RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De dood van Elynn gaf Bart Bosch zelfvertrouwen terug!
13-05-2015 16:27:00

Nog geen uur nadat Bart Bosch vorige week de video van zijn lied, ‘Ik Vind Jou Zo lief’ op Internet had gezet ontving hij een emotioneel berichtje. De ouders van de op dat moment stervende Elynn (5 jaar) hadden zijn nummer beluisterd en uitgekozen om te draaien tijdens de aankomende uitvaart en vroegen via Facebook om toestemming. Elynn had kanker en zou niet lang meer leven. De laatste maanden zei Elynn tegen iedereen, “Ik Vind Je Lief”, en op deze vier lieve woorden hebben haar ouders het lied van Bart via Youtube gevonden.

Nieuwe single van Wilfred gaat over geloven, innerlijke strijd en gelijkheid ongeacht uiterlijk
13-05-2015 15:28:00

Zijn eerste single “De hemel brandt” werd direct door o.a. RADIONL opgepakt en hij kreeg een podiumplaats aangeboden op de RADIONL zomertoer. Zijn tweede single “Skiën, feesten, vrouwen en een bier”, werd een knaller tussen de Oostenrijkse bergen. De derde; “Onder de sterren” moest zijn koers bepalen. Hij schreef en maakte het nummer samen met top-producer Kees Tel en het nummer bracht hem naast de vele airplay die hij bij Nederlandse radiostations kreeg o.a. in het tv-programma Toppers van Oranje.

Orange Grove lanceert duet met Glennis Grace
13-05-2015 14:51:00

In het Caribisch gebied heeft de band een heldenstatus te pakken. De Nederlandse band Orange Grove stapt meerdere malen per jaar het vliegtuig in voor een tour langs de ABC eilanden en Sint Maarten. Voor hun nieuwe single ‘Some Things Last Forever’ werkte de band samen met zangeres Glennis Grace, die voor het eerst sinds lange tijd weer in het Engels zingt. In de bijbehorende videoclip genieten de bandleden van een vakantie op hun geliefde eiland. Naast oprichters van de band Michael Maidwell en Jacob Streefkerk bestaat Orange Grove verder uit gitarist Tim Kesteloo, drummer Robert Biesewig en bassist Daniele Labbate.

Verrassende wending in nieuwe single Danny Zuijderwijk
13-05-2015 14:36:00

De nieuwe single ‘Een vrouw zoals jij’ van Danny Zuijderwijk lijkt in eerste instantie op een ballad, maar verandert uiteindelijk in een zomers Spaans-achtig up-tempo nummer. “Om het verrassender te houden, want anders werd het zo gewoon.”, aldus de zanger.  Bij het eerste couplet van de single ‘Een vrouw zoals jij’ lijkt het te gaan om een mooi luisterliedje. Desalniettemin wordt de luisteraar verrast door de overgang naar het up-tempo refrein, waarvan Danny zelf met het idee kwam. 

Nieuwe single van de Høksons doet oude tijden herleven
13-05-2015 11:55:00

Op 15 mei a.s. komt de nieuwe single “Kom je met me dansen” van de Høksons uit. Deze plaat is een heropname van het nummer “Kom je met me dansen” van Aly Goeree, waar ze 35 jaar geleden een hit mee heeft gehad en die nog steeds op menig piratenzender gedraaid wordt. Het is opgenomen in de S&K Studio van Dick Kemper, o.a. producer van Mooi Wark, The Gathering en Vandenberg.  Omdat Aly haar zoon Frank bassist is bij ons, leek het ons leuk om als eerbetoon dit nummer opnieuw op te nemen, met een onvervalst Høksonsausje.

Nieuwe single voor Edwin Roelvink
13-05-2015 11:39:00

De rasechte Amsterdamse zanger Edwin Roelvink, die in 1997 de hit "Meisjes van de nacht" uitbracht, weet op elke gelegenheid of in elke kroeg een waar feest neer te zetten. In 2015 is de tijd dan ook weer rijp om de hagelnieuwe single “Ik wil nu dansen” te lanceren, waarvoor Jurgen Kuppers de tekst geschreven heeft, en Terry West de productie op zich heeft genomen. Ik wil nu dansen, is een echte gezellige kroegkneiter met een hoog meezinggehalte, waar de accordeon muziek hoogtij viert op de ietwat gipsy sound.

Jan Dulles voelt zich goed als boegbeeld voor reclamecampagne Bodycheck
13-05-2015 11:31:00

Een kersverse veertiger met een druk en vol leven  dat bestaat uit optredens, voorbereiden van een nieuw album dat gepland staat voor november en de voorbereiding voor alweer de 7e theatertour die op stapel staat. Maar Jan Dulles voelt zich goed. Heel goed zelfs. En dat werd ook bevestigd door de Bodycheck die hij onlangs heeft laten doen. Dulles reageert: ‘klopt, ik had trouwens geen klachten, maar het geeft toch een machtig gevoel als je te horen krijgt dat je zo gezond bent als een vis. 

Nieuwe FOX-serie krijgt prominente rol in nieuwe videoclip van The Common Linnets
13-05-2015 08:28:00

De officiële videoclip van ‘We Don’t Make The Wind Blow’, van The Common Linnets, is vandaag in première gegaan. De single is het themanummer van de nieuwe televisieserie ‘Wayward Pines’. Aanstaande donderdag 14 mei is de eerste aflevering te zien op FOX. Direct na deze uitzending is een bijzondere muziekspecial over de band rondom Ilse DeLange en JB Meijers te zien. ‘The Common Linnets: The Wayward Pines Sessions’ wordt om 22.50 uur uitgezonden bij FOX.

Hedwig komt met nieuwe single
12-05-2015 23:50:00

Na de singles ‘Alles um mij stil ‘ en ‘Liefde hef je maakt’ is er nu de derde single van Hedwig. Het nummer heet ‘Alles wat ik doe’. De eerste twee singles werden uitgebracht na Hedwigs’ deelname aan de finales van het DLF-Drèents Liedtiesfestival in 2012 en 2013.  ‘Alles wat ik doe’ is wat dat betreft een uitzondering op die regel. Het nummer schuurt tegen de soul en R &B aan en past prima tussen de andere stukken die eerder al onder Hedwigs’ naam verschenen. Hedwig zingt al haar hele leven in koren en diverse  bands.

BZN - It happened 50 years ago!
12-05-2015 23:30:00

Er is nog nooit een Nederlandse popband zo lang populair en succesvol geweest als BZN. Ruim veertig jaar lang, tot het afscheid in juni 2007, wist BZN een groot deel van het Nederlandse volk te vermaken met haar eigen invulling van de Volendamse palingsound. Met als resultaat een enorme populariteit in binnen- en buitenland die zich liet vertalen in tientallen hits, een recordaantal van 14 miljoen verkochte platen, waarvan 88 bekroond met goud en platina, een Edison voor het gehele oeuvre, Koninklijke onderscheidingen en succes tot helemaal in Zuid Afrika aan toe. 

Hermien steekt Neem voor mij maar een ander in verfrissend jasje
12-05-2015 13:07:00

Ruim 10 jaar haar geleden kwam het debuutalbum van Hermien uit. Ze woonde toen nog in Voorst en had inmiddels enkele singles op haar naam staan. Het album uitgebracht op het label van CD HAL Ruinen en geproduceerd door Martin Sterken wist zijn weg te vinden naar de grote schare fans die Hermien in al die jaren had opgebouwd. Haar muzikale carrière start op 12 jarige leeftijd.  Het zingen ging door tot 2007 en toen werd het stil. Een verhuizing naar het Brabantse Dongen zette het zingen op een heel laag pitje maar inmiddels in de muzikale vlam weer gaan branden als nooit te voren. 

Heel Even....bijzonder duet van Alexander en Daan
12-05-2015 09:06:00

Tijdens de promotie ter gelegenheid van z’n derde single “Alles wat ze zegt” maakte Alexander kennis met Daan. “We vonden elkaar aardig en er ontstond een plan om samen een liedje te maken. Ik ben wel van het ijzer smelten wanneer het heet is. Vervolgens heb ik een nummer gemaakt waarop Daan de tekst heeft geschreven”, vertelt Alexander. “Ik heb thuis een eigen studio en daar hebben we het nummer opgenomen. Het klonk zo leuk dat we besloten om het op single uit te brengen.

Rob Bolland daagt Willem van Kooten in kort geding
12-05-2015 08:08:00

Zes jaar lang weigert uitgever Nanada van Willem van Kooten (de voormalig muziekuitgever van Rob Bolland) om inzicht te geven in de cijfers. Eerdere rechtszaken, waarin Willem van Kooten is opgelegd inzicht te geven, legt de uitgever naast zich neer. Via een kort geding eist Bolland een instemmingsverklaring van Van Kooten om op die manier bij Buma Stemra en andere auteursrechtenorganisaties in het buitenland inzicht te krijgen in de uitbetaling. Het gaat vooral om het verkrijgen van broninformatie van de buitenlandse zuster organisaties van Buma Stemra. 

Nieuwe single voor Rob van Daal
12-05-2015 07:52:00

Ter gelegenheid van zijn 25-jarige artiestenjubileum komt rasentertainer Rob van Daal met de geweldige nieuwe single “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld”. Hiermee brengt Rob van Daal een geheel eigen wijze van deze André Hazes klassieker. “Voor velen is het Hazes repertoire heilig, en het is altijd gevaarlijk om zo’n klassieker nieuw leven in te blazen. Ik heb echter in mijn leven genoeg ups en downs meegemaakt, zowel zakelijk als privé, dat ik van mening ben dat ik dit liedje mag zingen en het geloofwaardig op mijn eigen manier breng.

Joey Hartkamp en SMB Willems doneren € 15.000 aan de KWF Kankerbestrijding
11-05-2015 22:49:00

Afgelopen vrijdag organiseerde Joey Hartkamp in samenwerking met SMB Willems het Charity Golf Event. Een unieke samenwerking die ontstond kort na de release van Joey's single 'Jij' waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding. Beide partijen besloten hun krachten te bundelen en dit leidde tot een groots opgezet Charity Golf Event. 

Kenny B schrijft nieuwe single Guus Meeuwis
11-05-2015 22:38:00

Op 15 mei verschijnt ‘Jij Bent de Liefde’ de nieuwe single van Guus Meeuwis. Dit nummer is geschreven door niemand minder dan Kenny B en staat tevens in eigen versie op zijn aanstaande album.Kenny B legt uit: “Ik had het niet durven dromen, maar het gaat echt gebeuren. Toen ik een half jaar geleden bezig was met het album, hebben we een demo van Jij Bent De Liefde aan Guus Meeuwis laten horen. Hij is hiermee de studio in gegaan, wat ik een super dope idee vond. Nu heeft Guus besloten dat het zijn nieuwe single wordt. Ik vind het een grote eer!”

Spaanse superster David Bisbal gast bij Toppers in Concert
11-05-2015 22:26:00

Het is Jeroen van der Boom gelukt! Samen met de Spaanse superster David Bisbal zal hij optreden tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van de aankomende Toppers in Concert shows. David Bisbal brak in 2002 door in het Spaanse televisieprogramma Operación Triunfo. Sinds zijn doorbraak behoort hij tot de best verkopende artiesten van Spanje. Grote hits van hem zijn onder andere Ave María, Digale, Bulería en Silencio. Met zijn Spaanse pop, met invloeden van de flamenco, veroverde hij Spanje en Latijns-Amerika.

Debuutsingle voor Midden Drentse dialectrock-formatie Kobus en de Rokkers
11-05-2015 11:34:00

De Midden Drentse dialectrock-formatie Kobus en de Rokkers lanceren deze week hun debuutsingle. De single, genaamd 'Nog Gien 18, Nog Gien Bier', is gebaseerd op de recent ingetreden drank en horecawet die voorschrijft dat de jeugd onder de 18 jaar geen alcohol meer mag nuttigen. In dit licht bezien, kan 'Nog Gien 18, Nog Gien Bier' worden genoemd als de eerste protest blues van Nederland.  De band is voortvarend te werk gegaan met deze single, want het is opgenomen en geproduceerd door Arjan Venemann van AV audio producties uit Hoogeveen.  

Pierre van Dam lanceert nieuw album Beter dan ooit
11-05-2015 11:19:00

Het waren de Hits van Pierre van Dam, ‘In dat Bruine Cafe’ en ‘Hoor je die Griekse Melodie’, waarmee hij succes oogstte als neef van Koos Alberts. Onmiskenbaar terug te vinden in de genen van zijn stemgeluid, maar een eigen Muzikale keuze maakte hem ook weer uniek. Het was lange tijd stil rondom deze sympathieke Amsterdamse Volkszanger in hart en nieren, maar vorig jaar maakte we ‘hernieuwd’ kennis met Pierre. Hij lanceerde een heerlijke single ‘Jij hebt meer dan zoveel vrouwen’ welke veel airplay kreeg. 

Willem Huisman kiest voor Emile Hartkamp en Norus Padidar
11-05-2015 10:15:00

Met z'n nieuwe single "In ons Café" hoopt Willem Huisman meer bekendheid te krijgen in Nederland.In 2014 tekende de 20 jarige Arnhemmer nog een tweejarig contract bij Frank van Etten. Het was de bedoeling om in die twee jaar in totaal 6 singles uit te brengen, maar de teller bleef steken op 2. "Ik heb bij Frank "Elke roos" en "Alleen nog een plek" opgenomen....een uptempo nummer en een ballad. Ik ben ondertussen gaan kijken wat meer bij me paste en zodoende ben ik bij Emile en Norus terecht gekomen", vertelt Willem.

BenNL...nieuwe naam van muziekprogramma Ben Franswa
10-05-2015 13:19:00

RTV Midden Brabant gaat per 1 juni 2015 van naam veranderen in Langstraat FM. Hierdoor heeft presentator Ben Franswa het besluit gekomen om ook de naam van zijn programma te gaan wijzigen. Het Nederlandstalige programma met de naam "Lekker Wakker" worden gaat veranderen in "BenNL". De inhoud van het programma zal hetzelfde blijven met heel veel aandacht voor de muziek vanaf Nederlandse bodem, gebracht door artiesten die nog een duwtje in de rug nodig hebben.

Special over Samantha Steenwijk op moederdag bi TV Oranje
10-05-2015 11:19:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. 

Roy Raymonds en Het Party Duo steunen actie van RADIONL
10-05-2015 11:00:00

Om RADIONL een hart onder de riem te steken hebben Roy Raymonds en Het Party Duo bestaande uit Jeffrey Peters en Gerjo Gielen een speciale tekst geschreven op “De Reiger. De aanleiding was de oproep van RADIONL directeur Nico Silvius. Het populaire radiostation uit Sneek ligt al jaren met radiozender 100%NL in de clinch. Al bijna 5 jaar lang dient de landelijke radiozender 100%NL klachten tegen RADIONL in die leiden tot veel juridische procedures en rechtzaken.

Ancora signeert album Voorbij de Horizon op 7 juni bij de Media Markt in Apeldoorn
09-05-2015 18:52:00

Op zondag 7 juni 2015 komt Ancora naar de Media Markt in Apeldoorn om hun nieuwe album "Voorbij de Horizon" te signeren. Vanaf 13.00 uur zullen Patrick, Martin en Harm tevens een live optreden verzorgen voor de winkel. Bijna twee jaar geleden verraste de groep iedereen door met hun debuutalbum "Vrij Als De Wind" vanuit het niets op nummer één binnen te komen in de Album Top 100. Aangezien de groep bij het debuutalbum een volwaardige dvd had toegevoegd met daarop fraaie clips van alle tracks van het album, was hier sprake van een unicum.

Monique Schellekens presenteert nieuwe single op 24 mei 2015 in Valkenswaard
09-05-2015 18:16:00

Op zondag 24 mei 2015 presenteert Monique Schellekens haar nieuwe single “Wijs mij de weg naar jouw hart” bij Ons Café, Peperstraat 2e te Valkenswaard. Meewerkende artiesten zijn: Frank van Etten, Thom Coppens, Jessica Malfait, Johan Veugelers, Rodney Visser, Ricardo Riesley, Johan Linssen en twee zangers die auditie hebben gedaan bij Bloed, Zweet & Tranen. Over de nieuwe single is Monique zeer enthousiast. “Het is een modern Nederlandstalig lied met een trance tintje. Zoiets is op deze manier nog nooit eerder uitgebracht en ben erg benieuwd of het aan zal slaan. Ik ben in ieder geval heel blij mee”, vertelt Monique. De uit Eindhoven afkomstige zangeres die op maandag 11 mei haar 27ste verjaardag viert, heeft de muziek en tekst laten maken door Kees Tel. 

Debuutsingle voor Roy Geerts
09-05-2015 00:15:00

Hij is nog jong maar weet al precies wat hij wil; zingen en optreden! Met dit doel is Roy Geerts aan de slag gegaan en hij presenteert nu trots zijn debuutsingle getiteld; “Wanneer komt die dag”. Zoals vaak begon het ook voor Roy op een feestje dat hij de microfoon voor de eerste keer pakte waarop een hoop spontane reacties kwamen. Hij besloot om contact te zoeken met producer André Kooiman (bekend van hits voor; Henk Bernard, Double Dj’s, Alle 13 jaanke, e.v.a) waarmee hij samen een route uitstippelde om zijn doel te bereiken. 

Dennis van Dijkhuizen heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
09-05-2015 00:04:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 mei is dat 'Jij bent mijn hemel op aarde', de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen. Het is alweer een tijdje geleden dat deze volkszanger uit Enschede van zich liet horen. Vorig jaar verscheen van hem de single 'Samen kunnen wij de wereld aan' en nu is daar dus een opvolger. Hiervoor dook Dennis de studio in met Gerto Heupink, die tevens verantwoordelijk is voor de tekst en muziek. Het is een onvervalste meezinger geworden, een ‘Hollandse schlager’ die het uitstekend zal doen in het café. 

Nieuwe formatie Stad en Land klaar voor Nederland.....Kom maar op......
08-05-2015 13:36:00

Vier geweldige volkszangers bij elkaar vormen de nieuwe sensatie Stad en Land. Vandaag verschijnt hun debuutsingle "Kom maar op". Het is een vrolijk volks popliedje met een meerstemmige vocale invulling. De productie lag in handen van Edwin van Hoevelaak die samen met Chris Hof de tekst heeft geschreven. Stad en Land bestaat uit: Anno van Wanrooij, Allan Hoekman, James Stefano en Dennis Baars. Stuk voor stuk zangers die zijn ontdekt bij ‘The Voice’, bij ‘B, Z & Tranen’ of die als individuele zangers al successen hebben geboekt.

Gerard Palts slaat met Julietta compleet andere weg in
08-05-2015 11:49:00

Met z’n nieuwe single “Julietta” slaat Gerard Palts een compleet andere weg in dan z’n voorgaande single “Jongen van de handel”.  Via Johan Kettenburg kwam hij in contact met tekstschrijver Bram Koning die samen met Jeroen Englebert  een zomers nummer op papier zette. “Ik wilde een lekker vrolijk lied in de stijl van Wolter Kroes en dat heeft producer Manfred Jongenelis goed weten uit te werken”, aldus Palts.Gerard is zeer tevreden over Jongenelis. “Toen m’n eerste single uitkwam was ik nog een leek.

Flitsende zomerse single voor Patrick van de Worp
08-05-2015 11:01:00

Patrick van de Worp is geboren op 4 juni 1981 te Rotterdam. Het muzikale zat er bij Patrick al vroeg in, want op 4 jarige leeftijd zong hij al uit volle borst mee op de vrolijke klanken van het nummer  “Ik verscheurde je foto” van Koos Alberts. Na Patrick’s tienerjaren begon zijn muzikale carrière pas echt toen hij contact zocht met Martin Dams en hem de vraag stelde of hij wat voor Patrick kon betekenen? Het balletje ging hierna snel rollen en zo stond Patrick 7 maal in het Polman stadion, thuishaven van voetbalclub Heracles Almelo. 

Esther Groenenberg brengt nieuwe single en nieuw album uit
08-05-2015 10:45:00

Op 23, 24 en 25 april heeft  zangeres/liedjesschrijfster/toetseniste Esther Groenenberg met drie theatershows in haar woonplaats Zwolle haar nieuwe cd ‘Elk eind is een begin’ gepresenteerd. Op 5 mei kwam haar single ‘Barricade’ met bijbehorende videoclip uit. Zowel het album als de single brengt een positieve boodschap. ‘Ik breng graag een beetje troost en liefde; de wereld is al zo hard’, aldus de 31-jarige Groenenberg. In 2008 maakte de singer songwriter furore met haar YouTube-hit ‘Oh meisje’. 

Friso Wouters komt met opvolger
08-05-2015 10:06:00

Friso Wouters is blij dat hij geluisterd heeft naar de mensen in z’n omgeving. Vanaf z’n 17e levensjaar zong hij voor de lol in diverse kroegen. Hij kreeg vaak te horen om iets met z’n zangkunsten te doen. De inmiddels 21 jarige student  van de IVA heeft nu naast z’n passie auto’s zingen er aan toegevoegd. Aangezien een kennis van hem, zangeres Marian Mayloo al redelijk bekend is in de muziekwereld vroeg hij haar om advies. In 2014 rolde de eerste single “Elke dag feest” uit de persen en daar komt nu met “Die lach van jou” een vervolg op.

Zingende zussen Sarah & Julia lanceren sprankelende zomerse single
08-05-2015 01:20:00

Na het succes van hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival in 2013 en de drie singles die daarop volgden – waarmee ze drie keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden – brengen de populaire zingende zussen Sarah & Julia op zaterdag 9 mei a.s. alweer hun vijfde nummer uit, onder de titel Something Wonderful. Het is een sprankelende, zomerse single met dito videoclip, opgenomen in Spanje. In dit Engelstalige nummer zingen Sarah & Julia over een roadtrip die ze maken, samen met twee jongens. 

Debuutsingle van Itamar van 't Ent slaat aan bij het publiek
07-05-2015 16:50:00

Heette jij nou Bernadette, Larissa of Lisette. Die woorden worden binnenkort in volle borst meegezongen als de debuutsingle van Itamar van 't Ent uit de speakers knalt. Hij deed auditie bij Bloed, Zweet en Tranen en kreeg daar te horen om eerst maar eens z'n naamsbekendheid op te bouwen. Itamar timmert al een tijdje aan de weg en kwam in juni 2014 oog in oog te staan met Frank van Etten. "Ik was bij Café Bolle Jan in Amsterdam en Frank kwam naar me toe en vertelde dat hij me herkende van een filmpje. 

Brigitte Nijman zet met Moeder Ongekend ongewild kinderloze moeders in het zonnetje
07-05-2015 12:59:00

De  grote wens om zelf een kindje te krijgen heeft Brigitte samen met haar man  2.5 jaar geleden definitief moeten laren varen. Zangeres, componist en vriendin Leonie Meijer heeft de muziek en de tekst geschreven van haar nieuwe single “Moeder Ongekend”. Brigitte vertelt: “Na 4 ivf pogingen en de opvolgende teleurstellingen hebben mijn man en ik besloten er een streep onder te zetten. Het was en het is nog steeds niet makkelijk om dit een plek te geven.

Nieuwe zomersingle voor De Pitaboys
07-05-2015 12:30:00

Naar aanleiding van hun 5-jarig bestaan willen de Pitaboys met hun nieuwe single "Reggaebeat" een gooi doen naar een dikke zomerhit. Dat zou alvast een mooie kers op de taart zijn in hun feestjaar. Ze hebben ervoor gekozen om een cover te maken van één van Diego’s lievelingssongs in het Vlaamse genre. Dit nummer hebben ze samen met Monday Midnite serieus gepimped. "Reggaebeat" is een typisch zomerse track. Sluit je ogen en laat je meevoeren naar een hagelwit palmenstrand vol met mooie dansende meiden op een strandparty.

Django Wagner presenteert nieuw album en ontvangt 2 gouden awards
07-05-2015 11:56:00

Vanochtend presenteerde Django Wagner voor de pers z’n nieuwe album “Mijn Muziek, Mijn  Passie”, De Vorstin in Hilversum.  Daniël Dekker reikte hem het ‘eerste exemplaar uit waar volgens producer DJ Goldfinger ongeveer 600 uur werk aan is verricht. Daarnaast kreeg Django uit handen van Niek Nielsen en gouden award voor z’n album “Als de nacht” en een gouden award voor het album “Mijn gevoel”. “Mijn Muziek, Mijn Passie” is de titel van het nieuwe album van Django Wagner. Het is de opvolger van z’n duettenalbum “Samen”, dat in mei 2014 verscheen. 

René Froger schrijft nummer voor Gents
07-05-2015 11:09:00

Vandaag, 7 mei komt de nieuwe single van Gents, bestaande uit Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein, uit. Het nummer ‘Geheime Liefde’ is geschreven door René Froger en Pieter van Schooten en is de tweede single van de succesformatie. Gents werd in 2014 opgericht, nadat de drie zangers samen hadden opgetreden tijdens Toppers in Concert. Daar kwamen zij op het idee om samen als groep door te gaan. In april 2014 verscheen de eerste single ‘Dans en Zing’, die erg goed werd ontvangen en wekenlang in de hoogste regionen van de Nederlandse hitlijsten stond. Nu is daar eindelijk de opvolger ‘Geheime Liefde’, een swingend nummer dat vergezeld wordt door een prachtige videoclip. Fotocredit: Nick van Ormondt

Kensington noemt videoclip voor nieuwe single ‘Riddles’ de ‘meest bizarre shoot tot nu toe’
06-05-2015 15:23:00

Kensington heeft de videoclip van hun nieuwe single ‘Riddles’ opgenomen in het Buzludzha-monument in Bulgarije. Het communistische regime heeft dit gebouw in 1981 op de gelijknamige bergtop laten bouwen, maar het is inmiddels hevig in verval geraakt. Kensington is de eerste band ter wereld die een videoclip heeft opgenomen in dit unieke Sovjet-bouwwerk. De bandleden noemen het ‘onze meest bizarre clipshoot tot nu toe’. De imposante ufo-vorm van het Buzludzha-monument sprak Kensington en regisseur Boris Booij direct aan. 

Keltfest neemt bezoekers mee terug in de tijd l 30 en 31 mei Hollandse Biesbosch
06-05-2015 13:58:00

De Hollandse Biesbosch staat zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015 in het teken Keltfest, waar het hele gezin van kan genieten! Tijdens de 8e editie van Keltfest, worden bezoekers meegenomen terug in de tijd met ridders, jonkvrouwen en folkmuziek. Bezoekers kunnen meedoen aan workshops, authentieke kilten en Keltische sieraden kopen en leren boogschieten. Voor kinderen is er Kidshill met allerlei leuke activiteiten. Tijdens Keltfest valt er genoeg te doen en te beleven voor jong en oud! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool