RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bij Wim en Diana is de zomer in alle hevigheid losgebarsten
02-07-2015 21:50:00

Voor het Groninger Duo Wim en Diana, die zich onder de Martinitoren op hun gemak voelen en niet alleen dromen hebben, is de zomer dan ook in volle heftigheid losgebarsten. Het Duo Wim en Diana achtte de tijd dan ook rijp om een zomers getinte single op de markt te zetten. “Je hebt de zomer in je ogen” is het resultaat en één die er wezen mag. Je hebt de zomer in je ogen is een vrolijke vlotte zomerse single die richting de polka gaat, waarvan je het zomerse gevoel krijgt. Het Duo Wim & Diana hebben grote bergen verzet om tot het waardige eindproduct te komen.

Verrassende nieuwe single van William Bonne
02-07-2015 21:47:00

William Bonne is één van de succesvolste avondvullende zangers van Nederland. Samen met zijn vriend Sander vormen ze samen het duo achter de drive-in shows van Galaxy Events. Normaal staat Sander achter de draaitafel, maar speciaal voor William's nieuwe single: “Radeloos Hopeloos Verliefd”, staan ze  samen op het podium. “Willie Oosterhuis kwam met het idee om Sander een rol in mijn optredens te geven. Onze producer Frank van Etten is daarna met dit idee aan de slag gegaan. Het resultaat was ook voor ons ook positief verrassend”. 

Bert Zwier gaat los
02-07-2015 18:49:00

Entertainen is Bert Zwier wel toevertrouwd. Zo bewijst ook zijn nieuwe single ‘We gaan los’. Bij de nieuwe zomersingle van Zwier kan niemand stil blijven staan, zo bleek afgelopen week tijdens zijn optredens. De zomersingle komt vandaag uit, maar Bert Zwier kon het niet laten om het publiek al een beetje kennis te laten maken met de nieuwe single. Onder andere tijdens het TT Festival in Assen heeft de zingende visboer de single gezongen voor duizenden mensen. “Ja, iedereen doet mee en staat te swingen”, vertelt de zanger vol trots.

Weekblad Privé verlengt samenwerking met Toppers van Oranje
02-07-2015 06:43:00

Ivo Franklin laat weten dat de samenwerking tussen weekblad Privé en het populaire muziekprogramma Toppers van Oranje voor onbepaalde tijd is verlengd. Dat kreeg de presentator te horen van Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé. Daarnaast start Toppers van Oranje na de eerst volgende opnames met een nieuwe tv leader (intro), gecomponeerd en geproduceerd door Emile Hartkamp en gezongen door Ivo Franklin.  e nieuwe leader van het tv programma  zal binnen enkele weken op cd verkrijgbaar zijn. 

Zangeres Marlane schrijft samen tekstschrijver Johan van den Hoofdakker zomers lied
01-07-2015 18:40:00

Samen met tekstschrijver Johan van den Hoofdakker heeft zangeres Marlane het zomerse lied “Jij bent voor mij zo (oooh la la la)”. Het nummer gaat over de zoektocht naar een eiland waar de zon altijd schijnt, om daar samen met haar geliefde de tijd van haar dromen te hebben. Een vrolijk ritme, een aanstekelijke melodie en een zeer herkenbaar refrein. Marlane wil maar één ding Nederland en België op zijn kop zetten met haar originele en zeer aanstekelijke sound. Laat de zomer maar komen, maar stil blijven zitten/staan zal moeilijk worden!

Meidengroep Djumbo zoekt zangeres!
01-07-2015 18:32:00

Djumbo gaat via een online talentenjacht op zoek naar een nieuwe zangeres voor de groep. Zangeres Lotte Prijs heeft vrijdag bekend gemaakt dat ze de groep verlaat. De nieuwe formatie zal verder gaan onder de naam Frisz. De titel van de talentenjacht is Eyahe Frisz zoekt jou! Op 1 juli 2015 gaan de online audities officieel van start via Instagram. Om mee te kunnen doen moeten kandidaten (18+) een filmpje van zichzelf insturen. Zij stellen zichzelf daarin voor en zingen één van de refreinen van de Djumbo liedjes. 

Jayden Daniëls klaar voor nieuw muzikaal avontuur
01-07-2015 11:08:00

Jayden Daniëls is in Utrecht én bij liefhebbers van Nederlandstalige muziek al lang geen onbekende meer. De zanger die al jaren de bühnes beklimt om op zijn geheel eigen wijze het publiek te vermaken bouwde in de loop der jaren een grote schare fans op. Diverse muzikale groepjes werden opgericht, talentenjachten gewonnen én ook geheel eigen repertoire is op single uitgebracht. Na een tijd van muzikale rust is het nu de tijd voor een nieuw hoofdstuk in het leven van de jonge zanger. Een grote stap is gemaakt door samen te gaan werken met Danny Canters. 

Meidengroep Raak! vindt droomprins in Job Bovelander
01-07-2015 00:00:00

Vandaag verschijnt de nieuwe single ‘Mijn Prins’ van meidengroep Raak!. Sharon, Roos en Daan gingen voor hun videoclip op zoek naar hun eigen droomprins. Na een lange zoektocht in het grootste natuurdoolhof van Nederland in Ruurlo vonden zij hem dan eindelijk in de persoon van Job Bovelander (bekend van o.a. Coole Piet uit de Club van Sinterklaas, Nieuwe Buren, VRijland, ANNE, Sonneveld en Dokter Tinus). De single met bijbehorende videoclip is vanaf vandaag te beluisteren en downloaden.

Duo Kwats komt met een nieuwe single
30-06-2015 21:44:00

"Als ik had geweten” is de titel van de nieuwe single van Duo Kwats. Louis en Peter hebben deze keer gekozen om een dansbaar lied uit te brengen en daar zijn ze zeer zeker in geslaagd. D e complete productie lag in handen van Jurgen Kuppens muziek produkties. Louis vond dat het een gipsy sound moest hebben en Peter wilde er een accordeon in zodat het een lekker volks liedje zou worden. Samen wilden ze nummer waar een foxtrot op gedanst kon worden. Jurgen is voor de volle 100% hierin geslaagd. 

Peter Beense werkt aan nieuw album
30-06-2015 11:54:00

Peter Beense is bezig met een nieuw album. De spontane zanger zit volgend jaar alweer dertig jaar in het vak en is van plan een gezellige avond vast te gaan plakken aan dit toch wel bijzondere jubileum. “Concrete plannen zijn er nog niet, maar ik ben wel van plan er iets bijzonders van te gaan maken”. Beense heeft net zijn nieuwe single “365 dagen feest”uitgebracht en deze doet het goed. Volgens de zanger is het voor de fans even wennen. “Het nummer is anders dan anders, maar men kan er lekker op los gaan. Als dit gaat gebeuren, dan is het een groot feest”. 

Factor 16 brengt Lange Hete Zomer uit op single
30-06-2015 11:42:00

Het lijkt er op dat de single “Lange Hete Zomer” van “Factor 16” hoge ogen gaat gooien tijdens de zomer van 2015. Het lied zit vol met Brabantse humor en komt uit de koker van Roel Jongenelen de maker van o.a. “Onno mag ik je toyboy zijn?”, wat dé Carnavalshit van 2015 was.  Er mag wel gezegd worden dat deze producer, schrijver en musicus een duizendpoot is. Zo kruipt hij dit keer zelf in de huid van zanger met de artiestennaam “Factor 16”. Omroep Brabant draait dit zomernummer al jaren en nu is er eindelijk besloten om het nummer ook op single uit te brengen. 

Jubilerende dialectbands Normaal en Rowwen Hèze lanceren gezamenlijke single Gries
30-06-2015 11:31:00

Al jaren komen Normaal en Rowwen Hèze elkaar tegen op festivals en in feesttenten. En al net zolang leefde de wens om samen ooit een single op te nemen. Het kwam er alleen nooit van. Vandaag komen de twee jubilerende dialectbands uit de Achterhoek en Limburg uit met hun eerste gezamenlijke single Gries. Het nummer Gries vertelt over de jaren uit hun carrière die in een sneltreinvaart voorbij zijn gevlogen. “En toen inens, toen ware we gries”, zingen beide bands. “Je kijkt terug op al die jaren, knippert met je ogen en ineens ben je grijs”, aldus Jack Poels.

Tygo Nendels gooit het over een andere boeg
29-06-2015 20:53:00

Dat Tygo Nendels over een bijzonder stemgeluid beschikt viel producer John van de Ven op tijdens een optreden van de uit Best afkomstige zanger. Van de Ven raakte onder de indruk van het unieke stemgeluid en liep na afloop naar hem toe en stelde voor om een lied voor Tygo te schrijven. Het resultaat is het nummer "Alle vrouwen" met als ingrediënt een vleugje tango. Het geheel is onder  leiding van John van de Ven en Hans Aalbers opgenomen en is verschenen op het platenlabel van Hit It! Music.  

Guus Meeuwis vertelt tijdens het BUMANL conferentieprogramma over zijn 20-jarige carrière als zanger
29-06-2015 17:18:00

Op maandag 14 september komen Nederlandse artiesten, componisten, tekstschrijvers, uitgevers, muziekprofessionals, boekers, locatiehouders en liefhebbers weer samen op De Parade in 's-Hertogenbosch voor Buma NL: hét event voor de Nederlandstalige muziek. Dit jaar wordt het conferentieprogramma geopend met een keynote speech van niemand minder dan Guus Meeuwis! Guus bewijst met zijn tiende en wederom uitverkochte reeks 'Groots met een zachte G' stadionconcerten nog onverminderd in de belangstelling te staan bij de fans.

Fiorenza vastbesloten het hele land te veroveren met Zomer
29-06-2015 16:50:00

Met een zangcarrière van ruim 5 jaar, een discografie van 10 singles en een hoofdrol in een landelijke musical, zou je verwachten dat we het hierbij hebben over de carrière van een volwassen artiest. Maar niets is minder waar! Deze indrukwekkende CV is van de 14-jarige Fiorenza Ruijters uit het Limburgse Valkenburg aan de Geul! Al sinds haar negende jaar treedt zij met grote regelmaat op en brengt zij eigen nummers uit. Tot voor kort bestond haar repertoire voornamelijk uit Limburgstalige muziek.

Alex viert 15 jarig jubileum op 28 november 2015
29-06-2015 16:32:00

Alex viert in november zijn 15 jarig artiestenjubileum. Dit viert hij met een groot spectakel “Het feest van het jaar”, een 15 jarig jubileumconcert in de grote zaal van De Schelft in Noordwijkerhout. Aan deze avond gaan een groot aantal artiesten meewerken.  Op deze avond zal ook een speciaal jubileumalbum worden gepresenteerd, waar Alex heel hard mee bezig is. “We hebben bijna alle nummers opgenomen, op drie na en deze moeten in september klaar zijn. Het gaat een feestalbum worden met allemaal Nederlandstalige nummers”.

DJ Rudi Feral ( Ruud Feltkamp) lanceert zijn tweede single Dirty
29-06-2015 16:12:00

DJ Rudi Feral (aka Ruud Feltkamp) heeft vandaag zijn tweede single ‘Dirty’ gelanceerd. ‘Dirty’ is Feltkamps tweede EDM track na ‘Listen’, die hij begin december uitbracht. Ruud Feltkamp is bij het grote publiek voornamelijk bekend als acteur (Goede Tijden, Slechte Tijden, De Toscaanse Bruiloft) en presentator (GTST Quiz). Vorig jaar heeft hij bovendien de Televizier Aanstormend Talent Award gewonnen. Hij timmert echter ook al een aantal jaren serieus aan de weg met zijn DJ-carrière. Hij heeft de smaak flink te pakken.

Hillegoms Muziekfeest trekt 4000 bezoekers
29-06-2015 09:08:00

Het Hillegoms Muziekfeest 2015 is er een die Hillegom op de kaart heeft gezet. Naar schatting hebben een kleine 4000 mensen voor het programma de weg naar de Hoftuin gevonden om dit muziekspektakel mee te maken. Dat had alles te maken met de fantastische line up. Initiatiefrijk Hillegom, de organisatie van dit gebeuren, had dit jaar kosten nog moeite gespaard, om de grootste artiesten te contracteren, om dit evenement muzikaal op te komen luisteren. Dit is gelukt, mede dankzij een groot aantal sponsors. Omdat dit jaar een jubileumjaar was, het evenement werd voor de vijftiende achtereenvolgende keer gehouden, waren er een aantal artiesten uitgenodigd,  die al eerder in die jaren hadden opgetreden,.

Wolter Kroes bezig met nieuw album en voorbereidingen voor concert op 10 september
29-06-2015 05:04:00

Wolter Kroes is hard bezig met nieuwe nummers voor een album samen met Edwin van Hoevelaak en Chris Hof. Verder is hij zich aan het voorbereiden op zijn concert dat hij gaat geven op donderdag 10 september in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De zanger heeft daar al meerdere concerten gegeven en dit was steevast een succes. Deze keer zullen er buiten hem optreden Isabella uit Utopia, waarmee Wolter Kroes onlangs een duet heeft opgenomen en Billy Dans, waarmee hij ook een duet heeft gemaakt. 

Carlo Verkooijen presenteert nieuwe single in Breda
28-06-2015 21:09:00

Op vrijdag 10 juli 2015 presenteert Carlo Verkooijen z'n nieuwe single "Ik doe het bij jou toch nooit goed" bij Café Vroeger, Nieuwe Haagdijk 46 in Breda. Meewerkende artiesten zijn: Driekus Hoekstra, Leen Zijlmans, Sander Kwarten, Theo van Cleef, amanda Hummé en Hans Roys. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00. Kaarten zijn verkrijgbaar bi Café Vroeger, Special CD Shop, Teteringsedijk 167 in Breda en bij Tankstation Total Vermeulen, Havendijk 39 in Prinsenbeek. Carlo heeft al een behoorlijke staat van dienst in de muziekwereld en was jarenlang actief betrokken met het produceren van liedjes van z'n broer Frank Verkooyen. De laatste jaren heeft hij zich uitsluitend gericht op het maken van dancemuziek, maar dat was toch niet wat hij wilde. 

Optreden Nick en Simon komt te vervallen in verband met overlijden Jaap Buijs
28-06-2015 11:39:00

In verband met het overlijden van artiestenmanager Jaap Buijs, komt het optreden van Nick en Simon tijdens de RADIONL en TV Oranje zomertoer te vervallen. In plaats van het duo, komen René Froger en Django Wagner naar Heerhugowaard. De 69-jarige manager Jaap Buijs is vannacht overleden na zijn strijd tegen kanker. Nick en Simon hebben vanwege het overlijden van Jaap Buijs het optreden van vanmiddag tijdens de RADIONL en TV Oranje zomertoer in Heerhugowaard af moeten zeggen. Buijs heeft het zangduo uit Volendam vanaf 2006 onder zijn hoede genomen. Naast het management van Nick en Simon, werkte hij met onder andere George Baker, Jan Smit en de 3J'S.

Artiestenmanager Jaap Buijs overleden (69)
28-06-2015 03:29:00

Jaap Buijs van Volendam Music is overleden. De artiestenmanager van oa. Jan Smit en Nick & Simon is 69 jaar geworden. Enkele weken geleden werd bekend dat hij ongeneeslijk ziek was en dat de artsen hem nog maximaal een half jaar gaven. Twee jaar geleden kreeg hij maagkanker en werd z'n maag verwijderd. De kanker bleek zich toch te hebben uitgezaaid naar de slokdarm. Op Twitter stromen de reacties binnen. Zo schrijft Jan Smit: “Rust zacht vriend”. De 3JS: “Vandaag is een zwarte dag geworden. Lieve Jaap, je taak zit erop. Bedankt voor alles. Rust zacht.” Nick & Simon: “Einde van een tijdperk… Bedankt voor alles en nog meer dan dat.. #JaapBuijs #rip SK”, Thomas Berge: Jaap rust zacht.. Familie, vrienden, Volendam Music en artiesten gecondoleerd met dit vreselijke verlies!! Zoon Aloys: Mijn vader en beste vriend, is helaas niet meer, rust zacht. 

Aanstaande zondag special over Dana Winner op TV Oranje
27-06-2015 19:26:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 28 juni zie je een TV Oranje Special over de Vlaamse zangeres Dana Winner. 

Denny Braaf heeft met nieuwe single zijn eigen sound gevonden
27-06-2015 11:54:00

Het is even stil geweest rondom Denny Braaf. De laatste maanden heeft hij hard gewerkt aan zijn nieuwe single “Wil Dat Je Gaat”.  Het is een heerlijk nummer geworden met een sound waar ik me helemaal in kan vinden. Ik was op zoek naar mijn sound en Wesly Bronkhorst en Raymond de Bruijn hebben precies begrepen wat ik daar mee bedoelde.  De single is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten - Leur. Denny Braaf,  geboren als Dennis Werner Braaf in 1973 , is een zanger en entertainer met een warme stem.

Shuman & Angel-Eye Maand bij TV Oranje
27-06-2015 11:44:00

Binnenkort viert het jaarlijkse muziekspektakel 'Elvis & More...' van René Shuman & Angel-Eye haar tienjarig jubileum. Mr. & Mrs. Rock'n Roll zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis, hun unieke memorial show neerzetten in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep. Deze 'Elvis & More…'-show is een schot in de roos voor de echte rock'n roll-liefhebbers! Ter gelegenheid van het jubileum heeft TV Oranje juli uitgeroepen tot ‘Shuman & Angel-Eye Maand’. Elke zaterdag kun je om 20.00 uur kijken naar een bijzonder concert van het energieke duo.

Raak! lanceert ‘Raak! by Red-Rag’ schoencollectie
26-06-2015 20:36:00

Schoenenmerk Red-Rag girls is een te gekke samenwerking aangegaan met de meidengroep Raak!, bekend van RTL Telekids. Raak! bestaat uit drie meiden met totaal verschillende karakters, en dat is vertaald naar vier paar hippe meidenschoenen voor aankomend najaar. Of je nou sportief en stoer of juist een glamourgirl bent; je gaat je favoriete schoenen vinden in de Raak! by Red-Rag collectie. De sportieve Sharon, de lieve Roos en de avontuurlijke Daan maken samen met alle kinderen van elk optreden een feestje.

Fandag William Burg op zaterdag 10 oktober 2015 in Berlicum
26-06-2015 16:41:00

Op zaterdag 10 oktober 2015 vindt de vijfde editie plaats van de jaarlijkse fandag van William Burg. Momenteel wordt z'n nieuwe single "Ware Liefde" goed opgepakt bij tal van radiostations. Het lied heeft een speciale betekenis voor de Brabantse zanger. "Op 'Ware liefde' heb ik m'n vrouw leren kennen en ik ben de enigste die dit oorspronkelijke nummer van Jeffrey Kuipers mag uitbrengen. Normaal gesproken cover ik nooit een lied, maar door de bijzondere afspraak die ik met Jeffrey heb kunnen maken is er een uitzondering gemaakt. 

Joey Kramer krijgt nummer van Willem Barth om uit te brengen
26-06-2015 16:05:00

De jonge zanger Joey Kramer brengt een nieuwe single uit, “Lekker ding”! Het nummer heeft Joey van zijn grote icoon Willem Barth gekregen, met de vraag of hij het nummer in een vernieuwender jasje kon steken. Met een hoger tempo in een zomervolks jasje is “Lekker Ding” nu opnieuw geproduceerd. Beide zangers waren zodanig tevreden over het resultaat dat Joey dit nummer nu officieel is gaan releasen.  Joey Kramer is een 24-jarige jongen uit Deventer, die al zingt vanaf zijn 16e levensjaar. 

Nieuwe single voor Owen van Kol
26-06-2015 15:44:00

Owen van Kol uit Nijmegen is al weer toe aan een nieuwe single. Het vrolijke “Want vandaag” is opnieuw geschreven en geproduceerd door Frank van Etten en opgenomen in zijn gelijknamige studio. Frank was ook verantwoordelijk voor de vorige singles “Ik dans de hele wereld met je rond” en “Echte vriendschap”. Owen was tien toen hij werd ontdekt als zanger. Na aanleiding van de nummers die hij als verrassing zong op de bruiloft van zijn vader en moeder. 1 van de gasten had dit optreden gefilmd en vervolgens kwam het op internet terecht.

Stef Ekkel heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bi RADIONL
26-06-2015 15:14:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 juni is dat ‘Geniet van het leven’, de nieuwe single van Stef Ekkel. Wat trouwe fans van Stef natuurlijk wel weten, is dat dit geen nieuw nummer is. Het verscheen in 2009 al op zijn succesvolle album 'Lekker gezellig'. Maar omdat het een bijzonder aanstekelijk liedje is en het tijdens de optredens van Stef steevast door het publiek wordt meegezongen, is besloten ‘Geniet van het leven’ alsnog als single uit te brengen. 

Yoeri L’Abée presenteert nieuwe single tijdens instore bij de Special CD shop in Breda
26-06-2015 15:07:00

Op zaterdag 27 juni 2015 zal Yoeri L'Abée tijdens een speciale instore bij de Special CD shop, Teteringsedijk 167 in Breda z'n nieuwe single "Het leven lacht mij toe" presenteren. 'Vanaf 13.30 uur is iedereen van harte welkom in de winkel van Peter Voesenek. Naast het signeren van de single zal ik ook een optreden van minimaal een half uur verzorgen', vertelt de zingende stukadoor uit Etten-Leur. "Het leven lacht me toe" is een productie van Laurens van Wessel en Willem Laseroms.  

Droom van Bart & Alex lijkt uit te komen
26-06-2015 14:22:00

Gisteravond, in de nacht van donderdag op vrijdag, is de debuutsingle “Vriendschap"  van  Bart & Alex, precies om klokslag twaalf uur gepresenteerd in de Fuik te Nijmegen! De debuutsingle werd overhandigd door Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies. Hij gaf tevens  het startschot voor de grote Bart&Alex actiedag die vandaag op vrijdag 26 juni zal plaatsvinden, waarin iedereen die dat kan, vanaf 00.00 uur zo vaak en veel mogelijk de nieuwe single gaat downloaden, zodat ze kans maken om in de iTunes top 3 van die dag te komen. Bart & Alex zijn twee sympathieke Nijmeegse muzikanten die met hun akoestische setting iedere tent op de kop zetten. 

John Eeltink presenteert nieuwe in Beverwijk
26-06-2015 08:29:00

Op zondag 28 juni 2015 presenteert John Eeltink z'm nieuwe single "Bella Donna" bij Hotel  Restaurant De Wijkerhaven, Noorderkade 5 in Beverwijk. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is gratis. John lanceerde eerder  "Juanita", "Casanova" en zijn laatst uitgekomen "Prima Italiana". Eeltink is er weer in geslaagd en top nummer neer te zetten i.s.m. met Ger Oerlemans, waarbij de tekst is geschreven door Carina Lemoine, bekend van Bloed, Zweet & Tranen. De single wordt uitgereikt door  Johan Kettenburg. 

Guus Meeuwis en Kenny B brengen Jij Bent De Liefde in duetvorm uit
25-06-2015 15:59:00

Guus Meeuwis en Kenny B brengen het nummer ‘Jij Bent De Liefde’ komende vrijdag 26 juni in duetvorm als single uit. De twee Tilburgers zongen het nummer voor het eerst samen tijdens de succesvolle jubileumeditie van de concertreeks ‘Groots Met Een Zachte G’ van Guus Meeuwis. Het duet werd tijdens de vijf concerten in een uitverkocht Philips Stadion enthousiast ontvangen door het publiek, waarop Guus Meeuwis en Kenny B besloten om het als single uit te brengen. Guus Meeuwis hoorde in een vroeg stadium Kenny B’s ‘Jij Bent De Liefde’.

Gerry Holland wil niets weten van roddels
25-06-2015 15:45:00

‘Ik wil ‘t niet weten’ is de nieuwe single van Gerry Holland. Deze volkszanger is altijd een vrolijke verschijning en heeft een hekel aan geroddel. Van al die roddels wil hij daarom niets weten. Het is een vrolijk nummer en de tekst geeft al aan dat de 45-jarige zanger zich niet laat kisten door roddels. Als vrolijke jongen heeft Gerry daar geen behoefte aan en laat het lekker langs zich heen gaan. De nieuwe single sluit goed aan bij één van zijn vorige singles, ‘Ik voel me prima’. Hetzelfde meezing-effect van ‘Ik voel me prima’ hoor je terug in de nieuwe single. 

25 Jaar Marco Borsato - De Studio Albums...nu te reserveren in de TV Oranje shop
25-06-2015 15:33:00

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Marco Borsato de Soundmixshow met overtuiging won. Het was de start van de imposante carrière van misschien wel de populairste zanger van Nederland ooit. Je kunt allerlei superlatieven gebruiken als je over Marco Borsato begint, maar een artiest als Marco Borsato komt slechts een paar keer in je leven voorbij. Zomaar een paar feitjes: Marco is degene die het nummer 1 hitrecord in Nederland van de legendarische Beatles heeft verbroken. Hij heeft miljoenen albums verkocht.

Gerda & Terry West komen met nieuwe single
24-06-2015 22:31:00

Het is even weer stil geweest rondom Terry West maar hij komt na “Duizend Mooie Dromen” met een nieuwe single. Samen met zijn nieuwe zangpartner Gerda brengt hij een leuk, vlot nummer in de Country Rock Style. Het nummer is getiteld “Mijn Hart Slaat Voor Jou” en is geschreven door Gerda. Natuurlijk is ook deze single weer opgenomen in eigen beheer onder het label Terry West Productions. Terry West en Gerda hebben een goed gevoel bij dit nummer die door de verschillende radiostations dan ook weer goed ontvangen wordt.

Kees Schulpzand zingt over relatie die ten einde is gelopen
24-06-2015 21:13:00

Na de singles “Het dak er af” , en “Vergeet nu maar je zorgen” is  is er nu de derde single van Kees Schulpzand. Het nummer is getiteld “In jou en mij" en gaat over een relatie die ten einde is gelopen. Het idee is ontstaan in de Sonic Solutions. "Ik wilde een keer iets anders brengen dan de standaard liedjes. Deze productie is in samenwerking met de studio en tekstschrijfster tot stand gekomen en hoop dat het aansluit in de stijl van m'n vorige single", vertelt de uit Vlissingen afkomstige muzikant die al heeft plaatsgenomen in diverse bandjes.

Elke Taelman brengt eigentijdse en frisse bewerking van Pierrot
24-06-2015 20:32:00

Elke Taelman, de sympathieke Vlaamse zangeres uit Lier, begon haar zangcarrière in 2008 toen ze meedeed aan de liveshow van het bekende tv-programma “Can You Duet”. Bovendien werd ze tweede in de zoektocht naar de nieuwe zangeres van Lasgo in de wedstrijd ‘Let’s Go Lasgo’. Het daaropvolgende jaar won ze, met Bart Kaëll als mentor, de tweede Muziekklas van Radio 2 in de afdeling ‘meezingers’. In 2012 besloot Elke dat het tijd werd om haar eerste single “Een Hemels Gevoel”  te lanceren. 

Radiostations staan te popelen om nieuwe single van Yosee
24-06-2015 20:20:00

Nog nooit heeft Yosee zoveel positieve landelijke reacties ontvangen op de lancering van een nieuwe single als vandaag. “Mijn plugger Casper Jansen ging vandaag ‘de markt op’ met m’n jubileumsingle “Al die lange nachten”. Talloze radiostations gaven aan dat ze stonden te popelen om de single in ontvangst te mogen nemen”, vertelt Yosee trots. Een tijdje geleden passeerde het nummer de revue al eens, maar destijds is er niets mee gedaan. “Het lied bleef zowel bij Casper als bij mij knagen en hebben onlangs de knoop doorgehakt om er iets mee te gaan doen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: