RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Clip nieuwe single Een leven lang van Lucien Martin online
09-06-2015 11:34:00

Zanger Lucien Martin, die onlangs zijn nieuwe single ‘Een leven lang’ lanceerde, heeft nu ook een videoclip gemaakt van deze heerlijke ballade! Onlangs bracht Lucien Martin een nieuwe single uit met de titel; ‘Een leven lang’ die meteen goed opgepakt werd door de grote en kleine radiostations in Nederland en België. Het nummer dat is geschreven en geproduceert door André Kooiman (bekend van nummers voor o.a. Henk Bernard - Hou me nog een keertje vast en Soms is het moeilijk) is een heerlijke ballade die met veel gevoel wordt gezongen door de zanger uit Schijndel. 

Cirque Éloize start repetities voor shows iD in Koninklijk Theater Carré
09-06-2015 10:03:00

In Montreal zijn de repetities gestart voor de Nederlandse shows van iD in Koninklijk Theater Carré. Cirque Éloize’s iD beleefde haar première in 2009. Inmiddels is de show bezocht door ruim 1 miljoen mensen in meer dan 23 landen. Op 24 juni strijkt het spektakelcircus neer in Amsterdam. Ondanks dat iD al bijna zes jaar lang op tournee is, wordt er nog flink gerepeteerd voordat het gezelschap naar Nederland komt. Er worden regelmatig nieuwe castleden toegevoegd aan het team en het is zeer belangrijk dat de groep volledig op elkaar is ingespeeld.

Benefiet avond voor Jonah Veenstra op 11 juli 2015 in Deventer
09-06-2015 09:30:00

Op 2 juli 2014 zat de toen 3 jarige Jonah Veenstra tijdens het eerste weekend van z'n vakantie niet helemaal lekker in zijn vel. Op dat moment was er geen reden om zorgen te maken omdat iedereen z'n dag wel niet heeft. "Toen we de volgende morgen Jonah uit bed haalden had hij erg veel pijn. Hij kon niet staan of lopen van de pijn. De pijn leek uit zijn heup te komen. Wij dachten eerst dat hij zich de vorige dag wat overbelast had met het beklimmen van de dijk in Lauwersmeer. Na een paar dagen het aangekeken te hebben, in de hoop dat het wel op zou knappen, kreeg Jonah koorts. Dus toch maar even naar de dokter. De dokter ontdekte dat Jonah zijn amandelen ook wat waren opgezet en vermoedde een ontsteking in het heupgewricht. Met een antibioticakuur weer naar huis gegaan. 

Wesly Bronkhorst kijkt terug op een zeer geslaagd concert
08-06-2015 20:58:00

“Mijn fans staan bij mij absoluut op nummer één. Ze volgen mij waar ik ga, supporten me bij alles wat ik doe en zijn altijd enthousiast. Daarom vind ik het leuk iets extra’s voor ze te doen.” Vanuit deze gedachte ontstond het idee voor Fans & Friends, een speciaal concert voor zijn trouwe aanhang. Dat was vorig jaar zo’n enorm succes dat hij ook dit jaar zo’n avond organiseerde, deze keer in Raamsdonksveer. Afgelopen vrijdag stond de Amsterdamse volkszanger op het podium in discotheek Oscars. 

Ivo Franklin van Toppers van Oranje, schaart zich achter de actie Stop met Pesten
08-06-2015 20:51:00

Ivo Franklin, presentator van Toppers van Oranje, maakt zich sterk voor de actie “stop met pesten” door het speciaal hiervoor gemaakte polsbandje “Let me know” te dragen tijdens de tv uitzendingen van Toppers van Oranje en zo aandacht te vragen voor dit onderkende probleem in de Nederlandse samenleving. Tijdens de tv opnames van Toppers van Oranje a.s. zondag 14 juni in de Ster in Nieuwkuijk, waaraan ruim 60 artiesten zullen mee werken, schaart Ivo Franklin zich in een rij bekende Nederlanders, zoals: Johnny de Mol, Marco Borsato en Xander de Buisonjé.

RADIONL heeft de mooiste nummers verzameld op twee dikke dubbelaars
08-06-2015 20:30:00

RADIONL bestaat alweer 10 jaar. Directeur Nico Silvius vertelt trots: "Een radiozender die 365 dagen per jaar volledig is gewijd aan muziek van eigen bodem heeft in Nederland nog nooit eerder zo lang bestaan". RADIONL bestaat alweer 10 jaar. Directeur Nico Silvius vertelt trots: "Een radiozender die 365 dagen per jaar volledig is gewijd aan muziek van eigen bodem heeft in Nederland nog nooit eerder zo lang bestaan".

Wordt jouw demo straks een professionele opname
08-06-2015 20:22:00

Maandag 14 september 2015 komen Nederlandse artiesten, componisten, tekstschrijvers, muziekprofessionals, boekers, locatiehouders en liefhebbers weer samen op De Parade in 's-Hertogenbosch voor Buma NL, het event voor de Nederlandstalige muziek. Vast onderdeel van deze dag is het Sena demopanel dat voor talentvolle muzikanten dit jaar meer dan ooit een opstap kan zijn naar een succesvolle carrière: doe mee en stuur je demo in!

Nieuwe single voor BZN als voorloper van de box Complete BZN
08-06-2015 20:10:00

Deze week komt er een nieuwe single van BZN uit als voorloper van de box "Complete BZN" en de dubbel-CD "It happened 50 years ago". Het nummer "I'm a lucky son", dat in 2000 is opgenomen voor het album "Out in the blue", maar daar uiteindelijk niet voor is gebruikt, zal op 12 juni beschikbaar zijn als digitale (betaalde) download via de reguliere kanalen. Het nummer zal tevens verschijnen op de box "Complete BZN" en als een van de drie niet eerder uitgebrachte nummers op de dubbel-CD "It happened 50 years ago".

Joey Hartkamp knalt de zomer in met zijn nieuwe single Hoor Je M’n Hart
08-06-2015 10:25:00

In september 2013 debuteerde Joey Hartkamp met zijn eerste single ‘Geen Nacht Meer Zonder Jou’. De single bereikte een hoge positie in de diverse Vaderlandse Hitlijsten en kreeg een fantastisch vervolg met de singles ‘Ik Wil Je’ en ‘Jij’.  Extra opmerkelijk was de laatste single, waarbij de opbrengsten, met tevens diverse opgezette acties en een Golf Charity Event, ten goede zijn gekomen aan het KWF Kankerbestrijding. Met trots kon er uiteindelijk door Joey op 8 mei een cheque overhandigt worden van maar liefst € 15.000,-. 

Goud voor het ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek van Jan en Monique Smit
08-06-2015 10:14:00

Het ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek wat afgelopen vrijdag officieel in de winkels lag heeft de gouden status bereikt.  Er zijn meer dan 25.000 stuks van verkocht. Jan Smit mocht gisteren een gouden DVD uitreiken aan zijn zus Monique. De dvd is niet alleen een kroon op het succes uit de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek en vernieuwend product. Nog nooit eerder kwam er een Dvd & Puzzel combinatie uit.  De dvd bestaat uit filmpjes van de ‘2 kleine kleutertjes’ liedjes zodat de kinderen (2 t/m 5 jaar) ook visueel kunnen genieten van dit unieke project. 

CD presentatie Orsaya in Purmerend
08-06-2015 09:57:00

Op vrijdag 26 juni 2015 presenteert Orsaya haar nieuwste cd ‘Songs from the heart’ in Pop- & Cultuurpodium P3 in Purmerend. Deze mooie locatie zal haar deuren vanaf 19.45 uur open slaan. De nieuwe cd zal door de bekende musicus Ronald Snijders uitreikt worden. Met medewerking van Bastiaan Mulder, Judith de Ruijter, Très Agogo en Peggy Wong (schrijfster) wordt het een groot topfeest. 

Tweede single voor Mike Daane een feit
08-06-2015 09:28:00

De afgelopen jaren heeft zanger Mike Daane flink aan de weg getimmerd en is hij een graag geziene artiest geworden voor alle feesten en partijen. Of het nou Engelstalig- of Nederlandstalig is, Mike Daane maakt er altijd een feest van. Tussen alle optredens door heeft Mike samen met Studio WEM hard gewerkt aan een tweede single getiteld "Zomerzon". Ook heeft hij samen met WMV Productions zijn eerste videoclip opgenomen bij Mango's Beachbar.

Na zes jaar weer een nieuwe single van Jeffrey Kuipers
07-06-2015 21:54:00

Zanger Jeffrey Kuipers (34) brengt woensdag voor het eerst in zes jaar een nieuwe single uit. ‘Overdonderd’ is de opvolger van ‘Als ik je zoen’ uit 2009. Jeffrey: “De afgelopen jaren lag de focus op onze kapsalon. Net als heel veel anderen hebben we hard moeten werken aan ons bedrijf, maar mede daardoor is er nu wel weer volop ruimte voor de muziek.”  En die ruimte resulteerde in ‘Overdonderd’, een nummer dat niet voor niets vlak voor de zomer uitkomt. Jeffrey: “Het is een lekker positief zomernummer met veel soul geworden.

Brasserie de Berken in Gasselte en zangeres Martijje organiseren samen culinair concert
07-06-2015 21:04:00

Op vrijdag 19 juni a.s. organiseren Brasserie de Berken in Gasselte en zangeres Martijje samen een culinair concert. Tijdens het culinaire concert dat vanaf 18.00 uur plaatsvindt, wisselen bijzondere gerechtjes uit de streek en muziek elkaar af. Het thema van dit concert is Drents verlangen. Het restaurant en de zangeres zijn de samenwerking aangegaan om te laten zien wat de gemeente Aa en Hunze culinair en muzikaal te bieden heeft. Het idee om samen te werken ontstond naar aanleiding van het toeristisch jaar van de gemeente met als titel "Ontspannend van Aa tot hunZe". 

Special rond Mick Harren aanstaande zondag op TV Oranje
06-06-2015 14:00:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 7 juni zie je een TV Oranje Special over Mick Harrren. Voor de camera van TV Oranje vertelt hij over zijn jeugd in de Amsterdamse Jordaan.

Randy Blommaert presenteert nieuwe single in Leiden
06-06-2015 12:06:00

De Leidse zanger Randy Blommaert  heeft een nieuwe single opgenomen: “Door wat jij met mij doet”. De bijbehorende clip werd opgenomen op maandag 1 juni bij “Beachclub Meijer Aan Zee " in Zandvoort door The ClipCompany. Het is een vrolijke Zomerse clip geworden, die uitstekend past bij deze nieuwe single, die is geproduceerd door FMC Producties bekend van de summerversie  van zanger Leo Nardell  “Zai Zai Zai”. De single Release van “Door wat jij met mij doet” is op zondag 12 juli in het Koetshuis van Leiden. De presentatie wordt gehouden vanaf 14.00 uur. "Door wat jij met mij doet" is de derde single van Randy Blommaert . Eerder bracht de zanger de singles uit "Alles wat ik doe" en "Waarom" Op de singlerelease zijn onder andere Leo Nardell, Carina Lemoine, Ray Benjamin, Rafiona, Nick Stricker, Dirk en Rick Nijman aanwezig.

Sasja Brouwers gaat samenwerken met Peter van Terheijden
06-06-2015 11:55:00

Sasja Brouwers en Peter van Terheijden van PVT Entertainment en Management hebben besloten om een samenwerking aan te gaan. Peter zal het management van Sasja op zich nemen en hij kan meteen al goed aan de slag, want de promotie rondom de nieuwe single van Sasja moet op korte termijn klaar zijn. Volgens de planning is de release van de nieuwe single van Sasja gepland voor begin juli.

Vrijkaarten voor Oosterhout LIVE
06-06-2015 11:51:00

Zaterdag 4 juli vindt de zevende editie plaats van Oosterhout LIVE, het leukste en gezelligste festival van Brabant. Dit jaar is gekozen voor een vernieuwde opzet op te gekke locatie: het Lukwelpark in Oosterhout. Vanaf 18.00 uur wordt afgetrapt met een écht ‘Oosterhouts Uurtje’. Daarna gaat het dak er af met optredens van Joeri Plaizier, Samantha Steenwijk, Django Wagner, JAYH, Henk Dissel, Rein Mercha, Matthijs Koning, Wesly Bronkhorst, John West en 'Oosterhout Live ambassadeur' Vinzzent. 

Michelle Okken neemt deel aan Utopia Got Talent
06-06-2015 10:31:00

Een grote wens voor Michelle gaat in vervulling. Op vrijdag 12 juni is het zover, dan gaat Michelle Okken naar Utopia. Zij is 1 van de deelnemers van 'Utopia Got Talent'. Met haar nieuwe single 'Je hart gaat sneller slaan' zal ze meedoen en proberen de harten van de jury sneller te laten slaan. De nieuwe single wordt goed ontvangen door het publiek en diverse radiostations, ze hoopt hiermee in Utopia net zo'n succes te behalen. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Henny Thijssen. 

DJ Gerrit en zanger Wilbert brengen zeer opvallende zomerknaller
06-06-2015 10:08:00

Je zou kunnen zeggen: Uit het leven gegrepen. Of wellicht is de omschreven situatie wel autobiografisch. De mannen zwijgen echter in alle toonaarden hoe ze aan deze opvallende plaat gekomen zijn. DJ Gerrit kan zich inmiddels wel tot de garde ”meesters-van-het-feest” rekenen. Na jarenlang een van de meest geboekte DJ’s van Nederland te zijn geweest, ligt zijn focus op dit moment net even anders. Cafe Costa, zijn feestcafé werd afgelopen jaar nog uitgeroepen tot Populairste feestcafé van Nederland.

Frans Duijts heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
05-06-2015 17:50:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 juni is dat 'Ik laat je nooit meer gaan', de nieuwe single van Frans Duijts. De populaire volkszanger uit Tiel doet wat je van hem mag verwachten met deze geweldige meezinger, die werd geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar. ‘Het is een mooi uptempo nummer geworden waarin ik zing over de ware liefde die je voelt als je weet dat je je droompartner hebt gevonden. Vorige week hebben we ook een bijzondere clip hierbij opgenomen’, aldus Frans. 

Clip Lorenzo opgenomen op het strand in Noordwijk
05-06-2015 17:26:00

Op donderdag 4 juni werd door The ClipCompagny de videoclip opgenomen van de nieuwe single van de Leidse zanger Lorenzo Nieuwenhuijzen “Altijd een morgen”. De opnamen vonden plaats bij Strandpaviljoen “Buitengewoon”in Noordwijk en het Hillegomse café Murphy’s Law. Door het stralende weer konden er prachtige buitenopnamen gemaakt worden. Lorenzo heeft bekendheid opgedaan door zijn deelname aan het populaire programma “Bloed, zweet en tranen”. 

TV Oranje herdenkt Albert West
05-06-2015 17:18:00

Afgelopen donderdag bereikte ons het treurige bericht dat zanger Albert West op 65-jarige leeftijd is overleden. Een fietsongeluk, dat vorige week plaatsvond, is hem uiteindelijk fataal geworden. Directie en medewerkers van TV Oranje wensen zijn familie en naaste vrienden veel sterkte toe. Albert West was altijd een graag geziene gast bij onze zender. Daarom zal TV Oranje hem op vrijdag 12 juni, de dag van de uitvaart, vanaf 19.00 uur herdenken met een compilatie van zijn clips en showflitsen die hij in de loop der jaren voor onze camera’s heeft opgenomen.

Maaike Ouboter gaat het theater in
05-06-2015 17:13:00

Op vrijdag 19 juni komt het debuutalbum ‘En hoe het dan ook weer dag wordt’ officieel uit, een goede reden om vanaf oktober het hele land door te gaan met een intieme show. Als uit het niets scoorde Maaike Ouboter twee jaar geleden ineens een enorme hit met Dat Ik Je Mis. Jaren van observeren en alles noteren in één van haar vele notitieboekjes gingen hier echter aan vooraf. Maaike zal voor u haar boekje open doen om te zingen en te vertellen over bijzondere ervaringen uit haar eigen leven. 

Jan en Monique Smit komen met ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek
05-06-2015 17:00:00

Jan en Monique Smit introduceren vandaag het ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek. Deze dvd is niet alleen een kroon op het succes uit de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek en vernieuwend product. Nog nooit eerder kwam er een Dvd & Puzzel combinatie uit. De dvd bestaat uit filmpjes van de ‘2 kleine kleutertjes’ liedjes zodat de kinderen (2 t/m 5 jaar) ook visueel kunnen genieten van dit unieke project. Daarnaast bevat het boekje 4 puzzels waarmee de kinderen spelenderwijs de 4 seizoenen kunnen leren kennen. De moeilijkheidsgraad wordt per seizoen opgebouwd. 

Ancora zeilt opnieuw naar de eerste plaats in de GFK Dutch Album charts
05-06-2015 16:55:00

Het vorige week verschenen album Voorbij De Horizon van de groep Ancora, is vandaag op nummer één binnen gekomen in de GFK Dutch Album charts. Voorbij De Horizon is de opvolger van het debuutalbum Vrij Als De Wind, dat bijna twee jaar geleden eveneens in één klap de hoogste positie in de album Top 100 veroverde. Dat hun aanstekelijke, hedendaagse mix van Shanty, Irish folk en pop een groot publiek aan spreekt, bleek vorige week overduidelijk door de enorme opkomst van fans bij de officiële première van de dvd in een bioscoop in Ede.

Groots met een Zachte G 2016 zal de geuzentitel 'Zomercarnaval' uitdragen
05-06-2015 08:04:00

In 2016 staat Guus opnieuw in het Philips Stadion in Eindhoven! Dit wordt de 11e editie van zijn immens populaire Groots met een zachte G concerten, die meer dan ooit de geuzentitel 'Zomercarnaval' zal uitdragen. Het eerste concert zal plaatsvinden op vrijdag 10 juni 2016. De openbare kaartverkoop start aanstaande zaterdag.

Nieuwe single Jeroen van der Boom anderhalf uur na release op nummer 1
05-06-2015 07:52:00

Slechts anderhalf uur na het online zetten van zijn nieuwe single Mag ik dan bij jou heeft Jeroen van der Boom een nummer 1 notering op ITunes te pakken. Een unicum voor een Nederlandse artiest. Vanavond werd het nummer Mag ik dan bij jou op ITunes geplaatst vanwege de grote en aanhoudende vraag van het publiek om het nummer, wat tijdens de afgelopen 5 Toppers concerten door Jeroen werd gezongen, op single uit te brengen. Het is de eerste keer dat een Nederlandstalige single de nummer 1 status op ITunes behaalt in zo’n korte tijd.  

Het IJsselduo lanceert vrolijk zomers nummer als voorloper op aanstaand nieuw album
05-06-2015 07:30:00

In de studio van Martin Sterken wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het nieuwe album van Het IJsselduo welke op zaterdag 11 juli 2015 wordt gepresenteerd in de Hanzestad. “Op dit album komen naast onze onlangs uitgebrachte singles ook 8 compleet nieuwe nummers te staan, waaronder het nieuwe zomerse nummer “De zomer in de bol”, vertelt Arnold. Het is totaal iets anders dan wat je van het Arnold en Marianne gewend bent.  Het is een lied in de stijl van The Cats. 

De Wannebiezz 10 jaar LIVE
04-06-2015 22:46:00

De Wannebiezz zitten midden in hun jubileumjaar; zij vieren dit jaar hun 10-jarig bestaan als muzikaal trio. Daarom staat dit feestjaar, nóg meer dan voorgaande jaren, bol van de bijzondere evenementen. Eén van de meest gedenkwaardige happenings is een groots gratis toegankelijk jubileumconcert op vrijdagavond 12 juni aanstaande in Vlaardingen. 

Jeroen van der Boom brengt Mag ik dan bij jou op single uit
04-06-2015 22:32:00

Na het gigantische succes van De Toppersconcerten in de Amsterdam ArenA heeft Jeroen van der Boom besloten om het nummer Mag ik dan bij jou op single uit te brengen. Tijdens de vijf uitverkochte concerten zong Jeroen dit prachtige nummer voor maar liefst 340.000 bezoekers. Iedere avond werd Jeroen luidkeels bijgestaan door het uitzinnige publiek, dat duidelijk ontroerd was. Zo groots en meeslepend als een optreden in een uitverkocht stadion kan zijn, Jeroen van der Boom heeft bij deze laten zien dat je succesvol kan zijn met een klein en intiem liedje. 

Alberto Nicolay kiest met zijn nieuwe single voor platenlabel Rood-Hit-Blauw
04-06-2015 15:11:00

Alberto Nicolay is verheugd te kunnen mededelen dat zijn nieuwe single "Kom met me dansen" op 8 juli zal verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch. De zomerse plaat is opgenomen in de studio van Velibor Weller en de verwachting is dat deze goed zal worden opgepakt door de landelijke, regionale en lokale radiostations. Binnenkort meer nieuws over de Amsterdamse zanger en zijn nieuwe single.‘Kom met me dansen ’ is vanaf 8 juli verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. 

Albert West overleden (65)
04-06-2015 11:40:00

De mediacourant meldt het volgende: Albert West is vanochtend om vijf uur in het bijzijn van zijn familie overleden. Hij is 65 jaar geworden. Dat heeft zijn management Jan Vis bekendgemaakt. Een fietsongeluk, dat op 27 mei jongstleden plaatsvond, is West uiteindelijk fataal geworden. Zijn manager Brigitte Vis is ontdaan door het treurige nieuws. “Vanmiddag stond er eigenlijk een afspraak in de agenda om over een nieuwe cd te praten…”, vertelt ze, waaraan ze toevoegt dat West die droom nooit heeft mogen voltooien. 

Rowwen Hèze werkt met Gebrouwe in Limburg aan grootst gemaakte lied ooit in Limburg
04-06-2015 10:50:00

In de Talkshow JINEK gaf Rowwen Hèze gisteravond op een muzikale manier uitleg over het nieuwe lied Gebrouwe in Limburg. Vanwege hun 30-jarig jubileum verschijnt iedere 30e van de maand een nieuwe single op hun website die gratis is te downloaden. Op 30 mei was dit een bijzondere variant: een nog kale demo versie die nog veel muzikale input verdient. Iedereen mag zich aanmelden om mee te werken aan dit lied. Gezamenlijk wordt het grootste lied ooit in Limburg gebrouwen.

Martin Sterken kiest voor solocarrière als zanger en brengt debuutsingle uit
04-06-2015 10:17:00

Martin Sterken is al jaren bekend in de Nederlandstalige muziekwereld als producer en songwriter. Hij heeft daarnaast ook al heel wat podiumervaring, maar vanaf heden start zijn solocarrière. Vandaag komt zijn eerste single ‘Nu weet ik wat liefde is’ uit. 25 jaar lang stond Martin Sterken op podia. Eerst met de toenmalige band De Stemmingmakers en later als Duo Nationaal. Beiden waren erg succesvol, maar nu het Duo Nationaal project voor onbepaalde is stopgezet, is het tijd voor de solocarrière van de producer en nu dus ook zanger. 

Edwin Geres terug van weggeweest
04-06-2015 00:27:00

Het was enige tijd stil, maar kennen we hem nog? 'T is een mooie meid, Ga jij maar weg, Zomer, de titels zegt u misschien nog wel iets. De naam Edwin Geres wellicht meer. Na een aantal veranderingen in zijn leven, is het nu weer tijd om Nederland te laten zien waar Edwin thuis hoort. Het is geen nieuw liedje, maar we kennen het allemaal. Een aantal jaren geleden nam Edwin het liedje op. Zijn versie is nog nooit naar buiten gebracht met een clip. Dat werd hoogtijd. In samenwerking met Robert van NederlandsehitsTV gingen ze naar Stadskanaal.

Zesde single voor Maico uit Enschede een feit
04-06-2015 00:04:00

Met “Jij Bent Mijn Nummer 1” presenteert de 20-jarige Maico alweer zijn zesde single. Voor de release van deze single ging de uit Enschede afkomstige zanger de samenwerking aan met het label Hit It! Music en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Samen met topproducer Jeroen Dirksen werd er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe sound. Het resultaat is een frisse en opzwepende, dansbare plaat waarmee Maico klaar is voor de zomer van 2015. Maico heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd en beschikt over een drukke agenda.

Jan Koevoet steunt met nieuwe single goed doel
03-06-2015 16:02:00

Met zijn nieuwe single "Jij Bent Het Helemaal" vraagt Jan Koevoet aandacht voor de 3 jarige Pepijn Nieuwlaat ui Roosendaal  die Neuroblastoom kinderkanker heeft. De naar hem  vernoemde Stichting Stoere Pepijn zamelt geld in voor een loodzware immunotherapie behandeling van de peuter in  Amerika. Als Pepijn deze behandeling doorstaat, nemen zijn overlevingskansen met 25% toe. (meer informatie op: www.stoerepepijn.nl) Het liedje "Jij bent het helemaal" is een feestelijke en gezellige meezinger, door de zanger zelf geschreven.

Willem van Kooten nuanceert berichtgeving Bolland versus Nanada
03-06-2015 15:45:00

De uitspraak in het kort geding dat Rob Bolland had aangespannen tegen Nanada Music ligt genuanceerder dan eerder gemeld. Bolland heeft het kort geding niet gewonnen, zoals een door zijn belangenbehartiger KleanMuziK verstuurd persbericht deed voorkomen. Partijen zijn, zoals dat heet, over en weer in het gelijk gesteld. De rechtbank van Amsterdam heeft enerzijds Nanada Music veroordeeld om mee te werken aan het opvragen van bepaalde royaltystatements bij buitenlandse zusterorganisaties van Buma/Stemra, maar tegelijkertijd ook Rob Bolland veroordeeld om door hem van Buma/Stemra ontvangen royaltystatements aan Nanada ter inzage te geven. Het is dus ‘gelijk oversteken’ voor partijen met als doel om te controleren of teveel of te weinig royalty’s aan Rob Bolland is uitgekeerd.

Samenwerking tussen Marco de Hollander en NRGY Music werpt z’n vruchten af
03-06-2015 14:55:00

Op 1 mei jl. nam Marco de Hollander plaats in de stal val NRGY Music , een van de meest toonaangevende platenmaatschappijen van Nederland.  De vrolijkste volkszanger van Nederland werkt sindsdien met een compleet nieuw team. “Het doel van dit team was om nieuwe liedjes te maken en ik moet eerlijk zeggen dat ik met m’n nieuwe single “Jij bent de leukste” ontzettend blij ben en het plan is geslaagd.  Zo’n geweldige productie heb ik nog nooit gehad”, vertelt Marco. Tijdens het BUMA muziekfestival kwam de Hollander in gesprek met Tom Peters.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop