RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rowwen Hèze toegevoegd aan line up VOTOWN Festival
26-03-2015 10:37:00

Op zondag 23 augustus 2015 staat het stadion van FC Volendam in het teken van het VOTOWN Festival. Op deze dag zullen niet alleen Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS optreden, maar ook tal van andere Nederlandse topartiesten waaronder Rowwen Hèze . De complete line-up zal de komende maanden bekend worden gemaakt. 

Nieuwe single van Lucien Martin getiteld 'Een leven lang’
26-03-2015 01:04:00

Zanger Lucien Martin, die ook actief is in de muziekwereld als docent, pianist en accordeonist heeft een schitterende nieuwe single gemaakt en is hij weer helemaal terug! Zijn single getiteld; ‘Een leven lang’ is een heerlijk zweverig nummer met enorme hitpotentie. De afgelopen jaren is Lucien meer en meer geïnteresseerd geraakt in het levenslied waarmee momenteel grote successen worden geboekt door artiesten als John de Bever en Henk Bernard. Hij zocht contact met de bekende tekstschrijver André Kooiman die al grote hits schreef voor o.a. Henk Bernard.

Maar liefst 40 top artiesten op zondag 12 april a.s. te gast bij Toppers van Oranje
25-03-2015 13:56:00

De evenementenhal van Theater Markant aan de Markt te Uden, zal op zondag 12 april uit zijn voegen barsten als er maar liefst 40 top artiesten zullen optreden tijdens de tv opnamen van het populaire tv programma Toppers van Oranje. Niet eerder zag je op één middag zoveel artiesten bijeen met een line-up voor jong en oud.  De line-up bestaat uit Roy Donders, Rene Schuurmans, Dennie Christian, Mike & Colin, Zomaer, Jeronimo, Henk Damen, Wesly Bronkhorst, Alessandro, Justine Pelmelay, Mick Harren, Ronnie Tober, de Roelvinkjes (Dries en Dave) Jeffrey Schenk & Esmee van Kampen, Tino Martin, Frank van Etten, De Havenzangers, Frank van Etten, Danny Heden, Rudy de Wit, Mick Harren, Yoeri L’Abee, Ramon Beense, Arjon Oostrom, e.v.a.

Kimberly presenteert nieuwe single ‘Leven zonder jou’ op 29 maart in Medemblik
25-03-2015 11:10:00

"Leven zonder jou"  is de titel van de nieuwe single van Kimberly. De uit Noord-Holland afkomstige zangeres zit nu ongeveer twee jaar in de ‘Feestartiesten’ stal van Stefan Storm. “Op een gegeven moment wilde ik de après-ski kant op. Zo kwam ik in contact met Stefan Storm ( Bert Schenau). Hij zit al jaren in het après-ski wereldje en weet als geen ander hoe je dit aan moet pakken”, vertelt Kimberly. Stefan bracht haar in contact met tekstschrijver/ producer Jeroen Dirksen die in Neuenhaus ( Duitsland) eigenaar is van de World Vision Studio. 

Muzikantendag on Tour naar Leiden en Apeldoorn
24-03-2015 19:13:00

Komend voorjaar tourt de Muzikantendag op zaterdag 9 mei naar Apeldoorn en zaterdag 6 juni naar Leiden. Muzikanten kunnen dan respectievelijk in Gigant en Gebr. de Nobel hun demo’s pluggen, netwerken en hun vragen stellen aan aanwezige experts. De Muzikantendag biedt diverse workshops en masterclasses over de zakelijke en artistieke kanten van het muzikantschap. Aanwezig zijn vertegenwoordigers van onder andere Mojo, Sony Music, Universal Music, Agents After All en Friendly Fire.

Theodoor verstevigt samenwerking met Manfred Jongenelis
24-03-2015 12:12:00

Zanger Theodoor heeft onlangs de banden aangescherpt met producer Manfred Jongenelis. In de zomer van 2013 lanceerde hij z’n debuutsingle “Ik ben van jou” die door Manfred Jongenelis werd geproduceerd. Deze samenwerking resulteerde in een aantal nieuwe singles die allemaal veel airplay kregen bij diverse radio- en tv stations. “Laat mij maar lekker zo” is de titel van z’n inmiddels vijfde single. “Het is gelijk feest. Dat is de insteek en dat proberen we in elke plaat terug te laten komen. 

Laura Lynn denkt er nog niet aan om te stoppen
24-03-2015 09:59:00

“Aan stoppen denk ik nog lang niet. Ik doe mijn job liever dan ooit en ieder optreden is een feest”, liet Laura Lynn het afgelopen weekend weten. Dag op dag 10 jaar geleden kende Laura haar grote doorbraak met ‘Je hebt mij 1000 x belogen’. Ontelbare hits en meer dan 300,000 verkochte CD’s later, staat Laura er sterker dan ooit met haar recente hit-album ‘Jij en ik’. Top Act Music lanceert een feestelijke jubileumeditie uit met bonusnummers en speciaal voor de fans een DVD met daarop o.a. videoclips en unieke tv-opnames.

Overweldigend succes van feesthit overvalt John de Bever!
24-03-2015 09:46:00

Van Limburg tot aan Friesland en van kroeg tot feesttent: heel Nederland is totaal in de ban van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever! En de sympathieke volkszanger heeft letterlijk alle reden om te lachen: zijn nieuwe single, geschreven door Jeffrey Weber, gaat nu al de boeken in als dé feesthit van 2015. Kenners hadden het overweldigende succes van het swingende nummer al zien aankomen. Het mysterieuze intro wordt gevolgd door een pakkende gimmick en klanken waar alle feestminnende landgenoten meteen van in de stemming komen.

FP2000 ook dit jaar in de weer met artiestenreizen
23-03-2015 11:17:00

Organisatie- en evenementen buro FP2000 organiseert ook dit jaar weer een aantal artiestenreizen.De 8e editie van dé TV-artiestenreis van Hart voor Muziek naar Turkije zal dit jaar plaatsvinden van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 oktober met als bestemming het 5-sterren hotel Jacaranda Imperial onderdeel uitmakende van de Magic Life formule van TUI.

Mario Mulder (Bloed, Zweet en Tranen) nu exclusief bij GMP Music
23-03-2015 10:53:00

Volkszanger Mario Mulder covert het Nederlandse lied op zijn eigen manier. Mario is geboren en getogen in Den Haag en opgegroeid in een echte volksbuurt. Daarmee ook een ras Hagenees en luisterde hij vanaf jongs af aan Nederlandstaligen volksmuziek. Zonder al te veel bij stil te staan groeide Mario uit tot een graag geziene gast op feestjes, dankzij zijn nuchtere en vrolijke instelling en bovenal vanwege zijn mooie zang. Mario zijn hart ligt dichtbij de liedjes en muziek van André Hazes en daarom vind hij het zo leuk om zijn liedjes in zijn set te zingen. 

Wil jij gourmetten met van Etten....
22-03-2015 19:03:00

Het nieuwe album “Jij bent niet meer die man van toen” van Frank van Etten komt op vrijdag 27 maart uit. Omdat te vieren maken hebben de mannen van RADIONL een leuke actie bedacht. Je maakt bij het populaire radiostation kans op een gezellig huiskamerconcert van Frank. Maar… hij komt niet met lege handen, de winnaar gaat namelijk “Gourmetten met van Etten. Frank zorgt voor de apparatuur, het vlees en de sauzen. Wil jij kans maken op dit smakelijke thuisconcert? Vul dan snel je gegevens in op www.radionl.fm

Like TV Oranje en win 'Mega Après Ski Party Vol. 21'
22-03-2015 16:07:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. Op dit moment hebben we al meer dan 9400 likes ontvangen, dus we zijn hard op weg naar de 10.000. In de tussentijd gaan we nog wel de nodige prijzen weggeven. Help jij mee om nog meer likers te vinden? 

Evert Baptist zeer sportief tijdens de Feestweek in Brixental
22-03-2015 13:25:00

Tussen 14 en 21 maart vond het grootste muziekfeest georganiseerd door Feestartiesten.nl  plaats in het Oostenrijkse Brixental.  Naast muzikale uitstapjes, themafeesten en een VIP avond kregen de meereizende gasten dagelijks de mogelijkheid voor een Meet en Greet  met de artiesten.Het was de 11e keer dat Bert en Annemarie Schenau van Feestartiesten.nl de organisatie op zich namen.  In de afgelopen jaren is dit muzikale evenement uitgegroeid naar een groot festijn voor jong en oud. De festiviteiten werden verspreid over 3 bekende wintersportdorpen.

Special rond Harry Slinger aanstaande zondag bij TV Oranje
21-03-2015 08:31:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 22 maart zie je een special over Harry Slinger. In Amsterdam Noord, aan de oevers van het IJ en op een aantal ‘historische’ locaties, vertelt hij over zijn lange en vooral veelzijdige carrière. 

Rik Nijman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
20-03-2015 18:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 maart is dat ‘Ik laat me niet leven’, de nieuwe single van Rik Nijman. Vorig jaar september verscheen de debuutsingle van deze 20-jarige zanger uit Apeldoorn. Inmiddels is het tijd voor een opvolger, waarbij gekozen is voor een heerlijk feestnummer met een tekst die vooral de cafébezoeker zal aanspreken. Het nummer werd opgenomen in de studio van Frank van Etten, die tevens tekende voor de productie. De clip van werd opgenomen in het uitgaansgebied rond de Korenmarkt in Arnhem.

RADIONL presenteert...Mike & Colin in concert
20-03-2015 18:10:00

Mike & Colin gaan in samenwerking met RADIONL het allereerste Mike & Colin openlucht concert geven. Dit concert vindt plaats op zaterdag 2 mei 2015 in het openlucht theater De Goffert in Nijmegen. Dit is de plek waar het allemaal is begonnen voor Mike & Colin en hoe mooi is het dan om juist daar hun spiksplinternieuwe liedjes voor de allereerste keer ten gehore te brengen. Hier moet je bij zijn! In het 3 uur durende spektakel zullen niet alleen Mike & Colin optreden, ook is er een prachtig voorprogramma met tal van artiesten. Tijdens de show van Mike & Colin zullen ze al hun prachtige nieuwe liedjes voor het eerst aan hun publiek laten horen. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.ticketmaster.nl

 

De Hollandio's laten alle sterren stralen
20-03-2015 17:55:00

Zangduo De Hollandio's bestaat uit Jack van Raamsdonk en Janske. Beiden timmerden al jaren solo aan de weg, waarna ze een paar jaar geleden besloten gezamenlijk als De Hollandio's verder te gaan. Na het succes van eerdere singles als "Diep In Mijn Hart" en "Het Wordt Een Winter" komen ze nu met een nieuwe single: "Alle Sterren Stralen". Het is weer een vrolijk nummer geworden, de productie was wederom in handen van Goldstar Music. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Geen Stempel lanceert ode aan kroegbazen
20-03-2015 17:48:00

De feestact Geen Stempel heeft een nieuwe single uit, die 'De kroegbaas' is getiteld. De single mag gezien worden als een ode aan de kroegbazen die ons biertje tappen, die ons verzorgen, een luisterend oor zijn als dat nodig is, die altijd de sfeer erin brengen en ons een tweede huis proberen te bezorgen. Voor al die kroegbazen heeft Geen Stempel de meezinger geschreven en opgenomen; om ze te bedanken en in het zonnetje te zetten. Om de muzikale ode aan de kroegbazen kracht bij te zetten heeft Geen Stempel een website laten maken 

Oranje Top 30 landelijk succes
20-03-2015 17:30:00

De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, kan na twee jaar een doorslaand succes worden genoemd.  Dankzij het grote aantal omroepen dat meedoet, is de oer-Hollandse hitlijst doorgegroeid naar een potentieel bereik van twee miljoen kijkers en luisteraars. Inmiddels wordt de Oranje Top 30 uitgezonden door meer dan tachtig omroepen in heel Nederland. 

Groninger duo Wim en Diana ambassadeurs van Spieren voor Spieren
20-03-2015 10:17:00

Het Groninger duo Wim en Diana zijn als nieuwe ambassadeurs van Spieren voor Spieren afgereisd naar het dorp Nieuw Moscou, wat onder de rook ligt van Hollandscheveld. Hier was een prachtige benefiet georganiseerd voor Spieren voor Spieren en waar een geldbedrag van €2000 is opgehaald voor dit goede doel. De kersverse ambassadeurs, het Duo Wim & Diana, mochten dit bedrag in ontvangst nemen, samen met de Groninger zanger Wim Schurer, Meta Lubach, Henk Lubach, Peter Klok en de vele vrijwilligers.

Soundtrack van bioscoopfilm Bloed Zweet & Tranen verschijnt op 3 april
19-03-2015 18:12:00

De bioscoopfilm Bloed Zweet & Tranen vertelt het meest complete verhaal over volksheld André Hazes. In de film van regisseur Diederick Koopal (De Marathon) worden drie cruciale fases uit Hazes’ leven verfilmd; zijn jeugdjaren in de jaren 50/60, zijn doorbraak in de jaren 80 en zijn laatste levensjaar. De Hazes-klassiekers in de film worden op indrukwekkende wijze gezongen door Martijn Fischer en Matheu Hinzen, als respectievelijk de volwassen en de 8-jarige André Hazes. Ook is Marcel Hensema als Johnny Kraaykamp in een duet met Matheu Hinzen te beluisteren.

Zangeres en Presentatrice Do tekent bij CTM Music & Management
19-03-2015 17:51:00

Zangeres en Presentatrice Do onder andere bekend van haar internationale hit “heaven” en haar recentelijke nummer 1 hit “hij gelooft in mij” heeft haar platen en management activiteiten ondergebracht bij CTM Music & Management. Ze hebben ondertussen al een nieuw album uitgebracht: “Do Uncovered Studio Sessions”. Sinds vandaag is deze succesvolle samenwerking bekroond met het officieel tekenen van de getalenteerde Do. De aankomende maanden focust Do zich op haar theatertour waarin Do je mee neemt op een onbegrensde reis door haar gevoelsleven, intense emoties, grootste angsten en diepste verlangens. 

Mon Amour Band ..nieuwe single en ’50 jaar Palingsound Tour’
19-03-2015 17:38:00

De Volendammer Mon Amour Band brengt deze week de nieuwe single "Gipsy Girl" uit. Het is voor de liefhebbers van BZN een heerlijk in het gehoor liggend nummer....en dat is uiteraard ook de bedoeling van de Mon Amour Band die in 2007 is opgericht door BZN-drummer Jack Veerman. De komende maanden trekt de band het land in met de ’50 jaar Palingsound Tour’. Tijdens deze avondvullende show brengen zij een eerbetoon aan de Volendammer muziekgeschiedenis van de laatst 50 jaar. 

Diggy Dex en Reazun touren met Werk Hard Speel Hard
19-03-2015 10:28:00

Vanaf 3 april start de tour ‘Werk Hard Speel Hard’ van rappers Diggy Dex en Reazun naar aanleiding van de release van hun gelijknamige EP op 13 maart. Het eerste optreden vindt plaats in Luxor Live in Arnhem, gevolgd door shows in Utrecht, Amsterdam en Dordrecht. Samen met hun DJ’s, drummers en toetsenisten staan ze garant voor een clash op het podium en verwondering voor kijker en luisteraar. Twee vrije geesten. De één uit Amersfoort, de ander uit Utrecht. Twee verschillende stijlen. Verenigd in muziek. 

Raymond Pluijmert lanceert Amper 18 jaar
19-03-2015 10:20:00

De vorige single van Raymond Pluijmert getiteld "Zo heb ik het nooit bedoeld” was een regelrechte hit en werd volop door zijn collega’s gezongen op menig feest en evenement. Wellicht gebeurt dit ook weer met Raymonds nieuwe single “Amper 18 jaar”. Jurgen Hinten van NE Produkties heeft de sound van de vorige single kunnen evenaren en het accordeonwerk van Manfred Jongenelis maakt de single weer af. Het lied is niet alleen een echte kroegenplaat, maar op menig feestje zal hij als een lekkere vlotte foxtrot worden gedraaid. 

Karen, Kristel en Josje geven K3-fakkel door aan drie nieuwe zangeressen
18-03-2015 18:30:00

Tijdens een druk bezochte persconferentie bij Studio 100 in Schelle, kondigden K3-zangeressen Karen, Kristel & Josje aan dat zij de K3-fakkel dit najaar zullen doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Vanaf  vandaag gaat K3 op zoek naar K3 via een groots opgezet televisieprogramma dat dit najaar te zien zal zijn in Vlaanderen (VTM) en Nederland (SBS6).

Nieuwe single voor Annet Nikamp verschijnt op 25 maart
18-03-2015 16:15:00

Op woensdag 25 maart vindt de release plaats van de nieuwste single van Annet Nikamp “Liefde van mijn leven”. De  uit Nijverdal afkomstige zangeres heeft er opnieuw voor gekozen om een 'gouwe ouwe' in een nieuw jasje te steken. Een up-tempo nummer, voor een grote groep mensen herkenbaar qua melodie. De Nederlandse tekst is geschreven door Annet zelf, samen met de Almelose tekstschrijver Gert Steenhagen. Het verhaal gaat over een jonge vrouw en haar geheime liefde. 

Frank van Etten voorlopig op krukken
18-03-2015 15:53:00

Frank van Etten verblijft momenteel in Westendorf waar hij vanavond op uitnodiging van Bert Schenau van Feestartiesten.nl gaat optreden in de Alpenrosesaal. Dat optreden zal hij helaas op een stoel moeten geven. Afgelopen nacht ging het mis na een avondje stappen met Henny Thijssen. Lenie Gerrits en z'n manager Willie Oosterhuis. Hij ging samen met Lenie Gerrits rennen in de sneeuw, met als gevolg dat hij z'n enkel verzwikte.

K3 maakt doorstart met volledig nieuwe bezetting melden Vlaamse media
18-03-2015 09:50:00

K3 stopt ermee...Dat staat op de voorpagina van de Vlaamse krant "Het Laatste Nieuws". Volgens hen zal nooit K3 meer het­zelfde zijn". TV Oranje en RADIONL ontvingen gisteren een uitnodiging voor het bijwonen van de persconferentie waar belangrijk nieuws bekend zou worden gemaakt. Volgens "het Laatste Nieuws" gaat K3 het einde van de groep aankondigen in de huidige vorm. 

HollandsFeessie.nl presenteert groots muziekfeest in Heerde
17-03-2015 17:49:00

Op zaterdagavond 18 april organiseert HollandsFeessie.nl vanaf 20.00 uur in Club Aesculaap te Heerde een groots muziekfeest. De presentatie is in handen van Eric Dikeb en een scala aan artiesten zal er zijn, oa. : Dries Roelvink, Dennis Bax, Dennis Wiltink, Maico, Matthias Woerdma, Rob Koldenhof, Hansie Carras, Aukje Fijn, Dorette Duurkoop en Arjan Venemann.

Unieke samenwerking: Party DJ Ramon Ft. Shiela
17-03-2015 08:51:00

Party DJ Ramon is afkomstig uit Tiel en geboren in 1989. Van kinds af aan droomt Ramon van Dijk van een bestaan als DJ en het leven in de muziekwereld. Ramon, die in het dagelijks leven werkzaam is als magazijnmedewerker en geluidsman heeft vanaf 2009 al enkele singles uitgebracht. Singles die hem in contact brachten met het grote publiek en diverse Nederlandse artiesten. Nu Party DJ Ramon steeds vaker geboekt wordt en er steeds meer ervaring wordt opgedaan is het anno 2015 tijd om een nieuw gelegenheidsduo te vormen.

Zosja luidt lente in met debuutalbum
17-03-2015 07:45:00

Eind maart verschijnt het zonnige debuutalbum van de cross-over Jazz band Zosja. Ter gelegenheid hiervan maakt Zosja een mini tour door Nederland, waarvan de kick off met de officiële releaseparty plaats zal vinden in Café Scheltema te Leiden op 24 maart as. Een verfrissend en swingend nieuw geluid in de Nederlandse muziek wereld! 

Marianne Weber & John de Bever nu te boeken bij Lukassen
16-03-2015 10:10:00

Nederland is een gloednieuw zangduo rijker: hét duo van het Nederlandse levenslied, Marianne Weber & John de Bever. Afgelopen maand brachten ze al hun nieuwe single uit en vanaf heden zijn ze ook samen te boeken bij Lukassen Produkties. Al hun gehele carrière dragen Marianne Weber & John de Bever het levenslied een zeer warm hart toe. Dit resulteerde in een unieke samenwerking met het prachtige duet: 'Denk Nog Een Keer Aan Miij'.

Lied van Tonia werd hype op Facebook (gebaseerd op een levensverhaal)
16-03-2015 09:56:00

Een lied gebaseerd op een heel eigen levensverhaal. Het is heel bijzonder wat Tonia (32) uit Utrecht is overkomen. Haar autobiografische verhaal „Omdat zij mijn moeder is” werd plots een hype op Facebook. Tonia ging optreden bij een goede vriend en zong daarbij een zelfgeschreven lied. Dit lied was zo indrukwekkend dat een ruwe opname op Facebook werd geplaatst. En toen gebeurde het. Het nummer ging een eigen leven leiden en werd in no time 4.500 keer bekeken en verder gedeeld.

De Erpa's lanceren Heb je gedronken, laat je auto staan
15-03-2015 21:31:00

De Erpa’s hebben onlangs hun potentiële feesthit “Heb je gedronken, laat je auto staan” gelanceerd. Erwin Fillee uit Haarlem en Patrick Cousijn, alias De Erpa’s, zijn wederom de studio ingedoken om een gezellige feestplaat op te nemen. Juist niet met carnaval, omdat dan de tijd zo kort is om een liedje zijn volledige bestaansrecht te gunnen. Maar dit nummer kan je op elke gelegenheid draaien, voetbalkantines, bruiloften, koningsdag, Bevrijdingsdag, feesten want: “Heb je gedronken, laat je auto staan”. 

Jeroen Stevens heeft een aangezichtsverlamming
15-03-2015 21:18:00

Heel even dacht Jeroen Stevens dat alles voorbij was.Hij was deze zondagmorgen 1 maart wakker geworden met een stekende pijn in zijn hoofd. Eten en drinken ging niet zoals normaal. Na het bellen van de dokterspost was de ambulance snel ter plaatse. Hij werd doorgestuurd naar de spoedeisende hulp en nog die zelfde middag hebben ze diverse onderzoeken gedaan. Zo is er bloed afgenomen, ging hij door een scan etc. Al snel werd een Tia of hersenbloeding uitgesloten. Ook werd er gedacht een de ziekte van Lyme. Elf jaar geleden heeft Jeroen een teek laten verwijderen en volgens de artsen kan Lyme na 25 jaar nog uitbreken. Jeroen kon, na 3,5 uur in het ziekenhuis, naar huis en moest wachten op de uitslag van zijn aangezichtsverlamming. De zenuwen aan de rechterkant van zijn gezicht waren uitgeschakeld.

Jan Kolkman neemt afscheid van The Heinoos!
14-03-2015 23:00:00

Jan Kolkman heeft laten weten dat hij het na 13 jaar The Heinoos wat rustiger aan wil gaan doen en alleen her en der wat losse klussen wil gaan aanpakken. "Dat is even schrikken en dat snappen we", laten de bandleden weten. Ze geven aan dat stoppen met muziek maken namelijk niet voorkomt in het woordenboek van deze rasmuzikant. "Jan stopt uiteraard niet per direct, maar tijdens ons jubileum optreden op zaterdag 24 oktober 2015 zullen we voor de laatste keer plank gas geven met Jan op gitaar! Vanaf de eerste dag dat Jan in 2002 onze band kwam versterken, hebben we ontzettend veel van hem geleerd en zijn we uiteindelijk geworden wat we nu met z’n allen zijn", aldus Erik, Marco en Remco. Een Rock&Roll band in de puurste zin van het woord, met vier muzikanten die gezamenlijk één passie hebben, namelijk muziek maken met ontzettend veel lol! 

Ronnie Tober nog volop in de running
14-03-2015 16:18:00

Op 21 april 2015 wordt ras zanger/entertainer 70 jaar en dát moet gevierd worden! Geboren in 1945, geëmigreerd in 1948 naar Amerika werd hij ontdekt op 27 december 1963 door Willem Duys in het legendarische tv programma Voor de Vuist weg. Ronnie had z’n eigen TV show’s voor de AVRO en was te gast in vele, vele radio en televisieprogramma’s. Hij maakte vele platen en cd’s en kreeg daarvoor ook enkele Gouden platen. 

Lucky Joe gaat verder met TV opname van het muziekprogramma
14-03-2015 14:48:00

De Stichting Lucky Joe kan gelukkig weer verder met hun grote passie, namelijk het maken van TV programma's. Ze zijn totaal overdonderd door al de reacties naar aanleiding van de diefstal van hun geluidsapparatuur in de nacht van 26 op 27 december. "Het is alsof je in een rollercoaster terecht bent gekomen van emoties: 

Mike & Colin hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-03-2015 19:58:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 maart is dat ‘Binnenkomen’ van Mike & Colin. Het populaire duo strandde onlangs in Bloed, Zweet en Tranen, maar als je deze nieuwe single hoort is het de vraag of ze dat tv-programma eigenlijk wel nodig hebben om succesvol te zijn. ‘Binnenkomen’ (geschreven door Tom Peters) is weer zo’n typisch Mike & Colin liedje waar iedereen op slag vrolijk van wordt. Dus met dit soort hitgevoelige nummers komt het duo er ook wel! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: