

IJmuidense RafionA brengt opnieuw eigen single uit
12-11-2014 11:55:00

RafionA uit IJmuiden brengt na haar eerste single ‘Grenade’ weer een nieuwe cover uit. Het nieuwe nummer, ‘Don’t Cha’, zal weer op eigen wijze gezongen worden door RafionA. Toen zij haar platen label ONAIR-Producties benaderde om dit nummer uit te brengen waren zij helemaal enthousiast. Komende tijd gaat u veel horen van deze zangeres die tevens te boeken is bij ONAIR-Events. De nieuwe single van RafionA is te downloaden via diverse download shops onder andere via TV Oranje, SBS6 of Radio 538.

Henk Stelte brengt nieuwe single uit
11-11-2014 20:55:00

Na de single "Te mooi om waar te zijn" brengt de uit Utrecht afkomstige zanger Henk Stelte weer een nieuwe single uit. "Waar ben jij" is een bewerking van het nummer Reggae Nights. Hiervoor dook de 27 jarige zanger de Rooftop Studio in om met producer Edwin van Hoevelaak het nummer op te nemen. Het resultaat is een vrolijk klinkend Nederlandstalig nummer en zal nu volop worden gepromoot bij de diverse radio en tv zenders.De single is vanaf nu overal verkrijgbaar via iTunes en alle bekende downloadportals. 

Bart de Graaff Foundation presenteert musical Kikker is jarig
11-11-2014 15:23:00

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25ste verjaardag van Kikker wordt groots gevierd met Theater Terra’s familiemusical Kikker is jarig. In mei dit jaar stelde producent Theater Terra de musical Kikker is jarig beschikbaar als veilingitem tijdens het gala van de Bart de Graaff Foundation. Dankzij een gulle koper wordt de musical nu aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht geschonken. Theater Terra’s Kikker is jarig speelt op zaterdag 22 november om 16.00 uur in de hal van het kinderziekenhuis. Samen met de aanwezigheid van versnaperingen als popcorn en suikerspinnen wordt ervoor gezorgd dat het voor de kinderen een compleet uitstapje is van het ziek zijn. 

Duo Marvin Siebelt en Arjan Koren nemen clip op in Hillegom
11-11-2014 13:12:00

Bij Café Zomerzorg in Hillegom vonden op maandag 10 november de clipopnamen plaats voor de nieuwe clip “ZomaaR”, bestaande uit Marvin Siebelt en Arjan Koren. Zij hebben het nummer “Adem mijn Adem”van Peter Schaap opnieuw uitgebracht in een apré  ski tintje. De clip werd opgenomen door William ten Kate van TV Oranje Clips, niet alleen bij Café Zomerzorg maar ook in Sylvia’s Leeuwtje in Nieuw Vennep. De single is geproduceerd door Arjan Venemann, die ook zanger is. 

Marty Kreté wint Roosendaal NL zangcontest
11-11-2014 11:34:00

Marty Kreté staat op zaterdag 22 november 2014 op het podium van het gezelligste meezingfeest van Roosendaal. Hij is tot winnaar uitgeroepen van de zangcontest die door de organisatie van "Roosendaal NL" was georganiseerd.  Met ruim 60% van alle stemmen gaat Marty aan de haal met het laatste felbegeerde plekje op het Roosendaal NL event 2014 in Sportcentrum "De Stok". Hij mag het podium delen met artiesten als Jan Smit, Django Wagner, Vinzzent, Het Feestteam, Henk Dissel, Stef Ekkel en DJ Coenio.

Heb jij je stem al uitgebracht op de RADIONL Top 1500
11-11-2014 01:22:00

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat je vanaf heden tot maandag 1 december 2014 kunt stemmen op de RADIONL Top 1500. De finale van de RADIONL Top 1500 wordt op zaterdag 13 december live op een speciale manier vanuit de Gelredome uitgezonden. Na de bekendmaking van de nummer 1 uit de lijst zal aansluitend het Mega Piratenfestijn in Arnhem losbarsten! Je kunt HIER je stem uitbrengen op een 5-tal nummers.

Pasar Malam Top 50 2CD-Box nu reeds verkrijgbaar bij Blokker!
10-11-2014 14:23:00

De 2CD-Box Pasar Malam Top 50 is nu al verkrijgbaar bij de Blokker en bevat 50 prachtige tracks met een hoog Indisch/ Indorock/ Rock ’n Roll gehalte. Tracks en artiesten op deze prachtige verzamel cd zijn oa: Rudi van Dalm/ Jack Jersey/ The Valiants, Eddy Chatelin & Crazy Jets, Rosy & Andres, Mus Muliyadi,Mirella, Maurice de la Croix, Sundari Soekotjo enz. Pasar Malam Top 50…..alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 

Helemaal Hollands blij met nieuwe single ‘Zak eens naar beneden’
10-11-2014 11:48:00

In 1994 lanceerde Pater Moeskroen het nummer “Trek die zak in tweeën”.  Tijdens de Volendamse zomerkermis van 2013 blies de Volendamse feestband Trammeland het lied nieuw leven in en kreeg het de titel “Zak eens naar beneden”. Carlo & Leo vonden het een aanstekelijk lied en samen met Hans Beekman van de band Tilt werden er een paar set ups van gemaakt. Voor de finishing touch nam het feestduo  producer Edwin van Hoevelaak in handen. Carlo :“We zijn er heel erg blij mee.

Deugnieten presenteren Zwarte Piet Lied
10-11-2014 00:00:00

De van oorsprong Haarlemmers Mike Daane, Jan Grandia en Dick Treesie hebben in samenwerking met Zanzare producties een protestlied tegen alle ophef over Zwarte Piet gemaakt. Deugnieten presenteren "Zwarte Piet Lied!!!". Wij zijn namelijk voor het behoud van de Nederlandse cultuur en dus voor Zwarte Piet. Net als vele andere nederlanders zijn wij de discussie over Zwarte Piet zat en willen mede hiermee daar voor eens en altijd een einde aan maken, aldus de zangers,

'Carnaval' ....nieuw nummer van Floris en Maarten ft. DJ Brian
09-11-2014 12:19:00

Floris en Maarten ft. Dj Brian hebben een nieuwe carnavalskraker gemaakt “Carnaval”. Het maken van het liedje kwam eigenlijk zoals vele liedjes door een grap. Maarten stond op een zaterdagavond aan de bar te hangen toen Fireball” van Pitbull door de speakers knalde. De zanger luisterende naar het liedje en ging vrijwel onmiddellijk dingen opnoemen die op dat liedje rijmden. Op een gegeven moment gilde hij het woord carnaval en dat hoorde Floris.

Harmina de Jonge werkt aan nieuw album
09-11-2014 11:56:00

Sinds 1998 is Harmina de Jonge al actief als zangeres. Haar grote voorbeeld is ‘De Zangeres Zonder Naam’ en daar wordt ze dan ook regelmatig vergeleken. Ze kan als geen ander de gevoelige snaar raken met haar hartverwarmende liedjes. Na Nederland is ze sinds kort ook in opmars bij onze zuiderburen. Een paar maanden geleden werd haar vorige single "Ik geef je donkerrode rozen" in Nederland en Vlaanderen tegelijkertijd uitgebracht door D & V en weerklonk haar unieke stemgeluid over de grenzen heen op menig radiostation.

Geslaagd artiestenfeest in Noordwijkerhout
09-11-2014 00:41:00

Yosee, Rob Zorn, Alex, Michel van Rijswijk, Marvin Siebelt en Martijn Stam waren een aantal artiesten die op zaterdag 8 november optraden tijdens een groot feest in Noordwijkerhout, die in het teken stond van de 99 jarige gezamenlijke verjaardag van Cynthia Mulder en Freek Meijer. Het feest werd gehouden in de woning en de tuin van het tweetal, waar een grote tent was opgezet. De artiesten zorgden met elkaar voor een avondvullend programma. 

Vrijkaarten voor Hansi Hinterseer
08-11-2014 17:53:00

Hansi Hinterseer komt naar ons land voor een concert! Op zaterdag 6 december staat de Oostenrijkse superster met zijn kersttour op het podium van IJsselhallen Zwolle. De man met de vriendelijke lach en meezingers als ‘Hände Zu Himmel’, ‘Du Bist Mein Leben’ en ‘Viele Grüsse Aus Tirol’ laat zich naar goede gewoonte omringen door Die Tiroler Echo. Een indrukwekkend decor zal de IJsselhallen doen baden in het licht en de sfeer van Kerstmis! Let op: er komt slechts één voorstelling en de plaatsen zijn beperkt. 

Johan Veugelers brengt 'Ik was nooit een casanova'
08-11-2014 11:08:00

Johan Veugelers is al enkele jaren actief in de muziekwereld en heeft in die tijd een aardige staat van dienst bij elkaar gesprokkeld.  Als drummer werkte hij al samen met artiesten als Ilse DeLange, Roel VanVelzen, Caro Emerald en Alain Clark. In februari 2011 maakt het drumstel plaats voor het accordeon want vanaf dat moment maakt Johan deel uit van het succesvolle accordeon-duo The Sunsets. Hiermee scoort hij de ene na de andere nummer 1 hit in België met ondertussen meer dan 140.000 verkochte albums. 

Duo Knotsgek luidt de winter in met nieuwe single 'Op De Lange Latten'
08-11-2014 10:26:00

Na de feesthit “Zij Is Te Mooi” verrast Duo Knotsgek feestminnend Nederland met de volgende knaller “Op De Lange Latten”. Hiermee is Duo Knotsgek weer helemaal klaar voor het komende après ski en carnavals seizoen. De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook hoog gespannen, zeker omdat Duo Knotsgek vorig jaar met “Die Alpenknotsen” een van de grootste feesthits wist te scoren van het seizoen. Voor “Op De Lange Latten” doken de Fabian en Gebrand (Duo Knotsgek) wederom de studio in van topproducer Harald Queens.

‘Herinneringen: het beste van Nick & Simon’ bekroond met Gouden status
08-11-2014 10:18:00

Nick & Simon kunnen weer een nieuwe herinnering toevoegen aan hun muzikale carrière. Gisteravond werden zij verrast door presentator Humberto Tan in het Tv-programma RTL Late Night met de Gouden Plaat voor hun verzamelalbum: ‘Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon’.  Het album met o.a. de Top 20 beste liedjes, samengesteld door de fans, ging eind juni in release en kwam de week na release op nummer 1 binnen in de GFK album Top 100. Inmiddels zijn er ruim 20.000 exemplaren verkocht, waarmee de Gouden Status is behaald. 

Zanger Antonio helpt 11 jarige Justen de Wildt wurgcontract te ontbinden
07-11-2014 23:29:00

Enkele weken geleden was Antonio aanwezig op een feest.  De 11 jarige Justen de Wildt en z’n ouders kwamen even later ook binnen. Antonio kende de moeder van Justen die als kapster werkzaam is in Veenendaal. Antonio: “Op een gegeven moment kwam ter sprake dat Justen een contract getekend had met  een platenmaatschappij. Mij werd gevraagd of ik daar een keer na wilde kijken. Omdat ik al best lang in de muziek zit, had ik misschien wel een antwoord op hun vraag. We hebben vervolgens een afspraak gemaakt en heb het contract bekeken”. Het bleek om een levenslang contract uit 2013 te gaan tussen Justen en de platenmaatschappij van haar hartsvriendin en tevens nicht.  “Lees het contract maar even door. 

Stanley Hazes presenteert nieuwe single
07-11-2014 23:15:00

Stanley Hazes presenteert zijn nieuwe single ‘Waarom mag ik m’n kind niet zien’ op twee avonden. Allereerst op zaterdag 15 november in Harbour Plaza in Dordrecht en vervolgens op zondag 30 november in het TOV-gebouw in Helmond. Uiteraard zal de naam Stanley Hazes je onmiddellijk doen denken André Hazes. Dat is geen toeval, want de heren zijn neven van elkaar. Als kleine jongen was Stanley al veel op pad met zijn neef André. Hij groeide op met zijn muziek en heeft in heel wat discotheken, cafés en evenementen door heel Nederland gestaan.

Nieuw album 'Lieve Schat' van Frans Bauer op nummer 1
07-11-2014 15:44:00

Frans Bauer verdringt Internationale kanonnen als Damian Rice, Pink Floyd en aanstormend talent Jett Rebel en claimt de nummer 1 positie van de album top 100. Zijn gloednieuwe album “Lieve schat” prijkt sierlijk als piek op de vaderlandse Hitlijst. Het is het derde album, dat door Bauer zelf is geschreven en dat  nu van niets op 1 in de hitlijsten is binnengekomen. Bauer is blij met de notering. “Uit deze notering blijkt opnieuw de liefde van het volk voor het Nederlandstalige lied. Ik ga het vanavond vieren met een paar honderd fans in Den Helder.

Mannes komt eindelijk met debuutsingle
07-11-2014 14:56:00

Mannes is een populaire Zwollenaar en al jaren een veelgevraagde artiest op bruiloften, in café’s, op personeelsfeesten en elke andere denkbare gelegenheid waar Nederlandstalige muziek populair is. Hij heeft inmiddels besloten om aan zijn carrière een iets professionelere draai te geven. Vorige week heeft Mannes zijn eerste single "Zij draagt een ring". Het is een gevoelig nummer dat door Mannes op onnavolgbare wijze en met veel emotie in de stem wordt vertolkt. De promotie rond de single is in handen van  www.showbizzinfo.com 

Nieuwe releases van Berk Music
07-11-2014 14:33:00

Het is al meer dan 30 jaar geleden dat Danny de Munk als jochie de harten van het Nederlandse publiek veroverde. Sindsdien is hij actief op allerlei gebied, TV, musical, film en theatershows. Podia als Ahoy, Paradiso, Heineken Music Hall en het Concertgebouw zijn geen vreemden voor hem. Komend jaar gaat hij op theatertour met een swingende live band. Hij is met Eric van Tijn de studio ingegaan en samen hebben ze zijn nieuwe single gemaakt: "Ze Wacht Nog Steeds Op Mij". Op zaterdag 8 november is Danny vanaf 12.00 uur aanwezig in de Berk Music shop.

Samantha Steenwijk heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
07-11-2014 14:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 november is dat ‘Lieveling, wat hou ik van jou’, de nieuwe single van Samantha Steenwijk. De populaire Haagse zangeres schreef het nummer samen met haar vaste team en is razend enthousiast over het resultaat. ‘Dit is precies zo’n liedje waar ik altijd al naar op zoek was: uptempo, vrolijk, volks en goed voor mijn optredens’, aldus Samantha. In de videoclip spelen Samantha’s opa (84 jaar) en oma (83 jaar) de hoofdrol. 

Volendam’s Hot Talent 2015 zoekt kandidaten...en niet alleen uit Volendam
07-11-2014 09:52:00

Volendam’s Hot Talent 2015 is een groots opgezette talentenjacht die niet alleen bedoeld is voor de bewoners van Edam en Volendam, maar iedereen kan en mag zich inschrijven. De voorrondes vinden plaats in verschillende cafés/restaurants in Volendam, waaronder Bar de Molen, De Groene, Grand café de Dijk, Lotje aan de Haven, Café de Boer en Restaurant vd Hogen.

Sugarfree bekroont 10 jaar vriendschap met nieuwe single
07-11-2014 09:30:00

Sugarfree, bestaande uit Gildy & Nathalie behoren tot de nieuwe generatie Vlaamse artiesten en zijn zeker geen onbekenden meer in de Vlaamse en Nederlandse showbizz. Ze scoorden op korte tijd al heel wat hits o.a. “De Wind Fluistert Jouw naam”, “Kus Me Zacht”, “Geef Er Een Lap Op”, “Zeg ‘ns Jongen” en “Macarena”. Voor hun nieuwste single kozen ze ervoor om “When You’re Gone” een cover van Bryan Adams & Mel C. onder handen te nemen. De muziek werd gemaakt door producer Lex De Groot en de meisjes schreven, zoals steeds, zelf de Nederlandse tekst.

Country album van Wesley P telt 11 tracks
06-11-2014 20:21:00

Wesley P heeft besloten de countryweg in te slaan omdat dat volgens zijn zeggen echt zijn ding is. Het resultaat is een nieuw Country album “Going Country”,waarop 11 country nummers staan. Het album is opgenomen in Studio Gerrie en Ron in Apeldoorn en is nu ongeveer twee weken uit. Volgens de zanger zijn de reacties van het publiek heel erg positief. “Er staan tien Engelstalige covers op en een Nederlandstalige cover. Ikzelf ben erg blij met het album”. Wesley P  is in 2012 begonnen met zingen en nam zijn eerste single "Geef mij nu je angst" op.

Albumpresentatie Johan Heeren op 14 december in Rucphen
06-11-2014 20:14:00

Op zondag 14 december 2014 presenteert Johan Heeren z'n jongste album "15 jaar liefde voor muziek" bij 't Trefpunt, Raadhuisstraat 80 in Rucphen. Hierop staan in totaal 17 tracks met een verzameling van muziek wat hij tot nu toe heeft uitgebracht. Op 18 oktober jl. vierde de uit Roosendaal afkomstige zanger z'n 15 jarig artiestenjubileum. Ook toen stond de presentatie van het jubileumalbum op het programma. Tijdens het festijn in Rucphen zijn er gastoptredens van Colinda, Rudy de Wit, Tina van Beeck, Patrick Dano, Jolanda Zoomer, Angezz, Leon Basley, Rocky Taylor, Bart van der Stelt, Wendy Woop en Jam Showdance. 

Nieuwe single Jelle B blijft hangen in je geheugen
06-11-2014 19:43:00

Jelle B heeft de tekst van z'n nieuwe single "Simpel" zelf geschreven. Met eenvoudige woorden als het is een ABC, een 1.2.3. en zo simpel is het een lied dat blijft hangen. De zanger die eerder hoge ogen gooide met “Annabella”,  “Mooi” en “De Pionier” nam het nummer op in de studio van Kast-drummer Nico Outhuyse, die ook tekende voor de productie. In de bijbehorende clip zitten beelden verwerkt van de stad Chicago. Jelle B heeft in 2014 al meer dan 200 optredens gedaan, waaronder in de USA. Waar hij ook komt laat hij een verpletterende indruk achter. 

Kevin Madero in zee met A Team Records
06-11-2014 19:14:00

Kevin Madero presenteerde enkele dagen geleden in Hof van Brabant in Eindhoven zijn nieuwe single “Dat komt allemaal door jou”. Een heel leger aan artiesten heeft Kevin ondersteunt bij zijn presentatie, waaruit wel blijkt dat deze Brabantse Topper goed ligt bij de artiesten. De aanwezigen op de presentatie hadden meteen een exclusieve primeur: Zij kregen de single van Kevin niet alleen te horen, maar ook allemaal mee naar huis.

Michel Wolsink lanceert nieuwe single ‘Nur du allein’ in 7 landen tegelijk
06-11-2014 18:16:00

Michel Wolsink is geen onbekende naam meer in de Duitstalige muziek. Hij stond ondertussen in binnen- en buitenland al met grootheden als Hansi Hinterseer, Karl Moik, Markus Wolfahrt en G.G. Anderson op het podium. De zanger uit het Achterhoekse Braamt gooit hoge ogen met zijn Duitstalige muziek. Zo stond hij in menige Nederlandse regionale en lokale hitlijst hoog genoteerd, maar vooral in Duitsland doen zijn singles het bijzonder goed. Twee weken stond hij op nummer één in de Airplaycharts van de prestigieuze SchlagerRallye. 

John Coenen weer terug met ‘Dona Dona Dona'
06-11-2014 18:07:00

John Coenen is terug met een nieuwe, door hem geproduceerde, (cover) song ‘Dona Dona Dona’. Met dit lied laat hij,voor even, de Engelstalige popmuziek en de Limburgstalige carnavalsmuziek achter zich. ‘Dona Dona Dona’ is immers een levenslied met een levensles. John zegt er zelf over: “ Als je iets van je leven wilt maken is het belangrijk je niet altijd door andere mensen te laten leiden, maar zelf de vrijheid op te zoeken en te doen wat je hart je ingeeft”.

Rob Zorn maakt het zelf wel uit
06-11-2014 18:01:00

Als Rob Zorn een nieuwe single maakt bedenkt hij meestal een titel die passend is bij hem. “En niet alleen bij mij”, laat Rob weten. Veel mensen denken hetzelfde als mij en willen eigenlijk ook zo leven. “Dat maak ik zelf wel uit” heb ik pasgeleden opgenomen bij Manfred Jongenelis en het resultaat is fantastisch, al zeg ik het zelf. Het is een eigenwijs Rob Zorn lied. Ik ben best een moeilijk figuur om samen mee te werken. Manfred is de eigenlijk de enigste producer waar ik nooit iets hoef tegen te zeggen. 

Hessel Wijkstra brengt 'Vrijheid' op single uit
06-11-2014 12:12:00

In navolging van z'n debuutsingle 'Volle Tanken' lanceert RADIONL presentator Hessel Wijkstra een tweede single van z'n album "Cabinevitaminen".  Hierop staan 12 nummers die variëren van bijna gesproken nummers naar up-tempo nummers. Wat de Grouster opviel tijdens de optredens is dat onder andere het nummer 'Vrijheid' regelmatig aangevraagd wordt. Het is een lekker vlot nummer welke over de vrijheid van de chauffeur gaat.  "Als je een chauffeur vraagt wat het leukste is aan zijn beroep, zegt hij altijd de vrijheid......... 

George Baker overhandigt eerste exemplaar van z'n nieuwe album aan Jaap Buijs
06-11-2014 11:49:00

George Baker viert binnenkort zijn zeventigste verjaardag. Bovendien zit hij dit jaar 45 jaar in het artiestenvak. Al die tijd weet hij zich gesteund door zijn manager Jaap Buijs. Niet verwonderlijk dus dat George vanmorgen hoogstpersoonlijk naar Volendam afreisde om aan Jaap het eerste exemplaar te overhandigen van zijn nieuwe album, die de bijna vanzelfsprekende titel "Seventy" heeft meegekregen en vanaf morgen in de winkel ligt.

Oproep aan artiesten: Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
06-11-2014 03:45:00

Eind november vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn twee dagen lang van harte welkom in de studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. 

Nieuwe Sinterklaas single voor Clown Jopie en Tante Angelique
05-11-2014 21:55:00

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single: “Sinterklaas. Yoi, Yoi, Yo”. Aad Klaris heeft weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo.  Hij tekende voor de tekst en het arrangement.  “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdrage zullen leveren aan het Sinterklaasfeest.  De Sint hit single is te downloaden  via de bekende downloadsites.  “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is de opvolger van de Sinterklaashit van Clown Jopie en Tante Angelique uit 2014. 

Stoopjes & Friends op 7 december in Eindhoven
05-11-2014 21:45:00

Op zondag 7 december 2014 presenteren De Stoopjes hun nieuwe single "Olé arriba olé labamba olé" tijdens het evenement "Stoopjes & Friends" bij 't Hof van Brabant, Boschdijk 1035 in Eindhoven. Meewerkende artiesten zijn: Danny Canters, Kevin Madero, DuoNL, Mark Elbers, Tygo Nendels, Carlos Donkers, Ivo van Rossum, Zara Beau, William van Dijk, Maarten Verhees, Albert Leenders, Maikel van Hattum, Indy Graat en Sophia Netten. 

Zanger Jordan Peeters zingt over LAT-relatie
05-11-2014 21:09:00

Samen met producer Mario Veltman heeft Jordan Peeters een nummer gemaakt over zijn lange afstand relatie. 'Ver bij jou vandaan' is de opvolger van 'nog heel even', welke vorig jaar uitkwam. Qua stijl en muziek liggen beide nummers op één lijn en creëren daardoor een herkenbare sound voor de zanger uit Nijmegen. De tekst is geschreven voor Jordan en bij de eerste klanken is de Jordan Peeters-stijl al duidelijk hoorbaar. Volgens Peeters hebben hij en Mario Veltman een leuke klik, wat heeft geleid tot een mooie nieuwe single die precies in het straatje van de zanger past. 

'Elke stap die ik zet' van DUONL...nieuwe release van Rood-Hit-Blauw
04-11-2014 20:47:00

De nieuwe single “Elke stap die ik zet” van DUONL is er weer een met de alom bekende sound van Chris & Williejan . Na in mei jl. een muzikaal uitstapje te hebben gemaakt met “Ritme van de Mambo” is toch weer gekozen voor een volks nummer. De tekst is geschreven door Jeffrey Weber. “Het is de eerste keer dat Jeffrey voor ons een lied geschreven heeft en hopelijk niet de laatste keer” vertelt Chris. “Zowel Williejan en ik denken dat Jeffrey precies in ons straatje schrijft”.

Anno Britting vernoemd single naar dochtertje Djana
04-11-2014 13:17:00

"Djana” is de naam van het driejarige dochtertje van Anno en Demelza Britting en tevens de titel van z'n nieuwe single. Dat hij wederom voor de Gipsy stijl heeft gekozen is niet zo vreemd aangezien  z'n oma een echte zigeunerin is.  Anno woont bovendien op hetzelfde woonwagenkamp als haar in Alpen a/d Rijn. Sinds 2012 brengt hij z'n cd's uit bij platenmaatschappij NRGY Music. Deze samenwerking kwam tot stand nadat Anno een sample naar NRGY had gestuurd van z'n eerder uitgebrachte nummer "Leven als een zigeuner zo vrij". 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool