RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
TV Oranje Specials van start met Koos Alberts
03-01-2015 11:05:00

TV Oranje presenteert in het nieuwe jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Het spits wordt zondag 4 januari afgebeten door de nog altijd mateloos populaire zanger Koos Alberts. 

Debuutalbum voor DJ Bompa & De Mens een feit
03-01-2015 10:55:00

DJ Bompa is al jaren actief als DJ op feesten en partijen.  De Mens staat zowel achter de bar als op het podium. In 2010 bundelden beiden hun krachten en gingen in de studio aan de slag met als resultaat hun eerste single “Daar gaan we met z’n allen. In 2011 werd de hun single “Als Brabander ben ik geboren” uitgeroepen door het destijds in Brabant populaire radiostation Radio Hollandio tot Carnavalskraker. In 2013 scoorden ze wederom een hit van jewelste met “Feestje hier, Feestje daar. Tijdens carnaval 2014 gooiden ze hoge ogen met “Op m’n Vespa. De heren staan garant voor een echt feest vol Brabantse gezelligheid. Op dit debuutalbum zijn alle hits verzameld, van "De Boerenjongens" tot hun nieuwe single “Ay ay ay, Het dak eraf”. 

Ray van der Heiden heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
02-01-2015 00:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 januari is dat ‘100 Duizend vrouwen’, de nieuwe single van Ray van der Heiden. De in Leiden geboren zanger begint het nieuwe jaar met een heerlijk uptempo nummer, geschreven en geproduceerd door Bram Koning. Ray: ‘We wilden in de sfeer van mijn vorige singles blijven en tegelijk iets anders op de markt brengen dan veel andere artiesten. Stap voor stap kwam dit nummer tot stand. Je wilt je repertoire breed houden, maar er moet ook een terugkerende sound in zitten om het herkenbaar te houden. 

Organisatie Holland Festijn tevreden over 2014
01-01-2015 18:57:00

De organisatie van het Holland festijn, bestaande uit Martien Ekkelenkamp en Jan Westerman, is tevreden over de piratenfeesten die ze hebben georganiseerd in 2014. Op zaterdag 27 december werd voor de eerste keer bij Zalencentrum "De Nieuwe Bierton" het festijn gehouden. Het werd een succesvolle editie met een knipoog' naar de wagen. De optredende artiesten kwamen voornamelijk van het woonwagenkamp waaronder Django Wagner, Frans Duijts en Harm Wolters.

Erik van Klinken begint het jaar goed met een nieuwe liefde
01-01-2015 12:41:00

"Een nieuwe liefde" is de titel van de nieuwe single van Erik van Klinken. Het nummer is geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Jeroen Dirksen die eerder voor veel Nederlandse artiesten produceerde. Het lied is een cover hit van Jurgen Markus die een groot succes had in Europa. Een single die de enthousiaste Emmense zange al jaren altijd al in het Nederlands wilde uitbrengen en vond het hoog tijd worden dat deze single bij zijn discografie werd bijgeschreven.

Nieuw muzikaal duo: Jeffrey Schenk & Esmée van Kampen
31-12-2014 13:33:00

Al vele jaren zijn Jeffrey Schenk en Esmée van Kampen hele goede vrienden. Jeffrey is ondertussen al ruim 15 jaar bezig en kreeg grote bekendheid door het SBS6 tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin hij de finale wist te bereiken en ook stond hij in de voorprogramma's van René Froger in de Amsterdam Arena. Esmée debuteerde in de theaterwereld met een hoofdrol in de musical 'Hairspray'. Ze is o.a bekend van de PLUS reclame, de series 'Komt een man bij de dokter' en 'Familie Kruys,' de films 'Loft' en 'Lieve Celine.’

Bart Bosch samen met dochter in Puberruil VIPS
31-12-2014 12:09:00

Vanavond zal zanger presentator Bart Bosch samen met zijn 14 jarige dochter Roosje te zien zijn in het programma Puberruil Vips op Zapp. Dochter Roosje is twee dagen geruild met Frederique, de dochter van Olympisch zwemkampioen Annemarie Verstappen. Bart vond het een behoorlijke opgave om z'n dochter 2 dagen te ruilen maar kijkt terug op een geweldige belevenis. Bart heeft Frederique 2 dagen rondgeleid in zijn dagelijks leven. Zo mocht de dochter van Annemarie eens uitproberen hoe het is om een stem in te spreken voor een film, en ze mocht theater maken voor kinderen in het ziekenhuis.

Michel Wolsink opent eigen opnamestudio
31-12-2014 11:04:00

Begin 2015 opent Michel Wolsink z'n eigen opnamestudio MW Sound Studio. "Hier gaan componist Rob Mullink, zanger/producer Tonny Magendans en ikzelf aan de slag met nieuwe Nederlandstalige- en Duitstalige producties. In eerste instantie voor mijzelf, maar..., dat zal wellicht later ook voor anderen worden. Er zijn meerdere componisten en schrijvers die geen kans krijgen, bij ons wel.  Zo zal er in de toekomst heel veel keuze zijn voor vooral beginnende artiesten om een nummer te kiezen waar ze 100% achter staan en die wij ook nog eens heel aantrekkelijk aan kunnen bieden in het totaalpakket. Dit is onze visie voor de toekomst", aldus Michel.

Ray van der Heiden lanceert nieuwe single ‘100 Duizend vrouwen’
30-12-2014 18:37:00

Ray van der Heiden start 2015 met een nieuwe single getiteld “100 Duizend vrouwen”. Een heerlijk uptempo nummer geschreven en geproduceerd door Bram Koning en opgenomen in de studio van Hans Aalbers. Ray: “We wilden in de sfeer waarin we zaten van m’n vorige singles een opvolger uitbrengen en iets anders doen wat veel andere artiesten op de markt brengen. Stap voor stap kwam deze single tot stand. Je wilt je repertoire breed houden, maar er moet ook een terugkomende sound inzitten om het herkenbaar te houden. 

'Nederland vol koren’ 8 januari van start
30-12-2014 18:01:00

De Nederlandse zangwereld heeft er een belangrijk nieuw platform bij. Cultuurzender brava gaat donderdag 8 januari 2015 van start met een wekelijks koorprogramma, dat bedoeld is om de vocale rijkdom van Nederland een podium te geven op televisie. De afgelopen maanden hebben aansprekende koren als Monteverdi Kamerkoor, Nederlands Kamerkoor en Ribattuta Ensemble gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een tv-registratie te laten maken. 

Nieuwe single voor Kees Schulpzand
30-12-2014 11:55:00

Kees Schulpzand heeft z'n inmiddels tweede single met de toepasselijke titel "Vergeet nu maar je zorgen" gelanceerd. Voor de opname van deze single is Kees geïnspireerd door de film Ciske de Rat. Hij vond de tekst zo bij deze tijd passen dat hij er gewoon wat mee moest doen. Kees denkt dat hij met dit nummer zijn favoriete muziekstijl te hebben gevonden. Deze single is wederom op genomen in de studio van Sonic Solutions en precies geworden zo als Kees het wilde hebben. Voor de bij horende clip heeft Kees gekozen om dit in een oud Hollands straatje te doen.

Inbraak in studio Radio LPD & Radio Maximaal te Losser
29-12-2014 22:07:00

Afgelopen nacht is er ingebroken in de studio en het 'zenderhok' van de Radio LPD & Radio Maximaal te Losser, meldt Etherpiraten.com. Beide locaties waren opgebouwd tot een bouwkeet die door de inbrekers opengebroken zijn waarna er voor een behoorlijk bedrag aan spullen is weggenomen. De volgende producten zijn meegenomen zijn tijdens de inbraak: Dateq LPM 7.3, 2 keer Technics SL1210 MK2 met grijze Ortofon naalden,  Numark CDN22 MKIV dubbele cd speler, Omnitronic DB100 Ledbalk, JB Systems USB900 Twin SD/USB player, 2x KRK Rokit RP6 Monitor speakers, Sony Receiver STR-DE315, Sony FM Tuner ST-SE, Daiwa CN101 met N-Connectoren, Elenos E2500TR 380V, 2x Elenos T2000 380V en ongeveer 10.000 singles verpakt in bananendozen.

Wederom feestkraker van Johnny Gold
29-12-2014 21:27:00

Met z'n nieuwe feestkraker "Houdoe heee …" gaat het Johnny Gold zeker lukken om de voetjes van de vloer te krigen en de handjes in de lucht. Telkens als de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek een single lanceert gaat het dak eraf. Deze keer heeft hij het nummer zelf geschreven en samen met z'n inmiddels vaste producer Harald Queens gecomponeerd. 

Lesley Williams beste Hazes vertolker van Nederland
29-12-2014 21:06:00

Afgelopen zaterdag heeft Lesley Williams opgetreden in de eerste finale van "The Winner Takes it All". De finale, welke rechtstreeks op SBS 6 werd uitgezonden, is door ruim 700.000 mensen bekeken. Tussen een sterk deelnemersveld was het aan Lesley om als laatste de Arena te betreden. Helaas lukte het Lesley net niet om een plaatsje op het erepodium te bemachtigen. Wel hebben de mensen volgens z'n boekingskantoor Lukassen Producties kunnen horen dat Lesley Williams onbetwist de beste Hazes vertolker van ons land is. 

Nick Stricker presenteert nieuwe single 'Werelddag'
29-12-2014 09:56:00

Nick Stricker is als artiest geen onbekende. Hij heeft de afgelopen 4 jaar al menig optreden gedaan van Mega Piraten Festijn tot bij radio 538. Nick werd 4 jaar geleden bekend door het RTL-programma “My Name Is….” Daar kwam Nick tot in de finale als Jan Smit imitator. Het jury-commentaar loog er niet om; Je praat ook als Jan Smit en je lijkt zelfs ook nog op Jan Smit. Na zijn finale in 2010 deed Nick in 2011 weer mee aan het programma en kwam weer tot in de finale. In 2014 nam Nick deel aan het SBS6-programma “The Winner Takes It All.”

Bouke wint finale The Winner Takes It All
28-12-2014 01:59:00

Bouke Scholten heeft de finale van het SBS-programma "The Winner Takes It All" gewonnen. Het is niet de eerste keer dat hij als winnaar van een tv show uit de bus komt. In 2009 won hij de RTL 4 amusementshow "Waar is Elvis?!" Hij ging toen naar huis met een optreden in theater Carré en een reis naar Las Vegas. Aan "The Winner Takes It All"  houdt de Elvis imitator een geldbedrag over van € 25.000 en een optreden tijdens het Staatsloterij Oudejaarsfeest dat live bij SBS wordt uitgezonden op woensdag 31 december om 23.00 uur

Aanhangwagen vol apparatuur gestolen van Stichting Lucky Joe
27-12-2014 13:03:00

Vannacht is de aanhangwagen van de Stichting Lucky Joe met apparatuur volledig leeggeroofd op Landal Greenparks Heideheuvel. "De aanhanger hebben we elders op het park weer gevonden maar het apparatuur was er uit. De sloten waren open gebroken en de strippen waren er af. Het gaat om onder andere een soundcraft mfx 12 mengpaneel, 2 draadloze microfoon sets Shure Beta 58a, Sony MD Spelers, 2 bas luidsprekers en 2 topjes. 2 Manfrotto Statieven van camera's. Microfoon standers, een Yamaha keyboard en nog veel meer. 

Jeroen Spierenburg op nummer 1 in de Radio Valencia Top 100
27-12-2014 12:49:00

Op tweede kerstdag werd de Top 100 uitgezonden op Radio Valencia. De beste singles uit de wekelijks Top 30 van het afgelopen jaar stonden centraal. "Nu leef ik m'n leven" van Jeroen Spierenburg behaalde de hoogste positie.De ontknoping van de Top 100 werd samen gedaan met zijn maatje Tommy Lips. Jeroen overleed in augustus aan de verwondingen en complicaties van een auto ongeluk. "Nu leef ik m'n leven" stond in totaal 19 weken genoteerd in de lijst en behaalde hiermee 284 punten. 

Pierre van Dam heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-12-2014 11:37:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 december is dat ‘Waarom ga jij naar die ander’, de nieuwe single van Pierre van Dam. De Amsterdamse zanger beleeft een prima jaar. In de zomer scoorde hij een hit met 'Jij hebt meer dan zoveel vrouwen', begin november was hij het middelpunt van een geslaagde fanclubdag en onlangs was hij te gast bij het jubileum van Koos Alberts. En nu is daar op de valreep nog een prachtige nieuwe single, een ouderwetse smartlap in Jordanese stijl die het prima zal doen in de kroeg!

RADIONL knallend het jaar uit!
25-12-2014 09:18:00

Op Oudjaarsdag gaat RADIONL knallend het jaar uit! Carbidschieten is een traditie die mateloos populair is op het platteland en hoort bij Oud en Nieuw. Carbidschieten is typisch Nederlands en behoort sinds kort tot het erkende immaterieel erfgoed in Nederland. RADIONL gaat op zoek naar de hardste knallen en de gezelligste locaties en zal dit live verslaan tijdens de speciale Oudejaarsuitzending.    

Gertrude van den Heuvel uit Ede wint keuken t.w.v. € 3000.00
24-12-2014 17:42:00

RADIONL en TV Oranje organiseerden in december een speciale Facebookactie, waarbij je een keuken kon winnen ter waarde van 3000 euro, beschikbaar gesteld door Keukenskopen.nl. Het enige dat je hoefde te doen om kans te maken op deze fantastische prijs was de Facebookpagina van RADIONL (facebook.com/radionlfm) én die van TV Oranje (facebook.com/TVOranje) liken. Woensdag 24 december is in de live uitzending van RADIONL de winnaar bekendgemaakt. Presentator Alfred Voogd belde met een blij verraste Gertrude van den Heuvel uit Ede.

Nick & Simon sluiten succesvol jaar in stijl af met nummer 1 album
24-12-2014 15:43:00

Het succesvolle duo Nick & Simon sluit het muzikale jaar 2014 in stijl af met een eerste positie in de GFK Album Top 100 voor hun kerst cd  ‘Christmas With Nick & Simon’. Op 24 oktober verscheen het nieuwe deel van het album, met de subtitel ‘It's Beginning To Look A Lot Like Christmas’.‘Merry X-mas Everyone’, het eerder verschenen deel van ‘Christmas With Nick & Simon’ wist het afgelopen jaar tot de nummer 2 positie te brengen. De Rotterdamse Ahoy'  was het toneel waar Nick & Simon op 19 december hun eerste kerstshow opvoerden. 

Wolter Kroes en Isabella op 1 in de TV Oranje Top 1000
24-12-2014 12:06:00

Muziekzender TV Oranje heeft aan de vooravond van Kerstmis op de website tvoranje.nl de definitieve lijst bekendgemaakt van de TV Oranje Top 1000 van 2014. De eerste plaats in de inmiddels traditionele eindejaarshitlijst is deze keer voor Wolter Kroes en Isabella met ‘Ik ben je prooi’. Het duet tussen de populaire zanger uit de Zaanstreek en de Utopia-bewoonster leverde dit jaar maar liefst 14.879 stemmen op in de TV Oranje Verzoekparade, het dagelijkse tv-programma dat de basis vormt voor de Top 1000.

'Rode Rozen'.....nieuwe single van Zangeres Monique
23-12-2014 15:03:00

"Rode Rozen" is de titel van de nieuwe single van zangeres Monique die al enkele jaren serieus bezig is met haar zangcarrière. De single is ontstaan onder het genot van een drankje op een terras in Brugge. "We zaten praten over de mooie dingen in het leven en de rode roos is de bloem van de liefde. Dat zijn dan ook ingrediënten geworden van m'n nieuwe single. Het is een mooi nummer voor onder de kerstboom, maar door het hele jaar door is het toch niets mooiers om een rode roos geschonken te krijgen .. toch..., aldus Monique. 

Milan Milano stopt definitief als zanger
23-12-2014 11:50:00

Wegens aanhoudende stemproblemen en het besluit tot geen operatie stopt Milan Milano definitief als zanger.Hij heeft al ruim een jaar last bij het zingen en de laatste maanden hield Milan Milano al 100% rust. Wat de toekomst zal brengen weet hij nog niet ."De  liefde  voor  de  muziek blijft. Ik zeg nooit, nooit. Op dit moment moeten we definitief de stekker uit mijn zangcarrière trekken, ook al is die beslissing  moeilijk. Ik  wil  mijn  team, maar  vooral  mijn  fans  bedanken.....

Platina voor ‘Christmas With.. Nick & Simon’
22-12-2014 20:00:00

Nick & Simon ontvingen Vrijdagavond uit handen van Humberto Tan een Platina Award voor hun kerstalbums ‘Christmas With.. Nick & Simon’ en ‘Christmas With.. Nick & Simon: It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’. In 2013 brachten Nick & Simon hun eerste kerstalbum uit, met daarop duetten met Katie Melua en Sandra van Nieuwland. 

Gewoon Wil al weken favoriet in de Verzoekparade
22-12-2014 11:29:00

De clip van de debuutsingle “Engel op aarde” van zanger Gewoon Wil is al weken lang regelmatig te zien in de TV Oranje Verzoekparade. De aanleiding om deze single op te nemen was de spirit van z’n werkgever. In 2009 heeft hij tijdens een muzikaal evenement een 6 minuten lange compilatie neergezet van André Hazes. De presentatie van deze avond lag in handen van Brigitte Maasland die lovende woorden uitsprak. “Je hebt een hele mooie stem. Ik zie dat je zenuwachtig bent, maar ga er iets mee doen”. Die raad heeft Wil opgevolgd en in 2010 begon hij met zangles.

Broertje van Rob Zorn uit het leven gestapt
22-12-2014 02:40:00

Onderweg naar een optreden in Arnhem kreeg Rob Zorn gisteren een dramatisch telefoontje van z'n moeder. Z'n jongste broertje André ( 44) had zelf een einde gemaakt aan z'n leven. " Het optreden wat ik nog moest doen heb ik op automatische piloot gedaan. Het is echt niet te filmen. Voor zover ik weet had hij geen problemen. Hij laat een vrouw en een dochtertje van 6 achter". Rob laat telefonisch aan ons weten dat er op internet geruchten de ronde doen zijn naam genoemd wordt inzake het drama. Om misverstanden te voorkomen.....ik leef nog gewoon.

Udo Jürgens overleden
21-12-2014 20:01:00

Vanmiddag is Udo  Jürgens tijdens een wandeling als gevolg van acuut hartfalen overleden in het Zwitserse Gottlieben. In 1964 deed hij voor de eerste keer mee aan het Eurovisie Songfestival met "Warum, nur Warum" en eindigde op de zesde plaats. Een jaar later werd hij vierde op het Eurovisie Songfestival in Napels met "Sag' ihr, ich laß sie grüßen". In 1966 won hij met Merci Chérie het Eurovisie festival. Daarmee was hij de enige Oostenrijkse winnaar van dit evenement tot Conchita Wurst hem in 2014 opvolgde. 

Lekker genieten in de zon met RADIONL en de Nederlandse artiesten?
21-12-2014 13:57:00

Van 16 tot en met 23 mei.2015 presenteert RADIONL dagelijks live radio vanuit Bodrum tijdens de speciale muziekreis Turkije van www.muziekreisturkije.nl . Acht dagen lang genieten in het 5 sterren Hotel Yasmin Resort Bodrum. De gemiddelde temperatuur is dan rond de 27 graden en 's avonds is het ook bijzonder aangenaam. Het hotel is deze periode geblokt voor andere Nederlanders. Dus alleen als je via deze muziekreis boekt kun je daar terecht. De artiesten die met ons mee reizen zijn Jan Keizer en Anny Schilder, Ancora, Jannes, Alex, Django Wagner, Stef Ekkel, Wimmie, John West, Sieneke, Belinda, Jaman, Helemaal Hollands, Gino Graus, René Karst, Vinzzent, Andy van der Meijde & Melissa, Willie Oosterhuis en Robert Pouwels.

Zondag 11 januari 2015 nieuwe TV opnamen Toppers van Oranje in De Ster te Nieuwkuijk
20-12-2014 16:43:00

Nooit eerder zag je zoveel artiesten bij elkaar als zondag 11 januari 2015 a.s. bij de TV opnemen voor Toppers van Oranje in de Ster te Nieuwkuijk. In totaal zullen 60 artiesten afreizen naar de Brabantse plaats ten westen van s'Hertogenbosch. De middag begint met de opnamen van 4 reguliere afleveringen waarin 36 top artiesten zullen optreden op één van de 2 podia. Hierna staat de Carnavalsparade  op het programma waaraan 24 artiesten zullen meewerken. "Wij verzoeken je daarom dan ook je carnavalskleding zoveel mogelijk separaat mee te nemen".

3JS ontvangen gouden plaat voor kerstalbum ‘Acoustic Christmas’
20-12-2014 13:21:00

3JS hebben gisteravond een gouden plaat ontvangen voor hun kerstalbum ‘Acoustic Christmas’. Zij ontvingen de award in de uitzending van RTL Boulevard. Op ‘Acoustic Christmas’ staan de ultieme kerstevergreens, akoestisch uitgevoerd in een 3JS-jasje. Behalve klassiekers als ‘Jingle Bells’ en ‘We Wish You A Merry Christmas’, hebben 3JS ook twee nieuwe eigen kerstliedjes toegevoegd: ‘Merry Christmas Anyway’ en de bloedstollend mooie Nederlandstalige single ‘December’. 

TV Oranje Supporters maken kans op vrijkaarten voor Polonaise 2015
19-12-2014 20:31:00

Tijd om de boa af te stoffen, de schoenen te poetsen en je jas uit te kloppen want het is tijd voor de televisieopnamen van Polonaise 2015! Het feest vindt plaats op zondag 11 januari in de Ambianz in Zeeland (Noord-Brabant). Er zijn optredens van Snollebollekes, Gebroeders Ko, Alpenzusjes, René Schuurmans, Lawineboys, Alex, Feestteam, Jettie Pallettie, Stef Ekkel, Havenzangers, Zware Jongens, Double DJ's, DJ Bompa & De Mens, Alle 13 Jaanke, Huub Hangop en vele anderen. 

Joey Hartkamp heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-12-2014 15:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 december is dat ‘Jij’, de nieuwe single van Joey Hartkamp. Het nummer heeft hij opgedragen aan een goede vriendin die dit jaar is overleden aan kanker. Joey hoorde op tv dat de wetenschap grote vorderingen maakt in de strijd tegen deze vreselijke ziekte maar dat er de komende jaren nog veel geld nodig is om het onderzoek te financieren. Hij twijfelde geen moment en besloot alle opbrengsten van deze single te doneren aan KWF Kankerbestrijding. 

Soundbook Let’s Dance van Humberto Tan behaalt gouden status
19-12-2014 13:34:00

Met twintigduizend verkochte exemplaren in slechts drie weken tijd heeft het soundbook Let’s Dance – Mijn Dance Classics van Humberto Tan de gouden status behaald. In Let’s Dance – Mijn Dance Classics, dat is geschreven door muziekjournalist Jean-Paul Heck, vertelt Tan aan de hand van diverse, niet eerder opgetekende anekdotes welke muziek hem in de loop der jaren heeft beïnvloed. 

Extra concert Toppers in Concert 2015 op zaterdag 23 mei
19-12-2014 10:03:00

Goed nieuws voor alle Toppers fans! Naast 29 en 30 mei komt er een extra concert Toppers in Concert 2015 de ‘Crazy Summer Edition’ op zaterdag 23 mei 2015. De verkoop start a.s. zaterdag 20 december om 09.00 uur. Vrijwel alle beschikbare tickets voor de concerten op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei zijn uitverkocht. De aanhoudende vraag naar tickets overstijgt wederom alle verwachtingen! Vele Toppers fans waren teleurgesteld over het feit dat zij geen kaarten konden bemachtigen en dat bijna alles zo snel was uitverkocht. ‘Wij vinden dat alle trouwe Toppers fans in de gelegenheid gesteld moeten worden om ook de 11e editie van Toppers in Concert mee te kunnen vieren. Daarom zijn we samen met de Amsterdam ArenA op zoek gegaan naar een geschikte extra datum.’ 

Exit zet met nieuwe single Marlena concert tour door in 2015
19-12-2014 09:58:00

Op zaterdag 20 december 2014 is Exit te gast bij Partycentrum “De Adelaar’, Baroniestraat 75 te Boxtel waar ze live concert geven. De aanvang is vanaf 20.30 uur en de entree bedraagt € 4.00. In de jaren tachtig stond de uit Brabant afkomstige band Exit bekend als popgroep. Ze zaten een beetje tussen de Hardrock en het top 40 werk in. Destijds bestond de band uit  Jack Willemsen, Wout van de Akker, Paul van Schayk † , Ad Verbeek en Jack van Raamsdonk. Laatstgenoemde  was in die tijd ook dj bij een piratenstation in Den Bosch. 

Wim en Diana lanceren 'Droom niet alleen'
18-12-2014 20:35:00

Het Groninger Duo Wim en Diana weet als het kerstfeest is. Dan hoort niet op het perron in de stad met de Martinitoren een kleine zwerver te staan, waarvan zijn tranen diamanten zijn. De tijd die kerst heet, kan hele mooie nummers, maar ook hele gevoelige nummers brengen. Voor iedereen heeft kerst wel een betekenis of het nu een kleine zwerver is of iemand die er heel warmpjes bij zit. 

Nieuw muzikaal duo is geboren, het Brabant Duo
18-12-2014 20:19:00

Het Brabant Duo bestaat uit de uit Brabant afkomstige Maarten Verhees en Zara Beau. Deze twee collega-artiesten kwamen elkaar regelmatig tegen bij optredens waar ze in een gekke bui altijd samen op het podium belanden. Dat viel zo goed bij het publiek, het duo werd overspoeld met complimenten daarom hebben ze samen met hun management besloten vanaf dat moment serieus werk te gaan maken van hun optredens. Een blijvende combinatie was geboren genaamd het Brabant Duo die je voor ieder evenement  kunt boeken. 

'Verdriet met Kerstmis'....nieuwe single van Johan Kettenburg
18-12-2014 15:57:00

Vandaag verschijnt de single “Verdriet met Kerstmis”  van Johan Kettenburg. De zanger, bekend van de hit 'Waar is het Feestje' brengt speciaal voor deze donkere dagen, een klassieker uit waar we niet alleen deze maar ook de komende jaren veel van zullen horen. Nadat Johan Kettenburg mee had gedaan aan het succesvolle programma 'Bloed Zweet en Tranen', ging het de sympathieke volkszanger voor de wind. Afgelopen zomer kwam zijn eerste single uit ‘Waar Is Het Feestje’, die nu nog steeds in het land volop te horen is op oa radio en TV.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: