RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tamara Tol gaat album opnemen
23-09-2014 18:30:00

De kogel is door de kerk, Tamara Tol gaat een album opnemen. Afgelopen vrijdag heeft ze een gesprek gehad met haar platenbaas Adri van den Berk van Berk Music en ze zijn tot overeenstemming gekomen. Volgens de zangeres wordt het komende tijd hard werken om het album te realiseren. Ze is blij en trots met deze ontwikkeling. “Het is tegenwoordig in deze moeilijke tijd heel wat om een album uit te brengen. 

RADIONL en ACCELERATION bieden podium aan aanstormend volkstalent
23-09-2014 18:16:00

Op zaterdag 18 oktober presenteert ACCELERATION samen met RADIONL: Das ‘Foute’ Bierfest vanuit de TT Hall in Assen. Artiesten die optreden zijn onder andere Gerard Joling en Dennie Christian. Tijdens het voorprogramma is ruimte voor drie live-optredens. Daarvoor zijn wij op zoek naar het beste en meest verrassende aanstormende volkstalent m/v van Nederland. Onderzoek van Buma NL wijst uit dat het volkse ‘Hollandse repertoire’ bijzonder weinig wordt gedraaid op de Nederlandse radiostations. 

Laura Lynn feest heel de nacht
23-09-2014 17:12:00

Schlagerkoningin Laura Lynn heeft een nieuwe single klaar: ‘We Feesten Heel De Nacht’. En de titel spreekt boekdelen: op dit vrolijk, uptempo nummer kan je moeilijk stil blijven zitten! ‘Net zoals bij mijn vorige single ‘Jij en Ik’, wil ik met dit lied de mensen aan het dansen krijgen’, aldus Laura. Vorige week blikte de zangeres ook de videoclip in, in het prachtige Blue Woods Hotel in Deerlijk. Het resultaat is binnenkort te zien op tal van televisiezenders en Youtube. ‘We Feesten Heel De Nacht’ is de voorbode van het nieuwe album ‘Jij en Ik’.

Achterhoekse band Kiek Now Us steekt 'oud nummer' in nieuw jasje
23-09-2014 04:03:00

De kreet “In de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier!” is wellicht de meest gehoorde tijdens de optredens van de Achterhoekse dialectrock band Kiek Now Us. De tekst komt uit het liedje ‘Hemel zonder bier’, wat eigenlijk alweer dateert uit 2010. Speciaal voor de onlangs verschenen EP nam de band de track opnieuw op in de studio. “Wij vonden het origineel niet goed genoeg voor onze EP” aldus zanger Lars Karnebeek. “Inmiddels zijn we 4 jaar verder en is de sound op de laatste singles en EP enigszins veranderd. 

Wederom kerstplaat van Maxime en Erwin Fillee
22-09-2014 19:04:00

Ze kreeg het zingen met de paplepel ingegoten en dat is niet zo verwonderlijk, want zowel haar vader als moeder zingen. Maxime Fillee, de dochter van Willeke d’Estelle en Erwin Fillee. Met haar vader nam ze vorig jaar een kerstsingle op en nu heeft de bijna 17 jarige spontane zangeres een solo single opgenomen “Wie komt er in mijn hokkie”. Maxime heeft voor dit jaar echter nog meer plannen. Binnenkort gaat ze wederom de studio in om samen met haar vader een kerstsingle op te gaan nemen “Heel gelukkig kerstfeest”. 

Amanda Humme lanceert veelbelovende dubuutsingle
22-09-2014 18:48:00

Afgelopen zaterdag presenteerde Amanda Humme haar debuutsingle “Ik wil veel meer van jou” bij feestcafé D’n Henk in Prinsenbeek. “Met medewerking van Randy Watzeels, Roger Vermeer en Erwin Akkermans werd het een heel gezellig feest. Het was gezellig druk en vanaf het begin tot het eind was het één groot feest”, aldus de 43 jarige uit Breda afkomstige zangeres. Amanda besloot om na 20 jaar als zangeres in diverse coverbands te hebben gezongen de stoute schoenen aan te trekken en wilde zelf een single opnemen. 

 

Samantha Steenwijk werkt aan nieuwe single
22-09-2014 16:59:00

Van Samantha Steenwijk zit er een nieuwe single aan te komen. Volgens de zangeres, die het ver schopte bij Bloed, zweet en tranen is zij er druk mee bezig en zal de single nog deze herfst worden gelanceerd. De opvolger van “Hou toch van mij” die het nog steeds erg goed doet gaat een rock & roll liedje worden, erg uptempo en de zangeres zegt er een heel goed gevoel bij te hebben. “Het liedje is op mijn lijf geschreven. 

Rowwen Hèze met Soulzangeressen op Clubtour
22-09-2014 16:08:00

In september en oktober doet Rowwen Hèze samen met drie Soulzangeressen 11 clubs aan in Nederland. Het is een unieke muzikale samenwerking voor de Limburgse band die de exclusieve tour “Club America” brengt. Ibernice MacBean, Chantal Kashala en Yorlenie Delgado Faria gaan samen met de band op muzikale ontdekkingsreis tijdens Club America. Rowwen Hèze brengt nog nooit eerder gespeelde liedjes en de zangeressen laten naast Soul ook zien dat ze het Americaans machtig zijn geworden. 

Feestelijke periode aangebroken voor Frans Bauer
22-09-2014 15:54:00

Op donderdag 2 oktober 2014 start alweer de tiende theatertournee van Frans Bauer, ‘Live in Concert X’. Reden voor een feestje, want dit betekent ook dat de vrolijke zanger al bijna 20 jaar langs de Nederlandse en Vlaamse theaters toert. In deze theatershow wordt er uiteraard teruggeblikt op deze 20 jaar, maar zijn ook diverse nieuwe nummers te horen. De feestelijke periode start op vrijdag 26 september, wanneer de nieuwe single van Frans Bauer, ‘Ratatadadada’, verschijnt. Een typisch vrolijke Frans Bauer liedje, waarmee hij vooral het leven viert. De single zal op vrijdag 31 oktober worden opgevolgd door een gloednieuw album. Twintig jaar in de Nederlandse en Vlaamse theaters zijn voor Frans Bauer reden genoeg om de komende periode ook eens een aantal andere mensen in het zonnetje te zetten. 

Pierre Kartner verdient volgens Dennis Jones een standbeeld
22-09-2014 05:24:00

Tegenwoordig kennen we Dennis Jones van hits als “Pak Me Kus Me”, maar in 1974 maakte hij (toen nog onder zijn eigen naam Casper Janssen) zijn podiumdebuut als 7-jarig jochie in Theater de Lievekamp in zijn woonplaats Oss. Hij zong daar een liedje van zijn toenmalige muzikale held Vader Abraham (Pierre Kartner) en deelde toen het podium met o.a. Rob de Nijs. Verkleed als Vader Abraham, met bolhoed, brilletje en natuurlijk een lange grijze baard zong de kleine Dennis/Casper "Bedankt Lieve Ouders" van zijn LP "Zo Is Het Leven"

Julia figureert in reclamespotje van Remia Bak en Braad
21-09-2014 20:51:00

Julia, de ene helft van het populaire duo Sarah & Julia, die vorig jaar meededen met het Junior Songfestival zit in een reclamespotje van Remia Bak en Braad. Dit spotje wordt vanaf maandag 22 september uitgezonden. In het spotje is Julia te zien als zusje van een jongetje, die een biefstukje braad. Het was niet gemakkelijk voor de jonge zangeres omdat ze vegetariër is en steeds een stukje vlees in haar mond moest doen en weer uit moest spugen.

Mike en Colin roepen hulp van fans in
21-09-2014 20:44:00

Het populaire duo Mike & Colin heeft op de social media: Facebook, Twitter en Instagram hun fans opgeroepen om de titel te verzinnen voor hun nieuwe single, die binnen nu en twee weken uit gaat komen. De akoestische versie van het nummer hebben ze daarbij geplaatst en deze is ook op You Tube te vinden. Het nieuwe nummer is inmiddels kant en klaar en ingezongen. Het betreft een up tempo vrolijk liedje, die het tweetal zelf omschrijft als “Tof en modern".

Dertig artiesten bij opnamen Nationale Noot
21-09-2014 20:19:00

Op zondag 21 september vonden er weer TV opnamen plaats van de Nationale Noot in de zaal van De Rustende Jager in Nieuw Vennep. Deze keer werden er vijf afleveringen opgenomen en dat betekende dat er maar liefst dertig artiesten op de bühne stonden. De presentatie was zoals gewoonlijk weer in handen van Marco de Hollander, die er een echt feestje van wist te maken. Op geanimeerde wijze praatte hij het geheel aan elkaar en schroomde daarbij niet het publiek daarbij te betrekken. 

Soap rond mogelijke DAB+ doorgifte NPO Sterren.nl
21-09-2014 19:51:00

Er lijkt een groot juridisch steekspel te ontstaan rond de mogelijke digitale etherdoorgifte van publieke radiozender Sterren.nl via het DAB+ netwerk. Commerciële marktpartijen gaan hier niet zonder slag of stoot mee akkoord. Het tumult ontstond nadat eerder deze week Daniël Dekker van AVROTROS in de media bekendmaakte dat Sterren.nl vanaf begin 2015 landelijke dekking via DAB+ gaat krijgen. Dekker is namens AVROTROS belast met leiding van Sterren.nl. 

Wederom Top 100 notering voor Diana Dekkers
20-09-2014 18:04:00

Met haar door Jeffrey Heesen single ''Ik wil jou niet meer'' behaalde Diana Dekkers in de laatste maand van 2013 een 77ste positie in de Dutch Charts Top 100. Afgelopen week kwam haar jongste single "Als ik jou heb beloofd" nieuw binnen op plek 71 in dezelfde toonaangevende Top 100. Kenners uit het vak voorspelden al dat het swingende nummer met een hoog meezinggehalte hoge ogen zou gaan gooien mede door de accordeonsolo van Manfred Jongenelis. 

De Erpa's komen met nieuwe single
20-09-2014 17:22:00

Feestduo De Erpa’s (Erwin Fillee uit Haarlem  en Patrick Cousijn uit Hoorn) hebben een nieuwe kraker opgenomen, welke aankomende week in release gaat. Na hun carnavalskraker van dit jaar met als titel "Wat ben je nou voor kerel, als je slecht bent voor je kind", was er behoefte naar meer. En dus werd het ‘Kom naar Amsterdam´

Werner Redlich brengt single uit i.s.m. War Child
20-09-2014 06:51:00

Werner Redlich begon met zingen - zoals veel artiesten – bij een Alkmaars kerkkoor. Later kreeg hij zangles van de bekende zangpedagoog Tom de Graaf. Zo leerde Werner o.a. Marco Borsato kennen met wie hij in 1990 i.s.m. het Noordhollands Dagblad in Oostenrijk optrad. Daarna trad hij ook op, op cruiseschepen naar o.a. Italië en Turkije.  In 1995 bereikte Werner de halve finale van de Soundmixshow met het mooie lied “If you could read my mind”. Er volgde een platencontract, waarvan er 2 singles twee jaar achter elkaar verschenen.

Johan Kettenburg heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-09-2014 21:59:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 september is dat ‘Waar is dat feestje’, de nieuwe single van Johan Kettenburg. De Hilversumse zanger zit al twintig jaar in het vak maar kreeg vorig jaar een enorme carrièreboost door zijn deelname aan het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen. Zijn nieuwe single, die is geschreven door Jeroen Englebert, is zoals de titel al doet vermoeden een echt feestnummer. De clip van ‘Waar is dat feestje’, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

‘De Vlieger’ populairste lied van André Hazes
19-09-2014 13:56:00

Vandaag hebben de muziekzenders TV Oranje en RADIONL de definitieve lijst bekendgemaakt van de ‘André Hazes Top 30’. In de aanloop naar de tiende sterfdag van de grote volkszanger mochten de kijkers en luisteraars een stem uitbrengen op een lijst met bijna 300 liedjes van André Hazes. In totaal werden de afgelopen weken via internet meer dan 20.000 unieke stemmen uitgebracht. Het populairste Hazes-nummer bleek ‘De vlieger’, gevolgd door ‘Bloed, zweet & tranen’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Kleine jongen’ en ‘Geef mij je angst’.

Herman van Veen brengt 178 ste album ‘Kersvers’ uit
19-09-2014 11:39:00

Nederlands grootste chansonnier Herman van Veen brengt vandaag zijn honderdachtenzeventigste album ‘Kersvers’ uit. Op de twaalf nieuwe nummers zijn naast gitariste Edith Leerkes, haar zoon Marnix Dorrestein en violiste/zangeres Jannemien Cnossen ook Herman’s dochters Babette en Anne te horen. Van 23 oktober tot en met 6 december staat Herman van Veen met zijn nieuwe programma in Koninklijk Theater Carré. Het album ‘Kersvers’ laat een nieuwe kant horen van de 69-jarige zanger.

Mick Harren presenteert nieuwe single op bruiloft van Andy en Melissa
19-09-2014 11:35:00

Een aantal weken  geleden werd Mick Harren door niemand minder dan Emile Hartkamp & Norus Padidar. Emile had een enorm sterk nummer geschreven welke hij direct geschikt vond voor Mick Harren, een nummer in de trend van zijn grootste succes Sweet Caroline. Na zijn mooie avontuur ‘’Mick Harren zingt Willy Alberti’’ waarmee Mick veel aandacht kreeg in verschillende media en bij collega's en kenners uit het vak en een andere kant van Mick’s zijn muzikale kwaliteiten heeft kunnen laten zien, werd het weer tijd voor een onvervalst  Up-Tempo nummer geschikt voor de Feest/Party evenementen.      

Joeri Plaizier lanceert 'Raak in mijn hart'
19-09-2014 11:25:00

''Raak in mijn hart''  is de titel van de nieuwe single van Joeri Plaizier. Het is een fris uptempo pop liedje met een vleugje country en Ierse folk pop. Joeri heeft voor dit nummer de tekst zelf geschreven en is heel nauw bij het productie proces betrokken is geweest. Het nummer is helemaal live ingespeeld en geproduceerd door de vaste producer van Joeri Sjors van den Eerenbeemt. Na mijn vorige single “Jij bent de reden” ben ik gaan voortborduren op de sound die ik daarmee heb neergezet.

Jan Smit neemt cheque € 45.252,- voor SOS Kinderdorpen in ontvangst
19-09-2014 11:11:00

Op dinsdag 16 september nam Jan Smit als ambassadeur van SOS Kinderdorpen in Den Bosch een cheque van € 45.252,- in ontvangst voor de stichting. Het prachtige bedrag werd opgehaald tijdens een actie van supermarktorganisatie Coop in samenwerking met oranje paprika telers. Coop zamelde deze zomer met de Oranje Kanjer-campagne geld in voor SOS Kinderdorpen met de verkoop van oranje paprika’s.

Zangeres Manuela brengt CD “Plekje in mijn hart” landelijk uit
19-09-2014 10:22:00

Dat het hard gaat met de muzikale carrière van de op 26 december 1993 in Noord-Limburg geboren zangeres Manuela Raaijmakers is reeds bekend. Als nieuw hoogtepunt, in Manuela’s nog prille zang carrière, werd onlangs in Weert haar allereerste album “Een plekje in mijn hart” gepresenteerd. Vele gastoptredens waaronder die van Wesley Bronkhorst, Frank van Etten, Liesbeth en Johan Linssen en last but not least…Manuela, zorgde ervoor dat de volle zaal volop genoot van het Hollandse lied.

'Adios Maria' van Mike van dijk als download verkrijgbaar
19-09-2014 10:10:00

‘Zonder te blikken of te blozen’ is de titel van het komende nieuwe album van volkszanger Mike van Dijk. Opgenomen in de studio van Waylon v.d. Heijden is alles “uit de kast getrokken’ van de beste sessiemuzikanten, koorwerkers tot aan de mastering. Het fonkel nieuwe schijfje zal 5 oktober a.s. gepresenteerd gaan worden. Mike van Dijk legt de lat voor elke productie hoog en dit is niet anders geweest tijdens de opnames van dit nieuwe album. Uiteraard zijn Mike ‘s successingles ‘Ga jij maar naar die ander’ uit 2012, ‘Oh luister toch’ van vorig jaar en zijn meeste recente; ‘Ga’ en “Adios Maria” op de nieuwe cd te vinden.

Wederom nieuwe single van Bertie Verplak
19-09-2014 01:08:00

Afgelopen juli lanceerde Bertie Verplak z'n single "Telkens als jij naar me lacht". We zijn nog geen twee maanden verder en de opvolger dient zich al weer aan. Met "Weg met al je zorgen" probeert hij landelijke bekendheid te verwerven. Deze single is wederom geproduceerd door Roy Otters en is te downloaden via verschillende portals en zal ook fysiek verkrijgbaar zijn. De clip is opgenomen in Centrum van Nijmegen tijdens zomerfeesten 2014.

Opnieuw Buma NL Award voor Django Wagner
19-09-2014 00:00:00

Django Wagner heeft donderdagavond op de Parade in Den Bosch voor de tweede achtereenvolgende keer de Buma NL Award voor beste zanger ontvangen. Andere prijzen gingen naar Marianne Weber voor beste zangeres en Jan Smit als beste auteur. Een ontroerde Pierre Kartner kreeg van Buma NL een Lifetime Achievement Award voor zijn gehele oeuvre. Voor Django Wagner heeft de prijs een speciale betekenis: "De Buma NL Awards zijn een erkenning ván collega's vóór collega's.

Nieuwe single Danny Temming....'Denk maar niet dat ik verander'
18-09-2014 09:05:00

De getalenteerde Utrechtse Volkzanger Danny Temming brengt aankomende week zijn nieuwe single” Denk maar niet dat ik verander” uit. Al een aantal jaren timmert Danny Temming aan de weg als all round zanger/entertainer en wordt zijn bekendheid ver buiten Utrecht als maar groter.Na de grote successen van Danny als een “K wist niet dat je kwaad werd”, "Ik Hou het meest van jou", "Alles in het leven duurt maar even","Ik ben geen Badr Hari" heeft Danny Temming  weer een fantastische single opgenomen.

Nieuwe single Milan Milano.....'En ik droom´
17-09-2014 23:43:00

De derde single van Milan Milano getiteld `En ik droom` is nu officieel uit.  'Af en toe lijkt het alsof ik inderdaad droom', aldus Milan. 'Tijdens mijn optredens zingen ze het al gewoon mee. Dat blijft bijzonder'. De bijbehorende videoclip is namelijk eerder gereleased op youtube, zodat de fans de tekst kunnen leren. Deze clip is al meer dan 56.000 bekeken. Milan's eerste single ‘Voel je dan niet?’ is meer dan 300.000 bekeken. 'Het is een leuk feitje, maar muziek is geen wedstrijd. Wij doen alles op eigen kracht.

Muzikantendag On Tour naar Delft en Hengelo
17-09-2014 23:30:00

Komend najaar gaat de Muzikantendag weer On Tour. Op zaterdag 25 oktober vindt de Muzikantendag plaats in Delft, op zaterdag 8 november in Hengelo. Het programma bestaat uit een combinatie van panels, masterclasses, clinics en demopitches. Leden van Mister and Mississippi vertellen het succesverhaal van de band. Leendert Haaksma geeft een gitaarclinic. Er zijn panels over het verkrijgen van airplay, geld verdienen als muzikant en het uitbrengen van een plaat.

Zanger Wilfred! schrijft lied voor zijn vrouw
17-09-2014 23:22:00

Wilfred! (Versteeg) zijn eerste single ”De hemel brandt”, een serieuze pop/rock cover werd al direct goed opgepakt door de radiostations en bezorgde hem onder andere een aantal optredens in een line-up met bekende namen uit het Nederlandstalige circuit. De tweede single ”Skiën, feesten en een bier”, een vrolijke Après Ski cover met de inmiddels bekende rockinvloeden, werd een regelrechte knaller in het feestcircuit van Oostenrijk en kwam o.a. op de verzamelaar Après Ski Safari van DJ Maurice terecht.

Wim & Diana halen publieksprijs Gouden Kraai naar Groningen!
17-09-2014 23:10:00

Het team van Radio puur Nationaal NL heeft in de verkiezingsstrijd om “De Gouden Kraai”, het verzoekprogramma “Kraaiennest” van Marin te Hoven wat iedere woensdagavond live te horen is op het station bekend gemaakt. De Gouden kraai is een publieksprijs, voor de waardering en de inzet van de Nederlandse artiest in de Nederllandse muziekwereld en heeft deze prijs mogen uitreiken, aan het Groninger  Duo Wim & Diana met het nummer “Als tranen diamanten zijn”.

Bryan Stricker komt met een ijzersterke feestplaat
17-09-2014 23:03:00

Het weekend begint met een lied van Bryan Stricker! Bryan komt met een ijzersterke feestplaat getiteld 'Weekend'. Bryan heeft inmiddels zijn eigen sound gecreëerd, die terug komt in elke single die hij maakt, zo ook weer in dit lied. Sonic Solutions is ook deze keer weer verantwoordelijk geweest voor de productie. Bijna weekend en ik sta te springen, voor al de dingen die ik straks weer ga doen…. De tekst is enorm herkenbaar het gevoel van Het is eindelijk weekend!

Ferry Doedens krijgt rol in The Bold & The Beautiful
17-09-2014 22:40:00

Begin september werd al bekend gemaakt dat de cast van ‘s werelds grootste soap serie The Bold & The Beautiful op 4 oktober 2014 naar het Utrechtse Vredenburg komt voor de unieke fan show The Bold & The Beautiful LIVE. Naast deze fan show zullen er elders in Nederland ook opnames van de populaire Amerikaanse soap serie plaatsvinden. Vandaag is bekend geworden dat niemand minder dan Ferry Doedens een gastrol zal spelen in deze speciale afleveringen van The Bold & The Beautiful in Nederland.

Jubileumeditie Buma NL opent met Benno de Leeuw
17-09-2014 22:37:00

Morgen is het zover. Dan komen Nederlandse artiesten, muziekprofessionals en liefhebbers samen in 's-Hertogenbosch voor Buma NL: hét event voor de Hollandse muziek. Met inspirerende panels, optredens van Nederlandse artiesten en de uitreiking van de Buma NL Awards. Dit jaar kent Buma NL een bijzondere opening: Benno de Leeuw onthult met een key-note speech de ins en outs van het succes van Toppers in Concert.

Nieuwe Frank en Mirella hit onderweg
17-09-2014 09:23:00

Van stil zitten, is bij het populaire duo, Frank en Mirella, geen spraken. Naast de vele optredens, interviews, en TV opnames, is het tweetal weer de studio ingedoken. “Na het succes van ‘Een oude zeeman’ samen met Marco de Hollander, was het even zoeken naar een mooie opvolger, en dit keer hebben we de keuze aan de fans overgelaten, maar we houden de titel nog even geheim” aldus Frank. In de studio van Manfred Jongenelis zijn Frank en Mirella afgelopen week druk bezig geweest om de laatste hand te leggen aan de nieuwe plaat..

Wesly Bronkhorst vervangt Peter Beense op het 40 jarige jubileum Jordaanfestival
17-09-2014 09:13:00

Wesly Bronkhorst, die op dit moment hoog in de hitlijsten staat met zijn nieuwste single “Ik Ga Maar” zal zaterdag 20 september 2014 de zieke Peter Beense vervangen op de 40e editie van het Jordaanfestival. De Amsterdamse zanger Wesly Bronkhorst, bekend van o.a. de hits “Kom Allemaal Maar In M’n Armen”, “Als Jij Had Gedacht” en natuurlijk “Ze Moeten Boven Even Wachten”, is door de organisatie van dit unieke evenement, dat ieder jaar wordt gehouden aan de Marnixstraat / Appeltjesmarkt te Amsterdam gevraagd om in te vallen voor zijn Amsterdamse collega Peter Beense.

The Common Linnets op Amerikaans sterrenalbum
16-09-2014 23:36:00

Speciaal voor het Amerikaanse album ‘An Americana Christmas’ schreef Ilse Delange samen met The Common Linnets het nummer ‘At Christmas Time’. Op het kerstalbum, dat volgende maand in de Verenigde Staten verschijnt, is onder meer muziek verzameld van grote sterren als Johnny Cash, Bob Dylan en Neil Young. The Common Linnets is de enige Europese act die op de verzamelaar staan. Ilse DeLange maakte vandaag het nieuws bekend via Facebook. “Mag ik even een vreugdedansje doen,” schreef Ilse DeLange vandaag op haar Facebook-pagina.

Stem op TV Oranje als 'Beste digitale zender 2014'!
16-09-2014 13:08:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het zevende achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Vorig jaar behaalde TV Oranje een zeer eervolle derde plaats en in 2008 en 2011 waren we winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om ons een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Door een stem uit te brengen maak je tevens kans op een gloednieuwe PlayStation 4!

Muziekfeest op de Parade tijdens Buma NL
16-09-2014 11:15:00

Naast het ‘professionele’ gedeelte van Buma NL zijn er op het buitenpodium aan de Parade tal van optredens van artiesten van eigen bodem, waar iedereen gratis van kan genieten. Zo kun je op het nieuwe ‘Lunchpodium’ van 12.00 tot 13.30 uur kijken naar Frank van Etten, Leo Nardell, Dennis Jones, Tamara Tol, Mike & Colin, Wesly Bronkhorst, Charlène, Wimmie, Rinus Werrens, Ray van der Heiden, Fantasticos, Kevin Smit, Yosee en Ancora.  Buma NL werkt samen met de mediapartners Radio NL, Puur NL, Radio Continu, TV Oranje, Sterren.nl, VBRO radio en Ment TV die dit jaar de gehele dag live uitzenden vanaf de Parade in Den Bosch.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl