RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Hessel Wijkstra van RADIONL zet brommerfragment van Evert Baptist online
01-04-2015 01:44:00

RADIONL presentator Hessel Wijkstra kreeg de afgelopen dagen enorm veel aanvragen om de "brommer fragmenten" van Evert Baptist nogmaals te laten horen. Hessel heeft alle fragmenten bij elkaar geplakt in een 26 minuten durende compilatie over de bijzondere brommerrit naar de feestweek in Westendorf die daar plaatsvond van 14 t/m 21 maart jl. De reis met z'n Zundapp C50 naar Oostenrijk had nogal wat voeten in aarde en verliep niet helemaal zoals gepland. Evert werd onderweg door de Duitse politie van de autobahn geplukt.

Zaterdag 4 april: Instore Jannes in Hoogeveen op de weekmarkt bij Klaas Prent
31-03-2015 10:58:00

Aanstaande zaterdag 4 april 2015 komt Jannes tussen 13.00 uur en 15.00 uur zijn nieuwe album “Zoals ik ben” promoten, signeren en natuurlijk een paar liedjes zingen. Dit zal plaatsvinden op de weekmarkt in Hoogeveen bij de CD Hal kraam van Klaas Prent.  Midden op de Hoofdstraat voor de kerk. Deze dag geldt natuurlijk ook de CD Hal actie met gratis zijn allereerste cd bij aankoop van zijn nieuwe album.Het is natuurlijk een echte thuiswedstrijd voor Jannes, zeker na de vele successen op de Pulledagen, waar Jannes jaar in jaar uit kwam optreden.

Axel Hermans (13 jaar) wint plugger voor volgende single
31-03-2015 10:34:00

De tweede single voor Dyonne & Axel (moeder en zoon) is nog maar net gereleased of de volgende staat alweer op stapel. Axel Hermans won namelijk 20 maart j.l. de 2e prijs tijdens de GHC Award op het Graaf Huyn College te Geleen. Zijn prijs wil Axel graag inzetten voor de promotie van een volgende single. Dit bijzondere duo schreef onlangs zelf de tekst van de nieuwe song. 

Wesly Bronkhorst Fans & Friends concert op 5 juni 2015
30-03-2015 23:42:00

“Mijn fans zijn belangrijk en waardevol voor mij. Daarom doe ik graag iets extra’s voor ze. Dat verdienen ze!”, aldus Wesly Bronkhorst die weet hoe belangrijk zijn fans zijn. Daarom organiseert hij, net als vorig jaar, een speciale avond voor ze. Deze keer in discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Op 5 juni 2015 geeft Wesly daar een uniek concert, waar hij flink uitpakt voor zijn trouwe aanhang. Natuurlijk zingt hij zijn grootste hits. Daarnaast geeft hij een exclusief voorproefje van zijn nieuwe album, waar hij nu nog druk mee bezig is. En als kers op de taart heeft de Amsterdamse volkszanger een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, onder wie Willem Barth, Dries Roelvink, Jaman, Samantha Steenwijk en Helemaal Hollands. Wesly: “Samen gaan we er een groot én onvergetelijk feest van maken!”  

Nieuw album van Ancora verschijnt op 29 mei
30-03-2015 17:20:00

Ancora, bestaande uit de zangers Patrick Jongschaap, Martin Dams en Harm Wolters legt momenteel de laatste hand aan hun nieuwe album "Voorbij de horizon" welke op 29 mei zal verschijnen. Het nieuwe album wordt net zoals hun debuutalbum "Vrij als de wind' vergezeld van een dvd met daarop videoclips van alle nummers. Op 17 april zal de eerste single van het nieuwe album, getiteld "Wordt zeeman" gelanceerd worden. Qua sound is er  vrijwel niet gesleuteld. De basis blijft ongewijzigd: een aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop.

Clip 'De geboorte van mijn kleinkind' van Janneke de Roo online
30-03-2015 12:27:00

De clip van "De geboorte van mijn kleinkind" van Janneke de Roo is sinds enkele dagen al te bewonderen op TV Oranje en staat inmiddels ook op YouTube. Iedereen die de single "Alleen" via haar website of mail had besteld wist dat deze single nog een bonus zou gaan bevatten. Het was op het moment van release nog niet actueel maar inmiddels wel want Janneke de Roo is op vrijdag 13 maart jl voor de 2e keer grootmoeder geworden en heeft dit heugelijke feit gebruikt om de studio in te duiken van Terry West voor het opnemen van "De geboorte van mijn kleinkind". 

Willemien brengt Ik wil je niet kwiet digitaal uit
30-03-2015 11:37:00

Willemien groeide op als dochter van een bekende Drent en met die erfenis twijfelde ze om zich muzikaal te manifesteren in de Drentse taal. Maar Willemien is een jonge, ambitieuze zangeres en na het horen van de eerste demo’s van 'Ik wil je niet kwiet' was ze om: dit moest ze doen! Al moest het wel te combineren zijn met haar huidige opleiding Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Het nummer werd ingezonden voor het provinciale Drentstalige songfestival 2014, het Drèents Liedtiesfestival. 

Martijn Stam neemt clip op van zelf geschreven nummer
29-03-2015 14:04:00

De Hillegomse zanger Martijn Stam heeft een zelf geschreven nummer uitgebracht, namelijk “Leef”. De muziek is geschreven door Marco van der Hoorn en Gilbert Verhaar. Vorig jaar bracht de zanger hetzelfde nummer uit met een andere tekst in het teken van de WK en doopte deze om tot “Nederland Kampioen”. De bijpassende clip werd toen opgenomen in café “Murphy’s Law” in Hillegom. Op zaterdag 28 maart werd een nieuwe clip opgenomen voor het nummer “Leef” in een hotelkamer van Hotel De Rustende Jager en in Grandcafé Boedha’s te Nieuw Vennep.

Björn Litjes wil melodielijn van z’n nieuwe single ‘Een bos rode rozen’ aanhouden
29-03-2015 00:00:00

Met z’n nieuwe single “Een bos rode rozen”, laat Björn Litjes horen dat hij voor de ‘volkse’ kant heeft gekozen. “Sinds ik solo ben gaan zingen werk ik al samen met producer/ tekstschrijver Kees Tel. Voor m’n vierde single hadden we samen al een nummer gemaakt, vertelt Björn. Toch was de 32 jarige zanger die in het dagelijks leven accountmanager in de logistiek is, niet echt blij met het resultaat. “Het was het toch niet. Op een gegeven moment werd ik s’nachts wakker met het deuntje van ‘Je kunt niet altijd 16 zijn’ van de Havenzangers en ‘Mooie meisjes’ van Arne Jansen. 

Fedde Feenstra weet harten te raken
28-03-2015 13:04:00

De Friese zanger Fedde Feenstra timmert al enige jaren flink aan de weg. In de regio is hij dan ook een bekend fenomeen geworden. Met de single ʻJij hebt mijn hart geraaktʼ heeft hij al letterlijk menig hart geraakt, ook de bonustrack ʻmijn hart zal altijd open staanʼ wat de zanger met zijn vrouw heeft opgenomen, is een gevoelige plaat. De altijd vrolijke en nuchtere ʻzanger op klompenʼ heeft opnieuw ambitieuze plannen om zijn zangcarrière  kracht bij te zetten door het opnemen van een nieuwe single.

Trip & ter Brugge op weg naar de volgende halve eeuw.....
28-03-2015 10:19:00

Pubers waren het nog, Gerrit Trip en Bert ter Brugge, toen ze merkten dat het muzikaal klikte. Dat is nu een halve eeuw geleden. In de sixties waren ze de vaste krachten van de band Highway61. Daarna gingen ze beiden hun eigen weg. Maar regelmatig zochten ze elkaar op. Na omzwervingen met After All, Lesley Four, Al in, Live, Block, Teach in, Black Lake en Trip to Trip pakten ze de draad weer op met Highway61. Trip & ter Brugge zijn van hetzelfde kaliber. 

40 artiesten op 29 maart in de bres voor de 2 jarige Nathaniël
28-03-2015 00:00:00

Aanstaande zondag 29 maart is het zover. Een 40 tal artiesten waaronder de winnaar van Bloed, Zweet & Tranen 2015 “Driekes Hoekstra” zullen geheel belangeloos een aantal liedjes zingen om zo geld in te zamelen voor de 2 jarige Nathaniël. Hij lijdt aan een zeldzame vorm van kinderkanker waarvoor hij in Nederland  al vele behandelingen heeft ondergaan. Om meer kans op genezing te hebben  is een bezoek aan een ziekenhuis in Amerika nodig. 

Legende Boudewijn de Groot keert groots terug met single Witte Muur
27-03-2015 13:42:00

De eerste single van Achter Glas, het nieuwe album van Boudewijn de Groot dat op 17 april verschijnt, is vandaag officieel gereleased. Witte Muur laat De Groot in optima forma horen. Witte Muur is verkrijgbaar via onder meer iTunes en Spotify. Het is het eerste nummer afkomstig van het 15 nummers tellende album Achter Glas, waaraan De Groot de afgelopen maanden heeft gewerkt in de ICP Studio’s te Brussel. Achter Glas is geproduceerd door de Vlaamse topproducer Jean Blaute (o.a. K’s Choice, Clouseau en Henny Vrienten).

Theodoor heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-03-2015 13:19:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 maart is dat ‘Laat mij maar lekker zo’, de nieuwe single van Theodoor. Deze talentvolle zanger uit Leiden is klaar voor de volgende stap. Het afgelopen jaar heeft hem al veel goeds gebracht, zoals een Buma NL nominatie voor Nieuw Talent. En nu is er deze aanstekelijke nieuwe single onder een nieuw label. Theodoor heeft de banden met zijn vaste producer Manfred Jongenelis nog meer aangetrokken door het nummer op diens label Smaragd Music uit te brengen. 

Vrijkaarten voor Sterren van Holland Outdoor Utrecht
27-03-2015 11:43:00

Het succesvolle muziekfeest Sterren van Holland gaat op zondag 7 juni voor het eerst een outdoor festival organiseren en wel in het stadion van FC Utrecht, de Galgenwaard. Je kunt er genieten van optredens van Hollandse artiesten, onder wie Xander de Buisonjé, Wolter Kroes, Frans Duijts, Danny de Munk, Django Wagner, Snollebollekes, Alex en DJ Coenio. Ze starten vanaf 12.00 uur en gaan tot 19.00 uur door met drinken, feesten, dansen, hossen en zingen. 

Albumpresentatie Havenzangers 2.0 op 11 april in Buren
27-03-2015 11:08:00

Op zaterdag 11 april 2015 presentaren De Havenzangers 2.0 hun nieuwe album "We gaan er tegenaan" bij partycentrum De Prinsenhof, de Bijen 1 in Buren. Op hun goed gevulde album staan de hits van de afgelopen jaren, aangevuld met nieuwe frisse remakes van oude hits "Country Dans" en "'s Nachts Na Tweeën". Begin dit jaar besloten Willem en z'n zoon Wesley de naam Mulder & Mulder om te dopen tot De Havenzangers 2.0. Tijdens de presentatie zijn er gastoptredens van Jaman, Danny Heden, Frank van Etten, de Alpenzusjes en Snollebollekes. 

The Common Linnets winnen prestigieuze ECHO Award
27-03-2015 10:09:00

The Common Linnets hebben gisterenavond in Berlijn een prestigieuze ECHO Award gewonnen in de categorie ‘Newcomer International’. De band rondom Ilse DeLange en JB Meijers versloeg daarmee klankende namen als George Ezra, Kiesza, Lorde en Sam Smith. De ECHO’s zijn de belangrijkste Duitse popmuziekprijzen, vergelijkbaar met de Grammy’s en de BRIT awards. Tijdens de ceremonie traden The Common Linnets ook op. Samen met de Zwitserse zangeres Stefanie Heinzmann vertolkten ze Stefanie’s nieuwe single ‘In The End’.

SpongeBob blijkt fan van de Gebroeders Ko te zijn
27-03-2015 09:51:00

Dat de Gebroeders Ko al een aantal jaren zeer succesvol zijn in Duitsland is geen nieuwtje meer. Tientallen covers met Duitse artiesten waaronder “Schatzi schenk mir ein foto “ en “Nur nog Shuhe an “ van Mickie Krause bereikten de Duitse hitlijsten. Daar kan zomaar nog een dikke hit bijkomen want niemand minder dan SpongeBob heeft nu een cover gemaakt op “Schatzi schenk Mir ein foto “ en zingt samen met zijn vriend Patrick  "Patrick macht Pogo". Het nummer is te vinden op Das SpongeBob album en zal het naar verwachting goed gaan doen bij de Kids in Duitsland.

Digitale kijkers van DELTA maken kans op een luxe Soldaat van Oranje Arrangement
27-03-2015 00:27:00

In april is TV Oranje Zender van de Maand bij DELTA. De hele maand kun je onbeperkt kijken naar deze zender met de mooiste muziek van eigen bodem. Om dit te vieren geeft TV Oranje een luxe Soldaat van Oranje Arrangement weg, inclusief een overnachting voor twee personen in het vijfsterren Hotel van Oranje in Noordwijk. En … natuurlijk eersterangs kaarten voor de musical Soldaat van Oranje! Daarnaast zijn er nog eens 10 troostprijzen te winnen.

De Dikdakkers hebben hoge verwachtingen van Heyo
26-03-2015 13:35:00

Wie het nieuwste nummer van de Dikdakkers beluistert, zal niet direct vermoeden dat het ten gehore wordt gebracht door het wijd en zijd bekende partyduo. Met Heyo! slaat het zingende tweetal namelijk een geheel nieuwe weg in en de verwachtingen zijn wederom hooggespannen. “Ditmaal geen meezinger, maar een meedeiner,” klinkt het met gepast enthousiasme. Voor de zangers van de YouTube hit ‘Cowboys en Indianen’ waren ze al langer op zoek om het verschil te maken en een totaal ander nummer te schrijven en te voorzien van muziek. 

Jack Kunkels hoopt met nieuwe single ‘Vandaag’ de mensen te raken
26-03-2015 12:42:00

Met zijn nieuwe single “Vandaag” hoopt Jack Kunkels de mensen te raken. Het is een vrolijke en vooral aanstekelijke single die het gevoel van de lente goed weergeeft. “De mensen zijn na zo'n lange winter met korte koude donkere dagen toe aan een beetje vrolijkheid. Iedereen wil er eigenlijk op uit bij de eerste zonnestralen en krijgen echt kriebels met de gedachte aan de naderende zomer. Mijn nieuwe single geeft dit gevoel weer,  zweept op en spoort  enigszins aan tot vrolijkheid”, vertelt de Brabantse zanger.

Samenwerking Raymon Hermans met Harald Queens (HQ Studio) een feit
26-03-2015 11:31:00

In februari 2015 nam Raymon Hermans contact op met producer Harald Queens van de HQ Studio in Tilburg. Raymon laat weten dat hij onder de indruk is van recente producties uit deze studio waar oa. Colinda, Johnny Gold en de Havenzangers inmiddels vaste klant zijn. "Ik was toe aan iets nieuws en heb ondertussen een cover van een Portugees nummer opgenomen. Het is een dikke zomerplaat met een lekkere beat", vertelt Raymon.

Holland Festijn op 4 april naar de Nieuwe Bierton in Zwolle
26-03-2015 11:02:00

Op zaterdag 4 april 2015 komt het Holland Festijn voor de tweede keer naar de "Nieuwe Bierton" aan de Schellerbergweg in Zwolle. De organisatie heeft wederom een leuke line-up weten neer te zetten. Er zullen optredens zijn van: Bouke, Henny Thijssen samen met Kobus Weiss, Frank van Etten, Stef Ekkel, Wimmie Bouma, Mannes, Lucas en Gea, Harten 10,  Henri van Velzen, Patrick van Eyk en een mistery guest. Willie Oosterhuis zal het geheel presenteren. De aanvang is om 20.30, de zaal gaat open omstreeks 19.30 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00.

Rowwen Hèze toegevoegd aan line up VOTOWN Festival
26-03-2015 10:37:00

Op zondag 23 augustus 2015 staat het stadion van FC Volendam in het teken van het VOTOWN Festival. Op deze dag zullen niet alleen Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS optreden, maar ook tal van andere Nederlandse topartiesten waaronder Rowwen Hèze . De complete line-up zal de komende maanden bekend worden gemaakt. 

Nieuwe single van Lucien Martin getiteld 'Een leven lang’
26-03-2015 01:04:00

Zanger Lucien Martin, die ook actief is in de muziekwereld als docent, pianist en accordeonist heeft een schitterende nieuwe single gemaakt en is hij weer helemaal terug! Zijn single getiteld; ‘Een leven lang’ is een heerlijk zweverig nummer met enorme hitpotentie. De afgelopen jaren is Lucien meer en meer geïnteresseerd geraakt in het levenslied waarmee momenteel grote successen worden geboekt door artiesten als John de Bever en Henk Bernard. Hij zocht contact met de bekende tekstschrijver André Kooiman die al grote hits schreef voor o.a. Henk Bernard.

Maar liefst 40 top artiesten op zondag 12 april a.s. te gast bij Toppers van Oranje
25-03-2015 13:56:00

De evenementenhal van Theater Markant aan de Markt te Uden, zal op zondag 12 april uit zijn voegen barsten als er maar liefst 40 top artiesten zullen optreden tijdens de tv opnamen van het populaire tv programma Toppers van Oranje. Niet eerder zag je op één middag zoveel artiesten bijeen met een line-up voor jong en oud.  De line-up bestaat uit Roy Donders, Rene Schuurmans, Dennie Christian, Mike & Colin, Zomaer, Jeronimo, Henk Damen, Wesly Bronkhorst, Alessandro, Justine Pelmelay, Mick Harren, Ronnie Tober, de Roelvinkjes (Dries en Dave) Jeffrey Schenk & Esmee van Kampen, Tino Martin, Frank van Etten, De Havenzangers, Frank van Etten, Danny Heden, Rudy de Wit, Mick Harren, Yoeri L’Abee, Ramon Beense, Arjon Oostrom, e.v.a.

Kimberly presenteert nieuwe single ‘Leven zonder jou’ op 29 maart in Medemblik
25-03-2015 11:10:00

"Leven zonder jou"  is de titel van de nieuwe single van Kimberly. De uit Noord-Holland afkomstige zangeres zit nu ongeveer twee jaar in de ‘Feestartiesten’ stal van Stefan Storm. “Op een gegeven moment wilde ik de après-ski kant op. Zo kwam ik in contact met Stefan Storm ( Bert Schenau). Hij zit al jaren in het après-ski wereldje en weet als geen ander hoe je dit aan moet pakken”, vertelt Kimberly. Stefan bracht haar in contact met tekstschrijver/ producer Jeroen Dirksen die in Neuenhaus ( Duitsland) eigenaar is van de World Vision Studio. 

Muzikantendag on Tour naar Leiden en Apeldoorn
24-03-2015 19:13:00

Komend voorjaar tourt de Muzikantendag op zaterdag 9 mei naar Apeldoorn en zaterdag 6 juni naar Leiden. Muzikanten kunnen dan respectievelijk in Gigant en Gebr. de Nobel hun demo’s pluggen, netwerken en hun vragen stellen aan aanwezige experts. De Muzikantendag biedt diverse workshops en masterclasses over de zakelijke en artistieke kanten van het muzikantschap. Aanwezig zijn vertegenwoordigers van onder andere Mojo, Sony Music, Universal Music, Agents After All en Friendly Fire.

Theodoor verstevigt samenwerking met Manfred Jongenelis
24-03-2015 12:12:00

Zanger Theodoor heeft onlangs de banden aangescherpt met producer Manfred Jongenelis. In de zomer van 2013 lanceerde hij z’n debuutsingle “Ik ben van jou” die door Manfred Jongenelis werd geproduceerd. Deze samenwerking resulteerde in een aantal nieuwe singles die allemaal veel airplay kregen bij diverse radio- en tv stations. “Laat mij maar lekker zo” is de titel van z’n inmiddels vijfde single. “Het is gelijk feest. Dat is de insteek en dat proberen we in elke plaat terug te laten komen. 

Laura Lynn denkt er nog niet aan om te stoppen
24-03-2015 09:59:00

“Aan stoppen denk ik nog lang niet. Ik doe mijn job liever dan ooit en ieder optreden is een feest”, liet Laura Lynn het afgelopen weekend weten. Dag op dag 10 jaar geleden kende Laura haar grote doorbraak met ‘Je hebt mij 1000 x belogen’. Ontelbare hits en meer dan 300,000 verkochte CD’s later, staat Laura er sterker dan ooit met haar recente hit-album ‘Jij en ik’. Top Act Music lanceert een feestelijke jubileumeditie uit met bonusnummers en speciaal voor de fans een DVD met daarop o.a. videoclips en unieke tv-opnames.

Overweldigend succes van feesthit overvalt John de Bever!
24-03-2015 09:46:00

Van Limburg tot aan Friesland en van kroeg tot feesttent: heel Nederland is totaal in de ban van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever! En de sympathieke volkszanger heeft letterlijk alle reden om te lachen: zijn nieuwe single, geschreven door Jeffrey Weber, gaat nu al de boeken in als dé feesthit van 2015. Kenners hadden het overweldigende succes van het swingende nummer al zien aankomen. Het mysterieuze intro wordt gevolgd door een pakkende gimmick en klanken waar alle feestminnende landgenoten meteen van in de stemming komen.

FP2000 ook dit jaar in de weer met artiestenreizen
23-03-2015 11:17:00

Organisatie- en evenementen buro FP2000 organiseert ook dit jaar weer een aantal artiestenreizen.De 8e editie van dé TV-artiestenreis van Hart voor Muziek naar Turkije zal dit jaar plaatsvinden van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 oktober met als bestemming het 5-sterren hotel Jacaranda Imperial onderdeel uitmakende van de Magic Life formule van TUI.

Mario Mulder (Bloed, Zweet en Tranen) nu exclusief bij GMP Music
23-03-2015 10:53:00

Volkszanger Mario Mulder covert het Nederlandse lied op zijn eigen manier. Mario is geboren en getogen in Den Haag en opgegroeid in een echte volksbuurt. Daarmee ook een ras Hagenees en luisterde hij vanaf jongs af aan Nederlandstaligen volksmuziek. Zonder al te veel bij stil te staan groeide Mario uit tot een graag geziene gast op feestjes, dankzij zijn nuchtere en vrolijke instelling en bovenal vanwege zijn mooie zang. Mario zijn hart ligt dichtbij de liedjes en muziek van André Hazes en daarom vind hij het zo leuk om zijn liedjes in zijn set te zingen. 

Wil jij gourmetten met van Etten....
22-03-2015 19:03:00

Het nieuwe album “Jij bent niet meer die man van toen” van Frank van Etten komt op vrijdag 27 maart uit. Omdat te vieren maken hebben de mannen van RADIONL een leuke actie bedacht. Je maakt bij het populaire radiostation kans op een gezellig huiskamerconcert van Frank. Maar… hij komt niet met lege handen, de winnaar gaat namelijk “Gourmetten met van Etten. Frank zorgt voor de apparatuur, het vlees en de sauzen. Wil jij kans maken op dit smakelijke thuisconcert? Vul dan snel je gegevens in op www.radionl.fm

Like TV Oranje en win 'Mega Après Ski Party Vol. 21'
22-03-2015 16:07:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. Op dit moment hebben we al meer dan 9400 likes ontvangen, dus we zijn hard op weg naar de 10.000. In de tussentijd gaan we nog wel de nodige prijzen weggeven. Help jij mee om nog meer likers te vinden? 

Evert Baptist zeer sportief tijdens de Feestweek in Brixental
22-03-2015 13:25:00

Tussen 14 en 21 maart vond het grootste muziekfeest georganiseerd door Feestartiesten.nl  plaats in het Oostenrijkse Brixental.  Naast muzikale uitstapjes, themafeesten en een VIP avond kregen de meereizende gasten dagelijks de mogelijkheid voor een Meet en Greet  met de artiesten.Het was de 11e keer dat Bert en Annemarie Schenau van Feestartiesten.nl de organisatie op zich namen.  In de afgelopen jaren is dit muzikale evenement uitgegroeid naar een groot festijn voor jong en oud. De festiviteiten werden verspreid over 3 bekende wintersportdorpen.

Special rond Harry Slinger aanstaande zondag bij TV Oranje
21-03-2015 08:31:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 22 maart zie je een special over Harry Slinger. In Amsterdam Noord, aan de oevers van het IJ en op een aantal ‘historische’ locaties, vertelt hij over zijn lange en vooral veelzijdige carrière. 

Rik Nijman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
20-03-2015 18:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 maart is dat ‘Ik laat me niet leven’, de nieuwe single van Rik Nijman. Vorig jaar september verscheen de debuutsingle van deze 20-jarige zanger uit Apeldoorn. Inmiddels is het tijd voor een opvolger, waarbij gekozen is voor een heerlijk feestnummer met een tekst die vooral de cafébezoeker zal aanspreken. Het nummer werd opgenomen in de studio van Frank van Etten, die tevens tekende voor de productie. De clip van werd opgenomen in het uitgaansgebied rond de Korenmarkt in Arnhem.

RADIONL presenteert...Mike & Colin in concert
20-03-2015 18:10:00

Mike & Colin gaan in samenwerking met RADIONL het allereerste Mike & Colin openlucht concert geven. Dit concert vindt plaats op zaterdag 2 mei 2015 in het openlucht theater De Goffert in Nijmegen. Dit is de plek waar het allemaal is begonnen voor Mike & Colin en hoe mooi is het dan om juist daar hun spiksplinternieuwe liedjes voor de allereerste keer ten gehore te brengen. Hier moet je bij zijn! In het 3 uur durende spektakel zullen niet alleen Mike & Colin optreden, ook is er een prachtig voorprogramma met tal van artiesten. Tijdens de show van Mike & Colin zullen ze al hun prachtige nieuwe liedjes voor het eerst aan hun publiek laten horen. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.ticketmaster.nl

 

De Hollandio's laten alle sterren stralen
20-03-2015 17:55:00

Zangduo De Hollandio's bestaat uit Jack van Raamsdonk en Janske. Beiden timmerden al jaren solo aan de weg, waarna ze een paar jaar geleden besloten gezamenlijk als De Hollandio's verder te gaan. Na het succes van eerdere singles als "Diep In Mijn Hart" en "Het Wordt Een Winter" komen ze nu met een nieuwe single: "Alle Sterren Stralen". Het is weer een vrolijk nummer geworden, de productie was wederom in handen van Goldstar Music. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop