RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Feest DJ Flow! en Stayfan brengen eerste gezamenlijke single uit
22-07-2015 16:30:00

Soms is het warm, dan weer even niet. Nederland kent helaas geen echte constante zomers. Vandaar dat Feest DJ Flow! en Stayfan samen de studio in gedoken zijn, om dat gevoel voor u te vertalen naar een zomerhit. Het origineel van de Les Humphries singers werd grondig onder handen genomen, en het resultaat mag er wezen. De titel van het nummer is "In de zon". Feest DJ Flow! kent u misschien nog niet. Hij is een van de beste opkomende party DJ’s van dit moment. Al op jonge leeftijd was hij besmet met het “DJ Virus”.

Alex viert z'n 15 jarig jubileumfeest op 28 november 2015
22-07-2015 16:18:00

Op zaterdag 28 november is het zover, dan viert de Noordwijkse zanger Alex zijn 15 jarig jubileum als artiest en dat gaat een waar spektakel worden. De zanger heeft gekozen voor een locatie vlakbij huis, waar een groot aantal mensen terecht kunnen, namelijk De Schelft te Noordwijkerhout.Verder heeft hij gezorgd voor een fantastische line up, de grote namen uit de Nederlandse artiestenwereld. Hij kan dan ook terecht trots zijn. 

Videoclip single Gries van Normaal en Rowwen Hèze gelanceerd
21-07-2015 11:01:00

Na de enthousiaste reacties op de eerste gezamenlijke single Gries hebben de mannen van Normaal en Rowwen Hèze een videoclip opgenomen. De clip Gries is in de beide stamkroegen van de bands geschoten in Hummelo en America. Het nummer Gries vertelt over de jaren uit hun carrière die in een sneltreinvaart voorbij zijn gevlogen. En dat heeft Louk Voncken, maker van de clip, op een ludieke manier in beeld weten te brengen. De nostalgische herinneringen van de begintijd tot aan heden komen voorbij. Maar de heren achter de geraniums, geen denken aan!

Quincy Smolders heeft juiste richting qua muziek gevonden
20-07-2015 17:34:00

Quincy Smolders is lang opzoek geweest naar de juiste richting qua muziek en is nu, naar eigen zeggen, de juiste weg ingeslagen. Zijn nieuwe single ‘Het komt door de zomer’ is een zomerse single met Latin klanken. Dit sluit aan bij de eerder uitgebrachte singles van de zanger, maar door een aantal nieuwe mensen om zich heen heeft het nummer net dat beetje extra. De nieuwe single ‘Het komt door de zomer’ is tot in de puntjes afgewerkt. De zangkwaliteiten van Quincy zijn goed hoorbaar op de single. Het zuiver zingen is hem dan ook toevertrouwd.

Johan Heeren bezig met opnames nieuwe single
20-07-2015 13:37:00

Johan Heeren is op dit moment in de studio bezig met een gloednieuwe track; “een supertrendy singel met enorme hitpotentie”. Hij zit al 15 jaar in het vak als zanger en maakte al vele aiplay-hits zoals; “Viva Mexico”, “Ik droom elke nacht van jou”, Sheilla, e.v.a. Momenteel werkt hij wederom samen met producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer aan een heerlijke nieuwe single waarvoor de verwachtingen hoog gespannen zijn.

O’G3NE met eigen boot tijdens Gay Pride
20-07-2015 12:13:00

De winnaressen van The Voice of Holland 2014 varen tijdens de Amsterdamse Gay Pride mee met een eigen ‘Wings To Fly – boot'. Samen met het Haagse Straight Friendly – feest Popcake zullen zij zaterdag 1 augustus de grachten vullen met hun ijzersterke samenzang. De nieuwe single van de 3 zussen gaat over de wens om te zijn wie je wilt zijn en met wie, de liefde dus. “En wat is er nu meer universeel dan liefde? Helaas mogen nog niet overal ter wereldmensen hun liefde voor elkaar openlijk uiten", aldus Lisa. 

Nieuwe single van Pierre Kleinjans
20-07-2015 12:00:00

Van jongs af aan is Pierre  Kleinjans bezig met muziek. De Rotterdammer is een gevoelsmens en een gepassioneerde zanger. Na het eerste album, ‘Veelzijdig’ (2009) is Pierre samen met de producent George Konings zijn eigen sound gaan ontwikkelen, waaruit al vele singles zijn voortgekomen. Nu wordt er gewerkt aan een nieuw album dat eind 2015 wordt verwacht.  Deze nieuwe single "Die mooie zon ben jij" is geïnspireerd door hectische tijden waarin je soms die ‘ander’ vergeet. “In elk hart schijnt een zon”, aldus Pierre.

Antje Monteiro in swingende comedy Opvliegers
20-07-2015 11:53:00

Dat de overgang niet je ondergang betekent, laat Rick Engelkes Producties komend seizoen zien in de swingende en herkenbare comedy Opvliegers. Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume zingen en spelen in deze herkenbare voorstelling voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan hikken of er juist middenin zitten. 

Boerenrock verzamel cd nu verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
20-07-2015 11:29:00

Het festivalseizoen is weer begonnen en op de dag dat de boerenrock jaarlijks hoogtij viert op de Zwarte Cross, komt deze verzamelaar uit. Met de nieuwste hits van dit moment van o.a. Mooi Wark, Bokkers, Dolly en zien Tarrels, Ac Dixi en Stonegood en de andere boerenrockbands uit heel Nederland. Om het feestje compleet te maken, staan er ook een paar klassiekers op, van o.a. de WC Experience, BZB en Bertus Staigerpaip. Op dit moment is de Boerenrock weer uitermate populair, mede door het naderende afscheid van Normaal.

John de Bever scoort zomerhit met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht
20-07-2015 11:20:00

John de Bever zingt deze zomer met recht het nummer ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Het nummer (waarvan de videoclip al bijna 400.000 keer is bekeken) is, tot grote vreugde van de zanger en zijn grote schare vaste fans, een regelrechte zomerhit. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (geschreven door Jeffrey Weber) wordt door jong en oud meegezongen, heeft een positieve lading en wordt alom omarmd. John de Bever die vorig jaar zijn lang gekoesterde droom, een duet met de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, in vervulling zag gaan, geniet ondertussen van de optredens in het hele land. Afgelopen jaren heeft de zanger een breed eigen repertoire opgebouwd. Zo worden de nummers tijdens een optreden ter plaatse afgestemd op het aanwezige publiek.

Jeffrey Lake overhandigt zijn CD single aan Mark Rutte
20-07-2015 11:12:00

Jeffrey Lake (Jeffrey van der Meer) heeft zijn nieuwe single "Alleen Nog Maar Jou" overhandigd aan minister president Mark Rutte op het verjaardagsfeest van Frits Huffnagel. Dit alles vond afgelopen week plaats bij Café "De Landman" aan Dennenweg in Den Haag. U moet hem wel draaien hoor, zei Jeffrey tegen de M.P...natuurlijk ga ik hem draaien was zijn antwoord. Jeffrey zal tijdens het openingsfeest van Gaypride 2015 op 31 juli, optreden op het Rembrandtplein te Amsterdam om zijn nieuwe single te promoten. 

Allerlaatste single voor Alle 13 Jaanke!
20-07-2015 10:59:00

Het slotaccoord nadert voor Ciska, Guan en Knee. Zondag 13 september zal de smartelijke handdoek in de ring worden geworpen. De Gouden Leeuw in Terheijden zal mmv vele artiesten veranderen in een feestpaleis. Tevens presenteert Alle 13 Jaanke haar nieuwe en allerlaatste single. Een beetje vreemd maar wel lekker! In de studio van Andre Kooiman is inmiddels een zeer bijzondere plaat opgenomen door onze feestvrienden uit Raamsdonksveer. 

Mega zomerfeest tijdens de feestweek Ulrum m.m.v. The Steaming Pianos en Burdy
19-07-2015 21:30:00

Op vrijdag 7 augustus staat het jaarlijkse mega zomerfeest tijdens de feestweek van Ulrum in de feesttent van feestcafé Neptunus met de fantastische band The Steaming Pianos en het feestbeest oet Grunnen Burdy op het programma. De Steaming Piano’s XXL show is uniek te noemen door de grote muzikale afwisseling en verrassingen die het publiek krijgt. Vanaf het eerste moment wordt het publiek letterlijk en figuurlijk meegenomen in een wervelende show! De waanzinnige sensatie met twee allround pianisten, een drummer, dj en danseressen. In het vuur van hun spel vliegt de "steam" er van af! Uw gasten bepalen de setlijst van de avond, door het aanvragen van verzoekjes. Iedere avond kan dus een verrassende wending krijgen.

Paul de Graaf doneert opbrengst 4daagselied aan Inloophuis Scarabee in Leiden
19-07-2015 06:36:00

Het 4Daagselied ‘Stappen (4 dagen lang)’ van Paul de Graaf wandelt dit jaar voor de 14e keer mee met de Nijmeegse 4daagse. Wat in 2002 als grap begon, is inmiddels uitgegroeid tot een van de vaste muzikale waarden van het grootste wandelevenement ter wereld. De opbrengst gaat dit jaar naar Inloophuis Scarabee in Leiden, dat fungeert als centraal punt voor mensen met kanker en hun naasten in de regio. “Via familie heb ik ervaren hoe waardevol en nog onderbelicht het werk is dat deze stichting doet.

TV Supporters kunnen gratis naar Saturday Live Festival 2015
18-07-2015 19:58:00

Zaterdag 5 september is het tijd voor alweer de vierde editie van Saturday Live Festival op het Geestmerambacht in Langedijk (even ten noorden van Alkmaar). Het evenement is vanaf 2012 uitgegroeid tot het gezelligste feest in de regio! Elk jaar biedt de megatent een divers programma met alleen maar enthousiaste bezoekers. Ook dit jaar kun je genieten van een fantastisch programma: Gerard Joling, The Vengaboys, Roy Donders, Starkoo, Django Wagner, Danny de Munk, George B, Gebroeders Ko, Captain Jack, Ruud Versteeg en de Lawineboys.

Aanstaande zondag special over Arie Ribbens op TV Oranje
18-07-2015 06:40:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 19 juli zie je een TV Oranje Special over Arie Ribbens. De Brabantse feestzanger praat met TV Oranje over zijn lange carrière, die vlak na de Tweede Wereldoorlog begon in zijn geboortestad Eindhoven. 

Michael Humble lanceert nieuwe single...Hij had je vader kunnen zijn
17-07-2015 22:52:00

Een geweldige nieuwe single met een uptempo beat en een zeer aansprekende tekst voor Michael Humble! Zanger Michael Humble bracht afgelopen jaar eerder al twee solo singles uit, die veel airplay hebben gekregen op de grote en kleine radio stations in nederland en België. Met respectievelijk de nummers “Ik heb morgen geen kater in mijn kop” en “Lola” is hij een nieuwe muzikale weg ingeslagen die goed aanslaat bij het publiek. Ook werd hij eerder dit jaar ook gevraagt om de leadvocals in te zingen voor “het Plutzkelied”, het mascottelied van de PLUS Lutz.

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-07-2015 22:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 juli is dat ‘Al mijn liefde zal ik geven’, de nieuwe single van Jannes. Hiermee zal de Drentse volkszanger weer veel mensen vrolijk maken. Het nummer is afkomstig van zijn jongste album ‘Zoals ik ben’ en heeft het specifieke Jannes-geluid dat zijn fans zo weten te waarderen: uit het leven gegrepen teksten, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in een verrassende muzikale stijl. En met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar is succes haast verzekerd! 

Manuela Rokven is Smoorverliefd
17-07-2015 09:24:00

De Brabantse Manuela Rokven is al jaren een zangeres van het Nederlandse lied. Op 15 jarige leeftijd bracht Manuela Rokven haar eerste single uit. In mei 1988 hoorde Krijn Toringa dit liedje en de interesse in Hilversum was gewekt. Het liedje “Kom hier en dans met mij” mag dan ook gerust een succes genoemd worden. Er moest natuurlijk een vervolg komen dus exact een jaar later kwam “Ik mag dit niet,ik mag dat niet” uit. Ook deze single werd weer goed ontvangen door de radiozenders en piraten. 

Bas Gaasbeek lanceert Leef om te leven
17-07-2015 00:06:00

De release van de nieuwe single ‘Leef Om Te Leven’ én Zomerse clip: niets houdt Bas Gaasbeek meer tegen! Hij is klaar om met zijn compleet nieuwe sound, Nederland te veroveren! Evenals zijn vorige single ‘Ik Hoop Dat Jij Mij Ooit Nog Zult Vergeven’ is Mario Veltman verantwoordelijk voor de muziek, tekst en productie van de single die onder het label van Dimario Records landelijk wordt uitgebracht. De nieuwe single wordt vertegenwoordigd door een aanstekelijke melodie, pakkende tekst én passende videoclip. 

Zomerse single voor Geen Stempel
16-07-2015 23:51:00

Met de single “Leef!” zet Geen Stempel in op een lange en warme zomer. De positieve single is lekker dansbaar, uiterst zonnig en zoals te verwachten van Geen Stempel; voorzien van een makkelijk meezingbaar refrein. Het is dan ook niet raar dat Geen Stempel meer en meer gaat opvallen in het land; met de laatste single De Kroegbaas wist Geen Stempel landelijke aandacht te krijgen rondom de actie 'De leukste kroegbaas van Nederland'. Ook de singles “Brabo”, “Dansen Tot 's Morgens Vroeg” en “Sjansen” kregen volop aandacht. 

Schlagerfestival deel 1 van Dennie Christian ook in Nederland schot in de roos
16-07-2015 12:37:00

Het album “Schlagerfestival deel 1” van Dennie Christian blijkt ook in Nederland een schot in de roos. Als eerste verscheen het album met ouderwetse schlagernummers waaronder “Fiesta Mexicana”, “Ein festival der Liebe”, “Jenseits von Eden” en “Du” in België. Dit naar aanleiding van het MentTV programma “Schlagerfestival met Dennie Christian”. Het album is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Sinds kort zit de zanger die al meer dan 40 jaar in het vak zit weer in de stal van de VanHoevelaakEntertainmentGroup waar hij onder contract staat van Holliwood Records. 

Uitverkochte single presentatie Randy Blommaert groot succes
16-07-2015 11:36:00

Afgelopen zondag werd de single-presentatie van Randy Blommaert gehouden in het koetshuis van de Burcht in Leiden, waar tal aan artiesten heen waren gekomen om op Randy zijn CD presentatie te zingen. Onder andere Rick Nijman, zangeres Naomi, RafionA, Carina Lemoine, Ray Benjamin (BZT) waren van de partij om er een geweldig feest van te maken. Ook was er een onverwachts verrassend optreden van Lorenzo Nieuwenhuysen. Op deze avond was zanger Leo Nardell speciaal naar Leiden gekomen.

Grad Damen vaart andere koers met nieuwe single Van de avond maken wij een Fiesta
16-07-2015 10:44:00

Bij het horen van de nieuwe single van Grad Damen,  getiteld  “Van de avond maken wij een Fiesta” kan het zijn je denkt….dat nummer ken ik ergens van. Dat kan kloppen. Een kleine 10 jaar geleden stond deze titel op een album van Frans Bauer en zong hij dit ooit samen tijdens een van de concerten, met de Queen of the Latino Belle Perez. Al was het toen de ‘Nacht’ waar het Fiesta plaatsvond en Grad laat het feest eerder beginnen namelijk ‘s Avonds. “Dat komt omdat de klemtonen anders zijn in deze stijl. Voor de rest is de tekst hetzelfde gebleven”, vertelt Grad.

Nieuwe single We nemen er een borrel op...van Helemaal Hollands blijft hangen
16-07-2015 10:03:00

“We drinken er een borrel op” is een veel gehoorde kreet en vanaf nu ook de nieuwste single van hét feestduo van Nederland, Helemaal Hollands, Carlo & Leo. Een aanstekelijk uptempo nummer dat, net als bij de vorige singles, direct blijft ‘hangen’. De Nederlandse tekst is geschreven door Carlo Rijsdijk en de single is opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. De productie lag in handen van Edwin van Hoevelaak en de single verschijnt op het Holliwood Records label. De bijbehorende clip is in Turkije opgenomen!  Meer info: www.helemaalhollands.nl 

Zonde van de Tijd....nieuwe single van Lenie Gerrits
15-07-2015 21:22:00

Lenie Gerrits heeft onlangs het nummer "Zonde van de tijd" opgenomen in de studio van Martin Sterken. De producer uit Valthermond heeft het geheel geschreven en geproduceerd en het geheel komt uit op het label van Storm Records.  De grote passie van volkszanger Lenie Gerrits is muziek. Hij houdt van zingen van het levenslied. Hij is sinds 2007 actief in de muziek en heeft al vele singles en twee album op zijn naam staan. Met een repertoire met een zeer hoog meezing gehalte, brengt hij uw feestje tot grotere hoogte! 

Met de nieuwe single van One!Mike zit het wel snor
15-07-2015 20:59:00

De zingende ambulanceverpleger OneM!ke heeft van de week weer een single gelanceerd, waarmee een feestje gebouwd kan worden. In navolging op “Het is vanavond feest” is “Dos Cervezas”een nummer, die op een zonnig terrasje zeker niet mag ontbreken. “Dos Cervezas”is een bestaand nummer, dat in een nieuw jasje is gestoken. Oorspronkelijk is het nummer ongeveer vijf jaar geleden uitgebracht door Ton Waes in België, waar deze goed heeft gescoord. “Toen ik het nummer hoorde dacht ik dat is wat voor mij, die moet ik gaan zingen en zo gezegd, zo gedaan”. 

Joey Hartkamp pakt nummer 1 positie!
15-07-2015 20:47:00

In Spotify, een van de grootste muziek aanbieders ter wereld vinden we de Arnhemse zanger Joey Hartkamp met zijn single ‘Hoor Je M’n Hart’ terug op de nummer 1 positie van ‘Meest beluisterde muziek in Arnhem’. Daarmee blijft de zanger onder andere het ‘Drank & Drugs’ van Lil’ Kleine & Ronnie Flex en ‘Mag ik dan bij jou’ van Jeroen van der Boom voor. Sinds de release van ‘Hoor Je M’n Hart’ op 5 juni ’15 geniet Joey veel aandacht en airplay voor zijn single. Zo is de plaat al bij diverse radio stations uitgeroepen tot schijf van de week.

Kom op 23 augustus naar Votown Festival
15-07-2015 13:06:00

Na bijna 3 jaar van stilte wordt dit jaar in het KRAS Stadion weer het VOTOWN Festival gehouden (voorheen VOTOWN Allstars). Op 23 augustus 2015 zullen diverse artiesten samen met jou een groot feest maken in het Kras Stadion van FC Volendam. Vanzelfsprekend spelen de Volendamse coryfeeën Jan Smit, de 3JS en Nick & Simon weer de pannen van de daken. Dit jaar wordt de line-up aangevuld met artiesten van buiten Volendam. Van een aantal van hen weten we dat ze komen en met anderen zijn de gesprekken nog gaande.

Officiële fan-pagina van Henk Bernard online
14-07-2015 12:10:00

De officiële fan-pagina van Henk Bernard is een feit. De man die nu al als één van grootste Nederlandse sterren word betitteld kwam afgelopen weekend van niets op nummer 1 binnen in de album top 100 met z'n album "Liefde is leven". De Brabander heeft mag echter nog trots op iets zijn, namelijk de lancering van z'n eigen fan-pagina. Hans de Groot, de bedenker van de site, heeft persoonlijk toestemming van Henk Bernard gekregen om de fan-pagina te maken en online te zetten. De eerste reacties zijn zeer positief en worden goed ontvangen.

Studio Frank van Etten vernieuwd en verhuisd
14-07-2015 11:29:00

De studio van volkszanger Frank van Etten verhuist naar de Sleutelbloemstraat 18 in Apeldoorn. "Hemelsbreed nog geen 500 meter van de oude studio." "Frank is ook als liedjesmaker een natuurtalent, maar wij beloven de artiesten geen hits. Wij kunnen wel de randvoorwaarden optimaal verzorgen, zodat een goed liedje zich zou kunnen ontwikkelen tot hit. Frank's 'Leef als een zigeuner' en 'Ga maar weg' van Jannes waren slechts gepland als albumvullers. 

Nieuwe act GoLoco brengt Chocolate uit
13-07-2015 22:50:00

De nieuwe act GoLoco heeft het nummer “Chocolate” uitgebracht. Het lied is in diverse vakantie landen al erg populair en de verwachting is dat "Chocolate" deze zomer ook in Nederland totale gekte op alle podia zal veroorzaken. GoLoco gaat onder aanvoering van zanger Ramon op pad met zijn versie en waarschijnlijk zal hij met zijn dansers iedereen op de dansvloer krijgen. Binnenkort zal de videoclip op Youtube beschikbaar zijn en kun je het dansje van Chocolate uitproberen.

Nieuwe single van Roy Raymonds een feit
13-07-2015 11:44:00

De nieuwe single "Ga met me mee" Roy Raymonds zou zo maar eens een zomerhitje kunnen worden. De intro van het lied sleept je mee in een extase van vakantie, strand en zomerse klanken. Daarnaast hoor je ook weer het explosieve terug in het nummer waar we Roy natuurlijk van kennen.  Iedereen kent wel dat gevoel van “Ik moet er even tussenuit” even weg van alle zorgen. Raymonds bezingt dit alles in deze zomer single. De productie was in handen van Frank Verkooyen en Kees Tel de eindverantwoordelijke voor de finishing touch. 

De Kolero’s lanceren Lekkerbekkie
13-07-2015 11:25:00

De Kolero’s willen hun visie om te genieten van het leven doorgeven aan de hand van de nieuwe single ‘Lekkerbekkie’. “Dit vrolijke liedje zing je snel mee en je komt dan rap in de juiste sfeer.”, vertelt Patriek.De Kolero’s wordt gevormd door Patriek van der Sluijs en Bob Heunen. Patriek: “Wij zijn twee frisse jongens die vol in het leven staan en genieten van alles om hun heen.” Dat is volgens hem niet alleen maar het mooie weer, maar ook de leuke vrouwen waar ze graag hun hart aan geven. Daar gaat dan ook de nieuwe single ‘Lekkerbekkie’ over. 

Jan Keizer en Anny Schilder komen met zomersingle I love the Summertime
13-07-2015 10:39:00

Jan en Anny komen vandaag met een nieuwe zomersingle genaamd “I love the Summertime’. Jan Keizer heeft dit nieuwe vrolijke en vooral positieve nummer special voor Anny geschreven. Anny Schilder is het afgelopen jaar door een ware hel gegaan.  Een jaar geleden werd bij de zangeres borstkanker geconstateerd en heeft ze het afgelopen jaar moeten vechten voor wat ze waard was. Gelukkig is er dan nu goed nieuws en is Anny beter. Om positief de toekomst tegemoet te gaan heeft Jan Keizer speciaal voor dit goede nieuws een nieuw positief en zomers liedje geschreven. 

Samenwerking van Tom Haver en Jeroen Niessink levert wederom zomerhit op
12-07-2015 16:04:00

Al 4 jaar werkt Tom Haver samen met producer Jeroen Niessink. Dat heeft al diverse successen met zich meegebracht waaronder het in 2012 gelanceerde lied “Samen Vanavond”, een cover van de wereldwijde hit ‘ai se eu te pego’ van Michelo Teló.  Het nieuwe paradepaardje van de 39 jarige zanger uit Callantsoog is het zomerse nummer “Blijf Vannacht bij mij”. “Eind 2014 kwam ik in gesprek met een vriend van een vriend. Het bleek dat hij een ipod had met ruim 17000 nummers waaronder  ‘El primer día del resto de mi vida’ van de Spaanse band La Oreja de van Gogh. 

Duo Filip & Sarah spreidt haar muzikale vleugels uit naar Nederland
12-07-2015 14:30:00

Het duo Filip & Sarah bestaat uit de Vlamingen Filip Poelmans en Sarah Cain. Zij maken Nederlandstalige country-pop geïnspireerd op de muziek uit hun jeugd, zoals The Eagles, Kenny Rogers en Dolly Parton. Beiden zijn al jaren actief in de muziek en door toeval stonden ze, elk met hun eigen band, op hetzelfde podium. Deze ontmoeting vormde de start van deze bijzondere samenwerking. Filip was erg onder de indruk van de countrystem van Sarah bij het schrijven van ‘Helemaal van jou’ moest hij direct aan haar denken.

Special over Vinzzent aanstaande zondag op TV Oranje
11-07-2015 10:53:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 12 juli zie je een TV Oranje Special over Vinzzent. De sympathieke zanger laat om te beginnen zijn oude Volkswagenbusje zien, waarmee hij geregeld naar optredens rijdt.

Henk Bernard nieuw op 1 in Album Hitlijst
11-07-2015 01:09:00

Het vijfde album van Henk Bernard getiteld ‘Liefde Is Leven’ komt een week na de release nieuw binnen in de GFK Album Charts op nr. 1. Zaterdag jl. werd het album gepresenteerd voor 1.500 dol enthousiaste fans die getuige waren van de première van het album. De voorloper van het Album was de eerder dit jaar uitgebrachte verrassende ballad ‘Mama’ , welke een heel gevoelige kant van de sympathieke Brabantse zanger laat zien. Zijn huidige hitsingle ‘Wees Nou ’s Lief’ is op alle Nederlandstalige radiostations tip of z.g. ’schijf’ geworden. 

Jeronimo met een cover de zomer in
11-07-2015 00:58:00

De Nederlands-Braziliaanse zanger Jeronimo heeft voor zijn nieuwe single gekozen om een remake te maken van ‘Self Control’, de gigantische hit van Raff en Laura Branigan uit 1984. De song ‘Self Control’ werd geschreven door de Italiaanse artiesten Raff en Bigazzi en stond op het debuut album van Raff. Zijn mede auteur Bigazzi had echter net een nr 1 hit in Amerika gehad met Laura Branigan met de song 'Gloria' en dus besloot hij om Laura ook  'Self Control' aan te bieden. De beide versies kwamen vrijwel gelijktijdig in de meeste landen van Europa uit.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: