RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
At-G vraagt met z'n nieuwe single 'Nog niet verloren' aandacht voor oorlogskinderen
17-10-2014 15:57:00

At-G (ex-member van Young Smoothies) vraagt met z'n nieuwe single "Nog niet verloren" aandacht voor oorlogskinderen. Dit alles gaat de artiest At-G enorm aan het hart. Als kind zijnde is hij samen met zijn ouders gevlucht uit Sri Lanka, een land waar al vele jaren oorlog gerelateerde problemen zijn. Alhoewel At-G er goed is uitgekomen, wil hij door zijn diep gewortelde gevoelens, duidelijk stilstaan bij de kinderen die niet de kans hebben gekregen om die vreselijke nachtmerrie achter hen te laten. 

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-10-2014 15:41:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 oktober is dat ‘Ratatadadada’, de nieuwe single van Frans Bauer. Na de hitsingle ‘Skippybal’ komt de populaire volkszanger opnieuw met een ongecompliceerd feestnummer dat meteen in je hoofd gaat zitten. Frans is zelf een groot liefhebber van dit genre en weet feilloos de juiste snaar te raken. Deze vrolijke ode aan de kroeg en de gezelligheid zal zonder enige twijfel over enkele maanden een dikke hit zijn tijdens het carnaval. 

Talentenjacht 'Café De Eik Got Talent'
17-10-2014 11:32:00

Café De Eik aan de Eikenlaan 5 in de stad Groningen organiseert op zaterdag 1 november a.s. een groots opgezette Talentenjacht. De aanvang is om 20.00 uur. Behalve de eer zijn er diverse geldprijzen te verdienen. De kandidaten worden beoordeeld door een deskundige jury. Tevens is er een open podium voor artiesten die niet aan de zangwedstrijd deel willen nemen, maar bijvoorbeeld wel hun (nieuwe) cd en / of enkele liedjes ten gehore willen brengen.

Alex maakt er een mooie dag van
17-10-2014 10:32:00

"Maak er een mooie dag van”…..dat is een kreet die een grote vriendenclub uit Brabant gebruikt als ze na een avondje stappen afscheid nemen van Alex. Hij had altijd al plannen om hier iets mee te gaan doen en het resultaat is z’n nieuwe single getiteld ‘Maak er een mooie dag van’. “In de kroeg hoorde ik vaak ‘Ik wou dat ik naar huis wou’…., een zin die nergens op slaat, maar als je er over na gaat denken is dat eigenlijk best grappig. Deze woorden heb ik dan ook maar verwerkt in het tweede couplet van het lied, aldus Alex.

Nieuwe single voor Wesley Klein
17-10-2014 10:20:00

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de nieuwe single van Wesley Klein, getiteld “Er is niemand zoals jij” een ballad zou worden. Wesley : “Tijdens de productie is echter besloten om er een andere draai aan te geven. We hebben nu een versie gemaakt die zowel bij de jeugd als oudere in de smaak zal vallen”. Het nummer is geschreven door Alie Bakker en opgenomen in de Goldfinger studio van Waylon van der Heijden.  “Sinds ik onder contract sta bij Berk Music is dit m’n vaste opnamestudio. 

Suzie Roose presenteert nieuwe single in Kruisland
16-10-2014 16:45:00

Op vrijdag 14 november 2014 presenteert Suzie Roose haar nieuwe single bij uitgaansgelegendeid De Commerce in Kruisland. De uit Roosendaal afkomstige zangeres is muzikaal een nieuwe weg ingeslagen en richt zich nu op Nederlandstalige gipsy muziek. Onlangs is ze in zee gegaan met Maas Music & Entertainment. Suzie: "Ik werd benaderd door een medewerker van Maas. Ze hadden een leuk liedje op de plank liggen en zochten daar een zangeres voor en hadden mij in de gedachten. Omdat ikzelf ook toe was aan een nieuwe uitdaging zijn we om tafel gaan zitten en was direct 'verkocht'. De laatste tijd heb ik alles op eigen houtje gedaan en heb het gevoel dat ik me thuisvoel bij Maas".

Nieuw album George Baker
16-10-2014 16:05:00

Dit jaar viert George Baker zijn zeventigste verjaardag en zijn 45-jarig jubileum als artiest. Hij doet dat met een splinternieuw album, dat de bijna vanzelfsprekende titel Seventy zal dragen en waarvoor hij alle songs wederom zelf heeft geschreven. Het album komt op vrijdag 7 november uit. Als voorproefje zal morgen, vrijdag 17 oktober, het fraaie Around and Around als eerste single verschijnen. Als cadeau van de jarige voor zijn vele trouwe fans, zit bij het album een gratis cd met zes nummers uit zijn gigantische catalogus.

'Jij geeft kleur aan mijn leven'...nieuwe single van Jolanda ten Hoven
16-10-2014 15:00:00

Op het Plug & Play Records label van Bert Schenau is de nieuwe single van Jolanda ten Hoven "Jij geeft kleur aan mijn leven" verschenen Het nummer is gecomponeerd en geproduceerd door Jeroen Dirksen en is door de herkenbare “Schlager-pop sound” opnieuw een echte Jolanda ten Hoven plaat geworden. De zangcarrière van Jolanda kwam in 2013 in een versnelling. Met haar single “Blijf Bij Mij” behaalde ze hoge noteringen in de hitlijsten. Na dit succes lanceerde ze “Ik heb je gemist”,welke ook in België werd opgepikt.

Bertha Verbeek giet 'Teardrops' in nieuw vaatje
16-10-2014 14:43:00

“Later word ik zangeres”…… Dat waren de woorden die Bertha Verbeek als klein kind al uitsprak. Het is niet alleen bij woorden gebleven.  De doorgewinterde soul zangeres Dee Denise leerde haar alle kneepjes van het vak. Ze wilde meer ervaring opdoen en ging aan de slag in de live band NOA."In een live band leer je pas echt.  Het is hard werken, het is improviseren, een mooie show neerzetten waarbij het dak eraf gaat, zoals dat hoort! In mijn band leerde ik te rocken, met mijn donkere stem was ACDC voor mij een “makkie” om na te bootsen".

Internationale hit voor Snollebollekes
16-10-2014 14:01:00

Een fragment uit "Hart voor muziek" gaat de hele wereld over. Een enthousiast klappende fan tijdens een liveoptreden van Snollebollekes in een uitzending van Omroep Brabant. Als hij merkt dat hij in beeld is, grijpt hij snel naar zijn bier. Het fragment ging deze week de wereld over en is al een miljoen keer bekeken op YouTube. Het begon bij "Dumpert" en "Flabber", daarna kwam er ook internationale aandacht. "9Gag", "Reddit" en "The Independent" plaatste het fragment op de site. Een internationale hit is geboren.

'Zilveren vogel' opnieuw uitgebracht door Josje
16-10-2014 13:57:00

In 1976 kocht de vader van Josje Riphagen een “geheime zender”  Josje was destijds 12 jaar oud en zong toen al mee in de vrije ether. Hierop kwamen veel reacties van de luisteraars, waarop Josje uitnodigingen kreeg om op “piratenavonden”  te komen zingen. Het was in Markelo dat "Oompie Koerier" haar op 16 jarige leeftijd ontdekte en in contact bracht met Ben en Ellis Donkelaar. Dit producersduo zag veel in haar en zorgden voor de eerste twee singles "Als sterren konden spreken" en "Wat is het leven zonder jou". 

Debuutsingle voor Auke & Lorenzo een feit
16-10-2014 11:24:00

"Jennifer", dat is de titel van de debuutsingle van Auke & Lorenzo. In het nummer vertellen zij het waargebeurde verhaal over Jennifer. Het gebeurde allemaal op vrijdag ochtend toen Auke & Lorenzo onderweg waren naar de studio. Op het station stonden zij op dezelfde trein te wachten als het wachtende meisje. Vanaf het moment dat ze haar zagen ging het nergens anders meer over. Geen van de twee durfde haar aan te spreken. In de studio aangekomen, konden zij niks anders doen dan een nummer hier over maken.  Ze waren hier zo enthousiast over dat dit de eerste single moest worden.

De Roffels na 30 jaar terug met album
15-10-2014 22:26:00

Vanaf vandaag wordt het nieuwe album 'Hier zijn we weer' gelanceerd. Na 30 jaar komen de Roffels met een album vol met oude bekende en nieuwe nummers. Vroegere hits als 'Hier ben 'k weer' en 'Spinnenwiel' zijn opnieuw opgenomen en de Roffels hebben samen met Martin Sterken nieuwe nummers geschreven.  De in Ter Apel woonachtige Roffels zijn van vroeger uit nog bekend door hits als 'Hier ben 'k weer'. De zussen Roelie en Jantina zijn daarom nog regelmatig benaderd door radio- en tv-stations voor een interview over de oude hits. 

Nooit eerder uitgegeven demo materiaal van Normaal verschijnt op LP
15-10-2014 22:06:00

Tijdens de Mega Platen & CD Beurs op zaterdag 22- en zondag 23 november in de Jaarbeurs te Utrecht. vindt de presentatie plaats van de Normaal LP "Deurdonderen In De Achterhoek" met nooit eerder uitgegeven demo materiaal, meldt Centertainment op hun website. Pseudonym Records achterhaalde tapes met Normaal-songs uit 1978 en 1981. Deze zijn nu geremastered. Bijzonder is het nummer Hideway Blues van bassist Willem Terhorst. Het kwam nooit eerder op vinyl of cd uit.

Nieuwe single voor Erik van Klinken
15-10-2014 21:42:00

"’t is te gek" is de titel van de inmiddels zesde single van Erik Van Klinken welke is geschreven en geproduceerd door Bram Koning in de muziekstudio van Jeroen Dirksen. Erik is ook bij de BUMA niet onopgemerkt gebleven met zijn eigentijdse liedjes en podiumprestaties. BUMA.NL nomineerde hem dit jaar in de categorie Nieuw Nederlands talent. De single "’t is te gek" is onder het label van Storm Records verschenen en vanaf heden te downloaden via de bekende downloadportals en verkrijgbaar in de betere platenzaken.

'Maar eens kom ik naar jou'..... nieuwe single Etienne
15-10-2014 11:14:00

"Maar eens kom ik naar jou" is de titel van de gezellige nieuwe single van Etienne Alvares en bezit alle bestanddelen die eens mens vrolijk maken.  Het is de inmiddels derde single van de uit Oss afkomstige zanger. De basis voor zijn muzikale carrière legde Etienne op 15 jarige leeftijd als DJ. Vervolgens is hij gaan zingen bij diverse bandjes en was vele jaren de vaste huiszanger van Café Bolle Jan in Amsterdam. "Maar eens kom ik naar jou" is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. 

Nieuw album voor Veldhuis & Kemper verschijnt op 31 oktober
15-10-2014 10:52:00

Afgelopen maanden heeft het duo Veldhuis & Kemper, naast hun nieuwe cabaretprogramma, keihard gewerkt aan een nieuw album getiteld: "Of de gladiolen". Op dit inmiddels zesde album staan 13 gloednieuwe nummers, waaronder de 6 liedjes uit de nieuwe show. "Onder leIding van onze vaste producer Rob van Donselaar en samen met geweldige muzikanten is het een heel rijk, divers en bovenal eerlijk album geworden waar we heel erg trots op zijn", aldus de mannen. Het album verschijnt op 31 oktober 2014.

Henny Vrienten presenteert soloalbum ‘En toch...’ op 7 november
15-10-2014 00:35:00

Drieëntwintig jaar na zijn laatste soloalbum is Henny Vrienten terug met de plaat ‘En Toch...’. Op 7 november verschijnt bij Top Notch digitaal, op cd en vinyl een verzameling gloednieuwe liedjes van de zanger van de legendarische band Doe Maar. “Ik heb een heel groot gedeelte van mijn leven verspild aan dingen perfect te krijgen. Nu doe ik mijn uiterste best om de perfectie buiten te sluiten; om het toeval en de rafeltjes te omarmen.” Op ‘En Toch...’ staan veertien nummers, geproduceerd door Daniël Lohues en begeleid door de band My Baby en Xander Vrienten, bassist bij Jett Rebel en zoon van.

Stemproblemen schakelen Milan Milano uit
14-10-2014 12:50:00

Zanger Milan Milano moet zeker tot eind dit jaar rust houden in verband met problemen met keel en stembanden. Milan Milano zingt al langer met keelpijn. Alleen rust op dit moment kan erger en blijvende schade voorkomen. Alle optredens zijn voorlopig gecanceld. Dat maakte het management van Milan Milano dinsdag bekend. De Drentse zanger moest door deze stemproblemen ook al afgelopen zaterdag bij 2 optredens verstek laten gaan. De carriere van de Drentse zanger gaat stormachtig. 

Danny Vera releast EP The New Black And White
14-10-2014 10:59:00

"The New Black And White" is de titel van de nieuwe EP van Danny Vera. In een poging het genre van zijn muziek een naam te geven kwam Danny op The New Black And White: “Muziek geïnspireerd op het oude. Eigenlijk als een zwart/wit film die nu gemaakt wordt”. Danny Vera is vooral bekend van de minuutjes rock ’n roll in programma’s als Voetbal International of De Wereld Draait Door, terwijl op al zijn vorige platen de ingetogen nummers een belangrijke rol spelen. 

Gerry Holland komt met vervolg op “Geen cent te makken” actie
14-10-2014 10:21:00

Gerry Holland besloot eind 2013 de opbrengst van zijn single “Geen cent te makken ” te doneren aan dakloze mensen.  Het doel was om voedselpakketten te maken voor de’ jongens van de straat’.  Naast de opbrengst van de single organiseerde de zanger een  inzamelingsactie om zoveel mogelijk goederen te bemachtigen . Uiteindelijk werden er ruim 100 pakketten uitgedeeld. Vanwege dit grote succes heeft Gerry besloten om ook dit jaar een dergelijke actie op poten te zetten.  

Ton Wolter genomineerd voor Top of the Mountains
13-10-2014 15:17:00

De uit Weert afkomstige schlagerzanger Thorsten von Lippe Biesterfeld, de Duitse artiestennaam van Ton Wolter, is wederom genomineerd voor een Top-of-the-Mountains Award. Thorsten wist zich in voorgaande jaren al twee keer eerder te nomineren voor deze "Besten aus dem Bergen Award”. Top-of-the-Mountains presenteert ieder jaar vanuit Duitsland of Oostenrijk de beste zangers, bands, hits en acts uit de party scene aan het publiek, horeca ondernemers en organisatiebureaus uit Duitsland en Oostenrijk. 

Ook tweede show Ladies of Soul volledig uitverkocht
13-10-2014 14:56:00

Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy hoorden vandaag dat inmiddels twee van de drie avonden Ladies of Soul in de Ziggo Dome volledig zijn uitverkocht. Alleen voor het eerste concert op 12 februari 2015 zijn nog tickets verkrijgbaar. Candy: “We vinden het echt te gek, twee shows volledig uitverkocht! Ook op onze nieuwe single ‘Up Till Now’ hebben we zoveel mooie reacties gehad. Vandaag presenteren we de lyric video van de single. We’re so blessed!”.

Mike & Colin lanceren 'Je spookt door m'n hoofd'
13-10-2014 12:38:00

“Ik loop over straat, stap in de trein, spring op m’n fiets naar waar ik moet zijn en ik denk aan jou”.  Dat zijn herkenbare gebeurtenissen waarmee veel mensen dagelijks mee te maken hebben.  Deze woorden inspireerde Colin Heikens om hier een lied over te schrijven. “Ik schrijf meestal de liedjes samen met Rutger, een goede vriend van mij en Mike. Aangezien hij erg druk was en ik eigenlijk de tekst en muziek al compleet klaar had is besloten om “ Je spookt door m’n hoofd” als single uit te brengen, aldus Colin.

MPF GelreDome voor het eerst met Frans Bauer
13-10-2014 10:11:00

Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 13 december voor de zesde keer te gast in het GelreDome in Arnhem. Natuurlijk zijn alle bekende grote namen van de partij: van Jan Smit tot Lee Towers, van Thomas Berge tot Marianne Weber. Maar het affiche bevat nog een zeer grote naam. Voor het eerst zal namelijk Frans Bauer optreden op het Mega Piraten Festijn. “We zijn ontzettend blij dat hij er nu bij is”, stelt organisator Eddie Mensink. “Hij stond al heel lang op ons verlanglijstje, maar hij koos eigenlijk altijd voor zijn eigen tours en optredens. Ditmaal is het gelukt en daar zijn we heel trots op. In de wereld van de Nederlandstalige muziek is hij immers één van de absolute topnamen! Frans Bauer komt dus terug naar het Gelredome. 

 

Eerste single voor moeder Dyonne & zoon Axel een feit
12-10-2014 21:53:00

In de jaren 80 scoorde het moeder-dochter duo The Judds vele country hits en maakte zelfs een succesvolle film over hun bijzondere verhaal. Vandaag begint de eerste pagina van een nieuw, bijzonder succesverhaal! Dyonne & Axel (moeder en zoon) presenteren namelijk hun eerste single: “One day you will”. Een country ballad met een heerlijk rockrandje! Zoon Axel (12 jaar) begon zo’n 2 jaar geleden met zingen. Hij bleek een zangtalent uit duizenden te zijn! Zijn eerste zangdocent noemde hem ook wel “de nieuwe Michael Jackson".

Anita & Ed nemen Sinterklaaslied op
12-10-2014 17:48:00

Zaterdag 11 oktober j.l. kwam bij Anita & Ed spontaan het idee op om een liedje te maken over de huidige ophef over zwarte Piet. Op de muziek van hun liedje "Pleh" werd in no-time een tekst gemaakt. Dezelfde middag is het liedje nog ingezongen en gemasterd. Zondag 12 oktober is het liedje via hun eigen youtube kanaal online gezet.

Pierre van Dam 'Live in Concert' op 2 november in Amsterdam
11-10-2014 19:32:00

In de zomer van 2014 lanceerde Pierre van Dam z'n vrolijke single "Jij hebt meer dan zoveel vrouwen". Het kan niet anders dan dat je bij het beluisteren van dit lied erg vrolijk wordt en alle zorgen die je hebt opzij zet. Eigenlijk krijg je dat gevoel bij heel veel liedjes van deze zanger die op 4 januari 1966 werd geboren in de Amsterdamse Jordaan. Op zondag 2 november 2014 organiseert Pierre voor de 22ste keer een live concert in het Zonnehuis, gelegen aan het Zonneplein 30 in Amsterdam noord.

Tiroler Teufel komen met Rosie medley
11-10-2014 19:07:00

Het duo "Tiroler Teufel" bestaat uit Christian van Os en Roy Stekhuizen. Christian en Roy zijn al jaren vrienden die dezelfde passie delen, namelijk muziek, muziek en …. muziek. Beide zijn ze meer dan 20 jaar actief bezig in de muziek. Door de ervaringen die ze in hun muzikale carrière hebben opgedaan presenteren zij een geheel eigen show. Ieder optreden is een feest. Christian en Roy hebben o.a. gespeeld in de bands: Duo Wesley sound, Limburger buben, Flegel, Palemiger Spatzen. 

Frank Verkooyen & Berk Music gaan voor samenwerking
11-10-2014 18:56:00

Frank Verkooyen en Berk Music zijn overeengekomen om de handen ineen te slaan. De liefde voor muziek, de lonkende uitdaging en persoonlijke klik zijn de ingrediënten gebleken om samen de horizon te verbreden. Frank weet al meer dan 25 jaar met zijn typische eigen sound en repertoire overal in Nederland een feest in gang te zetten. Een optreden van Frank is feest en veel uptempo muziek waar de  gezelligheid vanaf spat. 

'Amor Amor' ....nieuwe single van Antonie van Lierop
10-10-2014 22:39:00

"Amor Amor"....dat is de titel van de nieuwe single van Antonie van Lierop . Op het moment dat dit nieuws geplaatst wordt vindt de presentatie hiervan plaatsvinden bij zalencentrum "De Heuvel", Heuvel 2 te Mierlo. Deze avond staat geheel in het teken van het Nederlandstalig lied. Een aantal maanden  geleden werd Antonie door Emile Hartkamp & Norus Padidar uitgenodigd  in de Caesar’s Palace  Studio’s te Arnhem. Emile had een enorm sterk nummer geschreven welke hij direct geschikt vond voor Antonie. 

Clip 'Mijn vriend' van Tino Martin online
10-10-2014 22:06:00

Vanaf vandaag staat de clip van de nieuwe single "Mijn vriend" van Tino Martin online en zal binnen afzienbare tijd te zien zijn bij oa.TV Oranje. Het nummer is geschreven door Studio One producer Justin Pieplenbosch (ook te zien in de clip) en Henny Thijssen. Het schrijversduo laat weten niet bezig te zijn om iets te maken dat op Hazes lijkt, maar wil het gevoel dat je met Hazes liedjes hebt opwekken. En eerlijk is eerlijk...dat lukt aardig. De beelden van de clip zijn geschoten in de opnamestudio van Studio One in Enschede. 

Stef Ekkel lanceert nieuwe single en wordt café eigenaar
10-10-2014 20:35:00

Van het album "Muziek is mijn leven" welke in maart 2014 gelanceerd werd zijn inmiddels 4 tracks op single verschenen. Het nummer "Als een dief in de nacht" wilde ik ook graag op single hebben", laat Stef ons weten. "We hebben bewust de juiste tijd afgewacht. We gaan weer richting de donkere dagen en ben van mening dat dit lied van deze tijd is en bij de sfeer van het jaargetijde past". Het nummer is geschreven door Stef zelf, samen met Waylon van der Heijden. "Met hem werk ik al sinds ik bij Berk Music zit en dat is toch al wel een jaar of 12".

Groot Piratenfeest op 1 november in Wapenveld
10-10-2014 15:45:00

Zaterdagavond 1 november wordt in het Gelderse Wapenveld een groot Piratenfeest georganiseerd waarvan de opbrengst naar de Stichting Berghuizerbad Wapenveld gaat. Oranjevereniging Maxima tekent voor de organisatie en hebben hierbij ondersteuning van de "Echte Piraten.nl" formule die al enkele jaren in diverse plaatsen waaronder Geesteren en Kamperveen een fantastisch feest hebben gehouden. De opening van de avond is voor Wimmie die met zijn nummer "De Ring" ongetwijfeld de tent direct helemaal op zijn kop krijgt Ook zijn manager Henri van Velzen zal er flink tegen aan gaan we kennen hem natuurlijk vooral van de Andre Hazes liedjes maar inmiddels is hij allround en zingt een breed reportoire.

 

Gino Graus heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-10-2014 15:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 oktober is dat ‘De Ware (la la la)’ van Gino Graus. Dit jonge zangtalent uit Den Bosch, dat op 25 oktober zijn vijftiende verjaardag viert, is met deze single definitief een nieuwe muzikale weg ingeslagen. Begon hij vijf jaar geleden nog als typische vertegenwoordiger van de piratensound, inmiddels is Gino via vrolijke Nederpop terechtgekomen bij popmuziek met duidelijke dance-invloeden. Zelfs een rap ontbreekt niet in het nummer! 

Palemiger Spatzen maken parodie op Tirolerhit
10-10-2014 15:15:00

De Palemiger Spatzen brengen hun nieuwe single de F*ck Rosi Polka uit. De single is als een grap begonnen, als een steek naar het bekende Tiroler nummer Hé Rosi. De eerste twee maten zijn ongeveer hetzelfde en daarna maakt het nummer van de Zuid-Limburgse band een verassende wending. In eerste instantie was de titel en de tekst van het nummer een grap. Het is echt een feest-single geworden en het is natuurlijk geen toeval dat deze uitkomt in de tijd van de welbekende Oktoberfesten.

Wederom feestelijke single voor De Wannebiezz
10-10-2014 15:05:00

Denk je aan de Wannebiezz, dan denk je aan feest en gezelligheid. Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio & Gilles de la Tourniquette werkten wederom samen met producer Kees Tel en leveren ook nu weer een feestelijke single af die, door een aanstekelijke melodie en herkenbare tekst, meteen in je hoofd blijft hangen.“ Naar de kroeg” is een lofzang op alle gezellige cafés die Nederland rijk is. De kroeg is de plek waar je, na een week hard werken, je vrienden ontmoet en waar je de dagelijkse beslommeringen even kan vergeten.

'Allemansplein' van De Dijk binnen op nummer één in de Album Top 100
10-10-2014 14:41:00

Het album ‘Allemansplein’ van De Dijk is vandaag op de hoogste positie binnengekomen in de GfK Dutch Album Top 100. Het is de tweede keer dit jaar dat de Amsterdamse band met een album de nummer één-notering in de albumlijst behaalt. Afgelopen maart stond 'Dijkers & Strijkers' ook op de eerste plek. ‘Allemansplein’ bevat veertien nieuwe liedjes, waaronder de eerste single ‘Alles Komt Goed’, met een vocale bijdrage van Thomas Acda. Het album, dat 3 oktober is uitgebracht, wordt lovend door de pers ontvangen.

Succes voor Jan Smit en Kraanttje Pappie
10-10-2014 14:35:00

De vorige week verschenen single "Handen Omhoog", een bijzondere samenwerking van Jan Smit en Kraantje Pappie, is vandaag in één klap binnen gekomen op de bovenste plek van de GFK Single Top 100. Het is de 21e nummer één hit voor de zanger. Bovendien komt het totale aantal weken, dat Jan met zijn singles nummer één posities heeft gehad, hiermee op 52, een heel jaar dus. Vanuit België, waar hij de hele week bivakkeert in verband met de promotie van zijn nieuwe succesvolle album Jij & Ik, reageert Jan uitgelaten op het goede nieuws.

Bart Brandjes brengt Nederlandstalige single uit
10-10-2014 04:12:00

De getalenteerde zanger Bart Brandjes heeft met zijn zwoele stem en enorme bereik de prachtige gevoelige ballade "100 Duizend Redenen” uitgebracht. Na een inspirerende ontmoeting met liedjeschrijver Bram Koning, een autoriteit op het gebied van Nederlandstalig repertoire, ontstond het idee bij voormalig The Voice finalist Bart Brandjes om een origineel Nederlandstalig lied op te nemen met topmusici uit de jazz- en popwereld. Bram kreeg de opdracht om het te schrijven en goede vriend pianist Coen Molenaar.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop