RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Denny Braaf bezig met eigen concert
02-10-2014 20:27:00

Denny Braaf vindt zijn nieuwe single “Een blik van jou”helemaal zijn ding. “Het is een lekker Nederpopliedje, up tempo, dit wil ik uitstralen, Nederpop met een stuk volks erin. IK blijf altijd van het Volkse houden”. Het nummer is een samenwerking met Mike Peterson en Fred Appeldooren en dit gaat in nog meer resulteren. Begin 2015 staat er weer een nieuwe single aan te komen. Verder is Denny Braaf van plan een eigen concert te organiseren met een live band en gastoptredens.

Nieuwe single voor Sarah & Julia
02-10-2014 15:53:00

Sarah & Julia, ook wel bekend door hun deelname aan het Junior Songfestival zijn druk bezig met een nieuwe single. Het gaat super goed met de twee zusjes en hebben over optredens niet te klagen. Hun nieuwe single gaat volgens de meiden een lekker eigentijds nummer worden, swingend, met een vleugje pop en dans. Ook buiten zingen om zijn de meiden actief. Onlangs waren ze te gast op de Avro/Tros ledendag in Toverland en de Tinadagen in Duinrell.

Ivo van Rossum tekent bij Pure Music
02-10-2014 15:47:00

Ivo van Rossum, bekend van zijn laatste singles “Weekend” en "Waar is de kastelein” tekent na enkele gesprekken met Pure Music. Ivo nam snel de beslissing om een samenwerking aan te gaan met zijn nieuwe management, aangezien hij het gevoel had bij Pure Music echt op zijn plek te zijn. Er liggen mooie plannen klaar. De aanstaande papa werkt op dit moment hard aan een nieuwe single met de daarbij behorende videoclip.

Rinus Werrens lanceert nieuwe single 'Ik Smeek Je’ als voorloper van z’n debuutalbum
02-10-2014 15:24:00

Op 5 oktober zal het debuutalbum gepresenteerd worden van Rinus Werrens. Na meer dan 1,5 jaar hard werken, mijn eerste album. Samen met Manfred Jongenelis heb ik keihard gewerkt om de juiste liedjes en arrangementen te zoeken. Het is zeker niet gemakkelijk geweest maar het is gelukt, we hebben de juiste sound en liedjes gevonden om jullie te laten zien en horen wie Rinus is. Maar liefst 13 liedjes staan op dit album met onder andere de singles die ik heb uitgebracht, liedjes waar ik bekend om ben in het land maar ook vooral nieuwrepertoire. Het album heet ‘Geef Me Liefde’ en de presentatie zal zijn zondag 5 oktober in ’t Trefpunt te Rucphen.

Ladies of Soul brengen nieuwe single ‘Up Till Now’ uit
02-10-2014 12:06:00

Na de succesvolle hit ‘I’ll Carry You’ kan een nieuwe single van de Ladies of Soul niet uitblijven. Op donderdag 9 oktober wordt de nieuwe single ‘Up Till Now’ gereleased en is deze beschikbaar via iTunes en streamdiensten.

OktoberFest in Utopia op zaterdag 18 oktober
02-10-2014 11:36:00

Het dak gaat er wederom af in Utopia. De Hollandse avond was een groot succes en deze krijgt op zaterdag 18 oktober een vervolg. Dan staat het enige echte Oktoberfest op het programma. Reguliere kaarten kosten € 25.00. Je bent dan welkom van 19.00 uur tot 23.00 uur. Wil je eerder aanwezig zijn en gebruik maken van een hapje en drankje vooraf, koop dan een VIP kaart voor € 40.00. Daarbij ontvangt u ook nog eens 5 drankmuntjes. De aanvang voor de VIP kaarthouders is om 18.30 uur. Uiteraard wordt wel verwacht dat je gekleed gaat in je mooiste Dirndl of Lederhose. Er zijn optredens van DJ Bompa, De Lawineboys, Snollebollekes, De Alpenzusjes, Arjon Oostrom en Ferry de Lits. Bestel hier uw kaarten en feest mee met de Utopianen op de klanken van heerlijke meezingers!

John de Bever, Marianne Weber en Sieneke verzorgen uniek muzikaal drieluik!
02-10-2014 11:17:00

John de Bever, Marianne Weber en Sieneke maken zich op voor een bijzonder muzikaal drieluik! Zaterdagavond 11 oktober 2014 staan deze drie topartiesten garant voor een spectaculaire showavond in De Collse Hoeve in Nuenen. Samen met vele gasten vieren zij tijdens een luxe all inclusive avond het vijfjarig jubileum van de ’John de Bever V.I.P. Dinnershow’. Maar het drietal heeft méér te vieren. John de Bever presenteert binnenkort een nieuwe DVD van zijn complete theatershow, Marianne Weber won onlangs de BUMA NL Award voor ‘Beste Zangeres’ en Sieneke treedt voor het eerst op na de geboorte van haar prachtige dochter Rosalie.

25 oktober; SterrenGala 2014 in Ter Aar met alleen maar Sterren!
02-10-2014 10:57:00

25 oktober 2014 zal voor het zesde jaar op rij het ´Hollandse Sterren Gala´ plaatsvinden in Sporthal De Vlinder te Ter Aar. "De kaartverkoop gaat echt boven verwachting, vele kijken er weer naar uit, om dit feest bij te wonen" aldus Marco de Hollander. "Zorg er dus ook dit jaar voor dat u er bij bent, maar vooral dat u uw kaarten op tijd in huis heeft" vult de zanger aan. 

Nieuwe single ‘The hand that takes’ van Rene Kaaij
01-10-2014 19:00:00

‘The hand that takes’ is de nieuwe single van de Haagse producer, songwriter en muzikant Rene Kaaij. Het is een krachtige, bijzonder korte popsong (2.50). Een plaat met een verhaal. Rene Kaaij haalt veel inspiratie voor zijn muziek uit verhalen die hij hoort en leest. In ‘The hand that takes’ vertelt hij over de grote waarde van een klein gebaar. “Iets dat me raakt kan me dagenlang bezighouden en kan zomaar ineens de weg naar een liedje vinden”. Rene Kaaij reisde deze zomer met zijn vorige single ‘Heading for London Town’ door het hele land.

De Quinnzangers geven gala in Borne
01-10-2014 18:53:00

Zestig jaar geleden kreeg Freddy Quinn zijn eerste platencontract. Bij zijn ontdekking in 1954 in de Washington Bar, een wat obscure "Kneipe" op Sankt Pauli in Hamburg, zong hij vooral Engels. Zijn platenmaatschappij vond het beter om in het Duits verder te gaan. In de jaren 50 en 60 domineerde hij de Schlagerscene in Duitsland en Oostenrijk. 

Een knuffel van jou voorloper nieuw album de Roffels
01-10-2014 18:43:00

Na bijna 30 jaar komen de Roffels terug met een nieuw album. 'Een knuffel van jou' is de voorloper van het nieuwe album 'Hier zijn we weer'. De single van de twee zussen, Roelie en Jantina, wordt gelanceerd op 1 oktober. Op 10 oktober komt vervolgens het album uit. Nadat diverse radiostations met enkele regelmaat bebben gevraagd of de Roffels langs willen komen om te praten over hun oude hits, hebben de meiden besloten om nieuwe nummers te gaan maken.

Zanger Rens en DJ Gerrit komen met zomers feestnummer
01-10-2014 08:36:00

U kent het wel, mensen die vanaf hun geboorte al dromen van een carrière in de muziek en entertainmentbusiness. Van die figuren die maar één enkel doel willen bereiken: een showbizzleven als zanger op het podium. Zo ging het dus bij Zanger Rens juist even niet!  Zijn muziekcarrière begon pas enkele jaren geleden. In een donkere karaoke bar beklom (toen nog Rens) enigszins gedwongen het podium. Lichtelijk beschonken zong hij het nummer over een brief en een vlieger .....

Marco Borsato geëerd met 100% NL Oeuvre Award
01-10-2014 08:29:00

Gisteravond heeft Marco Borsato in het diepste geheim de 100% NL Oeuvre Award ontvangen. Hij kreeg in een restaurant in Blaricum de Award overhandigd van Olympisch Schaatskampioen Sven Kramer. Vandaag, op woensdag 1 oktober, is het precies twintig jaar geleden dat ‘Dromen Zijn Bedrog’ de nummer 1-positie behaalde in de Top 40 en daar vervolgens dertien weken bleef staan. 

Guus Meeuwis trapt Jubileumjaar af met nieuw album Hollandse Meesters
30-09-2014 23:59:00

Guus Meeuwis zit in 2015 precies 20 jaar in het vak en staat voor het 10e jaar op rij in het Philips Stadion met zijn ‘Groots Met Een Zachte G’-concerten. Hij trapt dit dubbele jubileum af met het nieuwe album Hollandse Meesters, een unieke samenwerking met New Cool Collective Big Band. Het album wordt op 17 oktober gelanceerd in het Rijksmuseum, waar Guus zijn Hollandse Meesters van de muziek gaat spelen in het huis van de Hollandse Meesters van de schilderkunst. 

Björn Litjes & Nol Roos lanceren duet
30-09-2014 12:41:00

Is het mogelijk binnen drie uur een liedje te schrijven, te arrangeren, te componeren, in te zingen, af te mixen en vervolgens persklaar af te leveren? Dat is nou dé muzikale uitdaging! Nol Roos presenteert het gelijknamige televisieprogramma dat wordt uitgezonden op TV73. In de allereerste aflevering van dit programma was de uit de Achterhoek afkomstige zanger Björn Litjes te gast.

Pip Pellens en B-Brave onthullen cover Junior editie 100%NL Magazine
30-09-2014 12:31:00

Op maandag 29 september werd op het schoolplein van de JF Kennedyschool in Volendam, de Junior editie van 100%NL Magazine onthuld door GTST-ster Pip Pellens en de populaire Nederlandse Boyband B-Brave. Zij kregen het eerste exemplaar van de Junior editie uit handen van hoofdredacteur Lisette Sier. Pip en de jongens van B-Brave werden opgewacht door een enthousiaste gillende menigte van 100 schoolkinderen.  

Maarten Verhees tekent bij Pure Music
30-09-2014 12:08:00

Maarten bekent van zijn laatste hits “Mia More” en "Winterwonderland” tekent na enkele gesprekken met Pure Music. Maarten nam snel de beslissing om een samenwerking aan te gaan met zijn nieuwe management, aangezien hij het gevoel had bij Pure Music echt op zijn plek te zijn. Er liggen mooie plannen klaar. Ook wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe single met de daarbij behorende videoclip.

Onthulling spectaculaire Jubileum plannen Guus Meeuwis vanavond bij RTL Late Night!
30-09-2014 10:42:00

Vanavond maakt Guus Meeuwis in het RTL4 programma RTL Late Night om 22.30 uur de plannen bekend voor 'Het Jubileumjaar'. Na de uitzending kun je op de speciale website www.Guusmeeuwis.nl/Jubileumjaar kijken voor meer informatie en filmpjes waarin Guus alle projecten bespreekt. In 2015 is het 20 jaar geleden dat de carrière van Guus Meeuwis begon met de monsterhit Het is een Nacht. Inmiddels heeft de lichtvoetige muziek uit het begin plaatsgemaakt voor een steeds rijker en rijper geluid. 

Gene Thomas wil Nederland veroveren
30-09-2014 10:29:00

Gene Thomas uit België staat nu al zo’n dertig jaar op de planken in ons buurland en succesvol. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de sing a song writer  besloten heeft ook het publiek in Nederland te gaan veroveren. “Ik zing tenslotte Nederlandstalig, dus waarom niet”, aldus de sympathieke zanger, die nu “Dat ben jij”in ons land heeft uitgebracht en deze single volop aan het promoten is. “Dat ben jij”is de tweede single van hem, die hier in Nederland is uitgebracht.

Colinda weet van geen ophouden....vierde single in 1 jaar tijd een feit
30-09-2014 02:23:00

2014 gaat de boeken in als ‘het jaar’ van Colinda. Ze bracht een aantal zeer succesvolle singles uit en gooit er met haar nieuwste aanwinst “Wat ik alleen maar wil” nog een schepje bovenop. Het is een beregezellig feestnummer dat vanaf de eerste toon al lekker in het gehoor ligt.  Welke artiest brengt nu in 1 jaar tijd  4 singles uit die allemaal een hoge rotatie kregen bij de landelijke – en regionale radiostations. En….dan als klap op de vuurpijl ook nog een album met eerder uitgebrachte singles en een aantal nieuwe tracks. 

Kerstsingle voor Johan Kettenburg
29-09-2014 14:29:00

Johan Kettenburg, hij is op het moment op tal van feestjes in het land te zien en te horen en dat heeft alles te maken met zijn nieuwste single “Waar is het feestje”, een echte feestsingle, waar de zanger bewust voor gekozen heeft. “Het is een echte feestsingle geworden, anders dan de fans van me gewend zijn en het slaat heel goed aan. Het begint een echt kroeghitje te worden en dat was de bedoeling ook”. 

“No More Crying” nieuwe single Michel Nelissen
29-09-2014 11:56:00

Michel Nelissen heeft een nieuwe single uit. De zanger afkomstig uit Kerkrade bracht al eerder singles op de markt waaronder "Inner Light" en "Why." Michel begon op vijf jarige leeftijd met het maken van muziek. Hij begon met het opnemen van covers. Later toen hij ging samenwerken met producer Theo Breuls begon hij met het maken van eigen nummers. Ook de nieuwe single is geproduceerd door Theo. Tekst en muziek is van Michel Nelissen zelf. Net als alle andere nummers is ook de nieuwe single autobiografisch.

Hein Simons na 41 jaar weer in Mega Charts
29-09-2014 11:51:00

Hein Simons komt deze week met zijn nieuwe album ‘Thuis’ de MegaTop 100 binnen op nummer 31. “Ik ben blij verrast  door alle belangstelling die er is voor dit nieuwe album en dat terwijl er nog niet eens een single is verschenen en het doet goed te weten dat de mensen in Nederland me niet vergeten zijn”. aldus Simons. Na de presentatie van het album op BumaNl door Nico Silvius van RADIONL en een succesvol optreden in "De Wereld Draait Door", heeft Nederland de Nachtegaal van Bleyerheide, opnieuw in de armen gesloten.

Jan van Brabant tekent nieuw contract bij VNC Records
28-09-2014 10:42:00

Jan van Brabant heeft een nieuw contract afgesloten met Johan Hense van de welbekende platenmaatschappij VNC Records.  Halverwege maart 2015 komt de nieuwe single uit en dat gaat volgens de zanger die al ruim 28 door het land trekt een knaller worden.  "Het is geen feest als Jan van Brabant niet is geweest". Hij deed jarenlang de show met o.a Corry Konings, Marianne Weber en Vader Abraham. Een Nederlandstalige topper die u meeneemt in een spetterend optreden. 

Jeroen Stevens is niet meer te stoppen
28-09-2014 10:27:00

In juni kwam zijn single "Geen idee!" uit. Deze single is geproduceerd door Martin Sterken en de reacties waren allemaal erg positief. Nog steeds is Jeroen met de promotie bezig van deze single en het lijkt maar niet te stoppen. Er liggen alweer nieuwe liedjes klaar en die gaan één voor één in de release. Volgend jaar gaat hij volop aan de slag met zijn album, die in 2016 uit moet komen in verband met zijn 10-jarig jubileum. Ook daar is hij al mee bezig om alles goed uit te werken op papier. 

Tweede Top 100 notering voor Hans Steiger
27-09-2014 20:05:00

In de week na de succesvolle single presentatie gehouden op zondag 14 september 2014 kreeg Hans het goede nieuws dat zijn single "Ritmo de la noche" op nummer 78 was binnengekomen in de Duchcharts single top 100. De verwachtingen waren hoog gespannen. Mede omdat zijn vorige single "Laat me lekker leven" het heel goed heeft gedaan.

Clip 'Weet iemand wat liefde is' van Mick Harren online
27-09-2014 15:59:00

Mick Harren presenteerde vorig weekend tijdens de bruiloft van Andy & Melissa z'n nieuwe single "Weet iemand wat liefde is'. Het nummer is geschreven door Emile Hartkamp en is een vervolg op z'n succesnummer "Sweet Caroline", waarmee de ras Amsterdammer destijds een knaller van een hit scoorde. De clip van " Weet iemand wat liefde is" werd afgelopen weekend opgenomen tijdens het 40 jarig bestaan van het Jordaan Festival in hartje Amsterdam.

Herbert Verhaeghe brengt single uit in Nederland
27-09-2014 09:36:00

In 1996 brengt Herbert, die sinds 2000 presentator is bij Radio 2 in België z’n eerste cd uit met eigen Nederlandstalig werk. In 2009 brengt Herbert Verhaeghe z’n eerste album uit: "Mijn Verlangen". Sinds juni 2011 is Herbert het gezicht van Ment-TV, waar hij ondermeer de Vlaamse Top 10 presenteert met Lindsay. In juni 2013 lanceerde hij het album " BijZoNder" met daarop 12 parels van de Volendamse groep BZN, die in een schitterend Nederlandstalig jasje werden gestopt door Herbert en z’n producer Peter Keereman.

Nieuwe single voor Ed Citroen
27-09-2014 00:05:00

Je eerste liefde, de eerste keer alleen in een auto rijden, je eerste biertje, de eerste keer op jezelf wonen. Veel van dat soort prille ervaringen maken in je jonge jaren de meeste indruk in je leven. Louisa, Eds eerste jeugdliefde in 1984, heeft hem geïnspireerd tot het schrijven van een intens mooi luisterliedje. Louisa raakte in de vergetelheid door je jaren heen, maar door de komst van Facebook zijn ze weer vrienden voor het leven. Beiden creatief dus een weer een klik. Louisa maakt prachtige foto’s en artwork. 

Sylvie en Fajah onbereikbaar voor Yes-R?!
26-09-2014 23:37:00

Met 'Onbereikbaar' is rapper Yes-R terug van weggeweest. Met deze comeback single rapt Yes-R over bekend vrouwelijk Nederland waaronder Sylvie Meis, Dionne Stax en Anouk. "Ik ben en blijf een man die gek is op vrouwen. Ik kijk er graag naar, dus waarom niet een hele single uitbrengen met al deze vrouwen?", aldus de rapper. Met grote hits zoals 'Leipe Mocro Flavour', 'Rampeneren' en 'Uit elkaar' is Yes-R met 128 miljoen views de best bekeken Nederlandse artiest op YouTube.

Gino Graus slaat nieuwe weg in 'De Ware (la, la, la)'
26-09-2014 23:17:00

Gino Graus slaat met z'n nieuwe single "De Ware (la, la, la)” een compleet nieuwe weg in en daarmee bestaat de kans dat een grote groep liefhebbers van piratenmuziek hem links laten liggen. Het is heel iets anders wat we van hem gewend zijn. Geen gezellige volksmuziek meer, maar een luchtige rap. Aan de andere kant kan het hem natuurlijk ook een nieuwe groep jeugdige fans opleveren. Tijdens het Buma demoplugpanel kwam deze single al ter sprake.  De jury bestaande uit radio-en tv mensen plaatsen enkele kanttekeningen over het nummer.

Joeri Plaizier heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
26-09-2014 13:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 september is dat ‘Raak in mijn hart’, de nieuwe single van Joeri Plaizier. De jonge zanger uit het Brabantse Hank is weer helemaal teruggekeerd bij de Nederpop met dit frisse uptempo liedje met een vleugje country en Ierse folk. Joeri heeft de tekst voor dit nummer zelf geschreven en is heel nauw bij het productieproces betrokken geweest, samen met zijn vaste producer Sjors van den Eerenbeemt. 

15 jarig artiestenjubileum van Johan Heeren op 18 oktober 2014
26-09-2014 12:39:00

Op zaterdag 18 oktober 2014 presenteert Jewel J Events het 15 jarig artiestenjubileum van Johan Heeren. De muziekcarrière van Johan start in 1997, maar voor deze carrière echt van de grond kwam, was hij zeer actief  in de  sportwereld als bodybuilder. Naast een sportcarrière had deze sympathieke Brabander ook veel interesse in muziek. Als winnaar van een karaoke-wedstrijd  mocht hij een demo-cd opnemen en kwam hij langzaamaan zelf in de muziekwereld terecht. Op deze demo-cd kwamen nummers van zijn grote idool Elvis Presley. De eigenaar van Sportstudio De Bodybuilder, Ger van Lisdonk, waar Johan nog steeds fanatiek traint, kreeg de cd ook te horen en kwam toen met het leuke idee om ook een cd op te laten nemen voor de leden van de sportschool. 

Dean Saunders: Emile en ik hebben dezelfde bloedgroep
26-09-2014 12:12:00

Dean Saunders noemt zijn nieuwe single “Je raakt me zo”als een handschoen die past en deze single houdt voor de zanger de belofte in “Ik ga alleen nog maar leuke liedjes maken”. Na het winnen van Popstars werd de zanger eigenlijk behoorlijk geleefd. “Dat behoort nu tot het verleden. Ik ga lekker mezelf zijn en liedjes zingen waar ik me goed bij voel”. “Je raakt me zo” heeft hij gemaakt met Ross Jozefzoon, de broer van zangeres Pearl Jozefzoon. “Hij is een van mijn beste vrienden.

‘Mijn Vriend’....nieuwe single van Tino Martin
26-09-2014 10:10:00

Nadat Tino Martin in 2011 besloot om in zee te gaan met Studio One en daar een meerjarig platencontract tekende begint dat nu z’n vruchten af te werpen.  Producer Justin Pieplenbosch heeft al 12 nummers voor Tino gereed. “Na ‘Doe wat je wil’ en ‘De gevierde man’ was het nu tijd voor iets vrolijker ‘, aldus de 30 jarige zanger uit Den Haag.  “De nieuwe single ‘Mijn vriend’ is nog maar net uit en als je ziet hoe de mensen reageren beloofd het veel goeds. Ook dit nummer is geschreven met het Hazes sentiment. 

Johnny Gold lanceert 2 clips van z'n nieuwe single 'Ik leef m'n leven'
26-09-2014 09:34:00

Wederom weer een vrolijke feestknaller van het Enfant Terrible van de Nederlandstalige feestmuziek, dit keer eentje uit dezelfde categorie als “Vuile huichelaar”, “He trut” en ”Ga maar weg” oftewel elkaar aankijken, aanwijzen, en lekker onbezorgd meezingen met deze waanzinnige kroegkraker, want dat het er weer eentje zal gaan worden is wel zo goed als zeker, het zou zomaar eens de echte landelijke doorbraak kunnen worden van Johnny Gold. De titel van het nummer is "Ik leef m'n leven". 

Ladies of Soul kondigen derde show aan in de Ziggo Dome
25-09-2014 13:30:00

Naast 13 en 14 februari 2015 kondigen de Ladies of Soul een derde show aan in de Ziggo Dome Amsterdam op 12 februari 2015. Het concert op 14 februari 2015 is inmiddels volledig uitverkocht en er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor 13 februari. Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy zijn inmiddels al een paar maanden bezig met de voorbereidingen. Edsilia: “Het wordt echt te gek! 

'Kop of munt' is de titel van de nieuwe single van Frank en Mirella
25-09-2014 10:55:00

In oktober komt de nieuwe single van het duo Frank en Mirella uit. Het nummer gaat “Kop of munt” heten en is voor de fans van het duo zeker niet onbekend. Het is een nummer dat Peter Koelewijn heeft geschreven, zowel de tekst als de muziek. “Wij hebben vroeger samengewerkt met Peter Koelewijn en hij heeft het nummer voor ons geschreven. Het heeft op ons album Parels gestaan uit 1986, dus al een tijd geleden. Maar op Piratenfeesten en in Oost en Noord Holland , zoals Overijssel, Gelderland en Drente wordt het nummer steevast tijdens ons optreden gevraagd. 

'Jouw woorden'....nieuwe single van Rene Muller
25-09-2014 10:06:00

Rene Muller is al jaren in Rotterdam en omgeving een bekende zanger. Na zijn bescheiden hit van het nummer "Pappa" verschijnt er eindelijk weer eens een nieuwe single. Het resultaat is het vrolijke lied "Jouw woorden", geschreven en geproduceerd door Frank van Etten. Op zondag 21 september vond de presentatie plaats met tal van artiesten waaronder Trafassi. Ruim 350 gasten waren getuige van dit festijn en dat bewijst de populariteit van Rene. De volgende stap die Muller wil maken is om samen met  van Etten een album op te gaan nemen.

Disney’s Fantasia kiest HET Symfonieorkest
25-09-2014 09:40:00

Van Lambaart Entertainment en RTL Live Entertainment zijn verheugd te kunnen meedelen dat Fantasia in de Ziggo Dome wordt begeleid door HET Symfonieorkest. Op 26 december 2014 wordt Walt Disney’s meesterwerk Fantasia voor het eerst live in Nederland uitgevoerd. Na uitverkochte zalen over heel de wereld is ook Nederland in de ban van dit meesterlijke schouwspel. Er is een ware run op de kaarten voor dit spektakel ontstaan. Op een enorm HD scherm worden op tweede Kerstdag de Disneybeelden van Fantasia vertoond. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl