RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single Jim Bakkum binnen één dag in iTunes top-10
31-08-2015 16:20:00

Slechts één dag na het uitbrengen van zijn nieuwe single Ik Zie Jou, uit de musical Het meisje met het rode haar, heeft hoofdrolspeler Jim Bakkum een nummer top-10 notering op iTunes te pakken. Dit is nog nooit eerder vertoond bij een musicalsingle uit een nieuwe Nederlandse productie. Afgelopen zaterdag werd het nummer Ik Zie Jou op iTunes geplaatst en stond binnen korte tijd in de top-10. Een vrouw op een bankje. Het zachte geluid van de rijdende vrachtwagen vermengt zich met het geluid van de naderende branding. 

Ladies of Soul trots op nieuwe single Feel Good
31-08-2015 15:51:00

Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy presenteren met trots hun nieuwe single Feel Good. Net als voorgaande singles I’ll Carry You en Up Till Now onderstreept Feel Good de nauwe band tussen de Ladies. De nieuwe single is vanaf vandaag beschikbaar via iTunes (https://itun.es/nl/BVWP9) en streamdiensten. Berget: “Feel Good past ons als een jasje. De sound is écht Ladies of Soul: swingend, soulvol, catchy en vrolijk. Het onderstreept ons gevoel en de sfeer die ontstaat als we met z’n vijven bij elkaar zijn. Dan is het ook altijd feest!”

Walter presenteert tweede album op 6 september in Hoek van Holland
31-08-2015 12:55:00

Zanger Wally Preyll en toetsenist Peter van Leerdam, twee rasmuzikanten vormen samen ”WALTER”. Op 6 september presenteren zij in Museum RockArt in Hoek van Holland hun tweede album met alleen liedjes die ooit door Elvis Presley zijn gezongen. Bekende hits maar ook minder bekend werk van The King zijn op dit album te horen op een manier zoals je nog nooit hoorde…Dat Wally Preyll  niet de zoveelste Elvis-fan die een liedje van zijn idool nadoet, bleek toen de ruwe opnames terechtkwamen bij Larry Geller. Deze vertrouweling van Elvis Presley zelf in de jaren zestig en zeventig, een van de weinigen uit diens entourage die eerlijk tegen de rockkoning was, heeft inmiddels lovende woorden geuit over de manier waarop Wally en Peter met het repertoire van Elvis aan de slag zijn gegaan.

A3aan Drost snijdt met nieuwe single gevoelige snaar aan
31-08-2015 12:04:00

“Ik Blijf Je Vader” is de titel van de nieuwe single van A3aan Drost welke afkomstig is van album “Dit Is Wat Ik Wil”. Met dit door Martin Sterken geschreven en geproduceerde liedje snijdt de uit Friesland afkomstige zanger een gevoelig onderwerp aan, wat vele mensen zal raken. Drost is al jaren actief als zanger. Hij heeft al diverse singlesen een twee-tal albums op zijn naam staan. Daarnaast  wint A3aan steeds meer terrein in het Nederlandstalige muzieklandschap. Voor “Ik Blijf Je Vader” werd een sfeervolle videoclip geschoten, door Redgellmedia.

Roy Raymonds opent Party & Dancing Valkenswaard
31-08-2015 04:57:00

Afgelopen zaterdag opende Roy Raymonds een nieuwe dancing in Valkenswaard. Het moment supreme vond iets later plaats dan gepland i.v.m. een klapband die Roy en z'n chaufeur onderweg kregen. De gasten moesten dus even geduld hebben voordat de blotevoeten zanger het lintje door zou gaan knippen. De eigenaar en eigenaresse Hennie en Monique kennen Roy Raymonds al jaren van zijn optredens in Oostenrijk. 

Wegens succes twee extra K3 Shows gepland!
30-08-2015 02:31:00

Volgende week start K3 de zoektocht naar hun opvolgsters met de talentenjacht K3 zoekt K3! In november beginnen Karen, Kristel en Josje, samen met de nieuwe K3, aan een grootse afscheidstour door Nederland en Vlaanderen. Voor het publiek zijn deze shows de allerlaatste kans om Karen, Josje en Kristel live te zien als K3. Maar voordat onze K’tjes definitief afscheid nemen, stellen zij de nieuwe K3 persoonlijk voor aan hun fans en bouwen zij met zijn zessen een dubbel zo groot K3 feest! Studio 100 maakt bekend dat er wegens grote belangstelling twee extra shows zijn ingepland op 12 en 13 december in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanstaande zondag special over René Schuurmans op TV Oranje
29-08-2015 00:00:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 30 augustus zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over René Schuurmans. Hij ontvangt TV Oranje in zijn huis in Maaskantje, het Brabantse dorp dat bekend werd door de comedyserie New Kids. 

Henk Dissel heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
28-08-2015 19:02:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 31 augustus is dat ‘Stap voor Stap’ van Henk Dissel. Met deze single breekt er een nieuwe periode aan voor Henk, die in 2014 nog een Buma NL Award ontving als ‘Grootste Talent’. Hij heeft inmiddels een platencontract getekend bij het label VoSound, waar Jan Smit mede-eigenaar van is. Jan is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van deze vrolijke nieuwe single, die uitstekend aan zal sluiten bij Henks eerdere successen.

Best geht los! 1e editie van OktoberBest
28-08-2015 17:16:00

Op 2,3 en 4 oktober wordt het evenemententerrein aan de Spinnerstraat in Best compleet omgetoverd tot een waar Duits bierfestijn. Het van origine Duitse Oktoberfest komt dit jaar voor het eerst naar Best toe. Diverse artiesten en bands treden gedurende deze drie dagen op in een sfeervolle feesttent. De vrijdagavond staat in het teken van de biercantus. Dit is een meezingfestijn, waarbij men zich aan bepaalde regels dient te houden. De biercantusleider stelt deze regels op en bezoekers die niet gehoorzamen worden op ludieke wijze ‘gestraft’. 

Het Partyduo heeft de planning tot 2017 al rond
28-08-2015 16:33:00

Het Party Duo wil de muzikale weg die ze onlangs zijn ingeslagen vervolgen en hebben tot 2017 alles al ingepland. ‘Op 1 juli jl. werd onze nieuwe single "Ooh", gelanceerd, vertelt Gerjo Gielen die sinds maart 2015 de plek heeft overgenomen van Ron de Ridder. “Ron gaf eind 2014 aan dat hij teveel hooi op de vork had genomen om deel te nemen aan het Party Duo. De druk werd hem te hoog i.v.m met z’n solo carrière, z’n werk en privé situatie. Het leek mij een grote uitdaging om zijn plek over te nemen. Vanaf maart jl. bestaat het Party Duo dus uit Jeffrey Peters en mij.

Café Glenn de Koning XXL op 29 augustus
28-08-2015 11:39:00

Op zaterdag 29 augustus is het groot feest bij Café Glenn de Koning aan de Damkade 2 in Zaandam. Vanaf 12.00 uur treden op het grote buitenpodium tal van artiesten op met als speciale gasten Django Wagner en Annita Meijer en natuurlijk een speciaal miniconcert van Glenn de Koning. Daarnaast zijn er optredens van Sasa Brouwers, Patrick, Frans Halsema, Ronald, Marcel Dool, Danilo, Wing-men, Christa Kerdijk, Jack Barbé, Bob van Veen, Ernest, Jeffrey Tanis en het Showballet van Karin Heesbeen. 

Clip nieuwe single Rene Schuurmans online
28-08-2015 11:23:00

De nieuwe single van Rene Schuurmans heet "Mooie Meisjes Blijven Nooit Zo Lang Alleen". 40 jaar geleden bracht Arne Jansen deze klassieker uit. Rene is al jaren fan van Arne, en mocht hem ontvangen tijdens zijn allereerste CD presentatie: "een uniek persoon en zeer sympathieke zanger". Rene is druk bezig met liedjes voor een nieuw album en onlangs nam hij het stokje over van Frans Bauer als nieuwe "Nachtcommissaris" van de provincie Noord-Brabant. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Ruud Barell tekent platencontract bij Rood-Hit-Blauw Produkties
28-08-2015 10:22:00

Ruud Barell heeft een nieuw platencontract getekend. De zanger zal zijn tracks vanaf heden uitbrengen bij platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties. De nieuwe single van Ruud is aanstaande en komt medio oktober 2015 uit. De single zal geproduceerd worden door Emile Hartkamp & Noris Padidar. De Utrechte zanger vertelde eerder aan TV Oranje Shownieuws dat hij zich eerst wilde gaan richten op het uitbrengen van singles. Dit om naamsbekendheid te maken. “Je kunt wel meteen een album uitbrengen, maar het is beter om een aantal singles achter elkaar uit te brengen.

The Common Linnets kondigen nieuwe album ‘II’ aan
28-08-2015 09:58:00

The Common Linnets hebben officieel de release van hun nieuwe album ‘II’ aangekondigd. Het album, dat op vrijdag 25 september verschijnt, is de opvolger van het titelloze debuut uit 2014. Daarnaast komt vandaag de nieuwe single ‘Hearts On Fire’ uit. De totstandkoming van ‘II’ is echt een gezamenlijk proces geweest, zo benadrukken Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby. “We schrijven vaak aan een liedje met zijn allen tegelijk,” vertelt Etheridge. 

Derde solosingle van Belinda Kinnaer een feit
27-08-2015 14:17:00

"Zeven Oceanen" is de titel van de derde solosingle van Belinda Kinnaer. Op Youtube kwam ze het originele nummer tegen van de Zuid-Afrikaanse zangeres Andriëtte. Ze was gelijk onder de indruk. ‘De tekst sprak me erg aan en was weg van de melodie’, vertelt de oud zangeres van de band Commercial Break waar ze van 1995 tot begin 2015 deel van uit maakte. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solo carrière. 

Nieuwe single van Bryan Stricker verschijnt in september
27-08-2015 12:12:00

Bryan Stricker komt in september met een nieuwe single en wel “Thuis”, een mooie ballade waarin hij zijn eigen ik helemaal kwijt kan. De jonge zanger uit Hoorn komt uit een muzikale familie. Zijn broer Nick Stricker timmert ook succesvol aan de muzikale weg. Hij heeft grote bekendheid gekregen door zijn deelname aan de programma’s “My name is”en “The winner takes it al”als Jan Smit. Bryan Stricker, zijn jongere broer leerde ook het grote publiek kennen door deelname aan een talentenjacht. Dat was in 2009 “Hollands got talent”, waar hij in de halve finale belandde. 

Herman Lippinkhof krijgt veel reacties op geplaatste clip op Facebook
27-08-2015 11:41:00

Nadat Herman Lippinkhof op woensdag 26 augustus de clip van het nummer “De laatste trein” op z’n Facebookpagina plaatste, kreeg hij ontzettend veel leuke reacties. ‘Veel mensen denken dat het een nieuw lied is, maar dat is niet zo. “De laatste trein” is naast de titel van m’n allerlaatste album welke in 2010 verscheen ook als lied 2 geplaatst’ vertelt Herman. Samen met Jan Gerrits ( †) had Herman het nummer destijds in eigen beheer op single uitgebracht. ‘We hebben 800 exemplaren laten persen, maar daar is het eigenlijk bij gebleven. 

Jany van Dooren speelt rol van Puck in de nieuwe jeugdserie Bij Ron op de Camping!
27-08-2015 09:18:00

In de nieuwe jeugdserie Bij Ron op de Camping! speelt Jany van Dooren de rol van Puck. Jany is de 16 jarige dochter van zanger Herman van Dooren. In haar prille leven heeft ze al meegewerkt aan diverse producties waaronder de rol van Gretl in De Sound of Music en Keessie in de tiendelige serie “De avonturen van Kruimeltje”. 

Slotconcert ALLE 13 JAANKE nadert
26-08-2015 19:00:00

Zondag 13 september 2015 zal de allerlaatste SmartShow van Alle 13 Jaanke een feit zijn! In ‘De Gouden Leeuw’ aan de Raadhuisstraat nr. 13 in het Brabantse Terheijden staat een bomvol programma gepland met veel artiesten en diverse verrassingen. Tevens wordt een heuse afscheidsplaat gelanceerd door Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote, enkel fysiek te verkrijgen tijdens dit unieke concert!  Samen met bevriende artiesten waaronder De Wannebiezz, Jettie Pallettie, Ajaan en Antoon, Alberto, Cindy Lensvelt, René van Rooij, Bart Schuermans, Collin, Denans en Rooie Rico zal daar hét Afscheidsconcert plaatsvinden! De aanvang is om 14.00 uur. Een dag eerder, tijdens de jaarlijkse Veerse Dag in Raamsdonksveer, wordt in hun eigen dorp afscheid genomen mmv eveneens diverse gastartiesten. 

Nieuwe opzet Buma NL Awards
26-08-2015 17:55:00

De Buma NL Awards, krijgen dit jaar een nieuwe opzet. Niet langer zal een vakjury bepalen welke artiesten een award winnen maar zullen 'harde' cijfers als airplay, digitale en fysieke verkoop maatgevend zijn. Ook worden twee publieksprijzen uitgereikt: voor Grootste Talent en Favoriete Single. In tien categorieën zullen op basis van deze nieuwe opzet op maandag 14 september de awards worden uitgereikt tijdens Buma NL. 

Sloepen Bennie Jolink en Harry Slinger met regen van bieren officieel gedoopt
26-08-2015 17:49:00

De Nederlandse muziekwereld heeft een plekje bemachtigd op de Amsterdamse grachten. Na een feestelijke doop voegt Rederij ’t Smidtje de elektrische sloepen Bennie Jolink en Harry Slinger toe aan de bestaande vloot. Onder aanwezigheid van familie en bekenden, doopten de leadzangers van Drukwerk en Normaal de naar hen vernoemde sloep. Dit gebeurde in stijl door de sloepen onder begeleiding van eigen muziek te voorzien van een regen van diverse bieren.

Rudy de Wit gaat een feestje bouwen met Kom met me mee.....
26-08-2015 07:03:00

“Kom En Zing Mee” is de titel van de nieuwe single van Rudy de Wit. Met deze door Harald Queens geproduceerde single heeft Rudy weer een échte “Rudy de Wit-plaat” in handen, die naadloos in het rijtje past van hits als “Sweet Love”, “Kom Bij Mij” en “Ga Met Me Mee”.  Vorig jaar verscheen Rudy’s debuutalbum “Ga Met Me Mee” en inmiddels is de Tilburger Rudy de Wit uitgegroeid tot een ware volksheld. Zijn liedjes worden veelvuldig gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse radiostations én in de kroegen en Rudy heeft een goedgevulde agenda met optredens.

Top Nederlandse musical-artiesten in de Ziggo Dome
25-08-2015 22:06:00

Willemijn Verkaik, Anouk Maas, Mariska van Kolck, Freek Bartels, William Spaaij en special guest-star Berget Lewis zijn de nieuwe zes grote namen die tijdens Musicals in Concert op 13 en 14 november zullen optreden. Producenten Stage Entertainment en RTL Live Entertainment zijn trots op de imponerende namen van musicalsterren die straks in Ziggo Dome Amsterdam zullen komen te staan.  Eerder werden de namen van de musicalsterren Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson, René van Kooten en de populaire boyband B-Brave bekend gemaakt. 

The Rozettes verlengd...extra voorstellingen voor Frank Sanders en Barrie Stevens
25-08-2015 21:58:00

Slechts acht keer zou 'The Rozettes - Oude liefde, nieuwe show!' met Frank Sanders en Barrie Stevens te zien zijn in Theaterstudio Amsterdam. Inmiddels zijn deze voorstellingen uitverkocht. Vanwege het grote succes worden er in september extra voorstellingen gespeeld. In 'The Rozettes - Oude liefde, nieuwe show' kruipt Sanders wederom in de huid van de flamboyante Lady Felice.

Janneke de Roo brengt jubileumalbum uit
25-08-2015 21:44:00

Tien jaar na de start van haar solocarrière staat er weer een nieuw hoogtepunt te wachten voor Janneke de Roo. Op zondag 13 september 2015 vindt bij Parc Sandur in Emmen de presentatie plaats van het album "10 jaar Janneke de Roo". Het mooiste en de meest succesvolle nummers van tien jaar aangevuld met nieuw materiaal is verzameld op een album . Tijdens dit geheel gratis toegankelijke feest zullen vele collega artiesten haar feliciteren met dit feest en er zijn gastoptredens zijn van o.a. Lucas & Gea, Marco de Hollander en Ronnie Tober. 

Grad Damen heeft de smaak te pakken
25-08-2015 21:32:00

Grad Damen heeft de smaak goed te pakken. Ondanks het feit dat onlangs zijn nieuwste single “Van de avond maken we een fiesta” komt er eind dit jaar een opvolger.“We zijn alweer druk bezig met een nieuwe single. “Van de avond maken we een fiesta” doet het heel erg goed. Het is een leuk zomers liedje, een goed nummer en lekker om te zingen voor optredens,. Op tweede Kerstdag organiseer ik een grote Hollandse avond bij Partycentrum De Ster in Nieuwkuijk en dan zou het super zijn als de nieuwe single er dan is”. 

Andre Pronk presenteert nieuwe single in Rotterdam
25-08-2015 21:22:00

Entertainer Andre Pronk heeft de afgelopen jaren al enkele Nederlandstalige nummers uitgebracht. Hij wist met zijn spraakmakende optredens bij diversen talentenjachten en bij oa. Jensen de harten van niet alleen de jury, maar ook het Nederlandse publiek voor zich weten te winnen. Op zaterdag 19 september presenteert hij z'n nieuwe single bij Café restaurant het Haantje, Bierens de Haanweg 212 in Rotterdam. Meewerkende artiesten zijn: Gerry Holland, Wally mcKey, Naomi, Zeeg van Zeben, Hans Somers en Wesly Bronkhorst. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00. ( aan de deur € 10.00). Voorverkoop Het Haantje, Facebook van Andre of telefonisch via 06 537 59 574.

Filmplannen Toppers in de ijskast
25-08-2015 17:01:00

'Een bioscoopfilm maken is een heel lang traject waar veel partijen bij betrokken zijn. Producenten, scriptschrijvers, regisseurs, funding, acteurs en heel veel meer. Het is een groot stappenplan waarbij je de ene stap pas kunt nemen als de andere stap gedaan is. Noodzaak en een absolute eis van onze kant was een fantastisch script en goede acteurs. Met name door het zoeken naar een juiste vorm voor het script hebben we erg veel vertraging opgelopen. Het idee was om in november en januari te gaan draaien.

Mike Peterson kan niet leven zonder muziek
24-08-2015 21:45:00

Mike Peterson zit alweer 30 jaar in het vak. De doorgewinterde artiest liet zich onlangs zien in het programma “Bloed, zweet en tranen”en dat leverde hem niet alleen een gedeelde derde plek op met Henny Thijssen, maar ook een optreden op tijdens de halftimeshow van het Toppers Concert samen met winnaar Driekes Hoekstra en Jeffrey Heesen. Volgens Mike Peterson is dit het absolute hoogtepunt van zijn carrière. “Dit was zo te gek. Het is onbeschrijflijk wat er dan door je heengaat als artiest, daar gewoon in de Arena staan, tijdens vijf uitverkochte concerten.

Zingende lasser Edwin Bos komt met nieuwe single
24-08-2015 21:35:00

Edwin Bos uit Schoonebeek heeft wederom een nieuwe single op zijn naam staan. De 46 jarige vertolker van het levenslied heeft al meerdere singles uitgebracht, maar "Jij bent meer dan alles" is voor hem toch heel speciaal. Edwin kwam met Lucas en Gea in contact door de talentscout van hun platenlabel en na kort overleg was het tijd voor actie. Het nummer heeft een country sfeertje met een hoog meezinggehalte en is opgenomen in de Mastersound studio te Muntendam, onder begeleiding van producer  Niels Lingbeek en het duo Lucas en Gea. 

Johan Vlemmix lanceert gratis smartphone app voor in het verkeer die vele levens kan redden
24-08-2015 21:17:00

Johan Vlemmix komt met een nieuwe gratis smartphone app voor in het verkeer die vele levens kan redden. “Zelf heb ik al 3x een auto ongeluk gehad doordat ik altijd mensen direct antwoord wilde geven op berichten zoals SMS, Facebook en Whatsapp. Nu zijn tijdens deze ongelukken nooit andere mensen betrokken geweest en heb ik gelukkig alleen maar materiële schade gehad.” Het principe is simpel. Deze app wordt geïnstalleerd op je Smartphone. Wanneer je aan het verkeer gaat deelnemen zet je de app aan.

Nedra leeft van dag op dag
24-08-2015 21:06:00

Zanger Nedra wist met zijn spraakmakende optreden bij Holland’s got talent de harten van niet alleen de jury, maar ook het Nederlandse publiek voor zich te winnen. Hij belandde dan ook in de halve finale. Het auditienummer “Kom op en doe het”is door de zanger op single uitgebracht en zijn carrière is in een stroomversnelling geraakt. Met name in Suriname is Nedra waanzinnig populair. “Ik ben daar gewoon een megaster, waanzinnig gewoon. Op iedere zender is daar mijn single “AlaDey”te horen en mijn allergrootste hit was daar “SrananFiri””. 

Bart Bosch terug op televisie
24-08-2015 21:02:00

Afgelopen vrijdag was Bart Bosch te gast bij Sophia de Boer in het programma ‘Life is Beautiful’ op RTL4. Niets vermoedend werd hem tijdens de opname door Sophia gevraagd of hij één van de presentatoren wilde worden van het programma. De voormalig RTL en TROS presentator wist niet wat hij hoorde en kon zijn tranen nauwelijks bedwingen. Dit moment wordt aanstaande zondag 30 augustus uitgezonden tijdens de eerste uitzending van dit seizoen van ‘life is Beautiful’.

Astrid Elisa is klaar om met Nederland haar passie te delen
24-08-2015 20:51:00

Astrid Elisa (de dochter van zangeres Stella) draait al heel wat jaren mee in de muziekbusiness. Zij is begonnen als backingvocaal bij vele bekende artiesten zoals Imca Marina, Grand & Forsyth, Marga Bult en vele andere waarna zij een solocarrière is gestart. Voor het grote succes kwam, vertrok zij naar het buitenland. Na 15 jaar in Australië te hebben gewerkt en gewoond, is Astrid Elisa nu weer terug in Nederland. Astrid Elisa is klaar om met Nederland haar passie te delen. Het levenslied is haar grote passie en dat deed haar kennis maken met Aad Klaris.

Repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse musical SPIJT
24-08-2015 18:12:00

In Theaterstudio Amsterdam zijn de repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse musical SPIJT naar het beroemde boek van Carry Slee. De dag begon met het traditionele aansnijden van de taart. Regisseur Dick van den Heuvel benadrukt de maatschappelijke relevantie van een voorstelling als deze: “Pesten is nog steeds een actueel thema onder jongeren. 

Zus krijgt nieuwe single uitgereikt door Jeronimo
23-08-2015 22:14:00

Het meidenduo “Zus” krijgt op zondag 30 augustus hun nieuwe single “Superster” uitgereikt door zanger Jeronimo. De zusjes Bo en Kiki Sluijpers treden dan samen met Jeronimo op op de braderie in Schijndel. Dat is voor hun een thuisreis, want de zusjes wonen daar. De optredens van Zus en Jeronimo vinden plaats op het podium voor de Glazen Boerderij en volgens Bo en Kiki gaat het een echt feestje worden. “We treden op tussen 14.00 uur en 15.00 uur en het gaat zeker heel leuk worden, want de braderie in Schijndel wordt altijd druk bezocht. 

7de editie Made in Holland druk bezocht
23-08-2015 21:54:00

De zevende editie van “Made in Holland” is weer achter de rug. Dit muziekevenement, bestemd voor Nederlandse artiesten werd op zaterdag 22 augustus weer gehouden bij Strandtent “De Zeester”aan de Wassenaarse slag. Ook deze keer werd een podium geboden aan ongeveer twintig artiesten, die een aantal nummers zongen. Deze keer was het drukker dan anders en dat had alles te maken met het tropische weer. 

RADIONL per 1 september 2015 ook via DAB+ in heel Nederland te ontvangen
23-08-2015 14:43:00

Vanaf 1 september 2015 is RADIONL ook via DAB+ in heel Nederland te ontvangen. DAB staat voor Digital Audio Broadcasting,een Europees systeem dat een digitaal radio-signaal mogelijk maakt. Zo heb je altijd en overal de beschikking over meer radiozenders met een ruisvrij ontvangst. De speciale digitale ontvanger stelt na een éénmalige installatie scan direct haarscherp af op het gewenste radiostation. Daarnaast kan Digital Radio+ aanvullende informatie leveren, waaronder beeldmateriaal.

Johan Heeren presenteert nieuwe single op 13 september 2015 in Klundert
23-08-2015 11:25:00

Met een gloednieuwe single getiteld; “Ik ben verliefd op jou” heeft Johan Heeren een supertrendy single gemaakt; veel variatie en een enorme hitpotentie! Vorig jaar zat hij 15 jaar in het vak als zanger wat hij vierde met een jubileum album met successen van de afgelopen jaren. Grote hits als; “Viva Mexico” en “Ik droom elke nacht van jou” die op dit album staan, zijn gemaakt samen met producer en tekstschrijver André Kooiman. Om die reden wilde Johan dolgraag weer samenwerken met de top-muzikant uit Raamsdonksveer, die hij vroeg om deze speciale single voor hem te schrijven en produceren! De single getiteld “Ik ben verliefd op jou” is een supermoderne plaat en een mix van rock & roll, Nederlandse rap en een superstrak arrangement dat precies past bij de Roosendaalse zanger. 

Zanger William krijgt nieuwe single overhandigd door Friso
23-08-2015 11:04:00

Zanger William kreeg op donderdag 20 augustus op de jaarmarkt in Hillegom de verrassing van zijn leven. De zanger die dacht dat hij “gewoon”een optreden moest verzorgen werd door familie en vrienden “verrast”met een officieel momentje, namelijk de uitreiking van zijn nieuwste single  “Maak me wakker”, de Nederlandse vertaling op “Wake me up”. In dit nummer wordt de zanger begeleid op accordeon door Roy Otters, die speciaal uit Apeldoorn naar Hillegom was gekomen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool