RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Uitgeverij Sting verbiedt lied op cd van Syb en Gé
25-11-2014 17:07:00

Op last van Sony ATV, de uitgeverij die de rechten van Sting behartigt, hebben Syb van der Ploeg en Gé Reinders het lied ‘It Gouden Fjild’ op hun cd “ ‘t Verschil is oeral geliek” vervangen door een live opname van ‘Blaosmuziek voor klavier’. De cd kwam uit in september en werd, met de gelijknamige tour, opvallend goed ontvangen. Op de melodie ‘Fields of gold’ van Sting schreef pianist Wiebe Kaspers een nieuwe tekst. Syb zegt: ‘Het is een echt een prachtige, persoonlijke Friese tekst die Wiebe vol overgave zingt.

Beatpiet komt met allereerste eigen single
24-11-2014 21:23:00

Er is veel discussie over zwarte piet. Toch zijn er ook pieten die gewoon bezig zijn met doen waar ze goed in zijn: Kinderen vermaken! Zo ook onze Beatpiet. Beatpiet was eigenlijk een inpakpiet. Al jaren zeurde hij elke keer bij Sinterklaas of hij misschien muziek mocht gaan maken, en dan de kinderen daarmee mocht vermaken. Sinterklaas had daar niet zoveel trek in. Want zo redeneerde Sinterklaas: “Die housemuziekjes, dat is maar een beetje rare muziek”. Beatpiet liet het hier natuurlijk niet bij zitten. Jarenlang volgde hij de carrières van onder andere Tiesto.

Zomaer hoopt Nederland te veroveren
24-11-2014 16:37:00

Ze waren een van de grote verrassingen tijdens de laatste “Holland’s Got Talent”, de band “Zomaer”. Er is nog niet eens een single van het drietal verschenen en de jongens zijn al bezig de harten van honderden meisjes te veroveren. Thomas Cox, Robin Zomer en Bart Maessen bestormen de grote podia en met succes. Denk maar aan de Tinadagen en Meiden Magazine Live. Bart en Robin kennen elkaar al vanaf de Middelbare school.

Kaartverkoop Dutch Valley start op woensdag 26 november 2014
24-11-2014 16:27:00

Zaterdag 8 augustus 2015 viert Dutch Valley haar 5e editie. Het wordt volgens de organisatie een geweldig jubileum. Dit jaar zijn tickets de exclusief verkrijgbaar via www.dutchvalleyfestival.nl. Ze starten woensdag 26 november om 10:00 uur met de verkoop van een beperkt aantal Vroege Vogel Tickets voor slechts €19,50. Wees er snel bij en profiteer, want op = op!  

Positieve reacties op 'Adem mijn adem' van ZomaaR
24-11-2014 15:07:00

Dat het uitbrengen van de single "Adem mijn adem" zoveel positieve reacties opleverde had Arjan Koren die samen met Marvin Siebelt deel uitmaakt van "ZomaaR" niet verwacht. "Ik liep al jaren met het plan om het het nummer "Dan ben ik weer thuis" van Stef Ekkel in een nieuw vaatje te gieten. Op YouTube zag ik onder de clip van Stef de originele uitvoering van Don Mercedes staan. Aan de rechterkant verscheen de clip "Adem mij adem" van Peter Schaap. Uit nieuwsgierigheid klikte ik deze aan en vond het gelijk een leuk nummer.

Releaseparty ZUS in Schijndel
24-11-2014 13:50:00

Op zondag 21 december 2014 presenteren Bo en Kiki Sluijpers ( ZUS) hun nieuwe single "Feesten" bij Café-Zaal "De Kikvorsch", Boschweg 120 te Schijndel. De bekende producer Kees Tel heeft samen met componist Quinn Warmerdamer een vrolijk feestelijk nummer van gemaakt. Sandra Reemer zal de single aan de dames overhandigen. Er zijn tevens gastoptredens van Leen Zijlmans, Bjorn Litjes, Amanda Humme, Arnold van Osch, Leon Basley, Jessica Malfait, Wilbert, Marloes van Ham en Het Party Duo. 

Chistian Malan and Friends in Raamsdonksveer
24-11-2014 11:18:00

Het muzikale evenement Christian Malan and Friends vindt plaats op zondag 28 december 2014 in de Koloszaal te Raamsdonksveer. “Het is traditie geworden om in de laatste week van het jaar ter promotie van een nieuwe single, die er aan zit te komen, dit evenement samen met  Jolanda Clement van JC Event te organiseren. Dit jaar vindt de derde editie plaats. Ik ben samen met producer André Kooiman al bezig met de voorbereidingen en het gaat een cover worden. Met André werk ik al geruime tijd samen en we hebben gewoon een klik”, aldus Chistian.De “Friends” die hun medewerking verlenen zijn: Rudy de Wit, Leen Zijlmans, Leon Basley, Jessica Malfait, Jesse, Berry Daamen, Eduard en Amanda Humme. De presentatie is in handen van Eric van Eeten. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is gratis.

William Spaaij nodigt basisscholieren uit voor grootse clipopname
24-11-2014 10:33:00

Op 3 december a.s. vindt in TivoliVredenburg de spetterende lancering plaats van de nieuwe schoolmusical Ik zie ik zie wat jij niet ziet! Deze musical voor groep 8 van de basisschool is een initiatief dat in het leven is geroepen om grotere bekendheid te genereren voor de kunstenaar Jeroen Bosch en om kinderen te stimuleren op een andere manier naar de wereld te kijken. Alle basisscholieren van Nederland zijn op 3 december welkom in Utrecht om mee te spelen in de videoclip van het titellied Ik zie ik zie wat jij niet ziet! dat wordt opgenomen onder leiding van musicalster William Spaaij (Shrek!, Mary Poppins), Vajèn van den Bosch (SpangaS, The Sound of Music) en danstalent Justen Beer (winnaar Everybody Dance Now). 

Staande ovatie voor muzikale samenwerking Wlll Tura en Christoff
23-11-2014 21:07:00

3400 fans hebben Will Tura en Christoff bedankt met een minutenlange staande ovatie na hun eerste dubbelconcert in de Oktoberhallen in Wieze. Met een sneltreinvaart volden de hits van Christoff en Will elkaar op in een 2,5 uur durende show. Een emotioneel moment was er al in deel 1, toen Christoff het Tura-nummer 'Moederogen' bracht met Will zelf aan de vleugel. “Op dit zelfde podium bracht ik als jongen 22 jaar geleden dat nummer voor het eerst samen met Will”,........

Michael Pigge gaat samenwerken met L & G Producties
23-11-2014 19:25:00

Michael Pigge zal zijn volgende  single gaan uitbrengen op het platenlabel van Lucas en Gea , L & G Producties. Afgelopen week gaven beide partijen elkaar de hand voor een intensieve samenwerking in Oude Pekela. De 26 jarige zanger uit Almelo boekte met zijn debuutsingle getiteld "Toch blijft de kruk naast mij leeg" eerder dit jaar al succes. Er is dan ook besloten om dit nummer als track toe te voegen op de verzamelaar " Lucas en Gea presenteren deel 9" Ook als evenementenorganisatie zal er de nodige aandacht aan geschonken worden.

Rob Zorn vanaf heden rechtstreeks te boeken
22-11-2014 17:57:00

Rob Zorn heeft besloten om de samenwerking met Artiestenplein.Eu te beëindigen. "Ik ga vananaf heden de boekingen weer zelf doen. We leven in een tijd dat de mensen mij zelf weten te vinden en het meeste komt dan ook bij mij binnen. Het voordeel voor de klant is dat het goedkoper is, en ja dat is in deze tijd erg belangrijk", aldus Rob. Hij is rechtstreeks te bereiken via 06-10059813 of 023-5360061.

At-G en Remko Harms van LA The Voices lanceren 'Squats'
22-11-2014 17:29:00

At-G, de artiest bekend van de hit "Nog niet verloren" over oorlogskinderen die binnen 1 week meer dan 15.000 hits had, vraagt met zijn nieuwe nummer Squats bijzondere aandacht voor het probleem dat jongeren niet voldoende bewegen. At-G merkte dat met name veel kinderen van nu alleen nog maar bezig zijn met internetten, mobiele telefoon en social-media. Ze komen bijna niet meer buiten en daarbij eten ze ook niet gezond. De enige beweging die velen nog hebben is louter de gang naar de snackbar.

Basisscholen reageren massaal op actie Coole Piet Diego
21-11-2014 18:45:00

Dat Zwarte Piet nog onverminderd populair is bij de Nederlandse kinderen bleek de afgelopen week tijdens een actie van RADIONL en TV Oranje. De muziekzenders hadden een actie opgezet waarbij drie basisscholen bezoek kunnen krijgen van Coole Piet Diego. Kinderen die hun klasgenoten willen verrassen mochten in een kort gedichtje laten weten waarom Diego naar hun school moet komen. Er kwamen maar liefst 120 gedichten binnen vanuit het hele land! Een jury heeft vandaag bepaald wie de leukste gedichten hebben ingezonden.

Nieuwe releases van Rood-Hit-Blauw
21-11-2014 17:05:00

Afgelopen week verschenen op het label van Rood-Hit-Blauw de vijf tracks tellende maxi-single "Even terug in de tijd" van John West en de jubileumsingle van René Becker. John West werkt sinds 2007 aan zijn carrière als zanger met diverse succesvolle singles en albums. Daarnaast heeft hij een aantal live concerten en een reeks optredens bij De Toppers-concerten op z'n naam staan.

NGC project voor Serious Request van 3FM
21-11-2014 16:18:00

Calvin van Beusekom ( directeur van NGC Productions) kwam op het geweldige idee om met een groot deel van zijn artiesten iets moois te doen voor Serious Request. Het leek hem erg leuk om het wereldbekende lied “Do they know it’s Christmas” van Band Aid te coveren met zijn eigen artiesten. Alle artiesten vonden dit een super idee en wilden direct spontaan meedoen. Na overleg met Martin Beeren, Bas Ruijsenaars, Marco Hemelrijk en Top Way artiestenpromotie, was ook de videoclip en de productie een feit.

Helemaal Hollands heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
21-11-2014 16:09:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 november is dat ‘Zak eens naar beneden’, de nieuwe single van Helemaal Hollands. Het populaire duo is er opnieuw in geslaagd om een fantastisch feestnummer af te leveren, deze keer in samenwerking met topproducer Edwin van Hoevelaak. Carlo en Leo merkten bij hun optredens al dat het liedje steevast de stemming erin bracht: iedereen gaat vrolijk huppelen en door de knieën. Vandaar dat het nu ook op single is uitgebracht. 

Django Wagner signeert cd/dvd 'Samen...live in concert' in Eindhoven
21-11-2014 11:42:00

Donderdagavond 22 mei 2014, Beursgebouw Eindhoven. Een avond die Django Wagner niet snel zal vergeten. Het was de avond waarop hij, gesteund door een geweldige band, een bomvolle zaal met volle teugen kon laten genieten van zijn muziek. Het concert van de populaire zanger stond geheel in het teken van van de presentatie van zijn album Samen..., dat de dag erna uitkwam. Omdat het album louter duetten telde, waren er bij het optreden ook de meewerkende collega's.

Kerstsingle voor Kees Vriend
21-11-2014 10:26:00

Het lijkt, bijna 30 jaar na ‘Flappie’, de hoogste tijd voor een nieuw Nederlandstalig kerstchansons. Dat er na bijna 30 jaar zingen over het konijn ruimte is voor ‘Jou met Kerstmis’: een kerstlied over de liefde en diegene die niet op jouw kerstfeest mag ontbreken. ‘Jou met kerstmis’ is het nieuwe frisse geluid binnen het Nederlandstalige kerstrepertoire. Kees Vriend heeft de afgelopen jaren muzikale theatervoorstellingen gemaakt en gespeeld en kiest met ‘Jou met Kerstmis’ voor een muzikale vervolgstap. Dit lied is de voorloper van het begin 2015 te verschijnen album.

Nuenen heeft het mooiste woonwagenkamp
21-11-2014 10:11:00

Het woonwagenkamp aan het Kremersbos in Nuenen is gekozen tot het mooiste, leukste, gezelligste en vooral meest muzikale van Nederland. Muziekzenders TV Oranje en RADIONL vroegen hun kijkers en luisteraars de afgelopen weken om hun favoriete woonwagenkamp in te sturen. Dit deden ze naar aanleiding van het uitbrengen van de remix van ‘De Rolleman’.

A Team Records released 'Zak eens naar beneden' van Party DJ W
20-11-2014 15:50:00

A Team Records is een nieuw, jong en actief platenlabel en is ontstaan uit behoefte van klanten van Strictly Music om hun platen te laten releasen. Peter van Nierop begon 5 jaar geleden met een ander label. In februari 2014 zijn hij en zijn toenmalige compagnon uit mekaar gegaan. Zijn compagnon zette nog even het bestaande label voort, en Peter ging verder onder de naam A Team Records. Peter is in de basis producer. Een producer met veel ervaring in de muziekindustrie. 

Paul de Graaf lanceert videoclip “Naarmate”
20-11-2014 15:30:00

Paul de Graaf presenteert de videoclip bij zijn nieuwe single “Naarmate”. In deze found-footage-clip laat deze voor het podium geboren artiest zijn 25 jarig muzikale leven zien. Met als conclusie:  "Naarmate je de wereld stukje bij beetje een beetje meer kent,Keer je altijd weer een beetje meer terug naar wie je zelf bent." De nieuwe single "Naarmate" van Paul de Graaf is afkomstig van het album "Tijd." De cd bevat 17 prachtige nummers. Tijd is een gevarieerd singer-songwriter pop/rock-album waaraan met liefde is gewerkt.

Platenlabel NGC organiseert release party op 13 december 2014
20-11-2014 14:19:00

Ongeveer een jaar geleden is Calvin van Beusekom een productiebedrijf gestart met daarnaast het platenlabel NGC. Voor een lage prijs kunnen zowel beginnende- als gevestigde artiesten bij hem een single/album opnemen om daarmee naamsbekendheid op te bouwen. Calvin ( 20) werkt samen met producer Marco Hemelrijk en componist Dino Bruno. Ondertussen groeit het aantal artiesten in z’n stal gestaag en heeft daarom besloten om op zaterdag 13 december 2014 een release party te organiseren waar alle artiesten hun nieuwe single presenteren. 

Cast De Jantjes proost op 200e voorstelling!
20-11-2014 11:16:00

Gisteravond heeft de cast van de oer-Hollandse musical De Jantjes het glas kunnen heffen op de 200ste voorstelling van de tournee. Met deze 200 voorstellingen, die deels in theaterseizoen 2012-2013 gespeeld zijn, kan producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment met recht concluderen dat deze heerlijke musical een succes is én blijft! De erven van de auteur van De Jantjes hebben aangegeven dat ze na deze versie voor lange tijd de rechten van de musical niet meer zullen vrijgeven. Het publiek krijgt daarom nog een extra kans de voorstelling te bekijken. 

Nieuwe single van Diana Dekkers in aantocht
20-11-2014 10:58:00

Dat Diana Dekkers geen eendagsvlieg is, is ondertussen al bekend. Met grote regelmaat duikt ze de studio van Martin Jongenelis in omdat ze zich daar erg thuis voelt. "Mijn nieuwe single staat weer 'op de band'. Deze keer is de keuze gevallen op een tekst die geschreven is door Ron van Boxtel en het resultaat is een lied dat thuis hoort in de donkere maanden van het jaar", aldus de uit s' Hertogenbosch afkomstige zangeres. De voorbereidingen voor de release zijn al in volle gang.

Kerstsingle voor Johnny van Veldhoven
19-11-2014 14:56:00

Johnny van Velhoven vond dat het weer de hoogste tijd werd voor een nieuwe Kerstsingle. Het is alweer drie jaar geleden dat de uit het Branbantse St. Willebrord afkomstige zanger, die tegenwoordig ook eigenaar is van JVV Studio Record's z'n eerste Kerstplaat opnam. Johnny heeft de tekst zelf geschreven en tevens geproduceerd. "Wij vieren Kerstmis" is een liedje die je een echt Kerstgevoel geeft, aldus Johnny. Hij is nog maar 22 jaar en heeft al een aantal single's en een albums op z'n naam staan. 

Doorstart voor Super Hollands...nieuwe zanger gevonden....
19-11-2014 13:38:00

Hansie (Hans Carras) heeft na de breuk van Super Hollands een nieuwe partner gevonden in de persoon van Rob Koldenhof. Daardoor kan het feestduo blijven bestaan. In samenwerking met De Profisound Studio’s in Apeldoorn is de Apres ski hit "Het is hier één groot feest" geschreven. De muziek is gecomponeerd door Roy Otters en de tekst geschreven door Hans Carras. Het idee achter het nummer is feest en gemakkelijk mee te zingen. Na de eerste opname van de muziek werden ze zo enthousiast, dat ze hart en ziel in het project hebben gelegd.

Gouden award voor 2 Kleine Kleutertjes
19-11-2014 10:31:00

Tijdens de uitzending van RTL Late Night, had presentator Humberto Tan gisteravond een enorme verrassing voor Jan Smit en zijn zus Monique. Beiden kregen namelijk volkomen onverwacht een gouden award overhandigd voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren van het album 2 Kleine Klutertjes. Na de uitzending reageerde een nog verbouwereerde Monique: “Ik dacht eerst dat het een grapje was, maar toen zag ik die gouden plaat en bleek het dus echt waar te zijn. Het is mijn allereerste gouden plaat dus je begrijpt hoe ongelooflijk blij ik daarmee ben. Het is ook zo’n waanzinnig leuk project.” Jan vult breed lachend aan: “Ja, ik wist al wel dat het goed ging met de cd en het boek, maar dit is ronduit geweldig. 

De Dorini's presenteren “BINGO”!
19-11-2014 01:14:00

Feestduo De Dorini's heeft voor hun nieuwe carnavalskraker “Bingo” alles uit de kast getrokken. Het nieuwe nummer van de vrolijke meiden heeft een hoog polonaise gehalte en is nu al een hit op YouTube. Wat de videoclip extra bijzonder maakt is dat tijdens de opnames in verpleeghuis Liduina een aantal ouderen de dag van hun leven werd bezorgd. Een enkele figurant was zelfs boven de 90!  Bingo heeft een aanstekelijke melodie, grappige tekst en een ontzettend leuke videoclip. De Dorini's zorgen deze carnaval voor 100% feestgarantie!

Sheila terug van weggeweest
19-11-2014 01:05:00

Shiela is weer helemaal terug van weggeweest en dat was te zien afgelopen zaterdag 15 november in Dance Fantasia te Haps waar ze haar nieuwe single "Kom in mijn armen" presenteerde. Afgelopen mei bracht Shiela “Voor altijd in mijn hart” uit, dat haar een platencontract bezorgde. Na deze ballade richtte ze zich op een nummer wat helemaal haar ding is, namelijk feest en inhakers. Samen met Mario Veltman is ze de studio in gegaan.

Debuutsingle voor Danny Staneke
18-11-2014 12:34:00

Afgelopen zondag kreeg Danny Staneke uit handen van John West het 'eerste exemplaar' van z'n debuutsingle 'Wereldwonder' uitgereikt. Dit alles vond plaats bij Café 'Vroeger' in Breda. Frank Verkooijen heeft de oorspronkelijk tekst van Guillio Rapetti Mogol in het Nederlands bewerkt, Het geheel is geproduceerd door Frank van Nispen en de single is veschenen op het lablel van Mickim Music. Danny is geboren op 22 april 1986 in Breda. In deze stad volgde hij een timmeropleiding, na zijn opleiding volgde hij zijn vader naar de bouw. 

Jan en Monique Smit vanavond aan tafel bij Humberto Tan ( RTL Late Night )
18-11-2014 11:52:00

Deze week zal van Jan en Monique Smit het liedjesboek 2 Kleine Kleutertjes verschijnen met teksten, vrolijke illustraties en een cd met 15 liedjes. Vanavond zullen broer en zus hierover vertellen in het programma RTL Late Night (RTL 4, 22.30 uur). Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets heel speciaals te gaan maken voor peuters en kleuters. Het idee is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project dat onder de noemer 2 Kleine Kleutertjes bestaat uit 15 buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en een theatervoorstelling. Sinds maart dit jaar worden de tekenfilmpjes elke werkdag door Telekids uitgezonden op RTL8. De waardering van de ouders voor deze filmpjes is bijzonder hoog. 

Nieuwe single voor Wim Schurer
18-11-2014 11:03:00

De veelzijdige Groninger en geliefde zanger/artiest Wim Schurer is al lang geen onbekende meer in Groningen en omstreken. Wim is dan ook een echte regionale held, waarbij het zingen van deze zanger altijd weer recht uit het hart komt, maar ook een zanger die weet wanneer het een feestje is. Wim vond nodig tijd voor een single die de talloze fans weet te raken, vooral ook in deze donkere dagen. De tijd is dan ook aangebroken om de nieuwe gevoelige single “Alleen” te lanceren aan het publiek. 

Wesly Bronkhorst steunt het Leger des Heils met kerstsingle
17-11-2014 12:20:00

Wesly Bronkhorst komt dit jaar met de kerstsingle “Kerst In De Jordaan” waarvan de gehele opbrengst naar het Leger des Heils zal gaan. De Amsterdamse zanger, bekend van onder andere de hits “Kom Allemaal Maar In M’n Armen”, “Als Jij Had Gedacht” en natuurlijk z’n laatst verschenen single  “Ik Ga Maar”, komt dit jaar met een kerstsingle “Kerst In De Jordaan”. Met de opbrengst van deze kerstsingle wil Wesly het goede werk van het Leger des Heils steunen. Het nummer “Kerst In De Jordaan” is een oud Amsterdams kerstliedje.

Vijfde sterfdag Ramses Shaffy op 1 december
17-11-2014 07:52:00

Ramses Shaffy overleed op 1 december 2009, komende maand vijf jaar geleden. Kleinkunstkenner en wandelgids Daan Bartels eert de zanger en acteur rondom zijn sterfdag door het organiseren van Ramses Shaffy-wandelingen door het centrum van Amsterdam. Daan Bartels: “Tijdens de wandelingen vertel ik Ramses’ levensverhaal precies op de plekken waar een belangrijk deel van zijn leven zich daadwerkelijk afspeelde. 

5000 gillende meiden bij Meidenmagazine Live
17-11-2014 07:05:00

In De Broodfabriek in Rijswijk vond op zondag 16 november een groot spektakel plaats namelijk Meiden Magazine Live Winterwonderland 2014. Net als voorgaande jaren werd dit evenement heel druk bezocht en dat betekende lange files rondom de locatie, omdat ouders hun kinderen af zetten. In totaal waren er 5000 meiden van de partij afkomstig uit het gehele land en zij kwamen eigenlijk maar voor een ding, hun grote idolen ontmoeten of hun optredens bekijken. 

'Undercover in Nederland' geheel in het teken van 'volkszanger' Martin Melro
16-11-2014 22:49:00

De uitzending van "Undercover in Nederland" van zondag 16 november stond geheel in het teken van 'volkszanger' Martin Melro. Na talloze mensen in Nederland te hebben bedrogen en opgelicht probeert hij nu in België slachtoffers te maken. Als je z'n artiestennaam Martin Melro of z'n eigen naam Martin Bruins googled komen talloze pagina's tevoorschijn.

Joey Hartkamp doneert gehele opbrengst ‘Jij’ aan de KWF Kankerbestrijding
16-11-2014 18:42:00

Afgelopen middag presenteerde Joey Hartkamp z’n nieuwe single “Jij” bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Op z’n Facebookpagina stond enkele dagen geleden al te lezen dat de opname van deze single tot nu toe het meest bijzonder was in z’n zangcarrière.  Na het gastoptreden van Jannes werd Joey op het podium geroepen en kreeg het ‘eerste exemplaar’ uitgereikt.  Na dit moment wilde  hij eindelijk van ‘de daken scheeuwen’ hoe de single tot stand is gekomen en ineens een compleet andere wending kreeg, maar dat nam z’n vader Emile van hem over. 

Like TV Oranje en win een cd van Leen Zijlmans!
16-11-2014 11:42:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Op dit moment heeft TV Oranje al meer dan 6700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers voor TV Oranje te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voor komende maandag 17 november verloten we twee keer het album 'Blijf wie je bent' van Leen Zijlmans.

Julia achtste bij Junior Eurovisie Songfestival 2014
15-11-2014 23:18:00

De 15-jarige Julia uit Zeewolde is op de achtste plaats geëindigd tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. De jonge zangeres vertegenwoordigde ons land met haar eigen geschreven liedje 'Around', geproduceerd door The Rocketeers. Jan Smit verzorgde het commentaar tijdens de zeer spannende live finale, waaraan zestien landen meededen. Julia kreeg in totaal 70 punten. De 14-jarige Vincenzo uit Italië won dit jaar het internationale liedjesfestijn met 159 punten.

Danspiet & Coole Piet zingen samen 'Amerigo'
15-11-2014 12:58:00

Samen met Danspiet heeft Coole Piet een duet gezongen. Zij zingen samen namelijk het nummer 'Amerigo’ uit de bioscoopfilm De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard. Van dit nummer is tevens een videoclip gemaakt. De bioscoopfilm ‘De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard’, die op 4 oktober in première ging, is alweer de derde in de reeks films van ‘De Club van Sinterklaas’.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop