RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De Erpa's lanceren Heb je gedronken, laat je auto staan
15-03-2015 21:31:00

De Erpa’s hebben onlangs hun potentiële feesthit “Heb je gedronken, laat je auto staan” gelanceerd. Erwin Fillee uit Haarlem en Patrick Cousijn, alias De Erpa’s, zijn wederom de studio ingedoken om een gezellige feestplaat op te nemen. Juist niet met carnaval, omdat dan de tijd zo kort is om een liedje zijn volledige bestaansrecht te gunnen. Maar dit nummer kan je op elke gelegenheid draaien, voetbalkantines, bruiloften, koningsdag, Bevrijdingsdag, feesten want: “Heb je gedronken, laat je auto staan”. 

Jeroen Stevens heeft een aangezichtsverlamming
15-03-2015 21:18:00

Heel even dacht Jeroen Stevens dat alles voorbij was.Hij was deze zondagmorgen 1 maart wakker geworden met een stekende pijn in zijn hoofd. Eten en drinken ging niet zoals normaal. Na het bellen van de dokterspost was de ambulance snel ter plaatse. Hij werd doorgestuurd naar de spoedeisende hulp en nog die zelfde middag hebben ze diverse onderzoeken gedaan. Zo is er bloed afgenomen, ging hij door een scan etc. Al snel werd een Tia of hersenbloeding uitgesloten. Ook werd er gedacht een de ziekte van Lyme. Elf jaar geleden heeft Jeroen een teek laten verwijderen en volgens de artsen kan Lyme na 25 jaar nog uitbreken. Jeroen kon, na 3,5 uur in het ziekenhuis, naar huis en moest wachten op de uitslag van zijn aangezichtsverlamming. De zenuwen aan de rechterkant van zijn gezicht waren uitgeschakeld.

Jan Kolkman neemt afscheid van The Heinoos!
14-03-2015 23:00:00

Jan Kolkman heeft laten weten dat hij het na 13 jaar The Heinoos wat rustiger aan wil gaan doen en alleen her en der wat losse klussen wil gaan aanpakken. "Dat is even schrikken en dat snappen we", laten de bandleden weten. Ze geven aan dat stoppen met muziek maken namelijk niet voorkomt in het woordenboek van deze rasmuzikant. "Jan stopt uiteraard niet per direct, maar tijdens ons jubileum optreden op zaterdag 24 oktober 2015 zullen we voor de laatste keer plank gas geven met Jan op gitaar! Vanaf de eerste dag dat Jan in 2002 onze band kwam versterken, hebben we ontzettend veel van hem geleerd en zijn we uiteindelijk geworden wat we nu met z’n allen zijn", aldus Erik, Marco en Remco. Een Rock&Roll band in de puurste zin van het woord, met vier muzikanten die gezamenlijk één passie hebben, namelijk muziek maken met ontzettend veel lol! 

Ronnie Tober nog volop in de running
14-03-2015 16:18:00

Op 21 april 2015 wordt ras zanger/entertainer 70 jaar en dát moet gevierd worden! Geboren in 1945, geëmigreerd in 1948 naar Amerika werd hij ontdekt op 27 december 1963 door Willem Duys in het legendarische tv programma Voor de Vuist weg. Ronnie had z’n eigen TV show’s voor de AVRO en was te gast in vele, vele radio en televisieprogramma’s. Hij maakte vele platen en cd’s en kreeg daarvoor ook enkele Gouden platen. 

Lucky Joe gaat verder met TV opname van het muziekprogramma
14-03-2015 14:48:00

De Stichting Lucky Joe kan gelukkig weer verder met hun grote passie, namelijk het maken van TV programma's. Ze zijn totaal overdonderd door al de reacties naar aanleiding van de diefstal van hun geluidsapparatuur in de nacht van 26 op 27 december. "Het is alsof je in een rollercoaster terecht bent gekomen van emoties: 

Mike & Colin hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-03-2015 19:58:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 maart is dat ‘Binnenkomen’ van Mike & Colin. Het populaire duo strandde onlangs in Bloed, Zweet en Tranen, maar als je deze nieuwe single hoort is het de vraag of ze dat tv-programma eigenlijk wel nodig hebben om succesvol te zijn. ‘Binnenkomen’ (geschreven door Tom Peters) is weer zo’n typisch Mike & Colin liedje waar iedereen op slag vrolijk van wordt. Dus met dit soort hitgevoelige nummers komt het duo er ook wel! 

Muziekreis Turkije uitverkocht
13-03-2015 18:09:00

De bekende muziekreis Turkije is geheel uitverkocht. Ruim 500 gasten en zo'n 20 artiesten gaan met Lukassen Produkties en RADIONL naar Turkije van 16 t/m 23 mei aanstaande. Een gezellige week met live optredens, de artiesten BBQ, spel en entertainment, meet & greet, clipopnames, zon, zee en live uitzendingen van RADIONL  Dagelijks live radio en meer dan 15 artiesten die meereizen waaronder Jannes, Sieneke, Django Wagner, Stef Ekkel, Jan Keizer & Anny Schilder, Helemaal Hollands, Vinzzent, Jaman, Rene Karst, Andy & Melissa van der Meijde en Gino Graus

O’G3NE scoort nummer 1–hit met nieuwe single Cold
13-03-2015 13:28:00

Binnen enkele uren nadat de single Cold van O’G3NE vandaag gelanceerd werd op iTunes staat deze al boven aan de lijst.  Cold is de eerste single van O’G3NE, nadat ze afgelopen december de titel The Voice of Holland wonnen. Cold is na Magic, Change Will Come en Emotions de vierde iTunes – nummer 1 voor Lisa, Amy en Shelley. Cold is een power song met een krachtige boodschap. “Er gebeuren zoveel nare dingen in de wereld waarbij mensen elkaar de meest vreselijke dingen aan doen, dichtbij of ver van je bed. 

Wibi Soerjadi lanceert dance single
13-03-2015 11:15:00

Gisteren is de dance single van pianovirtuoos Wibi Soerjadi gereleased door NLfactor B.V. Laren. Wibi laat horen in deze track dat een klassiek thema prachtig kan klinken op piano met EDM dance invloed. Wibi vond het tijd geworden om ook het jongere publiek met zijn single kennis te laten maken in een hedendaags jasje. Wibi gaat absoluut geen carriere switch maken, maar Wibi doet dit “just for fun”. Dit dance project is typisch Wibi, naast dat hij een serieus klassiek pianist is blijft hij speels, jong en laat hij zijn piano klinken met een dance karakter.

Ontvangst RADIONL in Hoogeveen sterk verbeterd
13-03-2015 08:44:00

Muziekzender RADIONL is sinds vrijdag 13 maart in de regio Hoogeveen te ontvangen op de nieuwe frequentie 97.0 FM. De ontvangst is hierdoor sterk verbeterd voor de inwoners van Hoogeveen en omliggende plaatsen als Echten, Zuidwolde, Hollandscheveld en Noordscheschut. Luisteraars van RADIONL, dat zich richt op liefhebbers van het Nederlandstalige lied, verzochten al langere tijd om iets te doen aan de slechte ontvangst in de regio Hoogeveen. RADIONL heeft voor deze luisteraars een extra steunzender kunnen aanvragen.

Jannes presenteert nieuw album op zondag 29 maart 2015 in Assen
13-03-2015 08:41:00

Op zondag 29 maart 2015 vindt de jaarlijkse fanclubmiddag van Jannes plaats bij uitgaanscentrum ‘De Bonte Wever’ Stadsbroek 17 in Assen. Tijdens deze middag, die vrij toegankelijk is, zal Jannes tevens z’n nieuwe album "Zoals ik Ben" presenteren. Het album komt officieel pas uit op vrijdag 3 april, maar speciaal voor z’n fans wordt het album al op 29 maart te koop aangeboden in Assen. Jannes zal tevens die dag alle exemplaren persoonlijk voorzien van een handtekening en neemt uitgebreid de tijd om met iedereen die wil op de foto te gaan. 

Dochter Semmy van Mick Harren krijgt speciale rol in clip nieuwe single
13-03-2015 01:36:00

Mick Harren gooit op zijn nieuwe single zijn handen in de lucht en gaat in het voorjaar volle kracht vooruit. Rechtop in de wind, en hij kijkt niet meer om of achteruit.  Met deze woorden zingt Mick Harren over hoe hij weer met goede zin vooruitkijkt, na een periode waarin dat allemaal wat meer moeite kostte. Of het goed of slecht gaat.  Mick kan altijd zijn hart luchten in de muziek, in het zingen en in het optreden. Voor dit nummer wilde Mick totaal iets anders doen dan hij altijd gedaan heeft. Omdat muziek voor hem verbroedert en kracht geeft. 

Samenwerking tussen DJ Henry en Rocky Pauw
12-03-2015 09:59:00

DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters), "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones). De in Utrecht in 1987 geboren en in Lexmond woonachtige Rocky Pauw timmert al enige jaren aan de weg. 

Nieuwe single van Mark Blomsteel
12-03-2015 09:37:00

'Talk Me Down' is de nieuwe single van Mark Blomsteel . Het is een track van het eind vorig jaar uitgekomen album ‘Crank It!’ Mark Blomsteel is drievoudig winnaar van de Dutch CMA Awards welke elk jaar worden uitgereikt tijdens dit bekende gala. De nieuwe single heeft de country invloeden van ‘Music City’  Nashville, en is de opvolger van de zeer goed ontvangen single ‘Different Just The Same’  Tijdens zijn laatste bezoek aan Nederland was hij te gast bij 3FM en waar Giel Beelen over zei : “die single klinkt echt heel lekker”!  

FeestDJRuud laat weer van zich horen
12-03-2015 09:19:00

Voordat FeestDJRuud het levenslicht zag, was de mensheid zich nog amper bewust van de ware betekenis van het woord 'feest'. Natuurlijk kon je een drankje gaan drinken in de lokale kroeg, maar het was pas bij ​"​Gas Op Die Lollie​" dat het partykwartje viel. Sindsdien is de gek van de dam en bestookt Ruud de wereld met feest na feest, hit na hit en festival na festival.  De feestgod vond de tijd rijp voor een nieuwe knaller

Henk Harders krijgt nieuwe single uitgereikt door Henk Wijngaard
12-03-2015 08:59:00

De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een splinternieuwe single, getiteld “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)”. De populariteit van Henk breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals “Verlangen”, “Mary Jane”, “Geef Jouw Hart Aan Mij” en “Als De Sterren Weer Gaan Stralen” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandse én Belgische radio stations. 

VOTOWN Festival in stadion FC Volendam
11-03-2015 21:26:00

Na eerder succesvolle edities van VOTOWN Allstars, zal op 23 augustus 2015 het VOTOWN Festival plaatsvinden in het stadion van FC Volendam. Op deze dag zullen niet alleen Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS optreden, maar ook tal van andere Nederlandse topartiesten. De complete line-up zal de komende maanden bekend worden gemaakt.  Met het nieuwe concept willen de Volendammers samen met andere Nederlandse artiesten een typische festivalsfeer creëren. Om dit streven kracht bij te zetten zal het stadion zomers worden aangekleed en zijn de toegangsprijzen lager dan in voorgaande jaren. Zowel de tribune- als de veldkaarten kosten € 29,50. Kaarten die voor 1 mei worden besteld kosten € 27,50. Groepen vanaf 10 personen - die voor 1 mei kaarten bestellen - betalen € 25,00 per entreebewijs. 

Stefan Mondial kan voor nieuwe single ‘Eindeloze liefde’ kiezen uit 4 platenmaatschappijen……
11-03-2015 21:09:00

Nadat Stefan Mondial besloot om het roer geheel om te gooien ging er een wereld voor hem open.  “Ik heb eigenlijk alles veranderd.  Een nieuwe producer, een nieuwe opnamestudio, een nieuwe platenmaatschappij, een nieuwe plugger en een nieuwe achtergrondzangeres. De reden daarvan was om m’n Duitstalige sound om te zetten naar iets anders ”, laat de uit Groenlo afkomstige zanger trots weten. Het doel van Stefan was om daarmee goed voor de dag te komen en een breder publiek met hem kennis te laten maken.  

Robert Pater presenteert nieuwe single in Raalte
11-03-2015 11:56:00

Op zaterdag 4 april 2015 presenteert Robert Pater z'n nieuwe single "Een Roos In De Morgen" tijdens het evenement "Robet & Vrienden"bij Bar Zwakenberg aan de Schoolstraat 11 in Raalte. Z'n vrienden zijn deze avond die vanaf 18.00 uur van start gaat: August Hendriks, Elz Bakker, Frank van Etten, Gerrit Haverman, Johan Heeren, Joop Evers, Lucas & Gea, Rinus Werrens, Tinus Hoekstra, Tony van Boxtel en Wimmie Bouma. Robert had het nummer al ruim 2 jaar op de plank liggen en vond het nu de hoogste tijd om er iets mee te doen. 

Harten 10 krijgt de familie Wolters op visite
11-03-2015 10:15:00

Op zaterdag 11 april 2015 krijgen Martien en Tineke, oftewel Harten 10 de muzikale familie Wolters op bezoek. Dit alles vindt plaats bij hamburger- en pannekoekenrestaurant 'Peter Pan', Zwolseweg 79A in Heino.Het wordt een avond in een huiselijke sfeer waar de gasten worden ontvangen in een gezellig ingerichte woonkamer. Johannes, Wesley en Evert Wolters kunnen echt als aanstormende talenten worden gezien.

Boudewijn de Groot komt met nieuw album
10-03-2015 14:29:00

De legendarische Boudewijn de Groot brengt op 17 april aanstaande zijn nieuwste album ‘Achter Glas’ uit. De Groot heeft zich de afgelopen jaren in de luwte kunnen storten op een album dat een kroon is op zijn indrukwekkende carrière. Achter Glas is opgenomen in de ICP Studio’s te Brussel en werd geproduceerd door de Vlaamse topproducer/muzikant Jean Blaute (o.a. K’s Choice, Henny Vrienten en Clouseau). De 15 nieuwe nummers op Achter Glas, die voor het grootste deel door De Groot zelf zijn geschreven, reflecteren aan vroeger en aan nu. 

Diana Dekkers brengt Amore Blue op single uit
10-03-2015 13:10:00

Diana Dekkers kreeg in 2014 het liedje “Amore Blue” door tekstschrijver Ron van Boxtel toegezonden. “Ik vond de tekst zo geweldig mooi en bij me passen en besloot het lied tegelijk met m’n vorige single “Als ik jou heb beloofd” al op te nemen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. Het was de bedoeling om deze track te gebruiken voor een aanstaand album, maar mensen uit mijn omgeving vonden  dat ik het gewoon op single uit moest brengen”, vertelt Diana. “Amore Blue” is een cover van de Duitse Schlagerband Fernando Express. 

Eberhard van der Laan reikt achtentwintigste editie Annie M.G. Schmidtprijs
10-03-2015 12:25:00

De Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, wordt op zondag 19 april uitgereikt tijdens de achtentwintigste editie van het Amsterdams Kleinkunst Festival door Eberhard van der Laan. De prijs bestaat uit een bronzen borstbeeld van Annie M.G. Schmidt, gemaakt door Frank Rosen en 3.500 euro. De uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs aan zowel de tekstdichter, componist als uitvoerend artiest van dit lied, vindt plaats in Theater Bellevue in Amsterdam.

Data van Simone's nieuwe theatertour Puur! zijn bekend
10-03-2015 11:23:00

Simone had een droom: het theater in. Met haar eigen stem en haar muziek mensen raken. Ze realiseerde haar droom, gewoon, op eigen kracht. Ze bewees met haar eerste theatertour “Van List tot Heden’ dat ze dit intieme podium verdient: Simone’s stem en persoonlijkheid heeft geen opsmuk nodig. Puur volstaat, deze zangeres draagt en raakt! Het was niet voor niets dat icoon Liesbeth List zei ‘die Simone, die komt er wel!’. Simone leerde al jong wat knokken was: op school werd ze gepest, haar uitlaat klep werd de muziek.

Top 50 Woonwagenhits deel 5 komt binnen op nr. 2 in de GFK Compilatie top 30
09-03-2015 11:42:00

Op de vijfde editie van de succesreeks ‘Top 50 Woonwagenhits; staan de beste artiesten die ons land rijk is: Jannes,  Marianne Weber,  Django Wagner,  John West,  Henk Bernard,  Willem Barth, Rob Zorn,  John de Bever,  Wesly Bronkhorst,  Grad Damen,  Jaman,  Roy Donders,  Frank van Etten, Peter Beense, en ga zo nog maar even door. Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw lanceerde in 2005 op verzoek van veel reizigers deel 1 van de cd serie ‘ In ’n Woonwagen’. 

Geslaagde albumpresentatie Jaman
09-03-2015 10:31:00

Afgelopen zaterdagavond vond de albumpresentatie van Jaman plaats in de Ster te Nieuwkuijk. Alles draaide om z''n inmiddels derde album "Zweven op Wolken". Hij heeft zich met zijn eerste 2 albums inmiddels tussen de topartiesten in het volkse segment genesteld en is met zijn petje op overal een opvallende en graag geziene verschijning! Op zijn nieuwe album staa'n o.a. het zeer emotionele duet met zijn zoontje alsmede een schitterend duet met Tamara Tol. In het bijzijn van vele collega artiesten en fans ontving Jaman het eerste exemplaar van het nieuwe album.

Mega muziekspektakel in Uden op zondag 12 april a.s. met 40 top artiesten!
09-03-2015 10:06:00

Zondag 12 april a.s. beloofd een ware happening te worden in de evenementenhal van theater Markant aan de Markt in Uden, als maar liefst 40 top artiesten voor de camera’s verschijnen van het populaire tv programma “Toppers van Oranje”. Oa.  Roy Donders, Rene Schuurmans, Dennie Christian, Mike & Colin, Zomaer, Jeronimo, Henk Damen, Wesly Bronkhorst, Alessandro, Justine Pelmelay, Mick Harren, Ronnie Tober en de Roelvinkjes hebben hun medewerking al toegezegd.

Marco de Hollander giet 'Over een uur' in een nieuw vaatje
08-03-2015 19:53:00

Marco de Hollander heeft het nummer 'Over een uur', waar Stella in 1992 een top 100 notering mee behaalde nieuw leven in geblazen. Samen met Ronald Moonen van Studio Difference uit Weert samen met de Zusjes van Wanrooy een ware feestknaller van weten te maken. Op de b-kant van het zilveren schijfje staat het nummer 'Mijn grote kameraad'. Beide tracks komen uit de pen van Pierre Kartner. Een grote schare fans omschrijven het als “een échte Marco de Hollander plaat”. 

Vrijkaarten voor de Nacht van Oranje
08-03-2015 19:13:00

Zondag 26 april staat het sportpaleis van Ahoy Rotterdam weer volledig in het teken van de Nacht van Oranje! Tijdens de Koningsnacht gaat het dak eraf met bekende vaderlandse artiesten die hun grootste Nederlandstalige hits zingen. De line-up voor de Nacht van Oranje 2015 bestaat uit: Danny de Munk, Glennis Grace, Frans Duijts, Snollebollekes, Thomas Berge, Lee Towers, Bonnie st. Claire, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Wolter Kroes, Django Wagner, René Schuurmans, Gents, Feestorkest Factor 12 en Henk Bernard. 

Special rond Annet Nikamp aanstaande zondag bij TV Oranje
07-03-2015 21:02:00

TV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. Ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Komende zondag 8 maart zie je een special over de Overijsselse zangeres Annet Nikamp. Ze ontvangt TV Oranje bij haar thuis en samen maken we een tocht door de bossen en langs andere bezienswaardigheden van Nijverdal. Bij de schaapskooi vertelt Annet meer over haar leven en zangcarrière.

Frank van Etten heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
06-03-2015 20:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 maart is dat ‘Levenslang op reis’ van Frank van Etten. De familie Van Etten rouwt nadat de vader van Frank op 25 februari naar zijn laatste rustplaats is gebracht. Maar het leven gaat door, en dus is er nu deze nieuwe single die de voorloper is van het binnenkort te verschijnen album 'Niet meer die man van toen'. Het is een prachtig nummer geworden, met opvallend veel invloeden uit de gipsymuziek. Eens te meer blijkt dat de volkszanger uit Apeldoorn behoort tot de absolute top.

Iona van der Linden is de leukste lerares van Nederland
06-03-2015 20:24:00

Naar aanleiding van de actie rondom de single “Juffrouw de Kok”  hebben Vinzzent, Billy Dans en RADIONL afgelopen week  nominaties uitgedeeld op scholen in Nederland. De leraressen waren opgegeven door de leerlingen en uit de honderden aanmeldingen zijn 7 scholen gekozen. Van dinsdag t/m vrijdag werden de scholen getrakteerd op een optreden van Vinzzent & Billy Dans, kreeg de “juffrouw” een nominatie uitgereikt en RADIONL deed live verslag van alle bezoeken. Zo werden o.a.: scholen in Winschoten, Apeldoorn, Norg, Enschede, Zwolle, Ede en Hoogeveen bezocht.  

Frank van Etten sterker dan ooit
06-03-2015 15:49:00

Nu 12,5 jaar na zijn megahit ‘Leef als een zigeuner’ voelt volkszanger Frank van Etten zich sterker dan ooit. ‘Mijn producer heet Tommy Peters, mijn manager Willie Oosterhuis; ik heb nog nooit zo’n sterk team om me heen gehad', aldus Frank. Hij is trots op zijn eigen studio, waar de mooiste liedjes gemaakt worden. Co-producer Hans Aalbers doet de mix en het beroemde label NRGY brengt het album op de markt. 27 maart 2015 is de releasedatum en het album heet ‘Niet meer die van man van toen’.

Nieuwe single van Hugo Peeters kan rekenen op veel airplay
05-03-2015 21:05:00

De discografie van Hugo Peeters telt vanaf vandaag 8 singles en 3 albums waarvan een dubbel album. De meest recente single heeft de titel “Heb ik je nu verloren” gekregen. En traditiegetrouw wederom uit de muzikale keuken van Lei de Bruyn & Guus Smeets. Een combinatie die al jaren zeer succesvol is. Het vrolijke nummer over de liefde en past perfect bij de zanger uit het Gelderse Gendt. Ditmaal geen cover maar een eigen nummer.  

Jaman zingt tijdens albumpresentatie duet met z'n zoon
05-03-2015 16:55:00

Jaman die met de Edisonnominatie voor zijn album "Gewoon geluk" deze week nog volop in de schijnwerpers stond presenteert komende zaterdag zijn nieuwe cd-album. Tijdens deze presentatie, die plaats zal vinden in De Ster te Nieuwkuijk, zal Jaman samen met zijn zoon het lied "Goede vader" zingen. Speciale optredende gasten a.s. zaterdag zijn: Stef Ekkel, Rinus Werrens, Jeffrey Heesen, Frank van Etten, Dean Saunders, Tamara Tol en Henk Damen. Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst een gratis cd-album. De aanvang is vanaf 20.00 uur.

Nieuwe single van John Heesakkers gaat over z’n kleindochters
05-03-2015 13:30:00

“Op een dag vertelde mijn zoon…oudje…je wordt opa”. Dat kreeg John Heesakkers ruim 4 jaar geleden te horen. Inmiddels heeft hij twee prachtige kleindochters ( Jelina en Kyenna) waar hij ontzettend blij mee is. John, die in het dagelijks leven meewerkend voorman in de bouw is, zit vaak tijdens z’n werk te neuriën en denkt dan vaak aan z’n kleindochters. “Er zal ooit een dag komen dat ik er niet meer ben en wat zou het leuk zijn als ik iets voor hen gedaan heb”, vertelt de uit Heerlen afkomstige zanger.

Miss Montreal gastartiest bij Jubileumeditie van de Groots met een zachte G concerten
05-03-2015 10:10:00

"Ik mag ik aankondigen dat Miss Montreal onze support act zal zijn tijdens de Jubileumeditie van de Groots met een zachte G concerten! Niet alleen een fantastische artiest, maar ook eindelijk weer een dame op het Groots podium", laat Guus Meeuwis trots weten. Omdat het volgens Guus verleidelijk is om tijdens een jubileumeditie vooral terug te kijken naar het verleden vaart het team toch een andere koers. Net als tijdens het gehele Jubileumjaar wil Meeuwis ook tijdens de stadionconcerten de blik naar voren richten. 

Naomi Gael geeft Born To Be Alive een nieuw jasje
05-03-2015 02:15:00

Zingen is als een tweede natuur voor Naomi Gael. Reeds op haar veertiende was ze actief in het wereldje en scoorde ze successen met singles als "Jetzt Oder Nie", "Als je Jong Bent", "Vlinders in je Buik". Met haar Duitstalige single "Jetzt Oder Nie" scoorde ze ook bijzonder goed in Duitsland en werd ze zelfs gevraagd op de Duitse TV. Nu komt ze haar eigen moderne bewerking met dupsteps van de klassieker "Born To Be Alive" van Patrick Hernandez. De single is nog maar net uitgebracht door het label NGC Productions en staat al gelijk in de downloadcharts.

William Burg brengt 'Vrienden voor het leven' uit op single
04-03-2015 14:08:00

De nieuwe single van William Burg ‘Vrienden voor het leven’ staat als laatste track op z’n in 2014 gelanceerde gelijknamige album ‘Vrienden voor het leven’.  Dat hebben we eerder gezien bij William’s debuutalbum ‘Mijn leven’. De titel is hetzelfde als de laatste track….. William hecht heel veel waarde aan vriendschap. “Dat hebben veel mensen en af en toe wordt dat onderschat. Zodoende is ‘Vrienden voor het leven’ tot stand gekomen’, aldus William. Overal waar de Brabantse zanger optreedt staan de fans op de stoelen en willen dat nummer horen. 

Alex Krijnen presenteert debuutsingle ‘Heel dicht bij jou’ op 8 maart 2015 in Goes
04-03-2015 10:35:00

Alex Krijnen  presenteert op zondag 8 maart z’n debuutsingle ‘Heel dicht bij jou’ bij Café “De Snor”, Grote Markt 4  in Goes. Meewerkende artiesten zijn:  Sani van Mullem, Rudy Wagner, Hans Solo, Bart Videler, Corné van Meer, Michael Angelo , Tom Witsenburg en het duo Roy & Jet. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.0 inclusief single. “Het was altijd al een droom van mij om een single op te nemen. Dat het dit nummer werd heeft wel een bijzondere reden. Ik was tien jaar bij mijn vrouw en zijn toen vijf jaar uit elkaar gegaan. Gelukkig zijn we nu weer een stel. Op ‘Back in your arms again’ van The Mavericks heeft mijn vrouw Anita Suijkerbuijk een tekst geschreven..

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop