RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Voor Christian Goossens is de zon gaan schijnen
10-12-2014 13:09:00

Tijdens een goed bezochte artiestenmiddag in Dorpspaviljoen ‘De Weijer’ te Mierlo presenteerde de Mierlose (Bladelse) zanger Christian Goossens zondagmiddag 7 december jongstleden zijn eerste single getiteld ‘Zij Laat De Zon Weer Schijnen’. Na jaren aan de muzikale weg getimmerd te hebben kwam eindelijk een lang gekoesterde wens (droom) voor zanger ‘Christian’ uit en mocht hij uit handen van Jos Lenssen, zijn muzikale collega van het carnavaleske duo ‘De Wappers’ de eerste officiële single in ontvangst nemen.

Extra 'Groots met een zachte G concert' op vrijdag 19 juni 2015
10-12-2014 12:58:00

De kaartverkoop voor de "Groots met een zachte G concerten" gaat zo hard dat besloten is om er nog een extra show aan toe te voegen en wel op vrijdag 19 juni 2015. De teller komt nu op 5 concerten te staan."Ik ben daar waanzinnig trots op", aldus Guus. Volgend jaar staat Guus voor het 10e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion in Eindhoven. 

'Vannacht'...nieuwe single van Rob van Daal
10-12-2014 04:23:00

Het is weer een echte ‘van Daal plaat’. Zo kennen we Rob op z’n best. Gewoon feest van de eerste tot de laatste noot. Hij kan zo mee in het rijtje van ‘Ik ga leven’, ‘Nathalie’ of ‘Valeria’. Kees Tel heeft een geweldig arrangement voor Rob neergezet. Je hebt bij deze plaat geen keus je gaat zo mee de polonaise in. Deze zullen we zeker nog vaak gaan horen in de kroeg en de après-skibar. ‘Vannacht (zet ik de bloemetjes weer buiten)’ is de titel van zijn nieuwste single. Als tweede track is aan de fysieke cd-single het lied “Huispak met pailletjes” toegevoegd.

Nieuwe feestversie “Bloody Mary” van zanger Jesse
09-12-2014 19:33:00

In navolging van zijn succesvolle single “Ik doe het nooit meer” die eerder dit jaar uitgebracht werd, komt de Brabantse zanger Jesse nu met een heerlijke feestversie van een grote hit uit het verleden. Deze keer een fantastische feestversie van het nummer “Bloody Mary” waarmee Tom & Dick in de zeventiger jaren een mega hit scoorde. Net als zijn voorgaande single heeft Jesse voor deze plaat wederom samengewerkt met producer André Kooiman, bekend van hitsingels voor o.a; Henk Bernard, Double Dj’s, Alle 13 jaanke, e.v.a! 

Gelegenheidsformatie Echte Kerstvrienden neemt 'Tjingeling' op
09-12-2014 16:31:00

In de geluidsstudio van Martin Sterken heeft de gelegenheidsformatie Echte Kerstvrienden een Nederlandstalige versie van het kerstlied Jingle Bells opgenomen. Het nummer heet Tjingeling! en wordt onder de gelegenheidsformatie Echte Kerstvrienden als kerstsingle uitgebracht. Echte Kerstvrienden bestaat uit Henk Wijngaard, Burdy duo Harten10, duo Nationaal en Bernardine Waterloo die daarmee na jaren van afwezigheid in muziekland weer haar opwachting maakt. Martin Sterken heeft de single Tjingeling!  in het Nederlands vertaald.

Debuutsingle voor Benno van Vugt
09-12-2014 11:20:00

Al jaren koestert Benno van Vugt uit Tilburg de wens om een eigen cd te maken. De vrolijke eigenaar van een schoonmaakservice heeft eindelijk de daad bij het woord gevoegd, met als resultaat een top-feestplaat! Het idee voor de single ontstond door zijn vriendin die voor haar hobby knutselt met lipjes van lege blikjes en daar werkelijk alles van maakt. Voor de gekkigheid zei Benno “Hier ga ik een plaat over maken”. Samen met de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman heeft hij het idee uitgewerkt.

Ancora stippelt nieuwe koers uit
09-12-2014 11:09:00

Begin 2015 zal er een nieuwe single van Ancora verschijnen en medio maart hun lang verwachte nieuwe album en dvd. "We zijn nog het meest trots te kunnen zeggen dat onze tweede cd/dvd het qua liedjes en nog mooiere clips, het eerste album ''Vrij als de wind'' echt zal overtreffen", aldus Patrick, Martin en Harm. Jan Keizer en z'n zoon Louis hebben alle zeilen bijgezet om met de meest verrassende liedjes te komen over de scheepvaart, de zee, en het zeemansleven.

Ontvangst RADIONL in Midden-Nederland en Noord-Holland nu optimaal
09-12-2014 10:48:00

Vanaf vandaag zal RADIONL in Midden Nederland vanuit zender Leusden 99.5 FM nog beter te ontvangen zijn. Het bereik in Midden Nederland zal daar mee een betere aansluiting krijgen met de andere zenders. Ook zal vandaag zender Den Helder 94.5 FM van Serveral Media waar RADIONL een productie overeenkomst mee is aangegaan op volle kracht gaan. Daarmee is RADIONL in de kop van Noord Holland weer met de gepresenteerde radio editie versie te horen. Kijk voor meer info op: www.radionl.fm

De Stoopjes lanceren.....'Ik wil een hit op TV Oranje'
09-12-2014 10:25:00

De Stoopjes....wie kent ze ondertussen niet. Het bijzondere duo uit Geldrop scoorde in 2011 een grote hit op YouTube met hun clip ‘De 8baan’. Alhoewel de single al ruim drie jaar geleden werd opgenomen kreeg het nummer in de zomer van 2011 opeens onverwacht veel aandacht in de landelijke media.Harold en Annelies Stoop gingen onlangs in zee met Pure Music die het duo zowel een platencontract als een managementsovereenkomst aanbood. Op zondag 7 december jl. werd hun carnavalsnummer "Ik wil een hit op TV Oranje" gelanceerd.

'Farbenspiel' van Helene Fischer verkrijgbaar in de TV Oranjeshop
08-12-2014 18:07:00

Sinds de start van haar muziekcarrière in 2005, heeft Helene Fischer zich naar de top van de Duitse muziekwereld gezongen. Haar palmares is indrukwekkend: tijdens haar concerten heeft ze voor meer dan 400.000 toeschouwers opgetreden, ze heeft heel wat gouden en platina awards op haar naam staan en ze had een eigen succesvolle televisieshow, ‘Die Helene Fischer Show’. Haar recentste studioalbum ‘Farbenspiel’ heeft tal van verkooprecords gebroken. Enkele dagen na release (2013), werden er al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd.

Patrick Valentijn komt met ballad
08-12-2014 17:16:00

Het was altijd al een wens van Patrick Valentijn om een ballad uit te brengen. Dit gaf hij door aan Frank van Etten waar hij in de eerste helft van 2014 een tweejarig platencontract mee sloot. De afspraak was om binnen twee jaar 6 singles te lanceren. In juli verscheen z'n eerste single "Mijn Zonnestraaltje" op het Frank van Etten label en als opvolger is afgelopen vrijdag "Jij tilde me weer op" gelanceerd. "Ik vond het altijd al leuk om een ballad te zingen. Toen Frank me belde dat hij een tekst voor mij had geschreven hebben we gelijk een afspraak gemaakt. 

Nieuwe single Bert Kamping 'Net zo aans as ij'
08-12-2014 16:24:00

Na een periode van anderhalf jaar is er weer een nieuwe single van Bert Kamping. In de tussenliggende periode heeft hij niet stilgezeten, maar schreef hij met name voor anderen als Hedwig, Willemien Dijkstra en Gerrit Denekamp. Gerrit Denekamp won het Drèents Liedtiesfestival in mei 2014 met het lied -Zundagskind- dat van Berts’ hand kwam. Net zo aans as ij is een lied dat gaat over de verminderde tolerantie in ons land en de toenemende polarisatie in de huidige maatschappij. 

Anno Britting wil zoveel mogelijk singles maken
07-12-2014 13:05:00

Anno Britting heeft maar een ding voor ogen, zoveel mogelijk singles uitbrengen de komende tijd. Na zijn nieuwste single “Djana”heeft hij de smaak te pakken gekregen. In de clip is zijn nicht Kali zijn tegenspeelster en deze is opgenomen door Mike & Colin in de achtertuin van Colin. Anno is heel blij met de single en de clip en zijn fans ook. Hij heeft het maar wat druk met optredens en er liggen al goede nummers klaar om in 2015 uit te brengen. De fans gaan het nieuwe jaar dus al heel snel van hem horen.

Theodoor werkt alweer aan nieuwe single
07-12-2014 10:27:00

De 2014 versie van “Het is een nacht” van Theodoor is door Nederland goed ontvangen, met als gevolg dat de jonge zanger alweer druk bezig is met een nieuwe single die begin volgend jaar uit gaat komen. “Ik heb veel nieuwe muziek liggen, maar kan daar nog niet veel over verklappen, maar het gaat wel een lekker fris nummer worden”. Theodoor heeft “Het is een nacht” altijd al een leuke plaat gevonden. “In de kroeg hoorde ik het nummer altijd en ik ging het zelf ook zingen, maar zag op een gegeven moment het publiek een beetje indutten.

Megameezing feest met albumpresentatie
07-12-2014 10:18:00

Op zaterdag 31 januari 2015 staat Sportcentrum Leek in het teken van een groot Hollands meezingfeest met artiesten van eigen bodem waaronder Mathijs Laverman, Jan Doddema, Mark Doldersum, Bert Zwier, Gaatze Bosma, Gerda & Terry West, Lucas & Gea en vele anderen. Ook wordt het verzamelalbum deel 9 van Lucas en Gea gepresenteerd waar al deze optredende artiesten op staan. "Lucas en Gea presenteren" is een verzamelserie vanaf 2007, met elk jaar een album met het beste en succesvolste talent uit de bovenste helft van Nederland.

'Ik heb morgen geen kater in m'n kop'....nieuwe single van Michael Humble
07-12-2014 08:56:00

Al van jongs af aan is Michael Humble bezig met muziek maken en heeft al een aantal singles uitgebracht. Sinds een aantal jaren komt hij meer en meer “in de picture” en door zijn nieuwste single zal dat de komende tijd zeker gaan toenemen. Zijn nieuwe nummer getiteld; “Ik heb morgen geen kater in mijn kop” is een heerlijk feestnummer met een lekkere beat en een gezellige aanstekelijk deuntje. “De nieuwe sound slaat in als een bom bij het publiek!” zegt de sympathieke zanger vol trots. Voor deze plaat heeft Michael Humble samengewerkt met producer André Kooiman.

Kerst in het café van Rob Zorn gratis te downloaden
07-12-2014 08:45:00

Net als vorig jaar heeft zanger Rob Zorn weer een speciaal kerstcadeautje voor zijn fans in petto. Zijn single “Kerst in het café” is namelijk gratis te downloaden. Vorig jaar werd deze kerstsingle uitgebracht en besloot Rob Zorn tot deze gratis downloadactie. Vanwege het succes is deze actie nu weer. “Kerst in het café”is een gezellig nummer met een clip die is opgenomen in Café Boedha’s in Beverwijk. Het is een gezellige meedeiner. De onlangs uitgekomen single “Dat maak ik zelf wel uit” is Rob Zorn nu volop aan het promoten. 

Gabry komt met Kerstsingle
07-12-2014 08:10:00

Gabry Arjaans is al een aantal jaren actief in de muziek. Ze is begonnen met het Nederlandstalige genre en inmiddels ontplooid als een heuse allround artieste. Afgelopen weken is er weer gewerkt aan een kerstplaat. Het traditionele nummer 'White Christmas" werd onder handen genomen. De single is opgenomen bij PenT Produkties en de clip is gemaakt door Robert Vegt. Op dit moment wordt er gewerkt aan een single die medio februari of maart zal worden uitgebracht. Het is een heerlijk top 40 nummer die wordt omgetoverd tot een zeer eigenwijs en mooie Gabry Sound. 

Peter Dons slaat nieuwe weg in
06-12-2014 10:11:00

Na in juli 2014 nog een lied te hebben uitgebracht over Louis van Gaal “Coach Louis” heeft Peter Dons besloten dat hij geen complete cd’s meer wil uitbrengen met daarop 12 of 14 covers. Vanaf heden wil  hij zelfgeschreven/gecomponeerde cd-singles uitbrengen die professioneel gepromoot gaan worden. Daar wordt tevens een professionele videoclip bij gemaakt zodat men niet alleen kan luisteren naar Peter, maar Peter ook kunnen zien via de diverse media. Peter tracht ieder jaar 3 of misschien zelfs 4 zelfgeschreven/gecomponeerde liedjes uit te brengen.

Niels van de Brand de studio in voor opname nieuwe single
06-12-2014 09:43:00

Niels van den Brand gaat in de loop van volgende week de opname afronden van z'n nieuwe single "Ik wil altijd bij jou zijn". Wederom vinden de opnames plaats in Studio Ron's House of Sound van Ron Lieberton. "Het begon al een tijdje te kriebelen om een nieuwe single op te nemen, vertelt Niels."Ik wilde me onderscheiden omdat er heel veel Nederlandstalige zangers zijn en heb gekozen voor en pop/rock achtig nummer met schlager invloeden. Daarnaast maken we gebruik van veel live instrumenten om er iets bijzonders van te maken. 

Tino Martin trots op nieuwe clip 'Jij liet me vallen'
05-12-2014 15:32:00

Vorige week verscheen op het Studio One label de nieuwe single "Jij liet me vallen" van Tino Martin. De reacties die hij hierop kreeg waren overweldigend. Tino: "Dat doet me goed. Samen met het de mensen van Studio One probeer ik er het beste van te maken. Producer Justin Pieplenbosch weet het onderste uit te kan te halen en is pas tevreden als het perfect is. Vandaag is de prachtige clip online gezet. Deze is geschoten door Frank Swenn van Apex Audio-Visuals. Dat maakt het nummer echt af, de kers op de taart". 

Rox heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
05-12-2014 15:04:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 december is dat ‘Ik kan niet zonder jou’, de nieuwe single van Rox. In september was deze vrolijke blonde zangeres uit de Betuwe de winnaar van het grote demoplugpanel tijdens Buma NL, conferentie en festival voor de Hollandse muziek. Rox maakte indruk op de juryleden, onder wie Nico Silvius van RADIONL, Bas Ardesch van TV Oranje en Daniël Dekker van de TROS. Dit trok de aandacht van CNR Music, wat leidde tot deze uitstekend verzorgde single en videoclip. 

Harmina de Jonge lanceert nieuwe single als aanloop naar album
05-12-2014 14:07:00

‘Heb ik jou vandaag al eens verteld’ is de titel van de nieuwe single van Harmina de Jonge waarbij de hoes meteen de aandacht trekt door de man die naast haar op de foto staat. Is Charly Chaplin gereïncarneerd  of is het een verre nazaat voor wie Harmina blijkbaar veel sympathie koestert? Sommigen beweren dat Charly een rijk gevuld liefdesleven had waardoor het niet ondenkbaar is dat we met een verborgen kleinzoon te maken hebben die tot de vriendenkring van de zangeres behoort.

Stembus voor Winterse 50 weer geopend
05-12-2014 12:10:00

De grootste kersthits zijn ook dit jaar te horen in de Winterse 50, de jaarlijkse hitlijst met de grootste en meest populaire kersthits ooit. Op www.winterse50.nl kan tot en met zondag 14 december gestemd worden voor de Winterse 50 van 2014. 

Nieuws van Showbizzinfo: Marco Schouten, Mike, Denny & Peter en Appie Scheer & Reina
05-12-2014 11:39:00

Geert Hakze van artiesten- en promotiebureau "Showbizzinfo" loopt al jaren mee in de Nederlandse muziekwereld. Hij ondersteunt artiesten uit Nederland, Duitsland en België en geeft aan geen nummer 1 hit te kunnen garanderen, maar wel het product zo breed mogelijk te kunnen aanbieden. 

Twee maal Laura Lynn in De Vlaamse Top 10
05-12-2014 10:13:00

Het einde van 2014 is in zicht en het was voor Schlagerkoningin Laura Lynn een fantastisch jaar in haar carrière. In het voorjaar en de zomer rijfde de zangeres de ene nummer 1-hit na de andere bij elkaar met ‘Blijf In M’n Armen Vannacht’, ‘Jij en Ik’ en het duet met Luc Steeno, ‘Diep In Je Ogen’. In oktober lanceerde ze haar achtste studioalbum ‘Jij en Ik’, dat 4 weken lang in de top 10 van Ultratop stond. Als kers op de taart werd vorige week bekend gemaakt dat Laura genomineerd is voor de MIA’s, in de categorie ‘Vlaams Populair’.

Kerst-CD presentatie Berdien Stenberg bij ANWB
04-12-2014 22:29:00

Berdien Stenberg ontvangt aanstaande woensdag 10 december uit handen van ANWB-hoofddirecteur Frits van Bruggen het eerste exemplaar van haar nieuwe Kerst CD, ‘Berdien Stenberg, Christmas Choral’. De feestelijk bijeenkomst vindt plaats om 15.30 uur in de Rotonde van het ANWB-hoofdkantoor aan de Wassenaarseweg 220 in Den Haag. Dit is voor het eerst in ruim 15 jaar dat Berdien een nieuw album uitbrengt. Daarnaast wordt ook het officiële startschot gegeven van de Kersttour die Berdien een dag later start in Apeldoorn. 

Veel aandacht voor KWF en nieuwe single Joey Hartkamp
04-12-2014 20:39:00

Joey Hartkamp krijgt erg veel positieve reacties op z’n besluit om de gehele opbrengst van z’n nieuwe single “Jij” te doneren aan de KWF Kankerbestrijding. “Ik heb berichtjes gekregen van mensen die niet van Nederlandstalige muziek houden, maar kippenvel kregen na het zien van de videoclip die afgelopen dinsdag online werd gezet op Youtube. Dat geeft een goed gevoel en ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om deze gevoelige ballad op te nemen. In twee dagen tijd zijn er al bijna 7000 views, dat doet me goed. 

Duo Toe Maar gaat met een 'geheim' persoon carnavalssingle opnemen
04-12-2014 20:07:00

Duo Toe Maar gaat samen met een 'geheim' persoon de studio in om een nieuwe carnavalssingle op te nemen. Ze hebben wederom de hulp ingeroepen van René van Rooij (WC Experience /GG producties). Afgelopen carnaval gooide het Brabantse familieduo bestaande uit vader Emil en zoon Patrick hoge ogen met hun spraakmakende feestknaller "Hé Door haal die tepel uit m'n oor". 

FelDurOp komt met onvervalste partyhit
04-12-2014 18:08:00

Soms hoor je een plaat die je niet meer uit je hoofd krijgt. Dat is ook het geval met de nieuwe single "Gat in het viltje" van FelDur. Als u ergens een bierviltje ziet liggen zult u er nooit meer hetzelfde naar kijken nadat u deze echt onvervalste partyhit gehoord hebt. Of het u in het cafe is, met de Apres-ski is, of met de carnaval, “Gat in het viltje” van FelDurOp is een echte meezinger. Maar wie zijn FelDurOp nu eigenlijk? FelDurOp is nieuw. Een half jaar geleden besloten Tommy Feller, Eddy Feller, en Rob Wils samen op te gaan treden. 

Lancering schoolmusical ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet!’ groot succes
04-12-2014 16:26:00

Honderden kinderen kwamen gisteren naar TivoliVredenburg in Utrecht voor de feestelijke aftrap van de gloednieuwe schoolmusical Ik zie ik zie wat jij niet ziet! Tijdens deze lancering werd de videoclip opgenomen van het gelijknamige titellied van deze musical. Kinderen uit heel het land kregen gistermiddag de unieke kans om in deze clip mee te spelen met Vajèn van den Bosch, William Spaaij en Justen Beer. 

Henk Dissel in de stal van Volendam Music
04-12-2014 15:02:00

Binnenkort zal bekend gemaakt worden dat Henk Dissel, de jonge, sympathieke zanger uit Zeist, volop bezig is aan zijn eerste album, dat op Vosound Records zal worden uitgebracht. Het is het zoveelste bewijs dat het succesverhaal rond deze artiest in een stroomversnelling raakt. Het begon allemaal in 2008, toen Henk de kans kreeg zich te presenteren via de Tros Sterren.nl Academy. Sindsdien bracht hij met grote regelmaat singles uit, waarvan het overgrote deel kon rekenen op de steun van met name de belangrijke regionale zenders. 

'Arrivederci'.....nieuwe single van Mike Angelo
03-12-2014 20:36:00

Na "Oh wat een meid" heeft Mike Angelo met de single "Arrivederci" een waardige opvolger gemaakt. De bewerking van dit nummer komt net als zijn vorige single uit de studio van André Kooiman die de juiste sound voor Mike Angelo weet te maken. Mike Angelo staat bekend om feest. Wanneer hij op een podium staat, kan niemand stil blijven staan. Wat er ook gebeurt, de boel moet op zijn kop, het dak moet eraf. Dit geldt ook voor Arrivederci. De single is vanaf heden te downloaden bij de bekende downloadportals. 

Mick Harren neemt Kerstsingle 'Vrede met Kerst' op t.b.v. War Child
03-12-2014 20:10:00

"Vrede met kerst" is voor Mick een boodschap aan de hele wereld, staat op de website van War Child. ''Met als grootste kerstwens de vrede te laten terugkeren en er voor elkaar te zijn. Het kinderkoor o.l.v. Majel Lustenhouwerzet het nummer extra kracht bij. Kinderen zijn de dupe van de ruzies en oorlogen, die door volwassenen zijn ontstaan. Vrede met kerst zou het mooiste kerstcadeau op aarde zijn", aldus Mick die hoopt dat het net zo'n grote hit wordt als "Eenzame Kerst" van André Hazes. 

Henri van Velzen, Appie Scheer en Chris de Roo bundelen krachten
03-12-2014 19:53:00

Henri van Velzen, Appie Scheer en Chris de Roo hebben als  “De grote drie” hun krachten gebundeld en als gimmick de single "Vrolijk Kerstfeest" gemaakt waarin André Hazes, Frans Bauer en René Froger geïmiteerd worden qua stem en tekst.  Het is volgens Henri van Velzen tevens een ode aan de drie populaire zangers. “Het drietal is altijd in voor een grapje en daar wilde ik altijd al iets humoristisch mee doen. Kerst is daar een uitgelezen mogelijkheid voor en nam contact op met Appie en Chris. 

Heerhugowaard A Life organiseert op zondagmiddag 21 december unieke artiestenparade
03-12-2014 19:23:00

Het populaire programma Hollandse Hits A life van de regionale omroep Heerhugowaard A Life organiseert op zondagmiddag 21 december een unieke artiestenparade. Het gezellige stadsplein van Heerhugowaard is dan omgetoverd tot een heus “Hartje winter” maar draait niet om schaatsen alleen! Er word dit jaar groots uit gepakt met diverse live optredens en DJ's in een gevarieerd muzikaal programma. Iedere dinsdag avond is het populaire programma Hollandse Hits Alife te beluisteren tussen 20.00 uur en 22.00 uur.  Het programma wordt gepresenteerd door Erik van Kruiselbergen of Joost de Vries, en de techniek is in handen van Bobby Edens. De muzieksoort die word uitgezonden is Nederlandstalig afgewisseld met Engelstalig met ruimte voor regionaal en nationaal talent.

Aankondiging Toppers in Concert 2015 'Crazy Summer Edition'
03-12-2014 17:21:00

Vrijdag 29 & zaterdag 30 mei 2015 barst de zomer in volle hevigheid los tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van Toppers in Concert! De 11e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2015 is de ‘Crazy Summer Edition’. ‘The Summer is Magic’ en dat zullen we weten! Ook al weer zomerkriebels? Warme witte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de zon en zwoele zomeravonden, bij de Toppers begint de swingende zomer in mei! Het belooft een avond te worden in een zomers decor. De dresscode is white with a colorful touch of summer. De concerten van de Toppers zijn populairder dan ooit. Bij de jubileumconcerten van dit jaar vierden 278.000 uitgedoste fans op grootse wijze het feest van verbroedering.

Casper Janssen Music Promotions in zee met Feestlift
03-12-2014 07:55:00

Frank Kleine Schaars en Marco ten Kate vormen samen de feestact Feestlift. Ze behoren tot één van de populairste feestacts van Nederland. Na een aantal singles te hebben uitbracht op het Holliwood Records label van Edwin van Hoevelaak, hebben de mannen ervoor gekozen om hun nieuwe single "Vol gas" in eigen beheer uit te brengen. Hiermee zijn ze een nieuwe weg ingeslagen, oftewel Feestlift 2.0! Het aanstekelijke nummer is een bewerking van het bekende nummer Narcotic van Liquido. Met deze uitvoering wordt de juiste après-ski snaar geraakt. 

Paul Groot speelt Sonneveld in DeLaMar
02-12-2014 21:02:00

Paul Groot zal vanaf 12 februari 2015 elke donderdag de rol van Wim Sonneveld in de musical Sonneveld in DeLaMar gaan spelen. Albert Verlinde, de producent van deze musical, is trots dit vandaag te kunnen melden. Tony Neef, die de rol van Wim Sonneveld vanaf de eerste repetitiedag speelt, is blij dat Paul Groot zijn vaste vervanger wordt. ‘Paul is een fantastisch acteur, maar kan ook geweldig zingen. Paul is een absolute aanwinst.’  Voor Paul Groot (47) is het niet de eerste keer dat hij met Albert Verlinde Entertainment samenwerkt. 

Ladies of Soul pakken uit met internationale wereldster!
02-12-2014 20:43:00

Vol trots presenteren de Ladies of Soul hun internationale special guest Sheila E. Hiermee verwelkomen zij een zesde powervrouw op het podium van de Ziggo Dome op 12, 13 en 14 februari 2015. Sheila E. is niet alleen een drummer en percussionist van wereldklasse, ze zong ook samen met wereldsterren als Prince, Marvin Gaye, Beyoncé, Diana Ross, Lionel Richie en Gloria Estefan en scoorde ook solo diverse wereldhits. En in februari 2015 staat ze dus drie avonden op rij in de Ziggo Dome bij de Ladies of Soul. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: