RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gouden Plaat voor zieke vader van volkszanger Frank van Etten
19-01-2015 12:31:00

Precies 12,5 jaar na de megahit 'Leef als een Zigeuner' bereikt ook 'Jij bent niet meer die man van toen' de gouden status! ‘Deze gouden plaat is de beloning voor 12,5 jaar keihard werken in de muziekwereld’,  aldus een gelukkige Frank van Etten. ‘Mijn vader heeft me gebracht en begeleid en nu hij ziek is, en in zijn laatste levensfase zit, móet deze Gouden Plaat bij hem aan de muur.’ Een geëmotineerde Pa van Etten neemt de plaat van zijn zoon Frank thuis in ontvangst. 

Dana Winner in volle voorbereiding voor nieuwe theatertour 'Hou vast'
18-01-2015 23:18:00

Dana Winner zit momenteel met haar team in volle voorbereiding voor de nieuwe theatertour "Hou Vast". In de nieuwe shows wordt veel aandacht besteedt aan het nieuw album "Bloom". Een album dat met de verschillende talen goed aanslaat in zowel België als Nederland. Zoals de vaste bezoekers ondertussen weten, maakt Dana na ieder concert graag tijd om met iedereen die het wil op de foto te gaan of om de gekochte cd/dvd te signeren.

The Common Linnets winnaar Popprijs 2014
18-01-2015 23:10:00

The Common Linnets hebben de Popprijs 2014 gewonnen. The Common Linnets namen de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse popmuziek, bestaande uit een geldbedrag van 10.000 euro en een beeld van Theo Mackaay, op zaterdag 17 januari 2015 tijdens Noorderslag in ontvangst. De uitreiking was live te horen op NPO 3FM en te zien bij de NOS op NPO 3. 

Welke zanger verpest de goocheltruc van Urbanus?
18-01-2015 09:08:00

Om zijn verzamelbox ‘Urbanus Integraal’ in de kijker te zetten, heeft Urbanus een nieuw filmpje online gezet. In het hilarische fragment wil de komiek een goocheltruc uitvoeren waarbij iemand een cd uit de verzameling kiest, hem terug steekt en Urbanus de juiste er opnieuw kan uithalen. Maar de goocheltruc is gedoemd om te mislukken, want een bekende zanger heeft zijn eigen cd er stiekem tussen gestoken. Op ‘Urbanus Integraal’ zijn voor het eerst alle officiële albums van Urbanus gebundeld in één unieke CD-box. 

Marco Schouten en John Enter presenteren samen nieuwe single in Almelo
18-01-2015 08:56:00

Op zondag 25 januari 2015 organiseren Marco Schouten en John Enter samen een cd-presentatie bij Café "Het Zuiden" Nicolaas Beetstraat 1 in Almelo. In december lanceerde hij z'n single “Tranen in mijn bier” die door de mannen van Helemaal Hollands en René Karst werd geschreven. “Het is een gezellige sound met een tekst ‘uit het leven gegrepen’ die perfect bij me past”, aldus Marco Schouten. Van John Enter verscheen in december eveneens het feestnummer "Ik zag een koe". De twee entertainers uit Overijssel komen elkaar in het land regelmatig tegen en tijdens een optreden werd het plan gemaakt om gezamenlijk de presentatie te doen. Meewerkende artiesten zijn Peggy Mays, Sylvia Swart, Saskia Damen, August Hendriks, IJssel Duo, Marco de Hollander, Rene Dreijerink, Evert Wolters, Arjan Venemann en Chiel.

Opmerkelijke debuutsingle van 4Party
17-01-2015 10:32:00

Een opmerkelijke vrolijke en aanstekelijke debuutsingle van de twee echte Brabanders, Ferry Jansen & Jo Dinnissen. Begonnen als een geintje tijdens het Carnavals Schlager Festival in Zaal Sterrebosch in Wijchen, waar zij 1 x eerste en 1 x tweede wisten te worden. Inmiddels hebben ze een leuk bezette agenda, waarbij ze het publiek een en al gezelligheid brengen.  Voor deze optredens werd er gezocht naar eigen repertoire om je te kunnen onderscheiden van alle andere artiesten.

Singlepresentatie CV De Jassen en DJ Coenio groot succes
17-01-2015 10:15:00

Op vrijdag 16 januari presenteerde CV de Jassen en DJ Coenio hun nieuwe carnavalskraker “Wat is hij lang” in café de Slijterij aan de Heuvel 42 in Tilburg. Het nummer is de opvolger van “Mag ik vanavond op jouw WiFi”, die het vorig jaar erg goed deed.  Ook dit jaar hebben CV de Jassen en DJ-Coenio de handen weer ineen geslagen wat heeft geresulteerd in deze kneiter van een single. DJ-Coenio is één van Brabants beste export producten.  Zijn opgebouwde portfolio is indrukwekkend met namen als: het EK voetbal in Zwitserland/Oostenrijk en Tricolores in concert.

'Hart voor Lucky Joe' benefiet op 31 januari in Nieuw Vennep
16-01-2015 17:55:00

Dat de Nederlandse artiestenwereld de Stichting Lucky Joe een warm hart toedraagt blijkt wel uit het feit dat op zaterdag 31 januari maar liefst 28 artiesten voor deze stichting op het podium staan. De kartrekkers van de Stichting Dina en Joseph Plat waren eind december geheel gebroken te zien in “Hart van Nederland”. Wat een muziekrijk weekend moest worden in Landal Greenpark in Beekbergen liep uit op een nachtmerrie. Het team van Lucky Joe was daar in verband met opnamen en overnachten in een huisje. Naast het huisje stond de aanhanger met alle geluidsapparatuur. In de vroege ochtend ontdekten Dina en Joseph Plat dat deze niet meer naast hun huisje stond. Elders in het park werd de lege aanhanger teruggevonden. Dat betekent een strop van 10.000 tot 15.000 euro en tien jaar levenswerk weg. Meteen na de uitzending begonnen de eerste acties. 

'Juffrouw de Kok'...samenwerking tussen Vinzzent en Billy Dans
16-01-2015 17:44:00

De nieuwe single van Vinzzent ‘Juffrouw de Kok’ is een samenwerking met rapper Billy Dans. Het nummer gaat over een wiskunde juf in een korte rok die met haar “stelling van Pythagoras” de aandacht goed weet vast te houden! Met een lekkere beat en Rock and Roll sound swingt het liedje de pan uit. Rapper Billy Dans geboren in de Jordaan nam eerder een single op met Ferry Doedens . Hij benaderde Vinzzent vorig jaar via social media om samen een nummer op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan en daar was ‘Juffrouw de Kok’.

DVD John de Bever in Concert bestormt hitlijst!
16-01-2015 17:30:00

Platenmaatschappij Berk Music maakt vanmiddag met trots bekend dat de DVD 'John de Bever in Concert' binnenkomt op nummer 2 in de DVD Music TOP30. John de Bever die afgelopen jaar zijn weergaloze theaterdebuut maakte in het volledig uitverkochteTheater aan de Parade in Den Bosch, trakteert zijn publiek op een wervelende show. Een show waarin hij wordt begeleidt door een 14-koppige band. Ook de duetten met Marianne Weber, Anny Schilder, Grad Damen en Charléne zijn aan de DVD toegevoegd. De DVD 'John de Bever in Concert' met daarop 27 tracks is vanaf nu overal verkrijgbaar, waaronder in de TV Oranje Shop.

Eerste Carnavalsplaat “Feest” van Partydisco P&P in samenwerking met Marco Kanters een feit
16-01-2015 17:27:00

Pas twee jaar draait het DJ duo P&P op menig feest en bruiloft en met succes. Muziek draaien van andere verschillende artiesten is leuk, maar hoe vet is het om je eigen nummer op een feest te kunnen draaien. Dit hebben we al een keer meegemaakt door het winnen van de Remix contest, van het nummer Pure Verleiding door Arjon Oostrom. Maar een eigen nummer is veel leuker. Met die insteek  hebben Peter en Patrick de sprong in het diepe gewaagd. 

Vera Mann langer uit de roulatie door ernstige luchtweginfectie
16-01-2015 17:24:00

Van Lambaart Entertainment laat weten dat de luchtweginfectie van Vera Mann ernstiger is dan verwacht. Dit is vanochtend gebleken na een bezoek aan een KNO-arts. De komende twee dagen moet Vera volledige stemrust houden, hierdoor kan de actrice de nagenoeg uitverkochte voorstellingen, van de musical Hartsvrienden, vanavond in de schouwburg van Arnhem en morgenavond in Theater de Lievekamp in Oss niet spelen. De voorstellingen gaan wel gewoon door. Jacqueline Aronson is de afgelopen dagen als understudy van Vera Mann klaargestoomd voor de rol en heeft deze gisteravond voor het eerst succesvol gespeeld. 

Anouk en Douwe Bob nemen samen single ‘Hold Me’ op
16-01-2015 17:03:00

Anouk en Douwe Bob zijn samen te horen op de nieuwe single ‘Hold Me’ die vandaag verschijnt. Tijdens een showcase van Anouk in het Amsterdamse comedy theater Toomler gisteravond stapte Douwe Bob het podium op om samen met de Haagse zangeres de single ‘Hold Me’ te zingen. Dit was de eerste keer dat het nummer live voor publiek werd gespeeld. Al eerder kondigde Anouk aan dat Douwe Bob het voorprogramma gaat verzorgen van haar uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggo Dome op 26 en 28 februari en in Antwerpen op 7 maart.

Robert Leroy heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
16-01-2015 16:58:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 januari is dat 'Terug naar een nieuw begin', de nieuwe single van Robert Leroy. Ondanks dat het lied al zes jaar bij Robert op de plank lag, zocht hij naar een goed moment om het te lanceren. ‘De tekst zegt het eigenlijk al’, vertelt hij. ‘Ik heb een paar roerige jaren achter de rug en we zijn nu terug bij een nieuw begin.’ Alles draait om de verzoening met zijn ex-vrouw Sacha. Robert: ‘Ik zit weer lekker in mijn vel en deze single past daar uitstekend bij.’ 

K3 maakt dromen waar in de Heineken Music Hall in Amsterdam
16-01-2015 14:43:00

Op zaterdag 28 februari en op zondag 1 maart kun je samen met K3 feesten in een nieuwe show vol muziek, dans en… dromen! In de K3 Kan Het! show maken de leukste meisjes van de Lage Landen live op het podium de mooiste dromen waar. Heb jij altijd al eens omgetoverd willen worden tot een K3’tje om samen ‘Alle kleuren’ op het podium te zingen, een taart in iemands gezicht willen gooien, mee willen doen in een videoclip of willen zweven aan een ballon? 

Koos en De Donderstenen lanceren 'Koos Matroos (Altijd Carnaval)
15-01-2015 21:28:00

Koos en de Donderstenen introduceren met hun debuutsingle 'Koos Matroos (Altijd Carnaval)' een geheel nieuwe muziekstijl. Het gezelschap gaat met het nummer op zoek naar het eeuwige carnaval in het Brabantse en Limburgse land. De agenda van deze jongens schiet vol en het ziet er naar uit dat vele mensen gaan springen op deze knaller van een plaat. Deze feestmatrozen hebben al ruime ervaring als MC, zanger en/of feest DJ. Het viertal liep al jaren rond met het idee om carnavalsmuziek te gaan maken op basis van de muziek uit de jaren '90. 

Nieuwe single Duo Toe Maar en CV De Zotte Zwanen
15-01-2015 21:13:00

Duo Toe Maar bestaat uit een Brabants familieduo, vader Emil en zoon Patrick. Patrick treed hiermee in de voetsporen van zijn vader Emil, die vele jaren ervaring in de muziekwereld heeft opgedaan. Wellicht doen de vroegere kreten The Peynley Brothers, Duo Ad Westen en Duo Tony Bass u herinneren aan Emil. In 2003 publiceert dit Brabants Allround Duo hun eerste 'Demo CD' onder productie van Tony Bass, waarna tevens in hetzelfde jaar een Carnavalssingle volgt. Deze single bevat twee nummers: Lekker meidje en Sante.

Hoofdprijs actie Keukenskopen.nl overhandigd
15-01-2015 12:15:00

RADIONL en TV Oranje organiseerden in december een speciale Facebookactie, waarbij je een keuken kon winnen ter waarde van maar liefst 3000 euro, beschikbaar gesteld door Keukenskopen.nl. Het enige dat je hoefde te doen om kans te maken op deze fantastische prijs was de Facebookpagina van RADIONL én die van TV Oranje te liken. Woensdag 14 januari is de hoofdprijs overhandigd aan de gelukkige winnaar: Gertrude van den Heuvel uit Ede.

Rudy de Wit en BME slaan de handen inéén
15-01-2015 11:52:00

Rudy de Wit en BME Bookings hebben samen een contract getekend. Vanaf heden is Rudy de Wit exclusief te boeken bij BME. Rudy de Wit is één van die ruwe diamanten die Nederland rijk is op het gebied van het Nederlandstalige amusement. Op dit moment enorm populair in het zuiden des lands en naar onze overtuiging zeer binnenkort in het hele land!  Rudy de Wit is een zanger met een aantal topnummers op zijn repertoire. 

Rob de Nijs verrast Jan Smit met goud en platina
15-01-2015 10:57:00

Gistervond vond in Koninklijk Theater Carré het laatste concert plaats van Jan Smit’s theatertour ‘Jan Live’. Tijdens het optreden stapte Rob de Nijs het podium op, meteen nadat Jan diens klassieker Het Werd Zomer ten gehore had gebracht. Het nummer is een vast onderdeel van de voorstelling, omdat het tot Jan’s meest favoriete Nederlandstalige nummers behoort. 

Gewoon Jansen presenteert frontman Jansen op 31 januari in Vorden
14-01-2015 16:37:00

Na een succesvolle comeback in een jaar vol optredens in dampende feesttenten heeft de legendarische keiharde piratenpop feestformatie "Gewoon Jansen" voor 2015 nog veel meer in petto. Het gehele repertoire is allereerst eens goed onder de loep genomen. Fonkelnieuwe medleys zijn al ingestudeerd en wat daarnaast te denken van de uit Vorden afkomstige nieuwe frontman, met de zeer toepasselijke naam Winand Jansen. Hij gaat samen met zangeres Suzie en de andere 4 instrumentalisten van de familie Jansen de planken op.

Try-out musical Hartsvrienden afgelast door luchtweginfectie Vera Mann
14-01-2015 16:06:00

Zojuist is bekend geworden dat de try-out van de musical Hartsvrienden vanavond is afgelast. De reden hiervoor is dat hoofdrolspeelster Vera Mann een infectie aan de luchtwegen heeft opgelopen waardoor haar stembanden zijn aangetast. Gisteravond speelde de actrice met veel moeite de voorstelling uit en het is onverantwoord Vera vandaag te laten spelen. De try-out zou vanavond in Schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem plaatsvinden. Het publiek wordt geïnformeerd en de voorstelling wordt ingehaald op dinsdag 17 maart. De try-out morgenavond in de schouwburg van Arnhem gaat gewoon door.

Nieuwe single voor Donny van der Roest
14-01-2015 15:45:00

"De liefde heeft ons allebei" is de nieuwe single van Hagenees Donny van der Roest. Volgens de zanger is zijn stijl in de Nederlandstalige volksmuziek jong en vernieuwend. Donny hoorde de melodie en wist meteen dat hij er wat mee moest doen. Door eigen creatieve inbreng en de samenwerking met Mario Veltman en Jeffrey Heesen is het resultaat precies geworden zoals de Hagenees dat wilde. Met zijn nieuwe single De liefde heeft ons allebei laat de 21-jarige zanger zien dat hij een eigen weg heeft gevonden in de Nederlandse volksmuziek.

Gitarist Arie van de Wannebiezz kijkt terug op onvergetelijke ScanCoveryTrial
13-01-2015 22:38:00

Op zaterdag 3 januari jl. vertrok gitarist Arie van Ballegooie vanuit Enschede om deel te nemen aan de ScanCoveryTrial. Het is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieël belang zijn voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een RouteBook met unieke klassementsproeven. 

Data Bouwvakfeest Oud Lutten bekend
13-01-2015 21:00:00

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli vindt de 17e editie het alom bekende Bouwvakfeest op het feestterrein aan de Kerkdijk in Oud Lutten op het programma. Op deze avonden wordt het feestterrein gezellig omgedoopt met verlichting en staat er naast een kleine kermis volop eet- en drinktentjes. Het thema van vrijdag is ‘kofferavond’ Vanaf 20.00 uur gaan de deuren van de grote feesttent open.  Als eerste zal de uit Den Haag afkomstige coverband ‘Anouk Tribute band’ een optreden verzorgen met stevige rock en gevoelige ballads. 

Patricia van Peer presenteert debuutsingle op 24 januari in Breda
13-01-2015 15:39:00

In september 2014 werd er een talentenjacht georganiseerd in ‘het Stamcafé’ in Breda. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Brabant Music Events. Patricia van Peer ging met de hoofdprijs naar huis welke bestond uit een compleet eigen productie met alles erop en eraan. Patricia mocht een afspraak maken bij opnamestudio Sonic Solutions in Zegge. “Tijdens het gesprek vroeg men wat mijn plannen waren. Omdat ik eigenlijk een Engelstalige zangeres ben wilde ik toch eigenlijk wel een beetje in die sfeer blijven. 

Bart Brandjes in zee met producer/arrangeur Kees Koek en lanceert 'Momenten'
13-01-2015 13:25:00

Zanger Bart Brandjes tekende eind 2014 een artiesten- platen- contract bij producer/arrangeur Kees Koek. Afgelopen zomer leerden ze elkaar beter kennen tijdens de verjaardag van Jeroen van der Boom. Beiden zijn gemeenschappelijke vrienden van Jeroen en Bart was tijdens de party de enigste artiest die zou optreden. “Op een gegeven moment kwam Kees Koek met z’n vrouw binnen. Ik ben met hem in gesprek gegaan en hij kwam met het idee om iets te doen met een nummer van Luis Miguel.

Jeronimo a.s. vrijdag in Bloed Zweet en Tranen!
13-01-2015 10:57:00

De populaire jonge zanger Jeronimo is een van de verrassende deelnemers aan de derde auditieronde van Bloed Zweet en Tranen die SBS6 aanstaande vrijdag om 20.30 uur zal uitzenden. Jeronimo behaalde met zijn eerste Nederlandstalige single 'Denk Denk Denk' al een mooie top5 notering in de Oranje top30 en is een vaste gast bij de Kids Top20.

Platenlabel L&G Producties en Crewson Multimedia Producties slaan handen ineen
13-01-2015 10:28:00

L&G Producties houdt zich al ruim 10 jaar bezig met het begeleiden van artiesten, dragen ze o.a. zorg voor van de cd opnames en hiervoor werken ze met meerdere studio's samen. Sinds twee jaar zijn ze ook gestart met een evenementenbureau en verhuren hierbij ook eigen licht en geluid. Ook voor boekingen van artiesten, bands en DJ’s kan men bij hen terecht. Crewson Multimedia Producties is al een aantal jaar werkzaam in de muziekwereld en heeft heeft diverse videoclips gemaakt voor bekende en minder bekende artiesten.Naast het produceren van videoclips doen ze ook aan grafische vormgeving, zoals het ontwerpen en drukken van posters, fotokaarten en het bouwen van websites. Sinds 2 jaar hebben ze ook een Buma/Stemra licentie.

Lamme Frans komt voor nieuwe clip zijn bed niet uit
12-01-2015 22:50:00

Na de carnavalskneiters ‘Alles in één’ en ‘Altijd carnaval’ is Lamme Frans terug met een nieuwe feestknaller. Aan ‘Wakker met een biertje’ en de bijbehorende videoclip werd in het diepste geheim gewerkt. Voor Frans, die boven zijn stamcafé woont, waren de opnames van de videoclip een eitje, totdat er als verrassing een groep kinderen kwam opdagen. “Ik moest wel efkes wennen aan de drukte in mijn huis; het was kinderen voor, kinderen na.” aldus de standaard goedgemutste conciërge.

3-daagse Artiestencruise naar Düsseldorf
12-01-2015 21:40:00

Op vrijdag 30 januari 2015 vertrekt het vlaggenschip van Calanda Riverline Cruises, de MS Allegro voor een drie-daagse artiestencruise vanuit Tiel naar Düsseldorf. Het schip vaart vanaf november 2014 exclusief voor Stip Reizen. Aan boord zullen een aantal artiesten van het jonge platenlabel NGC Productions meevaren, waaronder Clarance, Drik Vink, Joyce Geurtsen, Naomi Gael en Master Stu. Daarnaast zal ook de beste André Hazes vertolker van Nederland aanwezig zijn.

'De Stilte'..... nieuwe single Jeroen van der Boom
12-01-2015 16:43:00

In minder dan drie dagen tijd is het nummer De Stilte van Jeroen van der Boom meer dan negenhonderdduizend keer op Facebook bekeken. Een succes dat de zanger nooit heeft zien aankomen. ‘Bij het nummer De Stilte voelt iedereen een eigen emotie,’ zegt Jeroen. ‘De één denkt aan het overlijden van een dierbare, een ander denkt aan de vreselijke gebeurtenissen aan Parijs of verdrietige familiegebeurtenissen. Iedereen ervaart het op zijn of haar eigen manier. Het nummer is niet geschreven om er een commercieel succes van te maken.

Paul de Graaf scoort hit met 'Naarmate'
12-01-2015 16:29:00

Paul de Graaf heeft zijn hit te pakken. De single “Naarmate” staat al dagen lang in de ITunes Top 100. Daarnaast doet de single het goed bij de Nederlandse radiostations.“Ik ben heel erg blij met de hitnotering. Een compliment voor iedereen die aan het nummer heeft meegewerkt.” Aldus de zanger. De single "Naarmate" van Paul de Graaf is afkomstig van het album "Tijd." De cd bevat 17 prachtige nummers. Tijd is een gevarieerd singer-songwriter pop/rock-album waaraan met liefde is gewerkt. 

Martin Vincken op de après ski tour
11-01-2015 20:00:00

Martin Vincken heeft als inwoner van onze hoofdstad dat echte en pure authentieke Amsterdamse stemgeluid. Hiermee won hij zo’n 10 jaar geleden het publiek voor zich toen hij in Café Peter Beense tijdens een karaokeavond plots naar de microfoon greep. Vanaf dat moment staat Martin veelvuldig op de diverse podia van ons land. Van “Mokum in Meppel” tot het “Jordaan Festival” en ook zijn televisiedebuut volgde destijds al snel bij het Tros-programma “Een ster in veertig dagen”. In januari 2014 ontving Martin een Party Storm Award in de categorie aankomend talent.

Hart voor Lucky Joe met Isabella (ex Utopia) op 18 januari in Stadskanaal
11-01-2015 16:55:00

Op zondag 18 januari organiseren de familie Okken, Anita & Ed en Jeroen Stevens een benefiet, "Hart voor Lucky Joe". In de nacht van 26 op 27 december is de aanhanger met apparatuur leeggeroofd op het park van Landal Heideheuvel in Beekbergen. Na de uitzending op Hart van Nederland zagen wij dat Joseph en Dina Plat in zak in as zaten. 

Frans Duijts live in het Circustheater
11-01-2015 06:34:00

Op maandag 9 februari verzorgt Frans Duijts een concert in het Circustheater Scheveningen, samen met de Marcel Fisser Band. Vanzelfsprekend komen zijn grootste hits voorbij, maar ook zingt Frans een aantal liedjes samen met Peter Beense en Django Wagner, met wie hij eerder een single opnam. Nu staan ze met zijn drieën op het podium als 'de drie volksmuziektenoren'. Na kosten gaat de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding. Kaarten voor dit prachtige concert zijn te verkrijgen bij de Nationale Theaterkassa (0900-9203 - 0,45 € pm.) of musicoflife.ntk.nl

Nieuwe feestsingle van Sjansjee
10-01-2015 20:21:00

In de studio van André Kooiman heeft Sjansjee het feestnummer "Ik ben mijn worssie kwijt"! opgenomen. De zusjes Sjenien en Sjakkelien hebben naast de 'normale' versie ook een speciale remix gemaakt die ook op het zilveren schijfje staat. Beide nummers zijn geproduceerd door André Kooiman en uitgebracht op het Wam Music Label. Volgens de dames is het een heerlijke meezinger met een dikke vette knipoog! De videoclip is in de maak en zal binnenkort te zien zijn bij oa. TV Oranje.

Willy Blanco en Hans Jagers slaan de handen ineen
10-01-2015 19:40:00

Willy Blanco en Hans Jagers hebben hun handen ineen geslagen en als gelegenheidsduo het feestnummer “Kom, laat je nu maar gaan” opgenomen. Het is een echte meezinger die het zeker goed zal doen tijdens deze carnaval. Hans Jagers, bekend van de single “Maar 1 nacht”, zal dit jaar verschijnen met zijn eerste album. Deze bevat 6 prachtige duetten in verschillende stijlen zingt Hans met collega artiesten. 1 van deze duetten is “Kom, laat je nu maar gaan” met Willy Blanco.

Eerste Pre-carnavalsparty op 18 januari in Etten-Leur
10-01-2015 17:54:00

Op zondag 18 januari a.s. vindt er bij uitgaansgelegenheid de Twee Gebroeders, Hoge Neerstraat 1 in Etten-Leur een heuse Pre-CarnavalsParty plaats. De organisatie die bestaat uit Sjansjee, Party Captains ( Tommy Lips en Mitch Kerstens), Dj Jozz en Wam Sound en Light verwacht een spetterende carnavalsmiddag met alleen maar regionale feestartiesten. Zo zijn er o.a. van Sjansjee, Party Captains, Dj Jozz, Denans, De Dorini’s, Duo Knotsgek, Paul de Laat, Danny Canters en Collin van Mook. Deze middag zullen er ook opnames plaatsvinden voor BaronieTV. Iedereen wordt vewacht in carnavalskleding. De aanvang is vanaf 14.30 uur, de zaal gaat open omstreeks 14.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop inclusief administratiekosten € 6.00. 

TV Oranje Special rond Anita en Ed wordt zondag 11 januari uitgezonden
10-01-2015 11:21:00

TV Oranje presenteert in het nieuwe jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Komend zondag 11 januari is het de beurt aan het zingende echtpaar Anita en Ed. Ze gunnen ons een kijkje in de drukkerij waar ze samen werken en op hun boot waar ze heel wat uurtjes doorbrengen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: