RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wimmie Bouma laat met Mambo Mambo een andere kant van hem horen
24-06-2015 18:28:00

Met het zomerse nummer "Mambo Mambo" laat Wimmie Bouma zien dat hij naast de hoofdzakelijke rustige single's meer in z'n mars heeft. "Het is een keer iets vlotters. Ik wilde gewoon een keer iets uitproberen en een andere kant van me laten horen. In overleg met m'n platenbaas Klaas Prent van de CD Hal Ruinen en producer Martin Sterken is gekozen voor de Zuid-Afrikaanse stijl. Tijdens m'n optredens zing ik dit lied natuurlijk ook en het blijkt aan te slaan", vertelt Wimmie.

Ferry Doedens tekent bij CTM Music & Management
24-06-2015 17:50:00

Ferry Doedens heeft vandaag officieel getekend bij CTM Music & Management.  Het grote publiek kent hem vooral van zijn televisie werkzaamheden maar Ferry is daarnaast ook een getalenteerde zanger. In 2011 bracht hij zijn eerste single uit getiteld 'Bij Mij' en heeft hij zich de afgelopen jaren ook als musicalster op de kaart gezet in o.a 'Wicked'. Jitze de Raaff van CTM: Ferry is een zeer veelzijdige en getalenteerde entertainer met een goede stem en een geweldige uitstraling. Naast zijn enorme enthousiasme is hij ook nog eens een ontzettend lief en warm mens. 

Nieuwe single van Mike van Dijk op z'n lijf geschreven
24-06-2015 17:25:00

"Zolang dat jij van me houdt" is de splinternieuwe single van Mike van Dijk. Het geheel is opgenomen bij The Boom Music van producer Frank Verkooyen in Breda: “Ik heb een super positief gevoel bij dit erg vrolijke nummer en ook de samenwerking met Frank heeft mij een heel goed gevoel gegeven”, vertelt van Dijk. "Zolang dat jij van me houdt' is een cover van een nummer van Engelbert Humperdinck. Met zijn ondertussen bekende warme sound laat Mike op deze single horen dat dit liedje helemaal op zijn lijf geschreven is.

John Denies schrijft lied lied speciaal voor z'n zoon
24-06-2015 16:22:00

Muziek werd John Denies met de paplepel ingegeven. Op zeer jonge leeftijd leerde hij  al piano en mondharmonica spelen. Haitze Kraayenhof, de vader van zijn eerste vriendin, wist hem om te toveren van een verlegen jongetje tot  een zelfverzekerde zanger. Elkaar inspirerend zijn ze samen liedjes gaan spelen. Daar bleef het niet bij. Al snel ging John zelf zijn liedjes schrijven. Met zijn band Teazers bracht hij een van zijn zelfgeschreven nummers "‘I Believe" uit. Met de Apeldoornse gelegenheidsgroep The Voices boekte hij zijn eerste echte succes.

Debuutsingle voor Michel van Rijswijk een feit
24-06-2015 05:28:00

Michel van Rijswijk heeft zijn eerste single opgenomen “Sterk door liefde”, waarvan hij de tekst zelf heeft geschreven. De muziek is gemaakt door de toetsenist van de band “Hazes get the Blues”Marco van Ossenbruggen. De bijbehorende clip is opgenomen bij Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep en op het terras van dit etablissement. De clip is opgenomen door Eric Dikeb en Henk van Maaren, het team dat ook de clip van Dario heeft opgenomen.  In het nummer speelt Manfred Jongenelis op de accordeon.

Nieuwe grote namen bij de Zomertoer in Heerhugowaard
23-06-2015 22:19:00

Op 27 en 28 juni zal het Stadsplein in Heerhugowaard op zijn grondvesten trillen. Een breed scala aan Nederlandse artiesten zal het Waardse publiek trakteren op een fantastisch muziekspektakel. De organisatie van de RADIONL en TV Oranje Zomertoer is dan ook trots te mogen aankondigen dat naast de bestaande line-up ook Roy Donders, Pascal Redeker, Peter Beense en Flair naar Heerhugowaard zullen komen. Optredens die garant staan voor nog meer meezingers, sfeer en zomerklanken. “Toen de speciale Zomertoerkrant vorige week verscheen was nog niet bekend dat Roy Donders, Pascal Redeker, Flair en Peter Beense ook zouden optreden. Het is dus geweldig nieuws dat deze heren naast  Nick & Simon, Wolter Kroes, Dries Roelvink en vele anderen ‘acte de presence’ geven. 

Grote finale Volks Hart & Ziel in zicht
23-06-2015 21:52:00

Het is zover, na diverse voorrondes door het hele land te hebben gedaan is dan eindelijk de grote finale in zicht. Zangeres Daantje heeft als antwoord op het SBS programma ’’Bloed, Zweet en Tranen’’ waar zij een deelneemster van is geweest, een soortgelijke show geproduceerd. Ze vindt dat er heel wat volks artiesten in Nederland rond lopen en nauwelijks gezien worden. Daarom heeft ze een show op touw gezet voor de talenten om zichzelf op de kaart te zetten. Het is een show waar het draait om de volkse muziek.

Lee Towers samen op de bühne met De Clarks
23-06-2015 06:47:00

Op vrijdag 19 juni werd er in Hillegom toch wel een heel bijzondere haringparty georganiseerd. Hans en Tim Corsmit van Jetmail en Jetsign hadden groots uitgepakt. Een haringparty in stijl die werd gecompleteerd door een optreden van The Clarks een band die door Tim Corsmit wordt bestempeld als de huisband, want bijna ieder jaar verzorgd deze band wel een optreden. Daarnaast was Lee Towers uitgenodigd om een optreden te geven.

Silvana van Deuren brengt nieuwe single uit
22-06-2015 21:16:00

Silvana van Deursen liet met haar debuutsingle 'Jouw Lach' zien wat ze in haar macht had. Deze keer wilde de 18 jarige zangeres uit Stamproy groots uitpakken met haar nieuwe single ' Vannacht Fiesta'. Het is een Latin-American lied, welke op haar huid is geschreven door Antonio Holsken. Een heerlijk nummer waar je de zomer in hoort en zelf bijna kunt voelen, vol passie en vuur. Silvana draagt in de videoclip en op de hoes van de single een ketting die voor haar speciaal is gemaakt en als kind al droeg. Het heeft emotionele waarde en geeft haar kracht.

Blitz klaar voor de grote doorbraak
22-06-2015 17:30:00

Pieterjan en Jens van het Vlaamse kidspopduo BlitZ zijn klaar voor hun grote doorbaak. Nu K3 even “on hold” staat tijdens hun zoektocht naar de nieuwe K3, is BlitZ er om de fakkel over te nemen, en hoe! Samen met producer Peter Gillis (tevens producer van de K3 hits) lanceren de jongens het swingende “Jambolé!”, een zomers nummer waarop niemand kan blijven stilzitten! De single is sinds vorig weekend te downloaden via iTunes en schoot zich al meteen naar de top van de iTunes kids charts! 

Fedde blijft in de liefde geloven
22-06-2015 17:11:00

Dat Fedde maar niet uitgezongen raakt over de liefde blijkt ook nu weer met de komst van zijn nieuwe single: Griekse Liefde. De single is geproduceerd in de studio van Gerto Heupink. De tekst is geschreven door Otto Roona die eveneens de plaat op zijn label heeft staan. De unieke samenwerking werpt zijn vruchten af want nu al is deze single een veel besproken productie bij radiostations en muzieksamenstellers. Het liedje heeft Griekse invloeden en een makkelijk mee te zingen tekst/

Dries Roelvink geeft startsein recordpoging glijbaan glijden in Aquaventura Slidepark
22-06-2015 17:03:00

Nog eenmaal trekt Dries Roelvink zijn iconische gele Speedo aan, ditmaal voor het goede doel! Op vrijdag 26 juni a.s. glijdt Dries Roelvink om exact 11:30 uur van een van de 11 glijbanen in Aquaventura Slidepark, het outdoor slidepark van Avonturenpark Hellendoorn, waarmee hij het startsein geeft voor de recordpoging. Daarna is het aan honderden basis- en middelbare schoolleerlingen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Helder Water en in een uur tijd een record aantal meters te glijden.

Nieuwe single voor Patrick Gerets
22-06-2015 06:54:00

De in 1980 in Roermond geboren Patrick Gerets voelt het artiestenbloed al vanaf kinds af door zich heen stromen. Op twaalfjarige leeftijd wist de spontane jonge zanger zelfs de aandacht te trekken van Johnny Hoes. Na het winnen van talentenjachten en het uitbrengen van diverse singels en albums kon bekendheid in Limburg niet uitblijven! Ruim vijf jaar geleden is Patrick Gerets een eigen café begonnen in de binnenstad van Roermond. Inmiddels is Café ‘C’est L’amour’ uitgegroeid tot een plaatselijk begrip waar wekelijks een keur aan artiesten optreden.

Ron Besselink Ft. Ginio: unieke samenwerking!
21-06-2015 22:07:00

De inmiddels 30 jarige Ron Besselink, afkomstig uit Den Bosch brengt een wel heel bijzondere single uit bij platenmaatschappij Zebra Music. Voor de single ‘Deze Nacht’ is de sympathieke volkszanger een samenwerking aangegaan met rapper Ginio. De rapper afkomstig uit Alkmaar is trots dat de mix van twee compleet verschillende muziekstijlen heeft geresulteerd in een unieke single! ‘Deze Nacht’ klinkt Zomers, heeft een pakkende tekst en is herkenbaar voor een groot publiek! 

Live muziek bij De Hangar tijdens de Meerhovendag
21-06-2015 12:13:00

Op zondag 28 Juni kun je tijdens en na de Meerhovendag genieten van gezellige live muziek bij De Hangar in Meerhoven. Zoals elke laatste zondag van de maand speelt er deze keer ook weer een gezellige band. Deze keer staat de band Ferry & Friends op het programma. Ze spelen heerlijke muziek uit de jaren 60 en 70. Onder andere Rock ’n Roll, Blues, Country & Indo Rock zal er te horen zijn. Vanaf 15:00 uur is iedereen van harte welkom om een dansje te doen bij De Hangar aan de Meerbos 4 in Eindhoven (Meerhoven). 

Justine Pelmelay na diverse tegenslagen sterk terug met Stralen met een lach
20-06-2015 16:34:00

Met haar nieuwe single "Stralen met een lach" rekent Justine Pelmelay definitief af met misschien wel de moeilijkste periode in haar leven. De scheepsramp met de op de Middellandse Zee omgeslagen cruiseboot ‘Costa Concordia’, een relatiebreuk die er stevig inhakte en zeker de mededeling van haar specialist dat de rest van haar leven constant zal moeten vechten tegen een ongeneeslijke ziekte…., het zijn maar enkele van de tegenslagen die haar leven teisterden. Natuurlijk had Justine Pelmelay bij tijd en wijle wel eens de neiging om bij de pakken te gaan neerzitten.

Special van George Baker aanstaande zondag op TV Oranje
20-06-2015 14:37:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 21 juni zie je een TV Oranje Special over George Baker. Hij vertelt over zijn jeugd in Hoorn, waar hij midden in de hongerwinter werd geboren.

Zomertoer naar Assen en Heerhugowaard
20-06-2015 14:21:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten. Woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 juni is RADIONL & TV Oranje Live bij het TT Festival in Assen. Op onze locatie aan de Brinkstraat kun je genieten van optredens van Jan Smit, Dries Roelvink, André Hazes jr., Wesly Bronkhorst, Ronnie Ruysdael, Ancora en vele anderen. Zondagmiddag 28 juni is RADIONL & TV Oranje Live in Heerhugowaard.

Muzikale samenwerking tussen Mick Harren en Celeste levert duet op
20-06-2015 14:09:00

De verrassende muzikale samenwerking tussen Mick Harren en Celesta heeft het duet "Net als jij" opgeleverd. Twee rasartiesten die ieder een moeilijke en verdrietige periode in hun leven meemaakten en dit hebben afgesloten met als resultaat deze unieke single. Beide artiesten weten waar ze over praten ieder vanuit hun eigen ervaring. Celesta’s leven begon als een sprookje. Ze was getrouwd met de helaas te vroeg overleden componist Robert Strating, bekend van de tune Medisch Centrum West. In 2011 verloor hij een ongelijke strijd. 

Peter Beense brengt nieuwe ode aan Amsterdam
19-06-2015 21:47:00

Van Peter Beense zal vandaag, de single "365 Dagen Feest" verschijnen. Een vrolijke ode aan zijn geboortestad Amsterdam.  Natuurlijk heeft Peter Beense zijn stad Amsterdam al vaak bezongen. Dat is ook niet vreemd voor de man, die met hart en ziel verknocht is aan de stad, daar al zijn hele leven woont en er bovendien een druk bezochte eigen kroeg bezit. In 365 Dagen Feest bezingt hij zijn liefde voor Amsterdam in een zomers klinkende, vrolijke up-tempo, die geschreven en geproduceerd is door zijn vriend en collega Frank Verkooyen. 

Joost de Vries heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-06-2015 21:38:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 juni is dat ‘Zing maar na!’, de nieuwe single van Joost de Vries. De Noord-Hollandse zanger gaat het liedje officieel presenteren tijdens de RADIONL en TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard op zondagmiddag 28 juni. Presentator Hessel Wijkstra heeft dan de eer om Joost het 'eerste' exemplaar te overhandigen. Maar komende week is dit vrolijke uptempo nummer dus alvast de Oranje Kroon. ‘Zing maar na!’ is geproduceerd door Jeroen Dirksen en gaat over de vrolijkheid die je voelt als de zomer begint. 

Sprankelende clip Hoor je m'n hart van Joey Hartkamp online
19-06-2015 12:08:00

Zojuist is de officiële clip van het vrolijke zomerse nummer "Hoor je m'n hart" van Joey Hartkamp online gegaan. In de sprankelende clip speelt z'n vader Emile Hartkamp de rol van politieagent en figureert z'n broer Michael een patserig ventje in een vette Mercedes cabrio. "Hoor je m'n hart" is een absolute kanshebber voor de Zomerhit van 2015. Een mooie opbouw in de carrière van Joey Hartkamp, die zijn plekje al meer dan aan het veroveren is op alle podia en evenementen in Nederland. 

Unieke cd-presentatie van drie Hollandia-artiesten
19-06-2015 11:43:00

Op donderdag 9 juli 2015 presenteren Rudy Wagner, Ricardo Wagner en Lina Steevens hun nieuwe singles in De Bosparel in Bakel. De avond start om 19.30 uur en entreekaarten kosten € 15.00 euro in de voorverkoop. Voor de eerste 300 bezoekers staat er een gratis goodiebag klaar met o.a. de drie singles die deze avond gepresenteerd worden. Tijdens deze avond zullen ook verschillende gastartiesten een optreden verzorgen, zoals Sani van Mullem, Bouke Scholten, Grad Damen, Johnny Rosenberg, Marco Kanters, Lesley en Marloes, Roma Mirando, Jaman en Wim Florack. De presentatie is in handen van Marco Aarden. Rudy zit al sinds zijn kinderjaren in de muziek. Voor zijn eerste communie kreeg hij een gitaar en samen met zijn broer Martien speelde hij liedjes van Elvis en jazzmuziek waarbij ze samen zongen. 

DUONL kiest voor het zomerse lied Mi Amore
19-06-2015 11:14:00

Chris en Willijan timmeren al enkele jaren succesvol aan de weg als DUONL. Inmiddels heeft het duo een eigen sound ontwikkeld welke aanslaat bij een groot publiek. De keuze om het zomerse nummer “Mi Amore” op single uit te brengen is enkele weken geleden pas gemaakt.  Het duo zat te twijfelen over dit zomerse nummer of een levenslied. Chris en Williejan werken samen met verschillende opnamestudio’s. Chris legt uit dat er studio’s zijn die het beste zijn in het levenslied, maar je hebt ook studio’s die uitblinken in het feestrepertoire. 

Sidney Bischoff lanceert Gipsy Lady
19-06-2015 10:04:00

Op het album “Met hart en ziel”, welke Sidney Bischoff in het voorjaar van 2015 presenteerde staat het zomerse lied “Gipsy Lady”. “M’n platenbaas Ronald Visch van het Rood-Hit-Blauw label gaf destijds al aan dat dit nummer een potentiële single kon gaan worden. Tijdens m’n optredens in het land zing ik meestal 4 tot 5  eigen liedjes.  Uiteraard heb ik de laatste tijd “Gipsy Lady” veelvuldig gezongen. Je gaat dan opletten hoe het publiek reageert en inderdaad…de mensen pikken het nummer snel op.  Ze beginnen het lied mee te zingen en er wordt gedanst”, vertelt Sidney.

Dennie Christian presenteert Schlagerfestival Deel 1
19-06-2015 00:26:00

Ruim 40 jaar geleden was het toen Dennie Christian zijn 1e plaat opnam, die overigens geen succes werd. De echte doorbraak kwam zowel in Duitsland, Belgie en Nederland met zijn hit “Rosamunde”. Er volgden talloze hits en hij werd o.a het gezicht van de Schlagerfestivals die hij, naast het organiseren, ook presenteerde. Hij is tot de dag van vandaag de Schlagerkoning van Nederland en Belgie. Begin 2015 keerde hij terug naar de VanHoevelaakEntertainmentGroup waar hij onder contract staat van Holliwood Records. 

Feestzanger René zorgt voor zomerse sferen
18-06-2015 15:20:00

Met zijn nieuwe single ‘Zomerse sferen’ weet Feestzanger René de zomer bij iedereen in huis te brengen.  Hij en John Lukassen hebben het Nederlandse zomergevoel geprobeerd te combineren met exotische en tropische klanken. “De single is geschikt voor jong en oud, om op te dansen en te loungen”, aldus de feestzanger. ‘Zomerse sferen’ is inmiddels de 9e single voor Feestzanger René. Alle singles worden gemaakt in samenwerking met John Lukassen en René. v Rooij. Lukassen tekent ook weer voor deze productie.

Tommy van den Hurk bezig met nieuw album en lanceert eerst nieuwe single
18-06-2015 11:17:00

De nieuwe single van Tommy van den Hurk is getiteld “Jij Bent De Zin Van Mijn Leven”. Het liedje is geschreven door Ed Hooijmans, en zal voor sommige mensen bekend in de oren klinken. Zanger Marc Daniëls wist hiermee  in de jaren ‘90 al succes te behalen. ‘Ik liep al een jaar of 3 met het idee rond om met dit lied iets te doen, vertelt Tommy. Marc Daniëls was een goede vriend van m’n vader. ‘Ik ben ook de enigste die van hem de originele orkestband heeft gekregen. Daarmee ben ik naar Peter van Nierop van Strictly Music gegaan.

Thom Coppens heeft met Wij samen nog heel even juiste sound gevonden
18-06-2015 10:34:00

Thom Coppens heeft met z’n  nieuwe single ‘Wij samen nog heel even’ de juiste sound gevonden waar hij naar op zoek was. ‘Ik was al een tijdje zoekende en nam contact op met Kees Tel. Ik kende  hem al een tijdje en wist welke stijl hij produceerde. Na een prettig gesprek hebben we samen een bepaalde richting gekozen. De demo die daaruit voortvloeide voldeed aan alle eisen die ik voor ogen had’, vertelt Thom. De titel heeft de 23 jarige student bouwkunde uit Veldhoven zelf bedacht . De tekst komt uit de pen van Kees en het refrein heeft Thom samen met Tel ontworpen.  

Sander Kwarten presenteert z'n nieuwe album Dromen in Terheijden
18-06-2015 09:55:00

Op vrijdag 19 juni presenteert Sander Kwarten z’n debuutalbum “Dromen” bij Café Ons Thuis, Bredaseweg 20 in Terheijden. Als voorloper hierop is de single “Verliefd” uitgebracht. ‘Het is het eerste nieuwe liedje van het album dat op single verschijnt. Ik heb het lekker meezingbare liedje met een simpele tekst zelf geschreven.’, vertelt Sander. Op het album komen in totaal 14 tracks te staan waaronder 7 nieuwe nummers.  Het geheel is geproduceerd door Waylon van der Heijden waar Sander al sinds 2010 mee samenwerkt. In mei 2015 kwam een grote droom van de zanger uit Breda uit. Hij tekende een platencontract bij CNR Music en dat heeft hem al een paar leuke optredens opgeleverd waaronder het Sterren.nl muziekfeest op het plein in Alkmaar. 'De reacties van het publiek waren overweldigend. Voor mij was dat best spannend'.

10 jaar Elvis & More....op 16 augustus in Nieuw- Vennep
18-06-2015 01:12:00

Het jaarlijkse muziekspektakel Elvis & More van René Shuman & Angel-Eye waar de muziek van Elvis Presley wordt gevierd vindt dit jaar voor de 10e keer plaats. En dat is reden voor een groot feest! Mr. & Mrs. Rock'n Roll zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis, hun unieke memorial show neerzetten in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep. Deze 'Elvis & More...'-show is een schot in de roos voor de echte muziekliefhebbers. Een inspirerende muziekshow met vele verrassingen waarbij het lijkt alsof de sluiers van het hiernamaals even voor u open gaan. 

Groots afscheidsconcert van Normaal op 19 december 2015 in Arnhem
18-06-2015 00:53:00

Normaal sluit op 19 december 2015 haar 40-jarig bestaan af met het spectaculaire afscheidsconcert, getiteld ‘Ajuu, de mazzel!’ in het GelreDome in Arnhem. Met een spectaculaire show, waarin de band terugblikt op de afgelopen vier decennia, belooft het een grootse en memorabele avond te worden voor zowel de band als haar vele anhangers.

RADIONL zendt Doe wat je wil concert van Tino Martin live uit
18-06-2015 00:00:00

In het kader van het 10 jarig bestaan van RADIONL is er een uniek idee ontstaan om het eerste “Doe wat je wil concert” van Tino Martin op zondag 4 oktober 2015 live uit te zenden. Het is de tevens de eerste keer dat RADIONL zo’n groot project start. Vanuit de Schouwburg in Amstelveen zullen de RADIONL presentatoren Hessel Wijkstra en Alfred Voogd in de loop van de middag beginnen met live radio. Rond de klok van 18.10 uur staat Tino Martin in het middelpunt. Het gehele concert is in de ether te volgen via de RADIONL frequenties.

Kevin Heiman en ABC Entertainment gaan samenwerken
17-06-2015 14:06:00

Management / Platenmaatschappij ABC Entertainment en zanger Kevin Heiman zijn een exclusieve samenwerking aangegaan rondom de single 'Jij bent de zon in m'n leven'. Met tekstschrijver, componist, producer Harold Verwoert en promotor Casper Janssen is het team rondom de jonge zanger uit het Limburgse Tegelen compleet. De eerste single die in het hernieuwde team uitgebracht zal worden is de single 'Jij bent de zon in m'n leven’. Een zomerse en vrolijke track; geschreven en gecomponeerd door Harold Verwoert.

Glenn de Koning kiest nieuwe single wederom voor het thema de liefde
17-06-2015 13:13:00

Het thema ‘de liefde’ spreekt Glenn de Koning erg aan. Dat was het geval bij z’n vorige single “Puur en onderscheidend” en ook bij de opvolger “Het is tijd”, welke op 23 juni officieel wordt gepresenteerd in z’n eigen café “Glenn de Koning”, Damkade 2 te Zaandam.  “Het moraal van het nummer is dat we een keer voor elkaar moeten kiezen en dat je niet alleen je eigen gang moet gaan….kies voor geluk”, vertelt Glenn. Het idee voor de single is afkomstig van muziekproducent Ger Oerlemans. 

Bart & Alex nemen single live op in hun stamkroeg
17-06-2015 13:04:00

Bart & Alex zijn twee sympathieke Nijmeegse muzikanten die met hun akoestische setting iedere tent op de kop zetten. Bart zingt en bespeelt de gitaar, Alex slaat op de cajón, de tamboerijn, de koe-bel en op alles wat er verder aan zijn neus voorbijkomt. Ze lachen vriendelijk en grappend vanaf de bühne hitsen ze het publiek op om nog harder mee te zingen en nog meer uit z’n plaat te gaan. Al hun hele leven zijn ze bevriend en al jaren treden ze samen op in feesttenten, op festivals, bij studentendisputen en menig bruidspaar is al toegezongen op de mooiste dag van hun leven. 

Wederom Belgisch succes voor Dennis Jones
17-06-2015 00:25:00

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer “’n Doosje Vol Met Liefde” van Dennis Jones uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Dennis Jones zijn tweede nummer 1 hit in België. In 2012 behaalde hij met zijn single “Ik Maak Van Jou Een Koningin” hetzelfde succes. Het door Roel Bloks en Piet van Beurden geschreven “’n Doosje Vol Met Liefde” is afkomstig van Dennis’ nieuwe album “Een Nieuw Begin”. Hij heeft het nummer een aantal weken geleden op single uitgebracht. 

Grote wens van Jany van Dooren komt uit....Debuutsingle Sweet 16 een feit
16-06-2015 16:17:00

Jany van Dooren is de 16 jarige dochter van zanger Herman van Dooren. Op 3 jarige leeftijd bleek al dat ze veel aandacht had voor zowel muziek, zang als acteren. Op haar website www.janyvandooren.com staat een waslijst aan producties waar ze haar medewerking aan verleende, waaronder de rol van  Gretl in De Sound of Music en Keessie in de tiendelige serie “De avonturen van Kruimeltje”. Enkele maanden geleden trok ze de stoute schoenen aan nam contact op met de Soundwise Studio in Amsterdam. 

Mike Daane kijkt terug op geslaagde singlepresentatie
16-06-2015 12:45:00

Afgelopen zondag vond de tweede editie plaats van de singlepresentatie van Mike Daane plaats. Hij presenteerde zijn nieuwe single "Zomerzon" op het circuit van Zandvoort. Het was een muzikale dag vol optredens van diverse artiesten waaronde DJ Eric Riga, Gerry Holland, Roma Mirando, Jordan Peeters, Roxanne Maks, Rob van Dam, Bonne de Jong, Nathalie van Duyn en Peter Tros.  uus Bauer presenteerde het geheel en wist op leuke wijze alle artiesten aan te kondigen.  

Nieuw evenement....Live achter de bar
16-06-2015 10:41:00

Op zaterdag 20 juni 2015 zal de eerste editie van "Live achter de Bar" plaats gaan vinden. De organisatie heeft als eerste locatie voor de badplaats Zandvoort aan Zee gekozen. "Live achter de Bar" is een nieuw concept die de organisatie op diverse plekken in Nederland wil laten plaatsvinden.  Het Gasthuisplein in Zandvoort  heeft hiermee de primeur. Van dit nieuwe evenement kan men veel gezelligheid en diverse optredens verwachten bestaande uit live DJ’s en artiesten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: