RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Kensington noemt videoclip voor nieuwe single ‘Riddles’ de ‘meest bizarre shoot tot nu toe’
06-05-2015 15:23:00

Kensington heeft de videoclip van hun nieuwe single ‘Riddles’ opgenomen in het Buzludzha-monument in Bulgarije. Het communistische regime heeft dit gebouw in 1981 op de gelijknamige bergtop laten bouwen, maar het is inmiddels hevig in verval geraakt. Kensington is de eerste band ter wereld die een videoclip heeft opgenomen in dit unieke Sovjet-bouwwerk. De bandleden noemen het ‘onze meest bizarre clipshoot tot nu toe’. De imposante ufo-vorm van het Buzludzha-monument sprak Kensington en regisseur Boris Booij direct aan. 

Keltfest neemt bezoekers mee terug in de tijd l 30 en 31 mei Hollandse Biesbosch
06-05-2015 13:58:00

De Hollandse Biesbosch staat zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015 in het teken Keltfest, waar het hele gezin van kan genieten! Tijdens de 8e editie van Keltfest, worden bezoekers meegenomen terug in de tijd met ridders, jonkvrouwen en folkmuziek. Bezoekers kunnen meedoen aan workshops, authentieke kilten en Keltische sieraden kopen en leren boogschieten. Voor kinderen is er Kidshill met allerlei leuke activiteiten. Tijdens Keltfest valt er genoeg te doen en te beleven voor jong en oud! 

Nurlaila staat ook dit najaar met Fourtina in de Nederlandse theaters!
06-05-2015 13:38:00

Na een succesvolle introductie dit voorjaar is de spetterende show ‘Fourtina’ ook dit najaar terug in de Nederlandse theaters. “Ik kan niet anders dan trots zijn op ons team! Al die positieve recensies en dan dit najaar weer in ruim 20 theaters staan! Het is iedere keer een feestje in het theater”, vertelt Nurlaila enthousiast. ‘

RADIONL vraagt hulp luisteraars
06-05-2015 10:59:00

Al bijna 5 jaar lang dient de landelijke radiozender 100%NL klachten tegen RADIONL in die leiden tot veel juridische procedures en rechtzaken. Radiozender 100%NL wil RADIONL laten stoppen met uitzenden. Al 5 jaar vecht RADIONL als een leeuw hier tegen, maar dat kost helaas veel geld. RADIONL vraagt de luisteraars hen te helpen in die strijd. Dit kan door middel van het overmaken van € 2.00 op RADIONL bankrekeningnummer: NL60INGB0663916798. Als de luisteraars van RADIONL dit zouden willen doen, kunnen ze blijven vechten voor haar bestaan.

Nieuwe single voor tieneridool Allessandro
05-05-2015 22:20:00

Alessandro is nog maar 16 jaar en heeft al een behoorlijke reputatie in de muziekwereld. De zanger uit Zaandam is erg populair en regelmatig te zien bij Zappkids waar hij ook aanstaande zaterdag te gast zal zijn. Z'n jongste single getiteld 'Una Noche' gaat over een nacht met een meisje. Daarna scheiden hun wegen gewoon weer. Alessandro laat weten dat het idee om zo'n lied uit te brengen er al lang lag, maar dat er nooit iets mee gedaan is. Binnenkort wordt de videoclip geschoten.

Gouden award voor Geertje Spijkerman
05-05-2015 21:43:00

Dit jaar hebben we 70 jaar vrijheid gevierd. Voor Geertje Spijkerman is 5 mei niet alleen maar een bevrijdingsdag meer, maar ook een dag waarin haar keiharde werken is beloond. Haar vriend en ouders, die ook in het complot zaten, hadden Geertje meegenomen naar de Twee Gebroeders in Etten-Leur. 

Martien Ekkelenkamp van Harten 10 mist KNVB bekerfinale vanwege aanhouding
05-05-2015 14:09:00

In het RADIONL muziekprogramma "Op Volle kracht" vertelde Martien Ekkelenkamp van Harten 10 zojuist aan presenator Hessel Wijkstra waarom hij afgelopen zondag de bekerfinale van PEC Zwolle tegen Groningen moest missen. Hij ging als supporter van PEC Zwolle samen met Tineke met de bus naar De Kuip in Rotterdam. Ze hadden fakkels bij zich en Martien liet deze door een meereizende dame in haar boezem het stadion binnen smokkelen. "Het duurde maar even en er stonden een aantal agenten om me heen die me arresteerden en meenamen naar het politiebureau", aldus de mannelijke helft van Harten 10. Martien liet weten dat Tineke was op dat moment op het toilet en heeft van alles niks meegekregen.

Burdy steekt Fiësta Mexicana in nieuw muzikaal jasje
05-05-2015 13:32:00

Burdy, het feestbeest uit het Noorden heeft "Fiësta Mexicana" in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Het is een cover van de Duitse schlagerzanger Rex Gildo die door Gerto Heupink onder handen is genomen. Ook met dit nummer weet Burdy het publiek weer aan zich te binden. Burdy” is geboren in februari 1964 als een van een tweeling en krijgt als roepnaam Bert mee. Hij is 13 als hij plaatjes gaat draaien via zijn eigen legale radiozender “ de Motormuis” . Met zingen start hij als hij met de piratendisco “ Jukebox” mag draaien. 

Charly Prick schrijft echte smartlap voor de zingende schilder Gino Fey
04-05-2015 22:25:00

Gino Fey die in Limburg reeds zijn sporen verdiend heeft, kreeg landelijke bekendheid door het programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 van SBS 6. Hij verraste tijdens zijn auditie heel Nederland en de jury met het nummer “De glimlach van een kind”  van de Amsterdamse coryfee Willy Alberti. Lange Frans was ervan overtuigd dat er een Amsterdammer in zijn keel woonde. Tijdens de kwartfinale versloeg outsider Gino Fey met het nummer “Dat ene moment” zelfs de doorgewinterde en voor de finale gewaande favoriet Judith Peters.

Josje Huisman speelt rol in Wickie, de Musical
04-05-2015 19:05:00

Vorige week maakte Studio 100 bekend dat Wickie de Viking vanaf deze zomer naar Nederland zal komen met Wickie, de Musical. Vandaag kan bekend worden gemaakt dat niemand minder dan Josje Huisman de rol van Clodovea, leidster van de IJsco chica’s, en Elza Eenoog, het liefje van Vreselijke Sven, zal vertolken! De complete samenstelling van de Nederlandse cast van Wickie, de Musical zal binnenkort bekend worden  gemaakt. Samen met de prachtige decors zullen zij zorgen voor een grappige, spannende en indrukwekkende musical.

Platenlabel NGC erg populair bij artiesten in de dop
03-05-2015 19:24:00

Platenlabel NGC heeft de laatste tijd veel contracten getekend met artiesten in de dop. De doelstelling van dit jonge platenlabel is artiesten voor een zeer betaalbare prijs een kwalitatief goed product te leveren en daarmee naam kunnen maken in muziekland.  Aan het roer van NGC staat Calvin van Beusekom. Hij werkt samen met  producer Marco Hemelrijk en componist Dino Bruno. Naast de zangeressen Christien, Angel en Mariska hebben ook Clarance en Duo Per Towval onlangs een platencontract getekend.

Like TV Oranje en win het nieuwe album Een Moederhart van Henk Damen
03-05-2015 15:44:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. Op dit moment hebben we al meer dan 9700 likes ontvangen, dus we zijn hard op weg naar de 10.000. In de tussentijd gaan we nog wel de nodige prijzen weggeven. Help jij mee om nog meer likers te vinden? 

Martijje probeert nieuw album uit op zondag 3 mei 2015 in Rolde
02-05-2015 14:02:00

Zangeres Martijje komt in september van dit jaar met een nieuw album. Het is een vervolg op haar album Drezz, dat staat voor Drentse Jazz. Het thema van het nieuwe album is ‘verlangen’. In de aanloop ernaartoe probeert ze de komende optredens vast wat nieuwe liedjes uit bij het publiek. Zo ook komende zondag 3 mei bij Boerderij Kamps in Rolde. Het nieuwe album van Martijje komt 8 september uit. Veel materiaal is al opgenomen, maar de nieuwste nummers zijn nog niet definitief. Ze gebruikt de optredens van dit voorjaar en vroege zomer om deze nieuwe liedjes uit te proberen.

Side Kick komt met parodie op Uptown Funk van Bruno Mars
02-05-2015 09:29:00

Na al het après-ski geweld van hun laatste single “Lekker Feessie of Après Skiën”, zijn de mannen van Side Kick weer gelijk de studio ingedoken. Deze keer gingen ze op advies van fotograaf Peter Woods naar de studio van Kees Tel. Peter heeft ons allemaal samen gebracht puur uit gevoel en enthousiasme! Met dit gezamenlijke gevoel hebben we een knaller van een single opgenomen in parodie vorm”. aldus Ron en Fred. Op de melodie van Bruno Mars – “Uptown Funk” is "Den Haag - Leipe Shit" ontstaan. 

Aanstaande zondag special over Marco de Hollander op TV Oranje
02-05-2015 01:47:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 3 mei zie je een TV Oranje Special over Marco de Hollander. De energieke volkszanger uit Ter Aar ontvangt TV Oranje in de studio van de lokale omroep RTV Hollands-Midden, waar zijn muzikale roots liggen. Ooit nam Marco hier zijn eerste single op. Inmiddels liggen er acht albums, vier DVD’s en dertig singles op de plank! Maar Marco is ook nog altijd radiopresentator. We zien hem achter de microfoon met als studiogasten Frank & Mirella. 

De zon schijnt volop voor Otto Roona
01-05-2015 18:08:00

Inmiddels heeft Otto Roona al heel wat naam gemaakt in de wereld van de Nederlandstalige muziek. De zanger heeft een paar weken geleden zijn titel ‘Zonneschijn’ opgenomen in de studio van Terry West welke eveneens de track gemasterd heeft. Het nummer is gearrangeerd en gecomponeerd door Jeroen Dirksen en heeft zoals we van Otto gewend zijn een hoog meezing- en feestgehalte. Wie de zanger goed kent, herkent de melodie want het nummer is 3 jaar geleden ontstaan. Otto gebruikte het veelal bij zijn optredens.

Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn schrijven lied voor Michael Oomen
01-05-2015 14:48:00

Het is lang stil geweest rondom Michael Oomen als je het hebt over uitbrengen van eigen repertoire. In 2010 werd zijn laatste album "Laat me" gepresenteerd. Nu is Michael Oomen terug met de single "Alleen Voor Jou" geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Michael Oomen is geboren op 14 mei 1972 in Utrecht. Hij is opgegroeid als jongste kind in een gezin van 5 kinderen (3 zusters en 1 broer). Het zingen zat er al vroeg in bij Michael, elk familiefeestje greep hij aan om een paar nummertjes te zingen. 

Nieuwe single voor Gerben Boots
01-05-2015 13:44:00

De tweede single van Gerben Boots is een feit. Het nummer “Ik verdwaal niet meer” heeft voor mij een dubbele betekenis, vertelt Gerben die eigenlijk Gerben Bootsma heet. “Inmiddels zijn navigatiesystemen gemeengoed geworden, maar ik word er nog altijd blij van dat ik niet meer met kaarten in de auto hoef te stuntelen en mijn weg ook gemakkelijk kan vinden op onbekend terrein. Zoals navigatiesystemen je op de weg helpen, helpen je vrienden, kennissen en familie je de wegen van het leven te bewandelen. Ze helpen mij ook om koers te houden....."

Ancora heeft de Oranje Kroon en is Hollandse nieuwe bij RADIONL
01-05-2015 12:50:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 mei is dat ‘Word Zeeman’, de nieuwe single van Ancora. Het is de voorloper van hun tweede album, getiteld Voorbij De Horizon. Net als op hun succesvolle debuutalbum brengt het trio, bestaande uit Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams, een aanstekelijke mix van Shanty’s, Ierse folk en pop. In hun clips draait het bij Ancora om alles wat met schepen en scheepvaart te maken heeft. 

Live cd Sjors van der Panne in het Concertgebouw
01-05-2015 12:43:00

Zanger Sjors van der Panne presenteert op donderdag 7 mei zijn nieuwe cd ‘Klassiekers in Het Concertgebouw’. Het eerste exemplaar wordt bij aanvang van zijn zesde uitverkochte concert in Het Concertgebouw uitgereikt door Albert Verlinde.Zanger Sjors van der Panne viel op tijdens het afgelopen seizoen van The Voice of Holland. Hij werd in deze talentenjacht tweede door het zingen van uitsluitend Nederlandstalige klassiekers van artiesten als Frank Boeijen en Jacques Brel.  Het leverde hem een uitnodiging op van Het Concertgebouw.

1 Mei release nieuwe single van Jan Smit
01-05-2015 10:37:00

Vandaag 1 mei vindt de release plaats van de nieuwe single ‘Kleine Superster’ van Jan Smit.  De inspiratie voor het nummer vond Jan in zijn zoontje Senn. Het is dan ook speciaal voor Senn geschreven. De afgelopen tijd konden ouders mee doen aan een actie om zo veel mogelijk ‘likes’ te krijgen op een foto van hun kind. De foto’s met de meeste likes komen op de hoes van de single. De top 10 likes mochten tevens meespelen in de videoclip ‘kleine superster’. De videoclip is afgelopen week opgenomen. 

Martin van Rooij mag zich 'de leukste kroegbaas van Nederland' noemen
01-05-2015 00:00:00

Martin van Rooij, de kroegbaas van Keldercafe Down Town in Oisterwijk, mag zich 'de leukste kroegbaas van Nederland' noemen. De Oisterwijkse kroegbaas kreeg het meeste aantal stemmen, van de in totaal meer dan 150 aangemelde kroegbazen, via de website ww.deleukstekroegbaas.nl. Met een ruime voorsprong op de andere kroegbazen kreeg Martin van Rooij afgelopen nacht zijn titel overhandigd door Ricky Berkers van feestact Geen Stempel.

Vinzzent vraagt mensen iets los te laten
30-04-2015 12:53:00

Eindelijk is het dan zover de videoclip van Vinzzent zijn nieuwe single "Het Is Tijd Om Los Te Laten" is klaar. Tijdens de opnames van de clip vroeg hij mensen iets los te laten d.m.v. een tekst op een ballon te schrijven en deze de lucht in te sturen. "Het Is Tijd Om Los Te Laten" heeft het vertrouwde feelgood gehalte zoals we van Vinzzent gewend zijn.

ZIPP werkt aan landelijke doorbraak...derde single een feit
30-04-2015 12:43:00

De grondlegger van de nieuwe band Zipp is Sipke de Boer. Hij heeft z’n sporen ruimschoots al verdiend in de muziekwereld. Hij maakt niet alleen in zijn vrije tijd Friestalige liedjes maar schrijft en componeert veel voor anderen. Sipke schreef liedjes voor o.a. De Zware Jongens, René Becker, Jelle B. Anny Schilder & José Hoebee.Het ontstaan van Zipp vond plaats in 2014. “Het is eigenlijk begonnen als een studioproject. Ik had thuis twee liedjes opgenomen waaronder onze nieuwe single "Laat me los”. 

Wat heeft Arjan Venemann met Lena.....
30-04-2015 11:18:00

“Voor iemand die bij een bouwbedrijf werkt, schiet het klussen in eigen huis er vaak bij in. Zo gaat dat ook als je een eigen muziekstudio hebt”, aldus Arjan Venemann. Zijn nieuwe single ‘Lena’ heeft meer dan een jaar op de plank gelegen, maar vanaf vandaag is zijn nieuwe single uit. ‘Lena’ is de nieuwe single van Arjan Venemann. Ruim een jaar geleden is het nummer geschreven door zijn goede vriend en collega zanger Johnny Bolk, maar Arjan is er niet eerder aan toegekomen: “Het komt door de studio, want andere artiesten gaan voor”, verklaart de 25-jarige producer. 

Voormalig TMF-vj Fabienne de Vries speelt rol in nieuwe clip van Wesly Bronkhorst
30-04-2015 11:03:00

Wie denkt er niet eens terug aan dat ene meisje van vroeger: de mooiste van de klas? Wesly Bronkhorst wel. Dat gevoel verwerkte hij in zijn nieuwe single "Mooiste Van De Klas" waar hij ook een sfeervolle videoclip voor opnam. Voor de rol van de mooiste van de klas zocht en vond Wesly de perfecte vrouw: voormalig TMF-vj Fabienne de Vries. De twee kennen elkaar uit het verleden. “Fabienne is geweldig,” vertelt Wesly over zijn keuze. 

Marcel Dool komt met gezellige zomersingle
30-04-2015 09:30:00

Marcel Dool heeft een gezellige zomersingle opgenomen in de studio van Manferd Jongenelis te Etten-Leur, De titel van het door Bram Koning geschreven lied is “Lekker lekker met jou” uit. Marcel Dool heeft inmiddels met zijn singles “Stop de tijd” en “Je kan maar beter vrolijk zijn” een visitekaartje afgegeven. In november 2012 kwam Marcel Dool terug met een bijzondere sfeervolle ballad: “Dit moment”, opgevolgd door “Bijna weekend”, een duet samen met Hans Steiger. Van het mooie gevoelige nummer “Ik kan je niet vergeten” zijn de tekst en muziek geschreven door Marcel Dool en Kees Tel.

Nieuwe single een aanstaand huwelijk voor René Eshuijs
30-04-2015 00:00:00

Met “Vannacht geef ik jou Amore”, laat René Eshuijs zich van zijn meest persoonlijke kant zien. Met slechts een paar kernwoorden ging René naar tekstschrijvers en componisten Roger en Ger Oerlemans toe; Liefde, Vrouw en Esther. Uit deze woorden rolde de tekst voor de nieuwe single “Vannacht geef ik jou Amore”.  De single zal vanaf 29 april verkrijgbaar zijn, in de week dat René zijn JA-woord zal geven aan zijn aanstaande vrouw Esther. Het huwelijk op 5 mei, kan dan naast de bruiloft ook prima gezien worden als mega single release party! 

Ancora verloot geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Turkije
29-04-2015 22:42:00

Voor de snelle beslissers staat er in de nieuwe webshop van ANCORA een geweldige actie. Iedereen die het nieuwe album met gratis dvd daar bestelt voor 12 mei, maakt kans om met ANCORA mee te gaan naar Turkije. Als onderdeel van een grote artiestenreis vertrekt de groep namelijk op 16 mei naar Bodrum (De terugreis is op 23 mei). Deze geheel verzorgde, prachtige reis kun je dus meebeleven. Doe mee door het album nu te bestellen in de webshop en wie weet kun je ANCORA begroeten tijdens deze reis.

Jan van de Beld en Monique Sindorf-van Beek nemen duet op bij Martin Sterken
29-04-2015 22:30:00

Eind 2014 besloten Jan van de Beld (Jan en Zwaan ) en Monique Sindorf-van Beek als duo te gaan optreden. Ze kwamen elkaar tegen tijdens een accordeondag in het Drentse plaatsje Geesbrug. “We kwamen met elkaar aan de praat. Monique vertelde dat ze als accordeoniste bij diverse shantykoren had gespeeld. Ze gaf aan graag te willen zingen en ik zag daar wel iets in”, vertelt Jan. Er werd een afspraak gemaakt en daaruit bleek dat hun stemmen goed bij elkaar pasten. Daarnaast was er ook een menselijke klik en de geboorte van een nieuw duo was in zicht. Ondertussen hebben ze al diverse optredens verzorgd en zijn toe aan een volgende stap. Jan laat weten dat ze samen een tekst hebben geschreven voor een nieuwe single. “

Zomersingle voor Hannes JR.
29-04-2015 20:26:00

"Als je lacht" is de titel van de vrolijke zomersingle van Hannes JR. De 15 jarige 'artiest in de dop' heeft het nummer opgenomen in de studio van Mario Veltman in Rosmalen. "Een paar maanden geleden was ik in de studio van Mario dit liedje aan het inzingen. Plotseling verliet m'n tekstschrijver Marco Meesters de studio en ben gewoon verder gegaan met inzingen. Even later werd duidelijk wat de reden van z'n plotselinge vertrek was. Buiten de studio bleek platenbaas Ronald Visch van het Rood Hit Blauw label te staan die en afspraak had met Marco. 

Henk Wijngaard terug waar het allemaal begon
29-04-2015 18:41:00

Vanmiddag is het beklonken, Henk Wijngaard keert terug bij Johnny Hoes - Telstar Music in Weert en komt volgend jaar ter gelegenheid van zijn jubileum met een geheel nieuw album. Dit voelt als thuiskomen zei Henk vanmiddag in Weert. Directeur Adri-Jan Hoes beloofde voor Henk een album wat klinkt als een klok en zijn weerga niet kent.

Ladies of Soul in 2016 opnieuw in de Ziggo Dome
29-04-2015 16:18:00

De Ladies of Soul staan op 12 en 13 februari 2016 opnieuw in de Ziggo Dome met een gloednieuwe show! Dit maken Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy vandaag bekend. De officiële kaartverkoop start zaterdag 2 mei aanstaande. Het combineren van de power van Berget Lewis met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, de warmte van Edsilia Rombley, de klasse van Trijntje Oosterhuis en de ongekende muzikaliteit van Candy Dulfer zorgt voor een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan.

Heftige clip van Colinda eerder online dan gepland
29-04-2015 13:42:00

Het was de bedoeling dat de nieuwe single van Colinda, getiteld ‘Donderdag de zevende’ samen met de clip op donderdag  7 mei 2015 samen zouden verschijnen. De inhoud van het lied gaat namelijk over een tragische gebeurtenis op die bewuste donderdag 7 mei.  “Er waren maar een paar mensen op de hoogte van deze single. Helaas is de release van deze single toch uitgelekt en werd dit op internet geplaatst. We kunnen het niet meer terugdraaien en daarom wordt de single eerder uitgebracht.  Ook de spraakmakende clip is vanaf heden te zien zijn op Youtube en te bewonderen bij TV Oranje. In de clip speelt haar dochter Daisy de rol van het meisje dat besluit een einde aan het leven te maken nadat haar vriendje het uit heeft gemaakt.  

Herman Finkers lanceert nieuw studio-album met 12 liedjes over Almelo
28-04-2015 21:27:00

In 2010 verscheen de laatste cd/dvd van Herman Finkers onder de titel Liever dan geluk, met studio-opnames van de liedjes uit Finkers' theaterprogramma Na de Pauze.  Nu, vijf jaar later komt Herman wederom met een studio-album. Hierop zijn 12 nieuwe liedjes te horen. Alle gegroepeerd rond één thema: Almelo. Waar Liever dan geluk veel verstilde luisterliedjes liet horen met vaak diepgaande teksten, wordt met Koo wit de floo in Almelo een totaal ander register opengetrokken. De plaat is uitermate vrolijk en 'poppy'.

Nieuwe single voor Die Spatzl
28-04-2015 21:15:00

Dat het tijd is voor gezelligheid weten we als we het hebben over Die Spatzl. En dat geldt niet alleen in Nederland. Ook de Duitstalige landen en programma’s weten wat de dames verstaan onder feest. Het is namelijk een van de ingrediënten van dit duo. Als geen ander weten zij stemming en sfeer te brengen. Nadat eind 2013 een Nederlandstalig album was uitgekomen werd de roep om een Duitstalig album zo groot dat ze de studio in zijn gedoken voor de opname van een album. . 

Raak! komt met eerste eigen theatershow
28-04-2015 15:40:00

Daan, Roos en Sharon van Raak! krijgen vanaf september hun eigen theatershow ‘Raak! en de Magische Schoentjes’ waarmee ze door heel Nederland te zien zullen zijn in meer dan 27 theaters; van Leeuwarden tot Roermond en van Aalsmeer tot Hoogeveen. Een theatershow die zich afspeelt in het sprookjesmuseum waar een het bekijken en spelen van bestaande sprookjes uitmondt in een nieuw sprookje waar magische schoentjes centraal staan...’ De magische theatershow gaat op woensdag 21 oktober 2015 in première in de Schouwburg Amstelveen. Voor de theatershow 'Raak! en de Magische Schoentjes' zijn de meiden van Raak! de samenwerking aangegaan met schoenenmerk Red-Rag. Maar dat is nog niet alles! Naast hun eigen theatershow komen er ook nog speciale Sinterklaasshows met Jochem van Gelder.

Fictief dubbelleven leidraad in nieuwe single van Marlane
28-04-2015 13:23:00

Samen met tekstschrijver Johan van den Hoofdakker heeft Marlane het nummer 'Gevrij' geschreven over het feit dat jonge mensen heel snel verliefd kunnen zijn. "Zo snel dat het soms zelfs samenloopt, en dan wil het nog wel eens zo zijn dat een “oude Liefde” plotseling geconfronteerd wordt met de “nieuwe vlam", vertelt Marlane die in het lied zingt over haar oude vriend en een nieuwe hunk, zo aantrekkelijk, dat ze hem onmogelijk kan weerstaan. Marlane heeft overigens weer de hulp ingeroepen van producent Mario Veltman.

Spraakmakende clip bij nieuwe single ‘Donderdag de zevende’ van Colinda
28-04-2015 12:02:00

22 jaar geleden was zangeres Colinda de vervangster van Marianne Weber die samen met Jan Verhoeven het Holland Duo vormde. In mei 1993 brachten ze het nummer “Donderdag de zevende” op single uit. Omdat Colinda volgend jaar 30 jaar in het vak zit is ze druk bezig met een jubileumalbum die de titel “30 jaar Colinda” gaat krijgen. Colinda vindt, dat als je zoiets uitbrengt, er ook liedjes uit het verleden op moeten komen. Naast tal van feestnummers komen er ook rustige liedjes en nieuwe stukken te staan. 

Lars Koehoorn viert Bevrijdingsdag met Freedom
27-04-2015 16:33:00

Het gaat erg goed met de 17-jarige Winschoter singer-songwriter Lars Koehoorn. Onlangs heeft hij al meerdere malen mogen spelen bij Radio 538 en heeft hij air-play mogen ontvangen bij o.a. Radio 2 èn 5 met zijn single 'Home'. De laatste tijd is het, met Bevrijdingsdag in zicht, ook zeker niet stil geweest in huize Koehoorn. Lars heeft 'Freedom' speciaal geschreven en opgenomen voor de dag waarop heel Nederland onze vrijheid viert. En dat is precies waar het nummer over gaat: 'Het nummer 'Freedom' vertelt over dat je jouw vrijheid moet koesteren.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool