RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De Høksons brengen een ode aan het weekendje weg
07-06-2018 18:35:00

De auto's volgeladen met eten en bier, telefoons op stil en gaan. Even een lang weekend met vrienden ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Daarover gaat de nieuwe single Weekendje vot van de Veenkoloniale rockband Høksons. De release van deze nieuwe single vindt plaats op 8 juni. Heerlijk feesten op een festival, een weekend naar het strand of even lekker naar de camping. Waar je ook heen gaat, het maakt niet uit: zolang de koelbox maar koud en goed gevuld is. 

Robert Pater heeft de smaak te pakken en lanceert ''Eenzaam en alleen'
07-06-2018 15:31:00

Dat Robert Pater de smaak te pakken heeft blijkt wel met het uitbrengen van z’n nieuwe single ‘Eenzaam en alleen’. Omdat z’n vorige nummer ‘Jij en ik’ het ontzettend goed heeft gedaan wil hij gas blijven geven voor wat betreft het lanceren van nieuw materiaal. Robert laat weten dat hij regelmatig met z’n vrouw Dora op Youtube speurt naar oude nummertjes. 'Eenzaam en alleen’ is ooit uitgebracht door Willem Barth. ‘De versie van Willem is een stuk rustiger. De tekst die geschreven is door Alie Bakker is in ere gebleven.

Sjouke Geertsema presenteert nieuwe single 'Alles wat ik wil' in Westerhaar
07-06-2018 14:55:00

Op zaterdag 16 juni 2018 presenteert Sjouke Geertsema z'n nieuwe single 'Alles wat ik wil' bij Café Roots in Westerhaar.  Hij heeft een aantal artiesten uitgenodigd die  zorgen voor een vrolijke avond. De aanvang is gratis. Meld je van tevoren wel even aan via Facebookpagina van Sjouke....want vol is vol. 'Na de single "Huisnummer 30" en "Thuis" werd het weer tijd voor een zomersingle. Deze keer heb ik gekozen voor een pittig liedje. De meeste dingen die je graag wilt zijn verboden, je wordt er dik van of het is gewoon te duur, meldt Sjouke. 

Nieuwe single ‘Nog eentje dan’ van Ricardo Lips herbergt een vrolijk sfeertje
07-06-2018 06:24:00

‘We gaan een nieuw plaatje uitbrengen’, meldt Ricardo Lips trots. ‘Het betreft een echt kroegenlied die de titel ‘Nog eentje dan’ meekreeg’. In een gesprek met producer Ger Oerlemans en tekstschrijver Tony Anderson uitte ik m’n wens om een zomers liedje uit te brengen. Om het zomerse sfeertje over te brengen is gebruik gemaakt van de accordeon die door Daniël Metz is ingespeeld’. In navolging van ‘De hoogste tijd’ van André Hazes hoopt Ricardo dat ‘Nog eentje dan’ af en toe als afsluiter van een avond uit de speakers knalt. 

Nog meer Groots met een zachte G concerten in 2019
06-06-2018 18:29:00

Wegens de enorme run op kaarten komt er nog een extra Groots met een zachte G concert in 2019! Niet alleen op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni, maar nu ook op zondagmiddag 16 juni 2019 zal Guus het Philips Stadion weer uit zijn voegen laten barsten.“De Groots met een zachte G concerten zijn voor ons het hoogtepunt van het jaar. Het Philips Stadion tot de nok toe gevuld met lachende, dansende en zingende mensen.

Wendy Woop druk bezig met promotour i.v.m. nieuwe single ‘De Jukebox’
06-06-2018 14:57:00

Twee weken geleden lanceerde Wendy Woop haar swingende single ‘De Jukebox’. Deze oude klassieker werd door Manfred Jongenelis grondig onder handen genomen. Het script van de opvallende videoclip is door Wendy zelf geschreven en daaruit blijkt dat Rock'n roll echt haar ding is. Eerder gaf de Brabantse zangeres al aan dat ze veel te laat geboren is omdat ze graag muziek uit de jaren 50 ten gehore brengt. In het dagelijks leven is ze kapster, maar vanwege de promotie van haar nieuwe single heeft ze een week vakantie genomen om diverse radiostations en omroepen te bezoeken. 

Debuutsingle voor Corné Kokke
06-06-2018 12:27:00

Enkele jaren geleden is Corné Kokke begonnen met het zingen op Karaoke avonden en kreeg al snel in de gaten dat hij meer met zijn stem wilde gaan doen. In die tijd leerde hij Andy de Witt kennen die in de persoon, stem en uitstraling geloofde, en een eerste liedje was snel gemaakt. Het werd een lied wat op het lijf geschreven was van Corné, want heeft echt altijd zijn USB sticky bij met zijn muziek als hij ergens heengaat. Inmiddels zingt Corné een zeer breed repertoire, en is hij een graag gezien artiest op feesten en partijen in Nederland en België. 

Wesley Klein en Monique Smit brengen bezoek aan TV Oranje
06-06-2018 12:15:00

Het zal niemand ontgaan zijn dat Wesley Klein & Monique Smit samen een duetsingle hebben gelanceerd. Het nummer ‘Mooier dan mooi’ is deze week de meest gedraaide plaat bij RADIONL en de meest uitgezonden clip bij TV Oranje. Op Youtube is de clip binnen twee weken al meer dan 90.000 keer bekeken en ook bij de streamingdiensten is het een groot succes. Tijdens een bezoek aan TV Oranje vertelde Wesley dat tekstschrijver Hans Louws hem had geadviseerd om dit liedje als duet uit te brengen. 

Frans Bauer schrijft lied voor Ron van Hoof
06-06-2018 12:06:00

Wat doe je als je wil dat Frans Bauer een nummer voor je schrijft?  Ron van Hoof stapte op Frans af en vroeg het hem gewoon zelf.  Lang moest Frans niet nadenken: “Dat doe ik,” antwoordde hij en niet veel later dook Ron van Hoof de studio in om er zijn nieuwe single ‘Kus me zacht’ in te zingen. Ron is een allround artiest die zijn carrière startte in de gouden jaren ’70.  Hij zong in verschillende orkesten en had begin jaren ’80 heel wat succes in Nederland waar hij onder de artiestennaam Ricardo enkele singles opnam.  

‘Het mooiste meisje van Italia’ ....nieuwe single van Michael Humblé
05-06-2018 16:57:00

Met ‘Het mooiste meisje van Italia’ hoopt  Michael Humblé een hit te gaan scoren. Deze vrolijke single vol heerlijke Italiaanse klanken is geproduceerd door Andre Kooiman. Het nummer gaat over Dalia die hij ontmoet op zijn vakantie in Italië. Hij is er gelijk van ondersteboven en ondanks de taalbarrière hebben ze toch een leuke tijd met elkaar. De single is een voorloper op het album welke Michael in oktober gaat uitbrengen Daarop komen naast deze nieuwe single in ieder geval  Lola’ en ‘Hij had je vader kunnen zijn’ op te staan.

Start kaartverkoop ‘Rotterdamse Topper’ bekend gemaakt
05-06-2018 16:21:00

Voor het vierde jaar op rij geeft de Rotterdamse zanger Edwin van der Toolen op zaterdag 3 november in Villa Thalia een live concert voor meer dan 800 fans. De startdatum van de voorverkoop voor Edwin in Concert 2018 in Villa Thalia is bekend gemaakt. De kaartverkoop begint vrijdag 8 juni. Fans zitten al sinds de aankondiging van een nieuwe editie van Edwin in Concert, afgelopen april, in spanning te wachten op de start van de kaartverkoop. Op 3 november 2018 is het spetterende meezingspektakel terug in Rotterdam.

Nieuwe releases Nationale Artiesten Parade
05-06-2018 11:01:00

De Nationale Artiesten Parade brengt deze week nieuwe singles uit van Frans van Alkmaar en Matthijs Koning. Voor Frans is  ‘Een avond in Rome‘ z’n tweede officiële single . Deze keer is gekozen voor een heerlijk swingend nummer. Matthijs heeft in samenwerking met Frank Verkooyen en zijn broer Koen de trendy track; ‘Ik Wil Je Helemaal’ geproduceerd. Beide nummers zijn vervaardigd in The Boom! Music studio te Breda en komen uit via de Nationale Artiesten Parade. RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan.

Erwin Fillee gaat Pootje Baaien
05-06-2018 10:32:00

Zanger/entertainer Erwin Fillee, een telg uit een Amsterdamse artiestenfamilie. Zijn oom Dick Engelbracht was een bekende imitator/ conferencier in de jaren 60, 70 en 80 en speelde o.a. inspecteur de Vries in Bassie en Adriaan op Schattenjacht. Erwin werd ontdekt door Veronica coryfeen Will Luikinga en Chiel van Praag en Peter Teekamp. Dat was is 1985. Erwin maakte vele platen, werkte bij Reel records als producer en plugger, artiestenscout, was 2 jaar geluidsman (tape) bij Willeke Alberti en ruim 10 jaar van Ronnie Tober. 

Maikel ten Voorde vond het weer tijd worden om een nieuwe single uit te brengen
05-06-2018 00:20:00

Afgelopen jaar gaf Maikel ten Voorde een nieuwe impuls aan zijn zangcarrière door zich met een aantal singles zichzelf weer op de kaart te zetten. Ook dit jaar heeft de 28 jarige zanger uit Enschede zeker niet stil gezeten. Na onder andere zijn deelname aan het SBS6 programma 'So You Can Think You can Sing' en een goed gevulde agenda is het weer tijd voor een nieuwe single. Recent is ‘Julia’ uitgebracht. Het nummer is samen met Niels Lingbeek geproduceerd. ‘We hebben de nodige uurtjes in de studio doorgebracht.

Wim Florack komt ook met Nederlandstalige versie van Helene Fischer’s 'Achterbahn'
04-06-2018 12:34:00

Op 8 juni lanceert Wim Florack uit Oosterhout zijn nieuwste single “Achtbaan”. Een uptempo, moderne Nederlandstalige cover van Helene Fischer’s “Achterbahn”. Wim schreef zelf de Nederlandse tekst voor deze catchy pop/dancesong, voor deze productie kwam hij terecht bij producer Frans van Nispen van Mickim Music. Het resultaat is een krachtige, uptempo beat waarop stilstaan niet mogelijk is. Deze rasartiest heeft al heel wat eigen singles op zijn naam staan, waaronder ook “Het mooiste meisje van de wagen”.

Melissa Meewisse wint Drèents Liedtiesfestival 2018
04-06-2018 09:40:00

Op zaterdag 2 juni vond de zevende editie van het Drèents Liedtiesfestival plaats. In de finale in het ATLAS Theater in Emmen behaalde Melissa Meewisse met het nummer De wind van Zuud de meeste stemmen. Er was als altijd een vakjury en het publiek kon tijdens de live-uitzending van RTV Drenthe via sms een stem uitbrengen. De andere negen deelnemers aan het DLF 18 waren: Van Deele, Bertine Snippe, Henk Dokter, Marsha Boes, Mark Bouwers, Aosem, Lilian van Lottum, Lusanne Boes en Spang. 

Calvin Tuinstra lanceert zomersingle 'Kom we vliegen'
03-06-2018 15:28:00

Calvin Tuinstra is jarenlang met verschillende artiesten het land door gekruist, van optredens naar studio’s voor opnames tot clip opnames en noem maar op. Totdat hij zelf in 2013 voor de grap het nummer 'Neem de eerste trein terug' opnam. Anno 2018 zijn we vijf singles verder.'De nieuwe single “Kom we vliegen” is ook weer een cover waarvoor ik bewust heb gekozen. Als ik een nummer luister waar ik mij lekker bij voel en het nog niet eerder gecoverd is in Nederland en weinig mensen de muziek kennen waarom dan niet', meent Calvin

Toppers van Oranje op zondag 1 juli 2018 aan de haven van de Rietzoom te Kropswolde
02-06-2018 20:52:00

Zondag 1 juli a.s. kun je aan de haven van de Rietzoom te Kropswolde (Gr.) genieten van 4 uur non-stop live Nederlandstalige muziek, met maarliefst 40 artiesten. De tv opnames van Toppers van Oranje starten om 14:00 uur en vanaf 13:00 uur heeft u toegang tot de terassen bij de Rietzoom aan de Haven. 

Johan Moreno is met 'Geef liefde een kans' klaar voor de zomer
02-06-2018 19:38:00

Met “Geef liefde een kans” is de zanger Johan Moreno helemaal klaar voor de zomer. In samenwerking met producer Kees Tel produceerde hij een uiterst zomerse en dansbare single. Johan, die in het dagelijkse leven werk in het grondverzet doet, krijgt het steeds drukker met zijn muzikale hobby. De optredens lopen goed en de singles worden veelvuldig gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse radio stations. Daarnaast is de hele familie druk in de weer met Johan’s carrière; vrouwlief Bianca houdt zich bezig met management en boekingen.

Wendy de Laat presenteert nieuwe single op 23 juni 2018 in Oosterhout
02-06-2018 13:13:00

In ’t Zonneke in haar eigen Oosterhout presenteert Wendy de Laat op 23 juni a.s. haar allernieuwste single getiteld: ‘Iedere Dag’. Met Jeroen van Wijnen, Nick Koot en Mart Hoogkamer in de line-up, zal dat, een traditie ondertussen, weer een hele gezellige lancering gaan worden. Brabantse Wendy heeft met haar stem, haar charme en looks én met haar eigen liedjes die zij sinds 2014 op de markt brengt, zeker al naam gemaakt in het circuit. Zo is haar eind november vorig jaar uitgebrachte single ‘Dans Heel Je Leven’ meer dan uitstekend ontvangen door zowel publiek als de radiozenders in heel ons land.

Woensdag 6 juni starten nieuwe opnames van Lunch Café
02-06-2018 12:55:00

Aanstaande woensdag 6 juni starten de nieuwe opnames van het TV programma en de live Radio uitzending van het maandelijkse muziek programma 'Lunch Café' bij RTV Nunspeet. In de studio ontvangt Marcel Bonte elke eerste woensdag van de maand een 5 tal Nederlandstalige artiesten en een presentator in het muzikale programma. Tijdens de lunch wordt het wel en wee besproken over het ontstaan van hun actuele single.

Ineke Pullen kondigt nieuwe artiestenvaarten aan
02-06-2018 12:33:00

In 2018 vinden er nog een aantal edities plaats van de Frisian Queen Artiestenvaart. De artiestenvaart is samen met de toenmalige radiozender Holland-FM, opgezet.. 'Die zender is overgenomen. Na enkele plezierige en gezellige jaren zou het ook betekenen dat de Holland-FM artiesten vaart zou verdwijnen. Dit hebben we voorkomen door de opzet niet te veranderen', vertelt organisator Ineke Pullen. 'We hebben er een Frisian Queen Artiestenvaart van gemaakt met als thema “Hollandse middag”'. Voor mensen die een keer een dagje uit willen en van gezellige Hollandse muziek houden, organiseren we bijna elke laatste zondag van de maand een Hollandse Artiesten Vaart. Tijdens deze vaart treden er elke keer 3 tot 5 artiesten op. U kunt vanaf 14.00 uur inschepen en de rondvaart start rond 15.00 uur. 

Nieuwe releases Berk Music
02-06-2018 11:45:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat Stef Ekkel zingt over de dochter van de kastelein, de vrouw van zijn dromen. Joeri Plaizier denkt in z'n nieuwe single Extase alleen maar aan haar. Tamara Tol heeft met 'Casanova' vrolijk zomers nummer in handen. DJ Barry Fest heeft Gebroeders Ko’s zomerknaller Gij Ben Aan De Beurt in een nieuw jasje gestoken. Pater Moeskroen schreef speciaal voor Alpe D'HuZes het nummer Naar De Top.

Gerrit Denekamp hoopt met nieuwe single op landelijke doorbraak
02-06-2018 11:20:00

Wat een bijzonder moment’ is de opvolger van “Leef je leven” waarmee Gerrit Denekamp zich op de muzikale kaart heeft gezet. De zanger uit Emmen zingt graag over de werkelijke dingen van het leven. Z'n nieuwe single is dan ook op z'n lijf geschreven. Het is volgens z'n plugger Casper Janssen een kwaliteits product vanwege de muzikale invloeden van instrumenten zoals de saxofoon, basgitaar  en drums in combinatie met de warme stem van Gerrit. Het nummer geschreven door Hans Louws en opgenomen in de studio van Jeff Zwart.

RADIONL trotse van mediapartner Levenslied Eindhoven
01-06-2018 18:21:00

Vrijdag 24 augustus 2018 keert Levenslied Eindhoven terug op het Stadhuisplein met een nieuwe editie van het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Eindhoven. Na het succes van vorig jaar is het gratis toegankelijke volksfeest ook dit jaar op vrijdagavond. Met optredens van o.a.: Jannes, Django Wagner, Rene Schuurmans, Henk Bernard, Samantha Steenwijk kan Eindhoven zich opmaken voor een heerlijke zomeravond vol met hits van eigen bodem. RADIONL is mediapartner en zal binnenkort meer aandacht besteden aan dit evenement. 

Willem de Jong laat met 'Lekker vrij' een nieuw geluid horen
01-06-2018 16:49:00

Willem de Jong uit Werkendam maakte vorig jaar november zijn debuut met zijn vlotte single; “Jij keek naar mij”. Zowel op de bühne als op de radio werd de plaat heel goed ontvangen en ook de videoclip is inmiddels al veel bekeken. Ondertussen heeft Willem niet stilgezeten en is weer de studio ingedoken om aan een opvolger te werken. Samen met zijn vriendin Kaylee en producer André Kooiman schreef hij de tekst voor zijn nieuwe single 'Lekker vrij'. Wederom werd de plaat geproduceerd in de studio van AKMP in Raamsdonksveer.

Jebroer brengt samen met Gers Pardoel nieuwe single uit als ode aan schoonzus Malu
01-06-2018 16:28:00

Vandaag brengt Jebroer met het vrolijke nummer 'Malu' een ode aan zijn schoonzus. Malu heeft het syndroom van Down maar geniet met haar positieve blik zelfs van de kleinste dingen in het leven. Jebroer voelt enorm veel liefde voor zijn schoonzus en bewondert haar vrolijke instelling, daarom bedacht hij samen met Gers Pardoel dit nummer. Omdat het liedje zo persoonlijk is, is de hele schoonfamilie van Jebroer in de bijbehorende videoclip te zien. Jebroer: 'Ik wil altijd méér, méér méér in het leven, terwijl Malu al super blij is met een fles shampoo.

Langgekoesterde wens komt uit voor Janneke de Roo....duet met kleindochter Charlotte
01-06-2018 16:21:00

Met ‘Vang Het Licht’ komt er voor zangeres Janneke de Roo een langgekoesterde wens uit, en hiermee is haar duet met kleindochter Charlotte (7) een feit. “Die kleine meid doet het fantastisch. In de studio stond haar partij er meteen op, en ook de videoclip opnames verliepen super. Zo jong, maar nu al een échte prof. De eerste reacties zijn zeer positief. Ik ben zo enorm trots op Charlotte.” vertelt Janneke enthousiast. ‘Vang Het Licht’ werd wederom geproduceerd door Kees Tel en de single verschijnt via CD Hamster Music.

'Vleugels Van Mijn Vlucht' nieuwe single van René Froger
01-06-2018 16:08:00

25 jaar geleden nam Paul de Leeuw het gevoelige nummer 'Vleugels Van Mijn Vlucht' op, een vertaling door Coot van Doesburgh van Bette Midler’s lied ‘The Wind Beneath My Wings'. Afgelopen weekend wist René Froger tijdens de 3 uitverkochte shows van Toppers in Concert de bezoekers in hun ziel te raken met een prachtige live vertolking van dit nummer samen met Carel Kraayenhof op bandoneon. De reacties zijn overweldigend en vele bezoekers gaven aan geraakt te zijn door deze bijzondere uitvoering. 

Wesley en Monique hebben de Oranje Kroon
01-06-2018 16:01:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 juni is dat ‘Mooier Dan Mooi’, de nieuwe single van Wesley Klein en Monique Smit. "Ik wilde altijd al eens een duet opnemen met een vrouw”, aldus Wesley. “Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en via de vriend van Monique gevraagd of ze een nummer met me op wilde nemen.” Het nummer gaat over een oude liefde die weer is ontwaakt. Als je grote liefde van de middelbare school plots weer opduikt, dan blijken de vonken soms ineens weer daar te zijn. 

Henne lanceert 'Draai maai'
31-05-2018 19:59:00

Volkszanger- entertainer Henri van Velzen uit Zwolle heeft de afgelopen weken wel iets heel bijzonders meegemaakt. Wat blijkt Henri heeft nog een verre neef die ook artiest en presentator is maar dan op de A B C eilanden. Via via en Facebook kwam Henri in contact met zijn verre neef en deze besloot een paar weken over de komen naar Nederland. Toen de neef, genaamd Henne, hoorde dat Henri ook in de muziek zat kwam al snel de vraag van Henne om een plaatje op te nemen en uit te brengen in Nederland. 

Studio 100 dagvaardt Greenpeace voor Belgische rechtbank
31-05-2018 19:43:00

Studio 100 betreurt de actie van Greenpeace waarbij de organisatie een filmpje en beelden van Maya de Bij verspreidt die sigaretten promoot. Deze actie die door Greenpeace op 23 mei jl. gelanceerd werd in België, kwam voor Studio 100 als een complete verrassing. Studio 100 brengt samen met haar licentienemers een heel scala aan gethematiseerde voedingsproducten op de markt. Studio 100 leeft alle wetten en plichten na en speelt hierin zelfs een voortrekkersrol. Zo werd er onder andere gethematiseerd water van K3 op de markt gebracht.

Patrick Willemse komt met zomers nummer
31-05-2018 19:32:00

'Blijf toch bij mij' is de titel van het nieuwe zomerse liedje van Patrick Willemse.  Patrick heeft na zijn laatste liedje in 2016, de ballade “Zeg Mij Niet”, even een jaartje pauze genomen. 2017 stond namelijk in het teken van zijn huwelijk met Jolijn. Ook liet de gezondheid van zijn vrouw het niet toe om bezig te zijn met een nieuw repertoire. “Het is na dit speciale maar ook emotionele jaar tijd voor nog meer gezelligheid en ontspanning, ik ben dankbaar en blij dat alles goed is verlopen en we nu weer op volle kracht vooruit kunnen”, aldus Patrick.

John West verlengt zijn contract met Cornelis Music
31-05-2018 18:44:00

John West is voor zijn gevoel pas net begonnen en wil zich graag verder ontwikkelen. 'Natuurlijk is het super om op te mogen treden met hits als: Jouw Blik, Lekker ding, Wit Zwart en Een dag zonder jou. Dat zijn zekerheden waar elke zaal gegarandeerd op los gaat. Nu zijn we bezig met een team om de volgende stappen te maken. 

Boyband STORM 3 zingt met Jens Geerts tegen trans- en homofobie
31-05-2018 18:32:00

Juni, juli en augustus staan in Europa bij de LHBT-gemeenschap bekend als de gay pride maanden. Speciaal voor de gelegenheid brengt de Belgisch-Nederlandse boyband STORM 3 daarom de single ‘That’s My Girl’ uit. Een typisch boybandnummer dat opvallend genoeg over girl power gaat en dat zich vooral richt tot de LHBT-beweging en in het bijzonder transgenders. “Muziek is een universele taal die alle lagen van de bevolking bereikt. Alleen wordt er in de muziekindustrie nog iets teveel nadruk gelegd om de heteronorm binnen onze maatschappij.

'Je woorden zeggen me niets' van Marisa heeft een stoere uitstraling
30-05-2018 18:47:00

Enige jaren geleden leerde Erik van Egmond aan de Costa Blanca, George Callee kennen. Voor hem maakte hij clipjes van zijn al in de jaren 80 verschenen nummers :"Ooit scheen de zon in het water" "De zomer is voorbij", "Ik leef met de dag" en het door André Hazes speciaal voor George geschreven nummer "Op de schoorsteen staat een foto". Mede doordat dit laatstgenoemde nummer in 2017 weer als z.g.n.verloren opname van André Hazes veel aandacht kreeg, kwam er ook weer veel aandacht voor het in 1984 opgenomen nummer. 

Nick van der Schee lanceert een nummer met een diep liggende boodschap
30-05-2018 16:51:00

Alleen de titel al, ‘Niemand spreekt jouw taal’, het verraadt een dieper liggende boodschap, en dat klopt! Verantwoordelijk hiervoor is de uit Twente afkomstige zanger Nick van der Schee. Het liedje gaat namelijk over zijn zusje en de problematiek rond het geboren zijn in het verkeerde lijf. Zij groeide namelijk op als het -broertje- van Nick! De 27- jarige zanger wiens wieg in Oldenzaal stond maar die in Enschede woont, kreeg het levenslied met de paplepel ingegoten. Als jochie zong Nick aan de bar van het café van zijn ouders, dit genre maar wat graag mee.

Bertus Sipma presenteert 'Ik pluk de sterren uit de lucht'
30-05-2018 16:42:00

Al jarenlang is Bertus Sipma een artiest die bekend staat om zijn avondvullende optredens zowel als artiest als ook DJ........Hij weet van klein tot groot evenement de boel op stelten te zetten, en met zijn tot nu toe altijd feestelijke singles ieder feest tot een hoogtepunt te brengen. Maar deze symphatieke en altijd vrolijk Fries heeft meer in zijn mars, want het is ontegenzeggelijk waar, dat hij een ludiek eigen stemgeluid heeft dat zich uitstekend leent voor een veel breder repertoire dan dat hij tot nu toe altijd heeft uitgebracht.

Martin Dams gaat met 'Geluk voor iedereen' terug naar de basis
30-05-2018 16:25:00

Als je een willekeurige liefhebber van het Nederlandstalige lied vraagt naar een single van Martin Dams is de kans heel erg groot dat je als antwoord krijgt 'Bye Bye Belinda'. Belinda heeft concurrentie want sinds de komst van zijn nieuwe single “Geluk voor iedereen” moet deze titel hieraan worden toegevoegd. Martin heeft een groot aantal andere nummers uitgebracht die succesvol waren maar toch op een andere manier in het geheugen zijn blijven hangen. 'Behalve die liedjes die 20 jaar oud zijn', vult Martin aan. 

Edwin van Hoevelaak schrijft en produceert nieuwe single voor Dennis Baars
30-05-2018 16:16:00

Dennis Baars is een opvallend talent in de vaderlandse muziekwereld. Met zijn pas 24 jaar en woonachtig in IJsselstein heeft hij de afgelopen jaren diverse singles uitgebracht. Zingen zit Dennis Baars in het bloed. De sympathieke en energieke, creatieve Nederlandstalige zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Naast zijn optreden op feesten, partijen en diverse grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn heeft Dennis ook meegedaan aan diverse talentenshows op tv.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop