RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Stormloop kaarten K3 shows: Extra shows en extra dagen ingepland in K3 tournee
10-11-2015 22:12:00

Nu bekend is dat Hanne, Marthe en Klaasje voortaan door het leven gaan als K3, vliegen de tickets voor de K3 tour de deur uit. Voor het publiek zijn deze shows de allerlaatste kans om Karen, Kristel en Josje live te zien als K3. Tijdens de K3 tour nemen zij afscheid en stellen zij de Hanne, Marthe en Klaasje persoonlijk aan hun fans voor. Met zijn zessen bouwen zij dus een dubbel zo groot K3 feest! Vandaag maakt Studio 100 bekend dat er, wegens een stormloop op kaarten, extra K3 shows en zelfs extra dagen zijn ingepland in Eindhoven, Amsterdam en Groningen! Wie Karen, Kristel en Josje wil uitzwaaien en Marthe, Klaasje en Hanne live wil bewonderen en verwelkomen, moet snel zijn! Al 280.000 fans hebben een ticket kunnen bemachtigen. Mis deze K3 show niet en ga voor tickets naar www.k3.be!

Dutch Valley vindt plaatst op 20 augustus 2016
10-11-2015 19:13:00

'Omcirkel de datum maar vet in je agenda want op zaterdag 20 augustus is het zover! Dan barst het gezelligste feest van Nederland los in Velsen Valley Spaarnwoude', meldt de organisatie van Dutch Valley. De kaartverkoop start op 24 november aanstaande.

Nigel Fischer komt opnieuw met feestelijke single
10-11-2015 19:01:00

Sinds twee jaar is Nigel Fischer professioneel bezig met het opstarten van een carrière in de muziekwereld. Met Jeffrey Weber als vaste tekstschrijver, Laurens van Wessel als producer en platenmaatschappij Zebra Music aan zijn zijde wordt er anno november 2015 opnieuw een feestelijke single uitgebracht. ‘Net Niet De Mooiste Uit De Kroeg’ is een vrolijke en gezellige track. Een track vergezeld door een videoclip met beelden opgenomen in de stad Den Bosch en ook is er gefilmd tijdens één van de optredens die Nigel de afgelopen periode heeft verzorgd. 

Samantha Steenwijk zingt ‘jeugdtrauma’ van zich af
10-11-2015 18:10:00

Gek genoeg werd Jackie Wilson’s grootste hit nog niet eerder opgenomen in Nederland,maar daar komt vanaf a.s. woensdag verandering in. Samantha Steenwijk komt naar haar voorgaande singles zoals ‘Hou Toch Van Mij’, ‘Lieveling Wat Hou Ik Van Jou’ en ‘Proost Op Het Leven’ met haar nieuwe single ‘Rood of Groen’. ‘Rood of Groen’ is de Nederlandse titel van het jaren ‘50 nummer ‘Reet Petite’, wat al een poosje op haar verlanglijstje stond voor een Nederlandse versie. Het was vroeger al één van haar lievelingsliedjes, maar de clip durfde ze niet te bekijken. 

Natalie La Rose bereikt als eerste Nederlandse artiest de Vevo Certified status
10-11-2015 16:02:00

Natalie La Rose is de eerste Nederlandse artiest die de Vevo Certified status heeft bereikt met een videoclip. De clip van haar single ‘Somebody’ werd op Vevo meer dan honderd miljoen keer bekeken. Vorige week overschreed de teller de magische grens van 100 miljoen views en kreeg 'Somebody' de bijzondere status. Bekijk hier de videoclip van ‘Somebody’:  Natalie La Rose heeft afgelopen jaar met het nummer ‘Somebody’ de internationale charts bestormd. In januari bracht La Rose haar debuutsingle uit. Het nummer bereikte de tiende plaats in de US Billboard Hot 100.

RADIONL gaat op bezoek bij de luisteraars
10-11-2015 15:15:00

RADIONL directeur Nico Silvius is van mening dat het Nederlandse lied na een terugval van enkele jaren heeft overwonnen en ziet de toekomst dan ook weer rooskleurig in.  Volgens Silvius was 2009 het grootste succesjaar wat de Nederlandse muziek heeft gekend. De laatste 4 jaar was er een teruggang te zien en daar heeft Nico wel een verklaring voor. ‘Elke muziekstroom heeft altijd een golfbeweging. De terugval heeft volgens mij ook te maken met een aantal slechte muziekevenementen die er georganiseerd werden. 

'Puur geluk'.....nieuwe single van Coen Laning
10-11-2015 14:08:00

Rustige liedjes zingt Coen Laning die inmiddels al 20 jaar in het vak zit het liefst. De zanger uit het Groningse Foxhol heeft daarom een ballad uit te brengen.  Het nummer ‘Puur geluk’ is geschreven en geproduceerd door producer Gerto Heupink. ‘Ik ben trots op het resultaat. Gerto heeft alles uit de kast gehaald om er iets bijzonders van te maken en dat heeft goed uitgepakt’, vertelt Coen. Omdat hij midden in en verhuizing zit heeft hij geen tijd om een cd presentatie te organiseren. Wel heeft hij door het vrij jonge bedrijf  

Partyband ZiZo debuteert met eigen single
10-11-2015 13:54:00

Partyband ZiZo uit het Groningse Opende laat een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, het maken van een eigen single! En wat voor single, een nederpop sound met een pakkende tekst over het steeds maar ouder en daarmee ook lelijker wordende meisje ‘Annebelle’, wat daarmee ook meteen de titel van het liedje verraad. Het nummer is uitgebracht op het platenlabel Marcotto Producties van Otto Roona. De band bestaat uit een 3-mans formatie in persoon van Harm Tabak, Jan Bos en Anita Menkema.

Jörgen Raymann schrijft kookboek
10-11-2015 13:28:00

Jörgen Raymann is samen met zijn vrouw Sheila Raymann de schrijver van een bijzonder kookboek: Koken met Tante Es. Het boek bevat smaakvolle recepten met Surinaamse, Caribische en Europese invloeden bestemd voor alle culturen. De kookkunsten en geheime recepten van de familie Raymann worden in dit boek prijsgegeven. Het voorwoord is geschreven door Herman den Blijker: “Na het happen van een paar scheppen loeihete Surinaamse sambal wist je dat het lijf je de volgende ochtend zou afstraffen met de beruchte “ring of fire”. In het kookboek bevinden zich illustraties i.p.v. foto’s. Illustrator Kirsten van den Berg maakte tekeningen bij de recepten.

De Knallers lanceren Un Pilske
10-11-2015 11:28:00

Wat begon als grap tussen de vrienden is uitgegroeid tot een heuse carnavalshit in de dop. ‘Un Pilske’ vertelt over de doldwaze avonturen die de leden van ‘De Knallers’ meemaken tijdens legendarische stapavonden in Helmond. Ze hebben één grote gemeenschappelijke passie: het maken van (dweil)muziek. Alle leden van ‘De Knallers’ zijn (inval)lid van ‘Hofkapel De Klinkers’ waarmee zij het Helmondse publiek vermaken voor en tijdens carnaval. De Klinkers zijn de vaste hofkapel van carnavalsvereniging ‘De Keiebijters’ bekend van het Keiebijterskletstoernooi. 

Sinterklaas komt bij Ploeff op bezoek
10-11-2015 11:16:00

In Hoogeveen is men zich aan het opmaken voor hoog bezoek. Sinterklaas komt namelijk naar Ploeff in Berenland om de Sinterklaasvoorstellingen die daar vanaf 18 november worden gehouden iedere keer bij te wonen. Ploeff de beer heeft Sinterklaas gevraagd of hij ‘zwarte piet’ mag worden en Sinterklaas komt persoonlijk kijken of Ploeff er geschikt voor is. Rene Karst zal live liedjes en verhaaltjes over de belevenissen van Ploeff vertellen.

Helene Fischer brengt dubbelalbum vol met Duitse en Engelstalige kerstklassiekers uit
10-11-2015 10:41:00

De Duitse zangeres Helene Fischer brengt op vrijdag 13 november een dubbelalbum vol Duitse en Engelstalige kerstklassiekers uit. Op ‘Weihnachten’ werkt de populaire Fischer samen met het Royal Philharmonic Orchestra. Eind oktober gaf Helene Fischer samen met het legendarische Britse symphonieorkest een bijzonder kerst-concert in de Weense Hofburg. Dit sfeervolle optreden wordt op 4 december uitgebracht als live-dvd ‘Weihnachten – Live aus der Hofburg Wien’.Met ‘Weihnachten’ kom je direct in de kerstsfeer. 

Monique Smit brengt gratis* Sinterklaas album uit
10-11-2015 00:06:00

Monique Smit heeft zeven Sinterklaasklassiekers in een nieuw jasje zijn gestoken en een uniek Sinterklaas-duet opgenomen met haar broer Jan. Deze liedjes staan allemaal op haar nieuwe cd 'Sinterklaas is in het land' welke exclusief als schoencadeautje bij de filialen van Kruidvat verkrijgbaar is. In de periode van 9 tot en met 22 november gratis je de cd gratis bij aankoop van twee actieproducten van Procter & Gamble. Monique vindt Sinterklaas is één van haar favoriete feesten. 'Bij ons thuis werd altijd uitgebreid Sinterklaas gevierd.

Dennis Cornelissen sluit muzikale carrière af met ‘Waarom waarvoor’
09-11-2015 11:46:00

Begin 2015 kondigde Dennis Cornelissen aan een punt achter zijn muzikale carrière te zetten. ‘De droom die ik had om als artiest door te breken is niet uitgekomen. Ik vind van mezelf dat ik echt alles heb gegeven en mis gewoon de interactie met de fans. Er komt vrijwel geen respons meer en dat heeft mij gebracht tot de keuze om te stoppen’, vertelt Dennis. Ter afsluiting van deze muzikale weg heeft Dennis besloten om z’n eerder gelanceerde nummer ‘Waarom waarvoor’ nieuw leven in te blazen. 

Berget Lewis in Roze Vrijdag van dinnershow Brooklyn Nights
09-11-2015 11:11:00

Berget Lewis zal op 18 december 2015 een spetterend optreden geven in het theaterspektakel tijdens de Roze Vrijdag editie van Brooklyn Nights. ‘Berget mag niet ontbreken op deze avond’, aldus Marc Forno, gastheer van de avond. ‘Zij is een ware diva die qua status en repertoire uitstekend in de show past’. Berget Lewis heeft eerder op de Gay Pride opgetreden en meegedaan aan Love Exchange, waar internationale mensen met verschillende seksuele geaardheden aan elkaar werden gekoppeld.

Nieuwe duetsingle van Marianne Weber & John de Bever is wederom schot in de roos
09-11-2015 09:50:00

Marianne Weber & John de Bever presenteerden eind vorige week hun tweede duetsingle ‘Dat is de liefde’ aan het Nederlandse publiek! Een gezellig levenslied dat met zijn aanstekelijke refrein en vrolijke noten alles in zich heeft een grote hit te worden. De single wordt vergezeld door een videoclip. In deze videoclip, staat het thema liefde centraal. Begin 2015 is een nieuw duo geboren. Het duo van het Nederlandse levenslied. Marianne Weber zingt het duet ‘Denk nog een keer aan mij’ met volkszanger John de Bever. 

Vinzzent wordt voor het eerst vader
09-11-2015 09:34:00

Vinzzent maakte vanochtend bekend dat hij voor het eerst vader wordt. Volgend jaar mei wordt de zanger zijn mooiste ‘release’ ooit verwacht.Vinzzent bracht vorige maand zijn nieuwe single ‘Dat ik eentjes bij jou mocht zijn’ uit. De zanger liet hiermee een hele andere kant van zichzelf zien en dat maakte veel emoties los. Het nummer ontstond als soundtrack voor een boek dat eigenlijk ter rouwverwerking was geschreven. Martin Gijzemijter schreef het boek en de tekst van het lied speciaal voor zijn vader die het verlies van zijn vrouw maar moeilijk kon verwerken. Martin Gijzemijter schreef het boek en de tekst van het lied speciaal voor zijn vader die het verlies van zijn vrouw maar moeilijk kon verwerken. 

Mathijs Laverman kiest voor volkse muziekstijl met schlager invloeden
08-11-2015 17:02:00

Mathijs Laverman heeft z’n nieuwe single ‘Laat mij nu maar met rust’ opgenomen in de studio van Gerto Heupink in Enschede. De aanleiding om te wisselen van studio had te maken met het groeiende aantal producties van Heupink in de playlisten. Mathijs ging op onderzoek uit en het bleek dat een aantal liedjes die zijn aandacht trokken bij Gerto Music Productions waren opgenomen. ‘M’n nieuwe single is compleet anders dan wat ik eerder heb uitgebracht. Dat waren hoofdzakelijk popliedjes en heb nu gekozen voor een stijl die toegankelijker is.

Like TV Oranje en win 'Woonwagenhits Top 50 - deel 6'
08-11-2015 15:50:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 11.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 11.800 likes bereiken, verloten we het prachtige verzamelalbum 'Woonwagenhits Top 50 - deel 6'. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is.

Tim Blaauwbroek draagt single op aan overleden klasgenoot en organiseert benefietconcert
08-11-2015 15:33:00

De klap kwam hard aan bij Tim Blaauwbroek (T.I.M.) uit Enschede, toen op 18 juli het bericht binnen kwam dat de 35 jarigeJoyce Heutink dood in haar woning was gevonden. Blaauwbroek kende Joyce vanaf de brugklas en hebben sindsdien altijd contact gehouden. Joyce had een border line-aandoening, iets wat haar hele leven heeft beïnvloed. De Enschedese werd getroffen door een hartstilstand. Ze was niet verzekerd en stierf met schulden. Jeugdzorg wilde al haar kinderen uit huis plaatsen (8,12 en 17 jaar). “Hopelijk heeft ze nu rust”, aldus haar familie. 

Ricardo Smit lanceert 'Blijf deze nacht bij me'
08-11-2015 15:13:00

Ricardo Smit stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op de leeftijd van 22 jaar pakt Ricardo spontaan de microfoon, Ricardo stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong. Zo deed hij dit ook bij voetbalvereniging Cromvliet , en voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet. Toen moest Ricardo een aantal nummers gaan studeren want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen.

Nieuwe en moderne muziekstijl van Jordy Falcon slaat aan bij z'n fans
08-11-2015 01:25:00

Jordi Falcon heeft de afgelopen jaren bewezen geheel op eigen benen te kunnen staan. Naast het uitbrengen van diverse duet singles met onder andere Franky Falcon en Donny van der Roest, loopt zijn solocarrière voorspoedig! Samen met producer Mario Veltman is de laatste periode hard gewerkt aan het creëren van een nieuwe en moderne muziekstijl. Een stijl, waarmee de jonge en spontane zanger vele fans aan zich weet te binden. Platenmaatschappij Zebra Music brengt half november de nieuwe single ‘Babe I Love You’ uit. 

Het IJsselduo brengt ‘De hemel zwijgt’ op single uit
07-11-2015 12:13:00

In juli 2015 lanceerde Het Ijsselduo het 13 tracks tellende album ‘ Zingen is ons leven’. Arnold en Marianne kregen veel reacties op het gevoelige nummer ‘De hemel zwijgt’. Het gaat over de vragen die overblijven als iemand plotseling uit het leven wegvalt. 'Als er nooit een afscheid was en het noodlot toeslaat is het voorbij‘....Helaas is dit ook de realiteit’, vertelt Arnold. Het duo heeft dan ook besloten om dit nummer op single uit te brengen en hebben er ook een clip bij gemaakt. 

Zondag 8 november special over Hans van Seggelen op TV Oranje
07-11-2015 11:24:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 8 november zie je een TV Oranje Special over Hans van Seggelen. Als kind in Lierop liep hij al over straat te zingen, reden voor zijn vader om hem naar muziekles te sturen. 

Marco de Hollander's album 'Lachend door het leven' verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
07-11-2015 11:12:00

Met “Lachend door het leven” presenteerde Marco de Hollander op 31 oktober zijn nieuwste album. In een compleet uitverkochte sporthal De Vlinder te Ter Aar mocht de volkszanger het eerste exemplaar ontvangen uit handen van collega Henk Bernard. Een album vol volkse gezelligheid, liedjes waar Marco de Hollander zichzelf helemaal in kan vinden.  “Lachend door het leven” is geproduceerd  door Tom Peters en uitgekomen op het label NRGY Music uit Baarn. Op dit moment  gaat z'n single “Droomprins” als een raket.

10 jaar Frans Duijts intiem gevierd in Kerkdriel
07-11-2015 10:55:00

Het advies van twee vrienden om het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ op te nemen  betekende de doorbraak van Frans Duijts. Dat was het begin van zijn muzikale reis die op 6 november 2005 van start ging. De chauffeur van Jan Smit, Ome Cor hoorde het lied op de radio en vond het een te gek nummer met als gevolg dat Jan Smit hem opbelde of hij wilde komen zingen op Mallorca. Jan was daar voor de opnames van het muziekprogramma ‘De zomer voorbij’. Dat was tevens z’n debuut op de Nederlandse televisie. Door de jaren heen groeide het aantal optredens door het hele land en begon hij met het schrijven van eigen nummers. Tot op de dag van vandaag vindt Frans live optredens met z’n eigen nummers en eigen fans nog steeds het allerleukste. Die fans waren dan ook op vrijdag 6 november 2015 in grote getale aanwezig.

Nieuwe single van Evert Wolters wijkt af van zijn eerdere producties
07-11-2015 02:02:00

De nieuwe single ‘Dans!’ van Evert Wolters wijkt iets af van zijn eerdere singles. Het is een frisse, moderne single, die meer aansluit bij het beeld van een jonge vent zoals de Drentse zanger. “De single ‘Dans!’ is meer een afwijking naar een ander deel van mijzelf.”, legt Evert Wolters uit. De zanger wilde een single die niet zou misstaan in een club. Hiervoor was hij opzoek naar een mooie beat en een frisse tekst. “De vorige singles sluiten aan bij mijn gevoel en op mijn familiare herinneringen. Deze single sluit meer aan bij hoe ik ben en wat ik tof vind.” 

Marthe, Klaasje & Hanne zijn K3!
07-11-2015 01:50:00

In de finale van de SBS 6 talentenjacht K3 zoekt K3 is bekend geworden welke drie meisjes K3 gaan vormen. Marthe, Klaasje en Hanne treden in de voetsporen van Karen, Kristel en Josje en zullen voortaan als K3 door het leven gaan! De carrière van de drie kersverse sterren gaat gelijk van start. Dit weekend nog beginnen zij samen met Karen, Kristel en Josje met repeteren voor de K3 shows die vanaf 28 november tot en met 17 april 2016 in Vlaanderen en Nederland te zien zijn. 

Mike Peterson heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
06-11-2015 16:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 november is dat ‘Telkens als je naar me kijkt’, de nieuwe single van Mike Peterson. Het is het tweede Nederlandstalige liedje dat hij uitbrengt na zijn avontuur bij ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en is verschenen op het NRGY Music label. De tekst is door Mike zelf geschreven en ook de productie is van zijn hand: een mix van echte instrumenten met opzwepende beats! Het levert een zeer dansbaar nummer op dat meteen goed in het gehoor ligt. 

RADIONL Cafe live op vrijdag 20 november vanuit Heerhugowaard
06-11-2015 14:48:00

De artiesten tijdens het RADIONL Café zijn bekend! Vrijdag 20 november vanaf 19.00 uur is het café geopend. Met optredens van: Joost de Vries, Marco de Hollander, Martin Vincken en Dario. Live radio en een super gezellige avond vanuit je favoriete café met optredens van artiesten waaronder de “huisartiest”, rondje van de zaak, de dating kruk, de plee list en andere leuke items en sfeer impressies. Locatie: Raephorstsingel 22 in Heerhugowaard. Aanvang: 20.00 uur. Ben jij er ook bij? 

Demy de Groot neemt onder toeziend oog van Justine Pelmelay nieuwe single op
06-11-2015 14:11:00

Vandaag is Demy de Groot afgereisd naar Zegge om in de Sonic Solution Studio zijn nieuwe single op te nemen onder toeziend oog van Justine Pelmelay. Justine zal Demy gaan coachen Morgen zullen Justine en Stella Makadoero de backingvocals voor de single en de medley (welke Demy speciaal heeft laten maken) opnemen Demy zal op 8 december bij de selectieronde van de Koos Alberts Awards de medley voor het eerst zingen. De single komt medio eind februari / begin maart uit en zal dan tijdens de feestweek in Oostenrijk bij Toppers van Oranje gelanceerd worden.

Ronnie van Bemmel brengt ‘Laat me (lachen en leven met jou)’ op single uit
06-11-2015 13:45:00

Ronnie van Bemmel heeft samen met z’n vaste team, bestaande uit producer Frank Verkooyen en tekstschrijver Bram Koning, besloten om van z’n in mei gelanceerde album ‘Iemand anders’ het vrolijke nummer ‘Laat me (lachen en leven met jou)’ op single uit te brengen. Het is inmiddels de derde track die op een zilveren schijfje is geperst. Ronnie werkt al een aantal jaren samen met Frank Verkooyen. ‘Ik ken hem al een poosje en hou van zijn manier van opnemen. We begrijpen elkaar, we weten wat we willen van elkaar en kunnen alles tegen elkaar zeggen. 

Winnaars 'Dana Winner' jubileumactie TV Oranje bekend!
06-11-2015 12:52:00

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van TV Oranje mochten wij 25 x 2 vrijkaarten verloten voor het try-out concert op zondag 15 november in het Schiller Theater Place Royal in Utrecht. Dana Winner zal daar onder begeleiding van drie musici in een intieme setting een voorproefje geven van haar theatertournee. Er werd enorm druk gereageerd op deze actie! Uit de vele honderden aanmeldingen zijn vrijdag 6 november de winnaars geloot. Zij ontvangen meer informatie per E-mail. TV Oranje wenst hen allen veel plezier bij dit unieke concert.

Nieuwe single van Mannes in cafetaria ontstaan
06-11-2015 10:57:00

De nieuwe single ‘Een nieuwe begin’ van Zanger Mannes is bedacht in een snackbar. Voordat hij de studio in dook, zijn Mannes en producer Martin Sterken eerst nog een vette hap gaan halen. Toen de Zwolse zanger bij de studio in Valthermond aankwam, ging hij samen met producer Martin Sterken eerst nog wat eten in de snackbar om de hoek. “We gingen zitten, boem bats, daar was’ie.”, lacht de zanger. Hij vervolgt: “Hij zette zo in één keer een leuke tekst neer.” De tekst van ‘Een nieuw begin’ beschrijft een beetje Mannes zijn leefstijl.  “Ik ben ook jong geweest”, legt hij uit.

Jan Smit's kerstalbum 'Kerst voor iedereen' vanaf heden verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
06-11-2015 10:19:00

Vandaag verschijnt na 18 jaar een nieuw kerstalbum van Jan Smit. Het album getiteld ‘Kerst voor Iedereen’ bevat unieke eigentijdse versies van echte Nederlandse kerstliedjes. Naast 8 kerstklassiekers bevat het album 4 gloednieuwe kerstnummers die tevens zijn geschreven door Jan Smit. Eindelijk kunnen we deze kerst luisteren naar 2.0 versies van ‘Stille Nacht’, ‘Kerstmis Begon Daar In Die Nacht’ en vele anderen en wie vertolkt deze nummers beter dan Jan Smit. ‘Ik ben super trots op het eindresultaat van dit kerstalbum......

Hans van Seggelen geeft 15 jaar oud nummer ‘Laten we gaan’ nieuwe kans
06-11-2015 00:24:00

Hans van Seggelen heeft samen met producer Kees Tel het nummer ‘Laten we gaan’ nieuw leven ingeblazen. ‘Het is een rustig liedje dat al 15 jaar oud is. Het nummer stond op een album dat ik samen met top-producer Marcel  Schimscheimer heb uitgebracht. Het album heeft destijds niet de aandacht gekregen die het verdiende’, vertelt Hans. Hans is van mening dat er meerdere liedjes op dat album staan die nooit goed uit de verf zijn gekomen. ‘Dat vond ik altijd al erg jammer en heb daarom de hulp ingeroepen van Kees Tel. 

'Tweede kans'.....nieuwe single van Marco Borsato
06-11-2015 00:17:00

Marco Borsato heeft zojuist een opnieuw een liedje gedeeld van het op vrijdag 20 november aanstaande te verschijnen nieuwe album ‘Evenwicht’. Het nummer heet ‘Tweede Kans’ en wordt vergezeld door een korte video waarin onder meer sfeerbeelden te zien zijn van de eerste, zeer succesvolle reeks Symphonica In Rosso-concerten in de Ziggo Dome. “Marco terug op troon met nieuwe Symphonica-show”, kopte het AD hierover. 

Doe Maar gaat op 14 juni en 15 juni 2016 optreden in het Ziggo Dome
05-11-2015 23:59:00

In het RTL 4 programma Late Night schoven de mannen van Doe Maar aan tafel om met Humberto Tan te praten over hun aanstaande concert 'Doe Maar - 32 jaar later'. In eerste instantie werd er gesproken over 14 juni 2016, maar aan het einde van de dagelijkse talkshow kondigde Humberto al een tweede show aan op 15 juni. Wellicht volgen er nog meer data. De concerten vinden plaats in de Ziggo Dome. Concertorganisator Mojo laat in een persbericht weten dat de titel een knipoog is naar hun eerste grote hit Sinds 1 dag of 2 (32 jaar).

Bestel nu kaarten voor tv opnames Toppers van Oranje bij Hardersplaza in Harderwijk
05-11-2015 19:57:00

Met Django Wagner, Wolter Kroes en nog eens ruim 50 Nederlandstalige top-artiesten gaat het dak er af op zondag 22 november in Hardersplaza te Harderwijk met de Toppers van Oranje, met aansluitend een waanzinnige gratis after party en de release party van het nieuwe verzamel album Toppers van Oranje deel 2.  Extra lang genieten wordt het van Django Wagner en Wolter Kroes die deze middag een mini special opnemen voor Toppers van Oranje. Daarnaast wordt het waanzinnig genieten met optredens van o.a.: John West, Zomaer, Koos Alberts, Joey Hartkamp, Gebroeders Ko, Mooi Wark, Frank van Etten, Driekes Hoekstra, Jaman, Danny Temming, Alex, Rinus Ponsen, Colinda, Ferry de Lits, Wimmie Bouma, Henk Damen, Imca Marina, Raymon Hermans, Frank Verkooijen, Danny Diëgo en vele vele anderen

Prachtige nieuwe single van Anita
05-11-2015 19:25:00

Anita (v.d.Rapsodies) is geen onbekende en draait al heel wat jaartjes meein de Nederlandse showbizz. Na diverse singles en albums heeft Anita zich al ruimschoots bewezen geen eendaags zangeres te zijn. Bijna 100% van de liedjes die ze op ( vroeger vinyl) cd heeft uitgebrachtzijn door haarzelf geschreven. Wie kent niet het nummer “Die kleine merel”? Ondertussen al meer dan30 jaar oud en nog steeds veel gedraaid bij de diverse radio stations. De opname voor haar nieuwe single werden weer gemaakt in studio ’69  in Zegge.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: