RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ruthilde Roffel wint gratis optreden van Hessel & Ineke
02-05-2018 01:27:00

N.a.v. hun debuutsingle 'De deur staat altijd open' bedachten Hessel & Ineke een ludieke Facebookactie voor een gratis optreden van 3 keer 45 minuten. In totaal kregen ze 190 reacties met uiteenlopende verzoekjes. Ineke had van elke deelnemer de naam op een blaadje gezet die vervolgens in een glazen kom werden gedeponeerd. Ruthilde Roffel  uit Sintjohannesga bleek de winnares. ‘Een optreden van jullie in de zorgwoningen de Waterman te Sneek zou fantastisch zijn en super gewaardeerd worden’. 

Kimberly in Toyota commercial
01-05-2018 12:32:00

Vanaf vandaag is zangeres Kimberly (bekend uit TVOH) voor een langere periode het gezicht én de sound(!) van een grootschalige Toyota campagne genaamd ‘This is the moment’. In de commercial is Kimberly in diverse rij-shots te zien en zingt zij uiteraard de gelijknamige en uptempo themasong. De campagne zal in diverse media uitgerold worden, eerst nationaal en potentieel internationaal. 

René Wanders brengt ‘Denken aan jou’ als eerbetoon aan Annet Wesselink opnieuw uit
01-05-2018 12:25:00

René Wanders had het nummer ‘Denken aan jou’ een tijd geleden al  laten schrijven door o.a. Annet Wesselink . Terwijl de opnames plaatsvonden in de studio van Martin Sterken werd Annet ernstig ziek. Hierdoor besloot René om het nummer niet gelijk uit te brengen. In overleg met Annet werd afgesproken om dit op een later tijdstip te doen. In de tussentijd ging de gezondheid van Annet heel erg achteruit en kwam zij te overlijden. Uit respect voor haar is er toen nagenoeg geen publiciteit aan het nummer gegeven.

Ricardo van Vugt heeft lak aan een ander
01-05-2018 11:31:00

Ricardo van Vugt komt na een tweetal singels die hij in 2017 heeft gelanceerd met een opvolger. Het betreft een up-tempo lied die als titel  ‘Lak heb ik aan een ander’ meekreeg.  Deze titel  geeft al aan hoe Ricardo van Vugt er zelf in staat. Het belangrijkste in zijn leven en waar hij voor vecht is zijn gezin, familie, vrienden en zijn fans. We hebben allemaal onze ups en downs en niemand is perfect, dus laten we allemaal doen waar we zelf gelukkig van worden, ongeacht wat een ander daar van vindt. 

Denise Fonville covert ‘Leun op mij’ van Ruth Jacott
01-05-2018 11:10:00

Op maandag 21 mei 2018 (Tweede Pinksterdag) presenteert Denise Fonville haar debuutsingle ‘Leun op mij’ bij Café Bakkers gelegen aan de  Voorstraat 41 in IJsselstein. De aanvang is vanaf 16.00 uur en de entree is gratis. Ruth Jacott is voor de 27 jarige zangeres een grote inspiratie en voorbeeld qua muziek . Tijdens haar live optredens heeft Denise dan ook vrijwel altijd nummers in haar repertoire van Ruth die ze met veel gevoel op haar eigen manier vertolkt.

Nelis Leeman presenteert z'n nieuwe album bij de MediaMarkt in Apeldoorn
30-04-2018 22:08:00

Op vrijdag 11 mei 2018 om 19.00 uur presenteert Nelis Leeman om 19.00 uur zijn nieuwe album ‘Wie denk jij wel wie ik ben’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Nelis zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Nelis Leeman staat al jaren als DJ achter de draaitafel wanneer hij in 2012 in samenwerking met Arjon Oostrom het nummer Schudden uitbrengt. In 2016 ontvangt hij de Party Award Populairste Opkomende Artiest.

‘Geluk is een dans met jou’....nieuwe single en album ZUS
30-04-2018 12:52:00

De meidengroep ZUS heeft binnenkort iets te vieren: Ze bestaan 5 jaar. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit wordt een nieuwe single en een album uitgebracht om dit feestelijk te begeleiden. De nieuwe single is getiteld ‘Geluk is een dans met jou’, geschreven en geproduceerd door Kees Tel een lekker, dansbaar nummer in tropische sferen. Op het debuutalbum van ZUS staan naast de eerder verschenen singles ook 5 nieuwe nummers o.a. geschreven door Quinn Warmerdam, Geert Leurink en Kees Tel met DJ Madman. 

Harry en Milano Waterloo presenteren ‘De Waterlooshow on Tour’ in Zuidbroek
30-04-2018 09:58:00

Op woensdag 13 juni 2018 presenteren Harry en Milano Waterloo ‘De Waterlooshow on Tour’, vanuit een grote feesttent in Zuidbroek. Het groots opgezette Nederlandstalige volksfeest kent slecht een entree van € 1.00 met een maximum van 5 kaartjes per persoon. Meewerkende artiesten zijn: Monica West, Wesley, Wimmie Bouma, Chris de Roo, Feestzanger Rene, Kleintje Dieptriest, Arjan Venemann, Johnny Bolk, Edwin Bos, Liza Voorhans, Michael Nobbe, Duo Doublon, Marco Schuitmaker, Will de Brouwer, Lytse Hille, Ronald & Aisha, Stevan Bloema, Kevin Par é, Jan Warringa, A3aan Drost, Antonio Holsken en Kaylee. Kaarverkoop: De Belg Waterloo op de Grote Markt in Groningen.

 

Henk Stelte bezoekt RADIONL op dinsdag 1 mei
30-04-2018 09:34:00

Henk Stelte brengt op dinsdag 1 mei aanstaande en bezoek aan RADIONL. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur ontvangt Taeke Wouda in zijn programma ‘Werk in Uitvoering’ deze uit Utrecht afkomstige zanger die onlangs samen met rapper Piet jr. ( Piet Spijkerman) het zomerse nummer ‘Warme handen’ lanceerde. Tijdens een zoektocht op Spotify en Youtube kwam Henk een vrolijk lied van Carlos Baute tegen. Femke Reuvers heeft er vervolgens een stoute tekst op geschreven met zinsneden als  ‘

Johan Moreno presenteert nieuwe single op zaterdag 26 mei in Kerkdriel
29-04-2018 12:17:00

Op zaterdag 26 mei presenteert Johan Moreno z’n nieuwe single ‘Geef de liefde een kans’ bij Café De Droom, gelegen aan Nieuwstraat 3 in Kerkdriel. Het door Kees Tel geproduceerde nummer met tropische klanken draait zoals de titel al aangeeft over de liefde. Of het doel gehaald wordt laat zich wel raden. Johan heeft voor z’n releaseparty een groot aantal collega-artiesten uitgenodigd. Zo zullen Hessel & Ineke, Randy Voet, Kevin Apfel, Dennis & Daymian, Hans Snoek, Dennis Jones, Sylviah, Sheréna, Ramón Prins en Yosee acte de présence geven.  Hessel Wijkstra zal het geheel presenteren. De aanvang is vanaf 20.30 uur, de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 en aan de deur € 12.50. Meer info: www.johanmoreno.nl 

Arjan Koenen kiest voor schrijvers en producersduo Emile Hartkamp & Norus Padidar
28-04-2018 16:51:00

'Dat er iets in de lucht hangt.....en meer dan ’n feestje alleen, dat is ’n kwestie van tijd, want deze heerlijke eigentijdse debuutsingle van de 23 jarige Arjan Koenen uit Westervoort belooft veel goeds', voorspelt z'n plugger Dennis van der Kraan. Arjan zingt net iets meer dan 1 jaar, en gaat gericht te werk, stapje voor stapje, realistisch maar met ieder stapje proberen meters te maken. Hij koos voor het succesvolle schrijvers en producersduo Emile Hartkamp & Norus Padidar om niets aan het toeval over te laten.

Nieuwe single van Arjen Geerts is getiteld 'Het kampvuur'
28-04-2018 12:49:00

In 2017 bracht Arjen Geerts , een oud-leerling van de showbizz school, een lied op de markt rond het thema ouderverstoting.  Het lied :" Mijn beste vriend" was in België en Nederland te horen en te zien op radio en TV. (oa Ment tv, TV Oranje, Goud fm enz..) Ook enkele organisaties die werken rond dit thema pikten het lied op. Arjen is niet aan zijn proefstuk toe, hij schreef in het verleden al verscheidene eigen nummers .Maar de laatste jaren legt hij zich vooral toe op maatschappelijke geïnspireerde thema’s. Dit jaar maakte hij een nieuwe single over het thema “rouwen”. Het werd een eerbetoon aan zijn overleden vader. 

Zaterdagtickets Rowwen Hèze Slotconcert razendsnel uitverkocht!
28-04-2018 12:33:00

De verkoop van tickets voor het jaarlijks Slotconcert Rowwen Hèze begon vanmorgen om 10.00 uur. Al binnen enkele minuten stonden alle zaterdagtickets en passe-partouts in reservering. Rowwen Hèze sluit traditiegetrouw elk jaar, het eerste weekend van november, het seizoen af met het Slotconcert in America. Dat gebeurt dit jaar tijdens de 19e editie op vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018. Het dorpje America, waar Rowwen Hèze vandaan komt, verwacht tijdens het slotconcertweekend 22.500 bezoekers.

Dennis van Dam werkt momenteel hard aan z'n muzikale comeback
27-04-2018 15:17:00

Hij zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Dennis van Dam blijft echter dol op een feestje, en zingen. De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze 'Helderse Jannes' werkt momenteel hard aan een muzikale comeback. Hij stak het nummer 'Als Een Komeet' van de Drentse zanger René Becker in een nieuw, 'feestelijk' jasje en treedt daarmee weer in de spotlights. 

Jeffrey Heesen heeft de Oranje Kroon
27-04-2018 10:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 april is dat ‘Nikita’, de nieuwe single van Jeffrey Heesen. Het nummer loopt vooruit op het nieuwe album waar de Brabantse zanger momenteel aan werkt en dat naar verwachting later dit jaar zal verschijnen. Deze single belooft alvast veel goeds, want het is een temperamentvol nummer vol Spaanse invloeden en opzwepende ritmes. Jeffrey heeft het liedje zelf geschreven en nam het op in samenwerking met zijn vaste producer Waylon van der Heijden. 

Zangeres Angel maakt een tweeluik
26-04-2018 12:52:00

Op 21 april jl. wist Zangeres Angel in een bomvol café niet een maar liefst twee liedjes te gelijk te lanceren. Hierbij was een liedje gesponseerd door Wescur en ander was een lang gekoesterde droom die in vervulling ging. 'Door de lucht' is een liedje wat zij zelf heeft geschreven en bedacht samen met hulp van haar arrangeur Ton Spronk. De muziekstijl en idee komen uit de jaren negentig en heeft ook deze stijl. Een krachtige sound met een genre uit de 90 jaren techno/house stijl maar dan toch wel Nederlandstalig. 

Mieke lanceert het aanstekelijke 'Eerste liefde'
26-04-2018 11:09:00

Mieke is een grote naam in de geschiedenis van de Nederlandsche en Belgische muziek. Tijdens een rijke carrière die inmiddels ruim vijf decennia beslaat heeft ze zich met regelmaat een plaats weten te veroveren op nationale en internationale hitparades en was veelvuldig te gast in diverse radio en tv programma's in binnen en buitenland. Eigenlijk behoort Mieke inmiddels een beetje tot het culturele erfgoed van de Benelux.  Na lange tijd duetten te hebben gezongen met diverse collegae is het eindelijk tijd solo weer eens voor de dag te komen.

William van den Oetelaar pakt met 'Oh Waarom’ zijn grote passie, het zingen, weer op
26-04-2018 10:21:00

De uit het Brabantse Cromvoirt afkomstige zanger William van den Oetelaar, is al vanaf zijn derde levensjaar erg muzikaal. Muziek maken is dan ook zijn lust en zijn leven. William bracht inmiddels enkele singles uit, en is tevens actief als DJ voor feesten en partijen. Met de release van zijn nieuwe single ‘Oh Waarom’ heeft William zijn grote passie, het zingen, weer opgepakt. Samen met producer Kees Tel bewerkte hij hiervoor de bekende hit van No Mercy ‘Please Don’t Go’ en stak dit in een zomers en dansbaar jasje.

Hans Snoek zet met 'Ik hou alleen van jou' volgende stap in zijn carrière
26-04-2018 10:12:00

Met ‘Ik Hou Alleen Nog Maar Van Jou’ heeft de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek een waardige opvolger in handen van zijn airplayhit ‘De Vrouw Van Mijn Leven’. ‘Ik Hou Alleen Nog Maar Van Jou’ komt wederom uit de pen van Kees Tel, die het nummer tevens produceerde. Hans is erg te spreken over zijn samenwerking met Kees Tel; “Kees is een échte muziek tovenaar. Hij heeft het wederom voor elkaar gekregen om met een liedje en productie te komen die perfect bij mij past. 

Ancora overgiet John Denver's klassieker Calypso met hun vertrouwde sausje
26-04-2018 09:59:00

Op dinsdag 1 mei komt de nieuwe single uit van de groep Ancora. De groep heeft gekozen voor een cover van de John Denver klassieker Calypso. Het vertrouwde team rond Ancora heeft er aan mee gewerkt. Jan Keizer schreef de Nederlandse tekst, Edwin van Hoevelaak produceerde de track en de firma Apex verzorgde de videoclip. Samen met de groep hebben ze er een echte Ancora song van gemaakt. De John Denver klassieker kwam bij Ancora op het netvlies, toen zij een filmserie zagen over De Calypso.

Ook deze zomer is Duo Kwats weer van de partij met vrolijk lied
25-04-2018 21:51:00

Duo Kwats heeft met het lied met de titel 'Y viva el amore' weer een echt zomers lied voor 2018. Een melodie die je gelijk pakt en een tekst die je zo mee zingt. Voor het arrangement, heeft de vaste producer van dit duo Jurgen Kuppens van JKM muziek producties weer zijn uiterste best gedaan. De tekst is door  Wim Florack geschreven die tevens ook het koorwerk heeft gedaan. Het idee voor dit lied is ontstaan tijdens een vakantie op Gran Canaria waar Peter in zijn favoriete café/bar de Fraja Hut stond te zingen.

 

Zomersingle René Becker 'Voel!' bevat 2 versies
25-04-2018 15:37:00

Zodra de lentekriebels zich aandienen gaan artiesten vaak nadenken over hun zomersingle waarvan ze hopen dat het dé Zomerhit van het jaar gaat worden. Dit geldt nu ook voor de sympathieke Groningse zanger René Becker. Het enthousiasme over ‘Voel!’, zijn allernieuwste single, is zo groot dat zowel de zanger zelf, zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw, als Feest DJ Maarten de uitdaging wel durven aan te gaan. “Voel!’ wordt dé zomerhit van 2018”! Een kleine 20 singles heeft René op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar.

Déon Leon lanceert zijn eerste zelfgeschreven solo single ‘Ineens’
25-04-2018 15:07:00

Déon Leon (27) lanceert zijn eerste zelfgeschreven solo single ‘Ineens’. Precies tien jaar na de winst in Popstars in 2008 is hij nu aan het werken aan zijn debuutalbum dat na de zomer uit moet komen. Voor ‘Ineens’ ging Déon terug naar zijn roots. Het heeft een zomerse latinsound. Déon is half Antilliaans en daardoor is de latin muziek met de paplepel ingegoten. Daarnaast houdt hij van de Amsterdamse gezelligheid en van die twee elementen heeft hij een combinatie gemaakt waaruit een nieuwe stijl – Nederlandstalige-Latinpop – is ontstaan.

Wimmie Bouma bouwt verder aan z’n eigen sound met ‘Blind vertrouwen’
25-04-2018 14:49:00

Na de krachtige gezongen ballad 'Was het allemaal gelogen' welke Wimmie Bouma in oktober 2017 uitbracht kreeg hij van producer Edwin van Hoevelaak een aantal demo’s aangereikt.  Wimmie gaf aan dat het nummer ‘Blind vertrouwen’ er met kop en schouders bovenuit stak. ‘Het lied sprong er voor mijn gevoel beter uit. Deze sound past echt bij mij en ben ervan overtuigt dat de fans het heel herkenbaar Wimmie Bouma vinden’, meent Wimmie. Edwin van Hoevelaak van De Rooftop Studios is verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek.

Melissa Smilda presenteert tweede single
25-04-2018 14:38:00

Voor Melissa Smilda uit Peize is haar tweede singel een feit. Na haar debuutsingle “De allermooiste ogen” die het erg goed gedaan heeft, is het altijd even zoeken naar een vervolg wat het succes van het eerste nummer evenaart. Met het nummer “Ik ben de weg weer even kwijt” zijn Pascal de Vormer en producer Arjan Venemann daar uitstekend in geslaagd. Melissa zelf heeft er alle vertrouwen in dat het wederom een succes gaat worden. Als klein meisje was Melissa al dol op Nederlandstalige muziek.

Woonwagen Top 50 Deel 11 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
25-04-2018 11:59:00

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 11. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 11 weer tot een heerlijke Dubbel-CD. Onder andere Frans Bauer, Jannes, Henk Bernard, Henk Dissel, Frank van Etten, Samantha Steenwijk, Grad Damen, Jaman, Rein Mercha, Willem Barth, John West, , John de Bever, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum dat vanaf 25 april verkrijgbaar is en een must is voor de liefhebber van het Nederlandstalig lied!

Ontvang gratis* editie 32 van artiestenblad Lucky Joe
25-04-2018 00:06:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Hessel & Ineke is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 32 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan het snorretje van Gre Parelmoer die met haar nieuwe single Piemelja behoorlijk wat aandacht krijgt. Op pagina 4 lees je het prachtige verhaal van het kersverse duo Hessel & Ineke die debuteren met 'De deur staat altijd open'. Verder items over Ronnie Tober die 55 jaar actief in de showbizz, Perry Zuidam, een sfeerimpressie van het Artiesten Festival, 20 jaar Stef Ekkel, Verstappen, Henk Salomons en het aanstaande 40 jarig jubileum van Anita & Ed.

Ga samen met Anita & Ed picknicken
24-04-2018 11:53:00

Op zaterdag 19 mei 2018 gaan Anita & Ed gezellig picknicken in het Valkenbergpark te Breda van 13.00 uur tot 15.00 uur. 'Daarna hebben we uiteraard een muzikale afterparty tot 17.00 uur. Geef je VÓÓR 12 mei a.s. op om dit mee te gaan maken. De kosten zijn € 20.00 per persoon. Dit betreft o.a. de kosten voor je picknick mandje. Opgeven doe je via een mailtje naar: datthijn@home.nl of bij leeria30@hotmail.com. De betaling loopt via NL52RABO0129850691 t.n.v. Coldhofsound met vermelding Picknic' .

Frank van Etten schrijft en componeert 2 nummers voor Samentha Olierook
24-04-2018 01:29:00

Frank van Etten heeft voor Samentha Olierook, haar nieuwe single 'De zomer in mijn hart' en track 2 'Nu ben jij een ster', geschreven en gecomponeerd. 'Nu ben jij een ster' is geschreven voor haar beide tantes die helaas overleden zijn. Het lied beschrijft tevens de moeilijke momenten die Samentha meegemaakt heeft in haar leven. “De zomer in mijn hart” is daarentegen een lekker zomers nummer, waarin het gaat over de liefde. De 28 jarige zangeres uit Den Haag is al een aantal jaren bezig in de wereld van de muziek. 

Quido van de Graaf, Yves Berendse, Danilo en Jeffrey Kuipers bundelen hun krachten
23-04-2018 14:56:00

Quido van de Graaf, Yves Berendse, Danilo en Jeffrey Kuipers hebben samen de single 'Dit is je kans' gemaakt. Alle 4 hebben in het verleden een talentenjacht gewonnen en nu een goede zangcarrière. Aan de hand van de nieuwe single willen ze andere talenten stimuleren. Quido van de Graaf, Yves Berendse, Danilo en Jeffrey Kuipers hebben niet alleen gemeen dat ze zangers zijn, ze hebben ook alle vier een goede carrière. De boekingen lopen prima, mede door het winnen van een talentenjacht.

Harmke covert wederom oude hit van Corry Konings
23-04-2018 13:23:00

Dat Harmke het afgelopen halfjaar flink aan de weg timmert kan niemand zijn ontgaan. Met haar vorige single ‘San Remo’ wist de zangeres een mooi visitekaartje af te geven bij de radiostations. Het nummer draait overal nog steeds goed mee. Desondanks besloot de zangeres toch met een opvolger te komen. Wederom is er gekozen voor een oude ‘hit’ van Corry Konings. De titel van het lied is ‘Zoals je weet’. Harmke houdt vast aan de sound waarmee ze is ingeslagen met haar vorige single.

Eric Milton zingt complete Wilhelmus in Zwolle tijdens Koningsdag
23-04-2018 13:17:00

Eric Milton, die onlangs een internationaal platencontract tekende, gaat iets bijzonders doen bij Cultuurschip  THOR op Koningsdag in Zwolle. Begeleid door pianist Rik Elings en Violiste Isabelle Doodhagen gaat Eric  alle 15 coupletten zingen van het Wilhelmus. Een unieke gebeurtenis  “15 coupletten is een hele kluif maar ze zitten al aardig in mijn hoofd” aldus een enthousiaste Eric die er aan toevoegt dat het een gevarieerd optreden wordt met enkele muzikale uitstapjes. De opwarming begint om 12.00 uur. De grande finale is om 14.00 uur.      

Tina van Beeck lanceert 'Ik wil met jou de hele wereld rond'
23-04-2018 11:13:00

Tina van Beeck heeft de smaak weer helemaal te pakken en presenteert haar nieuwe single 'Ik wil met jou de hele wereld rond'. Dit zeer aanstekelijke feestliedje wat al snel in je hoofd blijft hangen is geschreven en geproduceerd door Randy Watzeels uit Rijsbergen. Sinds geruime tijd is Tina een samenwerking aangegaan met deze jonge producer en het mag gezegd, niet zonder succes.Al drie singles in het feestgenre met volop airplay bij de radiostations en ook de optredens gaan bijzonder goed.

Rood-Hit-Blauw verwelkomt Marco Kimsen
23-04-2018 10:58:00

Dat Rood-Hit-Blauw een kweekvijver is voor Nederlandstalige artiesten en nieuw aanstormend talent is alom bekend. Wapenfeiten zijn de bloeiende carrieres van artiesten als John de Bever, Henk Bernard, Willem Barth, Rein Mercha, John West, Wesly Bronkhorst, Rob Zorn e.v.a…...…die allen hun artiesten loopbaan begonnen bij Rood-Hit-Blauw. Ronald Visch heeft als geen ander een oor voor mogelijke hits en succesvolle artiesten. Na het horen van een single/track weet hij vrij snel hoe deze in de markt zal scoren. 

De Dikdakkers blazen 'Zie je al die vlaggen hangen?' nieuw leven in
23-04-2018 10:30:00

Zie je al die vlaggen hangen? Het lied roept nog altijd warme herinneringen op bij Hans Voogd. ‘Op de lagere school zongen wij dit altijd op Koninginnedag en die melodie is nooit uit mijn hoofd en hart verdwenen,’ verwoordt één van de twee Dikdakkers zijn gevoel, ‘daarom hebben we het nieuw leven ingeblazen en durven we er gerust hoge verwachtingen van te hebben.’ 

Derde single van Brian Voet is fris en eigentijds
22-04-2018 13:01:00

'Brian Voet komt opnieuw met een geweldige plaat', meldt plugster Nel van Olm. Zijn derde single ‘Jij Bent Het’ is fris, eigentijds en heeft de unieke Brian Voet sound. Kortom heeft weer een knaller te pakken. ‘Jij Bent Het’ is de perfecte opvolger van zijn voorgaande hits ‘Alles’ en ‘Vanaf Morgen’. De zanger uit Oss wist in een korte tijd bekendheid te creëren in het hele land. Met zijn charme en warme stemgeluid weet hij tijdens zijn optredens telkens weer het publiek voor hem te winnen.

De officiële app van Het Artiesten Festival is uit!
22-04-2018 12:46:00

Dankzij Purisa Media Vormgeving kunnen liefhebbers nu ook via de app op de hoogte blijven van “Het Artiesten Festival”. Via deze app kun je gemakkelijk afleveringen terugkijken, zien wanneer er nieuwe opnames zijn en lees je al het nieuws van jouw favoriete artiest! 

'De langste adem'....nieuwe single van Grad Damen
22-04-2018 12:35:00

Grad Damen timmert de laatste jaren flink aan de weg, met zijn onmiskenbare eigen geluid. De liedjes zijn qua tekst erg goed in elkaar gestoken en zeggen ook echt wat. Dit is mogen we dan ook verwachten van zijn nieuwste single ‘De Langste Adem’ wij kunnen u vast melden dat dit absoluut het geval is. Deze nieuwe single is een levenslied in de puurste vorm, dat gaat over hoe alleen je kan komen te staan door omstandigheden.  Niet iedereen begrijpt je in die periode en de meeste laten laten je dan ook vallen! 

Holland zingt Hazes 2018
21-04-2018 23:13:00

Wat was het vrijdag 20 april jl. weer een fantastisch H6-feest in de Ziggo Dome laat Arnold van de Horst ons weten. 'Vanavond is alweer de laatste van de vier van dit jaar. Gezien de sfeer en hoe de muziek/liedjes van André nog steeds voortleeft kan ik me helemaal voorstellen dat er volgend jaar (22+23 maart 2019) wederom een Holland zingt Hazes komt. Er is natuurlijk maar één André... Toch hebben alle artiesten, waaronder de kinderen van André en Rachel, André en Roxeanne een heel mooi muzikaal eerbetoon aan André weten te brengen.

Hessel & Ineke verloten een avondvullend programma van 3 keer 45 minuten
20-04-2018 21:20:00

Hessel & Ineke hebben een leuke actie bedacht n.a.v. hun debuutsingle 'De deur staat altijd open'. Ze geven namelijk gratis een avondvullend optreden weg van 3 keer 45 minuten.  Wat moet je daarvoor doen? Bezoek hun Facebookpagina en geef een reden aan waarom zij bij die persoon moeten komen optreden.  Dat mag op een verjaardagsfeestje,  een personeelsfeest, in de voetbalkantine of ergens in de gehandicaptenzorg.  De actie loopt tot 30 april 2018. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl