RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Derde editie ‘Frank en Friends’ op 1 februari in Breda
08-01-2015 11:11:00

Op zondag 1 februari organiseert Frank Verkooyen de derde editie van "Frank & Friends" bij uitgaansgelegenheid Tiggelman Dance & Events, Slingerweg 95 te Breda. Deze keer staat de Cold-Edition oftewel de winterse editie op het programma. Meewerkende artiesten zijn Mark Rijs, Tinus Hoekstra, John West, Frank van Etten, DUONL en Helemaal Hollands. De entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Tiggelman, Krisje aan de Haven, Haven 17 in Breda, Special CD Shop van Peter Voesenek aan de Teteringsedijk 167 eveneens in Breda of via tickets@easymusicservice.nl. De entree aan de deur bedraagt € 20.00. 

Nederpopband Tenminste Houdbaar tot lanceert 'Moet nu gaan'
08-01-2015 10:45:00

Vandaagi wordt de nieuwe single "Moet nu gaan" van de Nederpopband Tenminste Houdbaar Tot (THT)  gereleased. Het is de tweede single van het gemêleerde gezelschap qua muzikale achtergrond, ervaring en leeftijd. Tenminste Houdbaar Tot brengt uitsluitend eigen Nederlandstalig werk ten gehore ontsproten uit het brein van bandleider Joop Klein Goldewijk. Het repertoire omvat zowel luisterliedjes als stevige rock. Ook liedjes met humor en zelfspot ontbreken niet.  "Moet nu gaan" is een lekker vlot uptempo nummer over een liefdesrelatie die ten einde loopt.

Debuutsingle van Gerben Boots heeft Haags/Friese inslag
08-01-2015 10:36:00

Gerben Boots (echte naam Gerben Bootsma) is naast mede-eigenaar en oprichter van Bedrijfslied.nl zanger/slaggitarist en speelt voornamelijk eigen repertoire van pop/rock tot ballads. Hij is opgegroeid in Friesland en woont ondertussen al vele jaren in Den Haag. Zijn stijl ligt ergens tussen De Dijk, Acda & De Munnick en Van Dik Hout en op 7 januari 2015 verscheen zijn eerste single “Ik zou wel willen” uit. “Het nummer gaat over de zin die ik meestal in Friesland uitspreek als familie/vrienden/bekenden vragen wanneer ik nou weer eens terug kom. Ik zeg dan altijd: “Ik zou wel willen, maar ik moet nog ergens heen“. 

Moeder, Ik Wil Bij De Revue en De Kleine Blonde Dood grote winnaars Musical Awards 2015
08-01-2015 00:16:00

Woensdagavond zijn de Musical Awards 2015 uitgereikt in het Beatrix Theater in Utrecht. De vakjury, bestaande uit voorzitter Cornald Maas, Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol, hebben in 16 verschillende categorieën de winnaars vanavond bekendgemaakt. Grote winnaars zijn Moeder, Ik Wil Bij De Revue, 5 awards en De Kleine Blonde Dood, 4 awards. Soldaat van Oranje - De Musical ontving de Eventim Publieksprijs voor Beste Musical 2014.

Radio Atlantis stopt na 35 jaar
07-01-2015 22:43:00

Radio Atlantis stopt op 7 februari 2015 officieel als radiozender, dit is gisteren door het bestuur van de zender besloten. Het roemruchte Bossche radiostation bestaat dan precies 35 jaar en sluit hier een historische periode mee af. Atlantis begon met uitzendingen op 7 februari 1980 onder de naam Caroline en werd in de tijd als zendpiraat 20 keer uit de lucht gehaald. Na vijfentwintig jaar uitzenden als piratenzender, werd de omroep in 2005 legaal. Het was daarmee één van de eerste legale Nederlandstalige muziekzenders in ons land en streed ruim 19 jaar.

Na 2½ bewegende jaren nieuw begin voor Robert Leroy
07-01-2015 22:37:00

"Terug naar een nieuw begin" is de titel van de nieuwe single van Robert Leroy. Ondanks dat het lied al zes jaar bij hem op de plank lag zocht hij naar een goed moment om het te lanceren. "De tekst zegt het eigenljk al", vertelt Robert. Ik heb 2½ bewegende jaren achter de rug en we zijn nu terug bij een nieuw begin". Alles draait om de verzoening met z'n ex-vrouw Sacha. Tijdens het interview dat we vlak voor de jaarwisseling hadden met Robert laat hij doorschemeren dat hij met Sacha, z'n kinderen en familie verblijft in Hotel Huis ter Duin.

Vroege vogels Tickets Dutch Valley uitverkocht. Verkoop Reguliere Tickets van start
07-01-2015 13:47:00

Zojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat de Vroege Vogel Tickets zijn uitverkocht. Het einde van de succesvolle Vroege Vogel ticketactie markeert de start van de reguliere kaartverkoop van het gezelligste feest van Nederland dat plaatsvindt op zaterdag 8 augustus 2015 in Spaarnwoude. Volgens woordvoerder Aloys Buijs heeft Dutch Valley met haar bomvolle feest formule een vaste plek veroverd in de harten van de fans. 

'Die Konto'..... nieuwe single van Bertie Lukano
07-01-2015 12:58:00

Bertie Lukano (Lukassen) begon zijn muziekcarrière in 1971 samen met zijn twee broers en zijn zus. Destijds onder de naam "De Calimero"  In 1978 veranderde de naam in "De Lukano's" en weer later in "Lukano." In 1996 en 1997 deed Bertie Lukano mee aan de Soundmix show van Hennie Huisman. Na jaren cd's te hebben gemaakt met de band Lukano besloot Bertie in 2003 solo te gaan. zijn single "Het buikje van Maxima" werd meteen opgepakt door Giel Beelen. Daarna volgden nog vele nummers o.a. "De baby van Maxima" en "Koninklijke billetjes".

Andy de Witt danst op de wolken
07-01-2015 12:00:00

Andy de Witt draait als artiest al heel wat jaartjes mee. Naast zanger schrijf hij ook al jaren liedjes voor andere artiesten. Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet, woont al jaren in het Spaanse Benidorm waar hij bijna dagelijks, zeker in het zomerseizoen,  zijn optredens heeft. Met regelmaat komt Andy ook naar Nederland om hier op de bühne te staan. Nu 2015 was het voor hem weer de hoogste tijd om een nieuwe single uit te brengen. “Dansen op de wolken” is weer een liedje geworden met een hoog feest- en meezinggehalte. 

Mister Nightlife maakt carnavalsversie van “Sexy als ik dans”!
07-01-2015 11:26:00

De Brabantse Mister Nightlife heeft een gloednieuwe feestsingle gemaakt! En wat voor ééntje! Het leek hem een geweldig idee om een feestversie te maken van het populaire nummer ”Ik voel me sexy als ik dans” waarmee Nielson vorig jaar een grote hit scoorde. “Het nummer ligt goed bij jong en oud, alleen een feestversie ontbrak nog ” zegt de sympathieke zanger, die met dit idee zeker aandacht zal gaan krijgen van carnavalsminnend nederland. De remix is geproduceerd samen met de bekende producer André Kooiman die al meerdere producties maakte voor Mister Nightlife. 

Ghijs de Bruijn in zee met platenlabel Rood-Hit-Blauw
07-01-2015 11:06:00

Op 21 januari verschijnt er een nieuwe single van zanger Ghijs de Bruijn op het platenlabel Rood-Hit-Blauw. De geboren en getogen Achterhoeker begon zijn zangcarrière aanvankelijk als geintje. Met een borrel achter de kiezen meegalmen in de dorpskroeg om vervolgens te worden uitgedaagd een cd’tje op te nemen. En daar is het niet bij gebleven. Een tipje van de sluier geeft Ghijs alvast: " Mijn volgende single is getiteld “Een echte vrouw” ik heb met mijn nieuwe platenlabel. ervoor gekozen om muzikaal een andere weg in te slaan. 

Vader van Frans Bauer overleden
07-01-2015 00:13:00

PubliCasa, de persvertegenwoordiger van de familie Bauer, laat weten dat Chris Bauer, in de avond van 6 januari jl., in het Bravis ziekenhuis te Roosendaal is overleden aan een hartstilstand. Op 1 januari werd Chris opgenomen voor de behandeling van een longontsteking. Ondanks de zorgelijke medische conditie van Chris, kwam de hartstilstand onverwachts. De familie Bauer is dankbaar voor de laatste jaren dat zij nog samen mochten zijn. Zij vragen de gelegenheid, om het onverwachtse verlies in gepaste rust te kunnen verwerken.

Ronnie Ruysdael luidt jubileumjaar in als ‘De Koning van de Polonaise’
06-01-2015 13:18:00

Vandaag is het Drie Koningen en het is niet voor niets dat juist op deze datum de nieuwe single van Ronnie Ruysdael uitgebracht wordt: De Koning van de Polonaise!  In 2015 is het 25 jaar geleden dat Ronnie Ruysdael voor het eerst zijn plateauzolen op het podium zette. Hij was 19 jaar lang de flamboyante leadzanger en frontman van feestband De Sjonnies en inmiddels staat hij alweer 5 jaar als solo-artiest op de planken.Dit jubileumjaar wordt uitgeroepen tot het jaar van 'De Koning van de Polonaise' 

Stevan Bloema presenteert nieuwe single in Uithuizen
06-01-2015 10:54:00

Op zaterdag  7 februari wordt tijdens het muziekspectakel in Café "De Butler" in Uithuizen de nieuwe single van Stevan Bloema gepresenteerd. Het schijfje krijgt als titel mee "ik wil vrij zijn " en is opgenomen in de Terry West studio te Nieuwe Pekela met ondersteuning en koorwerk van Lucas en Gea. Het is zeker een liedje geworden dat blijft hangen en heeft een volks karakter, aldus de 21 jarige zanger  uit uit Roodeschool. Het is de eerste single van Stevan onder het label van L &G producties.

Nieuwe single voor A3aan Drost
06-01-2015 10:40:00

A3aan Drost staat al jaren garant voor heerlijke singles zoals “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje” en “Blijf Maar Wie Je Bent”, waarmee hij diverse hitnoteringen wist te bemachtigen. De nieuwe single heet “Anita ‘t Is Over”, en is een cover van een liedje van De Rodeo’s, de band waarvan A3aan jaren de lead zanger was. Hiermee heeft A3aan een ijzersterke opvolger van de airplayhit “Zomaar Even” in handen. Topproducer Martin Sterken tekende wederom voor de productie van “Anita ‘t Is Over”, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. 

DJ Henry en Tim Schalkx gieten 'Tussen kroegen en kerken' in nieuw vaatje
06-01-2015 10:29:00

DJ Henry en Tim Schalkx komen elkaar vaak tegen tijdens optredens in het land en in de wintersport gebieden. Hierdoor ontstond het idee om de handen ineen te slaan voor een geweldige remake van de Vader Abraham klassieker “Tussen Kroegen En Kerken”. De eerste reacties voor deze single zijn veelbelovend, en “Tussen Kroegen En Kerken” zal naar verwachting één van dé knallers worden tijdens het komende après ski en carnavals seizoen. 

Karl Adams lanceert Nederlandstalig album
06-01-2015 10:08:00

Karl Adams lanceerde in oktober 2014 het ontroerende nummer "Vast in mij". Dat heeft nogal wat emotionele reacties bij hem opgeleverd. Het grote verdriet, de onmacht en de angst die hij overhield aan het verlies van enkele dierbare personen in z'n directe omgeving brachten hem tot het schrijven van dit lied. In 2007 zag Karl het verdriet van zijn vader bij het sterven van diens broer aan een hartkwaal. In hetzelfde jaar verloor een muziekvriend zijn vriendin aan kanker. "Zij had dezelfde leeftijd als mij. 

Femke Meines geeft concert in Schagen
05-01-2015 23:31:00

Op zondag 15 februari geeft Femke Meines haar eerste eigen concert in Eventcenter KDanz in Schagen. Afgelopen jaar stond Femke ook al eens samen met de populaire jongensgroep B-Brave in KDanz en door dat enorme succes is nu besloten dat zij een soloconcert zal geven. Tijdens deze middag zal Femke ook een aantal bijzondere gasten ontvangen, waaronder Aliyah, Dave Dekker en Zomaer. De deuren van KDanz gaan om 15.00 uur open, het concert begint om 16.00 uur. Kaarten zijn voor € 6,00 verkrijgbaar via www.kdanz.nl Tijdens het concert Femke Meines & Friends komen natuurlijk bekende nummers als ‘Tik Tak Tik’, waarmee Femke het Junior Songfestival in 2012 won, ‘Dan Kies Ik Voor Jou’, ‘Op Grote Schouders’ en ‘Geen Zin’ voorbij, maar er staan ook een aantal bijzondere duetten met enkele van haar ‘Friends’ gepland.

Nieuwe single en clip van Evert Baptist
05-01-2015 23:14:00

Iedereen heeft wel zijn eigen gedachten over goeie voornemens voor het nieuwe jaar. Evert Baptist heeft daar ook goed over nagedacht en heeft besloten zich niet meer in zijn blootje te laten zien. Dit zal voor veel vrouwen een teleurstelling zijn maar Evert heeft dit samen met zijn vrouw Gretha besloten. Samen met René Karst heeft Evert een single opgenomen met bijbehorende videoclip.  De single gaat over het feit dat veel mannen (maar ook vrouwen) zich tegenwoordig maar beter niet meer bloot tonen in het openbaar.

Duo Kwats lanceert nieuwe single met een groot feestgehalte
05-01-2015 23:06:00

Duo Kwats bekend van de liedjes “Nergens naar toe” een “Vissie een vleesie” en De feestknaller "Ik heb een hart zo groot als een klerenkast" heeft inmiddels hun vierde single uitgebracht getiteld “Kom ga je mee”. Het nummer is zoals we inmiddels al wel gewend zijn van dit duo een lied met ’n groot meezing gehalte. Duo kwats is een jaar geleden begonnen als een geintje maar dit is inmiddels uitgegroeid tot een serieus iets. Met dit lied gaan ze proberen om het succes van afgelopen jaar te continueren wat overigens wel moeilijk zal zijn.  

Grote carnavalskraker voor Alle 13 Jaanke
05-01-2015 22:55:00

‘Al meer dan 11 jaar de buitenbeentjes van de Hollandse feestmuziek’: Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote staan aan de vooravond van een zeer drukke en gezellige (carnavals)periode. Met een ijzersterke nieuwe feestplaat is deze eigenzinnige feest-act klaar voor hun unieke Smart-Shows, waarin zij te zien zijn op diverse TV-zenders, legio café’s, zalen en feestgelegenheden. Sinds medio 2014 verzorgt Alle 13 Jaanke de boekingen geheel zelf. 

Feestzanger René brengt mallotenmedley uit
05-01-2015 12:36:00

De mallotenmedley is dé nieuwe single van Feestzanger René! De zanger staat bekend om zijn grappige nummers en deze medley is dan ook op zijn lijf geschreven. Dat de single op 5 januari wordt uitgebracht is geen toeval, het komische nummer is bij uitstek geschikt voor de carnaval. Het is een medley van vijf oude geinige hits zoals ‘gooi je schoonmoeder uit het raam’ en ‘transseksueel’. Ook de bijbehorende clip is erg komisch. In de clip speelt onder andere de Belgische zanger Rudi Winters een rol en ‘de koning van de lach’ André Pronk. 

Sjouke ( ex zanger Picobello) start solocarrière
05-01-2015 12:13:00

Eindelijk is het dan zover. De eerste solo single van Sjouke is een feit. Na jaren de zanger en schrijver van de liedjes van Picobello te zijn geweest, is het nu tijd voor een solocarrière. De titel van de single is "Wij vieren feest met een lekker glaasje bier", een gezellige meezinger die ook gelijk in je hoofd blijft hangen. Het was eigenlijk de bedoeling om met een album te komen, maar door ziekte moet dat nog even wachten, maar er wordt wel hard aan gewerkt. De nieuwe single is te downloaden op de bekende downloadportals.

Diggy Dex rapt over twijfels en angsten in nummer over vaderschap
05-01-2015 11:03:00

Vandaag brengt Diggy Dex de videoclip van "Grote Mannen Worden Klein" uit. Voor deze clip werkte Diggy, in het dagelijks leven bekend als Koen Jansen, samen met regisseur Janetta Ubbels en illustrator Margot Holtman. Dit levert een indrukwekkende filmische schets op over hoe het vaderschap het leven van de rapper beïnvloedt. “Misschien was ik te bang voor het onbekende, met de twijfel aan mezelf en onzeker”, rapt Diggy Dex in Grote Mannen Worden Klein. 

Zanger Alex opent Grand café Boedha’s
04-01-2015 19:41:00

Aan zanger Alex, beter bekend van “Een bossie rooie rozen”was het om op zaterdag 3 januari aan de Venneperweg 469 in Nieuw Vennep Grand café Boedha’s officieel te openen. Dit Horecabedrijf is het eigendom van Noëlle en Robert Kreuger. Robert is de broer van de Amsterdamse zanger Dario, die uiteraard op kwam treden tijdens het spraakmakende openingfeest. De afgelopen vier jaar hadden Noëlle en Robert een café in Beverwijk.

Zelfgeschreven liedje van Lisanne Spaander over kanker populair op social media
04-01-2015 19:08:00

Op 7 oktober 2014 kreeg Lisanne Spaander het verschrikkelijke nieuws te horen dat ze botkanker had, het Ewings sarcoom. "Ik heb een kwaadaardige tumor van 12 bij 12 cm. Je weet niet wat je overkomt. Je hebt geen tijd om na te denken want je komt gelijk in een sneltrein terecht van onderzoeken en niet veel later begon de chemo. Ik gun dit niemand, ook mezelf niet. Ik vind het moeilijk om iedere keer te vertellen over wat ik meemaak, daarom kwam ik met het idee om er een liedje over te schrijven en zingen" laat de 16 jarige Lisanne weten. 

Gezellige feestknaller voor Jolly Jester ft. Randy Watzeels
03-01-2015 20:03:00

"Hier in de Après Ski".....is de titel geworden van de nieuwe beregezellige feestplaat van Jolly Jester en Randy Watzeels. Café Jolly Jester en Randy Watzeels hebben hun krachten gebundeld en wilden samen een gezellig Après Ski liedje maken... en dat is gelukt. Randy Watzeels is verantwoordelijk voor de tekst en muziek. De productie is gemaakt door Harald Queens van de Tilburge HQ Studio en het geheel is verschenen op het WAM label.. Hij staat al een tijdje bekend om zijn vrolijke gezellige sound. 

TV Oranje Specials van start met Koos Alberts
03-01-2015 11:05:00

TV Oranje presenteert in het nieuwe jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Het spits wordt zondag 4 januari afgebeten door de nog altijd mateloos populaire zanger Koos Alberts. 

Debuutalbum voor DJ Bompa & De Mens een feit
03-01-2015 10:55:00

DJ Bompa is al jaren actief als DJ op feesten en partijen.  De Mens staat zowel achter de bar als op het podium. In 2010 bundelden beiden hun krachten en gingen in de studio aan de slag met als resultaat hun eerste single “Daar gaan we met z’n allen. In 2011 werd de hun single “Als Brabander ben ik geboren” uitgeroepen door het destijds in Brabant populaire radiostation Radio Hollandio tot Carnavalskraker. In 2013 scoorden ze wederom een hit van jewelste met “Feestje hier, Feestje daar. Tijdens carnaval 2014 gooiden ze hoge ogen met “Op m’n Vespa. De heren staan garant voor een echt feest vol Brabantse gezelligheid. Op dit debuutalbum zijn alle hits verzameld, van "De Boerenjongens" tot hun nieuwe single “Ay ay ay, Het dak eraf”. 

Ray van der Heiden heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
02-01-2015 00:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 januari is dat ‘100 Duizend vrouwen’, de nieuwe single van Ray van der Heiden. De in Leiden geboren zanger begint het nieuwe jaar met een heerlijk uptempo nummer, geschreven en geproduceerd door Bram Koning. Ray: ‘We wilden in de sfeer van mijn vorige singles blijven en tegelijk iets anders op de markt brengen dan veel andere artiesten. Stap voor stap kwam dit nummer tot stand. Je wilt je repertoire breed houden, maar er moet ook een terugkerende sound in zitten om het herkenbaar te houden. 

Organisatie Holland Festijn tevreden over 2014
01-01-2015 18:57:00

De organisatie van het Holland festijn, bestaande uit Martien Ekkelenkamp en Jan Westerman, is tevreden over de piratenfeesten die ze hebben georganiseerd in 2014. Op zaterdag 27 december werd voor de eerste keer bij Zalencentrum "De Nieuwe Bierton" het festijn gehouden. Het werd een succesvolle editie met een knipoog' naar de wagen. De optredende artiesten kwamen voornamelijk van het woonwagenkamp waaronder Django Wagner, Frans Duijts en Harm Wolters.

Erik van Klinken begint het jaar goed met een nieuwe liefde
01-01-2015 12:41:00

"Een nieuwe liefde" is de titel van de nieuwe single van Erik van Klinken. Het nummer is geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Jeroen Dirksen die eerder voor veel Nederlandse artiesten produceerde. Het lied is een cover hit van Jurgen Markus die een groot succes had in Europa. Een single die de enthousiaste Emmense zange al jaren altijd al in het Nederlands wilde uitbrengen en vond het hoog tijd worden dat deze single bij zijn discografie werd bijgeschreven.

Nieuw muzikaal duo: Jeffrey Schenk & Esmée van Kampen
31-12-2014 13:33:00

Al vele jaren zijn Jeffrey Schenk en Esmée van Kampen hele goede vrienden. Jeffrey is ondertussen al ruim 15 jaar bezig en kreeg grote bekendheid door het SBS6 tv-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin hij de finale wist te bereiken en ook stond hij in de voorprogramma's van René Froger in de Amsterdam Arena. Esmée debuteerde in de theaterwereld met een hoofdrol in de musical 'Hairspray'. Ze is o.a bekend van de PLUS reclame, de series 'Komt een man bij de dokter' en 'Familie Kruys,' de films 'Loft' en 'Lieve Celine.’

Bart Bosch samen met dochter in Puberruil VIPS
31-12-2014 12:09:00

Vanavond zal zanger presentator Bart Bosch samen met zijn 14 jarige dochter Roosje te zien zijn in het programma Puberruil Vips op Zapp. Dochter Roosje is twee dagen geruild met Frederique, de dochter van Olympisch zwemkampioen Annemarie Verstappen. Bart vond het een behoorlijke opgave om z'n dochter 2 dagen te ruilen maar kijkt terug op een geweldige belevenis. Bart heeft Frederique 2 dagen rondgeleid in zijn dagelijks leven. Zo mocht de dochter van Annemarie eens uitproberen hoe het is om een stem in te spreken voor een film, en ze mocht theater maken voor kinderen in het ziekenhuis.

Michel Wolsink opent eigen opnamestudio
31-12-2014 11:04:00

Begin 2015 opent Michel Wolsink z'n eigen opnamestudio MW Sound Studio. "Hier gaan componist Rob Mullink, zanger/producer Tonny Magendans en ikzelf aan de slag met nieuwe Nederlandstalige- en Duitstalige producties. In eerste instantie voor mijzelf, maar..., dat zal wellicht later ook voor anderen worden. Er zijn meerdere componisten en schrijvers die geen kans krijgen, bij ons wel.  Zo zal er in de toekomst heel veel keuze zijn voor vooral beginnende artiesten om een nummer te kiezen waar ze 100% achter staan en die wij ook nog eens heel aantrekkelijk aan kunnen bieden in het totaalpakket. Dit is onze visie voor de toekomst", aldus Michel.

Ray van der Heiden lanceert nieuwe single ‘100 Duizend vrouwen’
30-12-2014 18:37:00

Ray van der Heiden start 2015 met een nieuwe single getiteld “100 Duizend vrouwen”. Een heerlijk uptempo nummer geschreven en geproduceerd door Bram Koning en opgenomen in de studio van Hans Aalbers. Ray: “We wilden in de sfeer waarin we zaten van m’n vorige singles een opvolger uitbrengen en iets anders doen wat veel andere artiesten op de markt brengen. Stap voor stap kwam deze single tot stand. Je wilt je repertoire breed houden, maar er moet ook een terugkomende sound inzitten om het herkenbaar te houden. 

'Nederland vol koren’ 8 januari van start
30-12-2014 18:01:00

De Nederlandse zangwereld heeft er een belangrijk nieuw platform bij. Cultuurzender brava gaat donderdag 8 januari 2015 van start met een wekelijks koorprogramma, dat bedoeld is om de vocale rijkdom van Nederland een podium te geven op televisie. De afgelopen maanden hebben aansprekende koren als Monteverdi Kamerkoor, Nederlands Kamerkoor en Ribattuta Ensemble gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een tv-registratie te laten maken. 

Nieuwe single voor Kees Schulpzand
30-12-2014 11:55:00

Kees Schulpzand heeft z'n inmiddels tweede single met de toepasselijke titel "Vergeet nu maar je zorgen" gelanceerd. Voor de opname van deze single is Kees geïnspireerd door de film Ciske de Rat. Hij vond de tekst zo bij deze tijd passen dat hij er gewoon wat mee moest doen. Kees denkt dat hij met dit nummer zijn favoriete muziekstijl te hebben gevonden. Deze single is wederom op genomen in de studio van Sonic Solutions en precies geworden zo als Kees het wilde hebben. Voor de bij horende clip heeft Kees gekozen om dit in een oud Hollands straatje te doen.

Inbraak in studio Radio LPD & Radio Maximaal te Losser
29-12-2014 22:07:00

Afgelopen nacht is er ingebroken in de studio en het 'zenderhok' van de Radio LPD & Radio Maximaal te Losser, meldt Etherpiraten.com. Beide locaties waren opgebouwd tot een bouwkeet die door de inbrekers opengebroken zijn waarna er voor een behoorlijk bedrag aan spullen is weggenomen. De volgende producten zijn meegenomen zijn tijdens de inbraak: Dateq LPM 7.3, 2 keer Technics SL1210 MK2 met grijze Ortofon naalden,  Numark CDN22 MKIV dubbele cd speler, Omnitronic DB100 Ledbalk, JB Systems USB900 Twin SD/USB player, 2x KRK Rokit RP6 Monitor speakers, Sony Receiver STR-DE315, Sony FM Tuner ST-SE, Daiwa CN101 met N-Connectoren, Elenos E2500TR 380V, 2x Elenos T2000 380V en ongeveer 10.000 singles verpakt in bananendozen.

Wederom feestkraker van Johnny Gold
29-12-2014 21:27:00

Met z'n nieuwe feestkraker "Houdoe heee …" gaat het Johnny Gold zeker lukken om de voetjes van de vloer te krigen en de handjes in de lucht. Telkens als de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek een single lanceert gaat het dak eraf. Deze keer heeft hij het nummer zelf geschreven en samen met z'n inmiddels vaste producer Harald Queens gecomponeerd. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool