RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
PartyBeukers vangen het zon-zee-en-strand-vriendengevoel samen in een dikke feestplaat
11-07-2018 19:58:00

Henri en Arie kennen elkaar al jaren, en zijn samen al 10 jaar actief in de muziekindustrie. In 2010 starten ze hun duo op: De PartyBeukers! Van hun eerste single werd meteen door de platenmaatschappij een EK versie gemaakt, en twee jaar geleden brachten ze hun single “Viva cerveza” uit, waarmee ze in de vakantiegebieden een bescheiden hitje scoorde. Hun nieuwe single “Echte vrienden” beschrijft het gevoel van een echte hechte vriendgroep: Ze staan altijd voor elkaar klaar, en hebben onbeschrijfelijk veel lol met elkaar. 

Nieuwe single van Rox van Driel getiteld 'Jij bent mijn wereld' is vlotte meezinger
11-07-2018 19:49:00

Na haar vorige single “Die ene echte vriend ben jij”, werd achter de schermen hard gewerkt aan de carrière van Rox van Driel. De goedlachse altijd vrolijke zangeres uit Kapel-Avezaath zat afgelopen seizoen nog in het SBS6 programma “Topper gezocht” waar ze live op tv de sterren uit de hemel zong.Na een drukke periode is er dan eindelijk de nieuwe single van Rox van Driel. Rox heeft er lang over nagedacht welke muziekstroming aansluit bij haar bestaande repertoire. Daaruit is “Jij bent mijn wereld” voortgekomen. 

Marlous Oosting verwacht een tweeling
11-07-2018 19:38:00

Marlous Oosting verwacht een tweeling, zo maakte de populaire zangeres bekend. “Na zeven jaar is het eindelijk via een IVF behandeling gelukt en nu is het zover. Ik ben dolgelukkig. De afgelopen zeven jaren heeft alles in het teken gestaan van de IVF, en nu ben ik eindelijk zwanger. Niet van één kindje, maar van twee! Arnold en ik zijn zo gelukkig” vertelt Marlous opgewonden. Marlous leerde haar partner Arnold Mulder negen jaar geleden kennen via de bekende volkszanger Frank van Etten. “Arnold deed Frank’s management en ik was goed bevriend met Frank geworden en zo werd ik door Frank voorgesteld aan Arnold. Sindsdien zijn we onafscheidelijk, en wonen we sinds enkele jaren net over de grens in het Duitse Kluse” vervolgt Marlous.

Boek van de Roffels gaat definitief dicht
11-07-2018 17:54:00

Vanaf 1979 maakten Roelie samen met haar toenmalige bandleden van 'De Roffels' maar liefst 18 singles en twee langspeelplaten die gretig aftrek vonden bij de liefhebbers van het Nederlandstalige repertoire. Roelie was vanaf het begin de lead zangeres/gitariste en haar zus Jantina was de laatste 7 jaar actief in de band als basgitariste/zangeres. Na het opheffen van de band 'De Roffels', bleef de vraag naar hun muziek aanhouden. Dit was voor de twee zangeressen Roelie en Jantina de aanzet om de gitaar van de stander te pakken en de tekstboeken weer uit de kast te halen en als duo 'De Roffels' weer het podium op te gaan.

Susanna Veldmeijer legt met haar nieuwe single ‘Zomerliefde’ de lat erg hoog
11-07-2018 17:52:00

Als er één zangeres is die zich de afgelopen jaren heeft weten te ontplooien dan is dat Susanna Veldmeijer wel. De overstap die ze in 2017 maakte naar producer Manfred Jongenelis heeft haar geen windeieren gelegd. De eerste productie uit deze studio, het frisse vrolijke zomerse nummer ‘Ciao Ciao Amore’, werd ontzettend goed ontvangen bij zowel haar fans, de radiostations en collega-artiesten. Met de opvolger ‘Zomerliefde’ is de lat nog hoger gelegd. ‘We hadden zoiets van, we willen echt iets anders. 

Hans van Katwijk brengt nieuwe single inclusief clip in reggae stijl
10-07-2018 17:32:00

Hans van Katwijk lanceert weer een nieuwe single inclusief clip in reggae stijl! ‘Hey kleine meid’ is de opvolger van de reeds eerder succesvol uitgebrachte singles ‘The only one’, ‘Kom eens bij mij lieve schat’ en ‘Ach we zijn allemaal op zoek’. ‘Deze single en clip is speciaal voor alle ouders met kinderen en kleinkinderen, opa's, oma's, en een ieder die wat heeft met kleinkinderen zoals ik. Na de clip van mijn mooie en lieve kleinzoon Ravi is het nu de beurt voor mijn mooie kleindochter Jacey. 

The Kik speelt Boudewijn de Groot
10-07-2018 16:52:00

'Voor De Overlevenden'  en 'Picknick', twee klassieke albums van Boudewijn de Groot die generatie-op-generatie als zodanig beschouwd worden. Nog nooit werden deze platen integraal uitgevoerd. Tot nu. Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige, kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf zich te buigen over de twee sleutelalbums uit respectievelijk 1966 en 1968.  Dave von Raven: “Toen ik een jaar of acht was, ergens in de jaren tachtig, toen Phil Collins en Dire Straits hun duurzaamheid nog waar moesten maken, waren er nog zeer geregeld nummers als Testament en Verdonken Vlinder op de radio. Ik weet nog dat ik geïntrigeerd was door de stem van de zanger van deze liedjes. 

Extra kerstconcerten OG3Ne in Kurhaus Scheveningen
10-07-2018 14:15:00

Gisteren is de kaartverkoop gestart van de zes concerten OG3NE ‘A Magical Christmas In Concert’. Binnen no-time waren alle beschikbare tickets uitverkocht. Vanwege de enorme animo is besloten op 18 & 19 december twee extra conceren toe te voegen. Zo geeft OG3NE van 18 tot en met 23 december en op beide kerstdagen, 25 en 26 december, maar liefst acht exclusieve kerstconcerten in het sprookjesachtige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. De verkoop voor de extra voorstellingen is direct gestart.OG3NE: “Wat fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen is en dat de verkoop zo snel gaat. Met trots mogen we nu nog 2 extra shows aankondigen op 18 en 19 december. Wij kunnen niet wachten en hopen jullie allemaal te zien om samen een bijzondere kerst te vieren.”

Dennis Peperkamp brengt autobiografische nummer 'Kijk niet terug'
09-07-2018 17:47:00

Dennis Peperkamp komt, na zijn in 2017 uitgebrachte ode aan zijn overleden moeder 'Mama ik mis je zo', met het autobiografische nummer 'Kijk niet terug'. Dennis stond al op jonge leeftijd te zingen op bruiloften en partijen. Ook heeft hij meegedaan aan talentenjachten en stond geboekt bij enkele evenementen gestaan. A met al heeft Dennis niet stil gezeten en had maar één wens, een eigen nummer met natuurlijk een videoclip. Alleen kost dat geld wat hij op dat moment niet had.

Johnny Kay komt met 'Hasta La Vista'
09-07-2018 17:10:00

Iedereen die wel eens op vakantie is geweest weet wat het is: Afscheid nemen van je vakantie-geliefde. Daarover gaat de nieuwe single 'Hasta La Vista' van Johnny Kay.  In alle talen kun je 'tot ziens' en “vaarwel” zeggen: Au revoir - Arrivederci - Hasta la vista - See you. In dit nummer gaat het om een afscheid op een luchtige en vrolijke manier en natuurlijk met de hoop op een weerzien. Volgens Fokko Dam van BME Bookings draag  'Hasta La Vista'  (The Farewell Song)alle kenmerken van een zomerhit in zich.

Erwin Weitering laat er geen gras over groeien en lanceert vierde single binnen 1 jaar
08-07-2018 13:55:00

Na zijn eerste singles 'Kijk maar vooruit', 'Leef het leven' en 'Een liefde zoals jij' lanceert Erwin Weitering nu binnen één jaar het nummer 'Jij bent te gek'. Het origineel is afkomstig uit Duitsland. Zijn vaste tekstschrijfster Jacqueline Hermes-de Bie heeft het lied voorzien van een Nederlandstalige tekst. Dylan van der Feen, producer bij BME, heeft wederom de productie gemaakt. 'Met deze heerlijke schlagersound hoop ik mijn muziekstijl gevonden te hebben en sluit hiermee mijn eerste jaar als zanger af,' vertelt Erwin.

RADIONL Zomertoer naar Heerhugowaard
08-07-2018 12:33:00

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en is er een live radiouitzending vanaf locatie. Vorige week werd de Brink in Assen drie dagen lang op zijn kop gezet. Zondag 15 juli is de RADIONL Zomertoer vanaf 12.00 uur te vinden op het Stadsplein in Heerhugowaard. Er zijn optredens van o.a. Wolter Kroes, George Baker, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Alex, Dries Roelvink, Wesly Bronkhorst, Yves Berendse, Henk Bernard, René Schuurmans, Koos Alberts, Dikdakkers, Tamara Tol, Danny Froger, René Karst, Lytse Hille, Sidney Bischoff, Joost de Vries, Dennis van Veen, André Boekel, Hans Steiger, Michael Nobbe, Kimberly en René Eshuijs.

Ray Schlager neemt debuutsingle op bij André Kooiman
08-07-2018 12:25:00

Ray Schlager is erg tevreden over de samenwerking met producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer. André heeft  Mark Medlock's nummer 'You can get it' grondig onder handen genomen en het geheel voorzien van een Nederlandstalige tekst. Het resultaat in volgens de zanger uit Breda een fris, zomers en dansbaar nummer die de titel 'Als je dat maar wil' meekreeg. Het nummer vertelt over een liefde die in je leven komt en hoe mooi het is om verliefd te zijn.

Duo A37 brengt het vrolijke nummer 'De reden van mijn dromen'
07-07-2018 13:33:00

Duo A37 bestaat uit Edwin Geres en Appie Snippe. Edwin kennen we als producer en zanger van het vroegere Duo Edwin en Liesje, met o.a 'T is een mooie meid" uit 2004, en van zijn solo single uit 2007 "Nu heeft het leven weer zin". Maar ook van het duet met Tim Lauffer 'Want alles wat jij wil'. Appie Snippe heeft ruim 18 jaar gespeeld bij De Tijdbrekers als toetsenist en zanger. Het duo bracht in oktober 2015 hun eerste debuutsingle uit getiteld  “Ons Café”. In 2017 kwamen ze met hun tweede single waarvan Edwin Geres zelf de tekst heeft geschreven.

Vrijkaarten voor Puur Hollands Outdoor in Nijmegen
07-07-2018 12:30:00

Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 26 augustus voor de tweede keer een outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je genieten van de leukste en gezelligste feestartiesten, onder wie Samantha Steenwijk, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Jannes, John de Bever, Tino Martin, Wesley Klein, Django Wagner, Henk Dissel, Snollebollekes, Alex en John West. Ook is er een après ski tent met een apart programma, kermisattracties, eetkraampjes en merchandise-stands.

ZO! Gospel Choir & Berget Lewis geven 14 juli 2018 een concert in het Openluchttheater Ede
07-07-2018 12:17:00

ZO! Gospel Choir & Berget Lewis geven zaterdag 14 juli 2018, aanvang 20.30 uur, een concert in het Openluchttheater Ede. Na het spetterende concert in Paradiso Amsterdam, op eerste pinksterdag, doet de ZO! Train nu Ede aan. Zorg dat jij er bij bent en het concert van het jaar niets mist. Berget Lewis, de onvolprezen leading "Lady of Soul", behoeft met haar betoverend mooie en bovenal robuuste vocalen eigenlijk geen verdere introductie. Topkwaliteit is het handelsmerk van deze uit Amsterdam afkomstige rasartiest. 

‘Zonder Een Woord' is alweer de vijfde single van de Friese zanger Jelle Jitze
06-07-2018 19:47:00

Zonder Een Woord’ is de opvolger van ‘De Liefde Van Mijn Leven’ waarmee de Friese zanger Jelle Jitze in het begin van het jaar op vele playlisten van de Nederlandse en Vlaamse radiostations stond. Ook ‘Zonder Een Woord’ is weer een uiterst vriendelijke radio track, waarvoor Jeroen Dirksen (o.a. mede verantwoordelijk voor het succes van Thomas Berge) de productie verzorgde. ‘De Liefde Van Mijn Leven’ is alweer de vijfde single van de Friese zanger Jelle Jitze (geb. Zwaagwesteinde), en de opvolger van ‘Met Jou’. 

Erik van Klinken duikt de studio in om voor FC Emmen een speciaal lied op te nemen
06-07-2018 19:29:00

Aanstaande maandag duikt Erik van Klinken de studio van Ger Oerlemans in om een speciaal lied op te nemen voor ‘zijn’ club FC Emmen. Tony Anderson heeft een prachtige tekst geschreven over ‘De trots van Drenthe’. ‘Het gaat natuurlijk over onze helden die in de kleuren rood en wit een fantastische prestatie hebben geleverd om te promoveren naar de eredivisie’, meent Erik.De zanger uit Emmen is al vanaf het begin dat FC Emmen betaald voetbal speelt erg betrokken bij de club. 

‘Blijf De Hele Avond Bij Mij’.....nieuwe single van Evert van Huygevoort
06-07-2018 18:54:00

Blijf De Hele Avond Bij Mij’ is de titel van de gloednieuwe single van de in Eindhoven geboren, maar in Etten - leur woonachtige zanger Evert van Huygevoort (28). Het is de opvolger van ‘Laten We Gaan Dansen’ waarmee Evert veel succes wist te oogsten. Het gaat dan ook erg goed met de veelbelovende Evert van Huygevoort. Zijn voorgaande 3 singles bleken erg populair op YouTube en de streaming-portals. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de nieuwe single ‘Blijf De Hele Avond Bij Mij’.

'Geef jouw tranen aan mij'....debuutsingle van Anthony Joosten
06-07-2018 18:46:00

Wat een heerlijke Volkse debuutsingle ‘Geef jouw tranen aan mij’ van deze pas 24-jarige zanger Anthony Joosten uit Zevenaar. In alle facetten opvallend, want zie je de hoesfoto van deze altijd vrolijke en symphatieke jongen, dan verwacht je misschien stoere ‘coole’ muziek maar dit is juist het tegendeel.  Al vanaf kind zijn, omarmt hij het Volkse Nederlandstalige genre en heeft hij zijn hart verloren aan de groten in dit genre....van Frans Bauer tot Jannes en van Grad Damen tot bijvoorbeeld Willem Barth.

Feest-zangduo Bon Bon presenteert zomersingle 'Zomerzon'
06-07-2018 18:40:00

Bon Bon is een nieuw feest-zangduo bestaande uit Inge van den Biggelaar en Petra Schipperen. Inge heeft een aantal jaren deel uitgemaakt van Maywood (Rio, Late At Night) en we kennen haar ook van haar alter-ego Alberto (Onno, mag ik je toyboy zijn?) en Blond & Blauw (Losse Handjes). Daarnaast is Inge al jaren solo actief als zangeres Inch. Petra zong als Ciska Cigaret in de feest-act Alle 13 Jaanke, die jarenlang de Nederlandse podia onveilig maakte (In ons Dafke, Witte Eend).

Eerste exemplaar ‘The Golden Years Of Dutch Pop Music Live’ uitgereikt aan Johan Derksen
06-07-2018 18:29:00

Op de middag van vrijdag 6 juli is het allereerste exemplaar van The Golden Years of Dutch Pop Music Live uitgereikt aan presentator Johan Derksen en de Pioniers Van De Nederpop. Op deze CD+DVD is een registratie te vinden van het Golden Years Live-concert dat gehouden werd op 29 april 2018. De uitreiking vond plaats in het 192 & Demis Roussos Museum te Nijkerk. Het stijf uitverkochte concert werd gepresenteerd door Johan Derksen.

Olav Hesselmans schrijft wederom nummer voor DuoNL
06-07-2018 18:23:00

Jij Laat Het Zonnetje Weer Schijnen’ is de nieuwe single van DuoNL, en werd wederom geschreven door Olav Hesselmans en geproduceerd door Hans Aalbers. Hiermee heeft DuoNL een passende opvolger in handen van de airplayhit ‘Alles’. “We hebben bewust gekozen om ons vast te houden aan de stijl van ‘Alles’, want die single werd goed ontvangen.” aldus DuoNL, die al meer dan 10 jaar samen een duo vormen. De verwachtingen zijn dan ook weer hoog gespannen rondom deze release, waarvoor uiteraard weer een stijlvolle videoclip is geschoten. 

Hans de Booij lanceert het lekkere luchtige zomerliedje 'Witte Witte Wijn'
06-07-2018 16:24:00

Strak blauwe luchten, warme temperaturen en het zonnetje. Door het mooie weer van de afgelopen weken heeft iedereen in Nederland de zomer in z’n bol. Zo ook Hans de Booij die vond dat het tijd werd voor een lekker luchtig zomerliedje. “Witte Witte Wijn” is de tweede single van Hans dit jaar. In tegenstelling tot zijn recente single “Tommy Uit Appingedam” die ging over de aardbeving problematiek in Groningen gezien door de ogen van Tommy van 7, is Witte Witte Wijn een liedje om gewoon lekker van te genieten.

DJ/producer DJ-JES lanceert nieuwe single in Moombahton stijl ‘Alles los’
06-07-2018 16:18:00

DJ-JES is de artiestennaam van Jordy van Es een DJ/Producer uit Den Haag. DJ-JES is bekend als Feest-DJ op verschillende locaties door heel Nederland. De nieuwe single ‘Alles Los’ heeft een Apres-ski achtige sound met een tikje Moombahton en is de opvolger van zijn debuut single ‘Die ene nacht’ die enkele maanden geleden uitkwam. DJ-JES is inmiddels al meer dan 6 jaar actief als DJ en zijn passie is muziek maken. Om zich duidelijk te onderscheiden houdt hij zich sinds kort bezig met het produceren van eigen tracks en remixen.

TV Oranje Special over The Amazing Stroopwafels
06-07-2018 16:09:00

TV Oranje presenteert vanaf mei een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ gaat Ivo Franklin elke zaterdag om 19.00 uur op bezoek bij een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zaterdag 7 juli zie je een special over The Amazing Stroopwafels. Ivo Franklin gaat in gesprek met Wim Kerkhof, Arie van der Graaf en Rien de Bruin, die al sinds de jaren tachtig samenspelen. 

Gino Graus heeft de Oranje Kroon
06-07-2018 05:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 juli is dat 'Ik wil liever vrij zijn', de nieuwe single van Gino Graus. De jonge zanger uit Den Bosch maakte de afgelopen jaren naam met nummers als ‘Hey Schat’, ‘Vogelvrij’ en ‘Ik wil je kussen’, die gekenmerkt worden door een makkelijk in het gehoor liggende popsound. Die muzikale lijn wordt doorgezet met deze vrolijke zomerplaat, die werd geschreven door niemand minder dan topproducer Emile Hartkamp. 

OG3NE met magische kerstconcerten in Kurhaus Scheveningen
05-07-2018 19:48:00

Terwijl OG3NE met heel Nederland momenteel geniet van deze zonnige start van de zomer, kijkt de vocal group ook alvast vooruit naar de koudere dagen die gaan komen. En hoe! Op 20 tot en met 23 december en op beide kerstdagen, 25 en 26 december, geeft OG3NE een zestal exclusieve kerstconcerten in het sprookjesachtige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. Een bijzondere locatie die volledig in winterse kerstsfeer wordt omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley en hun eigen live band. Beleef het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’. Tijdens de theatertournee ‘Three Times a Lady’ weten de zussen het publiek te betoveren.

Jan Smit luidt met z'n nieuwe album 'Met Andere Woorden' nieuwe periode in
05-07-2018 17:50:00

Vandaag kondigt Jan Smit op zijn social media zijn op stapel staande nieuwe album 'Met Andere Woorden' aan. Het album verschijnt op 20 september en is nu al te reserveren. In de omschrijving van het album wordt gesproken over inspiratie uit onverwachte hoek. Verder wordt er nog niets losgelaten over het albumconcept. Eerder deze maand is de gloednieuwe single ‘Ik Wil Slapen’ gereleaset. De track is een bijzondere samenwerking tussen gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria welke ontstond tijdens opnames van 'De Beste Zangers'.

Anita & Ed kondigen nieuwe single 'Hey Joe' aan
05-07-2018 15:39:00

'Nog even geduld en dan komt onze nieuwe single uit', melden Anita & Ed. Het is volgens het duo uit Tholen een heerlijke countryfoxtrot. 'Dit jaar staat in het teken van het getal 40. Veertig jaar geleden in 1978 was het jaar dat we elkaar hebben ontmoet en dat we samen zijn gaan zingen. Het leek ons dan ook heel leuk idee om een liedje uit dat specifieke jaar te gaan bewerken. In 1978 kwam Pussycat met het liedje 'Hey Joe. Wij hebben dit volledig opnieuw opgenomen met eigentijdse arrangementen.

'Wachten op jou' van Jos Bosma heeft een zomerse beat
04-07-2018 20:58:00

Jos Bosma houdt van muziek die je laat bewegen. Dat is dan ook precies wat hij wilde voor zijn nieuwe single. De zoektocht is uitgekomen bij de single ‘Wachten op jou’. Deze heeft een zomerse beat waarbij de zanger zelf de tekst heeft geschreven. “Als ik zelf in de kroeg sta vind ik het heerlijk om te luisteren naar muziek die je laat bewegen”, aldus Jos Bosma. Daarom is hij opzoek gegaan naar een single die dat effect met zich meebrengt. De muziek heeft hij gevonden in een oud bekend dansnummer en de tekst heeft hij uiteindelijk zelf geschreven.

Berritta & Yves zoeken onderdak bij Jolanda Clement
04-07-2018 20:34:00

Zeven jaar geleden kwamen Rosita Bertels en Ive Vandoninck elkaar tegen bij een optreden in het Vlaamse Mol. Sindsdien vormen zij duo Berritta & Yves. Na een aantal alle covers vond het duo het tijd worden voor hun eerste ‘eigen’ liedje en dat is ‘Ga je vanavond met me mee’ geworden. Het gloednieuwe nummer is opgenomen in de Musicmaker Studio van Andy de Witt. “Wij kennen Andy al een hele tijd. Hij raadde ons JC-Records/JC-Event van Jolanda Clement aan als label en plugger voor ons nieuwe single”, zo laat het duo enthousiast weten. 

Gianluca verrast met zomerse debuutsingle ‘Voor mij’
04-07-2018 20:11:00

Gianluca is nog maar net 17 als zijn hij zijn eerste single 'Voor mij' uitbrengt. Geboren en getogen in Den Haag hoopt hij net zo populair te worden als zijn Haagse voorbeelden John West, Mike Peterson en Tino Martin. Zoals bij veel Haagse zangers begint zijn nog prille zangcarrière bij Café Rustenburg in Den Haag. Van jongs af aan zingt hij thuis mee met alle Nederlandstalige muziek en heeft altijd de droom gehad dit ooit voor een groot publiek te kunnen doen.

Marlous presenteert haar nieuwe zomersingle 'Liefde van mijn leven'
04-07-2018 19:56:00

Met ‘Liefde Van Mijn Leven’ presenteert Marlous haar allernieuwste zomerhit en heeft ze dé perfecte opvolger van ‘Verlaat Me Niet’ in handen. Opvallend is dat Marlous voor ‘Liefde Van Mijn Leven’ een samenwerking is aangegaan met de Zwolse rapper Piet Jr. van de Gipsy Maffia. De productie werd wederom verzorgd door Kees Tel. Het gaat dan ook goed met de carrière van de mooie Marlous. Haar wekelijkse vlogs worden wekelijks massaal bekeken op YouTube en onlangs was de zangeres nog te zien in ‘So You Think You Can Sing’. 

Jettie Pallettie geeft met 'Pinten & Patatten' 100% feestplezier af
04-07-2018 19:41:00

De nieuwe single van de knotsgekke feestorkaan Jettie Pallettie is er één van formaat.  Een goeie party kent natuurlijk ook een afterparty. Uiteraard is Senora Pallettie ook hier van de partij. Op haar bekende enthousiaste wijze neemt zij je mee tijdens dit feestje. Een nummer met het beroemde Jettie Pallettie sausje, maar wel met een extra bite. Het heeft een vrolijke, zomerse sound waarbij je weer niet stil kunt zitten en dus zal men van Groningen tot Maastricht, via Maasmechelen en Blankenberge, over Antwerpen terug naar Brabant meedoen.

Johnny Romein na 25 jaar terug bij Emile Hartkamp
04-07-2018 15:53:00

‘De cirkel is na 25 jaar weer rond’, meldt Johnny Romein trots. Hij doelt daarmee op de hernieuwde samenwerking met Emile Hartkamp. In 1994 schreef en produceerde Emile voor Johnny het succesnummer ‘De vrolijke koster’, gevolgd door nog een aantal grote hits. ‘Vanwege commerciële belangen van de platenmaatschappijen is destijds gekozen om met andere partijen samen te gaan werken’, weet Johnny zich te herinneren. Ondanks dat de mannen elkaar uit het oog waren verloren is er altijd een band gebleven. 

Demy de Groot brengt unieke viool- en klarinetgeluiden samen in zijn nieuwe single ‘Hop Hop’
04-07-2018 15:29:00

Niet de standaard accordeon maar viool- en klarinetgeluiden ingespeeld door de multi-instrumentalist Emil Szarkowicz aangevuld met de gitaar van Marcel Fisser maken de nieuwe single van Demy de Groot bijzonder. Daarnaast rapt de zanger uit Capelle aan den IJssel ook nog een stukje in het zomerse nummer ‘Hop Hop’. Zowel Emil als Marcel staan erg hoog aangeschreven als het om muzikanten gaat. Emil maakt deel uit van 3JS band. Marcel kennen we als oprichter van de Marcel Fisser band en als bandleider.

Jeffrey Lake komt met verrassende nieuwe single ‘Out of my mind’ (Mixed by DJ Jean)
03-07-2018 17:13:00

Het jaar 2018 is voor Jeffrey goed begonnen. De zingende ‘aannemer’ was dit jaar al te zien in het SBS programma ‘Boomhut XXL’ en bij Gordon’s ‘Op Goed Geluk’. Hij komt uit Rijswijk en is al een aantal jaren bezig met zingen en om zich op de kaart te zetten in showbizland. Op 16-jarige leeftijd begint hij met modellenwerk, werkt voor vele reclamebureaus en is zelfs het gezicht van een Italiaanse kledinglijn. Jeffrey heeft ook ervaring met tv-werk, hij speelt gastrollen in ‘Onderweg naar Morgen’, ‘Lotte’, ‘Weet Wat Je Date’, ‘New Chicks’ en ‘GTST’.

Daisy Talens geeft ‘Wijze lessen’ mee aan luisteraars
03-07-2018 15:43:00

“Mijn doel is om meer bekendheid te krijgen maar vooral de mensen te laten genieten van mijn muziek, dat doet mij goed en is mijn leven”, aldus zangeres Daisy Talens. Zij is de nieuwste aanwinst binnen de Rood-Hit-Blauw familie. De geboren Alkmaarse die vanaf haar achttiende zingt, én platenbaas Ronald Visch hebben elkaar gevonden als het gaat om het muzikale toekomstperspectief van Daisy. De laatste jaren dient zij zich nadrukkelijk aan binnen het circuit met haar performance, een uitstekende stem en haar liedjes.

Ex-wielrenner Danilo Wattez start met zijn nieuwe single ‘Als je lacht’
03-07-2018 13:19:00

Uitgeschakeld ten gevolge van blessures begon ex-wielrenner Danilo Wattez een zangcarrière hetgeen resulteerde in zijn debuutsingle ‘De zon in mij’ die een heel aardig succes was. Het leek hem een leuk idee om, na het beëindigen van zijn wielerloopbaan, gelijktijdig met de start van de Tour de France een nieuwe single te lanceren ‘Als je lacht’. Een opgewekt, vrolijk nummer geschreven door Martin Sterken met medewerking van Jan de Vrieze op gitaar en koorwerk van Lana Wolf.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: