RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single van Dave Dekker in aantocht
22-10-2015 11:38:00

Dave Dekker heeft na een drukke periode zijn nieuwe single opgenomen in de Soundwise studio's. Hoe de single gaat heten is nog onbekend, maar hij zal begin het nieuwe jaar verschijnen. Dave Dekker die wij allemaal kennen van zijn rol in Ciske de Rat de musical en van zijn deelname in de finale van The Voice Kids kan niet wachten zich te presenteren met een nieuwe Nederlandse pop sound aan het volwassen publiek.

Marco de Hollander lanceert 'Droomprins' als voorloper album 'Lachend door het leven'
22-10-2015 01:55:00

Met “Jij bent de leukste” was Marco de Hollander te zien op de grootste podia van Nederland. Nu gaat de vrolijkste volkszanger van Nederland dit succes dunnetjes over doen met “Droomprins”. Een volkse single met een boodschap. “Je hoeft geen filmster of een miljonair te zijn om naasten gelukkig te maken en liefde te geven”. Een thema dat recht uit het hart van de zanger komt. De single is opgenomen in de studio van Kees Tel en wederom geschreven en geproduceerd door Tom Peters.

Wimmie Bouma probeert zich te onderscheiden met eigen stijl
22-10-2015 01:34:00

De nieuwe single 'Gewoon even teveel' van Wimmie Bouma zijn nieuwe single ‘Gewoon even teveel’ is een liedje met inhoud. “Puur op het gevoel. Compleet weer mijn eigen stijl.”, aldus de zingende schilder. Wimmie wil terug naar de tijd van de singles zoals ‘Als jij het niet meer weet’, ‘eenmaal’ en ‘de ring’. “Ik had het gevoel dat ik een beetje afdwaalde en vond het tijd om met zo’n plaat terug te komen.”, aldus de zanger. Met dat soort volkse levensliederen is hij ook opgegroeid. In huize Bouma werd het veel gedraaid en ook als hij op feestjes was.

Yves Berendse lanceert tweede single ‘Droomvrouw’
21-10-2015 14:49:00

Op woensdag 28 oktober lanceert Yves Berendse zijn tweede single. Na het overweldigende succes van zijn allereerste single ‘Voor jou’ komt de in Zandvoort geboren en getogen zanger nu met zijn tweede single ‘Droomvrouw’. Deze lancering vindt plaats bij café De Klikspaan, waar de carrière van Yves begon. Hiervoor wordt die betreffende woensdag de hele dag de Haltestraat afgesloten en wordt een ruime en luxe partytent recht voor café De Klikspaan gebouwd, iets wat tot nu toe zelden tot nooit is gebeurd. 

Geplande fanclubavond Adrian Mey gaat niet door
21-10-2015 11:36:00

De eerder geplande jaarlijkse Fanclubavond van Adrian Mey gaat wegens ziekenhuisopname van Adrian niet door. Mey werd in de afgelopen jaren al vaker door pech overvallen en moest helaas ook dit jaar weer een operatie ondergaan in de Zwolse Isala Kliniek. De Fanclubavond zou plaatsvinden in Hotel Aduard op 7 november a.s. met artiesten als Stevan Bloema, countryzangeres Kathy Bloom en Stemmingsorkest “Unique”. In overleg met Hotel Aduard en de artiesten is de avond nu verzet naar zaterdag 16 april 2016. 

Koos Alberts Awards vervangt de Weekblad Party Storm Awards
21-10-2015 11:32:00

Koos Alberts liep al 3 jaar rond met het idee om een speciale volkse Award in het leven te roepen. Hij vroeg een tijdje geleden aan Bert Schenau of hij mogelijkheden zag om zijn idee uit te werken. Voor Bert kwam dit voorstel als een geschenk uit de hemel. In voorgaande jaren organiseerde hij samen met Weekblad Party de ‘Weekblad Party Storm Awards. Na het vertrek van directeur Ton de Wit heeft de nieuwe directie besloten geen ondersteuning meer te geven aan het evenement. De geboorte van de Koos Alberts Award is daarmee een feit geworden.

Kim-Lian van der Meij en Halina Reijn schrijven Sinterklaasboek
21-10-2015 11:21:00

Unox is trots dat het bekend mag maken dat Kim-Lian van der Meij én Halina Reijn de tweede en derde schrijfsters zijn van de Sinterklaasboeken. Kim-Lian van der Meij heeft, met behulp van illustrator Job van Gelder, het boek ‘Sinterklaas is een Snoeperd’ geschreven. Actrice Halina Reijn heeft in haar Sinterklaasboek, ‘Alles gekregen…’, gebruik gemaakt van illustraties van Marieke van Disthuizen. Eerder werd onthuld dat ook Johnny de Mol in de pen is geklommen voor het schrijven van een Sinterklaasboek. Voor zowel Kim-Lian van der Meij als Halina Reijn is het niet de eerste keer dat ze een boek hebben geschreven. Eerder heeft Kim-Lian al samengewerkt met haar vaste illustrator aan het boek ‘Dierendorpje’. Halina heeft met haar collega en goede vriendin Carice van Houten het boek ‘Antiglamour’ geschreven. 

Janneke de Roo brengt duet met Dick van Altena op single uit
20-10-2015 17:26:00

Afgelopen september was het bomvol in Parc Sandur te Emmen tijdens het 10 jarig jubileum van Janneke de Roo als solo artieste. Tien jaar solo werd gevierd met de release van een album met daarop het mooiste en beste van de afgelopen tien jaar aangevild met nieuwe nog niet eerder verschenen nummers. Een van de nieuwe nummers op het album is een duet met Dick van Altena. “Ik mis je goed” is de titel en ook geschreven door Dick van Altena. 

Frans en Dorus Bauer op zoek naar cultuur in Europa
20-10-2015 14:13:00

Ook na de laatste aflevering van het succesvolle What the Frans?! blijft Frans Bauer elke zaterdagavond te zien bij AVROTROS. Vanaf zaterdag 31 oktober is Frans terug met zijn broer Dorus met Vive la Frans. Dit jaar ontvangen ze geen bekende gasten, maar zijn ze zelf te gast en gaan de broers op zoek naar cultuur, muziekstijlen en levenswijsheden in Europa. Dorus heeft de route goed voorbereid en dat brengt ze op de mooiste en soms ook zeer opmerkelijke plekken. Frans wordt, net als de kijker, steeds weer verrast door de culturele rijkdom.

Sidney Bischoff tekent platencontract bij Storm Records
20-10-2015 14:03:00

Sidney Bischoff is erg blij met het platencontract dat hij heeft gesloten met Bert Schenau van `Storm Records. De zingende oliebollenbakker, zoals Sidney genoemd wordt, bracht eerder al twee albums en een aantal singles op de markt. Van z’n in 2015 gelanceerde album ‘Met hart en ziel’ zal het nummer ‘Ik droom nog iedere nacht van haar’ binnenkort op single verschijnen. ‘Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die zoveel vertrouwen in me heeft. Tot nu toe heb ik alle producties samen met m’n vrouw Brenda betaald. Daar hebben we hard voor gewerkt. Afgelopen jaar hebben we op 26 kermissen gestaan met onze oliebollenkraam. Van 21 oktober t/m het eerste weekend van januari staan we op onze winterplaats en daarna hebben we een aantal weken ‘rust’, vertelt Sidney.

Michiel Ruijter betrapt collega zanger op plagiaat
20-10-2015 12:06:00

Afgelopen zomer lanceerde Michiel Ruijter het nummer "Leun op mij”. Het originele lied van Ruth Jacott had hij in samenwerking met Marco Leeuwis (DJ Galaga)  in een nieuw jasje gestoken met een geheel eigen beat. Daarnaast werd er een videoclip geschoten om het plaatje compleet te maken. Vorige week werd Michiel getipt dat een zanger uit Winterwijk hetzelfde nummer had uitgebracht en waarschijnlijk zijn originele orkestband had gebruikt. Ook de videoclip van Michiel was voor 85% gekopieerd.

John Brouwer kijkt terug op geslaagde single presentatie
20-10-2015 10:47:00

Afgelopen zaterdag, 17 oktober,  was het een gezellig feest in ’t Huis Verloren te Hoorn: John Brouwer presenteerde aan een enthousiast publiek zijn nieuw single “Ga maar weg uit mijn Leven”. Voor de gelegenheid kreeg John de cd uit handen van schrijver Gerto Heuping en HRN Events overhandigd. Samen met artiesten als Marco TC, Ruud Versteeg, Pip Whien,  Janina, Adriaan Hiemstra en Guilty Pleasure wist John de tent volledig op zijn kop te zetten.

Bart Bosch ontroert volgepakt theater met unieke stem
20-10-2015 10:35:00

Afgelopen zondag 18 oktober gaf zanger/presentator Bart Bosch zijn allereerste concert, ‘Liedjes met Liefde’, in het Griffioen Theater te Amstelveen. Met een mix van eigen geschreven liedjes en liedjes van anderen wist hij onder begeleiding van een zes koppige band het publiek diep in het hart te raken. Twee dagen na de voorstelling wordt Bart nog steeds overspoeld met lieve en dankbare reacties en dat bevestigt voor hem nogmaals de juiste keuze gemaakt te hebben om naast het presenteren zijn zangcarrière weer op te pakken.

Concordia en Wilminktheater presenteren: Drive-in bios op het Van Heekplein in Enschede
19-10-2015 20:25:00

Van 28 oktober t/m 1 november a.s. staat het Wilminktheater in Enschede in het teken van Grease de Musical. Aanstaande vrijdag 23 oktober verandert het Van Heekplein in het centrum van Enschede in een gratis drive-in bioscoop en kun je de film gratis bekijken. Rijd je wagen daarom, gratis, het plein op en maak er een romantische en muzikale avond van. (Max. 2 personen per auto, want op de achterbank zie je niets) Je kunt ook daarnaast ook gebruik maken van de tribune, neem dan wel een warme deken mee. De drive-in bioscoop opent om 19.00 uur, de film start om 20.00 uur. Er is plek voor 100 auto's en inrijden kan via de Kalandersteeg, tussen de Blokker en de Klanderij. 

TV Oranje verloot gratis tickets voor try-out theatertour Dana Winner in Utrecht!
19-10-2015 19:47:00

Dana Winner presenteert ‘Leven vol liefde’, een prachtig liedjesprogramma over de liefde in haar leven. Dana laat enkele van haar grootste hits schitteren als nooit tevoren. Deze klassiekers wisselt ze af met andere nummers uit haar uitgebreide repertoire die perfect passen bij het liefdesthema. Daarnaast vertolkt ze werk van anderen: liedjes over de liefde die Dana raken of herinneringen oproepen. Een oorstrelende ode aan Cupido. De nieuwe theatertour ‘Leven vol liefde’ zal van start gaan op 19 november 2015. 

Chris Haverman is volgens Manfred Jongenelis beslist geen ééndagsvlieg
19-10-2015 16:41:00

Manfred Jongenelis komt in zijn studio wel eens een ruwe diamant tegen, oftwel een artiest met een stem, waar ons team van denkt dat die meer dan een ééndagsvlieg zou kunnen zijn. 'En grappiger wordt het, als die artiest daar zelf niet eens erg in heeft. Zo'n artiest is Chris Haverman. Chris, een frisse jonge vrachtwagenchauffeur van 21 jaar uit Raalte, stapte heel onbevangen onze studio binnen om "even een plaatje op te nemen", maar tijdens deze opname, ontdekte ik dat deze jongen meer in zijn mars had. En zo werd "even een plaatje" al snel een heel album. 

Opvallende nieuwe single van Joey Hartkamp getiteld 'Chic a Bang Bang'
19-10-2015 11:12:00

Opvallend mogen we de titel van Joey Hartkamp’s nieuwe single zeker noemen. Met 'Chic a Bang Bang' laat de zanger wederom zijn creativiteit zien en zich niks aan te trekken van de koude temperaturen. Tijdens een uitverkochte release party met ruim 800 fans ontving Joey zondag 18 oktober ’15 het eerste exemplaar uit handen van Lange Frans. De nieuwe single is de opvolger van ‘Hoor je m'n hart’ waarmee Joey in het land heeft gescoord. Zo werd de single o.a. in Arnhem de best beluisterde track op Spotify.

Eerste editie Theodoor's Christmas party vindt plaats op 19 december 2015
19-10-2015 00:00:00

Op zondag 19 december 2015 organiseert Theodoor z'n eerste Christmas Party bij uitgaansgelegenheid 'Hometown', Boshuizerlaan 1 in Leiden. Theodoor heeft altijd al iets met Kerst gehad en is zelf op Kerstavond geboren. "Omdat er tegenwoordig weinig van dergelijke Kerstgala's zijn leek het mij een leuk idee om zelf iets te organiseren. Er zijn gastoptredens van Tino Martin, Mike Peterson, Manfred Jongenelis, Rinus Werrens, John Zoet en Ramon Beense. Mijn collega DJ Elmar van UnityNL zal het geheel presenteren', vertelt Theodoor. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de kaartverkoop is inmiddels gestart.

Tino Martin signeert z'n nieuwe album op 25 oktober in Apeldoorn
18-10-2015 21:22:00

Op zondagmiddag 25 oktober 2015 organiseert de Media Markt in Apeldoorn een instore voor de fans van Tino Martin. Voorafgaand zal  volkszanger Patrick van Eijk vanaf 14.00 uur de mensen alvast in de stemming brengen met een optreden van een half uur.Rond 14.30 uur geeft Patrick het stokje over aan Tino Martin. Hij is momenteel 1 van de populairste artiesten van Nederland en scoort hit na hit en presenteerde begin oktober z'n album 'Jij liet me vallen' tijdens de uitverkochte 'Doe wat je wil' concerten in Amstelveen.

TV Oranje Special over Henk Bernard
18-10-2015 07:55:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 18 oktober zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Henk Bernard. Thuis op de bank vertelt de populaire zanger hoe hij op zijn veertigste alsnog in de muziek terecht kwam.

Bezoek op vrijdag 23 oktober het 'RADIONL Café' bij Café Glenn de Koning aan de Damkade 2 in Zaandam
17-10-2015 14:59:00

Op vrijdag 23 oktober 2015 krijgt Café Glenn de Koning aan de Damkade 2 in Zaandam van 20.00 uur tot 24.00 uur bezoek van de RADIONL presentatoren Hessel Wijkstra en Alfred Voogd. Alles draait deze avond om het nieuwe concept "RADIONL Café". Een avondvullend programma met naast optredens van Yves Berendse, Jeffrey Kuipers, Dirk Meeldijk en Glenn de Koning  leuke items en sfeer impressies die rechtstreeks worden uitgezonden op RADIONL. Zanger Glenn de Koning is sinds 25 mei 2014 eigenaar van dit gezellige café in het centrum van Zaandam en is 7 dagen per week geopend. Van donderdag t/m zondag is er altijd live-entertainment. RADIONL Café is voor elke horeca ondernemer betaalbaar. Je krijgt een muzikaal, avondvullend programma inclusief licht-en-geluid en een radiocampagne op RADIONL. 

Eerste officiële single van Roy van Eldik is getiteld 'De liefde van je kind'
17-10-2015 00:00:00

Roy van Eldik begon in  2003 met zingen, hij was toen een jaar of 20, in het begin nog alleen voor familie en vrienden. In een plaatselijke studio heeft hij zijn eerste single opgenomen wat best een leuk succesje was in Deventer, zijn geboorteplaats. Sindsdien heeft hij met zijn “hobby”, zoals hij het zelf noemt overal en nergens gestaan, en eigenlijk nooit zonder optredens gezeten. Hij heeft inmiddels een paar singletjes opgenomen voor zijn kennissenkring, maar nog nooit officieel uitgebracht.

Mike Peterson lanceert 'Telkens als je naar me kijkt'
16-10-2015 22:08:00

De nieuwe single van Mike Peterson 'Telkens Als Je Naar Me Kijkt' is de 2e Nederlandstalige single na zijn Bloed, Zweet en Tranen avontuur en is uitgebracht op het NRGY Music label. De tekst is door Mike zelf geschreven en ook komt de productie van eigen hand. De single is een mix van echte instrumenten met opzwepende beats! Mike Peterson begon zijn zangcarrière op elf jarige leeftijd. Niet wetende dat hij zou opgroeien tot een allround zanger/entertainer. Onder toezicht van zijn vader begon het allemaal met, af en toe een paar liedjes zingen.

Zangeres Christien slaat met 'Hou me in je armen' nieuwe weg in
16-10-2015 18:12:00

Zangeres Christien slaat met haar vrolijke single "Hou me in je armen" een andere muzikale weg in. Het nummer is geschreven door Henk van Broekhoven ( John Spencer) en het geheel is opgenomen in de Artsound studio van J.P. Kerkhofs te Houthalen. In deze studio hebben tal van bekende artiesten waaronder Hein Simons al liedjes opgenomen. De videoclip werd gemaakt door Videowork samen met de professionele dansers en danseressen, bekend van Toppers van Oranje. 

Gino Graus komt met nieuwe single 'Noa'
16-10-2015 17:29:00

Hoewel de zomer voor ons allemaal helaas alweer voorbij is, kan voor Gino Graus de zomer niet lang genoeg duren en met het frisse geluid van zijn nieuwe single “Noa”. Hiermee is de herfst voor Gino officieel omgedoopt tot na-zomer. “Noa” is de laatste meezinger uit het repertoire van Gino. Met een frisse melodie, zwoele tekst en de typische “Graus-sound” is Noa direct herkenbaar voor de mensen die de muziek van Gino Graus kennen. Na zijn vorige single “Facking lekker” gooit Gino met “Noa” het tekstueel gezien over een andere boeg.

'Morgen' van Guus Meeuwis komt binnen op nummer 1 in Album Top 100
16-10-2015 15:22:00

Guus Meeuwis’ nieuwe album ‘Morgen’ is vandaag op de eerste plaats binnengekomen in de Dutch Album Top 100. ‘Morgen’, dat afgelopen vrijdag verscheen, is daarmee zijn zesde nummer 1-album in de Top 100 sinds ‘Verbazing’, het debuutalbum met Vagant uit 1996.Guus Meeuwis: “Hier ben ik onwijs blij mee! Het schrijven was een feest, de opnames een schitterend cadeau en het resultaat om van te glunderen. Dat we nu ook nog op 1 binnenkomen is een heerlijke beloning voor alles en iedereen die er met zoveel plezier aan heeft gewerkt.

Johan Kettenburg heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
16-10-2015 15:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 oktober is dat ‘Mij krijg je niet stuk’, de nieuwe single van Johan Kettenburg. Tijdens Buma NL in ’s Hertogenbosch kwam de Hilversumse volkszanger onlangs als winnaar uit de bus van het Sena Demopanel 2015. Hij ontving een cheque t.w.v. € 3000,- die hij kon besteden aan een professionele studio-opname. Het resultaat is deze uiterst sterke single, waarop we Johan horen zoals we hem kennen uit bijvoorbeeld de finale van ‘Bloed, Zweet & Tranen’. 

Oosterse klanken maken nieuwe single van Willem Barth opvallend
16-10-2015 14:54:00

"Laat je gaan" is het nieuwe nummer van Willem Barth, geschreven door Jeff Weber en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Laatstgenoemde is ook te horen op de accordeon wat samen met de oosterse klanken in dit nummer een zeer opvallende combinatie is. Zoals altijd is het karakteristieke stemgeluid van de sympathieke Willem Barth het perfecte smeermiddel voor de zo herkenbare sound.

Marco Borsato kondigt dertiende studioalbum aan
16-10-2015 14:48:00

Marco Borsato brengt op 20 november zijn nieuwe album ‘Evenwicht’ uit. Op vrijdag 20 november aanstaande komt het dertiende studioalbum van Marco Borsato uit, getiteld ‘Evenwicht’. Het eerste liedje ‘Mooi’ is nu al overal te beluisteren.Marco Borsato, die het afgelopen jaar de meest gestreamde Nederlandse zanger op Spotify was, begint later deze maand aan de eerste van een elfdelige reeks uitverkochte Symphonica In Rosso-concerten in Ziggo Dome.

'Samen door'....nieuwe single van 3JS
16-10-2015 14:40:00

Vandaag 16 oktober verschijnt de nieuwe 3JS single “Samen Door”. Deze uiterst radiovriendelijke en toegankelijke plaat is de voorloper van het op 13 november te verschijnen nieuwe studioalbum “7”. “Samen Door”, met z’n typische westcoast-country-sound, komt voort uit een van de schrijfsessies die 3JS een klein jaar geleden hadden met diverse songwriters in L.A., waar zij inspiratie opdeden door nieuwe invloeden te koppelen aan hun eigen schrijfwijze van songs. Het nummer was oorspronkelijk Engelstalig en heette: ’The Same Road'. 

Douwe Bob schrijft nummer voor Mell
16-10-2015 05:28:00

In 2014 beloofde voormalig The Voice coach Marco Borsato dat het nummer “I See Your Eyes Everywhere”, die door niemand minder dan Douwe Bob is geschreven, zou worden opgenomen en uitgebracht. Ondanks dat Mell werd uitgeschakeld in de kwartfinales bij het vijfde seizoen van The Voice of Holland, beloofde coach Marco Borsato het nummer uit te brengen. Marco Borsato maakte deze belofte waar en ging samen met Mell de studio in van Arnold Muhren. De productie lag in handen van Marco Borsato en Ton Dijkman. 

Andy de Witt heeft samen met Laurens van Wessel z'n nieuwe single ontworpen
15-10-2015 19:10:00

In Studio '69 te Zegge heeft Andy de Witt z'n nieuwe single "Wereldwonder" opgenomen. Samen met producer Laurens van Wessel heeft hij er een gezellige meezinger van weten te maken. Zoals we van Andy gewend zijn schrijft hij meestal al zijn nummer zelf, zo ook dit nummer. Ook voor andere artiesten klimt hij regelmatig in de pen. Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet, woont al jaren in het Spaanse Benidorm waar hij bijna dagelijks, zeker in het zomerseizoen,  zijn optredens heeft.  

Johan Kettenburg lanceert 'Mij krijg je niet stuk'
15-10-2015 17:13:00

Johan Kettenburg kwam op 14 september jl. als winnaar uit de bus van het Sena Demopanel 2015. Dit alles vond plaats tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbosch. Johan kreeg een cheque t.w.v. € 3000.00 die hij kon besteden aan een professionele studio-opname. Die opnames van z'n single 'Mij krijg je niet stuk' en de bijbehorende clip zijn ondertussen afgerond. Producer Jeroen Englebert tekende voor de tekst en muziek. Het geheel is opgenomen in de Fendal Sound studio en de single is verschenen op het T-Rec label..

Nieuwe single van Perry Zuidam
15-10-2015 16:33:00

"Ik werd geboren zonder het te vragen" is de titel van de nieuwe single van Perry Zuidam. Hij heeft in de persoon van Laurens van Wessel een producer gevonden die samen met hem voor de produktie en compositie van zijn nieuwe single heeft getekend. Het is een zeer opvallend liedje waar Perry zeker de komende tijd veel radio en tv airplay mee zal krijgen. Perry Zuidam begon zijn muzikale carrière  als bandparodist. Met toeval zong Perry met een talentenjacht een liedje, waar hij eigenlijk gevraagd was als pauze act als Bandparodist. 

Stevan tekent contract bij CNR
15-10-2015 15:34:00

Een droom van Stevan is uitgekomen. De 22 jarige zanger Stevan uit Roodeschool heeft op 13 oktober jl. een platencontract getekend bij CNR. 'Het harde werken is nu beloond en bekroond door 3 handtekeningen onder het platencontract bij het vertrouwde platenlabel CNR', vertelt Stevan. Op zaterdag 24 2015 pakt Stevan groots uit om zijn mini album met de titel 'Nooit gedacht' te presenteren. Dit alles vindt plaats bij Multifunctioneel centrum (MFC) De Binding, gelegen aan de Sportlaan 4 te Oude Pekela. De 22 jarige zanger Stevan uit Roodeschool die inmiddels al 2 jaar met zijn carrière bezig schrijft alle nummers zelf en de productie van het mini album is tot stand gekomen met Terry West Productions.

Meidengroep Raak! geeft startsein voor nieuwe biologische BelleBio appel
15-10-2015 15:05:00

De populaire meidengroep Raak!, bekend van onder andere RTL Telekids, heeft vandaag het startsein gegeven voor de eerste oogst van de nieuwe biologische BelleBio appel. Het nieuwe appelras BelleBio kenmerkt zich door een heerlijke fris zoete smaak en uitzonderlijk mooi roze uiterlijk. Deze 100% biologische appel is extra knapperig en bijzonder lang houdbaar.

Kees Haak tekent platencontract bij Edwin van Hoevelaak
15-10-2015 14:44:00

Kees Haak, jawel de zoon van wijlen Nico Haak heeft een platencontract getekend bij Edwin van Hoevelaak. Op 13 november is het precies 25 jaar geleden dat de Delftse zanger plotseling overleed. Precies 10 jaar geleden werd er al een memoriam gehouden in Delft rond deze Nederlandstalige feesticoon. Na vele gesprekken vond promotie- en organisatie bureau Carry-Out het tijd worden om Kees Haak als artiest te lanceren. In een eerste gesprek in de Rooftopstudio's te Holten werden de neuzen al dezelfde kant op gezet.

Christian Farla presenteert betoverende nieuwe show Night of Illusions
14-10-2015 22:29:00

Christian Farla presenteert betoverende nieuwe show Night of Illusions Na een succesvolle tournee in Duitsland, een deelname aan Britain’s Got Talent en het behalen van een finaleplaats in het Duitse tv-programma Das Supertalent, is de Rotterdamse illusionist Christian Farla eindelijk weer te zien in Nederland. Farla’s nieuwste theatershow Night of Illusions heeft alle ingrediënten voor een spectaculaire en bovenal magische avond. Omlijst door videoanimatie, hightech sound en lichteffecten brengt de award-winnende illusionist een mix van vingervlugge magie, onnavolgbaar snelle verschijningen, zwevende dames, verdwijningen en  adembenemende ontsnappingsacts. Een theatrale combinatie van magische acts en een spannend verhaal maakt deze theatershow tot een waar spektakel geschikt voor alle leeftijden. 

Volkszanger Antonio verheugt zich op de première van de film Koningsdag
14-10-2015 22:15:00

Op donderdag 15 oktober vindt de première plaats van de film Koningsdag van Emmy-winnaar Steven Wouterlood. Het is de eerste speelfilm waarin volkszanger Antonio uit Veenendaal te zien zal zijn. Hij heeft een rol als fan van Kelvin gekregen. Kelvin is een jongen van 11 jaar die graag zanger van het levenslied wil worden. Die rol wordt vertolkt door Justen de Wildt eveneens uit Veenendaal. De vader van Kelvin is niemand minder dan Gouden Kalf winnaar Martijn Fischer. Tijdens de film hoor je ook de single "Niemand op de wereld" van Antonio.

Rinus Ponsen brengt Nederlandstalige versie van Strong Enough uit
14-10-2015 21:48:00

Rinus Ponsen heeft nog geen moment spijt gehad dat hij in 2014 is gaan samenwerken met Tom Peters van platenmaatschappij NRGY en boekingskantoor Philippi Produ. De nieuwe weg die hij is ingeslagen resulteerde al in de singles “Kom in mijn armen” “Wanneer je verliefd bent” en “De hele nacht” . Z'n nieuwse single "Ik heb genoeg van jou" is een Nederlandse bewerking van het nummer “Strong Enough” waarmee Cher een monsterhit scoorde. Rinus heeft de tekst zelf geschreven en voor de productie zijn Kees Tel en Tom Peters verantwoordelijk.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: