RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Samantha Steenwijk heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
07-11-2014 14:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 november is dat ‘Lieveling, wat hou ik van jou’, de nieuwe single van Samantha Steenwijk. De populaire Haagse zangeres schreef het nummer samen met haar vaste team en is razend enthousiast over het resultaat. ‘Dit is precies zo’n liedje waar ik altijd al naar op zoek was: uptempo, vrolijk, volks en goed voor mijn optredens’, aldus Samantha. In de videoclip spelen Samantha’s opa (84 jaar) en oma (83 jaar) de hoofdrol. 

Volendam’s Hot Talent 2015 zoekt kandidaten...en niet alleen uit Volendam
07-11-2014 09:52:00

Volendam’s Hot Talent 2015 is een groots opgezette talentenjacht die niet alleen bedoeld is voor de bewoners van Edam en Volendam, maar iedereen kan en mag zich inschrijven. De voorrondes vinden plaats in verschillende cafés/restaurants in Volendam, waaronder Bar de Molen, De Groene, Grand café de Dijk, Lotje aan de Haven, Café de Boer en Restaurant vd Hogen.

Sugarfree bekroont 10 jaar vriendschap met nieuwe single
07-11-2014 09:30:00

Sugarfree, bestaande uit Gildy & Nathalie behoren tot de nieuwe generatie Vlaamse artiesten en zijn zeker geen onbekenden meer in de Vlaamse en Nederlandse showbizz. Ze scoorden op korte tijd al heel wat hits o.a. “De Wind Fluistert Jouw naam”, “Kus Me Zacht”, “Geef Er Een Lap Op”, “Zeg ‘ns Jongen” en “Macarena”. Voor hun nieuwste single kozen ze ervoor om “When You’re Gone” een cover van Bryan Adams & Mel C. onder handen te nemen. De muziek werd gemaakt door producer Lex De Groot en de meisjes schreven, zoals steeds, zelf de Nederlandse tekst.

Country album van Wesley P telt 11 tracks
06-11-2014 20:21:00

Wesley P heeft besloten de countryweg in te slaan omdat dat volgens zijn zeggen echt zijn ding is. Het resultaat is een nieuw Country album “Going Country”,waarop 11 country nummers staan. Het album is opgenomen in Studio Gerrie en Ron in Apeldoorn en is nu ongeveer twee weken uit. Volgens de zanger zijn de reacties van het publiek heel erg positief. “Er staan tien Engelstalige covers op en een Nederlandstalige cover. Ikzelf ben erg blij met het album”. Wesley P  is in 2012 begonnen met zingen en nam zijn eerste single "Geef mij nu je angst" op.

Albumpresentatie Johan Heeren op 14 december in Rucphen
06-11-2014 20:14:00

Op zondag 14 december 2014 presenteert Johan Heeren z'n jongste album "15 jaar liefde voor muziek" bij 't Trefpunt, Raadhuisstraat 80 in Rucphen. Hierop staan in totaal 17 tracks met een verzameling van muziek wat hij tot nu toe heeft uitgebracht. Op 18 oktober jl. vierde de uit Roosendaal afkomstige zanger z'n 15 jarig artiestenjubileum. Ook toen stond de presentatie van het jubileumalbum op het programma. Tijdens het festijn in Rucphen zijn er gastoptredens van Colinda, Rudy de Wit, Tina van Beeck, Patrick Dano, Jolanda Zoomer, Angezz, Leon Basley, Rocky Taylor, Bart van der Stelt, Wendy Woop en Jam Showdance. 

Nieuwe single Jelle B blijft hangen in je geheugen
06-11-2014 19:43:00

Jelle B heeft de tekst van z'n nieuwe single "Simpel" zelf geschreven. Met eenvoudige woorden als het is een ABC, een 1.2.3. en zo simpel is het een lied dat blijft hangen. De zanger die eerder hoge ogen gooide met “Annabella”,  “Mooi” en “De Pionier” nam het nummer op in de studio van Kast-drummer Nico Outhuyse, die ook tekende voor de productie. In de bijbehorende clip zitten beelden verwerkt van de stad Chicago. Jelle B heeft in 2014 al meer dan 200 optredens gedaan, waaronder in de USA. Waar hij ook komt laat hij een verpletterende indruk achter. 

Kevin Madero in zee met A Team Records
06-11-2014 19:14:00

Kevin Madero presenteerde enkele dagen geleden in Hof van Brabant in Eindhoven zijn nieuwe single “Dat komt allemaal door jou”. Een heel leger aan artiesten heeft Kevin ondersteunt bij zijn presentatie, waaruit wel blijkt dat deze Brabantse Topper goed ligt bij de artiesten. De aanwezigen op de presentatie hadden meteen een exclusieve primeur: Zij kregen de single van Kevin niet alleen te horen, maar ook allemaal mee naar huis.

Michel Wolsink lanceert nieuwe single ‘Nur du allein’ in 7 landen tegelijk
06-11-2014 18:16:00

Michel Wolsink is geen onbekende naam meer in de Duitstalige muziek. Hij stond ondertussen in binnen- en buitenland al met grootheden als Hansi Hinterseer, Karl Moik, Markus Wolfahrt en G.G. Anderson op het podium. De zanger uit het Achterhoekse Braamt gooit hoge ogen met zijn Duitstalige muziek. Zo stond hij in menige Nederlandse regionale en lokale hitlijst hoog genoteerd, maar vooral in Duitsland doen zijn singles het bijzonder goed. Twee weken stond hij op nummer één in de Airplaycharts van de prestigieuze SchlagerRallye. 

John Coenen weer terug met ‘Dona Dona Dona'
06-11-2014 18:07:00

John Coenen is terug met een nieuwe, door hem geproduceerde, (cover) song ‘Dona Dona Dona’. Met dit lied laat hij,voor even, de Engelstalige popmuziek en de Limburgstalige carnavalsmuziek achter zich. ‘Dona Dona Dona’ is immers een levenslied met een levensles. John zegt er zelf over: “ Als je iets van je leven wilt maken is het belangrijk je niet altijd door andere mensen te laten leiden, maar zelf de vrijheid op te zoeken en te doen wat je hart je ingeeft”.

Rob Zorn maakt het zelf wel uit
06-11-2014 18:01:00

Als Rob Zorn een nieuwe single maakt bedenkt hij meestal een titel die passend is bij hem. “En niet alleen bij mij”, laat Rob weten. Veel mensen denken hetzelfde als mij en willen eigenlijk ook zo leven. “Dat maak ik zelf wel uit” heb ik pasgeleden opgenomen bij Manfred Jongenelis en het resultaat is fantastisch, al zeg ik het zelf. Het is een eigenwijs Rob Zorn lied. Ik ben best een moeilijk figuur om samen mee te werken. Manfred is de eigenlijk de enigste producer waar ik nooit iets hoef tegen te zeggen. 

Hessel Wijkstra brengt 'Vrijheid' op single uit
06-11-2014 12:12:00

In navolging van z'n debuutsingle 'Volle Tanken' lanceert RADIONL presentator Hessel Wijkstra een tweede single van z'n album "Cabinevitaminen".  Hierop staan 12 nummers die variëren van bijna gesproken nummers naar up-tempo nummers. Wat de Grouster opviel tijdens de optredens is dat onder andere het nummer 'Vrijheid' regelmatig aangevraagd wordt. Het is een lekker vlot nummer welke over de vrijheid van de chauffeur gaat.  "Als je een chauffeur vraagt wat het leukste is aan zijn beroep, zegt hij altijd de vrijheid......... 

George Baker overhandigt eerste exemplaar van z'n nieuwe album aan Jaap Buijs
06-11-2014 11:49:00

George Baker viert binnenkort zijn zeventigste verjaardag. Bovendien zit hij dit jaar 45 jaar in het artiestenvak. Al die tijd weet hij zich gesteund door zijn manager Jaap Buijs. Niet verwonderlijk dus dat George vanmorgen hoogstpersoonlijk naar Volendam afreisde om aan Jaap het eerste exemplaar te overhandigen van zijn nieuwe album, die de bijna vanzelfsprekende titel "Seventy" heeft meegekregen en vanaf morgen in de winkel ligt.

Oproep aan artiesten: Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
06-11-2014 03:45:00

Eind november vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn twee dagen lang van harte welkom in de studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. 

Nieuwe Sinterklaas single voor Clown Jopie en Tante Angelique
05-11-2014 21:55:00

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single: “Sinterklaas. Yoi, Yoi, Yo”. Aad Klaris heeft weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo.  Hij tekende voor de tekst en het arrangement.  “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdrage zullen leveren aan het Sinterklaasfeest.  De Sint hit single is te downloaden  via de bekende downloadsites.  “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is de opvolger van de Sinterklaashit van Clown Jopie en Tante Angelique uit 2014. 

Stoopjes & Friends op 7 december in Eindhoven
05-11-2014 21:45:00

Op zondag 7 december 2014 presenteren De Stoopjes hun nieuwe single "Olé arriba olé labamba olé" tijdens het evenement "Stoopjes & Friends" bij 't Hof van Brabant, Boschdijk 1035 in Eindhoven. Meewerkende artiesten zijn: Danny Canters, Kevin Madero, DuoNL, Mark Elbers, Tygo Nendels, Carlos Donkers, Ivo van Rossum, Zara Beau, William van Dijk, Maarten Verhees, Albert Leenders, Maikel van Hattum, Indy Graat en Sophia Netten. 

Zanger Jordan Peeters zingt over LAT-relatie
05-11-2014 21:09:00

Samen met producer Mario Veltman heeft Jordan Peeters een nummer gemaakt over zijn lange afstand relatie. 'Ver bij jou vandaan' is de opvolger van 'nog heel even', welke vorig jaar uitkwam. Qua stijl en muziek liggen beide nummers op één lijn en creëren daardoor een herkenbare sound voor de zanger uit Nijmegen. De tekst is geschreven voor Jordan en bij de eerste klanken is de Jordan Peeters-stijl al duidelijk hoorbaar. Volgens Peeters hebben hij en Mario Veltman een leuke klik, wat heeft geleid tot een mooie nieuwe single die precies in het straatje van de zanger past. 

'Elke stap die ik zet' van DUONL...nieuwe release van Rood-Hit-Blauw
04-11-2014 20:47:00

De nieuwe single “Elke stap die ik zet” van DUONL is er weer een met de alom bekende sound van Chris & Williejan . Na in mei jl. een muzikaal uitstapje te hebben gemaakt met “Ritme van de Mambo” is toch weer gekozen voor een volks nummer. De tekst is geschreven door Jeffrey Weber. “Het is de eerste keer dat Jeffrey voor ons een lied geschreven heeft en hopelijk niet de laatste keer” vertelt Chris. “Zowel Williejan en ik denken dat Jeffrey precies in ons straatje schrijft”.

Anno Britting vernoemd single naar dochtertje Djana
04-11-2014 13:17:00

"Djana” is de naam van het driejarige dochtertje van Anno en Demelza Britting en tevens de titel van z'n nieuwe single. Dat hij wederom voor de Gipsy stijl heeft gekozen is niet zo vreemd aangezien  z'n oma een echte zigeunerin is.  Anno woont bovendien op hetzelfde woonwagenkamp als haar in Alpen a/d Rijn. Sinds 2012 brengt hij z'n cd's uit bij platenmaatschappij NRGY Music. Deze samenwerking kwam tot stand nadat Anno een sample naar NRGY had gestuurd van z'n eerder uitgebrachte nummer "Leven als een zigeuner zo vrij". 

Nieuwe single van Rinus Ponsen...'Kom in mijn armen'
04-11-2014 12:45:00

Rinus Ponsen is alllang geen onbekende meer in de muziekwereld. Hij heeft ondertussen al verschillende albums en singles uitgebracht. In 2014 is Rinus een nieuwe weg ingeslagen en heeft samen met Tom Peters van platenmaatschappij NRGY en boekingskantoor Philippi Producties een heel nieuw team om zich heen weten te bouwen die 100 % in hem geloven. De eerste single die afgelopen jaar is uitgebracht “Wanneer je verliefd bent” is veel gedraaid bij de populaire radio stations en Rinus is veelvuldig op tv geweest.

Gerry Holland mag optreden tijdens 30 jarig huwelijksfeest van de familie Deijs
04-11-2014 12:09:00

Op zaterdag 29 november 2014 vieren Ingridt en Marcel Deijs hun 30 jarig huwelijksfeest. De NCRV volgt deze familie al een tijdje voor het programma “Een huis vol”. De Amsterdamse familie heeft  7 zonen en 5 dochters en er is altijd wel iets bijzonders en daarom worden er nieuwe opnames gemaakt voor de docusoap op NPO1. De familie heeft het Amsterdamse radiostation “Puur Hollands” gevraagd of zij het muzikale gedeelte willen organiseren. 

Willem Homan komt met grappig ludiek protest lied.... 'NEE tegen het rookverbod'
04-11-2014 11:00:00

"De kleine kroegies staan de laatste tijd behoorlijk onder druk. Eigenlijk zit de gehele horeca behoorlijk in een neergaande spiraal. De crisis slaat zolangzamerhand behoorlijk om zich heen en het lijkt er ook best een beetje op dat het vreemde rookbeleid hier niet veel goed aan doet. Cafébaas wordt zolangzamerhand een uitstervend beroep als het zo doorgaat, aldus Willem Homan die met Jaap Huisman van Studio Locust net met een oud/nieuw liedje bezig was. 

Dubbelfeest voor Saskia Damen
04-11-2014 04:17:00

Trots, dat is Saskia op haar album waar ze met hart en ziel aan gewerkt heeft. Dit deed ze niet alleen, maar een compleet team. Zo kreeg ze steun en begeleiding van Alice Maywood in haar zang, Patrick Schouten zette zich in voor de muziek en ook Dave van Well heeft zich aan het team toegevoegd. In haar dankwoord noemt ze ook haar ouders die volledig achter haar staan. Haar vriend Hannes geniet volop als zijn geliefde staat te zingen en geniet tijdens haar optredens. 

Leen Zijlmans onder de indruk van reacties op 'Daar zijn opa’s voor'
03-11-2014 21:47:00

Leen Zijlmans is normaal gesproken een zanger die vrij nuchter is in alles. Hij zingt, doet z’n dingetjes en met al het andere wat er omheen gebeurd is hij niet zo bezig. Na het uitbrengen van z’n jongste single “Daar zijn opa’s voor” kijkt hij daar anders naar toe. Leen:“Ik ben bezig met een nieuw album en datgene wat mij de afgelopen week is overkomen heeft me tot nadenken gezet. “Daar zijn opa’s voor” werd uitgeroepen tot Oranje Kroon bij TV Oranje en Hollandse Nieuwe bij RADIONL.

Oranje Carrousel pakt uit in Arnhem
03-11-2014 18:04:00

Tijdens het jaarlijkse Smartlappenfestival op zondag 9 november a.s. in Arnhem is de Oranje Carrousel vanaf 16.00 uur aanwezig is op drie locaties. Dit jaar komen de artiesten niet alleen uit eigen land, maar ook uit Vlaanderen. De line up bestaat uit Hanny D, Nathalie,Marco de Hollander, Arjan Plat, Marco de Ruijter, Lina Steevens, Sani van Mullem, Marco Schouten, John Enter, Ricardo Wagner, Peter Pijper, de 2 W’s, Saskia Damen, Sylvia Smit, Marcello, Meriam Bruggink, Savana Schopman, Peggy Mays en Janneke de Roo. De entree is geheel gratis.

Elz Bakker lanceert 'Draai maar in het rond'
03-11-2014 16:20:00

Het is op muzikaal gebied een tijdje stil geweest rond Elz Bakker, een van de meest veelbelovende zangeressen van dit moment. Met haar mooie uitstraling, prachtige stemgeluid en natuurlijke charme weet deze vocale duizendpoot haar publiek steevast te boeien. Elz is nu druk bezig, samen met Tom Peters, Hans Aalbers en John van der Ven om een nieuw album op te nemen waar allemaal nieuwe Nederlandstalige nummers op komen te staan, die medio februari uit zal komen en wordt uitgebracht  door  NRGY Music.

Nieuwe single Theodoor : Het is een nacht”
03-11-2014 15:21:00

Het gaat voorspoedig met de jonge zanger Theodoor uit Leiden  Na het uitbrengen van zijn singles in augustus vorig jaar “Ik ben van jou”  en zijn tweede single “Hé Jij” in januari  en “Steeds maar meer” in de zomer,  is het nu tijd voor weer een nieuwe single. Er is veel gebeurd met Theodoor in de afgelopen 14 maanden. Hij is dit jaar genomineerd bij de  Buma.NL Awards in Den Bosch als beste nieuwe talent, ook heeft hij daar op het Nieuwe talenten podium gestaan. Hij heeft een eigen mini Real live soap opgenomen die te zien is op zijn Youtube kanaal.

Bart Bosch produceert eigen Sinterklaas cd
03-11-2014 15:16:00

Presentator/entertainer Bart Bosch heeft zich volledig gedistantieerd van de discussie rond Zwarte Piet. Voor hem is het belangrijkste dat het leukste kinderfeest van het jaar gewoon door gaat en dat alle kinderen er optimaal van kunnen genieten. Waar feest is wordt gezongen en vandaar dat Bart op het idee kwam om een aantal heerlijke nieuwe Sinterklaasliedjes te schrijven. De komende Sinterklaasperiode zal hij zijn liedjes veelvuldig laten horen tijdens de grote Sinterklaasfeesten die hij presenteert in het land. 

Indrukwekkende single van Owen van Kol
03-11-2014 12:33:00

Omdat hij als kind vanwege medische klachten niet kon sporten mocht Owen van z’n ouders op muziekles. Dat zag hij als zijn sport en was er dagelijks zoet mee.  In 2013 zong hij enkele nummers op de bruiloft van z’n ouders. Hier werden opnames van gemaakt die op internet verschenen. Dit werd opgemerkt door Ron de Ridder die er voor zorgde dat nog meer artiesten hem leerden kennen. In het voorjaar van 2014 verscheen Owen’s  eerste single “Ik dans de wereld met je rond” die hij uit handen van z’n idool Frank van Etten kreeg uitgereikt. 

Laura Ross en Frank Hoek presenteren prachtig duet
02-11-2014 10:44:00

Twee artiesten, twee bij elkaar passende stemmen, één duet! Laura Ross en Frank Hoek presenteren de prachtige ballade ‘Lied Van Mijn Hart’. De artiesten die beide al jaren lang muzikaal actief zijn, slaan de handen in één en laten zich van hun beste kant horen op de single die onlangs is uitgekomen. Mario Veltman die de single produceerde, tekent ook voor de productie van bijbehorende videoclip. Het kersverse duo is dolenthousiast en zeker van plan om hun krachten ook in het nieuwe jaar te bundelen.

Celine van Bussel: veelbelovend talent!
02-11-2014 10:39:00

Nederland is een nieuw zangtalent rijker: de 17-jarige Celine van Bussel afkomstig uit Helmond presenteert haar vrolijke debuutsingle ‘Dans’! De single die geschreven én geproduceerd is door Mario Veltman heeft alles in zich om de jonge zangeres op de muzikale kaart te zetten. De heerlijke melodie, makkelijk meezingbare tekst en het heldere stemgeluid daagt uit tot zingen en dansen: Celine van Bussel is een naam waar Nederland in de toekomst meer van gaat horen! In de studio wordt op dit moment druk gewerkt aan een vervolgsingle.

Holland Festijn op 13 december in Gorinchem
01-11-2014 17:35:00

Op zaterdag 13 december 2014 staat de Evenementenhal in Gorinchen in het teken van het Holland Festijn. Het gaat volgens Frank van Bree en Rudy de Olde een ouderwets gezellig feest worden met optredens van diverse artiesten waaronder Marco de Hollander, Harten 10, Frans Duits, Thomas Berge, Henk Dissel, Djamgo Wagner, Henk Wijngaard Dorette Duurkoop e.v.a. Op het podium komt een bar te staan waarvoor speciale VIP kaarten te koop zijn. Frank was in de beginjaren van het Mega Piraten Festijn ook de barman op het podium. "Je kunt het Mega Piraten Festijn van tegenwoordig niet meer vergelijken met de shows die tegenwoordig plaatsvinden. De sfeer van toen met de nadruk op echte piratenmuziek zal in Gorinchen terugkomen, aldus van Bree die samen met Rudy de Olde gevraagd zijn om het geheel op poten te zetten.

Marco de Hollander weet niet van ophouden...wederom nieuwe single
31-10-2014 22:52:00

Marco de Hollander presenteert een dijk van een single: ‘Blijf gewoon jezelf’ en wordt uitgebracht door platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties! De single werd op 25 oktober officieel uitgereikt op zijn eigen, uitverkochte, SterrenGala 2014 in zijn woonplaats Ter Aar.  De vrolijkste volkszanger van Nederland, die dit jaar zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum vierde bruist van energie! Marco de Hollander die wekelijks op de bühne staat om zijn grote fanschare te vermaken is er van overtuigd dat ‘Blijf gewoon jezelf’ een single is die direct aansluit bij zijn fans. 

Nieuwe single van Monica West gaat weer over kinderen
31-10-2014 22:34:00

In de lange lijst met liedjes ( o.a. "S.c.h.e.i.d.i.n.g", "Regenboogmantel" en "Nee Petra" ) die Monica West heeft uitgebracht waren kinderen vaak het onderwerp. Zo ook in de nieuwe single “Kinderen spreken altijd de waarheid”. Bij menig ouder zal het een herinnering oproepen aan een penibele situatie, die is veroorzaakt door de eerlijkheid van je kind. Dit nieuwe liedje van Monica is vlot en vrolijk en brengt een glimlach op je gezicht na de laatste regel : Jij staat mooi voor aap, al heb je nog zo’n hoog IQ. 

Sepp lanceert Nederlandstalig pop-pareltje
31-10-2014 21:21:00

Top Act Music/Universal Music heeft het nieuwe zangtalent onder zijn vleugels genomen.Sepp is echter niet onbekend in de wereld van de showbizz. Als de helft van  duo Sepp 'n Sigi nam hij in 2009 deel aan het  'Junior Eurosong'. Met hun eigen geschreven nummer 'Die Ene Seconde' behaalden de broertjes Hendrix een plaats in de finale. Sepp is van alle markten thuis, want naast zingen, kan deze 17-jarige jongeman ook acteren. In 2010-2011 vertolkte hij de hoofdrol van Oliver in de musical 'Oliver!'. 

Duo De 2 W's brengt gezelligheid...
31-10-2014 21:03:00

Op  25 oktober presenteerde Duo De 2 W's hun nieuwe single "Wat een gezelligheid". Het is een heerlijk up-tempo liedje dat gelijk in het hoofd blijft hangen. Mede doordat het voor vele een bekende melodie heeft. In 1968 werd het op de plaat gezet door Mary Hopkin met de titel "Those were the days". "Wat een gezelligheid" brengt de sfeer van een bruin café waar je je thuis voelt en met vrienden bent. 

De Nationale Noot van start bij TV Oranje
31-10-2014 20:32:00

Met ingang van komend weekend kun je bij TV Oranje elke zondag om 19.30 uur kijken naar De Nationale Noot, een gezellig nieuw tv-programma dat een platform biedt aan Nederlandse artiesten. De Nationale Noot wordt op gezette tijden opgenomen in Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep. De presentatie is in handen van Marco de Hollander, die we natuurlijk ook kennen als zanger. Zondag 2 november zie je in de eerste aflevering optredens van Frank en Mirella, Johan Kettenburg, Maxime, Tom en Tamara, Allan Hoekman en Dean Saunders. 

Frans Bauer op bezoek bij TV Oranje
31-10-2014 20:21:00

Niemand minder dan Frans Bauer kwam de afgelopen week langs in de studio van TV Oranje voor een interview, dat in de vorm van acht losse Showflitsen te zien is in de uitzendingen van TV Oranje en natuurlijk in streaming video op onze website. De nog altijd razend populaire volkszanger praatte over de totstandkoming van zijn nieuwe album 'Lieve schat', maar ook over zijn strijd voor meer aandacht voor het Hollandse lied op televisie.

RADIONL en TV Oranje op zoek naar het mooiste, leukste en gezelligste woonwagenkamp
31-10-2014 18:17:00

Muziekzenders RADIONL en TV Oranje gaan de komende weken op zoek naar het mooiste, leukste en gezelligste woonwagenkamp van Nederland. Vanaf vandaag mag iedereen drie foto’s insturen via woonwagenkamp@radionl.fm, met daarbij een korte uitleg waarom dat het allerleukste woonwagenkamp is. Het winnende kamp wint een optreden van Lenie Gerrits en de RADIONL drive in show! De winnaar wordt woensdag 19 november bekendgemaakt op www.tvoranje.nl en www.radionl.fm.

Koos en Corry hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
31-10-2014 18:04:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 november is dat ‘Die mooie tijd’, de nieuwe single van Koos Alberts en Corry Konings. Het duo brengt voor het eerst in jaren weer samen een nieuwe single uit. Koos viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum als artiest met een nieuw album. De single 'Die mooie tijd' staat daar uiteraard ook op. Koos: 'Je hoort het meteen, dat is er weer één van Corry & Koos!' Ze zijn beiden erg blij met de hernieuwde samenwerking. De titel 'Die mooie tijd' verwijst naar vroeger. 

Grace Reece neemt 'Jaargetijden' opnieuw op
30-10-2014 22:49:00

Na 28 jaar heeft Grace Reece (voormalig zangeres S Band)  de single “Jaargetijden” opnieuw opgenomen. Aangemoedigd door haar moeder begon de toen nog verlegen zangeres op 14 jarig leeftijd met zingen. Op 17 jarige leeftijd begon ze met zingen in "The Black Pearls" uit Roden. Met deze formatie zong ze voornamelijk Engelstalig o.a. muziek uit de Top 40. en heeft de zangeres in die tijd veel muzikale ervaring op kunnen doen zowel in Nederland en Duitsland. Later maakte Grace in de jaren 80 een ommezwaai en begon naast Engelstalig ook in het Nederlands te zingen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop