RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zingende lasser Edwin Bos komt met nieuwe single
24-08-2015 21:35:00

Edwin Bos uit Schoonebeek heeft wederom een nieuwe single op zijn naam staan. De 46 jarige vertolker van het levenslied heeft al meerdere singles uitgebracht, maar "Jij bent meer dan alles" is voor hem toch heel speciaal. Edwin kwam met Lucas en Gea in contact door de talentscout van hun platenlabel en na kort overleg was het tijd voor actie. Het nummer heeft een country sfeertje met een hoog meezinggehalte en is opgenomen in de Mastersound studio te Muntendam, onder begeleiding van producer  Niels Lingbeek en het duo Lucas en Gea. 

Johan Vlemmix lanceert gratis smartphone app voor in het verkeer die vele levens kan redden
24-08-2015 21:17:00

Johan Vlemmix komt met een nieuwe gratis smartphone app voor in het verkeer die vele levens kan redden. “Zelf heb ik al 3x een auto ongeluk gehad doordat ik altijd mensen direct antwoord wilde geven op berichten zoals SMS, Facebook en Whatsapp. Nu zijn tijdens deze ongelukken nooit andere mensen betrokken geweest en heb ik gelukkig alleen maar materiële schade gehad.” Het principe is simpel. Deze app wordt geïnstalleerd op je Smartphone. Wanneer je aan het verkeer gaat deelnemen zet je de app aan.

Nedra leeft van dag op dag
24-08-2015 21:06:00

Zanger Nedra wist met zijn spraakmakende optreden bij Holland’s got talent de harten van niet alleen de jury, maar ook het Nederlandse publiek voor zich te winnen. Hij belandde dan ook in de halve finale. Het auditienummer “Kom op en doe het”is door de zanger op single uitgebracht en zijn carrière is in een stroomversnelling geraakt. Met name in Suriname is Nedra waanzinnig populair. “Ik ben daar gewoon een megaster, waanzinnig gewoon. Op iedere zender is daar mijn single “AlaDey”te horen en mijn allergrootste hit was daar “SrananFiri””. 

Bart Bosch terug op televisie
24-08-2015 21:02:00

Afgelopen vrijdag was Bart Bosch te gast bij Sophia de Boer in het programma ‘Life is Beautiful’ op RTL4. Niets vermoedend werd hem tijdens de opname door Sophia gevraagd of hij één van de presentatoren wilde worden van het programma. De voormalig RTL en TROS presentator wist niet wat hij hoorde en kon zijn tranen nauwelijks bedwingen. Dit moment wordt aanstaande zondag 30 augustus uitgezonden tijdens de eerste uitzending van dit seizoen van ‘life is Beautiful’.

Astrid Elisa is klaar om met Nederland haar passie te delen
24-08-2015 20:51:00

Astrid Elisa (de dochter van zangeres Stella) draait al heel wat jaren mee in de muziekbusiness. Zij is begonnen als backingvocaal bij vele bekende artiesten zoals Imca Marina, Grand & Forsyth, Marga Bult en vele andere waarna zij een solocarrière is gestart. Voor het grote succes kwam, vertrok zij naar het buitenland. Na 15 jaar in Australië te hebben gewerkt en gewoond, is Astrid Elisa nu weer terug in Nederland. Astrid Elisa is klaar om met Nederland haar passie te delen. Het levenslied is haar grote passie en dat deed haar kennis maken met Aad Klaris.

Repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse musical SPIJT
24-08-2015 18:12:00

In Theaterstudio Amsterdam zijn de repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse musical SPIJT naar het beroemde boek van Carry Slee. De dag begon met het traditionele aansnijden van de taart. Regisseur Dick van den Heuvel benadrukt de maatschappelijke relevantie van een voorstelling als deze: “Pesten is nog steeds een actueel thema onder jongeren. 

Zus krijgt nieuwe single uitgereikt door Jeronimo
23-08-2015 22:14:00

Het meidenduo “Zus” krijgt op zondag 30 augustus hun nieuwe single “Superster” uitgereikt door zanger Jeronimo. De zusjes Bo en Kiki Sluijpers treden dan samen met Jeronimo op op de braderie in Schijndel. Dat is voor hun een thuisreis, want de zusjes wonen daar. De optredens van Zus en Jeronimo vinden plaats op het podium voor de Glazen Boerderij en volgens Bo en Kiki gaat het een echt feestje worden. “We treden op tussen 14.00 uur en 15.00 uur en het gaat zeker heel leuk worden, want de braderie in Schijndel wordt altijd druk bezocht. 

7de editie Made in Holland druk bezocht
23-08-2015 21:54:00

De zevende editie van “Made in Holland” is weer achter de rug. Dit muziekevenement, bestemd voor Nederlandse artiesten werd op zaterdag 22 augustus weer gehouden bij Strandtent “De Zeester”aan de Wassenaarse slag. Ook deze keer werd een podium geboden aan ongeveer twintig artiesten, die een aantal nummers zongen. Deze keer was het drukker dan anders en dat had alles te maken met het tropische weer. 

RADIONL per 1 september 2015 ook via DAB+ in heel Nederland te ontvangen
23-08-2015 14:43:00

Vanaf 1 september 2015 is RADIONL ook via DAB+ in heel Nederland te ontvangen. DAB staat voor Digital Audio Broadcasting,een Europees systeem dat een digitaal radio-signaal mogelijk maakt. Zo heb je altijd en overal de beschikking over meer radiozenders met een ruisvrij ontvangst. De speciale digitale ontvanger stelt na een éénmalige installatie scan direct haarscherp af op het gewenste radiostation. Daarnaast kan Digital Radio+ aanvullende informatie leveren, waaronder beeldmateriaal.

Johan Heeren presenteert nieuwe single op 13 september 2015 in Klundert
23-08-2015 11:25:00

Met een gloednieuwe single getiteld; “Ik ben verliefd op jou” heeft Johan Heeren een supertrendy single gemaakt; veel variatie en een enorme hitpotentie! Vorig jaar zat hij 15 jaar in het vak als zanger wat hij vierde met een jubileum album met successen van de afgelopen jaren. Grote hits als; “Viva Mexico” en “Ik droom elke nacht van jou” die op dit album staan, zijn gemaakt samen met producer en tekstschrijver André Kooiman. Om die reden wilde Johan dolgraag weer samenwerken met de top-muzikant uit Raamsdonksveer, die hij vroeg om deze speciale single voor hem te schrijven en produceren! De single getiteld “Ik ben verliefd op jou” is een supermoderne plaat en een mix van rock & roll, Nederlandse rap en een superstrak arrangement dat precies past bij de Roosendaalse zanger. 

Zanger William krijgt nieuwe single overhandigd door Friso
23-08-2015 11:04:00

Zanger William kreeg op donderdag 20 augustus op de jaarmarkt in Hillegom de verrassing van zijn leven. De zanger die dacht dat hij “gewoon”een optreden moest verzorgen werd door familie en vrienden “verrast”met een officieel momentje, namelijk de uitreiking van zijn nieuwste single  “Maak me wakker”, de Nederlandse vertaling op “Wake me up”. In dit nummer wordt de zanger begeleid op accordeon door Roy Otters, die speciaal uit Apeldoorn naar Hillegom was gekomen.

Dennis Alberti presenteert debuutsingle in Amsterdam
23-08-2015 10:51:00

Dennis Alberti is  verborgen talent met ‘n gouden keeltje en telg uit een artiestenfamilie! Het is nu de hoogste tijd om deze spontane en goedlachse Amsterdamse zanger nog beter te leren kennen! Dat is eindelijk mogelijk, want op zondag 20 september a.s. wordt zijn debuutsingle en bijbehorende videoclip “Mag ik vannacht bij je slapen?” feestelijk in Jantjes Verjaardag gepresenteerd. Uiteraard zullen diverse collega artiesten hun medewerking verlenen om deze bijzondere gebeurtenis samen met Dennis muzikaal in te luiden, met gastoptredens van o.a. Tino Martin, Denny Braaf, Sasja Brouwers, Laura Fischer, John Le Maire, Tony Anderson, Jeffrey Stappers, Marco de Vos, Dennis van Veen en huis dj Roy. De eerste CD zal aan Dennis worden uitgereikt door een bekende mystery guest.

Mr. Hans The King neemt klassieker 'Green green grass of home' op
23-08-2015 10:16:00

Mr. Hans The King is geboren en getogen in Utrecht, maar woont alweer 25 jaar met veel plezier samen met zijn gezin in het mooie Kesteren in de Betuwe. Hans is al jaren succesvol als ondernemer en heeft een goedlopende frietkraam, maar 7 jaar geleden krijgt zijn leven een verrassende wending. Aangezien Hans een hele grote Elvis fan is, regelt zijn vrouw tijdens zijn verjaardag een Elvis lookalike die Hans uitnodigt om samen met hem het nummer "My boy" te zingen. 

Martijn Stam twee weken lang met spot op RADIONL
22-08-2015 23:10:00

De Hillegomse zanger martijn Stam is vanaf 24 augustus twee weken lang, vijf keer per dag met een spot te horen op Radio NL. Het betreft een spot van zijn debuutsingle “Leef”, die door het publiek enthousiast wordt ontvangen. “Leef” kan bij RADIONL ook aangevraagd worden, want het nummer staat in de playlist. Op dinsdag 25 augustus is Martijn Stam van 14.00 tot 15.00 uur te gast bij RADIONL in het programma “Op volle kracht” van Hessel Wijkstra. Dit programma is te beluisteren van 12.00 uur tot 15.00 uur.

TV Oranje geeft artiesten de kans een showflits op te nemen
22-08-2015 22:57:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! Er zijn opnamedagen op maandag 12 oktober, maandag 9 november en op 6 en 7 december (tevens opname Kerstwensen). Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op de website geplaatst. 

Aanstaande zondag special over Henri van Velzen op TV Oranje
22-08-2015 22:46:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 23 augustus zie je om 20.00 uur een special over zanger Henri van Velzen.

RADIONL & TV Oranje Live groot succes in Zwolle
22-08-2015 22:35:00

Het publiek stroomde vrijdag 21 augustus massaal toe bij RADIONL & TV Oranje Live in Zwolle. Duizenden fans van muziek van eigen bodem kwamen naar het Ter Pelkwijkpark om te genieten van optredens van Koos Alberts, Frans Duijts, Ancora, De Havenzangers, Harten Tien, Roy Donders, Belinda Kinnear, Antje Monteiro, Jeffrey Schenk, René Karst, Peter Beense, het IJsselduo en Yosee. RADIONL-directeur Nico Silvius zegt 'bijzonder trots' te zijn op het geslaagde evenement. 

Michelle Okken maakt kans op Sena Muziekproductiefondsprijs van €3000,-
22-08-2015 22:29:00

Na o.a. The Voice Kids 2014, Utopia Top Talent en haar onlangs nieuw verschenen single 'Je hart gaat sneller slaan', is het nu tijd voor het demospreekuur tijdens Buma NL op 14 september a.s. in 's-Hertogenbosch. De jury van het demospreekuur heeft uit alle inzendingen een selectie gemaakt van de beste 30 liedjes die mee mogen doen aan het demospreekuur, waaronder het liedje van de uit Drenthe afkomstige Michelle. Artiesten, liedjesschrijvers en producers kregen de kans hun werk te laten horen aan vertegenwoordigers uit de top van de Nederlandse muziekindustrie. 

Nick & Simon maken eerste interactieve videoclip bij nieuwe single
22-08-2015 07:55:00

Gisteren ging de nieuwe single ‘Open Je Hart’ van Nick & Simon, afkomstig van het nog te verschijnen album ‘Open’, in release. Binnen een paar uur stond ‘Open Je Hart’ op #1 in de iTunes Top 100. De bijbehorende clip is innovatief vanwege de interactieve functionaliteit. De kijker bepaalt zelf welke verhaallijn hij / zij volgt door gebruik te maken van de ‘O’ –toets op het toetsenbord. Niet eerder maakte een Nederlandse artiest gebruik van deze techniek in een videoclip.

Helemaal Hollands heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
21-08-2015 19:22:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 augustus is dat 'We nemen er een borrel op', de nieuwe single van Helemaal Hollands. Het populaire feestduo heeft een aanstekelijk uptempo nummer afgeleverd dat, net als de vorige singles van Carlo en Leo, direct blijft hangen. De tekst is geschreven door Carlo Rijsdijk en de single is opgenomen in de Rooftop Studios in Holten. De productie was in handen van Edwin van Hoevelaak. De clip van 'We nemen er een borrel op', is opgenomen tijdens een zonovergoten artiestenreis in Turkije.

Opvallende single van zingende kroegbaas Bertus Sipma
21-08-2015 00:00:00

Bertus Sipma heeft de afgelopen jaren al enkele Nederlandstalige singles uitgebracht. Z’n nieuwe single “Geloof me ( Dat dit blijft bestaan)" valt op door de unieke sound die ontworpen is door De Doellaezen, bestaande uit S. Schaafsma & R. Wielstra. ‘Op YouTube staan diverse video’s van hen die duizenden keren bekeken zijn. Ik kwam met de mannen aan de praat en vertelde dat ik een keer iets anders wilde gaan doen.  Het duo bleek een studio in Buitenpost te hebben en dat ligt op steenworp afstand van mijn woonplaats. 

Denans viert 35 jarig artiestenjubileum op 24 augustus in Kruisland
20-08-2015 22:27:00

Tijdens de Kruislandse Kermisfeesten viert Denans op maandag 24 augustus z'n 35 jarig artiestenubileum. Vanaf 16.00 uur begint in de grote feesttent het entertainmentprogramma. In het voor- en naprogramma zal het Kruislandse Duo Sjerrie Denz acte de présence geven. Tussen de optredens van dit amusementsduo zullen een Denans, Rudy de Wit, Angesz, Suzie Roose, Henk Kamphuis, Petra van Gennip en Manuela Rokven. De presentatie is in handen van Hans van Aalst. De kermis staat in de regio bekend als niet de grootste, maar wel de gezelligste kermis van West-Brabant. In het centrum, op de Markt en Molenstraat staan dit jaar weer kermisattracties voor jong en oud. 

Platenlabel L &G Producties bestaat 12.5 jaar
20-08-2015 12:08:00

Platenlabel L&G producties bestaat inmiddels al 12.5 jaar. In 2003 werd het opgericht door Lucas en Gea. "Sindsdien is het team een beetje groter geworden, maar de locatie op het industrieterrein In Oude  Pekela is nog steeds gelijk. Tientallen artiesten vonden de weg naar ons en ondertussen zijn er 9 verzamelalbums uitgebracht. Inmiddels is er ook een licht en geluid afdeling ,die onder beheer valt van onze zoon Danny. Onder de vlag van L&G Entertainment worden wekelijks artiesten geboekt voor diverse feesten in de regio" vertelt Lucas.

Laat me nu gaan....nieuwe single van Henny Thijssen
20-08-2015 10:52:00

" Laat me nu gaan"  is de titel van de nieuwe single van Henny Thijssen. Henny is onlangs een samenwerking aangegaan met Studio One Records in Enschede. De tekst van de single heeft Thijssen zelf geschreven en producer Justin Pieplenbosch nam de productie op zich.  "Ik heb al heel veel dingen voor Johnny Sap van Studio One gedaan, waaronder het schrijven van liedjes voor veel artiesten. Het is de eerste keer dat ik als artiest een samenwerking met hem ben aangegaan. Qua gevoel zit dit gewoon goed.

Single Zo verwend van Wesly Bronkhorst eerder gelanceerd dan gepland
20-08-2015 09:49:00

Wesly Bronkhorst heeft samen met zijn team besloten om z'n nieuwe single "Zo Verwend" eerder uit te brengen dan was gepland. Dit i.v.m. de problemen omtrent het hacken van zijn privé computer twee weken geleden. "Je wil voorkomen dat een ander er mee aan de haal gaat. Het is vreselijk jammer dat dit toen zo moest omdat we mooie plannen hadden gemaakt met betrekking tot de release van deze single. Die plannen moeten we nu bewaren voor de release van het album dat op 21 november 2015 uitkomt". 

Dario steekt oud Hazes nummer in nieuw jasje
19-08-2015 19:32:00

De familie Hazes heeft geen bezwaar tegen de nieuwe single van Dario. De zanger die erom bekend staat regelmatig oude liedjes in een nieuw jasje te stoppen, heeft deze keer een oude stille hit van André Hazes gebruikt: ‘Alsjeblieft laat me zeggen schat’. Dario weet van bijna elk nummer iets vrolijks te maken, zo ook bij zijn nieuwe single ‘Alsjeblieft laat me zeggen schat’. Hazes fans kunnen de titel mogelijk herkennen, want het nummer is afkomstig van het album ‘Met liefde’ uit 1988.

Nieuwe single voor Bé Dilling en feit
19-08-2015 12:50:00

Volkszanger Bé Dilling timmert de laatste tijd goed aan de weg. Zijn naam kom je ook steeds vaker tegen bij grotere evenementen. Z'n laatste single "Voor ons zijn alle dagen" werd goed opgepakt door de radiostations en was de eerste samenwerking met het duo Lucas en Gea .Ook de opvolger "Ga je met me mee" is geproduceerd door L & G producties/ Het geheel werd  door producer Niels Lingbeek opgenomen in de Mastersound studio te Muntendam. Bé legt hierbij de lat nog hoger en heeft zondag 6 september als datum geprikt voor een grootse presentatie.

Gino Graus lanceert nieuwe single met pikante titel Facking Lekker
19-08-2015 10:21:00

Roy Donders en Gino Graus kwamen elkaar al regelmatig tegen tijdens de optredens in het land. De klik was er direct. En toen ze elkaar weer tegenkwamen bij een optreden in de roemruchte Spaanse Discotheek Voom Voom, werden de vriendschappen nog sterker aangehaald en nieuwe plannen gesmeed. Roy, als altijd, erg druk met zijn zangcarrière en winkel in Tilburg, zocht nog een enthousiaste verkoper voor de zaterdag. Die vacature is inmiddels opgevuld, u voelt hem al aankomen, door Gino. 

Martin Vincken krijgt nieuwe single uitgereikt door George Baker
18-08-2015 21:46:00

Afgelopen zaterdag kreeg Martin Vincken het eerste exemplaar van z'n nieuwe single "Wat een ander ook zegt" uitgereikt door George Baker. Dit alles vond plaats tijdens het Hoornse Kermisfeest in de grote feesttent. "Oorspronkelijk is het een instrumenteel nummer dat al door diverse orkesten op verschillende manieren is uitgebracht. Mijn vrouw Pascale is eigenlijk de aanstichter van deze versie. Zij heeft er een tekst op geschreven die uiteindelijk door tekstschrijver J. van Raaijen uitgewerkt is tot wat het nu is. Het arrangement is door producer Ger Oerlermans aangepast aan deze tijd en ik moet eerlijk zeggen dat het een behoorlijke beuker is", vertelt de Hoornse zanger die in het dagelijks leven met zijn vrouw Café Ome Tinus runt in Hoorn. De single komt officieel uit op 19 augustus en verschijnt op het Storm Records label.

Albert Casanova werkt aan nieuwe single
18-08-2015 20:59:00

Op 30 september 2015 verschijnt de nieuwe single "Als je mij niet meer wilt zien" van Albert Casanova. 'Het wordt heel iets verrrassend', vertelt Albert. 'De mensen kennen mij hoofdzakelijk van feestmuziek, Après-ski nummers en carnavalsliedjes. Ik heb een slechte periode achter de rug waar veel is misgegaan. Niet alleen financieel was het een puinhoop, maar alles stapelde zich op. Veel mensen kennen dat gevoel wel, denk ik. 

Nieuwe single voor Danny Terp
18-08-2015 18:23:00

Danny Terp is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap De 30 jarige zanger uit Aalsmeer is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single "Zonder jou" gearrangeerd en geproduceerd heeft. Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in een aantal succesvolle singles. Vervolgens werd 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” uitgebracht door het Stars Up label (een sub label van NRGY Music van Tom Peters).

Programma 21e Int. Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer 8 november 2015 bekend
18-08-2015 13:20:00

Adri Kruijer presenteert voor u op zondag 8 november 2015 de 21e editie van het “Int. Accordeon festival Hoogezand-Sappemeer” in het vernieuwde theater het Kielzog, Gorecht-oost 157. De aanvang is vanaf 13.00 uur. Gastoptredens worden verzorgd door: Jean Louis van Dam, Piet Schmidt, Igor Kuzmin en Daniël Metz. Volgens Adri Kruijer belooft het weer een fantastische middag te worden met veel variaties op het gebied van de accordeon.  De liefhebbers kunnen genieten van diverse muziekstijlen zoals de tango, musette, swingaccordeon, polka`s, samba, evergreens, Hollandse meezingrepertoire en nog veel meer, kortom dat wordt genieten. Ook zijn er diverse accordeonstands te bewonderen met nieuw en gebruikte instrumenten, onderdelen, bladmuziek, accessoires etc. 

Clown Jopie 25 jaar in het vak als artiest
18-08-2015 12:49:00

Deze maand is het 25 jaar geleden dat Clown Jopie aan zijn professionele loopbaan als artiest begon. Al ruim daarvoor begon de bekende clown die gestalte wordt gegeven door Jeroen van den Berg aan zijn carrière als 12-jarige bij Oranjevereniging Heinenoord. Hij speelde eerst poppenkast en later werd Clown Jopie geboren. De naam Jopie kwam oorspronkelijk van mijn buikspreekpop en de naam ligt prettig in het gehoor. Dat Clown Jopie, in tegenstelling tot de meeste clowns, groen haar heeft, is uit nood geboren. 

Tina Trucker komt met nieuwe single en haar eigen snack
18-08-2015 11:47:00

Tina Trucker is op 7 juni 2014 tijdens een optreden van RADIONL in Kalkar Duitsland, bij een clipopname uit een Truck gevallen waardoor zij een zéér gecompliceerde polsbreuk opliep. Er is toen en daarna van alles misgegaan met weinig vooruitgang. Na de operatie ontstond er dystrofie en kreeg ze steeds meer pijn door haar gehele lichaam waardoor ook het lopen een probleem werd. Het uitbrengen van haar nieuwe single en de bijbehorende clip werd daardoor uitgesteld. Na enkele operaties en een revalidatie van één jaar is “de bezige bij” de studio in gegaan.

Marco Schouten en John Enter gooien de trossen los voor muzikale reis
18-08-2015 11:26:00

Op zondag 30 augustus 2015 gooien Marco Schouten en John Enter de trossen los voor een muzikale reis van vier uur over de IJssel. De reis brengt je van Zwolle naar Kampen en laat je genieten van een schitterend stuk natuur. Tijdens dit vier uur durende varende evenement  is het niet alleen genieten van de flora en fauna  maar ook van muzikale verrassingen. Uw gastheren John Enter en Marco Schouten hebben tijdens deze nu al legendarische vaartocht voor u gastoptredens van het IJssel Duo, Arjan Venemann, Janneke de Roo en Anita & Ed. Natuurlijk zullen de muzikale gastheren ook zelf een aantal van hun successen laten horen. Voor u als fan de ideale middag  want een meet en greet met uw favoriet is mogelijk en uw ontmoeting wordt vastgelegd op de gevoelige plaat door Bianca Hennink Fotografie.

Emile Hartkamp produceert nieuwe single van Ivo Franklin
18-08-2015 10:27:00

Na een aantal jaren van afwezigheid lanceert 'Toppers van Oranje' presentator op 19 augustus 2015 een nieuwe single met de gelijknamige titel van het muziekprogramma. Het geheel is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar. Op zaterdag 22 augustus a.s. zal het lied voor het eerst te zien en te horen zijn tijdens de 100e aflevering van Toppers van Oranje bij TV Oranje. Emile Hartkamp heeft al weten dat hij dusdanig onder de indruk is van de kwaliteiten van Ivo, dat hij graag een album met hem wil opnemen.

Harten 10 werkt hard aan nieuwe single
17-08-2015 15:30:00

Een prima eerste helft van het jaar 2015 voor het duo Harten 10 uit Dalfsen. Geweldige reacties op hun deelname aan Bloed, Zweet & Tranen, met de twee uitgebrachte singles 'Blijf bij mij' en 'Dat was vroeger' en een goed gevulde agenda, is het duo trots op de afgelopen periode. Maar stilzitten is er niet bij, want op dit moment wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuwe single, dat dit najaar nog zal uitkomen. Deze week wordt de nieuwe single 'Als ik Zing' uitgebracht. Het nummer is afkomstig van hun laatste album 'Hier klopt mijn hart'.

De Lambada van Kaoma is de populairste zomerhit ooit
17-08-2015 00:00:00

De Lambada van Kaoma is de populairste zomerhit ooit. Dat blijkt uit de nieuwe Zomerse 50 die vandaag is verschenen. Deze jaarlijkse hitlijst bevat de 50 meest populaire zomerhits, van hits uit de jaren 70, 80 en 90 tot de recentere zomerhits. Het is voor het eerst dat de Lambada op nummer 1 staat. Op plek 2 staat eeuwige tweede Bryan Adams met Summer of ’69, plek 3 is voor Kid Rock met All Summer Long. De Zomerse 50 wordt de komende weken uitgezonden bij 150 radiozenders in Nederland en België. Ook is er een tv-special, gepresenteerd door zanger Frank van Etten..

Made in Holland...22 augustus wederom in Wassenaar
16-08-2015 11:44:00

Voor de zevende keer komt de 'Made in Holland Zomereditie' weer naar strandpaviljoen De Zeester in Wassenaar. Op zaterdag 22 augustus zal vanaf 13.00 uur het feest weer los barsten. Ook dit keer gaat het weer een spektakel worden, met optredens van onder andere toppers als: Grad Damen, Dean Saunders, Alessandro, Laura Fischer, Lorenzo en Jeronimo zal het weer gezellig druk worden op het terras. 

Zondag 16 augustus komt RADIONL Live naar de Mediamarkt in Apeldoorn
15-08-2015 16:59:00

Zondag 16 augustus 2015 komt RADIONL Live naar de Mediamarkt in Apeldoorn "RADIONL Live" strijkt neer op het grote parkeerterrein aan de Voorwaarts 13 in Apeldoorn. Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur is er live RADIONL en optredens van: Thomas Berge, Bob Offenberg, Ronnie van Bemmel, Willem Barth, Annet Nikamp, Stad en Land, Grad Damen, Sasja Brouwers, Wimmie Bouma, Tamara Tol, Yosee, Ray van der Heiden.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: