RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Joey Hartkamp doneert gehele opbrengst ‘Jij’ aan de KWF Kankerbestrijding
16-11-2014 18:42:00

Afgelopen middag presenteerde Joey Hartkamp z’n nieuwe single “Jij” bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Op z’n Facebookpagina stond enkele dagen geleden al te lezen dat de opname van deze single tot nu toe het meest bijzonder was in z’n zangcarrière.  Na het gastoptreden van Jannes werd Joey op het podium geroepen en kreeg het ‘eerste exemplaar’ uitgereikt.  Na dit moment wilde  hij eindelijk van ‘de daken scheeuwen’ hoe de single tot stand is gekomen en ineens een compleet andere wending kreeg, maar dat nam z’n vader Emile van hem over. 

Like TV Oranje en win een cd van Leen Zijlmans!
16-11-2014 11:42:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Op dit moment heeft TV Oranje al meer dan 6700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers voor TV Oranje te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voor komende maandag 17 november verloten we twee keer het album 'Blijf wie je bent' van Leen Zijlmans.

Julia achtste bij Junior Eurovisie Songfestival 2014
15-11-2014 23:18:00

De 15-jarige Julia uit Zeewolde is op de achtste plaats geëindigd tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. De jonge zangeres vertegenwoordigde ons land met haar eigen geschreven liedje 'Around', geproduceerd door The Rocketeers. Jan Smit verzorgde het commentaar tijdens de zeer spannende live finale, waaraan zestien landen meededen. Julia kreeg in totaal 70 punten. De 14-jarige Vincenzo uit Italië won dit jaar het internationale liedjesfestijn met 159 punten.

Danspiet & Coole Piet zingen samen 'Amerigo'
15-11-2014 12:58:00

Samen met Danspiet heeft Coole Piet een duet gezongen. Zij zingen samen namelijk het nummer 'Amerigo’ uit de bioscoopfilm De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard. Van dit nummer is tevens een videoclip gemaakt. De bioscoopfilm ‘De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard’, die op 4 oktober in première ging, is alweer de derde in de reeks films van ‘De Club van Sinterklaas’.

Haarlemse Tjille Piet laat dit jaar pieten cadeautjes brengen
15-11-2014 09:39:00

Na zijn nummers ‘Voor ieder kind’ en ‘Zwaai maar mee’ zal Tjille Piet in 2014 met weer een nieuwe nummer komen. Dit jaar vloog Tjille Piet opnieuw iets eerder naar Nederland om zijn nummer op te nemen in de studio van ONAIR-Producties. Ook dit jaar is er gekozen voor een swingend nummer met een bekende melodie. Het nieuwe nummer heet: ‘Pieten brengen cadeautjes’.  Afgelopen 3 jaar heeft Tjille Piet veel mogen optreden voor de Nederlandse kinderen. Hierdoor is hij dan ook uitgegroeid tot een kinderheld. 

Paul de Leeuw eert muzikale erfenis Robert Long op nieuwste album
15-11-2014 09:23:00

Het eerste exemplaar van zijn nieuwe album "De Leeuw zingt Long" is gisterenavond aan Paul de Leeuw uitgereikt. Direct na zijn theatervoorstelling in De Kleine Komedie kon hij door naar zijn volgende show in De Heeren Van Aemstel. Hier werd hij ontvangen door vrienden en bekenden uit het vak en de artiesten die aan het album hebben meegewerkt. De Leeuw gaf een miniconcert door vier nummers van het nieuwe album te zingen met als absolute hoogtepunt “Jij en ik”.

TV Oranje breekt lans voor Zwarte Piet
15-11-2014 00:20:00

Muziekzender TV Oranje houdt vast aan haar traditionele programmering in de Sinterklaasperiode, inclusief alle clips waarin Zwarte Piet voorkomt. Dat laat de directie weten aan de vooravond van de intocht van Sinterklaas in Gouda. ‘De huidige Zwarte Piet-discussie is voor TV Oranje geen reden om onze al sinds jaren gangbare programmering ineens aan te passen’, aldus directeur Gerard Ardesch. ‘Al deze clips zijn ook weer te zien op Sinterklaas TV, een gratis livestream die alle Nederlandse kinderen wordt aangeboden door TV Oranje. 

Jelle B heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-11-2014 00:11:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 17 november is dat ‘Simpel’, de nieuwe single van Jelle B. De energieke zanger uit het hoge noorden schreef de muziek samen met Doeke de Leeuw maar de tekst heeft hij deze keer helemaal zelf geschreven. Het is een vrolijk lied geworden dat dankzij de eenvoudige woordkeus meteen blijft hangen. Jelle nam het nummer op in de studio van Kast-drummer Nico Outhuyse, die ook tekende voor de productie. Jelle is erg trots op het resultaat en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. 

Wesley van Doesburg presenteert al varend z'n nieuwe single
14-11-2014 12:37:00

Op zaterdag 15 november 2014 presenteert Wesley van Doesbug al varend op partyschip 'De Stad Hardewijk' zijn nieuwe single "Vanavond vieren we feest". Het schip ligt aangemeerd op Havenhoofd 10 in Almere. Vanaf 19.00 uur is het schip geopend en omstreeks 20.00 uur vaart het af inclusief de gastartiesten Mario Broerse, Gerard Doorgeest, Wilfred Belles, Ronald Engel en Duo Mira & Michel. De presentatie is in handen van Erwin van Dijk. Omstreeks 23.15 uur meert het schip weer aan. 

Studio Martin Sterken released 'Het ritme van de nacht' van Johannes Wolters
14-11-2014 11:49:00

Johannes Wolters uit het Drentse land heeft in het verleden al enkele albums uitgebracht en cd-singles en is inmiddels allang geen onbekende meer in het Nederlandstalig muziekwereldje. Op feesten en artiestenavonden is hij een graag geziene gast en langzamerhand gaat heel Nederland al kennis maken met deze sympathieke zanger. Onlangs is hij de studio ingedoken om het aanstekelijke liedje "Het ritme van de nacht" op te nemen dat uit de pen is van zijn vaste producer en songwriter Martin Sterken. Een dansbare plaat met een opzwepende beat.

Joey Hartkamp telt af.....
14-11-2014 10:51:00

Aanstaande zondag presenteert Joey Hartkamp z'n nieuwe single "Jij"  bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Het evenement is al uitverkocht en hij kan niet wachten om "Jij" eindelijk aan iedereen te laten horen. " Ik durf best te zeggen dat de opname van deze single tot nu toe het meest bijzonder is.. Waarom? Daar kan ik zondag pas meer over zeggen. Wel kan ik erover kwijt dat ik ontzettend maar dan ook echt ontzettend trots ben op het resultaat. Nu kan ik alleen maar hopen dat jullie net zo enthousiast zullen zijn", aldus Joey.

Corry Konings overhandigt jubileum CD aan Koos Alberts
14-11-2014 10:49:00

30 Jaar na zijn grote doorbraak met "Ik Verscheurde Je Foto" verschijnt de Jubileum CD Die Mooie Tijd van Koos Alberts. Het 1e exemplaar werd gisteren in zijn achtertuin door Corry Konings overhandigd. De unieke en intieme CD-presentatie werd bijgewoond door een selecte groep fans en live uitgezonden door RADIONL. Koos Alberts staat nog altijd bekend als een fenomeen in de Nederlandstalige muziek. 

Sinerjey presenteert nieuwe dansshow 'Kill the Beat'
14-11-2014 10:14:00

Na zijn deelname aan de populaire dansprogramma’s “The Ultimate Dance Battle “en “So You Think You Can Dance”is het de Belgische danser Sinerjey alleen maar voor de wind gegaan. Zo heeft de danser onder andere de choreografie van een de clips van Ralf Mackenbach voor zijn rekening genomen en daarin meegedanst. Verder danste hij met Ralf Mackenbach in het voorprogramma van Cody Simpson in Tivoli in Utrecht. 

Rick van Velthuysen wint AVROTROS Gouden RadioRing 2014
13-11-2014 23:45:00

Het programma Rick in de morgen (Radio Veronica) won vanavond de Gouden RadioRing 2014 tijdens het Radio Gala van het Jaar van AVROTROS dat werd gehouden in Theater Gooiland in Hilversum. Het programma versloeg daarmee concurrenten Echte Jannen (Powned – NPO Radio 1) met Jan Roos en Jan Heemskerk en A State of Trance met Armin van Buuren (538) die ook waren genomineerd voor de publieksprijs voor het beste radioprogramma van het jaar. 

Nieuwe Groningstalige single van Rien van Boven
13-11-2014 23:38:00

Rien van Boven heeft een nieuwe ‘Groningstalige’ single uitgebracht met als titel “Woarom”. Hij bracht als streektaalzanger al twee albums uit  met de titels: “Ter Hoar” en  “Muite weerd” en een singel; “Wees wies met mekoar”. Enkele maanden geleden ontmoetten Rien en Rene Karst elkaar tijdens een optreden in Schoonebeek. Na een goed gesprek vonden beide heren het tijd voor een nieuw Gronings geluid! De tekst van de single werd geschreven door tekstschrijver/dichter Henk Puister uit Hoogezand en door Rene Karst op muziek gezet. 

Nieuwe releases van Storm Records
13-11-2014 14:03:00

Storm Records lanceert deze week de nieuwe single "Lekker Feessie of Après Skiën" van Side Kick ft. DJ Cor en het Kika Pietenlied van Roel v/d Wielen & Erik Van Kruiselbergen. De shownieuwsredactie van TV Oranje heeft contact gehad met Ron Apeldoorn van Side Kick en Roel van der Wielen om het verhaal achter de single aan te horen.

Casper Janssen Music Promotion presenteert nieuwe single van Dennis Jones
13-11-2014 12:58:00

“Red me als je kan (S.O.S.)” is de titel van de nieuwe single van Dennis Jones die op vrijdag 14 november uitkomt. Het uptempo nummer is afkomstig van z’n onlangs verschenen Nederlandstalige album “Een nieuw begin”. De single verschijnt, net zoals het album, op z’n eigen platenlabel Hit-It! Music. Het overgrote deel van de tracks van het album, waaronder deze nieuwe single,  is opgenomen bij Kees Tel waar Dennis al sinds 2005 prettig mee samenwerkt.  

Zingende non lanceert debuutalbum
13-11-2014 12:42:00

Het was het Youtube-filmpje dat de wereld rondging: een non in een traditioneel habijt die ‘No One’ van Alicia Keys zingt in ‘The Voice of Italy’. De Voice-jury, de kijkers en de media wereldwijd  vielen meteen voor de charmes en het talent van de 25-jarige, Siciliaanse Sister Cristiana. Haar opmerkelijke auditie ging viraal en werd op Youtube meer dan 100 miljoen keer bekeken! Haar populariteit en zangtalent leverde Sister Cristina uiteindelijk de overwinning op in ‘The Voice of Italy’, en ook een contract bij Universal Music.

Feestzanger Richard lanceert album ter ere van z'n 10 jarig artiestenjubileum
13-11-2014 10:25:00

De Groninger feestzanger Richard, en helft van het Duo Richard & Wim, viert dit jaar zijn 10 jarig artiestenjubileum en heeft voor deze gelegenheid een nieuwe CD uitgebracht met de titel "10 Jaar Richard". Een periode volgens eigen zeggen met alleen maar hoogtepunten. Zo heeft Richard de laatste jaren een goedgevulde agenda, meegespeeld in een buurtsoap, diverse clips gemaakt en opgetreden op de meest uiteenlopende plaatsen. Het album bevat 16 liedjes waaronder zijn door Henny Thijssen geschreven hitsingle "Je kan maar beter dronken zijn".

Bezorgt Samantha Steenwijk jouw lieveling een mooi boeket
13-11-2014 10:16:00

Samantha Steenwijk heeft een leuke actie bedacht. Dit alles naar aanleiding van haar jongste single "Lieveling, wat hou ik van jou". Als je de single download via de bekende portals en de bevestiging mailt naar info@samanthasteenwijk.nl maak je kans om samen met Samantha jouw lieveling persoonlijk te verrassen met een mooi boeket bloemem. Samantha is helemaal in het nopjes met het lied: "Dit is precies zo’n liedje waar ik altijd al naar op zoek was: uptempo, vrolijk, volks en goed voor mijn optredens".

X-Mas Inc. steunt Stichting Opkikker
12-11-2014 17:21:00

Diverse artiesten van Line Up Events en TamTam Music hebben zich op speciale wijze ingezet voor Stichting Opkikker en hebben een feestelijke kerstsingle opgenomen met de titel “Christmas time”. Vrijdag 14 november is de officiële release van “Christmas time” die dan via de diverse downloadportalen en speciaalzaken te verkrijgen zal zijn. De opbrengst van deze single komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Opkikker. TamTam Music heeft speciaal voor deze single een prachtige verpakking laten ontwerpen door Woods Studio.

Nieuwe single van Bob Offenberg geschreven door Frans Bauer en Laurens van Wessel
12-11-2014 15:08:00

De klanken van de laatste cd van Bob Offenberg klinken nog na op radio tv en in de kroegen. Met “Ik hou alleen van jou” behaalde Bob alle hitlijsten en playlisten en werd daarmee een veel gevraagde artiest op menig feestje. Met “Laat me zweven” heeft Bob Offenberg wederom het feestje aan zijn kant, het nummer geproduceerd door Lourens van Wessel en geschreven door Frans Bauer en Laurens van Wessel is er weer een om lekker vrolijk van te worden. De komende weken zal je er niet om heen kunnen en zal Bob Offenberg overal zwevend voorbij komen.

Peter Kirchyunger lanceert 'Mama'
12-11-2014 13:19:00

Peter Kirchyunger heeft in de Frank van Etten Studio z'n tweede single "Mama" opgenomen. Frank heeft het nummer ook geschreven en zoals we van hem gewend zijn voorzien van een emotionele tekst. Volgens diverse recensies en reacties is het nummer een zeer indringende en muzikaal gezien absoluut indrukwekkend aangeklede song. De teksten spreken voor zich en gaan uiteraard over het zich al aangekondigde gemis wat niet ver meer in de toekomst ligt.

Aankomend weekend zevende editie Anita's Polderparty Sprundel
12-11-2014 12:43:00

Voor de zevende keer organiseert de Sprundelse zangeres Anita in het derde weekend van november weer haar Polderparty. Dit evenement trekt jaarlijks veel bezoekers van jong tot oud. Op vrijdag 14 november start het weekend met een NIX18 voor de jongeren van 12 t/m 17 jaar. Deze is geheel alcoholvrij en is bedoeld om de jeugd op een leuke manier kennis te laten maken met het uitgaansleven . Er is voldoende toezicht en binnen is binnen. Je mag alleen naar buiten als je opgehaald wordt of naar huis gaat. De avond is van 20.00 uur tot 23.30 uur. Entree € 5,00 Muziek wordt verzorgd door de Kodex dj’s Willem en Twannie. Voor meer informatie mogen ouders bellen naar Anita 0610922414. 

 

30EUROLIVE gaat verder als 'The Euros'
12-11-2014 12:21:00

Vrijdag 28 november is het zover: Het bestaande concept van 30EUROLIVE wordt die dag naar een hoger plan getild. Na bijna tien jaar onder de naam 30EUROLIVE door het binnen- en buitenland te hebben getourd, gaan de jongens naar eigen zeggen een nieuwe fase in. Na jarenlang denkwerk en maandenlange voorbereiding gaat t nu eindelijk gebeuren.

Eerste Nederlandstalige single Marie José van der Kolk een feit
12-11-2014 12:06:00

De geschiedenis van Marie-josé van der Kolk als zangeres gaat ver terug in de tijd. Na tal van hits in Europa en meer dan 10 miljoen verkochte singles wereldwijd vond Marie-José van der Kolk het hoog tijd worden voor een muzikaal uitstapje in eigen land. Marie-josé van der Kolk is o.a. Loona, maar in de vroegere tijd ook Carisma. Ze is zeker geen beginner in de muziekindustrie. Al meer dan 15 jaar staat ze in de top 10 van de wereldwijde charts. In Europa en is zij één van de meest succesvolle latinpop zangeressen allertijden.

IJmuidense RafionA brengt opnieuw eigen single uit
12-11-2014 11:55:00

RafionA uit IJmuiden brengt na haar eerste single ‘Grenade’ weer een nieuwe cover uit. Het nieuwe nummer, ‘Don’t Cha’, zal weer op eigen wijze gezongen worden door RafionA. Toen zij haar platen label ONAIR-Producties benaderde om dit nummer uit te brengen waren zij helemaal enthousiast. Komende tijd gaat u veel horen van deze zangeres die tevens te boeken is bij ONAIR-Events. De nieuwe single van RafionA is te downloaden via diverse download shops onder andere via TV Oranje, SBS6 of Radio 538.

Henk Stelte brengt nieuwe single uit
11-11-2014 20:55:00

Na de single "Te mooi om waar te zijn" brengt de uit Utrecht afkomstige zanger Henk Stelte weer een nieuwe single uit. "Waar ben jij" is een bewerking van het nummer Reggae Nights. Hiervoor dook de 27 jarige zanger de Rooftop Studio in om met producer Edwin van Hoevelaak het nummer op te nemen. Het resultaat is een vrolijk klinkend Nederlandstalig nummer en zal nu volop worden gepromoot bij de diverse radio en tv zenders.De single is vanaf nu overal verkrijgbaar via iTunes en alle bekende downloadportals. 

Bart de Graaff Foundation presenteert musical Kikker is jarig
11-11-2014 15:23:00

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25ste verjaardag van Kikker wordt groots gevierd met Theater Terra’s familiemusical Kikker is jarig. In mei dit jaar stelde producent Theater Terra de musical Kikker is jarig beschikbaar als veilingitem tijdens het gala van de Bart de Graaff Foundation. Dankzij een gulle koper wordt de musical nu aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht geschonken. Theater Terra’s Kikker is jarig speelt op zaterdag 22 november om 16.00 uur in de hal van het kinderziekenhuis. Samen met de aanwezigheid van versnaperingen als popcorn en suikerspinnen wordt ervoor gezorgd dat het voor de kinderen een compleet uitstapje is van het ziek zijn. 

Duo Marvin Siebelt en Arjan Koren nemen clip op in Hillegom
11-11-2014 13:12:00

Bij Café Zomerzorg in Hillegom vonden op maandag 10 november de clipopnamen plaats voor de nieuwe clip “ZomaaR”, bestaande uit Marvin Siebelt en Arjan Koren. Zij hebben het nummer “Adem mijn Adem”van Peter Schaap opnieuw uitgebracht in een apré  ski tintje. De clip werd opgenomen door William ten Kate van TV Oranje Clips, niet alleen bij Café Zomerzorg maar ook in Sylvia’s Leeuwtje in Nieuw Vennep. De single is geproduceerd door Arjan Venemann, die ook zanger is. 

Marty Kreté wint Roosendaal NL zangcontest
11-11-2014 11:34:00

Marty Kreté staat op zaterdag 22 november 2014 op het podium van het gezelligste meezingfeest van Roosendaal. Hij is tot winnaar uitgeroepen van de zangcontest die door de organisatie van "Roosendaal NL" was georganiseerd.  Met ruim 60% van alle stemmen gaat Marty aan de haal met het laatste felbegeerde plekje op het Roosendaal NL event 2014 in Sportcentrum "De Stok". Hij mag het podium delen met artiesten als Jan Smit, Django Wagner, Vinzzent, Het Feestteam, Henk Dissel, Stef Ekkel en DJ Coenio.

Heb jij je stem al uitgebracht op de RADIONL Top 1500
11-11-2014 01:22:00

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat je vanaf heden tot maandag 1 december 2014 kunt stemmen op de RADIONL Top 1500. De finale van de RADIONL Top 1500 wordt op zaterdag 13 december live op een speciale manier vanuit de Gelredome uitgezonden. Na de bekendmaking van de nummer 1 uit de lijst zal aansluitend het Mega Piratenfestijn in Arnhem losbarsten! Je kunt HIER je stem uitbrengen op een 5-tal nummers.

Pasar Malam Top 50 2CD-Box nu reeds verkrijgbaar bij Blokker!
10-11-2014 14:23:00

De 2CD-Box Pasar Malam Top 50 is nu al verkrijgbaar bij de Blokker en bevat 50 prachtige tracks met een hoog Indisch/ Indorock/ Rock ’n Roll gehalte. Tracks en artiesten op deze prachtige verzamel cd zijn oa: Rudi van Dalm/ Jack Jersey/ The Valiants, Eddy Chatelin & Crazy Jets, Rosy & Andres, Mus Muliyadi,Mirella, Maurice de la Croix, Sundari Soekotjo enz. Pasar Malam Top 50…..alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 

Helemaal Hollands blij met nieuwe single ‘Zak eens naar beneden’
10-11-2014 11:48:00

In 1994 lanceerde Pater Moeskroen het nummer “Trek die zak in tweeën”.  Tijdens de Volendamse zomerkermis van 2013 blies de Volendamse feestband Trammeland het lied nieuw leven in en kreeg het de titel “Zak eens naar beneden”. Carlo & Leo vonden het een aanstekelijk lied en samen met Hans Beekman van de band Tilt werden er een paar set ups van gemaakt. Voor de finishing touch nam het feestduo  producer Edwin van Hoevelaak in handen. Carlo :“We zijn er heel erg blij mee.

Deugnieten presenteren Zwarte Piet Lied
10-11-2014 00:00:00

De van oorsprong Haarlemmers Mike Daane, Jan Grandia en Dick Treesie hebben in samenwerking met Zanzare producties een protestlied tegen alle ophef over Zwarte Piet gemaakt. Deugnieten presenteren "Zwarte Piet Lied!!!". Wij zijn namelijk voor het behoud van de Nederlandse cultuur en dus voor Zwarte Piet. Net als vele andere nederlanders zijn wij de discussie over Zwarte Piet zat en willen mede hiermee daar voor eens en altijd een einde aan maken, aldus de zangers,

'Carnaval' ....nieuw nummer van Floris en Maarten ft. DJ Brian
09-11-2014 12:19:00

Floris en Maarten ft. Dj Brian hebben een nieuwe carnavalskraker gemaakt “Carnaval”. Het maken van het liedje kwam eigenlijk zoals vele liedjes door een grap. Maarten stond op een zaterdagavond aan de bar te hangen toen Fireball” van Pitbull door de speakers knalde. De zanger luisterende naar het liedje en ging vrijwel onmiddellijk dingen opnoemen die op dat liedje rijmden. Op een gegeven moment gilde hij het woord carnaval en dat hoorde Floris.

Harmina de Jonge werkt aan nieuw album
09-11-2014 11:56:00

Sinds 1998 is Harmina de Jonge al actief als zangeres. Haar grote voorbeeld is ‘De Zangeres Zonder Naam’ en daar wordt ze dan ook regelmatig vergeleken. Ze kan als geen ander de gevoelige snaar raken met haar hartverwarmende liedjes. Na Nederland is ze sinds kort ook in opmars bij onze zuiderburen. Een paar maanden geleden werd haar vorige single "Ik geef je donkerrode rozen" in Nederland en Vlaanderen tegelijkertijd uitgebracht door D & V en weerklonk haar unieke stemgeluid over de grenzen heen op menig radiostation.

Geslaagd artiestenfeest in Noordwijkerhout
09-11-2014 00:41:00

Yosee, Rob Zorn, Alex, Michel van Rijswijk, Marvin Siebelt en Martijn Stam waren een aantal artiesten die op zaterdag 8 november optraden tijdens een groot feest in Noordwijkerhout, die in het teken stond van de 99 jarige gezamenlijke verjaardag van Cynthia Mulder en Freek Meijer. Het feest werd gehouden in de woning en de tuin van het tweetal, waar een grote tent was opgezet. De artiesten zorgden met elkaar voor een avondvullend programma. 

Vrijkaarten voor Hansi Hinterseer
08-11-2014 17:53:00

Hansi Hinterseer komt naar ons land voor een concert! Op zaterdag 6 december staat de Oostenrijkse superster met zijn kersttour op het podium van IJsselhallen Zwolle. De man met de vriendelijke lach en meezingers als ‘Hände Zu Himmel’, ‘Du Bist Mein Leben’ en ‘Viele Grüsse Aus Tirol’ laat zich naar goede gewoonte omringen door Die Tiroler Echo. Een indrukwekkend decor zal de IJsselhallen doen baden in het licht en de sfeer van Kerstmis! Let op: er komt slechts één voorstelling en de plaatsen zijn beperkt. 

Johan Veugelers brengt 'Ik was nooit een casanova'
08-11-2014 11:08:00

Johan Veugelers is al enkele jaren actief in de muziekwereld en heeft in die tijd een aardige staat van dienst bij elkaar gesprokkeld.  Als drummer werkte hij al samen met artiesten als Ilse DeLange, Roel VanVelzen, Caro Emerald en Alain Clark. In februari 2011 maakt het drumstel plaats voor het accordeon want vanaf dat moment maakt Johan deel uit van het succesvolle accordeon-duo The Sunsets. Hiermee scoort hij de ene na de andere nummer 1 hit in België met ondertussen meer dan 140.000 verkochte albums. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl