RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single & videoclip van Ed Nieman
14-10-2015 17:54:00

Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe single "Alles ging verloren" van Ed Nieman. Normaal gesproken brengt de volkszanger feestknallers uit, maar deze keer is er gekozen voor een gevoelig nummer, zo uit het leven gegrepen. Ed zit inmiddels 34 jaar in het vak en staat bekend als een veelzijdig artiest. Het arrangement is verfrissend en sprankelend. Nieman is een poosje zoekende geweest naar de voor hem geschikte studio en producer om goed mee te kunnen samen werken. 

Hoog in ’t Noorden....nieuwe single van Ancora
14-10-2015 16:42:00

Ancora komt deze week met een nieuwe single van hun onlangs gelanceerde album "Voorbij De Horizon". Het nummer, getiteld Hoog in ’t Noorden, mag volgens de groep worden beschouwd als een soort ode aan Nederland. Een lied vol heimwee, verlangen naar vervlogen tijden, de fraaie Nederlandse kusten, maar ook de ‘gure wind’. De tekst van het nummer is geschreven door Jan Keizer en diens zoon Louis, die al voor veel van de Ancora teksten tekenden. Inspiratie voor dit melancholische lied deden Jan Keizer en zijn zoon Louis in Portugal op.

Harten 10 sluit het jaar 2015 af met een compleet nieuwe single
14-10-2015 15:52:00

Harten 10 sluit het jaar 2015 af met een compleet nieuwe single getiteld "Hou me vast". Het is een vrolijk up-tempo nummer dat geschreven is door Olaf Hesselmans en opgenomen bij producer Jeroen Dirksen van World Vision Records. Het nummer  gaat over het geluk dat je kan treffen, dat het je kan verrassen en je dit beter kunt vasthouden. Het is een opzwepend nummer waarin, in tegenstelling tot andere singles, Martien begint met een solo. "We bewaren het mooiste voor het laatst.", grapt de zanger. 

Frank Smeekens brengt gevarieerd album op de markt
14-10-2015 00:00:00

De titel van het nieuwe album “Zoals ik ben” van Frank Smeekens geeft al aan waar zijn voorkeur naar uitgaat. Verschillende soorten muziek van swingende rock ’n roll tot levensliedjes en nummers met de bekende hedendaagse sound. Het geheel is opgenomen in de studio van DJ Goldfinger/Waylon v.d. Heijden. Frank vindt dat hij het publiek moet kunnen vermaken met alle soorten liedjes.’Ik vind het zelf erg leuk om op de bühne van alles te doen en kan me echt niet richten op 1 stijltje’, vertelt de Brabantse zanger.

'Draai je om'......prachtige nieuwe single van Bertha Verbeek
13-10-2015 21:16:00

Zangeres Bertha Verbeek heeft op dinsdag 13 oktober een fantastische nieuwe single gelanceerd. Het betreft een Nederlandstalig nummer “Draai je om”, een mooie ballade die is geproduceerd door Peter La Haye en ook is opgenomen in zijn studio in Zoetermeer. De zangeres is heel blij met het resultaat. De doorgewinterde zangeres is met “Draai je om”een nieuwe muzikale weg ingeslagen, waarin haar prachtige stemgeluid heel goed tot haar recht komt. “Ik zit nu ruim 17 jaar in het vak en deze single is totaal iets anders. 

De Wannebiezz gingen werkelijk 'Ol de wee'
13-10-2015 21:04:00

De Vlaardingse STADSgehoorzaal schudde afgelopen weekend 3 dagen bijna onafgebroken op haar grondvesten. Een weekend lang hielden Arie, Rocco en Gilles oftewel de Wannebiezz huis in dit theater en ontvingen daar bijna 3.000 enthousiaste en gezellige feestvierders. Op donderdagochtend reden de eerste vrachtwagens naar binnen en op maandagmiddag reed de laatste, afgeladen vol, weer weg. Na een maandenlange productionele, redactionele en promotionele voorbereiding door producent SHOW en zo, die tevens het management voert, konden de Wannebiezz hun dubbele verjaardag vieren met uitsluitend gezellige mensen. 

Nieuwe single van Mick Harren heeft toepasselijk verhaal
13-10-2015 20:58:00

“Ik lach zolang ik leef”, is de titel van de nieuwe single van Mick Harren. ‘Emile Hartkamp belde me een tijdje geleden op met de mededeling dat hij een dijk van een nummer voor me had geschreven. Het resultaat is een lied dat op mijn eigen lijf is geschreven, maar het zou zo maar voor iedereen van toepassing kunnen zijn. Vanaf de eerste klanken word je geraakt tot diep in je ziel, en word je meegezogen in het verhaal achter dit liedje’, vertelt Mick. Aanstaande vrijdag wordt de clip opgenomen in Amsterdam waarbij alle ingrediënten aanwezig zullen zijn. 

Belinda Kinnaer geniet samen met haar vriend Patrick van haar succes
13-10-2015 09:47:00

Belinda Kinnaer had nooit gedacht dat haar in augustus jl. gelanceerde single “7 Oceanen” zo goed zou worden ontvangen bij het publiek en de talloze radiostations waaronder RADIONL. Ze werd verkozen tot Hollandse Nieuwe en kreeg bij TV Oranje het predicaat Oranje Kroon. De zangeres uit het Gelderse Zeddam kwam op internet het originele nummer tegen van de Zuid-Afrikaanse zangeres Andriëtte en was meteen ‘verkocht’. Ze schreef er een Nederlandstalige tekst op en dook vervolgens de Rooftop studio in bij Edwin van Hoevelaak. 

Eerste solosingle van Chris is getiteld 'Als je gaat'
12-10-2015 21:52:00

Enkele weken geleden werd bekend gemaakt dat Williejan (de mannelijke helft van DUONL) vanwege gezondheidsproblemen de beslissing had genomen om het rustiger aan te gaan doen. Tegelijkertijd werd aangekondigd dat Chris solo verder zou gaan. Haar eerste solosingle is getiteld 'Als je gaat'. Het is een cover van 'Wenn du gehst’ van de Oostenrijkse zangeres en actrice Simone Stelzer. De Nederlandse tekst is geschreven door haar man Williejan die eerder aangaf de 'motor' achter haar te blijven. 

Duo Royet lanceert 'Helemaal weg van jou'
12-10-2015 21:06:00

Duo Royet wordt gevormd door Roy en Jet.Twee typetjes die wel weten hoe je een feestje moet maken, want het is een zeer veelzijdig duo. Zij weten op een formidabele wijze een show te creëren. Grappig, gezellig, maar ook rock steady, jazzy, bluesy. Het zijn stijlen die hun zeker goed liggen en het past ook enorm bij dit duo. Jet heeft een hele mooie karakteristieke volle stem voor Jazz, Motown, (soul)ballads en nog diverse andere stijlen. Roy voelt zich helemaal thuis in Rock & Roll, Blues, maar ook Nederlandstalig is hem op het lijf geschreven.

Cor Bakker blikt terug op bijzondere muzikale momenten uit zijn carrière bij ONS
12-10-2015 20:56:00

Op 17 oktober start bij ONS de 10-delige serie Cor Bakker ontvangt... In dit programma blikt pianist, componist en orkestleider Cor Bakker terug op bijzondere muzikale momenten uit zijn carrière. Hij ontving grote sterren als Lionel Richie en Al Jarreau en begeleidde hen op de piano samen met zijn 28-koppig orkest. Gedurende zijn carrière interviewde Cor Bakker veel bekende nationale en internationale artiesten en maakte samen met hen muziek. Voor Cor Bakker ontvangt… selecteert Cor de mooiste, grappigste en meest bijzondere fragmenten en kijkt terug op deze speciale momenten. Cor introduceert deze muzikale hoogstandjes met persoonlijke anekdotes en niet eerder vertelde verhalen. In de eerste aflevering, op 17 oktober, kijkt Cor onder andere terug op zijn ontmoetingen met de Britse jazz-zangeres Cleo Laine en Jasperina de Jong.

Nieuwe single Triple wegens omstandigheden uitgesteld
12-10-2015 20:34:00

De release van de nieuwe single van Triple ‘Stop’ stond  gepland voor oktober maar wordt wegens omstandigheden verplaatst. Op 6 oktober 2015 is Melissa Scherpen winnares geworden van de Miss Teen of the Netherlands verkiezingen. Dit betekent dat Melissa o.a. de maand november naar Vietnam gaat voor de Miss Tourism International 2015 verkiezingen waar zij hopelijk de wereldwijde titel wint. Nina Meijer zal zich vanaf eind november heel erg rustig moeten houden wegens een operatie aan een poliep op haar stemband. 

DVD opnames van uitverkochte SterrenGala 2015
12-10-2015 12:17:00

Nog even en dan is het zover. 31 oktober pakt Marco de Hollander weer groots uit. In een uitverkochte Sporthal  De Vlinder in Ter Aar, ontvangt hij ’s avonds 800 bezoekers die een unieke avond gaan beleven. “Niet eerder was dit evenement zo snel uitverkocht” vertelt Marco trots. De avond zal een feest der herkenning worden voor de bezoekers. Marco heeft namelijk heel veel top artiesten uitgenodigd  zoals Corry Konings, Stef Ekkel, Frank en Mirella, Ria Valk, Henk Bernard en vele anderen.

Martino & Rayano lanceren 'Het lied van Knuffelpiet'
12-10-2015 10:48:00

In alle ophef rond de zwarte pieten discussie zou je bijna vergeten waar het echt om gaat: de sinterklaasperiode is een feest voor groot en klein! Volgens Martino & Rayano maakt hun nieuwe single 'Het lied van Knuffelpiet' dat meer dan duidelijk. De mannen denken zelf al aan een nieuwe rage. Knuffelpiet heeft echter een klein probleempje: hij kan niet dansen. Gelukkig heeft hij goede leermeesters, pieten Martino & Rayano brengen hem snel een paar goede moves bij.

Belgisch zangtalent Robby slaat commerciële in
12-10-2015 10:35:00

Met een heerlijke uptempo single getiteld; “Mijn hart gaat boem boem boem” is het Belgische zangtalent Robby een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen! Ondanks zijn jonge leeftijd timmert Robby al een tijdje aan de weg als zanger. Hij bracht een aantal singles uit in België en had hiermee zijn eerste succesen. Om zijn zangcarriëre op een hoger plan te krijgen benaderde hij de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer die al eerder hits schreef voor Belgische artiesten als Bobby Prins en Danny Fabri. 

RADIONL is 17 oktober live aanwezig bij het Mega Piraten Festijn in Tilburg
11-10-2015 19:27:00

RADIONL zal aanstaande zaterdag 17 oktober live aanwezig zijn bij het Mega Piraten Festijn in Tilburg. Naast interviews en sfeerverslagen zullen er diverse live optredens te horen zijn op ‘ Het Hollandse Hart van de Regio’. Mis dus niets van Nederlands grootste meezingfeest en luister de hele avond. Met optredens van o.a.: Jan Smit, Marianne Weber, Jan Keizer & Annie Schilder, Jannes, Sieneke, Henk Bernard, Koos Alberts, Thomas Berge, Lesley Williams, Stef Ekkel, Ancora, Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Vinzzent, Jaman, Gino Fey en nog vele anderen! 

De Roffels gaan los
11-10-2015 16:33:00

De zangeressen van de ooit befaamde Zuid Oost Drentse band 'De Roffels' zijn terug achter de microfoons en treden weer live op. Ze hebben met hun Nederlandstalige piratenhits 'Hier ben ik weer', 'Spinnewiel' en tal van andere nummers veel succes op o.a. de vele grote piratenfeesten en zorgen altijd voor de perfecte feeststemming. De nieuwste single van 'De Roffels' 'Vanavond Wil Ik Los' staat op hun CD album 'Hier Zijn We Weer'.

Win aankomende week bij RADIONL kaarten voor Superparty.nl
11-10-2015 11:23:00

Wilt u een onvergetelijke avond beleven met top entertainment, fantastisch eten en drinken, in een sfeervolle ambiance? Op 20 november 2015 is er weer een Superparty met optredens van o.a. Jannes, Django Wagner, DJ Dave Roelvink, Stef Ekkel, Helemaal Hollands, Belinda Kinnaer, DJ Zanger Robert Pouwels en coverband Slam! De LiNDE Party X-Perts in Groesbeek zorgen ervoor dat het de inwendige mens aan niets zal ontbreken. Aankomende week in het prijzenpakket bij RADIONL! Vrijdag 16 oktober worden de winnaars bekend gemaakt in het programma Afslag 3-6.

Geesje Tempelman uit Nieuwleusen is de TV Oranje Supporter van de Week
10-10-2015 18:18:00

Tien jaar geleden werd het startschot gegeven voor TV Oranje. We gaan dat een jaar lang vieren, waarbij tevens elke week een van onze trouwe TV Oranje Supporters in het zonnetje gezet zal worden. De eerste 'Supporter van de Week' is Geesje Tempelman uit Nieuwleusen. Zij en haar man zijn al vanaf het vroege begin supporter van TV Oranje. Wij waarderen dat natuurlijk enorm, en daarom krijgt Geesje van ons de CD 'Zweven op wolken' van Jaman. Ze heeft al aangegeven dat ze zeer vereerd en blij is met deze prijs.

Aanstaande zondag special over Peter Koelewijn op TV Oranje
10-10-2015 01:43:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 11 oktober zie je een TV Oranje Special over Peter Koelewijn, die vertelt hoe hij in de jaren veertig opgroeide in de volksbuurt Stratum in Eindhoven. 

Frans Duijts viert 10-jarig jubileum met nieuwe single en album
09-10-2015 15:01:00

In november 2015 is het voor de Tielse volkszanger Frans Duijts precies 10 jaar geleden dat hij zijn muzikale carrière begon. Het moment voor Frans om zijn nieuwe single ‘Elise’ en het verzamelalbum ’10 jaar - Mijn grootste hits tot nu toe’ uit te brengen. Naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts toerde hij door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Het was voor Frans een stiekeme droom om het ooit met eigen repertoire te proberen. Eind 2005 bracht hij het door Pierre Kartner geschreven nummer ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ uit.

Sieneke heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
09-10-2015 14:54:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 oktober is dat ‘Het gat van de deur’, de nieuwe single van Sieneke. De ‘Prinses van het levenslied’ verrast ons met een echt feestnummer, waarvan wij denken dat het een echte kroeghit kan worden. Het nummer is al geliefd tijdens haar optredens en de manier waarop Sieneke het op de plaat heeft gezet zal bij velen goed in de smaak vallen. Het liedje is geschreven door Jeff Weber en geproduceerd door Manfred Jongenelis. 

Nog 1 keer......nieuwe single van Gertjan Wels
09-10-2015 11:44:00

Op dinsdag 13 oktober 2015 verschijnt de nieuwe single 'Nog 1 keer' van Gertjan Wels. Hij heeft de tekst zelf geschreven en in samenwerking met producer Willem Laseroms is er een prachtige ballade tot stand gekomen. De single is wederom opgenomen in de Soundwise Studio van Eric van Tijn in Amsterdam en verschijnt op het label van Sofe Records. 'Nog 1 keer' is te downloaden bij alle bekende portals. Gertjan laat weten dat het z'n zangcarrière voor de wind gaat. In 2007 verscheen zijn debuutsingle "Over en Voorbij" en sindsdien gaat het bergopwaarts. 

Meer dan 20 artiesten nemen deel aan 'Waarom' project van de Oranje Carrousel
09-10-2015 11:00:00

Het was de afgelopen maanden een komen en gaan in de WE studio in Zaandam. Meer dan 20 artiesten hebben deelgenomen aan het project Oranje Carrousel presenteert “ Waarom” . Een project waarvan alle opbrengsten naar KIKA zullen gaan. “ Waarom”  is de vraag die men zich vaak stelt bij het horen van kinderen die te maken hebben met deze ziekte. Veel onderzoek is daarvoor nodig en dus veel geld en met dit project hopen we en steentje te kunnen bijdragen. “Waarom” is de Nederlandse vertaling van “Move On” van  ABBA.

Realitysoap voor Wesly Bronkhorst
08-10-2015 20:50:00

Twee jaar na zijn laatste album “Wesly Bronkhorst” komt de populaire zanger met een ijzersterke opvolger. Het nieuwe album is alweer het derde album van Wesly en is er een die recht uit zijn hart komt. Met hart en ziel is er gewerkt aan dit album dat is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Op het nieuwe album staan naast de reeds verschenen single’s  “Ik Ga Maar”, “Vaya Con Dios", ”Mooiste Van De Klas” en “Zo Verwend” nog twaalf prachtige nieuwe nummers.

Wint nieuwe Sinterklaashit de Gouden Pepernoot Trofee?
08-10-2015 18:10:00

Terwijl hier de bladeren net van de bomen vallen, is het in Spanje alweer een drukte van jewelste. Want niet alleen moet de reis naar Nederland en België weer worden geregeld; ook de cadeautjes moeten worden ingepakt, het strooigoed moet worden gebakken en moest er de afgelopen tijd gewerkt worden aan een swingende Sinterklaashit. De Pieten hebben namelijk dit jaar een onderlinge wedstrijd bedacht., en daar zijn ze ook heel erg druk mee. Want wie o wie kan het leukste nieuwe Sinterklaasliedje bedenken.

René Froger – 30 jaar Hits in Concert wegens enorm succes verlengd
08-10-2015 17:44:00

In het afgelopen seizoen keerde René Froger na 6 jaar terug in de Nederlandse theaters. En hoe? Uitverkochte zalen en dolenthousiaste reacties! 30 Concerten werden er al meer door extra voorstellingen maar nu laat René Froger weten dat zijn jubileumtournee ook in het najaar te zien zal zijn in de Nederlandse theaters. In het najaar is René Froger met 30 Jaar Hits in Concert nog eens te zien in 18 theaters verdeeld over Nederland. In de theatershow 'René Froger 30 jaar Hits in Concert' trakteert de populaire zanger u op een muzikale belevenis waarin hij terugblikt op 30 jaar tophits. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in dit bijzondere concert de revue.  

Nieuwe single Duo Toe Maar Ft Paulus Schäfer
08-10-2015 16:22:00

Duo Toe Maar bestaat uit een Brabants familieduo, vader Emil en zoon Patrick. Laatstgenoemde treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader, die vele jaren ervaring in de muziekwereld heeft opgedaan o.a. met Tony Bass. Duo Toe Maar is bijzonder trots dat ze op deze nieuwe single 'Alles komt en keert weerom' de muzikale medewerking hebben gekeregen van de wereld beroemde gipsy-jazz gitaristPaulus Schäfer. Het nummer gaat over ‘pure liefde’. Bij echte liefde is de ander het belangrijkst, belangrijker dan jezelf.

Friese formatie ZIPP lanceert als voorloper van aanstaand album 'Zo bijzonder'
08-10-2015 15:18:00

Vooruitlopend op de release van het album “Zoveel liefde” komt de Friese formatie ZIPP deze week uit met de single “Zo bijzonder”. Inderdaad een zeer bijzonder, lekker in het gehoor liggend liedje zoals we van Zipp mogen verwachten. Het is inmiddels de vierde single van de band. Er is wederom een fantastische clip gemaakt door Jelmer van Delft. Op vrijdag 23 oktober vindt de officiële CD album presentatie plaats in Het Bolwerk te Sneek, uiteraard met een wervelend optreden van deze bijzondere band. 

Wendy de Laat hoopt met ‘Liegen en Bedriegen’ Nederland te veroveren
08-10-2015 14:44:00

Wendy de Laat wilde na haar in 2014 gelanceerde debuutsingle “Zonder jou”  de commerciële kant op gaan. Ze kwam via Matthijs Koning in contact met Edwin & Coen van Hoevelaak van de Rooftop studio in Holten die voor het nummer ‘Liegen en bedriegen’ op zoek waren naar een vrouw die lekker pittig kon zingen. ‘Omdat ik erg nieuwsgierig was heb ik een afspraak gemaakt om het lied te beluisteren. Ik was gelijk verkocht. Het is een echt feestelijk nummer waarvan je al snel in de stemming komt, zo'n eentje die al snel blijft hangen… ‘, vertelt Wendy.

RADIONL is 10 oktober live aanwezig bij het Mega Piraten Festijn in Deventer
08-10-2015 13:48:00

RADIONL zal aanstaande zaterdag 10 oktober live aanwezig zijn bij het Mega Piraten Festijn in Deventer. Vanaf 18.00 uur zullen er interviews, sfeerverslagen en live optredens te horen zijn op ‘ Het Hollandse Hart van de Regio’. Mis dus niets van Nederlands grootste meezingfeest en luister de hele avond. RADIONL zal ook live aanwezig zijn bij het Mega Piraten Festijn in Tilburg op 17 oktober, Marum op 30 oktober en op 12 december in het GelreDome te Arnhem. Voor alle genoemde festivals zijn nog entreekaarten beschikbaar.

Jim Bakkum en Guido Spek special guest bij Disney in Concert
08-10-2015 12:49:00

Naast de imponerende lijst van sterren die bij Disney in Concert op 25 oktober optreden, zijn er nog twee namen toegevoegd. Zojuist is bekend geworden dat zowel Jim Bakkum als Guido Spek dé special guests op deze dag zijn. Eerder werd al bekend dat Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij, Voice-winnares Leona Philippo en Jamai op gaan treden. Met de komst van Jim betekent dit dat hij opnieuw met Jamai op het podium staat. Twaalf jaar geleden stonden zij samen in de finale van het eerste seizoen van Idols en sindsdien lijken hun namen voor altijd aan elkaar verweven. ‘Ik kijk er enorm naar uit om én met Jamai én Disneyliedjes te zingen,’ laat Jim weten. ‘Als vader van twee kinderen zijn de Disneyfilms niet uit ons huis weg te denken. Daarom vind ik het heel bijzonder om nu zelf een paar van deze wereldsongs te zingen.

Karin Welsing komt met gezellige dansplaat
08-10-2015 12:42:00

De nieuwe single van Karin Welsing met als titel  ‘Wat je ook zegt, wat je ook doet’ is volgens haar platenbaas Ronald Visch er weer eentje om in te lijsten.  Het idee om een keer iets anders dan anders op te nemen kwam van Karin zelf. ‘Ik heb producer Martin Sterken uitgelegd wat ik wilde en hij heeft er een prachtige productie van weten te maken’, vertelt Karin. Omdat Karin als geen ander weet dat ‘reizende mensen’ van een dansje houden had ze haar zinnen gezet op een lekkere dansplaat met Gipsy invloeden.

Johnny de Mol schrijft Sinterklaasboek ‘Piet is Verliefd’
08-10-2015 12:01:00

Johnny de Mol is dit jaar één van de drie schrijvers van het Sinterklaasboek. De veelzijdige presentator en programmamaker laat hiermee een nieuwe creatieve kant van zichzelf zien. Samen met de Belgische illustrator Pieter Gaudesaboos schreef Johnny het boek ‘Piet is Verliefd’. Het is het tweede jaar dat Unox de inmiddels bekende Sinterklaasboeken uitbrengt. De boeken zijn vanaf november verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten.

Ramon Sandbergen lanceert debuutsingle 'Ik geef wat ik je kan geven'
08-10-2015 11:15:00

Zanger Ramon Sandbergen wilde dat zijn debuutsingle een volks liedje zou zijn, maar wel met diepgang. Goede vriend Bram Koning is daarom opgetrommeld voor de melodie en tekst. “Bram, nou wil ik eindelijk eens een eigen plaat en ik wil dat jij hem gaat maken.”, zei de 44-jarige zanger. De tekstschrijver kreeg de taak om een om een liedje te schrijven dat lekker in het gehoor ligt, volks met diepgang. Een soort André Hazes-achtig liedje, omdat Ramon liefhebber is van zijn muziek.

Vinzzent laat met 'Dat ik eventjes bij jou mocht zijn' andere kant van hem zien
08-10-2015 11:01:00

Vinzzent, bij het grote publiek bekend om zijn feelgood muziek, brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’ uit. Met de release van deze single krijgen de fans een andere kant van de zanger te zien.  “De liedjes die ik uitbreng zijn meestal dansbaar en feelgood. Ik realiseer me heel goed dat het leven niet altijd feest is en er ook momenten zijn van andere gevoelens die ik graag met jullie wil delen.” Aldus Vinzzent. ‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’ is vorig jaar ontstaan als soundtrack voor het boek ‘Dansen met herinneringen’.

3JS presenteren hun zevende album op 12 november in Club Ziggo
08-10-2015 00:05:00

'We staan aan de vooravond van de geboorte van ons nieuwe kindje. Negen maanden hebben we eraan gewerkt. Net zoals een vrouwenlichaam dat doet. Het kindje gaat uiteindelijk pas in november uitkomen maar het moest per 1 september klaar zijn om allerlei redenen. Een van de redenen is, dat het tegenwoordig twee maanden duurt voordat het album op een LP (Vinyl) gedrukt staat', laten de 3JS weten. Volgens de mannen is de vraag naar vinyl steeds groter aan het worden, maar zijn er geen vinyl-drukkerijen bij gekomen.

Manon Stokman slaat Nederlandstalige weg in
07-10-2015 15:03:00

Manon Stokman is een zeer veelzijdige en getalenteerde zangeres die alle facetten van het artiestenvak heeft doorlopen. Al op zeer jonge leeftijd deed zij mee aan lokale en, na veel succes, ook nationale zangwedstrijden en talentenjachten, waarin zij de wat meer heftige wereldhits met verve vertolkte. Dit ging niet onopgemerkt en al gauw stond Manon onder de stagenaam CoCo te werken in het land. 

'Hoe zou het zijn met de kastelein’...gigantische feestknaller van Helemaal Hollands
07-10-2015 12:22:00

Helemaal Hollands komt na het succes van ‘We nemen er een borrel op’ wederom met feestknaller getiteld ‘Hoe zou het zijn met de kastelein’. De inhoud van het nummer gaat over de man die elke week met een lach op z’n gezicht achter de bar staat om z’n werk te doen.  Carlo & Leo zijn erg tevreden met de nieuwe sound die ontworpen is bij de Rooftop Studio in Holten. “Enkele maanden geleden liep ons platencontract bij CNR af. We kregen van Edwin & Coen van Hoevelaak een heel leuk aanbod.

Opnieuw extra shows afscheidstour Karen, Kristel en Josje!
07-10-2015 11:59:00

Met de talentenjacht K3 zoekt K3 op SBS 6 is de zoektocht naar de opvolgsters van Karen, Kristel en Josje in volle gang. Nog geen twee weken na de finale op 6 november beginnen Karen, Kristel en Josje samen met de nieuwe K3 meisjes aan een grootse afscheidstour door Vlaanderen en Nederland. Voor het publiek zijn deze shows de allerlaatste kans om hen live te zien als K3. Tijdens de K3 tour nemen zij afscheid en stellen Karen, Kristel en Josje de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor. Met zijn zessen bouwen zij dus een dubbel zo groot K3 feest! Het is wel duidelijk dat veel fans dit K3 spektakel niet willen missen, tot nu toe hebben al meer dan 140.000 fans een ticket bemachtigd. Vandaag maakt Studio 100 bekend dat er wegens grote belangstelling opnieuw twee extra shows zijn ingepland.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: