RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
‘Het geluk lacht ons toe’....nieuwe single van Chris de Roo
06-08-2018 13:43:00

Na gezondheidsproblemen keerde Chris de Roo eind vorig jaar glorieus terug met de prachtige hit ‘Honderdduizend Stukken’. Hiermee stond de sympathieke Emmense zanger volop in de belangstelling. Reikhalzend werd dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu een feit is. De nieuwe single ‘Het Geluk Lacht Ons Toe’ is net als zijn voorganger geschreven door Bert Kamping en perfect geproduceerd door Jeff Zwart. Hiermee levert Chris de Roo wederom een kwaliteitsproduct af waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Peter Beense komt weer met een klapper van een feestsingle
06-08-2018 13:32:00

Het prachtige en uitstekend ontvangen levenslied ‘Het Mooiste Deel Van Mij’, laat volkszanger Peter Beense nu volgen met een klapper van een feestsingle! ‘Alles Draait Om Geld’ gaat zonder ook maar een beetje twijfel de pleinen, kroegen en feesttenten omdopen tot één grote deinende omgeving! Meer dan 30 jaar geleden kreeg hij bekendheid in het Amsterdamse kroegencircuit als de ‘zingende kelner’. In de loop der jaren is Peter uitgegroeid tot dé vertolker van het oer volkse geluid met de karakteristieke lach en traan, die daar nu eenmaal bij horen. 

Shuman & Angel-Eye presenteren een wervelend concert als eerbetoon aan The King
06-08-2018 12:21:00

ELVIS & MORE is de geweldige liveshow van René Shuman & Angel-Eye rondom de muziek van Elvis Presley. Op zaterdag 25 augustus zullen zij met hun uitgebreide showorkest terugkeren naar het prachtige Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam met een wervelend concert als eerbetoon aan The King. “We zien het als onze missie om zijn muziek levend te houden, daarom maken we er altijd een groots rock 'n roll-feest van", aldus René Shuman. Het dynamische echtpaar brengt ook muziek ten gehore van vrienden van Elvis.

De Gebroeders Rossig ontwerpen een speciale strijkplank
05-08-2018 13:38:00

De Gebroeders Rossig hebben na hun mega carnavalskneiter ‘Hallo Allemaal’ met de opvolger ‘De Strijkplank’ waarschijnlijk weer een grote hit in handen. De clip laat zien dat het ontwerp op de ‘tekentafel’ binnen enkele seconden op papier stond. Hoog op de poten en lekker slank. De mannen ontdekten al snel dat een strijkplank ook als een soort statafel kan dienen. Het zou zo maar kunnen dat de strijkplank binnenkort in productie wordt genomen…..Meer info: https://www.facebook.com/GebroedersRossig/

DJ Roma lanceert de heerlijke zomerse single en videoclip ‘Sexy’
04-08-2018 18:48:00

Romano v/d Berg is al vanaf kleins af aan bezig met de muziek. Op zijn 8e kreeg hij zijn eerste draaitafel en kon hij nog meer tijd en energie steken in de muziek. Op zijn 10e kreeg hij zijn eerste optreden, en op zijn 13e maakte hij zijn eerste remix waar hij leuke reacties op kreeg, zelfs van mensen uit het buitenland. In de loop der jaren werd hij steeds bekender en kreeg hij steeds meer boekingen. DJ Roma besefte in die tijd dat mensen zijn muziek goed vonden en dat hij met zijn muziek het dak eraf knalde. 

Dj’s X-Ray & van Hees en Rood-Hit-Blauw artiesten in combinatie te boeken
04-08-2018 11:29:00

Omdat er regelmatig naar gevraagd werd en om aan de huidige wensen te voldoen zijn er afspraken gemaakt tussen X-Ray & van Hees en Rood-Hit-Blauw Produkties. Gezamenlijk bieden ze nu een avondvullend programma aan.  X-Ray & van Hees: ‘Steeds vaker vragen cliënten om afwisseling tijdens hun feest, verjaardag, bruiloft of evenement in de vorm van een DJ in combinatie met een zanger en/of zangeres. Om aan deze wens te voldoen hebben wij contact gezocht met het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch’.

Is ‘Pine hasses’ met De ParaSneekamolletjes de Sneekweek’hit’ van 2018 ???
03-08-2018 16:25:00

Sinds de Sneekweekband in 1983 een single lanceerde met de titel ‘Het Sneekweeklied’ is er een ware traditie ontstaan van Sneker artiesten die uitkomen met Sneekweekliedjes. In de afgelopen 35 jaar verschenen er Sneekweek’hits’ van Douwe Ka, Thierry, de Útlopers, DJ Dieter, de Blauhúster Dakkapel, de Zware Jongens, het LUS-Koor, de Koelboxen, de Ivanhoeclub, en nog veel meer. Dit jaar komen De ParaSneekamolletjes met een onvervalste Sneekweek’hit’. 

De Zware Jongens presenteren de Lege Krattenwals
03-08-2018 16:05:00

Vandaag komt de Lege Krattenwals als single uit. Heel Nederland is in de ban van de Krattenpolka, zoals dit nummer in de volksmond wordt genoemd. Dankzij een aantal geweldige filmpjes die gemaakt zijn tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en op het Truckstar festival in Assen is de Lege Krattenwals een enorme hit aan het worden. Deze week zelfs op de tweede plaats bij Dumpert. De Zware Jongens hebben een clipje gemaakt. Niet omdat ze de spontane filmpjes voor wat betreft entertainment en spontaniteit kunnen overtreffen, maar om te laten zien wat de oorspronkelijk gedachte achter dit nummer was. 

Wesley Ponsen heeft de Oranje Kroon
03-08-2018 15:56:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 augustus is dat ‘Ga je met me mee’, de nieuwe single van Wesley Ponsen. De in Den Haag geboren zanger is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld, vooral door zijn unieke stemgeluid. Hij heeft al meerdere hits op zijn naam staan en het zou ons niets verbazen als hij met deze lekker dansbare track opnieuw een klapper te pakken heeft. Wesley schreef de tekst deze keer zelf, de productie was wederom in handen van Manfred Jongenelis. 

René Karst vervult wens van zijn fans
02-08-2018 13:14:00

René Karst laat via Facebook weten dat ergens in 2011 het nummer 'Hellup' op cd uitkwam, maar er is nooit een clip bij was gemaakt. 'Liefhebbers van mijn muziek vroegen me al jaren of ik dit nummer nog een keer ging uitgeven en of er dan ook een clip bij kwam. Vorig jaar nam ik tijdens de muziekreis in Kos al een mooie clip op maar dit jaar was het dan eindelijk zover om bij 'Hellup' een mooie clip te maken. In mei 2018 waren we weer met een artiestenreis in Griekenland en kreeg ik de kans om weer een clip op te nemen', aldus René.

Rox krijgt lovende reacties op haar nieuwe single ‘Jij bent mijn wereld’
02-08-2018 12:34:00

Op 17 juli jl. lanceerde Rox van Driel haar nieuwe single ‘Jij bent mijn wereld’. De reacties die Rox ontving overtroffen haar stoutste verwachtingen. Momenteel reist ze heel Nederland door voor interviews bij radiostations en bezoekt een aantal evenementen waar tv registraties van worden gemaakt. Al met al een drukke tijd voor de altijd positieve zangeres uit Kapel-Avezaath. Omdat ik, als shownieuwsredacteur van TV Oranje, al bij de eerste tonen van het nummer vrolijk word, belde ik met Rox om te vertellen dat ik het een fantastische productie vond.

John Paul Chacon maakt spetterende zomerse debuutsingle
02-08-2018 11:02:00

John Paul Chacon is woonachtig in het Zeeuwse Rilland en timmert al een aantal jaar aan de weg in de muziekindustrie. De in Costa Rica geboren zanger zingt zowel Spaans, Engels en Nederlandstalig, en treedt daarom ook regelmatig op in Spanje. Dit jaar maakt hij een grote stap met het lanceren van zijn eerste single getiteld; “Als ik met je dans”. Het latin/pop nummer is een track met een geweldige energie mede door het gebruik van veel live instrumenten zoals blaassecties, gitaren en percussie gespeeld door de beste muzikanten van Nederland.

Filmdebuut Monique Smit en hoofdrol Buddy Vedder en Vajèn van den Bosch in 'First Kiss' 
02-08-2018 10:18:00

Acteur en presentator Buddy Vedder (‘GTST’, ‘Lang Leve de Muziek Show’ en ‘Dance Dance Dance’) heeft zijn eerste hoofdrol te pakken in de bioscoopfilm ‘First Kiss’. Hij speelt de knappe fotograaf Yannick, de love interest van Roos, gespeeld door Vajèn van den Bosch (‘Nieuwe Tijden’, ‘Hart Beat’). Roos is een typisch meisje van haar generatie; ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow. Zangeres en presentatrice Monique Smit maakt haar acteerdebuut op het witte doek als presentatrice van het programma Face Lift. 

Wereldster Carrie Underwood naar Tuckerville 2018
02-08-2018 00:00:00

Carrie Underwood, Parker Millsap, Hannah Williams & The Affirmations, David Ramirez, Becca Mancari, Wulf en De Rooie Jager spelen op Tuckerville 2018. Dat werd vanochtend bekendgemaakt op NPO Radio 2. Een van de grootste countrysterren ter wereld, de Amerikaanse zangeres Carrie Underwood, geeft haar eerste Nederlandse concert ooit. Eerder maakte initiatiefneemster Ilse DeLange al bekend dat onder meer George Ezra, Isaac Gracie, Jacqueline Govaert, Matthew Crosby en Tom Grennan op Tuckerville spelen. 

Johan Moreno kondigt nieuwe single aan
01-08-2018 19:39:00

Op zaterdag 8 september 2018 presenteert Johan Moreno z’n nieuwe single ‘Blijf bij me’. Het is de opvolger van de uiterst zomerse en dansbare single ‘Geef liefde een kans’ die Johan door Kees Tel heeft laten produceren. Die samenwerking is Johan zo goed bevallen dat hij wederom de studio van Kees bezocht. Volgens Johan is Kees een grote man in de Nederlandstalige muziekwereld die geen verschil in artiesten maakt. ‘Iedereen krijgt bij hem dezelfde behandeling. Daarom denk ik de juiste keuze gemaakt te hebben. Als je als artiest in beeld wilt blijven moet je regelmatig met iets nieuws komen’, meent Johan. De nieuwe productie is een bewerking van een hit uit de jaren 80. ‘Kees heeft het arrangement grondig onder handen genomen. De tekst heb ik samen met hem geschreven. 

Hessel Wijkstra presenteert nieuwe truckersong Johnny Cash
01-08-2018 12:22:00

Tijdens het Truckstar Festival dat afgelopen weekend plaatsvond in Assen maakte Hessel Wijkstra na het hoogtepunt van dit festijn met zijn telefoon een aantal filmpjes. Hessel had afgelopen vrijdag tijdens het studiobezoek van Marlous Oosting aan RADIONL een aantal tips gekregen om zelf een filmpje te editen. Marlous heeft de nodige ervaring opgedaan met haar wekelijkse vlogs en kon Hessel veel leren. Met die kennis in pacht liep Hessel over het festivalterrein om te oefenen.

Stevan Bloema komt met pakkend zomers nummer
31-07-2018 00:00:00

De nieuwe single van Stevan Bloema met als titel 'Comme Ci Comme Ca' is een pakkend zomers nummer die jong en oud zal aanspreken, met een refrein die direct in je hoofd blijft rond zingen. De trendy sound die Stevan de laatste tijd hanteert is duidelijk hoorbaar, dit in combinatie met een stevige beat maakt dit nummer uitermate geschikt als zomerse danceplaat. Vooruitlopend op de zomer was Stevan dit voorjaar in het zonnige Mallorca waar hij de tekst voor dit nummer schreef. 

Anita & Ed lanceren 'Hey Joe'
30-07-2018 23:37:00

'Hey Joe' is de nieuwe single en videoclip van het duo Anita en Ed. Dit jaar staat in het teken van het 40-jarig jubileum van het duo. In november 1978 hebben Anita en Ed elkaar muzikaal gevonden en staan sindsdien wekelijks samen op veel podia in het land. Het leek hun een mooi idee om een liedje uit 1978 helemaal opnieuw op te nemen met eigentijdse arrangementen en country invloeden met een geheel nieuwe Nederlandstalige tekst door het duo zelf geschreven. Het is geproduceerd in hun eigen Coldhofsound studio i.s.m met de NaxTrax studio.

Kan A3aan Drost met 'Dat kan niemand' een hit toevoegen aan zijn indrukwekkende lijst ??
30-07-2018 12:32:00

Met de nieuwe single ‘Dat Kan Niemand’ presenteert A3aan Drost zijn spinternieuwe single. Net als bij de voorganger ‘Jeminee Hoe Komt Dat Nou’ dook A3aan hiervoor weer de studio in bij Kees Tel. ‘Dat Kan Niemand’ heeft een toegankelijke Schlager-achtige sound en valt na één keer beluisteren mee te zingen. Hiermee kan A3aan ongetwijfeld weer een hit toevoegen aan zijn inmiddels toch al indrukwekkende lijst. RedGell Media verzorgde weer voor een mooie videoclip, en de single verschijnt via CD Hamster Music. 

Kaal Kabaal stelt zich voor
30-07-2018 10:47:00

'Allround muziek met haar op de tanden', zo betitelt de nieuwe formatie 'Kaal Kabaal' zich. Een gezellige liveband voor het meest uiteenlopende evenement. Drie muzikanten met de nodige ervaring spelen muziek recht uit het hart. Pop, Rock, Smartlappen, Oktoberfest, Zydeco, Nederpop, Disco…het maakt ze allemaal niets uit. Zij gaan voor het ultieme feestje, samen met het publiek. Deze  kalen(de) mannen zijn en waren actief in o.a. CANVAS! Rockin’ Hoempa, Alle 13 Jaanke, Ziggy Smack en WC Experience. Tevens zal in het najaar een heerlijke feestplaat verschijnen.Kaal Kabaal bestaat uit: Hans-Willem van Kakerken: gitaar en zang, Jeroen van den Bosch: accordeon en zang en Gino Schipperen: drums en zang.

Ger Edwards droomt in hippiesferen met 'Geniet er elke dag maar van'
29-07-2018 23:31:00

Ger Edwards ziet zichzelf als een zanger die het publiek graag naar het hart zingt, met gevoelige luisterliedjes, ballades en gezelligheid. Dit hoor je ook terug in zijn vorige singles. Met zijn nieuwste plaat 'Geniet er elke dag maar van', wil Ger déze keer de nadruk leggen op 'gezelligheid'. De tekst en muziek is geschreven door Wim de Vries. Na één keer luisteren is deze 'oorwurm' al niet meer uit je hoofd te krijgen.  Klap, Sax, Zing & Swing maar mee!. De videoclip is gemaakt door Jaap van Didden en heeft als setting het Gorcums hippiefestival. 

Mick Harren opgepakt na wapenincident in Purmerend
29-07-2018 23:15:00

Mick Harren is door de politie opgepakt vanwege een wapenincident. De Volkzanger zou zijn voormalige stiefzoon Joey afgelopen vrijdag bij uitgaansgelegenheid ' De Stallen' op de Koemarkt in Purmerend een pistool tegen zijn hoofd hebben gezet. Volgens berichten in de media zou Joey in het bomvolle café aan Mick hebben gevraagd om zijn moeder met rust te laten. Vervolgens zou Mick een pistool tevoorschijn hebben gehaald en dat tegen het gezicht van z'n 24 jarige ex-stiefzoon gezet hebben.

Puur Hollands Outdoor in Nijmegen
29-07-2018 11:02:00

Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 26 augustus voor de tweede keer een outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je genieten van de leukste en gezelligste feestartiesten, onder wie Samantha Steenwijk, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Jannes, John de Bever, Tino Martin, Wesley Klein, Django Wagner, Henk Dissel, Snollebollekes, Alex en John West. Ook is er een après ski tent met een apart programma, kermisattracties, eetkraampjes en merchandise-stands. 

Feestbeest Rick ter Meer lanceert party versie van ‘Ik Wil Slapen'
28-07-2018 11:14:00

Feestbeest Rick ter Meer komt na zijn single ‘Feest Gewoon Maar Door’ nu met een party versie van ‘Ik Wil Slapen'. De originele versie van het gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria gaat als een speer. Rick mag ook niet klagen. De clip is in korte tijd al meer dan 3000 keer bekeken op Youtube. De single is wederom geproduceerd door Peter van Nierop in de Strictly Music studio. Hiermee levert Rick alweer zijn derde single af. Afgelopen jaar was Rick ter Meer als Prins Fifteensign veelvuldig te zien en te horen tijdens Carnaval.

Vrijkaarten voor Sterren van Holland in Ahoy
27-07-2018 21:01:00

Het topevenement Sterren van Holland gaat opnieuw een feestje bouwen in Rotterdam Ahoy! Op vrijdag 21 september kun je van 18.00 tot 01.00 uur genieten van een heerlijk programma. Niemand minder dan Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner staan als ‘Echte Vrienden’ op het podium en zullen een geweldige show verzorgen. Maar daar blijft het niet bij, want er zijn ook optredens van topartiesten als Tino Martin, Henk Dissel, John West, Snollebollekes, Samantha Steenwijk, Sander Kwarten, Alex en DJ Coenio. 

Bezoekje van platenbaas Ronald Visch krijgt voor Martijn Joostema bijzondere wending
27-07-2018 16:56:00

Een bezoekje aan een live optreden van Ben Valkenburg onlangs in Deventer, tijdens de zomerkermis gepresenteerd door Willie Oosterhuis, kreeg een bijzondere wending. Platenbaas Ronald Visch van Rood Hit Blauw vertelt: 'Onlangs bezocht ik een optreden van Ben Valkenburg waarbij mijn aandacht werd getrokken toen Martijn Joostema het podium betrad met een cover van Tino Martin. Toen ik dit hoorde dacht ik: ’Wat een geluid!’. 

Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon
27-07-2018 16:42:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 juli is dat ‘Altijd blijven lachen’, de nieuwe single van Wolter Kroes. De goedlachse zanger uit de Zaanstreek zingt in dit liedje over tegenslagen en hoe je daar mee om moet gaan. Wolter heeft zelf ook wel eens mindere tijden gekend. Maar als je blijft lachen, kun je volgens hem de hele wereld aan. De videoclip, die werd opgenomen in het Amsterdamse Vondelpark, geeft nog eens een extra positieve draai aan dit toch al vrolijke zomernummer. 

Enige en laatste wens van Volkszanger Hans van der Laan (†) komt uit
26-07-2018 10:45:00

Volkszanger Hans van der Laan kreeg 15 maanden geleden te horen dat hij kanker heeft en nog maar kort te leven. Op 25 juli 2018 overleed hij aan de gevolgen van deze vreselijke ziekte. Hans heeft nooit opgegeven en met al zijn positivisme geprobeerd te strijden tegen deze vreselijke ziekte.Hij trad vaak op -en vaak- op bij bruiloften en partijen vanuit Utrecht in heel het land en tijdens carnaval was hij zelfs Prins Carnaval bij de ‘Zwarte Katers’. Ook tijdens zijn ziekte is hij blijven optreden. 

Het succes van ‘Trots Op Jou’ gaat maar door.......
26-07-2018 10:24:00

Het succes dat Wesly Bronkhorst heeft met zijn single ‘Trots Op Jou’ is ongekend.In alle toonaangevende hitlijsten staat of stond de single wekenlang op de eerste plaats, in de top 20 van AVROTROS Sterren.nl maar liefst 7 weken! Het lijkt er trouwens op dat de plaat nog wel een paar weken in de hitlijsten zal blijven staan. Op YouTube is de single ook al een hit en is de clip in vier maanden maar liefst 2.000.000 keer bekeken. Dat is omgerekend bijna 17.000 keer per dag!

Het Tv-programma Hart voor Muziek komt naar Terwolde
26-07-2018 09:54:00

Het oudste Tv-muziekprogramma van Nederland komt eindelijk naar Gelderland. Veel, heel veel liefhebbers van het Nederlandstalige lied komen immers uit deze provincie. Haast nergens in Nederland is deze muziek populairder. Het werd daarom dan ook hoog tijd om deze provincie eens “aan te doen” met Hart voor Muziek en hebben we gekozen voor een van de mooiste locaties van de provincie: Terwolde, heerlijk aan de IJssel en midden op Recreatiepark De Scherpenhof aan de Bandijk. Een pracht van een buitenlocatie met volop ruimte om de meer dan 35 artiesten op een speciale manier te laten zien en horen. Aan het einde van deze dag zal niemand minder dan Stef Ekkel deze middag afsluiten met een mini-concert.

Aad Klaris schrijft 'Hey Ouwe Joe' voor Monica West
25-07-2018 17:20:00

Na het grote succes van de dubbelsingle “Lijntje naar de hemel/Maar het blijft je kind” is er nu weer een nieuwe van Monica West getiteld “Hey Ouwe Joe”. Hoewel Monica haar liedjes tot nu toe altijd zelf schreef, is het deze keer een compositie van Aad Klaris, een man die vele nationale hits op zijn naam heeft staan. Vanuit Spanje zond hij haar een zestal demo’s toe, en de keus viel op “Hey Ouwe Joe” omdat dit precies paste in het Nederlandstalige country repertoire van Monica. 'Een vrolijke melodie en een mooie tekst', aldus Monica.

Jordy Carrero zingt over zijn zoon
25-07-2018 10:38:00

Tijdens de zwangerschap van zijn vrouw was Jordy Carrero op zoek naar een tekstschrijver die zijn gevoelens konden verwoorden over dit kleine, grote wonder. 'En dat is gelukt', meldt Jordy. Maurice Noort schreef de pakkende tekst van mijn nieuwe single 'Jij bent mijn zoon' die opgenomen is bij Mickim Music in Zevenbergschen Hoek. Het is een bijzonder mooi nummer geworden. Het beschrijft het gevoel van liefde zoals je die alleen voor je kind kunt voelen en de verwondering wat zo’n klein mensje met je doet.

André Pronk lanceert nieuwe website
25-07-2018 10:22:00

Zanger/entertainer André Pronk, die we vast nog wel kennen van diverse singles en zijn auditie bij de X - Factor, Popstars enz.. komt met een compleet vernieuwde website. Na 12 jaar timmert deze entertainer nog steeds aan de weg in het land. Hij brengt ook een aantal keer per jaar een single op de markt. De laatste was 'Het Shotjes Lied'. Na de zomer zal er weer een kraker uit gaan komen. Half Nederland ligt dubbel van het lachen, maar André is de koning van de lach. Steevast zet hij dan ook iedere zaal op zijn kop. 

'Denk bij elke slok aan jou'.....zomerse single van Jeroen Visser
24-07-2018 13:30:00

Als er een artiest is die zeer consequent met zijn carrièreplanning bezig is dan is dat Jeroen Visser. Hij heeft de afgelopen 1,5 jaar al een paar top muzikale visitekaartjes afgegeven, waarmee hij ons kennis heeft laten maken met zijn sound, die we binnenkort in zijn geheel kunnen terug horen op zijn debuutalbum. Als voorloper hierop een heerlijke zomersgevoel brengende nieuwe single met de titel 'Denk bij elke slok aan jou'. Op de een of andere manier weet hij een bepaalt sentiment los te weken bij de liefhebbers van het Volkse genre.

José Wolters trots om ‘Een huilend kinderhart’ aan het publiek te laten horen
24-07-2018 12:24:00

De nieuwe single van José Wolters  getiteld ‘Een huilend kinderhart’ is een cover van ‘The Winner Takes It All’ van één van de succesvolste bands ter wereld. Haar belangenbehartiger Klaas Hilberink kwam met het idee om dit nummer op single uit te brengen. Klaas had jaren geleden de Nederlandstalige tekst al geschreven, maar lag nog steeds op de plank. José laat weten dat ze destijds moeite had om de tekst te zingen. ‘Het lied is niet persoonlijk voor mij geschreven, maar is wel autobiografisch. 

Thom Craane brengt opvallende track 'Dansen'
24-07-2018 11:18:00

 Aan de vooravond van de release van zijn debuutalbum ‘Kom maar op’, dat vanaf eind augustus in de winkel zal liggen, presenteert Thom nu zijn nieuwste single getiteld: ‘Dansen’. Thom hield er als jochie al van in de schijnwerpers te staan, zo belandde hij vanaf 2009 een aantal keer in de Kaatsheuvelse Revue. Al begint Thom playbackend, later blijkt hij ook talentvol en succesvol als zanger te zijn. Het gevolg is dat in 2012 zijn eerste single ‘Kom maar op’ verschijnt. 

Tinus van der Weide brengt verleidelijke single uit
24-07-2018 10:55:00

Het was even stil rond de Coevordense zanger Tinus van der Weide, maar met de single Chique Chique Boem Boem is Tinus weer helemaal terug. De tekst is geschreven door Henny Thijssen en verhaalt over de verleidingen van de vrouw. Een vrolijk opzwepende single waarbij je niet stil kan blijven staan. Dit kan dan wel eens de zomersingle van 2018 worden en het refrein met de titel “Chique Chique Boem Boem”, gaat of je het nu wil of niet, vast in je hoofd zitten.

Nieuwe single Quido van de Graaf is getiteld 'Einde van de Wereld'
23-07-2018 17:56:00

Op 27 december 2017 kwam na een periode van stilte de single van Quido van de Graaf ‘Geef me Vannacht’ uit, een cover van George Benson’s ‘Give me the Night’. I.v.m. de kerstperiode duurde het iets langer voordat deze single op gang kwam. En de single kwam op gang, en hoe! We zijn een half jaar verder en kunnen wel zeggen dat zanger Quido van de Graaf niet meer weg te denken is uit het Nederlandse Muzieklandschap. Met de welbekende ‘muziekschijven’ zoals; Hollandse Nieuwe bij RADIONL en Oranje Kroon van TV Oranje.

Wortelpop: familiefestival met K3 en Woezel & Pip
23-07-2018 17:48:00

Op donderdag 2 augustus vindt de derde editie plaats van Wortelpop. Op het recreatieterrein van Vakantiepark Beerze Bulten treden de gehele dag verschillende top artiesten op, zijn er talloze familieactiviteiten en is er een gevarieerd aanbod van Foodtrucks. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar een kinderboerderij niet. Kortom een gezellig dagje uit voor het hele gezin. De organisatie pakt dit jaar flink uit met onder andere optredens van K3 en Samantha Steenwijk en Kaj van der Voort (bekend van de boyband B-Brave).

‘Laat de zon in je hart’ van Bianca Frieling straalt van positiviteit
23-07-2018 12:15:00

Is het een cover van René Schuurmans? Dat is vaak de eerste reactie als Bianca Frieling vertelt over haar vrolijke zomersingle ‘Laat de zon in je hart’. Bianca laat weten dat dat niet het geval is. Haar uitvoering is van origine een Braziliaans nummer welke door producer Dave van Well voorzien is van een verfrissend arrangement met een positieve Nederlandse tekst. Sta op met een lach, pak de dag en zorg dat jij ervan geniet….De reacties zijn tot nu toe erg positief....op een enkeling na ‘Ik ben een beginnend artiest en kan geen fortuin uitgeven aan een productie. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: