RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Eerste Nederlandstalige single van Vlaamse zanger Ivann een feit
29-01-2015 10:48:00

2015 wordt een nieuwe uitdaging voor de Vlaamse zanger Ivann. Zijn eerste Nederlandstalige single "Ik kan de wereld aan" is een feit. Ivann ontmoette onlangs het Nederlandse componistenduo John Dirme en Pieter van Schooten. Zij schrijven al enkele jaren o.a. voor Rene Froger, Gerard Joling & Gordon. Er ontstond meteen een muzikale klik tussen hen en Ivann en dit zorgde voor een unieke samenwerking. "Ik kan de hele wereld aan” toont aan dat hij niet alleen Engelstalig maar ook Nederlandstalig repertoire op het lijf geschreven is. Het hoogtepunt was zonder twijfel Ivann’s deelname aan de Vlaamse X-FACTOR in 2005! 

Dana Winner treedt na lange tijd weer op in Zuid-Afrika
29-01-2015 10:25:00

Na een lange tijd van afwezigheid zal Dana Winner in Zuid-Afrika tussen 28 maart en 6 april een vijftal concerten geven. De Vlaamse zangeres, die in het verleden vaak grote concerten gaf in Zuid-Afrika, had de laatste jaren de handen vol aan Nederland en België. Haar album "Platinum Collection" behaalde destijds in de Zuid-Afrikaanse albumcharts de nummer 1 positie. Uiteraard zal Dana ruim aandacht schenken aan haar nieuwe album "Bloom" dat sinds november te koop is..

Wolter Kroes tekent platencontract bij Dino Music
28-01-2015 14:57:00

Wolter Kroes heeft dinsdagavond zijn handtekening gezet onder een platencontract bij Dino Music. De vertolker van hits als Viva Hollandia en Ik heb de hele nacht liggen dromen werkt inmiddels aan nieuw materiaal dat dit voorjaar nog uitgebracht zal worden. Wolter: “Dit voelt heel goed. Het is niet alleen fantastisch om deel uit te mogen maken van een label met een roemrijk verleden, het is veel mooier nog om mijn steentje te kunnen bijdragen aan een nog mooiere toekomst voor Dino Music. 

Django Wagner en Jaman genomineerd voor de Edison Pop 2015
28-01-2015 14:09:00

In de categorie "Volksmuziek" zijn uit de stal van Berk Music zowel Django Wagner als Jaman dit jaar genomineerd voor de Edison Pop 2015. De albums "Gewoon geluk" van Jaman en "Samen" van Django Wagner konden de jury dermate bekoren dat zij beide cd's & artiesten hebben genomineerd. Gevestigde artiesten en nieuwkomers zijn door de jury, onder voorzitterschap van schrijver/presentator Leon Verdonschot, beoordeeld en dat heeft tot drie genomineerden per categorie geleid. Edison Pop zal plaatsvinden op maandagavond 2 maart 2015. Tijdens dit besloten evenement worden de winnaars van Edison Pop 2015 bekendgemaakt en de beeldjes uitgereikt in The Harbour Club in Amsterdam.

Rooie Rico heeft de Bierrr-smaak te pakken
28-01-2015 11:28:00

Rooie Rico heeft een nieuw lied uitgebracht als ode aan zijn favoriete drankje: Bierrr. Aangezien het feestlied uitkomt voor carnaval 2015 kan je er van uit gaan dat het bedoeld is als carnavalskraker, maar Rico trekt het graag wat breder. “Ja uiteraard is het een perfect carnavalslied, want als er iets gezo…euh…gedronken wordt met carnaval is het wel bier. Maar ik hoop dat het als algemeen feestlied carnaval gaat overleven. Het past namelijk ook perfect bij Oktoberfeste, of bij festivals waar bier ook veelvuldig wordt geschonken: en dat zijn er nogal wat. 

Nieuwe single voor Judith Peters
28-01-2015 11:11:00

Judith Peters wist in het afgelopen jaar samen met haar collega’s Theresa Stam, Ruby van Urk en Sasja Brouwers flinke airplayhits te scoren als “De Meiden”. Onlangs was Judith te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette van het lied “Hart & Ziel”. De jury was laaiend enthousiast over Judith’s vertolking en haar vocale kwaliteiten. Vanwege de vele enthousiaste reacties heeft Judith besloten om “Hart & Ziel” in een geheel eigen up-tempo jasje te steken en het op single uit te brengen.

De Dikdakkers voegen 'Lachen' toe aan hun reeds omvangrijke repertoire
28-01-2015 10:53:00

De Dikdakkers hebben het nieuwe feestnummer “Lachen“  toegevoegd aan hun reeds omvangrijke repertoire. Hiermee lijken ze vele feestvierders opnieuw in het hart te raken. Voor De Dikdakkers een logische zaak. ‘Lachen kent een goed tempo, valt gemakkelijk mee te zingen en be nadert het leven van de positieve kant. Het past dus perfect bij ons en bij wat wij over willen brengen’, aldus het partyduo. De single  is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals.Voor meer info: www.dikdakkers.nl

Naomi tekent platencontract bij CNR Music
27-01-2015 13:41:00

Zangeres Naomi uit Leiden zag op 27 januari een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, en tekende een platencontract bij CNR Music. Als kind al stond Naomi op de planken bij het Kinderen voor Kinderen songfestival. Vanaf die tijd volgt Naomi haar grootste passie en dat is zingen. In april 2010 kwam Naomi met haar eerste single "Als Een Engel”, geschreven door Frank van Etten. 

ZomaaR presenteert 'Adem mijn adem' op 1 februari in Nieuw Vennep
27-01-2015 10:18:00

Het duo ZomaaR bestaande uit Marvin Siebelt en Arjan Koren presenteert op zondag 1 februari hun single “Adem mijn adem” bij Café Sylvia’s Leeuwtje, Hoofdweg 1173-H te Nieuw-Vennep. Een half jaar geleden onder het genot van een glas bier kwam het idee om samen een nummer uit te brengen. Arjan had al enige tijd het idee om het nummer van Peter Schaap in een nieuw jasje te steken. Marvin kon zich hier ook wel in vinden. 

Is 'Onno, mag ik je toyboy zijn' dé ultieme carnavalskraker 2015
26-01-2015 23:59:00

Internet staat er vol van: Alberto scoort met “Onno, mag ik je toyboy zijn?” een hit! Zo is de single te vinden in de hitlijsten van iTunes en is het nummer deze week binnengekomen in de Dutch Carts top 30 en in de Tipparade van de TOP 40. Of het nou “De Linda” is of “Televisier”, SBS6, Veronica, Radio538, Evers Staat Op, RTL nieuws Boulevard, WNL, het AD of de Telegraaf; iedereen schrijft over Alberto en zijn hilarisch lied.

Trui en Nel, 'de eggte meisjes van de camping' lanceren het Katerlied
26-01-2015 12:02:00

Trui en Nel, 'de eggte meisjes van de camping' zijn van alle markten thuis. Ze presenteren graag complete feestavonden, maar ook voor een gezellig potje bingo zijn de dames wel te porren. De Rotterdamse wijffies in hun opvallende outfits betreden nu op hun hoge hakken de Nederlandse dansvloer met 'Katerlied'. 'Katerlied' is een vrolijke meedeinert, die het niet alleen met carnaval goed zal doen, maar ook zeker aankomende zomer op de campings. Hoewel het dus geen specifieke carnavalskraker is, leent het nummer zich wel uitstekend voor een lange polonaise.

Henny Thijssen schrijft lied voor 12 jarige Dyon Verwer
26-01-2015 11:03:00

Dyon Verwer is helemaal gek van Nederlandstalige muziek en zingt op z’n kamer uren achter elkaar liedjes van z’n favoriete artiesten mee. Bij de familie Verwer komt ook regelmatig de uit Enschede afkomstige zanger Ingo Krikke over de vloer. Hij kwam met het idee om Henny Thijssen te benaderen en zijn mening te vragen over de zangtalenten van de 12 jarige pupil uit Losser. Henny besloot om voor Dyon een nummer te gaan schrijven over zijn droom om zanger te worden. “Logisch dan ook dat de titel “Mijn droom” is geworden”, laat vader René weten. 

DVD John de Bever breekt alle records
26-01-2015 10:00:00

'John de Bever in Concert’ heeft alle records verbroken. De DVD veroverde deze week de prominente eerste plaats in de ‘Dutch DVD Music TOP30’! Met deze prestigieuze titel op zak, richt de volkszanger zich komende periode op het prachtige duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ dat hij afgelopen vrijdag uitbracht met de ‘Koningin van het Levenslied’, Marianne Weber. Afgelopen mei presenteerde John de Bever zijn eigen Theatershow in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Een show met alleen eigen nummers en medewerking van Marianne Weber, Anny Schilder, Grad Damen en Charlène. Tijdens de uitverkochte show neemt de zanger het publiek mee door zijn roerige leven. 

DJ Bompa & de Mens presenteren eerste album in Eindhoven
25-01-2015 17:33:00

Het Eindhovense feestduo DJ Bompa & de Mens (Frank & Marco) zijn al enkele jaren actief in de muziekwereld. Echte bekendheid kregen ze in 2011 toen zij de carnavalskraker van dat jaar maakte: “Als Brabander Ben Ik Geboren”. Uiteraard hebben de heren niet stil gezeten en kwamen er daarna nog diverse singles uit, als “Feestje Hier, Feestje Daar” en “Nooit Meer Naar Huis (toegaan)”. Inmiddels zijn ze ook ver buiten Brabant en bij onze Zuiderburen bekend.

Het IJsselduo presenteert 'Het geheim van geluk' op 7 maart in Kampen
25-01-2015 15:30:00

Afgelopen donderdag hebben Arnold en Marianne, beter bekend als Het IJsselduo hun nieuwe single "Het geheim van geluk" opgenomen bij Studio 'Martin Sterken' in Valthermond. "Martin stuurde ons het nummer als demo op en het is weer als vanouds een echt IJsselduo nummer. Daarnaast hebben we nog een tweede nummer ingezongen die ook op ons nieuwe album komt te staan die nog voor de zomer van 2015 zal verschijnen", aldus het duo uit Kampen. 2014 was voor Arnold en Marianne privé niet het meest prettige jaar maar ze zijn voornemens om dit jaar weer veel van hen te laten horen. Naast het nieuwe album wordt er ook nog een DVD gelanceerd.

Niels van den Brand lanceert pop/rock achtige nummer met schlager invloeden
25-01-2015 12:27:00

Niels van den Brand knalt letterlijk het nieuwe jaar in met z'n nieuwe single "Ik wil altijd bij jou zijn". Na diverse volkse singles zoals "Ik dans met jou" Volg je hart" en "Donkere ogen" vond de zingende kok,die al 5 jaar op podia het Nederlandse lied vertolkt het tijd voor een gewaagd experiment. Hij wilde zich onderscheiden mer het pop/rock achtige nummer met schlager invloeden. In de studio van Ron Lieberton werd gebruik gemaakt van veel live instrumenten om er iets bijzonders van te maken. 

De Erpa’s komen er aan met feesthit
25-01-2015 11:54:00

Erwin Fillee en Patrick Cousijn, alias De Erpa’s, zijn wederom de studio ingedoken om een gezellige feestplaat op te nemen. Juist niet met carnaval, omdat dan de tijd zo kort is om een liedje zijn volledige bestaansrecht te gunnen. Maar dit nummer kun je op elke gelegenheid draaien, want: ‘Heb je gedronken, laat je auto staan’. 

John Otten komt met nieuwe single 'Onder die sterren'
24-01-2015 14:38:00

John Otten is geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Hij bracht in het verleden meerdere single's uit die goed werden ontvangen door tal van radiostations. Sinds enkele jaren voelt John zich behoorlijk thuis in de opname studio's van Frank te Hennepe( FH-Producties). Afgelopen kerst kwam de single "Opa" tot stand en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de opvolger "Onder die sterren" die John op zaterdag 28 februari zal presenteren bij Café 'Het Zuiden', Nicolaas Beetsstraat in Almelo. Meewerkende artiesten zijn: Edje, Mistery Duo, Tineke Bos, Duo Picobello, Gerrie Postma, Henk Harders, Rene Bosch, Harrie Tienstra en Pauline. De aanvang is vanaf 19.00 uur, de deur gaat open om 18,30 uur en de entree bedraagt € 10.00 inclusief single. 

T-shirt actie Johnny Gold groot succes
24-01-2015 13:55:00

De T-shirt met het opschrift “Houdoe heee, ge doet ut er maar mee” die men bij de Special CD Shop gratis kreeg bij aankoop van Johnny Gold’s carnavalskraker “Houdoe heee …" is geheel uitverkocht.  Peter Voesenek laat weten dat de t-shirts als zoete broodjes over de toonbank zijn gegaan. “Veel mensen zijn trots dat ze Brabander zijn en lopen graag in zo’n collectors item over straat” aldus Peter die aangeeft dat in z’n winkel aan de Teteringsedijk in Breda  de single nog wel volop verkrijgbaar is. 

Sani van Mullem presenteert nieuwe single ‘Zonder Jou’ in Rouge Eindhoven
24-01-2015 10:35:00

Na zijn deelname aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen werd Sani zo enorm overladen met positieve reacties, dat hij heeft besloten om het nummer dat hij daar gezongen heeft op te nemen en op single uit te brengen. Sani begon professioneel met muziek maken op zijn dertiende jaar. Dit was direct een optreden voor een Engelse tv-ploeg, die een documentaire maakte over Django Reinhardt. Toentertijd speelde hij in de Gipsy Kids met Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt.

Vrijkaarten voor 'Hollands Feessie' in Hardenberg
24-01-2015 10:24:00

Op zaterdag 7 maart vindt in Hardenberg een groot Nederlandstalig muziekspektakel plaats waaraan meer dan twintig artiesten meewerken, met toppers van toen en nu. Klinkende namen, onder wie Bonnie St. Claire, Ben Cramer, Marga Bult, Dries Roelvink, Frank van Etten, Ria Valk en diverse regionale talenten verschijnen op het podium tijdens 'Hollands Feessie'. De evenementenhal in Hardenberg wordt ter gelegenheid van dit megafestijn geheel aangekleed in Hollandse sferen. 

Ronnie Ruysdael heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-01-2015 00:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 januari is dat Ronnie Ruysdael met zijn nieuwe single ‘De koning van de polonaise’. De boodschap van deze vrolijke carnavalsplaat is simpel en doeltreffend. Zonder onderscheid te maken in rang, stand, huidskleur of afkomst nodigt de Koning iedereen uit om mee te gaan in de polonaise. Hierbij hoort natuurlijk een feestelijke clip en die is een week lang extra vaak te zien en te horen bij TV Oranje en RADIONL.

Zanger Rens ft. DJ Gerrit en CV Niehaals komen met 'Wat een spreker is die man'
23-01-2015 13:53:00

Het kon natuurlijk niet uitblijven! Nadat Zanger Rens samen met DJ Gerrit de jubileumsingle ‘Cafe de Costa - de kroeg van mij maar ook van jou’ uitbracht, heeft de tijd niet stilgestaan. Zijn carrière is in een gigantisch stoomversnelling geraakt en wekelijks staat hij wel ergens op het podium om zijn zangkunsten te vertonen. Van festival naar bruine kroeg tot mobiele skihut, daar waar hij de microfoon pakt gaat het dak eraf. Nu, een maand voor het carnavalsfeest los bast is de nieuwe single daar, van Zanger Rens ft. DJ Gerrit en in samenwerking met CV Niehaals. 

Jan Smit laat zich van de romantische kant zien met 'Recht uit mijn hart'
23-01-2015 13:32:00

Vandaag gaat de gevoelige ballade ‘Recht Uit Mijn Hart’ van Jan Smit in release. Ter gelegenheid hiervan en in de aanloop naar Valentijnsdag  laat Jan zich van zijn romantische kant zien. Daarom heeft Jan een romantische Top 10 op Spotify aangemaakt en roept hij zijn fans op om ook een romantische Top 10 aan te maken op Spotify en deze aan een geliefde te sturen. De single ‘Recht Uit M’n Hart’ gaat vandaag zowel digitaal als fysiek in release. "Ik vind het geweldig dat -na al die jaren- mijn favoriete ballades gebundeld zijn op één album!", aldus Jan.

Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki steken de handjes in de lucht
23-01-2015 00:46:00

Er is een hype op handen. De single ‘Handjes’ zal er voor zorgen dat heel Holland de handen in de lucht steekt. Verantwoordelijk hiervoor is het nieuwe feestduo Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki. Zij mikken met het nummer en bijbehorend dansje op, uiteraard, carnaval . Maar het is ook een tijdloze feesthit. Met een Duitse versie moeten zelfs bij onze buren ‘die Hände in die Luft’ gaan! ‘Handjes’ van Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki is een mooie mix tussen traditionele carnavalsmuziek en snelle après-ski-knallers met een vleugje ‘dance’. 

Tweede single voor Tommy van den Hurk een feit
22-01-2015 12:35:00

Tommy van den Hurk kwam onlangs tijdens een feest in gesprek met Frank van Etten. Laatstgenoemde nodigde hem uit in z'n studio te Apeldoorn. Daar werden plannen gemaakt om een single op te nemen. "Ik gaf zelf aan wat ik wilde hebben en waar het over moest gaan.Binnen een kwartier stond het "Doe maar normaal" al op papier en was de melodielijn gereed, vertelt Tommy. Enkele jaren geleden verscheen z'n eerste single Katarien. Dat was een cover van z'n vader Ad van den Hurk (Andy de Wit).

Ghijs de Bruijn slaat met ‘Een echte vrouw’ nieuwe weg in
22-01-2015 12:03:00

Met het vrolijke nummer “Een echte vrouw” zet Ghijs de Bruijn zich weer helemaal op de kaart. Tot voorheen stond hij bekend om z’n popachtige liedjes, maar daar komt nu verandering in. “Een tijdje geleden was ik bij een collega-zanger en daar was ook platenbaas Ronald Visch van het Rood-Hit-Blauw label. Ik liet hem dit nummer horen en Ronald had er wel belang bij om dit uit te brengen”, laat de spontane Achterhoekse zanger weten. Ghijs vervolgt: “Het is een cover van een oud lied van Don Williams. 

30-jarig jubileum Rowwen Hèze gevierd met elke maand gratis nieuwe single
22-01-2015 11:29:00

In 2015 bestaat de Limburgse band Rowwen Hèze 30 jaar. Een jaar lang wordt dit uitgebreid gevierd met als aftrap de Theatertour Ballades & Beer, iedere 30e van de maand een gratis te downloaden nieuwe single en volgende week een zenderbrede actieweek op NPO Radio 2. In januari is Rowwen Hèze het jubileumjaar begonnen met de succesvolle Theatertour Ballades & Beer. In deze show wordt een dag uit het leven van de 6 mannen verteld en bezongen, waarbij de nodige humor zeker niet ontbreekt.

Nieuwe single voor Hans & Ed
22-01-2015 00:00:00

De tweede single van dit knotsgekke Brabantse duo Hans & Ed is een feit. Na het debuut “Retteketet”  van vorig jaar zijn Hans van Aalst en Edwin Maas wederom de studio ingedoken om tijdens de feestdagen  hun repertoire aan te vullen. "De bodem van ons glas" is dan ook een heerlijke feestplaat geworden met een stevige beat. Ook de clip is hilarisch te noemen, zoals de heren het zelf zeggen: “Geen Dubsmash clip maar een Lolsmash” Kortom, de beentjes van de vloer,  lol trappen en…..kijk keer op keer  naar de bodem van je glas, en vul het weer gewoon aan.

Een dubbeldikke 10 voor de Wannebiezz
21-01-2015 14:04:00

De Wannebiezz starten hun 2e lustrumjaar goed door uitgerekend nu hun 10e single uit te brengen. In een jaar dat bol moet staan van de muzikale verrassingen en festiviteiten kan een nieuwe feestplaat uiteraard niet ontbreken. En dat is uitstekend gelukt, want “Ik Blijf Me Eige” is een meer dan aanstekelijke single geworden. Nu eens geen ‘geleende’ melodie; zowel tekst als muziek is van de hand van hun eigen productiekantoor “Show en zo”. Tekst en muziek bevatten diverse verrassende elementen in die inmiddels kenmerkend zijn voor de Wannebiezz. 

Hero Mik helemaal terug in muziekland
21-01-2015 13:56:00

Hero Mik was een tijdje wegens andere verplichtingen niet meer zo actief in de muziek. Na ‘Ik kan niet leven zonder jou’ en ‘Alle dromen’, hoorden we enige tijd weinig van de zanger, wat de fans erg jammer vonden. De fans kunnen dit voorjaar opnieuw hun hart ophalen want Hero gaat een nieuwe wending geven aan zijn muzikale carrière. Op dit moment word er door Jeroen Dirksen van de World Vision studio’s uit het Duitse Neuenhaus volop gewerkt aan een nieuwe single voor de zanger. Hero heeft momenteel een geheel nieuw team met mensen om zich heen.

A3aan Drost Scoort!
21-01-2015 12:55:00

Zanger A3aan Drost die begin dit jaar met een verassende plaat verscheen “Anita ‘t is over” gaat als een Speer, zo wordt hij bij veel stations groot of klein goed gedraaid, en zijn de reacties overweldigend. Dat resulteert dat hij bij een aantal downloadshops in de top 10 staat en zelfs in de ITunes top 100! Het nummer “Anita ’t is over” is van de band de Rodeo’s waar Adriaan in de jaren 90 in heeft mogen zingen, en in 1979 werd het voor de Rodeo’s al een hitje. Voor Adriaan kan het jaar niet beter beginnen.

Susanna Veldmeijer gaat gouden toekomst tegemoet
21-01-2015 12:44:00

Susanna Veldmeijer is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe single “Ik heb liever dat je gaat”. Volgens Susanna is het een mix van Willem Barth, Jannes en Django Wagner. “Ik zweef er eigenlijk een beetje doorheen. Het is echt m’n eigen dingetje geworden,  aldus de spontane zangeres uit Soest. De single is opgenomen in de Goldstar Studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. “Ik ken Emile al jaren. Tien jaar geleden heb ik meegedaan aan het TROS muziekprogramma ‘1000 sterren stralen’. 

Ga mee met TV Oranje en RADIONL naar het Oostenrijkse Brixental
20-01-2015 22:42:00

Snow and Fun Events organiseert voor het 11e jaar de bekende Nederlandse artiestenweek in het Oostenrijkse Brixental. Reis tussen 14-21 maart 2015 samen met de Nederlandse "sterren" mee naar het grootste muziekfeest tussen de Oostenrijkse bergen en bezoek o.a. de populaire wintersportdorpen Westendorf, Brixen IT en Kirchberg in Tirol. Met live optredens van vele Nederlandse Artiesten i.s.m RADIONL, TV Oranje, Toppers van Oranje, ZN TV Intro en Hubsch Media.  Reserveer nu via SNOW AND FUN EVENTS deze unieke en succesvolle muzikale vakantiereis naar het prachtige Brixental in Tirol en boek vanaf € 299,00 p.p. incl 4 overnachtingen of € 379,00 p.p. inclusief  5 overnachtingen.

Dario giet ‘Ik ook van jou’ in nieuw muzikaal vaatje
20-01-2015 11:31:00

Tijdens een opname van het tv programma “Meeuwis en de Mol” op camping Bakkum  kwam het idee boven water om het nummer “Ik ook van jou” van Guus Meeuwis nieuw leven in te blazen. Dario werkte mee aan het programma en heeft zelfs enkele duetten met Guus gezongen. Beiden kennen elkaar al ruim 20 jaar. In het begin van Dario’s muziekcarrière had Guus hem geboekt voor een optreden bij z’n studentenvereniging.  Sindsdien hebben de mannen regelmatig contact met elkaar.

Herman Finkers lanceert ‘Koo wit de Floo'
19-01-2015 23:32:00

'Koo wit de Floo' is de titel van de carnavalssingle van cabaretier Herman Finkers. Alles in het nummer draait om z'n geboorteplaats Almelo. De clip staat inmiddels op Youtube en het kan zo maar zijn dat het een gigantische hit gaat worden. Het filmpje begint met een fragment van Herman Stok die jaren geleden het populaire televisieprogramma 'Top of Flop' vanuit Almelo presenteerde. Daarnaast passeren oude beelden van Almelo de revue. Ook stapt Herman als dubbelganger in het leven van stadsmuzikant Koperen Ko.

Tino Martin gewond door champagnekoeler
19-01-2015 21:48:00

Op donderdag 15 en vrijdag 16 januari was Tino Martin voor optredens afgereisd naar Oostenrijk welke plaatvonden in een overvolle skibar. Het publiek bestond volgens het management uit tal van nationaliteiten en daarom is gekozen om Engelstalig te zingen. Op vrijdag 16 januari was zijn optreden een groot succes en werd door het publiek massaal "zugabe"geroepen. Tijdens de toegift gooide een vandaal een grote champagnekoeler tegen het hoofd van de Haagse zanger. Hierdoor liep hij een bijzonder ernstige hoofdwond op en werd direct besloten om de skihut te verlaten en naar het ziekenhuis te gaan waar hij behandeld is aan z'n verwondingen. Uiteraard is de politie gebeld en Tino heeft aangifte gedaan van zware mishandeling. 

Beeldverhaal Noach van Piepschuim verkrijgbaar bij elke boekhandel
19-01-2015 17:57:00

Piepschuim zanger Cor Burger heeft van z’n zelfgeschreven lied Noach een bijzonder beeldverhaal gemaakt die al geruime tijd tentoon werden gesteld bij diverse exposities. Het beeldverhaal bestaat uit 27 losse prenten van 50 x 30 cm. “Ik dacht…ik ga beelden tekenen op het lied Noach met als doel om met een koptelefoon op langs te prenten te lopen terwijl je naar het nummer luistert”, vertelt Cor. Hij had het plan goed uitgestippeld maar had niet verwacht dat hij een half jaar druk was met tekenen. Vanwege de vele positieve geluiden is besloten om het in boekvorm uit te brengen.  De cd met het het lied “Noah” wordt ook meegeleverd.  Het lied maakte deel uit van de theatertour van Piepschuim en staat tevens op het album “Zijn”. Het beeldverhaal is te bestellen bij iedere boekhandel. 

Wereldrecord Draaiorgel-polonaise-lopen op 24 januari in Sneek
19-01-2015 15:14:00

Het fenomeen ‘Polonaise-lopen’ is een gebeuren dat op geen enkel feest in Nederland mag ontbreken. Zeker niet bij een carnavalsvereniging. Prins Theo de Derde en zijn Gevolg van Carnavalsvereniging De Oeletoeters uit het Friese Sneek, doen op zaterdagmiddag 24 januari een poging om het Wereldrecord Draaiorgel-polonaise-lopen te gaan vestigen. 

Marianne Weber & John de Bever presenteren exclusieve duetsingle!
19-01-2015 12:45:00

Nederland is een gloednieuw gelegenheidsduo rijker: hét duo van het Nederlandse levenslied! Marianne Weber, die al ruim 20 jaar hit na hit scoort en meer dan 1.000.000 geluidsdragers verkocht, luidt het nieuwe jaar in met een wel heel bijzondere single. ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ komt op 23 januari uit en wordt gezongen samen met… volkszanger John de Bever! Muzikaal Nederland wacht gespannen op de presentatie van een unieke single, gezongen door een al even uniek duo: Marianne Weber & John de Bever. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: