RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Eerste zomerhit in Nederland voor Eric Flanders een feit
03-07-2014 20:52:00

Vanaf de eerste toon is de nieuwe zomersingle “Kom mee naar buiten” van de Vlaamse zanger Eric Flanders al heel erg vrolijk. Dat was volgens Eric ook de bedoeling. “Het moest een heel vlot zomers liedje worden met de bedoeling dat wanneer de mensen en naar luisteren of de clip zien er vooral blij van worden. Dat is zeker gelukt mede door de hulp van de twee Vlaamse componisten Wim Claes en Marc Cortens en tekstschrijver Bart Herman”, aldus de Vlaamse zanger die dit jaar al 28 jaar in het vak zit. Een 40 tal singles en 4 albums heeft hij al op naam.

Nieuw evenemententerrein voor Slotconcert America Rowwen Hèze
03-07-2014 20:40:00

Jaarlijks vinden in het eerste volle weekend van november de Slotconcerten plaats van de Limburgse band Rowwen Hèze. De komende editie wordt het Slotconcert gehouden op een nieuw sfeervol evenemententerrein, traditiegetrouw in het thuisdorp America. Het nieuwe evenemententerrein ligt tussen twee bungalowparken van Center Parcs in. Zowel vanuit het park Limburgse Peel, als vanuit Het Meerdal, kunnen bezoekers lopend naar het Slotconcert. Organisator RHEM en Center Parcs hebben de samenwerking rondom het Slotconcert geïntensiveerd. 

Corendon en Jan Smit slaan handen ineen voor exclusieve albumpresentatie
03-07-2014 20:32:00

Op 20 augustus aanstaande vliegt Jan Smit samen met Corendon Vliegvakanties en 50 prijswinnaars naar het prachtige Marmaris in Turkije. In deze zonovergoten badplaats vindt op 21 augustus de exclusieve presentatie van Jan zijn nieuwe album  Jij & Ik plaats. De populaire Nederlandse artiest zal in de warme avondzon een intiem concert verzorgen, waarbij hij onder andere nummers van zijn nieuwe album live ten gehore zal brengen. De keuze om het album te presenteren in Marmaris, in samenwerking met Corendon, vindt Jan een logische stap.

Raak! gaat samenwerkingsverband aan met RTL Telekids
03-07-2014 16:06:00

Raak! is 2 juli een meerjarig samenwerkingsverband aangegaan met RTL Telekids. Raak! zal te zien zijn met optredens tijdens de Telekids-evenementen, zoals de Telekidsfandag. Daarnaast worden de Raak! videoclips uitgezonden bij RTL Telekids en in RTL de Telekids app. Raak!, bestaande uit Sharon, Roos en Daan, is een act gericht op kinderen van 1 t/m 10 jaar. Raak! zingt liedjes die aansluiten bij wat kinderen beleven met een frisse en vrolijke sound. 

DJAZZ.tv, brava, TV Oranje en SchlagerTV bij Online.nl
02-07-2014 20:03:00

Muziekzenders DJAZZ.tv, brava, TV Oranje en SchlagerTV zijn toegevoegd aan het zenderaanbod van Online.nl. De IPTV-aanbieder maakt hiermee een duidelijke keuze voor Nederlandse muziekzenders als onderdeel van hun brede interactieve zenderaanbod.

Debuutsingle voor Wendy de Laat
02-07-2014 16:13:00

Al vroeg werd gezien dat Wendy de Laat mooi kon zingen. Op de camping, waar ze met haar vriend stond, trad ze regelmatig op en deed dat toen al met veel enthousiasme en plezier. Dat dit een vervolg zou krijgen was al snel duidelijk. Ze begon langzaam aan ook in kroegen en op feestjes op te treden, het professionele circuit liet nog even op zich wachten. Wendy nam onlangs een demosingle op in de TMS Studio van Patrick Schouten. Deze kreeg Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw in handen en hij was zodanig onder de indruk dat er snel een afspraak werd gemaakt met de uit Oosterhout afkomstige zangeres. 

'Onze keet'.....feestlied van Ronnie Ruysdael
02-07-2014 16:09:00

Comazuipen, drugsgebruik, sexuele uitspattingen; het zijn zomaar een paar associaties die veel mensen hebben bij een keet, in de volksmond 'zuipkeet' of 'drankkeet' genoemd. Jongeren doen alles wat God verboden heeft, zonder enige controle of toezicht. Ronnie Ruysdael vindt dat soort conclusies een beetje kort door de bocht. Hij maakte daarom een feestlied over de keet, waarin juist de andere kant wordt benadrukt, zoals bijvoorbeeld de gezelligheid en saamhorigheid van zo'n ontmoetingsplaats!

Hank The Knife & The Jets lanceren 'Playing You'
02-07-2014 15:53:00

De legendarische Arnhemse rock ‘n’ roll formatie Hank The Knife & The Jets lanceren “Playing You”, de nieuwe single welke de gelijknamige nieuwe 4-tracks EP van de band aanvoert. Verrassend en zeker herkenbaar. De dagen van het Merseybeat tijdperk zijn direct bij aanvang van dit liefdesmanifest gericht aan het snareninstrument herkenbaar in het stevige ritme. Deze monumentale muzikale episode herleeft thans herboren populariteit en “Playing You” geeft dat een waardig impuls. 

Wesly Bronkhorst bezig met nieuw nummer
01-07-2014 15:44:00

Wesly Bronkhorst heeft de smaak te pakken. Zijn single “Kom allemaal maar in mijn armen” heeft hij opnieuw uitgebracht  in een 2014 versie. “Dit liedje leeft in het land. Edwin Evers van Radio 538 draait het nummer iedere morgen als jingle. Daar ben ik enorm trots op. Het is het meest succesvolle ochtendprogramma op de radio, waar dagelijks anderhalf miljoen mensen naar luisteren. De mensen praten erover. Het is herkenbaar en voor mij een stukje erkenning. Daarom hebben we besloten de single opnieuw uit te brengen”. 

Nielson en Guus Meeuwis treden vroeger op tijdens Rijnweek i.v.m. WK
01-07-2014 13:06:00

Voorzitter Henk Knoppert: ‘Nederland doet het ongelooflijk goed op het WK in Brazilië. Het zou zonde zijn om tegelijkertijd Guus Meeuwis te programmeren op het podium. Daarom hebben we besloten alles eerder te laten beginnen.’ Nielson staat hierdoor dus niet om 8, maar om 6 uur op de planken. Guus Meeuwis neemt om acht uur het stokje over en sluit de avond rond half tien af. ‘Zo zijn we de ideale start van een mooie WK-avond, aldus Knoppert. De wedstrijd wordt niet op de Rijnweek vertoond. Dat doet de organisatie pijn, maar het is niet anders.

Ernest Hartingsveldt geeft solo-concert op 31 oktober 2014
30-06-2014 18:38:00

Ernest Hartingsveldt zit nog steeds een beetje op een roze wolkje. Sinds dat hij tot “Hollands nieuwe topper”werd gekozen en in de halftime show van De Toppers in De Arena  mocht optreden is het hem alleen maar voor de wind gegaan. “Wat was dat kicken zeg. Het is niet te beschrijven wat je voelt als je daar staat met 65000 mensen die helemaal uit hun dak gaan. Daar droomt iedere artiest toch van en daar mocht ik dus staan”. Volgens Ernst is zijn “avontuur”bij De Toppers in een roes voorbij gegaan. “In het begin besef je het niet eens. 

Rob Zorn geeft toe: 'Ik heb geleefd als een beest'
30-06-2014 12:36:00

De nieuwe single van Rob Zorn “Vol van spijt”doet het volgens de zanger verbazingwekkend goed. “Veel mensen herkennen zich in dit liedje. In kroegen valt het goed. Het wordt meteen opgepikt en meegezongen. In het liedje komt een duidelijke boodschap naar voren “Hoe heb ik toch zo egoïstisch kunnen zijn”. Dat was ook de oorspronkelijke tekst, maar dat was veel te lang voor de dj’s, daarom hebben we besloten het in te korten”. 

Nieuwe single Peter Beense ....'Waar ben jij'
30-06-2014 12:06:00

Deze week komt de nieuwe single van Peter Beense uit “Waar ben jij”. Deze single wordt uitgebracht onder zijn eigen label PB Partysound en het is weer een productie van Frank Verkooyen. Volgens de goedlachse Amsterdamse zanger gaat het weer een echt feestnummer worden met veel gezelligheid. “Ik heb gewoon een patent op dit soort nummers waarbij feestelijkheid en gezelligheid de hoofdmoot vormen”. Volgens Peter Beense had hij het nummer al een tijdje liggen. 

Haagse zanger Rene Kaaij lanceert 'Heading for London Town
30-06-2014 11:59:00

De Haagse producer, songwriter en muzikant Rene Kaaij neemt je op zijn single "Heading for London Town" letterlijk mee op reis, van de hofstad naar de Britse hoofdstad. Uit de stevige popsong spreekt zijn verlangen om daar te zijn waar muziek geleefd wordt. Rene Kaaij heeft Heading for London Town bijna in zijn eentje opgenomen en ingespeeld in zijn eigen studio Seafront Music in Den Haag. Hij is op het nummer te horen als zanger en op toetsen, bas en drums. Hij heeft ook zelf de productie, mix en mastering verzorgd. 

'In de zon'........nieuwe zomerhit van Feestlift
30-06-2014 11:54:00

De heren van Feestlift hebben een nieuwe single uit. Het nummer heet "In de zon" en een nieuwe zomerhit ligt hiermee op de loer. Feestlift behoort met hun onuitputtelijke enthousiasme tot één van de leukste feestacts van Nederland. Naast een verscheidenheid aan covers, duiken zij regelmatig in Holten de Rooftop Studio in met hun vaste producer Edwin van Hoevelaak om eigen singles uit te brengen. Zo is de vorige single "‚Zo mooi" al veelvuldig gedraaid door de verschillende radiostations. 

Nieuwe single 30EUROLIVE na succes van Little Boy!
30-06-2014 11:38:00

Na het grote succes van "Little Boy"is 30EUROLIVE snel de studio weer ingedoken voor het schrijven van een nieuw nummer. De nieuwe single is getiteld "High that I can reach you" en heeft weer de geweldige herkenbare sound die jullie van de vorige plaat gewend zijn. De band zit volop in een creatieve flow met het schrijven van eigen nummers en met het laatste succes ‚Litte Boy’ hebben ze hun eigen authentieke sound op de kaart gezet met de vele airplay van diverse radiostations, zo scoorden zij airplay bij Helemaal Haandrikman op Radio 2.

Henk Stelte brengt zomersingle uit
30-06-2014 11:26:00

Met de single "Te mooi om waar te zijn" brengt de uit Utrecht afkomstige zanger Henk Stelte (26) een heerlijke zomersingle uit. Het begon twee jaar geleden bij een karaokeavond, daar werd Henk besmet met het zingen. Hij kreeg zoveel leuke reacties dat hij dacht hier moet ik iets mee doen. Henk begon met zingen en al snel werd hij gevraagd voor optredens. Naast het zingen van covers begon het hem te kriebelen om eens een eigen nummer te maken. Het begon twee jaar geleden bij een karaokeavond, daar werd Henk besmet met het zingen. 

Yes-R over naar nieuw management
30-06-2014 10:40:00

Na een samenwerking van bijna 10 jaar heeft rapper/zanger/acteur Yes-R besloten zijn management te laten verzorgen door CTM Music & Management. SPEC Entertainment zal wel samen met Jan Vis de boekingen blijven verzorgen. Yes-R hierover: "Ik ben heel blij met wat SPEC voor me betekend heeft. We hebben samen vier albums uitgebracht en in evenzoveel films geacteerd. 

Nieuwe zomerse single voor Ed Nieman
29-06-2014 23:32:00

Deze nieuwe single van Ed Nieman is vooral vrolijk, zomers en heeft  een hoog meezing gehalte. We mogen zeggen dat deze single een waardige opvolger is van Ed’s vorige single en Engelstalige uitstapje “Baby Blue”. Ed klinkt met zijn nieuwe single toch weer even anders dan anders. De tekst van het nummer komt dit keer weer van de hand van Nieman zelf. Ed Nieman is op deze single niet helemaal alleen te horen. Hij heeft met deze single samengewerkt met Paco Fernández. 

Smartlappenfestival Hillegom groot succes
29-06-2014 13:23:00

Het veertiende Smartlappenfestival in Hillegom was weer een groot succes. Vanwege de wedstrijd Brazilië Chili, die gelijkspel werd, twee verlengingen had en uiteindelijk werd beslist door strafschoppen werd het wat later druk, met als gevolg dat de eerste artiesten het met een wat minder gevulde Hoftuin moesten doen. Het Smartlappenfestival vond traditiegetrouw plaats op een centrale plek in dit Bollendorp, de tuin van het gemeentehuis oftewel De Hoftuin, die rondom was afgezet.

Marjolein komt met verrassende nieuwe single 'Blijf bij mij'
29-06-2014 13:07:00

Neem een Italiaanse klassieker uit de jaren zestig, kruid die met een zomers en hedendaags salsaritme, voeg er goede Nederlandstalige strofen aan toe en werk af met een verrassend Spaans refrein. Dat is het recept van “Blijf bij mij”, de nieuwe zomersingle van Marjolein (25). Het lied vertelt het verhaal van een onverwachte vakantieliefde die jammer genoeg niet kan blijven duren. Enkele weken geleden dook de West-Vlaamse zangeres opnieuw de studio in van haar vaste producer David Vervoort om haar versie van Dino’s “Gli occhi miei” in te zingen. 

Dorette lanceert 'Beter samen dan alleen...'
28-06-2014 18:07:00

De nieuwe (zomer-) single "Beter samen dan alleen..." van Dorette gaat het geluid van de zomer van 2014 worden. Steeds meer zenders maken kennis met deze goedlachse zangeres die door de positieve uitstraling direct het gevoel had dat dit haar 'nieuwe' richting gaat worden. Door veel te praten met haar vaste liedjesschrijvers Erika en Rene Karst lijkt dit de richting te worden wat Dorette de komende tijd gaat lanceren als 'haar' nieuwe geluid! "We blijven groeien met elke nieuwe plaat en ook de eerste reacties van de radiostations zijn veelbelovend" aldus de zangeres.

Zondag volop WK-clips bij TV Oranje
28-06-2014 18:00:00

Komende zondag speelt het Nederlands Elftal vanaf 18.00 uur tegen Mexico in de achtste finales van het Wereldkampioenschap Voetbal. Voorafgaand aan deze belangrijke wedstrijd zendt TV Oranje een groot aantal WK-liedjes uit van Nederlandse artiesten. De zender met muziek van eigen bodem kleurt speciaal voor onze jongens in Brazilië extra oranje, dus als je voorafgaand aan de wedstrijd in de juiste stemming wilt komen dan moet je bij TV Oranje zijn!

Hoofdrol voor eigen gezin in nieuwe clip van Rob Rietbroek
28-06-2014 13:22:00

Rob Rietbroek was al vroeg met muziek in de weer en begon al jong met zingen. Hij zingt met veel passie en plezier op feesten en partijen. Rob is getrouwd, heeft 2 schoolgaande kinderen en woont samen met zijn gezin in Den Haag waar hij in 1963 ook ter wereld kwam. Rob is werkzaam als monteur bij een drinkwaterbedrijf. De eerste single van Rob “Ons Geluk” is een mooie ballad waarin het draait om het tijdloze gezinsgeluk, een nummer waar veel mensen zich in zullen herkennen. 

André Pronk LIVE op Japanse TV ‘Sekai Hot Journal’
27-06-2014 23:33:00

De Vlaardingse zanger/entertainer André Pronk zal door zijn nieuwe tatoeages van Van Persie en Van Gaal LIVE te zien zijn op de Japanse televisie. In het populaire programma ‘Sekai Hot Journal’ die wekelijks leuke, gekke en hilarisch nieuws uit de wereld tonen. Zaterdagavond 28 juni as. (21.00 uur Japanse tijd) zendt Fuji Television Network het programma met André Pronk uit. 

Ruim 30 Top artiesten tijdens tv opnamen Toppers van Oranje op open dag SC Heerenveen
27-06-2014 22:15:00

Op zaterdag 5 juli zijn de tv opnamen van Toppers van Oranje tijdens de open dag van SC Heerenveen op het naast het Abe Lenstra Stadion gelegen evenementen terrein. Met het Abe Lenstra stadion als decor zullen ruim 30 top artiesten uit Nederland en België acte de présence geven en waar artiesten uit Friesland uiteraard niet bij zullen ontbreken.  O.a. Tim Douwsma, Johannes Rypma, LA the Voices, Samanta Steenwijk, Dean Saunders, Peter Beense, Van Geeft ‘M, Alessandro, Jeronimo, Henk Bernard, Rob van Daal, de Meiden, Johnny Leijen, Lytse Hille & Klazina, Mike & Colin, Mieke & Luc, Daan, Gino Graus, Frank van Etten, Joey Hartkamp,  Trisha, Inch, Rob Zorn, e.v.a. zullen voor de vele duizenden bezoekers hun opwachting maken voor de camera’s van het populaire TV Oranje programma “Toppers van Oranje”.

Gert Verhulst onnodig en onterecht imagoschade toegebracht
27-06-2014 21:55:00

De Bijzondere Belasting Inspectie liet deze week aan Hans Bourlon & Gert Verhulst weten dat het onderzoek naar de holding Romulus & Remus is afgerond. Er werd vastgesteld dat alle verschuldigde belastingen reeds werden betaald. Hans Bourlon & Gert Verhulst hebben steeds het volste vertrouwen gehad in de goede afloop van deze zaak, aangezien zij steeds vragende partij zijn geweest om de belastingwetgeving correct toe te passen. Dit is ook de opdracht die zij steeds aan hun persoonlijke adviseurs hebben gegeven. 

Breda in Concert zoekt hét talent van Brabant!
27-06-2014 21:13:00

Het grootste Nederlandstalige concert van Brabant komt weer in zicht! De tweede editie van Breda in Concert wordt op zaterdag 2 augustus gehouden op het Chasséveld te Breda, met wederom een geweldig programma. Er zijn dit jaar optredens van o.a. Nick & Simon, Django Wagner, Gers Pardoel, Gebroeders Ko, Marianne Weber, Het Feestteam, Vinzzent, René Schuurmans, Grad Damen, Frank Verkooyen, Rinus Werrens, Tony van Boxtel en John West. 

WK-hit ‘Juich voor Nederland’ van René Froger op nummer 1
27-06-2014 16:58:00

Vandaag heeft de WK-hit ‘Juich voor Nederland’ van René Froger ook de nummer 1 positie bereikt in de Top 100. De afgelopen weken bereikte de catchy voetbalhit in vele hitlijsten al de nummer 1 positie. ‘Juich voor Nederland’ is de WK song die de uiterst succesvolle actie ‘We geven ze op hun donders’ van supermarktketen Jumbo ondersteunt. René Froger & Roy Donders stelden Oranjefans in de gelegenheid om Oranje uitgedost aan te moedigen om tegenstanders op hun donders te geven. Het unieke Roy Donders ‘Juichpak’ werd de afgelopen weken een absolute must have. René Froger; “Ik ben hier echt enorm blij mee. We hebben hier met zijn allen enorm hard aan gewerkt. 

Tom Haver heeft de Oranje Kroon
27-06-2014 16:41:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 juni is dat 'Samen 1’, de nieuwe single van Tom Haver. De zanger uit Callantsoog levert met deze plaat een flinke bijdrage aan de zomerpret. ‘Samen 1’ is een bijzonder vrolijk nummer met een aanstekelijke moderne beat dat ongetwijfeld hoge ogen gaat gooien. De bijbehorende clip, die is opgenomen op het prachtige eiland Texel en waarin een hoofdrol is weggelegd voor een aantal oude vw-busjes, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Jordy van Eijndhoven schrijft WK lied 'Wees Een Leeuw!'
27-06-2014 10:18:00

De uit Den Bosch afkomstige Jordy van Eijndhoven kreeg na de WK wedstrijden een leuke ingeving. Hij heeft een mooie parodie gemaakt op een welbekende single van Allard van Amelink en Huib Verhoeven “Je Bent Een Koning”. Na een wedstrijd heeft Jordy de tekst geschreven, is naar de studio gegaan en binnen 24 uur had hij alles klaar. De titel is dan ook wel pakkend “Wees Een Koning”. In de tekst komen dan ook alle aspecten naar voren. Jordy neemt je mee in de eerste poel wedstrijden waarin hij tekstueel er goed op losbarst.

Jeroen Spierenburg druk bezig met nieuwe single
27-06-2014 00:00:00

Jeroen Spierenburg is op het moment druk bezig met een nieuwe single deze gaat volgens de zanger na de zomer uitkomen. Volgens de zanger gaat het een feestelijk en Zomers nummer worden. “Echt een Jeroen nummer waar lekker op gefeest kan worden”, aldus de zanger. In augustus gaat hij optreden tijdens de Valenciafeesten in België en daar heeft hij heel veel zin in. “Daar komen 2500 mensen, dat gaat helemaal top worden”. 

Rob van Daal knalt de zomer binnen met 'Je Krijgt Van Mij 'n Dikke Tien'
26-06-2014 22:34:00

Rob van Daal is terug met een enorme zomerhit, getiteld "Je Krijgt Van Mij 'n Dikke Tien". Rob heeft al een hele reeks hits op zijn naam staan met liedjes als "Hé Trut", "Valeria", "Ik Ga Leven", "Alles Wat Je Doet", "We Benne Op De Wereld", "Leven Lukt Me Niet Met Jou" en vele andere. Voor de nieuwe single trok Rob de studio in met Manfred Jongenelis, die in het verleden veel hits voor Rob produceerde. "Je Krijgt Van Mij 'n Dikke Tien" is een heerlijke zomerse plaat met bubbling invloeden. 

Zomerhit voor Tim Schalkx en DJ Tony
26-06-2014 22:25:00

Na het grote succes met het nummer “Bubbelbad” gaat Tim Schalkx deze zomer weer op de zelfde tour met de nieuwe single “Zomerhitte (Bam Bam Bam)”. Hiervoor ging Tim wederom de samenwerking aan met DJ Tony, die destijds ook de remix voor Tim’s hit “Bubbelbad maakte. “Zomerhitte (Bam Bam Bam)” is een lied met veel zomerse klanken en de eerste release op Tim’s eigen label TS Records. Uiteraard is er voor “Zomerhitte (Bam Bam Bam)” een videoclip in zomerse stijl opgenomen. Laat de zomerhitte/zomerhit maar komen.

Lytse Hille & Klazina Jonker bundelen krachten en komen met ‘Een Kind Is Net Een Speeltuin’
26-06-2014 17:41:00

Lytse Hille en Klazina Jonker, twee echte Friezen en al lang geen onbekenden meer in het wereldje van de Nederlandstalige muziek, hebben de krachten gebundeld: Het gelegenheidsduo verrast met een even prachtige als bijzondere single: ‘Een Kind Is Net Een Speeltuin’ waarvoor teven eens fraaie videoclip is opgenomen. Hille de Vries, heeft als zanger/entertainer landelijke bekendheid verkregen onder de naam Lytse Hille. De in 1975 in Leeuwarden geboren volkszanger groeit op met de gezellige klanken van een geheime radiozender. 

Feestzanger René lanceert z'n zevende single 'Hé hallo mijn leven is nu één groot feest'
25-06-2014 21:37:00

Feestzanger René is onlangs de studio van John Lukassen in Oss ingedoken om de opvolger van "Nee Linda niet vandaag" op te nemen. De titel van z'n inmiddels zevende single is " Hé hallo, mijn leven is nu één groot feest". De muziek is gecomponeerd door John Lukassen en de tekst is geschreven door John samen met René zelf. Het nummer is wederom vrolijk en de tekst past René als een jas. 

Mike van Dijk komt met nieuwe single als voorloper van binnenkort uit te komen album
25-06-2014 20:36:00

De afgelopen periode heeft zanger Mike van Dijk in de studio van Waylon v.d. Heijden (DJ Goldfingers) keihard gewerkt aan zijn nieuwe album. “Alles is uit de kast getrokken; van de beste sessiemuzikanten, koorwerkers tot aan de mastering”, aldus de in 1975 in Oldenzaal geboren zanger. Hij heeft de looks, de uitstraling en de stem! Mike van Dijk, tegenwoordig woonachtig in Enschede, brengt al sinds 2004 geluidsdragers op de markt middels diverse albums en daarnaast ook succesvolle singles.

Gabry & Jogchum presenteren duet in Erica op zondag 29 juni 2014
25-06-2014 20:04:00

"Lang leve de liefde" is de titel van het allereerste duet van het gelegenheidsduo Gabry Eckenhaussen - Arjaans en Jogchum Schuur dat op single is verschenen. "We treden vaak met elkaar op en omdat we vaak horen dat mijn lichte stem en zijn donkere stem goed bij elkaar past ontstond het idee om een single op te nemen", aldus Gabry. Oorspronkelijk is het een Zuid-Afrikaans lied met een Nederlandse tekst geschreven door Rieks Schuring. "De eerste reacties op het duet zijn bijzonder positief en wie weet komt er nog wel een vervolg".....

'Vanavond is van jou'....nieuwe single van B-Brave
25-06-2014 19:05:00

De nieuwe single van de Boy Band “B-Brave”, “Vanavond is van jou” is nauwelijks twee dagen uit en de bijbehorende clip is op You Tube al meer dan 80.000 keer bekeken.  In de pre-order werd de single al goed verkocht met als gevolg dat deze meteen al op de eerste plaats terecht kwam in de I Tunes. Een fantastische prestatie van de jongens Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Jai Worror en Dioni Jurado-Gomez. Vorig jaar eindigde de Boyband als derde tijdens de talentenjacht X-Factor en sinds dat moment is hun carrière alleen maar bergopwaarts gegaan. 

Dame en heren achter het MPF nemen discotheek Voom Voom in Torremolinos over
25-06-2014 16:45:00

De roemruchte discotheek Voom Voom in het Spaanse Torremolinos heropent op vrijdag 18 juli de deuren. De nieuwe exploitanten zijn de dame en heren achter het Mega Piraten Festijn.  De nieuwe exploitanten, Eddie Mensink, Aloys en Alice Buijs, Leon Lukassen en Menno Muis, zijn meteen voortvarend te werk gegaan. Het interieur van de discotheek is flink onder handen genomen en gemoderniseerd. “Dat was ook wel een beetje nodig”, stelt Leon. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl