RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Opnieuw extra shows afscheidstour Karen, Kristel en Josje!
07-10-2015 11:59:00

Met de talentenjacht K3 zoekt K3 op SBS 6 is de zoektocht naar de opvolgsters van Karen, Kristel en Josje in volle gang. Nog geen twee weken na de finale op 6 november beginnen Karen, Kristel en Josje samen met de nieuwe K3 meisjes aan een grootse afscheidstour door Vlaanderen en Nederland. Voor het publiek zijn deze shows de allerlaatste kans om hen live te zien als K3. Tijdens de K3 tour nemen zij afscheid en stellen Karen, Kristel en Josje de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor. Met zijn zessen bouwen zij dus een dubbel zo groot K3 feest! Het is wel duidelijk dat veel fans dit K3 spektakel niet willen missen, tot nu toe hebben al meer dan 140.000 fans een ticket bemachtigd. Vandaag maakt Studio 100 bekend dat er wegens grote belangstelling opnieuw twee extra shows zijn ingepland.

De Wannebiezz als eerste in de Vlaardingse STADSgehoorzaal nieuwe stijl
07-10-2015 11:56:00

Midden in hun kroonjaar plaatsen de Wannebiezz aanstaand weekend de spreekwoordelijke kers op hun feesttaart. Van vrijdag tot en met zondag nemen zij weer bezit van de Vlaardingse STADSgehoorzaal, dit keer om het eerste lustrum te vieren van hun TheaterFeest “Ol de wee”. Hiermee zijn zij de eerste grote verhuring in de STADSgehoorzaal na de veelbesproken omvangrijke reorganisatie. En het is dan ook echt een grote productie, zowel voor als achter de schermen zijn er meer dan 50 medewerkers actief.

Klazina Jonker presenteert vol enthousiasme haar single ‘Toeval Bestaat Niet’
07-10-2015 11:23:00

Klazina Jonker presenteert vol enthousiasme haar single ‘Toeval Bestaat Niet’ aan het Nederlandse publiek. De jonge zangeres is met haar kraakheldere stem een waardige toevoeging voor het volkse Nederlandse levenslied.  Afgelopen jaar werd de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber betoverd door een stem die ze hoorde op de radio. Omdat, zij nieuw talent een warm hart toedraagt besloot ze contact op te nemen. De carrière van de sympathieke zangeres is hierdoor het afgelopen half jaar in een stroomversnelling geraakt! 

Berentheater PLOEFF komt met herfstvoorstellingen
07-10-2015 01:34:00

'PLOEFF en het Gouden dak' is de titel van de voorstellingen die vanaf deze week tot eind oktober te zien zijn in Berentheater PLOEFF in de tamboerpassage in Hoogeveen. Het programma bestaat uit verhaaltjes en liedjes over de 'herfst'belevenissen van PLOEFF de Beer en Hoogie de Bij. Kinderen worden door liedjes, dansjes en spelletjes betrokken bij het programma. In de Pauze trakteert PLOEFF op ranja uit de ranjarivier en berenchips. 

Nieuwe single en titelsong René Froger 'Waarom Wachten?'
07-10-2015 01:21:00

Woensdag 7 oktober verschijnt de nieuwe single van René Froger, getiteld 'Waarom Wachten?'. ‘Zoals we allemaal weten worden de mooiste woorden over iemand vaak pas tijdens een uitvaart uitgesproken. We zeggen allemaal te weinig wat iemand voor je betekent of hoeveel je van iemand houdt tijdens zijn of haar leven. Dit was de inspiratie voor de nieuwe single die ik samen met componist Pieter van Schooten heb geschreven'. 'Onlangs hoorde ik dat er werd gewerkt aan een tv programma 'Waarom Wachten?', gericht op de verbondenheid tussen mensen. 

Unity NL on tour 10 oktober bij Buurhuis Zijlkwartier Leiderdorp
06-10-2015 15:20:00

Zaterdag 10 oktober bestaat buurthuis Zijlkwartier 70 jaar in Leiderdorp en zal radiozender Unity NL aanwezig zijn met Unity NL on Tour. Tussen 19:30 uur en 01:00 uur treden er meer dan twintig artiesten op. Het podium staat midden in de sporthal en is gratis te bezoeken. Unity NL on Tour start om 19:30 uur en er zijn optredens van Wesley Klein, Denny Braaf, Dario, Henk Stelte, Lorenzo Nieuwenhuyzen, Quincy Smolders, Marco de Hollander, Maico, Gerry Holland, Zus, Flair, Randy Blommaert, Rick Melissen, Roy Hoffman, Hannes Junior, Naomi, Jeroen Weerdenburg, Go-Loco, Christianne en Matthijs Koning. Natuurlijk worden er aan de bezoekers van Unity NL on tour ook weer leuke prijzen uitgedeeld. Locatie : Buurthuis Zijlkwartier Van der Marckstraat 19 Leiderdorp.

Muzikantendag on Tour in Amersfoort en Breda
06-10-2015 14:54:00

Komend najaar tourt de Muzikantendag weer door het land. Op zaterdag 24 oktober wordt de Muzikantendag georganiseerd in FLUOR, het nieuwe poppodium van Amersfoort. Zaterdag 7 november tourt de Muzikantendag naar de Mezz in Breda. Aanwezig zijn vertegenwoordigers van NPO 3FM/Serious Talent, Agents After All, Sony Music, Universal Music, 3voor12, OOR, Warner Music, nu.nl, Massive Music, Pinguin Radio, NPO Radio 2 en ADE Beats. Ook aanwezig: Torre Florim (De Staat), Falco Benz en Buffi Duberman (Rock Your English).

Franky Falcon dit jaar 25 jaar op de bühne
06-10-2015 14:32:00

Franky Falcon brengt zijn nieuwe single ‘Jij Laat Me Zien Wat Liefde Is’ uit op het label van Rood-Hit-Blauw Produkties! Opnieuw een productie van Mario Veltman en met de tekst geschreven door Ton Spronk is dit weer een stap in de goede richting. Al ruim 25 jaar is de zanger afkomstig uit Den Bosch actief in de muziekwereld. En met de titel ‘Brabants Feestbeest’ op zak tovert de rasentertainer elk optreden om tot een groot feest! De voorbereidingen voor het Jubileumconcert op 12 december in De Ster te Nieuwkuijk zijn in volle gang! 

10 jaar TV Oranje: Jubileumactie: Vaar mee met Ancora!
06-10-2015 11:06:00

Het razend populaire shantypoptrio Ancora heet je welkom aan boord tijdens een driedaagse muziekreis naar Duitsland op 13, 14 en 15 november 2015. Speciale gasten op viersterrenschip MPS Regina Rheni zijn Jan Keizer & Anny Schilder, René Karst en His & Co. Klik hier voor meer informatie .TV Oranje mag ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum 2 tickets verloten voor de minicruise van Ancora. Om kans te maken, moet je antwoord geven op deze vraag: Wat zijn de voornamen van de drie leden van Ancora? 

Wiebe Krist lanceert onder de artiestennaam Pake Wiebe lied over een 200D
06-10-2015 00:04:00

Wiebe Krist is DJ/Presentator en zingt soms voor de hobby. Hij zit meer dan 45 jaar in het vak en deed dat in de horeca, drive-in shows ( o.a. voor Veronica) en sinds zijn 17e op een aantal radiozenders in binnen en buitenland. Tegenwoordig elke vrijdag en zondag op Hollandfm.eu. Audio/video monteren is zijn lust en zijn leven. Je hoort hem ook op regionale zenders in reclameblokken en op evenementen als speaker. In de vorige eeuw riep hij ooit een echt plaatje te zullen opnemen. 

Gemma van Eck maakt met eigen geschreven nummer haar rentree in de showbizz
05-10-2015 23:42:00

Met het door haar zelf geschreven nummer  ‘Love is the magic word’ maakt Gemma van Eck haar rentree in de showbizz en zet ze zich na een afwezigheid van enkele jaren duidelijk op de kaart als vakkundig singer/songwriter. De afgelopen tijd was het stil rond Gemma van Eck. Na een aaneenschakeling van tegenslagen met een ernstige burn-out tot gevolg besloot ze vier jaar geleden na de laatste voorstelling van de musical ‘All shook up/Love me tender’ van Joop van den Ende een paar flinke stappen terug te doen. 

Zanger Cornel in zee met Hans Bedeker
05-10-2015 12:49:00

Zanger Cornel laat weten dat hij een contract heeft getekend bij Hans Bedeker. ' Hans is de man achter o.a. Jeroen van der Boom, Lee towers en René Froger e.v.a.. Ik ga met The Gibson Brothers een nieuwe versie maken van het nummer "Que sera mi vida" en hoop daarmee een landelijke doorbraak te bereiken. Ben er supertrots op dat ik de kans krijg om dit te mogen doen. Samen met de sponsers en Frans Gerse (www.djfransentertainment.com)  en Hans Bedeker gaan we er keihard mee aan de slag', vertelt Cornel.

Silvia Swart 20 jaar in het vak
05-10-2015 11:24:00

Als dochter van platenkoning JB Swart is Silvia opgegroeid met, hoe kan het anders, piratenmuziek. Haar ouders  hebben al ruim 40 jaar een platenzaak in Valthermond en wekelijks staan ze met een kraam op de Weerselo Markt. Men verkoopt voornamelijk Nederlands- en Duitstalige muziek.  Haar ouders zijn tevens producent en hebben diverse verzamel cd’s uitgebracht, o.a. van Telstar. In 1995 nam Silvia haar allereerste liedje “Bandieten Johnny” op. Deze werd geplaatst op de verzamel cd Originele Piratenhits deel 27.

TV Oranje viert 10-jarig jubileum
05-10-2015 10:23:00

TV Oranje viert vandaag dat precies tien jaar geleden het startschot voor de zender werd gegeven. De Nederlandse muziekzender gaat het jubileum vieren met twaalf maandelijkse winacties, een tv-special rond tien jaar TV Oranje en een aangepaste vormgeving. Ook zal een jaar lang elke week een lid van de ‘TV Oranje Supporters’ in het zonnetje gezet worden. 

Kees Schulpzand en Sjors Schank vormen het Oranje Duo
04-10-2015 00:00:00

Kees Schulpzand en Sjors Schank hebben besloten om samen als Het Oranje Duo verder hun muzikale weg te bewandelen. De mannen komen beide uit Vlissingen, huurden samen een oefenruimte en zongen af en toe ook al samen. "We hadden er zoveel plezier in en het klonk zo lekker dat we de beslissing genomen hebben een duo te vormen. Omdat we alleen Nederlandstalig zingen zijn hebben we voor de toepasselijke naam Het Oranje Duo gekozen. 

Aanstaande zondag special over Grad Damen op TV Oranje
03-10-2015 08:20:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 4 oktober zie je een TV Oranje Special over Grad Damen. Thuis op de bank vertelt hij over zijn jeugd op het woonwagenkamp in Breda, een warme omgeving waar iedereen steeds voor elkaar klaar stond. 

Frank van Etten bezingt hartverscheurend de angst voor een leven zonder zijn vader
03-10-2015 00:43:00

Hartverscheurend bezingt Frank van Etten de angst voor een leven zonder zijn vader op zijn nieuwe single 'Hoe zal 't zijn?'. Het zijn z'n eigen woorden en het is z'n eigen muziek. Met dit oprechte levenslied bewijst deze populaire artiest tot de grootste volkszangers van Nederland te behoren. Frank's doodzieke vader vertelt hem, dat de pijn ondraaglijk is geworden en dat hij, met hulp van zijn arts, over 3 dagen uit het leven zal stappen. Frank van Etten uit z'n gevoelens in een, nu al, legendarisch lied, dat hij, direct na dit dramatische bericht, zeer geëmotioneerd maakte.

11 oktober is RADIONL live bij de Nationale Bokbierdag in Zutphen
03-10-2015 00:33:00

Zondag 11 oktober staat RADIONL Live in Zutphen bij het Nationale Bokbierdag evenement. Met live radio en diverse artiesten zoals: Willem Barth, Alpen Zusjes, Belinda Kinnaer, Joey Hartkamp, Jeffrey Tanis, Erna Temming, Theodoor en Jaman. Van 14:00 uur tot 18:00 uur live op het 's Gravenhof in Zutphen. De Nationale Bokbierdag is een evenement dat inmiddels meer dan 120.000 mensen trekt naar de stad. De bezoekers vermaken zich met de historische optocht en proeven de vele verschillende bockbieren bij de kramen die opgesteld staan.

Dennis Alberti heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
03-10-2015 00:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 oktober is dat ‘Mag ik vannacht bij je slapen?’ van Dennis Alberti. Het nummer is speciaal voor Dennis geschreven door Bram Koning en Tony Anderson. Emile Hartkamp is verantwoordelijk voor het swingende arrangement en de productie van dit vrolijke, uptempo nummer. Dennis komt natuurlijk uit een bijzonder muzikale familie. Samen met zijn opa Willy Alberti zong hij ‘De glimlach van een kind’ en bij tante Willeke was hij achtergrondzanger. 

‘II’ van The Common Linnets op nummer 1 binnen in Album Top 100
02-10-2015 23:59:00

Het nieuwe album ‘II’ van The Common Linnets is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de Nederlandse Album Top 100. Vanavond was de band te gast bij RTL Late Night om te vertellen over het album.Het tweede album van The Common Linnets, met daarop onder andere de singles ‘We Don’t Make The Wind Blow’ en ‘Hearts On Fire’, kwam afgelopen vrijdag uit  “We zijn ongelofelijk trots dat ons album zo geweldig ontvangen wordt. We hebben er met veel plezier en liefde aan gewerkt en dan kun je alleen maar hopen op deze overweldigende reactie.

Davide La Cara pakt uit 'Nieuw begin'
02-10-2015 12:06:00

Davide La Cara brengt, in samenwerking met producer Mark van Tijn en tekstschrijfster Kirsten Schneider, de single ‘Nieuw Begin’ uit. Uniek aan deze pakkende track is de combinatie van de pop/dance sound met een Nederlandstalige tekst. Het nummer werd opgenomen bij Soundwise, de studio van Jochem Fluitsma & Eric van Tijn.De single wordt op 4 oktober 2015 officieel gereleased tezamen met een in het oog springende videoclip, geproduceerd door Megens & Veenstra. ‘Nieuw Begin’ heeft een pakkende dancebeat die meteen in je hoofd blijft hangen.

Dries Roelvink hoopt met 'Ik lees in je ogen' weer een échte kroeghit te scoren
02-10-2015 10:25:00

Dries Roelvink vond het weer hoog tijd om met een soloplaat te komen. Met zijn nieuwe nummer ‘Ik lees in je ogen’ hoopt Dries weer een échte kroeghit te scoren. Het was alweer een tijdje geleden dat Dries een solosingle uitbracht na zijn duetten met zoon Dave Roelvink en collega zanger Tino Martin. Het geheel is opgenomen in de World Vision Studio's'. Jeroen Dirksen en Bram Koning tekenden voor de productie terwijl A.:. Koning de tekst en muziek schreef. Onlangs verlengde Dries Roelvink zijn contract met artiestenbureau Jan Vis met twee jaar. 

Wesly Bronkhorst bezingt carnaval op z’n Amsterdams
02-10-2015 10:09:00

“Wa luste gij?” Toen dit voor het eerst gevraagd werd tijdens carnaval in een Brabantse kroeg, had Wesly Bronkhorst geen idee wat de barman bedoelde. “Maar nu weet ik natuurlijk dat ik gewoon kan zeggen wat ik wil drinken”, lacht de Amsterdamse zanger, die ook al jarenlang succesvol optreedt onder de rivieren. “Ik houd van de Brabantse gezelligheid, helemaal tijdens carnaval. Het is een groot, gek feest waar heel Zuid-Nederland vier dagen lós gaat. ” Dit, en andere typische carnavalsdingen, inspireerden Wesly om voor de grap eens een carnavalstekst te schrijven.

Het complete oeuvre met vele extra’s van Wim Sonneveld verpakt in een 14cd-box
02-10-2015 10:01:00

Universal Music brengt op 23 oktober de 14cd-box ‘Wim Sonneveld - Op de plaat’ uit. In deze box is voor het eerst het volledige platenoeuvre bijeengebracht dat Wim Sonneveld (1917-1974) nagelaten heeft. De platen van Wim Sonneveld vormen een fraaie afspiegeling van de dynamische laatste twintig jaar van zijn leven, de jaren waarin hij zich ontwikkelde tot een van de grootste entertainers die Nederland ooit gekend heeft. De chronologie van de cd-box is opgehangen aan de elf Sonneveld-langspeelplaten die in deze jaren verschenen, waaronder ook de zeer zeldzame Belgische LP van Wim Sonneveld en Ina van Faassen en de soundtrack voor zijn laatste film ‘Op de Hollandse toer’. Alle albums verschijnen in de originele hoezen. 

Schrijf mee aan nieuwe Drentse seizoensliedjes
02-10-2015 09:53:00

"Aan alle kinderen, ouders, klassen, creatievelingen, studenten, muziekmakers en anderen". Daarmee begint de oproep van Jan Germs, Zangeres Martijje, Jan Kruimink,en Marinus Scholten om het project 'Het Jaor Deur Met Neie Drentse Kinderliedties' onder de aandacht te brengen. Doel van dit project is twintig nieuwe, frisse, eigentijdse, kwalitatief hoogstaande kinderliedjes uit te brengen in de streektaal met als thema de bijzondere dagen van het jaar. In december 2016 wordt een Kinderliedtiessongfestival gehouden van drie voorrondes en een finale. 

Jose Hoebee diep onder de indruk van single Bart Bosch
01-10-2015 17:14:00

Woensdagmiddag 30 september 2015 om 14.00 uur was het zover. Zanger/presentator Bart Bosch reikte in Hilversum het eerste exemplaar van zijn nieuwste single, 'Waarom fluister ik je naam nog' uit aan Jose Hoebee. Dit deed Bart nadat hij het lied eerst live voor Jose had gezongen. Voor Jose wilde hij het lied als eerste zingen omdat zij zo dicht bij Benny heeft gestaan en haar overleden man Will Hoebee. Zowel bij de CD's van Bart als vanBenny betrokken is geweest. Een zichtbaar geëmotioneerde Jose Hoebee nam na het optreden de CD in ontvangst.

Timothy ft. Tricky Gullivan lanceren 'Stop de tijd'
01-10-2015 17:02:00

Toen de in Vlaardingen geboren en getogen Timothy, Tricky Gullivan belde voor een samenwerking, hoefde hij niet heel lang na te denken. Timothy, ook wel bekend van zijn nominatie voor The Music Matters Award in 2008 en als zanger in het achtergrond koor van Roel van Velzen bij Vrienden van Amstel Live 2007. Aangezien de heren het podium wel vaker hebben gedeeld, is er veel lol beleefd aan het schrijfproces en tijdens de opnames van de videoclip. Het resultaat is de melodieuze song "Stop de tijd".

Nieuwe single Belinda en José beetje ondeugend
01-10-2015 11:00:00

Belinda en José zijn terug met dé opvolger van onder andere ‘Bubbelbad’ en ‘Maak me gek gooi je haar los’. De nieuwe single ‘Du bist Wunderbar’ is grappig en een beetje ondeugend, net zoals de zangeressen. Belinda en José zijn niet alleen grappig en een beetje ondeugend. “Wij zien er leuk en gezellig uit en zingen ook leuke nummers.”, vertelt Belinda. Aan die leuke nummers kunnen ze vanaf 1 oktober ook de nieuwe single ‘Du bist wunderbar’ toevoegen. De tekst van de single ‘Du bist wunderbar’ is deels Nederlands en deels Duits.

Rowwen Hèze werkt met bijna 500 muzikanten aan nieuwe single: Gebrouwe in Limburg
30-09-2015 18:50:00

Na maanden van hard werken met opnames in Nederland en Oostenrijk verschijnt vandaag de nieuwe single van Rowwen Hèze: Gebrouwe in Limburg. Bijna 500 muzikanten- amateurs en professionals, jong en oud, individueel en muziekgroepen- hebben hun bijdrage geleverd aan deze single. Hiermee is het grootst gebrouwen lied in Limburg een feit. Op 30 mei jl. heeft Rowwen Hèze een oproep gedaan aan alle musicerende mensen in binnen- en buitenland.

Artiesten steunen de 1000ste droom van Dream4Kids!
30-09-2015 15:12:00

Dream4Kids. Een droomdag voor kinderen die dat nodig hebben. Jullie kennen zeker de tegenhangers, stichting 'Opkikker' of ‘Make a Wish’. Deze stichtingen richten zich op ernstig zieke/terminale kinderen. Dream4Kids doet het zelfde, maar dan voor kinderen met een ernstig trauma. 4 oktober a.s. viert D4K hun 1000e droomdag en attractiepark Slagharen heeft het park als feest locatie aangeboden. Niet alleen de 1000 droomkinderen maar ook hun broertje, zusjes, ouders en of verzorgers, sponsoren en natuurlijk de vrijwilligers komen aanstaande zondag dit feestje vieren. 

Nieuwe single Rebecca Schouw heeft rocktintje
30-09-2015 15:04:00

Rebecca Schouw lanceert op het Jah! Music label haar nieuwe Engelstalige single met als titel "And the walls came tumbling down". Een aantal maanden geleden kwam Rebecca de muzikale alleskunner Gerard Kielenstijn tegen bij een project waar ze beiden bij betrokken waren. "Na dit project hebben we contact gehouden en zijn we een samenwerking  gestart om een geheel nieuw nummer voor mij te produceren. We hebben samen besloten om eens iets anders te doen dan datgene wat het publiek van mij gewend is", vertelt Rebecca. 

In mais gevormd wietblad blijkt stunt van Achterhoekse band Kiek Now Us
30-09-2015 14:26:00

Maar liefst twee weken lang was Nederland in de ban van een opmerkelijke variant op het fenomeen graancirkel. In Gelderland werd namelijk een in het maisveld gevormd wietblad ontdekt. De uit Borculo afkomstige dronevlieger Collin Ernst filmde het wiet logo in de mais en postte het filmpje op YouTube. De landelijke media-aandacht was overweldigend en zelfs in het buitenland werd het bijzondere nieuws opgepikt. Ook deze keer zijn UFO’s niet verantwoordelijk voor het op een wietplant gelijkend logo in het mais landschap, maar blijkt dit het werk van Kiek Now Us.

KonFetTi! slaat nieuwe weg in
30-09-2015 10:27:00

KonFetTi!, oftewel Aaron en Kim brengen op het Rood-Hit-Blauw label hun nieuwe frisse, dansbare, vrolijke en gezellige kidspop single 24-7-365uit. Ze leggen uit... 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Aaron wordt super vrolijk van mooi weer, is bang van spinnen, smult van Engelse drop, wordt chagrijnig van verkoudheid en moet het hardste lachen om.. Kim. Kim op haar beurt is óók bang van spinnen, wordt chagrijnig van slecht weer, wordt super vrolijk van zingen, dansen en optreden terwijl ze vreselijk moet lachen om.. Aaron. 

Zangeres Angel komt met autobiografische single
30-09-2015 02:56:00

Voor Angel was het starten van een eigen bedrijf een lang gekoesterde droom. Daarnaast heeft ze ontzettend veel doorzettingsvermogen en weet wat ze wil. Een zangeres met plezier passie en zeker veel doorzettingsvermogen. Na drie nummers zelf te hebben gezongen bij haar oude platenmaatschappij wist ze het zeker. Angel moest en zou een platenmaatschappij starten. In juni dit jaar wist ze het zeker en heeft ze haar stoute schoenen aangetrokken en is haar eigen platenlabel Angel Records begonnen. 

Tiende single van Hans Steiger een feit
29-09-2015 21:09:00

Kijk ik je aan’, is de titel van de inmiddels tiende single van Hans Steiger. De uit Haarlem afkomstige zanger laat weten dat het idee ontstond tijdens een weekendje weg met z'n vrouw en kinderen. Tijdens de rit naar de bestemming toe werd het nummer ‘Don't Turn Around’ van Aswad op de radio gedraaid. "Wij leerden elkaar kennen precies op het moment  dat die plaat uitkwam in 1988. Door de persoonlijke link met dit lied ontstond dan ook het idee om er een Nederlandstalige tekst op te laten maken door Femke Reuvers.

Radiospel 'De Deure' van RADIONL krijgt vervolg
29-09-2015 12:55:00

Het populaire radiospel "De Deure" van RADIONL krijgt een vervolg. Vanaf maandag 5 oktober krijg je in ieder programma 1 keer een fragment te horen van een bekende artiest die voor de deur van RADIONL staat te zingen. Vanaf dan krijg je een kwartier de tijd om jezelf op te geven via een sms. (sms nl spatie naam + woonplaats naar 3010). Met dit spel kun je keiharde euro's winnen. Let op! alleen smsjes met naam en voornaam tellen mee. Dus niet smsjes met namen van artiesten. 

Alter ego Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier) brengt nieuwe single uit
29-09-2015 07:24:00

Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier)  bracht in mei 2015 zijn nieuwe album uit ‘Liefdes van m’n Leven’. Van dit album is nu zijn single ‘Partner.nl’ gereleased. Sjoerd is momenteel ontzettend druk met diverse dingen. Zo heeft hij momenteel een tv programma op de nieuwe zender ‘ONS’ genaamd ‘ En route avec Pleijsier’. Samen met zijn beste vriend Chef kok en Fransman Jacques Rouet maakt hij de ultieme roadtrip door Frankrijk. Ook gaat 12 oktober de musical in première ‘Het meisje met het rode haar’ waar Sjoerd diverse rollen in speelt. 

Zondagmiddag 18 oktober a.s. TV opnames Toppers van Oranje in de A9 Studios in Uitgeest
28-09-2015 12:02:00

Ruim 40 Nederlandstalige Top Artiesten zullen zondag 18 oktober a.s. tussen 14.00 uur en 18:00 uur voor de camera’s verschijnen van het intussen populaire tv programma “Toppers van Oranje”, met wekelijks ruim 700.000 kijkers, in de A9 Studios in Uitgeest. De linu-up bestaat uit Vinzzent, Helemaal Hollands, Tino Martin, Sieneke, Peter Beense, Jaman, Alex, John de Bever, Mick Harren, Billy Dans, Wesly Bronkhorst, Hans Steiger, Ronnie Ruysdael, Gino Graus, Jeffrey Heesen  e.v.a. De presentatie is zoals altijd in vertrouwde handen van Ivo Franklin. De opnames van elke aflevering duren zo lang als de uitzending duurt. Dat is voor het publiek uiterst aangenaam omdat het programma niet wordt onderbroken en er een constante stroom van artiesten voorbij komt. 

Danny Robben lanceert nieuwe single
28-09-2015 10:50:00

De uit het Brabantse Uden afkomstige zanger Danny Robben is al zo’n jaren actief als artiest met een drukbezette agenda. Vorig jaar verscheen Danny’s debuutsingle “Oh Ja Die Allemaal”, en nu is het tijd voor een ijzersterke opvolger, getiteld “1, 2, 3”. Muziek is Danny’s grote passie en als Danny ergens komt waar live muziek is dan begint het te kriebelen. Inmiddels is Danny een veelgevraagd artiest, die ieder feest op zijn kop zet. "1, 2, 3," is de vrolijke plaat waarmee Danny Robben ongetwijfeld hoge ogen zal gooien. 

Frank van Etten schrijft lied voor Jack Verduyn
28-09-2015 10:38:00

“Waarom Verdien Ik Geen Geluk” is de titel van de nieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Jack Verduyn. Dit liedje werd geschreven en gecomponeerd door niemand minder dan Frank van Etten terwijl accordeonist Manfred Jongenelis de accordeonpartijen verzorgde. Van Jack Verduyn verschenen eerder singles zoals “Wat Moet Ik Zonder Jou Beginnen” en “Eenzaam Zonder Jou”. De verwachting is dat Jack met de nieuwe single weer een stukje hoger op de ladder zal komen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 17 september t/m zondag 23 september

  Henk Janssen - Amanda

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl