RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Mathijs Laverman kiest voor volkse muziekstijl met schlager invloeden
08-11-2015 17:02:00

Mathijs Laverman heeft z’n nieuwe single ‘Laat mij nu maar met rust’ opgenomen in de studio van Gerto Heupink in Enschede. De aanleiding om te wisselen van studio had te maken met het groeiende aantal producties van Heupink in de playlisten. Mathijs ging op onderzoek uit en het bleek dat een aantal liedjes die zijn aandacht trokken bij Gerto Music Productions waren opgenomen. ‘M’n nieuwe single is compleet anders dan wat ik eerder heb uitgebracht. Dat waren hoofdzakelijk popliedjes en heb nu gekozen voor een stijl die toegankelijker is.

Like TV Oranje en win 'Woonwagenhits Top 50 - deel 6'
08-11-2015 15:50:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 11.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 11.800 likes bereiken, verloten we het prachtige verzamelalbum 'Woonwagenhits Top 50 - deel 6'. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is.

Tim Blaauwbroek draagt single op aan overleden klasgenoot en organiseert benefietconcert
08-11-2015 15:33:00

De klap kwam hard aan bij Tim Blaauwbroek (T.I.M.) uit Enschede, toen op 18 juli het bericht binnen kwam dat de 35 jarigeJoyce Heutink dood in haar woning was gevonden. Blaauwbroek kende Joyce vanaf de brugklas en hebben sindsdien altijd contact gehouden. Joyce had een border line-aandoening, iets wat haar hele leven heeft beïnvloed. De Enschedese werd getroffen door een hartstilstand. Ze was niet verzekerd en stierf met schulden. Jeugdzorg wilde al haar kinderen uit huis plaatsen (8,12 en 17 jaar). “Hopelijk heeft ze nu rust”, aldus haar familie. 

Ricardo Smit lanceert 'Blijf deze nacht bij me'
08-11-2015 15:13:00

Ricardo Smit stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op de leeftijd van 22 jaar pakt Ricardo spontaan de microfoon, Ricardo stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong. Zo deed hij dit ook bij voetbalvereniging Cromvliet , en voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet. Toen moest Ricardo een aantal nummers gaan studeren want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen.

Nieuwe en moderne muziekstijl van Jordy Falcon slaat aan bij z'n fans
08-11-2015 01:25:00

Jordi Falcon heeft de afgelopen jaren bewezen geheel op eigen benen te kunnen staan. Naast het uitbrengen van diverse duet singles met onder andere Franky Falcon en Donny van der Roest, loopt zijn solocarrière voorspoedig! Samen met producer Mario Veltman is de laatste periode hard gewerkt aan het creëren van een nieuwe en moderne muziekstijl. Een stijl, waarmee de jonge en spontane zanger vele fans aan zich weet te binden. Platenmaatschappij Zebra Music brengt half november de nieuwe single ‘Babe I Love You’ uit. 

Het IJsselduo brengt ‘De hemel zwijgt’ op single uit
07-11-2015 12:13:00

In juli 2015 lanceerde Het Ijsselduo het 13 tracks tellende album ‘ Zingen is ons leven’. Arnold en Marianne kregen veel reacties op het gevoelige nummer ‘De hemel zwijgt’. Het gaat over de vragen die overblijven als iemand plotseling uit het leven wegvalt. 'Als er nooit een afscheid was en het noodlot toeslaat is het voorbij‘....Helaas is dit ook de realiteit’, vertelt Arnold. Het duo heeft dan ook besloten om dit nummer op single uit te brengen en hebben er ook een clip bij gemaakt. 

Zondag 8 november special over Hans van Seggelen op TV Oranje
07-11-2015 11:24:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 8 november zie je een TV Oranje Special over Hans van Seggelen. Als kind in Lierop liep hij al over straat te zingen, reden voor zijn vader om hem naar muziekles te sturen. 

Marco de Hollander's album 'Lachend door het leven' verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
07-11-2015 11:12:00

Met “Lachend door het leven” presenteerde Marco de Hollander op 31 oktober zijn nieuwste album. In een compleet uitverkochte sporthal De Vlinder te Ter Aar mocht de volkszanger het eerste exemplaar ontvangen uit handen van collega Henk Bernard. Een album vol volkse gezelligheid, liedjes waar Marco de Hollander zichzelf helemaal in kan vinden.  “Lachend door het leven” is geproduceerd  door Tom Peters en uitgekomen op het label NRGY Music uit Baarn. Op dit moment  gaat z'n single “Droomprins” als een raket.

10 jaar Frans Duijts intiem gevierd in Kerkdriel
07-11-2015 10:55:00

Het advies van twee vrienden om het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ op te nemen  betekende de doorbraak van Frans Duijts. Dat was het begin van zijn muzikale reis die op 6 november 2005 van start ging. De chauffeur van Jan Smit, Ome Cor hoorde het lied op de radio en vond het een te gek nummer met als gevolg dat Jan Smit hem opbelde of hij wilde komen zingen op Mallorca. Jan was daar voor de opnames van het muziekprogramma ‘De zomer voorbij’. Dat was tevens z’n debuut op de Nederlandse televisie. Door de jaren heen groeide het aantal optredens door het hele land en begon hij met het schrijven van eigen nummers. Tot op de dag van vandaag vindt Frans live optredens met z’n eigen nummers en eigen fans nog steeds het allerleukste. Die fans waren dan ook op vrijdag 6 november 2015 in grote getale aanwezig.

Nieuwe single van Evert Wolters wijkt af van zijn eerdere producties
07-11-2015 02:02:00

De nieuwe single ‘Dans!’ van Evert Wolters wijkt iets af van zijn eerdere singles. Het is een frisse, moderne single, die meer aansluit bij het beeld van een jonge vent zoals de Drentse zanger. “De single ‘Dans!’ is meer een afwijking naar een ander deel van mijzelf.”, legt Evert Wolters uit. De zanger wilde een single die niet zou misstaan in een club. Hiervoor was hij opzoek naar een mooie beat en een frisse tekst. “De vorige singles sluiten aan bij mijn gevoel en op mijn familiare herinneringen. Deze single sluit meer aan bij hoe ik ben en wat ik tof vind.” 

Marthe, Klaasje & Hanne zijn K3!
07-11-2015 01:50:00

In de finale van de SBS 6 talentenjacht K3 zoekt K3 is bekend geworden welke drie meisjes K3 gaan vormen. Marthe, Klaasje en Hanne treden in de voetsporen van Karen, Kristel en Josje en zullen voortaan als K3 door het leven gaan! De carrière van de drie kersverse sterren gaat gelijk van start. Dit weekend nog beginnen zij samen met Karen, Kristel en Josje met repeteren voor de K3 shows die vanaf 28 november tot en met 17 april 2016 in Vlaanderen en Nederland te zien zijn. 

Mike Peterson heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
06-11-2015 16:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 november is dat ‘Telkens als je naar me kijkt’, de nieuwe single van Mike Peterson. Het is het tweede Nederlandstalige liedje dat hij uitbrengt na zijn avontuur bij ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en is verschenen op het NRGY Music label. De tekst is door Mike zelf geschreven en ook de productie is van zijn hand: een mix van echte instrumenten met opzwepende beats! Het levert een zeer dansbaar nummer op dat meteen goed in het gehoor ligt. 

RADIONL Cafe live op vrijdag 20 november vanuit Heerhugowaard
06-11-2015 14:48:00

De artiesten tijdens het RADIONL Café zijn bekend! Vrijdag 20 november vanaf 19.00 uur is het café geopend. Met optredens van: Joost de Vries, Marco de Hollander, Martin Vincken en Dario. Live radio en een super gezellige avond vanuit je favoriete café met optredens van artiesten waaronder de “huisartiest”, rondje van de zaak, de dating kruk, de plee list en andere leuke items en sfeer impressies. Locatie: Raephorstsingel 22 in Heerhugowaard. Aanvang: 20.00 uur. Ben jij er ook bij? 

Demy de Groot neemt onder toeziend oog van Justine Pelmelay nieuwe single op
06-11-2015 14:11:00

Vandaag is Demy de Groot afgereisd naar Zegge om in de Sonic Solution Studio zijn nieuwe single op te nemen onder toeziend oog van Justine Pelmelay. Justine zal Demy gaan coachen Morgen zullen Justine en Stella Makadoero de backingvocals voor de single en de medley (welke Demy speciaal heeft laten maken) opnemen Demy zal op 8 december bij de selectieronde van de Koos Alberts Awards de medley voor het eerst zingen. De single komt medio eind februari / begin maart uit en zal dan tijdens de feestweek in Oostenrijk bij Toppers van Oranje gelanceerd worden.

Ronnie van Bemmel brengt ‘Laat me (lachen en leven met jou)’ op single uit
06-11-2015 13:45:00

Ronnie van Bemmel heeft samen met z’n vaste team, bestaande uit producer Frank Verkooyen en tekstschrijver Bram Koning, besloten om van z’n in mei gelanceerde album ‘Iemand anders’ het vrolijke nummer ‘Laat me (lachen en leven met jou)’ op single uit te brengen. Het is inmiddels de derde track die op een zilveren schijfje is geperst. Ronnie werkt al een aantal jaren samen met Frank Verkooyen. ‘Ik ken hem al een poosje en hou van zijn manier van opnemen. We begrijpen elkaar, we weten wat we willen van elkaar en kunnen alles tegen elkaar zeggen. 

Winnaars 'Dana Winner' jubileumactie TV Oranje bekend!
06-11-2015 12:52:00

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van TV Oranje mochten wij 25 x 2 vrijkaarten verloten voor het try-out concert op zondag 15 november in het Schiller Theater Place Royal in Utrecht. Dana Winner zal daar onder begeleiding van drie musici in een intieme setting een voorproefje geven van haar theatertournee. Er werd enorm druk gereageerd op deze actie! Uit de vele honderden aanmeldingen zijn vrijdag 6 november de winnaars geloot. Zij ontvangen meer informatie per E-mail. TV Oranje wenst hen allen veel plezier bij dit unieke concert.

Nieuwe single van Mannes in cafetaria ontstaan
06-11-2015 10:57:00

De nieuwe single ‘Een nieuwe begin’ van Zanger Mannes is bedacht in een snackbar. Voordat hij de studio in dook, zijn Mannes en producer Martin Sterken eerst nog een vette hap gaan halen. Toen de Zwolse zanger bij de studio in Valthermond aankwam, ging hij samen met producer Martin Sterken eerst nog wat eten in de snackbar om de hoek. “We gingen zitten, boem bats, daar was’ie.”, lacht de zanger. Hij vervolgt: “Hij zette zo in één keer een leuke tekst neer.” De tekst van ‘Een nieuw begin’ beschrijft een beetje Mannes zijn leefstijl.  “Ik ben ook jong geweest”, legt hij uit.

Jan Smit's kerstalbum 'Kerst voor iedereen' vanaf heden verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
06-11-2015 10:19:00

Vandaag verschijnt na 18 jaar een nieuw kerstalbum van Jan Smit. Het album getiteld ‘Kerst voor Iedereen’ bevat unieke eigentijdse versies van echte Nederlandse kerstliedjes. Naast 8 kerstklassiekers bevat het album 4 gloednieuwe kerstnummers die tevens zijn geschreven door Jan Smit. Eindelijk kunnen we deze kerst luisteren naar 2.0 versies van ‘Stille Nacht’, ‘Kerstmis Begon Daar In Die Nacht’ en vele anderen en wie vertolkt deze nummers beter dan Jan Smit. ‘Ik ben super trots op het eindresultaat van dit kerstalbum......

Hans van Seggelen geeft 15 jaar oud nummer ‘Laten we gaan’ nieuwe kans
06-11-2015 00:24:00

Hans van Seggelen heeft samen met producer Kees Tel het nummer ‘Laten we gaan’ nieuw leven ingeblazen. ‘Het is een rustig liedje dat al 15 jaar oud is. Het nummer stond op een album dat ik samen met top-producer Marcel  Schimscheimer heb uitgebracht. Het album heeft destijds niet de aandacht gekregen die het verdiende’, vertelt Hans. Hans is van mening dat er meerdere liedjes op dat album staan die nooit goed uit de verf zijn gekomen. ‘Dat vond ik altijd al erg jammer en heb daarom de hulp ingeroepen van Kees Tel. 

'Tweede kans'.....nieuwe single van Marco Borsato
06-11-2015 00:17:00

Marco Borsato heeft zojuist een opnieuw een liedje gedeeld van het op vrijdag 20 november aanstaande te verschijnen nieuwe album ‘Evenwicht’. Het nummer heet ‘Tweede Kans’ en wordt vergezeld door een korte video waarin onder meer sfeerbeelden te zien zijn van de eerste, zeer succesvolle reeks Symphonica In Rosso-concerten in de Ziggo Dome. “Marco terug op troon met nieuwe Symphonica-show”, kopte het AD hierover. 

Doe Maar gaat op 14 juni en 15 juni 2016 optreden in het Ziggo Dome
05-11-2015 23:59:00

In het RTL 4 programma Late Night schoven de mannen van Doe Maar aan tafel om met Humberto Tan te praten over hun aanstaande concert 'Doe Maar - 32 jaar later'. In eerste instantie werd er gesproken over 14 juni 2016, maar aan het einde van de dagelijkse talkshow kondigde Humberto al een tweede show aan op 15 juni. Wellicht volgen er nog meer data. De concerten vinden plaats in de Ziggo Dome. Concertorganisator Mojo laat in een persbericht weten dat de titel een knipoog is naar hun eerste grote hit Sinds 1 dag of 2 (32 jaar).

Bestel nu kaarten voor tv opnames Toppers van Oranje bij Hardersplaza in Harderwijk
05-11-2015 19:57:00

Met Django Wagner, Wolter Kroes en nog eens ruim 50 Nederlandstalige top-artiesten gaat het dak er af op zondag 22 november in Hardersplaza te Harderwijk met de Toppers van Oranje, met aansluitend een waanzinnige gratis after party en de release party van het nieuwe verzamel album Toppers van Oranje deel 2.  Extra lang genieten wordt het van Django Wagner en Wolter Kroes die deze middag een mini special opnemen voor Toppers van Oranje. Daarnaast wordt het waanzinnig genieten met optredens van o.a.: John West, Zomaer, Koos Alberts, Joey Hartkamp, Gebroeders Ko, Mooi Wark, Frank van Etten, Driekes Hoekstra, Jaman, Danny Temming, Alex, Rinus Ponsen, Colinda, Ferry de Lits, Wimmie Bouma, Henk Damen, Imca Marina, Raymon Hermans, Frank Verkooijen, Danny Diëgo en vele vele anderen

Prachtige nieuwe single van Anita
05-11-2015 19:25:00

Anita (v.d.Rapsodies) is geen onbekende en draait al heel wat jaartjes meein de Nederlandse showbizz. Na diverse singles en albums heeft Anita zich al ruimschoots bewezen geen eendaags zangeres te zijn. Bijna 100% van de liedjes die ze op ( vroeger vinyl) cd heeft uitgebrachtzijn door haarzelf geschreven. Wie kent niet het nummer “Die kleine merel”? Ondertussen al meer dan30 jaar oud en nog steeds veel gedraaid bij de diverse radio stations. De opname voor haar nieuwe single werden weer gemaakt in studio ’69  in Zegge.

Debuutsingle voor Wendy en Dave
05-11-2015 18:32:00

Eindelijk is het dan zover! Met hun eerste single, geproduceerd door Deyoso Records, laten Wendy en Dave zien en vooral horen welke nieuwe weg zij zijn ingeslagen. ''Tu Sei Il Mio Amore'' is anders dan doet vermoeden een Nederlandstalige song die lekker in het gehoor ligt en voor veel mensen herkenbaar zal klinken.Het sprankelende duet past perfect bij de stemmen van Wendy en Dave. Ook zijn  Wendy en Dave onder gebracht bij een nieuw boekingsmanagement Top Way Artiesten die een goed samenwerkingsverband heeft met Deyoso Records. 

Diverse BN's figureren in nieuwe clip 'Er is geen ander' van Re-Play
05-11-2015 11:25:00

Re-Play staat bekend om haar fantastische ballads en de nieuwe single 'Er is geen ander' mag met recht een powerballad genoemd worden. Aan de bijbehorende videoclip werkten diverse BN’ers mee die samen met hun ‘geen ander’ in de videoclip zitten. De single is momenteel vol in promotie, zo traden de mannen afgelopen maandag op bij 'Koffietijd' en zijn ze aanstaande zondag te gast bij 'Thuis op Zondag'. Met een spetterende show, neergezet door een topchoreograaf, is een avond met Re-Play een avond om nooit te vergeten. 

Nieuwe single voor Ray van der Heiden
04-11-2015 20:24:00

Ray van der Heiden vond het de hoogste tijd worden om een rustig nummer uit te brengen die als titel 'Veel te veel liefde' meekreeg. Hij koos voor een cover van de Spaanse zangeres Pastora Soler. Bram Koning schreef de Nederlandstalige tekst en het geheel is geproduceerd en opgenomen door Hans Aalbers. Het nummer stond al een tijd op het verlanglijstje van Ray om als single uit te brengen. Met de carrière van Ray gaat het heel goed. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige artiest en wordt veel gevraagd voor optredens in het land. 

Levert een geintje van Jeffrey Schenk en Marlane een hit op???
04-11-2015 19:58:00

Een aantal weken geleden plaatsten Marlane en Jeffrey Schenk het duet ‘Heel even’ op Facebook. Binnen een dag werd het filmpje bijna 10.000 keer bekeken en stonde de telefoons van de twee meer dan roodgloeiend. Ze besloten binnen een week om ‘Heel even’ van Shirley Zwerus uit 1981 opnieuw uit te brengen in een geheel nieuw en modern jasje. Jeffrey belde met zijn producer Eric van Tijn over wat de mogelijkheden waren om de single op zeer korte termijn op te nemen en te releasen. Na heel veel moeite is het Eric samen met Marcel Schimscheimer gelukt.

Jeroen Weerdenburg wil zich onderscheiden door zijn eigen stijl te creëren
04-11-2015 18:43:00

Jeroen Weerdenburg heeft zijn nieuwe single ‘Tijd’ wederom zelf geschreven. De zanger wil zich onderscheiden van de rest en doet dit door zijn eigen stijl te creëren. Bij Jeroen staat viool centraal en dat is vrij uniek in de Nederlandstalige muziek. Om zich nog unieker te maken in de pop/volkse scène schrijft hij al zijn teksten zelf. Jeroen: “Ik wil mijn eigen geluid creëren. Nederlandstalig met violen en licht oosterse invloeden. Al mijn muziek wordt live ingespeeld en heeft gevoelige teksten".

Berry Daamen presenteert nieuwe single ‘Ik leef nu m’n eigen leventje’
04-11-2015 17:15:00

Berry Daamen mag met recht een muzikaal multitalent genoemd worden! Met diverse solo singles op naam, het organiseren van succesvolle evenementen én optredens door het hele land wordt er hard gewerkt aan het bereiken van een glansrijke carrière in de muziekwereld. Na de eerste singel die in 2010 is uitgebracht is het anno november 2015 tijd voor een compleet nieuwe single. Nummer 11 in de discografie van de 21 jarige zangr uit Breda. ‘Ik leef nu m’n eigen leventje’ is een vrolijk up tempo nummer geheel op eigen wijze gezongen.

William Burg komt met eigen TV serie 'Echte ware liefde'
04-11-2015 15:39:00

William Burg timmert hard aan de weg op muzikaal gebied. Hij lanceert de ene na de andere single en deze scoren steeds hoger in de hitlijsten. William is een druk bezette man, die naast zingen ook nog een aannemersbedrijf runt en veel aandacht besteedt aan zijn familie en vrienden. Om zijn fans ook eens een kijkje te geven achter de schermen heeft William in samenwerking met Cliphuis.nl een eigen 9-delige TV serie opgenomen. 

 

Droom van Christa Kerdijk eindigt per 1 januari 2016
04-11-2015 13:27:00

Wat voor Christa Kerdijk begon met een droom eindigt per 1 januari 2016. Met  veel enthousiasme opende ze in augustus 2014 in Medemblik Café De Klucht. ‘ Ik heb er veel energie in gestoken om er wat van te maken qua organiseren. Maar door mijn relatiebreuk dacht ik het wel alleen te kunnen. Maar helaas heeft het niet zo mogen zijn’, meldt Christa op haar Facebookpagina. Vanaf 1 januari zal René het stokje overnemen. 

Diep Triest lanceert medley met veel huilnummers
04-11-2015 12:29:00

Diep Triest heeft deze week een single uitgebracht. De titel is "Huilen". In deze vrolijke medley wordt heel wat afgehuild. De single is voor Hollandse begrippen tamelijk lang, maar in deze medley komen heel wat bekende 'Huilnummers' voorbij. In de medley zitten onder andere "Huil maar niet kleine Eva" en "Huilen is voor jou te laat". Ondanks de lengte van de single zal de luisteraar en de kijker zich geen moment vervelen!  Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. 

'Dat komt door jou'...nieuwe single van Dennie Christian
04-11-2015 11:58:00

Het is hem weer gelukt! Ook de nieuwste single van Dennie Christian is een uptempo nummer dat na 1 keer luisteren in je hoofd blijft hangen. Dennie Christian, inmiddels alweer dik 40 jaar in het vak, weet toch steeds weer de juiste snaar te raken. Na “Hey, zo ben jij” is dit weer zo’n lied dat het goed gaat doen in het land. “Dat komt door jou” is geschreven door Olav Hesselmans, Dennie zelf en Edwin van Hoevelaak, die ook de productie deed. De bijbehorende clip werd op een speciale locatie gemaakt. 

Uitreiking Party Awards aan beste Nederlandse feest artiesten op 25 november in Made
04-11-2015 10:15:00

Op 25 november a.s. worden in de Korenbeurs in Made de Party Awards uitgereikt aan de beste feest artiesten van Nederland. Tijdens dit evenement staan artiesten en locaties uit de feestbranche centraal. Het publiek kan online een stem uitbrengen en samen met een onafhankelijke jury worden de winnaars bekend gemaakt. Tijdens deze feestelijke avond worden de awards uitgereikt in de categorieën muziek, feest locaties en artiesten. De genomineerde artiesten zijn o.a. Nielson, Django Wagner, Lil Kleine,Rein Mercha, Wolter Kroes en Kenny B. Ze zijn onderverdeeld in o.a. de genres bands, (opkomende) party-dj’s , artiesten, acts en populairste single.. Er worden ook  awards uitgereikt aan de meest populaire uitgaans gelegenheden in Nederland verdeeld  over Noord, Midden en Zuid-Nederland.

Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
04-11-2015 10:02:00

Met de finale van K3 zoekt K3 aanstaande vrijdag (SBS 6) wordt bekend welke drie meisjes Karen, Kristel en Josje zullen opvolgen! Deze maand nog beginnen Karen, Kristel en Josje samen met de nieuwe K3 aan een grootse tour door Nederland en Vlaanderen. Voor het publiek zijn deze shows de allerlaatste kans om Karen, Kristel en Josje live te zien als K3. Tijdens de K3 tour nemen zij afscheid en stellen zij de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor. Met zijn zessen bouwen zij dus een dubbel zo groot K3 feest! Vandaag maakt Studio 100 bekend dat er, wederom wegens grote belangstelling, opnieuw extra shows zijn ingepland in Maastricht, Zwolle en Rotterdam! Mis deze K3 show niet en ga voor tickets naar www.k3.be!

André Pronk lanceert 'Gezellig' lied
04-11-2015 02:53:00

Zanger/entertainer André Pronk komt weer met een nieuwe single. We kennen André natuurlijk van de gekke en flauwe nummers, maar deze keer is het gewoon een gezellig nummer die dan ook de titel 'Gezellig' heeft meegekregen. 'Het is even heel wat anders maar zo wil ik aan m'n fans laten zien dat ik ook serieus kan zijn in de muziek. Volgend jaar zit ik 10 jaar in het vak en ben al bezig met het organiseren van een groot jubileumfeest', laat André weten. Kijk voor meer info op www.andrepronk.nl

Tweede duet van Marianne Weber en John de Bever een feit
03-11-2015 20:05:00

Marianne Weber heeft op haar Facebookpagina wereldkundig gemaakt dat aanstaande vrijdag het duet 'Dat is de liefde' welke ze samen met John de Bever heeft opgenomen gelanceerd wordt. De single is wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis. Al hun gehele carrière dragen Marianne Weber & John de Bever het levenslied een zeer warm hart toe. Dit resulteerde eerder dit jaar in een unieke samenwerking met het prachtige duet: 'Denk nog een keer aan miij'. Een voorproefje van de nieuwe clip staat op Marianne's Facebookpagina. 

Kaartverkoop 10-jarig jubileum Jeroen Stevens gestart
03-11-2015 19:04:00

Jeroen Stevens is al een half jaar bezig met de voorbereidingen van zijn 10-jarig jubileum. 'Zaal Twaalf te Vlagtwedde heeft de zaal beschikbaar gesteld, de website wordt vernieuwd, nieuwe fotoshoot, de kaarten worden gedrukt, posters worden ontworpen. Het moest allemaal gedaan worden, maar al die stappen, die we konden wegstrepen, gaf steeds meer rust. Nu moeten we alleen maar wachten en zorgen dat we puntjes op I gaan zetten. Al duurt het nog even, toch starten we nu al met de kaartverkoop. Ik wil het groots gaan vieren, omdat ik in de afgelopen 10 jaar ontzettend veel heb gedaan', vertelt Jeroen. Jeroen is niet alleen als zanger actief, maar ook als figurant. 'Daarom wil ik met dit feest mijn leven in beeld gaan brengen. Ik wil mijn wereld waarin ik leef delen met mijn publiek. Ik ben steeds meer van mijn mensen gaan houden......

Nieuwe single voor Lucas & Gea
03-11-2015 15:19:00

Afgelopen zaterdag 31 oktober ontving Gea van het welbekende duo Lucas en Gea een grote bos bloemen uit handen van de organisatie van het Holland festijn in Wapenveld. Daarnaast kreeg ze ook een prachtige lijst vanwege haar 25 artiestenjubileum. Gea was geheel verrast omdat ze dit zelf niet had bijgehouden. Meer dan 1000 toeschouwers zongen haar toe, samen met RADIONL presentator/ zanger Kevin Smit. Tevens werd deze avond de nieuwe single gepresenteerd.

24e Starriders Counrty Artiesten festival 2015 op 15 november in Drunen
03-11-2015 15:04:00

Na 23 keer een fantastisch countryfestival te hebben georganiseerd in de afgelopen 23 jaar, zijn de Starriders er wederom geslaagd een gigantisch opgezet Country Artiesten festival te organiseren. Gekozen is deze keer voor een nieuwe locatie: De Voorstevenne in Drunen. Het hele gebeuren gaat plaatsvinden in 2 zalen: t.w. 1 grote zaal waar zo’n 1000 personen in kunnen met een dansvloer voor line-dansers , daarnaast worden in deze zaal een aantal ‘country&western’ stands geplaatst, overal worden gezellige terrassen gecreëerd In de theaterzaal kan men rustig genieten van solisten, akoestisch georiënteerde artiesten en de beste singer songwriters van Brabant! Verder kunt u zich dus vrij bewegen tussen de verschillende zalen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop