RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Stefan Mondial kan voor nieuwe single ‘Eindeloze liefde’ kiezen uit 4 platenmaatschappijen……
11-03-2015 21:09:00

Nadat Stefan Mondial besloot om het roer geheel om te gooien ging er een wereld voor hem open.  “Ik heb eigenlijk alles veranderd.  Een nieuwe producer, een nieuwe opnamestudio, een nieuwe platenmaatschappij, een nieuwe plugger en een nieuwe achtergrondzangeres. De reden daarvan was om m’n Duitstalige sound om te zetten naar iets anders ”, laat de uit Groenlo afkomstige zanger trots weten. Het doel van Stefan was om daarmee goed voor de dag te komen en een breder publiek met hem kennis te laten maken.  

Robert Pater presenteert nieuwe single in Raalte
11-03-2015 11:56:00

Op zaterdag 4 april 2015 presenteert Robert Pater z'n nieuwe single "Een Roos In De Morgen" tijdens het evenement "Robet & Vrienden"bij Bar Zwakenberg aan de Schoolstraat 11 in Raalte. Z'n vrienden zijn deze avond die vanaf 18.00 uur van start gaat: August Hendriks, Elz Bakker, Frank van Etten, Gerrit Haverman, Johan Heeren, Joop Evers, Lucas & Gea, Rinus Werrens, Tinus Hoekstra, Tony van Boxtel en Wimmie Bouma. Robert had het nummer al ruim 2 jaar op de plank liggen en vond het nu de hoogste tijd om er iets mee te doen. 

Harten 10 krijgt de familie Wolters op visite
11-03-2015 10:15:00

Op zaterdag 11 april 2015 krijgen Martien en Tineke, oftewel Harten 10 de muzikale familie Wolters op bezoek. Dit alles vindt plaats bij hamburger- en pannekoekenrestaurant 'Peter Pan', Zwolseweg 79A in Heino.Het wordt een avond in een huiselijke sfeer waar de gasten worden ontvangen in een gezellig ingerichte woonkamer. Johannes, Wesley en Evert Wolters kunnen echt als aanstormende talenten worden gezien.

Boudewijn de Groot komt met nieuw album
10-03-2015 14:29:00

De legendarische Boudewijn de Groot brengt op 17 april aanstaande zijn nieuwste album ‘Achter Glas’ uit. De Groot heeft zich de afgelopen jaren in de luwte kunnen storten op een album dat een kroon is op zijn indrukwekkende carrière. Achter Glas is opgenomen in de ICP Studio’s te Brussel en werd geproduceerd door de Vlaamse topproducer/muzikant Jean Blaute (o.a. K’s Choice, Henny Vrienten en Clouseau). De 15 nieuwe nummers op Achter Glas, die voor het grootste deel door De Groot zelf zijn geschreven, reflecteren aan vroeger en aan nu. 

Diana Dekkers brengt Amore Blue op single uit
10-03-2015 13:10:00

Diana Dekkers kreeg in 2014 het liedje “Amore Blue” door tekstschrijver Ron van Boxtel toegezonden. “Ik vond de tekst zo geweldig mooi en bij me passen en besloot het lied tegelijk met m’n vorige single “Als ik jou heb beloofd” al op te nemen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. Het was de bedoeling om deze track te gebruiken voor een aanstaand album, maar mensen uit mijn omgeving vonden  dat ik het gewoon op single uit moest brengen”, vertelt Diana. “Amore Blue” is een cover van de Duitse Schlagerband Fernando Express. 

Eberhard van der Laan reikt achtentwintigste editie Annie M.G. Schmidtprijs
10-03-2015 12:25:00

De Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, wordt op zondag 19 april uitgereikt tijdens de achtentwintigste editie van het Amsterdams Kleinkunst Festival door Eberhard van der Laan. De prijs bestaat uit een bronzen borstbeeld van Annie M.G. Schmidt, gemaakt door Frank Rosen en 3.500 euro. De uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs aan zowel de tekstdichter, componist als uitvoerend artiest van dit lied, vindt plaats in Theater Bellevue in Amsterdam.

Data van Simone's nieuwe theatertour Puur! zijn bekend
10-03-2015 11:23:00

Simone had een droom: het theater in. Met haar eigen stem en haar muziek mensen raken. Ze realiseerde haar droom, gewoon, op eigen kracht. Ze bewees met haar eerste theatertour “Van List tot Heden’ dat ze dit intieme podium verdient: Simone’s stem en persoonlijkheid heeft geen opsmuk nodig. Puur volstaat, deze zangeres draagt en raakt! Het was niet voor niets dat icoon Liesbeth List zei ‘die Simone, die komt er wel!’. Simone leerde al jong wat knokken was: op school werd ze gepest, haar uitlaat klep werd de muziek.

Top 50 Woonwagenhits deel 5 komt binnen op nr. 2 in de GFK Compilatie top 30
09-03-2015 11:42:00

Op de vijfde editie van de succesreeks ‘Top 50 Woonwagenhits; staan de beste artiesten die ons land rijk is: Jannes,  Marianne Weber,  Django Wagner,  John West,  Henk Bernard,  Willem Barth, Rob Zorn,  John de Bever,  Wesly Bronkhorst,  Grad Damen,  Jaman,  Roy Donders,  Frank van Etten, Peter Beense, en ga zo nog maar even door. Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw lanceerde in 2005 op verzoek van veel reizigers deel 1 van de cd serie ‘ In ’n Woonwagen’. 

Geslaagde albumpresentatie Jaman
09-03-2015 10:31:00

Afgelopen zaterdagavond vond de albumpresentatie van Jaman plaats in de Ster te Nieuwkuijk. Alles draaide om z''n inmiddels derde album "Zweven op Wolken". Hij heeft zich met zijn eerste 2 albums inmiddels tussen de topartiesten in het volkse segment genesteld en is met zijn petje op overal een opvallende en graag geziene verschijning! Op zijn nieuwe album staa'n o.a. het zeer emotionele duet met zijn zoontje alsmede een schitterend duet met Tamara Tol. In het bijzijn van vele collega artiesten en fans ontving Jaman het eerste exemplaar van het nieuwe album.

Mega muziekspektakel in Uden op zondag 12 april a.s. met 40 top artiesten!
09-03-2015 10:06:00

Zondag 12 april a.s. beloofd een ware happening te worden in de evenementenhal van theater Markant aan de Markt in Uden, als maar liefst 40 top artiesten voor de camera’s verschijnen van het populaire tv programma “Toppers van Oranje”. Oa.  Roy Donders, Rene Schuurmans, Dennie Christian, Mike & Colin, Zomaer, Jeronimo, Henk Damen, Wesly Bronkhorst, Alessandro, Justine Pelmelay, Mick Harren, Ronnie Tober en de Roelvinkjes hebben hun medewerking al toegezegd.

Marco de Hollander giet 'Over een uur' in een nieuw vaatje
08-03-2015 19:53:00

Marco de Hollander heeft het nummer 'Over een uur', waar Stella in 1992 een top 100 notering mee behaalde nieuw leven in geblazen. Samen met Ronald Moonen van Studio Difference uit Weert samen met de Zusjes van Wanrooy een ware feestknaller van weten te maken. Op de b-kant van het zilveren schijfje staat het nummer 'Mijn grote kameraad'. Beide tracks komen uit de pen van Pierre Kartner. Een grote schare fans omschrijven het als “een échte Marco de Hollander plaat”. 

Vrijkaarten voor de Nacht van Oranje
08-03-2015 19:13:00

Zondag 26 april staat het sportpaleis van Ahoy Rotterdam weer volledig in het teken van de Nacht van Oranje! Tijdens de Koningsnacht gaat het dak eraf met bekende vaderlandse artiesten die hun grootste Nederlandstalige hits zingen. De line-up voor de Nacht van Oranje 2015 bestaat uit: Danny de Munk, Glennis Grace, Frans Duijts, Snollebollekes, Thomas Berge, Lee Towers, Bonnie st. Claire, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Wolter Kroes, Django Wagner, René Schuurmans, Gents, Feestorkest Factor 12 en Henk Bernard. 

Special rond Annet Nikamp aanstaande zondag bij TV Oranje
07-03-2015 21:02:00

TV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. Ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Komende zondag 8 maart zie je een special over de Overijsselse zangeres Annet Nikamp. Ze ontvangt TV Oranje bij haar thuis en samen maken we een tocht door de bossen en langs andere bezienswaardigheden van Nijverdal. Bij de schaapskooi vertelt Annet meer over haar leven en zangcarrière.

Frank van Etten heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
06-03-2015 20:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 maart is dat ‘Levenslang op reis’ van Frank van Etten. De familie Van Etten rouwt nadat de vader van Frank op 25 februari naar zijn laatste rustplaats is gebracht. Maar het leven gaat door, en dus is er nu deze nieuwe single die de voorloper is van het binnenkort te verschijnen album 'Niet meer die man van toen'. Het is een prachtig nummer geworden, met opvallend veel invloeden uit de gipsymuziek. Eens te meer blijkt dat de volkszanger uit Apeldoorn behoort tot de absolute top.

Iona van der Linden is de leukste lerares van Nederland
06-03-2015 20:24:00

Naar aanleiding van de actie rondom de single “Juffrouw de Kok”  hebben Vinzzent, Billy Dans en RADIONL afgelopen week  nominaties uitgedeeld op scholen in Nederland. De leraressen waren opgegeven door de leerlingen en uit de honderden aanmeldingen zijn 7 scholen gekozen. Van dinsdag t/m vrijdag werden de scholen getrakteerd op een optreden van Vinzzent & Billy Dans, kreeg de “juffrouw” een nominatie uitgereikt en RADIONL deed live verslag van alle bezoeken. Zo werden o.a.: scholen in Winschoten, Apeldoorn, Norg, Enschede, Zwolle, Ede en Hoogeveen bezocht.  

Frank van Etten sterker dan ooit
06-03-2015 15:49:00

Nu 12,5 jaar na zijn megahit ‘Leef als een zigeuner’ voelt volkszanger Frank van Etten zich sterker dan ooit. ‘Mijn producer heet Tommy Peters, mijn manager Willie Oosterhuis; ik heb nog nooit zo’n sterk team om me heen gehad', aldus Frank. Hij is trots op zijn eigen studio, waar de mooiste liedjes gemaakt worden. Co-producer Hans Aalbers doet de mix en het beroemde label NRGY brengt het album op de markt. 27 maart 2015 is de releasedatum en het album heet ‘Niet meer die van man van toen’.

Nieuwe single van Hugo Peeters kan rekenen op veel airplay
05-03-2015 21:05:00

De discografie van Hugo Peeters telt vanaf vandaag 8 singles en 3 albums waarvan een dubbel album. De meest recente single heeft de titel “Heb ik je nu verloren” gekregen. En traditiegetrouw wederom uit de muzikale keuken van Lei de Bruyn & Guus Smeets. Een combinatie die al jaren zeer succesvol is. Het vrolijke nummer over de liefde en past perfect bij de zanger uit het Gelderse Gendt. Ditmaal geen cover maar een eigen nummer.  

Jaman zingt tijdens albumpresentatie duet met z'n zoon
05-03-2015 16:55:00

Jaman die met de Edisonnominatie voor zijn album "Gewoon geluk" deze week nog volop in de schijnwerpers stond presenteert komende zaterdag zijn nieuwe cd-album. Tijdens deze presentatie, die plaats zal vinden in De Ster te Nieuwkuijk, zal Jaman samen met zijn zoon het lied "Goede vader" zingen. Speciale optredende gasten a.s. zaterdag zijn: Stef Ekkel, Rinus Werrens, Jeffrey Heesen, Frank van Etten, Dean Saunders, Tamara Tol en Henk Damen. Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst een gratis cd-album. De aanvang is vanaf 20.00 uur.

Nieuwe single van John Heesakkers gaat over z’n kleindochters
05-03-2015 13:30:00

“Op een dag vertelde mijn zoon…oudje…je wordt opa”. Dat kreeg John Heesakkers ruim 4 jaar geleden te horen. Inmiddels heeft hij twee prachtige kleindochters ( Jelina en Kyenna) waar hij ontzettend blij mee is. John, die in het dagelijks leven meewerkend voorman in de bouw is, zit vaak tijdens z’n werk te neuriën en denkt dan vaak aan z’n kleindochters. “Er zal ooit een dag komen dat ik er niet meer ben en wat zou het leuk zijn als ik iets voor hen gedaan heb”, vertelt de uit Heerlen afkomstige zanger.

Miss Montreal gastartiest bij Jubileumeditie van de Groots met een zachte G concerten
05-03-2015 10:10:00

"Ik mag ik aankondigen dat Miss Montreal onze support act zal zijn tijdens de Jubileumeditie van de Groots met een zachte G concerten! Niet alleen een fantastische artiest, maar ook eindelijk weer een dame op het Groots podium", laat Guus Meeuwis trots weten. Omdat het volgens Guus verleidelijk is om tijdens een jubileumeditie vooral terug te kijken naar het verleden vaart het team toch een andere koers. Net als tijdens het gehele Jubileumjaar wil Meeuwis ook tijdens de stadionconcerten de blik naar voren richten. 

Naomi Gael geeft Born To Be Alive een nieuw jasje
05-03-2015 02:15:00

Zingen is als een tweede natuur voor Naomi Gael. Reeds op haar veertiende was ze actief in het wereldje en scoorde ze successen met singles als "Jetzt Oder Nie", "Als je Jong Bent", "Vlinders in je Buik". Met haar Duitstalige single "Jetzt Oder Nie" scoorde ze ook bijzonder goed in Duitsland en werd ze zelfs gevraagd op de Duitse TV. Nu komt ze haar eigen moderne bewerking met dupsteps van de klassieker "Born To Be Alive" van Patrick Hernandez. De single is nog maar net uitgebracht door het label NGC Productions en staat al gelijk in de downloadcharts.

William Burg brengt 'Vrienden voor het leven' uit op single
04-03-2015 14:08:00

De nieuwe single van William Burg ‘Vrienden voor het leven’ staat als laatste track op z’n in 2014 gelanceerde gelijknamige album ‘Vrienden voor het leven’.  Dat hebben we eerder gezien bij William’s debuutalbum ‘Mijn leven’. De titel is hetzelfde als de laatste track….. William hecht heel veel waarde aan vriendschap. “Dat hebben veel mensen en af en toe wordt dat onderschat. Zodoende is ‘Vrienden voor het leven’ tot stand gekomen’, aldus William. Overal waar de Brabantse zanger optreedt staan de fans op de stoelen en willen dat nummer horen. 

Alex Krijnen presenteert debuutsingle ‘Heel dicht bij jou’ op 8 maart 2015 in Goes
04-03-2015 10:35:00

Alex Krijnen  presenteert op zondag 8 maart z’n debuutsingle ‘Heel dicht bij jou’ bij Café “De Snor”, Grote Markt 4  in Goes. Meewerkende artiesten zijn:  Sani van Mullem, Rudy Wagner, Hans Solo, Bart Videler, Corné van Meer, Michael Angelo , Tom Witsenburg en het duo Roy & Jet. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.0 inclusief single. “Het was altijd al een droom van mij om een single op te nemen. Dat het dit nummer werd heeft wel een bijzondere reden. Ik was tien jaar bij mijn vrouw en zijn toen vijf jaar uit elkaar gegaan. Gelukkig zijn we nu weer een stel. Op ‘Back in your arms again’ van The Mavericks heeft mijn vrouw Anita Suijkerbuijk een tekst geschreven..

Jarig Dutch Valley maakt line-up bekend
03-03-2015 19:32:00

Zojuist maakt organisatie van Dutch Valley de line-up van haar 5e jubileum editie bekend. Headliners op 8 augustus in Spaarnwoude zijn onder meer The Opposites, Golden Earring, DI-RECT, Jan Smit, Nielson, 3JS inclusief een Led Zeppelin cover set, Nick & Simon en Jett Rebel. Nieuw dit jaar is de toevoeging van het Jordanese Café Nol podium. Een andere primeur is dat het radio duo Coen & Sander de presentatie van de Mainstage verzorgt. Volgens woordvoerder Aloys Buijs staat Dutch Valley deze zomer opnieuw bordenvol Nederlands top talent.

Clouseau gast bij Toppers in Concert
03-03-2015 18:59:00

De Belgische popformatie Clouseau, Danny de Munk en Edsilia Rombley zijn toegevoegd als speciale gasten bij Toppers in Concert 2015. Bij de aankondiging van de 11e editie werd al bekend dat de Amerikaanse discogroep uit de jaren ‘70 The Village People, bekend van wereldhits als ‘In the Navy’ en Y.M.C.A. zijn opwachting zal maken. Traditiegetrouw hebben de Toppers tijdens hun shows diverse (inter)nationale gasten. Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, stond al enkele jaren op het verlanglijstje van de Toppers. In de jaren ’90 kregen zij grote bekendheid met hits als ‘Daar Gaat Ze’, ‘Domino’, ‘Laat Me Nu Toch Niet Alleen’ en ‘Passie’. Stuk voor stuk hits die uit zijn gegroeid tot absolute evergreens.

Extra concert Sjors van der Panne
03-03-2015 16:06:00

Zanger Sjors van der Panne treedt donderdagavond 7 mei 2015 opnieuw op in Het Koninklijk Concertgebouw. De reacties op zijn eerste van vijf uitverkochte concerten zijn zo overweldigend, dat besloten is nog een zesde concert aan de reeks toe te voegen. Van der Panne zingt in de intieme Kleine Zaal klassiekers uit het oeuvre van onder andere Frank Boeijen, Jacques Brel, Ramses Shaffy en Claudia de Breij. Deze wisselt hij af met de mooiste liedjes van eigen hand. De Amsterdamse zanger is al jaren actief in de muziekwereld.

Nieuwe Album Sidney Bischoff gepresenteerd
03-03-2015 15:33:00

Het nieuwe album ‘Met Hart En Ziel’ van Sidney Bischoff is afgelopen zondag gepresenteerd in Doetinchem in Cafe De Veemarkt. Voor de aanwezigen was het een leuk weerzien met diverse artiesten en bekenden. De presentatie van dit evenement was in de vertrouwde handen van de RADIONL presentator Alfred Voogd. De aanwezigen kregen optredens voorgeschoteld van artiesten waaronder: (‘De Rolleman’) Lenie Gerrits, Mark Rijs, Karin Welsing, Joop Evers, Joey Kramer,Gerard en Franky & Jordy Falcon.

Remko Willems presenteert debuut cd in Roosendaal
03-03-2015 15:25:00

Op zaterdag 14 maart 2015 presenteert Remko Willems zijn debuut cd bij Schouwburg De Kring (Rabo Galerie) in Roosendaal. Er wordt een  aantrekkelijk programma geboden en onder de gasten zijn ook enkele bekende Nederlanders. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is gratis. Remko is de laatste tijd steeds meer als solist aan het optreden met romantische en passionele muziek om bij weg te dromen. Vandaar ook de titel van de cd: "Passion & Desire". 

Derde feestavond Radio Hunebedje op 4 april in Stadskanaal
03-03-2015 10:54:00

Internetstation Radio Hunebedje organiseert op zaterdag 4 april 2015 hun inmiddels derde grote feestavond bij Partycentrum Gossen, Hoofdstraat 118 in Stadskanaal.  Omdat de internetpiraat een warm hart toedraagt aan de Stichting Hartedroom doneren ze € 2.50 van de entreeprijs aan deze organisatie. Meewerkende artiesten zijn: Wilma Fieten, Jordy Weijler, Wim & Diana, Kevin Heimen, Dominicus, Wim Schurer, Zanger Bob, Harmke, Wendy, Roel van Yperen, Wiebe van den Bosch en Wiep Veenstra. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 19.30 uur. De entree bedraagt € 7.50. Kaarten zijn te reserveren via froskam@home.nl Daarnaast lanceert het radiostation hun eerste album met daarop artiesten die volgens Frits Roskam altijd voor hen klaarstaan. 

Edison Popprijs 2015 voor Django Wagner
02-03-2015 22:06:00

In de categorie Volksmuziek heeft Django Wagner voor zijn album 'Samen' de Edison Popprijs 2015 weten te bemachtigen. Het warme stemgeluid van Wagner is volgens de jury 'inmiddels onmisbaar in het Nederlandse muzieklandschap'. "Zijn zigeunersound een welkome verrijking." De uitreiking vond zojuist plaats in The Harbour Club Amsterdam.

Bas Hutten komt met debuutsingle
02-03-2015 19:46:00

De uit Tilburg afkomstige zanger Bas Hutten staat al een aantal jaren op de planken en heeft zo al aardig wat bühne ervaring opgedaan. Nu maakt hij de volgende stap in zijn carrière met het uitbrengen van zijn eerste eigen single. Het catchy feestnummer met de titel “te jong” past perfect bij de sympathieke brabander. "Het liedje heeft een lekkere beat waarmee je een feestje kan bouwen” zegt de trotse zanger over zijn nieuwe single. Voor de productie tekende producer André Kooiman die er een nummer met een enorme hitpotentie van heeft gemaakt! 

Christoffs album 'Altijd Onderweg' goed voor platina
02-03-2015 19:27:00

Na de single ‘Onze Vader’ en de dubbel-cd ‘Back to Back: Will Tura & Christoff’ , lanceert Christoff nu een nieuwe single van zijn recentste soloalbum ‘Altijd Onderweg’. Het album, dat in de zomer van 2014 werd uitgebracht, is ondertussen één van de vele successen die Christoff aan zijn staat van dienst mag toevoegen. De zanger kreeg voor de cd een gouden award overhandigd tijdens Radio 2 Zomerhit 2014 en nu heeft ‘Altijd Onderweg’ met meer dan 20,000 verkochte exemplaren ook de platina status behaald.

RADIONL viert tienjarig jubileum samen met MPF op 13 juni in Nieuwleusen
02-03-2015 19:10:00

Er komt een groot gezamenlijk jubileumfeest van RADIONL en het Mega Piraten Festijn op zaterdag 13 juni a.s. in het Overijsselse Nieuwleusen. Dat is vandaag bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL, op de dag dat de volkse muziekzender precies tien jaar bestaat. Omdat het Mega Piraten Festijn dit jaar haar honderdste editie viert, is besloten beide jubilea aan te grijpen voor een Hollands muziekfeest dat zijn weerga niet kent. Daarbij zal worden opgetreden door een groot aantal Nederlandse topartiesten. 

LenteLive viert op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 haar tiende verjaardag
02-03-2015 10:03:00

LenteLive!, het grootse muziekspektakel waarbij de lente en het nieuwe tentfeesten seizoen wordt ingeluid, viert op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 alweer haar tiende verjaardag. Het belooft dan ook een  fantastische editie te worden waarbij dit jubileum groots gevierd wordt. De spectaculaire festivaltent zorgt voor het ultieme lente gevoel en ook deze editie is er weer gezorgd voor een uiterst gevarieerde line-up voor zowel jong als oud. Het gehele weekend wordt de bezoeker getrakteerd op een muzikaal spektakel.

Alle 13 Jaanke stopt ermee
01-03-2015 15:10:00

Alle 13 Jaanke gaat stoppen. Na bijna 12 jaar is dit in goed overleg besloten. Ciska Cigaret (Petra Schipperen), Guan ta na Mera (Gino Schipperen) en Knee de Grote (Corné den Ridder) kijken terug op een fantastische periode met veel bijzondere momenten. Wat jaren geleden terug startte als een éénmalig bedoeld muzikaal geintje, groeide uit tot een veelgevraagde Smartlappen-Feest-Act. In het hele land werden succesvolle optredens gedaan.

RADIONL presentatoren delen maandag 2 maart gebak uit op diverse locaties
01-03-2015 11:36:00

2015 is een jubileumjaar voor RADIONL. Het zeer populaire radiostation viert namelijk hun 10 jarig bestaan. En wie jarig is trakteert. Daarom gaan alle presentatoren maandag 2 maart het land in om onder de luisteraars gebak uit te delen. Natuurlijk nemen ze ook de felbegeerde stickers, pennen en andere leuke hebbedingen mee. En,…..gratis kaarten voor een te gek verjaardagsfeest later dit jaar! Kom langs op één van onderstaande locaties en lukt dat niet? Geen nood! Alles is live te volgen op RADIONL

Joep Peeters van de Twee Pinten overleden
01-03-2015 01:42:00

Joep Peeters is in de nacht van vrijdag op zaterdag op 88-jarige leeftijd in zijn woonplaats 's Hertogenbosch overleden. Joep vormde samen met Wim Kersten van 1969 tot 1974 duo 'De Twee Pinten' en scoorden hit na hit waaronder "Bij ons staat op de keukendeur" en "Geef mij de liefde en de gein". In 1974 gooide Wim Kersten de handdoek in de ring en nam Rein Matrona tot 1980 zijn taak over. In 1984 begon Joep Peeters opnieuw met Theo van Veghel. Op maandag 28 januari 2008 was hun laatste optreden tijdens het TROS Muziekfeest in 's-Hertogenbosch. 

Special rond Peter Beense aanstaande zondag op TV Oranje
28-02-2015 11:57:00

TV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. Ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Komende zondag 1 maart zie je een special over Peter Beense. TV Oranje reist naar Amsterdam voor een interview bij de populaire volkszanger thuis. 

Pascal Redeker heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-02-2015 15:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 maart is dat ‘Twee Bruine Ogen’, de nieuwe single van Pascal Redeker. Samen met zijn vaste producer DJ Maurice heeft Pascal een oud nummer van André Hazes in een nieuw jasje gestoken, compleet met een bigband-achtige sound. Het is een echte meezinger geworden, die mooi aansluit op zijn deelname aan het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. In de clip, die werd opgenomen in een intiem theater, spelen veel bekende collega’s een gastrol waaronder : Allan Hoekman en Danny Froger.

Debuutsingle voor Enrico Moes
27-02-2015 14:28:00

De 19-jarige Enrico heeft afgelopen woensdag zijn debuutsingle 'Kom maar, ga mee!' officieel uitgebracht. De uitbater van café ’t Poortje in Apeldoorn wilde zijn plaatsgenoot helpen met zijn carrière en bood aan een single voor hem te financieren.  “Kunnen we niet een keer een singeltje opnemen?”, zei Saskia van de Werfhorst, uitbater van het café. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Een professionele zangcarrière is de droom van Enrico. Van jongs af aan is hij al bezig met zingen en hij hoopt nu met een eigen single meer naamsbekendheid op te kunnen bouwen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool