RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rox heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
05-12-2014 15:04:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 december is dat ‘Ik kan niet zonder jou’, de nieuwe single van Rox. In september was deze vrolijke blonde zangeres uit de Betuwe de winnaar van het grote demoplugpanel tijdens Buma NL, conferentie en festival voor de Hollandse muziek. Rox maakte indruk op de juryleden, onder wie Nico Silvius van RADIONL, Bas Ardesch van TV Oranje en Daniël Dekker van de TROS. Dit trok de aandacht van CNR Music, wat leidde tot deze uitstekend verzorgde single en videoclip. 

Harmina de Jonge lanceert nieuwe single als aanloop naar album
05-12-2014 14:07:00

‘Heb ik jou vandaag al eens verteld’ is de titel van de nieuwe single van Harmina de Jonge waarbij de hoes meteen de aandacht trekt door de man die naast haar op de foto staat. Is Charly Chaplin gereïncarneerd  of is het een verre nazaat voor wie Harmina blijkbaar veel sympathie koestert? Sommigen beweren dat Charly een rijk gevuld liefdesleven had waardoor het niet ondenkbaar is dat we met een verborgen kleinzoon te maken hebben die tot de vriendenkring van de zangeres behoort.

Stembus voor Winterse 50 weer geopend
05-12-2014 12:10:00

De grootste kersthits zijn ook dit jaar te horen in de Winterse 50, de jaarlijkse hitlijst met de grootste en meest populaire kersthits ooit. Op www.winterse50.nl kan tot en met zondag 14 december gestemd worden voor de Winterse 50 van 2014. 

Nieuws van Showbizzinfo: Marco Schouten, Mike, Denny & Peter en Appie Scheer & Reina
05-12-2014 11:39:00

Geert Hakze van artiesten- en promotiebureau "Showbizzinfo" loopt al jaren mee in de Nederlandse muziekwereld. Hij ondersteunt artiesten uit Nederland, Duitsland en België en geeft aan geen nummer 1 hit te kunnen garanderen, maar wel het product zo breed mogelijk te kunnen aanbieden. 

Twee maal Laura Lynn in De Vlaamse Top 10
05-12-2014 10:13:00

Het einde van 2014 is in zicht en het was voor Schlagerkoningin Laura Lynn een fantastisch jaar in haar carrière. In het voorjaar en de zomer rijfde de zangeres de ene nummer 1-hit na de andere bij elkaar met ‘Blijf In M’n Armen Vannacht’, ‘Jij en Ik’ en het duet met Luc Steeno, ‘Diep In Je Ogen’. In oktober lanceerde ze haar achtste studioalbum ‘Jij en Ik’, dat 4 weken lang in de top 10 van Ultratop stond. Als kers op de taart werd vorige week bekend gemaakt dat Laura genomineerd is voor de MIA’s, in de categorie ‘Vlaams Populair’.

Kerst-CD presentatie Berdien Stenberg bij ANWB
04-12-2014 22:29:00

Berdien Stenberg ontvangt aanstaande woensdag 10 december uit handen van ANWB-hoofddirecteur Frits van Bruggen het eerste exemplaar van haar nieuwe Kerst CD, ‘Berdien Stenberg, Christmas Choral’. De feestelijk bijeenkomst vindt plaats om 15.30 uur in de Rotonde van het ANWB-hoofdkantoor aan de Wassenaarseweg 220 in Den Haag. Dit is voor het eerst in ruim 15 jaar dat Berdien een nieuw album uitbrengt. Daarnaast wordt ook het officiële startschot gegeven van de Kersttour die Berdien een dag later start in Apeldoorn. 

Veel aandacht voor KWF en nieuwe single Joey Hartkamp
04-12-2014 20:39:00

Joey Hartkamp krijgt erg veel positieve reacties op z’n besluit om de gehele opbrengst van z’n nieuwe single “Jij” te doneren aan de KWF Kankerbestrijding. “Ik heb berichtjes gekregen van mensen die niet van Nederlandstalige muziek houden, maar kippenvel kregen na het zien van de videoclip die afgelopen dinsdag online werd gezet op Youtube. Dat geeft een goed gevoel en ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om deze gevoelige ballad op te nemen. In twee dagen tijd zijn er al bijna 7000 views, dat doet me goed. 

Duo Toe Maar gaat met een 'geheim' persoon carnavalssingle opnemen
04-12-2014 20:07:00

Duo Toe Maar gaat samen met een 'geheim' persoon de studio in om een nieuwe carnavalssingle op te nemen. Ze hebben wederom de hulp ingeroepen van René van Rooij (WC Experience /GG producties). Afgelopen carnaval gooide het Brabantse familieduo bestaande uit vader Emil en zoon Patrick hoge ogen met hun spraakmakende feestknaller "Hé Door haal die tepel uit m'n oor". 

FelDurOp komt met onvervalste partyhit
04-12-2014 18:08:00

Soms hoor je een plaat die je niet meer uit je hoofd krijgt. Dat is ook het geval met de nieuwe single "Gat in het viltje" van FelDur. Als u ergens een bierviltje ziet liggen zult u er nooit meer hetzelfde naar kijken nadat u deze echt onvervalste partyhit gehoord hebt. Of het u in het cafe is, met de Apres-ski is, of met de carnaval, “Gat in het viltje” van FelDurOp is een echte meezinger. Maar wie zijn FelDurOp nu eigenlijk? FelDurOp is nieuw. Een half jaar geleden besloten Tommy Feller, Eddy Feller, en Rob Wils samen op te gaan treden. 

Lancering schoolmusical ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet!’ groot succes
04-12-2014 16:26:00

Honderden kinderen kwamen gisteren naar TivoliVredenburg in Utrecht voor de feestelijke aftrap van de gloednieuwe schoolmusical Ik zie ik zie wat jij niet ziet! Tijdens deze lancering werd de videoclip opgenomen van het gelijknamige titellied van deze musical. Kinderen uit heel het land kregen gistermiddag de unieke kans om in deze clip mee te spelen met Vajèn van den Bosch, William Spaaij en Justen Beer. 

Henk Dissel in de stal van Volendam Music
04-12-2014 15:02:00

Binnenkort zal bekend gemaakt worden dat Henk Dissel, de jonge, sympathieke zanger uit Zeist, volop bezig is aan zijn eerste album, dat op Vosound Records zal worden uitgebracht. Het is het zoveelste bewijs dat het succesverhaal rond deze artiest in een stroomversnelling raakt. Het begon allemaal in 2008, toen Henk de kans kreeg zich te presenteren via de Tros Sterren.nl Academy. Sindsdien bracht hij met grote regelmaat singles uit, waarvan het overgrote deel kon rekenen op de steun van met name de belangrijke regionale zenders. 

'Arrivederci'.....nieuwe single van Mike Angelo
03-12-2014 20:36:00

Na "Oh wat een meid" heeft Mike Angelo met de single "Arrivederci" een waardige opvolger gemaakt. De bewerking van dit nummer komt net als zijn vorige single uit de studio van André Kooiman die de juiste sound voor Mike Angelo weet te maken. Mike Angelo staat bekend om feest. Wanneer hij op een podium staat, kan niemand stil blijven staan. Wat er ook gebeurt, de boel moet op zijn kop, het dak moet eraf. Dit geldt ook voor Arrivederci. De single is vanaf heden te downloaden bij de bekende downloadportals. 

Mick Harren neemt Kerstsingle 'Vrede met Kerst' op t.b.v. War Child
03-12-2014 20:10:00

"Vrede met kerst" is voor Mick een boodschap aan de hele wereld, staat op de website van War Child. ''Met als grootste kerstwens de vrede te laten terugkeren en er voor elkaar te zijn. Het kinderkoor o.l.v. Majel Lustenhouwerzet het nummer extra kracht bij. Kinderen zijn de dupe van de ruzies en oorlogen, die door volwassenen zijn ontstaan. Vrede met kerst zou het mooiste kerstcadeau op aarde zijn", aldus Mick die hoopt dat het net zo'n grote hit wordt als "Eenzame Kerst" van André Hazes. 

Henri van Velzen, Appie Scheer en Chris de Roo bundelen krachten
03-12-2014 19:53:00

Henri van Velzen, Appie Scheer en Chris de Roo hebben als  “De grote drie” hun krachten gebundeld en als gimmick de single "Vrolijk Kerstfeest" gemaakt waarin André Hazes, Frans Bauer en René Froger geïmiteerd worden qua stem en tekst.  Het is volgens Henri van Velzen tevens een ode aan de drie populaire zangers. “Het drietal is altijd in voor een grapje en daar wilde ik altijd al iets humoristisch mee doen. Kerst is daar een uitgelezen mogelijkheid voor en nam contact op met Appie en Chris. 

Heerhugowaard A Life organiseert op zondagmiddag 21 december unieke artiestenparade
03-12-2014 19:23:00

Het populaire programma Hollandse Hits A life van de regionale omroep Heerhugowaard A Life organiseert op zondagmiddag 21 december een unieke artiestenparade. Het gezellige stadsplein van Heerhugowaard is dan omgetoverd tot een heus “Hartje winter” maar draait niet om schaatsen alleen! Er word dit jaar groots uit gepakt met diverse live optredens en DJ's in een gevarieerd muzikaal programma. Iedere dinsdag avond is het populaire programma Hollandse Hits Alife te beluisteren tussen 20.00 uur en 22.00 uur.  Het programma wordt gepresenteerd door Erik van Kruiselbergen of Joost de Vries, en de techniek is in handen van Bobby Edens. De muzieksoort die word uitgezonden is Nederlandstalig afgewisseld met Engelstalig met ruimte voor regionaal en nationaal talent.

Aankondiging Toppers in Concert 2015 'Crazy Summer Edition'
03-12-2014 17:21:00

Vrijdag 29 & zaterdag 30 mei 2015 barst de zomer in volle hevigheid los tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van Toppers in Concert! De 11e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2015 is de ‘Crazy Summer Edition’. ‘The Summer is Magic’ en dat zullen we weten! Ook al weer zomerkriebels? Warme witte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de zon en zwoele zomeravonden, bij de Toppers begint de swingende zomer in mei! Het belooft een avond te worden in een zomers decor. De dresscode is white with a colorful touch of summer. De concerten van de Toppers zijn populairder dan ooit. Bij de jubileumconcerten van dit jaar vierden 278.000 uitgedoste fans op grootse wijze het feest van verbroedering.

Casper Janssen Music Promotions in zee met Feestlift
03-12-2014 07:55:00

Frank Kleine Schaars en Marco ten Kate vormen samen de feestact Feestlift. Ze behoren tot één van de populairste feestacts van Nederland. Na een aantal singles te hebben uitbracht op het Holliwood Records label van Edwin van Hoevelaak, hebben de mannen ervoor gekozen om hun nieuwe single "Vol gas" in eigen beheer uit te brengen. Hiermee zijn ze een nieuwe weg ingeslagen, oftewel Feestlift 2.0! Het aanstekelijke nummer is een bewerking van het bekende nummer Narcotic van Liquido. Met deze uitvoering wordt de juiste après-ski snaar geraakt. 

Paul Groot speelt Sonneveld in DeLaMar
02-12-2014 21:02:00

Paul Groot zal vanaf 12 februari 2015 elke donderdag de rol van Wim Sonneveld in de musical Sonneveld in DeLaMar gaan spelen. Albert Verlinde, de producent van deze musical, is trots dit vandaag te kunnen melden. Tony Neef, die de rol van Wim Sonneveld vanaf de eerste repetitiedag speelt, is blij dat Paul Groot zijn vaste vervanger wordt. ‘Paul is een fantastisch acteur, maar kan ook geweldig zingen. Paul is een absolute aanwinst.’  Voor Paul Groot (47) is het niet de eerste keer dat hij met Albert Verlinde Entertainment samenwerkt. 

Ladies of Soul pakken uit met internationale wereldster!
02-12-2014 20:43:00

Vol trots presenteren de Ladies of Soul hun internationale special guest Sheila E. Hiermee verwelkomen zij een zesde powervrouw op het podium van de Ziggo Dome op 12, 13 en 14 februari 2015. Sheila E. is niet alleen een drummer en percussionist van wereldklasse, ze zong ook samen met wereldsterren als Prince, Marvin Gaye, Beyoncé, Diana Ross, Lionel Richie en Gloria Estefan en scoorde ook solo diverse wereldhits. En in februari 2015 staat ze dus drie avonden op rij in de Ziggo Dome bij de Ladies of Soul. 

Zangeres Martijje lanceert haar vierde single
02-12-2014 20:32:00

Op woensdag 3 december lanceert zangeres Martijje haar nieuwe single"Ik wil meer". Het liedje past volgens Martijje goed bij de decembermaand. "Soms willen we allemaal steeds meer, zeker als er cadeautjes worden uitgedeeld. En welk cadeau is er leuker om te krijgen dan een flinke portie liefde?". Het liedje is na "Zin an lente", "Zachiesan" en "Krummeltie" de vierde single die Martijje uitbrengt als voorloper op het nieuwe album met Drentse Jazz waar ze aan werkt. Dit nieuwe album wordt volgend jaar verwacht en is een vervolg op Martijje’s eerste album Drezz. 

'Daar is Kerst toch voor bedoeld' van Peter Beense verschijnt deze week
02-12-2014 19:06:00

De populaire Amsterdamse volkszanger Peter Beense gaat Kerst 2014 optimistisch tegemoet. Dat blijkt uit zijn single "Daar is Kerst toch voor bedoeld", die deze week verschijnt. Het is voor het eerst dat de zanger een eigen kerstsingle uit brengt. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen, met wie Peter al heel vaak heeft samengewerkt en daarbij de juiste toon en sfeer voor hem wist te vinden. Peter: “Ik heb heel bewust gekozen voor een vrolijk up-tempo nummer. 

Artiesten uit Brabant bundelen krachten voor missie X-Mas
02-12-2014 07:41:00

Artiesten uit Brabant hebben onder de naam Missie X-Mas Toppers de handen ineen geslagen voor de benefietsingle “Nooit Meer Eenzaam Met Kerstmis”. Hiermee steunen zij het goede doel Missie X-Mas van de stichting Veads voor voedselpakketten voor minderbedeelde mensen. De Missie X-Mas Toppers bestaan oa. uit Franky Falcon, Jeffrey Heesen en Arno Verduyn.

Diego ontvangt gouden award uit handen van Sinterklaas
01-12-2014 21:32:00

Diego de coolste Piet van Nederland, heeft een Gouden Award ontvangen uit handen van Sinterklaas. Van zijn vorige album 'Coolste Hits 4' zijn inmiddels meer dan 20.000 stuks over de toonbank gegaan. Dit weekend was Diego te zien in de uitverkochte voorstelling 'Vet Coole Sintshow' in Showbizz Village in Aalsmeer. Na afloop werd Diego volledig verrast door Sinterklaas met deze Gouden Award. 

Ruud Feltkamp (DJ Rudi Feral) & Propulsive lanceren eerste single
01-12-2014 11:34:00

Ruud Feltkamp, als acteur en presentator bekend van o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden, GTST Quiz,  De Toscaanse Bruiloft en het winnen van de Televizier Aanstormend Talent Award, brengt op 8 december onder zijn DJ naam Rudi Feral zijn eerste house single uit. Na zeven jaar draaien en musiceren is het voor Ruud nu de hoogste tijd om zijn muziek te publiceren en zo met het publiek te delen. Listen naar Rudi Feral & Propulsive! Ruud is sinds zeven jaar actief als DJ en draait sinds enkele jaren regelmatig in clubs en discotheken in binnen- en buitenland. 

Anouk en Robert Jan zijn Peat Residents
01-12-2014 10:27:00

Ze kennen elkaar al jaren, maar Robert Jan van Hoogdalem en Anouk Triezenberg maken pas sinds enkele maanden samen muziek. Het eerste liedje van de twee, te zien op YouTube, leverde naast veel positieve reacties ook de eerste boekingen op. Nu ze een naam hebben gevonden, is Drenthe officieel een nieuw muzikaal setje rijker. Maak kennis met Peat Residents.

RADIONL en TV Oranje: Facebookactie: win een keuken t.w.v. € 3000,00
01-12-2014 10:19:00

RADIONL en TV Oranje gaan in december een gloednieuwe keuken weggeven, ter waarde van maar liefst 3000 euro! Om kans te maken op deze fantastische prijs hoef je alleen maar tussen 1 en 22 december de Facebookpagina van RADIONL én die van TV Oranje te liken. Heb je allebei de Facebookpagina’s geliked? Dan maak jij automatisch kans op een fantastische nieuwe keuken.

Modewinkel 'Gypsy Bling' van Zangeres Marlous geopend door Jan Paparazzi
30-11-2014 21:39:00

Gisteren opende Jan Paparazzi op feestelijke wijze de bijzondere modewinkel van Marlous .. GYPSY BLING aan de Rademarkt 23 in Groningen. Er stonden tal van leuke activiteiten op het programma waaronder een mini modeshow en een optreden van Marlous. Personeel van Kapperszaak Kapsones was aanwezig om voor diegene die dat wilde gratis de haren in een mooi model te maken. (Een soort metamorfose). Marlous is de schrik inmiddels te boven van het eenzijdige auto ongeval dat ze samen met haar vriend Arnold beleefde. 

TV Oranje en RADIONL huldigen Koos Alberts
30-11-2014 20:15:00

Een speciale oorkonde ter gelegenheid van maar liefst 10.000 draaibeurten voor zijn liedjes en een gratis opname van een videoclip aangeboden door TV Oranje. Die eer viel zanger Koos Alberts zaterdagavond 29 november te beurt tijdens een feestelijke avond ter gelegenheid van zijn dertigjarig artiestenjubileum. De redacties van TV Oranje en RADIONL hadden tezamen becijferd dat de nog altijd mateloos populaire levensliedzanger in de loop der jaren in totaal meer dan 10.000 keer gedraaid is in de uitzendingen.

Roy Hoffman lanceert 'Als je even naar me lacht'
30-11-2014 09:58:00

In 2014 bracht Roy Hoffman zijn debuutsingle “Als ik jou zie” uit. Een single die in de breedte bij vele radiostations gedraaid werd. Roy’s voorliefde voor het Nederlandstalige volkse repertoire werd met deze eerste single meer dan uitgelicht. De jeugdigheid van Roy, zijn enthousiasme en kenmerkende eigen stemgeluid en de vraag van het publiek, bracht hem ertoe om in 2014 nog een nieuwe single uit te brengen. “Als je even naar mij lacht’ is een op maat geschreven liedje, en maakt je vrolijk van het begin tot het eind.

Ontvang gratis* editie 21 van artiestenblad Lucky Joe
30-11-2014 08:58:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Duo Nationaal isvanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 21 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 63 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Dubbel-Fris, Jacques Herb, Marco de Hollander, De Special CD Shop en de CD Hal in Ruinen. Daarnaast aandacht voor het derde benefietgala van Martin Dhamarcoverhalen t.g.v. Stichting 'Het Gasthuis', een item over de oortjes die artiesten tijdens het zingen vaan dragen, Joop en Ineke Gossen, Jan en Marga, producer Justin Pieplenbosch van Studio 1 en duo Rita & Andreas.  

RADIONL presentator Taeke Wouda schrijft boek over z’n belevenissen als DJ
29-11-2014 17:05:00

RADIONL presentator Taeke Wouda kreeg afgelopen donderdag in z’n stamkroeg ‘De Witte Herbergh’ in Workum uit handen van Jan Keizer het eerste exemplaar van z’n boek  ‘De belevenissen van een DJ’. De titel zegt volgens Taeke alles….” De belevenissen van een dj, in dit geval van een dj die Taeke heet”. Hij vervolgt: “Zo simpel als het er staat, zo is het ook. Het zijn letterlijke belevenissen die ik de afgelopen jaren mee heb mogen maken. Maar waarom een boek, zult u denken?  Het is geen eigen idee. In 2008 of 2009 hebben een aantal mensen, bij het lezen van boeken van dj’s, presentatoren of mensen uit de muziek, mij wel eens gezegd dat ik misschien ook eens een boek zou moeten schrijven. Daar moest ik toen om lachen, want dat was meer iets voor bekende mensen die we als “Bekende Nederlanders” kennen en dat ben ik niet’. 

Wendy Rivers terug met Nederlandstalige single
29-11-2014 14:48:00

De veelzijdige zangeres Wendy Rivers uit Landgraaf heeft een jarenlange podium ervaring. Ze heeft door heel het land met verschillende bands gewerkt. Ook heeft ze met veel succes aan verschillende talentenjachten meegedaan. Wendy heeft voorheen een aantal Nederlandse singles uitgebracht, maar daarna gekozen om Engelstalig te gaan zingen o.a. een Engelstalig duetten album samen met Frank van Etten. Na enige tijd Engelstalig te hebben gezongen, heeft ze nu wederom  een Nederlandstalige single opgenomen “Ik zal de sterren vragen”.

John West en Lange Frans scoren met duet 'Blijf bij mij'
29-11-2014 11:58:00

John West & Lange Frans hebben met hun duet "Blijf bij mij" een nieuw record verbroken. De clip die John met Lange Frans, Zonzo Basily en Matsoe Matsoe opnam is in een week tijd ruim 32.000 keer  bekeken. Hiermee toont John West aan de ladder naar succes snel te beklimmen. "Blijf bij mij" is afkomstig van de maxi single ‘Even terug in de tijd’ welke op 19 november jl. werd gelanceerd Rood-Hit-Blauw platenlabel. De clip is gemaakt door Kaska Producties. John: Ik vind het geweldig wat er allemaal gaande is om mij heen.

Gerry Holland sluit ‘Geen cent te makken actie ‘ af met artiestengala
29-11-2014 10:23:00

De “Geen cent te makken” actie van Gerry Holland overtreft alle verwachtingen.  Er is volgens de volkszanger tot nu toe al meer dan € 1000.00 opgehaald tegenover € 200.00 in 2013. Gerry: “Voor dat geld gaan we op zondag 14 december  bij Café De Venneper, Venneperweg 469 in Nieuw-Vennep pakketten samenstellen en uitleveren aan de ‘jongens van de straat’.  Uit ervaring blijkt dat ook op deze dag veel mensen met goederen aankomen die we kunnen verwerken in de pakketten.  Voor deze dag zoeken we nog vrijwilligers die willen helpen. Men kan zich opgeven via : info@gerryholland.nl  “. Als dank voor de hulp organiseert Gerry op zaterdag 20 december een feestavond voor de vrijwilligers, donateurs en bedrijven die goederen beschikbaar hebben gesteld. Dit zal ook plaatsvinden bij De Venneper.

Vrijkaarten voor het IJsbeelden Festival Zwolle
29-11-2014 08:28:00

Het IJsbeelden Festival Zwolle presenteert van 6 december t/m 25 januari ‘World in Motion’, een spectaculair evenement rond opzienbarende voertuigen, vliegtuigen en vaartuigen, gehakt uit enorme blokken ijs en sneeuw. Veertig internationale en Nederlandse ijskunstenaars beelden dit ‘coole’ thema uit met behulp van 250.000 kilogram ijs en 250.000 kilogram sneeuw. In een historische treinenloods ga je op een indrukwekkende ontdekkingsreis langs verleden, heden en toekomst en word je een dag lang verrast, verbaasd en verwend. 

DVD Samen…Live in Concert van Django Wagner binnen op nummer 1
28-11-2014 21:47:00

De DVD Samen…Live in Concert van zanger Django Wagner is vandaag binnen gekomen op de hoogste positie van de GFK DVD Top 30. De DVD, die vorige week uit kwam, bevat het concert dat Django op 22 mei van dit jaar gaf in het Beursgebouw in Eindhoven. Naast de dvd verscheen Samen…Live in Concert ook in een versie met een cd erbij. Op deze cd staan alle nummers die Django die avond solo voor zijn rekening nam.

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
28-11-2014 13:32:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 december is dat ‘Eens’, de nieuwe single van Jannes. Binnenkort verschijnt een nieuw album van de populaire Drentse zanger en dit nummer is daar de voorbode van. Aan het succes van Jannes lijkt maar geen einde te komen, en hoe kan het ook anders als je dit soort prachtige liedjes blijft maken. Met een tekst rijk aan gevoel en muziek die je samen doet inhaken. De uitstekende productie van Emile Hartkamp en Norus Padidar doet de rest. 

Edwin Naber helemaal terug met nieuwe single
28-11-2014 13:23:00

Het is al weer een tijdje geleden dat u iets van Edwin vernomen heeft, maar hij is helemaal terug met een nieuwe single! En hoe, een single die letterlijk de gevoelige snaar weet te raken. Na een paar jaar uit muziekland te zijn weggeweest is Edwin voornemens van het jaar 2015 zijn jaar te gaan maken. De single is opgenomen in de studio van Terry West, die eveneens helemaal back in business is. Met zijn nieuwe single weet Edwin het publiek diep te raken. De echte warme piratensound met een vleugje levenservaring maken deze plaat tot een uniek product. 

Zingga presenteert nieuw album in Assen
28-11-2014 10:48:00

Op zondag 30 nobember 2014 presenteren Nienke en John Geuzinge - Havinga hun nieuwe album "Strings Attached" vanaf 14.00 uur bij Grandcafé 'Liff' , aan de Brink in Assen. De aanvang is geheel gratis. Na een jaar hard werken is de nieuwe cd met country muziek van Drentsche bodem klaar. Deze is opgenomen en gemixt in de studio van Neo Productions. De mastering vond plaats in studio Flowertree in Nieuw Amsterdam. De cd is uitgebracht door Neo Records. Naast een aantal covers bevat  het album ook eigen werken. 

CD 'The Piano Ballads' van Edsilia Rombley kon niet uitblijven
27-11-2014 22:19:00

Op 28 november 2014 worden The Piano Ballads van Edsilia Rombley gereleased. Een CD met 10 bijzondere nummers, intens & intiem gezongen en door piano begeleid. Het idee voor een CD met piano ballads ontstaat als Edsilia voor de derde keer op rij overweldigd wordt door een Top-3 notering in iTunes. Het regent positieve reacties als zij een bestaand nummer ombuigt naar een piano ballad. Edsilia: ‘Het begon met mijn vertolking van Zeg Me Dat Het Niet Zo Is - bij De Vrienden van Amstel Zingen Kroonjuwelen. De reacties hierop waren niet normaal zo goed! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl