RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single van Marcel Meijer heeft aanstekelijke deuntje
03-06-2015 10:49:00

Als je naar de nieuwe single "De Rumberu" van Marcel Meijer luistert, bekruipt je onmiddellijk het gevoel dat dit aanstekelijke deuntje weleens een populair liedje kan worden. Je betrapt jezelf er telkens op dat je het weer loopt te neuriën. De in Breezand woonachtige Marcel heeft zijn sporen al verdiend in de muziekbusiness en heeft de tekst en muziek voor z'n nieuwe single zelf gemaakt. Op 15 jarige leeftijd is hij al begonnen als DJ.  Hij speelde en zong in diverse NH feestbands zoals File A10,  In Dubio en Nu of Nooit. 

Gijs Vissers flink bezig op muzikaal gebied
03-06-2015 10:37:00

Gijs Vissers brengt zijn tweede single ‘Ik moet je vertellen’ wederom uit via platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties. “Ik wil mensen laten horen dat ik flink bezig ben op muzikaal gebied en dat ik probeer mensen te laten voelen wat ik voel op het moment dat ik dit nummer zing”,  aldus de 20 jarige uit Veldhoven afkomstige zanger die zich nadrukkelijk aandient in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. ‘Ik moet je vertellen’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. Meer info: www.gijsvissers.nl

Nieuwe single voor Jeffrey Schenk
03-06-2015 00:50:00

Na het succesvolle duet ‘Raak me aan’ samen met actrice en zangeres Esmée van Kampen is Jeffrey Schenk terug met een knaller van een zomerplaat. Het nummer "Doe mij de liefde" is geproduceerd, geschreven en gecomponeerd door Jeffrey’s vaste producers Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, beter bekend als Fluitsma & Van Tijn. Het liedje is speciaal gemaakt om het zomerse gevoel op te wekken en is een knaller voor in de kroegen en de feesttenten. Vele DJ’s hebben de single inmiddels in hun bezit en wordt inmiddels al op veel plekken gedraaid.

FP2000 organiseert Kerstreis naar Winterberg
02-06-2015 14:37:00

In 2015 organiseert FP2000 voor het vierde opeenvolgende jaar een Kerstreis naar Hotel De Brabander in Winterberg  Deze reis vindt plaats van zondag 22 t/m woensdag 25 november met een aangepast doch zeer gezellig en ontspannen programma! Zo treden tijdens deze reis voor u op: Koos Alberts, Imca Marina, Hennie Weijmans (bekend van het dansorkest "New Four" uit de jaren '60) en onze muzikale entertainer, duizendpoot en muziekwonder Jheron van der Heijden. Tijdens deze reis kunt u indien gewenst ook gebruik maken van de zorgmodule. Klik HIER voor uitgebreide informatie over deze service. Stelt u prijs op uw eigen privacy, maar ziet u op tegen de eenzaamheid op uw kamer, dan biedt Hotel de Brabander u voor deze reis de oplossing! Uitgebreide informatie treft u HIER aan.

RADIONL live op zondag 7 juni naar Hensbroek
02-06-2015 11:49:00

Op zondag 7 juni 2015 viert de stichting Zomerfestival Hensbroek hun 10 jarig bestaan en hebben daarvoor de hulp van RADIONL ingeroepen. Hessel Wijkstra en Alfred Voogd zullen op deze door de weergoden geplande zomerse dag  vanaf 14.00 uur diverse live artiesten acte de présence laten geven. De line-up bestaat uit René Eshuijs, Roel van der Wielen, Rik Nijman, Jordan Peeters, Rob Zorn, Martin Vincken, Gerry Holland, Ronnie van Bemmel, Joost de Vries, Hansi, Dré und Markus, Dirk Meeldijk, Chista Kerdijk, Marco de Hollander en Kimberly. Als lokatie is gekozen voor het IJsbaanterrein gelegen aan de Burgemeester Kooimansweg 5 in Hensbroek. Naast deze optredens zal de RADIONL drive-in show van 20.00 uur tot 22.00 uur voor gezellige Nederlandstalige muziek zorgen. De entree is bovendien geheel gratis.

Ultieme kans om een echte prinses te zijn bij de fandagen van Prinsessia
02-06-2015 00:12:00

Op 20, 21, 27 en 28 juni 2015 nemen de vijf prinsessen van Prinsessia je mee naar de wereld van prinsen en kastelen…. En wel in de (Wolff) bioscopen van Rotterdam, Vlissingen, Groningen, Enschede, Roosendaal, Utrecht, Amstelveen, Zeist, Lelystad en Huizen! Voor de kleine fans van Prinsessia is dit de ultieme kans om een echte prinses te zijn én hun favoriete prinsessen in het echt te ontmoeten. Samen met Prinses Roos, Prinses Linde, Prinses Madeliefje, Prinses Violet en Prinses Iris krijgen de aanwezigen een echte prinsessenles van Juf Flora. De vijf prinsessen zullen drie liedjes voor de aanwezige kinderen zingen. Vervolgens kijken zij samen met alle kleine prinsen en prinsessen in de zaal naar een nog niet vertoonde aflevering van Prinsessia. 

Dirk Meeldijk brengt nieuwe single uit op eigen platenlabel DML
01-06-2015 13:04:00

Dirk Meeldijk is helemaal terug van weggeweest. Nadat het even stil is geweest rondom de Hillegomse zanger komt hij terug met een nieuwe single. “Ik heb even geen singles uitgebracht, maar helemaal stil was het zeker niet. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een nieuwe single, die binnen nu en twee weken wordt uitgebracht”. Deze single zal worden uitgebracht onder zijn eigen platenlabel DML, drie letters, die staan voor Dirk Meeldijk en de achternaam van zijn vrouw Myrna Lacollo. Met dit platenlabel is een langgekoesterde wens van de zanger in vervulling gegaan.

Jelle B mag optreden in het Holland Village te Mumba ( India)
01-06-2015 11:38:00

Aanstaande donderdag vertrekt een handelsdelegatie onder leiding van premier Mark Rutte en minister Liliane Ploumen naar Mumbai te India. Dit onder het motto: “Holland meets Mumbai”. De groep met daarin de kopstukken van het vaderlandse bedrijfsleven, zal trachten om de handelsbetrekkingen tussen de beide landen te intensiveren. Niemand minder dan Jelle B is door het Nederlandse consulaat uitgenodigd om op zaterdagavond 6 juni het gezelschap in het Holland Village Mumbai te vermaken.  

Rebecca Kleyn in zee met platenlabel Rood-Hit-Blauw
01-06-2015 11:18:00

Vijf jaar geleden bracht Rebecca Kleyn samen met tekstschrijver en zanger Henny Thijssen "Nu wil ik Leven" uit. Deze scoorde voor een debuutsingle hoge ogen en kwam in de landelijke top 30 terecht. Daarna is het even een tijdje stil geweest. Rebecca zocht een weg om een bepaalde koers te varen in de muziek die bij haar past, om vervolgens eind 2014 toch weer terug te komen op het oude nest, bij Henny Thijssen en in samenwerking met Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch. De handen ineen geslagen, kwamen Henny en Rebecca tot haar nieuwe single.

Mooi Wark komt met bierlucht
31-05-2015 23:33:00

Het lijkt een kop met weinig nieuwswaarde, maar het tegendeel is waar. Mooi Wark komt namelijk met een bierlucht alleen deze keer gevangen in een flesje. De luchtverfrisser werd speciaal voor Mooi Wark ontwikkeld en is tijdelijk en exclusief verkrijgbaar bij de nieuwe single Dörst die vrijdag 5 juni uitkomt. ‘k Heb dörst, ik heb zo’n dörst. Die tekst kan maar van één band afkomstig zijn. Denk daar een paar flinke gitaarpartijen en de rauwe stem van zanger Bert Koops bij en je weet het zeker: dit is het werk van Mooi Wark.

Leen Zijlmans krijgt album Mijn herinneringen uitgereikt door kleinzoon Brett
31-05-2015 18:11:00

Op zondagmiddag  31 mei 2015 kreeg  Leen Zijlmans z’n nieuwe album “Mijn herinneringen” uitgereikt door z’n kleinzoon Brett. Dit alles vond plaats bij een goed gevulde zaal bij Zalencentrum Boelaars in Raamsdonksveer. Leen  is normaal gesproken een zanger die vrij nuchter is in alles. Hij zingt, doet z’n dingetjes en met al het andere wat er omheen gebeurd is hij niet zo bezig. Na het uitbrengen van de grote hit “Daar zijn opa’s voor” kijkt hij daar anders naar toe. Het nieuwe album is opgenomen bij Manfred Records, de studio van Manfred Jongenelis.

De Crazy Summer Edition van De Toppers spraakmakend
31-05-2015 12:56:00

De Toppers Editie 2015 heeft maar liefst 340.000 bezoekers getrokken. “De Crazy Summer Edition”kan omschreven worden als een van de meest spraakmakende, door de komst van grote sterren als de Spaanse zanger David Bisbal en The Village People. Voor Gerard Joling en de andere Toppers Rene Froger en Jeroen van der Boom was dit een editie met een onplezierig randje, door de aanrijding die Joling begin van de week had.

Special over Jeffrey Kuipers zondag op TV Oranje
31-05-2015 12:16:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een portret van een Nederlandse artiest. Zondag 31 mei zie je een TV Oranje Special over Jeffrey Kuipers. De Drentse zanger vertelt voor de camera van TV Oranje over de grote ups and downs in zijn carrière. Nadat hij in 1998 ineens doorbrak raakte hij het succes net zo snel weer kwijt. Terugkijkend denkt hij dat hij er destijds nog niet klaar voor was. Wel beschouwt Jeffrey het als een leerzame periode. Ook heeft hij buiten de muziek een fijn leven weten op te bouwen.

Anita & Ed schrijven afscheidslied voor Coen en Sander in opdracht van Giel Beelen
30-05-2015 12:53:00

Gisteren vond in de studio van BNN het afscheid plaats van 'De Coen & Sander Show'. Coen Swijnenberg  en Sander Lantinga maakten een tijdje geleden bekend de overstap  naar Radio538 te maken waar ze vanaf 17 augustus 2015 te horen zijn. Omdat het Zeeuwse duo populair was bij Coen & Sander kregen ze het verzoek van Giel Beelen om een speciaal lied te maken voor het afscheid. "We hebben een tekst geschreven op ons bekende liedje "Ai Ai Ai" met een knipoog naar het grote geld wat de mannen gaan verdienen.", vertelt Ed.

Schrijf je nu in voor de try out nieuwe voorstelling van Dana Winner
30-05-2015 12:09:00

“Later wil ik ook zingen over de liefde”, een zin uit het dagboek van Dana Winner toen ze nog een Dana’tje was van 12 à 13 jaar. In die periode stonden “Love is in the air” en “Hopelessly devoted to you” hoog in de hitparade. Meer had een meisje met zangkriebels niet nodig om te hopen dat ze ooit ook ‘s zou zingen over de liefde. Zoveel jaren later voegt Dana de daad bij het woord. Ze knutselde een prachtig liedjesprogramma in elkaar over de liefde in haar leven. En het resultaat is een zeer geslaagde, intimistische en meeslepende voorstelling die het hart verrast en de ziel verrukt. Als Dana Winner de liefde bezingt, is Cupido intens blij. Want de liefde mag dan – volgens het spreekwoord - blind zijn, doof is ze niet. Daarom maakte Dana een mooie en oorstrelende selectie van liefdeliedjes. En ze weet met haar liedjeskeuze te verrassen. 

Yosee viert haar eerste lustrum op zaterdag 27 juni 2015 in ’s Hertogenbosch
30-05-2015 11:54:00

Op zaterdag 27 juni 2015 viert Yosee ( José van Uden) haar 5 jarige jubileum als zangeres en lanceert dan tevens haar nieuwe single  “Al die lange nachten”. Dit alles vindt plaats bij Partycentrum de Maaspoort in haar woonplaats s Hertogenbosch’. Haar nieuwe single is van oorsprong Duitstalig en door Casper Jansen voorzien van een Nederlandstalige tekst. Het is een trendy uptempo-nummer dat volgens José goed past in deze tijd. Omdat José van feestjes houdt en ook graag zelf feestjes organiseert heeft ze met haar vaste team besloten om het groots aan te pakken. “Eigenlijk ben ik m’n team al die tijd trouw gebleven. Ik zie Yosee dan ook als een bedrijfje. Ik sta dan wel op het podium te zingen, maar zonder de mensen om me heen  is het plaatje niet compleet. Natuurlijk zijn er ook personen geweest die graag met me samen wilden samenwerken.

RADIONL & TV Oranje Live
30-05-2015 00:50:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten, verzorgt RADIONL een live uitzending vanaf locatie en is TV Oranje aanwezig om Showflitsen op te nemen. Woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 juni is RADIONL & TV Oranje Live bij het TT Festival in Assen. Op onze locatie aan de Brinkstraat kun je geheel gratis genieten van een groot aantal optredens. 

Volgende editie Brabants Spektakel op zaterdag 7 november 2015
30-05-2015 00:32:00

De volgende editie van het Brabants Spektakel staat op het planning, namelijk op zaterdag 7 november 2015!  Naast het daverende succes van afgelopen april heeft zanger en organisator Ferry Goorden besloten om twee edities te doen, ook vanwege zijn 10 jarig jubileum. "Ik wilde iets terug doen voor de mensen die mij jaren lang heeft gesteund en die ook van het Nederlandstalig lied houden. Ik hou meestal een cd presentatie ter gelegenheid van mijn nieuwe single, maar wilde het roer omdraaien en gewoon iets anders uitproberen. Samen met Kathleen van Gorp ( Café Ons Thuis in Terheijden) organiseren wij het Brabants Spektakel sinds 2012. De eerste editie bleek een schot in de roos te zijn. Binnen een mum van tijd waren alle kaarten uitverkocht. I

Gents heeft de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-05-2015 00:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 juni is dat ‘Geheime Liefde' van Gents. Het swingende nummer is geschreven door René Froger en Pieter van Schooten en is hun tweede single. Gents werd in 2014 opgericht, nadat Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein samen hadden opgetreden tijdens Toppers in Concert. Daar kwamen zij op het idee om als groep door te gaan. In april 2014 verscheen de eerste single ‘Dans en Zing’, die erg goed werd ontvangen. 

Adrie van den Berk schrijft samen met Frank Verkooyen Het wordt vast een mooie zomer
29-05-2015 12:20:00

"Het wordt vast een mooie zomer" is de titel van de nieuwe single van Frank Verkooyen die hij samen met Adrie van den Berk van Berk Music heeft geschreven. In oktober 2014 besloot Frank een samenwerking aan te gaan met Berk Music Productions uit Eindhoven en deze single is het gevolg. Het is een meeslepende en aanstekelijke melodie op pakkende mambo-klanken en dit alles overgoten met een vleugje muzikale nostalgie. De single ondersteund door zomerse videoclip waarin zon, water, humor en een leuke dame de hoofdrollen opeisen.

Dennie Christian lanceert Hey - Zo ben jij
29-05-2015 11:13:00

Met de 2015-versie van zijn grootste hit "Rosamunde” die hij 40 jaar geleden uitbracht in 1975, komt Dennie Christian nu weer met een geheel nieuwe single. “Hey - Zo ben jij” gaat over die kanjer die, je vrouw- en ook uiteraard je beste vriendin, iemand is waarvan je hoopt dat ze een leven lang bij je zal blijven. Deze feelgood single bewijst zich weer als een goede meezinger! Dennie Christian zijn bekendste hits zijn Rosamunde, Besame mucho, Wij zijn twee vrienden en zijn duetten met Mieke zoals Zaterdagavond en ’n Avond om nooit te vergeten.

Coverband Summerland komt met nieuwe single
29-05-2015 09:40:00

Ruim 20 jaar na hun grote feest-hit Aloosie brengt coverband Summerland een nieuwe single uit getiteld ‘Een dag als deze’. De single is tot gekomen i.s.m. Jan Keizer en opgenomen is in de Rooftop studio’s van Edwin van Hoevelaak Jan van Rijswijk (drums en zang): “Na lang bezig te zijn geweest, nadenken en slapeloze nachten kwam ik onze zeer gewaardeerde collega Jan Keizer tegen. We raakten aan de praat over onze nieuwe single en het probleem dat ik ondervond met het vinden van de juiste tekst. Een paar weken daarna kwam Jan Keizer met het resultaat

Matthijs Koning brengt prachtige ballad Hoor mijn hart officieel uit
28-05-2015 22:27:00

‘Hoor mijn hart’ is de nieuwste release van Matthijs Koning, waarin hij zich van een gevoelige kant laat zien. De tekst van het nummer is geschreven Matthijs zelf en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studio’s Holten. Het nummer is een prachtige ballad waarin hij zijn veelzijdige stembereik laat horen. ‘Hoor mijn hart’ is afkomstig is van zijn debuutalbum Matthijs Koning uit 2012. Vanwege de vele goede reacties heeft het management besloten het nummer alsnog op single uit te brengen.

De kleinste DJ van Europa wordt groot dankzij nieuwe single Hé lekker ding!
28-05-2015 21:47:00

Het plan om van "De Kleinste DJ van Europa"  de grootste te maken lijkt in alle opzichten geslaagd te zijn. Onder dit motto promoot DJ Timmie zijn nieuwe single ‘’Hé lekker ding!’’ Op Facebook is de clip binnen 24 uur al 350 x gedeeld en hebben meer dan 40.000 mensen de clip gezien.DJ Timmie, de kleinste DJ van Europa, op zoek naar ‘Sneeuwwitje’ DJ Timmie (met zijn 125 cm de kleinste dj van Europa) is er met het nummer ‘Hé lekker ding’ in geslaagd om een het hele sprookjesbos op stelten te zetten. 

Ancora krijgt nieuw album Voorbij de Horizon uitgereikt door Michiel de Ruyter
28-05-2015 21:27:00

Vanochtend kregen de mannen van Ancora hun nieuwe album "Voorbij de Horizon" uitgereikt door Neerlands bekendste zeeheld Michiel de Ruyter. De Admiraal was voor deze speciale gelegenheid opgestaan uit z'n graf en stapte aan boord van het roemruchte Veronicaschip De Norderney, dat in Amsterdam ligt afgemeerd. Martin Dams, Patrick Jongschaap en Harm Wolters hebben samen met hun team keihard gewerkt en de lat zeer hoog weten te leggen. 

Nieuwe single voor Roy Beckers
28-05-2015 18:06:00

"Ze smaakt naar Pina Colada" is de titel van de nieuwe single van Roy Beckers. Het lied is geschreven door de tekstschrijvers Guus Smeets en Leij de Bruijn en geproduceerd door Jeroen Dirksen die eerder voor veel Nederlandse artiesten produceerde. Ze smaakt naar Pina Colada is de eerste single die onder het label van S.P.A.M Records is uitgekomen. Meer informatie over Roy Beckers kunt u vinden op de officiële website www.roybeckers.nl .

Denans neemt clip op in Tunesië
28-05-2015 00:14:00

Denans kwam twee dagen later naar Tunesië en hij maakte de groep compleet. Alle aanwezige artiesten hebben, tijdens een artiestenreis, een clip opgenomen in samenwerking met Robert van NederlandseHitsTV. Denans heeft het wel op een bijzondere wijze gedaan. Dit allemaal weer met een knipoog. Het was een winderige dag op het strand, maar dat mocht de pret niet drukken. Door ideeën samen te voegen kom je heel ver. In het hotel "Nour Palace" hebben ze enorm van deze hilarische momenten genoten. Figuranten vinden, dat was geen probleem. 

Programma Muzikantendag on Tour Leiden compleet
27-05-2015 21:29:00

Na een drukbezochte editie in Apeldoorn, komt de Muzikantendag on Tour zaterdag 6 juni naar Leiden. Muzikanten en professionals ontmoeten elkaar in Gebr. de Nobel voor een volle dag met panels en netwerkmomenten. Het programma voor deze Zuid-Hollandse editie is rond. De dag wordt geopend door Jan Douwe Kroeske. Traditioneel wordt de Muzikantendag afgesloten met het Demopanel, waarbij vier experts plenair feedback geven. In Leiden zijn dit Kelsey Coockson (3FM/Serious Talent), Max van Bossé (Paradiso), Arjan de Ruiter (NPO Radio 2) en Menno Visser (3voor12).

Debuutsingle voor de zingende dakdekker Wesley van Boven
27-05-2015 14:58:00

De 28 jarige Wesley van Boven is geboren en getogen in Eindhoven, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds heel gelukkig samen met zijn gezin woont. Wesley heeft sinds kort een dakdekkerbedrijf waar hij met veel passie en plezier een succes van hoopt te maken. De zangcarrière van deze ambitieuze dakdekker begint pas goed, wanneer hij tijdens feestjes de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent. Wesley krijgt meteen positieve reacties en besluit naast zijn eigen bedrijf zich op een muziekcarrière te storten.

Kom Maar Dichterbij...nieuwe single Bob Offenberg
27-05-2015 14:18:00

De klanken van de laatste cd van Bob Offenberg klinken nog na op radio en in de kroegen. Met “Laat me zweven” behaalde Bob Offenberg alle hitlijsten en nog steeds is “Laat me Zweven” een echte kroegen hit. Maar het werd wel tijd voor een waardige opvolger en dat is met “Kom Maar Dichterbij” naar onze mening gelukt. Met “Kom Maar Dichterbij” heeft Bob Offenberg wederom het feestje aan zijn kant, het nummer geproduceerd door Laurens van Wessel Studio 69 is er weer een om lekker vrolijk van te worden deze zomer.

Luc van Meeuwen brengt ode aan Bobbejaan Schoepen
27-05-2015 08:31:00

Op 17 mei 2010 overleed Bobbejaan Schoepen, één van de meest invloedrijke zangers en entertainers van België. Bobbejaan Schoepen werd geboren op 16 mei 1925 in Turnhout en zou uitgroeien tot één van België’s meest geliefde persoonlijkheden. Bobbejaan beschiktte  behalve een mooie stem, over een vlotte pen en schrijft het merendeel van zijn eigen repertoire. In de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw, zal hij uitgroeien tot een internationale ster die werelwijd optredens verzorgt. 

Marco Schouten krijgt nieuwe single uitgereikt door Marco de Hollander
27-05-2015 08:24:00

In de studio van René Karst nam Marco Schouten onlangs een 2015 versie op van "Je hebt Mammie's ogen". Afgelopen zaterdag werd onder het toeziend oog van meer dan 1500 mensen de single officieel ten doop gehouden. Marco de Hollander overhandigde z'n uit Almelo afkomstige collega Marco Schouten  het eerste exemplaar onder luid applaus van het publiek waarna Schouten het nummer voor het eerst live ten gehore bracht. 

Dutch Valley viert 5-jarig jubileum...trailer online
26-05-2015 20:57:00

Het gezelligste festival van Nederland viert dit jaar haar 5-jarig bestaan. Dutch Valley biedt komende zomer opnieuw ongeëvenaard en des te meer Hollands veel waar voor jouw geld. Samen met het leukste en best geklede publiek van Nederland, bizar veel artiesten en nooit vertoonde ‘state of the art’ podia doen we er deze zomer weer een extra schep bovenop om het jubileum te vieren’. 

Nieuwe single voor Danny Poppinghaus
26-05-2015 20:41:00

De 25 jarige Volkszanger Danny Poppinghaus is geboren te Oss en woont al jaren met veel plezier in Arnhem. Naast zijn optredens is hij zelfstandig ondernemer in de autobranche. Op 6 jarige leeftijd wordt Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman en is tevens de 1e  deelnemer die daar een lied van Frans Bauer vertolkt. Vanaf zijn 16e verzorgt hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet mee aan een talentenjacht die hij tot zijn verbazing meteen wint. 

Willem van Kooten verliest kort geding van Rob Bolland
26-05-2015 20:35:00

Na een strijd van 6 jaar, moet Willem van Kooten eindelijk alle (wereldwijde) informatie prijs geven van de muziekwerken geschreven door Rob Bolland! Willem van Kooten weigerde vanaf 2009, om inzage te geven in de originele royalty afrekeningen. De Amsterdamse rechtbank  26 mei 2015, vonnist als volgt: “veroordeelt Nanada (Willem van Kooten) binnen 2 weken na betekening van dit vonnis aan Bolland in tweevoud te hebben verstrekt, een ondertekend exemplaar van de instemmingsverklaring.”

Wing-Men lanceert nummer met een internationaal randje
26-05-2015 12:44:00

In de zomer van 2014 besloot Pierre Biesterveld om zijn lang gekoesterde droom te verwezenlijken en een muziekgroep te formeren. Hij benaderde rapper Frank-E voor de groep en via een gezamenlijke vriendin wordt Oscar Rookhuijzen benaderd. De 3 mannen zijn geen onbekenden in de entertainment wereld. Oscar speelde een rol in verschillende Sinterklaas bioscoopfilms en in diverse commercials. Frank-E is een bekende rapper in het undergroundcircuit en maakte singles met o.a. Mees en Henny Thijsen.

Je doet me goed...nieuwe single en clip Gabriello
26-05-2015 12:30:00

De Vlaamse zanger Gabriello die in Nederland al veel hits op zijn naam heeft staan o.a. “Que Sera” “Waterkant” en “Vurige tongen” lanceert zijn nieuwe single en videoclip. Het nummer draagt de titel “Je doet me goed.” Gabriello schreef samen met Julie Van Bouwel de tekst. Jean-Pierre Daghelet componeerde de muziek. De productie was in handen van Bert Embrechts. De track die afkomstig is van het album “Zwart-Wit” is opgenomen in de Ace Studio waar o.a. producties van K3, Clouseau, Toots Thielemans, Sinead O'Connor en The Scene vandaan komen. 

Laura Ross neemt twee clips in Tunesië
26-05-2015 11:11:00

Door Sterren-Events was er een artiestenreis "Holland ontmoet Tunesië" georganiseerd. Op 17 mei vertrok de groep voor een week naar Nour Palace te Mahdia. Diverse artiesten, zoals Ron de Ridder, Denans, Jeroen Stevens, Math van Veldhoven en de altijd spontane en goedlachse zangeres Laura Ross. Op het resort werden drie avonden gehouden met muziek van Nederlandse bodem. De presentatie lag in handen van Ben Franswa. De aanwezige artiesten konden ook een clip laten maken in samenwerking met Robert Vegt van NederlandsehitsTV. 

Dennis van Dijkhuizen presenteert nieuwe single op 6 juni in Enschede
26-05-2015 10:28:00

Op zaterdag 6 juni 2015 presenteert Dennis van Dijkhuizen z'n nieuwe single "Jij bent mijn hemel op aarde" bij Dancing Wolves aan de Vlierstraat 89 te Enschede. Dennis werkt sinds kort samen met producer Gerto Heupink en heeft de eerste successen er al mee geboekt. Naast de Oranje Kroon bij TV Oranje werd "Jij bent mijn hemel op aarde" ook Hollandse Nieuwe bij RADIONL. Het is een onvervalste meezinger geworden, een ‘Hollandse schlager’ die het uitstekend zal doen in het uitgaansleven. Meewerkende artiesten zijn Frank Ferrari, De Ex Alpenzusjes Pauline & Annet, Freddie Hoekstra, Jeroen Stevens,  Nick Monnikhof en Patrick ter Haaar. De presentatie ligt in handen van Henri de Klein en het Het geluid wordt verzorgd door www.combinatiezuid.nl

John de Bever Live In Concert 2016 met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht
26-05-2015 10:04:00

Na het overweldigend succes van zijn ‘Moederdag Concert’ is John de Bever op 24 april opnieuw te zien en te horen in het Theater aan de Parade in Den Bosch! Begeleid door zijn 12-koppige live band brengt de volkszanger een ruim twee uur durende ode aan het Nederlandse Levenslied. Met onder andere de Koningin van het Levenslied ‘Marianne Weber’ én Sieneke als special guests aan zijn zijde, brengt de populaire charmezanger, naast zijn eigen repertoire, de grootste Nederlandstalige hits ten gehore. Het zal de liefhebbers van dit uitermate populaire genre ook aan niets ontbreken. Zing en dans dus mee met John de Bever en zijn surprisegasten in een theater dat voor dit unieke concert wordt omgetoverd tot bijzonder feestpaleis!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop