RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bart & Alex nemen single live op in hun stamkroeg
17-06-2015 13:04:00

Bart & Alex zijn twee sympathieke Nijmeegse muzikanten die met hun akoestische setting iedere tent op de kop zetten. Bart zingt en bespeelt de gitaar, Alex slaat op de cajón, de tamboerijn, de koe-bel en op alles wat er verder aan zijn neus voorbijkomt. Ze lachen vriendelijk en grappend vanaf de bühne hitsen ze het publiek op om nog harder mee te zingen en nog meer uit z’n plaat te gaan. Al hun hele leven zijn ze bevriend en al jaren treden ze samen op in feesttenten, op festivals, bij studentendisputen en menig bruidspaar is al toegezongen op de mooiste dag van hun leven. 

Wederom Belgisch succes voor Dennis Jones
17-06-2015 00:25:00

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer “’n Doosje Vol Met Liefde” van Dennis Jones uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Dennis Jones zijn tweede nummer 1 hit in België. In 2012 behaalde hij met zijn single “Ik Maak Van Jou Een Koningin” hetzelfde succes. Het door Roel Bloks en Piet van Beurden geschreven “’n Doosje Vol Met Liefde” is afkomstig van Dennis’ nieuwe album “Een Nieuw Begin”. Hij heeft het nummer een aantal weken geleden op single uitgebracht. 

Grote wens van Jany van Dooren komt uit....Debuutsingle Sweet 16 een feit
16-06-2015 16:17:00

Jany van Dooren is de 16 jarige dochter van zanger Herman van Dooren. Op 3 jarige leeftijd bleek al dat ze veel aandacht had voor zowel muziek, zang als acteren. Op haar website www.janyvandooren.com staat een waslijst aan producties waar ze haar medewerking aan verleende, waaronder de rol van  Gretl in De Sound of Music en Keessie in de tiendelige serie “De avonturen van Kruimeltje”. Enkele maanden geleden trok ze de stoute schoenen aan nam contact op met de Soundwise Studio in Amsterdam. 

Mike Daane kijkt terug op geslaagde singlepresentatie
16-06-2015 12:45:00

Afgelopen zondag vond de tweede editie plaats van de singlepresentatie van Mike Daane plaats. Hij presenteerde zijn nieuwe single "Zomerzon" op het circuit van Zandvoort. Het was een muzikale dag vol optredens van diverse artiesten waaronde DJ Eric Riga, Gerry Holland, Roma Mirando, Jordan Peeters, Roxanne Maks, Rob van Dam, Bonne de Jong, Nathalie van Duyn en Peter Tros.  uus Bauer presenteerde het geheel en wist op leuke wijze alle artiesten aan te kondigen.  

Nieuw evenement....Live achter de bar
16-06-2015 10:41:00

Op zaterdag 20 juni 2015 zal de eerste editie van "Live achter de Bar" plaats gaan vinden. De organisatie heeft als eerste locatie voor de badplaats Zandvoort aan Zee gekozen. "Live achter de Bar" is een nieuw concept die de organisatie op diverse plekken in Nederland wil laten plaatsvinden.  Het Gasthuisplein in Zandvoort  heeft hiermee de primeur. Van dit nieuwe evenement kan men veel gezelligheid en diverse optredens verwachten bestaande uit live DJ’s en artiesten.

Frans Ashwin komt met nieuwe single
16-06-2015 10:26:00

Na maanden van hard werken, is de single " jij bent de zin van mijn bestaan" eindelijk klaar. Eigenlijk was het de bedoeling dat hij in maart al klaar had moeten zijn. Door tegenslagen van o.a. keelontsteking en verhuizing van de studio heeft het allemaal even wat langer geduurd. Maar dat wil niet zeggen dat Frans er minder trots op is. Ik ben trots op het resultaat van deze cover van Marc Daniels.De single is dan nu ook te downloaden bij o.a. I-Tunes, Legaldownload.net, Zazell, SBS6, Net5, Mega-Media en vele andere. 

Anita & Ed zoeken goed gemutste figuranten voor nieuwe clip
15-06-2015 20:51:00

Na bijna een jaar komt er eindelijk weer een nieuwe single van Anita & Ed. Het vrolijke zomere uptempo lied is getiteld " Goed gemutst is half gewonnen". Op zondagmiddag 21 juni wordt de clip vanaf 14.00 uur opgenomen bij Cafe Bolle Henk (voorheen Cafe De Snor), Zuster Marie Adolphinestraat 3 in Ossendrecht. Figuranten zijn van harte welkom. "We willen vragen indien je gelegenheid hebt om te komen om een leuke muts op te zetten tijdens de opnames. Neem ook andere mutsen mee, hoe gekker hoe leuker", aldus het Zeeuwse duo.

Droom van Michael van Ingen uitgekomen
15-06-2015 17:30:00

Hij behaalde de vijfde plaats als Jan Smit tijdens The Winner Takes it all, waar hij heel veel fans aan over heeft gehouden. Gelijk na het programma lanceerde hij zijn eerste single “Een beetje meer liefde”, een mooie single geschreven door frank van Etten, waarna het met Michael van Ingen heel goed is gegaan. Optredens stroomden binnen voor de “Jan Smit look a like”en zo stond hij in bomvolle zalen de nummers van de Volendamse zanger te doen. De afgelopen maanden heeft hij ook een ander repertoire onder de knie gekregen en zingt hij er goed op los. 

Daniël Dekker reikt eerste exemplaren oeuvre box BZN uit aan bandleden
15-06-2015 17:20:00

Zondag 14 juni zijn tijdens de laatste BZN fandag in Volendam de speciale jubileumuitgaven It Happened 50 Years Ago en Complete BZN officieel gepresenteerd. Uit handen van Daniël Dekker ontvingen de aanwezige leden van de band de eerste exemplaren van de dubbel-cd met de grootste hits en de Oeuvrebox. Deze box bevat 27 cd's waarin alle studio albums zijn samengevoegd inclusief een extra cd met bijzondere opnamen. 

Lorenzo Nieuwenhuijzen krijgt cd uitgereikt door Leo Nardell
15-06-2015 12:24:00

De Leidse zanger Lorenzo Nieuwenhuijzen heeft op vrijdag 12 juni zijn eerste cd “Altijd een morgen overhandigd gekregen van Leo Nardell. Dit gebeurde tijdens een cd presentatie in Club Dito bij het FC Utrecht Station. Deze presentatie werd goed bezocht. Er waren een groot aantal fans vertegenwoordigd en het sfeertje was opperbest. Buiten een optreden van Lorenzo om waren er optredens van collegaartiesten, namelijk: Driekes, Ray Benjamin, Ray van der Heiden, Marin van Doorn, Mark Rijs, Laura Fischer, Roma Mirando, Jeffrey Stappers en natuurlijk Leo Nardell. 

Radio Vrij Zwolle en Station DBW organiseren piratenweekend in Zwolle
15-06-2015 12:00:00

In het weekend van 19 t/m 21 juni 2015 organiseren Radio Vrij Zwolle en Station DBW organiseren i.s.m. de supportersclub van PEC Zwolle een piratenweekend bij het Supporters Café op het Stadionplein in Zwolle. De opbrengst komt ten goede aan het 20 jarig jubileumfeest van de band De Towersnorrn.Deze band bestaat voor het grootste deel uit leden met een beperking en zijn inmiddels populair tot ver buiten Nederland en graag geziene gasten op menig evenement in de regio Zwolle. Artiesten die dit weekend hun medewerking verlenen zijn o.a. Frank van Etten, Harm Wolters, José Wolters, Evert Wolters, Wesley Wolters, Raymond Smit, Jordy van Vilsteren, Danny Heden, Patrick van Eijk, Brendie, Wietse van Tol, Mannes Henri van Velzen, Wimmie, Het IJsselduo, Harten 10 en Adriaan Drost. 

Gerry Holland wil het niet weten
15-06-2015 09:12:00

De Hoofddorpse zanger Gerry Holland is de studio weer ingedoken en dat heeft geresulteerd in een nieuwe single “Ik wil het niet weten” die heel binnenkort uit zal komen. “Ik wil het niet weten” is weer een productie van Emile Hartkamp en Norus Padidar. Het is een lekker feestnummerin de stijl van "Ik voel me prima', herkenbaar en meezingbaar. De bijbehorende clip is inmiddels opgenomen op twee locaties, namelijk Eetcafé Bar 1890 in Amstelveen en Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep. 

Ga met me mee....nieuwe single van Mark Rijs
14-06-2015 20:37:00

Mark Rijs heeft grootse plannen in 2015. Hij wil een drietal singles uitbrengen en presenteert daarnaast op zaterdag 31 oktober z'n langverwachte album in de Dekkerhallen te Warmond. Begin dit jaar lanceerde de uit Leiden afkomstige zanger het eerste nummer "Als ze danst" dat een plek krijgt op het album. De opvolger "Ga met me mee" is enkele dagen gelden uitgebracht op het D-River Label. Het zomerse lied is geschreven door Frank Verkooyen.Volgens Mark is het nummer ontworpen in de melodielijn van Julio Iglesias met een Mark Rijs sausje erover. . 

Nieuwe single voor Rutger van Barneveld
14-06-2015 19:36:00

Rutger van Barneveld heeft op zaterdag 13 juni tijdens een singlepresentatie in Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep zijn nieuwste single “Zonder jou kan ik niet leven”overhandigd gekregen van Nick Stricker, die in het programma “The winner takes it all”als Jan Smit in de halve finale belandde. Stricker zei het een eer te vinden dat hij was gevraagd de single te overhandigen en wenste van Barneveld heel veel succes toe met deze release. Van Barneveld was duidelijk onder de indruk van de mooie lijst en zei heel blij te zijn dat Nick Stricker aan de uitnodiging gehoor had gegeven om niet alleen te komen optreden maar ook de uitreiking doen.

Henk Bernard verzorgd live optreden en signeersessie bij de Media Markt in Apeldoorn
14-06-2015 19:19:00

Op zijn 5e album “Liefde Is Leven’ is duidelijk te horen dat Henk Bernard een volwassen eigen sound heeft gekregen. De voorloper van het album was de verrassende single ‘Mama’ die een heel gevoelige kant laat zien van de sympathieke Brabantse zanger. Op dit album staan veel originele nieuwe titels die speciaal voor hem zijn geschreven. Henk heeft ook een prachtige cover gemaakt van de nog redelijk onbekende André Hazes-titel ‘Het Is Weg’! Op zijn nieuwe album, waarvan de release op 3 juli staat gepland, staan in totaal 13 gevoelige en vrolijk meezingers.

’S lands mafste en wildste smartlappenband De Zingende Fresia's heeft het ook.....
14-06-2015 06:37:00

Wie ‘Heb jij dat ook’ googled komt nu nog terecht bij een boek met die titel van Mario Giordano, en de ondertitel geeft aardig weer wat daar mee wordt bedoeld: ‘1000 Gevoelens die geen naam hebben maar die we allemaal kennen’. Het zal echter niet lang meer duren of de eerste ‘hit’ bij het google-en op ‘Heb jij dat ook’ levert een compleet ander beeld op, een beeld van 5 vreemde mannen die samen De Zingende Fresia’s vormen, al jaren ’s lands mafste en wildste smartlappenband!

Aanstaande zondag special van Mieke op TV Oranje
13-06-2015 16:05:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 14 juni zie je een TV Oranje Special over zangeres Mieke, die vertelt over haar kinderjaren in de Belgische Kempen. 

Jij bent de zin van mijn leven....nieuwe single van Peter La Haye
13-06-2015 14:40:00

De in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Zijn nieuwste single met de titel “Jij bent de zin van mijn leven” is een uit 1993 gecoverde track van Marc Daniels. Reeds in 2013 verkreeg Peter de toestemming van Marc om er een eigentijdse remake van te maken met een feestelijke latin/gipsy dance sfeer. Niet alleen zelf gezongen, maar ook geproduceerd in zijn eigen studio en ondersteund door live ingespeelde instrumenten. p de diverse zenders en uiteraard op YouTube. 

Michelle Okken (12) door naar finale Utopia Top Talent!
13-06-2015 11:55:00

De uit Hoogeveen afkomstige Michelle Okken heeft op vrijdag 12 juni deelgenomen aan de audities van 'Utopia Top Talent', wat al een hele ervaring was en als kers op de taart is ze door naar de finale. De jury, bestaande uit de inwoners Rob, Bas, Colinda, Naomi en Gaby waren vol lof over haar auditie en is het haar gelukt de harten van de jury sneller te laten slaan met haar nieuwe single 'Je hart gaat sneller slaan'. Uiteindelijk mocht elk jurylid één act kiezen die door ging naar de finale.

Wat heeft Roy Raymonds met haring.....
13-06-2015 08:28:00

Roy Raymonds kennen we van zijn explosieve optredens en natuurlijk ook van zijn hits "Ik Heb Een Knal Rooie Rubberboot" en "De Reiger". Met toeval tijdens een optreden kwam Roy in gesprek met Albert Geerts ( eigenaar van Visketen Fish en Chips) . Na wat besprekingen hadden ze wel een mooi idee op tafel liggen met de combinatie De Reiger en Vis niets is zo mooi als dit. Afgelopen maand hebben ze dan ook samen mooie boekingen gehad.

Fadim heeft wederom leuke single opgenomen
12-06-2015 20:21:00

Luisteraars van RADIONL kan het niet ontgaan zijn dat de Vlaamse zanger Fadim, die nog maar 1 jaar bezig is als zanger, al een debuutalbum op naam heeft staan. Met grote regelmaat was de commercial te horen van het album "ADYA stelt voor: Fadim" waar in totaal 17 tracks op staan. Bij onze zuiderburen behaalde was dit in de zomer het best verkopende Nederlandstalige album in de Vlaamse Ultratop. Hij ontving daarvoor de doorbraak en beste nieuwkomer loftrompetprijs op het Gala van het Vlaamse lied. 

Roel van der Wielen brengt single Hey Nana uit
12-06-2015 15:56:00

Zanger Roel van der Wielen is onlangs de studio weer ingedoken en dat heeft geresulteerd in een fantastische Zomerse single, die heel binnenkort wordt uitgebracht: “Hey Nana”. Een nummer dat hem op het lijf is geschreven, ook al is het anders dan de fans van hem gewend zijn. “Hey Nana”is voor Roel van der Wielen een muzikaal uitstapje. “Hey Nana”wijkt af van mijn normale stijl. In mijn vorige nummers zing ik met een band en blazers, dus grote instrumenten, die liedjes zijn uptempo. Dit nummer is anno 2015 en geeft een “Summerfeel”, ik denk dat de mensen verrast zullen zijn”. 

Presentator, dj en zanger en ondernemer Gerard de Vries overleden
12-06-2015 15:43:00

Afgelopen donderdag is presentator, dj, zanger en ondernemer Gerard de Vries op 81 jarige leeftijd overleden. Gerard maakte enkele grote hits zoals "Giddy Up Go", "Het Spel Kaarten", "Voor Niets" en natuurlijk het bekende nummer "Teddy beer". De mannen van RADIONL denken nog vaak terug aan de prachtige Teddy beer actie die ze met hem mochten maken in 2011. De meeste liedjes die hij maakte hadden betrekking op het leven van een vrachtwagenchauffeur. Het waren hoofdzakelijk vertalingen van liedjes van de Amerikaanse zanger Red Sovine. 

De Meiden hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
12-06-2015 15:26:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 juni is dat ‘Weekend', de nieuwe single van De Meiden. De zangeressen Judith Peters, Ruby van Urk en Theresa Stam besloten vorig jaar hun krachten te bundelen in deze meidengroep en dit is alweer hun derde single. Nadat ze op hun vorige singles de zomer en het kerstfeest bezongen, wordt nu een ode gebracht aan het weekend. Lekker samen op stap met een goed glas witte wijn. Het is een echt ‘feelgood-nummer’ en een Nederlandse bewerking van 'Last Thing On My Mind' van de Britse popgroep Steps.

Solo single voor Dizzy Man Johan Bouquet
12-06-2015 05:11:00

De uit Andijk afkomstige zanger Johan Bouquet maakte begin dit jaar een verpletterende indruk tijdens het SBS programma Bloed Zweet & Tranen met zijn indrukwekkende vertolking van het nummer “Ik Hou Van Jou” van Gordon. Johan is een muzikant in hart en nieren en maakt zo ongeveer zijn hele leven muziek. Hij was naast Jacques Kloes o.a. jarenlang gitarist en zanger van de legendarische Dizzy Man’s Band (bekend van hits als “The Opera” en “The Show”). Ook vormde hij samen met Jacques Kloes The Showbusters.

Belinda Kinnaer brengt Dit is het moment op single uit
11-06-2015 18:33:00

Belinda Kinnaer is een zangeres met een unieke stem en feelgood repertoire. Op zaterdag 13 december 2014 mocht Belinda haar debuut single “If tomorrow never comes” presenteren op het MegaPiratenFestijn in het Gelredome. “Dit is het moment” is de titel van haar tweede single, waarmee de uit Zeddam afkomstige zangeres de weg inslaat van het Nederlandse lied. De toon is hiermee gezet voor het toekomstig repertoire dat we van Belinda kunnen verwachten: eigenzinnig Nederlands met popinvloeden en diepgang.

Tinus van der Weide gaat samenwerking aan met Edwin van Hoevelaak
11-06-2015 18:22:00

De Drentse zanger Tinus van der Weide heeft een nieuwe single opgenomen en is hiervoor de samenwerking aangegaan met producer Edwin van Hoevelaak. Het draait allemaal om het nummer "Nooit meer alleen” welke van Hoevelaak geproduceerd heeft.. Volgens Tinus is het lied op zijn lijf geschreven. “Edwin begrijpt mij en weet precies wat ik zoek met mijn muziek”, vertelt de 36 jarige zanger uit Coevorden. De drukke en ondernemende Tinus die voor zijn metaalrecyclingsbedrijf veel in het buitenland zit, heeft sinds een paar jaar weer tijd kunnen maken.

Vrolijke nieuwe single voor Evert Wolters
11-06-2015 14:46:00

Zanger Evert Wolters zijn nieuwe single ‘Languit op het strand’ past goed bij zijn persoonlijkheid. “Ik ben zelf ook altijd vrolijk en dit is een vrolijk nummer.” Wolters staat inmiddels bekend om zijn vrolijke en uptempo nummers. Dit nummer past precies in het straatje van de Emmenaar. De single lijkt qua idee op zijn eerdere single ‘Hey hey Helena’ en beide zijn geschreven door Martin Sterken en Evert zelf. Het gaat over vakantie aan het strand, maar wel in Nederland. Tekstueel gaat het niet over buitenlandse vakanties met Griekse bouzouki.

Tweede single William Janz een feit
11-06-2015 14:37:00

De schoolmeester "William Janz" baarde veel opzien met zijn eerste single " Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is". Er gebeurde iets waar hij jaren van droomde. Op alle radio stations kreeg "William" enorm veel aandacht. 35.000 downloads op Youtube en vele optredens voor de nieuwe schare fans werden zijn deel.  Een tweede single kon dus niet uitblijven. Met producer Marty Schreijenberg ging "William" de White Villa studio,s in en produceerde daar zijn tweede single "Ik wil jou helemaal voor mij alleen".

Nick & Simon presenteren nieuw album ‘Open’ in poptempel Paradiso
11-06-2015 14:23:00

Op vrijdag 18 september gaat het zesde studioalbum 'Open' van Nick & Simon in release. Het album van het muzikale duo wordt vrijdag 2 oktober voor het eerst live gepresenteerd in de intieme setting van Rock- en Poptempel Paradiso Amsterdam. 'Open' belooft een Nederlandstalig popalbum te worden waarbij de sound van Nick & Simon een sterke metamorfose doormaakt. Drie jaar na hun platina studioalbum ‘Sterker’ maken Nick & Simon zich op voor de release van een opvolger. 

Betsy stapt in het huwelijksbootje met Gert
11-06-2015 04:59:00

Sinds enkele jaren vormen Betsy en Gert het nieuwe duo Picobello. Op 3 augustus 2015 geven beiden elkaar het JA woord en zal Betsy haar achternaam aanpassen naar De Jong. Betsy laat weten dat ze klaar is met alle ellende uit het verleden en wil een gelukkig nieuw bestaan opbouwen met haar zangpartner. Onlangs hebben ze contact opgenomen met Manfred Jongenelis om een nieuwe single op te nemen welke in september 2015 gelanceerd gaat worden. 

Het aftellen is begonnen voor Guus Meeuwis..
10-06-2015 20:27:00

Over een paar dagen is het zover; het eerste concert van deze reeks! "De crew is al sinds vorige week aan het bouwen en er zijn 180 trailers het stadion in gereden met 43.500 kilo staal, 8 kilometer kabel, 720 bewegende lampen, 630m2 video, 262 microfoons en 160 kilo verf. Iedereen is er klaar voor en één ding is zeker; het wordt weer GROOTS!

Patrick Valentijn voelt dat het een mooie zomer wordt
10-06-2015 20:15:00

De sympathieke zanger Patrick Valentijn uit Venlo weet het helemaal zeker: Dit wordt een mooie zomer! Met zijn nieuwe uptempo single "Voel jij wat ik voel" geeft hij die zomer meteen het zwoele gevoel dat je daarbij mag verwachten. Het lied is geschreven en geproduceerd door hit producer Martin Sterken waarbij Patrick in 2007 zijn debuutsingle opnam. De single is verkrijgbaar via de bekende downloadportals en streaming media zoals Spotify en Itunes ! Kijk voor meer informatie op www.patrickvalentijn.nl

RADIONL presentator Hessel Wijkstra reikt nieuwe single uit aan Joost de Vries
10-06-2015 19:51:00

Op zondagmiddag 28 juni presenteert de Noord-Hollandse zanger Joost de Vries zijn nieuwste single "Zing maar na" tijdens de RADIONL en TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard. Joost heeft gekozen voor een modern, lekkere uptempo zomers nummer. Het gaat over de vrolijkheid welke je vooral voelt als de zomer begint. RADIONL presentator Hessel Wijkstra heeft de eer om Joost het 'eerste'exemplaar te overhandigen. Muziekproducent Jeroen Dirksen is verantwoordelijk voor de muziek en de tekst heeft Joost samen met Dirksen geschreven. 

Monique Heegen voelt zich thuis bij producer Jeroen Dirksen
10-06-2015 19:23:00

"Een zomer met jou" is de titel van de nieuwe single van Monique Heegen. Het resultaat is een vrolijke productie waarin een mix van schlager/feest is te horen. Verantwoordelijk hiervoor is Jeroen Dirksen van de World Vision Studios uit het Duitse grensplaatsje Veldhausen (Gem. Neuenhaus). Medio 2013 besloot Monique om een nieuwe muzikale weg in te slaan en kwam ze terecht bij Jeroen die overigens al voor veel Nederlandse artiesten produceerde. Haar nieuwe single is een mooie toevoeging aan haar repertoire.

Wim Rijken junior brengt ode aan z'n vader op single uit
10-06-2015 15:35:00

Op 7 juni jl. zong Wim Rijken junior op het feest ter gelegenheid van de 85ste verjaardag van zijn vader Wim Rijken senior een speciaal lied getiteld "Vader mijn vriend, een vriend als mijn vader..." Het is een ode aan een vader die een vriend werd, aldus Rijken junior die de tekst schreef en samen Jan-Willem Verbeek de muziek heeft ontworpen. Jan-Willem is tevens te horen op de akoestische gitaar. De reacties op het lied waren zo overweldigend, dat spontaan is besloten, mede met het oog op vaderdag het nummer als single uit te brengen. 

Silvia Swart neemt nieuwe single op bij Terry West
10-06-2015 00:00:00

Het is een tijdje stil geweest. Silvia is bevallen van een gezonde zoon ‘Randy’ die inmiddels 9 maanden oud is en ze is op 5 Juni j.l. in het huwelijksbootje gestapt met ‘Lammert Kuiper’ Nu de rust weer is iets is wedergekeerd, is het tijd voor een nieuwe single! De single is als vanouds opgenomen door studio Terry West Productions en heeft de sound die we van Silvia gewend zijn.  Het is wederom een vrolijk, zomers en gezellig nummer met Rock ’n roll-country-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan. 

Nieuwe single van Lytse Hille verschijnt tweetalig
09-06-2015 20:35:00

Lytse Hille heeft onlangs in de studio van Emile Hartkamp & Norus Padidar in Arnhem als voorloper op z'n aanstaande album een nieuwe single opgenomen. Het bijzondere eraan is dat er naast een Nederlandstalige titel "Als ik alles toch geweten had" ook een Friestalige versie "At ik alles earder witten hei" is verschenen. De tekst en muziek zijn afkomstig van het producersduo Hartkamp & Padidar. Het lied is heerlijke vrolijke meezinger, die je in beide uitvoeringen weet te raken. De Friese uitvoering is het eerste kadootje van de 40 jarige Lytse aan al zijn trouwe fans.

Plaatje van een vrouw... opvallend duet van Tino Martin en Dries Roelvink
09-06-2015 17:53:00

Het verrassende duet ‘Plaatje van een vrouw’ van Tino Martin en Dries Roelvink is het gevolg van een gastoptreden van Tino tijdens de jubileumshow van Dries die hij gaf op 24 februari jl. “Vier jaar geleden zei m’n zoon Dave al tegen mij dat ik een keer naar Tino Martin moest gaan luisteren. Ik was direct onder de indruk van z’n zangkwaliteiten en ben van mening dat er in Nederland niet veel betere stemmen zijn dan die van hem. Een krachtige warme stem die me raakt”, vertelt Dries. Op het jubileumfeest in Amstelveen zong Dries samen met Tino het nummer “I am a singer”.

Bertie Verplak zingt over de waarheid
09-06-2015 11:54:00

De op 14 juni 1983 geboren Bertie Verplak, is inmiddels geen onbekende meer in het Nederlandstalige circuit. Bertie is reeds succesvol als feestzanger/presentator in de periode 2006-2010, door privé omstandigheden besluit hij een korte pauze te nemen. In 2013 begint het bij Bertie Verplak toch weer te kriebelen, hij voelt zich weer helemaal de oude en besluit om zijn muziekleven weer op te pakken. Hij komt in contact met Ronnie Haefkens die hem begeleid naar de opnamestudio van Roy Otters te Apeldoorn.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop