RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Samenwerking van Tom Haver en Jeroen Niessink levert wederom zomerhit op
12-07-2015 16:04:00

Al 4 jaar werkt Tom Haver samen met producer Jeroen Niessink. Dat heeft al diverse successen met zich meegebracht waaronder het in 2012 gelanceerde lied “Samen Vanavond”, een cover van de wereldwijde hit ‘ai se eu te pego’ van Michelo Teló.  Het nieuwe paradepaardje van de 39 jarige zanger uit Callantsoog is het zomerse nummer “Blijf Vannacht bij mij”. “Eind 2014 kwam ik in gesprek met een vriend van een vriend. Het bleek dat hij een ipod had met ruim 17000 nummers waaronder  ‘El primer día del resto de mi vida’ van de Spaanse band La Oreja de van Gogh. 

Duo Filip & Sarah spreidt haar muzikale vleugels uit naar Nederland
12-07-2015 14:30:00

Het duo Filip & Sarah bestaat uit de Vlamingen Filip Poelmans en Sarah Cain. Zij maken Nederlandstalige country-pop geïnspireerd op de muziek uit hun jeugd, zoals The Eagles, Kenny Rogers en Dolly Parton. Beiden zijn al jaren actief in de muziek en door toeval stonden ze, elk met hun eigen band, op hetzelfde podium. Deze ontmoeting vormde de start van deze bijzondere samenwerking. Filip was erg onder de indruk van de countrystem van Sarah bij het schrijven van ‘Helemaal van jou’ moest hij direct aan haar denken.

Special over Vinzzent aanstaande zondag op TV Oranje
11-07-2015 10:53:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 12 juli zie je een TV Oranje Special over Vinzzent. De sympathieke zanger laat om te beginnen zijn oude Volkswagenbusje zien, waarmee hij geregeld naar optredens rijdt.

Henk Bernard nieuw op 1 in Album Hitlijst
11-07-2015 01:09:00

Het vijfde album van Henk Bernard getiteld ‘Liefde Is Leven’ komt een week na de release nieuw binnen in de GFK Album Charts op nr. 1. Zaterdag jl. werd het album gepresenteerd voor 1.500 dol enthousiaste fans die getuige waren van de première van het album. De voorloper van het Album was de eerder dit jaar uitgebrachte verrassende ballad ‘Mama’ , welke een heel gevoelige kant van de sympathieke Brabantse zanger laat zien. Zijn huidige hitsingle ‘Wees Nou ’s Lief’ is op alle Nederlandstalige radiostations tip of z.g. ’schijf’ geworden. 

Jeronimo met een cover de zomer in
11-07-2015 00:58:00

De Nederlands-Braziliaanse zanger Jeronimo heeft voor zijn nieuwe single gekozen om een remake te maken van ‘Self Control’, de gigantische hit van Raff en Laura Branigan uit 1984. De song ‘Self Control’ werd geschreven door de Italiaanse artiesten Raff en Bigazzi en stond op het debuut album van Raff. Zijn mede auteur Bigazzi had echter net een nr 1 hit in Amerika gehad met Laura Branigan met de song 'Gloria' en dus besloot hij om Laura ook  'Self Control' aan te bieden. De beide versies kwamen vrijwel gelijktijdig in de meeste landen van Europa uit.

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-07-2015 13:54:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 juli is dat 'Wees Nou 'ns Lief', de nieuwe single van Henk Bernard. Het nummer is afkomstig van zijn gloednieuwe album 'Liefde is Leven' dat hij afgelopen zondag presenteerde ten overstaan van honderden fans. 'Wees Nou 'ns Lief' is een echte meezinger, die gaat over een liefde die voorbij lijkt te zijn. Want wat moet je nou, als je niets meer goed lijkt te kunnen doen bij je partner? De prima verzorgde clip die bij het nummer is opgenomen is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Jannes lanceert Al mijn liefde zal ik geven
10-07-2015 10:35:00

Met z'n nieuwe single "Al mijn liefde zal ik geven" zal Jannes wederom veel mensen vrolijk maken. Het nummer is afkomstig van z'n jongste album "Zoals ik ben". Het specifieke geluid van Jannes kennen zijn fans maar al te goed. Lekker mee zingen, uit het leven gegrepen teksten, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Emile Hartkamp en Norus Padidar hebben ook nu weer gezorgd voor een echte Jannes-song.......succes verzekerd !!!

Nieuwe single voor Jeffrey Tanis
10-07-2015 10:07:00

Sinds de deelname aan het tv programma Bloed Zweet en Tranen 2, zit de carrière van de in Utrecht geboren Jeffrey Tanis  flink in de lift. Nederland ontdekte in het programma dat Jeffrey vocaal niet onder doet voor mening A artiest. Tot voor kort was hij de vaste huiszanger van Cafe Bolle Jan waar hij een stapje terug moest doen wegens zijn drukke agenda. Jeffrey die al enige jaren full time zanger is nog wel wekelijks te zien in de Bastille XL op het Amsterdamse Thorbeckeplein.

Helemaal Hollands gaat samenwerking aan met de VanHoevelaakEntertainmentGroup
09-07-2015 23:04:00

Sinds 1 juli 2015 zijn Carlo & Leo, oftewel Helemaal Hollands, een samenwerking aangegaan met de VHEG waaronder o.a. de Rooftop Studios en Holliwood Records bv vallen. Al geruime tijd werd er opgenomen in Holten en beide partijen waren er steeds meer van overtuigd dat in de huidige entertainmentindustrie, dit de ideale mix is om samen te werken. Het schrijven van nummers , een ander talent van Carlo & Leo, in samenwerking met Edwin van Hoevelaak, krijgt in deze nieuwe samenwerking nog meer ruimte. 

Donny van der Roest en Jordi Falcon presenteren hun eerste duetsingle
09-07-2015 22:56:00

Donny van der Roest & Jordi Falcon presenteren hun eerste duetsingle met de titel ‘Love Me Baby’. De door Jeffrey Heessen geschreven singel wordt uitgebracht door platenmaatschappij Zebra Music. Beide heren die al jaren succesvol werken aan hun solocarrière komen elkaar regelmatig tegen bij optredens in het land. Hun vriendschap resulteert tot de release van een wel heel Zomers, ritmisch en hitgevoelige track. De single is opgenomen in de studio van Mario Veltman.

Nieuwe single voor Michiel Ruijter
09-07-2015 22:02:00

"Leun op mij " is de titel van de nieuwe single van Michiel Ruijter. Het originele lied van Ruth Jacott is, in samenwerking met Marco Leeuwis (DJ Galaga) , in een nieuw jasje gestoken met een geheel eigen beat.. Michiel is geboren en getogen in het Utrechtse dorpje Harmelen. Al op jonge leeftijd ontdekte hij dat hij een grote voorliefde had voor Nederlandstalige muziek. Steeds vaker werd hij gevraagd om op feestjes ‘even een stukje te zingen’. Zijn kwaliteit om van ieder optreden een feestje te maken, viel toen al op.

Wolter Kroes en Billy Dans spelen eindspel aanstaande zaterdag in de Efteling
09-07-2015 21:44:00

De afgelopen weken is er een online spel gespeeld ter promotie van de single ‘Hey Geen Idee’.  Dit heeft geresulteerd in 6 week winaars die allen nog kan maken op de geweldige hoofdprijs: een compleet verzorgde reis naar Turkije. Hier gaan Wolter en Billy ook optreden in september. Het eindspel zal worden gespeeld in De Efteling. Daar strijden de weekwinnaars voor de hoofdprijs tijdens de grote Wolter Kroes Kwis. Wolter en Billy brengen de middag door het attractiepark en zullen samen met de fans ook in verschillende attracties gaan.   

Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai in grootste Disney in Concert ooit
09-07-2015 12:00:00

Disney in Concert zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show - waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen - grootser dan ooit! Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat in de aanstaande herfstvakantie op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met een indrukwekkende show in de Amsterdamse Ziggo Dome staat. Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest treden onder anderen sterren als Thomas Berge en Jamai op. 

Het IJsselduo presenteert nieuw album op 11 juli 2015 in Kampen
09-07-2015 07:53:00

Op zaterdag 11 juli 2015 barst zaal "De Leuke Hanzestad" in Kampen waarschijnlijk uit z'n voegen vanwege de albumpresentatie van Het IJsselduo. Arnold en Marianne hebben voor deze gelegenheid naast Wimmie Bouma ook Adriaan Drost, Jolanda ten Hoven en Martijn Joostema uitgenodigd om een te zingen. Stadsdichter Bertus Krabbe zal het geheel presenteren. Het album "Zingen is ons leven" staat vol met herkenbare IJsselduonummers, waaronder hun jongste single "De zomer in de bol".

Marco Meesters giet Drink rode wijn in een nieuw vaatje
08-07-2015 21:34:00

Marco Meesters heeft al heel wat nummers geschreven voor artiesten. Het laatste jaar, anderhalf jaar is hij een andere weg ingeslagen om zijn al langdurige muzikale route, namelijk zelf zingen. “Ik ben me serieus bezig gaan houden met zingen en met succes, want ik wil eigenlijk niets liever. Het podium trekt me wel. Ik vind het leuk om te doen. Op 15 juli wordt mijn nieuwe single gelanceerd bij het label Rood, Hit. Blauw van Ronald Visch en ik kan eigenlijk niet wachten totdat het zover is”.

Gebroeders Ko boeken in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk succes met Santiago Blue
08-07-2015 21:28:00

De Gebroeders Ko weten niet wat ze meemaken. Twee dagen geleden maakten Gerard en Ton Koopmans bekend dat hun geschreven lied "Santiago Blue", vertolkt door Die Amigos  op nummer 1 in de Duitse Album charts terecht was gekomen. Nu laten de zangers uit Raamsdonksveer weten dat in Zwitserland en Oostenrijk het album ook op de hoogste positie staan in de charts. "In 1 week tijd zijn er al ruim 40.000 albums over de toonbank gegaan'....

Mario Mulder wederom in Nieuw Vennep op de planken
08-07-2015 20:45:00

Hij was ongetwijfeld de meest opvallend verschijning tijdens de laatste editie van “Bloed, zweet en tranen”, maar ook tijdens het programma “The winner Takes it al”, Mario Mulder uit Den Haag, alias de Haagse Hazus. Zijn opvallende hoeden zijn inmiddels zijn handelsmerk geworden. Hij staat op geen een podium zonder een van zijn nieuwste creaties. Op Koningsnacht schitterde hij al in Nieuw Vennep, waar hij de grote zaal van De Rustende Jager op zijn kop wist te zetten. Inmiddels heeft hij een geheel eigen sound weten te ontwikkelen.

Ricardo Wagner presenteert z'n nieuwe single op 9 juli in Bakel
08-07-2015 20:32:00

De bijna 20 jarige Ricardo Wagner uit Helmond presenteert zijn nieuwe single "Liefde van m'n leven" op donderdag 9 juli 2015 bij De Bosparel aan de Nuijeneind 20 te Bakel. Het wordt een bijzondere avond, omdat ook Rudy Wagner en Lina Steevens zullen hun single gaan presenteren aan het publiek. Er zijn gastoptredens van oa. Bouke, Jaman, Grad Damen, Sani van Mullem, Johnny Rosenberg, Marco Kanters, Wim Florack, Roma Mirando Sr. en Lesley & Marloes. De zaal gaat om 19.00 uur open en omstreeks 19.30 uur zal het feestgeruis beginnen. 

Danny Zuijderwijk schrijft zelf nummer
08-07-2015 07:55:00

Danny Zuijderwijk kwam onlangs met een verrassende single: “Een vrouw zoals jij”. Het nummer begint als een ballade en na het eerste refrein komen de gezellige Zomerse klanken, met een vleugje Spaans en blazers. Het is niet zo gek dat het nummer bij de fans goed in de smaak is gevallen. Ook de clip is verrassend. Deze werd opgenomen in een restaurantachtige zetting. De goedlachse zanger gaat zeker niet stilzitten en weer heeft  nieuwe inspiratie opgedaan voor een nieuwe single, die alweer in de maak is. 

Veelbelovende start van Alberto Nicolay bij z’n nieuwe platenlabel Rood-Hit-Blauw
08-07-2015 00:00:00

Alberto Nicolay lanceert z’n nieuwe single “Kom met me dansen” op het Rood-Hit-Blauw label van platenbaas Ronald Visch. ‘Ik had al een tijdje niets meer gedaan. Toevallig kwam ik mijn vaste producer Velibor Weller tegen en besprak met hem dat ik eigenlijk een vrolijk lied wilde opnemen en dat m’n voorkeur naar de volkse kant zou gaan’, vertelt Alberto. Nicolai laat weten dat daar z’n roots liggen. ‘Ik ben geboren in een echte Amsterdamse volksbuurt ( De Dappermarkt) en groeide op met volkse muziek. Dat soort muziek is meer toegankelijk en daar voel ik me prettig bij. 

Trijntje Oosterhuis terug in Amsterdam ArenA met Ruud Jacobs Trio
07-07-2015 20:18:00

Trijntje Oosterhuis zal in september een optreden geven op het Amsterdam Jazz Festival. Dat maakt de organisatie vandaag bekend. Oosterhuis zal worden bijgestaan door het Ruud Jacobs Trio. Dit trio, bestaand uit de wereldberoemde jazz-bassist Ruud Jacobs, Martijn van Iterson (gitaar) en Rob van Bavel (piano), heeft zijn sporen in de jazz-wereld ruimschoots verdiend. Ruud Jacobs en Trijntje zijn geen vreemden van elkaar. 

Maak bij Formido kans op een bbq feest met oa. een optreden van Joey Hartkamp
07-07-2015 19:02:00

De zomer is begonnen en Formido en Joey Hartkamp willen dit samen met jou vieren! Jij maakt namelijk kans op een bbq-feest voor 50 personen en een spetterend optreden van Joey Hartkamp op dit feest! Het enige wat je zelf moet verzorgen is: gasten, locatie (bijvoorbeeld: je tuin, grasveld bij jou in de buurt, parkeerplaats bij jouw club/vereniging etc.), gezelligheid en drinken. "Wij verzorgen namelijk het optreden, de barbecue, het vlees en de afwas! Als extraatje laten wij een Weber Spirit E-320 Classic met accessoires (t.w.v. €700) bij je achter zodat je vaker met je vrienden en/of familie kan barbecuen en feesten", aldus de organisatie. Mee doen is simpel! Het enige wat je hoeft te doen is dit formulier in te vullen en je maakt direct kans. 

Johan Kettenburg komt met Laat de zomer maar komen
07-07-2015 16:49:00

Volkszanger Johan Kettenburg is geen onbekende naam meer in de muziekwereld. Toen Johan vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend was en dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière uiterst opmerkelijk. Al vanaf zijn achttiende staat Johan, ondanks zijn handicap, op de diverse podia van ons land en maakte hij een aantal singles die goed zijn gedraaid bij verschillende radiostations en Johan was regelmatig te zien in diverse tv programma’s.

Benno van Vugt lanceert Mijn beste kameraad
07-07-2015 16:05:00

Na het grote succes van zijn carnavals single heeft Benno van Vugt uit Tilburg opnieuw een single gemaakt over heel bijzondere vriendschap, met een fris en aanstekelijk melodietje! Je hoort het vaker; het begint als een geintje en groeit uit tot een groot succes! Zo ging het ook met de debuutsingle van Benno van Vugt getiteld; “Ik wil het lipje van jouw blikje zijn”. Hij liet de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman een leuke feestplaat voor hem maken en scoorde zowaar een grote hit rondom de carnavalsperiode. 

Platenlabel Rood Hit Blauw lanceert Bruin Café Mix Vol.1
07-07-2015 12:11:00

Platenlabel Rood Hit Blauw is zeer succesvol met het uitbrengen van verzamelalbums waaronder de populaire Top 50 Woonwagenhits. Het nieuwe album Bruin Café Mix vol.1 zou ook zo maar een groot succes kunnen gaan worden. Ronald Visch heeft de allround DJ Ferry Koestering gevraagd of hij een mix wilde maken met actuele kroegenhits. Het resultaat is een 64 minuten durende Bruin Café Mix met een groot aantal gezellige meezingers. Ferry heeft jarenlang fulltime gewerkt als allround DJ in binnen- en buitenland. 

Nieuwe single voor Max & Maxime
07-07-2015 09:38:00

”Een vuurwerk van liefde” zo luidt de titel van de nieuwe single van het Drentse duo Max & Maxime. Ze draaien al vele jaren mee in de muziekwereld en hebben al diverse muziekstukken achter hun naam hebben staan. De nieuwe single is opgenomen in de studio van Ruud Sligchers en ook deze keer heeft het duo de tekst zelf geschreven. De mix en mastering is gedaan door Terry West productions en Henk van der Kaap(Max). Ook is er een clip bij gemaakt door RTV Media Productie.

Gerard en Ton Koopmans helpen Die Amigos aan hoogste positie in de Duitse album charts
06-07-2015 22:44:00

Dat de Gebroeders Ko in Nederland hit na hit scoren is geen nieuws meer. Bij onze oosterburen zijn Gerard en Ton Koopman ook al razendpopulair en staan ook daar regelmatig in de hitljisten. Momenteel staat het nummer “Santiago Blue“ , wat de Gebroeders Ko geschreven hebben voor Die Amigos uit Duitsland  op nummer 1 in de Album charts. "Dit is natuurlijk een droom die uitkomt. Zoveel Duits succes met onze nummers en de berichten vanuit Oostenrijk en Zwitserland duiden ook daar op een zeer hoge notering “ laten de dolblije Gebroeders Ko weten. 

Jubilerende Rowwen Hèze komt met eigen magazine: Rowwen Hèze De Matty
06-07-2015 22:30:00

Rowwen Hèze komt in september uit met een eerste uitgave van hun eigen magazine: Rowwen Hèze De Matty. Het magazine wordt in samenwerking met Chapeau Magazine gemaakt. In eerste instantie gaat het om een jubileumuitgave met mogelijk een vervolg hierop. Vorige week maakten Rowwen Hèze en Chapeau Magazine hun samenwerking bekend tijdens het jaarlijkse relatiefeest van Chapeau op Château St. Gerlach.

Roy Donders signeert z'n nieuwe album bij Media Markt Apeldoorn
06-07-2015 12:04:00

Op donderdagavond 16 juli om 19.00 uur komt Roy Donders naar de Media Markt in Apeldoorn om z'n debuutalbum ‘Ik Wil Jou’ te signeren. Roy zal tevens een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. Het is een album geworden met de mooie levensliederen, gezellige meezingers en herkenbare hits als ‘Ga Voor Goud’, ‘Ik Ben Een Jongen Van De Handel, ‘Ik Wil Jou’ en ‘Lalalelale’. Bekend geworden als de stylist van het zuiden in de zeer succesvolle RTL 5 serie, blijkt Roy Donders dus een zanger van formaat.

Debuutsingle voor Jordi Weijer
06-07-2015 01:05:00

De jeugdige Groninger zanger Jordi Weijer heeft het voor elkaar. Zijn debuutsingle "Jij bent mijn droom" is op 3 juli 2015 officieel gelanceerd. Jordi, een gewone jongen uit de provincie, heeft de leeftijd van bijna 21 jaar en had de muziek al in het bloed voordat hij werd geboren. Opa Kees en ook Pa Ronnie Weijer zaten in de muziek en het leek Jordi wel een strak plan om ook die weg in te slaan. Bij toeval ontdekte de in Nederland en Belgie bekende Groninger zanger Wim Schurer zijn zangkwaliteiten en een nieuw talent leek geboren.

RADIONL en TV Oranje Zomertoer agenda
05-07-2015 11:33:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten, verzorgt RADIONL een live uitzending vanaf locatie en is TV Oranje aanwezig om Showflitsen op te nemen. Onderstaand vind je een overzicht van de tot nu toe bekende plaatsen en data. Houd www.radionl.fm en www.tvoranje.nl in de gaten voor het laatste nieuws! Woensdag 29 Juli is RADIONL & TV Oranje Live te vinden op het Brouwerijplein in Chaam. 

Special over René Karst op TV Oranje
05-07-2015 11:22:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 5 juli zie je een TV Oranje Special over René Karst. De Drentse zanger haalt herinneringen op aan zijn carrière. Al op jonge leeftijd zetten hij zijn eerste stappen op het podium.

Wederom samenwerking tussen Franky Stardust & Johnny Valentino
05-07-2015 10:51:00

Toen Franky Stardust & Johnny Valentino begin dit jaar besloten om eindelijk samen een single uit te brengen, bleek dit een schot in de roos. Al jaren werken deze rasentertainers samen op de festivals, vakantieparken en feesten & partijen en hadden vanaf het begin een klik. Een klik die niet alleen tussen de heren blijft hangen, maar waarmee ook iedere keer hun publiek feestelijk wordt besmet. Met hun debuutsingle, de gouwe ouwe hit van Theo & Marian uit 1972, “Hey Schat, weet je dat?” gooide dit gezellige feestduo meteen hoge ogen. 

Party DJ W lanceert zomersingle
05-07-2015 10:40:00

Terwijl heel Nederland zit te puffen en te steunen en de temperaturen tot ongekende hoogte blijven stijgen leek het Party DJ W het perfecte manier om de zomerknaller "Ga jij maar met me mee" te lanceren. U kent Party DJ W ongetwijfeld nog wel van zijn wintersingle “Zak eens naar beneden”. Deze single kwam toen helaas op hetzelfde moment uit als de versie van Helemaal Hollands. Toch is de versie van Party DJ W een van de meest gedraaide feestplaten van afgelopen winter. Met veel aandacht en zorg is aan zijn nieuwe single gewerkt.

Snollebollekes is gek op ijs
04-07-2015 02:39:00

Het is tijd voor een hittegolf en Snollebollekes maken het deze zomer nog een paar graden warmer. Dit zomerseizoen staan er weer veel mooie optredens in de agenda dus zijn we klaar om alle strandtentjes in Nederland af te breken. Ook staan er veel festivals, zomerfeesten, kermissen, campings en feesttenten op het programma en komt er weer een zinderende zomertour aan langs o.a. Portugal, Salou, Gran Canaria en Lloret de Mar.  Hier hoort dus een heerlijke zomerse single bij en dit jaar is het iets anders dan jullie van Snollebollekes gewend zijn. 

Judith Peters komt met genadeloze zomersingle Zomercarnaval
04-07-2015 02:21:00

Nu de zomer écht is losgebarsten in ons land komt Judith Peters met een genadeloze zomerhit “Zomercarnaval”. Begin dit jaar was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten. Tevens staat Judith volop in de belangstelling als lid van de succesvolle meidengroep De Meiden, maar daarnaast blijft ze natuurlijk ook als solo zangeres actief, getuige de nieuwe single “Zomercarnaval”.

Johnny Gold begeeft zich in de schimmige wereld van de Rapperts
04-07-2015 02:12:00

Het Enfant terrible van de Nederlandse showbizz, Johnny Gold begeeft zich ditmaal in de schimmige wereld van de Rapperts, Bling Bling en de bijhorende chicks .. en zoals hij zelf zegt ... ut beval ome Johnny prima !!! De single "Bunga" is geproduceerd door Harald Queens, Willem de Wijs, Ruud van Brummelen & kees Verlee en is uitgebracht door VNC Music - Zundert. De videoclip is geregisseerd door Sebastiaan Spijker en geproduceerd door Beyond the Digit, Camera - Sebastiaan Spijker & Emma de Jong, Visagie - Aukje Van Der Pennen.

Gronings feestduo De Gangmakers gaat samenwerking aan met Johan Vlemmix
04-07-2015 02:05:00

“Kartoffelsalat (Dicke Titten)” is de titel van de nieuwe single van het Groningse feestduo De Gangmakers die hiervoor de samenwerking aanging met Johan Vlemmix. In de Duitse versie is dit nummer al een enorme “Ballermann/Mallorca/Après Ski”-hit, welke nu ook in de versie van De Gangmakers de lage landen zal veroveren. Dit duo staat al enkele jaren garant voor feest en brachten reeds enkele succesvolle singles uit. Johan Vlemmix behoeft natuurlijk weinig introductie. Als zanger, presentator en BN-er weet hij steeds zich steeds in de kijker van de media te spelen.  

Daniël Oostra krijgt eerste exemplaar van nieuwe single Vrienden uitgereikt door Ancora
04-07-2015 00:00:00

Wat krijg je als je Hollandstalige muziek mixt met Ierse folk? Dan krijg je ‘Vrienden’, de nieuwe single van Daniël Oostra. Een lekker vrolijk nummer, waar je niet stil bij kunt blijven zitten. Dinsdagmiddag 30 juni kreeg Daniël zijn nieuwe single in café It Houtsje in Heerenveen uitgereikt uit handen van het zangtrio Ancora, bestaande uit Harm Wolters, Patrick Jongschaap en Martin Dams. In ‘Vrienden’ zorgen de harmonica, het ritme en de melodielijn onmiskenbaar voor een aanstekelijk folksfeertje. Ook de bijbehorende clip ademt die sfeer.

Jeffrey Lake's nieuwe single is getiteld Alleen Nog Maar Jou
03-07-2015 14:56:00

Het is alweer een aantal jaren geleden dat Jeffrey een cd heeft uitgebracht en wil wil nu sterk terugkomen in de showbizz. Z'n nieuwe single "Alleen nog maar jou"  is een lekker zomers geworden met een sound waar hij zich helemaal in kan vinden. De videoclip is daarom in Spanje onder een lekker zonnetje opgenomen. De rest van de videoclip is in de grootste badplaats van Nederland, Scheveningen opgenomen. "Ik ben erg blij met het resultaat", vertelt Jeffrey. De single is opgenomen in de HD Soundstudio bij Jody Koewe in Den Haag. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop