RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Roy Raymonds en Het Party Duo steunen actie van RADIONL
10-05-2015 11:00:00

Om RADIONL een hart onder de riem te steken hebben Roy Raymonds en Het Party Duo bestaande uit Jeffrey Peters en Gerjo Gielen een speciale tekst geschreven op “De Reiger. De aanleiding was de oproep van RADIONL directeur Nico Silvius. Het populaire radiostation uit Sneek ligt al jaren met radiozender 100%NL in de clinch. Al bijna 5 jaar lang dient de landelijke radiozender 100%NL klachten tegen RADIONL in die leiden tot veel juridische procedures en rechtzaken.

Ancora signeert album Voorbij de Horizon op 7 juni bij de Media Markt in Apeldoorn
09-05-2015 18:52:00

Op zondag 7 juni 2015 komt Ancora naar de Media Markt in Apeldoorn om hun nieuwe album "Voorbij de Horizon" te signeren. Vanaf 13.00 uur zullen Patrick, Martin en Harm tevens een live optreden verzorgen voor de winkel. Bijna twee jaar geleden verraste de groep iedereen door met hun debuutalbum "Vrij Als De Wind" vanuit het niets op nummer één binnen te komen in de Album Top 100. Aangezien de groep bij het debuutalbum een volwaardige dvd had toegevoegd met daarop fraaie clips van alle tracks van het album, was hier sprake van een unicum.

Monique Schellekens presenteert nieuwe single op 24 mei 2015 in Valkenswaard
09-05-2015 18:16:00

Op zondag 24 mei 2015 presenteert Monique Schellekens haar nieuwe single “Wijs mij de weg naar jouw hart” bij Ons Café, Peperstraat 2e te Valkenswaard. Meewerkende artiesten zijn: Frank van Etten, Thom Coppens, Jessica Malfait, Johan Veugelers, Rodney Visser, Ricardo Riesley, Johan Linssen en twee zangers die auditie hebben gedaan bij Bloed, Zweet & Tranen. Over de nieuwe single is Monique zeer enthousiast. “Het is een modern Nederlandstalig lied met een trance tintje. Zoiets is op deze manier nog nooit eerder uitgebracht en ben erg benieuwd of het aan zal slaan. Ik ben in ieder geval heel blij mee”, vertelt Monique. De uit Eindhoven afkomstige zangeres die op maandag 11 mei haar 27ste verjaardag viert, heeft de muziek en tekst laten maken door Kees Tel. 

Debuutsingle voor Roy Geerts
09-05-2015 00:15:00

Hij is nog jong maar weet al precies wat hij wil; zingen en optreden! Met dit doel is Roy Geerts aan de slag gegaan en hij presenteert nu trots zijn debuutsingle getiteld; “Wanneer komt die dag”. Zoals vaak begon het ook voor Roy op een feestje dat hij de microfoon voor de eerste keer pakte waarop een hoop spontane reacties kwamen. Hij besloot om contact te zoeken met producer André Kooiman (bekend van hits voor; Henk Bernard, Double Dj’s, Alle 13 jaanke, e.v.a) waarmee hij samen een route uitstippelde om zijn doel te bereiken. 

Dennis van Dijkhuizen heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
09-05-2015 00:04:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 mei is dat 'Jij bent mijn hemel op aarde', de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen. Het is alweer een tijdje geleden dat deze volkszanger uit Enschede van zich liet horen. Vorig jaar verscheen van hem de single 'Samen kunnen wij de wereld aan' en nu is daar dus een opvolger. Hiervoor dook Dennis de studio in met Gerto Heupink, die tevens verantwoordelijk is voor de tekst en muziek. Het is een onvervalste meezinger geworden, een ‘Hollandse schlager’ die het uitstekend zal doen in het café. 

Nieuwe formatie Stad en Land klaar voor Nederland.....Kom maar op......
08-05-2015 13:36:00

Vier geweldige volkszangers bij elkaar vormen de nieuwe sensatie Stad en Land. Vandaag verschijnt hun debuutsingle "Kom maar op". Het is een vrolijk volks popliedje met een meerstemmige vocale invulling. De productie lag in handen van Edwin van Hoevelaak die samen met Chris Hof de tekst heeft geschreven. Stad en Land bestaat uit: Anno van Wanrooij, Allan Hoekman, James Stefano en Dennis Baars. Stuk voor stuk zangers die zijn ontdekt bij ‘The Voice’, bij ‘B, Z & Tranen’ of die als individuele zangers al successen hebben geboekt.

Gerard Palts slaat met Julietta compleet andere weg in
08-05-2015 11:49:00

Met z’n nieuwe single “Julietta” slaat Gerard Palts een compleet andere weg in dan z’n voorgaande single “Jongen van de handel”.  Via Johan Kettenburg kwam hij in contact met tekstschrijver Bram Koning die samen met Jeroen Englebert  een zomers nummer op papier zette. “Ik wilde een lekker vrolijk lied in de stijl van Wolter Kroes en dat heeft producer Manfred Jongenelis goed weten uit te werken”, aldus Palts.Gerard is zeer tevreden over Jongenelis. “Toen m’n eerste single uitkwam was ik nog een leek.

Flitsende zomerse single voor Patrick van de Worp
08-05-2015 11:01:00

Patrick van de Worp is geboren op 4 juni 1981 te Rotterdam. Het muzikale zat er bij Patrick al vroeg in, want op 4 jarige leeftijd zong hij al uit volle borst mee op de vrolijke klanken van het nummer  “Ik verscheurde je foto” van Koos Alberts. Na Patrick’s tienerjaren begon zijn muzikale carrière pas echt toen hij contact zocht met Martin Dams en hem de vraag stelde of hij wat voor Patrick kon betekenen? Het balletje ging hierna snel rollen en zo stond Patrick 7 maal in het Polman stadion, thuishaven van voetbalclub Heracles Almelo. 

Esther Groenenberg brengt nieuwe single en nieuw album uit
08-05-2015 10:45:00

Op 23, 24 en 25 april heeft  zangeres/liedjesschrijfster/toetseniste Esther Groenenberg met drie theatershows in haar woonplaats Zwolle haar nieuwe cd ‘Elk eind is een begin’ gepresenteerd. Op 5 mei kwam haar single ‘Barricade’ met bijbehorende videoclip uit. Zowel het album als de single brengt een positieve boodschap. ‘Ik breng graag een beetje troost en liefde; de wereld is al zo hard’, aldus de 31-jarige Groenenberg. In 2008 maakte de singer songwriter furore met haar YouTube-hit ‘Oh meisje’. 

Friso Wouters komt met opvolger
08-05-2015 10:06:00

Friso Wouters is blij dat hij geluisterd heeft naar de mensen in z’n omgeving. Vanaf z’n 17e levensjaar zong hij voor de lol in diverse kroegen. Hij kreeg vaak te horen om iets met z’n zangkunsten te doen. De inmiddels 21 jarige student  van de IVA heeft nu naast z’n passie auto’s zingen er aan toegevoegd. Aangezien een kennis van hem, zangeres Marian Mayloo al redelijk bekend is in de muziekwereld vroeg hij haar om advies. In 2014 rolde de eerste single “Elke dag feest” uit de persen en daar komt nu met “Die lach van jou” een vervolg op.

Zingende zussen Sarah & Julia lanceren sprankelende zomerse single
08-05-2015 01:20:00

Na het succes van hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival in 2013 en de drie singles die daarop volgden – waarmee ze drie keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden – brengen de populaire zingende zussen Sarah & Julia op zaterdag 9 mei a.s. alweer hun vijfde nummer uit, onder de titel Something Wonderful. Het is een sprankelende, zomerse single met dito videoclip, opgenomen in Spanje. In dit Engelstalige nummer zingen Sarah & Julia over een roadtrip die ze maken, samen met twee jongens. 

Debuutsingle van Itamar van 't Ent slaat aan bij het publiek
07-05-2015 16:50:00

Heette jij nou Bernadette, Larissa of Lisette. Die woorden worden binnenkort in volle borst meegezongen als de debuutsingle van Itamar van 't Ent uit de speakers knalt. Hij deed auditie bij Bloed, Zweet en Tranen en kreeg daar te horen om eerst maar eens z'n naamsbekendheid op te bouwen. Itamar timmert al een tijdje aan de weg en kwam in juni 2014 oog in oog te staan met Frank van Etten. "Ik was bij Café Bolle Jan in Amsterdam en Frank kwam naar me toe en vertelde dat hij me herkende van een filmpje. 

Brigitte Nijman zet met Moeder Ongekend ongewild kinderloze moeders in het zonnetje
07-05-2015 12:59:00

De  grote wens om zelf een kindje te krijgen heeft Brigitte samen met haar man  2.5 jaar geleden definitief moeten laren varen. Zangeres, componist en vriendin Leonie Meijer heeft de muziek en de tekst geschreven van haar nieuwe single “Moeder Ongekend”. Brigitte vertelt: “Na 4 ivf pogingen en de opvolgende teleurstellingen hebben mijn man en ik besloten er een streep onder te zetten. Het was en het is nog steeds niet makkelijk om dit een plek te geven.

Nieuwe zomersingle voor De Pitaboys
07-05-2015 12:30:00

Naar aanleiding van hun 5-jarig bestaan willen de Pitaboys met hun nieuwe single "Reggaebeat" een gooi doen naar een dikke zomerhit. Dat zou alvast een mooie kers op de taart zijn in hun feestjaar. Ze hebben ervoor gekozen om een cover te maken van één van Diego’s lievelingssongs in het Vlaamse genre. Dit nummer hebben ze samen met Monday Midnite serieus gepimped. "Reggaebeat" is een typisch zomerse track. Sluit je ogen en laat je meevoeren naar een hagelwit palmenstrand vol met mooie dansende meiden op een strandparty.

Django Wagner presenteert nieuw album en ontvangt 2 gouden awards
07-05-2015 11:56:00

Vanochtend presenteerde Django Wagner voor de pers z’n nieuwe album “Mijn Muziek, Mijn  Passie”, De Vorstin in Hilversum.  Daniël Dekker reikte hem het ‘eerste exemplaar uit waar volgens producer DJ Goldfinger ongeveer 600 uur werk aan is verricht. Daarnaast kreeg Django uit handen van Niek Nielsen en gouden award voor z’n album “Als de nacht” en een gouden award voor het album “Mijn gevoel”. “Mijn Muziek, Mijn Passie” is de titel van het nieuwe album van Django Wagner. Het is de opvolger van z’n duettenalbum “Samen”, dat in mei 2014 verscheen. 

René Froger schrijft nummer voor Gents
07-05-2015 11:09:00

Vandaag, 7 mei komt de nieuwe single van Gents, bestaande uit Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein, uit. Het nummer ‘Geheime Liefde’ is geschreven door René Froger en Pieter van Schooten en is de tweede single van de succesformatie. Gents werd in 2014 opgericht, nadat de drie zangers samen hadden opgetreden tijdens Toppers in Concert. Daar kwamen zij op het idee om samen als groep door te gaan. In april 2014 verscheen de eerste single ‘Dans en Zing’, die erg goed werd ontvangen en wekenlang in de hoogste regionen van de Nederlandse hitlijsten stond. Nu is daar eindelijk de opvolger ‘Geheime Liefde’, een swingend nummer dat vergezeld wordt door een prachtige videoclip. Fotocredit: Nick van Ormondt

Kensington noemt videoclip voor nieuwe single ‘Riddles’ de ‘meest bizarre shoot tot nu toe’
06-05-2015 15:23:00

Kensington heeft de videoclip van hun nieuwe single ‘Riddles’ opgenomen in het Buzludzha-monument in Bulgarije. Het communistische regime heeft dit gebouw in 1981 op de gelijknamige bergtop laten bouwen, maar het is inmiddels hevig in verval geraakt. Kensington is de eerste band ter wereld die een videoclip heeft opgenomen in dit unieke Sovjet-bouwwerk. De bandleden noemen het ‘onze meest bizarre clipshoot tot nu toe’. De imposante ufo-vorm van het Buzludzha-monument sprak Kensington en regisseur Boris Booij direct aan. 

Keltfest neemt bezoekers mee terug in de tijd l 30 en 31 mei Hollandse Biesbosch
06-05-2015 13:58:00

De Hollandse Biesbosch staat zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015 in het teken Keltfest, waar het hele gezin van kan genieten! Tijdens de 8e editie van Keltfest, worden bezoekers meegenomen terug in de tijd met ridders, jonkvrouwen en folkmuziek. Bezoekers kunnen meedoen aan workshops, authentieke kilten en Keltische sieraden kopen en leren boogschieten. Voor kinderen is er Kidshill met allerlei leuke activiteiten. Tijdens Keltfest valt er genoeg te doen en te beleven voor jong en oud! 

Nurlaila staat ook dit najaar met Fourtina in de Nederlandse theaters!
06-05-2015 13:38:00

Na een succesvolle introductie dit voorjaar is de spetterende show ‘Fourtina’ ook dit najaar terug in de Nederlandse theaters. “Ik kan niet anders dan trots zijn op ons team! Al die positieve recensies en dan dit najaar weer in ruim 20 theaters staan! Het is iedere keer een feestje in het theater”, vertelt Nurlaila enthousiast. ‘

RADIONL vraagt hulp luisteraars
06-05-2015 10:59:00

Al bijna 5 jaar lang dient de landelijke radiozender 100%NL klachten tegen RADIONL in die leiden tot veel juridische procedures en rechtzaken. Radiozender 100%NL wil RADIONL laten stoppen met uitzenden. Al 5 jaar vecht RADIONL als een leeuw hier tegen, maar dat kost helaas veel geld. RADIONL vraagt de luisteraars hen te helpen in die strijd. Dit kan door middel van het overmaken van € 2.00 op RADIONL bankrekeningnummer: NL60INGB0663916798. Als de luisteraars van RADIONL dit zouden willen doen, kunnen ze blijven vechten voor haar bestaan.

Nieuwe single voor tieneridool Allessandro
05-05-2015 22:20:00

Alessandro is nog maar 16 jaar en heeft al een behoorlijke reputatie in de muziekwereld. De zanger uit Zaandam is erg populair en regelmatig te zien bij Zappkids waar hij ook aanstaande zaterdag te gast zal zijn. Z'n jongste single getiteld 'Una Noche' gaat over een nacht met een meisje. Daarna scheiden hun wegen gewoon weer. Alessandro laat weten dat het idee om zo'n lied uit te brengen er al lang lag, maar dat er nooit iets mee gedaan is. Binnenkort wordt de videoclip geschoten.

Gouden award voor Geertje Spijkerman
05-05-2015 21:43:00

Dit jaar hebben we 70 jaar vrijheid gevierd. Voor Geertje Spijkerman is 5 mei niet alleen maar een bevrijdingsdag meer, maar ook een dag waarin haar keiharde werken is beloond. Haar vriend en ouders, die ook in het complot zaten, hadden Geertje meegenomen naar de Twee Gebroeders in Etten-Leur. 

Martien Ekkelenkamp van Harten 10 mist KNVB bekerfinale vanwege aanhouding
05-05-2015 14:09:00

In het RADIONL muziekprogramma "Op Volle kracht" vertelde Martien Ekkelenkamp van Harten 10 zojuist aan presenator Hessel Wijkstra waarom hij afgelopen zondag de bekerfinale van PEC Zwolle tegen Groningen moest missen. Hij ging als supporter van PEC Zwolle samen met Tineke met de bus naar De Kuip in Rotterdam. Ze hadden fakkels bij zich en Martien liet deze door een meereizende dame in haar boezem het stadion binnen smokkelen. "Het duurde maar even en er stonden een aantal agenten om me heen die me arresteerden en meenamen naar het politiebureau", aldus de mannelijke helft van Harten 10. Martien liet weten dat Tineke was op dat moment op het toilet en heeft van alles niks meegekregen.

Burdy steekt Fiësta Mexicana in nieuw muzikaal jasje
05-05-2015 13:32:00

Burdy, het feestbeest uit het Noorden heeft "Fiësta Mexicana" in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Het is een cover van de Duitse schlagerzanger Rex Gildo die door Gerto Heupink onder handen is genomen. Ook met dit nummer weet Burdy het publiek weer aan zich te binden. Burdy” is geboren in februari 1964 als een van een tweeling en krijgt als roepnaam Bert mee. Hij is 13 als hij plaatjes gaat draaien via zijn eigen legale radiozender “ de Motormuis” . Met zingen start hij als hij met de piratendisco “ Jukebox” mag draaien. 

Charly Prick schrijft echte smartlap voor de zingende schilder Gino Fey
04-05-2015 22:25:00

Gino Fey die in Limburg reeds zijn sporen verdiend heeft, kreeg landelijke bekendheid door het programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 van SBS 6. Hij verraste tijdens zijn auditie heel Nederland en de jury met het nummer “De glimlach van een kind”  van de Amsterdamse coryfee Willy Alberti. Lange Frans was ervan overtuigd dat er een Amsterdammer in zijn keel woonde. Tijdens de kwartfinale versloeg outsider Gino Fey met het nummer “Dat ene moment” zelfs de doorgewinterde en voor de finale gewaande favoriet Judith Peters.

Josje Huisman speelt rol in Wickie, de Musical
04-05-2015 19:05:00

Vorige week maakte Studio 100 bekend dat Wickie de Viking vanaf deze zomer naar Nederland zal komen met Wickie, de Musical. Vandaag kan bekend worden gemaakt dat niemand minder dan Josje Huisman de rol van Clodovea, leidster van de IJsco chica’s, en Elza Eenoog, het liefje van Vreselijke Sven, zal vertolken! De complete samenstelling van de Nederlandse cast van Wickie, de Musical zal binnenkort bekend worden  gemaakt. Samen met de prachtige decors zullen zij zorgen voor een grappige, spannende en indrukwekkende musical.

Platenlabel NGC erg populair bij artiesten in de dop
03-05-2015 19:24:00

Platenlabel NGC heeft de laatste tijd veel contracten getekend met artiesten in de dop. De doelstelling van dit jonge platenlabel is artiesten voor een zeer betaalbare prijs een kwalitatief goed product te leveren en daarmee naam kunnen maken in muziekland.  Aan het roer van NGC staat Calvin van Beusekom. Hij werkt samen met  producer Marco Hemelrijk en componist Dino Bruno. Naast de zangeressen Christien, Angel en Mariska hebben ook Clarance en Duo Per Towval onlangs een platencontract getekend.

Like TV Oranje en win het nieuwe album Een Moederhart van Henk Damen
03-05-2015 15:44:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. Op dit moment hebben we al meer dan 9700 likes ontvangen, dus we zijn hard op weg naar de 10.000. In de tussentijd gaan we nog wel de nodige prijzen weggeven. Help jij mee om nog meer likers te vinden? 

Martijje probeert nieuw album uit op zondag 3 mei 2015 in Rolde
02-05-2015 14:02:00

Zangeres Martijje komt in september van dit jaar met een nieuw album. Het is een vervolg op haar album Drezz, dat staat voor Drentse Jazz. Het thema van het nieuwe album is ‘verlangen’. In de aanloop ernaartoe probeert ze de komende optredens vast wat nieuwe liedjes uit bij het publiek. Zo ook komende zondag 3 mei bij Boerderij Kamps in Rolde. Het nieuwe album van Martijje komt 8 september uit. Veel materiaal is al opgenomen, maar de nieuwste nummers zijn nog niet definitief. Ze gebruikt de optredens van dit voorjaar en vroege zomer om deze nieuwe liedjes uit te proberen.

Side Kick komt met parodie op Uptown Funk van Bruno Mars
02-05-2015 09:29:00

Na al het après-ski geweld van hun laatste single “Lekker Feessie of Après Skiën”, zijn de mannen van Side Kick weer gelijk de studio ingedoken. Deze keer gingen ze op advies van fotograaf Peter Woods naar de studio van Kees Tel. Peter heeft ons allemaal samen gebracht puur uit gevoel en enthousiasme! Met dit gezamenlijke gevoel hebben we een knaller van een single opgenomen in parodie vorm”. aldus Ron en Fred. Op de melodie van Bruno Mars – “Uptown Funk” is "Den Haag - Leipe Shit" ontstaan. 

Aanstaande zondag special over Marco de Hollander op TV Oranje
02-05-2015 01:47:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 3 mei zie je een TV Oranje Special over Marco de Hollander. De energieke volkszanger uit Ter Aar ontvangt TV Oranje in de studio van de lokale omroep RTV Hollands-Midden, waar zijn muzikale roots liggen. Ooit nam Marco hier zijn eerste single op. Inmiddels liggen er acht albums, vier DVD’s en dertig singles op de plank! Maar Marco is ook nog altijd radiopresentator. We zien hem achter de microfoon met als studiogasten Frank & Mirella. 

De zon schijnt volop voor Otto Roona
01-05-2015 18:08:00

Inmiddels heeft Otto Roona al heel wat naam gemaakt in de wereld van de Nederlandstalige muziek. De zanger heeft een paar weken geleden zijn titel ‘Zonneschijn’ opgenomen in de studio van Terry West welke eveneens de track gemasterd heeft. Het nummer is gearrangeerd en gecomponeerd door Jeroen Dirksen en heeft zoals we van Otto gewend zijn een hoog meezing- en feestgehalte. Wie de zanger goed kent, herkent de melodie want het nummer is 3 jaar geleden ontstaan. Otto gebruikte het veelal bij zijn optredens.

Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn schrijven lied voor Michael Oomen
01-05-2015 14:48:00

Het is lang stil geweest rondom Michael Oomen als je het hebt over uitbrengen van eigen repertoire. In 2010 werd zijn laatste album "Laat me" gepresenteerd. Nu is Michael Oomen terug met de single "Alleen Voor Jou" geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Michael Oomen is geboren op 14 mei 1972 in Utrecht. Hij is opgegroeid als jongste kind in een gezin van 5 kinderen (3 zusters en 1 broer). Het zingen zat er al vroeg in bij Michael, elk familiefeestje greep hij aan om een paar nummertjes te zingen. 

Nieuwe single voor Gerben Boots
01-05-2015 13:44:00

De tweede single van Gerben Boots is een feit. Het nummer “Ik verdwaal niet meer” heeft voor mij een dubbele betekenis, vertelt Gerben die eigenlijk Gerben Bootsma heet. “Inmiddels zijn navigatiesystemen gemeengoed geworden, maar ik word er nog altijd blij van dat ik niet meer met kaarten in de auto hoef te stuntelen en mijn weg ook gemakkelijk kan vinden op onbekend terrein. Zoals navigatiesystemen je op de weg helpen, helpen je vrienden, kennissen en familie je de wegen van het leven te bewandelen. Ze helpen mij ook om koers te houden....."

Ancora heeft de Oranje Kroon en is Hollandse nieuwe bij RADIONL
01-05-2015 12:50:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 mei is dat ‘Word Zeeman’, de nieuwe single van Ancora. Het is de voorloper van hun tweede album, getiteld Voorbij De Horizon. Net als op hun succesvolle debuutalbum brengt het trio, bestaande uit Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams, een aanstekelijke mix van Shanty’s, Ierse folk en pop. In hun clips draait het bij Ancora om alles wat met schepen en scheepvaart te maken heeft. 

Live cd Sjors van der Panne in het Concertgebouw
01-05-2015 12:43:00

Zanger Sjors van der Panne presenteert op donderdag 7 mei zijn nieuwe cd ‘Klassiekers in Het Concertgebouw’. Het eerste exemplaar wordt bij aanvang van zijn zesde uitverkochte concert in Het Concertgebouw uitgereikt door Albert Verlinde.Zanger Sjors van der Panne viel op tijdens het afgelopen seizoen van The Voice of Holland. Hij werd in deze talentenjacht tweede door het zingen van uitsluitend Nederlandstalige klassiekers van artiesten als Frank Boeijen en Jacques Brel.  Het leverde hem een uitnodiging op van Het Concertgebouw.

1 Mei release nieuwe single van Jan Smit
01-05-2015 10:37:00

Vandaag 1 mei vindt de release plaats van de nieuwe single ‘Kleine Superster’ van Jan Smit.  De inspiratie voor het nummer vond Jan in zijn zoontje Senn. Het is dan ook speciaal voor Senn geschreven. De afgelopen tijd konden ouders mee doen aan een actie om zo veel mogelijk ‘likes’ te krijgen op een foto van hun kind. De foto’s met de meeste likes komen op de hoes van de single. De top 10 likes mochten tevens meespelen in de videoclip ‘kleine superster’. De videoclip is afgelopen week opgenomen. 

Martin van Rooij mag zich 'de leukste kroegbaas van Nederland' noemen
01-05-2015 00:00:00

Martin van Rooij, de kroegbaas van Keldercafe Down Town in Oisterwijk, mag zich 'de leukste kroegbaas van Nederland' noemen. De Oisterwijkse kroegbaas kreeg het meeste aantal stemmen, van de in totaal meer dan 150 aangemelde kroegbazen, via de website ww.deleukstekroegbaas.nl. Met een ruime voorsprong op de andere kroegbazen kreeg Martin van Rooij afgelopen nacht zijn titel overhandigd door Ricky Berkers van feestact Geen Stempel.

Vinzzent vraagt mensen iets los te laten
30-04-2015 12:53:00

Eindelijk is het dan zover de videoclip van Vinzzent zijn nieuwe single "Het Is Tijd Om Los Te Laten" is klaar. Tijdens de opnames van de clip vroeg hij mensen iets los te laten d.m.v. een tekst op een ballon te schrijven en deze de lucht in te sturen. "Het Is Tijd Om Los Te Laten" heeft het vertrouwde feelgood gehalte zoals we van Vinzzent gewend zijn.

ZIPP werkt aan landelijke doorbraak...derde single een feit
30-04-2015 12:43:00

De grondlegger van de nieuwe band Zipp is Sipke de Boer. Hij heeft z’n sporen ruimschoots al verdiend in de muziekwereld. Hij maakt niet alleen in zijn vrije tijd Friestalige liedjes maar schrijft en componeert veel voor anderen. Sipke schreef liedjes voor o.a. De Zware Jongens, René Becker, Jelle B. Anny Schilder & José Hoebee.Het ontstaan van Zipp vond plaats in 2014. “Het is eigenlijk begonnen als een studioproject. Ik had thuis twee liedjes opgenomen waaronder onze nieuwe single "Laat me los”. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop