RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
RADIONL gaat jubileum uitgebreid vieren
27-02-2015 12:06:00

Maandag 2 maart bestaat muziekzender RADIONL precies tien jaar. Dat zal uitgebreid worden gevierd bij de zender, die in grote delen van Nederland succes heeft met vooral Nederlandstalige muziek. De presentatoren rijden de hele dag door het uitzendgebied en verzorgen hun programma’s vanaf diverse locaties. Rond 13.00 uur zal bekend worden gemaakt waar en wanneer het grote jubileumfeest van RADIONL zal plaatsvinden. Het hele verdere jaar zal RADIONL op diverse manieren invulling geven aan het jubileum. 

Vlaamse zanger Fré gaat 'Overstag'
27-02-2015 11:42:00

De Vlaamse zanger Fré staat sinds enkele jaren op de planken en heeft ondertussen al enkele singles uitgebracht. Met “Overstag” probeert hij nu een plekje in de hitlijsten te veroveren. In Nederland kennen we het nummer van Harm Wolters die er een aantal jaren geleden mee scoorde. De versie van Fré is een mix tussen feestmuziek en schlager. Fré nam een zeer romantische videoclip op bij deze single. Pittig detail is dat Fré in het dagelijkse leven actief is als woonbegeleider.

Rox bezig met iets heel spannends…..’Ga maar weg’….is de hint
26-02-2015 19:07:00

Tijdens het grote demoplugpanel van BUMA NL op 18 september 2014 maakte Rox (Roxanne van Driel) veel indruk op de jury die bestond uit muziekprogrammeurs van diverse radio- en tv stations. De doelstelling van het grote demoplugpanel is om beginnende artiesten de kans te geven de demo om te zetten naar een professionele opname. Na kort beraad heeft de jury haar als winnaar aangewezen en kreeg uit handen van Markus Bos namens het Sena Muziekproductiefonds een cheque t.w.v. € 2500.00. Dit trok de aandacht van Robby Langendorff van Cornelis Music , wat in december 2014 leidde tot de uitstekend verzorgde single en videoclip “Ik kan niet zonder jou” op het bekende CNR label. “Na het verschijnen van deze single kreeg ik veel airplay bij diverse radio-en tv stations in Nederland en België. Ik ben ook erg blij met m’n manager Robby Langendorff .

Prachtige nieuwe single van Frans Bauer verschijnt op 27 februari
26-02-2015 12:11:00

"Wat moet ik zonder jou beginnen lieve schat, ik weet het niet. De wereld gaat ten onder, duizend tranen van verdriet. De allermooiste rozen zijn niet goed genoeg voor jou, ze kunnen niet vertellen hoeveel ik echt van je hou", Daarmee begint de nieuwe single van Frans Bauer welke op vrijdag 27 februari verschijnt. De single is de titelsong van zijn laatste album en schreef Frans Bauer, samen met Laurens van Wessel, speciaal voor zijn vrouw Mariska. Het kan niet anders dan dat dit ook weer een grote hit gaat worden. Wordt vervolgd.

Feestweek Brixental 2015
25-02-2015 17:13:00

Snow and Fun Events organiseert voor het 11e jaar de bekende Nederlandse artiestenweek in het Oostenrijkse Brixental. Reis tussen 14-21 maart 2015 samen met de Nederlandse "sterren" mee naar het grootste muziekfeest tussen de Oostenrijkse bergen en bezoek o.a. de populaire wintersportdorpen Westendorf, Brixen IT en Kirchberg in Tirol. Met live optredens van vele Nederlandse Artiesten i.s.m RADIONL, TV Oranje, Toppers van Oranje, ZN TV Intro en Hubsch Media. 

Lancering Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation
25-02-2015 14:40:00

De Nederlandse topzangeressen Berget Lewis en Shirma Rouse slaan de handen ineen en lanceren op dinsdag 3 maart 2015 aanvang 17.00 uur de "Berget Lewis en Shirma Rouse Foundation" in de Gehrelszaal van de Muziekschool Amsterdam, Nieuwe Kerkstraat 122, 1018 VW in Amsterdam. Het eerste project van de Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation is de Masterclass Vocal Academy  (MVA) gevestigd aan de Nieuwe Kerstraat 122 in Amsterdam. Een platform waarin meer dan twee decennia professionele zangervaring is verwerkt. 

'Zij is van mij'....nieuwe single van Danny Plezier
25-02-2015 09:42:00

Danny Plezier vierde afgelopen zaterdag zijn 10-jarig jubileum. Samen met een aantal collega’s is het een onvergetelijke avond geworden. Danny, bekend van o.a. de liedjes; “Ik zal er altijd voor je wezen”, “Zeg dan iets” en “Als jij mij zoent”, brengt weer een nieuwe single met de titel “Zij is van mij” uit onder het label van PVT Records. “Zij is van mij” is een heerlijk uptempo liedje die opgenomen is bij NE Produkties door Jurgen Hinten en waarbij het accordeonwerk weer is ingespeeld door Manfred Jongenelis.

Oranje Festival in Etten-Leur slaat een jaartje over
24-02-2015 19:52:00

"Helaas is het voor ons als organisator van het Oranje Festival in Etten - Leur niet mogelijk om dit gezellige festival aankomende editie in april te laten plaatsvinden. We slaan een jaartje over. Om een goed evenement te organiseren hebben we frisse en nieuwe ideeën nodig, daar ontbreekt het ons op dit moment aan", meldt Bogers Productions BV

Janneke de Roo terug met gevoelige nieuwe single “Alleen”
24-02-2015 14:31:00

Na een moeilijke periode keert Janneke de Roo weer terug met een prachtige single "Alleen", welke geproduceerd is door Terry West. "Alleen" is een gevoelige single waarin Janneke's stem en emotie prachtig tot haar recht komt. De CD single bevat in totaal maar liefst 3 tracks. Naast eerdergenoemde zijn de liedjes “Reuzenrad” en “De Nacht Is Nog Zo Lang” te vinden. “Alleen” wordt uiteraard ondersteund met een mooie videoclip, en de single is vanaf nu overal te downloaden.

Rob Zorn neemt lied op ter nagedachtenis van z'n overleden broer André
24-02-2015 14:23:00

Vlak voor de kerstdagen kreeg Rob Zorn een dramatisch telefoontje van z’n moeder met de mededeling dat z’n jongste broertje André ( 44) zelf een einde aan z’n leven had gemaakt. Ondanks dat de broers geen contact meer met elkaar hadden ging het Rob niet in de koude kleren zitten. Hij heeft daarom besloten om ter nagedachtenis een lied te lanceren.“Ik heb telefonisch contact gehad met Frank van Etten en vroeg hem of hij een tekst wilde schrijven.

Wimmie Bouma giet jeugdhit in nieuw vaatje
23-02-2015 21:14:00

Van kleins af aan was Wimmie Bouma al gek op het nummer “One more try” van Timmy T. “Het liedje is me altijd bijgebleven. Ik kan me nog herinneren dat ik vroeger de Top 40 opnam. Dat deed ik met een cassettebandje. “One more try” spoelde ik altijd terug met een pen….dat ging lekker snel”, vertelt Wimmie. Omdat Wimmie  hier graag een Nederlandstalige versie van wilde maken besprak hij dat met z’n vaste team bestaande uit Henri van Velzen, Klaas Prent en producer/ tekstschrijver Martin Sterken. 

 

Gabry presenteert nieuwe single ' All About that bass' in Muntendam
23-02-2015 18:57:00

De nieuwe single van Gabry wordt zondag 1 maart a.s gepresenteerd vanaf 15.00 uur bij Café De Klomp in Muntendam. Het is een cover van Meghan Trainor met de titel `All About That Bass`. Er verschijnen divere verschillende versies van dit nummer door zangeresen uit de gehele wereld. Nu dus ook de Nederlandse versie van Gabry. Er is een nieuw arrangement onder gezet in een moderne country style. Deze nieuwe muziek is gemaakt door Peter van der Veen (pentprodukies). Het nummer past goed bij Gabry

TV Opnamen 'Toppers van Oranje' op zondag 12 april a.s. in Uden
23-02-2015 12:29:00

Op zondag 12 april a.s. ontvangt Ivo Franklin weer een kleine 40 top artiesten in Toppers van Oranje, die dit keer zal worden opgenomen in Theater Markant aan de Markt te Uden. Voor de line-up is het nog te vroeg, maar zeker zijn al: Dennie Christian, De Roelvinkjes (Dries & Dave), Jeronimo, Mike & Colin, Alessandro, Henk Damen, Frank van Etten en Rudy de Wit. "Aan de rest van de line-up zal nog invulling worden gegeven, maar wij beloven je nu al een waanzinnig aantal bekende top artiesten die op zondag 12 april a.s. te gast zullen zijn ", aldus Ivo.

Yoeri L'Abée krijgt 'eerste exemplaar' van 'Keer op keer' uitgereikt door Ferry Doedens
23-02-2015 11:54:00

Op zondag 22 februari kreeg Yoeri L'Abée tijdens zijn optreden op de huishoudbeurs in Amsterdam uit handen van Ferry Doedens het 'eerste exemplaar' van z'n nieuwe single "Keer op keer" uitgereikt. Het was voor de 24 jarige zanger uit Etten-Leur een grote verrassing. Terwijl hij stond te zingen op het hoofdpodium van Sterren on Tour kwamen presentator Emile Hartkamp en directeur Eric van den Broeke van Showplaza ten tonele. 

Peter Dons viert op 1 maart 2015 z'n 2000ste optreden in de zorg
23-02-2015 11:17:00

Zanger Peter Dons zit ruim 10 jaar in het vak en viert op 1 maart a.s. zijn 2000ste optreden in de zorg. Dit heuglijke feit vindt plaats in Huize Frankeland te Schiedam. Dons begon zijn muzikale carrière in 1979 en speelde in diverse bands. Na een periode van afwezigheid, startte hij op 3 maart 2004 opnieuw en begon met optredens in de zorgsector. Dit werd een enorm succes: in 2005 deed hij 162 optredens waarvan 156 in de zorg. I

Glennis Grace ook bij Nacht van Oranje
23-02-2015 10:55:00

Ze behoort tot de beste zangeressen van Nederland, ze heeft een stem die menigeen van z’n stoel blaast en ze trekt met haar theatertour volle zalen: Glennis Grace! Goed nieuws voor de bezoekers van de Nacht van Oranje: Glennis is toegevoegd aan de line-up van het grootste Hollandse muziekfeest op zondag 26 april a.s. in Ahoy Rotterdam.  Ongetwijfeld kent iedereen haar vertolking van ‘Afscheid’ van Volumia!, waarmee ze op nummer 1 van de top-100 stond. Daarnaast viert René Schuurmans zijn 1e jubileum Nacht van Oranje. 

Maikel van Hattum in de bres voor z'n goede vriendin Anouk
23-02-2015 02:27:00

Volkszanger Maikel van Hattum nam begin februari van dit jaar contact op met zijn management Pure Music Professionals. Hij vertelde dat een hele goede vriendin van hem plotseling haar vriend was verloren. Op onverklaarbare wijze was deze jongen, die samen met zijn vriendin en de kinderen een mooie toekomst voor de boeg had,  na een drietal doktersbezoeken op vrijdag met pijnklachten op de borst weer naar huis gestuurd met de mededeling dat hij waarschijnlijk z'n ribben gekneusd had. Twee dagen later stierf hij in zijn slaap.    

Clip ‘Het geheim van Geluk’ van Het IJsselduo online
22-02-2015 17:44:00

De clip van de nieuwe single “Het geheim van geluk” van het IJsselduo staat sinds gisteren online op YouTube.  Arnold & Marianne die inmiddels al meer dan 30 jaar samen zijn, laten zien dat ze na al die jaren nog steeds gelukkig zijn en verhullen waar hun geheim ligt. “De reacties zijn overweldigend. Bij diverse radiostations is hij nu al promotie schijf en wordt als een topplaat betiteld en dat is altijd prettig om te horen”aldus Arnold. Het lied is opgenomen bij Studio Martin Sterken in Valthermond.

TV Oranje Supportersactie: Vrijkaarten voor Nacht van Holland
22-02-2015 13:44:00

Op 10 april 2015 vindt er een nieuwe editie van de 'Nacht van Holland' plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat afgelopen oktober een enorm succes was, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken en alleen de beste artiesten van het land komen naar Zwolle om je de hele avond te vermaken.

13e editie Kovvernacht in Raamsdonksveer een feit
21-02-2015 14:28:00

Op zaterdag 11 april 2015 zal in Zalencentrum De Witte Leeuw te Raamsdonksveer alweer de 13e editie plaatsvinden van de (Veerse) Kovvernacht. Een afwisselend muzikaal programma, voor ieder wat wils. Al vele jaren weten muziekliefhebbers hun weg te vinden naar de Kovvernacht. De organisatie, in handen van Gino Schipperen en Andy Broeders, hebben dit jaar weer een zeer gevarieerd programma weten samen te stellen.

Special rond Frank Verkooyen aanstaande zondag op TV Oranje
21-02-2015 03:22:00

TV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere wetenswaardigheden. Komende zondag 22 februari zie je een TV Oranje Special over zanger, tekstschrijver en producer Frank Verkooyen.

Willem Barth heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
20-02-2015 15:22:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 februari is dat ‘Brandende Harten’, de nieuwe single van Willem Barth. De populaire volkszanger uit Doetinchem heeft dit fraaie nummer, dat eerder werd opgenomen door Jeffrey Kuipers, samen met producer en accordeonist Manfred Jongenelis in een nieuw jasje gestoken. De clip is eind januari geschoten tijdens de jubileumshow van Willem Barth in De Ster in Nieuwkuijk, waar hij zijn 15-jarig artiestenjubileum vierde met bevriende collega’s.

Wendy Rivers legt laatste hand aan nieuw album
20-02-2015 12:27:00

Vorige week lanceerde podiumbeest Wendy Rivers haar Nederlandstalige single “Ik ga voor geluk”.  De veelzijdige zangeres heeft inmiddels al vele jaren  podiumervaring. Ze heeft door heel het gehele land met verschillende bands gewerkt.  De uit Landgraaf afkomstige huisvrouw, moeder en zangeres heeft voorheen een aantal Nederlandse singles uitgebracht. “Twee jaar geleden bracht ik een Engelstalig album uit. Frank van Etten was aanwezig bij de cd presentatie en hoorde me destijds zingen. 

Restaurant Gustaaf doneert € 30.280,00 aan de Stichting Muziekids
20-02-2015 11:35:00

Als onderdeel van zijn jubileumjaar opende Guus Meeuwis in februari zijn eigen pop-up restaurant Gustaaf in de voormalige regenjassenfabriek Falcon in de Piushaven in Tilburg. Vijf dagen lang stond hij samen met topchef Dick Middelweerd achter de pannen staan om een lunch en diner te verzorgen voor de gasten.

Harten 10 brengt cover van Fleedwood Mac uit op single
19-02-2015 23:18:00

Harten 10 geeft nog eens een flinke slinger aan het rat. Het tweetal komt met een nieuwe single getiteld ‘’Blijf bij mij’’. Het nummer, een cover van de hit "Litlle Lies" van de in de jaren 80 -90 populaire band Fleedwood Mac kan wel weer eens hoge ogen gaan gooien.De meesten kennen het Harten 10 duo door nummers zoals "Liefde maakt Blind" ‚"Wat is mooier" en "Bewaar je dromen niet voor morgen". Tineke & Martien die in het piratenland een enorme club fans hebben opgebouwd geven de laatste tijd steeds meer hun nummers een flinke tik richting de Nederpop. 

Stichting Lucky Joe krijgt cheque van € 8036.22 overhandigd
19-02-2015 21:13:00

Afgelopen zondag vond in partycentrum Rendering te Vlagtwedde het slotbenefiet plaats t.b.v. de Stichting Lucky Joe. Onder de naam “Hart Voor Lucky Joe” werden in totaal vier muzikale evenementen georganiseerd met als doel geld bijeen te krijgen en dit te doneren aan Joseph en Dina Plat. Eind december werd hun aanhangwagen met apparatuur volledig leeggeroofd op Landal Greenparks Heideheuvel. De stichting was hiervoor niet verzekerd. Een groot aantal Nederlandstalige artiesten bundelden hun krachten en traden allemaal geheel belangeloos op. 

Myrthe Mylius ( partner van Thomas Berge) bouwt aan succesvolle carrière als fotografe
19-02-2015 15:17:00

Na een jarenlange carrière voor de camera, is voormalig model Myrthe Mylius hard op weg om achter de camera als fotografe net zo succesvol te worden. Aanstaande 28 februari zal Myrthe in bij zijn van genodigden, waaronder een keur aan BN-ers, haar eerste expositie van eigen werk openen. Uiteraard zal partner Thomas Berge daarbij niet ontbreken.  Gallery The ArtShop in Alphen a/d Rijn is gekozen als decor voor deze bijzondere expositie. Myrthe omschrijft haar eigen werk als ‘Fashion gerelateerd met een sexy touch’. Als voormalig model weet zij als geen ander hoe een foto geregisseerd moet worden om tot een optimaal eindresultaat te komen. Tijdens de opening zal een zeer bijzondere foto onthuld worden. Een fotografisch hoogstandje waaraan bekende namen hebben meegewerkt. 

Droom van Dyon Verwer (12) uit Losser begint werkelijkheid te worden
19-02-2015 14:03:00

Aanstaande zaterdag 21 februari 2015 vindt de officiële singlepresentatie plaats van de allereerste single "Mijn droom" van Dyon Verwer . Als lokatie is gekozen voor de kantine van Euregio-Camping "De Twentse Es", Keppelerdijk 200, te Enschede. In dit gebouw is de clip ook opgenomen die al enkele weken in de TV Oranje Verzoekparade staat. Meewerkende artiesten zijn Henny Thijssen, Ingo Krikke en Duo Nooit Gedacht. De aanvang is vanaf 19.30 uur en de entree bedraagt € 5.00 inclusief single.

Marcel Bruggeman werkt aan landelijke bekendheid
19-02-2015 11:54:00

Vanaf de eerste toon ligt de nieuwe single “Haal dat masker van je gezicht” van Marcel Bruggeman lekker in het gehoor. Voor de uit Doetinchem afkomstige zanger is dit de tweede single die opgenomen bij  Studio Frank van Etten in Apeldoorn. In april 2014 lanceerde hij  “Want jouw ogen kijken mij zo aan” en vanwege de positieve reacties die hij hierop kreeg kon een opvolger niet uitblijven. “Het was m’n eigen idee om m’n nieuwe single “Haal dat masker van je gezicht” in deze vorm uit te brengen. 

Hannes Jr. (14) in zee met Rood-Hit-Blauw
19-02-2015 11:06:00

Dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw ogen, maar vooral oren heeft voor nieuw Nederlands talent is al langer bekend. Toen hij onlangs een afspraak in de studio had met zanger/ tekstschrijver Marco Meesters viel Ronald de 14 Jarige uit Hilversum afkomstige zanger ‘Hannes Jr.’ gelijk op. "Ik hoorde in de studio van Mario Veltman iemand die daar zijn nieuwe single aan het opnemen was, en dacht te maken te hebben met een volwassen zanger.

Javi Escalera brengt bewerking van 'Avond' uit op single
19-02-2015 10:51:00

Javi Escalera presenteert met trots zijn nieuwste single "Avond": een bewerking van het door Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh gecomponeerde en geschreven lied dat in 1973 als eerste door Rob de Nijs werd uitgebracht. In 1997 bracht Boudewijn de Groot deze grote hit zelf uit, met een aangepaste tekst, en van deze versie heeft Javi een bewerking gemaakt. Een single met een mooi verhaal, want eigenlijk was het niet de bedoeling om van deze opname een single te maken.  "De opname had ik speciaal gemaakt voor mijn vrouw en kinderen.

Clip 'Deze Ene Nacht' van Gertjan Wels online
18-02-2015 20:00:00

Gertjan Wels heeft de smaak goed te pakken.  Na de singles “Mijn Zoon , “Leef & Geniet” en “Vanavond” lanceert hij nu “Deze Ene nacht”. Wederom opgenomen in de Soundwise studio van Fluitsma en van Tijn in Amsterdam. Het geheel is geproduceerd door Willem Laseroms en Laurens van Wessel. De tekst heeft Gertjan zelf geschreven. “Tijdens een radio interview liep ik platenbaas Karel Kaspers van D-River tegen het lijf, vertelt Gertjan. “We raakten in gesprek en vond dat hij heel sympathiek overkwam. 

Gijs de Vormer luistert naar z'n fans en brengt 'Geen poen' uit
18-02-2015 14:49:00

Op speciaal verzoek van z'n fans brengt Gijs de Vormer het nummer "Geen poen" op single uit. De Utrechtse zanger heeft op "Have you ever seen the rain” een Nederlandstalige tekst geschreven.  De verachting is dat Gijs met deze uitvoering velen een plezier zal doen. Als er iemand is die een stempel heeft mogen zetten op de vaderlandse showbizz dan is dat de Vormer wel. Enkele grote hits waar zijn naam aan hangt zijn: "Achter het raam” en  "Ik zal dansen op je bruiloft”. De eerste reacties op  z'n nieuwe single zijn veelbelovend. 

TV Oranje staat vanavond stil bij levensbeëindiging Ton van Etten
18-02-2015 14:29:00

Vanavond  staat TV Oranje stil bij het aanstaande overlijden van Ton van Etten, de vader van volkszanger Frank van Etten.  Om 19.30 uur, direct na de showflitsen zal de clip van het nummer “Mijn Vriend” worden uitgezonden  Het Camerateam heeft deze clip in 2004 opgenomen  in Turkije. Frank had dat liedje speciaal voor z’n vader gemaakt.  Omdat Ton ernstig ziek is zal een arts vanavond meewerken aan z’n levensbeëindiging. 

Bart Bosch lanceert eerste eigen geschreven single, ‘Ik vind jou zo lief’!
17-02-2015 20:50:00

Zanger presentator Bart Bosch heeft voor het eerst een aantal chansons geschreven waarvan hij vandaag de eerste lanceert,  ‘Ik Vind Jou Zo Lief’. Een orkestraal gearrangeerd lied waarmee hij een ode aan de liefde brengt. Op 2 juni van dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat Bart Bosch de showtrap af kwam tijdens de finale van het spraakmakende televisieprogramma Showmasters. Hij werd de winnaar en een mooie carrière volgde. Toch was het jurylid Liesbeth List die Bart verzekerde dat zijn echte doorbraak pas zou komen op latere leeftijd en gelijk had ze. 

Colinda brengt titelsong van album 'Dat komt allemaal door jou' op single uit
17-02-2015 15:31:00

Zangeres Colinda houdt de vaart er ook in 2015 goed in. Na een viertal singles en het album “Dat komt allemaal door jou” welke vorig jaar werden gelanceerd weet de blonde Tilburgse zangeres van geen ophouden. Terwijl ze met het duet “Mannen, mannen, mannen”, dat ze samen met haar dochter Daisy afgelopen december lanceerde, hoog in de playlisten staat bij veel radiostations, is besloten om de titelsong van het album, vandaag, 17 februari op single uit te brengen. “Je wilt niet weten hoeveel vraag er is om dit nummer op single uit te brengen. 

René Rosas presenteert nieuwe single 'Hou van mij' in Zaandam
16-02-2015 21:10:00

Op zondag 22 maart staat “Percy’s Corner”, Zuiddijk 27 in Zaandam in het teken van de singlepresentatie van René Rosas. Op de flyer staan een aantal bekende gastartiesten waar de van oorsprong Amsterdamse artiest regelmatig het podium deelt. De line-up bestaat uit: John Spoel, Sandra Swart, Dries Roelvink, Roy Otters, Mick Harren, Kees van de Stad, Ger Overmans, Ramon Beense, Roel van der Wielen, Marcel Dool en Erik van Kruiselbergen.

Femke Meines ontvangt award voor 1 miljoen views
16-02-2015 18:36:00

Tijdens haar eerste eigen concert gistermiddag in Eventcenter KDanz te Schagen ontving Femke Meines namens VanStam Music een award voor het behalen van 1.000.000 views op haar videoclip ‘Geen Zin’. De videoclip staat sinds vier maanden online en behaalde tot nu toe de meeste views op haar kanaal. Femke ontving de award uit handen van Lady BlaBla, het anti-pest icoon en ambassadeur van Stichting Pesten. In de videoclip gaat Femke als Super Femke de pestkoppen op school te lijf. Gisteren gaf Femke Meines haar eerste concert in Schagen.

Jordy van Vilsteren komt met debuutsingle
16-02-2015 16:23:00

Dit is het begin’ is de debuutsingle van Jordy van Vilsteren.  Een eigen single maken stond op het verlanglijstje van de 21-jarige zanger. Hij werd met name getriggerd door anderen: “Mensen om mij heen deden het ook.”, aldus Jordy. De Zwollenaar zingt ongeveer anderhalf jaar in kroegjes in en rondom zijn stad. Hij komt regelmatig andere zangers tegen waaronder Wimmie Bouma. De zanger van de hit 'De ring die jij draagt’ is één van de vele die de jonge zanger heeft geïnspireerd en ervoor heeft gezorgd dat er nu een eerste single is. 

Anita & Ed organiseren 'Laat kinderen lachen' concert
15-02-2015 19:19:00

Op zondagmiddag 15 maart 2015 organiseren Anita & Ed als ambassadeurs van Stichting Laat kinderen Lachen afdeling Zeeland een "Laat kinderen lachen" concert in de zalen van Janvier Dancemasters, Jacob Valckeplein 4 in Goes. Het evenement wordt in samenwerking met Stichting Voedselbank De Bevelanden uit Goes georganiseerd. Er zijn deze middag diverse activiteiten zoals voor de kinderen een spectaculaire Kindershow van Leo Troost, een Ballonnenclown, een mini cursus Hoelahoepen en voor alle kinderen een Little Green Bag gevuld met allerlei verrassingen. Voor de volwassenen is er een showprogramma met diverse artiesten zoals Zanger Alwin, Django Weiss, Angela Radtke, Cor den Haan, Anita &n Ed, geluid Decibel-on-tour en als klapper George Baker.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool