RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
John de Bever Live In Concert 2016 met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht
26-05-2015 10:04:00

Na het overweldigend succes van zijn ‘Moederdag Concert’ is John de Bever op 24 april opnieuw te zien en te horen in het Theater aan de Parade in Den Bosch! Begeleid door zijn 12-koppige live band brengt de volkszanger een ruim twee uur durende ode aan het Nederlandse Levenslied. Met onder andere de Koningin van het Levenslied ‘Marianne Weber’ én Sieneke als special guests aan zijn zijde, brengt de populaire charmezanger, naast zijn eigen repertoire, de grootste Nederlandstalige hits ten gehore. Het zal de liefhebbers van dit uitermate populaire genre ook aan niets ontbreken. Zing en dans dus mee met John de Bever en zijn surprisegasten in een theater dat voor dit unieke concert wordt omgetoverd tot bijzonder feestpaleis!

Altijd een morgen van Lorenzo vanaf heden te downloaden
26-05-2015 00:05:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single van de Leidse zanger Lorenzo Nieuwenhuijzen “Altijd een morgen” te downloaden. Lorenzo heeft bekendheid opgedaan door zijn deelname aan het populaire programma “Bloed, zweet en tranen”. Door ging hij niet, maar nadat hij op de televisie was geweest werd hij overstroomd door reacties. “De kleine man met de tattoos ”wordt hij genoemd. Een en ander resulteerde in een contract met Artiestenplein, waar de zanger nu is.

Gerard Cox krijgt NPO Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs uitgereikt
25-05-2015 23:48:00

Vanavond nam Gerard Cox de NPO Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs in ontvangst. De rasartiest kreeg tijdens een speciaal concert in het DeLaMar Theater in Amsterdam de Oeuvreprijs uitgereikt, uit handen van Bastiaan Ragas. De publieke nostalgische radiozender eert Cox voor zijn rijke oeuvre en opmerkelijke bijdrage aan de Nederlandse muziek.

René Froger in opening Toppers show getroffen door zweepslag
25-05-2015 19:15:00

Ondanks de fysieke voorbereidingen in de afgelopen maanden van René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling, domme pech gisteren voor Topper René Froger. Tijdens de spectaculaire opening waarbij de Toppers in en beachbar neerdaalden uit het dak van de ArenA en op een boot stapten, is René getroffen door een zweepslag in zijn been. ‘Ik voelde een enorme steek in mijn kuit, net of er iets klapte en kon gelijk geen stap meer zetten.’ ‘Na vier liedjes kwam Clouseau en kon ik het podium af om me te laten behandelen.

Langverwachte debuutsingle van Nedra officieel uitgebracht
25-05-2015 10:58:00

De langverwachte debuutsingle van Nedra getiteld ‘Kom op en doe het’ is nu officieel uitgebracht. Het grote Nederlandse publiek leerde hem vorig jaar kennen na zijn onuitwisbare optreden tijdens Holland Got Talent. Zijn performance sloeg in als een bom, met diep respect vanuit de juryleden en vele lovende reacties op de sociale media als gevolg. Al tijdens dit optreden zong hij ‘Kom op en doe het’ live op tv en nu is Nedra er klaar voor om het nummer ook als single uit te brengen.

Simon Stokvis brengt nieuw album uit
24-05-2015 15:59:00

Hedenmiddag overhandigde Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier) op het ss Rotterdam het eerste exemplaar van zijn nieuwe cd-album “Liefdes van m’n leven” aan de bekende weerman Ed Aldus van RTV Rijnmond en aan zijn beste vriendin presentatrice Anita Witzier. Op dit nieuwe album bezingt Simon Stokvis elf liefdes van z’n leven. 

Nieuwe single van Johan Veugelers draagt dezelfde sfeer uit als Balada
24-05-2015 12:45:00

Sinds enkele dagen ligt het zomerse nummer "Hey Jij" van Johan Veugelers in de digitale winkelrekken. Het lied dat dezelfde sfeer uitdraagt als 'Balada' van Michel Telo bevat hetzelfde opzwepende, zomerse ritme als Telo's grote zomerhit en heeft bovendien een leuke tekst die blijft 'kleven'. 'Hey jij' gaat over een leuk en sexy meisje met een blik waarmee ze elke jongen verleidt. Robert Janssen leverde de tekst aan en Ronald Moonen zorgde voor een piekfijne productie. 

TV Oranje ontvangt 10.000ste like op Facebook!
24-05-2015 12:12:00

Afgelopen dinsdag was het zover: de Facebookpagina van TV Oranje doorbrak de magische grens van 10.000 likes! Het toont aan dat de zender met muziek van eigen bodem zich nu ook op het gebied van social media kan verheugen in een grote populariteit. TV Oranje-directeur Gerard Ardesch is blij met deze eerste mijlpaal: “Onze kijkers maar ook wijzelf kwamen aanvankelijk wat langzaam op gang op de sociale media”, aldus Ardesch. “Maar we zijn nu mede dankzij de inzet van onze supporters bezig om in vliegende vaart onze achterstand in te halen. Hulde!” 

Special rond Henk Wijngaard op 1e Pinksterdag bij TV Oranje
24-05-2015 12:02:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 24 mei zie je een TV Oranje Special over Henk Wijngaard. De muzikaalste trucker van Nederland vertelt in zijn studioruimte in Emmen hoe hij zijn liedjes creëert. 

Rick van der Kroon kruipt in de huid van Neil Diamond
23-05-2015 19:14:00

Zanger en entertainer Rick van der Kroon kruipt in de huid van Neil Diamond. Met een gelijkenis, wat stem betreft, en een waanzinnige performance brengt Rick onder de naam Dutch Diamond de prachtige popsongs en ballads uit de jaren 70 en 80 terug naar Nederland. En dat doet hij niet alleen! Onder begeleiding van niemand minder dan professioneel pianist Geert Keijzers (arrangeur, bandleider, componist van o.a. De Toppers, Gerard Joling, Night of the Proms) lanceert Rick zijn eerste single en videoclip "Hello Again". 

Wederom nieuwe single voor Johnny van Veldhoven
23-05-2015 08:24:00

Johny van Veldhoven is geboren in Rotterdam, maar woont ondertussen al vele jaren in Brabant.Hij heeft al wat aantal titels op zijn naam staan en mag dan ook deze keer weer zijn 12de officiële single "Ik wil jou" aankondigen. Een single dat bestaat uit 1 track waar hij zelf heel wat uurtjes in heeft gestopt. De productie en tekst is dan ook geheel afkomst van hem zelf. Het is een zomers nummer dat bestaat uit vrolijke instrumenten gebaseerd op een heerlijke beat met als in de hoofdrol de accordeon. De tekst gaat over iemand waar hij stapelgek op is.....

Mega Muziekspektakel met 60 Top Artiesten op 14 juni in Nieuwkuijk
22-05-2015 20:27:00

Zondag 14 juni is de Ster in Nieuwkuijk het middelpunt van de Nederlandse Showbizz, als ruim 60 Top Artiesten te gast zijn voor de tv opnamen van Toppers van Oranje. Henk Bernard, Jan Keijzer & Annie Schilder, John West, Replay, Willem Barth, John de Bever, Stef Ekkel, Mike & Colin, Rob van Daal, Frank van Etten, Chaira Borderslee, Driekes, Dean Saunders, Samantha Steenwijk, Ferry de Lits, Joey Hartkamp, Ancora,  Henk Damen, Jeronimo, Jaman, William Burg, e.v.a.  zullen zondag 14 juni over de rode loper van de Ster in Nieuwkuijk en hun nieuwste single cd presenteren voor de camera’s van Toppers van Oranje.  

Samantha Steenwijk heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-05-2015 20:13:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 mei is dat ‘Proost op het leven ', de nieuwe single van Samantha Steenwijk. Na haar hit ‘Lieveling, wat hou ik van jou’, die twintig weken in de Nederlandstalige lijsten te vinden was en een nummer 1 positie behaalde, komt Samantha nu met een opzwepend bigbandnummer waarbij je simpelweg niet stil kunt blijven zitten. Ook de videoclip straalt één en al gezelligheid uit en heeft een heerlijke zomerse pleinsfeer aangevuld met mooie effecten. 

Win bij RADIONL kaarten voor de exclusieve preview van Ancora
22-05-2015 15:40:00

Op 29 mei 2015 verschijnt het nieuwe album van Ancora: “Voorbij de horizon”. Graag wil Ancora de avond ervoor in een bioscoop samen met RADIONL luisteraars de liedjes beluisteren en de prachtige clips bekijken.(80 x 2 winnaars) Er is tijd voor een hapje, een drankje en er worden unieke Ancora foto’s met de winnaars gemaakt. Qua sound is er aan de succesformule van Ancora vrijwel niet gesleuteld. De basis is ongewijzigd: een aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop.

Ook Driekes en Mike Peterson te gast in de ‘Halftime show’ bij de Toppers
22-05-2015 14:41:00

Driekes Hoekstra, de winnaar van Bloed Zweet & Tranen 2015, is samen met Mike Peterson, Jeffry Heesen en Gents te gast in de ‘Halftime show’ van de Toppers dit jaar. De ‘Halftime show’ is inmiddels uitgegroeid tot een ware happening van formaat waar al de nodige namen de afgelopen jaren hebben gestaan. Driekes, die met zijn winnende nummer ‘Blijf Bij Mij’ een vliegende start heeft gemaakt met zijn carrière, kan zijn geluk niet op om op zo’n mooi podium als de Toppers te mogen staan. 

Martien Wagner presenteert nieuwe single in Helmond
22-05-2015 12:32:00

Op donderdag 28 mei 2015 presenteert Martien Wagner zijn nieuwe single ‘Ik denk aan jou’. Dit alles vindt plaats bij Zaal Adelaars in Helmond. Tijdens deze avond zijn er gastoptredens van Django Wagner, Johnny Rosenberg, Sani van Mullem, Davy Bindervoet, Johan Roode, Liesbeth Raaymakers, Tony van Boxtel, Rudy Wagner, Ricardo Wagner, Mike Dufour en Pierre van Dam. Martien is een bescheiden, ingetogen man, maar eenmaal op het podium is daar niets meer van te merken. Dan gaat het dak eraf!  

Zomerplaat van Danny Canters en DJ Bompa & de Mens in aantocht
22-05-2015 12:18:00

Deze zomer komen Danny Canters en DJ Bompa & de Mens samen met een heerlijke zomerplaat. Al jarenlang werken de drie heren als een fijn team met elkaar en deze samenwerking was dan ook wel een keer te verwachten. Het idee om een zomersingle te maken was een weloverwogen keuze, hiermee laten DJ Bompa & de Mens zien dat ze niet alleen tijdens carnaval, maar ook in de zomer, garant staan voor een feestje. Frank (DJ Bompa) schreef de tekst, wat hem uiteraard wel toevertrouwd is, en vervolgens ging het drietal de studio in. 

Dimitri van Toren overleden op 74-jarige leeftijd
22-05-2015 12:06:00

Op donderdag 21 mei 2015 is Dimitri van Toren overleden op 74-jarige leeftijd. Hij was al een tijdje ernstig ziek. In 1973 lanceerde hij het bekende nummer "Hé, kom aan". Later volgden o.a. " Een lied voor kinderen" en "Mooi, je bent de mooiste". Van Toren heeft in totaal meer dan 20 lp's uitgebracht. Wikipedia meldt dat hij in de jaren 80 meer tot rust wilde komen, welke hij vond in India. Dat resulteerde in 1990 in een nieuw album, geïnspireerd op de Indiase cultuur. Dimitri woonde sinds 1994 in het Brabantse plaatsje Reusel.

Bökkers organiseert voor tweede maal nazomerfees Koele Koele
22-05-2015 11:49:00

Op zaterdag 19 september 2015 vindt voor de tweede maal Koele Koele plaats. Het is een intiatief van rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. De eerste editie was vorig jaar een doorslaand succes, een tweede editie kon daarom niet uitblijven. Er zullen dit jaar optredens zijn van onder andere John Coffey en Bökkers. 

Jelle B in duet met Esther Postma
22-05-2015 10:36:00

Na de zeer succesvolle singles “De Pionier”, “Mooi”, “Annabella” en “Simpel”  verrast Jelle B  het publiek dit keer met een gevoelige, prachtig gezongen ballade. Jelle B komt uit met  een duet.  Samen met de jonge zangeres Esther Postma  is het nummer “Mij ben je nu kwijt” opgenomen.  Het is een bewerking van Ozark Henry’s  “I’m your sacrifice”. Esther verzorgt regelmatig het koorwerk in de studio van producer Nico Outhuyse  Zij was gevraagd om het lied in te zingen om te kijken hoe dit zou klinken. 

Jim Bakkum speelt rol in superheldenfilm Mega Mindy en ROX!
22-05-2015 10:07:00

Eerder werd al aangekondigd dat de twee Studio 100 superhelden Mega Mindy en ROX samen te zien zullen zijn in de spannende film MEGA MINDY VERSUS ROX! Vandaag mag bekend worden gemaakt dat niemand minder dan Jim Bakkum een grote rol zal spelen in de nieuwe superheldenfilm, die de komende weken wordt opgenomen op het prachtige en zonovergoten Malta. De (musical)acteur speelt de rol van de slechte superheld Achiel. Samen met zijn handlanger Jones wil Achiel de Gouden Helm bemachtigen, zodat hij zijn enorme krachten als Waterman kan terugwinnen en het weer kan bepalen om over Malta te kunnen heersen. 

Jeffrey Heesen in de half time show bij De Toppers In Concert 2015
22-05-2015 09:32:00

Jeffrey Heesen zal dit jaar 5 avonden de half time show invullen bij De Toppers In Concert 2015 in de Amsterdam Arena. Na zijn deelname aan Bloed, Zweet en Tranen is Jeffrey zeer succesvol, zowel in het land als in de hitlijsten met zijn single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”. Kers op de taart is deze uitnodiging van De Toppers (René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom). Andere gasten die zullen optreden bij de Toppers in Concert zijn o.a. Barry Hay, Willeke Alberti,  Village People, Roxeanne & André jr. Hazes en de Belgische formatie Clouseau.

Liesbeth List vertolkt Ramses Shaffy in Paradiso
22-05-2015 09:14:00

Over de band tussen Liesbeth List en Ramses Shaffy zijn vele hoofdstukken geschreven. Hun levens waren decennialang met elkaar verbonden, totdat Ramses in 2009 overleed. Nadat Liesbeth in 2013 het Shaffy-nummer Ik Denk Over Je Na, Amsterdam opnam voor het tribute album Leef!, kwam de vraag van Shaffy’s oud-manager of ze ooit wel eens iets van zijn repertoire had vertolkt. “Ik heb daar nooit eerder aan gedacht. 

Michelle Okken presenteert nieuwe single Je hart gaat sneller slaan in Nieuw- Weerdinge
21-05-2015 21:28:00

Op 24 mei 2015 ( eerste Pinksterdag) presenteert Michelle Okken haar nieuwe single "Je hart gaat sneller slaan" bij Partycentrum 'Viper', Weerdingerkanaal N.Z. 241 in Nieuw-Weerdinge. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Henny Thijssen. Hij heeft na een gesprek met het 12 jarige zangtalentje een passende tekst voor haar geschreven. Voor de opname toog het gezelschap naar Maarten de Groot van de befaamde M-Works Studio in Enschede. Het is de eerste keer dat Michelle met dit nieuwe team samenwerkt. Alle voorgaande producties werden gemaakt door Martin Sterken. De vader van Michelle laat overigens weten dat Martin altijd goed voor hen was geweest en dat de deur van Sterken altijd open blijft staan. Martin nam de overstap ook zeer sportief op. 

Met ’n Doosje Vol Met Liefde keert Dennis Jones terug naar zijn roots
21-05-2015 18:28:00

Met de single “’n Doosje Vol Met Liefde” keert Dennis Jones terug naar zijn “roots” van zijn succesvolle reggae-achtige singles zoals “Don’t Wanna Give Up” (1988), “Heart Of Gold” (1991) en “De Zon Die Zal Schijnen” (2008). “’n Doosje Vol Met Liefde” is geschreven door Roel Bloks (ook bekend als zanger Roel Thomas)  en Piet van Beurden en afkomstig van Dennis’ nieuwe album “Een Nieuw Begin”. De productie lag in handen van topproducer Kees Tel. “Mijn eerste single “Don’t Wanna Give Up” was in 1988 meteen mijn eerste Top 40 hit.

Opnieuw nummer één hit voor Danny de Munk
21-05-2015 17:59:00

Groot succes voor Danny de Munk! Zijn nieuwste single ‘Je leeft maar één keer’ voert momenteel al twee dagen de download top 200 van iTunes aan. Na de release eind vorige week stond het nummer binnen enkele uren in de top 10 en steeg de afgelopen dagen zelfs door naar de nummer één. Me ‘Tuig van de Richel’ scoorde De Munk in 2013 ook al de nummer één positie in de iTunes charts. Dat betekent dat De Munk na ‘Verdomd Alleen’ in 1984 al meer dan dertig jaar nummer één hits scoort. 

Singlepresentatie Stevan Bloema op zaterdag 23 mei in Annen
21-05-2015 13:42:00

Op zaterdag 23 mei 2015 presenteert Stevan Bloema z'n nieuwe single "En dan zeg jij" bij Café 'De Grutter', Brink 18 in Annen, gelegen tussen Assen en Veendam. Samen met producer Terry West heeft hij een eigen sound ontwikkeld die aanslaat bij een groot publiek. Bovendien schrijft hij al z'n nummers zelf. Ondertussen heeft de zanger die in het dagelijks leven ondernemer is schuttingen en blokhutten reeds vele feestzalen en partijen heeft mogen voorzien van een feestelijke avond. 

Sander Kwarten tekent platencontract met CNR Music
21-05-2015 12:24:00

Sander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed deze goedlachse volkszanger ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. Uiteindelijk leidde dat tot ,onder productie van Manfred Jongenelis, de single ‘Leef vandaag’.  In 2010 maakte Sander de overstap naar Goldfinger ( Waylon van der Heijden). Met hem nam hij de single ‘Dromen’ op, een heerlijk uptempo nummer met een hoog accordeongehalte zoals we gewend zijn van Goldfinger. In 2011 kwam de opvolger van Dromen “Hart van Steen" uit, eveneens uit de studio van Waylon.

George Konings verantwoordelijk voor de nieuwe single van Jeroen Weerdenburg
21-05-2015 02:08:00

De nieuwe single van Amsterdammer Jeroen Weerdenburg is getiteld “Zo Vrij”. Een pakkende popsong, opgenomen in Sound Vision studio in Arnhem in samenwerking met producer George Konings. Deze is verantwoordelijk voor de muziek en de eindproductie . Het uptempo nummer met een pakkende tekst en melodie (geschreven door Jeroen zelf) is wederom ingespeeld door drummer Hans Eijkenaar, op viool Anne Bakker en George Konings op toetsen, bas en gitaar. Zang Jeroen Weerdenburg.

Vrolijke nieuwe single voor De Meiden
21-05-2015 01:55:00

Luv’, Dolly Dots, Babe... Nederland heeft een flinke geschiedenis met “meidengroepen”. Met “De Meiden” is Nederland een nieuwe meidengroep rijker bestaande uit Judith Peters, Ruby van Urk en Theresa Stam. Drie gerespecteerde zangeressen die individueel hun sporen al ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. “Weekend” is alweer de 3e single van De Meiden, en wederom een heerlijke feel-good plaat. Na het onverwachte succes vorig jaar van de single “Zomer” en de kerstsingle “Kerstfeest” bezingen Judith, Theresa en Ruby dit keer het weekend,

Lorenzo van BZET in Jury Forelviswedstrijd en kookwedstrijd
20-05-2015 14:40:00

Op maandag 18 mei werd bij Forelvisvijver De Zuilen in Hillegom, weer Mango’s open gehouden, een viswedstrijd voor horecaondernemers uit de regio, in combinatie met een kookwedstrijd. Na het vissen was het namelijk de bedoeling om op een tafel barbecue paella te bereiden. Er werd heel fanatiek gekookt en een jury bestaande uit Hans Kolkman van restaurant ’t Kolkje, Hein Lommerse, journaliste Annemiek Cornelissen en zanger Lorenzo uit leiden van Bloed, Zweet en Tranen, moest heel wat afproeven om tot een beoordeling te komen.

Erik van Klinken lanceert Als je het even niet ziet zitten
20-05-2015 14:25:00

Erik van Klinken is een Nederlandstalige zanger uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer in Emmen. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik al vroeg in het bloed en hij staat inmiddels wekelijks op het podium door het hele land. Na de succesvolle singles “Stop die trein”, “Kijk eens diep in mijn hart”, "Alles gaat top", “Lekker doodgewoon”, “t is te gek” en “Een nieuwe liefde” volgt nu het prachtige ingetogen “Als je het even niet ziet zitten”.

Femke Meines met nieuwe single terug naar zichzelf
20-05-2015 14:17:00

Misschien is het de leeftijd van de jonge zangeres Femke Meines of misschien heeft ze met al haar verschillende projecten veel meegemaakt de afgelopen jaren. Met de release van ‘Smelt’, haar nieuwe single, wilde Femke toch even helemaal terug naar zichzelf. ‘Smelt’ gaat over chocolade, iets waar ze heel gek van is, maar anderzijds natuurlijk ook over die ene jongen die ze heel leuk vindt en waar ze van smelt als hij voor haar staat. Een thema wat helemaal past binnen de belevingswereld van een 15-jairge en wat op haar lijf geschreven is.

Samantha Steenwijk proost met vrienden op 11 juli in Tilburg
20-05-2015 00:00:00

“Proost op het leven” is de titel van de nieuwe single van Samantha Steenwijk. Hiervoor heeft het team achter haar echt alles uit de kast gehaald en iedereen is zeer tevreden over het eindproduct. “De reacties die ik er op krijg zijn geweldig” vertelt Samantha. De lat lag al hoog bij m’n vorige single “Lieveling” en we vroegen ons af hoe we hier nog bovenuit konden komen. Die single is al zo goed opgepakt en het was bijna een onmogelijke opgave. Ik heb een duidelijke richting aangegeven bij de producers waar ik naar toe wilde.

Simon Stokvis presenteert nieuw album op Het SS Rotterdam
19-05-2015 20:47:00

Op zondag 24 mei 2015 presenteert Simon Stokvis (het alter ego van Sjoerd Pleijsier) z’n splinternieuwe album “Liefdes van mijn leven”. Als locatie is gekozen voor het prachtige Stoomschip Het SS Rotterdam. Het voormalige vlaggeschip van de Holland America Lijn (HAL) ligt aangelijnd op het 3e Katendrechtsehoofd 25 in Rotterdam. “Dit wordt een unieke middag voor iedereen die Simon een warm hart toedraagt! Op deze middag kun je de nieuwe cd voor een vriendenprijs kopen en tevens genieten van aantal oude en nieuwe live gezongen liedjes van en door Simon Stokvis. De aanvang is vanaf 13.30 uur, het officiële gedeelte start rond 14.00 uur en de entree is geheel gratis.

Coen & Rika vormen nieuw duo
19-05-2015 16:58:00

Coen Laning en Rika Hamminga zijn beide al jaren zeer welkom op de feesten en evenementen in Noord en Oost Nederland. Afzonderlijk maken ze van een feest net ietsje meer. Ook op cd gebied  laten ze regelmatig van zich horen. Rika door o.a. “ De Regenboog”  en Coen Laning recentelijk met “ Een echte vriend” goed voor veel airplay op de diverse radiozenders. Doordat ze ook tijdens optredens elkaar regelmatig tegenkomen kon het niet uitblijven dat er op het podium een duet zou worden gezongen.

Nieuwe single voor Dennie Damaro
19-05-2015 13:14:00

In navolging van z’n in 2014 gelanceerde single “Sancta Maria” pakt Dennie Damaro opnieuw uit met een zelfgeschreven en origineel lied. Dennie zingt op zeer gevoelige wijze over zijn jeugdige levensjaren en zet daarbij zijn moeder in de muzikale bloemetjes.  De meeste mensen weten dat Dennie naast zanger en manager van “Sugarfree” ook een zeer gegadigde tekstschrijver is. Dat zijn kwaliteiten vooral liggen bij het schrijven van emotionele en inhoudelijke liedjes heeft de 43 jarige Vllaamse zanger dan ook al meermaals bewezen. 

Unieke one woman show Tessa Sunniva
19-05-2015 10:51:00

Tessa Sunniva zal op 18 oktober 2015 een wervelend concert geven op de SS Rotterdam. In het theater van het Rotterdamse schip brengt Tessa onder meer de grootste Disney-klassiekers ten gehore. Met haar loepzuivere stem zingt Tessa op indrukwekkende wijze liedjes uit films als Beauty and the Beast, Frozen en Pocahontas. Al eerder trad Tessa Sunniva met deze show op, op het Amerikaanse cruiseschip The Disney Magic. Nu komt Tessa met haar theaterconcert A Part of My World naar de theaterzaal van de SS Rotterdam. Voor velen is Tessa de eerste zeemeermin van Nederland. Zij speelde bijna twee jaar lang de hoofdrol van Ariël in de musical The Little Mermaid, een co-productie van Stage Entertainment Nederland en Disney Theatrical Productions. 

Ik wil graag van je houden....nieuwe single van Ray Benjamin
19-05-2015 10:45:00

Ray Benjamin komt binnenkort met een nieuwe single “Ik wil graag van je houden”. De 17 jarige zanger uit Leiden schitterde onlangs ook in “Bloed, Zweet en Tranen”en heeft een platencontract in de wacht weten te slepen bij NRGY Music, die al veel grote artiesten onder haar hoede heeft. “Ik wil graag van je houden”, is een mooie single, waarbij al een bijpassende clip is opgenomen in de duinen in Katwijk. Het is de tweede single van de jonge zanger en daarmee de opvolger van “Kus kus en streel me”, die hij op 14 jarige leeftijd heeft gemaakt. Ray Benjamin kijkt met veel plezier terug naar zijn deelname aan BZET. 

Albumpresentatie Leen Zijlmans op 31 mei 2015 in Raamsdonksveer
19-05-2015 10:00:00

Op zondag 31 mei 2015 presenteert Leen Zijlmans z’n nieuwe album “Mijn herinneringen” bij Zalencentrum Boelaars te Raamsdonksveer. “Het is alweer 6 jaar geleden dat m’n laatst uitgegeven album “Blijf wie je bent” verscheen. Destijds werd dit groots uitgepakt in de Brabanthallen te s’Hertogenbosch.  Daar kwam heel veel bij kijken en waren er dagen druk mee om alles te regelen. Ik heb er nu voor gekozen om het kleinschaliger aan te pakken en op meerdere locaties het album te promoten. Naast Raamsdonksveer zal ik voorlopig in Kerkdriel, Oosterhout en Maastricht samen met een aantal andere collega’s zorgdragen voor een gezellig muzikaal festijn. Daarnaast is er overleg gepleegd met Peter Voesenek van de Special CD Shop om een grote instore te houden bij winkelcentrum Hoge Vucht in Breda”, vertelt Leen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

                                

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop