RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tekst uit rouwkaart inspireert Marjan Roosemalen tot schrijven van ‘Mijn kameraad’
04-09-2015 12:42:00

Marjan Roosemalen kreeg afgelopen jaar een rouwkaart waarin de woorden ‘Lachen moet, huilen mag’ haar aandacht kreeg. “Op dat moment heb ik alles van me af geschoven en heb een tekst geschreven. Daarmee ben ik naar de Artiestenclub in Amsterdam gegaan en kreeg hulp van Henk Wolleswinkel. Hij heeft de muziek gemaakt van het pakkende nummer ”Mijn Kameraad", vertelt Marjan."Vervolgens toog ze naar de studio van Arnold Muhren in Volendam alwaar de single is opgenomen. “Om het plaatje compleet te maken zocht ik contact met William te Kate.

RADIONL wordt overspoeld met vragen over DAB+
04-09-2015 11:42:00

Sinds 1 september 2015 zijn RADIONL en haar zusterzenders Waterstad FM, Freez FM en Joy Radio via DAB+ te ontvangen. Zo heb je altijd en overal de beschikking over een ruisvrij ontvangst. De speciale digitale ontvanger die in de webshop van RADIONL verkrijgbaar is, stelt na een éénmalige installatie scan direct haarscherp af op het gewenste radiostation. Daarnaast kan Digital Radio+ aanvullende informatie leveren, waaronder beeldmateriaal. RADIONL directeur Nico Silvius meldt dat de reacties op DAB+ op het kantoor in Sneek overweldigend zijn.

Nieuwe single, nieuw album en nieuwe tour voor Guus Meeuwis
04-09-2015 11:11:00

'Na een jubileumjaar waarin ik veel dromen verwezenlijkt zag worden, was er het verlangen nieuwe muziek te maken en weer vooruit te kijken. Vol trots kan ik nu mijn nieuwe album en gelijknamige tournee "Morgen" aankondigen', laat Guus Meeuwis weten. Het album komt uit op 9 oktober 2015 en de tournee gaat in januari van start en eindigt op 16 mei 2016 in Koninklijk theater Carré.  De nieuwe single "Dankjewel" was gisteren voor het eerst te horen bij RTL Late Night. Ondanks het drukke schema dit jaar verliep de totstandkoming van het album ontspannen. 

Patrick Willemse volgt advies van Frans Bauer op
03-09-2015 16:33:00

Een gesprek met Frans Bauer ligt aan de basis van de nieuwe single ‘Laat mij vanavond met jou dansen’. “Tijdens een studiobezoek aan het Vlaamse radiostation VBRO, waar ik ter promotie was van m’n vorige single ‘Jij zit in m’n hart’ kwam ik gesprek met Frans Bauer. Omdat Frans al heel wat jaren meeloopt in het artiestenwereldje luisterde ik goed naar zijn tips’, vertelt Patrick. De ex deelnemer van de Soundmixshow kreeg van Frans de tip mee om contact op te nemen met producer Laurens van Wessel die in Zegge Studio ’69 runt. “

Unity NL on tour 6 september in park de Houtkamp in Leiderdorp
03-09-2015 11:01:00

Tijdens de Vriendenfeesten in park de Houtkamp in Leiderdorp zal radiozender Unity NL aanwezig zijn met Unity NL on Tour. Tussen 13.30 uur en 18.15 uur treden er meer dan  achttien artiesten op en wordt er een kinderdisco georganiseerd. Het podium staat midden in het park en is gratis te bezoeken. Unity NL on Tour start om 13.30 uur met een kinderdisco, aansluitend zijn er optredens van:  Dean Saunders, Gino Graus, Pierre van Dam, Ray Benjamin, Robert Pater, Theodoor, Erwin Akkermans, Mark Rijs, Naomi, Anno Britting, John Zoet, Ray van der Heiden, Carina Lemoine, Rick Melissen, 4 Party, Randy Blommaert en Francois Pieters. De Leiderdorpse zanger Rick Melissen gaat hier ook zijn eerste eigen single presenteren aan het publiek. 

Alessandro Fandag in Hillegom
03-09-2015 10:53:00

Op zaterdag 19 september 2015 organiseren AC media en Alessandro Fanclub Official voor het eerst een exclusieve fandag van 16.00 uur tot 18.00 uur in Villa Flora gevestigd aan de Hoofdstraat 55 te Hillegom. Deze fandag is gratis toegankelijk en voor iedereen, dus niet alleen voor leden van de fanclub. Op deze dag is het mogelijk om lid te worden van de fanclub en om met de zanger op de foto te gaan. Uiteraard zal hij ook een optreden verzorgen. Het is voor het eerst dat in Villa Flora een dergelijk evenement plaatsvindt.

Otto Roona jubileert met nieuwe single
03-09-2015 10:45:00

De Drentse zanger Otto Roona heeft inmiddels al heel wat singles uitgebracht, allen hebben ze bij de landelijke stations hun airplay mogen ontvangen. Ook nu is de zanger weer de studio ingedoken en heeft een uitstapje gemaakt naar een andere sound. Na lang zoeken op internet tussen de vele duizenden Duitse schlagers, kwam toch de warme sound van de formatie ‘Die Flippers’ steeds weer duidelijk naar voren. Het is voor hem de 15e single, de plannen voor een verzamelalbum zijn dan ook volop in de maak.

Hans Dulfer krijgt Arena Jazz Award
02-09-2015 16:36:00

Zondag 6 september zal Hans Dulfer, tijdens het Amsterdam Jazz Festival, de ArenA Jazz Award uitgereikt krijgen. Zijn dochter, de saxofoniste Candy Dulfer, overhandigt hem de prijs. De 75-jarige muzikant krijgt deze lifetime achievement award voor zijn succesvolle nationale en internationale carrière. ‘Hans Dulfer heeft ontzettend veel voor de muziekwereld, en met name voor de jazz, betekend,’ zegt organisator Hendrik Jan de Mari. ‘Niemand anders verdient deze prijs meer.’ Al eerder maakte de organisatie bekend dat het Amsterdamse Jazz Festival in het teken van Hans Dulfer zou staan. Om de levende jazzlegende te eren presenteert de organisatie a.s. zondag een selectie aan artiesten onder de naam ‘Dulfers Choice’, waaronder Candy Dulfer.

Ali B & Friends op vrijdag 18 september in Openluchttheater Cabrio te Soest
02-09-2015 16:12:00

Openluchttheater Cabrio in Soest is op vrijdag 18 september het decor voor een zeer muzikale avond met topartiesten: Ali B & Friends. Ali B brengt hits o.a. uit “Ali B Op Volle Toeren’. Zijn kameraad Brownie Dutch voegt daar zijn eigen Motown-repertoire aan toe. De bekende rapper Darryl en niemand minder dan good old George Baker maken de muzikale verrassing compleet! Ali B vult deze avond samen met zijn vrienden met hits uit de afgelopen jaren. Daarnaast speelt hij nummers uit het programma “Ali B Op Volle Toeren”, met Nederlandse klassiekers in een modern jasje. 

Stem op TV Oranje als 'Beste Digitale Zender 2015'!
02-09-2015 15:01:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het achtste achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Elk jaar staat TV Oranje hierbij in de Top 5 en in 2008 en 2011 waren we zelfs winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om ons een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Dus ben jij fan van muziek van eigen bodem? Laat dan van je horen en breng zo snel mogelijk je stem uit via totaaltv.nl/verkiezing

Feestband Moeflons komt met vrolijke, poppy, reggae-achtige single
02-09-2015 00:00:00

Feestband Moeflons is ontstaan rond 1975 en is "na wat wisselingen" de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband, ze hebben dan ook een goede en gevestigde naam in het feest, evenementen en bruiloftscircuit. Sinds 2006 hebben de Moeflons diverse singles uitgebracht, o.a."Het Dak Gaat Eraf" van juni 2006. Deze is in eerste instantie voor de fun gemaakt maar was een erg leuk regionaal succes. Alle singles zijn tot nu toe zeer goed ontvangen bij publiek, radio & TV en werden/worden nog veel gedraaid op de kleine en grote zenders. 

José Sep lanceert verfrissende versie van Het is een wonder
01-09-2015 20:15:00

In de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur heeft José Sep een verfrissende versie van het welbekende nummer 'Het is een wonder' opgenomen. De spontane zangeres met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en spontane uitstraling, weet iedere keer weer groot en klein publiek te boeien. In haar muzikale loopbaan stond zij al op tal van podia. En niet alleen in Nederland, maar ook onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland , Portugal en Turkije. 

Gea Hulshof volledig hersteld
01-09-2015 19:58:00

Het duo Lucas en Gea is weer volledig in actie na een geweldig herstel van Gea. Ze kreeg twee maanden geleden een nieuwe heup in het Refaja ziekenhuis te Stadskanaal. De operatie en herstel verliepen voorspoedig en inmiddels maakt ze al weer fietstochten met de hond en is ze in het weekend weer back on stage. Ook zijn ze de studio weer ingedoken voor het opnemen van nieuw materiaal. 'Kortom, de show must go on', aldus Lucas. Op zondag 6 september zijn ze aanwezig bij de Eurohal Van der Valk Zuidbroek.

Uniek muzikaal evenement in de stad Groningen
01-09-2015 19:12:00

Woensdagavond 28 oktober wordt in Groningen voor de tweede keer “De Waterlooshow  on tour” georganiseerd. Was het vorig jaar een enorm succes, dit jaar is het programma nog uitgebreider met nog meer artiesten, grote namen als Henk Wijngaard, Jannes, De Dikdakkers, Helemaal Hollands, Jan Boezeroen, Ancora, Stef Ekkel, Henny Thijssen en de band Drukwerk mét Harrie Slinger etc etc. Daarnaast staan ook veel lokale helden waaronder Kris Jager, Wim Schurer, Richard v/d Weide, Reina van Zandvoort, Jordi Weijer, Duo Wim en Diana, Jan Warringa e.v.a. op het programma. Een 50-tal artiesten gaan het 1000 koppen tellende publiek op hun geheel eigen wijze vermaken. 

Helemaal Hollands verrast deelnemer in synDROOM van Johnny de Mol
01-09-2015 15:52:00

Wat deden Carlo & Leo bij Johnny de Mol in het programma synDROOM? Veel kunnen we natuurlijk nog niet verklappen maar deelnemer Rico was het stralende middelpunt. Hij had een grote wens en het hele team van synDROOM had alles voorbereid om er een spetterende finale van te maken, maar dat was afhankelijk van de prestatie van Rico zelf. Gaat het lukken of niet? En wat was de rol van Carlo & Leo in deze aflevering? A.s. donderdag om 20.30 uur bij RTL4....

20 september.....mini special René Schuurmans tijdens tv opnamen Toppers van Oranje
01-09-2015 13:04:00

Als je de Toppers van de Nederlandstalige showbizz van heel dichtbij wil bewonderen, dan moet je zeker op zondag 20 september a.s. tussen 14:00 uur en 18:30 uur in de Ster in Nieuwkuijk zijn, waar een keur aan artiesten zullen optreden tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje, die met 700.000 wekelijkse kijkers behoren tot één van de meest bekeken muziekprogramma’s op de Nederlandse televisie. Met o.a. Roy Donders, Henk Dissel, René Schuurmans, John West, Willem Barth, John de Bever, Helemaal Hollands, Tino Martin, de Gebr. Ko, Boyband Stad en Land, Jeronimo, Dries Roelvink  e.v.a.  een waar muziekspektakel in de Ster in Nieuwkuijk. Voor de volledige line-up ga naar www.toppersvanoranje.tv

Waterstad FM, RADIONL, Freez FM en Joy Radio zijn klaar voor de start van nieuw radiotijdperk Digitale Radio
31-08-2015 20:34:00

De Radio zenders Waterstad FM, RADIONL, Freez FM en Joy Radio zijn klaar voor de start van nieuw radiotijdperk Digitale Radio. Vanaf morgenochtend niet meer zoeken naar de juiste etherfrequentie maar zoeken op de radionaam en luisteren maar. Waar je ook rijdt of bent altijd ongestoord kunnen luisteren naar je eigen regionale zenders. En ook nog in hoge geluidskwaliteit, perfect stereo en als extra zijn de aanvullende artiest en titel gegevens welke zichtbaar zijn op de radio. Vanaf dinsdagmorgen 00.00 uur zijn de zenders te luisteren DAB. DAB staat voor Digital Audio Broadcasting,een Europees systeem dat een digitaal radio-signaal mogelijk maakt. Zo heb je altijd en overal de beschikking over meer radiozenders met een ruisvrij ontvangst. 

Harm Tabak weet de gevoelige snaar te raken
31-08-2015 17:12:00

Harm Tabak probeert soms met gevoelige en dan weer vrolijke nummers de luisteraars mee te nemen in zijn eigen teksten. De uit Groningen afkomstige zanger heeft daarom onlangs besloten het nummer ‘Leutje Jong’ opnieuw op te nemen. Het nummer dat over de geboorte van zijn kleinzoon gaat zal niemand onberoerd laten. 

Marco de Hollander kijkt terug op geslaagde derde editie van Varen met Sterren
31-08-2015 16:42:00

Onder het motto ‘Varen met de Sterren’ hield Marco de Hollander op zondag 30 augustus zijn derde editie van 2015. Opvallend was ook dit keer weer dat de boottocht weken voor aanvang was uitverkocht. “Het is jammer dat we vele fans teleur moesten stellen, maar er kunnen er nu eenmaal niet meer op de boot mee,” aldus De Hollander. Vele fans stonden al vroeg op de kade aan de Hoorn te Alphen aan den Rijn, en als dan om 13:00 uur iedereen aan boord mag, is de sfeer direct goed. 

Nieuwe single Jim Bakkum binnen één dag in iTunes top-10
31-08-2015 16:20:00

Slechts één dag na het uitbrengen van zijn nieuwe single Ik Zie Jou, uit de musical Het meisje met het rode haar, heeft hoofdrolspeler Jim Bakkum een nummer top-10 notering op iTunes te pakken. Dit is nog nooit eerder vertoond bij een musicalsingle uit een nieuwe Nederlandse productie. Afgelopen zaterdag werd het nummer Ik Zie Jou op iTunes geplaatst en stond binnen korte tijd in de top-10. Een vrouw op een bankje. Het zachte geluid van de rijdende vrachtwagen vermengt zich met het geluid van de naderende branding. 

Ladies of Soul trots op nieuwe single Feel Good
31-08-2015 15:51:00

Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy presenteren met trots hun nieuwe single Feel Good. Net als voorgaande singles I’ll Carry You en Up Till Now onderstreept Feel Good de nauwe band tussen de Ladies. De nieuwe single is vanaf vandaag beschikbaar via iTunes (https://itun.es/nl/BVWP9) en streamdiensten. Berget: “Feel Good past ons als een jasje. De sound is écht Ladies of Soul: swingend, soulvol, catchy en vrolijk. Het onderstreept ons gevoel en de sfeer die ontstaat als we met z’n vijven bij elkaar zijn. Dan is het ook altijd feest!”

Walter presenteert tweede album op 6 september in Hoek van Holland
31-08-2015 12:55:00

Zanger Wally Preyll en toetsenist Peter van Leerdam, twee rasmuzikanten vormen samen ”WALTER”. Op 6 september presenteren zij in Museum RockArt in Hoek van Holland hun tweede album met alleen liedjes die ooit door Elvis Presley zijn gezongen. Bekende hits maar ook minder bekend werk van The King zijn op dit album te horen op een manier zoals je nog nooit hoorde…Dat Wally Preyll  niet de zoveelste Elvis-fan die een liedje van zijn idool nadoet, bleek toen de ruwe opnames terechtkwamen bij Larry Geller. Deze vertrouweling van Elvis Presley zelf in de jaren zestig en zeventig, een van de weinigen uit diens entourage die eerlijk tegen de rockkoning was, heeft inmiddels lovende woorden geuit over de manier waarop Wally en Peter met het repertoire van Elvis aan de slag zijn gegaan.

A3aan Drost snijdt met nieuwe single gevoelige snaar aan
31-08-2015 12:04:00

“Ik Blijf Je Vader” is de titel van de nieuwe single van A3aan Drost welke afkomstig is van album “Dit Is Wat Ik Wil”. Met dit door Martin Sterken geschreven en geproduceerde liedje snijdt de uit Friesland afkomstige zanger een gevoelig onderwerp aan, wat vele mensen zal raken. Drost is al jaren actief als zanger. Hij heeft al diverse singlesen een twee-tal albums op zijn naam staan. Daarnaast  wint A3aan steeds meer terrein in het Nederlandstalige muzieklandschap. Voor “Ik Blijf Je Vader” werd een sfeervolle videoclip geschoten, door Redgellmedia.

Roy Raymonds opent Party & Dancing Valkenswaard
31-08-2015 04:57:00

Afgelopen zaterdag opende Roy Raymonds een nieuwe dancing in Valkenswaard. Het moment supreme vond iets later plaats dan gepland i.v.m. een klapband die Roy en z'n chaufeur onderweg kregen. De gasten moesten dus even geduld hebben voordat de blotevoeten zanger het lintje door zou gaan knippen. De eigenaar en eigenaresse Hennie en Monique kennen Roy Raymonds al jaren van zijn optredens in Oostenrijk. 

Wegens succes twee extra K3 Shows gepland!
30-08-2015 02:31:00

Volgende week start K3 de zoektocht naar hun opvolgsters met de talentenjacht K3 zoekt K3! In november beginnen Karen, Kristel en Josje, samen met de nieuwe K3, aan een grootse afscheidstour door Nederland en Vlaanderen. Voor het publiek zijn deze shows de allerlaatste kans om Karen, Josje en Kristel live te zien als K3. Maar voordat onze K’tjes definitief afscheid nemen, stellen zij de nieuwe K3 persoonlijk voor aan hun fans en bouwen zij met zijn zessen een dubbel zo groot K3 feest! Studio 100 maakt bekend dat er wegens grote belangstelling twee extra shows zijn ingepland op 12 en 13 december in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanstaande zondag special over René Schuurmans op TV Oranje
29-08-2015 00:00:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 30 augustus zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over René Schuurmans. Hij ontvangt TV Oranje in zijn huis in Maaskantje, het Brabantse dorp dat bekend werd door de comedyserie New Kids. 

Henk Dissel heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
28-08-2015 19:02:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 31 augustus is dat ‘Stap voor Stap’ van Henk Dissel. Met deze single breekt er een nieuwe periode aan voor Henk, die in 2014 nog een Buma NL Award ontving als ‘Grootste Talent’. Hij heeft inmiddels een platencontract getekend bij het label VoSound, waar Jan Smit mede-eigenaar van is. Jan is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van deze vrolijke nieuwe single, die uitstekend aan zal sluiten bij Henks eerdere successen.

Best geht los! 1e editie van OktoberBest
28-08-2015 17:16:00

Op 2,3 en 4 oktober wordt het evenemententerrein aan de Spinnerstraat in Best compleet omgetoverd tot een waar Duits bierfestijn. Het van origine Duitse Oktoberfest komt dit jaar voor het eerst naar Best toe. Diverse artiesten en bands treden gedurende deze drie dagen op in een sfeervolle feesttent. De vrijdagavond staat in het teken van de biercantus. Dit is een meezingfestijn, waarbij men zich aan bepaalde regels dient te houden. De biercantusleider stelt deze regels op en bezoekers die niet gehoorzamen worden op ludieke wijze ‘gestraft’. 

Het Partyduo heeft de planning tot 2017 al rond
28-08-2015 16:33:00

Het Party Duo wil de muzikale weg die ze onlangs zijn ingeslagen vervolgen en hebben tot 2017 alles al ingepland. ‘Op 1 juli jl. werd onze nieuwe single "Ooh", gelanceerd, vertelt Gerjo Gielen die sinds maart 2015 de plek heeft overgenomen van Ron de Ridder. “Ron gaf eind 2014 aan dat hij teveel hooi op de vork had genomen om deel te nemen aan het Party Duo. De druk werd hem te hoog i.v.m met z’n solo carrière, z’n werk en privé situatie. Het leek mij een grote uitdaging om zijn plek over te nemen. Vanaf maart jl. bestaat het Party Duo dus uit Jeffrey Peters en mij.

Café Glenn de Koning XXL op 29 augustus
28-08-2015 11:39:00

Op zaterdag 29 augustus is het groot feest bij Café Glenn de Koning aan de Damkade 2 in Zaandam. Vanaf 12.00 uur treden op het grote buitenpodium tal van artiesten op met als speciale gasten Django Wagner en Annita Meijer en natuurlijk een speciaal miniconcert van Glenn de Koning. Daarnaast zijn er optredens van Sasa Brouwers, Patrick, Frans Halsema, Ronald, Marcel Dool, Danilo, Wing-men, Christa Kerdijk, Jack Barbé, Bob van Veen, Ernest, Jeffrey Tanis en het Showballet van Karin Heesbeen. 

Clip nieuwe single Rene Schuurmans online
28-08-2015 11:23:00

De nieuwe single van Rene Schuurmans heet "Mooie Meisjes Blijven Nooit Zo Lang Alleen". 40 jaar geleden bracht Arne Jansen deze klassieker uit. Rene is al jaren fan van Arne, en mocht hem ontvangen tijdens zijn allereerste CD presentatie: "een uniek persoon en zeer sympathieke zanger". Rene is druk bezig met liedjes voor een nieuw album en onlangs nam hij het stokje over van Frans Bauer als nieuwe "Nachtcommissaris" van de provincie Noord-Brabant. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Ruud Barell tekent platencontract bij Rood-Hit-Blauw Produkties
28-08-2015 10:22:00

Ruud Barell heeft een nieuw platencontract getekend. De zanger zal zijn tracks vanaf heden uitbrengen bij platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties. De nieuwe single van Ruud is aanstaande en komt medio oktober 2015 uit. De single zal geproduceerd worden door Emile Hartkamp & Noris Padidar. De Utrechte zanger vertelde eerder aan TV Oranje Shownieuws dat hij zich eerst wilde gaan richten op het uitbrengen van singles. Dit om naamsbekendheid te maken. “Je kunt wel meteen een album uitbrengen, maar het is beter om een aantal singles achter elkaar uit te brengen.

The Common Linnets kondigen nieuwe album ‘II’ aan
28-08-2015 09:58:00

The Common Linnets hebben officieel de release van hun nieuwe album ‘II’ aangekondigd. Het album, dat op vrijdag 25 september verschijnt, is de opvolger van het titelloze debuut uit 2014. Daarnaast komt vandaag de nieuwe single ‘Hearts On Fire’ uit. De totstandkoming van ‘II’ is echt een gezamenlijk proces geweest, zo benadrukken Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby. “We schrijven vaak aan een liedje met zijn allen tegelijk,” vertelt Etheridge. 

Derde solosingle van Belinda Kinnaer een feit
27-08-2015 14:17:00

"Zeven Oceanen" is de titel van de derde solosingle van Belinda Kinnaer. Op Youtube kwam ze het originele nummer tegen van de Zuid-Afrikaanse zangeres Andriëtte. Ze was gelijk onder de indruk. ‘De tekst sprak me erg aan en was weg van de melodie’, vertelt de oud zangeres van de band Commercial Break waar ze van 1995 tot begin 2015 deel van uit maakte. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solo carrière. 

Nieuwe single van Bryan Stricker verschijnt in september
27-08-2015 12:12:00

Bryan Stricker komt in september met een nieuwe single en wel “Thuis”, een mooie ballade waarin hij zijn eigen ik helemaal kwijt kan. De jonge zanger uit Hoorn komt uit een muzikale familie. Zijn broer Nick Stricker timmert ook succesvol aan de muzikale weg. Hij heeft grote bekendheid gekregen door zijn deelname aan de programma’s “My name is”en “The winner takes it al”als Jan Smit. Bryan Stricker, zijn jongere broer leerde ook het grote publiek kennen door deelname aan een talentenjacht. Dat was in 2009 “Hollands got talent”, waar hij in de halve finale belandde. 

Herman Lippinkhof krijgt veel reacties op geplaatste clip op Facebook
27-08-2015 11:41:00

Nadat Herman Lippinkhof op woensdag 26 augustus de clip van het nummer “De laatste trein” op z’n Facebookpagina plaatste, kreeg hij ontzettend veel leuke reacties. ‘Veel mensen denken dat het een nieuw lied is, maar dat is niet zo. “De laatste trein” is naast de titel van m’n allerlaatste album welke in 2010 verscheen ook als lied 2 geplaatst’ vertelt Herman. Samen met Jan Gerrits ( †) had Herman het nummer destijds in eigen beheer op single uitgebracht. ‘We hebben 800 exemplaren laten persen, maar daar is het eigenlijk bij gebleven. 

Jany van Dooren speelt rol van Puck in de nieuwe jeugdserie Bij Ron op de Camping!
27-08-2015 09:18:00

In de nieuwe jeugdserie Bij Ron op de Camping! speelt Jany van Dooren de rol van Puck. Jany is de 16 jarige dochter van zanger Herman van Dooren. In haar prille leven heeft ze al meegewerkt aan diverse producties waaronder de rol van Gretl in De Sound of Music en Keessie in de tiendelige serie “De avonturen van Kruimeltje”. 

Slotconcert ALLE 13 JAANKE nadert
26-08-2015 19:00:00

Zondag 13 september 2015 zal de allerlaatste SmartShow van Alle 13 Jaanke een feit zijn! In ‘De Gouden Leeuw’ aan de Raadhuisstraat nr. 13 in het Brabantse Terheijden staat een bomvol programma gepland met veel artiesten en diverse verrassingen. Tevens wordt een heuse afscheidsplaat gelanceerd door Ciska Cigaret, Guan ta na Mera en Knee de Grote, enkel fysiek te verkrijgen tijdens dit unieke concert!  Samen met bevriende artiesten waaronder De Wannebiezz, Jettie Pallettie, Ajaan en Antoon, Alberto, Cindy Lensvelt, René van Rooij, Bart Schuermans, Collin, Denans en Rooie Rico zal daar hét Afscheidsconcert plaatsvinden! De aanvang is om 14.00 uur. Een dag eerder, tijdens de jaarlijkse Veerse Dag in Raamsdonksveer, wordt in hun eigen dorp afscheid genomen mmv eveneens diverse gastartiesten. 

Nieuwe opzet Buma NL Awards
26-08-2015 17:55:00

De Buma NL Awards, krijgen dit jaar een nieuwe opzet. Niet langer zal een vakjury bepalen welke artiesten een award winnen maar zullen 'harde' cijfers als airplay, digitale en fysieke verkoop maatgevend zijn. Ook worden twee publieksprijzen uitgereikt: voor Grootste Talent en Favoriete Single. In tien categorieën zullen op basis van deze nieuwe opzet op maandag 14 september de awards worden uitgereikt tijdens Buma NL. 

Sloepen Bennie Jolink en Harry Slinger met regen van bieren officieel gedoopt
26-08-2015 17:49:00

De Nederlandse muziekwereld heeft een plekje bemachtigd op de Amsterdamse grachten. Na een feestelijke doop voegt Rederij ’t Smidtje de elektrische sloepen Bennie Jolink en Harry Slinger toe aan de bestaande vloot. Onder aanwezigheid van familie en bekenden, doopten de leadzangers van Drukwerk en Normaal de naar hen vernoemde sloep. Dit gebeurde in stijl door de sloepen onder begeleiding van eigen muziek te voorzien van een regen van diverse bieren.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop